Restylane - een van s werelds meest gebruikte natuurlijke fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Restylane - een van s werelds meest gebruikte natuurlijke fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid!"

Transcriptie

1 Restylane - een van s werelds meest gebruikte natuurlijke fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid! Veilig en natuurlijk - een van de betrouwbaarste en meest geteste huidfillers ter wereld. Zonder toevoegingen en geproduceerd zonder dierlijk materiaal. Eenvoudig en snel een behandeling duurt doorgaans 30 minuten en de resultaten zijn direct zichtbaar. Langdurig maar niet blijvend een natuurlijk, niet-permanent maar wel langdurig resultaat. Waardoor u keuzevrijheid heeft voor herhaling of voor aanpassingen gedurende de tijd of voor nieuwe ontwikkelingen in de techniek. Niets is onomkeerbaar Restylane - bewezen reputatie op het gebied van veiligheid Restylane is een van de betrouwbaarste en meest geteste huidfillers die momenteel beschikbaar is. Zonder toevoegingen en geproduceerd zonder dierlijk materiaal. Dit resulteert in een veilige en natuurlijke behandeling. Doordat Restylane wel natuurlijk maar geen dierlijk materiaal, kan een behandeling met Restylane zonder huidtest worden uitgevoerd. Restylane producten zijn al bij meer dan 10 miljoen behandelingen, overal ter wereld, veilig gebruikt. De veiligheid en werkzaamheid van Restylane zijn niet alleen klinisch aangetoond, dit wordt ook ondersteund door overtuigende klinische gegevens over een periode van meer dan 10 jaar. De ontwikkelaars van Restylane zitten niet stil onderzoek en ontwikkeling blijft doorgaan. Restylane -Natuurlijke schoonheid van binnenuit Echte schoonheid komt van binnen. Een mooi uiterlijk draagt echter wel bij aan een sterker zelfbeeld. Dit zelfvertrouwen zorgt ervoor dat u zich goed voelt en dat straalt u van binnen en van buiten uit. Restylane brengt op een natuurlijke manier het beste in u naar boven. Het injecteren van Restylane is snel, veilig en laat geen littekens of andere sporen achter op het gezicht. Het effect toont zich meteen. Met deze duurzame, maar niet-permanente, behandeling houdt u de controle en kunt u de behandeling aan passen aan uw smaak of wensen. Controle over uw uiterlijk in uw handen dat is de schoonheid van Restylane. Restylane Revitaliseert door hydratie en volume Restylane is een kristalheldere gel die door middel van biotechnologische technieken wordt geproduceerd uit gestabiliseerd, niet-dierlijk hyaluronzuur en water. Het hyaluronzuur is een weefselvriendelijke stof die sterk lijkt op het hyaluronzuur dat van nature in het lichaam voorkomt. Wanneer we ouder worden neemt de kwaliteit van ons lichaamseigen hyaluronzuur af. Met Restylane vult u de natuurlijke voorraad van hyaluronzuur aan, waardoor u uw huid revitaliseert en verstevigt. Lijntjes verminderen onmiddellijk en dit geeft u direct een zachter uiterlijk.

2 Een injectie met Restylane vult volume aan en verbetert de jeugdige uitstraling van het gezicht; het geeft mooiere profiellijnen, vollere lippen en minder rimpels. Restylane geeft de huid volume terwijl u uw natuurlijke expressie behoudt. Omdat Restylane langzaam oplost kunt u elke keer opnieuw kiezen voor behoud van het resultaat, voor aanpassingen of voor een ander type behandeling. U behoudt de controle over uw uiterlijk. Restylane Schoonheid uit Zweden Restylane wordt vervaardigd door Q-Med AB, een Zweeds bedrijf voor biotechnologie/medische hulpmiddelen, gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van producten voor medische en esthetische doeleinden. Alle producten zijn gebaseerd op de door het bedrijf gepatenteerde NASHA -technologie voor de productie van gestabiliseerd, niet-dierlijk hyaluronzuur. Q-Med voldoet aan de strengste normen voor medisch wetenschappelijk onderzoek. Restylane is zelfs de eerste op hyaluronzuur gebaseerde huidfiller voor esthetische toepassing die door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd. Restylane NASHA -Techniologie De producten van de familie Restylane verschillen van andere producten op basis van hyaluronzuur door het unieke en gepatenteerde proces, NASHA-technologie. Een hoeksteen van de NASHA-technologie is gestabiliseerd hyaluronzuur (HZ), wat betekent dat het HZ-molecuul minimaal wordt gewijzigd (minder dan 1%) in vergelijking met natuurlijk hyaluronzuur. Het stabilisatieproces is essentieel voor esthetische effectiviteit. Als natuurlijk, niet-gestabiliseerd hyaluronzuur voor esthetische correctie zou worden gebruikt, zou dit snel biologisch door het lichaam worden afgebroken, waarbij de levensduur hoogstens uren tot weken zou bedragen. Een van de unieke voordelen van de NASHA-technologie is dat het een langdurige esthetische correctie gedurende langere tijd biedt. Gels die hun volume behouden doordat ze gedurende de fase van biologische afbraak in het lichaam in toenemende mate water vanuit het omringende weefsel vasthouden. Dit proces is uniek voor de NASHA-gels van Restylane en wordt isovolemische degradatie genoemd. Restylane op het weefsel afgestemde produktlijn Elk product in de productlijn Restylane is ontwikkeld voor verschillende indicaties in het gezicht en voor injectie in diverse huid- of weefsellagen. De verschillende Restylane zijn specifiek ontwikkeld voor verjonging, lipvergroting, de behandeling van lijnen, rimpels en plooien en voor volumevergroting en versterking van de gezichtscontouren.

3 Alle producten van de familie Restylane bevatten NASHA -gel en zijn daardoor sterk biocompatibel en veroorzaken slechts minimale weefselverstoring. Het risico van ontstekingsreacties door behandeling met Restylane is uitermate laag. Restylane biedt meer waar voor uw geld Hoewel het volmaakt gevormde gezicht niet bestaat, weten we dat een duidelijker afbakening van de centrale driehoek gevormd door de ogen en lippen het idee van schoonheid versterkt. Vergelijkingsonderzoeken tussen Restylane en Restylane Perlane vergeleken met een andere marktleidende collageen filler en een andere filler op basis van crosslinked hyaluronzuur, tonen aan dat er een kleinere hoeveelheid Restylane of Restylane Perlane nodig is om een optimaal cosmetisch resultaat te bereiken. In elk van deze onderzoeken leidde Restylane ook tot een langduriger gehandhaafde correctie. Deze combinatie van een kleinere hoeveelheid van het product met een optimaal behandelingsresultaat en een langere duur van het corrigerende effect, biedt de patiënten meer waar voor hun geld en meer comfort. Restylane de behandeling Restylane wordt met een zeer dunne naald in kleine hoeveelheden in de huid geïnjecteerd. De gel verhoogt het vochtgehalte en geeft de huid structuur en natuurlijk volume waardoor lijntjes vervagen, de gezichtsvorm wordt versterkt of vollere lippen worden gecreëerd. De behandeling duurt zeer kort en neemt meestal minder dan 30 minuten in beslag. De effecten van de behandeling zijn vaak direct zichtbaar en Restylane beïnvloedt de gezichtsuitdrukking niet. Huidtests zijn niet nodig omdat Restylane geen dierlijke bestanddelen bevat. Restylane na de behandeling U kunt na behandeling met Restylane enige roodheid, zwelling, pijn, gevoeligheid, jeuk en/of bloeduitstorting verwachten. Dezelfde reacties die zich bij elke andere injectie kunnen voordoen. Het ongemak is echter maar tijdelijk en verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Bij lipvergroting is het verstandig uw behandeltijdstip zorgvuldig te kiezen omdat uw lippen er gedurende enkele dagen opgezwollen en wat ongelijkmatig kunnen uitzien. Restylane het resultaat Een van de grote voordelen van Restylane is dat de effecten lang aanhouden maar niet permanent zijn. U houdt altijd controle over uw uiterlijk. Lijnen en gezichtscontouren: doorgaans is na 6-12 maanden een vervolgbehandeling nodig. Lipvergroting: doorgaans is na ongeveer 6 maanden een vervolgbehandeling nodig. Huidverjonging en diepe hydratatie: na de eerste intensieve behandeling van 3 behandelsessies -met 2-3 weken tussen iedere sessie- wordt normaal gesproken elke 6 maanden een vervolgbehandeling aanbevolen. De duur van het resultaat is afhankelijk van veel factoren, zoals huidtype, leefstijl, leeftijd, de mate van perfectie die de patiënt wenst en de door de arts toegepaste injectietechniek.

4 Restylane mogelijke bijwerkingen Sinds Restylane in 1996 op de markt is gebracht, zijn er meer dan 10 miljoen behandelingen uitgevoerd. Na injectie met Restylane kunnen zich enkele algemene, met injecties samenhangende, reacties voordoen; deze verdwijnen doorgaans spontaan binnen een of twee dagen na injectie. Deze reacties zijn onder meer roodheid, zwelling, pijn, jeuk, bloeduitstorting of gevoeligheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ontstekingsreacties tot maximaal twee weken aanhouden. Na lipvergroting kunnen uw lippen gedurende een aantal dagen gezwollen zijn. Tenslotte Preventief wat doen tegen veroudering is de trend van dit moment, wacht dus niet tot die lijnen echt storend worden! Even prikken lijkt misschien eenvoudig maar is het niet. Het is belangrijk dat de Restylane behandeling vordt uitgevoerd door vakmensen die opgeleid zijn door Q-med. Wees er op attent dat uw behandelend arts laat zien dat de verpakking van het Restylaneproduct niet aangebroken is en dat de arts deze in uw bijzijn openmaakt. Zo bent u zeker van de kwaliteit en weet u zeker dat u met Restylane behandeld wordt. Made in Sweden. The original since Meer informatie op en

5 Restylane voor en na foto's Full-face Volume jukbeenderen Liplijntjes

6 Frons/ kraaienpootjes Huidverjonging handen Neus-lippen plooien, litteken voorhoofd Huidverjonging decolleté

Rimpelbehandeling. marinadental.nl

Rimpelbehandeling. marinadental.nl Rimpelbehandeling marinadental.nl Rimpelbehandeling; injectables laten uw rimpels verdwijnen Stoort u zich ook zo aan die kraaienpootjes? Baalt u ook van die diepe frons tussen uw wenkbrauwen? Zit u niet

Nadere informatie

Rimpelbehandeling. marinaclinic.nl

Rimpelbehandeling. marinaclinic.nl Rimpelbehandeling marinaclinic.nl Rimpelbehandeling; injectables laten uw rimpels verdwijnen Stoort u zich ook zo aan die kraaienpootjes? Baalt u ook van die diepe frons tussen uw wenkbrauwen? Zit u niet

Nadere informatie

Rimpelbehandeling. marinaclinic.nl

Rimpelbehandeling. marinaclinic.nl Rimpelbehandeling marinaclinic.nl Rimpelbehandeling; injectables laten uw rimpels verdwijnen Stoort u zich ook zo aan die kraaienpootjes? Baalt u ook van die diepe frons tussen uw wenkbrauwen? Zit u niet

Nadere informatie

Belotero Een deel van mezelf

Belotero Een deel van mezelf NIEUW OPTIMALE INTEGRATIE IN DE HUID Belotero Een deel van mezelf Laat Belotero onderdeel van uzelf worden Vrouwen willen graag een mooie en jeugdige uitstraling behouden. In een maatschappij waar mensen

Nadere informatie

Fillers voor mooie lippen, ongeacht uw leeftijd

Fillers voor mooie lippen, ongeacht uw leeftijd Fillers voor mooie lippen, ongeacht uw leeftijd Laten uw lippen u stralen en glimlachen? Met de leeftijd komt ervaring en meer zelfvertrouwen, maar er is wel iets dat kan verdwijnen: een jong uitziende

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Antirimpelbehandeling met injectietherapie Inhoudsopgave Inleiding 2 Hoe ontstaat huidveroudering? 2 Vormen van injectietherapie bij rimpels 3 Soorten rimpelbehandelaars, fillers of vulmiddelen 3 Botox

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Antirimpelbehandeling met injectietherapie Inhoud Hoe ontstaat huidveroudering..... 3 Vormen van injectietherapie bij rimpels... 4 Middelen die kunnen worden gebruikt... 4 - Botox... 4 - Vulmiddelen (fillers)...

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Plastische chirurgie Antirimpelbehandeling met injectietherapie www.catharinaziekenhuis.nl Inhoud Hoe ontstaat huidveroudering?... 3 Vormen van injectietherapie bij rimpels... 4 Middelen die kunnen worden

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Antirimpelbehandeling met injectietherapie Inhoudsopgave Inleiding 3 Hoe ontstaat huidveroudering 3 Vormen van injectietherapie bij rimpels 4 Behandelingsmethoden 6 Resultaten 6 Risico s en complicaties

Nadere informatie

Botox en fillers. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

Botox en fillers. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Botox en fillers Binnenkort wordt u behandeld tegen huidveroudering met injecteerbare middelen. In deze folder kunt u de informatie die uw plastisch chirurg u mondeling heeft gegeven nog eens nalezen.

Nadere informatie

Belotero Een deel van mezelf

Belotero Een deel van mezelf NIEUW OPTIMALE MODELLERENDE CAPACITEIT Belotero Een deel van mezelf Herstel volume waar het verloren is gegaan We worden allemaal geboren met een natuurlijk volume in het gezicht dat met de veroudering

Nadere informatie

Behandelingen voor alle gelaatszones. Love your look. Ontdek hoe miljoenen mensen er natuurlijk goed uitzien

Behandelingen voor alle gelaatszones. Love your look. Ontdek hoe miljoenen mensen er natuurlijk goed uitzien Behandelingen voor alle gelaatszones Love your look Ontdek hoe miljoenen mensen er natuurlijk goed uitzien Voel u goed, zie er goed uit elke dag Naarmate we ouder worden, worden we wijzer en winnen we

Nadere informatie

BY MERZ AESTHETICS. Patiënteninformatie voor behandeling met Glytone injectable filler

BY MERZ AESTHETICS. Patiënteninformatie voor behandeling met Glytone injectable filler BY MERZ AESTHETICS Patiënteninformatie voor behandeling met Glytone injectable filler 1 Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht? Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in

Nadere informatie

Tijdelijke of niet permanente vullers

Tijdelijke of niet permanente vullers De rimpelvullers zijn onder te verdelen in drie grote klassen: Tijdelijke of niet permanente vullers Deze verdwijnen na enkele maanden door opname en afbraak in het lichaam. Voorbeelden van deze soort

Nadere informatie

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler 1 Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht? Hoe kan ik rimpelvorming voorkomen? Naarmate we ouder worden, treden er tal van

Nadere informatie

Mooi zijn, mooi blijven

Mooi zijn, mooi blijven Mooi zijn, mooi blijven Een frisse stralende huid. Vriendelijke zachte lijnen. Waar ouderdom vat krijgt op uw natuurlijke schoonheid of een speling van de natuur zorgt voor oneffenheden, biedt Aureus Kliniek

Nadere informatie

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler 1 Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht? Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in onze lichaamsprocessen,

Nadere informatie

BY MERZ AESTHETICS. Patiënteninformatie voor behandeling met Glytone injectable filler

BY MERZ AESTHETICS. Patiënteninformatie voor behandeling met Glytone injectable filler BY MERZ AESTHETICS Patiënteninformatie voor behandeling met Glytone injectable filler 1 Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht? Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in

Nadere informatie

Fronslijnen behandelen met VISTABEL

Fronslijnen behandelen met VISTABEL Uw arts heeft u verteld dat u in aanmerking komt voor een behandeling met VISTABEL. In deze folder vindt u extra informatie over deze behandeling en enkele algemene tips voor de verzorging van de huid.

Nadere informatie

TDA. Behandel uw huid als een VIP

TDA. Behandel uw huid als een VIP TDA Behandel uw huid als een VIP TDA DÉ COSMETISCHE TECHNIEK VAN DE TOEKOMST TDA staat voor TransDermale Applicatie en is een gepatenteerde technologie die een huidverbeteraar via een computergestuurde

Nadere informatie

Restylane skinboosters Echte, natuurlijke huidverjonging

Restylane skinboosters Echte, natuurlijke huidverjonging Restylane skinboosters Echte, natuurlijke huidverjonging U kunt niet teruggaan in de tijd. Uw huid wel. Het is onvermijdelijk dat de kwaliteit van onze huid in de loop der jaren slechter wordt. Onze manieren,

Nadere informatie

LIFT & CONTOUR. Met natuurlijke collageenstimulatie. Patiënteninformatie

LIFT & CONTOUR. Met natuurlijke collageenstimulatie. Patiënteninformatie LIFT & CONTOUR Met natuurlijke collageenstimulatie Patiënteninformatie BETER IN UW VEL Zou u graag beter in uw vel zitten? Natuurlijk. We willen er allemaal graag jonger uitzien. Er goed uitzien geeft

Nadere informatie

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler 1 Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht? Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in onze lichaamsprocessen,

Nadere informatie

PATIËNTENINFORMATIE INJECTABLES WWW.SANAVISIE.NL

PATIËNTENINFORMATIE INJECTABLES WWW.SANAVISIE.NL PATIËNTENINFORMATIE INJECTABLES WWW.SANAVISIE.NL PATIËNTENINFORMATIE INJECTABLES Injectables OK complex In korte tijd zijn injectable behandelingen om rimpels en huidveroudering tegen te gaan erg populair

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

Ontslag Na de ingreep kunt u direct naar huis.

Ontslag Na de ingreep kunt u direct naar huis. Injectables Inleiding Injectables zijn injectievloeistoffen die met een dun naaldje onder de huid worden ingebracht. Het doel daarvan is om rimpels en plooien in het gezicht te laten verdwijnen en de gezichtscontouren

Nadere informatie

TDA. Behandel uw huid als een VIP

TDA. Behandel uw huid als een VIP TDA Behandel uw huid als een VIP TDA DÉ COSMETISCHE TECHNIEK VAN DE TOEKOMST TDA staat voor TransDermale Applicatie en is een gepatenteerde technologie die een huidverbeteraar via een computergestuurde

Nadere informatie

Huidverjonging met fractional CO2 laser

Huidverjonging met fractional CO2 laser Huidcentrum ZorgSaam focus op schoonheid... Huidverjonging met fractional CO2 laser 1 2 Huidverjonging met fractional CO2 laser Wilt u graag een jongere en strakker uitziende huid? Maar ziet u een ingrijpende

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Skin & Aging INJECTABLES D DOOR PATRICIA AKKERMANS. 24 januari/februari

Skin & Aging INJECTABLES D DOOR PATRICIA AKKERMANS. 24 januari/februari INJECTABLES D DOOR PATRICIA AKKERMANS 24 januari/februari ANTI-AGING JAREN JONGER MET EEN KLEIN SPUITJE? WIE ZIJN TOCH DIE ARTSEN DIE INJECTABLE-BEHANDELINGEN UITVOEREN? SOMMIGE BEZOEKEN SCHOONHEIDSSALONS

Nadere informatie

Botox Plastische chirurgie

Botox Plastische chirurgie Botox Plastische chirurgie Inleiding Je overweegt een Botox behandeling. In deze folder leest u welke rimpels hiermee behandeld kunnen worden, hoe Botox gebruikt wordt, hoelang het resultaat behouden blijft

Nadere informatie

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn:

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn: INTRACEUTICALS: Nieuw in België en exclusief voor Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van rimpelbehandeling en dit zonder naalden! HYPOXI @ KNOKKE introduceert Intraceuticals. Het principe

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Body wrap

Veelgestelde vragen Body wrap Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals

Nadere informatie

MIKOLASER ANTI AGEING SYSTEEM

MIKOLASER ANTI AGEING SYSTEEM MIKOLASER ANTI AGEING SYSTEEM 2 ANTI AGEING ANTI INJECTIE PRO LASER Goed nieuws voor schoonheidsspecialisten: speciaal voor hen is er nu een spectaculaire anti ageing therapie beschikbaar. De behandeling

Nadere informatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie Bentlon DermaShaper Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken

Nadere informatie

1. CRYO SCULPTUUR. Natuurlijk sculptuur van lichaam en gelaat met onmiddellijk en blijvend resultaat

1. CRYO SCULPTUUR. Natuurlijk sculptuur van lichaam en gelaat met onmiddellijk en blijvend resultaat 1. CRYO SCULPTUUR Natuurlijk sculptuur van lichaam en gelaat met onmiddellijk en blijvend resultaat Hoe werkt een behandeling Cryotherapie is een therapeutische toepassing die gebruik maakt van vrieskou

Nadere informatie

Zelf injecteren bij een erectiestoornis (impotentie)

Zelf injecteren bij een erectiestoornis (impotentie) Urologie Zelf injecteren bij een erectiestoornis (impotentie) www.catharinaziekenhuis.nl Inhoud Erectiestoornissen... 3 Voorbereiding... 4 Techniek van het zelf injecteren... 4 Klaarmaken van de injectiespuit...

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

Je huid heeft een jeugdige toekomst. De nieuwe generatie gezichtsverzorging

Je huid heeft een jeugdige toekomst. De nieuwe generatie gezichtsverzorging Je huid heeft een jeugdige toekomst De nieuwe generatie gezichtsverzorging Ontdek een baanbrekende gezichtsverzorging. Behoud je jonge huid of verover deze terug. Dankzij de multidimensionale technologie

Nadere informatie

65 Mooi 35 MOOI Gezicht

65 Mooi 35 MOOI Gezicht MOOI Gezicht Stralend en zelfverzekerd met een mooi uiterlijk Elk gezicht is uniek. Ook dat van u. Kleine oneffenheden maken u juist bijzonder maar ze kunnen soms ook uw zelfbeeld beïnvloeden. Zijn er

Nadere informatie

U kunt een behandeling met botox en fillers samen met andere behandelingen doen. Voor een langer zichtbaar resultaat herhaalt u de behandeling.

U kunt een behandeling met botox en fillers samen met andere behandelingen doen. Voor een langer zichtbaar resultaat herhaalt u de behandeling. Botox & Fillers Wilt u iets aan uw rimpels doen maar zonder operatieve ingreep? Kies dan voor een behandeling met botox en fillers. Uw gezicht krijgt een zachtere uitdrukking en jongere uitstraling. Botox

Nadere informatie

BOTULINE TOXINE TYPE A

BOTULINE TOXINE TYPE A BOTULINE TOXINE TYPE A Patiënteninformatie voor behandeling van fronslijnen met BTX-A Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht? Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in

Nadere informatie

NIEUW ENDERMOLIFT TM. de motor van. verjonging

NIEUW ENDERMOLIFT TM. de motor van. verjonging NIEUW ENDERMOLIFT TM de motor van verjonging LPG is al bijna 30 jaar expert in dermatologie en wereldwijd leider op vlak van de Mécano-Stimulation. Het bedrijf baseert zich op de grondbeginselen van de

Nadere informatie

Design Your Knokke Body, Shape, Health revitalise your body!

Design Your Knokke Body, Shape, Health revitalise your body! Nieuw in België en exclusief in Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van anti-aging, rimpelbehandeling en dit zonder naalden! Design Your Body @ Knokke introduceert O² INTRACEUTICALS en

Nadere informatie

Rimpel reductie. Wat is rimpel reductie therapie? Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding

Rimpel reductie. Wat is rimpel reductie therapie? Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding Rimpel reductie stimulerend en celvernieuwend Vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar mogelijk Wat is rimpel reductie therapie? Derimpelredutie

Nadere informatie

Twintigers en dertigers kiezen ook vaker voor cosmetische acupunctuur. De meeste mensen beginnen echter pas na hun veertigste.

Twintigers en dertigers kiezen ook vaker voor cosmetische acupunctuur. De meeste mensen beginnen echter pas na hun veertigste. MARIEKE VAN DER VOORT 11 DEC 2017 Wil je wel stralend oud worden, maar niet aan de botox en fillers? Wereldwijd kiezen steeds meer mensen voor cosmetische acupunctuur in de hoop er zo jaren jonger uit

Nadere informatie

verjonging van Het uiterlijk met draadlifts patiënteninformatie

verjonging van Het uiterlijk met draadlifts patiënteninformatie verjonging van Het uiterlijk met draadlifts patiënteninformatie 1 ouder worden en uw uiterlijk? de tijd stilzetten kan niet. de klok terugdraaien wel! Rond ons 30e levensjaar beginnen we zichtbaar ouder

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

ONDEROOGLIDCORRECTIE PLASTISCHE CHIRURGIE, RECONSTRUCTIEVE CHIRURGIE EN HANDCHIRURGIE

ONDEROOGLIDCORRECTIE PLASTISCHE CHIRURGIE, RECONSTRUCTIEVE CHIRURGIE EN HANDCHIRURGIE ONDEROOGLIDCORRECTIE PLASTISCHE CHIRURGIE, RECONSTRUCTIEVE CHIRURGIE EN HANDCHIRURGIE 26282 Inleiding Aan de onderoogleden kunnen afwijkingen ontstaan die vermoeidheid of voortijdige veroudering suggereren.

Nadere informatie

Zelf-injectie therapie

Zelf-injectie therapie Zelf-injectie therapie Urologie Beter voor elkaar 2 Zelf-injectie therapie bij erectiele disfunctie Inleiding Erectie stoornissen vormen een veel voorkomend probleem. We spreken van een erectie stoornis

Nadere informatie

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery NEWS N O V E M B E R / D E C E M B E R 2 0 1 7 In deze nieuwsbrief: De huid liften Mesoporatie; een echte mooimaker! Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery Elastine; de rekbaarheid

Nadere informatie

Zelfinjectie bij erectiestoornissen. Poli Urologie

Zelfinjectie bij erectiestoornissen. Poli Urologie 00 Zelfinjectie bij erectiestoornissen Poli Urologie 1 In overleg met uw uroloog heeft u gekozen om zelf medicijnen te injecteren in het zwellichaam van de penis (auto-injectie therapie). Uw behandelend

Nadere informatie

MOOI. Gezicht. VieCuri_broch_Mooi_Gezicht_150081c.indd 1

MOOI. Gezicht. VieCuri_broch_Mooi_Gezicht_150081c.indd 1 MOOI Gezicht VieCuri_broch_Mooi_Gezicht_150081c.indd 1 26-02-15 13:27 Stralend en zelfverzekerd met een MOOI uiterlijk Elk gezicht is uniek. Ook dat van u. Kleine oneffenheden maken u juist bijzonder maar

Nadere informatie

Risico minimalisatie materiaal betreffende testosteronundecanoaat voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg

Risico minimalisatie materiaal betreffende testosteronundecanoaat voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg Risico minimalisatie materiaal betreffende testosteronundecanoaat voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg De risico minimalisatie materialen voor testosteronundecanoaat zijn beoordeeld door het College

Nadere informatie

Ik zit goed in mijn vel Informatie over de behandelingen in het Esthetisch Medisch Centrum van Tergooi

Ik zit goed in mijn vel Informatie over de behandelingen in het Esthetisch Medisch Centrum van Tergooi Ik zit goed in mijn vel Informatie over de behandelingen in het Esthetisch Medisch Centrum van Tergooi 000905932 12012016 EMC 8 HB.indd 1 28-01-16 12:24 In het Esthetisch Medisch Centrum (EMC) van Tergooi

Nadere informatie

Botox behandeling Informatie voor patiënten

Botox behandeling Informatie voor patiënten Botox behandeling Informatie voor patiënten 2 Botox behandeling Binnenkort zal je een behandeling met Botox ondergaan. Via deze folder willen wij je informeren over het verloop van deze ingreep. Deze folder

Nadere informatie

Instant facelift. zonder operatie

Instant facelift. zonder operatie Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering

Nadere informatie

Botox bij migraine en spanningshoofdpijn

Botox bij migraine en spanningshoofdpijn Botox bij migraine en spanningshoofdpijn Hoofdpijn Migraine en spanningshoofdpijn zijn veelvoorkomende klachten en kunnen een belangrijke invloed hebben op het dagelijks functioneren. Ongeveer 1 op de

Nadere informatie

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten www.massagecursuslimburg.nl Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed

Nadere informatie

Manicure 25. Manicure + Lakken 30. Scrub + Paraffinebehandeling handen 12. Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57

Manicure 25. Manicure + Lakken 30. Scrub + Paraffinebehandeling handen 12. Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57 Handverzorging Manicure 25 Manicure + Lakken 30 Scrub + Paraffinebehandeling handen 12 Kunstnagels Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57 Kunstnagels/ versteviging eigen nagels French

Nadere informatie

Plastische chirurgie en handchirurgie. Botox

Plastische chirurgie en handchirurgie. Botox Plastische chirurgie en handchirurgie Botox 1 Wilt u bij ieder bezoek aan het ziekenhuis uw ponskaartje meebrengen. Als u verhinderd bent, wilt u dan bellen met het secretariaat poli plastisch chirurgie

Nadere informatie

Cosmetische Dermatologie

Cosmetische Dermatologie Cosmetische Dermatologie Cosmetische Dermatologie Steeds meer mensen willen iets laten doen aan cosmetisch ontsierende huidafwijkingen of verouderingsverschijnselen van de huid. Denk aan moedervlekken,

Nadere informatie

Plastische Chirurgie. Face- en/of halslift. Algemene informatie. Inleiding

Plastische Chirurgie. Face- en/of halslift. Algemene informatie. Inleiding Plastische Chirurgie Face- en/of halslift Algemene informatie Inleiding Deze brochure bevat algemene, aanvullende informatie over de operatieve correctie van het verouderde gelaat. De brochure heeft niet

Nadere informatie

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling Bentlon Skin Rejuvenation Roller Huidverbetering door microneedling Inhoud Huidverbetering door microneedling 4 De behandeling 5 Bentlon Care producten 6 Resultaat 7 Huidverbetering door microneedling

Nadere informatie

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties!

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! NEWS D E C E M B E R / J A N U A R I 2 0 1 4 Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! Inverness gaatjes prikken Wat ooit begon als een simpel gaatje prikken is uitgegroeid

Nadere informatie

Zelf-injectie bij impotentie

Zelf-injectie bij impotentie Zelf-injectie bij impotentie Albert Schweitzer ziekenhuis december 2014 pavo 0424 Inleiding De uroloog heeft met u besproken welke mogelijkheden er zijn om een erectiestoornis te behandelen. Samen met

Nadere informatie

Trastuzumab (Herceptin )

Trastuzumab (Herceptin ) Trastuzumab (Herceptin ) Borstkanker (mammacarcinoom) De diagnose borstkanker is bij u vastgesteld. Dit wordt ook wel een mammacarcinoom genoemd. De behandeling van een mammacarcinoom bestaat uit een operatieve

Nadere informatie

VOORHOOFDS- EN WENKBRAUWLIFT DE BLÉCOURT FRANCISCUS VLIETLAND

VOORHOOFDS- EN WENKBRAUWLIFT DE BLÉCOURT FRANCISCUS VLIETLAND VOORHOOFDS- EN WENKBRAUWLIFT DE BLÉCOURT FRANCISCUS VLIETLAND Inleiding Met deze folder willen wij u informeren over de verschillende aspecten van een voorhoofds- en wenkbrauwlift. Het beantwoordt niet

Nadere informatie

HET GEHEIM VAN EEN JONGE HUID

HET GEHEIM VAN EEN JONGE HUID P R O D U C T B O O K L I F T E X T R E M E O O G S E R U M Informatie en trainingsmateriaal voor FM WORLD Business Partners 2016 HET GEHEIM VAN EEN JONGE HUID De meest geadvanceerde laboratoria zijn daar

Nadere informatie

LUCENTIS is een behandeling voor natte LMD

LUCENTIS is een behandeling voor natte LMD LUCENTIS is een behandeling voor natte LMD Natte LMD kan snel verergeren. Zonder behandeling kan de verslechtering van het gezichtsvermogen vervelende gevolgen hebben voor dagelijkse activiteiten zoals

Nadere informatie

Zelfinjectie bij impotentie

Zelfinjectie bij impotentie Zelfinjectie bij impotentie Tijdens uw bezoek aan de polikliniek urologie heeft uw uroloog met u gesproken over de wenselijkheid van zelfinjectie therapie bij impotentie. In deze informatiefolder kunt

Nadere informatie

Zelfinjectie bij impotentie

Zelfinjectie bij impotentie Zelfinjectie bij impotentie 2 Tijdens uw bezoek aan de polikliniek urologie heeft uw uroloog met u gesproken over de wenselijkheid van zelfinjectie therapie bij impotentie. In deze informatiefolder kunt

Nadere informatie

I N F O R M A T I E. o v e r zelfinjectietherapie bij impotentie

I N F O R M A T I E. o v e r zelfinjectietherapie bij impotentie I N F O R M A T I E o v e r zelfinjectietherapie bij impotentie 2 Inleiding Erectiestoornissen vormen een veel voorkomend probleem. We spreken van een erectiestoornis indien het voor een man niet mogelijk

Nadere informatie

Uw handleiding voor de behandeling met JETREA

Uw handleiding voor de behandeling met JETREA Uw handleiding voor de behandeling met JETREA (ocriplasmine) (ocriplasmin) (ocriplasmine) Concentraat voor oplossing, voor injectie, 0,5mg/0,2ml 2 Inleiding U heeft dit informatiepakket ontvangen omdat

Nadere informatie

Urologie. Patiënteninformatie. Zelfinjectie bij erectiestoornissen. Slingeland Ziekenhuis

Urologie. Patiënteninformatie. Zelfinjectie bij erectiestoornissen. Slingeland Ziekenhuis Urologie Zelfinjectie bij erectiestoornissen i Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Algemeen In overleg met uw uroloog hebt u gekozen voor zelfinjectie om een erectiestoornis te behandelen. In deze

Nadere informatie

Facelift zonder operatie

Facelift zonder operatie Facelift zonder operatie Verjongend! VEILIG BLIJVEND VERJONGEND Ultherapie OR OOK VO N MANNE peratie Geen o iode stelper r e h n e Ge tekens Geen lit De modernste behandelingen zonder operatie, zonder

Nadere informatie

Behandeling met gefractioneerde, ablatieve

Behandeling met gefractioneerde, ablatieve Dermatologie Behandeling met gefractioneerde, ablatieve CO2 laser Bij de CO2-laserbehandeling is het belangrijk dat u van tevoren goed op de hoogte bent van de instructies. Leest u de informatie in deze

Nadere informatie

Ooglidcorrectie Informatie voor patiënten

Ooglidcorrectie Informatie voor patiënten Ooglidcorrectie Informatie voor patiënten 2 Ooglidcorrectie Binnenkort word je opgenomen voor het ondergaan van een ooglidcorrectie. Via deze folder willen wij je informeren over het verloop van je operatie

Nadere informatie

Zelf-injectie bij impotentie

Zelf-injectie bij impotentie Zelf-injectie bij impotentie Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding De uroloog heeft met u besproken welke mogelijkheden er zijn om een erectiestoornis te behandelen.

Nadere informatie

ONTDEK HET GEHEIM VAN EEN JONGER UITZIENDE HUID: MICRO-NEEDLING

ONTDEK HET GEHEIM VAN EEN JONGER UITZIENDE HUID: MICRO-NEEDLING ONTDEK HET GEHEIM VAN EEN JONGER UITZIENDE HUID: MICRO-NEEDLING Laat de energie van jouw huidcellen ontwaken. Voor een strak, stralend en fris uiterlijk. B2C SkinNeedler folder.indd 1 21-4-2017 09:08:39

Nadere informatie

Zelfinjectietherapie bij een erectiestoornis

Zelfinjectietherapie bij een erectiestoornis Zelfinjectietherapie bij een erectiestoornis Erectiestoornissen vormen een veel voorkomend probleem. We spreken van een erectiestoornis als het voor een man niet mogelijk is een erectie te krijgen of er

Nadere informatie

probleem-oplossende huidverzorging

probleem-oplossende huidverzorging probleem-oplossende huidverzorging Wat zijn cosmeceuticals? Cosmetische farmaceutica met hoog gedoseerde werkzame stoffen en krachtige werking Zichtbare huidverbetering door aanpassing huidstructuur Solutions:

Nadere informatie

Plastische chirurgie Bovenooglidcorrectie

Plastische chirurgie Bovenooglidcorrectie Plastische chirurgie Bovenooglidcorrectie Met het ouder worden verslapt de huid rond de bovenoogleden. Het komt regelmatig voor dat deze huid hierdoor zo uitrekt dat hij over de ogen heen gaat hangen (blepharochalasis).

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE PATIËNT

INFORMATIE VOOR DE PATIËNT De Belgische gezondheidsautoriteiten hebben bepaalde voorwaarden verbonden aan het in de handel brengen van het geneesmiddel Azzalure. Het verplichte plan voor risicobeperking in België, waarvan deze informatie

Nadere informatie

Erectiestoornis: zelfinjectietherapie

Erectiestoornis: zelfinjectietherapie Erectiestoornis: zelfinjectietherapie Erectiestoornissen vormen een veel voorkomend probleem. We spreken van een erectiestoornis als het voor een man niet mogelijk is een erectie te krijgen of er te snel

Nadere informatie

T I M E S Y S T E M e e n p o s i t i e v e k i j k o p l e e f t i j d. de magie van de huid

T I M E S Y S T E M e e n p o s i t i e v e k i j k o p l e e f t i j d. de magie van de huid T I M E S Y S T E M e e n p o s i t i e v e k i j k o p l e e f t i j d de magie van de huid TIME SYSTEM is een nieuwe generatie van verzorgingsproducten, gebaseerd op high-tech technologie en de laatste

Nadere informatie

MEDISCHE PIGMENTATIE EEN ZORG MINDER..

MEDISCHE PIGMENTATIE EEN ZORG MINDER.. MEDISCHE PIGMENTATIE EEN ZORG MINDER.. Inleiding Littekens na ongevallen, operaties of brandwonden vallen altijd op. Het is mogelijk om littekens minder in het oog te laten springen. Medische pigmentatie

Nadere informatie

H.341878.0415. Spataderbehandeling door middel van inspuiten vloeistof

H.341878.0415. Spataderbehandeling door middel van inspuiten vloeistof H.341878.0415 Spataderbehandeling door middel van inspuiten vloeistof Inleiding U heeft samen met uw arts besloten om uw spataderen te laten behandelen. Dit is de spataderbehandeling door middel van inspuiten

Nadere informatie

Ooglidcorrectie Dermatochalasis

Ooglidcorrectie Dermatochalasis INFORMATIEFOLDER Ooglidcorrectie Dermatochalasis OPSIS Oogziekenhuis Westelijk Halfrond 105 1183 HR Amstelveen Tel.: 088-6649674 www.opsisoogziekenhuis.nl info@opsisoogziekenhuis.nl Ooglidcorrectie Dermatochalasis

Nadere informatie

Echogeleide sclerocompressietherapie met schuim

Echogeleide sclerocompressietherapie met schuim Echogeleide sclerocompressietherapie met schuim Ervaren dermatologen. Zeer persoonlijke zorg. Korte wachttijden. Mohs Klinieken. Uw zorg in ervaren handen. Echogeleide sclerocompressietherapie met schuim

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

Besnijdenis (circumcisie)

Besnijdenis (circumcisie) Besnijdenis (circumcisie) Inhoudsopgave Inleiding... 1 De operatie... 1 Na de operatie... 1 Mogelijke bijwerkingen van de operatie... 2 Adviezen voor thuis... 2 Contact... 3 Tot slot... 3 Inleiding In

Nadere informatie

Lipofilling Verplaatsen van eigen vet om de contouren van het lichaam te verbeteren

Lipofilling Verplaatsen van eigen vet om de contouren van het lichaam te verbeteren Lipofilling Verplaatsen van eigen vet om de contouren van het lichaam te verbeteren Inleiding Na een operatie, ongeval of bestraling, maar ook door veroudering kunnen afwijkingen en veranderingen ontstaan

Nadere informatie

Laserbehandeling bij couperose

Laserbehandeling bij couperose DERMATOLOGIE Laserbehandeling bij couperose BEHANDELING Laserbehandeling bij couperose Couperose is een huidaandoening waarbij er in het gezicht rode tot paarse bloedvaatjes te zien zijn. Deze verwijde

Nadere informatie

Zelfinjectie-therapie bij impotentie

Zelfinjectie-therapie bij impotentie Zelfinjectie-therapie bij impotentie 1 Inleiding Erectiestoornissen vormen een veel voorkomend probleem. We spreken van een erectiestoornis indien het voor een man niet mogelijk is een erectie te krijgen

Nadere informatie

Ustekinumab. (Stelara )

Ustekinumab. (Stelara ) Ustekinumab (Stelara ) Inhoud Inleiding 3 Wanneer wordt ustekinumab gebruikt en hoe werkt het? 3 Hoe wordt het gebruikt? 3 Mogelijke bijwerkingen 4 Zwangerschap, borstvoeding en vruchtbaarheid 5 Andere

Nadere informatie

urologie Zelfinjectietherapie bij erectiestoornissen

urologie Zelfinjectietherapie bij erectiestoornissen urologie Zelfinjectietherapie bij erectiestoornissen BEHANDELING Zelfinjectietherapie bij erectiestoornissen Erectiestoornissen komen veel voor. Een erectiestoornis houdt in dat een man geen erectie (stijve

Nadere informatie

ImmunotherapIe een injectiekuur wat is het? Voor wie? hoe gebeurt het?

ImmunotherapIe een injectiekuur wat is het? Voor wie? hoe gebeurt het? Immunotherapie Immunotherapie De behandeling van allergie bestaat uit drie stappen: 1. het zoveel mogelijk vermijden van de stof die allergische klachten veroorzaakt (bijvoorbeeld saneren van de slaapkamer);

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie