24/7. Service die nooit stopt. 24-uurs service & onderhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "24/7. Service die nooit stopt. 24-uurs service & onderhoud"

Transcriptie

1 24/7 Service die nooit stopt 24-uurs service & onderhoud

2 Service die nooit stopt

3 Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service en onderhoudsbedrijven van Nederland. We bieden landelijke dekking en hebben ruim vijfendertig jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. Uw wensen staan centraal, 24 uur per dag Een schone, veilige én representatieve werkomgeving: het klinkt logisch en dat moet het ook zijn. Daarom gaan wij door waar anderen stoppen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij zijn benieuwd wat we voor u kunnen doen. U wilt een gevel die uitnodigend straalt en een vloer die het licht van buiten weerspiegelt? Of een gastvrije receptionist met een beveiligingsachtergrond? Ruitenheer heeft ervaring in de meest uiteenlopende branches. Alles op het gebied van onderhoud en service voor uw pand onder één dak. Dat bespaart u tijd en geld! Ruitenheer is ISO-9001, VCA* versie 2008/5.1 gecertificeerd en Salvage Erkend.

4 Service die nooit stopt

5 Waar anderen stoppen gaan wij verder. Op elk moment, in elke situatie kunt u op ons rekenen. In deze brochure presenteren we een overzicht van onze diensten. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze website. U kunt ons ook altijd bellen. Inhoudsopgave 06:47 Schoonmaak 08:05 Groenvoorziening 10:30 Gevelonderhoud 12:13 Schilderwerken 14:59 Vloeronderhoud 16:20 Bouw 18:55 Hygiëne Care 23:36 Beveiliging 02:35 Calamiteitendienst

6 06:47 vrijdag SCHOONMAAK Een schone werkomgeving maakt een goede indruk

7 De zon komt op. Een nieuwe dag begint. Terwijl de eerste werknemers het parkeerterrein op komen rijden, leggen de schoonmaakmedewerkers van Ruitenheer de laatste hand aan het schoonmaken van de bureaus, de vloeren en de toiletten. Een schone werkomgeving zorgt voor een prettige werksfeer en betere prestaties. Wist u dat een goede en regelmatige schoonmaak van uw bedrijfpand(en)/- ruimte(n) ervoor kan zorgen dat het ziekteverzuim met hele procenten daalt? Door regelmatig schoon te maken zweven er namelijk minder stofdeeltjes en bacteriën in de lucht die voor ziekte kunnen zorgen. Professioneel schoon Een schone werkomgeving is voor ieder bedrijf van groot belang. De schoonmaakmedewerkers van Ruitenheer maken met plezier elke ruimte goed schoon. Ongeacht of het algemeen of specialistisch schoonmaakwerk betreft. Dankzij onze schoonmaak professionals kunt u elke dag opnieuw rekenen op een perfect schoongemaakte ruimte. Algemeen en specialistisch schoonmaakwerk Tot de schoonmaakdiensten van Ruitenheer behoren, naast de traditionele kantoorschoonmaak, onder meer bouwen evenementen schoonmaak, handyman werkzaamheden, computerreiniging en desinfectie en reiniging in de voedingsmiddelen industrie. Al uw schoonmaak werkzaamheden zijn bij ons dan ook in goede handen. Eigen lijn schoonmaakproducten Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor uw bedrijf, maakt Ruitenheer gebruik van een eigen lijn met schoonmaakproducten. Deze lijn bevat de beste producten die momenteel verkrijgbaar zijn. Daarnaast stuurt Ruitenheer de juiste werknemers die passen bij uw bedrijf. Zij doen hun werk grondig en onopvallend en zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw bedrijf vlekkeloos verloopt. U kunt rekenen op de service van Ruitenheer, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Waar en wanneer dan ook. Wij nemen u graag alle schoonmaak zorgen uit handen.

8 08:05 vrijdag GROENVOORZIENING Perfect onderhouden groen

9 Vroeg in de ochtend, op het pas aangelegde gazon ligt nog dauw. De hovenier van Ruitenheer is geconcentreerd bezig om de heg perfect strak te snoeien. Zodat de klanten en werknemers van het bedrijf kunnen genieten van een keurige entree. Een strak gemaaid gazon en gevarieerd groen zonder onkruid doet de uitstraling van uw bedrijf goed. Bij Ruitenheer zorgen wij voor modern aangelegd en onberispelijk gesnoeid groen. Aanleg én onderhoud zonder verrassingen De aanleg en het onderhoud van uw gazon, heg, bomen en ander groen voeren we uit volgens de RAW-systematiek. We werken met beeld- en presentatiebestekken. Als opdrachtgever weet u precies waar u aan toe bent. Onze hoveniers controleren en rapporteren hun bevindingen voordat ze aan de slag gaan. in huis om gazons en bermen perfect te onderhouden. Onze medewerkers hebben een passie voor groen en zijn pas tevreden wanneer u dat bent. U vraagt wij maaien Maar daar blijft het niet bij. U kunt er van op aan dat Ruitenheer grondig uitpakt. Naast grondwerk en aanleg, snoeiwerk tot 35 meter en het rooien en frezen van boomwortels kunt u ook alle andere voorkomende werkzaamheden aan ons overlaten. Denk aan maaien, het keppelen van ruwgras en het aanleggen van gazons. Bovendien rooien en vellen wij bomen en planten en verplanten wij (zware) bomen. Groene vingers Alle voorkomende werkzaamheden in het groen op uw terrein behoren tot ons vakgebied. Ruitenheer heeft alle materieel Laat alle voorkomende werkzaamheden in het groen op uw terrein over aan Ruitenheer. Wij garanderen een zorg minder en een resultaat waar u trots op bent.

10 10:30 vrijdag GEVELONDERHOUD Uw gevel: visitekaartje van het bedrijf

11 Het is halverwege de ochtend. Terwijl het personeel geniet van een kop koffie, zijn de glazenwassers van Ruitenheer de gevel aan het ontdoen van de sporen die het weer vannacht op het pand achterliet. Uw gevel is bepalend voor de indruk van uw bedrijf. Wilt u uw gevel laten stralen? Ruitenheer heeft ruim 80 gevelonderhoud specialisten die u hier graag bij helpen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met diverse middelen en materialen. Zij zorgen dat uw gevel langdurig beschermd is tegen allerlei atmospherische invloeden, zoals bijvoorbeeld weer, verkeer, bouwwerkzaamheden en luchtvaart. Gevelreiniging en gevelonderhoud Een schone gevel is van belang voor het behoud van uw pand en voor een nette uitstraling. Daarbij kan het gevelonderhoud van Ruitenheer uitkomst bieden. Wij bieden u alle soorten van gevelreiniging aan, van hogedrukreiniging van metselwerk en graffitiverwijdering tot het handmatig reinigen van profielen en het reinigen en onderhouden van aluminium en kunststof geveldelen. Voegwerken Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard. Hydrofoberen / Conserveren Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunsstof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen. Glasbewassing Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma Glazenwasser en Glasbewassing in uitzonderingssituaties.

12 12:13 vrijdag schilderwerken Schilderwerk dat jaren meegaat

13 Middagpauze. Terwijl het personeel gaat lunchen, zijn de schilders van Ruitenheer bezig bladderend verfwerk te verwijderen. Morgen zijn de kozijnen weer voorzien van een glanzende nieuwe laag. Een professionele verflaag doet veel voor de uitstraling van uw pand. Zowel buiten als binnen. Een bedrijfspand maakt deel uit van uw kapitaal. Daar bent u natuurlijk zuinig op. Ruitenheer heeft jarenlange ervaring met het beheer én onderhoud van bedrijfspanden. Dankzij ons schilderwerk zorgen wij ervoor dat uw pand weer de gewenste uitstraling heeft. Uniek concept Multi-service verlener Schilderwerk kenmerkt zich door seizoensgebondenheid en gebeurt veelal op ad hoc basis. Schildersbedrijven moeten binnen een paar maanden hun jaaromzet realiseren. Ad hoc basis zorgt er tevens voor dat schildersbedrijven hoogwerkers moeten inhuren. U betaalt hier de hoofdprijs voor. Wij doen het anders. Onze schilders zijn tevens opgeleid tot gevelonderhoud medewerker. Zij kunnen hierdoor het hele jaar werkzaam zijn en zijn dan gegarandeerd van een vast inkomen. Ruitenheer heeft een geheel eigen hoogwerkerpark tot 45 meter. Klantgericht, duurzaam en efficiënt Onze schilders werken klantgericht, duurzaam en gebruiken een effectieve combinatie van verfsystemen. Zo zorgen we dat u zo min mogelijk overlast heeft en zo lang mogelijk van het resultaat kunt genieten. U krijgt 5 jaar garantie op ons schilderwerk. Zorg voor een goede indruk Een mooi en fris interieur zegt iets over uw bedrijf. Laat zien dat u geeft om details. De schilders van Ruitenheer zijn de aangewezen partij voor het opknappen van uw schilderwerk. Uw wanden, deuren, trappen en kozijnen zien er snel weer als nieuw uit. Bij Ruitenheer kunt u rekenen op een proactieve houding en een luisterend oor. Wij voorzien u vooraf van gedegen advies, een planning en een offerte. Zo weet u altijd wat u van ons kunt verwachten en kunnen wij het beste schilderwerk leveren.

14 14:59 vrijdag VLOERONDERHOUD Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw vloeren

15 Halverwege de werkdag. De ambtenaren zitten druk te typen achter hun computers. Ondertussen is een medewerker van Ruitenheer verdiept in het polijsten van de stenen vloer in de hal. Het oppervlakte achter hem weerspiegelt zijn harde werk. De vloeren in uw pand hebben heel wat te verduren. Hakken, wielen, vuil, vocht, en zonlicht veroorzaken vuil en slijtage. Dit heeft gevolgen voor de uitstraling van uw vloer, en dus van uw pand. Met planmatig vloeronderhoud van Ruitenheer heeft u een zorg minder. De beste behandeling Wij richten ons op zowel de uitstraling als de conditie van uw vloeren. Met optimaal onderhoud kan een vloer namelijk jarenlang mee. Bij Ruitenheer werken gediplomeerde medewerkers die periodiek cursussen volgen, om elk type vloer van het beste onderhoud te kunnen voorzien. Ze werken alleen met de beste materialen en technieken. Wij zorgen dat uw vloeren er altijd op hun best uitzien. Jaar in jaar uit. vloerbedekking of het opnieuw laten glanzen van natuursteen. Ruitenheer heeft de specialisten in huis die uw vloer in topconditie houden. Onze medewerkers hebben ervaring met alle vloeren en alle soorten vervuiling en slijtage. Anti-slip Voorkom ongelukken en laat uw stenen vloer voorzien van een effectief anti-slip middel. Wij kunnen voor iedere stenen vloer afzonderlijk bepalen wat het beste anti-slip middel is. Bij Ruitenheer stellen wij een passend rapport op voor uw vloer. Met advies op maat en de beste onderhoudstips. Zodat uw vloer nog heel lang mooi blijft. Alle soorten vloeren Of het nu gaat om het strippen en coaten van linoleum vloeren, het reinigen van

16 16:20 vrijdag BOUW Beheer en onderhoud van uw bedrijfspand

17 Eind van de middag. De ervaren timmerman van Ruitenheer werpt nog een laatste kritische blik op zijn werk. Is alles in perfecte staat? Alleen dan loopt hij naar de eigenaar van het pand om te rapporteren. Deze kan morgen met een gerust hart die belangrijke klant welkom heten. Uw gebouwen zijn deel van uw kapitaal. Daar bent u zuinig op. Ruitenheer begrijpt dat als geen ander. Wij hebben jarenlange ervaring met het beheer en onderhoud van bedrijfspanden. Uw gebouw in goede handen U kunt rekenen op een pro-actieve houding. Zien wij efficiënte of slimme oplossingen voor onze serviceverlening, dan bent u de eerste die daarvan profiteert. U deelt in de winst. Wij zien onszelf als uw samenwerkingspartner: dat werkt! Vele woningbouwverenigingen, gemeenten, Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbeheerders gingen u voor. Waarom Ruitenheer? snel en efficiënt enthousiaste vakmensen scherpe tarieven een gedegen advies, planning en offerte vooraf kwaliteits- en milieucertificaten als ISO 9001 en VCA* versie 2008/5.1 alle verwante activiteiten bij de hand Klantgericht Ruitenheer beschikt over een enthousiast team van vakmensen die u graag voor u aan de slag te gaan. Onze medewerkers werken klantgericht, met duurzame materialen en gebruiken een effectieve combinatie van bouwsystemen. Duurzaam en efficiënt We zorgen dat u zo min mogelijk overlast heeft en zo lang mogelijk van het resultaat kunt genieten. Vanzelfsprekend werken alle medewerkers van Ruitenheer secuur en volgens planning, zodat vertragingen tot een minimum beperkt blijven. Eisen stellen mag! Perfect beheer. Onberispelijk onderhoud. Scherpe tarieven. Eist u het van ons? Wij voldoen er graag aan.

18 18:55 vrijdag HYGIENE CARE Brandschone en verzorgd sanitair

19 Terwijl het laatste kantoorpersoneel het parkeerterrein verlaat, ontfermen de medewerkers van Ruitenheer zich over de toiletten. Morgenochtend is alles brandschoon. Frisse en smetteloos schone sanitaire ruimtes zijn essentieel voor elk bedrijf. En een gastvrij gebaar voor gasten. Met Ruitenheer kiest u voor de best mogelijke professionele toilet hygiëne. Alles in één keer geregeld Van het schoonmaken van toiletten, het legen van de prullenbakken, het schoonmaken van de wastafels tot het aanvullen van zeepdispensers, plaatsen luchtverfrissers en het vervangen van de handdoekrollen. Ruitenheer regelt álles op het gebied van hygiëne en sanitair. De beste producten Ruitenheer maakt voor haar eigen lijn gebruik van de beste producten die momenteel verkrijgbaar zijn. Ruitenheer biedtt u de mogelijkheid tot het kopen, het huren of het in bruikleen nemen of onze gebruiksproducten. Smetteloos en bacterievrij Ruitenheer neemt de zorg voor sanitaire ruimtes binnen bedrijven zeer serieus. Voor het welzijn van de werknemers, bezoekers, gasten en patiënten moeten deze ruimtes op elk moment van de dag smetteloos en bacterievrij zijn. Met onze producten en diensten zorgt u, zonder eigen inspanning, op ieder moment voor brandschone sanitaire ruimtes. Concurrerende tarieven Ons brede assortiment producten komt uit onze eigen groothandel. Deze producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk en daarom voorzien van een Ecolabel. Doordat wij rechtstreeks onze inkopen doen, kunnen wij scherpe tarieven bieden. Vanzelfsprekend voldoen al onze producten aan de modernste wet- en regelgeving volgens de HACCP-normen. Geef de zorgen rond uw toiletruimtes uit handen en kies voor een brandschoon resultaat, altijd gevulde houders en dispensers en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Voor een zeer scherp tarief.

20 vrijdag BEVEILIGING23:36 Optimale beveiliging

21 Het is nacht. De beveiligers van Ruitenheer lopen zo stil mogelijk rond het hotel om niemand wakker te maken. Ze houden alles goed in de gaten. Morgen is er weer een nieuwe zorgeloze dag voor de gasten. Uw medewerkers willen onbezorgd hun werk doen. Uw gasten willen zich veilig voelen in uw pand. Ruitenheer combineert veiligheid met service. Toegangsbeleid en brandbeveiliging stemmen we nauwkeurig op elkaar af. Ruitenheer is gespecialiseerd in diverse disciplines van beveiliging en onze medewerkers hebben allemaal een BHV-diploma. Brandbeveiliging Ruitenheer is gespecialiseerd in brandpreventie en geeft u gedegen advies. We verkopen, controleren en onderhouden alle soorten brandblusapparatuur, maar ook noodverlichting, meldinstallaties, BHV- verbanddozen en branddekens. Hotelbeveiliging en receptiediensten Ruitenheer is actief in de beveiliging van diverse 4- en 5- sterren hotels. Wij zijn ook verantwoordelijk voor de night-audit diensten van enkele hotels, en kunnen alle voorkomende receptiediensten voor u verzorgen. Winkelsurveillance Onze winkelsurveillanten zijn niet alleen beveiligingsmedewerker maar ook gastheer of gastvrouw voor uw winkel. Ze zijn op de hoogte van de relevante regelgeving en geschoold in het omgaan met moeilijk gedrag. Object- en projectbeveiliging Ruitenheer zorgt voor beveiliging en bewaking ter plaatse. Door middel van bijvoorbeeld een receptionist, die naast beveiligingstaken ook receptiediensten op zich neemt. We kunnen surveilleren in uw kantoor en/of werkplaats. Onze medewerkers zijn in het bezit van veiligheidskleding, zodat ze zich conform de richtlijnen mogen verplaatsen op bouwterreinen en dergelijke. Inbraakbeveiliging De zichtbare aanwezigheid van alarmsystemen heeft een preventieve werking. Ruitenheer installeert inbraakvertragend hang- en sluitwerk. Desgewenst met elektronische signalering. Bij een inbraakpoging wordt onmiddellijk een signaal doorgegeven aan een particuliere beveiligingsmaatschappij.

22 02:35 vrijdag CALAMITEITENDIENST Deskundige hulp bij calamiteiten.

23 Het brandalarm galmt nog na in de oren van het geschrokken personeel. De medewerker van Ruitenheer neemt grondig de schade op en stelt met een vriendelijke glimlach iedereen gerust. Wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten of andere calamiteiten zijn helaas slecht te voorspellen. Met Ruitenheer weet u zeker dat u snel over een deskundig team beschikt dat adequate en professionele hulp biedt. In welke situatie dan ook. 24/7 paraat Ons eigen calamiteiten team bestaat uit werknemers en coördinatoren die 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat staan en professionele hulpverlening bieden bij calamiteiten. Door snel en adequaat te handelen zorgen wij dat bedrijfsstilstand zoveel als mogelijk wordt beperkt. U kunt snel weer aan de slag. Ruitenheer heeft eigen mobiele (waterzuiverings)units en verzorgt voor u het transport en de opslag van inboedels. Verzekeringszaken handelen wij snel af en ook alle ondersteunende werkzaamheden hebben wij onder één dak. Hoe het werkt De coördinatoren van Ruitenheer zorgen voor de reiniging- en saneringswerkzaamheden. Ze analyseren de mogelijke oorzaak/toedracht ten behoeve van een calamiteiten rapportage. Ze verzamelen nadere gegevens en beschrijven de schade-omvang. Tot slot rapporteren de coördinatoren over de getroffen maatregelen en hun effecten. En het vervolg traject met betrekking tot het herstel? Ook dat kunnen wij voor u organiseren. Alarmnummer Om 24 uur per dag bereikbaar te zijn heeft Ruitenheer Calamiteitendienst een eigen alarmnummer. Dus bij calamiteiten belt u 0800-RUITENHEER Aan het ergste scenario denken is ons vak. Wanneer het er op aankomt, zijn wij er ook voor u.

24 Bel ons, 24 uur per dag (020) Hoofdkantoor Transistorstraat CK Almere Postbus AB Almere Arnhem (026) Den Bosch (073) Rotterdam (010) Diemen (088) uurs service & onderhoud

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU ww w.l ub ke. nl SCHOONMAAK OP In de loop der jaren (35 jaar) heeft schoonmaakbedrijf Lübke zich ontwikkeld tot een gerenommeerde, professionele organisatie in de schoonmaak- en glazenwasserijbranche in

Nadere informatie

A bright and healthy place puts a smile on your face

A bright and healthy place puts a smile on your face A bright and healthy place puts a smile on your face GROEP DURIEUX VDP CLEANING STELT ZICH VOOR VDP Cleaning is het nieuwe dochterbedrijf van Groep Durieux en zusterbedrijf van Durieux dak- en gevelrenovatie.

Nadere informatie

MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON.

MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON. MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON. VAN ALEM SCHOONMAAK VAN ALEM SCHOONMAAK ZORGT VOOR EEN SCHONE WERKOMGEVING EN EEN FRISSE UITSTRALING Onze schoonmaakmedewerkers werken met plezier aan de heldere uitstraling

Nadere informatie

Het is bewezen dat de productiviteit van een onderneming bij een schone omgeving omhoog gaat. Wij werken hier graag aan mee. Door te zorgen dat het

Het is bewezen dat de productiviteit van een onderneming bij een schone omgeving omhoog gaat. Wij werken hier graag aan mee. Door te zorgen dat het Het is bewezen dat de productiviteit van een onderneming bij een schone omgeving omhoog gaat. Wij werken hier graag aan mee. Door te zorgen dat het werkelijk schoon is, want mensen voelen zich prettiger

Nadere informatie

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Mooi van buiten, mooi van binnen Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Het visitekaartje van uw bedrijf of woning... Complete aanpak Wat mooi is, wilt u graag mooi houden. Bij Buijs Project

Nadere informatie

BUITEN GEWOON SCHOON

BUITEN GEWOON SCHOON BUITEN GEWOON SCHOON reinigen van verhardingen Schoonmaak van diverse soorten verhardingen d.m.v. schrobben, vegen, borstelen, hogedrukstralen met heet water Verwijderen specifiek vuil, o.a. kauwgom, mos

Nadere informatie

G ERCO E EN SCHONE KEUS.

G ERCO E EN SCHONE KEUS. G ERCO E EN SCHONE KEUS. O OK HET MILIEU HOUDEN WIJ GRAAG SCHOON! Voor een bedrijf dat graag schoon werk aflevert, is het vanzelfsprekend dat er ook aandacht is voor een schoon milieu. Zowel voor het gebruik

Nadere informatie

INDUSTRIËLE BEVEILIGING BRANDWACHTEN

INDUSTRIËLE BEVEILIGING BRANDWACHTEN INDUSTRIËLE BEVEILIGING De waardevolle eigendommen die in uw bedrijf aanwezig zijn, de veiligheid die u op de nieuwbouw van een terrein wilt garanderen, inbraak, brandstichting, vernieling; zaken waarvan

Nadere informatie

schoon, schoner, schoonst

schoon, schoner, schoonst schoon, schoner, schoonst glasbewassing bouwschoon tuinonderhoud industriële reiniging compu G. Van Alem Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten is een betrouwbaar, gecertificeerd schoonmaakbedrijf, actief in

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Ten Brinke Interieurbeplanting BV

Ten Brinke Interieurbeplanting BV Ten Brinke Interieurbeplanting BV Zuiderlaan 28f 6905 AE Zevenaar Postbus 2076 6900 CB Zevenaar t +31 (0) 316 33 24 00 f +31 (0) 316 34 56 33 info@ten-brinke.nl www.ten-brinke.nl www.kantoorplant.nl Ten

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan De Jong Glas & Gevel bestaat sinds 2000. Wij zijn gestart in Rijswijk en inmiddels gevestigd in Wassenaar. De afgelopen 18 jaar hebben wij met

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

Veelzijdig partner in bouw en renovatie. Transparant en menselijk van offerte tot en met realisatie en nazorg

Veelzijdig partner in bouw en renovatie. Transparant en menselijk van offerte tot en met realisatie en nazorg Veelzijdig partner in bouw en renovatie Transparant en menselijk van offerte tot en met realisatie en nazorg Goedendag, Consilium Total Care is een veelzijdige organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

www.facilitygroep.com

www.facilitygroep.com www.facilitygroep.com VOORWOORD Een ervaren, gespecialiseerde schoonmaakdienstverlener, gestart als een klein schoonmaakbedrijf en na ruim 25 jaar ervaring uitgegroeid tot een betrouwbare specialist! Zo

Nadere informatie

SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN

SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN Koester uw kostbaar bezit KOESTER UW KOSTBAAR BEZIT Uw eigen woning is uw kostbaar bezit. Een prettige plek waar u rust vindt. Naast deze emotionele waarde

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten.

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. Dienstverlening binnenste buiten. Wat wij voor u kunnen doen? Wij denken in facilitaire oplossingen. Van Facilitaire Huize is een onafhankelijk facilitair bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel

Nadere informatie

MEESTERS IN KWALITEIT

MEESTERS IN KWALITEIT vastgoedonderhoud sinds 1894 MEESTERS IN KWALITEIT vijf jaar garantie op buitenschilderwerk KWALITEIT-OP-MAAT! Al sinds 1894 verrichten de vakschilders van Ham Schilderwerken in Velsen hun werkzaamheden

Nadere informatie

Het houten kozijn en meer!

Het houten kozijn en meer! Het houten kozijn en meer! voortdurend innovatief presteren een unieke combinatie van professionals VIP-kozijn: 1 + 1 = 3 Wat gebeurt er als twee familiebedrijven met passie voor vakmanschap, een doorzettersmentaliteit

Nadere informatie

Altijd Achterberg Schilders

Altijd Achterberg Schilders Altijd Achterberg Schilders serieus over schilderwerk schilderen behangen glaszetten trots... 2 Voor u ligt onze brochure waarin wij u een kijkje geven in ons schildersbedrijf. Een bedrijf waar we erg

Nadere informatie

U heeft brandof waterschade... Wat nu?

U heeft brandof waterschade... Wat nu? U heeft brandof waterschade... Wat nu? U heeft brand- of waterschade... Schade is vervelend en komt nooit gelegen. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat er op dit moment van alles door u heen gaat.

Nadere informatie

G I J S B E R S h o v E n I E R S

G I J S B E R S h o v E n I E R S G I J S B E R S h o v e n i e r s Passie voor groen 2 Sfeer sfeer IN GROEN Aangenaam Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden vraagt meer dan alleen maar vakmanschap. Het is vooral passie die er bij

Nadere informatie

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard Aangenaam HECTAS is één van de meest toonaangevende schoonmaakorganisaties in Nederland. Vanuit 12 vestigingen en met meer dan 3000 medewerkers, bouwen we iedere

Nadere informatie

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Wij zijn Rodenburg Tuinen... Ons team bestaat uit professionals op elk vakgebied. Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen,

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Green Cleaning Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Waarom green? Green is bij ons meer dan groen het staat voor duurzaam. HECTAS hecht nadrukkelijk veel waarde

Nadere informatie

Assistent schoonmaak. Preview

Assistent schoonmaak. Preview 111018 Preview Voorwoord... 7 Deel 1 Algemene inleiding voor de Assistent schoonmaak... 9 1. De opleiding... 11 1.1. Wat ga je leren?... 11 1.2. Waar ga je leren?... 12 1.3. Het lesmateriaal... 12 1.4.

Nadere informatie

Wij bouwen aan uw woonwensen!

Wij bouwen aan uw woonwensen! Wij bouwen aan uw woonwensen! es Bouw B.V. Dynamoweg 27, 2627 CG Delft T (015) 285 08 64 F (015) 261 40 72 E info@rdevriesbouw.nl I www.rdevriesbouw.nl Een totaalpakket voor es S Een totaalpakket voor

Nadere informatie

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk Referentiesheet Bedrijfspand Bouwbedrijf Voegafdichting Van den vochtsanering Bogaard, Geldermalsen met vakwerkgarantie Uw complete partner voor voegafdichting

Nadere informatie

Berendsen Schoenenservice

Berendsen Schoenenservice Berendsen De Berendsen werkt voor u Er komt veel kijken bij veiligheidsschoenen, maar daar heeft u met de Berendsen Berendsen geen omkijken meer naar. Het enige wat u Berendsen zorgt ervoor dat uw medewerkers

Nadere informatie

Studiegids. Schoonmaken is een vak A Hofmanweg 5a, 2031 BH Haarlem 023-531 51 86 www.studieplannederland.nl info@studieplannederland.

Studiegids. Schoonmaken is een vak A Hofmanweg 5a, 2031 BH Haarlem 023-531 51 86 www.studieplannederland.nl info@studieplannederland. Studiegids Schoonmaken is een vak A Hofmanweg 5a, 2031 BH Haarlem 023-531 51 86 www.studieplannederland.nl info@studieplannederland.nl Studie Plan Nederland is dé vakopleider voor de schoonmaakbranche.

Nadere informatie

Deze opleiding is voor schoonmaakmedewerkers, zowel in dienst van een schoonmaakbedrijf als medewerkers uit een "eigen-dienst- situatie".

Deze opleiding is voor schoonmaakmedewerkers, zowel in dienst van een schoonmaakbedrijf als medewerkers uit een eigen-dienst- situatie. Basismodule schoonmaakonderhoud. Deze opleiding is voor schoonmaakmedewerkers, zowel in dienst van een schoonmaakbedrijf als medewerkers uit een "eigen-dienst- situatie". Werkwijze en toepassing van het

Nadere informatie

Hout Coatings. Planhus ONDERHOUDSADVIES. uw verfspecialist voor houten woningen en projecten

Hout Coatings. Planhus ONDERHOUDSADVIES. uw verfspecialist voor houten woningen en projecten ONDERHOUDSADVIES Planhus Onderhouds en schilder advies Planhus Geachte heer/mevrouw, U hebt gekozen voor een houten huis. Dat is een bewuste, verstandige keuze waarmee wij u van harte mee feliciteren.

Nadere informatie

DAGELIJKS ONDERHOUD PLANMATIG ONDERHOUD SCHILDERWERKEN RENOVATIE & VERBOUW HERBESTEMMING NIEUWBOUW GEVELREINIGING ONTWERP BEHEER 24 UURS SERVICE

DAGELIJKS ONDERHOUD PLANMATIG ONDERHOUD SCHILDERWERKEN RENOVATIE & VERBOUW HERBESTEMMING NIEUWBOUW GEVELREINIGING ONTWERP BEHEER 24 UURS SERVICE DAGELIJKS ONDERHOUD PLANMATIG ONDERHOUD SCHILDERWERKEN RENOVATIE & VERBOUW HERBESTEMMING NIEUWBOUW GEVELREINIGING ONTWERP BEHEER 24 UURS SERVICE DUURZAAMHEID CERTIFICATEN CONTACT DAGELIJKS ONDERHOUD Onderhoud

Nadere informatie

Partner in brandbeveiliging

Partner in brandbeveiliging Partner in brandbeveiliging Brandveilig! Brand is de grootste nachtmerrie voor iedere ondernemer. Altebra zorgt dat u rustig kunt slapen! Wij leveren en onderhouden slimme sprinklerinstallaties om uw bedrijf

Nadere informatie

Jouw toekomst ligt in de schoonmaak!

Jouw toekomst ligt in de schoonmaak! Jouw toekomst ligt in de schoonmaak! De schoonmaak- en glazenwassersbranche www.schoonmaakwereld.nl Schoonmaak is overal Overal waar je komt, wordt schoongemaakt. Op school, op je werk, in bussen, treinen,

Nadere informatie

Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit

Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit Werkproces 1.1: Werkzaamheden voorbereiden De schoonmaker/medewerker vloeronderhoud ontvangt de opdracht van zijn (operationeel) leidinggevende

Nadere informatie

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Fa. P. Rasenberg in Terheijden is een echt familiebedrijf met gemotiveerde medewerkers. De eerste steen

Nadere informatie

Safety & Security Management bv

Safety & Security Management bv Safety & Security Management bv Hosting Your Safety & Security Safety & Security Management Eén aanspreekpunt Van concept tot realisatie en verder.. Het inbrengen van kennis en expertise Wij combineren

Nadere informatie

Een goed gevoel bij alles wat u graag uit handen geeft.

Een goed gevoel bij alles wat u graag uit handen geeft. 3 Een goed gevoel bij alles wat u graag uit handen geeft. Er zijn van die zaken die u liever uit handen geeft. Omdat u de kennis van een specialist wilt inzetten, bijvoorbeeld bij een asbestprobleem. Of

Nadere informatie

VAN DER HAAR GROEP. Duurzame oplossingen. voeg- en metselwerkrenovatie. www.vanderhaargroep.nl. Gevelrenovatie - Onderhoud

VAN DER HAAR GROEP. Duurzame oplossingen. voeg- en metselwerkrenovatie. www.vanderhaargroep.nl. Gevelrenovatie - Onderhoud VAN DER HAAR GROEP Gevelrenovatie - Onderhoud Duurzame oplossingen voor de levensduur van uw gevel Gespecialiseerd in voeg- en metselwerkrenovatie www.vanderhaargroep.nl VAN DER HAAR GROEP Gevelrenovatie

Nadere informatie

Retail. Supermarkten. Non-food

Retail. Supermarkten. Non-food Retail Supermarkten Non-food Schone rekken en schappen, een schone vloer, hygiënische sanitaire ruimten. Prettig voor uw personeel, prettig voor uw klanten. En prettig voor u. U heeft alle belang bij een

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

Schoonmaken is een uiterst serieuze zaak...

Schoonmaken is een uiterst serieuze zaak... Schoonmaken is een uiterst serieuze zaak... ...maar dat wil niet zeggen dat we er geen lol in hebben! Bij Schoonmaakdiensten Van Vliet houden we ervan ons werk goed, vlot en efficiënt te doen. Dat is niet

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN Elk project zien we als een specifieke uitdaging die we met succes willen afronden. Bij Venko is niets vanzelfsprekend en bovendien geloven we, dat als je wat wilt, je er helemaal voor moet gaan. SCHILDEREN,

Nadere informatie

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG GECERTIFICEERD KOMO DAKDEKKERS- BEDRIJF RENOVATIE RESTAURATIE NIEUWBOUW Verkoelendak Nederland: specialist in daken en gevels Verkoelendak Nederland is al meer dan 50 jaar

Nadere informatie

Abiant. Dat komt goed. www.abiant.nl

Abiant. Dat komt goed. www.abiant.nl Abiant. Dat komt goed. www.abiant.nl Flexibele werkversterking Tijdelijk personeel nodig? Abiant biedt u flexibele werkversterking Goede mensen zijn de drijvende kracht achter uw organisatie. Echte Abianters

Nadere informatie

Om de doelstellingen van de code te realiseren zijn de volgende inspanningen geleverd op het gebied van:

Om de doelstellingen van de code te realiseren zijn de volgende inspanningen geleverd op het gebied van: Hierbij verklaart Berko Schoonmaakdiensten bv, de code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwasserbranche in de organisatie toe te passen. Om de doelstellingen van de code te realiseren

Nadere informatie

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Inhoud Een goede basis voor uw VvE. 3 U bepaalt zelf wat u nodig heeft. 4 Bent u voor genoeg geld verzekerd? Wij helpen

Nadere informatie

compleet in veiligheid

compleet in veiligheid compleet in veiligheid shocking niet? RBC Nederland RBC Nederland Veiligheidspersoneel Bewakingspersoneel Technische oplossingen Verkoop Verhuur Diensten Opleidingen Advies Elke dag hebben we te maken

Nadere informatie

1-2-3-Schoon. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek

1-2-3-Schoon. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek 1-2-3-Schoon Schoonmakers die vooruitdenken De juiste mensen op de juiste plek 1-2-3-Schoon In drie stappen naar een schone school 1-2-3 Gom maakt in overleg met u een transparant maatwerkplan op basis

Nadere informatie

Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit

Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit Werkproces 1.1: Werkzaamheden voorbereiden De reiniger in de voedselverwerkende industrie ontvangt de opdracht van zijn (operationeel) leidinggevende

Nadere informatie

Onze diensten. Inhoudsopgave

Onze diensten. Inhoudsopgave Onze diensten Inhoudsopgave 1. Beglazing 2 2. Brandwerende verf 3 3. Gevelbeplating 4 4. Kunststofvloeren 5 5. Mutatie onderhoud 6 6. Nieuwbouw utiliteit 7 7. Nieuwbouw woningbouw 8 8. Onderhoud 9 9. Spuitpleisterwerk

Nadere informatie

HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF

HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF BEZOEK OOK ONZE MET ONS KUNT U BOUWEN! HOGEROP MET XTRA MATERIEEL U wilt hogerop? Xtra Materieel heeft de oplossing voor u. We bieden u een groot assortiment van hoogwerkers,

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

BESCHERMEN EN BEHOUDEN MULTIDISCIPLINAIRE AANPAK

BESCHERMEN EN BEHOUDEN MULTIDISCIPLINAIRE AANPAK Als je wat wilt, moet je er helemaal voor gaan. Dat is wat wij geloven. Bovendien is bij Venko niets vanzelfsprekend. Elk project zien we als een uitdaging die wij met succes willen afronden. OUTDOOR:

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

AZ In Zaken 6 AZ In Zaken 7

AZ In Zaken 6 AZ In Zaken 7 AZ In Zaken 6 AZ In Zaken 7 cavallaronapoli.com Rabobank en AZ hebben een speciale samenwerking. Door jeugd bewust te laten leven en duurzaamheid te stimuleren. Rabobank is ook dit seizoen business partner

Nadere informatie

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. onderhoud & dienstverlening

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. onderhoud & dienstverlening Dienstverlening binnenste buiten. onderhoud & dienstverlening Wat wij voor u kunnen doen? Wij denken in facilitaire oplossingen. Van Facilitaire Huize is specialist op het gebied van facilitaire dienstverlening;

Nadere informatie

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON OVER ONS WILLY NAESSENS Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren

Nadere informatie

Welkom. Ivo Snelders Zorgeloos Service

Welkom. Ivo Snelders Zorgeloos Service Welkom Ivo Snelders Zorgeloos Service Inhoud Aanleiding Zorgeloos Service Invulling geven aan een behoefte Zorgeloos Service: Uw Zorg uit handen Overzicht verschillende diensten Hoe werkt Zorgeloos Service

Nadere informatie

Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen

Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen GB&O staat voor Gevel Beheer & Onderhoud; een duurzame krachtenbundeling van professionals

Nadere informatie

Multifood - Uw Totaalleverancier voor de Horeca, Catering en Institutionele markt

Multifood - Uw Totaalleverancier voor de Horeca, Catering en Institutionele markt Inhoud Algemeen - Voorwoord - De mensen achter Multifood; even voorstellen. - Onze visie, missie en de kernwaarden - De kracht van Multifood - De werkwijze van Multifood Multifood in de praktijk - Versgroepen

Nadere informatie

EEN SCHONE EN VEILIGE WIJK: DAT DOE JE SAMEN

EEN SCHONE EN VEILIGE WIJK: DAT DOE JE SAMEN EEN SCHONE EN VEILIGE WIJK: DAT DOE JE SAMEN Wonen is meer dan een dak boven je hoofd. Prettig wonen doe je ook in een schone veilige woonomgeving. De Veenendaalse Woningstichting (VWS) wil graag dat

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure DPM groep 2014

dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure DPM groep 2014 dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure DPM groep 2014 DPM groep DPM groep is al 15 jaar actief partner voor bedrijven en instellingen, met name binnen de culturele sector. Wij ontzorgen onze

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

Het Jadon reinigingsmiddel is water, puur water. Voor een schone Stad

Het Jadon reinigingsmiddel is water, puur water. Voor een schone Stad Voor een schone Stad Voor en na H2O De professionals Jadon heeft jarenlang ervaring in het reinigen van bestratingen, en het verwijderen van kauwgom in de openbare ruimte. Met onze unieke reinigingstechniek

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Gerritsen kleinbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam In ruim 75 jaar heeft Gerritsen Bouwgroep

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

shiningantonio Hartelijk welkom! Visie en missie De facilitaire diensten van antonio zijn professioneel en persoonlijk

shiningantonio Hartelijk welkom! Visie en missie De facilitaire diensten van antonio zijn professioneel en persoonlijk shiningplaces Hartelijk welkom! In 1976 richtten mijn ouders, Vesna en Antonio, schoonmaakbedrijf antonio op. Hun droom: een solide en vakkundig bedrijf met langdurige relaties, dat oprecht betrokken is

Nadere informatie

Visiedocument: Hostmanship en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Visiedocument: Hostmanship en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Visiedocument: Hostmanship en de Code DANKZIJ HOSTMAN SHIP IS HET DUS MOGELIJK EEN BELANGRIJKE MEERWAARDE BIEDEN ÉN EEN GOEDE INVULLING GEVEN AAN DE CODE Hostmanship kan de meerwaarde bieden die opdrachtgevers

Nadere informatie

Technologie in detail

Technologie in detail Technologie in detail Pretec Precisietechniek BV Postbus 149 2250 AC Voorschoten Industrieweg 16-18 2254 AE Voorschoten t +31 (0)71 56 19 164 f +31 (0)71 56 18 119 e info@pretec.nl. Deel kennis en maak

Nadere informatie

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL kwaliteit. comfort. UITSTRALING. service. goede keuze KEUZE Wie Chair Repair = Harold Werner Al 26 jaar werk ik met veel plezier in de meubelbranche. Ik heb ontzettend

Nadere informatie

Hoe krijgt u dit schoon?

Hoe krijgt u dit schoon? Lees snel verder hoe wij u kunnen helpen Hoe krijgt u dit schoon? Dat hoeven wij u niet voor te kauwen! De professionals Jadon heeft jarenlang ervaring in het reinigen van bestratingen en het verwijderen

Nadere informatie

Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte. Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions.

Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte. Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions. Rope Access Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte Marketing partner Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions.com Veilig op hoogte zonder compromis Als

Nadere informatie

EW Facility Services

EW Facility Services EW Facility Services EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Door een hoog kwaliteitsniveau, zichtbare dienstverlening, flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen verhogen wij

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

U en uw woonomgeving

U en uw woonomgeving U en uw woonomgeving Samen verantwoordelijk voor de woonomgeving Iedereen woont graag in een fijne buurt waar het schoon en netjes is. Als huurder kunt u samen met andere bewoners een bijdrage leveren

Nadere informatie

Laat uw medewerkers excelleren

Laat uw medewerkers excelleren Laat uw medewerkers excelleren LivingFacility realiseert en regisseert integraal facilitair management in grote kantooromgevingen en voor organisaties die actief zijn op meerdere locaties. Wij combineren

Nadere informatie

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze 2 Corona Accent Corona Accent 3 Kozijnen geven het huis een eigen gezicht Ramen en deuren zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel om van buiten naar binnen

Nadere informatie

Seniorendiensten. voor uw gemak en comfort

Seniorendiensten. voor uw gemak en comfort Seniorendiensten voor uw gemak en comfort Faros is er voor iedereen die op zoek is naar diensten op het gebied van comfort, gemak en zo lang mogelijk zelfstandig wonen. In deze brochure vindt u een overzicht

Nadere informatie

professionals in lastechniek en industriële gassen

professionals in lastechniek en industriële gassen professionals in lastechniek en industriële gassen LASSEN EN GASSEN IN GOEDE HANDEN Welkom bij Lastraga-Cryogas Sinds 1976 uw partner in lastechniek en industriële gassen, die dagelijks klaar staat om

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Vaardige en ervaren handen Onderhoud kasteel Huis Doorn Nieuwe houten kap grachtenpand Blaauwlakenblok, Amsterdam Antwoord op úw vraag

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure Cursussen & Trainingen 2014

dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure Cursussen & Trainingen 2014 dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure Cursussen & Trainingen 2014 DPM groep DPM groep is al 15 jaar actief partner voor bedrijven en instellingen, met name binnen de culturele sector. Wij

Nadere informatie

A-Garden heeft het groen in de vingers

A-Garden heeft het groen in de vingers A-Garden heeft het groen in de vingers Ontwerp Om optimaal van de vakkennis van Fundering We hoeven u waarschijnlijk niet te A-Garden te profiteren is het van vertellen waarom een goede fundering belang

Nadere informatie

Zelf overalls wassen: kostenbesparend of juist niet?

Zelf overalls wassen: kostenbesparend of juist niet? Zelf overalls wassen: kostenbesparend of juist niet? De totale auto- en motorbranche heeft een goed jaar achter de rug. Er werden meer auto s verkocht en de totale omzet van de sector steeg. Helaas profiteerden

Nadere informatie

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval Hart voor uw zaak Het veilige gevoel van Saval Saval BV Huifakkerstraat 22, postbus 3499 4800 DL Breda tel: +31 (0)76 548 70 00, fax: +31 (0)76 541 79 22 e-mail: systems@saval.nl of info@saval.nl website:

Nadere informatie