Nieuwsbrief. Oktober. Basisschool de Maasko pkes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Oktober. Basisschool de Maasko pkes"

Transcriptie

1 Basisschool de Maasko pkes Schooljaar Editie oktober Nieuwsbrief Oktober De eerste periode van schooljaar zit er alweer op. Na een mooie warme nazomer was daar opeens meneer herfst. De herfstvakantie staat voor de deur en voor mij is het dan ook tijd om terug te blikken op een enerverende periode. De eerste acht weken stonden voor mij in het teken van ontmoeten, ontdekken, vragen stellen en beantwoorden, verwondering, luisteren, enthousiasme en vele handen schudden. Met alle teamleden heb ik een uitgebreid kennismakingsgesprek gehad en hebben we samen verkend hoe we zijn als mensen, als professional, wat we belangrijk vinden, waar we goed in zijn, waar we nog in moeten ontwikkelen en wat de visie is op onderwijs. Dit resulteerde in mooie, soms ontroerende gesprekken die voor mij van meerwaarde zijn en als basis dienen voor een goede samenwerking. Daarnaast heb ik meegedraaid in de groepen 1/2 en 3/4. De leerlingen van groep 5/6 hebben mij door middel van een rondleiding op rijm door het gebouw geleid met als kers op de taart het oplossen van een puzzel. BELANGRIJKE DATA Start Jumbo actie Theevisite Kinderboekenweek Ophaaldag Bag2School Knutselmiddag Maaskluivers Open Huis Kinderboekenweek Continu rooster Herfstvakantie Einde Jumbo actie BELANGRIJKE WEBSITES Met groep 7/8 heb ik door Borgharen gewandeld en bij belangrijke punten hebben zij mij een stukje over de geschiedenis verteld en de link gelegd naar school. Kortom een goede start als nieuwe schoolleider van bs. De Maasko pkes! Voor nu is het tijd om te genieten van de herfstvakantie om vervolgens weer met frisse energie de volgende periode in te gaan. BASISSCHOOL DE MAASKÖPKES Schoolstraat BD Maastricht Telefoonnr.: adres: Website: Vriendelijke groet, Anouk Willems

2 Terugblik eerste weken De eerste weken van het schooljaar zitten er alweer op. Alle kinderen hebben hard gewerkt, veel geleerd en plezier gehad op school! Groep 1/2 heeft onder andere genoten van een heerlijke herfstwandeling, groep 3 kan al de eerste woordjes lezen en schrijven, groep 4 heeft al goed leren werken met het taalboek en de schriften, groep 5/6 is volop bezig met de cultuurboost en groep 7/8 heeft twee mindfull sessies gehad binnen het thema van IPC! Meester John heeft flink geklust om onze school nog mooier te maken en op de dag van de leerkracht zijn alle meesters en juffen in het zonnetje gezet met een lekkere herfstwandeling en een hapje en een drankje. Kortom een mooie start van het schooljaar!

3 Jarigen 2 oktober Tian Probst groep 2 15 oktober Yari Schoonbrood groep 3 Leerlingen aantal bijna de historische 100! Op 1 oktober 2018 telt basisschool de Maasko pkes 99 leerlingen. Op 1 oktober 2017 telde de school 95 leerlingen en op 1 oktober 2016, 84 leerlingen. Een mooie stijging dus qua leerlingenaantal voor de Maasko pkes! We zijn er trots op dat we aan zoveel leerlingen onderwijs mogen verzorgen op onze mooie school! 16 oktober Lindsay Hameleers groep 7 19 oktober Luna Paes groep 4 21 oktober Collin Haegmans groep 3 21 oktober Jonah Fiselier groep 8 25 oktober Maxime Goessens groep 4 Nooddeur groep 3-4 De deur bij het lokaal van groep 3-4 mag enkel als nooddeur gebruikt gaan worden. Dit in verband met de kwetsbaarheid van de deur en de dure reparaties die het gevolg zijn van het vele gebruik van deze deur. De leerlingen van de groepen 3-4 zullen dus via de hoofdingang de school binnenkomen en verlaten. 27 oktober Ties Gerards groep 2 28 oktober Donata Bossink groep 3 Fijne verjaardag allemaal! Website basisschool de Maasköpkes Neem eens een kijkje op de website van onze school: Hierop vindt u van allerlei informatie met betrekking tot onze school, bijvoorbeeld: Schoolgids schooljaar Verslagen van de MR vergaderingen Alle nieuwsbrieven Schoolvakanties en vrije dagen

4 Schooltijden Ma-di-do-vr uur uur Woensdag uur Groep 1 Hele vrijdag vrij Groep 2-3 Vrijdagmiddag vrij Inlooptijden Ochtend: uur Middag: uur Jumbo spaaractie Vanaf 3 oktober start de jumbo spaaractie weer en kan er gespaard worden voor allerlei mooie materialen voor onze school. We hopen wederom weer heel veel punten te mogen ontvangen! Hoe kunt u sparen voor onze school? Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere 10,- een schoolpunt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels. Op deze website kun je heel eenvoudig jouw schoolpunten toewijzen aan een deelnemende basisschool. Iedere school heeft haar spaardoelen aangegeven. Helpt u mee onze spaardoelen te realiseren? De punten kunt u ook op school inleveren. Hoe meer schoolpunten onze school verzamelt, hoe groter het bedrag dat de school kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende scholen op basis van het aantal ontvangen schoolpunten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal scholen in die regio. Roept u vooral ook familie en vrienden op om hun punten aan onze school te doneren! Kijk voor meer informatie op:

5 SPONSORS Cultuurboost groep 5-6 Groep 5-6 is gestart met de Cultuurboost. Op donderdag middag hebben zij al een aantal keer les gehad van meester Michiel van Toon Je Talent. Hij geeft aandacht aan de vakgebieden knutselen en techniek. De kinderen hebben bijvoorbeeld een strandzeiler gemaakt en gaan de komende weken aan de slag met een robot. Op donderdag 8 november zijn de ouders / verzorgers van 13:15 14:45 uur van harte welkom tijdens de open les van Toon Je Talent. Jullie mogen dan samen met jullie zoon of dochter knutselen en bouwen aan de opdracht die meester Michiel die dag geeft. Laat even via Walvi aan juf Kirsten weten of jullie aanwezig zijn bij deze open les.

6 SPONSORS Euro Cycling XP voor de jeugd Op 19 t/m 21 oktober is het weer zover. De Euro Cycling XP in het MECC in Maastricht. Euro Cycling XP is een internationaal wielerevenement waar grote merken zich presenteren en waar liefhebbers, amateurs en profs hun kennis delen over materiaal, training. technologie, aerodynamica, tactiek, voeding, mindset en coaching. Wij presenteren een wielercafe met paneldiscussies, een bikefitting lab, testparcours en clinics op real outdoor tracks en een Vintage afdeling waar de ontwikkeling van de fiets van 1900 tot nu in beeld wordt gebracht. Dit jaar willen we ons nog meer richten op de jeugd. De Euro Cycling XP wil actief bijdragen aan een bewegend kind, talentontwikkeling, sportieve inspiratie. Tijdens de driedaagse Euro Cycling XP word er een hal ingericht gericht op cycle fun voor de jeugd. Hier kunnen zij allerlei verschillende sporten uit proberen. De jeugd inspireren en enthousiasmeren staat voorop. Er zullen demonstraties en clinics worden gegeven waaraan alle jeugd mee kan doen. Deze dagen staan de jeugd, sporten en bewegen centraal. Onze doelen in het kort: Kinderen en jongeren laten sporten en bewegen door clinics en workshops i.s.m. Topsport Limburg. Kinderen en jongeren (actief) in contact brengen met diverse UCI sporten door demo s en clinics gegeven door (top)sporters en leden van de aangesloten verenigingen. Samenwerkingen aan gaan om zo tot een groot bereik te komen, veel jeugd te inspireren en motiveren op te sporten en bewegen. Ouders inzicht geven in de takken van wielersport voor de jeugd en welke verenigingen er in de omgeving zijn.

7 Euro Cycling XP voor de jeugd

8 Dag van de duurzaamheid Vrijdag 12 oktober a.s. staat in het teken van De dag van de duurzaamheid. Elke groep geeft hier in de klas een eigen invulling aan. Als gezamenlijke activiteit houden wij met de school een grote opruimactie aan de Maas! Tussen 10 en 12 uur zullen wij die dag met alle kinderen aan de Maas in Borgharen gaan opruimen, hierbij krijgen we hulp van de mensen van het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie. Vele handen maken licht werk! Daarom nodigen wij ook u uit om een handje te komen helpen hierbij! Met name voor de jongste kinderen kunnen wij extra begeleiding van ouders goed gebruiken. Helpt u graag mee, geef u dan op bij de groepsleerkracht van uw kind.

9 Blazersklas Een aantal weken geleden is groep 6 gestart met de blazersklas. Eerst hebben ze een aantal lessen gekregen over noten lezen, de duur van de noten en de verschillende instrumenten. Hierna hebben zij een keuze mogen doorgeven en zijn ze gestart op het instrument. Ze konden kiezen uit trompet, bugel, trombone en tuba. Iedere woensdag krijgen ze van een vrijwilliger van de fanfare en juf Abby les. Het klinkt altijd heel gezellig in school!

10 Even voorstellen... Mijn naam is Robin, ik ben 19 jaar en zit nu in mijn eerste jaar pedagogiek op Fontys hogeschool in Sittard. Ik loop dit jaar elke donderdag stage in groep 5/6. Hier wil ik leren om met kleine groepjes te werken en deze te begeleiden. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, uiteten en naar de bioscoop met vriendinnen. Ik heb veel zin in dit jaar! Hallo, Ik ben Imke Heitzer en ik ben 32 jaar. Ik ben de nieuwe muziekstagaire. 10 jaar geleden ben ik afgestudeerd voor jazz zang aan het conservatorium te Maastricht en sinds die tijd treed ik op als zangeres en geef ik prive-les. Omdat ik het lesgeven erg leuk vind, maar nog nooit voor grote groepen heb gestaan ben ik gestart met de studie docent muziek aan het conservatorium. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan op deze mooie school! Om de week op woensdagochtend ben ik aanwezig op jullie school. Groetjes Imke Heitzer Hallo! Ik ben Fre derique Verbeet en ik ben de nieuwe stagiaire van de ergotherapie bij Miriam Bruning. Op 10 september ben ik begonnen met mijn stage op onder andere basisschool de Maasko pkes en ik blijf tot eind januari. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en hoop nog veel te kunnen leren. Kom gerust naar me toe als u nog vragen heeft. Groetjes, Fre derique

11 Boosth Afgelopen weken hebben diverse leerlingen uit de groepen 5 t/m 7 deelgenomen aan het onderzoek rondom BOOSTH. Op maandag 24 september hebben deze leerlingen vragenlijsten ingevuld en hebben ze verschillende metingen gehad. De ouders van deze leerlingen hebben ook een vragenlijst ingevuld. Op maandag 1 oktober vond de kick-off van BOOSTH plaats. Tijdens de gymles kregen alle leerlingen van de groepen 5 t/m 8 een BOOSTH-bandje. Hiermee kunnen de kinderen zien hoeveel ze op een dag bewegen. Extra leuk is de BOOSTH Battle: de kinderen van groep 5-6 en de kinderen van groep 7-8 strijden als klas tegen elkaar e n tegen de meesters en juffen wie er het meest beweegt! Ben je benieuwd wie er op dit moment op de eerste plek staat? Bekijk het in de BOOSTH game app! Het MUMC en de makers van BOOSTH onderzoeken of kinderen meer gaan bewegen door het dragen van het BOOSTH-bandje en dus gezonder leven.

12 Verkeersveiligheid De verkeersveiligheid rondom onze school blijft een aandachtspunt en we merken dat steeds meer kinderen met de auto naar school worden gebracht. Zeker nu het slechter weer wordt. Sommige auto s worden zo geparkeerd dat er een onveilige situatie voor de kinderen ontstaat die lopend of met de fiets naar school komen. Aan u vragen we: Als u met de auto uw kind(eren) naar school brengt, zorg dan dat de auto op een veilige overzichtelijke plek staat. Het liefst in een parkeervak. Parkeer niet bij de oversteekplaats waar de brigadiers staan, ook niet om even snel uw kind naar binnen te brengen. Dit is onveilig voor de kinderen uit groep 7/8 die ervoor zorgen dat uw kind veilig kan oversteken. We hopen op uw medewerking!

13 Gezonde traktatie

Nieuwsbrief. Januari. Team Basisschool de Maasko pkes. Basisschool de Maasko pkes

Nieuwsbrief. Januari. Team Basisschool de Maasko pkes. Basisschool de Maasko pkes Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2018-2019 Nieuwsbrief Januari Onze wens voor het nieuwe jaar, is duidelijk en klaar. Een vriendelijk woord en een lieve lach, wensen wij jullie elke dag. Ook wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November. Basisschool de Maasko pkes. Bag 2 School

Nieuwsbrief. November. Basisschool de Maasko pkes. Bag 2 School Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2017-2018 Editie november Nieuwsbrief November Bag 2 School Er is 753 kilo opgehaald voor de Bag2School kledingactie! Hiermee heeft de oudervereniging ruim 225 euro

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November. Basisschool de Maasko pkes

Nieuwsbrief. November. Basisschool de Maasko pkes Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2018-2019 Nieuwsbrief November Na een weekje herfstvakantie met heel mooi weer zijn we weer goed aan de slag gegaan. De groepen 3 t/m 8 zijn gestart met de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus. Basisschool de Maasko pkes. Een nieuw schooljaar, een nieuwe start

Nieuwsbrief. Augustus. Basisschool de Maasko pkes. Een nieuw schooljaar, een nieuwe start Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2017-2018 Editie augustus Nieuwsbrief Augustus Een nieuw schooljaar, een nieuwe start Maandag 28 augustus was het zover, de start van het nieuwe schooljaar! Alle kinderen

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober. Basisschool de Maasko pkes. Kinderboekenweek. De eerste weken van oktober staan in het teken van de Kinderboekenweek.

Nieuwsbrief. Oktober. Basisschool de Maasko pkes. Kinderboekenweek. De eerste weken van oktober staan in het teken van de Kinderboekenweek. Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2016-2017 Editie oktober Nieuwsbrief Kinderboekenweek Oktober De eerste weken van oktober staan in het teken van de Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar Voor altijd

Nadere informatie

Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studiedag voor alle teamleden (tevens is donderdag 5 oktober landelijke stakingsdag POinactie)

Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studiedag voor alle teamleden (tevens is donderdag 5 oktober landelijke stakingsdag POinactie) Nr. 05 maandag 25 september 2017 Belangrijke data Maandag 25 september: Start Kinderboekenweek. Thema Gruwelijk eng Donderdag 28 september: Afname NIO groep 8b Maandag 2 oktober: Afname NIO groep 8a Zet

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! 1 Maandkalender januari 2018 16 Een gelukkig en gezond 2018 2 17 Groep 1-2 gymnastiek in Bernrode; 3 Juf. Eline jarig; 18 4 19 5 20 6 21 7 22 Teambespreking: na schooltijd; 8 Weer naar school; 23 Luizencontrole;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda Jaargang 20 nummer 06 Vrijdag 07 okt. 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Indeling van de bouwen Spaaractie Even voorstellen Kinderkledingbeurs Jumbo- Hoge Holt Website www.thogeholt.nl

Nadere informatie

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda:

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda: Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud Personele zaken pg. 2 Intervisie voor ouders pg. 2 Staking pg. 2 Brede school circuit pg. 2 Buurtteam pg.

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

Marlies Martens Groot Koerkamp

Marlies Martens Groot Koerkamp En dan wordt het stil.. Vorige week zaterdag hebben wij het trieste bericht ontvangen dat Marlies Martens Groot Koerkamp moeder van Sven uit groep 7B, onverwacht is overleden. Afgelopen zaterdag is er

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 4 13 september 2019 Kalender volgende

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Schoolreis Jaarfeest Juf Lonneke Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers en leerlingen,

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016 Nieuwsbrief 1 vrijdag 9 september 2016 AGENDA 12 september Betalen TSO jaar-half jaar-kwartaalkaart 13 september 19.00 uur MR vergadering 16 september Manjefieke middag 18 september Schoolfeest, Reis rond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker.

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker. maandag 3 september 2018 NIEUWSBRIEF Beste ouder(s)/verzorgers, Het schooljaar is alweer twee weken oud. Nadat iedere groep op maandagochtend het nieuwe schooljaar in is gesprongen zijn we allemaal weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Deze keer leest u onder andere: Voorwoord Roger Vakwerk is Meesterwerk Werkgroep Identiteit Nieuws uit groep 1a/2a Bouwactiviteiten Inmiddels heeft

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober. Basisschool de Maasko pkes. Kinderboekenweek

Nieuwsbrief. Oktober. Basisschool de Maasko pkes. Kinderboekenweek Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2017-2018 Editie oktober Nieuwsbrief Oktober Kinderboekenweek In de eerste weken van oktober heeft de Kinderboekenweek centraal gestaan. Dit jaar was het thema Gruwelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September. Basisschool de Maasko pkes. Dag van het Dorp 17 september 2017

Nieuwsbrief. September. Basisschool de Maasko pkes. Dag van het Dorp 17 september 2017 Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2017-2018 Editie september Nieuwsbrief September Dag van het Dorp 17 september 2017 Op zondag 17 september was er feest in Borgharen. Op het dorpsplein, in een heerlijk

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

November Nieuwsbrief

November Nieuwsbrief November 2018 Nieuwsbrief November 2018 1 12 23 2 13 24 3 14 25 4 15 Elde doe dag groep 8 26 5 16 Mad Science 27 6 17 28 7 inloopuur 8.30-9.30 18 29 8 studiedag kinderen vrij 19 30 Maandinfo 9 20 31 10

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief september t/m 4 oktober 2019

Nieuwsbrief september t/m 4 oktober 2019 Nieuwsbrief 05 30 september t/m 4 oktober 2019 BELANGRIJKE DATA 7 t/m 11 oktober Omgekeerde oudergesprekken Maandag 14 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij 21 t/m 25 oktober Herfstvakantie Studiedag

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant Beste ouders, HuifkarInformatieKrant Het nieuwe schooljaar is alweer zeven weken onderweg, de tijd vliegt. De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Zoals gebruikelijk brengen wij voor elke vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart. Basisschool de Maasko pkes

Nieuwsbrief Maart. Basisschool de Maasko pkes Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2013-2014 Editie Maart Nieuwsbrief Maart Een aantal weken geleden kreeg het team van BS De Maasköpkes het nieuws te horen wie de nieuwe prins van het jeugdprinsenpaar

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 3. Even bijpraten. 7 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 3. Even bijpraten. 7 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 3 7 september 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma 10 september:

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

15 oktober 2018 Nummer: 4

15 oktober 2018 Nummer: 4 15 oktober 2018 Nummer: 4 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer bijna op. Ondanks dat het nog als zomer voelt, staat de herfstvakantie voor de deur.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

nummer 4 5 oktober 2017

nummer 4 5 oktober 2017 nummer 4 5 oktober 2017 Agenda 11 t/m 13 oktober 13 oktober 16 t/m 20 oktober 26 oktober 27 oktober 31 oktober 3 november schoolkamp groep 8 boekenmarkt herfstvakantie informatie-avond Voortgezet Onderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Nr 03 oktober Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s)

Nr 03 oktober Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s) Nr 03 oktober 2018 Beste ouder(s) en/of verzorger(s) Een sportieve periode ligt achter ons met de School Sportolympiade, de 10@10 Challenge en de korfbalwedstrijden. In de komen tijd ligt het accent op

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Jaarverslag Medezeggenschaps Raad Basisschool De Maasköpkes

Jaarverslag Medezeggenschaps Raad Basisschool De Maasköpkes Jaarverslag 2014-2015 Medezeggenschaps Raad Basisschool De Maasköpkes Inhoud Jaarverslag 2014-2015... 1 Medezeggenschaps Raad Basisschool De Maasköpkes... 1 Voorwoord... 3 1. Schoolkalender... 4 2. Open

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 Inhoud: Formatie 1 Processierupsen 1 Even voorstellen 2 GGD 3 Doe je mee 4 Singelloop 5 Formatie; wie staat in welke groep. Komend schooljaar zal de basis voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September. Basisschool de Maasko pkes. Een nieuw schooljaar, een nieuwe start

Nieuwsbrief. September. Basisschool de Maasko pkes. Een nieuw schooljaar, een nieuwe start Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2016-2017 Editie september Nieuwsbrief September Een nieuw schooljaar, een nieuwe start Maandag 5 september was het dan zover, de start van het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Oktober 2017 Nieuwsbrief #17

Oktober 2017 Nieuwsbrief #17 Oktober 2017 Nieuwsbrief #17 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, De herfstvakantie zit er op en wat was het een heerlijke herfstzomer. Nog even wat vitamina A voordat we de winter ingaan. Voor de vakantie

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Juli 2017 Nieuwsbrief #15

Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Schooljaar 2016/2017 is al weer ten einde. Wat hebben we veel geleerd en wat hebben we mooie dingen met elkaar bereikt. Als team zijn we

Nadere informatie

Belangrijke data. Boekenmarkt. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #4

Belangrijke data. Boekenmarkt. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #4 Belangrijke data 12 oktober Boekenmarkt 14.00 14.30 uur 12 oktober Afsluiting kinderboekenweek 13 oktober Studiedag alle kinderen vrij 16 t/m 20 okt Herfstvakantie 23 oktober 1 e dag na de herfstvakantie

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Zwanenbos

nieuwsbrief Het Zwanenbos nieuwsbrief 25 e jaargang nr 2 2 september 2016 Van de directie...1 Verkeer: De scholen zijn weer begonnen!...2 Sparen voor het Zwanenbos...2 Ontruimingsoefening...2 Ouderkamer...3 Info-ochtenden...3 Vergoeding

Nadere informatie

Agenda oktober / november

Agenda oktober / november Agenda oktober / november 15 t/m 23 oktober 24 oktober 25 oktober 26 t/m 28 oktober 26 oktober 28 oktober 4 november 7 t/m 10 november 11 november 15 november 16 november 30 november Herfstvakantie Start

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019 Openbare basisschool voor Daltononderwijs Augustus 2019 Welkom op de Apollo 11.. 1 Start schooljaar... 3 Blij nieuws..... 1 Nog even de afspraken op een rij 3 Mee naar binnen.. 1 Clusteravonden.. 4 Gymrooster.....

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar 3 september 2019 Overzicht september 9 september 19.00 uur startreceptie groep 1/2 20.00 uur startreceptie groep 3/4 10 september 19.00 uur startreceptie groep 5/6 20.00 uur startreceptie groep 7/8 16

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 2 November 2017 KALENDER Voorwoord 1 2 en 6 november KIJK/ZIEN gesprekken 7 november Kledinginzameling 11 november 24 november Studiemiddag 5 december Sint op school 9 december zie ook

Nadere informatie

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag:

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 7-9 Vr 8-9 Ma 11-9 OR vergadering Di 12-9 MR vergadering Wo 13-9 Do 14-9 Vr 15-9 Ma 18-9 Di 19-9 Algemene informatie avond Wo 20-9 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie