Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!"

Transcriptie

1 22 februari 2018 Belangrijke data 28 februari: Inloopochtend uur 6 maart: Meespeelochtend voor ouders groep maart: Meespeelochtend voor ouders groep maart: Meespeelochtend voor ouders groep maart: Info avond nieuwe ouders uur 13 maart: Ouderraadvergadering Medezeggenschapsraadvergadering 16 maart: Leerlingenraad 21 maart: Open huis uur 28 maart: Paasviering 29 maart: Muldermail Peutermeespeelochtend 2 april: 2 e paasdag. Alle kinderen zijn vrij! Jarigen Maand maart maart Senna Korsten toekomstig Thijs Blok Sven Gordijn Luca Sponselee Daan Ploegmakers Ryan Geboers toekomstig Stef Weekamp Job Faas Tim Dortmans Pim Vermulst Hille van den Eijnden Kevin van der Harg Lynn van Lieshout Lotte Blok Liz Smits Thijn Steenbakkers Luna van Rossum Lisa Faust Romy de Haas Mila van de Laar toekomstig Tim van Lieshout Rive van Bokhoven Emma van Moorsel Nikki de Gouw Max Faas Floris Carpaij Neelke van Esch toekomstig Noa Verhoeven Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!

2 Algemeen Samenvatting kwaliteitsonderzoek 2017

3 Natuurlijk zullen wij de aandachtspunten en ideeën meenemen in onze jaarplannen. Rapportcijfers: Vanuit medewerkers 8.0 Vanuit de ouders 7.8 Vanuit de kinderen 8.5

4 Informatieavond, open huis en peutermeespeelochtenden op De Muldershof Op maandag 12 maart a.s. van uur is er een informatieavond. Deze avond is speciaal bedoeld voor nieuwe ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind. Ook de ouders van onze leerlingen, die nog een jonger kind hebben, dat nog in gaat stromen bij ons op school, zijn van harte welkom. Op woensdag 21 maart a.s. van uur is het Open Huis. Iedereen is dan welkom. Nieuwe ouders en hun kind(eren), maar ook onze leerlingen met hun ouders, broertjes, zusjes, opa s, oma s enz. Er is tijdens dit open huis van alles te zien en te beleven rondom het thema: Gezonde School. U kunt werkstukken bekijken die de kinderen hebben gemaakt. Ook is er een speurtocht door de school. Zeker de moeite waard! U komt toch ook!!! Op donderdag 29 maart a.s. en op woensdag 4 april a.s. van uur zijn er peutermeespeelochtenden voor nieuwe kinderen en hun ouders. Ouders kunnen dan samen met hun kind meespelen tijdens de werkles in de kleutergroepen. Op deze manier kunnen ze kennismaken met het onderwijs in onze kleutergroepen. Aanmelden nieuwe kinderen Inschrijven broertjes en zusjes Er zijn al verschillende aanmeldingen binnengekomen voor het nieuwe schooljaar. Om te kunnen starten met de groepsverdeling is het noodzakelijk dat we actuele getallen hebben. Als er nog broertjes of zusjes zijn die nog niet zijn ingeschreven voor het volgend schooljaar, willen we u vragen dit op korte termijn te doen. U kunt hiervoor een afspraak maken met meneer Dries. Schoolreizen groep 1 t/m 7 op dinsdag 19 juni 2018 Het duurt nog even, maar de informatie over het schoolreisje van dit schooljaar is bekend. Het overzicht van bestemmingen en vertrektijden en hoe laat iedereen weer terug is, kunt u hier onder vinden. Groep 1 en 2 gaan naar: Het Zonnehoekje in Gemert. Vertrek: 8.45 uur. Geplande thuiskomst ongeveer uur. Groep 3, 4 en 5 gaan naar: DippieDoe in Best. Vertrek: 9.45 uur. De kinderen worden om 9.30 uur op school verwacht. Geplande thuiskomst ongeveer uur. Groep 6 en 7 gaan naar: De Efteling in Kaatsheuvel. Vertrek: 8.30 uur. Vertrek bij de Efteling: uur. Geplande thuiskomst ongeveer uur.

5 Meer informatie over het schoolreis volgt t.z.t. Let op: De schooltijden zijn op deze dag anders dan normaal. Denkt u zelf aan de opvang/bso voor uw kind(eren)? Gevonden Voorwerpen Woensdagmorgen 28 februari en donderdagmorgen 1 maart van uur liggen de spullen uit de container gevonden voorwerpen uitgestald in de aula. Deze dagen kunt u komen kijken of er iets tussen ligt wat van u is. Alle overgebleven spullen gaan na de kijkochtenden naar de container voor de ontwikkelingslanden. Diverse groepen Groep 1-2 Binnenkomen Het valt ons op dat het s ochtends druk is in de kleutergangen. Met name voor instromers kan dit vervelend zijn. Kinderen die al een langere tijd op school zitten weten zelfstandig hun kapstokhaakje te vinden, ook is voor hen duidelijk waar ze het fruit/drinken kunnen laten. De zelfstandigheid van de kinderen wordt steeds groter. Om deze zelfstandigheid te bevorderen willen we u vragen om uw kind te stimuleren alleen naar binnen te gaan. Is dit nog een te grote stap voor uw kind, kijk dan of uw kind samen met een vriendje of vriendinnetje naar binnen kan lopen. Of spreek af dat u bij het raam van het klaslokaal wacht om nog even te zwaaien. Wij danken u alvast voor uw medewerking! Thema mijn lichaam Komende week gaan we van start met het thema mijn lichaam. Een uitgebreid thema waar veel nieuwe begrippen aan bod zullen komen. Denk aan lichaamsdelen, voeding, de dokter, de tandarts, het ziekenhuis. Enkele mama s zullen de hoeken weer omtoveren tot een ziekenhuis en een wachtruimte van de dokter. Wat fijn dat er ook al zoveel spullen mee naar school zijn gekomen van de mama s en papa s die in her ziekenhuis werken.

6 Groep 3 Taal-lezen Voor de vakantie zijn we gestart met Kern 7 van Veilig Leren Lezen. In deze kern leren de kinderen hoofdletters, 'sch'-woorden en woorden met de 'ng'-klank Alle letters compleet In de kernen 1 tot en met 6 heeft uw kind alle letters geleerd. In principe kan het nu eenvoudige eenlettergrepige woorden lezen. Alleen moet het herkennen van woorden nu nog worden versneld en geautomatiseerd. In de kernen 7 tot en met 12 leert uw kind woorden lezen die wat moeilijker zijn. Dit zijn de lastige eenlettergrepige woorden zoals kist, drop, hond, slang, bank, springt, meeuw, ja, zo en woorden van 2 en 3 lettergrepen. Ook oefent uw kind om niet meer spellend te lezen. Die lastige eenlettergrepige woorden worden niet allemaal tegelijkertijd aangeboden en geoefend. Ze zijn verdeeld over verschillende kernen. Schatgraven In kern 7 komen vooral de sch-woorden aan de orde en woorden met het lettercluster -ng (ring). Bovendien maken kinderen al kennis met woorden met 2 medeklinkers vooraan en achteraan (stoel, lamp), woorden met d en b achteraan (heb, bad) en samenstelling (zakmes). Ook leert uw kind in deze kern hoofdletters. Het thema van kern 7 is: schatgraven, avonturen beleven, piraten. Het verhaal waarmee de kern start gaat over het vinden van een schat op een schip. verbeterd te worden. Nog niet altijd verbeteren Kinderen zijn ook steeds beter in staat om woorden en zinnen te schrijven. Toch zullen kinderen nog niet alle woorden foutloos schrijven. De leesproblemen zijn soms te moeilijk om de afwijkende schrijfwijze meteen ook onder de knie te hebben. Zo kan het kind al snel woorden lezen met de letter d- achteraan. Maar het foutloos schrijven van woorden als heb en had is moeilijker. Vandaar dat vanaf kern 7 het kunnen lezen en kunnen schrijven van woorden niet meer helemaal parallel lopen. Als uw kind toch woorden schrijft waar spelfouten in zitten, hoeft dat dan ook nog niet altijd Rekenen Blok 7 van Rekenrijk wordt deze week afgerond. Volgende week starten we met blok 8. In dat blok blijven we oefenen met het rekenrek. De pijlensommen worden echte sommen. Nieuw is het handig leren rekenen, door de 10-vriendjes en vijf-sommen te leren herkennen. Ook worden onder andere het splitsen, de klok, het rekenen met geld en het aanvullen tot 10 en 20 herhaald. Groep 4 Wij willen u vragen goed de tafeltjes te blijven oefenen. Het streven is om alle tafels te beheersen voordat de kinderen naar groep 5 gaan. Op school blijven we er ook veel tijd in steken. Succes.

7 Groep 5-6 Even voorstellen... Mijn naam is Daphne van Bommel, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Beek en Donk. Ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding onderwijsassistent op het ROC ter AA college in Helmond. Deze week ben ik begonnen met mijn officiële stage in groep 5/6 bij juf Karen en juf Laura. De week voor de carnavalsvakantie heb ik ook al een weekje meegekeken in groep 5/6. Zelf heb ik vroeger ook op de basisschool De Muldershof gezeten, waar ik een erg leuke tijd heb meegemaakt. Daarom vind ik het erg leuk dat ik nu weer terug ben op mijn oude basisschool. Ik heb heel veel zin om stage te lopen in deze leuke klas. En ik hoop dat ik veel ervaring op ga doen met deze stage en een leuke tijd mee ga maken. Groetjes Daphne Groep 7 Na een heerlijk weekje vakantie (de juf had iets langer vakantie en dat was iets minder heerlijk), zijn we weer allemaal met frisse moed gestart. Omdat juf Franka het lichamelijk nog rustig aan moet doen, worden de gymlessen voorlopig niet door haar gegeven. De kinderen hebben deze week allemaal nieuwe plaatsen gekregen, dus weer nieuwe schouder- en oogmaatjes. Wat verandering vinden alle kinderen altijd weer fijn. Tijdens de rekenlessen zijn we weer begonnen met breuken en gaan we binnenkort de staartdelingen leren. Op 8 maart heeft groep 7 tijdens de gymles een boksclinic. Bank in de klas, vrijdag 16 maart. Groep Tijdens de Week van het geld geven medewerkers van banken, gastlessen over leren omgaan met geld op basisscholen. Ook dit jaar komt Brigitte Vereijken, samen met collega s, de kinderen van de bovenbouw een gastles geven. De Cash Quiz staat centraal in de gastlessen. De gastdocent speelt de rol van quizmaster en leidt het spel. De leerlingen strijden in teams tegen elkaar en moeten vragen beantwoorden over 'omgaan met geld'.

8 Volgende Muldermail 29 maart 2018

Kern 7: sch-woorden en ng-woorden

Kern 7: sch-woorden en ng-woorden Kern 7: sch-woorden en ng-woorden In deze kern leert uw kind: Letters: hoofdletters Woorden: 'sch'-woorden, woorden met de 'ng'-klank Alle letters compleet In de kernen 1 tot en met 6 heeft uw kind alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Maart 2017 In deze nieuwsflits : *Lezen : Veilig Leren Lezen kern 7; schatgraven en avonturen beleven en piraten *Rekenen *Bezoek aan de Koornbeurs Belangrijke data: *14

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief 17 18 januari 2017 Belangrijke data 25-01 Kijkmiddag en aanmelden 26-01 Informatieavond ouders groep 1-2 09-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Brief Stichting Leergeld Veldhoven en

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas

Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas Jaargang 1, nieuwsbrief 4 12 januari 2017 Agenda Datum Activiteit 16-28 jan. Citotoetsen 29 jan. Kerk en school 6 feb. Rapport mee 6-10 feb. Nieuwsbrief van de klas 13/14 feb. 10 min. gesprekken Gym Elke

Nadere informatie

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!! 3 maart 2016 Belangrijke data 14 maart: Info avond nieuwe ouders 19.30-20.30 uur 16 maart: Open huis 18.00-20.00 uur 17 maart: Muldermail 23 maart: Sponsorloop stichting leergeld / paasviering 25 maart:

Nadere informatie

Nummer januari 2015

Nummer januari 2015 Nummer 19 16 januari 2015 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Week van 13 april Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken

Nadere informatie

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!! 29 maart 2018 Belangrijke data 2 april: 2 e Paasdag. Alle kinderen zijn vrij! 3 april: Studiemiddag. Alle kinderen zijn vrij vanaf 12.00 uur!!! 4 april: Peutermeespeelochtend 10 april: Ouderraadvergadering

Nadere informatie

Nummer januari 2014

Nummer januari 2014 Nummer 20 24 januari 2014 Agenda 27, 28, 29 januari Vervanging groep 4 juf Marloes (ivm. studieverlof juf Thea) 30 januari Alle groepen: Voorleesthee 5 en 6 februari Groep 5 gaat appelflappen maken. Wie

Nadere informatie

De jarigen van 24 februari tot en met 31 maart

De jarigen van 24 februari tot en met 31 maart Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

Maandbrief groep 3/4 - maart 2015

Maandbrief groep 3/4 - maart 2015 Maandbrief groep 3/4 - maart 2015 Beste ouders/verzorgers, Na een fijne voorjaarsvakantie, zijn we weer hard aan het werk gegaan. Alle kinderen hadden wel iets leuks beleefd of gedaan tijdens de vakantie,

Nadere informatie

De praktische verkeerslessen Nieuws uit groep 1/2 : op zoek naar Bino

De praktische verkeerslessen Nieuws uit groep 1/2 : op zoek naar Bino De praktische verkeerslessen Een berichtje over de praktische verkeerslessen dit schooljaar. Voor nieuwe ouders: de praktische verkeerslessen worden georganiseerd op het schoolplein, waarbij verkeerssituaties

Nadere informatie

De jarigen van 21 januari tot en met 25 februari. Schriften van de kinderen bekijken:

De jarigen van 21 januari tot en met 25 februari. Schriften van de kinderen bekijken: Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 2 tot 4 weken,

Nadere informatie

Proficiat en een fijne dag gewenst. Zaterdag (19.33uur) kunnen jullie onze prins en prinses feliciteren bij de receptie in het Gemeenschapshuis..

Proficiat en een fijne dag gewenst. Zaterdag (19.33uur) kunnen jullie onze prins en prinses feliciteren bij de receptie in het Gemeenschapshuis.. Jaargang 12 nummer 8 11 Februari Kopy naar: stefanootje@bs-stefanus.nl Uitgegeven door: BS St. Stefanus Wijnandsrade ONZE JARIGEN 11 februari t/m 4 maart Groep 5 Max Waltmans 14 febrari Groep 5 Linde Brueren

Nadere informatie

VEILIG LEREN LEZEN. Elke keer wanneer er met een nieuwe kern wordt begonnen kunt u hieronder lezen waar we die periode aan werken in de groep.

VEILIG LEREN LEZEN. Elke keer wanneer er met een nieuwe kern wordt begonnen kunt u hieronder lezen waar we die periode aan werken in de groep. VEILIG LEREN LEZEN. Elke keer wanneer er met een nieuwe kern wordt begonnen kunt u hieronder lezen waar we die periode aan werken in de groep. Dit leert uw kind in Kern 8 Woorden: bank en licht Woorden

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen. 22 september Lezen in de vakantie

Belangrijke data. Algemeen. 22 september Lezen in de vakantie 22 september 2016 Belangrijke data 23 september: Leerlingenraad 26 september: Start verkeersweek 29 september: Op voeten en fietsen dag 4 oktober: Informatieavond groep 3 en 8. Aanvang 19.00 uur 5 oktober:

Nadere informatie

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!! 9 maart 2017 Belangrijke data 6 t/m 10 maart: Les 9 Klets. Samenwerken 7 maart: Meespeelochtend groep 1/2. 9.00-10.00 uur 8 maart: Meespeelochtend groep 1/2. 9.00-10.00 uur 8 maart: Luizencontrole 9 maart:

Nadere informatie

Nummer 21 29 januari 2015

Nummer 21 29 januari 2015 Datum Activiteit Datum Activiteit Nummer 21 29 januari 2015 29-01 Groep 8: Adviesgesprekken 13-02 Afsluiting Duif s In 30-01 Duif s In 3 17 en 19-2 Groep 3: Rapportgesprekken 06-02 Duif s In 4 18-2 Rapport

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 21: 19.02.2016 Belangrijke data: 25 februari open avond in het teken van het Jeroen Bosch jaar 4 maart rapporten 9 maart MR vergadering 19:30-21:00

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat?

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan kern 8 van Veilig Leren Lezen. - We al moeilijke letterklanken leren zoals de ng, sch, en woorden met 2 medeklinkers vooraan en

Nadere informatie

Wij willen u vragen niet vooruit te gaan werken/oefenen. Er kan dan verwarring ontstaan bij het kind. Wij willen dit graag voorkomen!

Wij willen u vragen niet vooruit te gaan werken/oefenen. Er kan dan verwarring ontstaan bij het kind. Wij willen dit graag voorkomen! In dit document kunt u lezen wat de kinderen leren in elke kern. In de eerste zes kernen zal dit voornamelijk ingaan op het aanleren van woorden en letters. In de laatste kernen komt het lezen al wat meer

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 31 jan no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 31 jan no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 31 jan. 2017 no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Op 30 december is juf Johanne bevallen van een gezonde zoon, Boaz. We zijn al even op kraambezoek geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 6 februari 2017 Jaargang 11, nummer 6

Nieuwsbrief maandag 6 februari 2017 Jaargang 11, nummer 6 Beste ouders, PAD We kijken terug op een goede ouderavond afgelopen donderdag. Het PAD-leerplan voor ouders zal deze week mee naar huis gaan zodat u nog eens rustig na kunt lezen wat we op school doen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 11 06 februari 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!! 6 april 2017 Belangrijke data 13 april: Paasviering. Continurooster. Alle kinderen zijn om 14.00 uur uit! 14 april: Leerlingenraad 17 april: 2 e Paasdag. Alle kinderen zijn vrij! 18 april: Sportweek kleuters

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Theo Thijssenschool 29-01-2015, nummer 110

Theo Thijssenschool 29-01-2015, nummer 110 Theo Thijssenschool 29-01-2015, nummer 110 Startgroep Met ingang van maandag 2 maart a.s. tot het eind van dit schooljaar zal naast de bestaande basisgroepen een zogenaamde Startgroep functioneren! In

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld Weekbrief 19 september 2016 Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld gemiddeld rapportcijfer ouders/leerlingen ouders 8 81% 18%

Nadere informatie

kern 1: ik - maan - roos - vis Kern 2: teen - een - neus - buik - oog

kern 1: ik - maan - roos - vis Kern 2: teen - een - neus - buik - oog In groep 3 leren de kinderen lezen. Hier gebruiken wij de methode veilig leren lezen voor. Veilig leren lezen heeft 12 kernen. Hieronder kunt u lezen wat er in elke kern aan bod komt. kern 1: ik - maan

Nadere informatie

MEI 2015 NIEUWSBRIEF. Het leesproces in het 2 e halfjaar van groep 3

MEI 2015 NIEUWSBRIEF. Het leesproces in het 2 e halfjaar van groep 3 MEI 2015 NIEUWSBRIEF Het leesproces in het 2 e halfjaar van groep 3 Het leesproces in het tweede halfjaar van groep 3 Na kern 6 van de methode Veilig Leren Lezen (in februari), hebben de kinderen alle

Nadere informatie

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!!

Iedereen Hartelijk Gefeliciteerd!! 28 februari 2019 Belangrijke data 1 maart: Carnavalsviering groep 3t/m 8. 12.00 uur begint de vakantie! 4 t/m 8 maart: Voorjaarsvakantie 11 maart: Informatieavond nieuwe ouders. Aanvang 19.30 uur 13 maart:

Nadere informatie

Infobrief januari 2012 UITGA VE januari RKBS Maria Langeweg

Infobrief januari 2012 UITGA VE januari RKBS Maria Langeweg Inspectiebezoek In het traject van de inspectie is de school aanbeland in de laatste fase. Wij hebben afgelopen week de data te horen gekregen, waarop het laatste bezoek van de inspectie gepland is. Op

Nadere informatie

We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad, zodat we uitgerust aan 2016 kunnen beginnen.

We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad, zodat we uitgerust aan 2016 kunnen beginnen. Januari 2016 Aan de ouders, verzorgers van de leerlingen van de Wegwijzer Groep 1-2 Beste ouders/ verzorgers, We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad,

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Nieuws uit groep januari Beste ouders,

Nieuws uit groep januari Beste ouders, Beste ouders, Vorige week hebben we samen met de kinderen het letterfeest gevierd. De kinderen en juffen hebben genoten van het feest. Via de Parro app heeft u ook een beetje kunnen meegenieten. Vanaf

Nadere informatie

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen Weekbrief 11 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april heeft de inspectie van onderwijs onze school bezocht. De inspecteur heeft gesproken met de directie, leerkrachten, leerlingen

Nadere informatie

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij!

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij! Weekbrief 14 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond 7 september Graag horen wij uw mening over de informatieavond van 7 september. Positieve punten, verbeterpunten, wij horen het graag. Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2018

Nieuwsbrief /2018 Nieuwsbrief 1 2017/2018 Beste ouder(s), Na een fijne vakantie zijn we in het nieuwe schooljaar begonnen met het anker START van de nieuwe methode Schatkist die we nu in de klas gebruiken. Deze methode

Nadere informatie

Jaargang 9 nr.6 februari 2013. Beste ouders, verzorgers, kinderen en andere nieuwsbrieflezers.

Jaargang 9 nr.6 februari 2013. Beste ouders, verzorgers, kinderen en andere nieuwsbrieflezers. Jaargang 9 nr.6 februari 2013 Beste ouders, verzorgers, kinderen en andere nieuwsbrieflezers. Bij het plannen van onze activiteiten denken we soms ver vooruit. De ene keer gaat het om weken en soms om

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3 Nieuwsbrief maart Welkom Lotte Gerritsen is in de voorjaarsvakantie 4 jaar geworden. Wij heten Lotte van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Meneer Bas en Juf Leslie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond

TSO en aardig, netjes, rustig Deze week nieuws over de waarde netjes van Lotte en Suzanne: We zetten onze overblijftasjes netjes op de grond Weekbrief 1 februari 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achter kant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 02-02-2015-16-02-2015 Agenda: Ma 02-02 Rapport mee Ma 02-02 OR vergadering 19.30 uur Wo 11-02 Studiedag: alle kinderen zijn vrij! Ma t/m vr 23-02 t/m 27-02 Voorjaarsvakantie Wo 04-03 MR

Nadere informatie

PRIKBORD 6 3 september 2014

PRIKBORD 6 3 september 2014 PRIKBORD 6 3 september 2014 Week 9, 1 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 AGENDA Donderdag 1 maart Prikbord 6 MR-vergadering Woensdag 21 maart Vrijdag 16 maart Zaterdag 17 maart Inloop ochtend van 08.30-12.00

Nadere informatie

Weekbrief 15 februari 2016

Weekbrief 15 februari 2016 Weekbrief 15 februari 2016 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 19 februari is er voor de groepen 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen voor tussen de middag iets te eten en

Nadere informatie

Leerdoelen veilig leren lezen:

Leerdoelen veilig leren lezen: Leerdoelen veilig leren lezen: Kern 1: ik - maan - roos - vis Letters: m - r - v - i - s - aa - p - e Woorden: ik - maan - roos - vis - sok aan pen - en Aan de hand van deze woorden leert uw kind de letters.

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Weekbrief 26 september 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 11.9 1 februari 2018 Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL 1 AANMELDEN BROERTJES EN ZUSJES 2 CARNAVAL 2 CARNAVALSVAKANTIE 2 STUDIEDAG 2 INLOOP LOGOPEDIE 3 OPEN DAGEN VOORTGEZET ONDERWIJS 3 SPELLINGKAARTEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5.

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5. Weekbericht van 1 februari 2016 Voor de kerstvakantie heeft ieder gezin een vragenlijst gehad over ouderpartnerschap. Van onze school hebben tot nu toe 7 ouders de vragenlijst ingevuld. We zouden het erg

Nadere informatie

Donderdag, 4 februari 2016

Donderdag, 4 februari 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 4 februari 2016 Nieuw project kleuters De kleutergroepen starten na de carnavalsvakantie met

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan.

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan. Weekbrief 27 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig,netjes,rustig Nieuws van Jennifer en Emma: We delen de spullen zodat we aardig met elkaar binnen en buiten kunnen spelen. Rapport groep 3 t/m

Nadere informatie

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Datum: 29 oktober 2018 Belangrijke data: Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Dinsdag, 6 november Einde kledingactie

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken.

Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken. Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken. Veilig leren lezen Maandag 21 september zijn we begonnen

Nadere informatie

Graag vertellen we over het leesonderwijs wat we in groep 3 aan uw kind geven.

Graag vertellen we over het leesonderwijs wat we in groep 3 aan uw kind geven. M A R I A S C H OO L R EU S E L Graag vertellen we over het leesonderwijs wat we in groep 3 aan uw kind geven. Op school werken we de leesmethode Veilig Leren Lezen. We gebruiken de tweede maanversie.

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 17 Vrijdag 27 april 2018 De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender 30 april 04 mei Meivakantie Maandag 7 mei Luizenopsporingsteam Donderdag 10

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Theo Thijssenschool 18-2-2016, nummer 124

Theo Thijssenschool 18-2-2016, nummer 124 Theo Thijssenschool 18-2-2016, nummer 124 Inspectie We zijn blij u te kunnen melden dat de inspectie van het onderwijs na uitgebreid onderzoek tot de conclusie is gekomen dat de kwaliteit van onze school

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij?

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij? Het schooljaar is weer begonnen. Dit jaar zijn we gestart met groep 1 tot en met 5. Het was eerst voor iedereen even wennen, maar het gaat nu heel erg goed! Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Wist je dat? Lezen W

Wist je dat? Lezen W W 21-06-2019 Wist je dat? - We vandaag in de Ekkerman de grote Judo afsluiting gehad hebben. De kinderen hebben de oefeningen die ze geleerd hebben uitgevoerd op de mat, samen met 2 andere scholen. Ze

Nadere informatie