Het unieke gevoel van vrijheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het unieke gevoel van vrijheid"

Transcriptie

1 Voertuigen Open daken Het unieke gevoel van vrijheid Webasto Open daken Meer licht Ideaal in combinatie met airco Meer comfort Meer frisse lucht LAAT NU EEN OPEN DAK INBOUWEN

2 Ervaar het zelf. Open to life, ontdek het gevoel van ruimte, een open dak laat u meer van de omgeving zien en beleven! Een open dak laat u genieten van meer licht, frisse lucht en een panoramisch uitzicht. Ervaar het uniek gevoel van vrijheid. Geniet van de buitenlucht. Frisse lucht achter het stuur is niet alleen prettig en comfortabel, het werkt bovendien stimulerend en verhoogt de concentratie van de bestuurder. De winst aan extra (dag)licht vormt eveneens een echte feelgood-factor. De Webasto open daken geven dan ook echt een extra dimensie aan uw auto, zelfs als het dak gesloten is. Venus - veiligheidsglas. De open daken van Webasto zijn voorzien van Venus -veiligheidsglas. Dit glas is voorzien van een speciale coating die 99% van de ultra - violette straling, 80% van het zichtbare licht en 97% van de hitte - straling van de zon reflecteert. Zo kunt u genieten van extra licht in uw auto zonder dat het interieur onaangenaam warm wordt.

3 Open daken zijn helemaal de Trend! Open daken zijn helemaal hot. Meer licht en betere luchtcirculatie helpen de bestuurder zich beter te concentreren. Door de lichtinval oogt het interieur van uw auto, elke dag van het jaar, groter en lichter. Een open dak geeft daarnaast uw auto een geheel eigen en trendy look! Veel gerenommeerde autofabrikanten hebben hun vertrouwen gesteld in de nummer 1 aanbieder van open daken. Is uw auto niet standaard uitgerust met een open dak? Geen probleem! Voor vrijwel elk type auto is er wel een Webasto open dak beschikbaar. Op de volgende bladzijden vindt u de verschillende type open daken van Webasto. Een open dak en Airco: De ideale combinatie. Rijden met een open dak in combinatie met airconditioning is ideaal. Airconditioning produceert droge lucht, wat leidt tot vermoeidheid. Om alert te blijven is niets beter dan frisse lucht. Het klimaat in de auto kan dan ook het beste worden geregeld door gelijktijdig gebruik te maken van uw open dak en de airconditioning. Een prettige en gezonde oplossing!

4 Geniet van de zonnige impressies Ontdek het comfort van een prettig, licht interieur en ervaar heerlijk frisse lucht met de Hollandia 100. Dit modern uitgevoerde kanteldak past in vrijwel elke auto en geeft u dat echte openluchtgevoel. Hollandia 100 Draaigreep met oneindig aantal standen of scharnierende handgreep voor drie verschillende kantelstanden Aan de binnenzijde wordt het interieur keurig afgewerkt met een hemelschaal Venus -veiligheidsglas (bescherming tegen UV-straling en hitte van de zon) Echt genieten: de schuine opening - stand van de Hollandia 100 garandeert een optimale circulatie van frisse lucht. Zelfs als het dak is gesloten, is er sprake van een prettige, heldere sfeer door het binnenvallende licht in uw auto.

5 Hollandia 100 Type Bediening Draaigreep Scharnierende Handgreep Afm. Glaspaneel (b x l in mm) 748 x x 378 Afm. Doorkijk (b x l in mm) 702 x x 335 Kantelhoogte (in mm) Hollandia 300 Classic Type Classic Medium Classic Large Type Bediening Handbediend/elektrisch Handbediend/elektrisch Afm. Glaspaneel (b x l in mm) 748 x x 462 Afm. Doorkijk (b x l in mm) 612 x x 362 Schuifopening (in mm) Hollandia 300 DeLuxe Type DeLuxe Medium DeLuxe Large Type Bediening Elektrisch/soft touch Elektrisch/soft touch Afm. Glaspaneel (b x l in mm) 768 x x 453 Afm. Doorkijk (b x l in mm) 625 x x 330 Schuifopening (in mm) Regensensor optioneel optioneel Dit populaire spoilerdak is een aantrekkelijke oplossing voor vrijwel elk type auto en biedt licht, lucht en comfort. Het spoilersysteem, waarbij het dak achteruit over het autodak wordt geschoven, kan eenvoudig in uw auto worden geïnstalleerd. Hollandia 300 Beschikbaar in de Classic en DeLuxe uitvoering Aan de binnenzijde wordt het interieur keurig afgewerkt met een hemelschaal Automatische sluitfunctie & klem - beveiliging bij de soft touch bediening Venus -veiligheidsglas (bescherming tegen UV-straling en hitte van de zon) Vanwege het spoilersysteem is de Hollandia 300 het ideale, flexibele dak voor elk type auto. Dankzij de aantrekkelijke afwerking en de optionele zonne-rollo is het Hollandia 300 dak een echte eye - catcher voor uw interieur.

6 Hollandia 400 Type Bediening Elektrisch Soft touch Afm. Dak (b x l in mm) 832 x x 1130 Afm. Schuifopening 640 x x 620 (b x l in mm) Hollandia 500 Type Single Slide Double Slide Type Bediening Soft touch Soft touch Afm. Glaspaneel (b x l in mm) 2 x 768 x x 768 x 335 Afm. Doorkijk (b x l in mm) 2 x 625 x x 625 x 250 Schuifopening (in mm) x 250 Voor het echte cabrio gevoel: de Hollandia 400. Dit sportieve vouwdak kan in elke positie worden open gezet. Bij de stand volledig open, profiteert u van veel licht, lucht en plezier. Dit sportieve dak wordt aan de binnenzijde discreet afgewerkt en aangepast aan de binnenhemel van uw autodak. Hollandia 400 Beschikbaar in een uitvoering met elektrische bediening en een soft touch bediening Buitendoek van duurzaam, weer- en UV-bestendig vinyl Automatische klembeveiliging bij de soft touch uitvoering Windreflector voor perfecte aëro - dynamica Een geweldige openluchtervaring: de zeer grote opening van de Hollandia 400. De Hollandia 400 geeft een fantas - tisch uitzicht naar buiten.

7 Haal buiten binnen. Het glazen panoramische dak voor alle liefhebbers van het open luchtgevoel. Het glazen open dak bestaat uit twee afzonderlijke panelen zodat de passagiers zowel voor als op de achterbank kunnen genieten van meer licht en zelf de gewenste stand kunnen kiezen voor frisse lucht. Het glaspaneel aan de voorkant is altijd uitgevoerd als een schuif-/kanteldak. Het achterpaneel is verkrijgbaar in vaste versie of als schuif-/kanteldak. Hollandia 500 Verkrijgbaar in single slide (vast paneel aan de achterkant) of double slide (voor- en achterkant een schuifpaneel, wat ook voorin te bedienen is) Individueel programmeerbare openingsstanden Keurig geïntegreerd met het interieur van uw auto: met hemelschaal of een luxueuze nieuw beklede hemel Vast middenpaneel verkrijgbaar in glaslook in de uitvoering sport of elegance Twee zonnerollo s Regensensor optioneel Automatische sluitfunctie & klem - beveiliging Venus -veiligheidsglas (bescherming tegen UV-straling en hitte van de zon) De Hollandia 500 Double Slide; elegant met twee verplaatsbare panelen. Met de Hollandia 500 profiteren bestuurder en bijrijder van een flinke portie licht en frisse lucht, maar ook de passagiers op de achterbank.

8 Ontdek de nieuwe panorama-dimensies. De Hollandia 700 is nauwelijks te onderscheiden van een fabrieksdak dankzij de integratie met de oorspronkelijke binnenhemel. In gesloten toestand vormt dit schuif-/kanteldak een perfecte eenheid met de auto. In geopende toestand verdwijnt de Hollandia 700 discreet in de binnenhemel. Hollandia 700 Soft touch bediening Twee programmeerbare standen Regensensor optioneel Automatische sluitfunctie & klem - beveiliging Windreflector voor perfecte aëro - dynamica Venus -veiligheidsglas (bescherming tegen UV-straling en hitte van de zon) Verkrijgbaar met een trimrand of felsrand Alsof uw auto met open dak rechtstreeks uit de fabriek komt, verdwijnt de Hollandia 700 bij het openen in de binnenhemel van de auto. De binnenkant van de Hollandia 700 heeft een zeer elegant uiterlijk, doordat dit dak is geïntegreerd met de binnenhemel van uw auto.

9 Hollandia 700 Type Afm. Glaspaneel (b x l in mm) 851 x x 475 Afm. Doorkijk (b x l in mm) 680 x x 340 Schuifopening (in mm) Type Afm. Glaspaneel (b x l in mm) 851 x x x 485 Afm. Doorkijk (b x l in mm) 680 x x x 340 Schuifopening (in mm) Hollandia 900 Type Afm. Glaspaneel (b x l in mm) 830 x 180/ 780 x 180/ 830 x 180/ 880 x 180/ 830 x x x x 345 Afm. Doorkijk (b x l in mm) 690 x x x x 405 Schuifopening (in mm) De nieuwe Hollandia 900; een geheel nieuw type dak met twee glazen panelen met een schitterende uitstraling. De twee panelen zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen en geven een optimale ventilatie en een zeer trendy look aan de auto. Door het grote glasoppervlak geeft de Hollandia 900 veel licht en een panoramisch uitzicht. Hollandia 900 Soft touch bediening Uniek Design Twee glazen panelen Geïntegreerd zonnescherm met ventilatieroosters Regensensor en afstandsbediening optioneel Automatische sluitfunctie & klem - beveiliging Venus -veiligheidsglas (bescherming tegen UV-straling en hitte van de zon) Nieuw ontwikkelde windreflector, wat er voor zorgt dat het dak bijzonder stil is. Het geïntegreerde schuif-kantel dak met het grootste glasoppervlak dat achteraf ingebouwd kan worden.

10 Functionaliteit en comfort: Bedieningssystemen en accessoires voor de open daken van Webasto. Soft touch bediening U kunt uw Webasto open dak met één druk op de knop bedienen: Open- en dichtfunctie Twee programmeerbare voorkeuzestanden Sluitfunctie voor snel sluiten Twee ontwerpvarianten Verlichte bedieningstoetsen Elektrische bedieningssystemen Eenvoud en 100% gemak zijn de kenmerken van de elektrische bedieningsystemen van Webasto: Eenvoudige 2-knopsbediening Twee ontwerpvarianten

11 Handmatige bedieningssystemen Eenvoudig en praktisch in gebruik. Handgreep voor alleen kantelen Draaigreep voor kantelen en volledig openen Regensensor (Optioneel voor soft touch bediening) Zo kan de auto rustig geparkeerd worden met het dak in geopende positie voor ventilatie. Mocht het gaan regenen dan zorgt de regensensor er voor dat het dak automatisch wordt gesloten bij de eerste regendruppels. Sensorsysteem detecteert licht verstoring via infraroodsensor Automatisch sluiten van het open dak Automatische klembeveiliging

12 Vertrouw op het beste. Er wordt altijd gecheckt of het open dak optimaal is geïnstalleerd. Uw open dak wordt geïnstalleerd door een professioneel Webasto dealer. Webasto dealers zijn speciaal getraind en gecertificeerd. 3jaar garantie Wereldwijd staat de naam van Webasto garant voor comfort en kwaliteit in de automobiel sector. Als erkend partner van bijna alle autofabrikanten heeft Webasto zich ontwikkkeld tot s werelds nummer 1 op het gebied van innovatieve en hoogwaardige daksystemen. Een positie die wordt bewezen door de meer dan 3 miljoen Webasto open daken die momenteel per jaar af-fabriek worden geïnstalleerd. Dus wat belet u om een open dak te installeren in uw auto en te profi - teren van de uitgebreide ervaring van Webasto? Door te kiezen voor een open dak van Webasto verzekert u zich van de beste kwaliteit die in de branche te verkrijgen is. Door regelmatige tests is Webasto in staat om op elk open dak 3 jaar garantie te geven. De kwaliteits filosofie van Webasto houdt tevens in dat installatie van onze daken door erkende en deskun - dige partners wordt uitgevoerd, die regel matig vervolgcursussen en geavanceerde trainingen volgen en door Webasto zijn gecertificeerd. Gun uzelf meer licht, meer lucht, meer comfort en meer plezier met de hoogstaande kwaliteit van de marktleider, Webasto. Webasto Product Nederland l l r m Advies Inbouw Service

Webasto open daken - rijplezier in een nieuwe dimensie.

Webasto open daken - rijplezier in een nieuwe dimensie. Webasto open daken - rijplezier in een nieuwe dimensie. Meer licht Meer frisse lucht Meer rijplezier http://opendaken.webasto.nl Webasto open daken Voor iedereen die veel in de auto zit is de feel-good

Nadere informatie

Aftermarket open daken.

Aftermarket open daken. Aftermarket open daken. Alle technische gegevens in één oogopslag. Hollandia 100 Afmeting van het glaspaneel 1) Zichtbaar glaspaneel 1) Kantelhoogte/ schuifopening 1) Handbediening DeLuxe 748 x 378 702

Nadere informatie

Aftermarket open daken. Geniet van het gevoel van vrijheid

Aftermarket open daken. Geniet van het gevoel van vrijheid Aftermarket open daken Geniet van het gevoel van vrijheid Verbreed uw horizon Veel licht zorgt bij iedereen voor een goed gevoel. Geniet ervan zo vaak u kan. Het open dak zorgt voor meer lichtinval en

Nadere informatie

Voel meer, zie meer, ervaar meer. Aftermarket open daken

Voel meer, zie meer, ervaar meer. Aftermarket open daken Voel meer, zie meer, ervaar meer Aftermarket open daken Licht geeft u energie Bewezen: u voelt zich beter in een omgeving met veel daglicht. Geniet er dus zoveel mogelijk van. Doordat er met een open dak

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Voel meer, zie meer, ervaar meer. Aftermarket open daken

Voel meer, zie meer, ervaar meer. Aftermarket open daken Voel meer, zie meer, ervaar meer Aftermarket open daken Glashelder: de voordelen van een open dak Webasto open daken Voor iedereen die veel onderweg is, is optimaal comfort van groot belang. Wat is er

Nadere informatie

somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging

somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging Flexibel veelzijdig Somfy Home Motion... brengt uw huis in beweging! Of het nu gaat om binnen of buiten: u heeft volledige controle over uw huis met

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano.

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Verandazonwering V610-Oslo verandazonwering V630-Malmö verandazonwering V612-Hamar verandazonwering

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in interieurs. Met een uitgebreid programma mobiele wandsystemen heeft Espero altijd een passende oplossing

Nadere informatie

Bedieningsinstructies

Bedieningsinstructies Bediening van het open dak 1. Bedieningspanelen (elektrische en elektronische uitvoeringen) Elektrische uitvoeringen Hollandia 300 DeLuxe-uitvoeringen zonder verschuifbaar zonnescherm (met of zonder zonnerollo),

Nadere informatie

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Geavanceerde daglichtfiltersystemen Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Climat Screen zorgt altijd voor een fijne sfeer Comfort in een prettig en duurzaam huis. Climat Screen geeft u dat, en nog

Nadere informatie

Spartherm Premium Edition

Spartherm Premium Edition Spartherm Premium Edition Duurzame kwaliteit voor de veeleisende genieter Spartherm Premium Edition: Design, kwaliteit, functionaliteit en handwerk Kies je voor een Spartherm haard? Dan kies je voor stijlvol,

Nadere informatie

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1 Sfeervol door zacht gefilterd licht 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 2 3467 3467 3467 Drie producten in

Nadere informatie

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht 3467 Drie producten in één; jaloezie, in between en gordijn Praktisch als jaloezieën, licht als zijde en elegant als gordijnen. De ingenieuze constructie

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF Van Boven Platdakraam haalt het daglicht naar binnen Platdakraam, slim met daglicht! In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

Welkom Wij laten u binnenkijken in inspirerende huizen om kamer per kamer te ontdekken hoe wij uw droom mee kunnen realiseren.

Welkom Wij laten u binnenkijken in inspirerende huizen om kamer per kamer te ontdekken hoe wij uw droom mee kunnen realiseren. Welkom Wij laten u binnenkijken in inspirerende huizen om kamer per kamer te ontdekken hoe wij uw droom mee kunnen realiseren. Plug&Play Kies INTEGRA dakvensters voor onbereikbare plaatsen. Met één druk

Nadere informatie

Plissé Shades. Decoratief voor elke raamvorm

Plissé Shades. Decoratief voor elke raamvorm Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm 2 Plissé Shades Visuele veelzijdigheid Luxaflex is zich bewust van de eisen die aan een moderne woning en inrichting worden gesteld en hoe uniek deze kunnen

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com CROWN Vouwdeuren 1 TOT 3 METER HOOG 2 BREID UW LEEFRUIMTE UIT Gooi de deuren open met aluminium vouwdeuren. Het is een geweldige manier om uw leefruimte en tuin bij elkaar aan te laten sluiten en geeft

Nadere informatie

Sauna zoals het bedoeld is.

Sauna zoals het bedoeld is. Sauna zoals het bedoeld is. Q U A L I T Y S A U N A Een moment van rust. Een moment van ontspanning. Even helemaal tot uzelf komen. Ervaar de behaaglijke warmte van uw eigen sauna of infrarood cabine.

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol met een exclusieve stijl, door zacht gefilterd licht

Silhouette Shades. Sfeervol met een exclusieve stijl, door zacht gefilterd licht Silhouette Shades Sfeervol met een exclusieve stijl, door zacht gefilterd licht 2 Silhouette Shades Unieke lichtregulering De stijlvolle Silhouette Shades transformeren het harde zonlicht naar een prettig

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken

Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken Bedieningscomfort voor zonwering en rolluiken OP STOP/TUSSENPOSITIE NEER Steeds meer mensen bedienen hun zonneschermen en rolluiken elektrisch. Zonder slingers

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! Zwembadoverkappingen van Himan. Een goede keuze. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo n lang

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice

Nadere informatie

3M Renewable Energy Division. Prestige window films. Clearly. Superior

3M Renewable Energy Division. Prestige window films. Clearly. Superior 3M Renewable Energy Division Prestige window films Clearly Superior Energiereductie door superieure warmtewering met de nieuwe generatie heldere Raamfolie Een nieuwe prestatiestandaard De meeste warmtewerende

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Voor nog meer inspiratie en informatie kijk verder op www.biossun.nl Luxe design overkappingen voor uw : terras, balkon, bar, hotel, patio, strandpaviljoen,

Nadere informatie

Welkom comfort ook in beperkte ruimtes

Welkom comfort ook in beperkte ruimtes HE1 HuisLifT Welkom comfort ook in beperkte ruimtes WELComE HomE ThyssenKrupp Encasa Life in motion. uw LEvEn Het leven krijgt een nieuwe dimensie Van kind zijn tot zelf kinderen hebben, van op kot onen

Nadere informatie

COMFORTLIFT ONE UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT

COMFORTLIFT ONE UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT 0800 20 950 www.comfortlift.be COMFORTLIFT ONE UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT www.comfortlift.be COMFORTLIFT ONE De traplift op één buis Wilt u een traplift waar niemand iets van merkt? Kies dan de onopvallende

Nadere informatie

Spartherm Premium Edition: Design, kwaliteit, functionaliteit en handwerk

Spartherm Premium Edition: Design, kwaliteit, functionaliteit en handwerk Premium Edition Inbouwhaarden op hout 2018/2019 Spartherm Premium Edition: Design, kwaliteit, functionaliteit en handwerk Kies je voor een Spartherm haard? Dan kies je voor stijlvol, minimalistisch design

Nadere informatie

ERHARDT PM ERHARDT PM DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND

ERHARDT PM ERHARDT PM DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND MODERN DESIGN MET VELE MOGELIJKHEDEN De pergola-zonwering kan voor kleine en zeer grote oppervlakken worden gebruikt: kleine balkons,

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 Sfeervol door zacht gefilterd licht 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 5316 5316 Subtiele balans tussen binnenvallend licht en privacy Met de ingenieuze constructie van Silhouette Shades kiest

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG snapt dat wanneer

Nadere informatie

ERHARDT PM. Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA

ERHARDT PM. Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM ONDANKS ZIJN SLANKE ONTWERP PERFECTE BESCHERMING TEGEN ZON EN REGEN ERHARDT

Nadere informatie

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping Camargue Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping In open positie: regelbare zonwering en ventilatie Verleng je zomer! Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd buiten door. De tuin

Nadere informatie

Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk

Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk Mooi, intuïtief, duidelijk 2 de perfecte bediening. Volg uw intuïtie, beheers uw omgeving en kies voor de essentie Somfy introduceert Nina, de revolutionaire

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u langer genieten van uw tuin met het comfort

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT v o l l e d i g af s l u i t b a r e l a m e l l e n t e r r a s o v e r k a p p i n g Camargue Terrasoverkapping met waterdichte lamellen en geïntegreerde waterafvoer Regelbare zonwering en ventilatie

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten Al uw aansluitingen binnen handbereik Oplossingen om een werkplek uit te rusten Functionaliteit en design ten dienste van de gebruiker. Met zijn nieuwe aanbod van inbouwoplossingen, biedt Legrand gebruikers

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Domintell

Inhoudsopgave. Domintell Domintell Domintell onderscheidt zich ten opzichte van andere domoticasystemen. Het design is uitgebreid, van klassiek tot modern. Het systeem is schaalbaar: van eenvoudige installatie tot uitgebreide

Nadere informatie

LG biedt betere oplossingen voor een uitstekende luchtkwaliteit

LG biedt betere oplossingen voor een uitstekende luchtkwaliteit LG ELECTRONICS ROOM AIR CONDITIONERS LG biedt betere oplossingen voor een uitstekende luchtkwaliteit Stylist Unieke kenmerken Energie efficiënt Laag geluidsniveau Gezond klimaat Stijlvol design Life s

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

De DESIGN 760 D GREEN met bijbehorende studio-schoorsteenmantels De nieuwe revolutionaire dubbelzijdige houthaard

De DESIGN 760 D GREEN met bijbehorende studio-schoorsteenmantels De nieuwe revolutionaire dubbelzijdige houthaard PERSBERICHT - NIEUW IN 2013-2014 De DESIGN 760 D GREEN met bijbehorende studio-schoorsteenmantels De nieuwe revolutionaire dubbelzijdige houthaard De dubbelzijdige houthaard van BG, de belangrijkste nieuwigheid

Nadere informatie

ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA

ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM ONDANKS ZIJN SLANKE ONTWERP PERFECTE BESCHERMING TEGEN ZON EN REGEN ERHARDT PM: de pergola-zonwering

Nadere informatie

200 serie. Subtiel Solide

200 serie. Subtiel Solide 200 serie Subtiel Solide Subtiel solide De 200 serie staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk karakter, het vergemakkelijkt

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Operating Instructions. Gebrauchsanweisung. Notice d utilisation. Modo de empleo. Betjeningsvejledning.

Gebruiksaanwijzing. Operating Instructions. Gebrauchsanweisung. Notice d utilisation. Modo de empleo. Betjeningsvejledning. Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing Operating Instructions Gebrauchsanweisung Notice d utilisation Modo de empleo Betjeningsvejledning Brukerveiledning Manuale dell utente xxx GEBRUIKSAANWIJZING Nederlands

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Sta stil bij veiligheid van douchewanden en -vloeren

Sta stil bij veiligheid van douchewanden en -vloeren Sta stil bij veiligheid van douchewanden en -vloeren Dat voorkomt letsel en verhoogt gevoel van welzijn Veiligheid is voor uw gasten essentieel. Het voorkomt letsel en het verhoogt het gevoel van welzijn.

Nadere informatie

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS MODERN, KLASSIEK OF EIGENTIJDS ONZE TERRASOVERKAPPING PAST ZICH AAN UW WENSEN AAN EEN SYSTEEM MET ALLE MOGELIJKHEDEN DAT OP ELK MOMENT KAN WORDEN UITGEBREID ERHARDT terrasoverkapping

Nadere informatie

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS BESCHERMING RONDOM VOOR BUITENRUIMTES Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon dat is levenskwaliteit voor ongestoord

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

De grootste keuze infrarood cabines

De grootste keuze infrarood cabines De grootste keuze infrarood cabines VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING 15 minuten 20 minuten De combinatie van de drie

Nadere informatie

Four Seasons Serres. ieder seizoen zijn charme. serres en serredaken

Four Seasons Serres. ieder seizoen zijn charme. serres en serredaken Four Seasons Serres ieder seizoen zijn charme serres en serredaken Laat uw droom in vervulling gaan... door de natuur in huis te halen. Vanaf nu geniet u van alle seizoenen, het schaduwspel van de zon

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11)

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Garagedeuren Sectionaal Veiligheid Kwaliteit Comfort www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Wilt u een mooie garagedeur die veilig is en alle comfort biedt? In harmonie met uw huis Dan weet u de garagedeuren

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice 12-13 Doeken en RAL kleuren 14-15

Nadere informatie

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Vereenvoudig uw leven met Nice Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Het is leuker om het met Nice te doen Een automatiseringssysteem voor schermen en luiken maakt

Nadere informatie

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT 64 liftsysteem Profielen van hoogwaardig aluminium, 6 mm sterk veiligheidsglas, deuren met liftsysteem en doorlopende magneetlijsten vormen de uitstraling

Nadere informatie

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen - Dubbele cabine ombouw - Grijskenteken- en 4x4 aanpassingen - Betimmeringen,laadvloeren - Side-, bullbars en imperiaals - Separatiewanden - Sortimo bedrijfswagen

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

Haal het daglicht uw kantoor binnen DYNAMISCHE LED PANELEN 1:00

Haal het daglicht uw kantoor binnen DYNAMISCHE LED PANELEN 1:00 DYNAMISCHE LED PANELEN 1:00 Waarom dynamisch licht Dynamische LED kantoorverlichting van Emmlight (markt introductie medio 2011) is een geavanceerde oplossing om de dynamiek van daglicht te introduceren

Nadere informatie

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis C200 douchecabine Swingdeur incl. vaste wand in nis Swingdeur in nis Design: De C200 staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk

Nadere informatie

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. . Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen. Maar veel glas kan

Nadere informatie

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS Stijlvol licht L uxaflex WINDOW FASHIONS Silhouette Gordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 3467 Luxaflex Silhouette

Nadere informatie

XLINE. Schaduwvoorziening van. veranda s en terrasoverkappingen

XLINE. Schaduwvoorziening van. veranda s en terrasoverkappingen XLINE Schaduwvoorziening van veranda s en terrasoverkappingen Schaduwvoorziening van veranda s en terrasoverkappingen Een veranda is het pronkstuk van menig huis. Een oase voor mens, dier en planten, waarin

Nadere informatie

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT v o l l e d i g af s l u i t b a r e l a m e l l e n t e r r a s o v e r k a p p i n g Camargue Terrasoverkapping met waterdichte lamellen en geïntegreerde waterafvoer Regelbare zonwering en ventilatie

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

Uw thuis een persoonlijk tintje geven. Met binnenzonwering

Uw thuis een persoonlijk tintje geven. Met binnenzonwering Uw thuis een persoonlijk tintje geven. Met binnenzonwering Breng uw creativiteit in de praktijk! U wilt uw huis een persoonlijk designtintje geven en een unieke feelgoodsfeer creëren? Met onze binnenzonweringoplossingen

Nadere informatie

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. . Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen. Maar veel glas kan

Nadere informatie

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS BESCHERMING RONDOM VOOR BUITENRUIMTES Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon dat is levenskwaliteit voor ongestoord

Nadere informatie

Gararol-poorten, veilig, comfortabel en isolerend.

Gararol-poorten, veilig, comfortabel en isolerend. Gararol-poorten, veilig, comfortabel en isolerend. VEILIGHEID COMFORT ISOLATIE Gararol-poorten bieden een interessante oplossing voor uw garage. Met Gararol-poorten biedt Building Plastics een passende

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Best quality swimmingpools. epoxy-acrylaat zwembad: BLIZ-line. thuis relaxen. met het geluid van water. onderdeel van VAC holding

Best quality swimmingpools. epoxy-acrylaat zwembad: BLIZ-line. thuis relaxen. met het geluid van water. onderdeel van VAC holding epoxy-acrylaat zwembad: BLZ-line thuis relaxen met het geluid van water Best quality swimmingpools BLZ-line, elke dag maximaal genieten Wit Eindeloos genieten van uw zwembad Het geluid van water, het geluid

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

Betaalbaar Design. just-racks. It s Just-Racks

Betaalbaar Design. just-racks. It s Just-Racks It s JustRacks NL Betaalbaar Design. De JustRacks tv meubel collectie is modern en elegant. De smart tv meubels zijn geschikt voor de nieuwste generatie smart televisies, en kenmerken zich door een tijdloos

Nadere informatie

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM In de zomermaanden bieden de uren op het eigen terras of balkon een stuk levenskwaliteit, waarvan u ongestoord wilt

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA

Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA Creëer uw eigen feelgoodruimte! U wilt meer tijd buiten doorbrengen en toch een perfecte zonwering hebben? Met onze innovatieve schermoplossingen

Nadere informatie

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN - LAMELLENDAKEN

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN - LAMELLENDAKEN HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN - LAMELLENDAKEN HET HELE JAAR GENIETEN Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE KONE toegangspoorten KONE toegangspoorten Intelligente besturing en effectieve toegangscontrole De KONE toegangspoorten zijn de nieuwe standaard voor

Nadere informatie

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond.

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Verbeter uw comfort met de ideale zonwerende en isolerend glasfolie. Verbeter de isolatie tot 41% (K-waarde), bespaar energie, hou overdreven warmte buiten

Nadere informatie

Plat dak producten. de nieuwe standaard! NIEUW!

Plat dak producten. de nieuwe standaard! NIEUW! Plat dak producten de nieuwe standaard! NIEUW! 2 Nieuw Plat dak producten Inhoud 3 VELUX State of the Art 4 Daglichtkoepel 10 Daglichtbox 14 Daglichtstraat 18 Algemene informatie Kijk voor prijzen in de

Nadere informatie

56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND. De New Look

56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND. De New Look 56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND De New Look Deze veranda s nieuwe stijl tonen een heel andere benadering van de veranda dan het klassieke concept dat we die allang kennen.

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie