T R A I N I N G. Incompany commerciële trainingen en open inschrijving voor bouw en vastgoed. De Bouwer & Partners O N D E R S C H E I D E N D

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "T R A I N I N G. Incompany commerciële trainingen en open inschrijving voor bouw en vastgoed. De Bouwer & Partners O N D E R S C H E I D E N D"

Transcriptie

1 Incompany commerciële trainingen en open inschrijving voor bouw en vastgoed T R A I N I N G De Bouwer & Partners Bouwmarketing ONDERZOEK I ADVIES I TRAINING O N D E R S C H E I D E N D

2 Trainingen op maat Een metamorfose begint bij gedrag Onze trainingen De Bouwer & Partners ondersteunt cursisten bij het ontwikkelen en aanscherpen van hun commerciële en communicatieve vaardigheden. Door bewustwording, het aanspreken van talent en veel oefening. Daarbij gaat het niet om het aanleren van een kunstje, maar om het ontwikkelen van authenticiteit. Van onze cursisten vragen wij de bereidheid om kritisch naar hun eigen gedrag te kijken. Wat wij bieden zijn inspirerende trainingen met een grote effectiviteit. Het dak moet je repareren als de zon schijnt. We benutten de hoogconjunctuur om onze commerciële functie op orde te brengen. De Bouwer & Partners is onze stok achter de deur. Die hebben we wel nodig. Kiezen voor De Bouwer & Partners betekent in zee gaan met een organisatie van commercieel specialisten voor bouw en vastgoed. Wij kennen de merites en gewoonten van de bouw. Onze trainers en coaches werken samen met onderzoekers en adviseurs op het gebied van marketing en communicatie. Uw commerciële uitdaging is ons vertrekpunt. Al onze inspanningen zijn er op gericht om de commerciële slagkracht van uw organisatie te versterken, de organisatie in beweging te zetten en persoonlijke groei te bewerkstelligen. Bij De Bouwer & Partners krijgt u de professionals die u nodig hebt.

3 Welke trainingsvorm het best bij u en uw organisatie past, hangt af van uw persoonlijke leerdoelen en die van uw organisatie. U kunt bij ons terecht voor incompany trainingen, open trainingen en persoonlijke coachingstrajecten. Als men het u gunt... Incompany trainingen Wanneer u met meerdere collega s uit uw organisatie een zelfde training wilt volgen, is een incompany training de beste keuze. In deze trainingsvorm kunnen wij op en top maatwerk bieden. Wij stemmen de training volledig af op uw wensen en die van uw organisatie. In overleg met u stellen wij programma, groepsgrootte, frequentie en locatie vast. Eigen materiaal vormt de input voor de training. De Bouwer & Partners heeft bij ons een cultuuromslag teweeg gebracht. Open trainingen In ons open aanbod hebben wij trainingen voor diverse doelgroepen. Managers, commerciële mensen, technische mensen en binnendienstmedewerkers kunnen kiezen uit verschillende trainingen die speciaal voor hun doelgroep ontwikkeld zijn. Voor deze eendaagse trainingen kunt u zich individueel inschrijven. Een open training is de manier bij uitstek om uw commerciële en communicatieve vaardigheden op een hoger niveau te brengen. Tegelijkertijd hebt u de gelegenheid om kennis te maken met de kwaliteit van De Bouwer & Partners. Coaching Ook op individuele basis kunt u gecoacht worden op commerciële en communicatieve vaardigheden. Daarnaast begeleiden onze coaches leidinggevenden bij het ontwikkelen van allerlei managementvaardigheden. Ook wanneer u een sparringpartner zoekt met wie u uw persoonlijk functioneren in relatie tot de ander onder de loep wilt nemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens een intensief proces met uw coach kunt u beweging brengen in uw persoonlijke ontwikkeling en daarmee in uw positie binnen de organisatie. Coaching betekent individuele ondersteuning en ontwikkeling, geheel afgestemd op uw behoefte, wensen, leerdoelen en beoogde resultaten. Een soms confronterende aanpak met altijd een steile leercurve en hoog rendement.

4 Trainingen voor topmanagers Bedoeld voor topmanagers in bouw en vastgoed die de specifieke vaardigheden die topmanagement vereist willen ontwikkelen en die zich herkennen in nevenstaande vragen. Het goede voorbeeld Commerciële contacten op topniveau omgaan met beschadigd vertrouwen klagende klanten terugwinnen effectief netwerken technieken van beïnvloeding hanteren doordrukken, samenwerken, compromis zoeken vermijden of toegeven Meermansdelegaties leiden voorbeeldgedrag in acquisitie teamwork in acquisitie, rollen en gedrag doorgronden van uw gesprekspartners inspelen op uiteenlopende aankoopmotieven leiden van het onderhandelingsteam Strategisch onderhandelen highlights uit de voorgaande trainingen eigen onderhandelaarsstijl concessies doen en afdwingen benutten van impasses, time outs en tijdsdruk tactieken herkennen, toepassen en pareren We hebben altijd gezegd, de praktijk is de beste leerschool. En dus oefenden we acquisitie op echte opdrachtgevers. Dat kunnen we ons tegenwoordig niet meer permitteren. Daarom trainen we bij De Bouwer & Partners. Die kennen onze wereld.

5 Hoe kan ik mijn medewerkers beter coachen in commercie? Hoe stimuleer ik mijn technische mensen om werk met werk te maken? Hoe kan ik meer richting geven aan complexe acquisitietrajecten? Hoe geef ik beter sturing aan accountteams? Hoe positioneer ik mijzelf in de organisatie? Hoe maak ik succesvol gebruik van een persoonlijk netwerk? Strategisch onderhandelen Commercieel coachen Creëren van een commerciële cultuur beleid vertalen naar gewenst gedrag voorbeeldgedrag in acquisitie uw inzet in acquisitie, wanneer en hoe indicatoren van een commerciële cultuur doorvoeren van cultuurcorrecties We gaan nu heel anders om met onze opdrachtgevers; we werken samen. Op het scherp van de snede highlights uit onderhandelen I, II en III inspelen op sterke en zwakke punten onderhandelen zonder alternatief theater maken tactieken herkennen, toepassen en pareren zelf assessment Commercieel coachen omgaan met en leveren van kritiek inspireren, motiveren en focussen coaching afstemmen op uw leiding geven coachen en controle houden Interculturele communicatie onbedoelde conflicten voorkomen effectieve dialoog bereiken valkuilen omzeilen samenwerking vergemakkelijken begrijpen door weten waardering over en weer genereren Luisteren miscommunicatie en onbegrip voorkomen uw mond houden, rust luisterstijlen en -vaardigheden test uw eigen luistervaardigheid luisteren om werkelijk te begrijpen wezenlijk contact maken

6 Trainingen voor commerciële mensen Afgestemd op commerciële mensen in bouw en vastgoed wiens eerste verantwoordelijkheid het is om voldoende goed werk binnen te halen en die zichzelf in nevenstaande vragen herkennen. Nieuwe relaties opbouwen Vertrouwen geven en krijgen De eerste indruk het opdoen en oproepen van eerste indrukken van probleem naar oplossing redeneren de ander laten horen wat u wilt zeggen even voorstellen, uw elevator pitch vertrouwen geven, genereren en verdienen Commercieel telefoongebruik tips nabellen, achterhalen wat er speelt vragen stellen valkuilen ontwijken, fouten herstellen belangstelling wekken, afspraken maken Onze buitendienst speelde te veel op safe. De Bouwer & Partners heeft het ondernemerschap aangewakkerd: de lat hoger, pro-actief, bereid tot risico s, met nieuwe initiatieven, vóór in het traject. Je weet niet wat je ziet! Overtuigend presenteren bedrijfspresentaties maken en houden voorstellen ontwikkelen en doen binden en boeien, intern en extern waardering verzilveren, commitment creëren We hebben een hele andere spirit in het bedrijf. Meedoen is niet genoeg. We willen winnen. Dat is geweldig.

7 Hoe kan ik kansen herkennen? Hoe kan ik succesvol zijn in koude acquisitie? Hoe kan ik mijn relatie met bestaande klanten uitbouwen? Hoe kan ik beter sturing geven aan het onderhandelingsproces? Hoe kan ik meer inzicht krijgen in mijn persoonlijke commerciële aanpak? Hoe kan ik het belang van de klant erkennen en daarbij het eigen bedrijfsbelang niet uit het oog verliezen? Professioneel accountmanagement Acquisitiegesprekken I Basisvaardigheden toepassen commercieel gedrag en uw authenticiteit voorbereiden van acquisitiegesprekken de taal van de klant verstaan en spreken vraag- en doorvraagtechnieken hanteren de leiding in gesprekken Acquisitiegesprekken II Omgaan met voetangels en klemmen eigen valkuilen herkennen en vermijden inzetten en enthousiasmeren van collega s commercieel presenteren binden, boeien en beïnvloeden commitment verwerven, afronden en afsluiten Acquisitiegesprekken III Geavanceerde gesprekstechnieken werken aan herstel van beschadigd vertrouwen het netwerk van uw opdrachtgevers tolereren, bedienen, verrassen en faciliteren prijsbezwaren weerleggen Onderhandelen I Basisvaardigheden toepassen begrippen, uitgangspunten en randvoorwaarden onderhandelingen voorbereiden win win mogelijkheden in kaart brengen in kaart brengen wat de ander eigenlijk wil de leiding in gesprekken krijgen de leiding in gesprekken behouden Onderhandelen II Met meer plezier en succes highlights uit training onderhandelen I wisselgeld in kaart brengen andere doelen herkennen en nastreven inschatten van het resultaat prijsonderhandelingen voeren onderhandelingen afronden We zijn nu klantén resultaatgericht.

8 Trainingen voor technische mensen Ontwikkeld voor technische mensen in bouw en vastgoed die actief zijn met de voorbereiding en uitvoering van projecten en die intensief samenwerken met opdrachtgevers en andere betrokkenen. In deze trainingen draait alles om werk met werk maken. Contacten ophalen en vasthouden Omgaan met bouwpartners techniek en commercie combineren jezelf introduceren bewust zijn van verbaal en non-verbaal gedrag benutten van eigen kwaliteiten Bellen met opdrachtgevers gesprek voorbereiden, inhoudelijk en mentaal inleven in de opdrachtgever vragen stellen afspraken maken en samenvatten Onze mensen hebben lol in acquisitie gekregen. Terwijl ze er vroeger met een grote boog omheen liepen. Werk met werk maken de bouwvergadering als acquisitieplatform bouwpartners beter leren kennen kansen herkennen en er werk van maken denken en communiceren in voordelen De Bouwer & Partners weet gewoon hoe het werkt. Simpel zat.

9 Hoe kan ik persoonlijke contacten opbouwen en onderhouden? Hoe kan ik omgaan met weerstand? Hoe kan ik mijn bedrijf kwalificeren voor vervolgopdrachten. Hoe kan ik effectief onderhandelen over meer- en minderwerk? Hoe kan ik commercieel omgaan met opdrachtgevers? Werk met werk maken Opdrachtgevers bezoeken communiceren in de taal van de klant vragen, doorvragen en actief luisteren inspelen op de behoefte van de opdrachtgever overtuigend presenteren van voorstellen bezwaren weerleggen en orders sluiten We waren onbewust onbekwaam. Daar heeft De Bouwer & Partners ons pijnlijk bewust van gemaakt. Dat gaf de motivatie om ons te bekwamen. En dat blijkt nog ontzettend leuk te zijn ook. Relaties onderhouden contacten onderhouden, na het werk wervend met opdrachtgevers in gesprek raken relaties continueren en uitbouwen vervolgopdrachten spotten en scoren Netwerken ambassadeur zijn van het eigen bedrijf omgaan met beschadigd vertrouwen netwerken uitbouwen, intern en extern valkuilen vermijden in commercieel contact klikkansen herkennen, koopsignalen oppikken

10 Trainingen voor de binnendienst Toegespitst op de cruciale rol die veel medewerkers binnendienst in bouw en vastgoed vervullen waar het gaat om acquisitie en relatiebeheer. Daardoor wordt een groot beroep gedaan op communicatieve, representatieve en commerciële vaardigheden. Commercieel telefoongebruik Opdrachtgevers aan de lijn vertrouwd raken met telefoon etiquette ontwijken van valkuilen in communicatie: kritiek uiten, bevestiging zoeken, minimaliseren en verdedigen waar geen aanval is Afspraken maken gesprek voorbereiden, inhoudelijk en mentaal inleven in de opdrachtgever vragen stellen afspraken samenvatten, wanneer en hoe De Bouwer & Partners heeft ons geleerd om heel goed te luisteren en door te vragen. Nu weten we te achterhalen waar opdrachtgevers echt wakker van liggen. Daar stemmen we ons aanbod op af. Dat werkt perfect. Referenties: ABB Bouwgroep Sliedrecht, ABC Management Groep, ASVB, BAM Advies & Engineering, Alphaplan, BAM Utiliteitsbouw, BAM Infra, Bartels, Basalt, Betonindustrie Concrelit, Bouwbedrijf Schouten, Bouwbedrijf v. d. Waal, Bouwbedrijf van Schaik, Buck Consultants, De Meteoor, DHV Bouw en Industrie, Dura Vermeer Bouw, Royal Haskoning, Hendriks Coppelmans, Heijmans Bouw, Heijmans Infra, Hunter Douglas, Ing. Bureau van Kleef, Janssen de Jong Groep, Kondor Wessels, De Lange Beton, Luxalon, Koninklijke Martens & Zn, Mat Zaltbommel, Metrum, Nationaal Dubo Centrum, Ocmer Lodz, PRC, Remco Ruimtebouw, Rijksgebouwendienst, Rijkswaterstaat, Schakel & Schrale, Schokindustrie, Stevens en Van Dijck, Struijk Verwo Infra, Strukton Groep, Triplan, Visser & Smit Hanab, Vitri, Wavin, Walcherse Bouw Unie, Zeeman Architecten.

11 Hoe kan ik opdrachtgevers telefonisch op klantvriendelijke wijze te woord staan? Hoe kan ik afspraken maken met potentiële opdrachtgevers? Hoe kan ik luisteren naar klachten en omgaan met weerstand? Hoe kan ik opdrachtgevers op een representatieve manier ontvangen? Goede afspraken maken We ervaren hoe het is om als klant op nummer één te staan. Dat is heel leerzaam en buitengewoon inspirerend. Omgaan met weerstand klantvriendelijk zijn en blijven benutten van eigen kwaliteiten omgaan met negatieve kritiek klachten aannemen en opvangen doorvragen en gevoel teruggeven nee zeggen zonder schade Opdrachtgevers ontvangen representatief optreden bij evenementen en ontvangsten bewust zijn van verbaal en non-verbaal gedrag benutten van eigen kwaliteiten Wij zaten vast in het conflictmodel van de aanbesteding. Dat zat ons in de genen. Met alle foute reflexen van dien. Dat is funest voor goede samenwerking. Het heeft heel wat moeite gekost maar we hebben geleerd win win te denken én te handelen. Daardoor zitten we nu heel anders aan tafel. En met de juiste partijen.

12 26 open trainingen Onze open trainingen vinden plaats op diverse locaties in Nederland. Alle open trainingen duren één dag en staan open voor maximaal 8 deelnemers. Per doelgroep organiseren we de volgende trainingen: Medewerkers binnendienst 1. Opdrachtgevers aan de lijn 2. Afspraken maken 3. Omgaan met weerstand 4. Opdrachtgevers ontvangen Technische mensen 5. Omgaan met bouwpartners 6. Bellen met opdrachtgevers 7. Werk met werk maken 8. Opdrachtgevers bezoeken 9. Relaties onderhouden 10. Netwerken Commerciële mensen 11. De eerste indruk 12. Commercieel telefoongebruik 13. Overtuigend presenteren 14. Acquisitiegesprekken I, basisvaardigheden toepassen 15. Acquisitiegesprekken II, omgaan met voetangels en klemmen 16. Acquisitiegesprekken III, geavanceerde gesprekstechnieken 17. Onderhandelen I, basisvaardigheden toepassen 18. Onderhandelen II, met meer plezier en succes Topmanagers 19. Commerciële contacten op topniveau 20. Meermansdelegaties leiden 21. Onderhandelen III, strategisch onderhandelen 22. Onderhandelen IV, op het scherp van de snede 23. Commercieel coachen 24. Creëren van een commerciële cultuur Algemene vaardigheden 25. Interculturele communicatie 26. Luisteren De Bouwer & Partners BV Stationsweg 17, 1382 AA Weesp T F E I De Bouwer & Partners Training Heyendaalseweg 127, 6525 AJ Nijmegen T F E I Data en locaties Kijk voor tijden, data, locaties en kosten van trainingen op Aanmelden U kunt zich aanmelden op met een mail naar of een fax naar Bellen kan ook, naar Bevestiging Direct na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname, een factuur en een routebeschrijving. Wanneer u, na inschrijving, onverhoopt verhinderd bent, kan een collega kosteloos uw plaats innemen. Indien er sprake is van een definitieve annulering worden de deelname-kosten in rekening gebracht.

Commercieel Excelleren (4 dagen)

Commercieel Excelleren (4 dagen) Commercieel Excelleren (4 dagen) Wilt u uw mindset en verkooptechnieken nóg verder aanscherpen? En wilt u zich binnenkort meten met de absolute top van salesprofessionals in Nederland? Kies dan voor de

Nadere informatie

VERKOPEN EN ACQUIREREN

VERKOPEN EN ACQUIREREN VERKOPEN EN ACQUIREREN driedaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Je wilt meer commercieel succes door je eigen verkoopvaardigheden verder

Nadere informatie

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Dat aan het doel en de missie van ondernemingen zo zelden adequate aandacht wordt gegeven is misschien de belangrijkste oorzaak van zakelijke

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

TRAINING. Verkoop Expert. www.inputsupport.nl. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Verkoop Expert. www.inputsupport.nl. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Verkoop Expert www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VERKOOP EXPERT Leerdoel De training verkoop expert is een intensieve training en geeft

Nadere informatie

Effectief Communiceren (1- Daags)

Effectief Communiceren (1- Daags) Effectief Communiceren (1- Daags) Om meer uit uw gesprekken te halen wilt u uw communicatievaardigheden verbeteren. U wilt werk maken van uw communicatieve vaardigheden en aan de hand van praktische oefeningen

Nadere informatie

Prospecteren met succes

Prospecteren met succes TRAINING Prospecteren met succes www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PROSPECTEREN MET SUCCES De meeste verkopers hebben er een hekel aan en veel

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

training PrOJeCtmanagement In samenwerking met

training PrOJeCtmanagement In samenwerking met TRAINING PROJECTMANAGEMENT In samenwerking met kleine trainingsruimte Programma Projectmanagement ( 3 x 2 Dagen) Module 1 : 2 x 2 Dagen Groepscommunicatie Hoe stelt u zich op in een groep en hoe haalt

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie!

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie! Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden Jouw talent, onze ambitie! Je vindt het belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Zeker als je nieuwe vaardigheden

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING. Pieterman & Partners

EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING. Pieterman & Partners EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING Pieterman & Partners EXCELLENT VERKOPEN RESULTAAT Met succes communicatieve en commercieel technische vaardigheden in verkoop toepassen Meer rendement

Nadere informatie

Prospecteren met succes

Prospecteren met succes TRAINING Prospecteren met succes www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PROSPECTEREN MET SUCCES De meeste verkopers hebben er een hekel aan en veel

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

TRAINING. Verkoop Expert. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Verkoop Expert.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Verkoop Expert www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VERKOOP EXPERT Leerdoel De training verkoop expert is een intensieve training en geeft

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

Behoeftegericht verkopen

Behoeftegericht verkopen TRAINING Behoeftegericht verkopen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BEHOEFTEGERICHT VERKOPEN Klanten kopen geen producten. Ze kopen wat die

Nadere informatie

Een Stap voorwaarts in Leiderschap.

Een Stap voorwaarts in Leiderschap. 5 daagse training in voorjaar van 2010 Een Stap voorwaarts in Leiderschap. Doelgroep : DA Filiaal leidsters en aankomende filiaalleidsters Lokatie : Leusden DA hoofdkantoor Dag : Maandag van 9.30u 17.00u

Nadere informatie

TRAINING Servicetechnicus Als Ambassadeur

TRAINING Servicetechnicus Als Ambassadeur TRAINING Servicetechnicus Als Ambassadeur www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING SERVICETECHNICUS ALS AMBASSADEUR Servicetechnici vormen het gezicht

Nadere informatie

TRAINING Account Management

TRAINING Account Management TRAINING Account Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING ACCOUNT MANAGEMENT Steeds vaker blijkt dat ondernemingen het aantal toeleveranciers

Nadere informatie

TRAINING Telefonisch verkopen

TRAINING Telefonisch verkopen TRAINING Telefonisch verkopen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING TELEFONISCH VERKOPEN Doordat de concurrentie toeneemt en je klant dus meer keuze

Nadere informatie

Succesvol Veranderingen Realiseren

Succesvol Veranderingen Realiseren Training Succesvol Veranderingen Realiseren Effectief resultaten boeken door de kern aan te pakken. Training Succesvol veranderingen realiseren ph advies Organisaties kunnen niet bloeien zonder verandering,

Nadere informatie

TRAINING Doelgericht communiceren

TRAINING Doelgericht communiceren TRAINING Doelgericht communiceren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING DOELGERICHT COMMUNICEREN In de organisatie nemen de medewerkers van de binnendienst

Nadere informatie

TRAINING Onderhandelen

TRAINING Onderhandelen TRAINING Onderhandelen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING ONDERHANDELEN Iedereen in krijgt vroeg of laat te maken met onderhandelingsmethodes.

Nadere informatie

TRAINING Time Management

TRAINING Time Management TRAINING Time Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING TIME MANAGEMENT Deze ééndaagse training time management is uitermate geschikt voor

Nadere informatie

ECTS-fiche. 1. Identificatie VERKOOPTECHNIEKEN. Lestijden 40 Studiepunten 40 Ingeschatte totale 40 uur studiebelasting

ECTS-fiche. 1. Identificatie VERKOOPTECHNIEKEN. Lestijden 40 Studiepunten 40 Ingeschatte totale 40 uur studiebelasting ECTS-fiche Opzet van de ECTS-fiche is om een uitgebreid overzicht te krijgen van de invulling en opbouw van de module. Er bestaat slechts één ECTS-fiche voor elke module. 1. Identificatie Opleiding VERZEKERINGEN

Nadere informatie

Communicatie. Trainingen.

Communicatie. Trainingen. Communicatie Trainingen www.amv-opleidingen.nl AMV, de opleider voor jouw ambities Praktisch en resultaatgericht Het verschil maken, dat doen we bij AMV. Door onze praktische én persoonlijke aanpak. In

Nadere informatie

Hoe word je succesvol in sales

Hoe word je succesvol in sales Hoe word je succesvol in sales Verkopen gaat niet vanzelf. Zeker niet in deze tijd. Toch zijn nog steeds veel verkopers erg succesvol. Dat komt niet door het product of de dienst die ze aanbieden, maar

Nadere informatie

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in Trainers in opleiding Leergang Train de Trainer Het is niet de sterkste die overleeft, ook niet de slimste, maar degene die het meest openstaat voor verandering. Unieke insteek! De wereld om ons heen verandert

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

Workshop Verzuimmanagement Verzuimverschil in 1 dag

Workshop Verzuimmanagement Verzuimverschil in 1 dag Workshop Verzuimmanagement Verzuimverschil in 1 dag 2014 Verzuimland Vermelde prijzen zijn gebaseerd op het prijsniveau van 2014 Verzuimmanagement De workshop Verzuimmanagement is een ééndaagse workshop

Nadere informatie

Order 2 Cash Professional

Order 2 Cash Professional Order 2 Cash Professional Keser Academy Steeds meer bedrijven brengen focus aan in het Order-2-Cash proces. Het zijn dan ook de customerservicemedewerkers die naast kritisch bekijken of de processen nog

Nadere informatie

Onderwerp Teleseminar

Onderwerp Teleseminar Gratis Teleseminar Human Engineering 24 oktober 2012 Onderwerp Teleseminar 3 'Human Engineering'-valkuilen voor ontwerpers en ingenieurs: Hoe je ze vermijdt en ombuigt in kansen om meer te bereiken! Saskia

Nadere informatie

MAAK DE COMMUNICATIESPRONG. Bureau Kortkrachtig. Het Kortkrachtig concept. Printversie van de website van Kortkrachtig. www.kortkrachtig.

MAAK DE COMMUNICATIESPRONG. Bureau Kortkrachtig. Het Kortkrachtig concept. Printversie van de website van Kortkrachtig. www.kortkrachtig. Pagina 1 van 5 Document Inhoud document Website Printversie van de website van Kortkrachtig Alle teksten van de site www.kortkrachtig.nl MAAK DE COMMUNICATIESPRONG Hoe gebruik je communicatie slimmer en

Nadere informatie

TRAINING Time Management

TRAINING Time Management TRAINING Time Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING TIME MANAGEMENT Deze ééndaagse training time management is uitermate geschikt voor

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

TRAINING Doelgericht communiceren

TRAINING Doelgericht communiceren TRAINING Doelgericht communiceren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING DOELGERICHT COMMUNICEREN In de organisatie nemen meer dan alleen de buitendienst

Nadere informatie

TRAINING Onderhandelen Voor Debiteurenbeheerders

TRAINING Onderhandelen Voor Debiteurenbeheerders TRAINING Onderhandelen Voor Debiteurenbeheerders www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING ONDERHANDELEN Voor debiteurenbeheerders Deze training is

Nadere informatie

TRAINING Onderhandelen

TRAINING Onderhandelen TRAINING Onderhandelen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING ONDERHANDELEN Iedereen in krijgt vroeg of laat te maken met onderhandelingsmethodes.

Nadere informatie

Training Teamleiderschap

Training Teamleiderschap Training Teamleiderschap Versterk uw rol als boegbeeld van uw team In vier dagen een effectief Teamleider Training Teamleiderschap U bent als teamleider het boegbeeld van uw team. Uw teamleden verwachten

Nadere informatie

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden COMMUNICATIE technieken voor leidinggevenden Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

SCHATTEN VAN ADVOCATEN

SCHATTEN VAN ADVOCATEN SCHATTEN VAN ADVOCATEN PRAKTIJKOPLEIDINGEN VOOR DE ADVOCATUUR Vaardigheden in de praktijk Coachen in de praktijk Leidinggeven in de praktijk Teamwork in de praktijk SCHATTEN VAN ADVOCATEN Wij zijn er van

Nadere informatie

Praktijkgerichte Scholing tot praktijkmanager

Praktijkgerichte Scholing tot praktijkmanager Praktijkgerichte Scholing tot praktijkmanager Leergang voor de praktijkmedewerker/praktijkmanager van de tandarts/huisartsenpraktijk. voor data of voor in-company verzoeken 1 De praktijkmanager kan een

Nadere informatie

Aanbod Persoonlijke Vaardigheden

Aanbod Persoonlijke Vaardigheden Aanbod Persoonlijke Vaardigheden Naast de huidige in-house trainingen is er ook op individuele basis een aanbod van trainingen waaraan oio-medewerkers kunnen deelnemen. Deze trainingen zijn gericht op

Nadere informatie

COACHING. Coaching. Waarom coaching? Werkwijze Waarom kiezen voor HRD Group? Interesse? Bent u geïnteresseerd in coaching door HRD Group?

COACHING. Coaching. Waarom coaching? Werkwijze Waarom kiezen voor HRD Group? Interesse? Bent u geïnteresseerd in coaching door HRD Group? Coaching Coaching Waarom coaching? Werkwijze Waarom kiezen voor HRD Group? Interesse? Bent u geïnteresseerd in coaching door HRD Group? Neem dan gerust contact met ons op. T 030-6911138 E info@hrd-group.nl

Nadere informatie

Zelfdiagnostische vragenlijst verandercompetenties

Zelfdiagnostische vragenlijst verandercompetenties Zelfdiagnostische vragenlijst verandercompetenties Het gaat om de volgende zeven verandercompetenties. De competenties worden eerst toegelicht en vervolgens in een vragenlijst verwerkt. Veranderkundige

Nadere informatie

Sales Skills Monitor. Rapportage. johndoe@live.nl. woensdag 8 januari 2014

Sales Skills Monitor. Rapportage. johndoe@live.nl. woensdag 8 januari 2014 woensdag 8 januari 2014 Rapportage Een competentie is een samenspel van wat je weet, kunt, wilt en wat je durft. Het gaat dus om dit klavertje-vier dat een verkoper in staat stelt in concrete situaties

Nadere informatie

TRAINING Beursdeelname

TRAINING Beursdeelname TRAINING Beursdeelname www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BEURSDEELNAME Deelname aan een beurs is voor een bedrijf een uitgelezen moment om zich

Nadere informatie

Uw onderneming kan groeien, als uw mensen kunnen groeien!

Uw onderneming kan groeien, als uw mensen kunnen groeien! Uw onderneming kan groeien, als uw mensen kunnen groeien! Trainingsaanbod Persoonlijke Ontwikkeling, Commercie en Management in Oss/Heesch en omgeving Als ondernemer heeft u doelen voor ogen die u wilt

Nadere informatie

Your Career in Control Potential Programma voor logistiek en Supply Chain management

Your Career in Control Potential Programma voor logistiek en Supply Chain management Potential Programma voor logistiek en Supply Chain management Programma en doelgroep Your Career in Control voorziet in de ontwikkelbehoefte van potentials in de logistieke en supply chain omgeving. Het

Nadere informatie

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG 2012 Een opleiding om hoger op te komen 1 OPLEIDING 2012 Ervaring: De training heeft me sterker gemaakt in mijn rol als leidinggevende. Ik heb mijn beleid en doelen

Nadere informatie

Succesvol Conflicten Oplossen

Succesvol Conflicten Oplossen Eendaagse Workshop Succesvol Conflicten Oplossen Vergroot uw effectiviteit in het hanteren van conflicten Workshop Succesvol Conflicten Oplossen Conflicten op de werkvloer zijn lastig maar ze horen erbij.

Nadere informatie

TRAINING Presenteren. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING Presenteren. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Presenteren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PRESENTEREN Iedere verkoper wil zijn gehoor boeien, meeslepen zelfs, zodat zijn klanten

Nadere informatie

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA HERKEN JE DIT? Weet je nog hoe opwindend het is om aan het begin van een carrière te staan? Daarom wil je ook jouw young professionals helpen bij hun ontwikkeling.

Nadere informatie

Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes

Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes masterclass contextueel leiderschap Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes Masterclass Contextueel leiderschap Veel leidinggevenden

Nadere informatie

Organisatiekracht. Mentale veerkracht. Teamkracht. Werkkracht. Menskracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES

Organisatiekracht. Mentale veerkracht. Teamkracht. Werkkracht. Menskracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES Mentale veerkracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES In de (top)sport is het een vast gegeven; wil je succesvol zijn als sporter dan investeer je in techniek en conditie, maar ook in mentale

Nadere informatie

Oog voor talent. Selectie en ontwikkeling van havenkader

Oog voor talent. Selectie en ontwikkeling van havenkader Oog voor talent. Selectie en ontwikkeling van havenkader In enkele stappen naar een talentvol havenkader. 1 Talent opsporen 2 Talent ontwikkelen 3 Talent opvolgen De mini-selectietest Het assessment Verplichte

Nadere informatie

TRAINING Het verkopen van de prijs

TRAINING Het verkopen van de prijs TRAINING Het verkopen van de prijs www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management De prijs is vaak een moeilijk onderwerp. Het zorgt voor veel discussies en veel

Nadere informatie

adviseren vanuit je kern

adviseren vanuit je kern adviseren vanuit je kern De wereld wordt er niet beter van, de werkomgeving wordt er niet ideaal van, maar je leert te roeien met de riemen die je hebt, te accepteren wat de kwaliteiten zijn waar je mee

Nadere informatie

Leiderschapsontwikkeling: inspiratie en resultaat

Leiderschapsontwikkeling: inspiratie en resultaat OPEN YOUR EYES Leiderschapsontwikkeling: inspiratie en resultaat Leiderschap ontwikkeling vanuit de kern Leiderschap is van grote invloed op de resultaten van de organisatie. Hoe kunnen we onze ambities

Nadere informatie

Coaching voor CvO Overheidsorganisaties

Coaching voor CvO Overheidsorganisaties Coaching voor CvO Overheidsorganisaties Overheidsmanagers, keuzes en dilemma s Management bij de overheid verschilt wezenlijk van leidinggeven in het bedrijfsleven. Het goed kunnen opereren in de complexe

Nadere informatie

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR Altijd al gezocht naar een trainingsconcept voor uw medewerkers waar je meteen van zegt: GewoonDoen! Nu is deze kans eindelijk aanwezig en wel voor een deelnameprijs van

Nadere informatie

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent Management Development is een effectieve manier om managementpotentieel optimaal te benutten en te ontwikkelen in een stimulerende en lerende omgeving. De manager van vandaag moet immers adequaat kunnen

Nadere informatie

Training & Ontwikkeling

Training & Ontwikkeling Inleiding FOCUS Leren & Ontwikkelen uit Wormerveer is een sterk groeiende Human Resources Development dienstverlener met een duidelijke focus op resultaatgerichtheid en professionalisering. Wij onderscheiden

Nadere informatie

TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving -

TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving - TRAINING Professioneel adviseren voor interne adviseurs Adviseren als tweede beroep - open inschrijving - Het vak van intern adviseur De meeste interne adviseurs hebben vaak twee beroepen: naast het vak

Nadere informatie

Coaching, een effectief instrument in uw HR praktijk

Coaching, een effectief instrument in uw HR praktijk Coaching, een effectief instrument in uw HR praktijk Coaching is dé manier om medewerkers aan uw organisatie te binden. Werknemers willen namelijk tegenwoordig BOF-en. Coaching hoort erbij Het tijdperk

Nadere informatie

& Academie voor NLP. Business NLP Basics. Basisopleiding in Persoonlijke Effectiviteit

& Academie voor NLP. Business NLP Basics. Basisopleiding in Persoonlijke Effectiviteit & Business NLP Basics Basisopleiding in Persoonlijke Effectiviteit hovelingsjanse is de interdisciplinaire organisatie die meerwaarde biedt op het gebied van veranderen: door van dichtbij die verandering

Nadere informatie

DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE

DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE tweedaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Je stuurt een kleine groep medewerkers aan terwijl je zelf actief

Nadere informatie

CarrièreBoost. Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu

CarrièreBoost. Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu CarrièreBoost Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu Op zoek naar een nieuwe baan waar begin ik?! Reorganisatie, inkrimping, u bent ontslagen! Veranderingen, verschuivingen u wordt herplaatst!

Nadere informatie

ZAKENWIJZER GROEI. beter worden, beter blijven. zakenw zer. passie voor mensen.

ZAKENWIJZER GROEI. beter worden, beter blijven. zakenw zer. passie voor mensen. Groei Management in & leidinggeven ZAKENWIJZER GROEI beter worden, beter blijven zakenw zer passie voor mensen. Alles verandert. Nu jij nog! Jaaropleiding We kunnen ons niet meer verloven te blijven doen

Nadere informatie

TRAINING Account Management

TRAINING Account Management TRAINING Account Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING ACCOUNT MANAGEMENT Steeds vaker blijkt dat ondernemingen het aantal toeleveranciers

Nadere informatie

PRESENTEREN MET IMPACT Hoe zorgt u dat uw boodschap overkomt?

PRESENTEREN MET IMPACT Hoe zorgt u dat uw boodschap overkomt? Inleiding Programma Aanmelden Route PRESENTEREN MET IMPACT Presenteren is meer dan alleen een verhaal vertellen voor een groep mensen. Hoe zorgt u er enerzijds voor dat u uw boodschap duidelijk en krachtig

Nadere informatie

Netwerk. 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur

Netwerk. 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur WELKOM Netwerk 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur Door Andrew David (H4 organisatie training advies) i.s.m. HAN Centrum voor Ondernemerschap FNV Zelfstandigen Andrew David Dynamisch Zelfstandig Communicatieve

Nadere informatie

TRAINING Balanslezen. Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit. www.inputsupport.nl

TRAINING Balanslezen. Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit. www.inputsupport.nl TRAINING Balanslezen Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BALANSLEZEN Een ééndaagse training

Nadere informatie

Sollicitatietraining: op weg naar stage & werk

Sollicitatietraining: op weg naar stage & werk Sollicitatietraining: op weg naar stage & werk De jongeren die zich aanmelden bij Maljuna Frato hebben een grote afstand tot de arbeidsmarkt en hebben weinig of geen zicht op hun mogelijkheden, kwaliteiten

Nadere informatie

TRAINING. Showroomverkoop. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Showroomverkoop.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Showroomverkoop www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING SHOWROOMVERKOOP Het is eigenlijk een felicitatie waard, want het verkooptraject is

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

L8 Coachend leidinggeven binnen Huisartsenposten

L8 Coachend leidinggeven binnen Huisartsenposten L8 Coachend leidinggeven binnen Huisartsenposten Inleiding Steeds meer Huisartsenposten kiezen voor een nieuwe functie Coördinerend Assistente. Deze coördinerend assistente ressorteert hiërarchisch gezien

Nadere informatie

Beter Leren Communiceren. U zoekt een training om uw communicatieve vaardigheden te versterken?

Beter Leren Communiceren. U zoekt een training om uw communicatieve vaardigheden te versterken? Beter Leren Communiceren U zoekt een training om uw communicatieve vaardigheden te versterken? Effectief communiceren. Het lijkt misschien eenvoudig, maar misverstanden of oplopende emoties tijdens gesprekken

Nadere informatie

Young Professional programma. Voorbeeld van de opbouw van een YP programma

Young Professional programma. Voorbeeld van de opbouw van een YP programma Young Professional programma Voorbeeld van de opbouw van een YP programma 1 Flow van het programma: Het programma Intake (½ dag) Ik & mijn leiderschap (2 dagen groepsprogramma) Ik & de ander (2 dagen groepsprogramma)

Nadere informatie

KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER

KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER INBOUND TELEFOONCOMMUNICATIE Pieterman & Partners KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER RESULTAAT Efficiënt en klantgericht telefoonverkeer en representatieve

Nadere informatie

TRAINING Grote orders binnenhalen

TRAINING Grote orders binnenhalen TRAINING Grote orders binnenhalen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING GROTE ORDERS BINNENHALEN Een kleine order is vaak in één verkoopgesprek

Nadere informatie

Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond

Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond Spies&Spreken biedt je graag een vaardighedencoaching aan op het gebied van presentatie

Nadere informatie

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een 4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL Dez e t r a i n i n g i s e c h t een a a n r a d er o m t e l ere n m e n s e n e c h t t e b e t re k k e n e n t e r a k e n m e t j o u w v er h a a l.

Nadere informatie

T.O.P. 1 Succesvol verkopen aan de consument Een compleet verkoopprogramma (inclusief je persoonlijkheidstest)

T.O.P. 1 Succesvol verkopen aan de consument Een compleet verkoopprogramma (inclusief je persoonlijkheidstest) T.O.P. 1 Succesvol verkopen aan de consument Een compleet verkoopprogramma (inclusief je persoonlijkheidstest) www.commercium.nl info@commercium.nl +31(0)36-53 18 506 2 Inleiding Een goed aanbod......

Nadere informatie

Managers en REC-vorming ----- GEEN VOORUITGANG ZONDER VOORTREKKERS

Managers en REC-vorming ----- GEEN VOORUITGANG ZONDER VOORTREKKERS @ ----- Managers en REC-vorming ----- AB ZONDER VOORTREKKERS GEEN VOORUITGANG De wereld van de REC-vorming is volop beweging. In 1995 werden de eerste voorstellen gedaan en binnenkort moeten 350 scholen

Nadere informatie

Competentieprofiel voor coaches

Competentieprofiel voor coaches Competentieprofiel voor coaches I. Visie op coaching Kwaliteit in coaching wordt in hoge mate bepaald door de bijdrage die de coach biedt aan: 1. Het leerproces van de klant in relatie tot diens werkcontext.

Nadere informatie

TRAINING Presenteren. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING Presenteren.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Presenteren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PRESENTEREN Iedere verkoper wil zijn gehoor boeien, meeslepen zelfs, zodat zijn klanten

Nadere informatie

WORKSHOP DE KLIKFACTOR: HOE ZORG IK VOOR DE KLIK MET MIJN KLANT?

WORKSHOP DE KLIKFACTOR: HOE ZORG IK VOOR DE KLIK MET MIJN KLANT? Inleiding Programma Aanmelden Route WORKSHOP DE KLIKFACTOR: HOE ZORG IK VOOR DE KLIK MET MIJN KLANT? In de wereld waarin wij ons bevinden, wordt heel veel gecommuniceerd: uw verkopers communiceren met

Nadere informatie

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen DISC KLEURENTRAININGEN: ken jezelf en en verbeter je relaties verbeter met anderen je relaties met anderen Waarom klikt het met de ene persoon direct en verloopt het contact met andere altijd moeizaam?

Nadere informatie

Het Manager Groei Programma

Het Manager Groei Programma Het Manager Groei Programma Een kwaliteitsproduct van Power coaching training en advies en Maas assessment & development Management wordt leiderschap Het Manager Groei Programma is een intensief individueel

Nadere informatie

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Korte interactieve lezing over een boeiend onderwerp. Lekker Luisteren! Locatie: Datum: Het Kook College Wijchen, Nieuwe weg 303(Woondrôme Wijchen) 22 maart 2012 Tijd:

Nadere informatie

Informatie en tarieven. We do not stop learning because we grow old; we grow old because we stop learning

Informatie en tarieven. We do not stop learning because we grow old; we grow old because we stop learning TIM HAVELAAR Coaching Training & Advies Product sheet Training Informatie en tarieven We do not stop learning because we grow old; we grow old because we stop learning Inleiding Trainingsonderwerpen Opleiden

Nadere informatie

Presenteren & Promoveren 2014

Presenteren & Promoveren 2014 Presenteren & Promoveren 2014 Een training voor promovendi De dissertatie is af. Het was een klus, maar de manuscriptcommissie heeft haar goedkeuring gegeven. De datum voor de promotie is al weken bekend.

Nadere informatie

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN tweedaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Je wilt professioneler en klantgerichter telefoongesprekken

Nadere informatie

Bijlage 2. Beoordelingsformulier Gesprekstechnieken LEH 6 2014-2015. Summatief docentoordeel: voldoende (7)

Bijlage 2. Beoordelingsformulier Gesprekstechnieken LEH 6 2014-2015. Summatief docentoordeel: voldoende (7) Beoordelingsformulier Gesprekstechnieken LEH 6 2014-2015 Bijlage 2 BEOORDELING: Naam: Marieke Schuurmans Studentnummer: 2200843 Docenten: Gerrie van de Ven / Lonneke Schilders Datum: 2 april 2015 Summatief

Nadere informatie

GEZOND WERKEN INDIGO BRABANT. Training en ondersteuning in mentaal fit werken

GEZOND WERKEN INDIGO BRABANT. Training en ondersteuning in mentaal fit werken GEZOND WERKEN INDIGO BRABANT Training en ondersteuning in mentaal fit werken 2 Gezond Werken Gezonde werknemers gaan met plezier naar het werk. Ze zijn geestelijk fit en blijven fit. Gezonde werkdruk biedt

Nadere informatie

De Sleutel tot het benutten van potentie

De Sleutel tot het benutten van potentie De Sleutel tot het benutten van potentie Wat is potentie eigenlijk? Een snelle blik in een woordenboek levert de volgende resultaten op: het kunnen; dat waartoe iemand of iets toe in staat is; vermogen.

Nadere informatie

TRAINING Het verkopen van de prijs

TRAINING Het verkopen van de prijs TRAINING Het verkopen van de prijs www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING HET VERKOPEN VAN DE PRIJS De prijs is vaak een moeilijk onderwerp. Het

Nadere informatie