Allereerst willen we u hartelijk danken voor het boeken van een jazzband of jazz DJ bij de Jazz Centrale.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Allereerst willen we u hartelijk danken voor het boeken van een jazzband of jazz DJ bij de Jazz Centrale."

Transcriptie

1 Allereerst willen we u hartelijk danken voor het boeken van een jazzband of jazz DJ bij de Jazz Centrale. Het is voor ons een eer om de muziek op uw bijzondere aangelegenheid te mogen verzorgen. Omdat wij in zoveel verschillende situaties terecht komen, is het noodzakelijk om enkele voorwaarden te hanteren waarbinnen wij onze optredens kunnen uitvoeren. Indien het onmogelijk lijkt om aan één of enkele van de voorwaarden te voldoen, vragen wij dit van te voren met ons te bespreken. Bij het boeken van een jazzband van de Jazz Centrale gaat u als klant akkoord met de volgende voorwaarden.

2 Algemene boekingsvoorwaarden 1. De Jazz Centrale verplicht zich tot het uitvoeren van een optreden zoals opgesteld in de boekingsovereenkomst. 2. De muzikanten van de Jazz Centrale zullen er alles aan doen om het optreden tot een succes te maken voor de opdrachtgever. Zij arriveren ruim op tijd, zijn net gekleed en besteden voldoende aandacht aan het uiterlijk. 3. De muzikanten van de Jazz Centrale zullen zelf alle apparatuur meebrengen die minimaal noodzakelijk is om het optreden uit te voeren. 4. Speelsets bestaan uit 45 minuten tenzij anders overeengekomen. 5. Boekingen van 1 uur bestaan uit 60 minuten speeltijd. 6. De muzikanten van de Jazz Centrale doen er alles aan om ongeveer 1 uur van te voren aanwezig te zijn op de locatie van het optreden. Wanneer dit niet lukt door overmacht (zoals onverwachte of extreme fles of autopech), kunnen hiervoor geen reclamaties worden ingediend. 7. De muzikanten van de Jazz Centrale dragen er zorg voor dat auto s in fatsoenlijke staat van onderhoud verkeren om zo de kans op autopech tot een minimum te beperken. 8. Wanneer het optreden aanvangt tussen 11:00 uur en 13:00, vragen wij dat de opdrachtgever een lunch voorziet. Indien een buffet wordt geserveerd, is het gewenst dat de musici hieraan kunnen deelnemen. Bekijk hier de richtlijnen en aanvullende vereisten 9. Wanneer het optreden aanvangt tussen 16:00 en 21:00 uur, vragen wij dat de opdrachtgever een voedzame warme maaltijd voorziet. Bekijk hier de richtlijnen en aanvullende vereisten 10. Elke schade aan apparatuur en instrumenten die wordt aangericht vóór, tijdens, of na het optreden door het aanwezige publiek, zal door de opdrachtgever onvoorwaardelijk worden vergoed tegen reparatie- of vervangingswaarde. 11. De Jazz Centrale moet de mogelijkheid hebben om ongestoord 'voor de deur' te laden en te lossen. Dit betekent dat de laad- en losruimte van de auto's maximaal 25 meter van de ingang van de locatie verwijderd mag zijn. 12. Wanneer blijkt dat er niet 'voor de deur' kan worden geladen en gelost, én wanneer dit niet van te voren met de organisatie van de Jazz Centrale is besproken, behoudt de Jazz Centrale zich het recht voor om het optreden te annuleren. Er zal in dat geval geen restitutie van de betaalde gage of kwijtschelding van de verschuldigde gage plaatsvinden. Het is niet afdoende dat in zo'n geval het aanwezige publiek helpt met sjouwen. Dit in verband met de mogelijke gevolgen van val- of ander soort schade die mogelijk door het publiek wordt aangericht. 13. Parkeerkosten dienen door de opdrachtgever te worden vergoed wanneer deze meer dan 5 per auto bedragen. De parkeerkosten kunnen contant worden vergoed na afoop van het optreden. Indien contante vergoeding niet mogelijk is, worden de parkeerkosten gebruteerd (dat is:

3 vermenigvuldigd met 2) op de factuur opgenomen Alle muzikanten zijn individueel aansprakelijk in geval van schade. Aansprakelijkheid van de muzikanten is gelimiteerd tot de maximale schadevergoeding die van toepassing is op de individuele bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen van de muzikanten, indien van toepassing. De Jazz Centrale zelf aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. Optredens in de open lucht 15. Indien er in de open lucht of in een tent moet worden opgetreden, gelden de volgende voorwaarden Indien buiten moet worden opgetreden, dienen de muzikanten gedurende het hele optreden volledig beschermd te zijn tegen zon, wind en regen. Houd rekening met het verschuiven van de zon gedurende het optreden Indien buiten moet worden opgetreden, geldt een minimumtemperatuur van 20 C Indien de buitentemperatuur lager is dan 20 C moeten er voor de band heaters aanwezig zijn. De aantallen zijn als volgt: Solo / DJ: 1 heater Duo / Trio: 2 heaters Kwartet / Kwintet: 3 heaters Houd er rekening mee dat de temperatuur in de loop van de dag kan wijzigen, en alsnog onder de 20 C kan komen, zeker in de loop van de avond. In dat geval moeten er dus ook heaters worden voorzien Indien het optreden vanaf gras plaatsvindt, dient de opdrachtgever te voorzien in een stevige (houten) vloer. De instrumenten en de apparatuur kunnen niet op gras / grond worden geplaatst De musici behouden zich het recht voor om van een optreden af te zien indien er naar hun inzicht onvoldoende bescherming geboden wordt tegen zon, warmte, kou, wind, vocht en regen. 16. Bij boeking van onze jazz DJ is het van belang dat de apparatuur op stabiele ondergrond kan staan, zodat de platen niet overslaan. Houd er rekening mee dat vlonders in outdoor-tenten meestal niet stabiel genoeg zijn. 1 Parkeerkosten kunnen door de meeste musici niet worden afgetrokken van de belasting. Om netto de volledige parkeerkosten vergoed te krijgen, moeten deze gebruteerd op de factuur opgenomen worden. Hierbij rekenen wij standaard met een belastingtarief van 50%. Dit betekent dat de parkeerkosten verdubbeld op de factuur zullen worden opgenomen. Tenslotte wordt hier nog 6% omzetbelasting over gerekend, maar dat is in de praktijk een verwaarloosbaar bedrag.

4 Annuleringsvoorwaarden 17. In geval van annulering bent u annuleringskosten verschuldigd. Deze lopen op naarmate de datum van het optreden dichter bij komt. De percentages die gelden, zijn als volgt. De percentages gelden over de totale boekingssom, zoals u die vindt in de toegezonden boekingsovereenkomst Tot 3 maanden van te voren: 10% Annulering weken van te voren: 25 % Annulering 8-10 weken van te voren: 40 % Annulering 6-8 weken van te voren: 60 % Annulering 4-6 weken van te voren: 70 % Annulering 2-4 weken van te voren: 80 % Annulering tot 2 weken van te voren: 90 % 18. Annuleringsverzekering (rekenvoorbeelden en meer informatie vindt u op onze site) Als u een annuleringsverzekering ten tijde van het plaatsen van de boeking hebt afgesloten, gelden de volgende reducties op bovenstaande percentages Annuleringsverzekering Brons: 25% korting Annuleringsverzekering Silver: 50% korting Annuleringsverzekering Brons: 75% korting De annuleringsbedragen worden berekend over het totale bedrag van de boeking, dus inclusief bijkomende kosten waaronder die van de annuleringsverzekering zelf. Aanvullende voorwaarden in geval van huur van een piano Wanneer via de Jazz Centrale een piano wordt gehuurd bij één van onze speciale leveranciers gelden de volgende aanvullende voorwaarden. 19. De huurovereenkomst geldt uitdrukkelijk tussen de opdrachtgever en de pianoleverancier. De Jazz Centrale gaat geen enkele overeenkomst tot huur aan en is in geen enkel opzicht aansprakelijk voor bijvoorbeeld schade die ontstaat aan het gehuurde instrument. De aansprakelijkheid hiervoor ligt te allen tijde bij de opdrachtgever. 20. De opdrachtgever dient ervoor te zorgen dat de vervoerder van de piano op de afgesproken tijden kan lossen en laden. Ook hiervoor geldt dat de afspraken expliciet worden gemaakt tussen de pianoleverancier en de opdrachtgever. De Jazz Centrale blijft ook hier buiten. 21. Voor de betaling van de piano ontvangt de opdrachtgever een aparte factuur van de pianoleverancier.

5 Betalingsvoorwaarden particuliere klanten 22. Betaling geschiedt contant of via de bank. Contante betaling is echter niet in alle gevallen mogelijk. 23. De betaling van de overeengekomen gage dient minstens 5 werkdagen vóór de datum van het optreden overgemaakt te zijn op ING rekening IBAN NL53INGB , BIC INGBNL2A t.n.v. "Kars Veling Rotterdam" onder vermelding van "Jazz Centrale + de datum van het optreden + locatie". U ontvangt daags ná het optreden ook nog een pro forma factuur. Betalingsvoorwaarden zakelijke klanten 24. De betaling aan de muzikanten van de Jazz Centrale verloopt via het verloningsbureau Artiestenverloningen. De klant ontvangt van van Artiestenverloningen een factuur voor de betaling van het optreden, met een inhoudingsplichtigenverklaring. Artiestenverloningen is volledig bevoegd tot het innen van de gages, en zorgt voor de correcte afhandeling van fscale verplichtingen van de opdrachtgever. Meer informatie op de site van Artiestenverloningen. 25. Betaling van het optreden dient zo snel mogelijk, doch uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de factuur óf uiterlijk 14 dagen na afoop van het optreden te geschieden. Klachtenprocedure We doen er alles aan om het optreden tot een succes te maken. Mocht u desondanks klachten hebben, dan kunt u deze kenbaar maken aan Kars Veling via adres kars@jazzcentrale.nl. We zullen er alles aan doen wat in onze mogelijkheden ligt om de situatie naar tevredenheid op te lossen. Privacy Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de boeking. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Uw bezoek op de website kan worden geanalyseerd ten einde de website te verbeteren. Aldus opgesteld door De Jazz Centrale Kars Veling zakelijk leider & pianist Postadres: Mathenesserdijk 78b 3027 AJ Rotterdam KVK

Welkom bij van Cotthem Events. Voorwaarden

Welkom bij van Cotthem Events. Voorwaarden . Welkom bij van Cotthem Events Voorwaarden Contractant 1 = opdrachtgever Contractant 2 = van Cotthem Events 1.Prestaties artiest / band / act Contractant 1 wordt geacht vooraf bekend te zijn met de prestaties,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Artikel 1: Annulering a) Dit dient schriftelijke of per E-mail te geschieden. b) Indien de reservering tot 10 dagen, voordat de huurperiode

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden GiGA

Algemene Voorwaarden GiGA Algemene Voorwaarden GiGA 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - GiGA: de muziekgroep GiGA met bezetting het vijftal, en alle bij het optreden betrokken personen die door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V.

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Haasdijk Wine Group B.V. is gevestigd te Amersfoort. Haasdijk Wine Group B.V. hanteert als handelsnamen Haasdijk Wine Group en/of Champagnist en/of De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ambiance Light & Sound

Algemene voorwaarden Ambiance Light & Sound Algemene voorwaarden Ambiance Light & Sound Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1. Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Ambiance Light & Sound zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE Reserveren U kunt schriftelijk, telefonisch of per e-mail reserveren. Als u een accommodatie wilt huren, nemen wij eerst contact op met de eigenaar om na te gaan

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN BEMIDDELINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Villagrande: het boekingskantoor dat bemiddelt bij de totstandkoming van de overeenkomst tot huur tussen de huurder en de accommodatieverschaffer;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014 Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014 Artikel 1: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. cursist : degene die aan het onderwijs, de training of de opleiding waarvoor

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O RWA A R D E N 2018

A L G E M E N E V O O RWA A R D E N 2018 STORYBOOK PRINCESS A L G E M E N E V O O RWA A R D E N 2018 OVERZICHT B E D R I J F S N A A M : S T O R Y B O O K P R I N C E S S W E B S I T E : W W W. S T O R Y B O O K P R I N C E S S. N L E - M A I

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2)

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2) ALGEMENE VOORWAARDEN Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op trainingen, coachtrajecten, yogalessen en vakanties verzorgd door het MindfulCentrum. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MooieKoppies Fotografie. Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden MooieKoppies Fotografie. Artikel 1. Definities Algemene Voorwaarden MooieKoppies Fotografie Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Offerte: alle aanbiedingen van fotograaf aan (rechts)personen waarmee beoogd wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijlmerbajes Ontgrendeld

Algemene voorwaarden Bijlmerbajes Ontgrendeld Algemene voorwaarden Bijlmerbajes Ontgrendeld Algemene voorwaarden van Bijlmerbajes Ontgrendeld, gevestigd te Amsterdam bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 58447938 BTW nummer: NL067242947B01. Artikel

Nadere informatie

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Genietlokaal is gevestigd aan de Gruytsweg 40, te Warfstermolen. Genietllokaal staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het volgende Kvk nummer: 58065377 Bij vragen of op- en aanmerkingen kunt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coaching & Training

Algemene Voorwaarden Coaching & Training Algemene Voorwaarden Coaching & Training Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee

Nadere informatie

1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2. 2.1 Gehuurde... 2. 2.2 Verhuurder... 2. 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2. 3.1 Offerte...

1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2. 2.1 Gehuurde... 2. 2.2 Verhuurder... 2. 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2. 3.1 Offerte... HUURVOORWAARDEN 5 STERRENVILLA INHOUDSOPGAVE 1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2 2.1 Gehuurde... 2 2.2 Verhuurder... 2 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2 3.1 Offerte... 2 3.2 Boeking... 2

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden

ARTIKEL 1 - Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Meubelmakerij Industrialz KVK nummer: 64537846 ARTIKEL 1 - Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden Door aanvaarding van de offerte van Industrialz accepteert de klant de algemene

Nadere informatie

Bij een boeking via BungalowSpecials komen 3 overeenkomsten tot stand:

Bij een boeking via BungalowSpecials komen 3 overeenkomsten tot stand: Algemene Voorwaarden BungalowSpecials De website BungalowSpecials.nl is eigendom van en wordt aangeboden en beheerd door Bungalow Booker B.V. (Bungalow Booker, wij, ons of onze). Bungalow Booker is onderdeel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie

Inschrijvingsvoorwaarden van De Spreng Scholing

Inschrijvingsvoorwaarden van De Spreng Scholing 1 Inschrijvingsvoorwaarden van De Spreng Scholing Onderstaande voorwaarden zijn onverkort van toepassing op alle trainingen, workshops en andere bijeenkomsten van De Spreng Scholing waarvoor deelnemers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Coöperatie Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling UA Versie 1.5 dd 6 december 2018

Algemene voorwaarden Coöperatie Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling UA Versie 1.5 dd 6 december 2018 Algemene voorwaarden Coöperatie Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling UA Versie 1.5 dd 6 december 2018 Artikel 1: Toepasselijkheid In de Pulsarvisie ben je zelf het instrument voor echte verandering. Dat is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie.

Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie. Algemene voorwaarden Harmanda Wapstra fotografie. Bedrijfsgegevens Handelsnaam: Harmanda Wapstra Fotografie Kvk nr: 68484879 BTW-nr: NL210086051 Rekening nummer: NL65 INGB 0652 9528 95 1. Algemeen 1. Deze

Nadere informatie

1.4 U ontvangt binnen een week na inschrijving een digitale bevestiging met daarbij de factuur en eventuele verdere informatie.

1.4 U ontvangt binnen een week na inschrijving een digitale bevestiging met daarbij de factuur en eventuele verdere informatie. Algemene Voorwaarden The Physiology Academy Artikel 1. Inschrijven 1.1 Inschrijven voor deelname aan een scholingsactiviteit van The Physiology Academy kan via de website van The Physiology Academy. Dit

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel

Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle transacties. Een reservatie of bestelling bij KORU Hotel plaatsen betekent dat u akkoord gaat met deze

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met

Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met voetverzorging van Pedicure praktijk Borne aangegane

Nadere informatie

Voetpraktijk Exloo behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

Voetpraktijk Exloo behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Algemene Voorwaarden Voetpraktijk Exloo Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Voetpraktijk Exloo en op alle met voetverzorging van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V.

Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V. Algemene voorwaarden Leerkwadraat B.V. Inhoud: 1. Algemeen 2. Contracten 3. Verplichtingen wederpartij 4. Verplichtingen Leerkwadraat B.V. 5. Betalingen en facturen 6. Aansprakelijkheid 7. Geheimhouding

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Leerkwadraat

Algemene voorwaarden Leerkwadraat Tuinkoepel 5 9351 TM Leek Algemene voorwaarden Leerkwadraat Inhoud: 1. Algemeen 2. Contracten 3. Verplichtingen wederpartij 4. Verplichtingen Leerkwadraat 5. Betalingen en facturen 6. Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BabyMama Massage 10-10-2011 Praktijk BabyMama Massage Arnhem

Algemene voorwaarden BabyMama Massage 10-10-2011 Praktijk BabyMama Massage Arnhem Algemene voorwaarden BabyMama Massage 10-10-2011 Praktijk BabyMama Massage Arnhem 1. Algemeen Algemene Voorwaarden BabyMama Massage 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; BabyMama Massage

Nadere informatie

Verkoop- en leveringsvoorwaarden jaspers catering company

Verkoop- en leveringsvoorwaarden jaspers catering company Verkoop- en leveringsvoorwaarden jaspers catering company Verantwoordelijk voor deze algemene voorwaarden is: jaspers catering company Treubweg 33 1112 BA Diemen Amsterdam t: 088 37 45 220 e: info@jasperscc.nl

Nadere informatie

KVK BTW NL B01B

KVK BTW NL B01B WWW.FOSCOFOTOGRAFIE.NL FOSCOFOTOGRAFIE@HOTMAIL.COM KVK 63979721 BTW NL218916012B01B Deze algemene voorwaarden genoemd Algemene Voorwaarden Foscofotografie zijn opgemaakt door Lotte van Alderen. Hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden YessYfotografie m.b.t.

Algemene voorwaarden YessYfotografie m.b.t. Algemene voorwaarden YessYfotografie Handelsnaam: YessYfotografie Website: www.yessyfotografie.nl Email: info@yessyfotografie.nl Telefoon: 06-14024100/06-55984663 KvK: 57564248 BTW: 852634535B01 Rekening:

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: De ondernemer: UrbanSofa vof Markt 27 29 6701CX Wageningen KvK: 09050255 BTW: NL818868077.B01 De afnemer: de koper/opdrachtgever of een ieder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer.

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden evenementen, magazine en sponsoring Digitalezorg.nl. Artikel 1: Begripsbepalingen, algemene bepalingen

Algemene Voorwaarden evenementen, magazine en sponsoring Digitalezorg.nl. Artikel 1: Begripsbepalingen, algemene bepalingen Algemene Voorwaarden evenementen, magazine en sponsoring Digitalezorg.nl Artikel 1: Begripsbepalingen, algemene bepalingen 1. Stichting Digitalezorg.nl organiseert congressen, beurzen, studiedagen, studiereizen

Nadere informatie

HUISDIEREN 9.1 Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de verhuurder.

HUISDIEREN 9.1 Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de verhuurder. Algemene voorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle accommodaties en eventuele andere faciliteiten,

Nadere informatie

1.3 Toepassing van eventueel door de wederpartij gehanteerde voorwaarden is hierbij uitdrukkelijk uitgesloten.

1.3 Toepassing van eventueel door de wederpartij gehanteerde voorwaarden is hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden DJ Productions Gevestigd te: Deventer Versie: 1.7 Datum: 01/06/2018 1. Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Huize Terziet Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities Artikel 4. Kosten Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Maurits Thiel Geluidstechniek Versie 1.1 Datum

Algemene Voorwaarden Maurits Thiel Geluidstechniek Versie 1.1 Datum Algemene Voorwaarden Maurits Thiel Geluidstechniek Versie 1.1 Datum 01-01-2012 Maurits thiel Geluidstechniek Stroyenborchdreef 149 3562 GV Utrecht T: 0031 (0)615054985 E: info@mauritsthielgeluidstechniek.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Consumenten

Algemene Voorwaarden Consumenten Algemene Voorwaarden Consumenten Dit zijn de Algemene Voorwaarden Consumenten van de Academie voor Systemisch MensenWerk, ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer: 73245712. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Bijscholingscentrum, hierna te noemen Bijscholingscentrum, gevestigd

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Baby Dilemma. Algemene Voorwaarden Versie 1. Artikel 1 Algemeen

Baby Dilemma. Algemene Voorwaarden Versie 1. Artikel 1 Algemeen Baby Dilemma Algemene Voorwaarden Versie 1 Artikel 1 Algemeen 1.1 Voor de leesbaarheid van het document heb ik gekozen voor de ik vorm. Waar ik of mijn staat wordt het bedrijf Baby Dilemma bedoeld. Baby

Nadere informatie

Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren.

Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren. La-Bastide - Algemene voorwaarden Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren. Reserveringsopdracht en betaling Een reserveringsopdracht wordt door La-Bastide

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en cookiebeleid

Algemene voorwaarden en cookiebeleid Algemene voorwaarden en cookiebeleid Laatste update 01/04/2018 1. Algemene voorwaarden Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Vakantie Verhuur Indonesia VOF bemiddelt professioneel voor u in de huur/verhuur van een vakantiewoning, waarmee de huiseigenaar met u een verhuurcontract

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

FotoGenoten Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden Fotogenoten

FotoGenoten Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden Fotogenoten FotoGenoten Algemene Voorwaarden Voorafgaand aan de uitvoering van de opdracht ontvang je een bevestiging van de gemaakte afspraken (m.b.t datum, tijd en locatie) een totaal overzicht van de kosten voor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TUINHOF VITAAL / MINDFUL WERKEN IN DE ZORG

ALGEMENE VOORWAARDEN TUINHOF VITAAL / MINDFUL WERKEN IN DE ZORG ALGEMENE VOORWAARDEN TUINHOF VITAAL / MINDFUL WERKEN IN DE ZORG Mindful Werken in de Zorg is een onderdeel van Tuinhof Vitaal. Deze algemene voorwaarden gaan in op 1 januari 2017 In onderhavige tekst wordt

Nadere informatie

In dit document zijn opgenomen de algemene voorwaarden van Hashimoto Nederland gevestigd aan Zuivelweg 4, 6621BX te Dreumel.

In dit document zijn opgenomen de algemene voorwaarden van Hashimoto Nederland gevestigd aan Zuivelweg 4, 6621BX te Dreumel. Algemene Voorwaarden In dit document zijn opgenomen de algemene voorwaarden van Hashimoto Nederland gevestigd aan Zuivelweg 4, 6621BX te Dreumel. De algemene voorwaarden bestaan uit twee delen: Deel 1

Nadere informatie

Zakelijke voorwaarden

Zakelijke voorwaarden Zakelijke voorwaarden 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Clown Willy / Clown Willy Entertainment en opdrachtgevers betreffende optredens en workshops of een

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van Across4/DeGriekseWinkel handelend onder de handelsnaam De Griekse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen.

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. JvL Catering: de

Nadere informatie

Artikel 1- Definities

Artikel 1- Definities Artikel 1- Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de klant gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht. 1.2 Klant: particulier, rechtspersoon of natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Moving Forward 2013. Laatste wijziging 14 januari 2014 Type- en/of drukfouten voorbehouden

Algemene voorwaarden Moving Forward 2013. Laatste wijziging 14 januari 2014 Type- en/of drukfouten voorbehouden Algemene voorwaarden Moving Forward 2013 Laatste wijziging 14 januari 2014 Type- en/of drukfouten voorbehouden Artikel 1 Definities Moving Forward: Opdrachtnemer voor het verlenen van zorg- en dienstverleningen,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Voedenderwijs

Algemene Voorwaarden Voedenderwijs Algemene Voorwaarden Voedenderwijs Ook zo n hekel aan de kleine lettertjes? Ik ben er ook geen fan van. Maar toch zijn ze nodig, om onze relatie duidelijk en veilig te houden. Dat is fijn voor ons allebei.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer Algemeen

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer Algemeen Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer 50407872. Algemeen Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Handelend onder de namen: - KS Travel - Completevoetbalreis.nl - Completesportreis.nl - Completedartreis.nl

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden Welpa Trans N.V. (versie 06/01/2016)

Algemene verkoopsvoorwaarden Welpa Trans N.V. (versie 06/01/2016) Algemene verkoopsvoorwaarden Welpa Trans N.V. 1. Toepasselijkheid Deze verkoopsvoorwaarden beheersen alle juridische verhoudingen tussen Welpa Trans N.V. en de klant (opdrachtgever). Onder klant (opdrachtgever)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC Gevestigd: Postbus 23 2450 AA Leimuiden KVK nummer: 28099669 Algemeen Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen van D-tac

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinisi.nl

Algemene voorwaarden Kinisi.nl Algemene voorwaarden Kinisi.nl 1.Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van, of met Kinisi.nl en alle daarmee

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. NLP & Kids

ALGEMENE VOORWAARDEN. NLP & Kids ALGEMENE VOORWAARDEN NLP & Kids Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. 1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het uitvoeren van opdrachten door NLP & Kids,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Reglementen - Algemene voorwaarden Groenendijk B.V. Per 1 januari 2019 1. toepassing 2. toepasselijk recht 3. boekingen 4. reisdocumenten 5. betalingen 6. prijzen 7. extra kosten 8. borgsom 9. aankomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS

ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS 1. Definities 1.1 Cursus, training of opleiding: Een bijeenkomst met het doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Opdrachtgever: De natuurlijke of

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden LC Photography & Design

Algemene voorwaarden LC Photography & Design Algemene voorwaarden LC Photography & Design 1. Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op offertes, aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende uitvoeringen en diensten van

Nadere informatie

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN

KITEACTIVE REISVOORWAARDEN BEDRIJFS INFORMATIE ANNULEREN KITEACTIVE REISVOORWAARDEN Indien je een boeking bij KiteActive maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van KiteActive. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest alvorens

Nadere informatie

DE ARTIESTENSPECIAL BELASTINGSPECIAL: Loon- en inkomstenbelasting bij musici en

DE ARTIESTENSPECIAL BELASTINGSPECIAL: Loon- en inkomstenbelasting bij musici en DE ARTIESTENSPECIAL BELASTINGSPECIAL: Loon- en inkomstenbelasting bij musici en artiesten met losse optredens Geschreven door Eloy Veldhuijzen, Fiscalist bij Bouwman & Veldhuijzen Disclaimer Druk- en typefouten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ZiP company

Algemene Voorwaarden ZiP company Algemene Voorwaarden ZiP company Artikel 1 Begripsbepaling In deze algemene voorwaarden wordt verstaan: a. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de opdrachtnemer een overeenkomst tot het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Skitta Entertainment.

Algemene voorwaarden Skitta Entertainment. Algemene voorwaarden Skitta ü Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Skitta Entertainment en opdrachtgevers/afnemers en organisatoren. De algemene voorwaarden hebben betrekking

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke afspraken, facturen en overeenkomsten van of met en alle daarmee van band

Nadere informatie

b- opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Roodbosch interieurstyling een overeenkomst sluit.

b- opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Roodbosch interieurstyling een overeenkomst sluit. ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN 1.1 Definities a- Roodbosch interieurstyling: de gebruiker van deze algemene voorwaarden; ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Roodbosch interieurstyling

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Touroperators: HolidayLaunch werkt samen met verschillende touroperators uit Duitsland. Touroperators zijn bedrijven, die voor losse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Artikel 1. Algemeen In&Out Zandvoort Tours is een Vennootschap onder Firma, geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 68573197 en bij de belastingdienst

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. De Beukelaar Groep. Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst. 3. Intellectuele eigendom

Algemene voorwaarden. De Beukelaar Groep. Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst. 3. Intellectuele eigendom Algemene voorwaarden Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst 3. Intellectuele eigendom 4. Betalingsvoorwaarden 5. Annulering en restitutie 6. Wijzigingen in de opdracht 7.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Definities

Algemene Voorwaarden. 1. Definities Algemene Voorwaarden Rekenen op Rekenen C. de Wittstraat 20 2242 LW Wassenaar Tel: +31 (0)64 255 6064 E-mail: info@rekenenoprekenen.nl Website: www.rekenenoprekenen.nl Kvk nr: 51654180 In dit document

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Dj`s & Driveinshows, onderdeel van Kramer Audio Visueel en DM-Music

ALGEMENE VOORWAARDEN Dj`s & Driveinshows, onderdeel van Kramer Audio Visueel en DM-Music ALGEMENE VOORWAARDEN Dj`s & Driveinshows, onderdeel van Kramer Audio Visueel en DM-Music Versie: 01-01-2013.. Artikel 1 Begrippen In onze Algemene Voorwaarden, overeenkomsten en andere communicatie worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Versie juni Fleur Besier Photography KvK Cuijk. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden. Versie juni Fleur Besier Photography KvK Cuijk. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Versie juni 2017 Fleur Besier Photography KvK 69094861 Cuijk Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Offerte: alle aanbiedingen van fotograaf aan (rechts)personen

Nadere informatie

Artikel 1 Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Overeenkomst Artikel 4. Betaling

Artikel 1 Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Overeenkomst Artikel 4. Betaling Artikel 1 Algemeen Organisator: Amsterdam Secrets. Deelnemer: Onder deelnemer wordt verstaan iedere (rechts)persoon die bij Amsterdam Secrets een reservering of boeking heeft afgesloten, respectievelijk

Nadere informatie

www.mpeliveband.com A TRIBUTE TO THE ROARING 60S & 70S

www.mpeliveband.com A TRIBUTE TO THE ROARING 60S & 70S TECHNISCHE RIDER & STAGEPLAN Deze rider is bedoeld voor een optimale effectiviteit op de dag van het optreden. Als er problemen zijn om iets op deze rider te kunnen realiseren neem dan uiterlijk 48 uur

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Blij met taal

Algemene Voorwaarden Blij met taal Algemene Voorwaarden Blij met taal Liselot van der Sluis Waterpoort 33 5662 VK Geldrop Kvk nummer: 66772893 Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 16 maart 2018. Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de klant gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht. 2.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Blij met taal

Algemene Voorwaarden Blij met taal Algemene Voorwaarden Blij met taal Liselot van der Sluis Waterpoort 33 5662 VK Geldrop Kvk nummer: 35368519 Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 1 september 2016. Inhoud Artikel 1 Artikel 2

Nadere informatie

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert.

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert. Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: J.J. Arendse, opererend onder de handelsna(a)m(en) Praktijk DHC en/of Paardenservice, namens wie de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND

ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND Artikel 1: Definities 1. Fuzz-et Beauty, Body & Mind, de gebruiker van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee Fuzz-et Beauty,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee vanband houdende

Nadere informatie