SCHOOLJAAR Voor een DEFINITIEVE inschrijving moeten volgende documenten en de betaling in orde zijn!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCHOOLJAAR Voor een DEFINITIEVE inschrijving moeten volgende documenten en de betaling in orde zijn!"

Transcriptie

1 SCHOOLJAAR Voor een DEFINITIEVE inschrijving moeten volgende documenten en de betaling in orde zijn! o 2 ondertekende exemplaren van het formulier Verbintenis schooljaar o een recent uittreksel uit het bevolkingsregister waarop uw zoon/dochter vermeldt staat o betaling van de reservatie voor de nieuwe inschrijving van 125 voor de provisierekening op bankrekeningnummer BE o betaling kostgeld voor november 2016 (255 euro) op bankrekeningnummer BE o een kopie van de identiteitskaart van de interne leerling o een kopie van de identiteitskaart van de beide ouders of van de voogd o het formulier Akkoordverklaring leefregels internaat o inschrijvingsfiche gehandtekend door de ouders/voogd o medische fiche gehandtekend door de ouders/voogd o Toelating toedienen van medicatie uit de huisapotheek o een vijftal kleefbriefjes van het ziekenfonds op naam van de interne leerling o het formulier toelatingsverklaring gehandtekend door de ouders/voogd o in voorkomend geval: het formulier toelating tot roken gehandtekend door de ouders/voogd o in voorkomend geval: het formulier vegetarische maaltijd o Gebruik van beeldmateriaal o Vervoer internen met privévoertuig o In voorkomend geval: het formulier Toestemming bekijken smartschool Deze documenten dienen in orde te zijn bij het binnenkomen van de interne leerling in het internaat! Bij het ontbreken van één of meer van de items is de inschrijving van uw kind niet definitief en kan het geweigerd worden tot alle formaliteiten in orde worden gebracht.

2 Inschrijving in het internaat van het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Betalingsverbintenis schooljaar De ondergetekende,.. (verantwoordelijke aan wie het kind is toevertrouwd) wonende te: straat:. huisnummer: busnummer:... postcode:.. gemeente:... nationaal nummer (rijksregisternummer):. verbindt er zich hoofdelijk toe om alle kosten voor het verblijf van: naam leerling:.. in het internaat te betalen als volgt: A: Voor het begin van elk trimester van het schooljaar B: Voor het begin van elke maand van het schooljaar en verklaart kennis te hebben genomen van de betalingsmodaliteiten en van de procedure voor wanbetalers. Opgemaakt in 2 exemplaren, waarvan het Tehuis voor schipperskinderen De Spits en de ouders/voogd ieder erkennen 1 exemplaar te hebben ontvangen. Ondergetekende verklaart de betalingsmodaliteiten en de procedure voor wanbetalers ontvangen te hebben. Opgemaakt te Antwerpen op De beheerder (handtekening) Voor akkoord ouders/voogd (handtekening)

3 Inschrijving in het internaat van het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Betalingsverbintenis schooljaar De ondergetekende,.. (verantwoordelijke aan wie het kind is toevertrouwd) wonende te: straat:. huisnummer: busnummer:... postcode:.. gemeente:... nationaal nummer (rijksregisternummer):. verbindt er zich hoofdelijk toe om alle kosten voor het verblijf van: naam leerling:.. in het internaat te betalen als volgt: A: Voor het begin van elk trimester van het schooljaar B: Voor het begin van elke maand van het schooljaar en verklaart kennis te hebben genomen van de betalingsmodaliteiten en van de procedure voor wanbetalers. Opgemaakt in 2 exemplaren, waarvan het Tehuis voor schipperskinderen De Spits en de ouders/voogd ieder erkennen 1 exemplaar te hebben ontvangen. Opgemaakt te Antwerpen op De beheerder (handtekening) Voor akkoord ouders/voogd (handtekening)

4 Betalingsmodaliteiten Het kostgeld moet betaald worden op het rekeningnummer: BE van het Tehuis voor Schipperskinderen, De Spits met vermelding van de naam van de intern en de periode waarvoor betaald wordt. Er kan betaald worden per trimester of per maand. De keuze wordt gemaakt bij inschrijving en is bindend voor de rest van het jaar. Wie recht heeft op gemeenschapsbijdrage betaald steeds per trimester. De betalingen gebeuren best via een bank in België. Betalingen die ons vanuit het buitenland bereiken worden gecrediteerd met extra overschrijvingskosten welke u nadien nog aan ons dient bij te betalen. Kosten die voortvloeien uit het versturen van aangetekende herinneringen voor laattijdig betalen van het kostgeld worden aan de ouders doorgerekend. Terugbetalingen Terugbetaling van 8 euro per dag (dagbetalers) of 3 auto per dag (schipperskinderen) in volgende gevallen: Bij ziekte: vanaf vijf opeenvolgende dagen afwezigheid mét doktersattest. Bij stages, schoolreizen, bosklassen, zeeklassen, (mits voorlegging van een geldig attest van de school). Bij deelname aan een selectietraining, -stages en wedstrijden in het kader van het topsportconventant (mits voorlegging van een geldig attest). Bij uitsluitingen opgelegd door het internaat worden geen terugbetalingen gedaan. Ook dagen waarop internen, tijdens examenperiodes, thuis studeren worden niet terugbetaald. Verlaten van het internaat: bij uitschrijving en bij definitieve verwijdering wordt de volledige periode betaald. Na 30 juni (dagbetalers) of het einde van het trimester (schipperskinderen) worden er voor het voorbije schooljaar / de voorbije periode echter geen attesten meer aanvaard.

5 Procedure wanbetalers Alle kostgelden zijn betaalbaar vóór de aanvang van iedere maand of trimester. De intern kan verplicht worden het internaat te verlaten indien het kostgeld twee maanden na de maand waarop het betrekking heeft niet betaald is. De beheerder kan hierbij uitzondering maken indien betalingen moeten gebeuren via officiële instanties. Bij overmacht kan de beheerder een betalingsplan opstellen. Na verwijdering uit het internaat zal het dossier overgemaakt worden aan de Federale Overheidsdienst Financiën ontvangkantoor van de penale boeten. In principe wordt een intern waarvoor het kostgeld van het vorig schooljaar niet volledig betaald werd niet opnieuw toegelaten, behalve indien er een engagement tot betalen is van bv. het O.C.M.W., Comité Bijzondere Jeugdzorg, Jeugdrechtbank, Prijzen Sinds 1 januari 2005 is het kostgeld fiscaal aftrekbaar voor kinderen tot 12 jaar. Het internaat bezorgt u tijdig het attest! Het kostgeld bedraagt 14,00 euro per dag voor een kind van het basisonderwijs en voor een intern uit het secundair onderwijs (zondagen inbegrepen). Het kostgeld voor de eerste maand moet betaald zijn vóór aanvang van het schooljaar. basisonderwijs secundair onderwijs vaste maandprijs 255,00 255,00 Vervoer naar school met de bus 0,50 euro per rit.

6 AKKOORDVERKLARING reglement / leefregels internaat SCHOOLJAAR Ondergetekende,... Verwantschap:... En Naam & voornaam intern:... Bevestigen hierbij het reglement / model leefregels van het Tehuis voor schipperskinderen De Spits,, voor het SCHOOLJAAR in papieren versie ontvangen te hebben en te ondertekenen voor akkoord. Te Antwerpen Op (datum) Handtekening ouders/voogd handtekening intern

7 Schooljaar Medische fiche Gelieve deze fiche zo correct mogelijk in te vullen. De informatie blijft strikt vertrouwelijk en wordt enkel ingezien door directie, beheerder, opvoeders en secretariaatsmedewerkers. Naam kind:... Gegevens huisarts Naam:... Adres:... Telefoonnummer:... Andere behandelende geneesheren: Bloedgroep en resusfactor:... Overgevoeligheden en allergiën (voedingsstoffen, medicatie, ademhalingswegen, huid, ) Specifieke aandoeningen (diabetes, epilepsie, astma, ADHD, bedplassen, )... Heeft uw kind gehoorproblemen?... Draagt uw kind een bril of contactlenzen?... Volgt uw kind een dieet op doktervoorschrift: JA / NEEN Indien ja, waarom:... (Binnenbrengen attest met richtlijnen van dokter of diëtist) Neemt uw kind medicatie? JA / NEEN Zo ja, welke?... Werd uw kind ingeënt tegen: Klem(tetanus): JA / NEEN Mazelen: JA / NEEN Kinkhoest: JA / NEEN Bof: JA / NEEN Kinderverlamming: JA / NEEN Rubella: JA / NEEN Difterie: JA / NEEN Andere: Andere inlichtingen die van nut kunnen zijn bij de verzorging en de opvoeding van uw kind: Handtekening ouders/voogd Datum:

8 Schooljaar Toelating tot het toedienen van medicatie uit de huisapotheek Ondergetekende (naam & voornaam):... Ouder/voogd van (naam & voornaam intern):... geeft de toestemming aan het Tehuis voor Schipperskinderen "De Spits" te om medicatie, verkrijgbaar "zonder doktersvoorschrift" uit de huisapotheek toe te dienen aan de intern. De goedkeuring ontslaat het Tehuis van alle verantwoordelijkheid bij eventuele bijwerkingen die geneesmiddelen teweeg kunnen brengen. Gelieve onderstaande lijst te raadplegen en hierop aan te duiden welke medicijnen uit de huisapotheek wel en niet mogen toegediend worden aan uw zoon/dochter. Geneesmiddel Ja Nee Geneesmiddel Ja Nee Paracetamol (koorts/pijnstillend) Perdolan (koorts/pijnstillend) Orofar (keelpastilles) Immodium (diarree) Inhalo Rhinathiol (verkoudheid) Gelezen en goedgekeurd, Calendeel (insektenbeten, Huidirritaties Mobilat (verstuikingen/ blauwe plekken) Flamigel (brandwonden) Cedium (ontsmettingsmiddel) Mag eigen medicatie zonder doktersvoorschrift nemen op eigen initiatief (indien nee, zal de opvoeder in geval van eigen medicatie op de kamer deze in beslag nemen) Datum: Handtekening ouders/voogd

9 Toedienen van medicatie Attest in te vullen voor de behandelende arts, te overhandigen aan het internaat naam van de intern:... naam medicatie: dosis: bewaring: bijwerkingen: periode van toediening: van.. tot (datum) tijdstip van toediening op internaat:. stempel en handtekening arts handtekening ouders/voogd

10 Schooljaar Privacywetgeving: gebruik van beeldmateriaal Tijdens verschillende evenementen in de loop van het jaar maken wij foto's en video-opnames van internen. Die gebruiken we voor onze internaatswebsite en we illustreren er onze publicaties mee. Door deze bijlage te ondertekenen, geef je toestemming om foto's en sfeerbeelden te maken en te publiceren Als je je in de loop van het schooljaar bedenkt en je vraagt om bepaalde beelden toch te verwijderen, dan zullen we dat onmiddellijk doen. Mail of schrijf ons daarvoor. Volgens art. 10 en 12 van de privacywet heb je immers recht op toegang, verbetering en verzet wanneer het gaat om jouw persoonsgegevens. Ondergetekende (naam & voornaam):... ouder/voogd van (naam & voornaam):... geeft hierbij toestemming aan het Tehuis voor schipperskinderen "De Spits" te om tijdens het schooljaar beelden(foto's, film,... ) te maken en te publiceren. Datum Handtekening ouder

11 Toelating tot roken SCHOOLJAAR Internen vanaf 16 jaar mogen enkel roken mits voorlegging van een schriftelijke toelating van de ouders. Het internaatsdomein is volledig rookvrij tussen 06:30 uur en 18:30 uur. Buiten deze uren mag er enkel gerookt worden onder begeleiding van een opvoeder en op de afgesproken tijdstippen op de hiervoor voorziene plaatsen. In geen geval wordt er gerookt in de gebouwen. Overtredingen tegen het rookverbod zullen streng gesanctioneerd worden. schematisch overzicht weekdagen 6.30u u Gesloten ruimten Open ruimten Uitstappen Bus Gedeelde gebouwen of terreinen met leerplichtonderwijs: Ondergetekende,... ouder van.. geeft aan zijn/haar zoon/dochter toestemming om te roken tijdens de tijdstippen daarvoor voorzien in het internaat. handtekening ouders/voogd handtekening intern

12 Aanvraag vegetarische maaltijd SCHOOLJAAR Ondergetekende (vader/moeder/voogd).... Ouder van... Geeft aan dat zijn/haar zoon/dochter vegetariër is. Eten van vis is toegelaten: JA / NEE (schrappen wat niet past) Deze verklaring is bindend voor het ganse schooljaar. Indien men kiest voor vegetarische maaltijden is men verplicht vegetarisch te eten, ook wanneer het kip is of ander vlees wat men wel graag eet. Datum. Handtekening ouders/voogd

13 Schooljaar Toelatinsverklaring basisschool Ondergetekende,... Verwantschap:... Verklaart dat: naam & voornaam intern:... Mag in geval van een noodsituatie en mits gezelschap van een broer of zus van het secundair, zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid met het weekend naar huis gaan. Deze uitzondering dient 24 uur op voorhand schriftelijk of elektronisch gemeld worden. JA/NEEN Mag op volgende dagen, VOOR/NA het avondmaal, onder begeleiding van een volwassene, het internaat verlaten om deel te nemen aan onderstaande activiteiten (max 2x per week). Activiteit 1 :... Naam vereniging:... Adres vereniging:... Dag en uur van de activiteit:... Activiteit 2 :... Naam vereniging:... Adres vereniging:... Dag en uur van de activiteit:... De intern dient ten laatste 15 minuten voor het slapen gaan terug in de groep aanwezig te zijn. Als hij/zij voor de maaltijd werd afgehaald, dan moet de verantwoordelijke voor het eten zorgen. Op woensdag mag mijn kind afgehaald worden door... van... uur tot... uur. De intern moet ten laatste tegen 18u15 teruggebracht worden en heeft dan al gegeten! Ondergetekende neemt er kennis van dat een gegeven toelating kan worden ingetrokken door de instelling in geval van misbruik van de toegestane vrijheid, storend gedrag of ondermaatse schoolresultaten. Datum:... Handtekening ouders/voogd Handtekening intern

14 Schooljaar Toelatinsverklaring secundair Ondergetekende,... Verwantschap:... Verklaart dat: naam & voornaam intern:... Mag het internaat verlaten op verantwoordelijkheid van de ouders: dag Van... uur tot... uur Reden: +16 jaar tot 20u jaar tot 22u00 De intern brengt ALTIJD de opvoeders op de hoogte indien zij het internaat verlaten of later zal zijn. Indien de intern niet tijdens de maaltijd aanwezig is, moet hij/zij zelf voor eten zorgen. Gaat met de fiets naar school: mag na toestemming ven de opvoeder van diens, zelfstandig en op verantwoordelijkheid van de ouders het internaat voor een bepaalde tijd verlaten voor dringende en/of schoolgebonden boodschappen. mag deelnemen aan het individuele gedeelte van een groepsactiviteit buiten het internaat.(deze toelating kan gebruikt worden bij bv. bioscoopbezoek, vrij gedeelte van een groepswandeling,...) JA/NEEN JA/NEEN JA/NEEN Ondergetekende neemt er kennis van dat alle verplaatsingen(te voet, met het openbaar vervoer of met een door de school georganiseerde ophaaldienst) tussen internaat en de school, zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid gebeuren; een gegeven toelating door de instelling ingetrokken kan worden in geval van misbruik van de toegestane vrijheid, storend gedrag of ondermaatse studieresultaten; opvoeders en directie ten allen tijde het internetgebruik(surfen, chatten, ) door de internen kunnen controleren en bij misbruik verbieden; Datum:... Handtekening ouders/voogd Handtekening intern

15 Schooljaar Toestemming bekijken smartschool Omdat wij garant willen staan voor een optimale studiebegeleiding van en voor uw kind(eren), en wij de geleverde schoolprestaties en eventuele problemen op de voet willen volgen om eventuele problemen meteen te kunnen aanpakken, vragen we u om toestemming te krijgen om ook op de smartschool van de intern of ouders te mogen, waarop wij de punten van uw zoon/dochter kunnen opvragen en opvolgen. Ten einde de wet op de privacy te respecteren, vragen wij u dan ook toestemming om toegang te hebben tot de smartschool van uw kind(eren). U kan op onderstaand invulstrookje aanduiden of u het internaat toelating geeft om via de account inzage te krijgen in de resultaten van uw zoon of dochter. Ondergetekende (naam & voornaam):.... ouder/voogd van (naam & voornaam):..... geeft hierbij toestemming aan het internaat om via de Smartschool account toegang te krijgen tot het puntenboekje van mijn zoon/dochter. Handtekening Ondergetekende (naam & voornaam):.... ouder/voogd van (naam & voornaam):..... geeft hierbij GEEN toestemming aan het internaat om via de Smartschool account toegang te krijgen tot het puntenboekje van mijn zoon/dochter. Handtekening..

16 Schooljaar Vervoer internen met privévoertuig Soms kan het nuttig/nodig zijn dat uw kind om één of andere reden(naar de dokter gaan, naar school brengen of halen,...) met het privévoertuig van een opvoeder meerijdt. Om aan alle wettelijke voorwaarden te voldoen en de opvoeders te beschermen tijdens het uitvoeren van deze extra opdracht, vragen wij u via onderstaand invulstrookje toestemming te geven aan het internaat om opvoeders, wanneer nodig, in te zetten voor het vervoer van internen met hun privévoertuig. Indien u geen toestemming geeft, kan het wel zijn dat uw zoon of dochter met het openbaar vervoer moet gaan. Ondergetekende (naam & voornaam):.... ouder/voogd van (naam & voornaam):..... geeft hierbij toestemming aan het internaat om zijn/haar zoon/dochter te laten vervoeren in het privévoertuig van en door een opvoeder. Handtekening Ondergetekende (naam & voornaam):.... ouder/voogd van (naam & voornaam):..... geeft hierbij GEEN toestemming aan het internaat om zijn/haar zoon/dochter te laten vervoeren in het privévoertuig van en door een opvoeder. Handtekening

17 Aanvraag van vermindering van het kostgeld voor leerplichtige kinderen wier ouders geen vaste verblijfplaats hebben SCHOOLJAAR A. inlichtingen betreffende de leerlingen waarvoor de Staatstussenkomst wordt aangevraagd: LAGER of SECUNDAIR onderwijs (schrappen wat niet past) naam & voornaam:... geboortedatum: Inlichtingen betreffende de ouders of voogd van voormelde kinderen naam &voornaam: geboortedatum:. wettelijke verblijfplaats:... beroep (+ vermelden of het beroep voor eigen rekening of voor rekening van een werkgever uitgeoefend wordt):... beroep van de echtgenote: begeleidt hij/zij u bij de uitoefening van uw reizend beroep? JA / NEEN (1)

18 Hierbij bevestig ik dat de uitoefening van mijn beroep mij belet mijn kinderen te laten inschrijven in een school waaraan geen internaat verbonden is. Naar waarheid opgemaakt, te., op... handtekening gezinshoofd B. Verklaring in te vullen door het bevoegde gemeentebestuur - de onder rubriek B verstrekte antwoorden stemmen overeen met de waarheid; - de onder rubriek A vermelde leerlingen maken deel uit van het gezin (1), staan onder voogdij (1) van de onder rubriek B vermelde perso(o)n(en). te., op... handtekening van de burgemeester of van zijn afgevaardigde (naamstempel of paraaf zijn niet toegelaten)

Inschrijving Internaat De Muze

Inschrijving Internaat De Muze Inschrijving Internaat De Muze 1.1. (Her)inschrijvingsformulier Gegevens van de intern Naam + voornaam: M / V: Klas: Geboorteplaats + datum: Nationaliteit: Rijksregisternummer: Klas vorig schooljaar: Instelling

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier Schooljaar 2016 2017

Inschrijvingsformulier Schooljaar 2016 2017 Inschrijvingsformulier INLICHTINGEN INTERN Naam & voornaam Geboorteplaats Geboortedatum School Klas INLICHTINGEN GEZINSHOOFD Naam & voornaam Straat en nr. Land Telefoon Geboorteplaats Rijksregisternr.

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier Schooljaar 2013 2014 InlICHTIngen InTern Naam & voornaam Geboorteplaats Geboortedatum School Klas GSM Datum inschrijving Nationaliteit rijksregisternr. M/V InlICHTIngen gezinshoofd

Nadere informatie

Inschrijvingsdocumenten

Inschrijvingsdocumenten Inschrijvingsdocumenten 2016-2017 Inschrijvingsformulier schooljaar 2016-2017 DATUM INSCHRIJVING :././ Gegevens van de intern NAAM EN VOORNAAM IN DRUKLETTERS : M / V STRAAT + HUISNR : POSTCODE + WOONPLAATS

Nadere informatie

BIJLAGEN. (her)inschrijvingsformulier schooljaar Datum van inschrijving :

BIJLAGEN. (her)inschrijvingsformulier schooljaar Datum van inschrijving : BIJLAGEN (her)inschrijvingsformulier schooljaar 2018-2019 Datum van inschrijving : GEGEVENS VAN DE INTERN Naam + voornaam : M/V Adres : GSM : E-mail intern : Geboorteplaats + datum : Nationaliteit : Rijksregisternummer

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier Schooljaar

Inschrijvingsformulier Schooljaar Inschrijvingsformulier Gegevens van de intern: Naam + voornaam:. Geboorteplaats + datum:.. Rijksregisternummer: GSM:. School:. M / V Nationaliteit:.. Klas:.. Gegevens van de ouders: Naam + voornaam Vader:

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSBUNDEL. Schooljaar 2014-2015

INSCHRIJVINGSBUNDEL. Schooljaar 2014-2015 INSCHRIJVINGSBUNDEL Schooljaar 2014-2015 Naam en voornaam: Inschrijvingsdatum:. Waarborg gestort: ja - neen Bundel volledig in orde: ja - neen Opmerkingen:... INSCHRIJVINGSGEGEVENS Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n).

Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n). Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n). Toestemming publiceren van foto- of beeldmateriaal Bijlage 7 Toestemming om beeldmateriaal te maken Manitobalaan

Nadere informatie

ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR

ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR 2015-2016 Beste ouders, Mogen we vragen om de stroken 1, 2, 3 en 4 ingevuld & ondertekend terug te bezorgen aan de klasleerkracht vóór dinsdag 8 september 2015. Strook

Nadere informatie

individuele steekkaart

individuele steekkaart individuele steekkaart voornaam en naam van het kind/de jongere :. O jongen O meisje geboortedatum :../.. /.. lidnummer:... Met deze individuele steekkaart geven ouders jaarlijks aan de takleiding alle

Nadere informatie

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM IBO DE WIEBELBOOM INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM SCHOOLSTRAAT 5 2820 BONHEIDEN tel. 015/.... gsm 04../...... mail: dewiebelboom@bonheiden.be Dexia -.-.. 1. GEGEVENS VAN HET KIND Naam:.

Nadere informatie

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent NAAM: KLAS: Om de administratie in orde te brengen voor de studiereis naar Kent (22-25 mei 2012), geef je dit mapje met dit blad en alle nodige documenten af aan de balie voor woensdag 2 mei 2012. Deze

Nadere informatie

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan Brussel

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan Brussel Bijlagen GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Toedienen van medicatie Beste ouder(s) De laatste jaren wordt steeds meer aan het schoolpersoneel gevraagd om medicatie

Nadere informatie

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Bijlagen GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Toedienen van medicatie Beste ouder(s) De laatste jaren wordt steeds meer aan het schoolpersoneel gevraagd om medicatie

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

Gelieve dit blad in te vullen en te ondertekenen en ten laatste tegen donderdag 6 september terug mee te geven met uw kind. Blad niet knippen aub!

Gelieve dit blad in te vullen en te ondertekenen en ten laatste tegen donderdag 6 september terug mee te geven met uw kind. Blad niet knippen aub! Gelieve dit blad in te vullen en te ondertekenen en ten laatste tegen donderdag 6 september terug mee te geven met uw kind. Blad niet knippen aub! Naam:... Klas:.. 1. Bestelling warme maaltijden en drankjes

Nadere informatie

individuele steekkaart

individuele steekkaart individuele steekkaart voornaam en naam van het kind/de jongere :. þ jongen meisje geboortedatum :../.. /.. lidnummer (ingevuld door leiding):...(in... Met deze individuele steekkaart geven ouders jaarlijks

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSBUNDEL. Secundair Onderwijs

INSCHRIJVINGSBUNDEL. Secundair Onderwijs INTERNAAT-aan-ZEE VESALIUSINSTITUUT Leffingestraat 1 8400 OOSTENDE Telefoon: 059/70.54.47 0495/57.10.92 Fax: 059/56.17.13 INSCHRIJVINGSBUNDEL Secundair Onderwijs Naam en voornaam: Inschrijvingsdatum:.

Nadere informatie

GEGEVENS KIND FAMILIALE GEGEVENS

GEGEVENS KIND FAMILIALE GEGEVENS GEGEVENS KIND Naam Voornaam: Geslacht jongen ( ) meisje ( ) Geboortedatum: / / Geboorteplaats: Nationaliteit: Rijksregisternummer (SIS-kaart): Adres (hoofdverblijf): Ander adres: Telefoonnummer thuis :

Nadere informatie

AKKOORDVERKLARING informatiebrochure met schoolreglement schooljaar 2014-2015

AKKOORDVERKLARING informatiebrochure met schoolreglement schooljaar 2014-2015 AKKOORDVERKLARING informatiebrochure met schoolreglement schooljaar 2014-2015 De heer en/of mevrouw (voor- en achternaam van een of beide ouders)........., ouder(s) van... (voor- en achternaam van het

Nadere informatie

1

1 1 1 1 1 individuele steekkaart voornaam en naam van het kind/de jongere :. O jongen O meisje geboortedatum :../.. /.. lidnummer:... Met deze individuele steekkaart geven ouders jaarlijks aan de takleiding

Nadere informatie

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project GO! Onderwijs van de Vlaam se Gemeenschap Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project Ondergetekenden (naam ouder(s)) en (naam van de leerling(e)), uit klas van school bevestigen hierbij

Nadere informatie

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan Brussel

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan Brussel Bijlagen GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Toedienen van medicatie Beste ouder(s) De laatste jaren wordt steeds meer aan het schoolpersoneel gevraagd om medicatie

Nadere informatie

SCHOOLJAAR INSCHRIJVINGSFORMULIER S2 tem S6

SCHOOLJAAR INSCHRIJVINGSFORMULIER S2 tem S6 SCHOOLJAAR 2019-2020 INSCHRIJVINGSFORMULIER S2 tem S6 / INSCHRIJVING VOOR GRAAD LEERJAAR STUDIERICHTING) Niet vergeten: Spaans of Duits voor 4aso/5MT/6MT Voor Latijn en Economie: variant talen of variant

Nadere informatie

individuele steekkaart

individuele steekkaart individuele steekkaart voornaam en naam van het kind/de jongere :. O jongen O meisje geboortedatum :../.. /.. lidnummer:... Met deze individuele steekk aart geven ouders jaarlijks aan de leiding alle noodzakelijke

Nadere informatie

Liefste Mama/Papa/Zus(sen)/Broer(s)/oma/opa/hond/kat/schildpad/.. Ik heb het zo druk dat ik zelf geen brief kan schrijven. Ik ben gewoon te lui. We zijn nu al dagen op kamp in Schilde, en ik heb al. keer

Nadere informatie

Verklaart hierbij dat zijn/haar kind alleen in de Sint-Gerolfsschool, Merendreedorp 24, 9850 Merendree is ingeschreven en zal starten op / /.

Verklaart hierbij dat zijn/haar kind alleen in de Sint-Gerolfsschool, Merendreedorp 24, 9850 Merendree is ingeschreven en zal starten op / /. Stamboeknummer: VERKLARING OUDERS BIJ INSCHRIJVING KIND Vader, moeder, voogd van: Naam kind: Voornaam kind: Verklaart hierbij dat zijn/haar kind alleen in de Sint-Gerolfsschool, Merendreedorp 24, 9850

Nadere informatie

Administratieve inschrijving SCHOOLJAAR

Administratieve inschrijving SCHOOLJAAR Administratieve inschrijving SCHOOLJAAR 2018-2019 Versie 2018 0305 Naam leerling Voornaam leerling Geboortedatum leerling Vorige school KLAS WAARVOOR INGESCHREVEN WORDT 1A 3EC4 4EC4 5EMT 3STW 3HZ 1La 3EC5

Nadere informatie

Medische fiche Reistoelating minderjarige -18

Medische fiche Reistoelating minderjarige -18 Af te geven aan de reisleiding voor vertrek bij de bus-opstap. Medische fiche Reistoelating minderjarige -18 Iedere ouder/voogd van een minderjarige is verplicht om het document medische fiche reistoelating

Nadere informatie

Verklaart hierbij dat zijn/haar kind alleen in de Sint-Medardusschool, Hendelstraat 9A, 9910 in Ursel is ingeschreven en zal starten op / /.

Verklaart hierbij dat zijn/haar kind alleen in de Sint-Medardusschool, Hendelstraat 9A, 9910 in Ursel is ingeschreven en zal starten op / /. Stamboeknummer: VERKLARING OUDERS BIJ INSCHRIJVING KIND Vader, moeder, voogd van: Naam kind: Voornaam kind: Verklaart hierbij dat zijn/haar kind alleen in de Sint-Medardusschool, Hendelstraat 9A, 9910

Nadere informatie

Voorbeeld inschrijvingsformulier

Voorbeeld inschrijvingsformulier Voorbeeld inschrijvingsformulier Datum inschrijving: LEERLINGGEGEVENS Officieel adres Naam: Voornamen: Roepnaam: Woont bij: beide ouders /vader / moeder / ander Straat en nummer: Postcode: Gemeente: Thuistelefoon:

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER Kleef hier een recente foto Naam deelnemer: Gelieve dit document op te sturen naar : vzw BaNaKa Dokter Dhaenenslaan 28 9820 Merelbeke Geboortedatum: Gegevens kamp(en) Paasvakantie

Nadere informatie

CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart

CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart Het 2 e weekend komt eraan! We spreken vrijdag 29 maart om 19u00 af aan de Van Tichelenlei. Daar zorgen we dat iedere artiest een vriendje vindt zodat we samen

Nadere informatie

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project 2017

Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project 2017 Instemming met het schoolreglement en pedagogisch project 2017 Ondergetekenden (naam ouder(s)) en (naam van de leerling(e)), uit klas van school bevestigen hierbij het schoolreglement en het pedagogisch

Nadere informatie

verklaart/verklaren in te stemmen met de inhoud en de bepalingen van de schoolbrochure met

verklaart/verklaren in te stemmen met de inhoud en de bepalingen van de schoolbrochure met Bijlage 1 INSTEMMINGSFORMULIER schooljaar 2016-2017 exemplaar bestemd voor de school Bij elke inschrijving De heer en/of mevrouw,... ouder(s) van... geboren te... op... verklaart/verklaren in te stemmen

Nadere informatie

Aanvraag kraamgeld. WANNEER het kraamgeld aanvragen? Pagina 2

Aanvraag kraamgeld. WANNEER het kraamgeld aanvragen? Pagina 2 Uw consulent: Tel.: Fax: aanvraag ontvangen op uw kenmerk ons kenmerk Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als : Aanvraag kraamgeld werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide gepensioneerde

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het is eindelijk zo ver! Na 2 jaar vol spanning wachten trekken we er weer op uit met de hele Scouting Lier! Dit weekend kan en wil je voor geen geld van de (reis rond de) wereld

Nadere informatie

DIEP IN DE ZEE. Kapoenenweekend oktober

DIEP IN DE ZEE. Kapoenenweekend oktober DIEP IN DE ZEE Kapoenenweekend 26-27-28 oktober Dag allerliefste visjes, Het is zover, jullie allereerste kapoenenweekend komt eraan! We spreken vrijdag 26 oktober om 20u00 af aan de VTL. Daar zullen we

Nadere informatie

1. Algemene gegevens van onze Speelkameraad

1. Algemene gegevens van onze Speelkameraad INSCHRIJVINGSFICHE Breng deze fiche al ingevuld mee naar het speelplein als je de eerste keer komt inschrijven, dit bespaart je heel wat werk en aanschuiftijd! 1. Algemene gegevens van onze Speelkameraad

Nadere informatie

Inlichtingenfiche voor vormingen met overnachting

Inlichtingenfiche voor vormingen met overnachting Inlichtingenfiche voor vormingen met overnachting Deze gegevens zullen alle bescherming genieten zoals voorzien in de wet van 8.12.1992 op de bescherming van de privacy Datum opmaak inlichtingenfiche:

Nadere informatie

Om onze gegevens te actualiseren vragen we om de gekleurde bladen in te vullen en morgen af te geven aan de klasbegeleider van je kind.

Om onze gegevens te actualiseren vragen we om de gekleurde bladen in te vullen en morgen af te geven aan de klasbegeleider van je kind. Om onze gegevens te actualiseren vragen we om de gekleurde bladen in te vullen en morgen af te geven aan de klasbegeleider van je kind. BIJLAGE 1 INSCHRIJVING MIDDAGMAAL KLEUTERS SCHRAPPEN wat NIET van

Nadere informatie

Afsprakenkader tussen de VGC Onderwijsinstelling en de ouders van haar leerlingen. Afspraken busvervoer ouders Schooljaar

Afsprakenkader tussen de VGC Onderwijsinstelling en de ouders van haar leerlingen. Afspraken busvervoer ouders Schooljaar Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr. 20162017-0836 19-06-2017 BIJLAGE Bijlage nr. 5 Afsprakenkader tussen de VGC Onderwijsinstelling en de ouders van haar leerlingen Afspraken busvervoer ouders

Nadere informatie

Aanmelding adoptie intrafamiliaal Pagina 1 van 10

Aanmelding adoptie intrafamiliaal Pagina 1 van 10 AANMELDING VOOR DE ADOPTIE VAN EEN KIND VAN DE FAMILIE UIT HET BUITENLAND Met dit formulier start je de adoptieprocedure voor een kind van je familie dat in het buitenland verblijft. In te vullen door

Nadere informatie

Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl. Betreft: aanmelding nieuwe leerling

Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl. Betreft: aanmelding nieuwe leerling Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl Betreft: aanmelding nieuwe leerling Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u ons aanmeldingsformulier

Nadere informatie

Wie/Waar GSM / Telefoonnummer adres. Heeft het kind de toestemming om het speelplein alleen te verlaten? Ja/neen (schrappen wat niet past)

Wie/Waar GSM / Telefoonnummer  adres. Heeft het kind de toestemming om het speelplein alleen te verlaten? Ja/neen (schrappen wat niet past) 1. PERSOONLIJKE GEGEVENS VAN HET KIND Naam & Voornaam: Geslacht: jongen/meisje (schrappen wat niet past) Foto van het kind Geboortedatum: Straat + nummer: Postcode + gemeente: Rijksregisternummer: 2. CONTACTPERSONEN

Nadere informatie

DEEL II: LEERLINGENFICHE

DEEL II: LEERLINGENFICHE DEEL II: LEERLINGENFICHE Gegevens school of vestigingsplaats Naam: Gemeentelijke Basisschool Centrum Straat en nummer: Konijnenbergpad 5 Postnummer en gemeente: 2350 Vosselaar Inschrijving voor het schooljaar

Nadere informatie

protocol medicatie verstrekking/toediening

protocol medicatie verstrekking/toediening protocol medicatie verstrekking/toediening Overeenkomst gebruik geneesmiddelen Kinderopvang Dappertjedoe 1. Hierbij geeft (naam ouder/verzorger): ouder/verzorger van (naam kind): toestemming om zijn/haar

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST Stadsbestuur Beringen IBO De Bengeltjes Mijnschoolstraat 88 3580 Beringen 011 43 02 80 bko@beringenbe SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST In de schriftelijke overeenkomst worden de rechten en plichten voor de kinderopvang

Nadere informatie

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten Vrijwilligersweekend za. 20.10 - zo. 21.10 Het wordt tijd om het vrijwilligersbeleid nog eens onder de loep te nemen. En wie kan dat beter dan de vrijwilliger zelf? Daarom organiseren we op 20 & 21 oktober

Nadere informatie

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Opfrissingsweekend vr. 06.04 - zo. 08.04 Dit weekend is het officiële startschot van de zomer! Je maakt kennis met het team waarmee je in de vakantie zal samenwerken, pikt vormingen mee en ook

Nadere informatie

Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven. Huishoudelijk reglement 2013-2014

Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven. Huishoudelijk reglement 2013-2014 Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven 016 27 26 39 BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Huishoudelijk reglement 2013-2014 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Algemeen... 4 2.1 Administratieve

Nadere informatie

Medische fiche volmacht formulier minderjarige 16+

Medische fiche volmacht formulier minderjarige 16+ Af te geven aan de reisleiding bij aankomst op de vakantiebestemming Medische fiche volmacht formulier minderjarige 16+ Iedere ouder/voogd van een minderjarige is verplicht om het document medische fiche

Nadere informatie

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten Vorming Playlist vr. 16.11 - zo. 18.11 Heb jij nog eens zin om zelf keihard mee te spelen? Dan is de Playlist iets voor jou! Geen speluitleg geven of materiaal klaarzetten, maar gewoon ondergedompeld worden

Nadere informatie

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres:

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres: Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem Medisch attest Dit medisch attest moet door de ouders zorgvuldig ingevuld worden. Zo kan er rekening gehouden worden met de specifieke behoeften en mogelijkheden

Nadere informatie

Naam en voornaam: Straat: Nr: Bus:... Rijksregisternummer: Geslacht: Nationaliteit:.. Eigen G.S.M.:.. Telefoon 1:.. Telefoon 2:.. Telefoon 3:...

Naam en voornaam: Straat: Nr: Bus:... Rijksregisternummer: Geslacht: Nationaliteit:.. Eigen G.S.M.:.. Telefoon 1:.. Telefoon 2:.. Telefoon 3:... INTERNAAT-aan-ZEE VESALIUSINSTITUUT Leffingestraat 1 8400 OOSTENDE INSCHRIJVINGSGEGEVENS Telefoon: 059/70.54.47 Fax: 059/56.17.13 Datum inschrijving: Naam en voornaam: Datum binnenkomen :.. Straat: Nr:

Nadere informatie

INLICHTINGSFICHE VAN HET KIND

INLICHTINGSFICHE VAN HET KIND Departement Onderwijs, Opvoeding en Jeugd Stedelijk Onderwijs Gent INLICHTINGSFICHE VAN HET KIND Gegevens school / (st)ibo (in te vullen door school/(st)ibo Stempel: Datum: Gegevens kind Naam: Voornaam:

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven.

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 1 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang Leuven

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2015-2016 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Belangrijk bericht aan de kapoenen!

Belangrijk bericht aan de kapoenen! Belangrijk bericht aan de kapoenen! Van 30 januari tot 1 februari gaan we op een belangrijke en supergeheime missie! Het belooft een weekend te worden vol spanning, leuke spelletjes, nieuwe ervaringen

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein Leuven.

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 1 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang Leuven

Nadere informatie

SCHOOLJAAR INSCHRIJVINGSFORMULIER S1

SCHOOLJAAR INSCHRIJVINGSFORMULIER S1 SCHOOLJAAR 2019-2020 INSCHRIJVINGSFORMULIER S1 1 / Ind/nInd: STATUS INSCHRIJVING VOORRANGSKENMERKEN LEERLING Gerealiseerd broer/zus ja / nee Gerealiseerd onder ontbindende voorwaarde kind personeel ja

Nadere informatie

Naam :... voornaam... geboren op...geslacht : M - V (*) wonende te... (postnummer)...(gemeente)... straat/laan. :... nr... bus...

Naam :... voornaam... geboren op...geslacht : M - V (*) wonende te... (postnummer)...(gemeente)... straat/laan. :... nr... bus... GEMEENTE JETTE Vakantieplein ZOMER 2013 INSCHRIJVINGSFORMULIER af te geven uiterlijk op 7 juin 2013 (een formulier per kind): In de brievenbus van het gemeentebestuur van Jette, Wemmelsesteenweg, 100 te

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

ESTLAND LETLAND. Praktisch: Vertrek Aalter: 6 juli om 14.30u aan parking den Aard

ESTLAND LETLAND. Praktisch: Vertrek Aalter: 6 juli om 14.30u aan parking den Aard ESTLAND LETLAND Praktisch: Vertrek Aalter: 6 juli om 14.30u aan parking den Aard Op kamp zullen jullie onderling moeten afspreken om samen in een tent te slapen (GEEN SM IJTTENTEN) Bagage: Maximaal gewicht

Nadere informatie

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten Vorming Vormingsweekend vr. 05.10 - zo. 07.10 Vorming a la carte? Yes we can! Aan de hand van verschillende vormingsnoden die jullie aangaven in de evaluaties na vakanties en opfrissingsweekend boksen

Nadere informatie

In dit geval zal het bedrag van de stage terugbetaald worden aan de ouders ten laatste 50 dagen na het meedelen van de annulering.

In dit geval zal het bedrag van de stage terugbetaald worden aan de ouders ten laatste 50 dagen na het meedelen van de annulering. Departement Opvoeding en Vrije Tijd Nederlandstalige Jeugd Organisatie van artistieke, culturele en sportieve stages gedurende de schoolvakanties Wijziging van het Huishoudelijk Reglement - Goedkeuring

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG VZW 3Wplus Kinderopvang Bosstraat 84 1702 Groot-Bijgaarden t Springveertje Alsemberg Brusselsesteenweg 77b 1652 Alsemberg

Nadere informatie

Dossier. Welkom in ons kinderdagverblijf

Dossier. Welkom in ons kinderdagverblijf Dossier Welkom in ons kinderdagverblijf Aan te vragen formulieren: Kind en Gezin Attest inkomenstarief kinderopvang: De kindcode wordt aangevraagd bij Kind en Gezin De ouders berekenen zelf het inkomenstarief

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg Paasvakantie 2013 Basisscholen Sint-Amandsberg De Katholieke basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren een vakantieopvang in samenwerking met Idee Kids vzw. We organiseren themaweken

Nadere informatie

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten Waterratjes Kan je nog niet zo goed zwemmen of voel je je nog wat onzeker in het water? Spring met ons in het zwembad en probeer samen met een professionele zwemleraar de leukste zwemtrucjes uit. Ga jij

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING GEMEENTE ANDERLECHT - DIENST HUISVESTING 209 Het formulier moet worden ingediend bij de dienst Huisvesting, Transvaalstraat 2 te 070 Anderlecht. Wij

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Eerschot Eerschotsestraat AB Sint-Oedenrode Telefoon

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Eerschot Eerschotsestraat AB Sint-Oedenrode Telefoon AANMELDINGSFORMULIER Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Eerschot Eerschotsestraat 97 5491 AB Sint-Oedenrode Telefoon 0413-490546 pagina 1 van 5 Persoonsgegevens kind: Achternaam: Voorvoegsel(s)

Nadere informatie

Verklaart hierbij dat zijn/haar kind alleen in de Sint-Paulusschool, Hansbekedorp 30, 9850 Hansbeke is ingeschreven en zal starten op / /.

Verklaart hierbij dat zijn/haar kind alleen in de Sint-Paulusschool, Hansbekedorp 30, 9850 Hansbeke is ingeschreven en zal starten op / /. Stamboeknummer: VERKLARING UDERS BIJ INSCHRIJVING KIND Vader, moeder, voogd van: Naam kind: Voornaam kind: Verklaart hierbij dat zijn/haar kind alleen in de Sint-Paulusschool, Hansbekedorp 30, 9850 Hansbeke

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2014-2015 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

VERKIEZINGEN VAN HET EUROPESE PARLEMENT, VAN DE KAMER EN VAN HET VLAAMS PARLEMENT VAN 25 MEI 2014 VOLMACHT OM TE STEMMEN (*)

VERKIEZINGEN VAN HET EUROPESE PARLEMENT, VAN DE KAMER EN VAN HET VLAAMS PARLEMENT VAN 25 MEI 2014 VOLMACHT OM TE STEMMEN (*) 1/5 FORMULIER ACD/12 VOLMACHT OM TE STEMMEN (*) Bijlage: - een attest. Ik, ondergetekende......(naam en voornamen), geboren op...., wonende te.. straat, nr.. busnummer..., als kiezer ingeschreven in de

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven 2013-2014. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven 2013-2014. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 2013-2014 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang

Nadere informatie

Aanmeldformulier. voor het primair onderwijs

Aanmeldformulier. voor het primair onderwijs Aanmeldformulier voor het primair onderwijs Naam school : OBS t Reigerbos Adres : Zaagmolenpad 1 Postbus 137 te Zevenhuizen Tel.nr : 0180 638333 Email : info@reigerbos.nl Website : www.obsreigerbos.nl

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INFO KINDEROPVANG

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INFO KINDEROPVANG SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INFO KINDEROPVANG Naam organisator: Adres organisator: Gemeentebestuur Lovendegem Kerkstraat 45, 9920 Lovendegem Naam: Buitenschoolse Kinderopvang Lovendegem Adres: Kerkstraat

Nadere informatie

Uitkeringsaanvraag voor pleegzorgen

Uitkeringsaanvraag voor pleegzorgen Uitkeringsaanvraag voor pleegzorgen Uw wenst afwezig te blijven van het werk om pleegzorgen te verstrekken aan de perso(o)n(en) die door de rechtbank, door een door de bevoegde Gemeenschap erkende plaatsingsdienst,

Nadere informatie

Belangrijk Lees dit eerst!

Belangrijk Lees dit eerst! AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE Belangrijk Lees dit eerst! ARBEIDSONGESCHIKTHEID Waarvoor dient dit formulier? Dit formulier vult u in als u tijdens de periode waarin u arbeidsongeschikt

Nadere informatie

Openbare Jenaplan Basisschool De Regenboog

Openbare Jenaplan Basisschool De Regenboog Aanmeldingsformulier Openbare Jenaplan Basisschool De Regenboog Datum eerste schooldag: Aangemeld voor groep: (in te vullen door schooladministratie De Regenboog ) (in te vullen door schooladministratie

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s),

foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s), foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s), Door dit formulier in te vullen, doet u een verzoek tot plaatsing van uw kind op onze school. Alle onderstaande gevraagde informatie is nodig om de

Nadere informatie

Administratieve inschrijving SCHOOLJAAR 2012-2013

Administratieve inschrijving SCHOOLJAAR 2012-2013 Administratieve inschrijving SCHOOLJAAR 2012-2013 Versie 20111116 Naam leerling Voornaam leerling Geboortedatum leerling Vorige school KLAS WAARVOOR INGESCHREVEN WORDT 1A 3EC4 4EC4 5EMT 3BE 3H 1La 3EC5

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFICHE

INSCHRIJVINGSFICHE INSCHRIJVINGSFICHE 2019-2020 (AANKRUISEN WAT PAST AUB) Bestaand lid: Nieuw lid: (INVULLEN IN BLOKLETTERS AUB) Naam: Voornaam: Adres:...... Telefoonnummer: GSM ouders:... (1). (2).... E.v. GSM kind: E-mail

Nadere informatie

Indiening van een bezwaar tegen de beslissing van een zorgkas over de Vlaamse zorgverzekering

Indiening van een bezwaar tegen de beslissing van een zorgkas over de Vlaamse zorgverzekering Indiening van een bezwaar tegen de beslissing van een zorgkas over de Vlaamse zorgverzekering VSB-01-170117 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

verklaart/verklaren in te stemmen met de inhoud en de bepalingen van de schoolbrochure met

verklaart/verklaren in te stemmen met de inhoud en de bepalingen van de schoolbrochure met Bijlage 1 INSTEMMINGSFORMULIER schooljaar 2015-2016 exemplaar bestemd voor de school Bij elke inschrijving De heer en/of mevrouw,... ouder(s) van... geboren te... op... verklaart/verklaren in te stemmen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Door in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo vzw verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Inhoud 1 Speelpleinbende en Kampbende... 1 1.1. Inschrijven...

Nadere informatie

Aanvraag kraamgeld PAGINA 2. Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren?

Aanvraag kraamgeld PAGINA 2. Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren? UW DOSSIERBEHEERDER Aanvraag Met dit formulier kunt u aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de

Nadere informatie

Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Huishoudelijk reglement 2012-2013 Inhoud Inhoud... 2 1. Voorwoord... 3 2. Algemeen... 4 2.1 Administratieve

Nadere informatie

Aanvrager verzoekt middels het invullen van dit aanmeldingsformulier toelating van de vermelde peuter op peuterspeelzaal 't Stekkie.

Aanvrager verzoekt middels het invullen van dit aanmeldingsformulier toelating van de vermelde peuter op peuterspeelzaal 't Stekkie. AANMELDINGSFORMULIER ALGEMENE TOELICHTING Neem de tijd en vul het op formulier op uw gemak volledig in. Daarna levert u het formulier volledig ingevuld en ondertekend in bij juf Marjolein. Deze zal u daarna

Nadere informatie

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten Mix n match Bewonder de unieke reuzenpanda s in Pairi Daiza. Bepaal zelf of je liever 77 meter boven de grond bengelt in de Dalton Terror of meer geniet van een ontspannend bubbelbad in Aqualibi. Kies

Nadere informatie

Indien u uw kind in wilt schrijven, moet het formulier volledig ingevuld en ondertekend worden.

Indien u uw kind in wilt schrijven, moet het formulier volledig ingevuld en ondertekend worden. Inschrijfformulier Spil Fellenoord Indien u uw kind in wilt schrijven, moet het formulier volledig ingevuld en ondertekend worden. Naam:.. Voornamen:. Roepnaam: Andere naam hanteren? Ja/nee Zo ja, welke:.

Nadere informatie

Een weekend in de dierentuin?!

Een weekend in de dierentuin?! Een weekend in de dierentuin?! Dag lieve kapoentjes! Zijn jullie klaar voor een mega, spetterend, super, kei leuk, tof, weekend in de dierentuin? Wij alvast wel! Wanneer: Het weekend van 24-26 oktober,

Nadere informatie

exemplaar voor in medisch dossier 2 e exemplaar (voor aanvrager)

exemplaar voor in medisch dossier 2 e exemplaar (voor aanvrager) AANVRAAGFORMULIER TOT HET BEKOMEN VAN INZAGE VAN GEGEVENS UIT PATIENTENDOSSIER In uitvoering en volgens de modaliteiten van artikel 9 van de wet op de patiëntenrechten van 22 augustus 2002 IDENTITEIT VAN

Nadere informatie

Aanvrager verzoekt middels het invullen van dit aanmeldingsformulier toelating van de vermelde peuter op peuterspeelzaal 't Stekkie.

Aanvrager verzoekt middels het invullen van dit aanmeldingsformulier toelating van de vermelde peuter op peuterspeelzaal 't Stekkie. AANMELDINGSFORMULIER ALGEMENE TOELICHTING Neem de tijd en vul het formulier op uw gemak volledig in. Daarna levert u het formulier volledig ingevuld en ondertekend in bij juf Marjolein. Deze zal u daarna

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER Kader voorbehouden voor de administratie: Datum van ontvangst:.... Volgnummer:... Gelieve dit document in HOOFDLETTERS in te vullen. U mag slechts één formulier invullen. Voeg alle

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGDDIENST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING Goedgekeurd bij gemeenteraadsbeslissing op 26/02/2014 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046

Nadere informatie