STANDAIRCO S VOOR TRUCKS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STANDAIRCO S VOOR TRUCKS"

Transcriptie

1 STANDAIRCO S VOOR TRUCKS WAECO CoolAir Modulair maatwerk Compacte dakairco s Split-airco s met dakverdamper Split-airco s met interieurverdamper Uiterst tijdbesparend montageconcept Perfect passende inbouwsets voor veel cabinetypes Echte prestaties volgens ISO 5151 WAECO COOLAIR RT 880 EN SP 950 WIE ZE KENT, WIL NIET MEER ZONDER.

2 2 WAECO CoolAir Het origineel CoolAir standairco s lucratieve extra inkomsten! Sinds 2006 worden in het MAN Truck & Bus Center in het Westfaalse Senden-Bösensell WAECO standairco s geproduceerd. De productieaantallen nemen constant toe - tot intussen honderden units per jaar. Meestal wordt de standairco direct met de truck besteld, omdat de klant dan toch al geld investeert, zegt bedrijfsleider Rüdiger Ötken. De extra inkomsten uit de verkoop van standairco s hebben nog een positief neveneffect. Rüdiger Ötken: Met elke installatie wordt arbeidstijd in de garage verkocht. En dus hebben we ook buiten de gebruikelijke piektijden veel te doen. Dat is belangrijk voor het succes van onze onderneming. Waarom WAECO CoolAir? Belangrijkste punt voor de mensen in Senden is de nabijheid van de fabrikant. Wij hebben het grote voordeel dat Dometic WAECO net als wij in Münsterland is gevestigd. De wegen tussen Senden en Emsdetten zijn kort; met de auto niet meer dan een half uur. Dat is niet alleen voor overleg zeer praktisch. Ook de WAECO ingenieurs profiteren van de intensieve, professionele uitwisseling, zegt Ötken. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat wij een product hebben dat we onze klanten met een goed geweten kunnen aanbieden. WAECO en MAN dat zijn twee eersteklas merken die uitstekend bij elkaar passen. Uitvoeringen, wijzigingen op basis van technische ontwikkelingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden.

3 Standairco s 3 Duizenden keren beproefd wereldwijd Australia tested Wij weten wat een goede compressor-dakairco is. Want die hebben we zelf ontwikkeld. En sindsdien steeds weer geperfectioneerd, zegt Daniel Westendarp, hoofd van het CoolAir ontwikkelingsteam in Emsdetten. Met het WAECO CoolAir-modulesysteem bieden we onze klanten meer keuzevrijheid. Zo kunnen we voor bijna elke inbouwsituatie een op maat gemaakte standairco-oplossing aanbieden. Sinds de marktintroductie 9 jaar geleden hebben WAECO CoolAir standairco s zich duizenden keren bewezen in het alledaagse leven van truckers, in heel Europa. WAECO CoolAir techniek overtuigt chauffeurs, transporteurs, garages en wagenparkbeheerders. Befaamde voertuigfabrikanten bieden de in Emsdetten ontwikkelde standairco s als toebehoren af-fabriek aan. Dat heeft een goede reden: Het merk WAECO CoolAir staat voor een kwaliteitsbelofte die de totale toegevoegde waarde-keten omvat. Engineered in Germany van productontwikkeling tot de kwaliteitseindcontrole. Een belangrijke stap in het succes van CoolAir was de ontwikkeling van het voertuigspecifieke montageconcept dat de inbouwtijden tot een recordtijd verkortte. Het modulaire systeemconcept van de splitairco CoolAir SP is de consequente voortzetting van de klantgerichte ontwikkelingsstrategie van de klimaatspecialist bij uitstek. Afhankelijk van de inbouwsituatie kan de krachtige compressorunit met een nieuwe superplatte dakunit of met de nieuwe interieurverdamper worden gecombineerd. Note: WAECO CoolAir standairco s zijn onder andere voor de marktintroductie in Australië op de weg getest. TIP Bij de split-variant met interieurverdamper (SP 950I) blijft het dakluik behouden. Dat is noodzakelijk als het dakluik ook als nooduitgang dient. Maar het is ook praktisch voor alle mensen die frisse lucht van boven niet willen opgeven. Productassortiment Modulair concept voor split-airco s Truck-dakairco Truck-split-airco met dakverdamperunit of interieurverdamperunit Dakverdamperunit of Bladzijde 10 Bladzijde 12 Compressorunit Interieurverdamperunit

4 4 WAECO CoolAir het beste dat mijn chef me ooit gegeven heeft! Lager brandstofverbruik: Geen draaiende motor tijdens de rusttijden Voorbeeldberekening Dieselprijs 1,19 Ø Stationaire looptijd per truck/dag 5 uur Gebruiksdagen per jaar 100 dagen Brandstofverbruik per uur (stationair draaien) 2 3 l/uur Brandstofbesparing 100 dagen x 5 uur x 2,5 l/uur x 1,19/l 1.487,50 Met een WAECO CoolAir standairco kunnen chauffeurs pas echt ontspannen pauzeren. Motor uitzetten, voetjes omhoog, de gewenste temperatuur instellen! Temperatuur en luchtstroom kunnen met een druk op de knop via het bedieningspaneel worden geregeld. Of met de afstandsbediening comfortabel vanuit het chauffeursbed. De gekoelde luchtstroom komt uit vier uitstroomopeningen die geheel naar behoefte traploos kunnen worden gedraaid en gekanteld. Het door een compressor aangedreven CoolAir koelsysteem zorgt voor een aangename temperatuur en ontvochtigt gelijktijdig de lucht in de cabine. Anders dan bij verdamperinstallaties levert de compressor ook bij een hogere luchtvochtigheid het volle vermogen. En dat zonder dat te veel van de begrensde energiereserves van de voertuigaccu wordt gevergd. De CoolAir ontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat energieverbruik en koelvermogen optimaal worden gecombineerd. Hierbij hoort dat de sleeptimer die de installatie automatisch op het gewenste tijdstip in de accubesparende standby-modus schakelt. De voordelen: Minder ongevallen Uitgeruste chauffeurs zijn geconcentreerde chauffeurs. Uiterst fraai design Van binnen en buiten perfect passend bij het voertuig Betrouwbare techniek Door onafhankelijk testlaboratoria getest en gecertificeerd Voertuigspecifiek montageconcept Snelle en eenvoudige montage; probleemloze demontage Wereldwijd servicenetwerk Minimale uitvaltijden bij reparaties Hoogste rendement Maximaal koelvermogen met een gedefinieerde hoeveelheid elektrische energie Uitvoeringen, wijzigingen op basis van technische ontwikkelingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden.

5 Standairco s 5 Bewezen veiligheid voor onderweg CoolAir RT 880 Veilig op en onderweg! Omvangrijke tests op eigen, gecertificeerde testpunten en door externe testinstanties bewijzen dat CoolAir standairco s optimaal geschikt zijn voor op de weg: Crash-test Slede-crash-test bij 60 km/h met een belasting van 20 G IP-test Getest met 10 bar waterdruk van alle zijden EMV-test Test van de elektromagnetische compatibiliteit in erkend EMV-testlaboratorium Shaker-Test (trillingstest) Trillingstest over 1,5 miljoen kilometer TÜV-getest! TÜV Rheinland bevestigt de ADR-conformiteit en de volledige veiligheid van het product. ADR-conform De CoolAir RT 880 kan zonder verdere ombouwmaatregelen en zonder aanpassing van de voertuigpapieren gemonteerd en gebruikt worden. De Europese overeenkomst over het transport van gevaarlijke goederen over de weg (in het kort: ADR) bevat bijzondere voorschriften met betrekking tot het vastzetten van de lading, kenmerking van gevaarlijke stoffen en de ADR uitrusting van voertuigen. conform Goed om te weten: Dometic WAECO test standairco s bij een omgevingstemperatuur van 43 C.

6 6 WAECO CoolAir CoolAir Montageconcept... goed doordacht en werkplaatsvriendelijk! Geniaal eenvoudig eenvoudig geniaal: Het CoolAir montageconcept De moderne truck is technisch uiterst complex. Voor de monteur is het belangrijk dat het product voor uitrusting achteraf perfect op het voertuigmodel is afgestemd: Bij de beide CoolAir daksystemen RT 880 en SP 950T hoeft voor de inbouw niet te worden geboord. De dakunits worden compleet voorgemonteerd geleverd en in de bodemplaat zijn de gatenpatronen van alle gebruikelijke trucktypes al voorhanden. Het enige wat dan nog rest is het plaatsen, aansluiten, afdekframe plaatsen en klaar Ook voor de montage van de compressorunit SP 950C is het boren van gaten niet nodig. De voertuigspecifieke bevestigingsframes volgen exact het bevestigingspatroon van de achterwand van de cabine. De voordelen: CoolAir montageconcept Snelle, eenvoudige montage probleemloze demontage bij gebruik van de voertuigspecifieke installatiekits resp. montageframes. (uitzondering: de interieurverdamper SP 950I) CoolAir modulesysteem SP 950 Keuzemogelijkheden bij de combinatie van de componenten; op maat gemaakte oplossingen Elegant design Alle CoolAir systemen passen perfect bij het voertuig, aan de binnen- en aan de buitenzijde. TIP De kappen van de dakairco s kunnen in kleur worden gespoten. Op deze manier kan elke CoolAir perfect worden opgenomen in het totale design van de truck. Uitvoeringen, wijzigingen op basis van technische ontwikkelingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden.

7 Standairco s 7 Welke standairco voor welk voertuig? 4 m 4 m WAECO CoolAir RT 880 WAECO CoolAir SP 950T WAECO CoolAir SP 950l Airco dakunit voor trucks, Split-airco voor trucks met Split-airco voor trucks met 24 volt standkoeling dakverdamperunit, 24 volt 4 m 4 m interieurverdamperunit, 24 volt standkoeling standkoeling Compacte airco alle aircocomponenten in één dakunit geïntegreerd Montage op het dak (dakairco vervangt dakluik) Geschikt voor nagenoeg alle voertuigmodellen! Speciale uitvoering voor Iveco Stralis ADR-conform (certificaat op aanvraag). Geen ombouw vereist! Probleemloze demontage bij gebruik van voertuigspecifieke installatiekits Montage op het dak (dakverdamperunit vervangt dakluik) en aan de achterwand van de cabine (compressorunit) Voor trucks met een bijzonder hoge cabine, dakspoiler of opbouw (bijv. autotransporter) Supervlakke dakverdamperunit geen probleem voor wat betreft de toegestane totale hoogte Probleemloze demontage bij gebruik van voertuigspecifieke installatiekits en montageframes Montage op de achterwand van de cabine (verdamperunit binnen, compressorunit buiten) Voor trucks waarbij een dakopbouw niet mogelijk of gewenst is (grote dakhelling, hoge cabine, dakspoiler of bovenbouw, dakluik moet behouden blijven) Geen probleem voor wat betreft de toegestane totale hoogte Montagevideo op

8 8 Accessoires voor truck-standairco s Snelle dakmontage probleemloze demontage Bij de dakairco CoolAir RT 880 en bij de dakverdamperunit SP 950T hoeft voor montage geen enkele keer te worden geboord. Vooropgesteld dat u gebruik maakt van onze voertuigspecifieke installatiekits. Die passen in bijna alle gevallen voor beide installatietypes. Afgezien van de tijdsbesparing heeft het CoolAir montageconcept nog twee overtuigende voordelen. Het inbouwresultaat ziet er van binnen en buiten net zo perfect uit als bij een originele uitrusting af-fabriek. Na demontage laat de CoolAir geen enkel spoor achter; geen waardeverlies bij verkoop! Scania Highline / Topline Montagehandleidingen op coolair Volvo L2H3 Voertuigspecifieke installatiekit (voorbeeld) Het CoolAir modulesysteem biedt voertuigspecifieke installatiekits voor alle gebruikelijke trucktypes. Voor andere bedrijfswagens met resp. zonder dakluik (bijvoorbeeld oudere trucks) zijn twee universele montagesets beschikbaar. Iveco (alleen RT 880) Stralis AT / AS / AS³ Neem voor de inbouw ook de richtlijnen van de voertuigfabrikant in acht! Uitvoeringen, wijzigingen op basis van technische ontwikkelingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden.

9 Accessoires voor truck-standairco s 9 Compressorunit op de achterwand Perfect passende montageframes Snelle, optisch fraaie montage van de compressorunit SP 950C Een typisch WAECO CoolAir kenmerk: bij de montage van de SP 950C compressorunit wordt gebruik gemaakt van bestaande bevestigingspunten. In dit geval de montagegaten en bouten aan de buitenste achterwand van de cabine. De montageframes voor de compressorunit volgen exact het bevestigingspatroon van het betreffende voertuigtype. De voordelen spreken voor zich: snelle montage, aantrekkelijk design, probleemloze demontage. De CoolAir SP 950C kan gecombineerd worden met twee verdamperunits: de supervlakke dakunit CoolAir SP 950T en de interieurverdamperunit CoolAir SP 950I (blz. 12/13). SP 950C montageframe Fraai gedaan: exact aangepast aan de montagemogelijkheden op de achterwand TIP Hebt u vragen met betrekking tot de montage? Ons technisch serviceteam helpt u graag: SP 950C compressorunit Maandag vrijdag uur, Tel. +31 (0) Fax +31 (0) techniek@dometic.nl Pasklare accessoires: voertuigspecifieke montageframes voor de compressorunit SP 950C.

10 10 WAECO CoolAir RT 880 Voor alle ADR-voertuigklassen geschikt Die past op bijna elke truck Compact systeem voor dakmontage Buitengewone koelprestaties ADR-conform (certificaat op aanvraag). Geen ombouw vereist! Gebruik met de ramen gesloten geen koelverlies, minimale kans op inbraak Hygiënisch, hermetisch gesloten systeem bijvullen van koudemiddel niet nodig Voertuigspecifieke installatiekits Bovenpaneel kan achteraf worden gespoten Als compacte airco biedt de CoolAir RT 880 een doorslaggevend voordeel: alle componenten zijn geïntegreerd in een compacte behuizing. Dat versnelt de montage en maakt onderhoud overbodig omdat het systeem hermetisch gesloten is. Zo hoeft er geen koudemiddel te worden bijgevuld. Goed om te weten: de CoolAir RT 880 past bijna altijd. Voor alle gangbare truckmodellen is er een installatiekit op maat. CoolAir RT 880 variant voor Iveco Stralis Zoals gezegd, de RT 880 past bijna altijd. En zo niet, dan maken we hem passend. Ter overbrugging van de cabinedakhelling van de Iveco cabines hebben we een speciale versie van de dakinstallatie RT 880 ontwikkeld! Perfecte afwerking Feelgood-ambiance: hoogwaardige materialen, harmonieuze oppervlakken Uitvoeringen, wijzigingen op basis van technische ontwikkelingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden.

11 Truck-dakairco s voor stationair gebruik 11 WAECO CoolAir RT Dakairco, 24 volt standkoeling Ingangsspanning 24 V DC Gemiddelde stroomopname A Koelcapaciteit W (compressorvermogen) 850 W (volgens ISO 5151) Koudemiddel R134a Systeem Rotatiecompressor voor mobiel gebruik, softstartelektronica, instelbare onderspanningsbeveiliging voor de voertuigaccu, drie ventilatorstanden en automatisch gebruik, hermetisch gesloten koelcircuit Afmetingen (b x h x d) 830 x 160 x 635 mm Gewicht ca. 21 kg Kleur Bovenschaal wit Slechts 160 mm hoog 160 Bovenpaneel kan achteraf worden gespoten Kwaliteitskenmerken UV-bestendige bovenpaneel - kan in kleur worden gespoten, bedieningspaneel met digitale statusaanduiding, afstandsbediening, vier afzonderlijk in te stellen uitstroomopeningen, buitengewone koelprestaties plus luchtontvochtiging Keurmerk e-keur (EMC-/motorvoertuigrichtlijnen) Leveringsomvang: Standairco, afstandsbediening, bedieningshandleiding 635 mm Product Art.nr. CoolAir RT (compressor-helling) CoolAir RT (compressor-helling) mm Optionele accessoires Beschermkap RT Accu-aansluitkabel, 8 mm², 9,5 m lang, voor voertuigen met Power Management-systeem Afstandsbediening Aan/Uit Instelling temperatuur Instelling bedrijfsmodus Bedieningspaneel: functioneel en eenvoudig Aan/uit-schakelaar 2 LED rood: waarschuwing 3 LED blauw: installatie in werking 4 LED geel: compressor in werking 5 Bedrijfsmodusinstelling 6 Digitale statusweergave 7 Tiptoetsen temperatuurinstelling WAECO CoolAir Accessoires 2.09 Voertuigspecifieke installatiekits voor RT 880 (vereiste accessoire) Installatiekit voor dakairco RT 880 (voorbeeld) Raadpleeg de van toepassing zijnde voorwaarden voor montage (op en de specificaties van de voertuigfabrikant. ** Alleen voor elektrisch bediende dakluiken (bij handmatig bediende dakluiken universeel 1 gebruiken) *** Voor handmatig bediende dakluiken hebt u 2 originele Scania-houders nodig (Scania nr ). Voertuig Product Art.nr. DAF XF105, XF106, SC Installatiekit DAF XF105, XF106, SSC Installatiekit Iveco Stralis AS/AT Installatiekit Iveco Stralis Hi-Way /AS³ Installatiekit MAN TGS / TGX XL, XXL, LX Installatiekit 3* MB Actros tot bouwjaar 2011** Installatiekit 4* Nieuwe MB Actros (SFTP; niet voor Gigaspace) Installatiekit 14* MB Antos Classic Space Installatiekit 14* MB Atego/Axor Installatiekit 5* Renault Magnum Installatiekit Renault Premium Installatiekit Renault T /C, H1 Installatiekit Renault T / C, H2 (zonder spoiler; niet voor High-Sleeper Cab) Installatiekit Scania Highline / Topline *** Installatiekit Volvo L2H2 (niet voor FH4) Installatiekit Volvo L2H3 (niet voor FH4) Installatiekit Universeel 1 (schroefbevestiging) Installatiekit Universeel 2 (beugelbevestiging) Installatiekit Alle installatiekits zijn op de actuele voertuigmodellen afgestemd. Meer modellen op aanvraag. Leveringsomvang: Afdekframe, afdichtingen, montagemateriaal, aansluitkabel, inbouwhandleiding * MAN- en MB-kits bevatten als extra een 11 m aansluitkabel en een bijbehorende zwevende zekering.

12 12 WAECO CoolAir SP 950 De CoolAir keuzevrijheid Dakverdamperunit of NIEUW Interieurverdamperunit Compressorunit Split-airco SP 950 Twee varianten kiest u maar! Superplatte dakunit of interieurverdamperunit (geen dakconstructie). Kies de standairco die het beste bij u past. Bij de CoolAir SP 950I wordt de verdamperunit aan de binnenzijde van de achterwand gemonteerd, bij de CoolAir SP 950T is hij ondergebracht in een supervlakke dakunit. De CoolAir keuzevrijheid Modulair systeemconcept meer keuzemogelijkheden Met supervlakke dakunit (950T) of interieurverdamper (950I) Snelle en verantwoorde montage met voertuigspecifieke montageaccessoires Comfortabele bediening: automatische modus / afstandsbediening / bedieningspaneel met digitale functieweergave Uitvoeringen, wijzigingen op basis van technische ontwikkelingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden.

13 Split-airco voor stationair gebruik 13 Twee keer elegant opgelost. De in antraciet uitgevoerde interieurverdamperunit CoolAir SP 950I sluit harmonieus aan bij het design van de meeste truckcabines. Luchtstroom en temperatuur kunnen op een comfortabele manier geregeld worden met een druk op de knop op het voor zichzelf sprekende bedieningspaneel of via de afstandsbediening vanuit het chauffeursbed. De vijf uitstroomopeningen zijn traploos draai- en kantelbaar. Ongekende prestaties! We laten u zien hoe gemakkelijk CoolAir standairco s te monteren zijn! Meer op De mooi vormgegeven, superplatte dakverdamperunit CoolAir SP 950T past met een opbouwhoogte van slechts 58 mm probleemloos onder spoiler en onderbouwdelen. Binnen zorgt een voertuigspecifiek afdekframe voor een mooie afsluiting net zo perfect als een originele uitrusting affabriek. Hoogwaardige materialen, vlakke oppervlakken en ergonomische bedieningselementen vergroten het gevoel van welbehagen. Hier vindt u de CoolAir inbouwvideo Installatiekit Te spuiten in elke RAL-kleur passend bij uw interieuruitrusting Snel gedaan: monteren en aansluiten van de dakverdamperunit met de voertuigspecifieke installatiekit (noodzakelijk accessoire)

14 14 WAECO CoolAir SP 950 WAECO CoolAir SP 950C De compacte compressorunit is het centrale deel van elke CoolAir split-airco. In combinatie met de dakunit SP 950T of de interieurverdamper SP 950I biedt deze alle voordelen van de beproefde compressorkoeltechniek van WAECO. Buitengewone koelprestaties bij aanvullende ontvochtiging van de lucht, onderhoudsarm hermetisch gesloten koelcircuit en een snelle montage met voertuigspecifiek toebehoren. WAECO CoolAir SP 950C 2.09 Compressorunit voor truck-split-airco s Koudemiddel Systeem Afmetingen (b x h x d) Gewicht Kleur Kwaliteitskenmerken Keurmerk R134a Rotatiecompressor voor mobiel gebruik, softstartelektronica, instelbare onderspanningsbeveiliging voor de voertuigaccu, hermetisch gesloten koelcircuit 346 x 485 x 156 mm ca. 16 kg wit UV-bestendige bovenschaal, buitengewone koelprestaties en bijkomende ontvochtiging van de lucht e-keur (EMC-/motorvoertuigrichtlijnen) 485 mm In combinatie met de dakverdamperunit SP 950T: ADR-conform voor alle klassen behalve EX/II, EX/III. OX alleen bij gebruik van het WAECO montageframe. 346 mm 156 Leveringsomvang: Compressorunit, montagemateriaal, inbouwhandleiding Product Art.nr. CoolAir SP 950C (compressorunit) Eenvoudige en snelle montage door gebruik te maken van reeds aanwezige bevestigingspunten van het voertuig WAECO CoolAir Accessoires 2.09 Voertuigspecifiek montageframe voor SP 950C compressorunit (optie) Product Art.nr. DAF XF MAN TGS/TGX L, LX, XL MAN TGS/TGX XLX, XXL MB Actros Mega Space MB nieuwe Actros Renault Magnum Renault Premium Renault T/C Scania Highline/Topline Volvo FH4 (Euro 6)* Volvo L2H3 (niet voor FH4) Voorbeeld * Alleen in combinatie met SP 950I Uitvoeringen, wijzigingen op basis van technische ontwikkelingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden.

15 Split-airco voor stationair gebruik 15 WAECO CoolAir SP 950T De combinatie met de superplatte, aerodynamische dakunit is optimaal als koele lucht van boven gewenst is, maar de montage achteraf van een dakairco niet mogelijk is. Bijvoorbeeld bij trucks met een bijzonder hoge cabine, dakspoiler of bovenbouw. WAECO CoolAir SP 950T 2.09 Dakverdamperunit voor truck-split-airco s Ingangsspanning* Gemiddelde stroomopname* Koelvermogen* Koudemiddel Systeem Afmetingen (b x h x d) Gewicht Kleur Kwaliteitskenmerken Keurmerk 24 V DC A W (compressorvermogen) 850 W (volgens ISO 5151) R134a Drie ventilatorstanden en automatisch bedrijf 778 x 178 x 577 mm ca. 12 kg wit UV-bestendige in kleur te spuiten bovenschaal, bedieningspaneel met digitale functieweergave, afstandsbediening, vijf individueel instelbare uitstroomopeningen, buitengewoon koelvermogen en bovendien ontvochtiging van de lucht e-keur (EMC-/motorvoertuigrichtlijnen) 577 mm * In combinatie met compressorunit SP 950C mm 58 Leveringsomvang: Dakverdamperunit, afstandsbediening, bedieningshandleiding Product Art.nr. CoolAir SP 950T (dakverdamperunit) Optionele accessoires Accu-aansluitkabel, 8 mm², 9,5 m lang, voor voertuigen met Power Management-systeem WAECO CoolAir Accessoires 2.09 Voertuigspecifieke installatiekits voor SP 950T dakverdamperunit (vereist toebehoren) Installatiekit voor dakverdamperunit SP 950T (voorbeeld) Raadpleeg de van toepassing zijnde voorwaarden voor montage (op en de specificaties van de voertuigfabrikant. Voertuig Product Art.nr. DAF XF105, XF106, SC Installatiekit DAF XF105, XF106, SSC Installatiekit MAN TGS/TGX XL, XLX, XXL, LX Installatiekit 13* MB Actros tot bouwjaar 2011 ** Installatiekit 4* Nieuwe MB Actros (SFTP) Installatiekit 14* MB Antos Classic Space Installatiekit 14* MB Atego/Axor Installatiekit 5* Renault Magnum Installatiekit Renault Premium Installatiekit Renault T / C, H2, High Sleeper Cab Installatiekit Scania Highline / Topline *** Installatiekit Volvo L2H3 (niet voor FH4) Installatiekit Universeel 1 (schroefbevestiging) Installatiekit Universeel 2 (beugelbevestiging) Installatiekit ** Alleen voor elektrisch bediende dakluiken (bij handmatig bediende dakluiken universeel 1 gebruiken) *** Voor handmatig bediende dakluiken hebt u 2 originele Scania-houders nodig (Scania nr ). Alle installatiekits zijn op de actuele voertuigmodellen afgestemd. Meer modellen op aanvraag. Leveringsomvang: Afdekframe, afdichtingen, montagemateriaal, aansluitkabel, inbouwhandleiding * MAN- en MB-kits bevatten als extra een 11 m aansluitkabel en een bijbehorende zwevende zekering.

16 16 WAECO CoolAir SP 950 WAECO CoolAir SP 950I Als alternatief voor de dakverdamperunit kan de interieurverdamperunit wand-aan-wand met de compressorunit worden ingebouwd. Typische toepassingen van deze CoolAir variant zijn trucks waarbij een dakopbouw niet mogelijk of niet gewenst is. Bijvoorbeeld omdat de dakhelling te groot is, een dakopbouw in de weg zit of omdat het dakluik uit veiligheidsoverwegingen moet blijven. Aan/Uit Instelling temperatuur Instelling bedrijfsmodus Afstandsbediening WAECO CoolAir SP 950I 2.09 Interieurverdamperunit mm 278 Ingangsspanning* 24 V DC Gemiddelde stroomopname* A Koelvermogen* W (compressorvermogen) 850 W (volgens ISO 5151) Systeem Drie ventilatorstanden en automatisch bedrijf Afmetingen (b x h x d) 650 x 278 x 145 Gewicht ca. 12 kg Kleur Antraciet Kwaliteitskenmerken Bedieningspaneel met digitale functieweergave, afstandsbediening, vijf individueel instelbare openingen, buitengewoon koelvermogen en bovendien ontvochtiging van de lucht Keurmerk e-keur (EMC-/motorvoertuigrichtlijnen) * In combinatie met compressorunit SP 950C Leveringsomvang: Interieurverdamperunit, afdekpaneel aanvoerleiding buitenzijde, afstandsbediening, bedieningshandleiding, bevestigingsmateriaal Product Art.nr. CoolAir SP 950I (interieurverdamperunit) Passend bij uw interieuruitrusting Het gewenste klimaat door een druk op de knop: het voor zich sprekende bedieningspaneel van de interieurverdamperunit CoolAir SP 950I Uitvoeringen, wijzigingen op basis van technische ontwikkelingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden.

17 Split-airco voor stationair gebruik 17 Ongekende prestaties! We laten zien welk CoolAir model voor welke truck geschikt is en hoe gemakkelijk CoolAir standairco s te monteren zijn! Meer op Hier vindt u de CoolAir inbouwvideo Technische hotline voor CoolAir standairco s Technische klantenservice Maandag vrijdag uur Tel. +31 (0) Fax +31 (0) techniek@dometic.nl Technisch advies, productdocumentatie (inbouwhandleidingen, reserveonderdeellijsten, enz.)

18 18 WAECO CoolAir Waar kunnen we u nog meer van dienst zijn? Het behulpzame Dometic WAECO team staat u graag te woord. U bent geïnteresseerd in onze producten, maar u hebt nog vragen? Of hebt u advies nodig over een zojuist aangeschaft product? We zijn er voor u! Tenslotte staat achter onze producten een filosofie: comfort en plezier aan mobiliteit. En de aanschaf van een van onze producten is nog maar het begin. Met een uitgebreid aanbod voor mobiele techniek willen we u ook in de toekomst blijven inspireren. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan onze uitgebreide catalogi aan! Nederland Tel. +31 (0) Fax +31 (0) Mail info@dometic.nl België Tel. +32 (0) Fax +32 (0) Mail info@dometic.be Internet Altijd een klik waard: de Dometic WAECO website. Hier vindt u ons complete productassortiment, overzichtelijk ingedeeld en met uitgebreide beschrijvingen. Tevens kunt u hier speciale catalogi online bestellen. De directe lijn naar Dometic WAECO. Hier krijgt u persoonlijk advies over alle producten uit ons programma. Profiteer van ons uitgebreide servicenetwerk.

19 De DometicGROUP is een klantgerichte, wereldwijd toonaangevende fabrikant van innovatieve comfortproducten voor de caravan-, camper-, truck-, personenauto- en pleziervaartmarkt. De groep levert zowel aan de industrie als aan de aftermarket een compleet aanbod aan klimaatsystemen, koelapparaten, zonwering, ventilatiesystemen, kookapparatuur, comforttoiletten en sanitairproducten, systemen voor mobiele stroomverzorging, comfort- en veiligheidsoplossingen, ramen, deuren en vele andere producten die het leven onderweg aangenamer en comfortabeler maken. Daarnaast levert de Dometic GROUP de nodige werkplaatsuitrusting voor het onderhoud en de reparatie van voertuigairco s. De Dometic GROUP is verder marktleider op het gebied van speciale koelkasten voor hotels, kantoren en medische toepassingen en produceert tevens op maat gesneden wijnklimaatkasten. De producten van de Dometic GROUP worden in bijna 100 landen ter wereld verkocht en voor het grootste deel in eigen productielocaties vervaardigd.

20 WAECO CoolAir NETHERLANDS Dometic Benelux B.V. Ecustraat NP Etten-Leur Tel. +31 (0) Fax +31 (0) Mail info@dometic.nl Internet BELGIUM Dometic Branch Office Belgium Zinkstraat 13 B-1500 Halle Tel. +32 (0) Fax. +32 (0) Mail info@dometic.be AUSTRALIA Dometic Australia Pty. Ltd. 1 John Duncan Court Varsity Lakes QLD 4227 Tel Fax Mail sales@dometic-waeco.com.au AUSTRIA Dometic Austria GmbH Neudorferstrasse 108 A-2353 Guntramsdorf Tel Fax Mail info@waeco.at BENELUX Dometic Benelux B.V. Hollefeldstraße 63 D Emsdetten Tel Fax Mail info@dometic.nl Dometic Branch Office Belgium Zinkstraat 13 B-1500 Halle Tel Fax Mail info@dometic.be BRAZIL Dometic DO Brasil LTDA Avenida Paulista 1754, conj. 151 SP Sao Paulo Tel Tel Mail info@dometic.com.br DENMARK Dometic Denmark A/S Nordensvej 15, Taulov DK-7000 Fredericia Tel Fax Mail info@dometic.dk FINLAND Dometic Finland OY Mestarintie 4 FIN Vantaa Tel Fax Mail info@dometic.fi FRANCE Dometic France SAS ZA du Pré de la Dame Jeanne B.P. 5 F Plailly Tel Fax Mail automotive@dometic.fr HONG KONG Dometic Group Asia Pacific Suites , 22/F, Tower 1 The Gateway, 25 Canton Road Tsim Sha Tsui, Kowloon Tel Fax Mail info@waeco.com.hk HUNGARY Dometic Plc. Sales Office H-1147 Budapest Kerékgyártó u. 5. Tel Fax Mail budapest@dometic.hu ITALY Dometic Italy S.r.l. Via Virgilio, 3 I Forli (FC) Tel Fax Mail vendite@dometic.it JAPAN Dometic KK Maekawa-Shibaura, Bldg Shibaura Minato-ku Tokyo Tel Fax Mail info@dometic.jp MEXICO Dometic AB Circuito Médicos No. 6 Local 1 Colonia Ciudad Satélite CP Naucalpan de Juárez Estado de México Tel Tel Fax Mail info@dometic.com.mx NEW ZEALAND Dometic New Zealand Ltd. Unite E, The Gate 373 Neilson Street Penrose 1061, Auckland Tel Fax Mail customerservices@dometic.co.nz NORWAY Dometic Norway AS Østerøyveien 46 N-3236 Sandefjord Tel Fax Mail firmapost@dometic.no POLAND Dometic Poland Sp. z o.o ul. Puławska 435A PL Warszawa Tel Fax Mail info@dometic.pl PORTUGAL Dometic Spain, S.L. Branch Office em Portugal Rotunda de São Gonçalo nº 1 Esc Carcavelos Tel Fax Mail info@dometic.pt RUSSIA Dometic RUS LLC Komsomolskaya square 6 1 RU Moscow Tel Fax Mail info@dometic.ru SINGAPORE Dometic Pte Ltd 18 Boon Lay Way Trade Hub 21 Singapore Tel Fax Mail dometic@dometic.com.sg SLOVAKIA Dometic Slovakia Sales Office Bratislava Nádražná 34/A Ivanka pri Dunaji Tel Fax Mail bratislava@dometic.com SOUTH AFRICA Dometic (Pty) Ltd. Regional Office South Africa & Sub-Saharan Africa P.O. Box Bedfordview Tel Fax Mail info@dometic.co.za SPAIN Dometic Spain S.L. Avda. Sierra del Guadarrama, 16 E Villanueva de la Cañada Madrid Tel Fax Mail info@dometic.es SWEDEN Dometic Scandinavia AB Gustaf Melins gata 7 S Västra Frölunda Tel Fax Mail info@dometicgroup.se SWITZERLAND Dometic Switzerland AG Riedackerstrasse 7a CH-8153 Rümlang Tel Fax Mail info@dometic-waeco.ch UNITED ARAB EMIRATES Dometic Middle East FZCO P.O. Box S-D 6, Jebel Ali Freezone Dubai Tel Fax Mail info@dometic.ae UNITED KINGDOM Dometic UK Ltd. Dometic House, The Brewery, Blandford St. Mary Dorset DT11 9LS Tel Fax Mail automotive@dometic.co.uk Uw partner:

Volledig geïntegreerde koelsystemen 2013

Volledig geïntegreerde koelsystemen 2013 Inspired by comfort Volledig geïntegreerde koelsystemen 2013 Engineered in Germany Sinds 35 jaar de specialist voor koeling en klimaatbeheersing voor koeltransportvoertuigen Rij- en standkoeling voor gekoeld

Nadere informatie

on the road again Het grote accessoireprogramma voor truck en chauffeur Mobiele keuken oplossingen Mobiele elektronica

on the road again Het grote accessoireprogramma voor truck en chauffeur Mobiele keuken oplossingen Mobiele elektronica on the road again 2011 Het grote accessoireprogramma voor truck en chauffeur Mobiele klimaat oplossingen Mobiele koeling Mobiele veiligheidsoplossingen Mobiele comfort oplossingen Mobiele keuken oplossingen

Nadere informatie

STANDAIRCO S VOOR TRUCKS

STANDAIRCO S VOOR TRUCKS AANKOOPWIJZER STANDAIRCO S VOOR TRUCKS KIES DE JUISTE STANDAIRCO VOOR UW TRUCK INHOUD AANKOOPWIJZER TRUCKAIRCO'S INHOUD 01 Het ideale cabineklimaat 05 CoolAir RT 780 02 Kies het model dat past bij uw truck

Nadere informatie

VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE KOELSYSTEMEN

VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE KOELSYSTEMEN DOMETIC FRIGO 2018 VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE KOELSYSTEMEN VOOR KOELWAGENS INHOUD DOMETIC FRIGO 2018 DOMETIC FRIGO: VOOR KOEL- EN DIEPVRIESWAGENS Mobiele en stationaire koeling voor temperatuurgeregeld transport

Nadere informatie

Nieuw! Webasto standairco - meer efficiëntie en comfort dan ooit tevoren De Cool Top Vario voor vrachtwagens

Nieuw! Webasto standairco - meer efficiëntie en comfort dan ooit tevoren De Cool Top Vario voor vrachtwagens n Webasto landenvestigingen wereldwijd 02/12 Wijzigingen en fouten onder voorbehoud Gedrukt in Duitsland Webasto AG, GCS 2012 Webasto standairco - meer efficiëntie en comfort dan ooit tevoren De Cool Top

Nadere informatie

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Service ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions www.besam.be Service van wereldniveau Kiest u voor Besam, dan kunt u rekenen op onze wereldwijde service met lokale, gecertificeerde en deskundige

Nadere informatie

ON THE ROAD AGAIN 2015

ON THE ROAD AGAIN 2015 INSPIRED BY COMFORT ON THE ROAD AGAIN 2015 Airconditioning voor trucks Voertuigaccessoires Mobiele veiligheidsoplossingen Mobiele koeling Mobiele elektronica Mobiele huishoudelijke apparaten HET GROTE

Nadere informatie

Veel meer dan koude lucht De Truma-klimaatsystemen

Veel meer dan koude lucht De Truma-klimaatsystemen Veel meer dan koude lucht De Truma-klimaatsystemen Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario * met TG 1000 sinus. ** Verwarmingsmodus is boven een buitentemperatuur van ca. 4 C mogelijk.

Nadere informatie

ON THE ROAD AGAIN 2014

ON THE ROAD AGAIN 2014 INSPIRED BY COMFORT ON THE ROAD AGAIN 2014 Mobiele koeling Mobiele klimaat oplossingen Mobiele elektronica Mobiele veiligheidsoplossingen Mobiele comfort oplossingen Mobiele huishoudelijke oplossingen

Nadere informatie

SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT

SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT 50 Compressorkoelkasten 5 4 Geschikt voor de tropen! Uitstekende koelprestaties bij een buitentemperatuur van +43 C 3 1 2 6 SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT De exclusieve

Nadere informatie

Airco dakunits / onder-de-bank airco's MIJN KLIMAAT

Airco dakunits / onder-de-bank airco's MIJN KLIMAAT Airco dakunits / onder-de-bank airco's MIJN KLIMAAT Airco dakunits / onder-de-bank airco's AIRCONDITIONERS CAMPER EN CARAVAN Airco dakunits 56 Dakairco's met geïntegreerd dakraam 62 Onder-de-bank airco's

Nadere informatie

TRP Standairco's Hoog chauffeurscomfort - lage bedrijfskosten!

TRP Standairco's Hoog chauffeurscomfort - lage bedrijfskosten! Truckspecifiek Navigatiesysteem S5000 PRO De slimste route voor uw truck De route van A naar B is tegenwoordig eenvoudig te bepalen. Lastiger wordt het als ook de afmetingen en belading van uw truck én

Nadere informatie

SPORTVISSEN EN OUTDOOR

SPORTVISSEN EN OUTDOOR CATALOGUS 2019/2020 SPORTVISSEN EN OUTDOOR MOBIELE KOEL-/VRIESBOXEN VOOR ALLE OUTDOOR-ACTIVITEITEN SPORTVISSEN EN OUTDOOR DOMETIC MAAK KENNIS MET ONZE AMBASSADEURS WAT EEN HEERLIJK GEVOEL, WETEN DAT JE

Nadere informatie

Dometic compressors en toebehoren

Dometic compressors en toebehoren CARROSSERIEBOUW KOELKASTEN EN VRIEZERS Dometic compressors en toebehoren CARROSSERIEBOUW Auerhaan Lelystad is een bedrijf met een zeer lange historie; opgericht in 1885, is het bedrijf een bekende en betrouwbare

Nadere informatie

Een sterk en stil type

Een sterk en stil type Techstyle Eilanden Een sterk en stil type We hebben onze uitgebreide ervaring in plafonds en onze baanbrekende kennis van de gespecialiseerde productie van textiel ingezet om een plafondoplossing te creëren

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

42 39 N, 1 05 E. Veel meer dan koude lucht De Truma-airconditioners. Truma airconditioners OPTIMALE KOELING? WAAR U MAAR WILT.

42 39 N, 1 05 E. Veel meer dan koude lucht De Truma-airconditioners. Truma airconditioners OPTIMALE KOELING? WAAR U MAAR WILT. Veel meer dan koude lucht De Truma-airconditioners Aventa comfort Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 42 39 N, 1 05 E OPTIMALE KOELING? WAAR U MAAR WILT. * Verwarmingsbedrijf is bij een buitentemperatuur

Nadere informatie

PORTEO. Het pluspunt voor deuren.

PORTEO. Het pluspunt voor deuren. PORTEO Het pluspunt voor deuren. GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilo.com 078 6170707 2 PORTEO. Geeft deuren meer comfort. De PORTEO, de nieuwe comfortabele aandrijving van DORMA, opent en sluit deuren

Nadere informatie

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma!

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft. Mechanisch aangedreven motoren.

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

De lichte en discrete elektrische rolstoel

De lichte en discrete elektrische rolstoel De lichte en discrete elektrische rolstoel Onbekommerd en veilig op weg www.aat-online.de Onbekommerd onderweg zijn Maak kennis met de nieuwe generatie van elektrische rolstoelen Geniet van lange ritjes

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE 365 dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom

Nadere informatie

Het unieke gevoel van vrijheid

Het unieke gevoel van vrijheid Voertuigen Open daken Het unieke gevoel van vrijheid Webasto Open daken Meer licht Ideaal in combinatie met airco Meer comfort Meer frisse lucht LAAT NU EEN OPEN DAK INBOUWEN www.webasto.nl www.open-air-feeling.com

Nadere informatie

Cooltronic A WORLD OF COMFORT

Cooltronic A WORLD OF COMFORT Airconditioning I Bedrijfs- en speciale voertuigen Cooltronic Klimaatregeling bij uitgeschakelde motor Cooltronic A WORLD OF COMFORT 2 Airconditioning Cooltronic Airconditioning Cooltronic 3 Optimale omstandigheden

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

kop- en achterlampen

kop- en achterlampen kop- en achterlampen April 2013 Geachte klant, In het kader van ons One-Stop-Shop concept bieden wij een zeer uitgebreid productassortiment, wat aansluit op de vraag uit de markt. De afgelopen jaren zien

Nadere informatie

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau Productoverzicht Zitten op hoog niveau ZITTEN OP HOOG NIVEAU EBLO Seating bv is de officiële importeur van ISRI stoelen en onderdelen in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het merk staat bekend om

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Maart Geachte klant,

Maart Geachte klant, Schokdempers Maart 2012 Geachte klant, In het kader van ons One-Stop-Shop concept bieden wij onze klanten een zeer uitgebreid productassortiment aan, wat aansluit op de vraag uit de markt. In de afgelopen

Nadere informatie

Presentatie Smits. Vendor Solutions. Hajo Kuperus Accountmanager Vendorlease 2 december 2014

Presentatie Smits. Vendor Solutions. Hajo Kuperus Accountmanager Vendorlease 2 december 2014 Presentatie Smits Vendor Solutions Hajo Kuperus Accountmanager Vendorlease 2 december 2014 Agenda Wie zijn wij? Wat gaan wij samen doen? Hoe werkt dat? Leasevormen Acties Onze ambitie 2 In het kort Opgericht

Nadere informatie

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE NIEUW De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom voor uw wensen het hele jaar

Nadere informatie

CARROSSERIEBOUW COMFORT EN VEILIGHEID. Dometic stofzuigers CARROSSERIEBOUW. Reken op ons.

CARROSSERIEBOUW COMFORT EN VEILIGHEID. Dometic stofzuigers CARROSSERIEBOUW. Reken op ons. CARROSSERIEBOUW COMFORT EN VEILIGHEID Dometic stofzuigers CARROSSERIEBOUW Auerhaan Lelystad is een bedrijf met een zeer lange historie; opgericht in 1885, is het bedrijf een bekende en betrouwbare toeleverancier

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

INFORMATIE. Railsets voor Transporter Ready-to-install rail oplossingen op maat

INFORMATIE. Railsets voor Transporter Ready-to-install rail oplossingen op maat INFORMATIE Railsets voor Transporter Ready-to-install rail oplossingen op maat R S acihl si ee tnse vnosoärt ztrea nf üs rp otrrt ae rn s p o r t e r wandrail dakrail rail kopschot wandrail laag 2 vloerrail

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

www.mobietec.com Productbrochure

www.mobietec.com Productbrochure www.mobietec.com Productbrochure _Mission statement mobietec ontwerpt en produceert aangepaste imperialen, glasrastelen intern en extern, raamroosters en accessoires voor ieder type bestelwagen en vrachtwagen.

Nadere informatie

Het pluspunt voor deuren. PORTEO. Deuren comfortabel openen en sluiten.

Het pluspunt voor deuren. PORTEO. Deuren comfortabel openen en sluiten. Het pluspunt voor deuren. PORTEO Deuren comfortabel openen en sluiten. PORTEO. Geeft deuren meer comfort. De PORTEO, de nieuwe comfortabele aandrijving van DORMA, opent en sluit deuren moeiteloos. Automatisch,

Nadere informatie

Team TIME Bedrijfsprofiel

Team TIME Bedrijfsprofiel Team TIME Bedrijfsprofiel NL Vernieuwers sinds het begin... Sommige dingen veranderen nooit... dezelfde vernieuwers die meer dan 40 jaar geleden een behoefte zagen en daar ook een oplossing voor gecreëerd

Nadere informatie

De connected shopper journey

De connected shopper journey Over mij Nienke Smit Director Retail & Shopper TNS NIPO TNS NIPO Grote Bickersstraat 74 PO box 247 Amsterdam 1000 AE Amsterdam 020 5225 444 www.tns-nipo.com 2 Het was ooit heel simpel Behoefte Aankoop

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast

Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens. EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens EC Tower - effectieve klimaatregeling voor de technische ruimte met een hoge warmtelast Het juiste koelsysteem voor uw technische ruimte In technische

Nadere informatie

CATALOGUS DOMETIC CARE DOMETIC-KOELKASTEN EN KLUIZEN VOOR ZORG- EN MEDISCHE INSTELLINGEN

CATALOGUS DOMETIC CARE DOMETIC-KOELKASTEN EN KLUIZEN VOOR ZORG- EN MEDISCHE INSTELLINGEN CATALOGUS DOMETIC CARE DOMETIC-KOELKASTEN EN KLUIZEN VOOR ZORG- EN MEDISCHE INSTELLINGEN DOMETIC CARE INHOUD MEDICAL & FOOD Voor het veilig opslaan van temperatuurgevoelige medicijnen en maaltijden voor

Nadere informatie

ISO 9001 Gecertificeerd volgens DIN EN 13659

ISO 9001 Gecertificeerd volgens DIN EN 13659 Voorbouwrolluiken Zonwering Warmte-isolatie Bescherming Inbraakbeveiliging tegen weersomstandigheden Voordelen Bescherming tegen inkijk Geluidsisolatie Geïntegreerde Achteraf aan insectenwering te brengen

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario Thuis in uw Peugeot 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Peugeot. Met deze keuze heeft u een goede basis

Nadere informatie

Print en Apply Oplossingen Applicatoroverzicht

Print en Apply Oplossingen Applicatoroverzicht Print en Apply Oplossingen Applicatoroverzicht De techniek van het etiketteren... Als u een Domino-product kiest, kunt u er van op aan dat wij de kennis in huis hebben om u de best mogelijke oplossing

Nadere informatie

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel De voordelen voor uw mobiliteit. U kunt met uw rolstoel nòg makkelijker

Nadere informatie

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT Travel Box is een complete lijn van kwaliteitsvolle draagbare compressor koelboxen van Indel B. Ontworpen voor diverse doeleinden: voor het gebruik in bedrijfsvoertuigen en bussen, voor recreatieve doeleinden,

Nadere informatie

Altijd aan uw zijde. Webasto Priority Service : de klimaatgarantie voor uw lading. Webasto Priority Service Uw klimaatgarantie.

Altijd aan uw zijde. Webasto Priority Service : de klimaatgarantie voor uw lading. Webasto Priority Service Uw klimaatgarantie. Altijd aan uw zijde Webasto Priority Service : de klimaatgarantie voor uw lading Webasto Priority Service Uw klimaatgarantie. n 24 / 7 noodhulp hotline n Europees servicenetwerk n Zorgeloze afwikkeling

Nadere informatie

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Lucht-, Elektroen EBS-spiralen TRP biedt een compleet assortiment accu s van hoge kwaliteit. TRP accu's zijn ontworpen, getest en

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

Voorbouwrolluiken. Click Stop. ISO 9001 Gecertificeerd volgens DIN EN 13659. Betere beveiliging tegen inbraak, omdat het rolluik automatisch

Voorbouwrolluiken. Click Stop. ISO 9001 Gecertificeerd volgens DIN EN 13659. Betere beveiliging tegen inbraak, omdat het rolluik automatisch Voorbouwrolluiken Click Stop Betere beveiliging tegen inbraak, omdat het rolluik automatisch in de kast blokkeert als deze omhoog wordt geschoven. Ook bestaande Heroal rolluiken kunnen achteraf nog van

Nadere informatie

ISRI Prijsoverzicht 2016

ISRI Prijsoverzicht 2016 ISRI Prijsoverzicht 2016 VRACHTWAGENSTOELEN Artikel - oudere stoelen onderdeel nr. bediening stof breedte ISRI 1000/517 84639-06/00 LH ISRI -stof TS02-1577/ TU02-0641 ISRI 6000/517 84128-12/07 LH ISRI

Nadere informatie

PERFECTVIEW CAMERA/ MONITORSYSTEMEN

PERFECTVIEW CAMERA/ MONITORSYSTEMEN VEILIGHEID & BEVEILIGING VOERTUIGACCESSOIRES / CAMERA / MONITORSYSTEMEN VEILIGHEIDSASSISTENT AAN BOORD PERFECTVIEW CAMERA/ MONITORSYSTEMEN Een chauffeur heeft onderweg veel te doen: de optimale route en

Nadere informatie

Chauffeurs stoelen. Truck accessoires

Chauffeurs stoelen. Truck accessoires Type: ISRI 6500/517 passend voor Mercedes & Scania - Volledig luchtgeveerd - Automatische gewichtsinstelling tot 130 kg - Veerweg 80 mm - Hoogte/kantelverstelling van 65 mm traploos - Dubbel blokkerende

Nadere informatie

NIEUW. Waterontharder softliq:sc. Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit

NIEUW. Waterontharder softliq:sc. Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit NIEUW Waterontharder softliq:sc Intelligente techniek voor excellente waterkwaliteit Wij begrijpen water. Het ontharden van water is voor Grünbeck niet enkel een technisch procédé. De nieuwe softliq:sc

Nadere informatie

Dometic afzuigkappen

Dometic afzuigkappen CARROSSERIEBOUW OVENS, KOOKTOESTELLEN EN SPOELBAKKEN Dometic afzuigkappen CARROSSERIEBOUW Auerhaan Lelystad is een bedrijf met een zeer lange historie; opgericht in 1885, is het bedrijf een bekende en

Nadere informatie

bereik(baar) voor iedereen!

bereik(baar) voor iedereen! VOLAUTOMATISCHE SATELLIETSYSTEMEN bereik(baar) voor iedereen! SATENNE, bereik(baar) voor iedereen! De slogan van SATENNE heeft zich bewezen; de SATENNE R-2 heeft in 2011 alle verkooprecords gebroken. Volautomatische

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

ShowTex Handleiding AutoReveal

ShowTex Handleiding AutoReveal ShowTex Handleiding AutoReveal Inhoud Introductie 03 Veiligheidsinstructies 04 Onderdelen 05 Installatie 07 1 Open de flight case 07 2 Bevestig het gordijn 07 3 Verbind de motor met de linkkabel 07 4 Verbind

Nadere informatie

Alles wat u wilt weten over airconditioning

Alles wat u wilt weten over airconditioning seizoen Alles wat u wilt weten over airconditioning Overzicht assortiment Voorwaarden montage De betaalbare luxe van airconditioning Een airconditioning is niet meer weg te denken uit ons vaak vochtige

Nadere informatie

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie.

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwe combi: heteluchtregeneratie en contactwarmte voor soepen. RECALDO FAMOSO is de nieuwe ster in de professionele

Nadere informatie

FACTSHEET Grapes: special India HScode 08 06 10 (10)

FACTSHEET Grapes: special India HScode 08 06 10 (10) FACTSHEET Grapes: special India HScode 08 06 10 (10) Summery India was sinds 2000 sterk in opkomst als exporteur van druiven. In 2000 ging het nog om een hoeveelheid van 16.000 ton en in 2008 bereikte

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

IChO26 landenklassement Oslo Noorwegen 1994

IChO26 landenklassement Oslo Noorwegen 1994 IChO26 landenklassement Oslo Noorwegen 1994 1 P.R. of China 317,601 2 United Kingdom 313,998 3 U.S. of America 303,541 4 Austria 300,036 5 Singapore 299,143 6 Korea 294,383 7 Chinese Taipei 292,39 8 Czech

Nadere informatie

ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner

ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner ASSORTIMENT MOBIELE AIRCO 2012 Voor elke ruimte een geschikte airconditioner LUCHT/LUCHT GEKOELDE AIRCONDITIONER PAC N80.1 De Pinguino PAC N80 heeft een energieklasse A in koeling. UITERST EFFICIENT Nieuw

Nadere informatie

ON THE ROAD AGAIN NIEUW HET GROTE ACCESSOIREPROGRAMMA VOOR TRUCK EN CHAUFFEUR INSPIRED BY COMFORT. Mobiele klimaat oplossingen

ON THE ROAD AGAIN NIEUW HET GROTE ACCESSOIREPROGRAMMA VOOR TRUCK EN CHAUFFEUR INSPIRED BY COMFORT. Mobiele klimaat oplossingen INSPIRED BY COMFORT ON THE ROAD AGAIN 2013 WAECO PerfectCharge & SinePower Laders en omvormers WAECO CoolFreeze CFX Compressor koelboxen Mobiele klimaat oplossingen Mobiele comfort oplossingen Mobiele

Nadere informatie

Fundo Top NIEUW. Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen.

Fundo Top NIEUW. Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen. Fundo Top Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen NIEUW NL www.wedi.eu 2 Fundo Top Past perfect wedi Fundo Top is een esthetische oplossing van wedi voor Fundo douchevloerelementen en een

Nadere informatie

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje De nieuwe airco s van AGPO Ferroli Een koud kunstje Airco s van AGPO Ferroli Heerlijk, die zomers. Ze worden steeds warmer. Maar in uw huis is die zomerse warmte vaak niet gewenst. AGPO Ferroli heeft voor

Nadere informatie

TALLE 2.0. Talle 2.0. Een bewezen presentatie met de nieuwste technologie. www.topvisiongroup.nl

TALLE 2.0. Talle 2.0. Een bewezen presentatie met de nieuwste technologie. www.topvisiongroup.nl TALLE 2.0 Talle 2.0 Een bewezen presentatie met de nieuwste technologie www.topvisiongroup.nl Vernieuwde haak De nieuwe metalen haak is dunner en sterker. De ruimte voor de bril is zodoende groter gemaakt,

Nadere informatie

Componenten van de aandrijfketting

Componenten van de aandrijfketting Componenten van de aandrijfketting Perfect vertand voor uw succes. De inhoud van deze brochure is wettelijk niet bindend en is uitsluitend bedoeld ter informatie. In zoverre wettelijk geoorloofd is de

Nadere informatie

Calenta. 25s en 28c. Supersnel warmte en volop warm water

Calenta. 25s en 28c. Supersnel warmte en volop warm water Calenta 25s en 28c Supersnel warmte en volop warm water Remeha Calenta De meest doordachte CV-ketel ooit Supersnel warmte en volop warm water De Remeha Calenta: de meest doordachte CV-ketel ooit. Een hypermoderne,

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

CARROSSERIEBOUW OVENS, KOOKTOESTELLEN EN SPOELBAKKEN. Dometic spoelbakken CARROSSERIEBOUW. Reken op ons.

CARROSSERIEBOUW OVENS, KOOKTOESTELLEN EN SPOELBAKKEN. Dometic spoelbakken CARROSSERIEBOUW. Reken op ons. CARROSSERIEBOUW OVENS, KOOKTOESTELLEN EN SPOELBAKKEN Dometic spoelbakken CARROSSERIEBOUW Auerhaan Lelystad is een bedrijf met een zeer lange historie; opgericht in 1885, is het bedrijf een bekende en betrouwbare

Nadere informatie

CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS

CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS OVERNACHTINGEN 2015-2016 - 9 maanden VOORLOPIGE CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS 2015-2016 - 9 months PRELIMINARY FIGURES BELGIUM België 15 668 923 15 878 478 +209 555 +1,3% Belgium Nederland 4 071 014 3

Nadere informatie

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE SNELLE, EENVOUDIGE EN VEILIGE MONTAGE 2 Overtuigend Montagesysteem voor Zonnepanelen Bij geen ander bevestigingssysteem voor zonnepanelen zijn de ervaringen

Nadere informatie

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau Productoverzicht Zitten op hoog niveau ZITTEN OP HOOG NIVEAU EBLO Seating bv is de officiële importeur van ISRI stoelen en onderdelen in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het merk staat bekend om

Nadere informatie

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Schroefcompressoren SONETTO-serie capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Intelligent, innovatief, betrouwbaar De SONETTO-serie van ALUP Compact, efficiënt en eenvoudig in gebruik Bediening, onderhoud en service

Nadere informatie

STANDAIRCO'S VOOR TRUCKS COOLAIR RTX DE NIEUWE GENERATIE COOLAIR-STANDAIRCO'S STAY COOL FOR LONGER MAXIMALE MOBILITEIT

STANDAIRCO'S VOOR TRUCKS COOLAIR RTX DE NIEUWE GENERATIE COOLAIR-STANDAIRCO'S STAY COOL FOR LONGER MAXIMALE MOBILITEIT MAXIMALE MOBILITEIT STANDAIRCO'S VOOR TRUCKS 2016 COOLAIR RTX DE NIEUWE GENERATIE Langere bedrijfstijd (tot maximaal 12 uur) Weinig trillingen en lage geluidsproductie Bespaart brandstof COOLAIR-STANDAIRCO'S

Nadere informatie

Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen.

Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen. Nijverheidsweg 25 NL-7442 CH NIJVERDAL Tel. 0548-618484 Fax. 0548-611255 www.roma-nijverdal.nl info@roma-nijverdal.nl Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen.

Nadere informatie

Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk.

Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk. Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk. ARMATURENTECHNOLOGIE. VAN SCHELL. SCHELL. De onderneming. Voor de sanitaire ruimte van openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen.

Nadere informatie

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar Op alle fronten betrouwbaar 01.09.2012 onbezorgd comfort De betrouwbare geotherm Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor onbezorgd comfort

Nadere informatie

Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster

Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster Bezoek steelcase.com Nederland Herikerbergweg 3, 1101CN Amsterdam tel: +31 20 311 84 10 fax: +31 20 311 84 15 België Sint-Martinusweg 199-201,1930 Zaventem

Nadere informatie

HANDLEIDING VOICE/DATA SIM USA (USA- 3GB-60DAYS)

HANDLEIDING VOICE/DATA SIM USA (USA- 3GB-60DAYS) HANDLEIDING VOICE/DATA SIM USA (USA- 3GB-60DAYS) Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar

Nadere informatie

Comfort Class Geluidloos, langste levensduur en krachtige koeling - Comfort Class minibars voldoen aan de hoogste eisen.

Comfort Class Geluidloos, langste levensduur en krachtige koeling - Comfort Class minibars voldoen aan de hoogste eisen. MINIBAR & MINICOOL PRODUCTASSORTIMENT VOOR 2014 2 Dometic minibars 10 Comfort Class Geluidloos, langste levensduur en krachtige koeling - Comfort Class minibars voldoen aan de hoogste eisen. 22 Efficient

Nadere informatie

FACTSHEET WORLDWIDE INTERNATIONAL TRADE Fruit & Vegetable Facts; Jan Kees Boon; ;

FACTSHEET WORLDWIDE INTERNATIONAL TRADE Fruit & Vegetable Facts; Jan Kees Boon; ; FACTSHEET WORLDWIDE INTERNATIONAL TRADE Fruit & Vegetable Facts; Jan Kees Boon; +31654687684; fruitvegfacts@gmail.com MET AANDEEL VAN 3% GAAT VERENIGD KONINKRIJK DE STIJD AAN VK en USA: beide grote negatieve

Nadere informatie

MINIMALISTISCH DESIGN

MINIMALISTISCH DESIGN Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een MINIMALISTISCH DESIGN Zehnder Zmart: de design radiator die zich onopvallend

Nadere informatie

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS unieke technologie & professionele toepassingen ICS is het intelligente systeem onder de mechanische sluitsystemen. Met een uitgekiende, unieke

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Eenvoudige en keurig afgewerkte kozijnbekledingen. Renovatie-oplossingen voor sectionaaldeuren. Talrijke mogelijkheden voor elke inbouwsituatie

Eenvoudige en keurig afgewerkte kozijnbekledingen. Renovatie-oplossingen voor sectionaaldeuren. Talrijke mogelijkheden voor elke inbouwsituatie Eenvoudige en keurig afgewerkte kozijnbekledingen Renovatie-oplossingen voor sectionaaldeuren Talrijke mogelijkheden voor elke inbouwsituatie Renoveren met Hörmann Alles uit één hand Meestal wordt bij

Nadere informatie

SELVE biedt mij altijd de juiste aandrijving. Elektronische motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft

SELVE biedt mij altijd de juiste aandrijving. Elektronische motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft SELVE biedt mij altijd de juiste aandrijving. Elektronische motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft SELVE-SE-motoren. Bieden geborgenheid in iedere levenssituatie.

Nadere informatie

AIRSLIDE SCHUIFDEUREN Entreedeuren met behoud van comfort

AIRSLIDE SCHUIFDEUREN Entreedeuren met behoud van comfort SCHUIFDEUREN Entreedeuren met behoud van comfort DRIE GROTE VOORDELEN 1 EFFICIËNT Een luchtgordijn waarmee we verspilling tegengaan: bescherming tegen kou in de winter en tegen warmte in de zomer. Een

Nadere informatie

Always Supplying Advanced Flexible Excellence BENELUX

Always Supplying Advanced Flexible Excellence BENELUX A-SAFE iflex RackGuard vooraanzicht. WAAROM KIEZEN VOOR ONZE iflex RackGuard? 01 Voor het beschermen van uw magazijnstellingen ontwikkelde A-Safe de iflex RackGuard, de beste stellingbescherming die bestaat.

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

KENMERKEN. Dankzij de subtiele spoiler geen Standaard voorzien op elk imperiaal.

KENMERKEN. Dankzij de subtiele spoiler geen Standaard voorzien op elk imperiaal. www.mobietec.com IMPERIAAL Wat u ook vervoert, een mobietec imperiaal voldoet aan al uw eisen. Het product kan bij u geleverd worden vergezeld van een handige montagehandleiding. Zelfs maatwerk kan op

Nadere informatie

FACTSHEET CUT FLOWERS RUSSIA import jan-may 2015

FACTSHEET CUT FLOWERS RUSSIA import jan-may 2015 IMPORT IN MILLION DOLLAR Factsheet RUSSIA cut flowers FACTSHEET CUT FLOWERS RUSSIA import Fruit&VegetableFacts; JanKeesBoon; +31654687684; fruitvegfacts@gmail.com RUSSISCHE IMPORT SNIJBLOEMEN BEGIN DIT

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie