Protocollen De basis van iedere praktijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Protocollen De basis van iedere praktijk"

Transcriptie

1 Protocollen De basis van iedere praktijk Versie: v Mede mogelijk gemaakt door:

2 Famed Protocollen Altijd en overal toegang tot uw werkafspraken Goede onderlinge (werk)afspraken zijn de basis van iedere goed lopende praktijk. Essentieel dus om deze afspraken goed vast te leggen in protocollen; handig om op terug te vallen als het even niet lekker loopt en natuurlijk uitermate geschikt om nieuwe medewerkers direct goed op te leiden. Daarnaast is het van belang om protocollen goed gedocumenteerd te hebben voor verantwoording naar bijvoorbeeld de IGJ, Zorgverzekeraars of de NZa. Met het online platform Famed Protocollen is dit heel eenvoudig. Online portaal, op maat voor u Geen praktijk is hetzelfde en ieder team heeft zijn eigen manier van werken. Daarom is het van belang om uw protocollen af te stemmen op de werkwijze in uw praktijk. Natuurlijk begrijpen wij dat het soms lastig is om uw protocollen van scratch af aan te schrijven, daarom helpen wij u op weg met een aantal standaardprotocollen die natuurlijk voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Daarnaast begeleiden wij u in het personaliseren van uw protocollen en het inrichten van uw persoonlijke portaal. Om het beheer van uw protocollen zo eenvoudig mogelijk te maken, stellen wij een online portaal beschikbaar waar u al uw protocollen eenvoudig opslaat, rangschikt en update. Uiteraard ondersteunen wij bij de eerste inrichting en staat onze helpdesk voor u klaar als u na verloop van tijd hulp nodig heeft bij het doorvoeren van wijzigingen. Verandert wet- en regelgeving? Wij passen uw protocollen voor u aan en stellen u op de hoogte. Daar hoeft u dus niets voor te doen! Bij start rangschikkingen wij uw protocollen in de volgende 6 modules: Module 1: Infectiepreventie Routing vuil instrumentarium, Handen wassen- en handen desinfecteren protocol Reinigingsprotocol Desinfectie protocol Module 2: PMO Bepaling controle termijn Frequentie aanvullend röntgenonderzoek Registratie patiëntendossier Gewoon Gaaf Module 3: Behandel Gebruiksaanwijzingen Anesthesie protocol Composiet protocol Implantologie protocol Uitgebreid paro protocol Endo protocol Module 4: Radiologie Rechtvaardigingsprotocol Alara CBCT Stralingsrisico analyse protocol

3 Module 5: Wet- en regelgeving Gedragsregels tandartsen Meldcode TKHG Opvang buiten praktijktijd Verwijzing WGBO Module 6: Patiënt en praktijk Informatie(filmpjes) voor patiënt Reanimatie protocol Endocarditis Balie protocol Taakdelegatie Taakomschrijving Verzuimprotocol Uiteraard geldt ook hier: u kunt de inhoud van de modules helemaal naar eigen wens vormgeven. Wij zorgen er wel altijd voor dat uw modules voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Compleet pakket Behalve de mogelijkheid om uw protocollen overzichtelijk op te slaan op uw persoonlijke portaal, krijgt u ook een compleet servicepakket, bestaande uit: Kwaliteitsmanagementsysteem Alle verplichte protocollen Meldingen als er belangrijke wijzigingen zijn die van invloed zijn op uw protocollen E-learning voor uw medewerkers: toetsing van kennis en begrip van de protocollen Diverse aftekenlijsten voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld schoonmaak kritische ruimtes of houdbaarheidsdatum producten Online reminders, bijvoorbeeld waterkwaliteit of onderhoud unit IGJ-checklist; alle documenten die bij een inspectie van belang zijn Gratis, onbeperkt eigen documenten uploaden Informatie en afbeeldingen voor uw wachtkamerscherm om uw patiënten te informeren Website-informatie om uw patiënten te informeren Voordelen Uw protocollen digitaliseren en gestructureerd beschikbaar stellen, heeft de volgende voordelen: Altijd en vanaf iedere locatie toegang tot uw persoonlijke omgeving Al uw protocollen op één centrale plek opgeslagen Een account voor iedere medewerker Paperless werken Eenvoudig updaten als werkafspraken veranderen, richtlijnen wijzigen of als er bijvoorbeeld nieuwe afspraken zijn gemaakt. Altijd conform wet- en regelgeving Goed voorbereid op kwaliteitschecks van bijvoorbeeld de IGJ of NZa. Sinds het gebruik van Rotocol hebben we een effectief en veelgebruikt middel voor interne communicatie. Dat is in een organisatie als de onze heel belangrijk. Zeker gezien het feit we heel veel parttime medewerkers hebben. Bron: Mw. Dr. A.C. Ansink, CBT Rijnmond (Rotterdam)

4 Voor wie? Het maken van goede werkafspraken en deze vastleggen in protocollen is belangrijk voor iedere mondzorgpraktijk. Famed Protocollen biedt dan ook oplossingen voor ieder type mondzorgpraktijk: van solopraktijk tot keten én van tandheelkunde tot mondhygiëne. Met wie? In samenwerking met Rotocol garanderen wij een kwalitatief hoogstaand platform voor het beheer van uw protocollen. Rotocol staat onder leiding van initiatiefnemer en oprichter Roderick Ton. Met een achtergrond als tandarts, weet Roderick als geen ander tegen welke problemen praktijken aanlopen. Zijn ervaring aan de stoel komt dan ook goed van pas in het adviseren en begeleiden van praktijken op het gebied van het inrichten van protocollen en opleiden van personeel in het juiste gebruik. Kosten De kosten voor Famed Protocollen bedragen 150,00 per maand (excl. btw). Dit in inclusief de eerste inrichting van uw persoonlijke omgeving, begeleiding in het personaliseren van uw protocollen en het opleiden van uw medewerkers voor het gebruik van het portaal. Na de opstart houden we u op de hoogte van eventuele wijzigingen in wet- en regelgeving die van toepassing zijn op uw protocollen. Looptijd Het (opnieuw) inrichten van uw protocollen met Famed Protocollen doet u niet zomaar. U investeert tijd en energie in het opstellen of aanpassen van uw protocollen, het inrichten van uw persoonlijke portaal maar ook het wegwijs maken van uw personeel in de (vernieuwde) protocollen. Fijn dus als u er daarna voor een langere periode geen omkijken meer naar heeft. Daarnaast investeren ook wij in het inventariseren van uw wensen, het klaarzetten van uw persoonlijke portaal volledig afgestemd op uw wensen en indien gewenst het begeleiden in het opstellen van de juiste protocollen. Wij gaan dan ook een overeenkomst met u aan van minimaal 3 jaar. Na 3 jaar wordt uw contract stilzwijgend verlengt. Zo bent u altijd, zorgeloos voorzien van een degelijke oplossing. Indien u binnen deze periode uw overeenkomst met Famed beëindigt, stopt logischerwijs het voordeel dat u haalt uit Famed Protocollen. Wij kunnen er in dit geval wel voor zorgen dat u wordt overgezet op de reguliere oplossing van Rotocol, waarvoor u de reguliere tarieven rechtstreeks aan Rotocol betaalt. Beveiliging Privacy, kwaliteit en informatiebeveiliging staan bij ons hoog in het vaandel. Het online portaal dat Rotocol beschikbaar stelt, voldoet dan ook aan alle beveiligingseisen die Famed stelt. Naast goede beveiliging van uw gegevens, wordt er ook iedere 10 minuten een back-up gemaakt. Zo garanderen wij dat uw data goed beschermd is en nooit verloren gaat. Vanzelfsprekend worden uw gegevens en documenten versleuteld opgeslagen en hebben uw medewerkers alleen met hun persoonlijke account toegang tot het platform.

5 Direct aanvragen? Heeft u interesse om Famed Protocollen te implementeren in uw praktijk? Stuur dan een naar info@famed.nl met Famed Protocollen als onderwerp. Wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken. Liever eerst telefonisch overleggen of Famed Protocollen ook voor u de juiste oplossing is? Bel uw accountmanager of onze afdeling Sales Support via Roderick Ton (eigenaar van Rotocol) weet precies wat wij nodig hebben om onze protocollen overzichtelijk en op een representatieve manier te presenteren aan onze medewerkers. Hij denkt mee, geeft duidelijke verbeterpunten en concrete oplossingen. Verzoeken tot aanpassingen worden snel en accuraat geregeld. Werken met Famed Protocollen is een aanrader voor elke tandartspraktijk. Bron: Marianne Burghoorn - Praktijkmanager Tandheelkundig Centrum Vitalis

6 Over Rotocol Zorgaanbieders rust en ruimte bieden om zich weer volledig te kunnen richten op het verlenen van de beste zorg, daar streeft Rotocol naar. Al sinds 2013 zet Rotocol zich in om het vastleggen, beheren en updaten van protocollen zo eenvoudig mogelijk te maken, passend bij de praktijk en altijd conform wet- en regelgeving. Rotocol geeft u weer tijd om te behandelen! Kijk voor meer informatie op tandartsprotocollen.nl. Over Famed Zorgaanbieders helpen hun vak nog beter te vervullen, verlost van alle factureringszorgen en met blijvend tevreden zorgconsumenten en zorgverzekeraars, dat is onze ambitie. Wij zien het als onze opdracht om binnen Nederland het gegevens-, declaratie- en financiële verkeer tussen zorgaanbieders, zorgconsumenten en zorgverzekeraars zodanig af te handelen dat: De verschillende partijen in de zorg zo min mogelijk inspanningen hoeven te leveren bij de financieel administratieve afhandeling van zorgprestaties De kostenefficiency zo groot mogelijk is Wij zijn Famed én wij zijn er voor u! Kijk voor meer informatie op famed.nl.

Klantcase. Tandartsenpraktijk 257 / Beauty Dent. Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen!

Klantcase. Tandartsenpraktijk 257 / Beauty Dent. Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen! Klantcase Tandartsenpraktijk 257 / Beauty Dent Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen! Wie Tandartsenpraktijk 257 / Beauty Dent - Paula van Oudheusden (praktijkmanager / mede-eigenaar)

Nadere informatie

Klantcase. Tandartsenpraktijk t Plein. Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen!

Klantcase. Tandartsenpraktijk t Plein. Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen! Klantcase Tandartsenpraktijk t Plein Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen! Wie Tandartsenpraktijk t Plein Kea Lambregts (praktijkmanager) Aanleiding en doel van de samenwerking?

Nadere informatie

Tilroe Optiek Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen!

Tilroe Optiek Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen! Klantcase Tilroe Optiek Uw betrouwbare, financiële partner waar u altijd op kunt rekenen! Wie Tilroe Optiek Edwin Tilroe (eigenaar) www.tilroe.nl Aanleiding en doel van de samenwerking? We kregen de mogelijkheid

Nadere informatie

Klantcase. Praktijk voor Psychotherapie Amsterdam e.o. Famed, sinds 1988 dé partner in de zorg

Klantcase. Praktijk voor Psychotherapie Amsterdam e.o. Famed, sinds 1988 dé partner in de zorg Klantcase Praktijk voor Psychotherapie Amsterdam e.o. Famed, sinds 1988 dé partner in de zorg Wie Praktijk voor Psychotherapie Amsterdam e.o. Sjoukje Günther-Rienks Aanleiding en doel van de samenwerking?

Nadere informatie

Klantcase. Praktijk voor fysiotherapie Fytalis. Famed, sinds 1988 dé partner in de zorg

Klantcase. Praktijk voor fysiotherapie Fytalis. Famed, sinds 1988 dé partner in de zorg Klantcase Praktijk voor fysiotherapie Fytalis Famed, sinds 1988 dé partner in de zorg Wie Praktijk voor fysiotherapie Fytalis Martin van Veen (praktijkhouder) - www.fytalis.nl Aanleiding en doel van de

Nadere informatie

Welkom bij Famed. Famed, sinds 1988 dé partner in de zorg

Welkom bij Famed. Famed, sinds 1988 dé partner in de zorg Welkom bij Famed Famed, sinds 1988 dé partner in de zorg Als partner in de zorg ontzorgen wij u volledig van het declaratie- en facturatieproces en kunt u zich vanaf nu volledig concentreren op het uitoefenen

Nadere informatie

Versie: v Training Balieassistent Mondzorg

Versie: v Training Balieassistent Mondzorg Versie: v171110 Training Balieassistent Mondzorg Famed Academy Leren bij Famed Vooruitlopend op de vermoedelijk veranderende wetgeving rondom de verplichte nascholing in de tandheelkunde, biedt Famed mondzorgprofessionals

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarverslag 2014 van Tandartspraktijk E.R. Verwer

Kwaliteitsjaarverslag 2014 van Tandartspraktijk E.R. Verwer Kwaliteitsjaarverslag 2014 van Tandartspraktijk E.R. Verwer Naam praktijk Tandartspraktijk E.R. Verwer Praktijk adres Fazantlaan 11 Postcode 2261BS Plaats Leidschendam Telefoonnummer 0703274228 E-mailadres

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarverslag 2014 van Swinkels & de Jong

Kwaliteitsjaarverslag 2014 van Swinkels & de Jong Kwaliteitsjaarverslag 2014 van Swinkels & de Jong Naam praktijk Swinkels & de Jong Praktijk adres Arnhemseweg 507 Postcode 7361 CJ Plaats Beekbergen Telefoonnummer 055-5061599 E-mailadres swinkelsdejong@xs4all

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarverslag 2015 van Tandartspraktijk Mientjes

Kwaliteitsjaarverslag 2015 van Tandartspraktijk Mientjes Kwaliteitsjaarverslag 2015 van Tandartspraktijk Mientjes Naam praktijk Tandartspraktijk Mientjes Praktijk adres Dennenstraat 11 Postcode 2985BR Plaats Ridderkerk Telefoonnummer 0180-436705 E-mailadres

Nadere informatie

60 vragen. Onderzoeksthema 1: Infectiepreventie. 1. Persoonlijke hygiëne. Niet beoordeeld. 2. Infectiepreventie. Niet beoordeeld. 3.

60 vragen. Onderzoeksthema 1: Infectiepreventie. 1. Persoonlijke hygiëne. Niet beoordeeld. 2. Infectiepreventie. Niet beoordeeld. 3. 60 vragen Hieronder volgen de vragen die voortvloeien uit het onderzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg naar tandartspraktijk Wijckmans in Ridderkerk (mei 2014). De vragen zijn onderverdeeld naar

Nadere informatie

Rapportage Instituut Mondzorg Weert in Weert na inspectiebezoek op 5 juli 2016

Rapportage Instituut Mondzorg Weert in Weert na inspectiebezoek op 5 juli 2016 Inspectie voor de Gezondheidszorg Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Rapportage Instituut Mondzorg Weert in Weert na inspectiebezoek op 5 juli 2016 Utrecht, juli 2016 V1008798 20 16-1306062

Nadere informatie

Tandartspraktijk Swinkels & de Jong Arnhemseweg 507 7361 CJ Beekbergen

Tandartspraktijk Swinkels & de Jong Arnhemseweg 507 7361 CJ Beekbergen Tandartspraktijk Swinkels & de Jong Arnhemseweg 507 7361 CJ Beekbergen Samenvatting Dit rapport is een samenvatting van de visitatie die is afgenomen bij tandartspraktijk Swinkels & de Jong. In de praktijk

Nadere informatie

koninklijke nederlandse maatschappij tot bevordering der tandheelkunde tot bevordering der tandheelkunde

koninklijke nederlandse maatschappij tot bevordering der tandheelkunde tot bevordering der tandheelkunde koninklijke nederlandse maatschappij tot bevordering der tandheelkunde koninklijke nederlandse maatschappij tot bevordering der tandheelkunde De Praktijk op orde? Maaike de With 5 oktober 2018 Maaike de

Nadere informatie

Beroepen in beweging

Beroepen in beweging Vooraf In juni 2015 heeft de ANT haar standpunt Werkzaamheden Assisterend Personeel uitgebracht. Het document is een goede basis om in overleg met opleidingsinstituten en tandartsen tot een voor de patiënt

Nadere informatie

Hosting & support contract

Hosting & support contract Hosting & support contract FOCUSTOOL TRACK YOUR GOALS & BEHAVIORS 1. Inleiding FocusTool biedt online software voor het bijhouden van voortgang op doelen en gedrag voor teams.om meer grip te krijgen op

Nadere informatie

Rapportage herinspectie na aanwijzing aan Dental Dentia in Rotterdam op 16 mei 2017.

Rapportage herinspectie na aanwijzing aan Dental Dentia in Rotterdam op 16 mei 2017. Rapportage herinspectie na aanwijzing aan Dental Dentia in Rotterdam op 16 mei 2017. Utrecht, juni 2017 V1009601 2017-2014938 Inhoud 1 Inleiding 5 1.1 Aanleiding en belang 5 1.2 Onderzoeksdoel 5 1.3 Toetsingskader

Nadere informatie

Met uw kind(eren) naar het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM)

Met uw kind(eren) naar het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) Met uw kind(eren) naar het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) Informatie voor nieuwe patiënten kindertandheelkunde 1 Met uw kind(eren)

Nadere informatie

Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg Versie 1 juli 2016

Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg Versie 1 juli 2016 Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg 1 Voorwoord Voor u ligt het zorginkoopbeleid mondzorg 2017. Dit beleid vormt de basis voor de contractering 2017. Het zorginkoopbeleid van Menzis is er al een paar jaar op

Nadere informatie

Rapport 0900Dentist althans 0900Dentist B.V. in Amsterdam na inspectiebezoek op 23 juli Utrecht, augustus 2018

Rapport 0900Dentist althans 0900Dentist B.V. in Amsterdam na inspectiebezoek op 23 juli Utrecht, augustus 2018 Rapport 0900Dentist althans 0900Dentist B.V. in Amsterdam na inspectiebezoek op 23 juli 2018 Utrecht, augustus 2018 Rapport 0900Dentist althans 0900Dentist B.V. in Amsterdam na inspectiebezoek op 23 juli

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarverslag 2015 van Swinkels & de Jong

Kwaliteitsjaarverslag 2015 van Swinkels & de Jong Kwaliteitsjaarverslag 2015 van Swinkels & de Jong Naam praktijk Swinkels & de Jong Praktijk adres Arnhemseweg 507 Postcode 7361 CJ Plaats Beekbergen Telefoonnummer 055-5061599 E-mailadres swinkelsdejong@xs4all

Nadere informatie

Information Security Management System ISMS ISO / NEN 7510

Information Security Management System ISMS ISO / NEN 7510 Information Security Management System ISMS ISO 27001 / NEN 7510 Uw (digitale) Informatie beveiligen 2 Uw (digitale) Informatie beveiligen Belang van uw patiënten Bescherming van uw onderneming Wettelijke

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

Toezicht infectiepreventie en infectieziektebestrijding penitentiaire inrichtingen

Toezicht infectiepreventie en infectieziektebestrijding penitentiaire inrichtingen Toezicht infectiepreventie en infectieziektebestrijding penitentiaire inrichtingen 1. Inleiding De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (hierna: de inspectie) ziet toe op de naleving van een groot aantal

Nadere informatie

TANDHEELKUNDIG CENTRUM PRINSENLAND ADRES MARIE VAN EIJSDEN VINK STRAAT 400. receptie@tandheelkundigcentrumprinsenland.nl

TANDHEELKUNDIG CENTRUM PRINSENLAND ADRES MARIE VAN EIJSDEN VINK STRAAT 400. receptie@tandheelkundigcentrumprinsenland.nl PRAKTIJKNAAM TANDHEELKUNDIG CENTRUM PRINSENLAND ADRES MARIE VAN EIJSDEN VINK STRAAT 400 POSTCODE PLAATSNAAM 3066 HG ROTTERDAM TELEFOONNUMMER 010 4208589 EMAILADRES WEBSITE receptie@tandheelkundigcentrumprinsenland.nl

Nadere informatie

Synlogic Azure Advisors Business programma s

Synlogic Azure Advisors Business programma s Synlogic Azure Advisors Business programma s Azure je hebt er vast al veel over gehoord. Als ICT organisatie is het nog lastig om een goede business te bouwen op basis van Azure. Er is veel technische

Nadere informatie

De kernpunten van onze dienstverlening. Gebruikersvoorwaarden Organisatie-account

De kernpunten van onze dienstverlening. Gebruikersvoorwaarden Organisatie-account Organisatie Account Versie 1.0 d.d. 16-01-2018 De kernpunten van onze dienstverlening 1. Wij, Trecxs B.V. gevestigd te Deventer aan De Braam 92, 7421 CB Deventer en ingeschreven in de KVK onder nummer:

Nadere informatie

R E L E A S E N O T E S

R E L E A S E N O T E S R E L E A S E N O T E S VitalHealth KIS versie 1.4.2 Software for personalized health management Eigenaar document Gijsbert Roordink Datum 10-04-2014 Versie document 1.1 Versies KIS modules Diabetes 3.6.4.2,

Nadere informatie

Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg

Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg 1 Voorwoord Voor u ligt het zorginkoopbeleid mondzorg 2017. Dit beleid vormt de basis voor de contractering 2017. Het zorginkoopbeleid van Menzis is er al een paar jaar op

Nadere informatie

Dé Praktijk voor het hele gezin!

Dé Praktijk voor het hele gezin! Dé Praktijk voor het hele gezin! Welkom bij Ravelijn Tandartsen! Fijn dat u ervoor gekozen heeft om bij ons cliënt te worden. Ravelijn Tandartsen is een praktijk voor het hele gezin. Een team van deskundige

Nadere informatie

Vrije tarieven. Wat betekent dat voor u? Tandarts Bosboom praktijkinformatie bewaarexemplaar. www.tandartsbosboom.nl

Vrije tarieven. Wat betekent dat voor u? Tandarts Bosboom praktijkinformatie bewaarexemplaar. www.tandartsbosboom.nl Vrije tarieven Wat betekent dat voor u? Tandarts Bosboom praktijkinformatie bewaarexemplaar www.tandartsbosboom.nl Vrije tarieven in de mondzorg Op 1 januari start het driejarige experiment Vrije tarieven

Nadere informatie

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk Praktijkfolder Welkom bij Mondzorg Clinics Onze praktijken zijn moderne clinics waar u terecht kunt voor complete mondzorg Tandheelkunde-Mondhygiëne-Orthodontie- Parodontologie & Implantologie. In onze

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement S.L.A. Hiermee bent u verzekerd van goed onderhoud en support. Geluid Licht Visueel Klundert Audiovisueel S.L.A.. Klundert Audiovisueel Klundert Audiovisueel is specialist op het

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarverslag 2011 van Tandheelkunde Broeklanden

Kwaliteitsjaarverslag 2011 van Tandheelkunde Broeklanden Kwaliteitsjaarverslag 2011 van Tandheelkunde Broeklanden Naam praktijk Tandheelkunde Broeklanden Praktijk adres Broeklanden 20 Postcode Plaats 6931 XS Westervoort Telefoonnummer 026-311 86 60 E-mailadres

Nadere informatie

Tandtechnicus. Context. Doel. Rapporteert aan/ontvangt hiërarchische richtlijnen van: Directeur dienst Afdelingshoofd

Tandtechnicus. Context. Doel. Rapporteert aan/ontvangt hiërarchische richtlijnen van: Directeur dienst Afdelingshoofd Tandtechnicus Doel Voorbereiden en het (doen) vervaardigen en onderhouden van tandtechnische werkstukken, alsmede het verlenen van technische ondersteuning en advies bij wetenschappelijke experimenten,

Nadere informatie

Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg 2015-2016

Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg 2015-2016 Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg 2015-2016 Door middel van deze handleiding nemen we u stapsgewijs mee in het vullen van uw digitale overeenkomst. Neem de handleiding goed door tijdens uw voorbereiding,

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarverslag 2013 van EneTandarts

Kwaliteitsjaarverslag 2013 van EneTandarts Kwaliteitsjaarverslag 2013 van EneTandarts Naam praktijk EneTandarts Praktijk adres Pieter Biggestraat 45 Postcode 3257AR Plaats Ooltgensplaat Telefoonnummer 0187-631432 E-mailadres info@enetandarts.nl

Nadere informatie

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen Sportlink Club.Basis Uitbreidingsmogelijkheden U kunt Club.Basis heel eenvoudig uitbreiden met allerlei oplossingen die volledige geïntegreerd zijn in Sportlink. Wilt u naast de ledenadministratie bijvoorbeeld

Nadere informatie

Uw bezoek aan het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM)

Uw bezoek aan het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) Universitair Medisch Centrum Groningen Uw bezoek aan het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) Informatie voor nieuwe patiënten Uw bezoek aan het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarverslag 2012 van Tandartspraktijk W.L.M. de Groot

Kwaliteitsjaarverslag 2012 van Tandartspraktijk W.L.M. de Groot Kwaliteitsjaarverslag 2012 van Tandartspraktijk W.L.M. de Groot Naam praktijk Tandartspraktijk W.L.M. de Groot Praktijk adres Judith Leysterstraat 22 Postcode 1816 JZ Plaats Alkmaar Telefoonnummer 072

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarverslag 2010 van ZBC Kaakchirurgie / Stichting Extramurale Mondzorg

Kwaliteitsjaarverslag 2010 van ZBC Kaakchirurgie / Stichting Extramurale Mondzorg «Wijzig 750 Page Editor Alg4» Kwaliteitsjaarverslag 2010 van ZBC Kaakchirurgie / Stichting Extramurale Mondzorg Naam praktijk ZBC Kaakchirurgie / Stichting Extramurale Mondzorg Praktijk adres Groenewoudseweg

Nadere informatie

Dental Dentia in Rotterdam voldoet niet aan de voorwaarden voor het aanbieden van goede zorg, na inspectiebezoek op 17 januari 2017.

Dental Dentia in Rotterdam voldoet niet aan de voorwaarden voor het aanbieden van goede zorg, na inspectiebezoek op 17 januari 2017. Inspectie voor de Gezondheidszorg Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Dental Dentia in Rotterdam voldoet niet aan de voorwaarden voor het aanbieden van goede zorg, na inspectiebezoek op 17

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk 528 1023 BX Amsterdam Gebruiksvoorwaarden Therapieland B.V. Welkom op onze website die u toegang biedt tot het platform Therapieland.

Nadere informatie

ICT in de zorg. Over de impact van wet- en regelgeving

ICT in de zorg. Over de impact van wet- en regelgeving ICT in de zorg Over de impact van wet- en regelgeving Impact van weten regelgeving op ICT in de zorg Voldoen aan wet- en regelgeving is voor ICT-afdelingen in de zorgsector een steeds vaker terugkerend

Nadere informatie

Richtlijnen en normen

Richtlijnen en normen Richtlijnen en normen De basis voor medisch professioneel handelen wordt gevormd door onderzoek en consensus binnen de beroepsgroep bij voorkeur vastgelegd in richtlijnen, praktijkwijzers, protocollen

Nadere informatie

HANDREIKING TEAMGERICHTE ANALYSE VAN AGRESSIE-INCIDENTEN T A V A

HANDREIKING TEAMGERICHTE ANALYSE VAN AGRESSIE-INCIDENTEN T A V A HANDREIKING TEAMGERICHTE ANALYSE VAN AGRESSIE-INCIDENTEN T A V A VEILIGEZORG DEN HAAG, SEPTEMBER 2016 1 WAT IS TAVA Teamgerichte analyse van agressie-incidenten (TAvA) houdt in dat u tijdens een teamoverleg,

Nadere informatie

Algemene bepalingen Huisartsenzorg Definitief concept

Algemene bepalingen Huisartsenzorg Definitief concept Algemene bepalingen Huisartsenzorg Definitief concept Uitgangspunten De algemene bepalingen huisartsenzorg bevatten het landelijk geüniformeerde deel van de overeenkomsten zorgverzekeraar huisarts, zoals

Nadere informatie

Definitief rapport Sensodent B.V. in Emmen na inspectiebezoek op 15 augustus 2017.

Definitief rapport Sensodent B.V. in Emmen na inspectiebezoek op 15 augustus 2017. Definitief rapport Sensodent B.V. in Emmen na inspectiebezoek op 15 augustus 2017. Utrecht, augustus 2017 M1030924 2017-2040035 Definitief rapport Sensodent B.V. in Emmen na inspectiebezoek op 15 augustus

Nadere informatie

Privacystatement Tandartspraktijk Mondiaal

Privacystatement Tandartspraktijk Mondiaal Privacystatement Tandartspraktijk Mondiaal Welke gegevens van u heeft de praktijk (nodig) Tandartspraktijk Mondiaal* vraagt u persoonsgegevens om u optimale zorg en behandeling te bieden en u zo goed mogelijk

Nadere informatie

3502GA3017 Nederlandse Zorgautoriteit Secretariaat directie Ontwikkeling Postbus 3017 3502 GA UTRECHT. Betreft: Reactie NMT consultatie transparantie

3502GA3017 Nederlandse Zorgautoriteit Secretariaat directie Ontwikkeling Postbus 3017 3502 GA UTRECHT. Betreft: Reactie NMT consultatie transparantie 3502GA3017 Nederlandse Zorgautoriteit Secretariaat directie Ontwikkeling Postbus 3017 3502 GA UTRECHT Datum 9 april 2008 Ons kenmerk nkrn-7djlq9j Contactpersoon mw. N.M. Kroezen Telefoon (030) 6076304

Nadere informatie

Exact Ondersteuning. Haal meer rendement uit uw Exact Software

Exact Ondersteuning. Haal meer rendement uit uw Exact Software Exact Ondersteuning Haal meer rendement uit uw Exact Software Exact ondersteuningscontracten In geval van storingen of vragen over uw Exact omgeving wilt u graag zo spoedig mogelijk geholpen worden. Arrix

Nadere informatie

Document beheer systeem. Doc2cloud.nl Bosmanskamp 21 b 4191 MS Geldermalsen 0345 582482 info@doc2cloud.nl

Document beheer systeem. Doc2cloud.nl Bosmanskamp 21 b 4191 MS Geldermalsen 0345 582482 info@doc2cloud.nl Inhoudsopgave Wat is Doc2Cloud?...3 Belang van protocollen...3 Waarom Doc2Cloud?...3 Flexibiliteit...3 Voordelen van Doc2Cloud... 4 1. Gemakkelijk protocollen en documenten beheren...4 2. Uw documenten

Nadere informatie

Angstbegeleiding bij een tandheelkundige behandeling

Angstbegeleiding bij een tandheelkundige behandeling Angstbegeleiding bij een tandheelkundige behandeling In deze brochure leggen we u graag uit wat angstbegeleiding bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde van Vogellanden inhoudt. Wat kunt u bijvoorbeeld

Nadere informatie

Resultaten gesprekssessie 1 Elektronische Productinformatie

Resultaten gesprekssessie 1 Elektronische Productinformatie Resultaten gesprekssessie 1 Elektronische Productinformatie De gesprekssessie werd geopend met een korte inleiding over het onderwerp Elektronische productinformatie. Hierin werd onder andere geïllustreerd

Nadere informatie

Rapportage Medidental B.V. in Haarlem na inspectiebezoek op 12 juli 2017.

Rapportage Medidental B.V. in Haarlem na inspectiebezoek op 12 juli 2017. Rapportage Medidental B.V. in Haarlem na inspectiebezoek op 12 juli 2017. Utrecht, september 2017 V1010854 2017-2046842 Inhoud 1 Inleiding 5 1.1 Aanleiding en belang 5 1.2 Toetsingskader 5 1.3 Onderzoeksmethode

Nadere informatie

Kwintra : U de zorg, wij de regels!

Kwintra : U de zorg, wij de regels! Kwintra : U de zorg, wij de regels! 10 redenen om Kwintra in te voeren 1. Ontwikkeld door deskundigen die de regels en de prak9jk van de zorg kennen. 2. Overzichtelijk en heel eenvoudig in gebruik. 3.

Nadere informatie

INFORMATIEBEVEILIGING: WAAR STAAT U NU?

INFORMATIEBEVEILIGING: WAAR STAAT U NU? INFORMATIEBEVEILIGING: WAAR STAAT U NU? HANDIGE CHECKLISTS VOOR DE OVERHEIDSSECTOR In deze whitepaper bieden we u handvatten en checklists voor hoe u om kunt gaan met de nieuwe meldplicht datalekken. Steeds

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg 2016

Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg 2016 Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg 2016 Door middel van deze handleiding nemen we u stapsgewijs mee in het vullen van uw digitale overeenkomst. Neem de handleiding goed door tijdens uw voorbereiding,

Nadere informatie

Uw bezoek aan het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM)

Uw bezoek aan het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) Universitair Medisch Centrum Groningen Uw bezoek aan het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) Informatie voor nieuwe patiënten Uw bezoek aan het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst tandarts MKA-chirurg binnen de implantologie

Samenwerkingsovereenkomst tandarts MKA-chirurg binnen de implantologie Samenwerkingsovereenkomst tandarts MKA-chirurg binnen de implantologie De ondergetekenden 1. Tandartspraktijk A, gevestigd aan [de straatnaam] te [plaatsnaam] en rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarverslag 2011 van ZBC Kaakchirurgie / Stichting Extramurale Mondzorg

Kwaliteitsjaarverslag 2011 van ZBC Kaakchirurgie / Stichting Extramurale Mondzorg Kwaliteitsjaarverslag 2011 van ZBC Kaakchirurgie / Stichting Extramurale Mondzorg Naam praktijk ZBC Kaakchirurgie / Stichting Extramurale Mondzorg Praktijk adres Groenewoudseweg 315 Postcode 6524TX Plaats

Nadere informatie

Tandartspraktijk Prinsegracht Prinsegracht GA DEN HAAG

Tandartspraktijk Prinsegracht Prinsegracht GA DEN HAAG < > Retouradres Postbus 2518 6401 DA Heerlen Tandartspraktijk Prinsegracht Prinsegracht 24 2512 GA DEN HAAG Stadsplateau 1 3521 AZ Utrecht Postbus 2518 6401 DA Heerlen T 088 120 5000 www.igj.nl Inlichtingen

Nadere informatie

Powered by 1+1= Easy. Vast maandbedrag 49,50. Voor de fijnhovenier. Simpel en doeltreffend

Powered by 1+1= Easy. Vast maandbedrag 49,50. Voor de fijnhovenier. Simpel en doeltreffend Powered by 1+1= Easy Voor de fijnhovenier Vast maandbedrag 49,50 Simpel en doeltreffend 5 De voordelen van EasyVision Like! 1 Fun to work with Stop gewoon met het steeds maar weer opnieuw intypen van gegevens.

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden van GGzE over Minddistrict

Gebruikersvoorwaarden van GGzE over Minddistrict Gebruikersvoorwaarden van GGzE over Minddistrict Versie: 2 1 Ingangsdatum 2 e versie: 11-04-2017 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Begripsbepalingen... 3 2.1 Persoonsgegevens... 3 2.2 Behandelaar... 3 2.3 Contactpersoon...

Nadere informatie

Privacyverklaring van Tandartsenpraktijk de Jong

Privacyverklaring van Tandartsenpraktijk de Jong Privacyverklaring van Tandartsenpraktijk de Jong Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Wij streven ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. Wij zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst STKKR verwerkt in sommige gevallen persoonsgegevens voor en in opdracht van de klant omdat de klant een software gebruikersovereenkomst (abonnement) met STKKR heeft. STKKR en de

Nadere informatie

Datum 24 augustus 2017 Onderwerp Bevel ex artikel 27, vierde lid Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg

Datum 24 augustus 2017 Onderwerp Bevel ex artikel 27, vierde lid Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg > Retouradres Postbus 2518 6401 DA Heerlen Per e-mail en per koerier Sensodent B.V. t.a.v. de heer XXX Nijverheidsstraat 6 7815 HV Emmen Stadsplateau 1 3521 AZ Utrecht Postbus 2518 6401 DA Heerlen T 088

Nadere informatie

MyCareNet in uw Apotheek?

MyCareNet in uw Apotheek? MyCareNet in uw Apotheek? Met deze brochure willen we onze klanten informeren over de invoering van MyCareNet MyCareNet in uw apotheek MyCareNet is een initiatief van het NIC (Nationaal Intermutualistisch

Nadere informatie

De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk?

De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk? De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk? Onderstaand hebben we het reglement summier weergegeven:

Nadere informatie

Privacyverklaring cliënten MOC 't Kabouterhuis

Privacyverklaring cliënten MOC 't Kabouterhuis Privacyverklaring cliënten MOC 't Kabouterhuis MOC t Kabouterhuis voldoet aan de eisen die de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 stelt. Dat betekent dat t Kabouterhuis zorgvuldig

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Nieuw bij Qwoater! Online documenten delen, archiveren en structureren voor

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Nieuw bij Qwoater! Online documenten delen, archiveren en structureren voor Nieuw bij Qwoater! Bespaar nu makkelijk tijd en geld met Digitaal Ondertekenen met Qwoater. Meer informatie op pagina 17. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren

Nadere informatie

Vernieuwde Arbowet. De belangrijkste wijzigingen op een rij

Vernieuwde Arbowet. De belangrijkste wijzigingen op een rij Vernieuwde Arbowet De belangrijkste wijzigingen op een rij Op 1 juli 2017 treedt de vernieuwde Arbowet definitief in werking. De regering wil medewerkers en werkgevers meer betrekken bij het arbobeleid,

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor accountants, werkgevers en werknemers Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

Geachte Lezer, 5,1% 28,6% 1,5% 64,7% Nee (5,1% nvt (28,6%) Geen antwoord (1,5%) Ja (64,7%

Geachte Lezer, 5,1% 28,6% 1,5% 64,7% Nee (5,1% nvt (28,6%) Geen antwoord (1,5%) Ja (64,7% Paro-info juni 2015 Geachte Lezer, Met gepaste trots benaderen wij u in deze editie van de Paro -info met een samenvatting van de uitslag van onze patiënten tevredenheidsenquête. Met de uitslag van de

Nadere informatie

1. Definities (Verzekeraars hebben de mogelijkheid in aanvulling hierop extra definities op te nemen. Onderstaande definities zijn uniform)

1. Definities (Verzekeraars hebben de mogelijkheid in aanvulling hierop extra definities op te nemen. Onderstaande definities zijn uniform) Algemene bepalingen Wijkverpleging Versie 1.0 april 2017 Uitgangspunten De algemene bepalingen eerstelijnszorg bevatten het landelijk geüniformeerde deel van de overeenkomsten zorgverzekeraar eerstelijnszorg

Nadere informatie

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Werkwijze... 4 Stap 1: Offerte aanvragen... 4 Stap 2: Opdracht geven... 4 Stap 3: Opdrachtbevestiging + installatie... 4 Stap 4: Teksten en logo aanleveren...

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarverslag 2014 van Tandartspraktijk Stammen

Kwaliteitsjaarverslag 2014 van Tandartspraktijk Stammen Kwaliteitsjaarverslag 2014 van Tandartspraktijk Stammen Naam praktijk Tandartspraktijk Stammen Praktijk adres De Rauwendaal 25 Postcode 6666 BX Plaats Heteren Telefoonnummer 026 4722606 Website www.tandartsheteren.nl

Nadere informatie

Via de door Concapps B.V. geleverde app worden privacy gevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt.

Via de door Concapps B.V. geleverde app worden privacy gevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Privacy verklaring Via de door Concapps B.V. geleverde app worden privacy gevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Concapps B.V. garandeert, voor zover mogelijk, de bescherming van de privacy

Nadere informatie

Websites & webapplicaties

Websites & webapplicaties Websites & webapplicaties Full service support Bij Studio Projectie bieden we full service contracten voor onze klanten. We zorgen voor de hosting van je website én bieden support waar nodig. Heb je een

Nadere informatie

Protocol informatiebeveiligingsincidenten en datalekken

Protocol informatiebeveiligingsincidenten en datalekken Protocol informatiebeveiligingsincidenten en datalekken Betreft alle scholen en bestuurskantoor van SKO De Streek Inhoud Inleiding... 2 Wet- en regelgeving datalekken... 2 Afspraken met leveranciers...

Nadere informatie

Definitief rapport Tandartspraktijk J. Vissi Hoogeveen B.V. in Hoogeveen na inspectiebezoek op 18 augustus 2017.

Definitief rapport Tandartspraktijk J. Vissi Hoogeveen B.V. in Hoogeveen na inspectiebezoek op 18 augustus 2017. Definitief rapport Tandartspraktijk J. Vissi Hoogeveen B.V. in Hoogeveen na inspectiebezoek op 18 augustus 2017. Utrecht, augustus 2017 V2002064 2017-2040101 Definitief rapport Tandartspraktijk J. Vissi

Nadere informatie

Image Exchange Portal

Image Exchange Portal Image Exchange Portal Sectra IEP Ondersteunt hoogwaardige patiëntgerichte zorg Snel en veilig medische beelden delen met andere zorgprofessionals en patiënten Sectra IEP Het uitwisselen van medische beelden

Nadere informatie

Rapport Hepatitis B Vaccinatie Infectiepreventie in de mondzorg Matthijs Metsers tandarts in Maastricht na inspectiebezoek op 1 november 2018

Rapport Hepatitis B Vaccinatie Infectiepreventie in de mondzorg Matthijs Metsers tandarts in Maastricht na inspectiebezoek op 1 november 2018 Rapport Hepatitis B Vaccinatie Infectiepreventie in de mondzorg Matthijs Metsers tandarts in Maastricht na inspectiebezoek op 1 november 2018 Utrecht, november 2018 Rapport Hepatitis B (HBV) infectiepreventie

Nadere informatie

Wetten en regels voor tandartsassistenten

Wetten en regels voor tandartsassistenten Wetten en regels voor tandartsassistenten Mw. R.J. Syed LL.M. Vrijdag 27 oktober 2017 te Utrecht Thema s Belangrijkste wet- en regelgeving m.b.t. de kwaliteit van de (mond)zorg de rechtspositie en (privacy)bescherming

Nadere informatie

Administratie. Communicatie. Medische opvolging. Sportieve opvolging. Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub

Administratie. Communicatie. Medische opvolging. Sportieve opvolging. Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub s ccer nline Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub Administratie Aanwezigheden, rapporten, busregeling, terrein- en kleedkamerregeling, spelersfiches Smartphone Communicatie, kalender,

Nadere informatie

Cover Nt. Oplage van exemplaren. Hét vaktijdschrift voor tandartsen. De autoriteit in de markt. Mediasheet 2017

Cover Nt. Oplage van exemplaren. Hét vaktijdschrift voor tandartsen. De autoriteit in de markt. Mediasheet 2017 pagina 1 van 25 Cover Nt Oplage van 10.500 exemplaren Hét vaktijdschrift voor tandartsen De autoriteit in de markt Mediasheet 2017 pagina 2 van 25 Inhoud Inhoudsopgave Doelgroep en formule Lees hier meer

Nadere informatie

Dokters-/Tandartsassistent

Dokters-/Tandartsassistent Dokters-/Tandartsassistent Doel Uitvoeren van administratieve en secretariële werkzaamheden, alsmede assisteren van de (tand)arts, in diens opdracht en conform protocollen en werkafspraken, teneinde de

Nadere informatie

Privacy verklaring en verantwoording gegevensbescherming

Privacy verklaring en verantwoording gegevensbescherming Privacy verklaring en verantwoording gegevensbescherming Uw privacy Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelend homeopaat, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht

Nadere informatie

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen Wist u dat u bij Van Daal & Partners uw administratieve handelingen ook digitaal kunt uitvoeren? Met het online-dienstenpakket

Nadere informatie

Definitief rapport Tandartspraktijk J. Vissi Oost- Groningen B.V. in Winschoten na inspectiebezoek op 15 en 16 augustus 2017.

Definitief rapport Tandartspraktijk J. Vissi Oost- Groningen B.V. in Winschoten na inspectiebezoek op 15 en 16 augustus 2017. Definitief rapport Tandartspraktijk J. Vissi Oost- Groningen B.V. in Winschoten na inspectiebezoek op 15 en 16 augustus 2017. Utrecht, augustus 2017 V2002066 2017-2040072 Definitief rapport Tandartspraktijk

Nadere informatie

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW.

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. 1 Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. Domeinnaam registratie: Prijs 29,- excl. Administratie

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Sparen en betalen op uw manier Bij RegioBank

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Online documenten delen, structureren en archiveren voor

Nadere informatie

FysioXcellenT. Serviceclub voor fysiotherapie. Pakketoverzicht. Marketing & Communicatie

FysioXcellenT. Serviceclub voor fysiotherapie. Pakketoverzicht. Marketing & Communicatie FysioXcellenT Serviceclub voor fysiotherapie Pakketoverzicht Marketing & Communicatie Fysio X Press - Online catalogus Fysio X Press is uw eigen online catalogus met al uw verschillende professioneel vormgegeven

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie