Gebruiksaanwijzing OV-NewBase

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl"

Transcriptie

1 Gebruiksaanwijzing OV-NewBase

2 Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en deze begint automatisch op te laden. TIPS : Dit apparaat heeft een ingebouwde polymeer batterij. Alleen de gespecificeerde lader mag worden gebruikt. Als u dit apparaat gedurende een lange tijd niet gebruikt, laad het apparaat minimaal eenmaal per maand om diepe ontlading te voorkomen. Wanneer het apparaat uitgaat vanwege de lage batterij, de lader aansluiten, en het apparaat zal "low power" of "opladen" aangeven, wacht een seconde tot de machine zich wenden tot de hoofd interface zodra de stroom voldoende is. De ingebouwde polymeer batterij moet regelmatig worden opgeladen. De schade veroorzaakt door de batterij te frequent op te laden, is niet inbegrepen in de garantie.

3 Aan- en Uitzetten Aanzetten: Druk de power knop in en houdt ingedrukt, het system zal opstarten en Android system zal opgestart worden. Druk met de vinger op het slotje en schuif naar het geopende slotje, om scherm vrij te geven. Het systeem opent in de standard home interface. Uitzetten: Druk de power knop in, een pop-up optie scherm opent met de vraag of u wilt afsluiten, selecteer OK en toestel wordt veilig afgesloten. Verbinden met de PC

4 Met micro USB (OTG) interface van het toestel, kunt u verbinding maken met de PC met de meegeleverde micro USB kabel. USB Data uitwisselen is mogelijk. U kunt de bestanden bedienen op de PC. Wanneer uw tablet goed is aangesloten, verschijnt een notificatie pop-up scherm bij de status balk, en kunt u onderstaand icoon zien. Klik dan op om in het volgende scherm te komen: Klik op, daarna kan het toestel data uitwisselen met de PC. Let op: Het toestel ondersteunt ook FAT32 formaten voor externe apparaten, zoals o.a. U disk, Micro SD kaart om data te versturen.

5 Interface Introductie Status balk van de Interface A. WIFI signaal status icoon: Indien verbonden met een WIFI draadloos netwerk, zal de icoon in beeld komen B. OTG verbindings icoon: Indien het toestel is aangesloten op een PC, de OTG icoon zal in beeld komen. C. Tijd weergave: Toont de ingestelde tijd van het huidige systeeem. D. Batterij status icoon: Toont het huidige batterij niveau en de laad status. E. Menu, Home, Terug, virtuele knoppen Het HOME Scherm menu Druk op de menu icoon op het toestel, deze toont onderstaand home scherm. Bureablad: U kunt uw bureaublad achtergrond aanpassen. Beheer apps: Een lijst met alle applicaties wordt geopend. Systeem Instellingen: Snel toegang tot de systeem instellingen.

6 Basis Bediening Click op de "Instellingen" icoon instellingen openen en ziet u onderstaande scherm, in de hoofd applicaties omgeving, u kunt de Selecteer de juiste toepassing van het relevante items, zoals o.a.: draadloos Wi-Fi netwerk, Weergave, datum en de tijd instellingen, over tablet, etc. Taal instellen; Language & input openen, dan language indrukken. De Taal naar keuze selecteren, en de tablet zal direct de taal wijzigen in de taal van uw keuze.

7 Datum en tijd instellingen: Klik op "Datum en tijd om in de datum en tijd instellingen te komen: Selecteer deze om de datum in te stellen, selecteer de tijdzone, stel de tijd in, tijd formaat, datum formaat en andere informatie. Bijvoorbeeld, kies voor onderstaande datum instelling: Selecteer +: om met 1 te vermeerderen, Selecteer - : om met 1 te verminderen. U kun took direct het juiste nummer intoetsen volgens de input modus. Tik op het nummer om te openen. Na het correct intypen van de datum, tik op klaar om de datum in te stellen. Scherm instellingen In instellingen interface kies "Weergave" om de scherm instellingen te tonen, selecteer "Helderheid", schuif de blauwe lijn om de helderheid in te stellen naar wens:

8 Klik op Slaapstand om de timer in te stellen wanneer toestel vanzelf uitgaat in de slaapstand. U kunt de power knop indrukken om het toestel weer te wekken. Wanneer scherm "Scherm beveiligd" toont, follow the prompts to unlock it. Draadloze Verbinding: Klik in hoofd menu op "Instellingen" icoon, ga naar "Instellingen" scherm en tik op Wi-Fi. Zet de Wi-Fi schakelaar op aan, de ingebouwde Wi-Fi module zoekt voor beschikbare netwerken. Klik on een van deze en een dialoogvenster verschijnt, volg de aanwijzingen om de WiFi netwerkconfiguratie te voltooien.

9 Sommige gecodeerde netwerken hebben een geldige netwerksleutel nodig. Zoals onderstaande plaatje aangeeft: Toepassingen installeren en verwijderen Toepasssingen Installeren 1. Eerst moet u de onbekende bronnen selecteren welke installatie van niet markt apps toestaan. 2. Kopieer de APK installer software naar Micro SD of NAND FLASH. 3. Klik op de gekopieerde APK bij Bestand Manager toepassing om de installatie te starten.

10 Toepassingen verwijderen Klik op het item "Instellingen Apps Gedownload, selecteer de juiste toepassing welke is geïnstalleerd, klik op de toepassing welke u wilt verwijderen. Een andere manier is om naar het toepassingen scherm te gaan, en de toepassing indrukken en vasthouden welke u wilt verwijderen. Dan ingedrukt houden en naar de vuilnisbak slepen en een dialoogvenster wordt geopend.. Browser Wanneer de tablet is verbonden met een netwerk, open de Web browser toepassing en type de gewenste URL in.

11 Video speler: Online video: Dit apparaat ondersteunt HTML5 online video. Locale video: Klik op de Video Icoon. De speler kan nieuwe albums en foto s automatisch selecteren welke op de harde schijf staan, of op een micro SD kaart, selecteer daarna de gewenste video s om af te spelen Muziek speler: Klik op het muziek icoon u kunt de muziek speler interface openen. Klik op de muziek files van uw keuze om de muziek af te spelen.

12 Foto Browser Klik Albums om de foto galerij te openen, u ziet een lijst met alle foto s en video bestanden. Selecteer een foto bestand en open de foto interface zoals hieronder getoont.

13 Camera Klik op het camera icoon in het toepassingen menu, als onderstaand Klik de camera sluiter om foto s te maken of video s te starten. Geluid Recorder Klik op de recorder icoon in het toepassingen menu als onderstaand:

14 Let op: Selecteer "Opnemen" knop om op te nemen, wanneer u klaar bent met opnemen, selecteer "Stop". Vaak gestelde vragen Android V: Welke Android OS versie staat op mijn toestel? A: 4.0 V: Wat is APK? A: APK is Android Pakket en staat voor dat Android installatie pakket. V: Hoe is de APK te verkrijgen? A: U kunt deze via een PC-side installatie verkrijgen, of via "Android markt" online te downloaden en installeren. V: Kan ik met ieder persoonlijk adres zenden en ontvangen? A: het apparaat ondersteunt POP3- en SMTP accounts. Sommige vrije e- mailaccounts worden niet ondersteund op mobiele apparaten. Neem contact op met uw provider om te zien of je account wordt ondersteund. V: Welke media kaarten zijn compatibel met dit toestel? A: micro SD kaarten of TF kaarten. Muziek V: Welk type muziek bestanden kan ik op dit toestel afspelen? A: MP3,WMA,MP2,OGG,AAC,M4A,FLAC,APE, WAV Foto s

15 V: Welk type foto bestanden kan ik bekijken op dit toestel? A: JPG, JPEG, BMP, JPG en PNG. Video V: Welk type video bestanden kan ik afspelen op dit toestel? A: AVI,3GP,MP4,MPG,RM,RMVB,MOV,FLV,WMV,MKV(max 1080p vol HD video). Wi-Fi V: Heb ik een Wi-Fi adapter nodig om verbinding met internet te krijgen? A: Nee. de Wi-Fi adapter is ingebouwd in dit toestel. Belangrijke Veiligheidsvoorschriften Houdt u altijd aan de basis veiligheidsvoorschriften wanneer u gebruik maakt van uw tablet. Dit verminderd het gevaar van vuur, electrische schok, en verwondingen. Stel dit apparaat niet bloot aan regen of vocht. Houdt dit apparaat weg van direct zonlicht n hitte bronnen. Bescherm de voedingfskabel. Begeleid de voedingskabel dat hier niet over gestruikeld kan worden of kan worden doorstoken met scherpe voorwerpen. Besteedt bijzondere aandacht waar het netsnoer in het tablet wordt geplaatst. Gebruik alleen de meegeleverde voedingsadapter. Bij gebruik van een andere voedingsadapter vervalt de garantie. Verwijder onder geen beding de behuizing. Er zitten geen losse service onderdelen in de behuizing. Maak uw tablet frequent schoon Behandel het scherm voorzichtig. Om vingerafdrukken of stof te verwijderen van het scherm, adviseren we het gebruik van een zachte niet schurende doek zoals een camera of lensdoek.

Nederlandse Handleiding

Nederlandse Handleiding Nederlandse Handleiding OV-SteelCore8 (1). Introductie Deze handleiding bevat belangrijke veiligheids- en gebruikers informatie om mogelijke ongelukken te voorkomen. Lees eerst de handleiding grondig door

Nadere informatie

Voorwoord. 1. Aankondigingen

Voorwoord. 1. Aankondigingen User Manual NL Voorwoord 1. Aankondigingen Onderhoud aan tablet Houd het apparaat droog. Laat het apparaat, acculader niet in contact met water en damp komen, of gebruik geen natte handen met de tablet

Nadere informatie

TR9015. Android 4.0. Handleiding

TR9015. Android 4.0. Handleiding TR9015 Android 4.0 Handleiding INHOUD 1. Welkom 3 2. Belangrijke waarschuwingen 3 3. Toetsen en functies 4 4. Voor gebruik 5 4.1. Tablet aansluiten op een computer 5 4.2. Uw tablet aan- en uitzetten 5

Nadere informatie

TAB-925 9" (22,5 CM) TABLET MET ANDROID 4.2

TAB-925 9 (22,5 CM) TABLET MET ANDROID 4.2 TAB-925 9" (22,5 CM) TABLET MET ANDROID 4.2 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1 Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies...3 Inschakelen en uitschakelen... 6 Het touchscreen gebruiken...

Nadere informatie

Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2

Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone English Inhoudsopgave Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1.0 Product Introductie... 3 1.1 Knoppen en aansluitingen...

Nadere informatie

Point of View Mobii 629 - Android 4.1 Tablet PC. Algemene mededelingen...2 Disclaimer...2 Inhoud van de verpakking...2

Point of View Mobii 629 - Android 4.1 Tablet PC. Algemene mededelingen...2 Disclaimer...2 Inhoud van de verpakking...2 Point of View Mobii 629 - Android 4.1 Tablet PC Nederlands Inhoudsopgave Algemene mededelingen...2 Disclaimer...2 Inhoud van de verpakking...2 1.0 Product Introductie...3 1.1 Knoppen en aansluitingen...

Nadere informatie

Welkom 3 Belangrijke berichten 4 Toetsen en functies 5 I. Aan de slag 6 1.1 Schakel aan/uit 1.2 Het scherm vergrendelen/ontgrendelen (slaapstand) II.

Welkom 3 Belangrijke berichten 4 Toetsen en functies 5 I. Aan de slag 6 1.1 Schakel aan/uit 1.2 Het scherm vergrendelen/ontgrendelen (slaapstand) II. Handleiding 1 Welkom 3 Belangrijke berichten 4 Toetsen en functies 5 I. Aan de slag 6 1.1 Schakel aan/uit 1.2 Het scherm vergrendelen/ontgrendelen (slaapstand) II. Uw beginscherm 7 2.1 Pictogrammen op

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 9,7" Tablet Android 4.0 DIT9720

Gebruikershandleiding 9,7 Tablet Android 4.0 DIT9720 Gebruikershandleiding 9,7" Tablet Android 4.0 DIT9720 1 Welkom...3 Belangrijke mededelingen...3 Knoppen en functies...4 I. Aan de slag...5 1.1.1 De beschermingsfolie netjes op het scherm van de tablet

Nadere informatie

TAB-1014 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0

TAB-1014 25 CM (10,1) INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 TAB-1014 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 Gebruikershandleiding www.lenco.eu Inhoudsopgave Wat zit er in de doos?... 5 De tablet verkennen... 6 Het beginscherm verkennen... 7 Aan de slag gaan...

Nadere informatie

ATAB-710 7" (18 CM) TABLET MET ANDROID 4.2

ATAB-710 7 (18 CM) TABLET MET ANDROID 4.2 ATAB-710 7" (18 CM) TABLET MET ANDROID 4.2 Handleiding Voor informatie en ondersteuning www.axxion-electronics.com Geachte klant, Bedankt voor de aanschaf van dit Axxion-product. Kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid

Nadere informatie

EM6250HD Easy Pro View HD IP camera

EM6250HD Easy Pro View HD IP camera EM6250HD Easy Pro View HD IP camera 2 NEDERLANDS EM6250HD Easy Pro View HD IP camera Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 4 1.1 Update informatie... 4 1.2 Inhoud van de verpakking... 4 1.3 Wat heb je nodig

Nadere informatie

EM6270 Easy Pro View HD Pan/Tilt IP camera

EM6270 Easy Pro View HD Pan/Tilt IP camera EM6270 Easy Pro View HD Pan/Tilt IP camera EM6270 Easy Pro View HD Pan/Tilt IP camera Inhoudsopgave 2 NEDERLANDS 1.0 Introductie... 4 1.1 Inhoud van de verpakking... 4 1.2 Wat heb je nodig om de camera

Nadere informatie

EM6225 e-camview Pan/Tilt HD IP camera

EM6225 e-camview Pan/Tilt HD IP camera EM6225 e-camview Pan/Tilt HD IP camera 2 NEDERLANDS EM6225 e-camview Pan/Tilt HD IP camera Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Inhoud van de verpakking... 3 1.2 Wat heb je nodig om de camera te benaderen...

Nadere informatie

Handleiding Tablet DIT7010

Handleiding Tablet DIT7010 Veiligheidsmaatregelen Stel het apparaat niet bloot aan zware schokken en laat het niet vallen. Gebruik het apparaat niet in een extreem hete, koude, stoffige of vochtige omgeving. Stel het niet bloot

Nadere informatie

SAB NOVA Android HD. Gebruikshandleiding

SAB NOVA Android HD. Gebruikshandleiding SAB NOVA Android HD Gebruikshandleiding 0 INHOUD IHHOUD... FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. VEILIGHEID... FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. 1 PRODUCT WEERGAVE... 3 2 AFSTANDSBEDIENING... 5 3 BASIS

Nadere informatie

EM6230 e-camview HD buiten IP camera

EM6230 e-camview HD buiten IP camera EM6230 e-camview HD buiten IP camera 2 NEDERLANDS EM6230 e-camview HD buiten IP camera Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Inhoud van de verpakking... 3 1.2 Wat heb je nodig om de camera te benaderen...

Nadere informatie

AV-61 e-reader. 6 inch e-ink Pearl Display Gebruiksaanwijzing. Pag. 1. AV-61 2014 V01 G$

AV-61 e-reader. 6 inch e-ink Pearl Display Gebruiksaanwijzing. Pag. 1. AV-61 2014 V01 G$ AV-61 e-reader 6 inch e-ink Pearl Display Gebruiksaanwijzing Pag. 1. AV-61 2014 V01 G$ INHOUD Product Specificaties 3 Belangrijke veiligheid voorschriften 4 Ingebruikname - Quick Start 6 Opladen / USB

Nadere informatie

DIT7050 Gebruikershandleiding

DIT7050 Gebruikershandleiding DIT7050 Gebruikershandleiding *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE

Nadere informatie

ICARUS Omnia generatie 2 (M701BK) Gebruiksaanwijzing

ICARUS Omnia generatie 2 (M701BK) Gebruiksaanwijzing ICARUS Omnia generatie 2 (M701BK) Gebruiksaanwijzing Copyright 2012 ICARUS Inhoudsopgave Disclaimer 5 Introductie 5 In de verpakking 5 Onderdelen en bediening 6 In- en uitschakelen 7 Opladen 7 Een geheugenkaart

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. IP CAMERA Super Client Software voor IVM-150 en DVC-150IP voor windows PC s

GEBRUIKSAANWIJZING. IP CAMERA Super Client Software voor IVM-150 en DVC-150IP voor windows PC s GEBRUIKSAANWIJZING IP CAMERA Super Client Software voor IVM-150 en DVC-150IP voor windows PC s IN 1 Productomschrijving IP Camera Finder is software om toegang te krijgen voor de interne webbrowser van

Nadere informatie

EDR810H/810M/ 410H/410M

EDR810H/810M/ 410H/410M INSTRUCTIE HANDLEIDING 8 Kanaals Digitale Recorder EDR810H/810M/ 410H/410M V 1.0 Leest u de handleiding zorgvuldig voordat u het apparaat installeert. Datum 31 Aug. 2005 MV Veiligheids Voorschriften WAARSCHUWING

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Illumina (E653 serie)

Gebruiksaanwijzing Illumina (E653 serie) Gebruiksaanwijzing Illumina (E653 serie) Voorwoord Dank u voor de aankoop van deze ICARUS Illumina e-reader. De Illumina is een bibliotheek in de palm van je hand; hij biedt plaats aan duizenden boeken.

Nadere informatie

Model: XEMIO-955 / 965 / 966. MP4-speler / Aanraakscherm. Gebruiksaanwijzing (Nederlands)

Model: XEMIO-955 / 965 / 966. MP4-speler / Aanraakscherm. Gebruiksaanwijzing (Nederlands) Model: XEMIO-955 / 965 / 966 MP4-speler / Aanraakscherm Gebruiksaanwijzing (Nederlands) Voor meer informatie en ondersteuning, www.lenco.com Waarschuwingen: GEBRUIK ALTIJD DE STYLUS BIJ HET BEDIENEN VAN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Gefeliciteerd met uw aanschaf van de Viewpia TB-107. Wij danken u voor uw vertrouwen in ons product! Omdat we continue onze Tablet updaten en verbeteren, kunnen er soms kleine verschillen

Nadere informatie

BELANGRIJK: als u uw apparaat aansluit terwijl de accu helemaal leeg is:

BELANGRIJK: als u uw apparaat aansluit terwijl de accu helemaal leeg is: ALGEMENE INFORMATIE Productzorg Naast alle informatie in het bijgevoegde document met wettelijke informatie en veiligheidsinformatie in acht. Vergeet ook niet dat de ARCHOS een elektronisch product is

Nadere informatie

EPC 730. Handleiding / Manuel de l utilisateur

EPC 730. Handleiding / Manuel de l utilisateur EPC 730 Handleiding / Manuel de l utilisateur Inhoudsopgave 1. Specificaties...4 2. Uiterlijk...5 A) Buitenkant...5 B) Bureaublad...6 3 Batterij opladen...6 4. Basis werking...8 1. Aan- en uitzetten...8

Nadere informatie

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android 2 NEDERLANDS EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 4 1.1 Functies en kenmerken...

Nadere informatie

ASUS tablet GEBRUIKERSHANDLEIDING

ASUS tablet GEBRUIKERSHANDLEIDING ASUS tablet GEBRUIKERSHANDLEIDING DU9028 Juni 2014 Eerste editie 2 Inhoudsopgave In deze handleiding gebruikte conventies...9 Zorg en veiligheid... 10 Richtlijnen...10 Goede verwijdering...11 1 Bereid

Nadere informatie

www.idroidusa.com Gebruiksaanwijzing Facebook Page: http://www.facebook.com/idroideurope Support Email: Support.eu@idroidUSA.com

www.idroidusa.com Gebruiksaanwijzing Facebook Page: http://www.facebook.com/idroideurope Support Email: Support.eu@idroidUSA.com www.idroidusa.com Gebruiksaanwijzing Facebook Page: http://www.facebook.com/idroideurope Support Email: Support.eu@idroidUSA.com 1 Kennisgeving Reproductie of distributie van deze handleiding in welke

Nadere informatie

Gebruikershandleiding DITK702201

Gebruikershandleiding DITK702201 Gebruikershandleiding DITK7001 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-343763 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-343763 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE

Nadere informatie