SPONSORDOSSIER SK GHENDT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPONSORDOSSIER SK GHENDT"

Transcriptie

1 SPONSORDOSSIER SK GHENDT SeniorenKonvent Ghendt Hoveniersberg Gent

2 1. Wat is het SK Ghendt? Het SeniorenKonvent Ghendt, kortweg SK, is sedert haar oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste studentenverenigingen binnen het Gentse studentenleven. Met trots kunnen we vaststellen dat we gedurende 80 jaar onafgebroken werking geëvolueerd zijn tot een hedendaagse organisatie die mee de beleving van de Gentse student bepaalt. Het bewijs hiervan is de dagelijkse werking van onze 32 deelverenigingen, die samen meer dan 3000 Gentse studenten vertegenwoordigen. De kerntaak van ons konvent behelst grofweg geschetst twee zaken. In eerste instantie organiseren wij activiteiten voor alle leden van onze deelverenigingen. Een overzicht van deze activiteiten vindt u verder in dit dossier. Daarnaast vertegenwoordigen wij deze studenten ook op hoger niveau, in het belang van de Gentse student. De sterkte van ons konvent zit vervat in de samenhorigheid. Het voorbeeld bij uitstek hiervan is de wekelijkse RS-vergadering, een bijeenkomst van de 32 voorzitters van onze verenigingen. Hier kan iedereen zijn ervaringen, zowel goede als slechte, delen met zijn confraters, zodat elke club er op vooruit gaat. Een ander pluspunt is de diversiteit; ons konvent telt streekclubs, historische clubs en hogeschoolclubs. De streekclubs zijn erkend aan de Universiteit Gent voor het verenigen van studenten afkomstig uit dezelfde streek. Met trots kunnen we u meedelen dat dat sinds dit academiejaar elke streek vertegenwoordigd wordt binnen het SK; er hoeft dus niemand uit de boot te vallen. Daarnaast worden ook de studenten uit hogeschoolrichtingen vertegenwoordigd, zowel uit Hogeschool Gent, Artevelde-hogeschool als KaHo Sint-Lucas. Als pionier binnen het Gentse verenigingenleven zijn wij ook vertegenwoordigd in meerdere bestuursorganen. Zo zetelen wij in de Vergadering der Konventsvoorzitters (VKV) van de Universiteit Gent en binnen het StuGent-studentenoverleg, georganiseerd door Stad Gent. Op deze manier kunnen wij actief wegen op het beleid.

3 2. Promotiekanalen Nu, wat kan het SK Ghendt concreet voor uw bedrijf betekenen? Een overzicht van onze verschillende promotiekanalen kunt u hier vinden. De nieuwe elementen voor het academiejaar worden in het rood uitgelicht. Achteraan dit dossier kunt u in bijlage voorbeelden vinden van de verschillende kanalen. Het Colloquium Het Colloquium is het tijdschrift van het SK Ghendt en wordt wekelijks uitgegeven. Ze wordt verdeeld aan een oplage van 300 stuks binnen de bestuursleden van onze deelverenigingen. Het Colloquium bevat onder andere een overzicht van de activiteiten van al onze clubs. Op de voorpagina is een sectie voor de logo's van onze sponsors voorzien. Colloquium Extra Sinds het academiejaar bestaat er een nieuwe publicatie binnen het SK Ghendt. Per semester ontvangen onze ereleden het Colloquium Extra, een boekje dat hen op de hoogte houdt van het reilen en zeilen binnen ons konvent. Aanwezigheid op sociale netwerken De Facebookgroep SeniorenKonvent Ghendt heeft meer dan 1000 leden die nieuws rond het SK Ghendt volgen. Verder is er ook een pagina voor ons konvent, voornamelijk als communicatiekanaal naar de buitenwereld toe. Zo kunnen ook mensen die geen lid zijn van onze deelverenigingen op de hoogte blijven van onze werking en activiteiten. Die pagina werd in mei 2013 actief gemaakt en verzamelde ondertussen meer dan 500 likes. Een post op deze pagina heeft een gemiddelde total reach van 600 views. NIEUW: Vanaf dit academiejaar stellen wij ook onze 'omslagfoto' ter beschikking van onze sponsors. NIEUW: Elke week verschijnt er op de facebookgroep een kalender met alle activiteiten van onze clubs. Ook hier is advertentieruimte voorzien. Zo bereikt u in één klap wekelijks meer dan 1000 studenten! U kunt ons terugvinden op:

4 Website Onze webstek bevindt zich op Op deze site vindt U alle info over het SK Ghendt. De website werd bij het begin van het academiejaar helemaal gerestyled voor een betere zichtbaarheid van sponsors via een duidelijke banner. NIEUW: Vanaf dit academiejaar wordt het SK-Intranet gelanceerd. Hierop kan elk lid een eigen profiel aanmaken. Hier worden activiteiten aangekondigd, maar ook het reilen en zeilen binnen het Gentse studentenleven kan er worden besproken. T-shirts Voor sommige activiteiten worden er SK Ghendt-t-shirts ontworpen met de logo s van de sponsors erop gedrukt. On the spot presence: banners, logo projectie, vlaggen, Op de activiteiten zelf wordt in samenwerking met onze sponsors bekeken op welke manier wij uw bedrijf het best kunnen promoten voor een duidelijke zichtbaarheid voor de bezoekers. Radiospots en krantenadvertenties Voor welbepaalde activiteiten, zoals de Massacantus, wordt ook gebruik gemaakt van radiospots en krantenadvertenties om promotie te maken. Affiches Voor onze activiteiten maken wij affiches die verdeeld worden onder de verschillende deelverenigingen. Ook op de hogescholen en de Universiteit Gent worden deze verspreid. Mailing Op regelmatige tijdstippen worden alle leden van onze database g d met aankondigingen van onze activiteiten. Op wekelijkse basis worden alle voorzitters op de hoogte gehouden van de agendapunten van de RS-vergadering. Interessante aanbiedingen kunnen ook in een aparte mail doorgestuurd worden. Alle contactgegevens van de bestuursleden (367 personen) zijn in ons bezit. Daarnaast bereiken we ook de leden van onze deelverenigingen.

5 3. Onze activiteiten Het SK organiseert ongeveer één activiteit per twee weken. We lichten graag even onze grootste activiteiten voor u uit. Massacantus De organisatie van de Gentse Massacantus is in handen van het SK Ghendt en één van de grootste van het land. Wij breiden sinds enkele jaren stevig uit en zijn daarom sinds 2010 verhuisd naar Flanders Expo. Op 12 december 2012 waren er maar liefst 2020 studenten aanwezig in de hallen om de 20 e editie van die evenement mee te maken. De voorbije editie verbraken we dit record vlot; toen namen 2200 studenten deel, en dit uiteraard aan studentikoze prijzen. Omdat deze activiteit vele uren werk vraagt hebben we hiervoor ook een apart comité dat bestaat uit mensen van onze deelverenigingen. Gravensteenfeesten Elk jaar herdenken we 'de slag om t Gravensteen', die plaatsvond op 16 november 1949 toen enkele studenten als grap het Gravensteen bezetten om zo te protesteren tegen de stijgende inflatie. Meer dan 60 jaar later herdenken we nog elk jaar de slag om t Gravensteen door - symbolisch - opnieuw het Gravensteen te bezetten. s Avonds volgt een groot - uitverkocht - avondfeest in de tent op het SintPietersplein in aanwezigheid van 1000 studenten. LUSTRUM: Op 12 november 2014 herdenken wij voor de 65ste keer de Slag om 't Gravensteen. Voor deze feestelijke editie organiseren wij een extra activiteit binnen het unieke historische kader van het Gentse Gravensteen. Sportcompetitie De sportcompetitie van het S.K. Ghendt geeft elke student de kans op ontspanning. We bieden een brede waaier van sporten aan zoals de parkloop, touwtrekken, voetbal, zwemmen, volleybal, badminton, basketbal, zaalvoetbal, 12 urenloop, Tijdens deze activiteiten zijn natuurlijk niet enkel de deelnemers aanwezig: elke club kan ook rekenen op een stevige achterban en supporters die hun team komen aanmoedigen. Dankzij een heleboel inspanningen slagen wij er in om elke deelvereniging aan het sporten te krijgen en voorzien we prachtige prijzen voor de winnaars en zij die aan elk deel van de competitie deelnemen.

6 Skireis Na de examenperiode in januari zorgen wij voor de ideale ontspanningsmogelijkheid door een skireis van 10 dagen te organiseren. Elk jaar gaan er meer dan 120 studenten mee. Wij hechten er veel belang aan om voor een studentikoze prijs toch de betere ski-oorden op te zoeken zoals Val Thorens, Avoriaz, Valmeinier en La Plagne. In februari 2015 vertrekken we richting Saint-Sorlin d'arves.

7 4. Waarom investeren in het SK Ghendt? Dankzij de diversiteit aan clubs in ons konvent zijn we vertegenwoordigd in alle onderwijsinstellingen van Gent. Hierdoor zien wij onszelf als het perfecte medium tot naambekendheid voor allerhande bedrijven, dit zowel op vlak van recruitment als op vlak van productpromotie. Door onze bekendheid in het Gentse studentenleven die ver buiten de grenzen van ons eigen konvent gaat kunt U via ons een enorm aantal studenten op een makkelijke, ongedwongen manier bereiken. Elke richting, zowel aan Universiteit als aan de hogescholen, wordt vertegenwoordigd binnen ons konvent. Dit kan zeker zijn nut hebben binnen HR-toepassingen. Van alle bestuursleden is de studierichting, onderwijsinstelling en studiejaar bekend. Zo kunt u vlot promovendi van alle richtingen bereiken. Zowel via onze promotiekanalen als op onze verschillende activiteiten kunnen wij voor u uitgebreid promotie maken. Voorlopig geven wij nog geen richtprijzen maar indien u interesse heeft zijn wij er zeker van dat we tot een eerlijk voorstel voor beide partijen kunnen komen. Wij geven u de kans om een aangepast sponsorpakket te kiezen, naar uw noden en naar de manier waarop u promotie wil maken aangepast. Wij zijn ook eventueel bereid te praten over een sponsoring in natura. 5. Contactinformatie Mocht u geïnteresseerd zijn in een eventuele samenwerking en wenst u meer informatie, dan kan u ons altijd bereiken via een van onderstaande contactpersonen. Hopend op een goede en vruchtbare samenwerking, Ewout Leys ewout@skghendt.be David Rombaut dave@skghendt.be Bert Van Dycke bert@skghendt.be Jorge Saesen jorge@skghendt.be

8 5. Bijlages Website Op onze website is voldoende aandacht besteed aan advertentieruimte om onze sponsors voldoende in beeld te brengen.

9 Ook werd er een intranet ontworpen, waarop alle (oud-)bestuursleden van onze clubs een eigen profiel hebben. Een database van meer dan 2000 personen!

10 2. Facebook De facebookgroep 'SeniorenKonvent Ghendt' telt meer dan 1000 actieve leden. Op de omslagfoto bovenaan wordt een strook met advertentieruimte voorzien. ADVERTENTIERUIMTE Ook wordt er wekelijks een agenda gepost, die velen als leidraad gebruiken voor hun weekindeling.

11 3. T-shirts en affiches 4. Het Colloquium

Sponsordossier. Beste lezer

Sponsordossier. Beste lezer Sponsordossier Beste lezer Met dit dossier geven we u graag wat extra uitleg over wie wij zijn, wie onze doelgroep is en welke activiteiten wij doorheen het academiejaar organiseren. U ontdekt ook waarom

Nadere informatie

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden Introductie Door met AEGEE-Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE-Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

Sponsordossier. Studentenclub Moeder Gutenberg. Grafische & Digitale Media

Sponsordossier. Studentenclub Moeder Gutenberg. Grafische & Digitale Media Sponsordossier Studentenclub Moeder Gutenberg Grafische & Digitale Media 2014-2015 Gutenberg overview Sponsordossier In dit document kunt u allereerst een voorstelling vinden van de studentenclub Moeder

Nadere informatie

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden Door met AEGEE- Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE- Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

Adverteren bij LRV. LRV Magazine. Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine!

Adverteren bij LRV. LRV Magazine. Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine! LRV Magazine Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine! De laatste jaren is het LRV Magazine uitgegroeid tot een volwaardig tijdschrift voor de recreatieve ruiter en menner uit België en Nederland. Het LRV

Nadere informatie

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Studentenvereniging Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Email pr@nonomes.nl NoNoMes NoNoMes is een snel groeiende studentenvereniging voor alle studenten die in Amsterdam studeren. Meer dan 350 actieve leden

Nadere informatie

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden Door met AEGEE-Amsterdam samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE telt momenteel rond de 620 leden en ruim 75

Nadere informatie

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen is een vereniging die een unieke plaats in de Groninger studentenwereld inneemt, doordat zij de belangen van álle

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4

SPONSORBROCHURE INHOUD. Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2. Accommodatie 2. Waarom JCC sponsoren? 3. Vormen van sponsoring 4 SPONSORBROCHURE INHOUD Jongeren Commerciële Club Amsterdam 2 Accommodatie 2 Waarom JCC sponsoren? 3 Vormen van sponsoring 4 Jongeren Commerciële Club Amsterdam De Jongeren Commerciële Club Amsterdam (

Nadere informatie

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring

SKC Studentenvolleybal Brochure sponsoring Brochure Sponsoring Studentenvolleybalvereniging SKC SKC is de studentenvolleybalvereniging van Leiden. Met ruim 270 leden is SKC tevens de grootste binnensportvereniging voor studenten in de regio. Sinds

Nadere informatie

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. www.kzk.be KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. www.kzk.be KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW Sponsordossier 2015 Wie zijn wij? De V.Z.W. Koninklijke Kortrijkse Zwemkring is sinds 1912 dé zwemclub van de Guldensporenstad. In haar rijke geschiedenis kende KZK

Nadere informatie

RINGVAART REGATTA. 11 mei 2016. Samenwerkingsmogelijkheden

RINGVAART REGATTA. 11 mei 2016. Samenwerkingsmogelijkheden 41 STE OC&C RINGVAART REGATTA 11 mei 2016 Samenwerkingsmogelijkheden EEN BEGRIP SINDS 1976 De Ringvaart Regatta is ontstaan in 1976 als een onderlinge strijd tussen de roeiverenigingen Njord en Laga naar

Nadere informatie

Student Positive Awards Document voor partnerschap

Student Positive Awards Document voor partnerschap Student Positive Awards Document voor partnerschap Een innovatief project, Een manier om te veranderen, Een uitreiking die jaarlijks 40.000 studenten bereikt Een initiatief van Meneer, Mevrouw Hieronder

Nadere informatie

SPONSORMAP KSA STORMKLOKKE IEPER

SPONSORMAP KSA STORMKLOKKE IEPER SPONSORMAP KSA STORMKLOKKE IEPER INLEIDING Geachte, Het feit dat u bent beginnen lezen in onze sponsormap betekent dat u geïnteresseerd bent - of toch op z n minst nieuwsgierig - naar wat wij te bieden

Nadere informatie

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be The Gullegem Jets Vzw Oscar Seynaevelaan 14 8560 Gullegem www.thejets.be WELKOM ALS

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

Verslag vergadering Kinderklanken 06/08/2015

Verslag vergadering Kinderklanken 06/08/2015 Verslag vergadering Kinderklanken 06/08/2015 Aanwezigen: De Moor Annemie, Deschacht Frauke, Haspeslagh Karen, Maes Jocelijn, Salen Lut, Van Beveren Hilde Verontschuldigd: Famaey Bart, Uytterhoeven Petra,

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

Sponsordossier Sipiro

Sponsordossier Sipiro Sponsordossier Sipiro Wie zijn wij? Sipiro vzw is een rope skippingclub in Gent. Onze club is sinds 1996 actief in zowel recreatieve als competitieve rope-skipping. Sipiro vzw telt meer dan 250 leden van

Nadere informatie

Sponsorpakketten. Team Wagenignen Universiteit

Sponsorpakketten. Team Wagenignen Universiteit Sponsorpakketten Symposium Spreker op ons symposium Als spreker op ons symposium krijgt u 30 tot 45 minuten om een presentatie te geven met betrekking tot het onderwerp Sailing towards Sustainabillity

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Wij zijn Teamzeilen Rotterdam Onderdeel van de Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging, gevestigd aan de Kralingse Plas Elk jaar in mei: Nederlands Studenten Kampioenschap Teamzeilen

Nadere informatie

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA

Inhoud. Sponsorbrochure. Vergroot uw netwerk via VIA Inhoud Sponsorbrochure Vergroot uw netwerk via VIA 1 2016, Eindhoven VIA Urbanism Study Association Urban Design & Planning Technische Universiteit Eindhoven Den Dolech 2, Vertigo 07 via@bwk.tue.nl www.facebook.com/viaurbanism

Nadere informatie

3.4 Het vergroten van de naamsbekendheid van de familieraad

3.4 Het vergroten van de naamsbekendheid van de familieraad Om als een rol van betekenis te kunnen spelen bij het bevorderen van de implementatie van familiebeleid in de instelling, is het een voorwaarde dat de bekend is. Niet alleen bij de Raad van Bestuur, maar

Nadere informatie

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn alphens.nl alphens.nl 3 Introductie juni 0 is de website www.alphens.nl leven in geblazen om een platform te creëren voor alles dat met

Nadere informatie

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt

Nadere informatie

C.S.R. Delft Informatie Brochure

C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Een studentenvereniging, bruisend, levend, actief en juist daarom interessant om te adverteren. In deze brochure laten wij u kennis maken met C.S.R. Delft.

Nadere informatie

sponsordossier starlight

sponsordossier starlight sponsordossier starlight 2008-2009 (8 ste editie) campus bedrijfskunde aalst Campus Bedrijfskunde Aalst Arbeidstraat 14 9300 Aalst Wat is Starlight? Starlight is een jaarlijks project dat uitgevoerd wordt

Nadere informatie

EL CID Prospectus

EL CID Prospectus Prospectus Partner van de De -week is de officiële introductieweek van de Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. Deze week van 13 tot en met 17 augustus is het grootste studentenevenement van Leiden:

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Wie wij zijn en wat wij doen

Wie wij zijn en wat wij doen Wie wij zijn en wat wij doen Dank u wel! Hartelijk dank voor uw interesse in Stichting Studentensteden als medium om studenten te bereiken. In dit voorstel leest u wie wij zijn, wat wij doen en waarom.

Nadere informatie

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene.

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Reeds voor de achttiende maal staan het bestuur en de leden van KLJ- Stekene in voor de organisatie van

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

[Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant

[Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant [Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant Hockeyclub MHC DES In het jaar 2012 viert Hockeyclub MHC DES haar 70-jarig bestaan. Sinds de oprichting heeft de club

Nadere informatie

Nummer 1 op de WO markt

Nummer 1 op de WO markt Slim Nummer 1 op de WO markt Studenten zijn een interessante doelgroep. Maar hoe bereikt u ze gericht met uw marketingcampagnes? Welke kanalen zet u in? En welke partners gebruikt u hierbij? De verschillende

Nadere informatie

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet,

INTRODUCTIE. Wij hopen op een goede samenwerking tijdens de UIT 2017! Met vriendelijke groet, SPONSORPROPOSITIE INTRODUCTIE In augustus 2017 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van ongeveer 11.000 (aankomende) studenten. Een groot deel hiervan zal vol enthousiasme beginnen aan een

Nadere informatie

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier SPONSORDOSSIER

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W.   KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier SPONSORDOSSIER KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW Sponsordossier SPONSORDOSSIER 2018-2019 2017 Wie zijn wij? Wie zijn wij? De V.Z.W. Koninklijke Kortrijkse Zwemkring is sinds 1912 dé zwemclub van de Guldensporenstad.

Nadere informatie

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad.

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. sponsorverzoek Westerpop Beste mevrouw/heer, Misschien heeft u wel eens gehoord van Westerpop? Westerpop is een gratis toegankelijk popfestival in Delft.

Nadere informatie

Nummer 1 op de WO markt

Nummer 1 op de WO markt Slim Nummer 1 op de WO markt Studenten zijn een interessante doelgroep. Maar hoe bereikt u ze gericht met uw marketingcampagnes? Welke kanalen zet u in? En welke partners gebruikt u hierbij? De verschillende

Nadere informatie

april Sponsorbrochure

april Sponsorbrochure 23 april 2016 Sponsorbrochure s Werelds grootste estafetteloop 175 kilometer van Nijmegen naar Enschede 8.500 deelnemers, 650 vrijwilligers Een evenement voor en door studenten De Batavierenrace De grootste

Nadere informatie

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT Jaimy Rademakers, Commissaris PR 2012-2013 Elza Kwekkeboom, Commissaris PR 2013-2014 Beste lezer, Voor je ligt het promotiebeleid van Magister JFT. Lees dit document zorgvuldig

Nadere informatie

Vrijwilligers en social media

Vrijwilligers en social media Inspiratiesessie Welkom! Introductie Agenda voor vandaag Vrijwilligers & social media De cijfers Facebook LinkedIn De verschillen In de praktijk Randvoorwaarden Ken uzelf! Thema s Vacaturetekst Vrijwilligers

Nadere informatie

Maar dat is nog niet alles.

Maar dat is nog niet alles. MEDIA dossier Hoeven we Aalst Carnaval nog voor te stellen? Dit knotsgekke, unieke volksfeest is al decennialang een geliefd topevenement voor jong en oud, zonder onderscheid tussen rang en stand. UNESCO

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

CChristmaholic.nl is de grootste

CChristmaholic.nl is de grootste Over Christmaholic voor en door kerstfans CChristmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

Alkense Oogstfeesten: voor wie ons nog niet kent

Alkense Oogstfeesten: voor wie ons nog niet kent voor wie ons nog niet kent De Alkense Oogstfeesten is een prachtig plattelandsevenement dat de laatste jaren uit zijn voegen barst. Wat ooit startte als een trekpaardkeuring met één wedstrijdring is nu

Nadere informatie

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl Sponsorplan RKDFC Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl 1.Voorwoord RKDFC is een voetbalclub in en de plaatselijke trots van Merkelbeek. Natuurlijk is voetbal een

Nadere informatie

Eetfestijn (april-mei)

Eetfestijn (april-mei) Sponsordossier Index: 1. SCOUTS RODE Blz.3 2. ACTIVITEITEN Blz.3-4 3. MEDIA Blz.4 4. SPONSOR MODULES Blz.5-11 5. SPONSORINGCONTRACT Blz.12-13 De bekendste jeugdbeweging in Sint-Genesius-Rode Organiseert

Nadere informatie

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans Over Christmaholic voor en door kerstfans C Christmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN Inhoud Advertenties 1 De Humus en De Floreat, LBK s populaire kringblaadjes, vormen een ideaal medium om uw bedrijfsadvertentie of logo te

Nadere informatie

Wie zijn wij? Beste Relatie. Promotiemiddelen

Wie zijn wij? Beste Relatie. Promotiemiddelen Prospectus OWL 2015 Beste Relatie In deze prospectus vindt u verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht van de nieuwe lichting internationale studenten die in augustus in Leiden beginnen.

Nadere informatie

Beach Bash opent je zomer!

Beach Bash opent je zomer! SPONSORMAP BEACHBASH2009 Voor u ligt de nieuwe sponsormap van Beach Bash. Mede dankzij uw spontane financiële bijdrage hebben we de afgelopen jaren een fantastisch spektakel neergezet aan de Maasplassen

Nadere informatie

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival Partnerdossier Het enige echte Uustakkers festival BruudruusterRock 6 augustus 2016 www.bruudruusterrock.be Een organisatie van Jeugdclub Maegher Goet Oostakker Inhoudstafel Woord vooraf...3 Partnervoorstel

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 SPONSORDOSSIER Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 Nationaal ponytornooi 30 SEPT 2018 Voorwoord Beste, Op 23 en 30 september 2018 organiseert LRV Sint Maarten Merksplas met veel trots het Provinciale

Nadere informatie

WAT IS LOGOPEDIA VZW?

WAT IS LOGOPEDIA VZW? 1 WAT IS LOGOPEDIA VZW? Logopedia VZW is een online platform voor en door logopedisten. Het forum zag het licht op 1 november 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een heuse ontmoetingsplaats voor logopedisten

Nadere informatie

HOOGSTUDENTENCLUB MOEDER MALHEUR

HOOGSTUDENTENCLUB MOEDER MALHEUR HOOGSTUDENTENCLUB MOEDER MALHEUR MOEDER MALHEUR, een jonge en ambitieuze studentenclub met een beloftevolle toekomst. Even voorstellen 1) Wat is MOEDER MALHEUR? MOEDER MALHEUR is een hoogstudentenclub

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

TOWER AWARDS IN HET KORT

TOWER AWARDS IN HET KORT 1 TOWER AWARDS IN HET KORT Awardshow met een groot amusementgehalte Uitreiking van 6 unieke awards Ondernemend, creatief en inspirerend Kortrijk in de kijker gezet Samenwerking met diverse lokale partner

Nadere informatie

ADVERTENTIE- TARIEVEN 2014

ADVERTENTIE- TARIEVEN 2014 Wel Jong Niet Hetero vzw Kammerstraat 22-9000 Gent T 09 335 41 87 F 09 223 58 21 IBAN: BE27 7310 3666 6173 BIC: KRED BE BB www.weljongniethetero.be info@weljongniethetero.be ADVERTENTIE- TARIEVEN 2014

Nadere informatie

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene Hasta Bañana 5 augustus 2017 www.kljstekene.be Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene 1 Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de de tweede editie van Hasta Bañana van KLJ-Stekene. Reeds

Nadere informatie

Green Tech Week. Meer informatie vindt u ook op www.greentechweek.nl. Sponsorpakket GTW 2015 1

Green Tech Week. Meer informatie vindt u ook op www.greentechweek.nl. Sponsorpakket GTW 2015 1 Green Tech Week Professionals in de energie- en milieutechnologie zetten zich met diverse activiteiten en bijeenkomsten in de week van 5 t/m 10 oktober 2015 in voor versterking van de sector Energie- en

Nadere informatie

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE INHOUD 04 06 08 10 12 14 16 Rijk verleden en een mooie toekomst In de Korfbal League Introductie sponsoring Media aandacht en Korfbal League Sponsorpakketten Diamond en Gold

Nadere informatie

AANBOD SPONSORING PAKKETTEN VEA 2015. Vereniging voor Expeditie, Logistiek en Goederenbelangen van Antwerpen

AANBOD SPONSORING PAKKETTEN VEA 2015. Vereniging voor Expeditie, Logistiek en Goederenbelangen van Antwerpen AANBOD SPONSORING PAKKETTEN VEA 2015 Vereniging voor Expeditie, Logistiek en Goederenbelangen van Antwerpen 2 16. COMBI PAKKETTEN 4. INLEIDING 4 7 7. SPONSOR PAKKETTEN I. INLEIDING II. SPONSOR PAKKETTEN

Nadere informatie

sponsor worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers!

sponsor worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers! worden van hc eemvallei Kansen voor bedrijven, kansen voor spelers! HC Eemvallei, de hockeyclub van Vathorst! HC Eemvallei, de hockeyclub van Vathorst! In de wijk Vathorst, ten Noorden van Amersfoort,

Nadere informatie

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 DE SPONSOR, OPENING VAN ADVERTENTIE JE STUDIEJAAR & STANDHOUDER MOGELIJKHEDEN VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 ACKU CULTUURBURO POSTBUS 13336 // 2501 EH DEN HAAG 070 44 58 885 // 070 31 20 585 WWW.ACKU.NL //

Nadere informatie

Commissie tot Redactie van de. Delftsche Studenten Almanak 2013-2014. Informatie Brochure

Commissie tot Redactie van de. Delftsche Studenten Almanak 2013-2014. Informatie Brochure Informatie Brochure Het DSC is de oudste studentenvereniging van Delft, opgericht op 22 maart 1848 voor studenten aan de voorloper van de huidige Technische Universiteit te Delft. Oorspronkelijk was het

Nadere informatie

PARTNERSHIP 2013-2014. voetbalacademie. player development

PARTNERSHIP 2013-2014. voetbalacademie. player development PARTNERSHIP 2013-2014 voetbalacademie. player development Geachte kandidaat-partner, We zijn erg verheugd u hierbij het partnership infodossier van Adelanto vzw te kunnen voorstellen. Graag geven we een

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure sponsor@hajraa.nl hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure Introductie Al 60 jaar is de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa

Nadere informatie

Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl

Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl Trans 10 3512 JK Utrecht www.albionutrecht.nl DE VERENIGING LEDENPAS Albion is de studievereniging van de studie Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Als studievereniging is het onze taak

Nadere informatie

Meer informatie over onze scoutsgroep is te vinden op: www.scoutinghoboken.be

Meer informatie over onze scoutsgroep is te vinden op: www.scoutinghoboken.be SPONSORDOSSIER 2015 Over Scouting Hoboken Scouting Hoboken is een jeugdbeweging die is aangesloten bij Scouts en Gidsen Vlaanderen. Wij hebben wekelijks vergadering op zondag met sport, spel, plezier,

Nadere informatie

Sponsorboekje 2014-2015

Sponsorboekje 2014-2015 Sponsorboekje 2014-2015 Over Zwemclub Losser opgericht 29 september 1965 circa 200 leden en groeit! zwemafdeling in regionale compe>>es waterpoloafdeling in regionale en landelijke compe>>es eigen clubgebouw

Nadere informatie

Reglement E.S.A.V. Asterix Interne Competitie lustrum editie (2014-2015)

Reglement E.S.A.V. Asterix Interne Competitie lustrum editie (2014-2015) Reglement E.S.A.V. Asterix Interne Competitie lustrum editie (2014-2015) Algemeen Dit reglement moet op verzoek van Asterix-leden of donateurs aan het betreffende lid of de betreffende donateur ter inzage

Nadere informatie

Word partner van de Vlaamse Houtproef 2017!

Word partner van de Vlaamse Houtproef 2017! een organisatie van Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers Lombardstraat 34-42, 1000 Brussel Contactpersoon: Evelien Ghysels T 02 545 57 57 F 02 545 58 59 info@houtproef.be www.houtproef.be Word partner

Nadere informatie

Tilburg Studentenstad

Tilburg Studentenstad Tilburg Studentenstad Je doet een bestuursjaar of bent lid van een commissie bij een Tilburgse studentenorganisatie. Dan wil je iets betekenen voor je vereniging. Misschien wil je jouw vereniging nog meer

Nadere informatie

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten.

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten. 24 februari 2011 Job- en stage-event Hogeschooll Gentt Departtementt Toegepastte Ingeniieurswettenschappen Woord vooraf Geachte heer, Geachte mevrouw, Met trots stellen wij van de studentenvereniging Hermes

Nadere informatie

De resultaten van een online campagne

De resultaten van een online campagne De resultaten van een online campagne Het einde nadert voor de wedstrijd van Gentse Ondernemer van het jaar, de mogelijkheid tot stemmen is reeds afgelopen. Deze voorbije aantal weken heeft Rgbscape dan

Nadere informatie

Jaarverslag 2015. Stichting Almelose Schoolsportdagen

Jaarverslag 2015. Stichting Almelose Schoolsportdagen Jaarverslag 2015 De missie van onze stichting is het stimuleren van sport en beweging om een gezonde en actieve leefwijze van de Almelose jeugd te bevorderen. Stichting Almelose Schoolsportdagen Zeven

Nadere informatie

Advertentiepakket. Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim

Advertentiepakket. Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim Advertentiepakket Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim Advertentiepakket Chr. Harmonievereniging Crescendo Wie is Crescendo Sassenheim? Crescendo Sassenheim is een harmonieverenging van inmiddels

Nadere informatie

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek. SPONSORGIDS 2015 Voorwoord Zwolle is de laatste jaren steeds meer gegroeid tot een studentenstad. Dagelijks vinden ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht MBO- en HBO-instellingen in Zwolle. De HBO

Nadere informatie

1.2 MEERTALIGHEID Afhankelijk van het niveau (club, district, MD) en overeenkomstig de behoefte, is de inhoud één- of meertalig.

1.2 MEERTALIGHEID Afhankelijk van het niveau (club, district, MD) en overeenkomstig de behoefte, is de inhoud één- of meertalig. NATIONALE COMMISSIE WEB EN DATABASE MD 112 BELGIUM (November 2007) GEMEENSCHAPPELIJK HANDVEST VOOR LIONS WEBSITES IN MD 112 BELGIUM PRINCIPES EN VOORSCHRIFTEN VOOR OPBOUW VAN EEN SITE - GEDRAGSCODE 1 PRINCIPES

Nadere informatie

ALL-CONNECTED ONTMOET HENDRIK IDO AMBACHT Woensdag 13 maart inloop 15:30 uur start 16:00 uur

ALL-CONNECTED ONTMOET HENDRIK IDO AMBACHT Woensdag 13 maart inloop 15:30 uur start 16:00 uur ALL-CONNECTED ONTMOET HENDRIK IDO AMBACHT Woensdag 13 maart inloop 15:30 uur start 16:00 uur Woensdag 13 maart zijn wij met ons All-Connected netwerk te gast bij Cascade in Hendrik Ido Ambacht. Onderlinge

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Aanvraagformulier Ondersteuning internationale sportevenementen 2012

Aanvraagformulier Ondersteuning internationale sportevenementen 2012 Aanvraagformulier Ondersteuning internationale sportevenementen 2012 in te dienen voor 1 oktober 2011 Autonoom ProvincieBedrijf SPORT, tav Van Hauwaert Valerie, Boomgaardstraat 22 bus 1 2600 Berchem subsidies@apbsport.provant.be

Nadere informatie

DKV TOURNAMENT. Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi

DKV TOURNAMENT. Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi DKV TOURNAMENT Sponsor Portfolio ITCG DKV toernooi Al tientallen jaren het grootste volleybaltoernooi van Noord Nederland Jaarlijks 1400 deelnemers Top en recreatief niveau Reikwijdte Uit Nederland, Duitsland,

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

9 MEI STRATENLOOP BOECHOUT. Sint-Gabriël Uw steun maakt ons succes. Al vanaf 50! SPONSORBROCHURE

9 MEI STRATENLOOP BOECHOUT. Sint-Gabriël Uw steun maakt ons succes. Al vanaf 50! SPONSORBROCHURE 9 MEI STRATENLOOP BOECHOUT 2014 Sint-Gabriël Uw steun maakt ons succes. Al vanaf 50! EDITIE 2014 SPONSORBROCHURE Sponsor worden: BRANDING 1. ALGEMEEN SECURITY Sporten is gezond! En het rendeert De stratenloop

Nadere informatie

Sponsordossier TAFELTENNISCLUB Tecemo

Sponsordossier TAFELTENNISCLUB Tecemo Sponsordossier TAFELTENNISCLUB Tecemo 2012-2013 Tafeltennisclub Tecemo, één van de grootste tafeltennisclubs in België.. Uw sponsoring waard? Voorwoord Aan de hand van dit voorwoord hadden we u graag Tecemo

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2019

SPONSOR DOSSIER 2019 SPONSOR DOSSIER 2019 Het eindpodium 2018 Geel: Luca Lamperti (USA) Wit: Josuha Giddins (G-B) Groen en Rood: Arnaud De Lie Geachte zaakvoerder, Graag zouden wij U namens West-Vlaanderen Cycling Tour voor

Nadere informatie

Brochure sponsoren Zaalvoetbal Hasselt

Brochure sponsoren Zaalvoetbal Hasselt Brochure sponsoren Inhoudsopgave Inleiding 3 4 Oprichting Communicatie Toekomst Sponsormogelijkheden 5 Kleding en overige materialen Advertentiemogelijkheden 7 Contactinformatie 8 Bijlage: Intentieovereenkomst

Nadere informatie

de ikkeling P A R T N E R M A P

de ikkeling P A R T N E R M A P de P A R ikkeling T N E R M A P de ikkeling P A R T N E R M A P HOEVE TER DROMEN - HERDERSEM 22 JULI TOT 29 JULI 2015 BESTE PIKKELING PARTNER, VOOREERST EEN OPRECHT WOORD VAN DANK VOOR DE JARENLANGE STEUN

Nadere informatie

de ikkeling P A R T N E R M A P

de ikkeling P A R T N E R M A P de P A R ikkeling T N E R M A P de ikkeling P A R T N E R M A P HOEVE TER DROMEN - HERDERSEM 22 JULI TOT 29 JULI 2015 BESTE PIKKELING PARTNER, VOOREERST EEN OPRECHT WOORD VAN DANK VOOR DE JARENLANGE STEUN

Nadere informatie

Adverteren, verspreiding en abonneren

Adverteren, verspreiding en abonneren Adverteren, verspreiding en abonneren Introductie Editie 2018/2019 volledig Engels Investment Guide De Investment Guide 2017-2018 krijgt een nieuw design, wordt groter, dikker en nog meer gespitst op investeren

Nadere informatie

SPONSOREN. Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k CN, Delft +31 (0) dispuutwatermanagement.

SPONSOREN. Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k CN, Delft +31 (0) dispuutwatermanagement. SPONSOREN Dispuut Watermanagement Stevinweg 1, k. 4.74 2628CN, Delft +31 (0) 15 2784284 dispuut-wm-citg@tudelft.nl dispuutwatermanagement.nl Dispuut Watermanagement Het Dispuut Watermanagement is een studievereniging

Nadere informatie

Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht

Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht Het schaatsfestijn van gemeente Stichtse Vecht Van 3 december t/m 8 januari vindt de 9 e editie van Maarssen On Ice plaats. De ijsbaan wordt met een overdosis humor en lol georganiseerd op geheel vrijwillige

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

Wie zijn wij? Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als sponsor van onze vereniging!

Wie zijn wij? Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als sponsor van onze vereniging! Wie zijn wij? Sinds 1964 is v.v. Drienerlo dé voetbalvereniging van de Universiteit Twente en de Saxion Hogeschool. Met circa 500 leden is het de grootste studentensportvereniging van Enschede en omstreken.

Nadere informatie

Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes!

Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! Van 7 december t/m 5 januari in het sprookjesachtig park Goudestein is er weer van

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie is voor hen de enige kans. Een transplantatie

Nadere informatie