Nieuwsbrief april 2017 Nummer 8 Schooljaar 16-17

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief april 2017 Nummer 8 Schooljaar 16-17"

Transcriptie

1 1 Nieuwsbrief april 2017 Nummer 8 Schooljaar Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 10 Gastles groep Paasviering e Paasdag 17 2 e Paasdag VRIJ! 18 CITO-toetsen groep 8 19 CITO-toetsen groep 8 1 mei 2 3 MRvergadering 20 CITO-toetsen groep 8 MEIVAKANTIE 21 Koningsontbijt 4 5 Bevr.dag, VRIJ! KRANTENACTIE Kamp groep 8 Kamp groep 8 Kamp groep 8 Krantenactie. Op vrijdag 5 mei zijn de volgende ouders aan de beurt: *Dhr. van Engen (Huub) *Dhr. Piels (Stein-Tessa) *Dhr. van Ingen (Amy) *Dhr. Timmermans (Luna-Sterre) Wilt u om uur aanwezig zijn in de koffiekamer op school? Bij voorbaat hartelijk bedankt namens onze leerlingen! Koningsdag 2017 Op vrijdag 21 april vieren we op onze school de verjaardag van onze koning, Koningsdag! Voor deze gelegenheid zullen we s morgens samen ontbijten. De kinderen hoeven s morgens thuis niet te eten. Voor eten en drinken wordt op school gezorgd. Aansluitend is er voor alle groepen een spelactiviteit georganiseerd. Hier zullen de kinderen gedurende de dag met hun groep aan deelnemen. We hopen op een gezellige dag!

2 2 Pasen. Hallo allemaal, Vrijdag 14 april staan we op school stil bij het paasfeest... De groepen 1-2 en 3 en de peuters beginnen 's morgens met het zoeken van paaseieren buiten... Spannend!!!! In iedere groep wordt het paasverhaal verteld aan de hand van een prentenboek. Na de pauze gaan we groep doorbrekend werken. De groepen 1 t/m 4-5 worden gemengd. En de groepen 5-6 t/m 8. De Oudervereniging zorgt dat er in iedere klas een traktatie klaar staat. Daar gaan we mee beginnen. Daarna mogen de kinderen een paasworkshop gaan doen. Er worden prachtige dingen gemaakt die ook mee naar huis mogen. En we hopen natuurlijk op prachtig lenteweer! De werkgroep Pasen. MR-nieuws. Rapportage enquêtes evaluatie continurooster. 1. Uitslag evaluatie continurooster ouders. De enquête geeft een goed beeld over het continurooster en is met een respons van ruim 57% door een groot aantal ouders/verzorgers ingevuld. Dank daarvoor. Over de schooltijden is meer dan 90% van de ouders tevreden tot zeer tevreden en 96% is er al aan gewend. Over de eet- en drink momenten zijn de ouders neutraal, tevreden tot zeer tevreden (80%). De (middag)pauzes en de contactmomenten met de leerkracht scoren ook goed, meer dan 70% is tevreden. Of het continurooster een gunstig effect heeft op de leerprestaties geven de meeste ouders (68%) aan daar geen mening over te kunnen geven. U heeft bij het invullen van de enquête tevens opmerkingen of ideeën kunnen aangeven. Deze worden door ons nog geselecteerd, verzameld en besproken met de uitslag van de enquête in de volgende MR-vergadering. Als daarbij repeterende opmerkingen of veelvuldig het zelfde onderwerp aangehaald worden, dan pakt de MR dit op en bespreken wij dit met de directie van De Wieling. De conclusie van de uitslag is dat ouders / verzorgers tevreden zijn met het huidige continurooster en er geen aanleiding is om het aan te passen.

3 3 2. Uitslag evaluatie continurooster Leerkrachten. De leerkrachten zijn tevreden tot zeer tevreden over de pauzes, de werktijden en de invulling ervan. Ook over het eten en drinken wat uw kind(eren) meenemen zijn de leerkrachten tevreden. 88% van de leerkrachten geeft aan dat de korte middagpauze niet te koste gaat van de leerprestaties. Ook hier is de conclusie van de uitslag dat leerkrachten tevreden zijn met het huidige continurooster en geen aanleiding geven om het aan te passen. 3. Inzage enquête. Mocht u er behoefte aan hebben om de enquête in te zien, dan kan dit op het directiekantoor. Maakt u hiervoor dan a.u.b. een afspraak met Eric Pricken. Rekentool kinderopvang / BSO op website De Linge. Via de rekentool op de website van De Linge kunt u nu zelf de kosten voor uw kinderopvang berekenen en wat u mogelijk terugkrijgt van de Belastingdienst. De Belastingdienst vergoedt een groot deel van uw kinderopvangkosten. Wat u uiteindelijk netto betaalt voor kinderopvang hangt dus af van de hoogte van de kinderopvangtoeslag die u ontvangt. De hoogte van de toeslag is weer afhankelijk van het aantal kinderen dat gebruikmaakt van de opvang, van uw belastbaar inkomen en het aantal uren dat u werkzaam bent. Om een indicatie te krijgen van de netto maandkosten voor de kinderopvang, hebben wij een handige rekentool op de site gezet. Met deze tool kunt u zelf berekenen hoeveel de peutergroep of de kinder- of buitenschoolse opvang kost. Ook kunt u berekenen hoeveel u terugkrijgt van de Belastingdienst. De module is met grote zorgvuldigheid samengesteld en geeft een indicatie van uw kinderopvangkosten. Een officiële proefberekening kunt u aanvragen via de Belastingdienst. Aanmelden van uw kind op school Als uw kind in het schooljaar jaar wordt is het gewenst om uw kind nog dit schooljaar voor 1 mei 2017aan te melden. Op basis van onze aanmeldingen kunnen we de formatie/ het aantal groepen voor het nieuwe schooljaar maken. Het aanmeldformulier is te vinden op onze website.

4 4 Project beeldende vorming. Vanaf de maand mei zullen we in verschillende groepen aan de slag gaan rond beeldende vorming. Onder leiding van het CMK (Cultuur met Kinderen) gaan de kinderen van groep 3 t/m 8 aan het werk. Groep 3 en 4/5 zullen vanaf de eerste week van mei het spits gaan afbijten. Zij gaan huizen bouwen. Groep 3 werkt elke dinsdagmiddag in mei aan hun huizen, groep 4/5 elke donderdagmiddag in mei. Ook groep 5/6 gaat aan de slag rond het thema huizen bouwen, maar pas later in het jaar. Voor dit project hebben alle kinderen van de groepen 3 t/m 6 een schoenendoos nodig. Wilt u hiervoor zorgen? De kinderen van de groepen 7 en 8 gaan ook later dit jaar aan het werk. Zij gaan werken rond het thema kettingreactie. Groep 8 Aan De Macht De verkiezingsstrijd is losgebarsten in groep 8! De kinderen van groep 8 zijn gestart met het project Groep 8 Aan De Macht (G8ADM). In het kort komt het erop neer dat de kinderen in de maand mei 1 1/2 dag, de baas zijn in groep 8. Zij moeten zelf voor een afwisselend programma zorgen dat aan enkele eisen moet voldoen. Zo moet er minimaal een half uur aandacht besteed worden aan rekenen, maar ook aan taal en aan een wereldoriëntatie vak. Om tot een goede invulling van het programma te komen, moet er overlegd worden. En dát kan niet met iedereen tegelijk... Met behulp van dit project proberen we de kinderen zicht te laten krijgen op staatsinrichting van ons land. De kinderen mogen/leren o.a.: - partijen formeren, - campagne voeren, - een stem uitbrengen op de partij die hun belangen behartigt, - vergaderen als echte ministers - plannen maken en... uiteindelijk uitvoeren. Er loopt ook een ware politieke journalist rond in de klas! Maaike Cools doet dagelijks verslag van de gebeurtenissen in haar eigen G8ADM krant. Wandelen voor water De kranten hebben vol gestaan met mooie foto s en verslagen over de tocht die de kinderen van de groepen 7 en 8 met Wandelen voor water hebben gelopen. Hieronder volgen nog een paar mooie plaatjes:

5 5 Voorstelling groepen 1-2 en 3 Op donderdag 6 april zijn de groepen 1-2 en 3 op bezoek geweest bij de heren Kruis en Mol. Deze twee muzikanten weten goed hoe ze jonge kinderen kunnen vermaken. Zij namen ons mee naar hun huis waarin allerlei dieren wonen. Ook lieten zij zien wie er op bezoek kwamen, wat ze aten en welke muziekinstrumenten zij in huis hadden. De voorstelling was interactief zodat er veel kinderen uitgenodigd werden om mee te doen. Gelukkig waren er genoeg ouders bereid om ons naar de voorstelling te rijden. Hiervoor willen wij u natuurlijk hartelijk bedanken. Op 10 april krijgt de voorstelling nog een leuk staartje. De heren Kruis en Mol komen op bezoek in de groepen voor een gastles. U zult hierover vast een enthousiast verhaal van uw kind te horen krijgen.

6 6 Couscous en kaas Op 22 maart zijn de kinderen van de groepen 5/6, 7 en 8 naar een voorstelling in de Vereeniging in Nijmegen geweest. Het was een interactieve voorstelling waarbij de kinderen deelgenoot waren van de voorstelling. Ze maakten bewegingen, dansjes en zongen liedjes. Dit alles is in de weken voorafgaand aan de voorstelling fanatiek geoefend in de groepen. Shanas uit groep 8 maakte er het volgende over: Couscous en kaas Er was eens een meisje en die heette Jasmina. Het meisje was half Marokkaans en half Nederlands. Haar grootste droom was om voetballer te worden. Jasmina had ook een vader maar die ligt in het ziekenhuis door de blauwe auto. Op een gegeven moment kwam ze Adjani tegen. Hij is naar Nederland gekomen om ook voetballer te woorden. Adjani en Jasmina worden dan goeie vrienden van elkaar. Jasmina s moeder hield niet zoveel van voetbal. Zij wou dat Jasmina meer tijd aan haar huiswerk zou besteden. Jasmina had ook een opa en oma Marok en een opa en oma Holland. Die zongen vaak liedjes met Jasmina. Dat vond Jasmine wel leuk maar wat niet zo leuk was, is dat ze altijd ruzie hebben want ze mogen elkaar niet. Opa en oma Holland wilden niet dat papa met mama trouwde en opa en oma Marok wilden niet dat mama met papa trouwde. Op een gegeven moment ging Jasmina naar het ziekenhuis voor haar vader. ze zei: Papa ik ben kampioen. En haar vader deed zijn ogen open. Hij is beter. Jasmina ging naar huis en wat zag ze daar? Haar opa Holland en opa Turk waren gezellig samen aan het kletsen. Er waren verschillende liedjes zoals: dit ben ik, hoor je mij, koken met opa, do re mi en do re mi voetbal. Het was heel leuk! We gingen met de auto en toen kwamen we op een heel mooi plek. De voorstelling was leuk. Alleen begon het apart, maar de rest was leuk en de muziek was ook super.

7 7 Kettingreacties. Op donderdagmiddag 30 maart kwamen alle kinderen van de school kijken naar de kettingreacties. Het was heel leuk. Maar de 1 e keer ging niet zo goed. Het was heel druk en iedereen werkte hard. Toen iedereen ging kijken ging het wel heel goed. Toch was het wel jammer als alles neer viel bij het maken. Alle kinderen hadden een leuke middag samen met de juffen. PROFICIAT!!! Alle kinderen van groep 7 zijn geslaagd voor hun verkeersdiploma! Gefeliciteerd!

8 8 Lente-excursie groep 4-5. Op vrijdag 31 maart zijn we met de klas op lente-excursie geweest. Bij het Dijkmagazijn. We hadden 1 salamander gevonden! Hij was zwart met een oranje buik. Hij was heel schattig. Hij was ook heel lief. Tenminste hij zag er heel lief uit. We hadden ook een tor gevonden. De tor was zwart. En er zat een mier in mijn mouw. En er zat een spin in mijn haar. Dat was echt lachen! Van Mirac. Wij gingen met de klas naar het bos. Daar moesten we eerst een bloem zoeken die aan de wortels op een speen lijkt. Daarom heet hij ook de speenkruid. Daarna moesten we allemaal soorten besjes zoeken. Die besjes deden we in een potje. Wij hadden het potje bijna helemaal vol. Bij een rivier moesten we kijken hoeveel verschillende eenden er waren. En we gingen een nest maken. Toen gingen we weer naar het plein waar je moet verzamelen. En toen gingen we naar huis. Van Fenna.

9 9 Belangrijke data. Maandag 10 april: Gastles groep Vrijdag 14 april: Paasviering Maandag 17 april: 2 e Paasdag, VRIJ! Dinsdag 18 t/m donderdag 20 april: CITO-toetsen groep 8 Vrijdag 21 april: Koningsontbijt 24 t/m 28 april: Meivakantie Vrijdag 5 mei: Bevrijdingsdag, VRIJ! 10 t/m 12 mei : Kamp groep 8

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar

Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16 17 18 19 GMRvergadering Infodag nieuwe lln. Kangoeroewestrijd 2 e rapport mee

Nadere informatie

Infobrief nummer 14,

Infobrief nummer 14, Infobrief nummer 14, 2016- AGENDA Ma. 10-04- Di. 11-04- Potje Wo. 12-04- Do. 13-04- Bord, beker, bestek meenemen. Creatief groep 3 t/m 8 De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei-juni Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Kamp gr juni

Nieuwsbrief. Mei-juni Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Kamp gr juni Nr. 8 Schooljaar 17-18 Nieuwsbrief Mei-juni 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 14 mei 15 16 17 18 19 20 Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 1 e Pinksterdag 21 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal.

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal. EVEN BIJPRATEN Nieuwsbrief 09 120417 Beste ouders, beste kinderen, www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschooldeoversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Agenda voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Respons enquête schooltijden

Respons enquête schooltijden 12 februari 2016 26 e jaargang nr 23 Weekjournaal 16 februari Open dag! 17 februari Studiedag team; alle kinderen vrij 18,22,23 febr. 10-minutengeprekken groepen 1 t/m 7 26 februari Meesters en juffendag

Nadere informatie

Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN

Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN Aanleiding voor deze avond Signalen van team en ouders (tevredenheidsonderzoek) Tendens binnen de Groeiling Veranderingen in de maatschappij Doel van deze avond Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. maart - april Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Paasviering 5 6 KRANTEN Eindtoets. Gr.

Nieuwsbrief. maart - april Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Paasviering 5 6 KRANTEN Eindtoets. Gr. Nr. 7 Schooljaar 17-18 Nieuwsbrief maart - april 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 26 27 28 Groep 6-7naar Wolfheze 29 30 Paasviering 31 1 april 1 e Paasdag 2 2 e Paasdag VRIJ!

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019 Schooljaar 18-19

Nieuwsbrief april 2019 Schooljaar 18-19 1 Nieuwsbrief april 2019 Schooljaar 18-19 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 april 2 3 4 5 KRANTEN ACTIE 6 7 8 9 10 11 12 Koningsspelen. 15 16 17 18 19 Paasviering groep 1 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Verslag ouderavond 12 april 2016 Andere tijden

Verslag ouderavond 12 april 2016 Andere tijden Verslag ouderavond 12 april 2016 Andere tijden 1. Welkom: Mardineke heet iedereen welkom en geeft een terugblik op de vorige ouderavond en het proces dat gelopen is tot nu toe. Proces: 1. Redenen uiteengezet

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Veenwalweg AM Assen Tel: Jaargang 1, 17 april 2015, nr. 14

Veenwalweg AM Assen Tel: Jaargang 1, 17 april 2015, nr. 14 Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 17 april 2015, nr. 14 info@obs-veldkei-assen.nl www.obs-veldkei-assen.nl -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017 Nummer 9 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief mei 2017 Nummer 9 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief mei 2017 Nummer 9 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag dag Zaterdag Zondag 15 16 17 18 19 20 21 22 10 minutengesprekken gr.1-2 29 Studiedag, 23 Picknick 24 10 minutengesprekken

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl 3 april 2015 Terugblik Paasviering We kunnen met een tevreden gevoel terugkijken op de Paasviering. De leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014 Deze keer leest u onder andere: Woord van Roger Bosdag kleuters Testlab groep 7 Nieuws uit groep 8 We gaan bouwen! Eindelijk! De kogel is door de spreekwoordelijke

Nadere informatie

Delta Digitaal Oktober 2016

Delta Digitaal Oktober 2016 Delta Digitaal Oktober 2016 Zet het in je Belangrijke data 3 november Dansexcursie gr. 1-2 7 november Start met schoolfruit voor alle kinderen 10 november Nationaal schoolontbijt 15 november Excursie Markant

Nadere informatie

Informatie avond Schooltijden

Informatie avond Schooltijden Informatie avond Schooltijden Tijdspad schooltijden Mei Juni September Oktober December 2012 30 mei: ouderavond: ouders en leerkrachten informeren over de mogelijke modellen digitale enquête ouders digitale

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt Nieuwsbrief nr. 11 22 januari 2016 Agenda Maandag 25 januari 19.30 uur MR-vergadering Woensdag 27 januari Start Nationale Voorleesdagen Donderdag 28 januari Gedichtenwedstrijd groep 5/6 ZINiNtheater Maandag

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18 2 juni 2016, nr. 18 Continurooster Het jaar is bijna om en dat betekent een jaar draaien met een continurooster. Wij hebben dit als team geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het allemaal erg

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Kosten kinderopvang Stichting Rijswijkse Kinderopvang

Kosten kinderopvang Stichting Rijswijkse Kinderopvang Kosten kinderopvang 2019 Stichting Rijswijkse Kinderopvang Kinderopvangkosten Wat kinderopvang precies kost, hangt af van o.a. uw inkomen, welke opvangsoort u kiest en hoeveel u nodig heeft. Als u recht

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 10-01-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl GMR Deze week namen we informeel afscheid

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over vijf gelijke dagenmodel

Veel gestelde vragen over vijf gelijke dagenmodel Veel gestelde vragen over vijf gelijke dagenmodel Waarom moeten de schooltijden veranderen, het gaat toch al jaren goed zo? Het klopt dat de schooltijden al vele jaren onveranderd zijn. Maar intussen is

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Wilhelminalaan 58 1141 CW Monnickendam Tel. 0299 65 35 32 directie@obsdegouwzee.nl

Nieuwsbrief 14 Wilhelminalaan 58 1141 CW Monnickendam Tel. 0299 65 35 32 directie@obsdegouwzee.nl Nieuwsbrief 14 Wilhelminalaan 58 1141 CW Monnickendam Tel. 0299 65 35 32 directie@obsdegouwzee.nl DATUM: 18 maart 2016 NAAM: Het onderwijscafé Vorige week dinsdagavond hebben er zo n 30 ouders kennis gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2015

Producten & Tarieven 2015 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2015 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Opvang op vaste dagen Wanneer u op vaste dagen in de week werkt, brengt

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 28 maart Grote Rekendag 28 maart Schoolvoetbal jongens 11-tallen 29 maart Paasviering 30 maart Goede vrijdag alle kinderen vrij 2 april 2 e Paasdag alle kinderen vrij 4 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Agenda Speel werkthema s groep 1 en 2

Agenda Speel werkthema s groep 1 en 2 Agenda Zaterdag 30 mei 19.30 uur Concert Muziekvereniging + leerlingen basisschool Zondag 31 mei 09.30 uur 1e H. Communie leerlingen groep 4 Maandag 1 juni De schoolverpleegkundige is aanwezig voor groep

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Mei 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Deze maand hebben we een sportieve maand gehad. Woensdag was de sportdag en ondanks dat de zon niet scheen was het een hele geslaagde ochtend!

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Ouderraadpleging. Lindenhage Zevenaar

Ouderraadpleging. Lindenhage Zevenaar Ouderraadpleging Lindenhage Zevenaar Opdrachtgever Lindenhage Opgesteld door Hanneke Oosting Kenmerk U130274 Datum 16 mei 2013 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Algemeen 4 3 Continurooster 5 4 Woensdagmiddag

Nadere informatie

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH Ceder. Verhuizing Ceder: Ja u leest het goed. De BSO gaat verhuizen. Volgend schooljaar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie