Nieuwsbrief. November. Basisschool de Maasko pkes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. November. Basisschool de Maasko pkes"

Transcriptie

1 Basisschool de Maasko pkes Schooljaar Nieuwsbrief November Na een weekje herfstvakantie met heel mooi weer zijn we weer goed aan de slag gegaan. De groepen 3 t/m 8 zijn gestart met de nieuwe thema s van IPC, bij de groepen 1 en 2 stromen nog steeds nieuwe leerlingen in en meester John klust nog door om onze school nog mooier te maken. BELANGRIJKE DATA Nationaal Schoolontbijt Knutselmiddag Maaskluivers week van Oudergesprekken In deze periode zijn we ook bezig met het omgaan met elkaar, in iedere groep wordt er een sociogram gemaakt en in de groepen 6 t/m 8 vullen de leerlingen vragenlijsten in over zichzelf en hun groep op sociaal gebied. Dit bespreken we met elkaar en gaan samen aan de slag om ervoor te zorgen dat iedereen zich heel prettig voelt en blijft voelen op onze school. BELANGRIJKE WEBSITES Komende periode bieden we ook een week lang lessen aan over gezonde voeding en hebben we het nationale schoolontbijt. Kortom een nieuwe, leerzame en leuke periode. Marloes Vreuls (MT-lid Basisschool de Maasko pkes) BASISSCHOOL DE MAASKÖPKES Schoolstraat BD Maastricht Telefoonnr.: adres: administratie@bsmaaskopkes.nl Website:

2 Nationaal schoolontbijt Net als andere jaren doen we ook dit jaar weer mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Dit zal plaatsvinden op woensdag 7 november. In alle klassen serveren we dan een lekker, gezond ontbijtje! Zorg er dan ook voor dat de kinderen die ochtend nog niet te veel hebben gegeten! Alle leerlingen hebben die dag een eigen bord, drinkbeker en bestek nodig. Het is handig om dit al op maandag of dinsdag in een zakje mee te laten nemen. Dit zakje kan aan de kapstok worden gehangen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij meester Martijn. Bag2School opbrengst Er is weer een prachtig bedrag opgehaald! Bedankt voor jullie medewerking!

3 Terugblik op een geslaagde Kinderboekenweek Jarigen 2 November Milou Slangen groep 3 3 november Vince Leclaire groep 3 6 november Delano Beaumont groep 5 8 november Sepp Bastings groep 6 9 november Lars Wijnhoud groep 2 12 november Lieve ten Brink groep 6 De Kinderboekenweek stond dit schooljaar in het teken van 'Vriendschap'. Na de feestelijke opening in de speelzaal, kregen we theevisite van papa's, mama's, opa's en oma's die de kinderen -onder het genot van een bekertje ice tea en een koekje- verhalen over vriendschap hebben voorgelezen. 's Middags snuffelden vele belangstellenden tussen de vele boeken op de boekenmarkt. Hiermee is een mooi bedrag opgehaald voor de oudervereniging, dat ten goede komt aan de school. Elke groep besteedde gedurende deze week op zijn eigen manier aandacht aan de Kinderboekenweek. Samen sloten we weer af met het 'Open huis'. De kinderen hebben samen met hun vader of moeder met veel plezier deelgenomen aan verschillende activiteiten. In elke klas was iets te doen: gezelschapsspelletjes spelen, een vriendenboek maken, een parcours afleggen samen met een vriendje en er werd volop geknutseld! Daarna werden de namen van de gelukkige winnaars gegrabbeld, zij kregen een mooi boek mee naar huis! 14 november Myka Schoonbrood groep 7 15 november Fenna Shahi groep 4 26 november Mexx Crijns groep 7 Fijne verjaardag allemaal!

4 Schooltijden Ma-di-do-vr uur uur Woensdag uur Groep 1 Hele vrijdag vrij Groep 2-3 Vrijdagmiddag vrij Inlooptijden Ochtend: uur Middag: uur Terugblik dag van de duurzaamheid Dit jaar gingen wij als team op zoek naar een andere invulling van de 'Dag van de duurzaamheid'. In samenwerking met het CNME besloten we om een grote opruimactie langs de Maas te organiseren. Met alle kinderen gingen we vrijdagmorgen voor de herfstvakantie op pad samen met een aantal hulpouders. Voorzien van prikstokken, afvalzakken en handschoenen gingen we op zoek naar zwerfvuil, er werd ontzettend veel gevonden: van oude telefoons tot blikjes. In totaal werd de 'opbrengst' geschat op 100 kilo zwerfvuil en hebben we er samen voor gezorgd dat de omgeving van de school weer wat schoner is geworden! Thuis in Maastricht heeft deze ochtend een vlog gemaakt, deze is hier terug te zien: fbclid=iwar3_b80xzrdffxp7ghgkand3etmlaibver71ddgnb1_mh0sgnu2 SYHXAIaY De dag ervoor las Wethouder Krabbendam een mooi verhaal over duurzaamheid en vriendschap voor aan de onderbouw. De Groene voetstappen van alle scholen in Maastricht werden door een medewerker van het CNME en de leerlingenraad aan hem overhandigd. Bij deze willen we alle vaders, moeders, opa's, oma's en andere helpers bedanken voor de hulp bij deze verschillende activiteiten!

5 SPONSORS Reminder open les Cultuurboost groep 5-6 Groep 5-6 is gestart met de Cultuurboost. Op donderdag middag hebben zij al een aantal keer les gehad van meester Michiel van Toon Je Talent. Hij geeft aandacht aan de vakgebieden knutselen en techniek. De kinderen hebben bijvoorbeeld een strandzeiler gemaakt en gaan de komende weken aan de slag met een robot. Op donderdag 8 november zijn de ouders / verzorgers van 13:15 14:45 uur van harte welkom tijdens de open les van Toon Je Talent. Jullie mogen dan samen met jullie zoon of dochter knutselen en bouwen aan de opdracht die meester Michiel die dag geeft. Laat even via Walvi aan juf Kirsten weten of jullie aanwezig zijn bij deze open les.

6 SPONSORS Peuternieuws Bij de peuters zijn we 3 weken geleden begonnen met het thema ik voel me niet zo lekker. Snuf ligt in bed en voelt zich niet lekker. Hij heeft buikpijn en moet overgeven. Daarna krijg snuf ook pijn aan zijn keel. We bellen de dokter en snuf krijgt een hoestdrankje en pilletjes. Na een aar dagen voelt snuf zich weer lekker en wil wel iets eten, maar dan snijd mama zich in haar vinger ohjee nu hebben we pleisters en verband nodig. De kinderen worden overal bij betrokken en er wordt gevraagd of de kinderen ook een pleister en verband willen. Woorden die we hier bij gebruiken zijn: ziek zijn, niet lekker voelen, buikpijn, keelpijn, dokter, hoestdrank, wond, pleister en verband. In week 46 zullen we starten met het nieuwe thema sint en piet Op 4 oktober hebben de peuters samen met de kleuters een activiteit gedaan. We zijn samen naar het savelsbos gegaan om een herfstwandeling te maken. Dit was erg leuk. We hebben daar van alles gevonden. Blaadjes, kastanjes, beukennootjes, eikels en dennenappels. Dit hebben we verzameld en ligt nu op onze herfsttafel in de groep.

7 Peuternieuws Op 23 oktober is er bij de peuteropvang een nieuw kindje begonnen. Lo is. Welkom Lo is in onze peuteropvang! We vinden het erg gezellig dat jij bij ons komt spelen en wensen je veel speelplezier. Groetjes, Michelle

8 IPC groep 5-6 Groep 5-6 is na de herfstvakantie begonnen met het nieuwe IPC thema zij maken het verschil. In dit thema ontmoeten de kinderen belangrijke personen uit het heden en verleden (de tijdvakken). Ze leren vooral wat deze personen voor de hedendaagse wereld hebben betekend! Ze hebben al kennis gemaakt met Napoleon, Johan Cruijff, Nelson Mandela, Prinses Beatrix, Aletta Jacobs, Albert Einstein en Rembrandt van Rijn. Namen, gezichten en feitjes aan elkaar koppelen - dat was best een moeilijke opdracht! De kinderen hebben dit super goed gedaan! Ze zijn erachter gekomen dat je aan de hand van de jaartallen, zwart-wit foto s, de afkomst en de functies van de personen vrij makkelijk kunt raden wie wie is! Ook hebben ze een eigen overzichtje gemaakt van belangrijke personen in hun eigen leven. De komende weken gaan ze aan de slag met een muurkrant / poster over bekende personen zoals: Karel de Grote, Albert Einstein, Aletta Jacobs, Napoleon, Jezus Christus, Adolf Hitler, Koning Willem I en Johan Cruijff. Verder leren zij hoe de mensen vroeger kunst maakten. Ze gaan hun eigen kunstwerk maken! De komende weken zal er ook worden gewerkt aan de topografie van Nederland. is een goede site om dit, ook thuis, te oefenen!

9 Even voorstellen Hallo allemaal, Ik ben Lara Hoevenaar, de nieuwe stagiaire van juffrouw Abby. Ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Venlo. In 2012 ben ik aan het conservatorium van Maastricht een bachelor in jazz zang begonnen. Tijdens mijn derde jaar kreeg ik de kans om in het buitenland te studeren dankzij een Erasmus beurs. Dat beviel zo goed dat ik in Pamplona (Spanje) mijn studie afgemaakt heb. Nu ben ik opnieuw begonnen aan een opleiding aan het conservatorium van Maastricht namelijk; Docent muziek intensief. Verder ben ik actief als zanglerares en zangeres. Buiten muziek houd ik heel erg van lekker eten, reizen en gezelligheid. Ik hoop veel te leren van juf Abby en veel plezier te hebben tijdens de muzieklessen! Beste leerlingen en ouders van de Maaskopkes. Mijn naam is Mellany Weijzen en ik ben 27 jaar oud. Ik ben woonachtig in Heugem te Maastricht samen met mijn vriend Marcel en onze 2 hondjes en kat. Mijn hobby is wandelen met mijn Mechelse Herder Layla en mijn andere hond Tyson. Ik ben afgestudeerd als onderwijsassistent op ROC Leeuwenborgh en na mijn studie heb ik gewerkt op het Instituut voor Orthopedagogisch Onderwijs in groep 8. (Nu talententuin Maastricht) Ook ben ik tevens een lange tijd werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg als groepsbegeleidster. Ik werk tijdens het zwangerschapsverlof van juf Mirte in de groep 3/4. Hier ben ik 5 dagen per week te vinden vanaf 30 oktober Tevens start ik per februari 2019 met een deeltijdopleiding: de nieuwste Pabo in Eindhoven om leerkracht te worden. Wellicht ontmoet ik u een keer op school, ik hoop u en de kinderen van de Maaskopkes beter te leren kennen. Groeten Mellany Weijzen.

10 MR vergadering In oktober heeft de eerste MR vergadering plaatsgevonden. De notulen van deze vergaderingen worden altijd op de website van school geplaatst: U kunt in deze notulen lezen welke onderwerpen er in een MR vergadering worden besproken. Mocht u ook een keer een onderwerp willen inbrengen dan is dit mogelijk. U kunt hiervoor een bericht sturen naar juf Edith, voorzitter MR: e.beckers@mosalira.nl Wafelactie OV Binnenkort start de oudervereniging weer met de wafelactie. Uw zoon / dochter krijgt binnenkort een lijst mee naar huis. Op deze lijst kunt u eventueel een bestelling invullen voor wafels. Graag de bestelling en het geld uiterlijk vrijdag 16 november mee terug naar school geven. Dan kan de week erna gestart worden met bakken!

11 Gezonde traktatie

Nieuwsbrief. November. Basisschool de Maasko pkes. Bag 2 School

Nieuwsbrief. November. Basisschool de Maasko pkes. Bag 2 School Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2017-2018 Editie november Nieuwsbrief November Bag 2 School Er is 753 kilo opgehaald voor de Bag2School kledingactie! Hiermee heeft de oudervereniging ruim 225 euro

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober. Basisschool de Maasko pkes

Nieuwsbrief. Oktober. Basisschool de Maasko pkes Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2018-2019 Editie oktober Nieuwsbrief Oktober De eerste periode van schooljaar 2018-2019 zit er alweer op. Na een mooie warme nazomer was daar opeens meneer herfst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari. Team Basisschool de Maasko pkes. Basisschool de Maasko pkes

Nieuwsbrief. Januari. Team Basisschool de Maasko pkes. Basisschool de Maasko pkes Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2018-2019 Nieuwsbrief Januari Onze wens voor het nieuwe jaar, is duidelijk en klaar. Een vriendelijk woord en een lieve lach, wensen wij jullie elke dag. Ook wensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober. Basisschool de Maasko pkes. Kinderboekenweek. De eerste weken van oktober staan in het teken van de Kinderboekenweek.

Nieuwsbrief. Oktober. Basisschool de Maasko pkes. Kinderboekenweek. De eerste weken van oktober staan in het teken van de Kinderboekenweek. Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2016-2017 Editie oktober Nieuwsbrief Kinderboekenweek Oktober De eerste weken van oktober staan in het teken van de Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar Voor altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November. Basisschool de Maasko pkes. Beste ouders, grootouders en lieve kinderen van Borgharen.

Nieuwsbrief. November. Basisschool de Maasko pkes. Beste ouders, grootouders en lieve kinderen van Borgharen. Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2016-2017 Editie november Nieuwsbrief November Beste ouders, grootouders en lieve kinderen van Borgharen. Graag wil ik jullie bedanken voor mijn geweldige laatste

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. mei juni. Basisschool de Maasko pkes. Veel leesplezier! In deze nieuwsbrief kunt u het volgende lezen:

Nieuwsbrief. mei juni. Basisschool de Maasko pkes. Veel leesplezier! In deze nieuwsbrief kunt u het volgende lezen: Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2017-2018 Editie mei juni Nieuwsbrief mei juni In deze nieuwsbrief kunt u het volgende lezen: Het afscheid van juf Marielle Peuternieuws Een nieuwe juf in groep 3/4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 8 NUMMER 1 12 OKTOBER 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 7 5 oktober 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma 8 oktober:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november. Basisschool de Maasko pkes

Nieuwsbrief. november. Basisschool de Maasko pkes Basisschool de Maasko pkes Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Editie november november Vrijdag 11 oktober was het dan zover. In het kader van de afsluiting van de Kinderboekenweek was het Open Huis georganiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic Beste ouders,- verzorgers, Inhoud Vic Impressie kerst 2016 Impressie schoolont bijt 9 januari Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! 29 december zijn juf Geertje en haar man Roel de trotse ouders

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart. Basisschool de Maasko pkes

Nieuwsbrief Maart. Basisschool de Maasko pkes Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2013-2014 Editie Maart Nieuwsbrief Maart Een aantal weken geleden kreeg het team van BS De Maasköpkes het nieuws te horen wie de nieuwe prins van het jeugdprinsenpaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus. Basisschool de Maasko pkes. Een nieuw schooljaar, een nieuwe start

Nieuwsbrief. Augustus. Basisschool de Maasko pkes. Een nieuw schooljaar, een nieuwe start Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2017-2018 Editie augustus Nieuwsbrief Augustus Een nieuw schooljaar, een nieuwe start Maandag 28 augustus was het zover, de start van het nieuwe schooljaar! Alle kinderen

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

MARIMBAZUIN December 2016

MARIMBAZUIN December 2016 MARIMBAZUIN December 2016 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel! Kerstvakantie voor de deur. We kijken terug op een leuke vijf decemberdag en een sfeervolle kerstviering. Wat is er hard gewerkt

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes.

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes. In deze nieuwsbrief: Agenda: -17 mei verkeersexamen groep 7-25 en 26 mei vrij ( hemelvaart) -31 mei volgende nieuwsbrief -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

BERENBABBELS Berenbabbels

BERENBABBELS Berenbabbels BERENBABBELS Berenbabbels 3 2018-2019 AGENDA 12 okt: ateliers 15 t/m 19 okt: herfstvakantie 22 okt: studiedag, alle kinderen zijn vrij 24 okt: luizencontrole 26 okt: Bag2school ophaaldag 31 okt: Herfstpad

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 08 Sinterklaascircuit. Woensdagmiddag 28 november hebben de groepen 1 t/m 4 en de groepen 5 t/m 8 een gezellig Sinterklaascircuit doorlopen! Er was van alles te doen: knutselen, spelletjes,

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 5 12 oktober 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

April 2019 STEIJAERTNIEUWS

April 2019 STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS April 2019 NIEUWS

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 oktober nr. 3

Nieuwsbrief 17 oktober nr. 3 Nieuwsbrief 17 oktober nr. 3 Onze nieuwe ouderconsulent Lieve ouders, verzorgers en leerkrachten, Vanaf donderdag 2 oktober sluit ik mij aan bij de Wissel familie en daar kijk ik erg naar uit. Mijn naam

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Agenda 23 t/m 27 Herfstvakantie oktober 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Voortgangsgesprekken november 6 november Koffiemoment nieuwe ouders groep 0/1C 8 november Rondleiding

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken NUMMER 08 JAARGANG 28 24 oktober 2014 Belangrijke data 29 oktober studiedag team alle kinderen vrij 29 oktober start inschrijving 10 min. gesprekken 30 oktober klassen- en portretfoto Eem 31 oktober klassen-

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Herfstvakantie. Nieuwsbrief 07 / 14 oktober 2016

Herfstvakantie. Nieuwsbrief 07 / 14 oktober 2016 Herfstvakantie Nieuwsbrief 07 / 14 oktober 2016 Beste ouders, verzorgers Na 7 intensieve weken is de herfstvakantie aangebroken. Een week even lekker uit rusten en met andere dingen bezig zijn dan school.

Nadere informatie

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Openbare muziekles groep 1, 2 en 3 > Toetsweken > Openbare les groep 5/6 Rots & water training > Ouderbijdrage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie