Berendsen Schoenenservice

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Berendsen Schoenenservice"

Transcriptie

1 Berendsen

2 De Berendsen werkt voor u Er komt veel kijken bij veiligheidsschoenen, maar daar heeft u met de Berendsen Berendsen geen omkijken meer naar. Het enige wat u Berendsen zorgt ervoor dat uw medewerkers veilig, hygiënisch en hoeft te doen is eenmalig een keuze maken voor passende schoenen. comfortabel werken. Onze innovatieve (huur)services voor bedrijfs- en Wij doen de rest. veiligheidskleding en hygiëneproducten voor vloeren en sanitaire ruimtes Berendsen zorgt namelijk voor de aanschaf, het beheer, de reiniging en brengen gemak en verbeteren de efficiency in uw bedrijf. Bij alles wat het onderhoud van veiligheidsschoenen. Met deze in Nederland unieke we doen staat de zorg voor een beter milieu centraal. service nemen we u veel werk uit handen, zodat u uw aandacht kunt richten op andere zaken. U bespaart bovendien kosten. Uw medewerkers zijn gegarandeerd van comfortabele veiligheidsschoenen die voldoen aan alle wettelijke veiligheids- en hygiënevoorschriften. En ten slotte blijven de schoenen van uw keuze dankzij de Berendsen langer en beter in conditie. Meer weten? Uw Berendsen-adviseur komt u graag meer vertellen over de Berendsen : bel of mail schoenenservice@berendsen.nl. Samen kunt u de voordelen van onze service voor úw bedrijf op een rij zetten. Vraag ook naar de mogelijkheid voor de Berendsen Proef waarbij u onze service twee maanden gratis en vrijblijvend kunt uitproberen.

3 De Berendsen maakt uw werkvloer hygiënischer De schoenen die Berendsen levert, voldoen aan strenge hygiënevoorschriften. En blijven dit doen door zorgvuldige en desinfecterende reiniging en onderhoud. De schoenen houden hun topconditie, ze zien er netjes en verzorgd uit. Zelfs na intensief gebruik! Schoon en fris Wanneer u aan het huren van schoenen denkt, vermoedt u misschien niet dat u hiermee ook een slimme keuze maakt voor de persoonlijke hygiëne van de medewerker. Toch is dat zo. De Berendsen draagt met de grondige reiniging en reconditionering van de schoenen namelijk bij aan frisse en droge voeten. De schoenen zijn persoonsgebonden: we koppelen elk paar aan de drager ervan. De kans dat een medewerker per ongeluk schoenen van een collega pakt, is hiermee erg klein. Wilt u weten hoe u de hygiëne op uw werkvloer kunt verbeteren? De Berendsen-adviseur helpt u graag verder. Bel of mail schoenenservice@berendsen.nl. Vraag ook naar de mogelijkheid voor de Berendsen Proef waarbij u onze service twee maanden gratis en vrijblijvend kunt uitproberen. Op adem Per persoon worden minimaal twee paar schoenen uitgeleverd, zodat de drager nooit zonder schoenen zit wanneer reiniging en onderhoud plaatsvindt. De drager kan daarnaast elke werkdag van paar wisselen, zodat de schoenen die even niet gedragen worden een adempauze krijgen. Bijkomend voordeel: u kunt de kleedruimte(s) binnen uw bedrijf zonder aarzelen binnen lopen. De hinderlijke zweetlucht uit te lang gedragen, slecht gereinigde schoenen is verleden tijd.

4 Met de Berendsen bespaart u kosten Natuurlijk denkt u bij alles wat u doet aan de kosten. Waar mogelijk zult u een product liever niet in uw bezit hebben, helaas moest u de veiligheidsschoenen voor uw mensen voorheen altijd kopen. Móest, want Berendsen introduceert als eerste en enige in Nederland de mogelijkheid voor de huur van veiligheidsschoenen. Optimale inzet Door veiligheidsschoenen te huren, in plaats van te kopen, is er van afschrijving op de balans geen sprake. Ook gaan de schoenen langer mee dankzij de Berendsen : goed onderhoud en controle op het gebruik zorgen daarvoor. U voorkomt hiermee het onnodig vervangen of weggooien van dure materialen. Het aantal schoenen in uw bedrijf zal ten slotte perfect zijn afgestemd op het gebruik en uw medewerkers: in overleg bepalen we de aantallen persoonsgebonden en maatgebonden schoenen. Geen schoen blijft zo ongebruikt. Doordat uw schoenenvoorraad optimaal in balans is, zult u aanmerkelijk minder ruimte nodig hebben voor de opslag. Afsluitend zal de huur van schoenen een positief effect hebben op het ziekteverzuimpercentage in uw bedrijf. Goed onderhoud en het tijdig vervangen van schoenen hebben namelijk een bewezen gunstige invloed op het welzijn van uw medewerkers. En op uw portemonnee! Bent u benieuwd naar de kostenbesparing voor uw bedrijf dankzij de Berendsen? De Berendsen-adviseur legt u graag een rekenvoorbeeld voor. Bel of mail schoenenservice@berendsen.nl. Vraag ook naar de mogelijkheid voor de Berendsen Proef waarbij u onze service twee maanden gratis en vrijblijvend kunt uitproberen. Verrassend voordeel Naast de besparing op afschrijving, overtallige voorraden en ongebruikte schoenen, zult u op meer gebieden kosten gaan besparen met Berendsen. Het beheer van de schoenenvoorraad neemt voortaan veel minder tijd -manuren- in beslag: de administratie, beheer en onderhoud, het logistieke proces en het oplossen van gemelde problemen hoeft u niet langer voor uw rekening te nemen.

5 De Berendsen bedient u op uw wenken Als u kiest voor de Berendsen kiest u voor gemak. Het enige wat u namelijk nog hoeft te doen is het (laten) selecteren van de juiste persoonlijke veiligheidsschoenen voor uw vaste medewerkers. Voor uw tijdelijke krachten kiest u een aantal maatgebonden veiligheidsschoenen dat kan rouleren. Vanaf dat moment nemen wij het stokje van u over. Achter de coulissen Berendsen neemt u alle logistiek, administratie, controles en andere werkzaamheden rondom veiligheidsschoenen uit handen. Terwijl u uw aandacht op andere zaken richt, zorgen wij ervoor dat de persoonsgebonden schoenen (minimaal twee paar) bij de dragers komen. Wij halen de schoenen na een vooraf bepaalde periode weer op voor reiniging. Nadat de schoenen grondig gereinigd en gedroogd zijn, gaan ze in het vet en polijsten we ze. Tot slot zullen we de schoenen nauwgezet controleren. Is een onderdeel versleten of vermindert het het draagcomfort? Geen nood, Berendsen vervangt het, en levert nieuwe schoenen als vervanging geen optie is. Ongemerkt retour De schoenen worden na het reinigen en onderhoud op een afgesproken moment teruggebracht naar de dragers. Zij hebben in de tussentijd gewerkt op hun tweede (of derde) paar persoonsgebonden veiligheidsschoenen dat Berendsen heeft geleverd. Dit paar kan vervolgens mee voor reiniging en onderhoud, en zo ontstaat een efficiënt proces waarin altijd schoenen beschikbaar zijn. U heeft aan dit hele traject geen werk. Meer informatie Bent u benieuwd naar het gemak dat de Berendsen u oplevert? De Berendsen-adviseur licht u dit graag toe. Bel of mail schoenenservice@berendsen.nl. Vraag ook naar de mogelijkheid voor de Berendsen Proef waarbij u onze service twee maanden gratis en vrijblijvend kunt uitproberen.

6 De Berendsen garandeert uw veiligheid blijvend Berendsen levert uitsluitend CE-gecertificeerde veiligheidsschoenen van zorgvuldig gekozen, gerenommeerde producenten. Tijdens het gebruik zal Berendsen de schoenen regelmatig inspecteren, toetsen aan de wettelijk vastgestelde normen en reconditioneren. Deze service draagt bij aan de reductie van slipgevaar, een optimale antistatische werking en bescherming tegen vocht. Voor uw medewerkers selecteert u dus zonder meer schoenen en service van topkwaliteit die de veiligheid op de werkvloer en schone, droge voeten garanderen. Ook bij intensief gebruik! Advies op maat Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan minder kwaad wanneer u hier optimaal tegen gewapend bent. Onze adviseurs zullen er daarom op toezien dat elke medewerker goed passend veiligheidsschoeisel krijgt aangemeten. Voor uw tijdelijke krachten kiest u een pool van maatgebonden veiligheidsschoenen. Deze schoenen worden op dezelfde manier behandeld als de schoenen van uw vaste mensen, zodat ook uw tijdelijk personeel veilig kan blijven werken. met de Berendsen aan de wet op Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM 89/391/EEC, art. 4 deel 6). Deze wet verplicht u als werkgever voor het zorgen van blíjvend goed functionerende en bevredigende hygiënische beschermingsmiddelen, waaronder schoenen. De aanschaf van veiligheidsschoenen alleen is dus niet voldoende. Bent u benieuwd naar het verhogen van de veiligheid op uw werkvloer met de Berendsen? De Berendsen-adviseur bespreekt de verschillende opties graag met u. Bel of mail schoenenservice@berendsen.nl. Vraag ook naar de mogelijkheid voor de Berendsen Proef waarbij u onze service twee maanden gratis en vrijblijvend kunt uitproberen. Voordeel van veilig Een bijkomend voordeel van veiligheid op de werkvloer is de verlaging van uw ziekteverzuimpercentage. Wanneer uw medewerkers goed beschermd zijn, lopen zij minder gevaar en is de kans dat zij uitvallen door bedrijfsongevallen minder groot. Ook niet onbelangrijk: u voldoet

7 Met de Berendsen gaan veiligheidsschoenen langer mee In verreweg de meeste situaties schaffen bedrijven een serie veiligheidsschoenen aan die bij wijze van spreken zonder schoonmaken en onderhoud gedragen worden tot ze uit elkaar vallen. Vervolgens belanden ze in de afvalcontainer en worden er nieuwe schoenen gekocht die hetzelfde lot ondergaan. De Berendsen doorbreekt deze cirkel. Wilt u kijken op welke manier u de duurzaamheid van uw veiligheidsschoenen kunt verbeteren? De Berendsen-adviseur legt het u graag uit. Bel of mail schoenenservice@berendsen.nl. Vraag ook naar de mogelijkheid voor de Berendsen Proef waarbij u onze service twee maanden gratis en vrijblijvend kunt uitproberen. Duurzaam Door de persoons- en maatgebonden schoenen grondig te reinigen en goed te onderhouden, gaan ze veel langer mee. Zelfs na intensief gebruik door uw medewerkers! Zijn schoenen uiteindelijk aan vervanging toe, dan zal Berendsen nieuwe exemplaren leveren. U zult dus niet langer klakkeloos schoenen weggooien en daarmee een deel van uw kapitaal in de prullenbak zien verdwijnen. Zuinig Berendsen komt de schoenen voor reiniging en onderhoud bij u ophalen, conform de afspraken die we met elkaar maken. Tijdens deze reconditioneringsrondes zullen wij de schoenen nauwgezet controleren op onderdelen waarvan de drager last kan hebben tijdens zijn werk. Deze worden aangepast of vervangen. De drager is zich bewust van de extra controles en zal daardoor zorgvuldiger met de aan hem verstrekte spullen omgaan. Dit zal de levensduur van de schoenen ook ten goede komen.

8 Met de Berendsen creëert u tevredenheid U gunt uw medewerkers ongetwijfeld het allerbeste, zo ook veilige werkschoenen die lekker zitten tijdens het werken. U kunt echter niet continu letten op de conditie van de schoenen. Gevolg: de veiligheid en het comfort van de schoenen worden minder na gebruik. Met de Berendsen voorkomt u dit. Ons assortiment beslaat veilige, comfortabele schoenen die veilig en comfortabel blijven dankzij grondige reiniging en goed onderhoud. Op maat Om een zo hoog mogelijk comfort te bereiken, nemen onze adviseurs de maten van de medewerkers secuur op. Comfortabel schoeisel voor de gemaksdrager, hippe modellen voor de trendgevoelige medewerker of een combinatie van beide werelden? Berendsen biedt voor elk wat wils. Ook individuele wensen zoals comfortverhogende binnenzolen en niet-standaardmaten behoren tot de mogelijkheden. Elke medewerker krijgt schoenen met een perfecte pasvorm. Per persoon worden minimaal twee paar schoenen aangemeten die aan de drager te koppelen zijn. Zijn voeten blijven droog en schoon, waardoor hij aanzienlijk minder kans op huidirritaties en gewrichtsklachten heeft. Uw medewerker kan zich concentreren op het werk dat zijn aandacht hard nodig heeft. Wilt u ook punten scoren op medewerkertevredenheid met de Berendsen? De Berendsen-adviseur geeft u graag tips. Bel of mail schoenenservice@berendsen.nl. Vraag ook naar de mogelijkheid voor de Berendsen Proef waarbij u onze service twee maanden gratis en vrijblijvend kunt uitproberen. Blijvend comfort De schoen blijft in topconditie door grondige reiniging, nauwgezette controles en waar nodig vervanging van onderdelen. Op deze manier blijven de pasvorm en het comfort gegarandeerd. Uw medewerker wordt in zijn werk niet langer gehinderd door natte, vieze schoenen.

Goedkoop of duurkoop. Automobilisten voelen minder binding met hun garage. Een eerste indruk is geld waard

Goedkoop of duurkoop. Automobilisten voelen minder binding met hun garage. Een eerste indruk is geld waard Goedkoop of duurkoop Een eerste indruk is geld waard. Ook in de automotive sector. De klant die een schone werkplaats binnenstapt en geholpen wordt door deskundige monteurs in strakke bedrijfskleding,

Nadere informatie

De verborgen kosten van foodkleding

De verborgen kosten van foodkleding De verborgen kosten van foodkleding Wanneer u de aanschaf van bedrijfskleding overweegt, is het verstandig alle kosten op een rijtje te zetten. Met alleen de aanschaf bent u er immers nog niet. Het reinigen

Nadere informatie

Zelf overalls wassen: kostenbesparend of juist niet?

Zelf overalls wassen: kostenbesparend of juist niet? Zelf overalls wassen: kostenbesparend of juist niet? De totale auto- en motorbranche heeft een goed jaar achter de rug. Er werden meer auto s verkocht en de totale omzet van de sector steeg. Helaas profiteerden

Nadere informatie

Automotive in een veilig jasje

Automotive in een veilig jasje Automotive in een veilig jasje Met de grootste zorg, verkoopt en repareert u de voertuigen van uw klanten. Door uw vakmanschap gaat uw klant veilig de weg op, van en naar de bestemming. Veiligheid is in

Nadere informatie

Huid- en persoonlijke verzorging. Voor meer hygiëne, verzorging en comfort

Huid- en persoonlijke verzorging. Voor meer hygiëne, verzorging en comfort Huid- en persoonlijke verzorging Voor meer hygiëne, verzorging en comfort Houd de huid in optimale conditie DE HUID BESLAAT 1/6 VAN ONS LICHAAMSGEWICHT EN IS DAARMEE HET GROOTSTE ORGAAN VAN DE MENS. HET

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Voor u de juiste keuze Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm bad. Met een ATAG

Nadere informatie

Workwear service that works.

Workwear service that works. that works. Inhoudsopgave Over Berendsen 3 Onze 6 Uitgifte en inname systemen 8 CL proces 10 Over Berendsen Onze missie: We doen waar we goed in zijn, zodat u kunt doen waar u het beste in bent. Wat onze

Nadere informatie

Een verschil van dag en nacht

Een verschil van dag en nacht www.traxxatwork.com Een verschil van dag en nacht Bata Industrials Europe Postbus 10050 5680 DB Best Nederland Tel.: +31 (0)499-362 911 Fax: +31 (0)499-362 962 ISO 9001:2008 041010403 TRAXX 19 S1 /ventilerend

Nadere informatie

Haar Advies Centrum INHOUDSOPGAVE PAG. 1: INHOUDSOPGAVE PAG. 2: HOME, OVER ONS PAG. 3: WERKWIJZE PAG. 4: PRODUCTEN PAG. 5: KOSTEN, CONTACT

Haar Advies Centrum INHOUDSOPGAVE PAG. 1: INHOUDSOPGAVE PAG. 2: HOME, OVER ONS PAG. 3: WERKWIJZE PAG. 4: PRODUCTEN PAG. 5: KOSTEN, CONTACT INHOUDSOPGAVE PAG. 1: INHOUDSOPGAVE PAG. 2: HOME, OVER ONS PAG. 3: WERKWIJZE PAG. 4: PRODUCTEN PAG. 5: KOSTEN, CONTACT 1 HOME U bent uniek, net als uw haar. U laat aan uw omgeving zien wie u bent en hoe

Nadere informatie

Uw opticien, Bril-in-Mode.

Uw opticien, Bril-in-Mode. Uw opticien, Bril-in-Mode. Zien is belangrijk en kan de kwaliteit van uw leven behoorlijk beïnvloeden. De kwaliteit van de opticien die u kiest, is bepalend voor de oplossing die u aangedragen krijgt.

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Superzuinig dankzij hoogste rendement Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm

Nadere informatie

EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET. van CONTINUKANTOOR.NL

EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET. van CONTINUKANTOOR.NL EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET van HERKEN JE DIT? Kast met kantoorartikelen is een rommeltje Kopieerpapier is onverwachts op Je grijpt mis en je moet

Nadere informatie

> www.vrom.nl. Uw autoairco, het milieu en uw portemonnee

> www.vrom.nl. Uw autoairco, het milieu en uw portemonnee > www.vrom.nl Uw autoairco, het milieu en uw portemonnee 02 Steeds meer mensen hebben een airco in de auto. Een autoairco is comfortabel. In de zomer houdt de airco uw auto lekker koel. En in de winter

Nadere informatie

Een goede werkdag begint met mysole

Een goede werkdag begint met mysole CATALOGUS INHOUD Functies en belang inlegzool pg 5-7 Super Comfort pg 6-7 Workfit pg 8-9 Hydro Felt pg 10-11 Anti-static pg 12-13 Anatomical pg14-15 Shockabsorption pg 16-17 Tips & Tricks pg 18 Presentatie-units

Nadere informatie

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Een frisse aanpak Met het kostenbesparende reinigingsproces van Electrolux voor moppen, microvezeldoeken en werkkleding, heeft u alles zelf onder

Nadere informatie

Informatie & prijzen entreematten

Informatie & prijzen entreematten 2017 Informatie & prijzen entreematten Entreematten voor uw bedrijf. Daarmee verwelkomt u uw gasten en relaties. Daarnaast houdt een professionele reiniging van de matten uw vloeren langer mooi en bespaart

Nadere informatie

UW EERSTE STAP OP WEG NAAR ZONNEPANELEN HUREN. 9 naar uw eigen zonnepanelen huren 4 IN 4 STAPPEN. ZONNEPANELEN kopen of huren

UW EERSTE STAP OP WEG NAAR ZONNEPANELEN HUREN. 9 naar uw eigen zonnepanelen huren 4 IN 4 STAPPEN. ZONNEPANELEN kopen of huren UW EERSTE STAP OP WEG NAAR ZONNEPANELEN HUREN 4 IN 4 STAPPEN 9 naar uw eigen zonnepanelen huren ZONNEPANELEN kopen of huren Inhoudsopgave Wij geven energie In 4 stappen uw eigen zonnepanelen huren Zonnepanelen

Nadere informatie

MAATWERK IN PERSOONSWAS

MAATWERK IN PERSOONSWAS MAATWERK IN PERSOONSWAS Dankzij de onzichtbare Synergy Identification tag Samen voor de grote PLUS Veranderende eisen Doordat cliënten steeds vaker zelf de kosten voor het wassen moeten betalen, worden

Nadere informatie

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde Producten voor de OK Peha -instrument: De hygiënische voordelen van chirurgische disposable instrumenten met de hoogwaardigheid,

Nadere informatie

HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN

HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN HET LABEL VOOR VEILIG EN ZUINIG STOKEN ONDERHOUD AAN UW CV-KETEL? KIES VOOR OK CV Wilt u veilig én energiezuinig stoken? Laat uw cv-ketel dan regelmatig onderhouden door een Energie Service Specialist

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. C ontrol CITROËN SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES

CITROËN FINANCIAL SERVICES. C ontrol CITROËN SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES CITROËN C ontrol SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES ALTIJD DE TOUWTJES IN HANDEN MET CITROËN C ontrol Iets in eigen hand hebben geeft zekerheid. U bepaalt zelf wat

Nadere informatie

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be the energy co. Vooruit kijken Celectric is de meest betrouwbare partner in de energievoorziening van uw intern transport en elke andere elektrische machine of toepassing. Met een breed assortiment aan

Nadere informatie

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering?

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering? Welkom bij Oxxio! Uw overstap naar Oxxio: een slimme keuze Welkom bij Oxxio. Net als u hebben al vele particuliere en zakelijke klanten inmiddels ontdekt dat overstappen naar Oxxio een slimme keuze is.

Nadere informatie

Beroepsschoeisel verplicht. Regelgeving, keuze en onderhoud

Beroepsschoeisel verplicht. Regelgeving, keuze en onderhoud Beroepsschoeisel verplicht Regelgeving, keuze en onderhoud Colofon Beroepsschoeisel en inlegzolen - Regelgeving, keuze en onderhoud is een uitgave van: ConsumersVoice B.V. Postbus 27, 8520 AA Sint Nicolaasga

Nadere informatie

MEHA Microvezelsysteem

MEHA Microvezelsysteem MEHA Microvezelsysteem Het Alpheios Microvezelsysteem: in alle opzichten beter U steekt veel energie in de professionele schoonmaak van uw organisatie en dat wilt u terugzien in het resultaat. Maar wordt

Nadere informatie

Food Industry Veiligheid, hygiëne en milieu

Food Industry Veiligheid, hygiëne en milieu Food Industry Veiligheid, hygiëne en milieu Aandrijvingen Gereedschappen Veiligheid Veiligheid, hygiëne en milieu IMES beschikt over een totaal pakket persoonlijke beschermingsmiddelen, ook voor gebruik

Nadere informatie

Klanten binden met een overall

Klanten binden met een overall Klanten binden met een overall Bestaat er een verband tussen bedrijfskleding van uw monteurs en het succes van uw garagebedrijf? Een consument voelt zich meer gerespecteerd als hij geholpen wordt door

Nadere informatie

Verwarmen én besparen. Cv ketels van DELTA. www.delta.nl

Verwarmen én besparen. Cv ketels van DELTA. www.delta.nl Verwarmen én besparen Cv ketels van DELTA www.delta.nl Niets is zo vanzelfsprekend als een behaaglijk klimaat in huis of warm water uit de kraan. Dat vanzelfsprekende comfort heeft wel een prijs. Het gas

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET OM

Nadere informatie

ALLES-IN-HUIS SLIM BETALEN

ALLES-IN-HUIS SLIM BETALEN ALLES-IN-HUIS SLIM BETALEN ALLES-IN-HUIS EEN INVESTERING IN DE TOEKOMST De gemiddelde energierekening in een huis met energielabel F is ongeveer 185,- per maand en op de jaarafrekening staat 2.200,-. Over

Nadere informatie

(semi-) Orthopedische schoenen. Alles wat u wilt weten over uw schoenen

(semi-) Orthopedische schoenen. Alles wat u wilt weten over uw schoenen (semi-) Orthopedische schoenen Alles wat u wilt weten over uw schoenen Hanna Jaspers (42) 2 Ik was altijd een fanatieke sporter, maar sinds enkele jaren lukt me dat niet meer. Slijtage, zegt de dokter.

Nadere informatie

1-2-3-Schoon. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek

1-2-3-Schoon. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek 1-2-3-Schoon Schoonmakers die vooruitdenken De juiste mensen op de juiste plek 1-2-3-Schoon In drie stappen naar een schone school 1-2-3 Gom maakt in overleg met u een transparant maatwerkplan op basis

Nadere informatie

DE RANGER/RIGGER COLLECTIE VAN SIXTON

DE RANGER/RIGGER COLLECTIE VAN SIXTON DE RANGER/RIGGER COLLECTIE VAN SIXTON DE VEILIGHEIDSLAARS VAN SIXTON In deze ultieme veiligheidslaars komen de passie van de Italiaanse maker en wens van de kritische drager samen. Met duurzame materialen

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit

Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit Werkproces 1.1: Werkzaamheden voorbereiden De reiniger in de voedselverwerkende industrie ontvangt de opdracht van zijn (operationeel) leidinggevende

Nadere informatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, tips en handige weetjes op het gebeid van duurzaamheid en vooral wat ook zelf kunt doen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, tips en handige weetjes op het gebeid van duurzaamheid en vooral wat ook zelf kunt doen. Investeren in duurzaamheid In de samenleving is er steeds meer aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing. We gaan de komende jaren actief inzetten op duurzaam beheren. Energiezuinig wonen. Niet alleen

Nadere informatie

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde.

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde. Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde. Producten voor de OK Peha -instrument: De hygiënische voordelen van chirurgische en het gevoel van herbruikbare instrumenten.

Nadere informatie

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond.

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Verbeter uw comfort met de ideale zonwerende en isolerend glasfolie. Verbeter de isolatie tot 41% (K-waarde), bespaar energie, hou overdreven warmte buiten

Nadere informatie

Toolbox-meeting Voet- en been bescherming

Toolbox-meeting Voet- en been bescherming Toolbox-meeting Voet- en been bescherming Unica installatietechniek B.V. Schrevenweg 2 8024 HA Zwolle Tel. 038 4560456 Fax 038 4560404 Inleiding Onder been- en voetbeschermingsmiddelen worden verstaan:

Nadere informatie

GEBRUIK EN ONDERHOUD. Pruis. Orthopedische Schoentechniek

GEBRUIK EN ONDERHOUD. Pruis. Orthopedische Schoentechniek GEBRUIK EN ONDERHOUD Pruis Orthopedische Schoentechniek Gebruik en onderhoud Uw schoenen worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Natuurlijk wilt u langdurig en zonder klachten profijt hebben van

Nadere informatie

lawaai en stof gevaarlijke stoffen en straling veiligheid bij machines lichamelijke belasting door bijvoorbeeld tillen

lawaai en stof gevaarlijke stoffen en straling veiligheid bij machines lichamelijke belasting door bijvoorbeeld tillen Iedere werkomgeving is anders en brengt verschillende veiligheidsrisico s met zich mee. Werken in de detailhandel of logistiek brengt andere risico s met zich mee dan werken in de metaalindustrie of de

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter

De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter Vaillant geotherm warmtepomp De betere warmtepomp Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor

Nadere informatie

Zo voorkomt u recalls met hygiënische foodkleding

Zo voorkomt u recalls met hygiënische foodkleding Zo voorkomt u recalls met hygiënische foodkleding De aanschaf van gespecialiseerde foodkleding en het juiste onderhoud ervan, zijn noodzakelijk om de hygiëne in uw bedrijf te bewaken en te voldoen aan

Nadere informatie

een uitstekende deal voor ondernemers

een uitstekende deal voor ondernemers Peugeot FINANCial LEASE een uitstekende deal voor ondernemers Zelf beheren is goedkoper leasen Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

Schoenen. Vrijer. bewegen. Beter leven. LIVIT ORTHOPEDIE. Uw specialist op het gebied van Orthopedische schoenen. Volg ons ook op: LIVIT.

Schoenen. Vrijer. bewegen. Beter leven. LIVIT ORTHOPEDIE. Uw specialist op het gebied van Orthopedische schoenen. Volg ons ook op: LIVIT. Schoenen Vrijer bewegen. Beter leven. LIVIT ORTHOPEDIE Uw specialist op het gebied van Orthopedische schoenen Volg ons ook op: LIVIT.NL Schoenen Voeten zijn een belangrijk deel van uw lichaam. Als lopen

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

SAFETY SHOES. Altijd goed beschermd

SAFETY SHOES. Altijd goed beschermd SAFETY SHOES Altijd goed beschermd TIPS VOOR MAXIMALE HYGIENE IN VEILIGHEIDSSCHOENEN Draag bij voorkeur steeds sokken die specifiek ontworpen zijn voor veiligheidschoenen en verwissel elke dag van paar.

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

Invend bespaart klanten geld

Invend bespaart klanten geld Invend bespaart klanten geld Het verminderen van verbruik zonder afbreuk van beschikbaarheid Invend maakt een beter beheer van industriële verbruiksartikelen met een hoge omloopsnelheid mogelijk, wat een

Nadere informatie

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen!

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! snelle realisatie in duurzame renovatie snelle realisatie in duurzame renovatie De béste prestatie

Nadere informatie

Technisch Bureau Afbouw. Verzekerd van kwaliteit met onze tussentijdse controles.

Technisch Bureau Afbouw. Verzekerd van kwaliteit met onze tussentijdse controles. Technisch Bureau Afbouw Verzekerd van kwaliteit met onze tussentijdse controles. De bouw is berucht om zijn faalkosten. Zo n 10% van de totale omzet bestaat uit onnodig gemaakte kosten. Het zijn vooral

Nadere informatie

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Warmtepomp Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud.

Nadere informatie

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot Hyundai Bandenservice Een betrouwbare bandgenoot Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw Hyundai. Ze vormen het enige contact met de weg en leveren een grote bijdrage aan grip en comfort. Het is dus

Nadere informatie

Uwautoblijvendjong. Waxoyl lakbescherming. U Waxoyl dealer www.cleancars.nl

Uwautoblijvendjong. Waxoyl lakbescherming. U Waxoyl dealer www.cleancars.nl Uwautoblijvendjong Waxoyl lakbescherming U Waxoyl dealer www.cleancars.nl 100 Plus Voor nieuwe wagens met 3 jaar garantie Onbehandeld Behandeld met Waxoyl 100 Plus De laklaag van uw nieuwe auto krijgt

Nadere informatie

wasgoten perfect II Wij hebben het perfecte product afgerond Afgeronde hoeken. Makkelijker, sneller en hygiënischer reinigen

wasgoten perfect II Wij hebben het perfecte product afgerond Afgeronde hoeken. Makkelijker, sneller en hygiënischer reinigen Wij hebben wasgoten perfect II het perfecte product afgerond Afgeronde hoeken. Makkelijker, sneller en hygiënischer reinigen Perfect voor strenge hygiëne eisen binnen farmaceutische bedrijven, voedselindustrie,

Nadere informatie

Laat zien wie je bent

Laat zien wie je bent Laat zien wie je bent Met kunt u opvallen en uw bedrijf positief in de markt zetten. Het is een mooi visitekaartje, mits het goed wordt afgegeven. Uw werknemers spelen daarbij een belangrijke rol. Zij

Nadere informatie

Steunzolen LIVIT ORTHOPEDIE LIVIT.NL. Uw specialist op het gebied van. Steunzolen. Volg ons ook op:

Steunzolen LIVIT ORTHOPEDIE LIVIT.NL. Uw specialist op het gebied van. Steunzolen. Volg ons ook op: Steunzolen LIVIT ORTHOPEDIE Uw specialist op het gebied van Steunzolen Volg ons ook op: LIVIT.NL Steunzolen Als u voet- of rugklachten heeft, kunnen steunzolen een oplossing zijn. Steunzolen zijn op maat

Nadere informatie

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring.

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. Mercedes-Benz loopt al meer dan een eeuw voorop in technisch vernuft, comfort en klanttevredenheid. Zo is de naam Mercedes-Benz een synoniem

Nadere informatie

T: B.A.S.S. (Belgium's-A-StaticScience) - The right click

T: B.A.S.S. (Belgium's-A-StaticScience) -  The right click The right click Traxx 212/S1 P Traxx 213/S1 P Traxx 214/S1 P Stevig in je schoenen Op de werkvloer combineer je de veiligheid en het comfort van je schoeisel het liefst met een trendy en vlotte verschijning.

Nadere informatie

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de

Nadere informatie

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen.

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Reiniging van cleanrooms Initial Cleanrooms biedt u gespecialiseerde

Nadere informatie

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies Vaillant & rendement Technisch Project Advies meer rendement van uw project? Begin bij Vaillant Technisch Project Advies tijdige inschakeling TPA Uw winst Hoe blijven we samen aan de voortdurend aangescherpte

Nadere informatie

veilig werken met DE heftruck

veilig werken met DE heftruck veilig werken met DE heftruck Grote risico s Vooral loodsmedewerkers en technisch personeel werken vaak met heftrucks. Daar gebeuren echter veel ongelukken mee: zo n 200 per jaar. Het gevolg: ernstig letsel

Nadere informatie

Ondersteunen bij activiteiten

Ondersteunen bij activiteiten werkproces 1 Ondersteunen bij activiteiten Zorghulp Wat laat je zien? Je werkt volgens de huisregels en de beroepscode Je werkt alleen of samen, altijd in opdracht van anderen Je gaat flexibel om met onregelmatige

Nadere informatie

Bewaak uw imago met bedrijfskleding

Bewaak uw imago met bedrijfskleding Bewaak uw imago met bedrijfskleding Met bedrijfskleding kunt u opvallen en uw bedrijf positief in de markt zetten. Het is een mooi visitekaartje, mits het goed wordt afgegeven. Uw werknemers spelen daarbij

Nadere informatie

Zandbakservice.nl. Kinderleidster bij een crèche

Zandbakservice.nl. Kinderleidster bij een crèche Zandbakservice.nl Zandbakservice.nl draagt zorg voor uw zandbak. Of deze nu binnen staat of buiten, groot of klein is, ovaal of rond; zandbakservice.nl zorgt er binnen een mum van tijd voor dat uw zandbak

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN CITROËN Choices ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN ALTIJD RIJDEN IN EEN NIEUWE CITROËN Wie van het nieuwste van het nieuwste houdt wil natuurlijk de nieuwste Citroën voor de deur. Met Citroën

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

Hoe kan ik energie besparen? De Woningstichting helpt u!

Hoe kan ik energie besparen? De Woningstichting helpt u! energie besparen = woonlasten verlagen VRAGEN? Bent u geïnteresseerd in één van de mogelijkheden die in deze brochure zijn beschreven, heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de kosten? Vul dan het

Nadere informatie

Korset. Alles wat u wilt weten over uw korset

Korset. Alles wat u wilt weten over uw korset Korset Alles wat u wilt weten over uw korset Ik heb twee echte hobby s. Spelen met mijn kleinkinderen en tuinieren. Maar sinds een paar jaar is het werken in de tuin te zwaar voor mij geworden. Mijn arts

Nadere informatie

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET Meer dan 550.000 gezinnen hebben al een milieubewuste en verantwoorde kijk op energie. Omdat je energiebudget steeds belangrijker wordt, biedt Lampiris je verschillende

Nadere informatie

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove.

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove. good life is about brightness specialisten in professionele LED oplossingen LUXIMPROVE it s all about brightness www.luximprove.com 2 LuxImprove Bright world... ...de wereld om ons heen draait om licht.

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special VOORRAADBEHEER 50 procent minder voorraadruimte nodig Nooit teveel, nooit te weinig op voorraad Altijd inzicht in uw actuele voorraad Ik ben er echt van overtuigd dat dit systeem

Nadere informatie

De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand.

De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand. De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand. Mijn badkamer Ma salle de bains My bathroom 1 Onderhoudsgemak ten top. Sphinx introduceert een nieuwe generatie closets met maximaal onderhoudsgemak:

Nadere informatie

Gouden Handdruk Polis

Gouden Handdruk Polis Gouden Handdruk Polis Optimaal rendement op uw ontslagvergoeding Uniek in Nederland Terugstortingsmogelijkheid in het depot als u uw uitkering op enig moment niet meer nodig heeft. Uw adviseur vertelt

Nadere informatie

Per slot van rekening bieden wij meer dan alleen schone was

Per slot van rekening bieden wij meer dan alleen schone was Per slot van rekening bieden wij meer dan alleen schone was U kunt direct kosten besparen door zelf het badgoed te wassen! Vuile was wordt in een hotel vaak gezien als één geheel, dat men of zelf wast

Nadere informatie

Antibioticaresistentie in de thuiszorg: Voorkom verspreiding van resistente bacteriën met de standaard (hygiëne)maatregelen!

Antibioticaresistentie in de thuiszorg: Voorkom verspreiding van resistente bacteriën met de standaard (hygiëne)maatregelen! Antibioticaresistentie in de thuiszorg: Voorkom verspreiding van resistente bacteriën met de standaard (hygiëne)maatregelen! Wat is antibioticaresistentie? Infecties die veroorzaakt worden door bacteriën

Nadere informatie

Single Use Systeem. Snel, doeltreffend en hygiënisch

Single Use Systeem. Snel, doeltreffend en hygiënisch Single Use Systeem Snel, doeltreffend en hygiënisch Het Alpheios Single Use Systeem: in alle opzichten beter Specifieke situaties vragen om specifieke schoonmaakmethoden. In de gezondheidszorg moeten infectie-

Nadere informatie

FELIXSAFETY Focus on safety.

FELIXSAFETY Focus on safety. FELIXSAFETY Focus on safety. Inspect & Work 2019 KEURING VALBEVEILIGING Keuring, onderhoud en inspectie van PBM s De wetgever en fabrikanten schrijven jaarlijkse keuring en onderhoud voor van valbeveiliging

Nadere informatie

WEGWIJZER Verhuizen. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed.nl

WEGWIJZER Verhuizen. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed.nl WEGWIJZER Verhuizen Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg www.woongoed.nl WEGWIJZER Verhuizen Hoe kan ik de huurovereenkomst opzeggen? Wat gebeurt er

Nadere informatie

OASIS. Ons eigen concept voor Verzorgend Wassen. Samen voor de grote PLUS

OASIS. Ons eigen concept voor Verzorgend Wassen. Samen voor de grote PLUS OASIS Ons eigen concept voor Verzorgend Wassen Samen voor de grote PLUS Verzorgend Wassen is comfortabeler en effectiever Synergy Health introduceert een nieuw - en geheel eigen! - concept voor Verzorgend

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

A bright and healthy place puts a smile on your face

A bright and healthy place puts a smile on your face A bright and healthy place puts a smile on your face GROEP DURIEUX VDP CLEANING STELT ZICH VOOR VDP Cleaning is het nieuwe dochterbedrijf van Groep Durieux en zusterbedrijf van Durieux dak- en gevelrenovatie.

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud. Daarnaast

Nadere informatie

Voor hoogwaardige zorgkwaliteit

Voor hoogwaardige zorgkwaliteit Voor hoogwaardige zorgkwaliteit ZIEKENHUIS INSTELLINGEN VERPLEEG-/ VERZORGINGSHUIS Wie zijn wij? Introductie Om optimale zorg te kunnen garanderen is snelle, flexibele service op het gebied van zorghulpmiddelen

Nadere informatie

STAP NU OVER OP. Meer warmtecomfort tegen minder kosten. www.inhomeenergycare.be

STAP NU OVER OP. Meer warmtecomfort tegen minder kosten. www.inhomeenergycare.be STAP NU OVER OP Meer warmtecomfort tegen minder kosten www.inhomeenergycare.be Warm en zeker Toe aan een verwarmingsketel of warmwatertoestel op gas? Geen zorgen, maak kennis met de energiediensten van

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z

SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID One Stop Shop 1> ERGONOMISCHE MATTEN Ergonomische matten Vanaf nu minder gezondheidsrisico s op de werkvloer. Er zijn twee

Nadere informatie

Mijn vloer geeft mij energie

Mijn vloer geeft mij energie Mijn vloer geeft mij energie met Speedheat elektrische verwarming Geeft uw vloer u ook energie? Echte warmte komt van binnen. Daar kan zelfs onze vloerverwarming niet tegenop. Maar als het aankomt op individueel

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 PEUGEOT LEASE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Legenda. Schoenenservice. Verstevigde neus. Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel)

Legenda. Schoenenservice. Verstevigde neus. Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel) Legenda ORO A E Verstevigde neus Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel) antistatische zool, weerstand zool 100Kw-1000Mw energieopname van de hak, niet minder dan 20J WRU weerstand

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 os Zorgelo Wonen Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Kies foto 2 Welkom bij Zorgeloos

Nadere informatie

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Zonnepanelen zonder investering Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar www.zelfstroom.nl klimaatneutraal natureoffice.com NL-077-729117 gedrukt Zonnepanelen

Nadere informatie

!!!!! Onze werkwijze

!!!!! Onze werkwijze Onze werkwijze Onze werkwijze Lastenbesparen.com helpt u te besparen op al uw vaste lasten. U kunt op twee verschillende manieren gebruik maken van onze service. Een besparingsconsult bij u thuis of een

Nadere informatie

U heeft brandof waterschade... Wat nu?

U heeft brandof waterschade... Wat nu? U heeft brandof waterschade... Wat nu? U heeft brand- of waterschade... Schade is vervelend en komt nooit gelegen. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat er op dit moment van alles door u heen gaat.

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies.

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Omdat elk leven en ieders behoefte anders is, biedt de MoliMed serie altijd een passende oplossing bij urineverlies. MoliMed gaat om meer

Nadere informatie