Blokweg kluswoningen verkoopinformatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Blokweg kluswoningen verkoopinformatie"

Transcriptie

1 Blokweg kluswoningen verkoopinformatie

2 Blokweg kluswoningen Verkoopinformatie Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Verkoopvoorwaarden 3 Financiering 4 De renovatie 5 Begeleiding 6 Verkoop- en lotingprocedure 7 Overige spelregels 8 Voorbehoud

3 1 Inleiding Wilt u graag voor een aantrekkelijke prijs uw eigen droomhuis ontwerpen in een leuke straat op Rotterdam- Zuid? Woonstad Rotterdam verkoopt zeven kluswoningen met tuin in de Blokweg. De Blokweg is een leuke en rustige woonstraat in de wijk Hillesluis vlak achter de winkelstraat de Beijerlandselaan waar u ook de tram richting Rotterdam-Centrum kunt nemen. Halverwege de straat is een plantsoen. Het is een straat met overwegend koopwoningen en met betrokken bewoners: zij doen veel voor elkaar en voor de straat. Hier staan zeven panden van elk circa 150 m die na een grondige opknapbeurt een ruime eengezinswoning opleveren met een karakteristieke voorgevel en alle gemakken en comfort van een nieuwbouwwoning. Het gaat om de adressen Blokweg 36 tot en met 44, 50 en 52. Voor een deel worden de woningen gerenoveerd. De rest kunt u naar eigen inzicht indelen en (laten) afbouwen. U krijgt hierbij hulp en advies van een architect van Cardo architecten, een vergunningencoach van de gemeente en een kluscoach van Urbannerdam. De zeven woningen zijn niet compleet identiek maar hebben in hoofdlijnen wel dezelfde kenmerken: De gebruiksoppervlakte van de woning bedraagt circa 150 m (187 m BVO, 137 m GVO) verdeeld over 3 verdiepingen (begane grond, 1e verdieping en zolderverdieping). Onder de woning is een souterrain van 1.75 m hoog, over de hele oppervlakte van de woning. Elke verdieping is 4,8 meter breed en 11 meter diep (binnenmaten). Zie de bijlagen voor de plattegrond van de huidige woning (op hoofdlijnen). Elke woning heeft een tuin op het oosten van ongeveer 5 meter breed en 12 meter diep. Elke woning heeft een vaste, niet onderhandelbare verkoopprijs van kosten koper. Voor elke woning geldt dat de koper moet kunnen aantonen dat hij/zij minimaal kan financieren voor aanschaf woning, kosten koper en de verbouwing. De woning wordt verkocht met erfpacht, afgekocht tot Om een eenduidig en klassiek straatbeeld te creëren in de straat, renoveert Woonstad Rotterdam de voorgevel van de woning voordat het pand verkocht wordt. Deze renovatie betreft o.a. nieuwe houten kozijnen met dubbelglas en aanpak van het voordakschild. Deze renovatie is al bij de verkoopprijs inbegrepen. Alle woningen zijn kluswoningen en worden, afgezien van voorgevel en voordakschild, opgeleverd in de huidige staat (what you see is what you get) en hebben in meer of mindere mate te maken met achterstallig onderhoud aan het binnenwerk. Dak en achtergevel zijn in redelijke staat. In alle woningen is in zeer beperkte mate sprake van aanwezigheid van eenvoudig te verwijderen asbest (in kachel of dakkapel), een vochtig souterrain en/of lokale houtschade door bruinrot of houtworm (in beperkte hoeveelheden). Bij het koopcontract worden rapporten ter beschikking gesteld. De fundering van de panden is redelijk tot goed (rapporten worden bij koopcontract meegeleverd) en er is een bodemrapport waaruit blijkt dat de bodem geschikt is voor de functie wonen met tuin.

4 2 Uitgangspunten en voorwaarden Met de volgende uitgangspunten en voorwaarden moet rekening worden gehouden: Het pand heeft een woonbestemming. Dat wil zeggen dat de koper verplicht is om het pand binnen één jaar verder af te bouwen conform bijbehorend programma van eisen (PvE) en te gebruiken als eengezinswoning. Uiteraard binnen de voorwaarden van het bestemmingsplan en overige weten regelgeving. Voor de woning is door een architect een ontwerp gemaakt op basis waarvan een bouwvergunning is afgegeven door de gemeente. Zie de bijlagen voor de plattegronden van dit ontwerp. Indien geen grote constructieve ingrepen worden gepleegd door de koper, is het niet nodig om voor de verdere verbouwing nog een vergunning aan te vragen. Wel dient de koper een actualisatie van de plattegronden ter goedkeuring aan te leveren (zogenoemde revisietekeningen). De koper wordt hierbij ondersteund door de projectarchitect. Dit is in de koopprijs inbegrepen. Als de koper wel constructieve ingrepen wil, zoals een uitbouw, een vide of grotere dakkapellen, dan moet er een nieuwe bouwvergunning worden aangevraagd. De kosten voor het opstellen en indienen van deze aanvraag en de bijbehorende leges daarvoor zitten niet in de koopprijs inbegrepen en zijn voor rekening van de koper. De koper zorgt voor de renovatie van de achtergevel, het dak, de tussenmuren en de plafonds, conform PvE. De koper zorgt voor de bouwkundige indeling en het aanbrengen van alle installaties, conform PvE. De koper is verantwoordelijk voor eventuele asbestverwijdering, het behandelen van het souterrain tegen optrekkend vocht en de behandeling van eventueel aanwezige houtaantasting. Voor de renovatie kan de koper een eigen aannemer inschakelen of ervoor kiezen alles zelf uit te voeren. De renovatie moet voldoen aan het bouwbesluit en aan het bijgevoegde PvE. Dit wordt tussentijds en bij gereedmelding gecontroleerd door de vergunningencoach van de gemeente Rotterdam. Voordat met de renovatie kan worden gestart, moet de gemeente goedkeuring geven op een plan van aanpak voor de verbouwing met daarbij ook de revisietekeningen. De gasinstallatie- en elektrakeuring moet door (een) erkend(e) installateur(s) worden uitgevoerd. De renovatie moet binnen 1 jaar na de datum van de eigendomsoverdracht gereed zijn gemeld bij ds+v. Na gereedmelding moet de koper zelf minimaal 2 jaar wonen in de opgeknapte kluswoning. Dit wordt in het koopcontract vastgelegd via een anti-speculatiebeding. Verhuur of onderhuur is in deze twee jaar niet toegestaan. In het koopcontract wordt een boete clausule opgenomen om te voorkomen dat de hierboven genoemde voorwaarden worden overtreden.

5 3 Financiering De koopsom van de woning is kosten koper. Dit bedrag is vast en niet onderhandelbaar. Om in aanmerking te komen voor de koop moet de koper via een door bank of hypotheekadviseur opgestelde en ondertekende financieringstoets aan kunnen tonen dat hij of zij kan financieren. Dit betekent dat de koper minimaal beschikbaar moet hebben voor de kosten koper (overdrachtsbelasting, notariskosten, taxatie) en de verbouwing. Deze financieringseis is bedoeld om er zeker van te zijn dat de koper voldoende financiën heeft om de woning in goede staat zowel binnen als buiten af te kunnen bouwen. Het bedrag van is een gemiddeld bedrag, gebaseerd op ervaringen van het renoveren van andere kluswoningen van dezelfde oppervlakte en hetzelfde aantal verdiepingen. Hierbij is er vanuit gegaan dat de koper veel zelf doet en een relatief klein deel van het werk door een aannemer laat uitvoeren. Het is niet mogelijk dit bedrag verder te specificeren. Voor moet de koper het huis kunnen aanschaffen en verbouwen mits hij of zij bereid is zelf het merendeel van het werk te doen. Indien alles wordt uitbesteed is het nodig om een ruimer budget te reserveren. Erg handige klussers die alles zelf doen of scherp inkopen, kunnen uiteraard ook goedkoper uitkomen. Bij de koopsom van de woning zijn de volgende posten inbegrepen: Renovatiekosten van de voorgevel en het voordakschild van het pand Kopersbegeleiding door Urbannerdam ten behoeve van de verkoop, de contractfase en de renovatiefase. Tevens is Urbannerdam vraagbaak voor vragen over deze onderwerpen. Architectenbegeleiding voor maximaal 8 uur. Begeleiding door de vergunningencoach van de gemeente Rotterdam bij het indienen van revisietekeningen en plan van aanpak en tijdens de verbouwing. Legeskosten voor de reeds aangevraagde en afgegeven sloop- en bouwvergunning. Grondkosten: afkoop erfpacht tot 2060.

6 4 De renovatie De volgende renovatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd wanneer het pand aan de koper wordt opgeleverd: De voorgevel is gereinigd en gehydrofobeerd en de voegen zijn hersteld of vervangen. Kozijnen zijn aan de voorzijde vervangen door houten kozijnen in de klassieke stijl met kantel-kiepramen met dubbel glas. De voorgevel is onder het maaiveld behandeld tegen optrekkend en doorslaand vocht. Het pannendak van het voorschild is vernieuwd en de voorkant heeft een nieuwe dakkapel en dakgoot. Er zit een nieuwe voordeur in de woning. Huidige staat What you see, is what you get. De woning bevindt zich in de staat waarin de laatste bewoners het hebben achtergelaten. Aan de binnenkant, de achtergevel en het dak zijn geen werkzaamheden verricht. De koper dient in ieder geval rekening te houden met, grofweg, de volgende werkzaamheden: Slopen van het oude binnenwerk voor zover de koper de indeling wil veranderen, aanbrengen voorzetwanden, isoleren van de plafonds. De koper zorgt ook voor het aanbrengen van alle installaties (ventilatie, elektra, water, gas, riolering, cv), nieuwe scheidingswanden, een keuken, sanitair, deuren en kozijnen. Zie voor een uitgebreide toelichting de voorwaarden en het PvE. Verwijderen van eventueel aanwezig asbest, het behandelen van het souterrain tegen optrekkend vocht en de behandeling van eventueel aanwezige houtaantasting. Deze werkzaamheden zijn in vergelijking met het totale klusproject zeer overzichtelijk. Renoveren van de achtergevel en het dak, beide zijn in zeer redelijke staat. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kozijnen met dubbelglas en het op een aantal plaatsen vervangen van de voegen van de achtergevel. Zie bijlagen voor plattegronden van de huidige indeling. N.B.: elke woning heeft een vergelijkbare plattegrond, maar een afwijkende afwerking qua materiaalgebruik en elementen in de inrichting. Aangezien verwacht wordt dat de koper in alle gevallen zijn/haar eigen indeling wil maken, wordt hier verder niet specifiek op ingegaan.

7 5 Begeleiding Vanaf het moment van inschrijving voor een kluswoning aan de Blokweg tot het moment dat u de woning heeft gerenoveerd, wordt u begeleid door Urbannerdam ( nl). Deze organisatie is gespecialiseerd in het begeleiden van kopers bij hun kluswoning en voor al uw vragen kunt u bij hen terecht. De adviseurs van Urbannerdam kunnen u alles vertellen over de verkoopprocedure, het maken van een plan van aanpak, het regelen van de hypotheek, het klussen et cetera. Indien nodig dienen zij ook als intermediair tussen u als klusser/koper en Woonstad Rotterdam als verkopende partij. Adviseurs van Urbannerdam stellen zich tijdens de diverse kijk- en informatieavonden graag persoonlijk aan u voor.

8 6 Verkoop- en lotingprocedure 6.1 Open dagen en informatieavond Tijdens de open dagen is er ruimschoots de gelegenheid om de panden te bekijken. Tijdens de informatie avond wordt de informatie uit deze brochure toegelicht en vertellen we meer over het klussen zelf. Zowel bij de open dag als bij de informatieavond is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Open dagen Zaterdag 13 november van Vrijdag 19 november van Zaterdag 20 november van Locatie: Blokweg 36 t/m 40, 42, 44, 50 en RK Rotterdam Bezichtiging buiten deze tijdstippen is niet mogelijk. Informatieavond Donderdag 25 november om Locatie: Kopblok, Riederlaan EA Rotterdam 6.2 Inschrijven Alleen natuurlijke, meerjarige personen kunnen zich inschrijven. Geïnteresseerden kunnen zich in de periode maandag 1 november 2010 tot vrijdag 10 december 2010 inschrijven. De inschrijving sluit op 10 december om uur s middags. Inschrijfformulieren en toebehoren dienen op dit tijdstip in het bezit te zijn van Urbannerdam. Geïnteresseerden zijn zelf verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van het inschrijfformulier. Geadviseerd wordt rekening te houden met mogelijke vertraging bij de (digitale) postbezorging. Inschrijven gaat via het inschrijfformulier (zie de bijlagen). Het formulier maakt onderdeel uit van het informatiepakket. Alle documenten uit het informatiepakket, dus ook het inschrijfformulier, zijn te downloaden via de website: klushuisblokweg. Het inschrijfformulier en de financieringstoets (zie verderop voor een toelichting) moeten beide worden voorzien van een handtekening en vervolgens worden verzonden aan Urbannerdam. Dit kan per post, maar mag ook ingescand per Urbannerdam o.v.v. inschrijving project Blokweg Postbus AA Rotterdam info@urbannerdam.nl Alleen volledige, correct ingevulde en op tijd ontvangen inschrijfformulieren worden in behandeling genomen. Inschrijfgeld maakt een onlosmakelijk deel uit van de inschrijving (zie 6.7). Het inschrijfgeld moet voor de genoemde deadline van vrijdag 10 december 12:00 bijgeschreven zijn op de rekening van Urbannerdam. 6.3 Aangeven van woningen Op het inschrijfformulier kunnen geïnteresseerden minimaal 1 en maximaal 7 woningen aangeven. Er wordt geen onderscheid in volgorde gemaakt. Bij inschrijving op meer dan één woning wordt er vanuit gegaan dat geïnteresseerde in alle woningen evenveel interesse heeft. Schrijf u dus alleen in voor woningen die u echt wilt kopen. Op hoe meer woningen u inschrijft, hoe groter uw kans is om voor een woning in aanmerking te komen. 6.4 Financieringstoets Iedere inschrijver dient een door een bank of hypotheekadviseur opgestelde en ondertekende originele financieringstoets mee te sturen waaruit blijkt dat inschrijver minimaal kan financieren (via hypothecaire lening, eigen geld en/of andere bronnen). Een financieringstoets is doorgaans kosteloos verkrijgbaar bij bank of hypotheekadviseur Bij deze toets moet expliciet vermeld worden dat een BKR toets is uitgevoerd en hieruit moet blijken dat een

9 eventuele registratie is meegenomen in de uiteindelijke financieringsruimte. Vanuit het project is samenwerking gezocht met Rabobank Rotterdam, kantoor Zuidplein. U kunt een afspraak maken met de heer Mathieu Korsmit ( ) voor een vrijblijvend gesprek waarin u uw financieringstoets en een BKR-toets kosteloos kunt laten uitvoeren. U bent uiteraard vrij om dit elders te laten doen. 6.5 Loting Op maandag 13 december 2010 worden door Urbannerdam alle inschrijvingen per pand gesorteerd. Het pand met het minste aantal inschrijvingen wordt als eerste verloot onder de inschrijvers op dat specifieke pand. Degene die is ingeloot op dit pand, loot niet meer mee met de overige panden die hierna worden verloot. Vervolgens wordt het pand met het op een na minste aantal inschrijvingen verloot. Degene die is ingeloot op dit pand, loot niet meer mee met de overige panden die hierna verloot zullen worden. Et cetera. Totdat uiteindelijk het pand met de meeste inschrijvingen wordt verloot. Bij gelijk aantal inschrijvingen per pand beslist het lot welk pand als eerste wordt verloot. Per pand wordt via loting een volgorde bepaald voor een reservelijst voor het geval degene die is ingeloot later besluit de woning toch niet te kopen. Alle lotingen gebeuren via de dubbelblind methode in het bijzijn van minimaal 2 getuigen die de uitslag van de loting waarmerken met hun handtekening. Voor dinsdag 14 december 2010, uur s middags wordt de uitslag van de loting per en vervolgens ook per brief bekend gemaakt. 6.6 Eventuele procedure als niet alle woningen toegewezen kunnen worden In het geval dat niet alle woningen via de bovenstaande procedure worden verkocht, wordt overgegaan op verkoop via de methode wie het eerst komt, die het eerst maalt. Geïnteresseerden die uitgeloot zijn voor andere panden zullen hierover als eerste worden geïnformeerd. 6.7 Betaling inschrijfgeld Om vrijblijvende inschrijvingen te voorkomen, wordt gewerkt met inschrijfgeld. Dit gebeurt in de vorm van een waarborgsom; het inschrijfgeld wordt terugbetaald zodra de verkoopakte bij de notaris is gepasseerd. Het inschrijfgeld bedraagt 500,- (vijfhonderd euro). Mocht u worden uitgeloot voor een kluswoning dan krijgt u het volledige bedrag terug. Het inschrijfgeld dient betaald te zijn voor de inschrijvingsdeadline via bankrekening ten name van Urbannerdam te Rotterdam onder vermelding van Inschrijfgeld Blokweg en uw naam. Een ieder die niet (tijdig) betaalt wordt uitgesloten van loting. 6.8 Collectieve kick-off en bedenktijd Na de loting volgt een collectieve kickoff bijeenkomst waar verdere informatie over het verkooptraject wordt gegeven. De kick-off bijeenkomst staat gepland op 16 december 2010 in de avond. Exacte tijden en locatie volgen later, maar noteer deze datum vast in uw agenda. Na de kick-off volgt 4 weken bedenktijd. De bedenktijd eindigt op vrijdag 14 januari 2011, uur s middags. In deze periode krijgt iedere deelnemer de mogelijkheid zijn of haar pand een keer met de architect te bezoeken. De architect kan dan meer toelichting geven op de huidige staat van het pand, de werkzaamheden, de mogelijkheden voor indeling et cetera. Koper kan dan alvast wat plannen voorleggen aan de architect. Wie tijdens de bedenktijd afziet van verdere deelname aan het traject maakt dit schriftelijk kenbaar aan Urbannerdam. Het betaalde inschrijfgeld wordt in dit geval voor 50% geretourneerd. Trekt een deelnemer zich na vrijdag 14 januari 2011, 12 uur s middags terug, dan is er geen restitutie van inschrijfgeld. Ongeacht de reden voor terugtrekking.

10 6.9 Plan van aanpak Uiterlijk 14 januari 2011 gaat elke deelnemer met de projectarchitect aan de slag om zijn of haar verbouwingsplannen uit te werken. Voor 14 februari 2011 stuurt de deelnemer in overleg met de projectarchitect een Plan van Aanpak in. In het Plan van Aanpak geeft u precies aan welke werkzaamheden aan het pand verricht gaan worden, vergezeld met een revisietekening op de huidige bouwvergunning. Als u het plan hebt ingevuld, dient het ondertekend opgestuurd te worden naar: ds+v afdeling Vergunningen t.a.v. de heer F. Lindenhof Postbus AR Rotterdam De reactie op het Plan van Aanpak heeft u binnen een maand. Als er onduidelijkheden zijn, neemt de coach zo snel mogelijk contact met u op. Pas na goedkeuring van het Plan van Aanpak vindt de levering van de kluswoning plaats. Het formulier voor het Plan van Aanpak wordt later verstrekt Koopcontract Na het verstrijken van de bedenktijd op 14 januari 2010 of eerder indien de deelnemer aangeeft door te willen gaan met het project wordt (parallel aan het Plan van Aanpak) een koopcontract opgesteld en voorgelegd aan de deelnemer/aspirant-koper. In het koopcontract wordt een periode van 6 weken opgenomen om zorg te dragen voor een waarborgsom of bankgarantie van (10% van de koopsom) en daarna nog eens 6 weken voor de levering. Dit zijn maximale termijnen. Na het tekenen van het koopcontract gelden de normale ontbindende voorwaarden van financiering en de wettelijke bedenktijd van 3 werkdagen. Indien deelnemer afziet van koop, wordt in deze fase geen inschrijfgeld uitgekeerd Bouwvergunning In overleg met de projectarchitect en vergunningencoach bestaat de mogelijkheid om revisies op de huidige bouwvergunning door te voeren. Bij bouwkundige ingrepen die te ver afwijken van de bestaande vergunning moet een nieuwe bouwvergunning worden aangevraagd. Woonstad Planning Blokweg week nr. datum start inschrijving kijkdagen 13, 19 & 20 nov 2010 informa eavond 25-nov-10 slui ng inschrijving 10-dec-10 uitslag lo ng 14-dec-10 kick-off bijeenkomst 16-dec-10 bedenk jd tot 14-jan-11 Plan van Aanpak tot 14-feb-11 beoordeling PvA voor 14-mrt-11 opstellen koopcontract week 3 bankgaran e / waarborg max. 6 weken periode tot levering max. 6 weken levering

11 Rotterdam adviseert de aspirant kopers hiervoor samen te werken met de projectarchitect. Aspirant kopers dragen de kosten voor een eventuele nieuwe bouwvergunning (leges en kosten architect). Hierbij moet men denken aan circa (incl. BTW) Levering Na ondertekening van het koopcontract dient de koper tijdig financiering te regelen. In de tussentijd kan worden doorgewerkt aan het plan van aanpak (en indien van toepassing een nieuwe bouwvergunning). Levering vindt plaats via een door de verkopende partij te bepalen notaris. Na levering kan en mag klusser aan de slag, behoudens de beperkingen die uit een eventueel nieuw opgestart bouwvergunningen traject voortvloeien Na de levering Na de levering hebt u een jaar de tijd om uw klushuis om te toveren tot uw droomhuis. U bent namelijk als koper verplicht binnen 12 maanden nadat het pand notarieel aan u geleverd is (datum eigendomsoverdracht bij de notaris) de woning voor bewoning gereed te hebben en bij ds+v gereed gemeld te hebben

12 7 Overige spelregels Om de bouwactiviteiten goed te laten verlopen, is een aantal regels en aanbevelingen opgesteld. 1 In verband met veiligheid, aansprakelijkheden en bescherming van bouwmaterialen verzoeken wij u geen bouwmaterialen en materiaal en/ of gereedschappen buiten te plaatsen. 2 Het plaatsen van keten, toiletunits of reclameborden dient op eigen grond plaats te vinden. Hiervoor dient bij ds+v een vergunning te worden aangevraagd. 3 Het is niet toegestaan om zonder vergunning de weg te gebruiken voor opslag van bouwmaterialen of anderszins het gebruik van de weg feitelijk te beperken of onmogelijk te maken. 4 Afval dient volgens de regels van de gemeente Rotterdam gescheiden te worden afgevoerd. Er mag geen afval worden begraven of verbrand. Eventueel tijdelijke opslag van afval moet zodanig geschieden dat zwerfvuil wordt voorkomen.

13 8 Voorbehoud De verkoopinformatie is met zorg samengesteld. Desalniettemin is alle informatie onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Aan de verkoopinformatie kunnen geen rechten ontleend worden.

14 Bijlagen Alle bijlagen zitten in het informatiepakket en zijn te downloaden via de website: klushuisblokweg Plattegronden huidige indeling Plattegronden ontwerpvoorstel binnen huidige bouwvergunning Plattegronden ontwerpvoorstel buiten huidige bouwvergunning Inschrijfformulier Programma van Eisen (PvE)

15 Urbannerdam Wil je meer informatie over dit project, de inschrijf- en lotingsprocedure, technische vragen over de panden, vragen over bouwvergunningen en/of het proces, dan kun je contact opnemen met Urbannerdam. Mail dan naar of bel voor meer informatie Ooms Wil je meer informatie over de daadwerkelijke aankoop en de verschillende stappen in het aankoopproces, dan kun je contact opnemen met verkopend makelaar Ooms. Bel voor meer informatie en vraag naar Rogier Kroese. Woonstad Rotterdam Kijk voor de meest actuele en volledige informatie en voor plattegronden en ander beeldmateriaal op

Bloklandstraat 123. Verkoopdetails. 113.000,- vrij op naam. start verkoop: februari 2014

Bloklandstraat 123. Verkoopdetails. 113.000,- vrij op naam. start verkoop: februari 2014 Bloklandstraat 123 Verkoopdetails Koopprijs Klusbudget Financieringseis 197.500,- Bijkomende kosten 2.000,- Totale kosten 199.500,- Aanvaarding 113.000,- vrij op naam 84.500,- inclusief btw inclusief nieuwe

Nadere informatie

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat INSCHRIJFFORMULIER 15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat Inschrijven Lees eerst de toelichting voordat u dit formulier in- Inschrijftermijn vult. U kunt zich inschrijven

Nadere informatie

Woningpaspoorten 15 Klushuizen Oude Noorden Rotterdam

Woningpaspoorten 15 Klushuizen Oude Noorden Rotterdam Woningpaspoorten 15 Klushuizen Oude Noorden Rotterdam Woningpaspoorten bevatten specifieke gegevens van alle 15 klushuizen. Van iedere woning is een foto in huidige staat toegevoegd en een plattegrond

Nadere informatie

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Mookhoek, Strijensedijk 22 Leuke twee-onder-een kapwoning met berging en kleine tuin, gelegen op een perceel van 145 m² eigen grond.

Nadere informatie

Prima eengezinswoning met stenen berging en tuin gelegen in een kindvriendelijke woonwijk op een perceel van 118 m² eigen grond.

Prima eengezinswoning met stenen berging en tuin gelegen in een kindvriendelijke woonwijk op een perceel van 118 m² eigen grond. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Lange Meet 30 Prima eengezinswoning met stenen berging en tuin gelegen in een kindvriendelijke woonwijk op een perceel

Nadere informatie

Mookhoek, Griendstraat 64

Mookhoek, Griendstraat 64 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Mookhoek, Griendstraat 64 Wonen in een heerlijke rustige buurt met de tuin direct aan de polder? Dat is nu mogelijk bij deze landelijk

Nadere informatie

Numansdorp, Einsteinstraat 47

Numansdorp, Einsteinstraat 47 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Numansdorp, Einsteinstraat 47 Bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van 136 m², gunstig gelegen op een bedrijventerrein nabij

Nadere informatie

Puttershoek, Haagwinde 51

Puttershoek, Haagwinde 51 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Haagwinde 51 Bijzonder nette en uitgebouwde eengezinswoning met grote houten berging en zonnige tuin, gelegen in een

Nadere informatie

Maasdam, Hoeksedijk 56

Maasdam, Hoeksedijk 56 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Maasdam, Hoeksedijk 56 Verrassend ruime woonboerderij met inpandige garage en grote tuin, gelegen aan de rand van het dorp op ruim

Nadere informatie

Puttershoek, Gerrit de Voslaan 12

Puttershoek, Gerrit de Voslaan 12 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Gerrit de Voslaan 12 Op prima locatie gelegen tussenwoning, met diepe achtertuin en stenen berging. Weids vrij uitzicht

Nadere informatie

's-gravendeel, Lindehof 21

's-gravendeel, Lindehof 21 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Lindehof 21 Bijzonder ruim herenhuis (circa 620 m³) met garage, gelegen in de gewilde woonwijk Lindehof, op een perceel

Nadere informatie

Strijen, Boompjesstraat 31

Strijen, Boompjesstraat 31 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Boompjesstraat 31 Karakteristiek woonhuis met grote berging en tuin, gelegen in de dorpskern op een perceel van 206 m²

Nadere informatie

Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: ,- k.k.

Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: ,- k.k. Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: 149.000,- k.k. Omschrijving Ruim, woon- en/ of winkelpand in de binnenstad van Hoorn In de binnenstad van Hoorn nabij diverse voorzieningen bieden wij u dit woon-/

Nadere informatie

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Bernhardstraat 19 Eigentijds afgewerkte, moderne twee-onder-een-kapwoning met garage en fraai aangelegde tuin. Vraagprijs:

Nadere informatie

s-gravendeel, Singelhof 2

s-gravendeel, Singelhof 2 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Singelhof 2 Vrijstaand woonhuis met garage en tuin, gelegen op een mooie, rustige locatie. Met de achtertuin grenzend

Nadere informatie

Puttershoek, Oranjelaan Oostzijde 24

Puttershoek, Oranjelaan Oostzijde 24 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Oranjelaan Oostzijde 24 Knusse woning met garage en tuin, centraal gelegen in de dorpskern op loopafstand van de winkels.

Nadere informatie

Karakteristiek vrijstaand woonhuis met grote schuur/garage en diepe tuin, gelegen aan de rand van het dorp met vrij uitzicht aan de voorkant.

Karakteristiek vrijstaand woonhuis met grote schuur/garage en diepe tuin, gelegen aan de rand van het dorp met vrij uitzicht aan de voorkant. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Walewegje 6 Karakteristiek vrijstaand woonhuis met grote schuur/garage en diepe tuin, gelegen aan de rand van het dorp

Nadere informatie

s-gravendeel, Bootstraat 6

s-gravendeel, Bootstraat 6 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Bootstraat 6 Modern afgewerkte en goed onderhouden 6-kamer eengezinswoning met stenen berging en zonnige tuin, die

Nadere informatie

Zuid-Beijerland, van Oldenbarneveltstraat 24

Zuid-Beijerland, van Oldenbarneveltstraat 24 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Zuid-Beijerland, van Oldenbarneveltstraat 24 Ruime en uitgebouwde eengezinswoning met inpandig bereikbare stenen berging gelegen

Nadere informatie

s-gravendeel, Langestraat 10a

s-gravendeel, Langestraat 10a 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel s-gravendeel, Langestraat 10a Unieke vrijstaande villa (1942) met schuur en tuin, gelegen op mooie centrumlocatie op een perceel

Nadere informatie

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Plevierstraat 5 Hoekwoning met aangebouwde berging en grote tuin, gelegen op een perceel van 191 m² eigen grond. Vraagprijs:

Nadere informatie

's-gravendeel, Constantijnstraat 12

's-gravendeel, Constantijnstraat 12 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Constantijnstraat 12 Tussengelegen eengezinswoning met stenen berging en zonnige tuin, op een kavel van 143 m² eigen

Nadere informatie

Strijen, Troelstrastraat 22

Strijen, Troelstrastraat 22 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Troelstrastraat 22 Bijzonder ruime eengezinswoning met berging en tuin op het zuiden, gelegen op een perceel van 147 m²

Nadere informatie

's-gravendeel, Beneden Havendijk 55

's-gravendeel, Beneden Havendijk 55 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Beneden Havendijk 55 Keurige 2/1 kap woning met besloten tuin en berging, gelegen in de dorpskern op een perceel

Nadere informatie

Gungarantieprijs 200.000 k.k.

Gungarantieprijs 200.000 k.k. van 250.000 Zuiderkade 61, Franeker Meer info op www.actiehuis.nl Gungarantieprijs 200.000 k.k. In deze brochure: > Informatie over Actiehuis.nl > Informatie over de inschrijfprocedure > Inschrijfformulier

Nadere informatie

FAQ Klushuizen Louwerslootstraat/ Bloklandstraat. Achterpad

FAQ Klushuizen Louwerslootstraat/ Bloklandstraat. Achterpad FAQ Klushuizen Louwerslootstraat/ Bloklandstraat Achterpad Is het mogelijk een achterpad te realiseren? Dit is mogelijk. Woonstad Rotterdam voorziet hier niet in. Klussers kunnen de mogelijkheden hiervoor

Nadere informatie

Utrechtseweg 304 te Arnhem

Utrechtseweg 304 te Arnhem Utrechtseweg 304 te Arnhem Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Aanzicht Aanzicht Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem Royaal perceel Fraaie details Fotopresentatie Utrechtseweg 304 te Arnhem

Nadere informatie

's-gravendeel, Damaststraat 28

's-gravendeel, Damaststraat 28 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Damaststraat 28 Een ruime eengezinswoning met veel onderhoudsgemak? Dan is deze, voorzien van kunststof kozijnen

Nadere informatie

's-gravendeel, Verbruggestraat 30

's-gravendeel, Verbruggestraat 30 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Verbruggestraat 30 Sfeervolle woning in prima staat van onderhoud en met eigentijds afwerkingsniveau, gelegen in

Nadere informatie

Westmaas, Manhille 14

Westmaas, Manhille 14 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Westmaas, Manhille 14 Zo af en toe komt er een 5-kamer woning voorbij, die u alles biedt wat u wenst! Zoals alle voorzieningen gelijkvloers,

Nadere informatie

Zuid-Beijerland, Molendijk 43

Zuid-Beijerland, Molendijk 43 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Zuid-Beijerland, Molendijk 43 Unieke aanbieding: kleine vrijstaande bungalow met tuin en parkeergelegenheid, gelegen in het buitengebied.

Nadere informatie

Inschrijfformulier Klusgebouw Bloklandstraat

Inschrijfformulier Klusgebouw Bloklandstraat Inschrijfformulier Klusgebouw Bloklandstraat Kijk op www.pakjeruimte.nl voor meer informatie over het project. PERSOONSGEGEVENS INSCHRIJVER Voor- en achternaam:..dhr/mevr Adres:. Postcode/Woonplaats:.

Nadere informatie

Sluishoofd 80 - Wijk bij Duurstede

Sluishoofd 80 - Wijk bij Duurstede Sluishoofd 80 - Wijk bij Duurstede Koopsom 185.000,- k.k. De Gier Makelaars Klooster Leuterstraat 29 3961 AX, WIJK BIJ DUURSTEDE Tel: 0343-573144 E-mail: info@degiermakelaars.nl Website: www.degiermakelaars.nl

Nadere informatie

Puttershoek, Nassaulaan 186

Puttershoek, Nassaulaan 186 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Nassaulaan 186 Zoekt u een ruime woning met garage, tuin en vrij uitzicht? Kom dan eens vrijblijvend binnenkijken!

Nadere informatie

Klaaswaal, Driekus van der Giessenhof 9

Klaaswaal, Driekus van der Giessenhof 9 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Klaaswaal, Driekus van der Giessenhof 9 Leuke, aan een hofje gelegen starterswoning met aangebouwde berging en zonnige tuin op het

Nadere informatie

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl Rozenlaan 17 - Hoek Rozenlaan 17 Hoek Ruime 2/1 kapwoning met uitbouw en garage op 315 m2 eigen grond. Gelegen aan de rand van het dorp met een prachtig vrij uitzicht op de polder en de kreek. Vraagprijs:

Nadere informatie

's-gravendeel, Onder de Molen 26

's-gravendeel, Onder de Molen 26 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Onder de Molen 26 Mooi afgewerkt, op de begane grond gesitueerd, 2-kamer hoekappartement, met een terras van circa

Nadere informatie

Strijen, Binnensingel 76

Strijen, Binnensingel 76 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Binnensingel 76 Ruime 5-kamer tussenwoning met berging en tuin, gelegen in woonwijk nabij het centrum. Vraagprijs: 179.500,=

Nadere informatie

PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE

PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE Bekendmaking verkoop door de gemeente Urk De verkoop van de 50plus woningen wordt bekendgemaakt door publicatie: - in het Urkerland

Nadere informatie

Kershoflaan 9 UTRECHT

Kershoflaan 9 UTRECHT Kershoflaan 9 UTRECHT Vraagprijs 225.000 k.k. Kershoflaan 9 3551XS UTRECHT HOEKWONING met UITBOUW aan de achterzijde en een RIANTE TUIN, gelegen in een rustige straat nabij het gezellige centrum van Utrecht.

Nadere informatie

Vivaldisingel 22 NIEUWEGEIN

Vivaldisingel 22 NIEUWEGEIN Vivaldisingel 22 NIEUWEGEIN Vraagprijs 182.500 k.k. Renkema & Jansen beëdigd makelaars; Oregondreef 29; 3565 BE Utrecht Vivaldisingel 22 3438BC NIEUWEGEIN In de wijk Zuilenstein gelegen eengezinswoning

Nadere informatie

Nieuw-Beijerland, Kerkstraat 33

Nieuw-Beijerland, Kerkstraat 33 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Nieuw-Beijerland, Kerkstraat 33 Winkel/bedrijfsruimte op prima locatie aan winkelpromenade in het centrum van het dorp gelegen.

Nadere informatie

21 juni 2012. Klushuizen Bossche Pad s-hertogenbosch informatie bijeenkomst 28 augustus 2014

21 juni 2012. Klushuizen Bossche Pad s-hertogenbosch informatie bijeenkomst 28 augustus 2014 21 juni 2012 Klushuizen Bossche Pad s-hertogenbosch informatie bijeenkomst 28 augustus 2014 Inhoud Welkom en Opening Peter Krol van BrabantWonen Klushuis concept, Urbannerdam en Hulshof Architecten Voorstel

Nadere informatie

Numansdorp, Zweedse Wijk 19

Numansdorp, Zweedse Wijk 19 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Numansdorp, Zweedse Wijk 19 Vergroot, vrijstaand woonhuis gelegen in een landelijke omgeving met vrij uitzicht aan de voorkant en

Nadere informatie

s-gravendeel, Achterdijk 2

s-gravendeel, Achterdijk 2 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Achterdijk 2 Karakteristiek vrijstaand woonhuis met parkeerplaats en kleine tuin, gelegen in de dorpskern op een perceel

Nadere informatie

Paulus Potterstraat 2 Vinkel

Paulus Potterstraat 2 Vinkel Paulus Potterstraat 2 Vinkel Deze royale, vrijstaande woning is gelegen op een hoekperceel en heeft een vrijstaande garage. Het geheel ligt in het centrum van het dorp in een ruim opgezette straat op loopafstand

Nadere informatie

Dirck van Zuylenstraat 9 UTRECHT

Dirck van Zuylenstraat 9 UTRECHT Dirck van Zuylenstraat 9 UTRECHT Vraagprijs 195.000 k.k. Dirck van Zuylenstraat 9 3511RE UTRECHT Op mooie locatie in Wijk C gelegen op korte afstand van het gezellige centrum en het Centraal Station, leuke

Nadere informatie

Royaal vrijstaand woon-/winkelpand (detailhandel) met vele mogelijkheden om wonen en werken gemakkelijk te combineren.

Royaal vrijstaand woon-/winkelpand (detailhandel) met vele mogelijkheden om wonen en werken gemakkelijk te combineren. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Bosweg 17b Royaal vrijstaand woon-/winkelpand (detailhandel) met vele mogelijkheden om wonen en werken gemakkelijk te combineren.

Nadere informatie

's-gravendeel, Bootstraat 11

's-gravendeel, Bootstraat 11 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Bootstraat 11 Tussengelegen eengezinswoning met stenen berging en zonnige tuin, op een perceel van 141 m² eigen grond.

Nadere informatie

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k.

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k. Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs 190.000,- k.k. Omschrijving Rentmeesterslag 92 - Gouda Op een steenworp afstand van het Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen gelegen aantrekkelijke uitgebouwde tussenwoning

Nadere informatie

Heinenoord, Wilhelminastraat 7

Heinenoord, Wilhelminastraat 7 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Heinenoord, Wilhelminastraat 7 Bijzonder royaal woonhuis met garage en tuin, gelegen in rustige woonwijk in de dorpskern. Vraagprijs:

Nadere informatie

s-gravendeel, Langestraat 16

s-gravendeel, Langestraat 16 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Langestraat 16 Karakteristiek vrijstaand woonhuis, gelegen in de dorpskern op 268 m² grond. Vraagprijs: 295.000,=

Nadere informatie

's-gravendeel, Frisostraat 9

's-gravendeel, Frisostraat 9 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Frisostraat 9 Charmant vrijstaand woonhuis, centraal in het dorp gelegen, op loopafstand van winkels en voorzieningen,

Nadere informatie

Heerendonklaan 48 s-hertogenbosch

Heerendonklaan 48 s-hertogenbosch Heerendonklaan 48 s-hertogenbosch Perfect onderhouden moderne hoekwoning met ruime garage gelegen in een gewilde woonwijk. De woning ligt centraal in s-hertogenbosch nabij het Centraal Station, het centrum

Nadere informatie

's-gravendeel, Kleine Vos 16

's-gravendeel, Kleine Vos 16 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Kleine Vos 16 Goed onderhouden hoekwoning met berging en tuin op het zonnige zuidwesten, gelegen in de nette woonwijk

Nadere informatie

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Omloop 19 Mooie hoekwoning met dakkapel, modern afwerkingsniveau, leuke tuin en stenen berging. Vraagprijs: 225.000,= k.k.

Nadere informatie

TE KOOP Bulten 34, Groenlo

TE KOOP Bulten 34, Groenlo TE KOOP Bulten 34, Groenlo 3 kamerappartement met berging op de begane grond. Vraagprijs 24.500,-- k.k. Servicekosten er mnd. Afkoopsom VvE tm 2022,-- Gebruiksoppervlakte 65 m² Bouwjaar 1997 OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Aalswaard 2 - Wijk bij Duurstede

Aalswaard 2 - Wijk bij Duurstede Aalswaard 2 - Wijk bij Duurstede Vraagprijs 375.000,- k.k. De Gier Makelaars Klooster Leuterstraat 29 3961 AX, WIJK BIJ DUURSTEDE Tel: 0343-573144 E-mail: info@degiermakelaars.nl Website: www.degiermakelaars.nl

Nadere informatie

Op één van de mooiste plekjes van Strijen staat deze ruime eengezinswoning met blijvend vrij uitzicht over het Oudeland!

Op één van de mooiste plekjes van Strijen staat deze ruime eengezinswoning met blijvend vrij uitzicht over het Oudeland! Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Kievitstraat 33 Op één van de mooiste plekjes van Strijen staat deze ruime eengezinswoning met blijvend vrij uitzicht over

Nadere informatie

Clausstraat 35 - Hulst

Clausstraat 35 - Hulst Clausstraat 35 - Hulst Clausstraat 35 Hulst Goed onderhouden vrijstaande woning met garage Gelegen buiten het prachtige stadscentrum van Hulst Vraagprijs: 242.500,- k.k. Aanvaarding in overleg Indeling:

Nadere informatie

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Schuilingenweg 14 Op mooie locatie -aan de rand van de woonwijk en op loopafstand van de dorpskern- bieden wij aan

Nadere informatie

Melick Heinsbergerweg 6

Melick Heinsbergerweg 6 ALGEMEEN: Zeer bijzonder klassiek pand met aan de achterzijde vrij uitzicht op Ohé-dal te Melick. De woning bevindt zich in nieuwbouwstaat en is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en gedeeltelijk

Nadere informatie

Rotterdam Heenvlietstraat 6 Vraagprijs 125.000,- k.k.

Rotterdam Heenvlietstraat 6 Vraagprijs 125.000,- k.k. Rotterdam Heenvlietstraat 6 Vraagprijs 125.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Heenvlietstraat 6 - Rotterdam Prima starterswoning in Rotterdam Carnisse met achtertuin voor een zeer scherpe

Nadere informatie

Patrimoniumstraat 3 UTRECHT

Patrimoniumstraat 3 UTRECHT Patrimoniumstraat 3 UTRECHT Vraagprijs 172.500 k.k. Patrimoniumstraat 3 3555GK UTRECHT Tussenwoning met voor- en achtertuin in een rustige straat tussen de Amsterdamsestraatweg en Burgemeester Norbruislaan

Nadere informatie

Krimpen Aan Den IJssel Lelie 3

Krimpen Aan Den IJssel Lelie 3 Krimpen Aan Den IJssel Lelie 3 Omschrijving Lelie 3 - Krimpen Aan Den IJssel Koop nu en betaal maximaal 20% later. Dat kan! Jij kan lekker wonen en QuaWonen helpt mee! Deze woning wordt verkocht onder

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

Dijkgraaflaan 150 - Oudewater

Dijkgraaflaan 150 - Oudewater - Vraagprijs 199.000 Kosten Koper Omschrijving Dijkgraaflaan 150 - Royale woning met aan de voorzijde prachtig vrij uitzicht over de weilanden en de Ruyge Weide. Deze woning heeft 5 slaapkamers, een zonnige

Nadere informatie

Heerenweg 8 IJhorst. Vraagprijs: 524.500,00 k.k.

Heerenweg 8 IJhorst. Vraagprijs: 524.500,00 k.k. Heerenweg 8 IJhorst Vraagprijs: 524.500,00 k.k. Op een historische plek in IJhorst is deze monumentale boerderij gelegen op een kavel van circa 13000 m2. Oorspronkelijk is de boerderij gebouwd in 1888.

Nadere informatie

s-gravendeel, Leerambachtstraat 31

s-gravendeel, Leerambachtstraat 31 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Leerambachtstraat 31 Geschakelde twee-onder-een-kap woning met garage en tuin, gelegen in een rustige woonomgeving

Nadere informatie

s-gravendeel, Vlietstraat 29

s-gravendeel, Vlietstraat 29 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Vlietstraat 29 Modern afgewerkte (eind)woning met twee bergingen en tuin, gelegen in rustige woonwijk. Vraagprijs:

Nadere informatie

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Zuid-Beijerland, Dorpsstraat 144 Semibungalow met drie aangebouwde bedrijfsruimten en erf, gelegen op 746 m² eigen grond. Vraagprijs:

Nadere informatie

s-gravendeel, Lokkenstraat 3

s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Modern afgewerkt, ruim woonhuis met vier slaapkamers en een leuke tuin, gelegen in de dorpskern op

Nadere informatie

s-gravendeel, Irisstraat 22

s-gravendeel, Irisstraat 22 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Irisstraat 22 Ruime hoekwoning met aangebouwde garage, gelegen in een gewilde woonwijk op een perceel van 280 m² eigen

Nadere informatie

Dorpsstraat 62 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Dorpsstraat 62 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Dorpsstraat 62 OEGSTGEEST Vraagprijs: 274.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

Rotterdam Nesselande 6 eengezinswoningen en 1 hoekwoning type Karel Appel

Rotterdam Nesselande 6 eengezinswoningen en 1 hoekwoning type Karel Appel PRIJSLIJST Gemeente Project Rotterdam Nesselande 6 eengezinswoningen en 1 hoekwoning type Karel Appel Koopsommen vrij op naam, inclusief 21% BTW Bouwnummer Woningtype Woonoppervlakte in m 2 GBO Kaveloppervlakte

Nadere informatie

Nieuw-Beijerland, Dreef 55

Nieuw-Beijerland, Dreef 55 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Nieuw-Beijerland, Dreef 55 Woning in een nette woonwijk met garage en veel privacy door de grote zijtuin, gelegen aan een rustig

Nadere informatie

Rotterdam Meerkoetstraat 25 Vraagprijs 71.250,- k.k.

Rotterdam Meerkoetstraat 25 Vraagprijs 71.250,- k.k. Rotterdam Meerkoetstraat 25 Vraagprijs 71.250,- k.k. Omschrijving Meerkoetstraat 25 - Rotterdam *Direct beschikbaar *Geheel gerenoveerd *Nabij Zuidplein Recent gerenoveerd appartement op de begane grond

Nadere informatie

WASPIK Prins Bernhardstraat 12

WASPIK Prins Bernhardstraat 12 WASPIK Prins Bernhardstraat 12 Twee-onder-één-kap woning met aangebouwde berging, gelegen op een goede locatie aan een rustige woonstraat nabij een dierenparkje, basisschool en sporthal. Perceel : circa

Nadere informatie

Dennenstraat 21 UTRECHT

Dennenstraat 21 UTRECHT UTRECHT Vraagprijs 182.500 k.k. 3552RA UTRECHT In een rustige straat, in het "witte wijkje" gelegen charmante topgevelwoning met heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning heeft een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Driezeeg Berlicum. Vraagprijs : 449.000, k.k. Bouwjaar : 1972 Verbouwjaar : 2003 Inhoud : ca. 450 m³ Perceeloppervlakte : 740 m²

Driezeeg Berlicum. Vraagprijs : 449.000, k.k. Bouwjaar : 1972 Verbouwjaar : 2003 Inhoud : ca. 450 m³ Perceeloppervlakte : 740 m² Driezeeg Gemoderniseerde vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel. Aan de achterzijde van het perceel ligt een vrijstaande werk-/kantoorruimte met aparte ingang, ideaal voor wonen en werken aan huis.

Nadere informatie

Koopsom v.o.n. 36 A4ks 115 m 2 131 m 2 VERKOCHT 37 A2 115 m 2 123 m 2 VERKOCHT

Koopsom v.o.n. 36 A4ks 115 m 2 131 m 2 VERKOCHT 37 A2 115 m 2 123 m 2 VERKOCHT PRIJSLIJST Gemeente Project Rotterdam Nesselande 12 eengezinswoningen en 4 hoekwoningen type Karel Appel Koopsommen vrij op naam, inclusief 21% BTW Bouwnummer Woningtype Woonoppervlakte in m 2 GBO Kaveloppervlakte

Nadere informatie

Muldershof 16 Berlicum

Muldershof 16 Berlicum Muldershof 16 Berlicum Zeer centraal in Berlicum gelegen 3-kamerappartement op de begane grond met fraai tuintje aan de achterzijde. Dit grondgebonden appartement ligt op enkele meters van de winkels op

Nadere informatie

's-gravendeel, Weegje 18

's-gravendeel, Weegje 18 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Weegje 18 Vrijstaande villa met inpandige garage, een slaapkamer én een badkamer op de begane grond. Gelegen in het

Nadere informatie

s-gravendeel, Crocuserf 48

s-gravendeel, Crocuserf 48 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Crocuserf 48 Verrassend ruime eengezinswoning met berging en tuin en mogelijkheid tot het parkeren van twee auto s

Nadere informatie

Krimpen Aan Den IJssel Lelie 13 Koopsom 125.300,- k.k.

Krimpen Aan Den IJssel Lelie 13 Koopsom 125.300,- k.k. Krimpen Aan Den IJssel Lelie 13 Koopsom 125.300,- k.k. Omschrijving Lelie 13 - Krimpen Aan Den IJssel Koop nu en betaal maximaal 30% later. Dat kan! Jij kan lekker wonen en QuaWonen helpt mee! Deze woning

Nadere informatie

s-gravendeel, Poldervaart 16

s-gravendeel, Poldervaart 16 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Poldervaart 16 Keurig onderhouden, verrassend ruim woonhuis met inpandige garage en kantoor/slaapkamer/praktijkruimte

Nadere informatie

Schiedam Peter van Anrooylaan 6 Vraagprijs 209.500,- k.k.

Schiedam Peter van Anrooylaan 6 Vraagprijs 209.500,- k.k. Schiedam Peter van Anrooylaan 6 Vraagprijs 209.500,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Peter van Anrooylaan 6 - Schiedam In Schiedam Noord gelegen ruim opgezette eengezinswoning met voor- en

Nadere informatie

's-gravendeel, Vioolerf 10

's-gravendeel, Vioolerf 10 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Vioolerf 10 In rustige woonwijk gelegen, ruime 5-kamerwoning met twee dakkapellen. Vraagprijs: 175.000,= k.k. Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Klipper 10 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

TE KOOP. Klipper 10 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. TE KOOP Klipper 10 Oud-Beijerland Koopsom 192.500,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij deze hoekwoning met aanpandige berging en tuin op het noord-oosten aan. De woning is gelegen in een rustige woonstraat

Nadere informatie

Maasdam, Roodborst 30

Maasdam, Roodborst 30 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Maasdam, Roodborst 30 Ruime eengezinswoning voorzien van fraaie aanbouw aan de achterkant en eigentijds afwerkingniveau. Vraagprijs:

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Woonoppervlakte in m 2 GBO. Kaveloppervlakte in m 2

PRIJSLIJST. Woonoppervlakte in m 2 GBO. Kaveloppervlakte in m 2 PRIJSLIJST Gemeente Project Waddinxveen 25 eengezinswoningen type Roerdomp Koopsommen vrij op naam, inclusief 21% BTW Bouwnummer Woningtype Woonoppervlakte in m 2 GBO Kaveloppervlakte in m 2 Koopsom v.o.n.

Nadere informatie

Puttershoek, Wiekenkruis 11

Puttershoek, Wiekenkruis 11 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Wiekenkruis 11 Ruime eengezinswoning met inpandige garage en fraai aangelegde tuin met houten berging, gelegen in een

Nadere informatie

1e Daalsedijk 95bis UTRECHT

1e Daalsedijk 95bis UTRECHT 1e Daalsedijk 95bis UTRECHT Vraagprijs 162.500 k.k. 1e Daalsedijk 95bis 3513TB UTRECHT In een karakteristiek recent gerenoveerd pand, op korte afstand van het stadscentrum, het Centraal Station en het

Nadere informatie

Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k.

Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k. Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Vliegveldweg 51 - Rotterdam 4-kamer eengezinswoning met flinke achtertuin. De wijk kenmerkt zich door de ruime

Nadere informatie

Oud-Beijerland, B. Franklinstraat 14

Oud-Beijerland, B. Franklinstraat 14 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Oud-Beijerland, B. Franklinstraat 14 Vrijstaand, multifunctioneel bedrijfspand met kantoren en magazijn van circa 130 m². Totale

Nadere informatie

Jan Philipsweg 7 - Gouda

Jan Philipsweg 7 - Gouda Jan Philipsweg 7 - Gouda Vraagprijs 89.000 Kosten Koper Jan Philipsweg 7 Gouda Omschrijving Jan Philipsweg 7 - Gouda Goed gerenoveerde ruime 30-er jaren ruime 3 kamer benedenwoning / maisonnette. Gunstig

Nadere informatie

Rotterdam Voetjesstraat 23 B Vraagprijs 69.750,- k.k.

Rotterdam Voetjesstraat 23 B Vraagprijs 69.750,- k.k. Rotterdam Voetjesstraat 23 B Vraagprijs 69.750,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Omschrijving Voetjesstraat 23 B - Rotterdam Starters opgelet!!! In de Tarwewijk nabij het winkelcentrum Zuidplein bieden

Nadere informatie

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k. Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs 122.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Schiedamseweg 142 d - Rotterdam Aan de gezellige winkelstraat Schiedamseweg en het historisch Delfshaven bieden wij

Nadere informatie

Puttershoek, Biezengors 12

Puttershoek, Biezengors 12 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Biezengors 12 Mooie geschakelde twee-onder-een kapwoning met aangebouwde garage en royale tuin, gelegen, met uitzicht

Nadere informatie