PADI Instructor Development Course (IDC)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PADI Instructor Development Course (IDC)"

Transcriptie

1 PADI Instructor Development Course (IDC) Opleidings kenmerken Minimale leeftijd: Vooropleiding: Minimaal aantal duiken: Brevetperiode: Duur: Extra dagen: 18 jaar PADI Divemaster (of gelijkwaardig) EFR Instructeur(gekoppeld aan IDCplus) 60 duiken voorafgaand aan de IDC 100 duiken voorafgaand aan het IE Een half jaar een duikbrevet bij aanvang van de IDC 8 dagen Voorbereidingsdag, 1/2 dag EFRinstructeur, 1 dag Opleidingskosten IDC 999,- of IDC plus EFRi 1.199,- PADI IDC kit 399,- PADI EFRi kit 49,- PADI Fee IDC 150,- PADI fee IE 448,- PADI fee EFRi 79,- Deelopleiding (niet van toepassing als je de hele IDC doet) AI 199,- OWSI 799,- (voor AI s) Formulieren en Administratie incl. De Gouden Stikker Aan het einde van deze informatie vind je formulieren. Je dient een medische verklaring te hebben van een arts, niet ouder dan 1 jaar op de laatste dag van het IE. Verder dien je de eerste dag in te leveren: een pasfoto, kopie van alle PADI pasjes en pasjes van andere organisaties, een bewijs van EFRinstructeur. De gouden stikker krijg je meegeleverd met je IDC Kit met je Guide to Teaching.

2 De opleiding-lesmaterialen IDC lesmateriaal Als PADI Instructeur dien je te beschikken over de volgende boeken en materialen: Uit je vooropleidingen: Nieuw voor de IDC (de IDC-kit) - Open Water manual - IDC Guide to Teaching - Advanced manual - PADI Instructor Manual (digitaal of papier)* - Rescue manual+pocketmask - Examens van Open water, Rescue, Divemaster - Divemaster manual - Cue-Cards van - RDP+E-Rdp ML Discover Scuba Diving - Diving Knowledge Workbook Open Water course, Confined & briefing - Encyclopedia Open Water course, Open water & briefing - Divemaster slates Adventure (Advanced) Rescue - CD rom Instructor Specialties Prijs IDC Kit excl. Instructor manual 349,- Prijs IDC Kit incl. Instructor manual 399,- Als PADI Instructeur dien je te beschikken over de volgende duikuitrusting: - masker, vinnen en snorkel - trimvest - ademautomaat, primair en alternatieve luchtvoorziening - drukmeter, dieptemeter, kompas - gewichtssysteem - duikpak benodigd voor zwembad en buitenwater - tijdmeetinstrument (met secondewijzer/stopwatch) - mes - 2 oppervlakte signaalinstrumenten, hoorbaar (bv fluitje) en visueel (bv surface boei, vlag, spiegeltje) * Als PADI Divemaster kun je de PADI Instructor Manual digitaal verkrijgen van de PADI Pro site

3 De opleiding-theorie Duiktheorie, jouw voorbereiding De kennis die je hebt opgedaan in je Divemaster is tevens de duiktheorie die je moet kennen voor je IDC. Het Diving Knowledge Workbook dien je van binnen en buiten te kennen en te begrijpen. Een goede voorbereiding voor de IDC is het doornemen van alle manuals en het maken van alle examens van de opleidingen Open Water t/m Divemaster. Ondervind je nog moeilijkheden hiermee, DiveSenses bereid jou optimaal voor door voorafgaand aan de IDC een theorie-update-dag te organiseren. Op deze middag gaan we in op de belangrijkste punten als de fysica en de fysiologie. Als je een cross-over doet vanuit een andere duikorganisatie is het aan te bevelen dat je deze theorie-update-dag volgt. IDC voorbereidingsdag Om goed voorbereid aan jouw IDC te kunnen beginnen, nodigen wij je uit deel te nemen aan de voorbereidingsdag. Deze zal voor elke IDC een paar keer worden gehouden. Op deze dag krijg je materialen ter voorbereiding mee en worden jouw opdrachten van de IDC toegelicht en kun je thuis al beginnen met jouw workshops, het maken van twee marketingplannen en een SWOT analyse. Laat je hierdoor niet afschrikken, alles word jou toegelicht en uitgelegd zodat je het eenvoudig kunt maken. Jouw Guide to Teaching zul je hiervoor goed kunnen gebruiken. IDC theorie De theorie die je leert in de IDC is de kennis van de Standards van PADI. De Algemene standaarden en de standaarden van alle opleidingen zijn de onderdelen die je vindt in jouw PADI Instructor Manual. Examen IDC In de IDC doe je zowel examen over de vijf topics (Fysica, Fysiologie, RDP, Duikuitrusting en Vaardigheden) als in de PADI Standaards. Dat laatste examen is een open boek examen. Theorie presentatie In de IDC ga je 3 theorie presentaties geven. Dit doe je aan de hand van een format, hetgeen je heel snel makkelijk maakt een presentatie voor te bereiden en te geven.

4 De opleiding - Skills en zwembadles Skills Het subtropisch zwembad van Vakantiepark Beekse Bergen en het Sportiom staan tot onze beschikking. Je kunt gebruik maken van alle gemakken die het te bieden heeft. In het zwembad van Beekse Bergen zul je jouw Divemaster skills perfectioneren. We gaan hiervoor ook 2x naar het Sportiom in s-hertogenbosch waar we dieper water tot onze beschikking hebben. Dat is een half uurtje van het park vandaan. Nieuw in de IDC is het geven van een zwembadles. In de zwembadles simuleer je een les uit een opleiding van PADI, de PADI Open Water Diver Course of de PADI Rescue diver course. Zwembadles Een zwembadles bestaat uit een briefing, een demonstratie, het afnemen van de les en het herkennen en corrigeren van fouten en een debriefing. Het leuke is dat je zowel de rol zult hebben van Open water cursist, van Divemaster en natuurlijk van Instructeur. In de IDC ga je 6 dagen het zwembad in voor ongeveer 2,5 uur. Ben je niet helemaal zeker van je skills? We hebben dus tijd genoeg om deze te perfectioneren. Skills voorbereidingsdag Voorafgaand aan de IDC kun je deelnemen aan een skills ochtend, waarin je in het water de skills nog een keer ziet en doet. Daarna krijg je toegelicht hoe DiveSenses de skills geeft.

5 De opleiding-buitenwater De buitenwater duiken doen we in ons eigen privé Victoria meer. In de IDC ga je twee keer het buitenwater in. In het buitenwater geef je een Buitenwater les die bestaat uit een les van de PADI Open Water Diver Course én een les van of de PADI Advanced opleiding of de PADI Rescue opleiding. De les bestaat uit 1 briefing, de twee lessen waarin je de fouten van jouw cursisten herkent en corrigeert en uit een debriefing. Ook in het buitenwater wordt geoefend op de Rescue oefening 7, de bewusteloze, niet ademende duiker naar de kant slepen.

6 Het IE, Instructor Exam Het Instructor Exam, IE, volgt aansluitend aan de IDC Het is een examen van twee dagen waarin je laat zien wat je geleerd hebt in de IDC. Je laat dus zien wat je al kunt. Het examen wordt afgenomen door een Examinator van PADI. Het examen bestaat uit: 1. Theorie examen vijf topics, Fysica, Fysiologie, RDP, Duikuitrusting en Vaardigheden 2. Theorie examen PADI Standards, open boek examen 3. Theorie presentatie 4. Zwembad Skills circuit, 5 skills 5. Zwembadles 6. Buitenwater dubbele les 7. Buitenwater Rescue oefening 7

7 Vakantiepark Beekse Bergen Verblijfsmogelijkheden Er zijn verschillende mogelijkheden om te verblijven op Vakantiepark Beekse Bergen. Gemiddeld kosten het 10 dagen verblijven tijdens de IDC en IE op basis van cottage sharing, 225 euro. Een en ander is ook afhankelijk van het seizoen. Het mooie van Vakantiepark Beekse Bergen is dat er ook mogelijkheden zijn voor kamperen. Als je jouw vrienden of gezin meeneemt, is er voor hen volop te ondernemen. Mail ons voor de aanbiedingen.

8 Verder leren als je PADI Instructeur bent Instructeurs Specialties en MSDT Na je IDC ben je OWSI, Open Water Scuba Instructor. Je mag les geven in de opleidingen Sealteam, Bubblemaker, Discover Scuba Diving, Open water, Adventure en Advanced, Rescue, EFR en Divemaster. Tevens kun je direct lesgeven in de specialties Aware en PPB. De Nitrox Instructor Specialty ontvang je gratis in de IDC van DiveSenses. Daarvoor dien je wel al user te zijn. Wil je in de IDC ook jouw Nitrox opleiding volgen, dan betaal je 99,- in plaats van 129,-. Je duikt dan een van de duiken van de opleiding met nitrox. Het MSDT Specialty pack is een opleiding van een weekend waarin je de 5 PADI Instructor Specialties volgt die nodig zijn om MSDT te worden. De specialties worden in overleg bepaald. Om het brevet van MSDT te kunnen aanvragen dien je 25 PADI brevetten te hebben uitgeschreven. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor stage om hier snel aan te kunnen voldoen. In drie tot 4 weken geef je de opleidingen die resulteren in deze brevetten. DAN Instructeur De DAN provider en DAN instructeur opleidingen zijn zeer leuke opleidingen gericht op het geven van Oxygen aan een ademende persoon/duiker en Oxygen aan een niet ademende persoon/duiker, het bedienen van de AED en het handelen bij verwondingen door het zeeleven.

9 BIJLAGE ALGEMENE STANDAARDS EN PROCEDURES MEDISCHE VERKLARING DOSSIER VAN DE DEELNEMER (Vertrouwelijke informatie) S.v.p. zorgvuldig lezen alvorens te ondertekenen. Dit is een verklaring waarin je geïnformeerd wordt over de mogelijke gevaren die bij het persluchtduiken kunnen optreden en over het gedrag dat van je vereist wordt gedurende je duikopleiding. Jouw handtekening onderaan deze verklaring is vereist om deel te kunnen nemen aan deze duikopleiding die wordt gegeven door: Instructeur en Divecenter Gevestigd in Land Lees en bespreek deze verklaring voordat je hem ondertekend. Je moet het deel "Medische Verklaring", dat tevens medische vragen bevat, volledig invullen om aan de duikopleiding te mogen meedoen. Als je nog minderjarig bent, moet deze verklaring tevens door een van je ouders of je voogd ondertekend worden. Duiken is een opwindende en inspannende activiteit. Als je alles goed uitvoert en de juiste technieken gebruikt is het relatief veilig. Als je je echter niet houdt aan de voorgeschreven veiligheids procedures er een verhoogd risico. Om veilig te kunnen duiken kun je beter geen extreem overgewicht of een slechte conditie hebben. Onder bepaalde Medische vragen voor het duiken Aan de deelnemer: Het doel van deze medische vragen is om na te gaan of je door een arts moet worden onderzocht voordat je deelneemt aan een duikopleiding. Een positief antwoord op één van de vragen houdt niet noodzakelijkerwijs in dat je niet mag duiken. Een positief antwoord betekent dat er een lichamelijke conditie bestaat die jouw veiligheid onderwater zou kunnen beïnvloeden tijdens het duiken en dat je advies moet vragen aan een arts alvorens aan duikactiviteiten deel te nemen. Zou je zwanger kunnen zijn of probeer je dit te worden? Neem je momenteel medicijnen in op recept? (uitzondering anticonceptie en ter voorkoming van malaria) Ben je ouder dan 45 jaar en kun je één of meer van de volgende beweringen met ja beantwoorden? Ik rook pijp, sigaren of sigaretten Ik heb een hoog cholestorol gehalte In mijn familie komen hartaanvallen of beroertes voor Ik sta momenteel onder medische behandeling Ik heb een hoge bloeddruk Ik heb suikerziekte ook wanneer dit uitsluitend met dieet gereguleerd wordt Heb je ooit last gehad of heb je momenteel... Astma, of piepen bij het ademen, of piepen na een inspanning? Regelmatig of ernstige aanvallen van hooikoorts of een allergie? Regelmatig verkouden, sinusitis of bronchites? Enige vorm van een longziekte? Pneumathorax (ingeklapte long)? Andere aandoening aan de borstkas of operatie aan de borstkas? Gedragsstoornissen, geestelijke of psychologische problemen (paniekaanvallen, engte- of ruimtevrees)? Epilepsie, toevallen, stuiptrekkingen of neem je medicijnen om die te voorkomen? Regelmatig terugkerende migraine of neem je medicijnen om die te voorkomen? Black-outs of flauwvallen (volledig/ gedeeltelijk verlies van bewustzijn)? R SCUBA T COUNCIL omstandigheden kan het duiken zeer inspannend zijn. Je ademhalings- en bloed circulatie systeem moeten in goede conditie zijn. Alle luchthoudende holtes in je lichaam moeten normaal en gezond zijn. Iemand met een hartaandoening, een verkoudheid of verstopte luchtwegen, epilepsie, een ernstig medisch probleem, of iemand die onder invloed is van alcohol of drugs mag niet duiken. Wanneer je astma, hartproblemen of een andere chronische medische aandoening hebt, of wanneer je regelmatig medicamenten inneemt, dan dien je een arts en je instructeur te raadplegen alvorens aan dit programma deel te nemen en daarna regelmatig een controle van de geschiktheid voor het duiken te laten uitvoeren. Je zult van je instructeur de belangrijk veiligheidregels over het ademen en klaren tijdens het duiken leren. Het verkeerd gebruiken van persluchtapparatuur kan ernstige verwondingen tot gevolg hebben. Om het veilig te kunnen gebruiken, moet je voldoende geïnstrueerd zijn in het gebruik ervan onder directe supervisie van een gekwalificeerde instructeur. Als je vragen hebt over deze "Medische Verklaring" of over het deel met medische vragen, neem dit dan door met je instructeur voordat je deze verklaring tekent. Beantwoord de volgende vragen van je medische achtergrond (verleden of heden) met JA of NEE. Als je ergens niet zeker van bent, vul dan JA in. Als één van de beweringen op jouw van toepassing is, dan moeten we je vragen om naar een arts te gaan voordat je aan het perslucht duiken deelneemt. Jouw instructeur zal je de RSTC medische verklaring en richtlijnen voor de duik keuring meegeven voor je arts. Regelmatig of ernstig last van bewegingsziekten (zeeziekte, wagenziekte, etc.)? Uitdroging of dysenterie, waarvoor medische behandeling nodig is? Enige vorm van duikongevallen of decompressieziekte? Terugkerende rugklachten? Onmogelijkheid om een gemiddelde inspanning te leveren (bv meter lopen in 12 minuten)? In de laatste 5 jaar hoofdletsel met verlies van bewustzijn? Herhaalde problemen met de rug? Een operatie aan rug of wervelkolom? Suikerziekte? Rug-, arm- of beenproblemen na een operatie, verwonding of breuk? Hoge bloeddruk of neem je medicijnen om je bloeddruk onder controle te houden? Enige hartkwaal? Hartaanval? Angina, operatie aan bloedvaten? Ooraandoening of operatie, gerhoorverlies of evenwichtsproblemen? Regelmatig terugkerende oorproblemen? Bloedingen of andere bloed aandoeningen? Hernia? Maagzweer of maagzweeroperatie? Een colostomie of ileostomie? Gebruik van verdovende middelen of een behandeling daarvoor, of alcoholisme in de afgelopen 5 jaar? De informatie die ik heb gegeven over mijn medische geschiedenis is naar mijn beste weten correct. Ik accepteer de verantwoordelijkheid voor het achterhouden van informatie over mijn huidige medische toestand en mijn medische verleden. Handtekening Datum Handtekening van ouders Datum Form No DU (Rev. 09/01) Version 2.0 Int'l PADI, Inc. 1989, 1990, 1998, 2001 / Transl. by PADI Europe, 1995, 2002 Recreational Scuba Training Council (RSTC), Inc. 1989, 1990, 1998, 2001 Pagina 1 van 2

10 BIJLAGE ALGEMENE STANDAARDS EN PROCEDURES MEDISCHE VERKLARING STUDENT S.v.p. duidelijk leesbaar invullen. Naam Adres Woonplaats Land Geb. datum Postcode (Dag/Maand/Jaar) Telefoon thuis Telefoon werk FAX Naam en adres van je familie of van je huisarts Naam Kliniek / ziekenhuis Adres Datum laatste medische keuring Nam van de keuringsarts Kliniek / ziekenhuis Adres Telefoon Is het ooit nodig geweest een onderzoek voor het duiken te ondergaan? JA NEE Indien ja, wanneer? ARTS Deze persoon wil deelnemen aan een cursus persluchtduiken of is op dit moment gebrevetteerd om met persluchtapparatuur om te gaan. Uw mening omtrent de medische geschiktheid voor het persluchtduiken wordt verzocht. Richtlijnen voor het medische onderzoek voor het persluchtduiken zijn ter informatie bijgevoegd. Algemene indruk arts Ik vind geen afwijkingen die ik in strijd acht met het duiken. Ik kan deze persoon niet goedkeuren voor duiken. Opmerkingen Handtekening arts Naam Adres Telefoon Kliniek / ziekenhuis Datum (Dag/Maand/Jaar) Form No DU (Rev. 09/01) Version 2.0 Int'l PADI, Inc. 1989, 1990, 1998, 2001 / Transl. by PADI Europe, 1995, 2002 Recreational Scuba Training Council (RSTC), Inc. 1989, 1990, 1998, 2001 Pagina 2 van 2

11

Open Water Diver Course

Open Water Diver Course Open Water Diver Course Opleidingskenmerken Duur van de opleiding: 2-3 dagen Bij voorkeur aaneengesloten dagen. In overleg ook 2 losse dagen mogelijk. Minimale leeftijd: 10 jaar. Aantal zwembadlessen:

Nadere informatie

Open Water Diver Course

Open Water Diver Course Open Water Diver Course Opleidingskenmerken Minimale leeftijd: 10 jaar Aantal zwembadlessen: 5 Aantal buitenwater duiken: 4 Vooropleiding: geen. Opleidingskosten Prijs 449,- en als je member bent is het

Nadere informatie

PADI Advanced Open Water Diver Course

PADI Advanced Open Water Diver Course PADI Advanced Open Water Diver Course Opleidingskenmerken Minimale leeftijd: 12 jaar Aantal zwembadlessen: 1 (om oefeningen te herhalen) Aantal buitenwater duiken: 5 Duur: 2 dagen Vooropleiding: PADI Open

Nadere informatie

PADI Rescue Diver Course en EFR

PADI Rescue Diver Course en EFR PADI Rescue Diver Course en EFR Opleidings kenmerken Minimale leeftijd: 12 jaar Aantal zwembadsessies: 1 Aantal buitenwatersessies: 5 Duur: 3 dagen Vooropleiding: PADI Advanced Open Water Diver (of gelijkwaardig)

Nadere informatie

Peak Performance Buoyancy

Peak Performance Buoyancy Peak Performance Buoyancy Peak Performance Buoyancy Naam Datum Kennistoets Peak Performance Buoyancy (Trimtechniek) Aan de cursist: beantwoord de volgende vragen terwijl je naar de trimtechniekvideo kijkt

Nadere informatie

AANSPRAKELIJKHEIDS VRIJWARING EN AANVAARDING VAN RISICO

AANSPRAKELIJKHEIDS VRIJWARING EN AANVAARDING VAN RISICO AANSPRAKELIJKHEIDS VRIJWARING EN AANVAARDING VAN RISICO MET DEZE VERKLARING NEEM IK AFSTAND VAN AANSPRAKEN IN IEDERE VORM, TEN OPZICHTE VAN PADI INTERNATIONAL INC., PADI EUROPE EN ALLE DUIKINSTRUCTEURS,

Nadere informatie

STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP

STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP S.v.p. zorgvuldig lezen alvorens t ondertekenen. Dit is een verklaring waardoor je op de hoogte wordt gebracht van de vastgestelde standaard

Nadere informatie

MEDISCHE VERKLARING - DOSSIER VAN DE DEELNEMER

MEDISCHE VERKLARING - DOSSIER VAN DE DEELNEMER BIJLAGE ALGEMENE STANDAARDS EN PROCEDURES MEDISCHE VERKLARING - DOSSIER VAN DE DEELNEMER (Vertrouwelijke informatie) S.v.p. zorgvuldig lezen alvorens te ondertekenen. Dit is een verklaring waarin je geïnformeerd

Nadere informatie

SSI Instructeur - Dive Control Specialist

SSI Instructeur - Dive Control Specialist SSI Instructeur - Dive Control Specialist Opleidingskenmerken Minimale leeftijd: Aantal duiken bij begin DiveCon Aantal duiken bij begin ITC Aantal duiken bij begin IE 18 jaar 60 duiken (40 uur) 75 duiken

Nadere informatie

Dive Guide - Science of Diving - Divemaster

Dive Guide - Science of Diving - Divemaster Dive Guide - Science of Diving - Divemaster Dive Guide Minimale leeftijd: Aantal duiken bij begin: Aantal duiken voor brevet: 18 jaar 40 (25 uur) 50 (32 uur) Specialty Science of Diving Minimum leeftijd

Nadere informatie

SSI Instructeur - Dive Control Specialist

SSI Instructeur - Dive Control Specialist SSI Instructeur - Dive Control Specialist Opleidingskenmerken Minimale leeftijd: Aantal duiken bij begin DiveCon Aantal duiken bij begin ITC Aantal duiken bij begin IE 18 jaar 60 duiken (40 uur) 75 duiken

Nadere informatie

Formulier voor documentatie en verwijzing van de PADI Rescue Diver Cursus

Formulier voor documentatie en verwijzing van de PADI Rescue Diver Cursus I. Theoriesessies Formulier voor documentatie en verwijzing van de PADI Rescue Diver Cursus Naam duiker Geboortedatum / / Postadres duiker Postcode Plaats Land Tel. thuis ( ) Tel. werk ( ) Fax ( ) E-Mail

Nadere informatie

Jij en duiken. Proficiat met de aankoop van jouw SSI Open Water Diver opleiding

Jij en duiken. Proficiat met de aankoop van jouw SSI Open Water Diver opleiding Jij en duiken Jouw eerste ademhaling onder water Proficiat met de aankoop van jouw SSI Open Water Diver opleiding voor iedereen vanaf 10 jaar in de Galderse Meren in Breda bij DiveSenses Lees in deze informatie

Nadere informatie

STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP

STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP S.v.p. zorgvuldig lezen alvorens t ondertekenen. STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP Dit is een verklaring waardoor je op de hoogte wordt gebracht van de vastgestelde standaard

Nadere informatie

Cursusverslag PADI Specialty (Training Record) Wreck Diver (Wrakduiker)

Cursusverslag PADI Specialty (Training Record) Wreck Diver (Wrakduiker) Cursusverslag PADI Specialty (Training Record) Wreck Diver (Wrakduiker) Ik bevestig dat deze cursist naar tevredenheid alle theorie- en/of beschutwaterlessen heeft afgerond zoals beschreven in de PADI

Nadere informatie

MEDISCHE VERKLARING - DOSSIER VAN DE DEELNEMER

MEDISCHE VERKLARING - DOSSIER VAN DE DEELNEMER MEDISCHE VERKLARING - DOSSIER VAN DE DEELNEMER (Vertrouwelijke informatie) S.v.p. zorgvuldig lezen alvorens te ondertekenen. Dit is een verklaring waarin je geïnformeerd wordt over de mogelijke gevaren

Nadere informatie

Dive Guide - Science of Diving - Divemaster. Opleidingskosten Dive Guide Opleiding + 399,- Specialty Science of Diving = 170,-

Dive Guide - Science of Diving - Divemaster. Opleidingskosten Dive Guide Opleiding + 399,- Specialty Science of Diving = 170,- Dive Guide - Science of Diving - Divemaster Dive Guide Minimale leeftijd: 15 jaar Minimale leeftijd professional 18 jaar Aantal duiken bij begin: 40 (25 uur) Aantal duiken voor brevet: 50 (32 uur) Specialty

Nadere informatie

Registratie- en doorverwijzingsformulier voor de PADI-cursus Open Water Diver

Registratie- en doorverwijzingsformulier voor de PADI-cursus Open Water Diver Registratie- en doorverwijzingsformulier voor de PADI-cursus Open Water Diver Naam cursist Geboortedatum Dag/maand/jaar Postadres Geslacht M V Plaats Staat/provincie Land Postcode Telefoon privé ( ) Werk

Nadere informatie

MEDISCHE VERKLARING - DOSSIER VAN DE DEELNEMER

MEDISCHE VERKLARING - DOSSIER VAN DE DEELNEMER BIJLAGE ALGEMENE STANDAARDS EN PROCEDURES MEDISCHE VERKLARING - DOSSIER VAN DE DEELNEMER (Vertrouwelijke informatie) S.v.p. zorgvuldig lezen alvorens te ondertekenen. Dit is een verklaring waarin je geïnformeerd

Nadere informatie

IDCNederland.nl 2015

IDCNederland.nl 2015 IDCNederland.nl 2015 Informatie over de PADI duikinstructeuropleiding (IDC Instructor Development Course) Van plan om PADI duikinstructeur te worden? en het examen van PADI (IE Instructor Examination)

Nadere informatie

AWARD WINNING CAREER DEVELOPMENT CENTRE

AWARD WINNING CAREER DEVELOPMENT CENTRE AWARD WINNING CAREER DEVELOPMENT CENTRE WWW.facebook.com/DuikinstructeurThailand IDC SCHEDULE VOORBEREIDINGS CURSUS EN ASSISTANT INSTRUCTOR CURSUS (IDC ONDERDEEL I) Prep 1: Prep 2: AI 1: AI 2: IDC Oriëntatie

Nadere informatie

AANSPRAKELIJKHEIDS VRIJWARING EN AANVAARDING VAN RISICO

AANSPRAKELIJKHEIDS VRIJWARING EN AANVAARDING VAN RISICO AANSPRAKELIJKHEIDS VRIJWARING EN AANVAARDING VAN RISICO MET DEZE VERKLARING NEEM IK AFSTAND VAN AANSPRAKEN IN IEDERE VORM, TEN OPZICHTE VAN PADI INTERNATIONAL INC., PADI EUROPE EN ALLE DUIKINSTRUCTEURS,

Nadere informatie

Instructor development Info brochure 2015

Instructor development Info brochure 2015 Instructor development Info brochure 2015 IN SAMENWERKING MET Lesgevers: Assistent Instructor Cursus Jean- Paul Dhondt, Padi IDC Staf Instructor IDC (OWSI) Cursus John Bolle, Padi Course Director Contact:

Nadere informatie

Open Water Diver Course

Open Water Diver Course Open Water Diver Course Opleidingskenmerken Minimale leeftijd: 10 jaar Aantal zwembadlessen: 5 (in 2 zwembad sessies van 2,5 uur) Aantal buitenwater duiken: 4 Vooropleiding: geen Opleidingskosten Prijs

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-03 Hier is weer een update van de activiteiten. Wat hebben we gedaan; Cursussen; Inrichten duikschool; Op dit moment zijn we druk bezig

Nadere informatie

Instructor development Info brochure 2013 Marco s Diving Team

Instructor development Info brochure 2013 Marco s Diving Team Instructor development Info brochure 2013 Marco s Diving Team Course Director: Marco De Paepe Instructor trainer for: Emergency First Response and Care for Children with AED, Drift, EANX, Dry suit, Emergency

Nadere informatie

SPORTMEDISCHE VRAGENLIJST

SPORTMEDISCHE VRAGENLIJST SPORTMEDISCHE VRAGENLIJST Naam : Adres : Postcode / woonplaats : Geboortedatum : Telefoonnummer : privé... E-mail : Huisarts : Ziektekostenverzekeraar : Pakket SPORTMEDISCH ONDERZOEK d.d. Reden van onderzoek

Nadere informatie

Paraaf duikinstructeur:

Paraaf duikinstructeur: Algemeen : Deze voorwaarden zijn van toepassing op de natuurlijke persoon die als zijnde duikinstructeur ('PADI Duikinstructeur') het terrein of de gehuurde faciliteiten van Vipdiveschool.com zal betreden/

Nadere informatie

Rebreather duiken bij Scubido: Poseidon MKVI en SE7EN

Rebreather duiken bij Scubido: Poseidon MKVI en SE7EN 1 Rebreather duiken bij Scubido: Poseidon MKVI en SE7EN Rebreather duiken leer je bij Scubido op de Poseidon MKVI en SE7EN ECCR rebreather. Scubido leidt op volgens het PADI rebreather opleidingssysteem.

Nadere informatie

Jij en duiken. Proficiat met de aankoop van jouw SSI Open Water Diver opleiding

Jij en duiken. Proficiat met de aankoop van jouw SSI Open Water Diver opleiding Jij en duiken Jouw eerste ademhaling onder water Proficiat met de aankoop van jouw SSI Open Water Diver opleiding voor iedereen vanaf 10 jaar in de Galderse Meren in Breda bij DiveSenses Lees in deze informatie

Nadere informatie

Voorwaarden Gebruik Faciliteiten Blauwe Meer door Duikinstructeurs

Voorwaarden Gebruik Faciliteiten Blauwe Meer door Duikinstructeurs Voorwaarden Gebruik Faciliteiten Blauwe Meer door Duikinstructeurs Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op de natuurlijke persoon die als zijnde Duikinstructeur ('Duikinstructeur') het terrein

Nadere informatie

PADI Discover Scuba Diving Deelnemersverklaring

PADI Discover Scuba Diving Deelnemersverklaring PADI Discover Scuba Diving Deelnemersverklaring Lees de volgende paragrafen aandachtig door en vul alle ontbrekende gegevens in. Plaats daarna je handtekeking. Deze verklaring, inclusief een Medische vragenlijst,

Nadere informatie

Eigen medische verklaring van:

Eigen medische verklaring van: MEDISCH GEHEIM Eigen medische verklaring van: Dhr/Mw: Geboortedatum: Adres: Postcode/Plaats: E-mail: Telefoon: (Oud-)Beroep: Duikschool: Duikvereniging: Huisarts: Tel.nr: Adres huisarts: Plaats: Verzekering:

Nadere informatie

PADI Duiken voor de jeugd: Bevestiging van verantwoording en besef van risico

PADI Duiken voor de jeugd: Bevestiging van verantwoording en besef van risico PADI Duiken voor de jeugd: Bevestiging van verantwoording en besef van risico (S.v.p. aandachtig lezen, alle open delen invullen en aansluitend ondertekenen en dateren.) Ik/wij,, en mijn/ons kind,, hebben

Nadere informatie

GO PRO. Prijsoverzicht. Van je hobby je beroep maken. A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451

GO PRO. Prijsoverzicht. Van je hobby je beroep maken. A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451 GO PRO Van je hobby je beroep maken Prijsoverzicht A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451 Algemeen: groningen@tuimelaar.nl Deze brochure: maarten@tuimelaar.nl www.tuimelaar.nl 2 In

Nadere informatie

PADI instructeur. Een E-book. Maarten van Baal PADI: CD 907900 EFRI IT trimix

PADI instructeur. Een E-book. Maarten van Baal PADI: CD 907900 EFRI IT trimix PADI instructeur Een E-book Maarten van Baal PADI: CD 907900 EFRI IT trimix Career Development Center A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050-3133299 Fax: 050-3113451 maarten@tuimelaar.nl www.tuimelaar.nl

Nadere informatie

SPORTMEDISCHE VRAGENLIJST DUIKEN

SPORTMEDISCHE VRAGENLIJST DUIKEN SPORTMEDISCHE VRAGENLIJST DUIKEN Naam Geboortedatum Telefoonnummer E-mail Datum onderzoek Bij vragen die onduidelijk zijn kunt u een vraagteken neerzetten. De vragenlijst wordt met de sportarts besproken.

Nadere informatie

Inschaling / cross-over van brevetten naar NOB / MOC

Inschaling / cross-over van brevetten naar NOB / MOC Inschaling / cross-over van brevetten naar NOB / MOC In de wereld zijn verschillende opleidingsinstellingen die officieel erkend worden. De twee grootste zijn PADI en CMAS/NOB, waarin de NOB de Nederlandse

Nadere informatie

BEING A PADI DIVE INSTRUCTOR IS NOT JUST A JOB. IT IS A WAY OF LIVING, SHARING YOUR PASSION AND EXPERIENCE

BEING A PADI DIVE INSTRUCTOR IS NOT JUST A JOB. IT IS A WAY OF LIVING, SHARING YOUR PASSION AND EXPERIENCE BEING A PADI DIVE INSTRUCTOR IS NOT JUST A JOB. IT IS A WAY OF LIVING, SHARING YOUR PASSION AND EXPERIENCE PADI DUIKINSTRUCTEURSOPLEIDINGEN BROCHURE 2015 Welkom Bubble&Dive Brusselsesteenweg 724 9050 Gentbrugge

Nadere informatie

Sportmedische anamnese

Sportmedische anamnese Sportmedische anamnese Deze lijst wordt uitsluitend gebruikt voor de medische screening en trainingsadvisering. De inhoud van dit formulier valt onder de medische geheimhouding en wordt niet zonder uw

Nadere informatie

GO PRO. Prijsoverzicht. Van je hobby je beroep maken. A-Weg CV Groningen Tel: Fax:

GO PRO. Prijsoverzicht. Van je hobby je beroep maken. A-Weg CV Groningen Tel: Fax: GO PRO Van je hobby je beroep maken Prijsoverzicht A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451 Algemeen: groningen@tuimelaar.nl Deze brochure: maarten@tuimelaar.nl www.tuimelaar.nl 2 In

Nadere informatie

Informatie Welkom... 2 Opleidingen... 2 Duikuitrusting... 5 Contributie, lidmaatschap NOB en kosten opleiding... 7 Contact... 8

Informatie Welkom... 2 Opleidingen... 2 Duikuitrusting... 5 Contributie, lidmaatschap NOB en kosten opleiding... 7 Contact... 8 Informatie 1 Welkom... 2 2 Opleidingen... 2 2.1 Opleidingseisen... 2 2.2 Duikmedische keuring... 2 2.3 Welke opleidingen kan ik volgen... 3 2.4 1*-Opleiding... 4 2.5 2*-Opleiding... 5 2.6 3*-Opleiding...

Nadere informatie

STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP VAN DE DUIKVEILIGHEIDSREGELS

STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP VAN DE DUIKVEILIGHEIDSREGELS BIJLAGE ALGEMENE STANDAARDS EN PROCEDURES STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP VAN DE DUIKVEILIGHEIDSREGELS S.v.p. zorgvuldig lezen alvorens t ondertekenen. Dit is een verklaring

Nadere informatie

Wij brengen uw huisarts graag op de hoogte van de keuring, gaat u hiermee akkoord? Ja / Nee. Huisarts :... Adres :... Postcode en woonplaats:...

Wij brengen uw huisarts graag op de hoogte van de keuring, gaat u hiermee akkoord? Ja / Nee. Huisarts :... Adres :... Postcode en woonplaats:... In te vullen door SportmedX SKB patiëntennummer:. Naam van de specialist: Naam van de afdeling: SportmedX Bijscancode: COR20 Datum:.. /. /. Vragenlijst duiken Datum:. /... /... Persoonlijke gegevens Naam

Nadere informatie

STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP

STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP STANDAARDS GEDRAGSREGELS VOOR VEILIG DUIKEN VERKLARING VAN BEGRIP S.v.p. zorgvuldig lezen alvorens t ondertekenen. Dit is een verklaring waardoor je op de hoogte wordt gebracht van de vastgestelde standaard

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-05 Het is weer FEEST!!!!!!! In deze nieuwsbrief; Sealand Diving en Buddyfish hebben een eigen Course Director Vanaf nu is Sealand Diving

Nadere informatie

THINK BLUE PADI TEC50 EXPLORE NEW FRONTIERS

THINK BLUE PADI TEC50 EXPLORE NEW FRONTIERS PADI TEC50 EXPLORE NEW FRONTIERS De TEC50 cursus rondt je training op beginnersniveau tecdiver af, waarmee je dieper gaat dan de limieten voor het sportduiken. Na TEC40 en TEC45 is dit het laatste onderdeel

Nadere informatie

Go PRO. Benodigde tijd voor afronding: Drie dagen drie weken* Geplande datum van afronding: ZES MAANDEN VOORAF. Benodigde lesmaterialen:

Go PRO. Benodigde tijd voor afronding: Drie dagen drie weken* Geplande datum van afronding: ZES MAANDEN VOORAF. Benodigde lesmaterialen: Als PADI-professional behoor je tot de groep duikprofessionals waar wereldwijd de meeste vraag naar is. Of je nu bij een plaatselijk duikcentrum, bij een resort of op een liveaboard werkt, er wacht je

Nadere informatie

Waar kent u Medisch Centrum Breda van? Huidige behandelingen en medicatie: ja nee

Waar kent u Medisch Centrum Breda van? Huidige behandelingen en medicatie: ja nee Medische / anesthesie vragenlijst Persoonsgegevens: Naam : m / v Voornaam : Adres : Postcode : Woonplaats : Geb.datum : BSN : Telefoon : Mobiel : Emailadres : Beroep : Huisarts : Adres: Verzekering : Nummer

Nadere informatie

Naam en voorletters :... Man / Vrouw Roepnaam :...

Naam en voorletters :... Man / Vrouw Roepnaam :... Vragenlijst duiken In te vullen door Santiz Sport en Bewegen Patiëntennummer:.. Naam van de specialist: Naam van de afdeling:.. Bijscancode: COR20 Datum:.. /. /. Datum:. /... /... Persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-07 Terugkijkend op een fantastisch geslaagd openingsfeest gisteravond, voelt mijn lijf aan alsof ik een dag in een achtbaan heb gezeten.

Nadere informatie

Persoongegevens: * Doorstrepen wat niet van toepassing is.

Persoongegevens: * Doorstrepen wat niet van toepassing is. Om ervoor te zorgen dat we onze zorg zo goed mogelijk kunnen aanpassen aan jouw situatie, is het onder andere belangrijk dat we goed op de hoogte zijn van jouw (medische) achtergrond. Hieronder vind je

Nadere informatie

PADI Discover Scuba Diving Deelnemersverklaring

PADI Discover Scuba Diving Deelnemersverklaring PADI Discover Scuba Diving Deelnemersverklaring Lees de volgende paragrafen aandachtig door en vul alle ontbrekende gegevens in. Plaats daarna je handtekeking. Deze verklaring, inclusief een Medische vragenlijst,

Nadere informatie

FAQ HULPVERLENING DUIKEN

FAQ HULPVERLENING DUIKEN FAQ HULPVERLENING DUIKEN Inhoud Hulverlening duiken?... 2 Cursus BLS?... 2 Cursus WOUNDCARE?... 3 Cursus OIGEN PROVIDER?... 3 Cursus RESCUE DIVER?... 4 Vrijstellingen voor de cursus?... 4 Waar kan ik cursussen

Nadere informatie

Specialty Instructor en Master Scuba Diver Trainer

Specialty Instructor en Master Scuba Diver Trainer GO PRO Van je hobby je beroep maken Specialty Instructor en Master Scuba Diver Trainer A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451 Algemeen: groningen@tuimelaar.nl Deze brochure: maarten@tuimelaar.nl

Nadere informatie

Als je meer wil weten over duiken in het algemeen kun je op Internet terecht bij:

Als je meer wil weten over duiken in het algemeen kun je op Internet terecht bij: Info-pakket In dit bulletin willen wij graag globale informatie geven over de KLM Flying Divers. Meer gedetailleerde informatie met activiteiten, foto's, routebeschrijvingen en verhalen van de leden vind

Nadere informatie

SCUBA EDUCATION AMSTERDAM HÈT DUIKCENTRUM VOOR AMSTERDAM EN OMSTREKEN

SCUBA EDUCATION AMSTERDAM HÈT DUIKCENTRUM VOOR AMSTERDAM EN OMSTREKEN Welkom Het bezoeken van de wereld onder water is zowel plezierig als serieus. Over de gehele wereld beleven miljoenen mensen plezier aan het duiken. Het duiken met perslucht vereist: Een redelijke lichamelijke

Nadere informatie

Mijn spreekbeurt gaat over: leren sportduiken

Mijn spreekbeurt gaat over: leren sportduiken Mijn spreekbeurt gaat over: leren sportduiken Waarom dit onderwerp? Redenen kunnen bijvoorbeeld zijn: Ik vind het een leuk en interessant onderwerp Ik vind de onderwater natuur erg leuk Ik snorkel graag

Nadere informatie

Doe hier dan nog de volgende keuzes bij je krijgt 10% korting als je DMT doet, 15% als je IDC doet:

Doe hier dan nog de volgende keuzes bij je krijgt 10% korting als je DMT doet, 15% als je IDC doet: Basis pakket met korting Wave start-up set: 26.770 baht ProLT divemaster set 39.250 baht PRO QD instructor set 47,650 baht Pearl Lady set 42.130 baht Zuma Travel set 39.400 baht. Doe hier dan nog de volgende

Nadere informatie

GO PRO. Course Director. Van je hobby je beroep maken. A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451

GO PRO. Course Director. Van je hobby je beroep maken. A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451 GO PRO Van je hobby je beroep maken Course Director A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451 Algemeen: groningen@tuimelaar.nl Deze brochure: maarten@tuimelaar.nl www.tuimelaar.nl 2

Nadere informatie

Medische Vragenlijst B

Medische Vragenlijst B Medische Vragenlijst B Contractnummer: Producentnummer: Kandidaatverzekerde De kandidaat-verzekerde wordt verzocht om deze vragenlijst persoonlijk in te vullen en hem onder gesloten omslag bij het voorstel

Nadere informatie

Trainings- en cursusupdate voor PADI -leden van over de hele wereld. VIERDE KWARTAAL 2016 Artikelnr

Trainings- en cursusupdate voor PADI -leden van over de hele wereld. VIERDE KWARTAAL 2016 Artikelnr Training Trainings- en cursusupdate voor PADI -leden van over de hele wereld VIERDE KWARTAAL 2016 Artikelnr. 01226 In deze uitgave... Wijziging koppeling Enriched Air Diver-cursus 2 Het gebruik van verrijkte

Nadere informatie

Vragenlijst Sporttest Sport Medisch Centrum UMCG Locatie Zernicke 2015

Vragenlijst Sporttest Sport Medisch Centrum UMCG Locatie Zernicke 2015 Vragenlijst Sporttest Sportmedisch Centrum UMCG Locatie Zernicke Persoonsgegevens Achternaam: Geslacht: M / V Voornaam: Geboortedatum: / / Telefoonnummer: E-mail adres: Naam zorgverzekeraar: Polisnummer:

Nadere informatie

THINK BLUE PADI TEC TRIMIX 65 EXPLORE NEW FRONTIERS

THINK BLUE PADI TEC TRIMIX 65 EXPLORE NEW FRONTIERS PADI TEC TRIMIX 65 EXPLORE NEW FRONTIERS PADI TEC TRIMIX 65 heeft als doel het dieptebereik uit te breiden van technische duikers die al opgeleid en gekwalificeerd zijn voor het gebruik van perslucht,

Nadere informatie

Voorletters :... Voorvoegsel :... Familienaam :... Meisjesnaam :... Geboortedatum :... Straatnaam :... Huisnummer :... Postcode :...

Voorletters :... Voorvoegsel :... Familienaam :... Meisjesnaam :... Geboortedatum :... Straatnaam :... Huisnummer :... Postcode :... INSCHRIJFFORMULIER ALGEMENE GEGEVENS Voorletters :... Voorvoegsel :... Familienaam :... Meisjesnaam :... Geslacht : Man / Vrouw Geboortedatum :... Straatnaam :... Huisnummer :... Postcode :... Geboorteplaats

Nadere informatie

SIGMA Vademecum DUIKER 3-STER. SIGMA Vademecum Page 1 of 7 Duiker 3-ster

SIGMA Vademecum DUIKER 3-STER. SIGMA Vademecum Page 1 of 7 Duiker 3-ster DUIKER 3-STER SIGMA Vademecum Page 1 of 7 Inhoud 1 Profiel...3 2 Conformiteit...3 3 Doelstelling...3 6 Inhoud van de opleiding...4 6.1 Theorie...4 6.2 Zwembad...5 6.3 Buitenwater...5 7 Homologatie van

Nadere informatie

Chiropractie Brunssum intake formulier nieuwe klant

Chiropractie Brunssum intake formulier nieuwe klant 1. ALGEMENE EN PERSOONLIJKE GEGEVENS MEISJESNAAM: GESLACHT: M F GEBOORTEDATUM: LEEFTIJD: LENGTE: GEWICHT: ADRES: POSTCODE: WOONPLAATS: TELEFOON: PRIVE MOBIEL WERK E-MAIL ADRES: AANTAL KINDEREN: BEROEP:

Nadere informatie

najaar 2016 voorjaar 2017 Jouw gids voor een kwalitatieve PADI Instructeursopleiding

najaar 2016 voorjaar 2017 Jouw gids voor een kwalitatieve PADI Instructeursopleiding najaar 2016 voorjaar 2017 Jouw gids voor een kwalitatieve PADI Instructeursopleiding Bubble&Dive Brusselsesteenweg 724 9050 Gentbrugge Tel: 09/324 82 65 GSM: 0473/99 05 54 www.bubbleanddive.com info@bubbleanddive.com

Nadere informatie

Instructor Development

Instructor Development GO PRO Van je hobby je beroep maken Instructor Development A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451 Algemeen: groningen@tuimelaar.nl Deze brochure: maarten@tuimelaar.nl www.tuimelaar.nl

Nadere informatie

Huisartsenpraktijk Schinkelkade Inschrijfformulier Invullen in blokletters s.v.p.

Huisartsenpraktijk Schinkelkade Inschrijfformulier Invullen in blokletters s.v.p. Huisartsenpraktijk Schinkelkade Inschrijfformulier Invullen in blokletters s.v.p. Gegevens Hoofdinschrijver Hierbij bevestig ik dat ik mij per [ datum ] - - inschrijf als patiënt bij huisartsenpraktijk

Nadere informatie

pro personal fit medisch intakeformulier Achternaam: Voorletters: M V Adres: Telefoon: Mobiel: 06 E-mail: Beroep: Werkgever:

pro personal fit medisch intakeformulier Achternaam: Voorletters: M V Adres: Telefoon: Mobiel: 06 E-mail: Beroep: Werkgever: pro personal fit medisch intakeformulier Achternaam: Voorletters: M V Voornaam: Geboren: Adres: Plaats: Postcode: Telefoon: Mobiel: 06 E-mail: @ Beroep: Werkgever: Privacy Alle gegevens die u op dit medisch

Nadere informatie

DOCNR VERSIE PAGINA 05/11 1/4

DOCNR VERSIE PAGINA 05/11 1/4 DIENST ANESTHESIE Preoperatieve vragenlijst voor kinderen Diensthoofd Prof. dr. P. Wouters CHIRURGISCH DAGCENTRUM Afdelingshoofd Dr. M. Coppens CONTACT CHIRURGISCH DAGCENTRUM TELEFOON E-MAIL +32 (0)9 332

Nadere informatie

Duikkeuring. Naam: Adres: Geb. Datum:

Duikkeuring. Naam: Adres: Geb. Datum: Duikkeuring Naam: Adres: Geb. Datum: Bij deze keuring is het belangrijk om te weten of en zo ja welke eerdere ziektes,ongevallen of ander voor de gezondheid belangrijke dingen u heeft meegemaakt. Indien

Nadere informatie

Vragenlijst voor de keuring van een stamcel-/lymfocytendonor.

Vragenlijst voor de keuring van een stamcel-/lymfocytendonor. Vragenlijst voor de keuring van een stamcel-/lymfocytendonor. Naam arts: Datum donorkeuring: Ruimte voor sticker donorgegevens Svp doorhalen wat niet van toepassing is. Algemene inventarisatie 1 Voelt

Nadere informatie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Logo SAG gezondheidscentrum Geachte mevrouw, mijnheer, Welkom in ons gezondheidscentrum! Om u officieel in te kunnen schrijven verzoeken wij u vriendelijk om dit formulier in te vullen, te ondertekenen

Nadere informatie

Gezondheidsvragenlijst voor sedatie met Propofol

Gezondheidsvragenlijst voor sedatie met Propofol Gezondheidsvragenlijst voor sedatie met Propofol Registratie-etiket van de patiënt Wilt u uw naam en geboortedatum controleren of die correct op het etiket staan? Zo niet, wilt u dit dan op het etiket

Nadere informatie

Spreken. Les 5: Wat zeg je? Gezondheid OPDRACHTKAART. www.nt2taalmenu.nl

Spreken. Les 5: Wat zeg je? Gezondheid OPDRACHTKAART. www.nt2taalmenu.nl OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

BEING A PADI DIVE INSTRUCTOR IS NOT JUST A JOB. IT IS A WAY OF LIVING, SHARING YOUR PASSION AND EXPERIENCE

BEING A PADI DIVE INSTRUCTOR IS NOT JUST A JOB. IT IS A WAY OF LIVING, SHARING YOUR PASSION AND EXPERIENCE BEING A PADI DIVE INSTRUCTOR IS NOT JUST A JOB. IT IS A WAY OF LIVING, SHARING YOUR PASSION AND EXPERIENCE PADI DUIKINSTRUCTEURSOPLEIDINGEN BROCHURE 2016 Inhoud Welkom 3 Deelnamevereisten 4 Assistant Instructor

Nadere informatie

Schrijf je in via:

Schrijf je in via: 2018 Bubble&Dive Brusselsesteenweg 724 9050 Gentbrugge Tel: 09/324 82 65 GSM: 0473/99 05 54 www.bubbleanddive.com info@bubbleanddive.com Onze troeven: Hoogste kwaliteit, onberispelijke reputatie Centrale

Nadere informatie

Emergency First Response Instructor

Emergency First Response Instructor GO PRO Van je hobby je beroep maken Emergency First Response Instructor A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451 Algemeen: groningen@tuimelaar.nl Deze brochure: maarten@tuimelaar.nl

Nadere informatie

Achternaam en roepnaam van je partner:... Geboortedatum partner:. Welke achternaam gebruik je?.

Achternaam en roepnaam van je partner:... Geboortedatum partner:. Welke achternaam gebruik je?. Voor je ligt de vragenlijst van Verloskundigenpraktijk Zuid. Tijdens de eerste controle willen we graag wat meer te weten komen over je medische achtergrond, je eventuele eerdere zwangerschappen en je

Nadere informatie

Praktijklessen 1*-duiker

Praktijklessen 1*-duiker Praktijklessen 1*-duiker Naam: Pagina 1 van 15 Postbus 326 3900 AH Veenendaal T 0318-55 93 47 F 0318-55 93 48 I www.onderwatersport.org Inleiding Dit overzicht van de praktijklessen voor het brevet 1*-duiker

Nadere informatie

PADI Specialties Opleiding schema 2015: Diveplace Utrecht

PADI Specialties Opleiding schema 2015: Diveplace Utrecht PADI Specialties Opleiding schema 2015: Diveplace Utrecht Droogpak duiker: 2015 (012015) Zondag 18 januari aanvang: 08:00uur Buitenwater () Zaterdag 14 maart aanvang: 08:00uur Buitenwater (112015) Zondag

Nadere informatie

Wet Wheels: Duiken voor en met personen met een handicap

Wet Wheels: Duiken voor en met personen met een handicap Wet Wheels: Duiken voor en met personen met een handicap http://wiki.nelos.be/ http://wiki.nelos.be/index.php/commissie_duikers_met_een_handicap VOORWAARDEN BEGINNENDE WW er - Lid Nelos club - Minimum

Nadere informatie

Vragenlijst Intakegesprek

Vragenlijst Intakegesprek Vragenlijst Intakegesprek Voorletters: Meisjesnaam: Roepnaam: Nationaliteit: Spreektaal: Gehuwd/samenwonend/anders: Achternaam partner: Voorletters en roepnaam partner: Geboortedatum partner: Welke achternaam

Nadere informatie

Privé omstandigheden Gehuwd Samenwonend Alleenstaand

Privé omstandigheden Gehuwd Samenwonend Alleenstaand ! Puf-Fit! Intake formulier zwangerfit tijdens zwangerschap theorie complete cursus training per maand Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en zal niet zonder toestemming van de cursist worden

Nadere informatie

Vragenlijst Verloskundigen praktijk Almelo

Vragenlijst Verloskundigen praktijk Almelo Vragenlijst Verloskundigen praktijk Almelo Wil je deze vragenlijst invullen en meenemen naar het spreekuur bij de eerste controle? We zullen hem dan samen doornemen. Persoonlijke gegevens Roepnaam:...

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER ROAD2AFRICA PROJECTEN & INTERNATIONALE PROJECTEN

AANMELDINGSFORMULIER ROAD2AFRICA PROJECTEN & INTERNATIONALE PROJECTEN AANMELDINGSFORMULIER ROAD2AFRICA PROJECTEN & INTERNATIONALE PROJECTEN Vul het formulier volledig en met duidelijke (blok)letters in en vergeet niet te ondertekenen. Hiermee ga je akkoord met de voorwaarden

Nadere informatie

SIGMA Vorderingsboek

SIGMA Vorderingsboek VORDERINGSBOEK BASIC LIFE SUPPORT Pagina 1 van 11 Inhoud Inleiding... 3 Persoonlijke gegevens... 4 Deelnemingsvoorwaarden... 5 Homologatievoorwaarden... 5 Organisatie specialty Hulpverlening Duiken (HVD)...

Nadere informatie

GO PRO. Master Instructor. Van je hobby je beroep maken. A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451

GO PRO. Master Instructor. Van je hobby je beroep maken. A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451 GO PRO Van je hobby je beroep maken Master Instructor A-Weg 20 9718 CV Groningen Tel: 050 3133299 Fax: 050 3113451 Algemeen: groningen@tuimelaar.nl Deze brochure: maarten@tuimelaar.nl www.tuimelaar.nl

Nadere informatie

SIGMA Vademecum. Benamingen en afkortingen. SIGMA Vademecum Page 1 of 7 Titel van het document

SIGMA Vademecum. Benamingen en afkortingen. SIGMA Vademecum Page 1 of 7 Titel van het document Benamingen en afkortingen SIGMA Vademecum Page 1 of 7 Inhoud Benamingen en afkortingen 1 2.Aanpassingen 3 3.Cursus en brevetbenaming 3 3.1Recreatieve duikopleiding 3 3.1.1Duiker 1-ster 3 3.1.2 Duiker 2-ster

Nadere informatie

Heeft u lichamelijke symptomen/klachten op dit moment en zo ja hoe lang bestaan deze klachten al?

Heeft u lichamelijke symptomen/klachten op dit moment en zo ja hoe lang bestaan deze klachten al? Anamnese formulier Het anamnese formulier dient als hulpmiddel voor het verkrijgen van adequate informatie voor het eerste consult en vervolg traject. Naast de basis vragen die hieronder vermeld staan

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Persoonsgegevens. Adresgegevens. Verzekeringsgegevens en BSN-nummer. Gegevens vorige huisarts. Achternaam: Voorletters: Roepnaam:

Inschrijfformulier. Persoonsgegevens. Adresgegevens. Verzekeringsgegevens en BSN-nummer. Gegevens vorige huisarts. Achternaam: Voorletters: Roepnaam: Inschrijfformulier Persoonsgegevens Achternaam: Voorletters: Roepnaam: Geboortedatum: Geslacht: Identiteitscontrole uitgevoerd aan de hand van geldig ID M / V ja / nee Adresgegevens Telefoonnummer: Mobiel

Nadere informatie

Herhalingsvragen Hoofdstuk 1

Herhalingsvragen Hoofdstuk 1 Antwoordbladen Herhalingsvragen Hoofdstuk 1 1. Welke drie globale eigenschappen kunnen duikers verwachten in een PADI Divemaster? 1. Professionalisme 2. Voorbeeld zijn 3. De vaardigheid om te assisteren/toezicht

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2013-05 De laatste keer schreef ik iets over het weer. Het was toen heel koud voor de tijd van het jaar. Gelukkig is dat nu anders. Na heel

Nadere informatie

Intakeformulier. Datum:.Plaats: Voornaam: Achternaam:... Geboortedatum:... Leeftijd:.. Geboorteplaats: Straat: NR.. Postcode:..

Intakeformulier. Datum:.Plaats: Voornaam: Achternaam:... Geboortedatum:... Leeftijd:.. Geboorteplaats: Straat: NR.. Postcode:.. Intakeformulier Het intakeformulier geeft uw Personal trainer een beeld van uw fysieke capaciteiten, en zo nodig medische achtergrond. Hierbij worden er een aantal persoonlijke vragen gesteld om aanvullend

Nadere informatie

Formulier Eerste Controle Verloskundig Centrum Tiel

Formulier Eerste Controle Verloskundig Centrum Tiel Formulier Eerste Controle Verloskundig Centrum Tiel Het is belangrijk dat wij bekend zijn met jou en je partners medische achtergrond. Dit hebben wij nodig om je op een zo goed mogelijke manier te kunnen

Nadere informatie

Intakeformulier Nieuwe Patiënt

Intakeformulier Nieuwe Patiënt Intakeformulier Nieuwe Patiënt Voor elk gezinslid een apart formulier invullen Datum Persoonsgegevens Achternaam Voorletters Geboortedatum Meisjesnaam Roepnaam Geslacht : Man / Vrouw BSN Beroep Burgerlijke

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2010-08 Hallo allemaal. Nu wij weer druk bezig zijn met de duik(vakantie)planning komen ook de reisverslagen binnen van onze leden. Allereerst

Nadere informatie