Beknopte handleiding voor het gebruik van SmartShaker 2 met een Android Smartphone en Iphone

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beknopte handleiding voor het gebruik van SmartShaker 2 met een Android Smartphone en Iphone"

Transcriptie

1 Beknopte handleiding voor het gebruik van SmartShaker 2 met een Android Smartphone en Iphone Uw SmartShaker 2 koppelen aan een Android Smartphone 1. Zoek en installeer 'SmartShaker + (Plus)' app, niet 'SmartShaker' app, van Google Play Store 2. Open de SmartShaker + (Plus) -app 3. Schakel de SmartShaker 2 in (groen) 4. Selecteer het menupictogram in de rechterbovenhoek 5. Selecteer "Mijn apparaten" en vervolgens "TOEVOEGEN" 6. Selecteer de SmartShaker 2 7. Houd de sluimerknop 5 seconden ingedrukt totdat het apparaat trilt. 8. Selecteer uw SmartShaker 2 in de lijst met beschikbare apparaten op tikken op "Toevoegen" 9. Selecteer "Sluiten" en vervolgens "Klaar" Let op 1.Nadat u de SmartShaker 2 hebt ingesteld, wordt hij losgekoppeld van uw telefoon of tablet. De SmartShaker 2 hoeft niet te worden aangesloten opnieuw totdat er wijzigingen in de app zijn aangebracht of als u dit wilt weten de status van de batterij. Sluit uw SmartShaker 2 opnieuw aan 1. Wanneer u de instellingen zoals alarmtijd of optie wijzigt, moet u dit doen maak opnieuw verbinding met SmartShaker 2 2. Schakel de SmartShaker 2 in (groen) 3. Houd de sluimerknop 5 seconden ingedrukt totdat het apparaat trilt.

2 Alarminstelling Wakker worden met SmartShaker 1. Tik op "Nieuw alarm toevoegen". U kunt alarmen instellen tot Tik op de alarmtijd om de alarminstellingen te openen. 3. Wijzig de alarmtijd door de uren, minuten en am / pm te verhogen of naar beneden. 4. Stel vibratie in ik. Tik op de vibratieknop om de trillingssterkte te wijzigen. Er zijn 4 instellingen: uit (grijs), trilling 1, trilling 2 en trilling 3. Trilling 3 is de sterkste instelling. De vibratie wordt niet gemarkeerd wanneer uitgeschakeld. 5. Stel alarm-beltoon in ik. Tik op de knop Geluid om geluid in te stellen. Het geluid zal dat niet zijn gemarkeerd wanneer uitgeschakeld. ii. Tik op de "<" of ">" om een van de 8 beltoonklanken te selecteren: Alarm, Vogels, Stroom, Haan, Deurbel, Koekoek, Klokkenspel en Luchthoorns. iii. Pas het alarmvolume aan door de blauwe stip naar links (omlaag) of te schuiven recht omhoog). U kunt ook op het luidsprekerpictogram links (omlaag) of recht omhoog). Het biedt 20 niveaus van volumeregeling. 6. De standaardinstelling voor alarmdagen is ALLE DAGEN. Selecteer de dagen die u DOET NIET dat het alarm is geactiveerd. De dag wordt niet gemarkeerd wanneer ingesteld op uit. 7. Selecteer "Gereed" in de rechterbovenhoek om uw alarminstellingen op te slaan. 8. Als uw SmartShaker 2 niet is aangesloten, selecteert u "Opslaan" en houdt u de knop ingedrukt snooze-knop op SmartShaker 2 gedurende 5 seconden totdat het apparaat trilt om de nieuwe alarminstellingen bij te werken.

3 Word wakker met muziek op uw smartphone 1. Tik op het menupictogram in de rechterbovenhoek 2. Selecteer "Wake-up-instellingen" 3. Selecteer "Muziek" onder "WEK MUZIEK" 4. Selecteer "Muziek", "OK" en "Toestaan" 5. Selecteer de muziek waar je wakker mee wilt worden 6. Selecteer "Klaar" 7. Pas het muziekvolume aan door de punt naar links (omlaag) of naar rechts (omhoog) te schuiven. 8. Selecteer "Instellingen", "Instellingen" en "Klaar" 9. Tik op het pictogram Muziek in de alarmtijdcirkel om met muziek wakker te worden. De Het muziekpictogram wordt gemarkeerd als de muziekoptie is ingeschakeld en is uitgeschakeld wanneer de muziekoptie niet is ingeschakeld. Word wakker met Light van Rainbow7 smartbulb 1. Als u iluv Rainbow7, een Bluetooth-smartbulb, bovendien koopt, u kunt wakker worden om op te lichten wanneer SmartShaker 2 uit gaat. 2. Sluit Rainbow7 aan op een stopcontact en zet de lamp aan. 3. Open de SmartShaker + -app en selecteer het menupictogram rechtsboven hoek 4. Selecteer "Mijn apparaten" en vervolgens "Toevoegen" 5. Selecteer de "Rainbow7" 6. Selecteer uw Rainbow7 in de lijst met beschikbare apparaten. 7. Selecteer "Sluiten" en "Klaar" 8. Tik in de SmartShaker + -app op het menupictogram in de rechterbovenhoek 9. Selecteer "Wake-up-instellingen" 10.Selecteer "Bulb" onder "WAKKER LICHT" 11.Selecteer de lichtkleur waarmee je wakker wilt worden 12.Selecteer "Schakel licht uit op snooze-knop" om het licht uit te schakelen wanneer het alarm afgaat gaat uit en u drukt op de snooze-knop. Het lampje gaat weer branden wanneer het alarm afgaat na het snoozen. Als u niet selecteert "Schakel licht uit op snooze ", gaat het lampje continu aan, ook als u op snooze drukt.

4 13.Selecteer "Knipperen met geselecteerde kleur" om het licht te doen flitsen wanneer alarm gaat af 14.Selecteer achterwaarts "<", "Instellingen" en dan "Klaar" 15. Tik op het pictogram Licht in de alarmcirkel om wakker te worden met licht. Het licht het pictogram wordt gemarkeerd als de lichtoptie is ingeschakeld en is uitgeschakeld wanneer lichte optie staat niet aan. Schakel alarm uit / in 1. Selecteer de alarmtijd om een alarminstelling uit / in te schakelen. Schuif de uit / aan schakelaar in de linkerbovenhoek, links van de datum. glijbaan links om het alarm uit te schakelen en naar rechts te schuiven om het alarm in te schakelen. Wis alarm 1. Optie 1 ik. Als je een alarm wilt verwijderen, veeg je een alarmtijd weg. Tik op "Verwijderen". 2. Optie 2 ik. Selecteer de alarmtijd en tik vervolgens op "Verwijderen" en "JA" op pop bericht. Wanneer alarm uitgaat 1. Druk op de snooze-knop op de SmartShaker 2 voor snooze 2. Schakel de aan / uit-knop uit om het alarm te stoppen Verwijder apparaat 1. Selecteer het menupictogram in de rechterbovenhoek 2. Selecteer "Mijn apparaten" 3. Tik op "Verwijderen" in de apparatenlijst die u wilt verwijderen en "JA" op pop bericht 4. Selecteer "CLOSE" en vervolgens "Done"

5 SmartShaker 2 Reset 1. Schakel de SmartShaker uit 2. Gebruik een punaise om de shaker opnieuw in te stellen. Druk op de knop in het reset-gaatje rechts van de USB-poort. 2. Selecteer het instellingenpictogram (rechtsboven) => Mijn apparaten => SmartShaker2 "Wissen" en selecteer vervolgens "Ja". 3. Selecteer "Toevoegen" => "SmartShaker2". Schakel de shaker in en druk vervolgens op en houd de sluimerknop 5 seconden ingedrukt totdat het apparaat trilt. Tik op "Toevoegen" rechts van de SmartShaker2. Selecteer "Sluiten" en vervolgens "Gereed". Vind meer info 1. Tik op het pictogram Instellen met 3 regels rechtsboven 2. Tik op de "Snelstartgids" voor de set-uprichtlijn 3. Tik op "Gebruikersgids" voor veelgestelde vragen (FAQ)

6 Uw SmartShaker 2 koppelen aan een Apple Iphone 1. Zoek en installeer 'SmartShaker + (Plus)' app, niet 'SmartShaker' app, van Apple App Store 2. Open de SmartShaker + (Plus) -app. 3. Schakel de SmartShaker 2 in (groen) 4. Selecteer het menupictogram in de rechterbovenhoek 5. Selecteer "Mijn apparaten" en vervolgens "Voeg nieuw apparaat toe" 6. Selecteer de SmartShaker 2 7. Houd de sluimerknop 5 seconden ingedrukt totdat het apparaat trilt. 8. Selecteer uw SmartShaker 2 in de lijst met beschikbare apparaten. 9. Selecteer "Instellingen" en vervolgens "Klaar" Let op 1. Nadat u de SmartShaker 2 hebt ingesteld, wordt hij losgekoppeld van uw telefoon of tablet. De SmartShaker 2 hoeft niet te worden aangesloten opnieuw totdat er wijzigingen in de app zijn aangebracht of als u dit wilt weten de status van de batterij. Sluit uw SmartShaker 2 opnieuw aan 1. Wanneer u de instellingen zoals alarmtijd of optie wijzigt, moet u dit doen maak opnieuw verbinding met SmartShaker 2 2. Schakel de SmartShaker 2 in (groen) 3. Houd de sluimerknop 5 seconden ingedrukt totdat het apparaat trilt. Alarminstelling Wakker worden met SmartShaker 1. Tik op "Nieuw alarm toevoegen". U kunt alarmen instellen tot Wijzig de alarmtijd door de uren, minuten en am / pm te verhogen of naar beneden. 3. De standaardinstelling voor alarmdagen is elke dag. Selecteer vervolgens "Herhalen" kies de dagen waarop u wilt dat het alarm actief is.

7 4. Selecteer "Geluid". Kies uw alarmtrillingen en geluidsopties. 5. Stel vibratie in Tik op de schakelaar "Gebruik trillingen" om de vibratie in / uit te schakelen. Selecteer de normale, sterke of sterkste als deze is ingeschakeld trillingen opties. 6. Alarmtoon instellen ik. Tik op de schakelaar "Gebruik geluid" om de vibratie in / uit te schakelen. Tik de ">" om een van de 8 beltoongeluiden te selecteren: Alarm, Vogels, Stream, Rooster, Deurbel, Cuckoo, Chimes en Air Horns. ii. Pas het alarmvolume aan door de punt naar links (omlaag) of naar rechts te schuiven (Up). U kunt ook op het luidsprekerpictogram links (omlaag) of rechts tikken (Up). Het biedt 21 niveaus van volumeregeling. 7. Tik op "Wijzig alarm" en vervolgens op "Gereed" om uw alarminstellingen op te slaan. 8. Als uw SmartShaker 2 niet is verbonden, tikt u op "Opslaan" en houdt u de knop ingedrukt snooze-knop op SmartShaker 2 gedurende 5 seconden totdat het apparaat trilt om de nieuwe alarminstellingen bij te werken. Word wakker met muziek op je iphone 10.Tik op het menupictogram in de rechterbovenhoek 11.Selecteer "Wake-up-instellingen" onder "Alarminstelling" 12.Selecteer "Muziek" onder "WEK MUZIEK" 13. Selecteer "Playlist" en "+ Add list" 14. Selecteer de door u gewenste muziek door "Artiesten", "Albums", "Liederen", "Genres", "Componisten" of "Afspeellijsten" 15. Selecteer "Klaar" 16. Selecteer een muziek waarvan je wilt dat je wakker wordt 17. Pas het muziekvolume aan door de punt naar links (omlaag) of naar rechts (omhoog) te schuiven. 18.Selecteer "Stoppen met afspelen op snooze" om het afspelen van muziek bij alarm te stoppen gaat uit en u drukt op de snooze-knop. De muziek zal opnieuw spelen wanneer het alarm gaat af na het snoozen. Als u niet "Stoppen met spelen aan" selecteert

8 snooze ", blijft de muziek doorspelen, zelfs als u op de sluimerknop drukt. 19. Selecteer "Wake up Settings Music" en vervolgens "Instellingen" 20.Tik op het muziekpictogram in de alarmtijdcirkel om wakker te worden met muziek. De Het muziekpictogram wordt gemarkeerd als de muziekoptie is ingeschakeld en is uitgeschakeld wanneer de muziekoptie niet is ingeschakeld. Word wakker met Light van Rainbow7 smartbulb 16.Als u iluv Rainbow7, een Bluetooth-smartbulb, koopt, u kunt wakker worden om op te lichten wanneer SmartShaker 2 uit gaat. 17. Steek Rainbow7 in een stopcontact en zet de lamp aan. 18. Open de SmartShaker + -app en selecteer het menupictogram rechtsboven hoek 19. Selecteer "Mijn apparaten" en vervolgens "Voeg nieuw apparaat toe" 20. Selecteer de "Rainbow7" 21. Selecteer uw Rainbow7 in de lijst met beschikbare apparaten. 22. Selecteer "Instellingen" en "Klaar" 23. Tik in de SmartShaker + -app op het menupictogram in de rechterbovenhoek 24. Selecteer "Wake-up-instellingen" onder "Alarminstelling" 25. Selecteer "Light" onder "WAKKER LICHT" 26.Selecteer de lichtkleur waar je wakker mee wilt worden 27.Selecteer "Schakel licht uit op sluimeren" om het licht uit te schakelen wanneer het alarm afgaat en je drukt op de snooze-knop. Het lampje gaat weer branden als het alarm afgaat gaat uit na het snoozen. Als u "Lampje uitzetten bij snoozen" niet selecteert, het lampje brandt continu, ook als u op de sluimerknop drukt. 28.Selecteer "Knipperen met geselecteerde kleur" onder "KNIPPEREN OPTIE" naar laat het licht knipperen als het alarm afgaat 29. Selecteer "Wake-up-instellingen" en vervolgens "Instellingen" 30. Tik op het pictogram Licht in de alarmtijdcirkel om wakker te worden met licht. Het licht het pictogram wordt gemarkeerd als de lichtoptie is ingeschakeld en is uitgeschakeld wanneer lichte optie staat niet aan.

9 Schakel alarm uit / in 1. Selecteer de alarmtijd en tik op de knop om een alarminstelling uit / in te schakelen uit / aan schakelaar in de linkerbovenhoek. Alarm wissen 1. Optie 1 ik. Als je een alarm wilt verwijderen, veeg je een alarmtijd weg. Tik op "Verwijderen". 2. Optie 2 ik. Selecteer de alarmtijd en tik vervolgens op "Verwijderen" en "Verwijderen" op pop-up bericht. Wanneer alarm uitgaat 1. Druk op de snooze-knop op de SmartShaker 2 voor snooze 2. Schakel de aan / uit-knop uit om het alarm te stoppen Verwijder apparaat 1. Selecteer het menupictogram in de rechterbovenhoek 2. Selecteer "Mijn apparaten" 3. Veeg naar links het apparaat dat u wilt verwijderen. Tik op "Verwijderen". SmartShaker-reset 1. Schakel de SmartShaker uit 2. Gebruik een punaise om de shaker opnieuw in te stellen. Druk op de knop in het reset-gaatje rechts van de USB-poort. 2. Selecteer het instellingenpictogram (rechtsboven) => "Mijn apparaten" => "Bewerken" => "-" => "Verwijderen" => "Gereed" 3. Selecteer "Nieuw apparaat toevoegen" => "SmartShaker2". Schakel de shaker in Houd vervolgens de sluimerknop 5 seconden ingedrukt tot het apparaat schudt. Selecteer de SmartShaker 2 in de lijst met apparaten. kiezen "Instellingen" en vervolgens "Gereed". Vind meer info 1. Tik op het pictogram Instellen met 3 regels rechtsboven

10 2. Tik op de "Snelstartgids" voor de set-uprichtlijn 3. Tik op "Gebruikersgids" voor veelgestelde vragen (FAQ)

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Productinformatie... 3 I-1. Inhoud van de verpakking... 3 I-2. Voorzijde... 3 I-3. LED-status... 4 I-4. Switch statusknop... 4 I-5. Productlabel...

Nadere informatie

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide 05-2014 / v1.0 1 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking Smart Plug Switch Snelstartgids CD met snelle installatiegids I-2. Voorzijde Power LED Switch

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM Inhoud Inleiding... 3 1. Smartsiren app... 4 2. Installatie... 6 3. Montage... 7 4. Gebruik... 8 5. Deur-/ raamsensor... 9 6. Afstandsbediening... 10 7. Bewegingssensor...

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (Android) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen Air TM 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende

Nadere informatie

Mi Light. Gebruiksaanwijzing. WiFi Module. Model nr.: ibox2

Mi Light. Gebruiksaanwijzing. WiFi Module. Model nr.: ibox2 Mi Light Gebruiksaanwijzing WiFi Module Model nr.: ibox2 Configuratie van de MiLight Wifi ibox Module Allereerst, hartelijk dank voor uw aankoop! Deze handleiding beschikt over alle informatie omtrent

Nadere informatie

Handleiding - Vivago Mobile

Handleiding - Vivago Mobile Handleiding - Vivago Mobile Installatie Vivago Mobile applicatie Vereisten Vivago Mobile App : Android Smartphone > Android versie 4.0.3. of hoger Iphone > ios versie 9.0 of nieuwer Download de Vivago

Nadere informatie

Casambi Aansturen van verlichting via smartphone/tablet

Casambi Aansturen van verlichting via smartphone/tablet Gebruiksaanwijzing Casambi Aansturen van verlichting via smartphone/tablet www.bava.nl Casambi systeem gebruiken zonder app Het Casambi systeem is bedoeld voor elke wandcontactdoos, het maakt niet uit

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doorguard app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life

PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life Scène Snelstart gids The Art of Window Styling Een briljante evolutie in The Art of Window Styling. Deze gids helpt je op weg met je PowerView

Nadere informatie

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING STAP 1 Het installatieproces dat beschreven staat in deze handleiding, kan op zowel Android als Apple ios apparaten toegepast worden. Voor Android apparaten opent u

Nadere informatie

Basisgebruik van de ipad in de klas ios 10.2

Basisgebruik van de ipad in de klas ios 10.2 Basisgebruik van de ipad in de klas ios 10.2 1. Knoppen Sluimerknop (1) kort indrukken voor de ipad in en uit sluimermodus te zetten/halen, vervolgens ontgrendelen door de thuisknop in te drukken Sluimerknop

Nadere informatie

HANDLEIDING 180 CAMERA

HANDLEIDING 180 CAMERA HANDLEIDING 180 CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie 180 Camera... 5 2.1 Gebruik... 7 2 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA Inhoudsopgave 1. Smart Home Beveiliging app... 2 1.1 Installatie... 2 1. Smart Home Beveiliging Camera... 3 2.2 Gebruik... 6 1. Smart Home Beveiliging app Met

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (ios)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (ios) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (ios) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen TM Air 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende software

Nadere informatie

SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module. EVO Remote. MAN_000012_nl(EVO_Remote) Versie: 12.0 van Januari,

SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module. EVO Remote. MAN_000012_nl(EVO_Remote) Versie: 12.0 van Januari, SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module EVO Remote MAN_000012_nl(EVO_Remote) Versie: 12.0 van Januari, 23 2019 T.b.v. de Livin flame pelletkachels 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Bedieningsvoorbeeld...

Nadere informatie

Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids

Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids Edimax Gemini Upgradepakket Wi-Fi-roaming voor thuis RE11 Snelstartgids 02-2017 / v2.0 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking - RE11S x 2 - CD met meertalige QIG en gebruikershandleiding -

Nadere informatie

SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineLink

SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineLink SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING Installeren ShineLink Inhoud Stappen installatie:... 2 Stap 1:... 2 Stap 2:... 2 Stap 3:... 2 Stap 4:... 3 Stap 5:... 3 Stap 6:... 3 Stap 7:...

Nadere informatie

Elf stappen om uw gebouw in te regelen met de MyriaMesh Light Commissioning applicatie voor ipad

Elf stappen om uw gebouw in te regelen met de MyriaMesh Light Commissioning applicatie voor ipad Elf stappen om uw gebouw in te regelen met de MyriaMesh Light Commissioning applicatie voor ipad 1. Open de Apple App Store. a. Zoek naar MyriaMesh Light Commissioning (de MyriaMesh commissioning app is

Nadere informatie

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Welkom bij uw nieuwe Sound Rise! Wij hebben Sound Rise ontwikkeld voor muziekliefhebbers zoals u. Begin de dag met uw favoriete muziek,

Nadere informatie

Installatie handleiding. Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen.

Installatie handleiding. Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen. Installatie handleiding Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen. Laat de beschermfolie op de voorkant van de deurbel zitten om eventueel netjes

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WIFI camera

Gebruikershandleiding WIFI camera Gebruikershandleiding WIFI camera 1 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe nestkast met Wifi camera. Wanneer u deze instructies heeft gelezen en nageleefd, bent u klaar om de vogels in uw tuin een

Nadere informatie

PowerView Motorisation

PowerView Motorisation PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life Scène Snelstart gids Een briljante evolutie in The Art of Window Styling. Deze gids helpt je op weg met je PowerView aankoop. STAP 1 INSTALLEER

Nadere informatie

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Outdoor eye app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 6 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding

EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding EnGenius EMR3000 Gebruikershandleiding Stap 1 : In deze handleiding wordt gebruik gemaakt van android, maar is tevens toe te passen voor Apple ios apparaten. Open de App store. (Voor android apparaten

Nadere informatie

Alles wat u als EMDR therapeut nodig heeft. EMDR Kit Wireless NL HANDLEIDING

Alles wat u als EMDR therapeut nodig heeft. EMDR Kit Wireless NL HANDLEIDING Alles wat u als EMDR therapeut nodig heeft EMDR Kit Wireless NL HANDLEIDING Model 4 v.1 www.emdrkit.com Bedankt voor uw aankoop! Wij hopen dat u met veel plezier met de EMDR Kit zult werken. ATTENTIE Deze

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model WV-1716) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

Korte handleiding GoTalk NOW voor ipad

Korte handleiding GoTalk NOW voor ipad Korte handleiding GoTalk NOW voor ipad 1 2 3 4 5 6 Als je de app opent zie je 7 knoppen: 1. GoTalk now logo: Als je hierop klikt kan je van de ene naar de andere ipad bladen overzetten (binnen een Wifi-netwerk).

Nadere informatie

Mi-light WiFi ibox Configuratie. Download de Mi-light 3 App. Stap 2: Installeer uw led spots, strips of lampen. Sluit Wifi module aan

Mi-light WiFi ibox Configuratie. Download de Mi-light 3 App. Stap 2: Installeer uw led spots, strips of lampen. Sluit Wifi module aan Mi-light WiFi ibox Configuratie Bedankt voor uw aankoop. Deze brochure bevat alle informatie omtrent het configureren van de Milight Wifi Box (ibox) en bijbehorende verlichting. Met de Milight 3 App kan

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

HANDLEIDING CASAMBI BESTURINGSSYSTEEM

HANDLEIDING CASAMBI BESTURINGSSYSTEEM HANDLEIDING CASAMBI BESTURINGSSYSTEEM LET OP Gaat u een LED-lamp van DYDELL installeren? Verwijder dan eerst de (eventuele) muurdimmer en vervang deze door een aan/ uit-schakelaar. Muurdimmers zijn gemaakt

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Smart Home Deurbel... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC Inhoudsopgave 1 Introductie van uw TABLET...2 2 Accu...2 4 Interface en applicaties...4 5 HDMI & Host...5 6 Taal & keyboard...6 7 Beheren van Applicaties...7

Nadere informatie

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 56-K61L-23004

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 56-K61L-23004 56-K61L-23004 Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 1 Functies van het product... 2 De headset en de USB Bluetooth-adapter

Nadere informatie

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doorguard app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Slimme deurbel met camera... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

PLL Alarm radioklok. Bedieningsinstructies

PLL Alarm radioklok. Bedieningsinstructies PLL Alarm radioklok Bedieningsinstructies VOEDING AC- POWERBEDIENING Controleer svp goed dat het aangegeven voltage op uw apparaat overeenkomt met het voltage van uw woongebied. Steek de AC-stekker in

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 1 Foto

Nadere informatie

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG

SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG SMARTWATCH U8-PLUS GEBRUIKSAANWIJZIG Bedankt voor uw keuze van de smartwatch U8-Plus. Deze smartwatch is functioneel na bluetooth verbinding met zowel Android als IOS toestellen. BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Nadere informatie

versie 112014 Handleiding Toon met Philips Hue

versie 112014 Handleiding Toon met Philips Hue versie 112014 Handleiding Toon met Philips Hue Inhoud 1. Toon met Philips Hue 4 2. Philips Hue koppelen met Toon 5 3. Philips Hue bedienen met Toon 9 4. Philips Hue verwijderen uit Toon 15 5. Philips

Nadere informatie

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fitness Tracker Nederlandse Handleiding www.fitness-tracker.nl Inhoudsopgave 1. Voordat u begint... 2 1.1 Waarschuwing... 2 1.2 Smartphone ondersteuning... 2 1.3 Opladen... 2 2. Koppelen met uw smartphone...

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 DU6915 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren Wat is KPN SmartLife? KPN SmartLife is er op gericht je leven makkelijker te maken met diensten voor in- en om het huis die je bedient met je

Nadere informatie

Handleiding Wi-Fi. RR Trading B.V 1 van 13 Rev.02

Handleiding Wi-Fi. RR Trading B.V 1 van 13 Rev.02 Handleiding Wi-Fi RR Trading B.V 1 van 13 Rev.02 Inhoudsopgave 1. Voorbeeld van de werking... 3 2. Benodigde materialen en informatie... 4 3. Mededeling... 4 4. Registreren... 5 5. Externe Wi-Fi module

Nadere informatie

SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module. EVO Remote. MAN_000010_nl(EVO_Remote) Versie: 10.0 van Juli,

SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module. EVO Remote. MAN_000010_nl(EVO_Remote) Versie: 10.0 van Juli, SNELLE HANDLEIDING CONFIGURATIE VAN Wi-Fi Module EVO Remote MAN_000010_nl(EVO_Remote) Versie: 10.0 van Juli, 31 2018 T.b.v. de Livin flame pelletkachels 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Bedieningsvoorbeeld...

Nadere informatie

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw iphone of ipad instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw

Nadere informatie

GoTalk Now voor ipad. Korte Nederlandstalige handleiding. aangeboden door www.praatapps.nl

GoTalk Now voor ipad. Korte Nederlandstalige handleiding. aangeboden door www.praatapps.nl GoTalk Now voor ipad Korte Nederlandstalige handleiding aangeboden door www.praatapps.nl START 1 2 3 4 5 6 7 (naam) (naam) Als je de app opent zie je 7 knoppen: 1. GoTalk now logo: Als je hierop klikt

Nadere informatie

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN 87 OPROEPEN 89 OPROEPHISTORIE/SMS 91 MELDINGEN 92 STEMBEDIENING 93 ACTIVITEIT 94 SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA Inhoudsopgave 1. Smart Home Beveiliging Camera... 3 1.1 Installatie... 3 1.2 Gebruik... 5 2 1. Smart Home Beveiliging Camera De Smart Home Beveiliging Camera dient

Nadere informatie

Camly Camera gebruikers handleiding

Camly Camera gebruikers handleiding Camly Camera gebruikers handleiding Welkom bij de Camly family! Bedankt voor je aankoop. Dit model gebruik een uniek extra klein ontwerp dat een handige, veilige en kleurrijke dagelijkse ervaring biedt.

Nadere informatie

bezig met de microfoon op te laden afwisselend rood en groen knipperend: zowel basisstation als microfoon worden opgeladen alles is opgeladen

bezig met de microfoon op te laden afwisselend rood en groen knipperend: zowel basisstation als microfoon worden opgeladen alles is opgeladen OPLADEN Voordat de Swivl operationeel is, moet hij eerst opgeladen worden. Stop de adapter in het 220V stopcontact en verbindt de kabel met het basisstation. Er gaat nu een rood lampje schijnen. De status

Nadere informatie

Item 972483 Radiogestuurde projectieklok met binnentemperatuur Gebruikershandleiding

Item 972483 Radiogestuurde projectieklok met binnentemperatuur Gebruikershandleiding Item 972483 Radiogestuurde projectieklok met binnentemperatuur Gebruikershandleiding Hartelijk dank voor uw aankoop van deze geavanceerde projectieklok. Dit instrument is ontworpen en ontwikkeld met ultramoderne

Nadere informatie

NEDERLANDS Snelstartgids

NEDERLANDS Snelstartgids NEDERLANDS Snelstartgids OVERZICHT... 34 OPLADEN... 35 KOPPELEN... 36 TECHNISCHE SPECIFICATIES... 38 OVERZICHT AANRAAKSCHERM OPLAADKLEMMEN i 34 APPARAAT ACTIVEREN I Op het aanraakscherm dubbeltikkenn I

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART LED SLIMME VERLICHTING

HANDLEIDING SMART LED SLIMME VERLICHTING HANDLEIDING SMART LED SLIMME VERLICHTING Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 4. Gebruik... 6 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop!

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl

www.klikaanklikuit.nl www.klikaanklikuit.nl ICS-2000 CONFIGUREREN VN HET BEVEILIGINGSSYSTEEM versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen OCTOPUS CONTROL STTION 1. Voorbereiding Zorg

Nadere informatie

GroupWise Messenger 18 Mobiel Snel aan de slag

GroupWise Messenger 18 Mobiel Snel aan de slag GroupWise Messenger 18 Mobiel Snel aan de slag November 2017 GroupWise Messenger Mobiel Snel aan de slag GroupWise Messenger is beschikbaar voor uw ondersteunde mobiele ios-, Android- BlackBerry-apparaat.

Nadere informatie

Beknopte handleiding Arlo Baby

Beknopte handleiding Arlo Baby Beknopte handleiding Arlo Baby Wat zit er in de verpakking Welkom Gefeliciteerd met je keuze voor Arlo Baby. Je kunt direct aan de slag. Arlo Baby-camera USBvoedingskabel USB-netvoedingsadapter Beknopte

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211

Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211 Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doorguard app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 6 3. Monteren... 8 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 9

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Derde generatie Voor Android en ios

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Derde generatie Voor Android en ios GEBRUIKERSHANDLEIDING Derde generatie Voor Android en ios GEBRUIKERSHANDLEIDING FLIR ONE PRO De FLIR ONE Pro laat u de wereld op een compleet nieuwe manier zien, dankzij een unieke combinatie van warmtebeelden

Nadere informatie

Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag

Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag Mei 2015 Novell Messenger 3.0.1 en later is beschikbaar voor uw ondersteunde mobiele ios-, Android- BlackBerry-apparaat. Omdat u op meerdere locaties tegelijkertijd

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding

Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Fashionable Fitness Tracker Nederlandse Handleiding Inhoudsopgave 1. Voordat u begint...3 1.1 Waarschuwing...3 1.2 Smartphone ondersteuning...3 1.3 Opladen...3 2. Koppelen met uw smartphone...3 1.1 De

Nadere informatie

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding FEBRUARI 2013

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding FEBRUARI 2013 Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding FEBRUARI 2013 56-K61L-23014 Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 1 Functies van het product... 2 De headset en de USB

Nadere informatie

Handleiding WiFi. RR Trading B.V.

Handleiding WiFi. RR Trading B.V. Handleiding WiFi RR Trading B.V. Rev.05 Inhoudsopgave 1. Voorbeeld van de werking... 3 2. Benodigde materialen en informatie... 3 3. Mededeling... 4 4. Gebruiksvoorwaarden... 4 5. Registreren... 5 6. Externe

Nadere informatie

Nummers en andere geluidsbestanden afspelen

Nummers en andere geluidsbestanden afspelen Muziek op de ipad Muziek en audiobestanden toevoegen U kunt op de volgende manieren muziek en audiobestanden op de ipad zetten: U kunt via de i Tunes Store op de ipad materiaal kopen en downloaden. Tik

Nadere informatie

Tien stappen om uw gebouw in te regelen met de MyriaMesh Commissioning applicatie voor ipad

Tien stappen om uw gebouw in te regelen met de MyriaMesh Commissioning applicatie voor ipad Tien stappen om uw gebouw in te regelen met de MyriaMesh Commissioning applicatie voor ipad Deze instructiegids is bedoelt voor oudere MyriaMesh licht- Besturingssystemen (versie 2.6 en ouder). Voor systemen

Nadere informatie

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan Milight Wifi module installatiehandleiding Bedankt voor uw aankoop bij Ledstripkoning. Hierbij treft u de handleiding voor het instellen van uw Milight Wifi verlichting in combinatie met de Milight 3.0

Nadere informatie

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11 Aanwezigheidsregistratie Release 1 2018 1 e kwartaal Model: X-9200B Inhoudsopgave Activiteiten aanmaken... 2 Hoe werkt het registratieproces?... 4 Aan de slag: Draadloos scannen met een smartphone, tablet

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Beveiligd Automatisch Multi-Alarm

Gebruiksaanwijzing Beveiligd Automatisch Multi-Alarm Gebruiksaanwijzing Beveiligd Automatisch Multi-Alarm INGEBRUIKNAME Plaats de 4 AA batterijen op de juiste wijze in het compartiment Om de carrousel te openen, drukt u rustig met uw duim het voorste lipje

Nadere informatie

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doorguard app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 3. Monteren... 7 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 8

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht

installatiehandleiding Alarmlicht installatiehandleiding Alarmlicht INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING SWIVL 0001

HANDLEIDING SWIVL 0001 HANDLEIDING SWIVL 0001 OPLADEN Voordat de Swivl operationeel is, moet hij eerst opgeladen worden. Stop de adapter in het 230V stopcontact en verbindt de kabel met het basisstation. Er gaat nu een rood

Nadere informatie

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan Milight Wifi module installatiehandleiding Bedankt voor uw aankoop bij Ledstripkoning. Hierbij treft u de handleiding voor het instellen van uw Milight Wifi verlichting in combinatie met de Milight 3.0

Nadere informatie

BackBeat FIT 350-serie. Gebruikershandleiding

BackBeat FIT 350-serie. Gebruikershandleiding BackBeat FIT 350-serie Gebruikershandleiding Inhoud Overzicht van de headset 3 Wees veilig 3 De app installeren 4 Koppelen 5 Verbinden met uw telefoon 5 Koppelingsmodus 5 Charge and fit 6 Opladen 6 Snel

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

SHINELAN Stappen installeren ShineWiFi Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineWiFi

SHINELAN Stappen installeren ShineWiFi Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineWiFi SHINELAN Stappen installeren ShineWiFi Growatt HANDLEIDING Installeren ShineWiFi Inhoud Stappen installatie:... 2 Stap 1:... 2 Stap 2:... 2 Stap 3:... 2 Stap 4:... 2 Stap 5:... 2 Stap 6:... 2 Stap 7:...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket Gebruikershandleiding HomeWizard pakket Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Hoe stel ik de HomeWizard in?... 4 2.1 De HomeWizard instellen voor gebruik via ios...4 2.2 De HomeWizard instellen voor gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het Egardia alarmlicht met sirene. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice

Nadere informatie

ednet.living Korte Installatiehandleiding ednet.living Startkit (1x centrale WiFi-eenheid + 1x smart plug binnenshuis)

ednet.living Korte Installatiehandleiding ednet.living Startkit (1x centrale WiFi-eenheid + 1x smart plug binnenshuis) ednet.living Korte Installatiehandleiding 84290 84291 84292 84290 ednet.living Startkit (1x centrale WiFi-eenheid + 1x smart plug binnenshuis) Centrale WiFi-eenheid Smart plug binnenshuis 84291 ednet.living

Nadere informatie

Opgeslagen HZ wachtwoord(en) verwijderen Versie 1.0 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-5-2016

Opgeslagen HZ wachtwoord(en) verwijderen Versie 1.0 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-5-2016 Opgeslagen HZ wachtwoord(en) verwijderen Versie 1.0 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-5-2016 INHOUDSOPGAVE 1.0 GOOGLE CHROME 2 1.1 Computer 2 1.2 Android device 2 1.3 iphone of ipad 2 2.0

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding

Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 2008 Plantronics, Inc. Alle rechten voorbehouden. Plantronics, het ontwerp van het logo, Calisto en Sound Innovation zijn handelsmerken

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 en Android

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Z3 www.pettorway.com Laad de batterij op Uw Z3 wordt geleverd met één batterij aangesloten en het opladen adapter. USB Het opladen van de batterij Sluit de Z3 met de oplader via een

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

1. Algemene informatie Eerste gebruik Streambox koppelen met Wifi Streambox verbinden met internetkabel De afstandsbediening 5

1. Algemene informatie Eerste gebruik Streambox koppelen met Wifi Streambox verbinden met internetkabel De afstandsbediening 5 HANDLEIDING Inhoudsopgave 1. Algemene informatie 3 2. Eerste gebruik 3 2.1 Streambox koppelen met Wifi 3 2.2 Streambox verbinden met internetkabel 4 3. De afstandsbediening 5 4. Apps installeren 6 5. De

Nadere informatie

AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP

AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP DVC-255IP DVC-1000 IVM-100 V1.x INHOUD: VOORBEREIDING

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

BackBeat GO 410-serie. Gebruikershandleiding

BackBeat GO 410-serie. Gebruikershandleiding BackBeat GO 410-serie Gebruikershandleiding Inhoud Overzicht van de headset 3 Wees veilig 3 Koppelen 4 Verbinden met uw telefoon 4 Koppelingsmodus 4 De app installeren 5 De basisfuncties 6 In- of uitschakelen

Nadere informatie

INHOUD. De TYDOM-applicatie gebruiken

INHOUD. De TYDOM-applicatie gebruiken TYDOM-applicatie INHOUD De TYDOM-applicatie gebruiken INHOUD 2 De Tydom-application gebruiken 3 Memo hoodfdscherm 4 Memo controlscherm 5 Huis toevoegen 6 Product toevoegen 7 Personaliseer hoe uw apparaten

Nadere informatie

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding

Parkinson Thuis. Gebruikershandleiding Parkinson Thuis Gebruikershandleiding FOX INZICHT APP Presentation Title Gebruik maken van de app Zorg ervoor dat uw Pebble horloge gekoppeld is met uw telefoon en dat u de Fox Inzicht App op uw smartphone

Nadere informatie