IdeaTab A2109A-F. Gebruikershandleiding V1.0

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IdeaTab A2109A-F. Gebruikershandleiding V1.0"

Transcriptie

1 IdeaTab A2109A-F Gebruikershandleiding V1.0 Lees a.u.b. voor gebruik de veiligheidsmaatregelen en belangrijke opmerkingen in de bijgeleverde handleiding.

2 Hoofdstuk 01 Overzicht van IdeaTab A2109A-F 1-1 Uiterlijk 1-2 Knoppen 1-3 Uw IdeaTab in-/uitschakelen 1-4 De display activeren/deactiveren 1-5 Scherm vergrendelen/ontgrendelen 1-6 Navigatietips 1-7 Beginscherm 1-8 Beginschermen heen en weer schakelen 1-9 Statusbalk 1-10 Recente apps 1-11 Applicatiebeheer 1-12 Tekst invoeren 1-1 Uiterlijk Afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld als referentie en kunnen verschillen van uw IdeaTab A2109A-F. 1-2 Knoppen Stroomknop Houd deze knop ongeveer 3 seconden ingedrukt om uw IdeaTab in te schakelen. Laat de knop vervolgens los. Als uw IdeaTab ingeschakeld is, drukt u op deze knop om de display uit te schakelen. Als de display uitgeschakeld is, drukt u op deze knop om de display in te schakelen. Als uw IdeaTab is ingeschakeld, houdt u deze knop gedurende 3 seconden ingedrukt en selecteert u vervolgens OK in het pop-upvenster Uitschakelen om uw IdeaTab uit te schakelen. Indien nodig houdt u deze knop ongeveer 6 seconden ingedrukt om uw IdeaTab geforceerd uit te schakelen. Volumebesturing Druk op de toetsen volume verhogen of verlagen om het volume te regelen. Vergrendeling schermrotatie Schakel heen en weer met de knop schakelen om de schermstand te ontgrendelen zodat het scherm kan roteren. Schakel heen en weer met de knop schakelen om de schermstand te ontgrendelen om schermrotatie te voorkomen. 1-3 Uw IdeaTab in-/uitschakelen Uw IdeaTab inschakelen Houd de aan/uit-knop gedurende 3 seconden ingedrukt, en laat deze vervolgens los. Het Lenovo-logo en het opstartscherm worden weergegeven om aan te tonen dat uw IdeaTab ingeschakeld is.

3 Uw IdeaTab uitschakelen Houd de aan/uit-knop op uw IdeaTab gedurende 3 seconden ingedrukt. Het pop-upvenster Uitschakelen verschijnt. OK om uw IdeaTab uit te schakelen. 1-4 De display activeren/deactiveren De display activeren Wanneer de display gedeactiveerd is, drukt u op de aan/uit-knop van de IdeaTab om de display te activeren. De display van de IdeaTab licht op om aan te geven dat deze geactiveerd is. De display deactiveren Als u uw IdeaTab tijdelijk niet gebruikt, kunt u op de aan/uit-knop drukken om de display te deactiveren. Uw IdeaTab gaat vervolgens over op de stand-bymodus om stroom te besparen. 1-5 Scherm vergrendelen/ontgrendelen Scherm vergrendelen Automatisch vergrendelen U kunt de schermtime-out instellen door te tikken op Slaapstand in Weergave onder Instellingen. Als er geen activiteit is tijdens de vooraf ingestelde stand-bytijd, wordt de display automatisch gedeactiveerd en uw IdeaTab wordt automatisch vergrendeld. Handmatig vergrendelen Als u uw IdeaTab tijdelijk niet gebruikt, kunt u op de aan/uit-knop drukken om de display te deactiveren. Uw IdeaTab wordt vervolgens vergrendeld. Vervolgens keert deze terug in de stand-bymodus. Scherm ontgrendelen Druk in de stand-bymodus op de aan/uit-knop van uw IdeaTab om de display te activeren. Tik vervolgens op het vergrendelpictogram en sleep de schuifregelaar over het ontgrendelpictogram, zoals hieronder afgebeeld.

4 Ontgrendelpatroon instellen U kunt het ontgrendelpatroon instellen door te tikken op Patroon in Schermvergrendeling in Beveiliging onder Instellingen om het ontgrendelpatroon in te stellen. Als deze functie geactiveerd is, moet u een gepersonaliseerd ontgrendelpatroon opgeven om het scherm te ontgrendelen voordat u uw IdeaTab kunt gebruiken. 1-6 Navigatietips Terug : Terug naar het vorige scherm. Home : Terug naar het beginscherm. Recente apps App menu : Recent gebruikte apps weergeven. : Alle beschikbare apps weergeven. 1 - Terug 3 - Recente apps 2 - Beginscherm 4 - App menu

5 1-7 Beginscherm Met deze desktop kunt u uw meest gebruikte applicaties snel openen en bekijken. In het beginscherm kunt u snelkoppelingen toevoegen en uw achtergrond aanpassen. Om een snelkoppeling aan het beginscherm toe te voegen, tikt u op het pictogram van de app in de applicatielijst totdat deze aan uw beginscherm is toegevoegd. Tijdens het indrukken, sleept u het pictogram naar iedere plek op uw beginscherm waar u het wilt plaatsen. Om uw achtergrond te wijzigen, tikt u op iedere lege plek op het beginscherm en houdt u dit vast. Klik op Wallpapers. Kies een achtergrond uit het pop-up venster, en tik vervolgens op set wallpaper. Om een app van het beginscherm te verwijderen, tikt u op het gewenste pictogram, en houdt u dit ingedrukt totdat een X verschijnt. Vervolgens tikt u op X om het te verwijderen. Tenslotte tlikt u op modus bewerken afsluiten om het scherm te verlaten. 1-8 Beginschermen heen en weer schakelen Uw IdeaTab heeft meerdere bureaubladen. U kunt navigeren tussen deze bureaubladen door met uw vinger over het scherm te schuiven. Pictogrammen kunnen naar een ander beginscherm verplaatst worden. 1-9 Statusbalk Als er systeemmeldingen zijn, worden deze rechts onderaan op de display weergegeven. Informatie over Wi-Fi-verbinding en -ontvangst, accuniveau, oplaadstatus en andere meldingen worden in de statusbalk weergegeven. de statusbalk om het meldingspaneel weer te geven. om het venster met gegevens over de instellingen te openen. Hierin staan de vliegtuigmodus schakelaar, de Wi-Fi snelkoppeling, de schakelaar Scherm automatisch draaien, de schakelaar Stroombalans inschakelen, de schuifbalk om de Helderheid aan te passen, en de snelkoppeling Meldingen en Instellingen.

6 1-10 Recente apps Uw IdeaTab onthoudt welke apps u onlangs hebt gebruikt. om een lijst met onlangs gebruikte apps weer te geven. een app om deze te openen Applicatiebeheer in het beginscherm om de toepassingenlijst te openen. Apps in APPARAAT onder De-installeren Instellingen om alle apps te beheren. Klik op Apps om een lijst met gedownloade apps weer te geven in het tabblad GEDOWNLOAD. Selecteer dan de app en tik op Verwijderen bovenaan om de app te verwijderen. Om Stop/wijzig instelling te kiezen, tikt u op WORDT UITGEVOERD of ALLES, en vervolgens tikt u op de app en kiest u de optie die u wenst.

7 1-12 Tekst invoeren U kunt gemakkelijk tekst direct invoeren, inclusief letters uit het alfabet en getallen, vanaf het virtuele toetsenbord op het touch screen, als u bijvoorbeeld contacten toevoegt aan de applicatie 'Contacten'. Virtueel toetsenbord in de balk onderaan het virtuele toetsenbord te verbergen. het invoervak om het virtuele toetsenbord weer te geven. Invoermethode wijzigen / om heen en weer te schakelen tussen letters en cijfers. om een hoofdletter in te voeren. Of tik op en houd dit ingedrukt tot het verandert in om caps lock in te schakelen. Tik hier opnieuw op om te ontgrendelen. Om een grijs gekleurd symbool in te voeren, tikt u op de toets en houdt u deze ingedrukt. U sleept uw vinger naar het symbool dat u in het blauwe pop-up vakje wenst. Voer in de cijferinvoermodus in om symbolen en speciale tekens in te voeren. om terug te keren naar de cijferinvoermodus. Invoeropties om het menu Invoeropties te openen. In dit menu kunt u Invoertalen of Instellingen voor Android-toetsenbord selecteren.

8 Hoofdstuk 02 Aansluiten op het internet 2-1 Browser 2-1 Browser Netwerkondersteuning is vereist voor toegang tot het internet met de webbrowser. Neem a.u.b. direct contact op met uw netwerkbeheerder of service provider als u problemen met uw netwerktoegang hebt. De webbrowser van uw IdeaTab kan verbinding maken met internet door middel van een Wi-Fi netwerk, zowel voor zakelijk als privégebruik. Browser in de toepassingenlijst om de browser te openen. De browser ondersteunt de volgende functies: Webadressen invoeren de adresbalk en voer een webadres in met behulp van het virtuele toetsenbord. in het virtuele toetsenbord om de webpagina te openen. De browser verlaten in de balk links onderaan om de browser te verlaten en terug te keren naar het beginscherm. Browserwebpagina's beheren om het browserbeheer te openen waar u uw favorieten kunt indelen, uw internet browsegeschiedenis kunt bekijken, en eerder offline opgeslagen webpagina's kunt lezen. BLADWIJZERS: Geeft een lijst weer van alle webpagina's die u hebt toegevoegd aan BLADWIJZERS. Om een favoriet toe te voegen, tikt u op om de huidige webpagina toe te voegen aan BLADWIJZERS. Om een favoriet te bewerken, tikt u op en vervolgens op de favoriet en houdt u deze vast om een pop-upvenster te openen. In het pop-upvenster kunt u kiezen uit de volgende opties: Openen, Openen in nieuw tabblad, Favoriet bewerken, Snelkoppeling toevoegen aan beginscherm, Link delen, Link URL kopiëren, Favoriet verwijderen, en Instellen als homepage. GESCHIEDENIS: Toont een lijst met alle webpagina's die u eerder hebt bezocht, gesorteerd op Vandaag, Gisteren, Afgelopen 7 dagen, en Meest bezocht. OPGESLAGEN PAGINA'S: Geeft een lijst weer van alle webpagina's die u eerder hebt opgeslagen voor offline lezen.

9 Browsen met tabbladen U kunt meerdere webpagina's in hetzelfde venster openen. om een nieuw tabblad te openen. het desbetreffende tabblad om naar een andere webpagina te gaan. op een tabblad om het te sluiten. Aanvullende functies Vernieuwen: om een webpagina handmatig te vernieuwen. Achteruit/vooruit: of om naar de vorige pagina of de volgende pagina te gaan. Selecteer tekst: Selecteert tekst op de huidige pagina om te kopiëren, delen, vinden en zoeken of het web. Favorieten toevoegen/bewerken: om de huidige pagina aan uw favorieten toe te voegen. om uw favorieten te beheren. Meer opties: om een lijst met opties te tonen, waaronder: Vernieuwen, Volgende, Nieuw tabblad, Nieuw leeg tabblad, Pagina delen, Zoeken op pagina, Desktopversie opvragen, Opslaan voor offline lezen, Paginainformatie, en Instellingen. Pagina's in-/uitzoomen: Uw IdeaTab past de pagina automatisch aan de schermgrootte aan. Uw kunt de pagina echter ook handmatig in-/uitzoomen door verkleinen of vergroten door twee vingers op het scherm te plaats en ze naar elkaar toe/van elkaar af te bewegen (om respectivelijk in en uit te zoomen).

10 Hoofdstuk 03 Toepassingen 3-1 Calculator 3-2 Agenda 3-3 Camera 3-4 Klok 3-5 Personen Galerij 3-8 Play music in het beginscherm om de toepassingenlijst te openen. rechts bovenin het scherm om naar de modus bewerken te gaan. Tik en houd ingedrukt om het gewenste pictogram te slepen om de locatie te wijzigen. U kunt het pictogram ook verplaatsen naar de vorige of volgende pagina door het naar de rand van het scherm te slepen en het daar ongeveer één seconde vast te houden. 3-1 Calculator Calculator in de toepassingenlijst om de rekenmachine te openen. 3-2 Agenda Agenda in de toepassingenlijst om de agenda te openen. Nieuwe agendagebeurtenis in de Agenda om een nieuwe gebeurtenis aan te maken. U kunt ook een nieuwe gebeurtenis aanmaken door op een tijdstip te tikken en dit vast te houden in het week- of dagoverzicht.

11 Agendagebeurtenissen beheren U kunt wisselen tussen DAG, WEEK, MAAND, en AGENDA door het juiste tabblad boven aan de pagina aan te tikken. Dagoverzicht: een gebeurtenis in de dagweergave en houd deze ingedrukt om een gebeurtenis te bekijken, te bewerken of te verwijderen. Weekoverzicht: een gebeurtenis in de weekweergave en houd deze ingedrukt om een gebeurtenis te bekijken, te bewerken of te verwijderen. Maandoverzicht: Beheer gebeurtenissen in het weekoverzicht van het maandoverzicht door op een datum in het maandoverzicht te tikken. Agenda overzicht: Tik om gebeurtenissen tussen bepaalde data te bekijken. OPMERKING: U kunt vanuit ieder Agenda overzicht gemakkelijk terugkeren naar de huidige dag/week/maand door te tikken op VANDAAG aan de bovenkant van de pagina. 3-3 Camera Camera in de toepassingenlijst om de camera-interface te openen. In deze interface kunt u de volgende bewerkingen uitvoeren: Van camera veranderen Uw IdeaTab bezit een camera vooraan en achteraan. In de foto/video-interface tikt u op / om te wisselen tussen de camera vooraan en de camera achteraan. Cameramodi wisselen Uw IdeaTab heeft drie cameramodi. In de camera-interface tikt u op, en om te wisselen tussen foto, video en panorama-opnamemodus. Foto's Foto's maken In de foto-interface tikt u op zoomen. om een foto te nemen. Sleep de schuifregelaar naar + of - om in of uit te voor de camera-instellingen. Camera-instellingen verlaten Witbalans Belichting Scènemodus Camera-instellingen Foto's bekijken Een miniatuurafbeelding van de laatst gemaakte foto wordt weergegeven rechts bovenin de camera-interface. Tik op de afbeelding om de fotoviewer te openen. Hier kunt u ook diashows van uw foto's instellen en afspelen. Foto opslaglocatie Alle foto's die u hebt gemaakt, worden opgeslagen in de Galerij toepassing. Galerij in de toepassingenlijst om een lijst van alle opgenomen foto's te openen. U kunt foto's bekijken op Albums, Locaties, Opnametijden, Mensen of Labels.

12 Video's Video's opnemen in de video-interface om te beginnen met opnemen. om te stoppen met opnemen. voor de camera-instellingen. Camera-instellingen verlaten Witbalans Effecten Belichtingsinterval Videokwaliteit Camera-instellingen Video's bekijken Een miniatuurafbeelding van de laatst opgenomen video wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van de videointerface. de afbeelding om de videospeler te openen. Panorama's opnemen Panorama-afbeeldingen opnemen in de panorama-interface om de opname te starten. Beweeg uw IdeaTab langzaam. nieuw op om de opname te stoppen. De volledige gepande opname wordt in één afbeelding opgeslagen. Foto's bekijken Een miniatuurafbeelding van de laatst gemaakte panoramafoto wordt weergegeven rechts bovenin de camerainterface. de afbeelding om de fotoviewer te openen. Hier kunt u ook diashows van foto's instellen en afspelen. Foto opslaglocatie Alle panoramafoto's die u hebt gemaakt, worden opgeslagen in de Galerij toepassing. Galerij in de toepassingenlijst om een lijst van alle opgenomen foto's te openen. U kunt foto's bekijken op Albums, Locaties, Opnametijden, Mensen of Labels. 3-4 Klok Klok in de toepassingenlijst om de klok te openen. Alarm instellen en dan op Alarm toevoegen om een alarm toe te voegen. Nadat u het alarm hebt bewerkt, tikt u op OK en vervolgens op GEREED en kiest u het afvinkvakje vóór de alarmtijd om het alarm te activeren. Om een eerder ingesteld alarm opnieuw te starten, kiest u het afvinkvakje vóór de alarmtijd. Als het alarm afgaat, tikt u op Negeren om het alarm te deactiveren, of op Snooze om het tien minuten uit te stellen. 3-5 Personen Personen in de toepassingenlijst.

13 Een contact toevoegen Als u voor de eerste keer een contact wilt toevoegen, tikt u op Een nieuw contact maken in de Alle interface om een nieuw contact bewerking interface te openen, en toetst u vervolgens de relevante informatie voor dat contact in. GEREED als u klaar bent met bewerken. Om een nieuw contact aan de contactlijst toe te voegen, tikt u op te openen. om een nieuwe contact bewerken interface Een contact bewerken Kies het contact en tik op in de Alle interface om contactinformatie te bewerken Netwerkondersteuning is vereist om de mailbox van uw IdeaTab te gebruiken. Neem a.u.b. direct contact op met uw netwerkbeheerder of service provider als u problemen met uw netwerktoegang hebt. Tik in de toepassingenlijst op Galerij Galerij om de fototoepassing te openen en foto's te bekijken die opgeslagen zijn op uw IdeaTab. In het beginscherm van de fototoepassing worden foto's automatisch in de linkerbovenhoek weergegeven als Albums. U kunt kiezen hoe u foto's wilt bekijken via Albums, Locaties, Opnametijden, Mensen of Labels. 3-8 Play music Tik in de toepassingenlijst op Play music om de muziektoepassing te openen, en kies vervolgens de nummers die u wilt afspelen. U kunt muziek naar/van uw computer kopiëren met behulp van de USB-kabel die is meegeleverd bij uw IdeaTab. het tabblad aan de vaste werkbalk bovenin van de muziekinterface, en sorteer uw muziek op: Recent, Albums, Artiesten, Nummers, Afspeellijsten, of Genres. Besturing muziekspeler Druk op de volumeknoppen van uw IdeaTab om het volume aan te passen. / : Afspelen / Pause / : Vorige / Volgende / : Alles herhalen / Huidige herhalen / : Toggle Shuffle aan / uit In de muziekspeler interface tikt u op om terug te gaan naar het beginscherm. U kunt nu andere toepassingen openen, maar uw muziek blijft doorspelen. Om muzieknummers uit te schakelen/wijzigen, tikt u op op de statusbalk om naar de besturingsinterface van de muziekspeler te schakelen.

14 Hoofdstuk 04 Instellingen 4-1 Draadloos & Netwerken 4-2 Apparaat 4-3 Persoonlijk 4-4 Systeem Tik vervolgens op Instellingen om de instellingeninterface te openen. 4-1 Draadloos & Netwerken Dit instellingenmenu bevat: Wi-Fi, Bluetooth, Datagebruik en Meer... (Vliegmodus, VPN, USB- tethering, Wifi Direct). Wi-Fi Met deze instelling kunt u Wi-Fi-verbindingen in-/uitschakelen. Wi-Fi in-/uitschakelen: Onder DRAADLOOS & NETWERKEN, tikt u op Wi-Fi en schuift de schakelaar de schakelaar om Wi-Fi in of uit te schakelen. Verbinding maken met een Wi-Fi netwerk: Wanneer Wi-Fi is ingeschakeld, scant uw IdeaTab automatisch naar beschikbare draadloze netwerken en geeft deze weer in de lijst met Wi-Fi-netwerken. Het pictogram netwerkstatus geeft aan dat voor het netwerk geen wachtwoord is vereist, en u er direct verbinding mee kunt krijgen. Echter, geeft aan dat het netwerk versleuteld is, en dat u er uitsluitend verbinding mee kunt krijgen nadat u het vereiste wachtwoord hebt ingevoerd. U kunt ieder netwerk uit de lijst kiezen. Nadat u hebt netwerk hebt geselecteerd, tikt u op Verbinden om rechtstreeks verbinding te maken. U kunt ook NETWERK TOEVOEGEN selecteren om een netwerk handmatig toe te voegen., en vervolgens op Geavanceerd voor geavanceerde Wi-Fi instellingen. Netwerkmelding: Eenmaal geactiveerd, deelt het systeem u mee of er open netwerken beschikbaar zijn. Bluetooth U kunt een draadloze verbinding met ieder compatibel Bluetooth-apparaat tot stand brengen met behulp van Bluetooth-technologie. Voorbeelden van compatibele Bluetooth-apparaten kunnen zijn: stereo oortelefoons, toetsenborden, enz. Aangezien een Bluetooth-apparaat met andere apparaten communiceert met behulp van radiogolven, hoeft u uw IdeaTab niet rechtstreeks naar het andere apparaat te richten. U moet er alleen voor zorgen dat de twee apparaten nooit verder dan 10 m van elkaar verwijderd zijn. Merk echter op dat de Bluetooth-verbinding soms onderbroken kan worden door obstakels, zoals muren of andere elektronische apparaten.

15 Uw IdeaTab ondersteunt V3.0 Bluetooth. Gebruik voor een efficiënte werking van uw IdeaTab en een ander voor Bluetooth geschikt apparaat uitsluitend door Lenovo goedgekeurde accessoires die compatibel zijn met uw IdeaTab. Vraag ook aan de fabrikant van het andere apparaat of het apparaat compatibel is met uw IdeaTab. In sommige gevallen wordt het gebruik van Bluetooth beperkt. Neem contact op met de plaatselijke autoriteiten of uw service provider voor meer informatie. Door toepassingen te gebruiken die gebruik maken van Bluetooth-technologie of zulke toepassingen op de achtergrond uit voeren, zal de accu van uw IdeaTab sneller leeg raken en wordt de levensduur van uw accu verkort. U kunt het volgende in de Bluetooth instellingen uitvoeren: tik op Bluetooth, en schuif de schakelaar vervolgens naar Bluetooth in- of uitschakelen. BESCHIKBARE APPARATEN: Wanneer Bluetooth is geactiveerd, geeft uw IdeaTab automatisch een lijst weer van alle voor Bluetooth geschikte apparaten die zich in de buurt bevinden (d.w.z. scannen naar apparaten). Datagebruik U kunt de statitstieken van uw datagebruik voor een bepaalde periode controleren. Meer Vliegmodus: Wanneer de vliegmodus actief is, worden alle draadloze verbindingen van uw IdeaTab uitgeschakeld. VPN: Met deze instellingen kunt u verschillende soorten VPN (Virtual Private Network) toevoegen en instellen. USB-tethering: U kunt uw Android apparaat aansluiten op uw computer met een USB-kabel om de internetverbinding van uw apparaat te delen met uw computer. Wifi Direct: Start Wi-Fi Direct bediening. Dit schakelt de Wi-Fi client/hotspot bediening uit. 4-2 Apparaat Geluid deze optie om de geluidsinstellingen te openen. Instellingen omvatten: Volumes, BELTOON EN MELDINGEN (Standaardmelding, Trillen en bellen) en SYSTEEM (Touch-geluiden, Geluid voor schermvergrendeling, Trillen bij aanraking, Bood sound en SRS enable).

16 is een handelsmerk van SRS Labs, Inc. WOW HD technologie is een NV onder licentie van SRS Labs, Inc. WOW HD TM verbeters de afspeelkwaliteit van audio significant, en zorgt voor een dynamisch 3D entertainmentervaring met een diepe, rijke bastoon en hoge frequentie helderheid voor scherpe details. Weergave De weergave-instellingen omvatten Helderheid, Achtergrond, Scherm autom. draaien, Slaapstand, Lettergrootte en Balansstroom inschakelen. Helderheid: U kunt de helderheid handmatig aanpassen Automatische helderheid kiezen, wat uw IdeaTab in staat stelt de helderheid van het scherm automatisch aan te passen naar het omgevingslicht. Achtergrond: U kunt iedere afbeelding kiezen uit Galerij, Live achtergronden, of Wallpapers als uw achtergrond. Slaapstand: Met deze optie kunt u selecteren hoe lang het scherm van uw IdeaTab ingeschakeld blijft zonder bediening voordat het automatisch wordt vergrendeld om stroom te besparen. U kunt de tijd instellen op 15 seconden, 30 seconden, 1 minuut, 2 minuten, 5 minuten, 10 minuten, of 30 minuten. Lettergrootte: Met deze optie kunt u de lettergrootte kiezen van de tekst die op het scherm wordt weergegeven. U kunt de lettergrootte instellen op Klein, Normaal, Groot of Extra groot. Opslag Met deze optie kunt u de interne opslagruimte, SD-kaartopslagruimte en USB-apparaat opslagruimte bekijken. Berekeningsmethode nominale capaciteit: 1GB=1.000MB= kB= bytes Berekeningsmethode besturingssysteem: 1GB=1.024MB= kB= bytes Het systeem zelf neemt wat ruimte in beslag; daarom zal de werkelijk beschikbare ruimte kleiner zijn dan wat wordt berekend. Accu Selecteer deze optie om de data m.b.t. accugebruik, resterende stroom en accugebruikgeschiedenis te controleren.

17 Apps Met deze optie kunt u geselecteerde toepassingen eenvoudig beheren. U kunt ook toepassingen die worden uitgevoerd of toepassingen van andere softwareontwikkelaars in de toepassingenlijst filteren. Na het kiezen van een applicatie, bent u in staat de details ervan en de eraan gerelateerde informatie te bekijken. U kunt ook functies uitvoeren zoals Nu stoppen, Uitschakelen, Gegevens wissen en Cache wissen. 4-3 Persoonlijk Deze instelling omvat: Accounts & synchronisatie, Locatieservices, Beveiliging, Taal en invoer, Back-up maken en opnieuw instellen. Accounts & synchronisatie Pas deze opties aan om algemene synchronisatie-instellingen te wijzigen en accounts te beheren. Met de algemene synchronisatie-instellingen kunt u achtergrondgegevens selecteren en automatisch synchroniseren. Schakel de schakelaar rechts bovenin het scherm in om deze te activeren. De instellingen van het accountbeheer maken het mogelijk om accounts toe te voegen of een bestaande account te gebruiken. U kunt inloggen met een bestaande account om informatie in uw account te bekijken, of geavanceerde diensten en toepassingen te gebruiken voor de IdeaTab. Locatieservices Hier kunt u kiezen hoe uw IdeaTab zijn locatie bepaalt, inclusief: Gebruik locatieservice van Google, GPS satellieten, of Locatie & Google zoeken. Locatieservice van Google: Laat apps data gebruiken van bronnen zoals Wi-Fi om uw locatie bij benadering te bepalen. GPS-satellieten: Stelt uw locatie vast door middel van GPS. Locatie en Google Zoeken: Verbetert uw zoekresultaten en andere services. Beveiliging Beveiligingsinstellingen omvatten: SCHERMBEVEILIGING, ENCRYPTIE, WACHTWOORDEN, APPARAATBEHEER en OPSLAG VAN REFERENTIES. SCHERMBEVEILIGING: U kunt hier de schermvergrendelingsmethode instellen en welke eigenaarsgegevens op het vergrendelscherm weergegeven moeten worden. Schermvergrendeling: U kunt de display op vijf manieren ontgrendelen: Vegen, Patroon, PIN, en Wachtwoord. U kunt hier ook de schermvergrendeling deactiveren door GEEN te kiezen. Patroon en teken met uw vinger een ontgrendelpatroon op het scherm (zoals afgebeeld). Zodra u het ontgrendelpatroon hebt ingesteld, kunt u Patroon zichtbaar maken in-/uitschakelen.

18 Nadat u het ontgrendelpatroon hebt ingesteld en geactiveerd, wordt het ontgrendeltoetsenblok weergegeven wanneer het scherm ontgrendeld moet worden. Teken met uw vinger het vooraf ingestelde patroon op het toetsenblok. Nadat het vooraf ingestelde patroon correct is ingevoerd, wordt het scherm ontgrendeld. PIN om een numerieke code (minimaal 4 cijfers) in te voeren waarmee u het scherm ontgrendelt. Wachtwoord om een alfanumerieke code (minimaal 4 tekens) in te voeren waarmee u het scherm ontgrendelt. Eigenaarsgegevens: U kunt alle eigenaarinformatie invoeren die u op het vergrendelscherm wilt tonen. ENCRYPTIE: U kunt uw accounts, instellingen, gedownloade apps en hun data, media en andere bestanden versleutelen. Na versleuteling moet u een numerieke pincode of wachtwoord invoeren om uw gegevens te ontsleutelen telkens als u uw IdeaTab inschakelt. WACHTWOORDEN: Met deze optie kunt u kiezen of uw wachtwoord zichtbaar is wanneer u het invoert of niet. Als het niet geselecteerd is, wordt uw wachtwoord alleen weergegeven als ****, wat uw wachtwoord veiliger maakt. APPARAATBEHEER: Hier kunt u apparateerbeheerder(s) voor uw IdeaTab instellen, of installatie van niet-markt apps toestaan. Apparaatbeheerders: Beheerders bekijken of deactiveren. Onbekende bronnen: Selecteer deze optie om de installatie van niet-markt apps toe te staan. OPSLAG VAN REFERENTIES: Met deze functie kan uw IdeaTab webpagina's en LAN's accepteren waarvoor een specifiek beveiligingscertificaat of ander certificaat is vereist. Vertrouwde id-gegevens: Selecteer deze optie om alle vertrouwde CA-certificaten weer te geven. Installeren vanaf SD-kaart: Installeer certificaten vanaf een SD-kaart. Referenties wissen: Selecteer deze optie om alle momenteel opgeslagen certificaten te verwijderen.

19 Taal en invoer Taal: Selecteer de taal die u wenst te gebruiken om uw IdeaTab te bedienen. Spellingcontrole: Zet de spellingscontrole aan/uit. Persoonlijk woordenboek: U kunt hier nieuwe woorden of begrippen toevoegen om deze te standaardiseren als geaccepteerde woorden op uw IdeaTab. TOETSENBORD EN INVOERMETHODEN: Deze optie maakt het mogelijk om de invoermethode te kiezen en in te stellen (inclusief Standaard, Android-toetsenbord, GO Keyboard, Google spraakgestuurd typen). SPRAAK: Deze optie maakt het mogelijk om de Spraakgestuurd zoeken opties in te stellen, inclusief taal, SafeSearch instellingen, en of grof taalgebruik al dan niet moet worden geblokkeerd. Met deze optie kunt u het voorkeursprogramma en algemene instellingen voor Uitvoer voor tekst-naar-spraak instellen. MUIS/TRACKPAD: Selecteer deze optie om de snelheid van de muisaanwijzer van een extern apparaat aan te passen. Back-up maken en opnieuw instellen BACK-UP EN HERSTEL: Deze optie maakt een back-up van app data, Wi-Fi wachtwoorden, en andere instellingen naar de servers van Google. PERSOONLIJKE GEGEVENS: Kies deze optie om alle persoonlijke gegevens op het tablet te wissen. 4-4 Systeem Datum en tijd Met deze instellingen kunt u een aantal tijdgerelateerde opties instellen, inclusief: automatisch datum & tijd en tijdzone update via een netwerk instellen (vereist netwerkondersteuning), een specifieke datum en tijd instellen, een tijdzone handmatig kiezen, en het format om de datum en tijd weer te geven kiezen. Toegankelijkheid SERVICES: TalkBack en zet de schakelaar aan om het voor uw IdeaTab mogelijk te maken gesproken feedback te geven om blinde en slechtziende gebruikers te helpen. SYSTEEM: Opties zijn hier onder meer: een groter lettertype voor weergegeven tekst instellen, automatisch roteren van het scherm in- of uitschakelen, gesproken wachtwoorden in- of uitschakelen, de touch & hold vertragingstijd instellen, en kiezen of de installatie van webscripts is toegestaan of niet. Opties voor ontwikkelaars Deze optie is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars. U kunt hiermee opties voor ontwikkelaars beschikbaar maken voor bepaalde toepassingen. USB-foutopsporing: Activeert de debugging modus indien aangesloten door USB. U kunt dit in- of uitschakelen. Apparaat-id voor ontwikkeling: Maakt het mogelijk de ontwikkeling apparaat-id van uw IdeaTab te controleren. Stand-by: Als u dit vakje aanvinkt, blijft de display verlicht terwijl de accu wordt opgeladen. U kunt dit in- of uitschakelen. Neplocaties toestaan: U kunt dit in- of uitschakelen.

20 Wachtwoord desktopback-up: Maakt het mogelijk een wachtwoord te kiezen om bureaublad back-ups te beveiligen. GEBRUIKERSINTERFACE: Hier kunt u een veelvoud van gebruikersinterface gerelateerde instellingen instellen. APPS: Hier kunt u app gerelateerde instellingen instellen. Over tablet Onder deze optie kunt u de volgende informatie bekijken: Systeemupdates, Status, Juridische informatie, Modelnummer, Android-versie, Kernel-versie, Build-nummer). EU contact: Lenovo, Einsteinova 21, Bratislava, Slovakia Voor het apparaat dat in overeenstemming is met EN : 2006+A11:2009:+A1:2010+A12:2011, is het verplicht om audiotests uit te voeren voor EN Dit apparaat werd getest om overeen te stemmen met de vereiste voor geluidsdrukniveau zoals vermeld in de toepasselijke normen EN an/of EN Er kan een permanent gehoorverlies optreden als oor- of koptelefoons gedurende lange tijd worden gebruikt bij hoog volume. Waarschuwing: A pleine puissance, l écoute prolongée du baladeur peut endommager l oreille de l utilisateur.

21

Lenovo S6000L. Gebruikershandleiding V1.0. Downloaded from www.vandenborre.be

Lenovo S6000L. Gebruikershandleiding V1.0. Downloaded from www.vandenborre.be Lenovo S6000L - Gebruikershandleiding Lenovo S6000L Gebruikershandleiding V1.0 Lees de voorzorgsmaatregelen en belangrijke opmerkingen in de bijgeleverde handleiding vóór gebruik. file:///i /027/HTML/20130809/A120871_S6000L%20HTML/A120871_S6000L%20HTML_NL/index.html[2013-8-20

Nadere informatie

Lenovo TAB A7-40/ Lenovo TAB A7-50

Lenovo TAB A7-40/ Lenovo TAB A7-50 Lenovo TAB A7-40/ Lenovo TAB A7-50 Gebruikershandleiding V1.0 Lees de voorzorgsmaatregelen en belangrijke opmerkingen in de bijgeleverde handleiding vóór gebruik. Hoofdstuk 01 Lenovo TAB A7 Overzicht *Uitsluitend

Nadere informatie

Lenovo A5500. Gebruikershandleiding V1.0. Lees de voorzorgsmaatregelen en belangrijke opmerkingen in de bijgeleverde handleiding vóór gebruik.

Lenovo A5500. Gebruikershandleiding V1.0. Lees de voorzorgsmaatregelen en belangrijke opmerkingen in de bijgeleverde handleiding vóór gebruik. Lenovo A5500 Gebruikershandleiding V1.0 Lees de voorzorgsmaatregelen en belangrijke opmerkingen in de bijgeleverde handleiding vóór gebruik. Hoofdstuk 01 Lenovo A5500 overzicht 1-1 Vormgeving 1-2 Knoppen

Nadere informatie

Copyright 2014 Seiko Epson Corporation. All rights reserved. Naslaggids

Copyright 2014 Seiko Epson Corporation. All rights reserved. Naslaggids Copyright 2014 Seiko Epson Corporation. All rights reserved. Naslaggids Inhoudsopgave Inhoudsopgave Over de Naslaggids..................................................... 5 Applijst....................................................................

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 114234_ARCHOS 50c Platinum book.indd 81 02/09/2015 10:44:14. Nederlands

Inhoudsopgave. 114234_ARCHOS 50c Platinum book.indd 81 02/09/2015 10:44:14. Nederlands Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 82 Beschrijving van het apparaat... 83 Aan de slag... 86 Mobiele data & WiFi-verbinding... 90 Scherm Google account & Contacten... 92 Vertrouwd raken met Android

Nadere informatie

YOGA TABLET 8. Gebruikershandleiding V1.0. Downloaded from

YOGA TABLET 8. Gebruikershandleiding V1.0. Downloaded from YOGA TABLET 8 Gebruikershandleiding V1.0 Lees de voorzorgsmaatregelen en belangrijke opmerkingen in de bijgeleverde handleiding vóór gebruik. Hoofdstuk 01 YOGA TABLET 8 overzicht 1-1 Vormgeving 1-2 Knoppen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Algemene opties 13 1.1 De onderdelen van de Samsung Galaxy Tab 14 1.2 Samsung Galaxy Tab aanzetten of ontgrendelen 18 1.3 Samsung Galaxy Tab vergrendelen of uitzetten 19 1.4

Nadere informatie

Nederlandse Handleiding

Nederlandse Handleiding Nederlandse Handleiding OV-SteelCore8 (1). Introductie Deze handleiding bevat belangrijke veiligheids- en gebruikers informatie om mogelijke ongelukken te voorkomen. Lees eerst de handleiding grondig door

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Algemene opties 13 1.1 De onderdelen van de Samsung Galaxy Tab 14 1.2 Samsung Galaxy Tab aanzetten of ontgrendelen 18 1.3 Samsung Galaxy Tab vergrendelen of uitzetten 19 1.4

Nadere informatie

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 SNELSTARTGIDS MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN INHOUD 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 3. TERUG GAAN NAAR HET VORIGE SCHERM 3 4. DIREKT

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Algemene opties 13 1.1 De onderdelen van de ipad 14 1.2 ipad aan- of uitzetten 17 1.3 Sluimerstand 17 1.4 Tijd voor sluimerstand instellen 18 1.5 ipad instellen bij eerste

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Product aanzichten 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9. Installeren,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk

GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk Auteursrechten Deze gebruiksaanwijzing is beschermd onder internationale auteursrechtwetten. Geen enkel onderdeel van deze gebruiksaanwijzing mag worden gereproduceerd,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z)

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z) Gebruiksaanwijzing NL OV-BaseCore7(Z) Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Om het risico op elektrische schokken te beperken, mag u de behuizing of de achterkant niet verwijderen. Alle onderdelen

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product Aanzicht... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 5 6. Knoppen... 5 7. Het APK Scherm... 6 8. Systeem instellingen... 6 9. Installeren,

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en conventies

Nadere informatie

Het aanraakscherm gebruiken

Het aanraakscherm gebruiken Het aanraakscherm gebruiken Je bedient je tablet met je vingers. Sommige toestellen kunnen ook met behulp van een speciale pen, stylus genaamd, bediend worden. Je gebruikt de volgende technieken. Tik Je

Nadere informatie

Tips and Tricks Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) (P5100) NL

Tips and Tricks Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) (P5100) NL Tips and Tricks Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) (P5100) NL 1. Altijd op de hoogte met de MMM-widget. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Movies, Media en Music? Dat kan

Nadere informatie

Handleiding DIT902101

Handleiding DIT902101 Handleiding DIT902101 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Algemene opties 13 1.1 De belangrijkste onderdelen van de iphone 14 1.2 De verschillen tussen de iphone 3GS, 4 en 4S 16 1.3 iphone aan- of uitzetten 17 1.4 Sluimerstand 18

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Gefeliciteerd met uw aanschaf van de Viewpia TB-107. Wij danken u voor uw vertrouwen in ons product! Omdat we continue onze Tablet updaten en verbeteren, kunnen er soms kleine verschillen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Tablet PC W10

Gebruiksaanwijzing Tablet PC W10 Gebruiksaanwijzing Tablet PC W10 Inhoud Welkom...2 Belangrijke mededelingen...2 Knoppen en functies...3 I. Aan de slag...4 1.1 Aan- of uitzetten 1.1.1 Aanzetten...4 1.1.2 Uitzetten...4 1.2 Het vergrendelen/ontgrendelen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Xperia SmartTags NT1/NT2 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aan de slag...4 De NFC-functie inschakelen...4 NFC-detectiegebied...4 Smart Connect gebruiken om labels te beheren...4 Xperia

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Inhoudsopgave Voordat u uw Brother-machine gebruikt... Definities van opmerkingen... Handelsmerken... Inleiding... Brother iprint&scan

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01 Handleiding Basis inleiding... 1 Knoppen en aansluitingen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Basis specificaties... 1 Starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Opstarten en afsluiten... Fout!

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, elibom games Smartphones, Page 1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, 2016 elibom games Smartphones, Page 1 HUAWEI Y635 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen SD kaart wordt niet meegeleverd, is ook NIET

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014. elibom games Smartphones, Page "1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014. elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014 elibom games Smartphones, Page "1 HUAWEI Y300 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen De batterij plaatsen SD kaart wordt

Nadere informatie

Korte handleiding Windows 8.1

Korte handleiding Windows 8.1 Korte handleiding Windows 8.1 Inhoud Voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 8.1... 3 Online handleiding... 3 Windows 8.1 opstarten... 3 Windows 8.1 vergrendelingsscherm... 3 Windows-UI... 4 Startscherm...

Nadere informatie

Meer doen met uw ipad ios 9

Meer doen met uw ipad ios 9 1 Meer doen met uw ipad ios 9 Overzicht van de verschillen tussen het boek Meer doen met uw ipad (tweede druk) en het besturingssysteem ios 9 Hebt u een ipad met ios 8, dan kunt u een e-mail sturen naar

Nadere informatie

Internet Explorer 7 (IE7)

Internet Explorer 7 (IE7) Internet Explorer 7 (IE7) 1. HET VENSTER Het venster van Internet Explorer 7 ziet er als volgt uit: Het venster bestaat uit volgende onderdelen: De knoppen Volgende en Vorige. Adresbalk hierin vullen we

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 DU6915 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211

Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211 Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC Inhoudsopgave 1 Introductie van uw TABLET...2 2 Accu...2 4 Interface en applicaties...4 5 HDMI & Host...5 6 Taal & keyboard...6 7 Beheren van Applicaties...7

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Algemene opties 13 1.1 De onderdelen van de ipad 14 1.2 ipad aan- of uitzetten 16 1.3 Sluimerstand 17 1.4 Tijd voor sluimerstand instellen 17 1.5 ipad instellen bij eerste

Nadere informatie

Lenovo TAB A Gebruikershandleiding V1.0. Lees de voorzorgsmaatregelen en belangrijke opmerkingen in de bijgeleverde handleiding vóór gebruik.

Lenovo TAB A Gebruikershandleiding V1.0. Lees de voorzorgsmaatregelen en belangrijke opmerkingen in de bijgeleverde handleiding vóór gebruik. Lenovo TAB A10-70 Gebruikershandleiding V1.0 Lees de voorzorgsmaatregelen en belangrijke opmerkingen in de bijgeleverde handleiding vóór gebruik. Hoofdstuk 01 Lenovo TAB A10-70 Overzicht 1-1 Vormgeving

Nadere informatie

Workshop Samsung Galaxy Tab 3

Workshop Samsung Galaxy Tab 3 Workshop Samsung Galaxy Tab 3 Pagina 1 van 9 Workshop Samsung Galaxy Tab 3 Deze tekst is een samenvatting van en een aanvulling op de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Nederlandstalige handleiding die je vindt

Nadere informatie

Aan de slag. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211311, Uitgave 1 NL

Aan de slag. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211311, Uitgave 1 NL Aan de slag Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211311, Uitgave 1 NL Toetsen en onderdelen 9 Tweede camera 10 Volume-/zoomtoets 11 Mediatoets 12 Scherm en toetsvergrendelingsschakelaar 13 Opnametoets

Nadere informatie

Handleiding DIT102201

Handleiding DIT102201 Handleiding DIT102201 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen. Inhoudsopgave. 1.0 Inloggen op uw e-centre. 1.1 Back-up maken van de huidige configuratie

Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen. Inhoudsopgave. 1.0 Inloggen op uw e-centre. 1.1 Back-up maken van de huidige configuratie Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen Een aanwezigheidssimulatie werkt preventief tegen inbraak en kunt u met e-domotica realiseren in elk type woning. Deze geavanceerde aanwezigheidssimulatie

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 3.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

Handleiding pilotperiode. SamsungGalaxyTab 3

Handleiding pilotperiode. SamsungGalaxyTab 3 Pilot Platform Handleiding pilotperiode SamsungGalaxyTab 3 2 Handleiding Galaxy Tab 3 10.1 - versie 1 - febr. 2014 Inhoudsopgave 1. De Samsung Galaxy Tab 3 10.1 1.1 De belangrijkste onderdelen van de Galaxy

Nadere informatie

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding.

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding. ATV Full HD TV Stick Gebruikershandleiding http://europe.mygica.com 1 Inhoud Snelle installatiehandleiding...3 Stroom en HDMI aansluiten...4 KR-34 afstandsbediening...4 Eerste gebruik...5 Deel 1: Inschakelen...5

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT902104

HANDLEIDING DIT902104 HANDLEIDING DIT902104 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

1 Kennismaken met ios 7 1

1 Kennismaken met ios 7 1 1 Kennismaken met ios 7 1 Nieuw in ios 7 2 Vingeroefeningen 4 Toegangsscherm 7 Berichtencentrum 8 Bedieningspaneel 8 Beginscherm 10 Apps 12 Statusbalk 16 Beginscherm aanpassen 17 Mappen 18 Achtergrond

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding

JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding Nederlands Dit is de gebruikershandleiding voor de software (voor ipad) voor LiveStreaming Camera GV-LS2/GV-LS1 gemaakt door JVC KENWOODCorporatie. De

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT702101

HANDLEIDING DIT702101 HANDLEIDING DIT702101 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor Windows) Handleiding

JVC CAM Control (voor Windows) Handleiding JVC CAM Control (voor Windows) Handleiding Nederlands Dit is de handleiding voor de software (voor Windows) voor LiveStreaming Camera GV-LS2/GV-LS1 gemaakt door JVC KENWOOD Onderneming. Windows 7 is het

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler 1 Installatie van de PLEXTALK Pocket 1. Draai de PLEXTALK Pocket om. Vergewis u ervan dat de 2 gemarkeerde punten naar boven wijzen. Druk op de

Nadere informatie

Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag

Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag Mei 2015 Novell Messenger 3.0.1 en later is beschikbaar voor uw ondersteunde mobiele ios-, Android- BlackBerry-apparaat. Omdat u op meerdere locaties tegelijkertijd

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

FaceTime - Berichten - Telefoon (iphone)

FaceTime - Berichten - Telefoon (iphone) FaceTime - Berichten - Telefoon (iphone) FaceTime Met FaceTime kunt u video- of audiogesprekken voeren met iedereen die beschikt over een ios-apparaat of computer met FaceTime. Via de FaceTime-camera kan

Nadere informatie

Aanvullende informatie voor Windows 8.1

Aanvullende informatie voor Windows 8.1 1 Aanvullende informatie voor Windows 8.1 Oktober 2013 is een update van het besturingssysteem Windows 8 verschenen: Windows 8.1. Deze update bevat enkele kleine wijzigingen die het gebruik van Windows

Nadere informatie

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet.

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW Wi-Fi handleiding Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. Inhoud 1. Algemene informatie:... 2 1.1 Begrippenlijst... 2 2. Laptop... 3 3. Tablet... 5 3.1

Nadere informatie

Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl

Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl SB7J01(1F)/ 6MB4121F-01 Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl Inhoudsopgave Inleiding...2 De interface...2 Problemen met verbinden?...2 Meer over SnapBridge...2 Wat heeft u nodig...3 Wat SnapBridge

Nadere informatie

In dit aanvullende PDF-bestand krijgt u een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen ios 6 en 7.

In dit aanvullende PDF-bestand krijgt u een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen ios 6 en 7. 1 ios 7 op de ipad September 2013 is een update van het besturingssysteem voor de ipad verschenen waarbij het uiterlijk van de ipad flink is gewijzigd. Dit nieuwe besturingssysteem heeft de naam ios 7.

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product aanzichten... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 4 6. Knoppen... 4 7. Systeem instellingen... 5 8. HDMI... 7 9. Installeren,

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios)

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Inhoudsopgave Voordat u uw Brother-machine gebruikt... Definities van opmerkingen... Handelsmerken... Inleiding... Brother iprint&scan

Nadere informatie

De knoppen op de ipad

De knoppen op de ipad De knoppen op de ipad Voordat we de functionaliteiten van de ipad bespreken, geven we een korte uitleg over de knoppen die je op de ipad vindt. Op de volgende pagina staat een grote afbeelding met uitleg.

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Jan, 2015. elibom games Smartphones, Page 1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Jan, 2015. elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Jan, 2015 elibom games Smartphones, Page 1 HUAWEI Y530 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen De batterij plaatsen SD kaart wordt niet meegeleverd,

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 June, elibom games Smartphones, Page 1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 June, elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 June, 2017 elibom games Smartphones, Page 1 HUAWEI Y6 Compact II Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen SD kaart wordt niet meegeleverd,

Nadere informatie

Verbindingsgids (voor COOLPIX)

Verbindingsgids (voor COOLPIX) Verbindingsgids (voor COOLPIX) In dit document wordt de procedure beschreven voor het gebruik van de SnapBridge-app (versie 2.0) voor het tot stand brengen van een draadloze verbinding tussen een ondersteunde

Nadere informatie

Aanvullend bestand Starten met de Samsung Galaxy Tab (Tab 4)

Aanvullend bestand Starten met de Samsung Galaxy Tab (Tab 4) 1 Aanvullend bestand Starten met de Samsung Galaxy Tab (Tab 4) In dit aanvullende PDF-bestand ziet u een overzicht van wijzigingen tussen de Samsung Galaxy Tab 4 en het boek Starten met de Samsung Galaxy

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw tablet

Nadere informatie

JVC CAM Control. Handleiding. for Android. Nederlands LYT2562-008A 0812YMHYH-OT

JVC CAM Control. Handleiding. for Android. Nederlands LYT2562-008A 0812YMHYH-OT JVC CAM Control for Android Handleiding Nederlands LYT2562-008A 0812YMHYH-OT Gebruik van JVC CAM Control Gebruik een Android smartphone of tablet voor het bedienen van de camera. Met de applicatie voor

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 1 Foto

Nadere informatie

Gebruikershandleiding DITK702201

Gebruikershandleiding DITK702201 Gebruikershandleiding DITK7001 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-343763 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-343763 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE

Nadere informatie

1.1 Overzicht van de bedieningselementen Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste bedieningselementen:

1.1 Overzicht van de bedieningselementen Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste bedieningselementen: 1 Bediening Bediening van het touchscreen Uw tolino e-reader heeft een touchscreen. Dit wil zeggen dat het beeldscherm reageert op aanrakingen met uw vinger. U bedient dus alle functies door het scherm

Nadere informatie

Sensation Tablet PC MID723

Sensation Tablet PC MID723 Sensation Tablet PC MID723 INHOUD 1. Welkom 3 2. Belangrijke waarschuwingen 3 3. Toetsen en functies 4 4. Voor gebruik 5 4.1. Tablet aansluiten op een computer 5 4.2. Uw tablet aan- en uitzetten 5 4.2.1.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 11

Inhoudsopgave. Inleiding 11 Inhoudsopgave Inleiding 11 1. Algemene opties 13 1.1 De onderdelen van de ipad 14 1.2 ipad aan- of uitzetten 16 1.3 Sluimerstand 17 1.4 Tijd voor sluimerstand instellen 17 1.5 ipad instellen bij eerste

Nadere informatie

Inhoud. Mind Express. A Inleiding 19. B Aan de slag met Mind Express 23. 1 Licentie overeenkomst... 20. 2 Inleiding... 20. 3 Doelgroep...

Inhoud. Mind Express. A Inleiding 19. B Aan de slag met Mind Express 23. 1 Licentie overeenkomst... 20. 2 Inleiding... 20. 3 Doelgroep... Inhoud A Inleiding 19 1 Licentie overeenkomst................................................................................... 20 2 Inleiding................................................................................................

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

Basisgebruik van de ipad in de klas ios 10.2

Basisgebruik van de ipad in de klas ios 10.2 Basisgebruik van de ipad in de klas ios 10.2 1. Knoppen Sluimerknop (1) kort indrukken voor de ipad in en uit sluimermodus te zetten/halen, vervolgens ontgrendelen door de thuisknop in te drukken Sluimerknop

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel

Nadere informatie

Doe het zelf installatiehandleiding

Doe het zelf installatiehandleiding Doe het zelf installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding helpt u bij het installeren van KSYOS TeleDermatologie. De installatie duurt maximaal 30 minuten, als u alle onderdelen van het systeem gereed

Nadere informatie

grouptalk voor mobiel

grouptalk voor mobiel grouptalk voor mobiel Vereisten Android (versie 2.3 of hoger) of iphone (ios 8 of hoger). WiFi of mobiele dataverbinding met een netwerkbandbreedte van ten minste 20 kbit/s. Optioneel: Bluetooth-audio

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Nummers en andere geluidsbestanden afspelen

Nummers en andere geluidsbestanden afspelen Muziek op de ipad Muziek en audiobestanden toevoegen U kunt op de volgende manieren muziek en audiobestanden op de ipad zetten: U kunt via de i Tunes Store op de ipad materiaal kopen en downloaden. Tik

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler Het plaatsen van de batterij in de Linio Pocket 1. Draai de Linio Pocket om. Vergewis u ervan dat de 2 gemarkeerde punten naar boven wijzen.

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek? 9 De website bij het boek

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek? 9 De website bij het boek Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 Hoe werkt u met dit boek?... 9 De website bij het boek... 10 Toets uw kennis... 10 Voor docenten... 10

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

iphone app - Timesheet

iphone app - Timesheet iphone app - Timesheet Timesheet - iphone app Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden Dropbox Beschrijving Dropbox is een gratis Cloudopslag-toepassing. U krijgt bij aanmelden 2GB gratis opslagruimte, waarin u foto s, documenten, kan bewaren. U kunt deze bestanden gemakkelijk benaderen

Nadere informatie

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw iphone of ipad instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw

Nadere informatie

Verbinding maken met een wifi-netwerk

Verbinding maken met een wifi-netwerk Verbinding maken met een wifi-netwerk Windows 10 1. Klik op het icoontje Netwerk dat eruit ziet als: of in de taakbalk, rechts onderaan. 2. Selecteer een wifi-netwerk. De naam van je wifi-netwerk staat

Nadere informatie

Voor Modelnr..: MPQC707 GEBRUIKERSHANDLEIDING

Voor Modelnr..: MPQC707 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor Modelnr..: MPQC707 NL GEBRUIKERSHANDLEIDING Tablet-PC Deel Naam functie 1 Reset Druk op de RESET-knop, de Tablet-PC wordt dan gedwongen af te sluiten 2 Volume omlaag Druk op de knop om het volume

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

Gebruikersinstructie herkozen Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie herkozen Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie herkozen Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw

Nadere informatie

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands Van start gaan Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Anywhere Wifi. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende software in gebruik

Nadere informatie

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Gebruik Google Drive om vanaf elke gewenste locatie uw bestanden, mappen, Google-documenten, Google-spreadsheets en Google-presentaties op te slaan en te openen.

Nadere informatie

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Inhoud 1. Introductie...2 2. Systeemvereisten...2 3. Ladibug installeren...3 4. Beginnen met de Ladibug te gebruiken...5 5. Bediening...6 5.1

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be

Downloaded from www.vandenborre.be WATCH ME Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies Watch me is een Bluetooth-horloge en MP3-speler met capacitief touchscreen, u kunt uw vinger gebruiken om een icoontje aan te raken en een submenu

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (Android) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen Air TM 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan Versie F DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt het volgende pictogram gebruikt: Opmerkingen vertellen u hoe u op

Nadere informatie

Wifi-instellingengids

Wifi-instellingengids Wifi-instellingengids Wifi-verbindingen met de printer Verbinding met een computer maken via een wifi-router Direct verbinding maken met een computer Verbinding met een smartapparaat maken via een wifi-router

Nadere informatie