Clubnieuws. AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Clubnieuws. AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen, www.av-startbaan.nl"

Transcriptie

1 Van het (nieuwe) Bestuur Na onze verkiezing op de ALV van 23 april j.l. zijn wij als nieuw Bestuur vol enthousiasme aan de slag gegaan. De eerste prioriteit die wij ons gesteld hebben, is ons snel een beeld te vormen van wat er binnen de verschillende commissies speelt. Over vier avonden verspreid hebben wij in de afgelopen maand kennis gemaakt met alle verschillende commissies door met de complete commissies in gesprek te gaan. Als je met een frisse blik kijkt naar alle activiteiten die door de commissies worden ontplooid, kan je niet anders dan onder de indruk zijn van de enorme inzet en kwaliteit die door de actieve leden van onze Vereniging worden geleverd! Na deze positieve kennismaking met de commissies hebben wij ons voorgenomen om deze lijn voort te zetten: wij willen staan voor een open en positieve communicatie met zowel de commissies als met de individuele leden en daarbij zelf het goede voorbeeld geven. Op grond van dit voornemen zal het ook niet bij dit eerste stukje in het clubnieuws blijven, maar zullen wij als Bestuur elk clubnieuws van ons laten horen. Daarnaast hopen wij ook van jullie als leden rechtstreeks te horen. Aarzel dan ook niet ons aan te schieten op de Baan, te mailen of te bellen. Naast de prioriteit op communicatie zien wij het ook als onze taak om samen met de commissies de Vereniging verder te professionaliseren. Wij willen dit vooral doen door niet alleen aandacht te hebben voor het hier en nu, maar er vooral ook voor te zorgen dat wij op de langere termijn de kwaliteit van de Vereniging kunnen waarborgen. Hiervoor zullen wij samen met de commissies het huidige beleidsplan gaan actualiseren en dit vervolgens in concrete resultaten gaan omzetten. In de komende edities van het Clubnieuws zullen we jullie hiervan op de hoogte houden. Met enthousiaste groet, namens het Bestuur, Hanco Gerritse Secretaris Het Bestuur aan het vergaderen

2 5 september: Klusdag! Op zaterdag 5 september organiseert de Vrijwilligerscommissie voor de derde keer de Klusdag! Net als de afgelopen twee jaar zal er op deze zaterdag geklust worden op en rondom de baan en het clubhuis. Achterstallig onderhoud van materiaal, een schoonmaak beurt in het clubhuis, opruimen van de materiaalhokken en nog veel meer klussen zullen worden aangepakt. De dag zal beginnen om 10.00uur en wordt uiteraard weer afgesloten met een gezellige borrel. Voor de lunch wordt gezorgd. Vorige jaren hebben we het al bewezen: vele wapperende handen maken leuk werk! Dus schrijf de datum alvast in je agenda en meld je aan door een mail te sturen naar vrijwilligerscommissie@av-startbaan.nl of teken in op de lijst in het clubhuis. Ook als je een deel van de dag kunt, ben je van harte welkom! We zoeken nog (steeds) een voorzitter! Een secretaris, een penningmeester, en drie algemene bestuursleden, maar helaas nog geen voorzitter. Wie maakt het team compleet? We zoeken nog een enthousiaste voorzitter met een groot inlevingsvermogen. Een mediator die belangen gescheiden weet te houden EN ieders belang belangrijk vindt. De voorzitter kan met verschillende karakters omgaan, durft vragen te stellen en kritisch te zijn, ook ten opzichte van zichzelf. De voorzitter geeft leiding aan het dagelijks bestuur en zit bestuur- en ledenvergaderingen voor. Daarnaast vertegenwoordigt zij of hij de vereniging zowel naar binnen als naar buiten. De voorzitter is regelmatig rondom de baan te vinden (bijvoorbeeld tijdens trainingen en wedstrijden) en heeft hierdoor contact met leden en vrijwilligers en is zichtbaar voor de vereniging en daarbuiten. Heb jij interesse om in een nieuw en voltallig bestuur als voorzitter aan de slag te gaan? Neem dan contact op met de wervingscommissie via ikbengeinteresseerd@avstartbaan.nl.

3 Goede prestaties bij tweede wedstrijd van de pupillencompetitie Een grote groep Startbaanpupillen en ouders verzamelden 6 juni op de tribune van AV 23. Zij maakten zich klaar voor de tweede competitiewedstrijd. De nummers werden opgespeld en na een warming-up konden de estafettes beginnen. Dat begon meteen goed, want er waren vijf overwinningen voor onze club. Daarna maakten iedereen zich op voor zijn eigen programma: de sprint, verspringen óf hoogspringen en balwerpen óf kogelstoten. Er deden negen minipupillen mee. De 40 meter sprint viel niet mee, ze moesten heel stil blijven zitten van de starter. Gelukkig ging dat heel goed! Ook bij het balwerpen en verspringen lieten ze zien dat ze goed hadden geoefend tijdens de training. De C pupillen deden het geweldig. Kick deed voor het eerst met een wedstrijd mee. Maar daar konden we niks van merken, want hij gooide de bal naar 25,66 meter, het verst van alle C pupillen! De anderen jongens deden ook goed hun best en uiteindelijk gingen ze er vandoor met álle podiumplaatsen. De meisjes pupillen C, Noor, Alysha, Marie en Lara gingen ook als een speer en eindigden op de vierde, vijfde, zesde en dertiende plaats. De jongens pupillen B begonnen de dag goed met een overwinning op de estafette. Maar ook het verspringen ging goed, vier jongens sprongen over de 3 meter. Eline was het enige Startbaanmeisje bij de B pupillen. Ze deed het prima en eindigde op de achtste plaats. Bij de A1 pupillen hielden Jasper en Stein de Startbaan-eer hoog. Heel hoog! Want ze sprongen allebei een PR bij hoogspringen van 1,15 meter. Ze wonnen hiermee niet alleen dat onderdeel, maar werden ook eerste en tweede in het totaalklassement. Bij de A1 meiden waren er wel 25 deelnemers, maar Chris, Rosanne en Saskia trokken zich daar niets van aan. Ze liepen alle drie onder de 10 seconden op 60 meter. En ze werden uiteindelijk derde, vierde en vijfde. Luuk, Wouter, Luwe en Swen deden het bij de A2 pupillen prima. Ze eindigden keurig in het midden van het klassement. Wouter behaalde ook nog de eerste plaats op de 1000 meter. De A2 meiden van Startbaan waren goed vertegenwoordigd. Er deden maar liefst 12 meisjes mee. Daardoor konden er drie estafetteteams worden gevormd, die alle drie het stokje veilig en vlug naar de finish wisten te brengen. Ook bij de 60 meter, het verspringen en het kogelstoten leverden de meiden goede prestaties. Bobbi en Josie haalden zelfs het podium met een tweede en derde plaats. Al met al een gezellige wedstrijd met veel goede prestaties!

4 Luilak Games Jaja, zaterdag 30 mei was het weer luilak en moest iedereen weer vroeg zijn bedje uit komen. Zoals gewoonlijk waren er ook weer de luilakgames op Startbaan, waar alle gekke en vooral leuke spelletjes gespeeld werden. Dit jaar waren er zo'n 30 junioren die met zijn alle alles spelletjes gespeeld hebben zoals: Polsstokverspringen, achteruithordelopen, fietsbandwerpen, maar ook 60 m sprinten met een tennisbal tussen je knieën (nee dat is nog niet zo makkelijk!). Na al deze inspanningen was het tijd voor een heerlijk ontbijt die de jeugdcommissie voor ons had klaar gemaakt. En ook dit jaar was er weer een winnaar: Jon! Maar als iemand kan winnen, moet er ook iemand verliezen. Dat was helaas Petra. Allebei hadden we een toepasselijk cadeau. We hebben allemaal genoten en vooral heel veel gelachen! Kijk voor de foto s op ors United Mooie prestaties bij de tweede wedstrijd de B-competitie Zondag 7 juni gingen onze B-junioren in Haarlem voor de tweede competitiewedstrijd. Bij de jongens behaalden Jon een mooie derde plaats op de 400m en Joost werd derde op zowel de 1500m als de 110m horden. Na een mooie 4 e plaats tijdens de eerste competitiewedstrijd, behaalden het team van de jongens nu de 6 e plek. Ook de meisjes B presteerden weer super. Lilian behaalde een tweede plek op de 100m sprint en een derde plaats met verspringen. Suzanne werd tweede op de 400m en Tinka eerste op de 800m. Bij het hoogspringen behaalden Mandy en Babette allebei opnieuw de 1,55. Ook op de werpnummers werd goed gepresteerd: Maaike behaalde zowel met kogel als discus de tweede plaats en Sophie werd tweede met het speerwerpen. Zij werden met deze prestaties 1 e in hun poule. Na de eerste wedstrijd stonden de meiden 12 e in de landelijke stand en na deze wedstrijd staan ze zelfs 10 e! En topprestatie die bovendien recht geeft op een plek in de landelijke finale!

5 Overige competitiestanden Meisjes D, 1 e divisie: 11 e in de regio Jongens D, 1 e divisie: 6 e in de regio > Regiofinale Meisjes C, 1 e divisie: 4 e in de regio > Regiofinale Jongens C, 2 e divisie: 9 e in de regio > Regiofinale Jongens B: 4 e in de poule op de 1 e wedstrijd, 6 e op de 2 e wedstrijd Meisjes B: 3 e in de poule op de 1 e wedstrijd, 1 e op de 2 e wedstrijd > Landelijke finale Jongens A: 3 e in de poule na de 1 e wedstrijd, 5 e plek landelijk Mannen, 2 e divisie: 2 e in de poule na twee van de drie wedstrijden, 5 e plek landelijk Vrouwen, 2 e divisie: 6 e in de poule na twee van de drie wedstrijden, 10 e plek landelijk Mannen Masters, 1 e divisie: 4 e tijdens de eerste wedstrijd, 5 e plek landelijk Vrouwen Masters, 1 e divisie: 9 e tijdens de eerste wedstrijd, 9 e plek landelijk Kom zondag 2 augustus naar het SPAR NK Atletiek In het weekend van 1 en 2 augustus vinden de Nederlands Kampioenschappen Atletiek plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Als echte atletiekliefhebber wil je daar natuurlijk bij zijn! Nieuw dit jaar is het verenigingsarrangement voor alle aangesloten verenigingen van de Atletiekunie. Kom op de finaledag (zondag 2 augustus) van de SPAR NK Atletiek met jouw vereniging naar het Olympisch Stadion voor een unieke experience. Kom clubgenoten aanmoedigen, beleef de geweldige ambiance en geniet! Een verenigingsarrangement bestaat uit: Toegangskaarten voor de gehele groep (mogen leden en niet leden zijn) Gereserveerde plekken ter hoogte van de finishlijn Lunchpakketten en een goodiebag met hierin oa. het programmaboekje Om gebruik te maken van het arrangement moet de groep uit ten minste 10 personen bestaan. De kosten bedragen 5,- per persoon. Aanmelden kan tot 13 juli. Meer informatie of het direct aanmelden kan door een te sturen naar Judith Veldman (Judith.Veldman@atletiekunie.nl) of Justin Kröder (Justin.Kroder@atletiekunie.nl). Kijk ook op de website Kom dus zondag 2 augustus met jouw vereniging naar het Olympisch Stadion in Amsterdam en beleef de SPAR NK Atletiek vanaf de beste plek in het stadion! Geef je op voor de Jurycursus! Nu de jeugdjury cursus van start is gegaan, is het ook weer tijd voor een gewone jurycursus. Zonder juryleden is het immers niet mogelijk om wedstrijden zoals de Pinkstermeerkamp en het NK Estafette te organiseren. Het voornemen is om daarmee in het najaar van start te gaan. Alle atleten en vooral ook ouders van pupillen en junioren die graag meer willen weten over de spelregels van je eigen sport of die van je kind, kunnen zich opgeven. Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Neem dan contact op via eoudenallen@online.nl Met een sportieve jurygroet, Erik van Oudenallen

6 Wist je dat Clubnieuws De Midzomernachtcross dit jaar plaats vindt op vrijdagavond 19 juni? Dit de vrolijkste dag van het jaar is? Het dit jaar mogelijk is om je voor of na de MZNC een massage te krijgen? De bijdragen hiervoor aan KIKA worden geschonken? We tijdens het Pinksterweekend weer een zeer geslaagde Pinkstermeerkamp hebben georganiseerd? Er door Startbaners op alle fronten geweldige prestaties zijn geleverd? We daarmee niet alleen de atleten bedoelen maar vooral ook de juryleden, de wedstrijdcommissie, de mensen achter de bar en het snoep en natuurlijk de EHBO-ers? Er een heleboel juryleden bij Startbaan zijn die al heel wat jaren jureren? Zij tijdens de Pinkstermeerkamp in het zonnetje zijn gezet met een officiële waarderingsspeld van de Atletiekunie? Er ondertussen een enthousiast clubje jeugdleden begonnen is met de jeugdjurycursus? Het nu op donderdagavond wel heel druk is in de kantine? Dat komt omdat ook de interne trainersopleiding op die avond plaats vindt? Onze trainers iedere donderdag, onder het genot van meerdere pakken koekjes, meer te weten komen over de techniek van de diverse atletiekonderdelen? Er vooral ook veel geleerd wordt van elkaars ervaringen? Er af en toe briljante nieuwe spelvormen en trainingen bedacht worden? Er dus iedere week weer beter training wordt gegeven door onze trainers?

AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen,

AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen, 6 september: Klusdag! Op zaterdag 6 september organiseert de Vrijwilligerscommissie voor de tweede keer de Klusdag! Net als vorig jaar zal er op deze zaterdag geklust worden op en rondom de baan en het

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Atletiek

Aanmeldingsformulier Atletiek Aanmeldingsformulier Atletiek Dit formulier invullen en uitprinten, ondertekenen en aan de trainer geven Achternaam: Roepnaam: M / V Voorletters: Geboortedatum: Lid per: E-mail adres: Straat + Huisnummer:

Nadere informatie

Jaarverslag Bestuur Groningen Atletiek

Jaarverslag Bestuur Groningen Atletiek Jaarverslag Bestuur Groningen Atletiek 2016-2017 1 Inhoudsopgave Inleiding 2 Blz. Bestuur 3 Commissies Organisatie 4 Ledenaantal per 1 januari 2017 Trainers 5 Gemeente Groningen Kleding Vertrouwenspersoon

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 1. Gezocht: trainers 2. Jurycursus 3. Kids Run 4. Mini s en C 5. Verslag oudertraining 6. Hoera! 7. Verslag pupillencompetitie AV Zaanland 8. Evening games

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016 1. Grote Club actie 2. Trainingsdag junioren 24 september 2016 3. Finale pupillen 4. Club Kampioenschappen 2016 5. Vanaf 1 november nieuwe trainingsgroepen

Nadere informatie

WEDSTRIJD ATLETIEK PUPILLEN

WEDSTRIJD ATLETIEK PUPILLEN WEDSTRIJD ATLETIEK PUPILLEN Inhoud wie is de GAC doelstellingen organisatie communicatie & coördinatie trainingsgroepen instroom nieuwe leden kleding & schoenen halen & brengen & afzeggen trainingen procedures

Nadere informatie

Junioren CD / Pupillen ABC

Junioren CD / Pupillen ABC Wedstrijdprogramma 2014 Junioren CD / Pupillen ABC A.V. Haaksbergen Website:www.av-haaksbergen.nl Procedure voor afmelden: Bij voorkeur tot 10 dagen voor een wedstrijd, dit scheelt niet alleen in werkzaamheden,

Nadere informatie

VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland. Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen

VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland. Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen VB Meerkampen 2016 Zuid-West Nederland Zaterdag 30 april Breda Zaterdag 18 juni - Spijkenisse Zaterdag 3 september Terneuzen VB Meerkampen Zuid-West Nederland In 2010 is door een aantal atletiekverenigingen

Nadere informatie

Regio Wedstrijden Pupillen Medaillewedstrijden 9 apr A av NOP M1 av Cialfo M2 21 mei B Flevo Delta M1 av PEC M2 4 juni B **de Sprinter M3 **de

Regio Wedstrijden Pupillen Medaillewedstrijden 9 apr A av NOP M1 av Cialfo M2 21 mei B Flevo Delta M1 av PEC M2 4 juni B **de Sprinter M3 **de Baan kalender 2016 Regio Wedstrijden Pupillen Medaillewedstrijden 9 apr A av NOP M1 av Cialfo M2 21 mei B Flevo Delta M1 av PEC M2 4 juni B **de Sprinter M3 **de Sprinter M4 17 sept A av De Gemzen M3 de

Nadere informatie

B/C/D Medaille wedstrijden. C/D competitie. B-competitie. Overige Competitie organisatoren

B/C/D Medaille wedstrijden. C/D competitie. B-competitie. Overige Competitie organisatoren Baan kalender 2015 B/C/D Medaille wedstrijden 25 april av PEC '10 A 9 mei de Gemzen B 5 sept av Cialfo B 19 sept av NOP A C/D competitie 18 april av Cialfo 30 mei av Isala '96 20 juni Flevo Delta 12 sept

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 32 JEUGD Juni Het einde van het schooljaar nadert.echter geen tijd om al af te bouwen!

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 32 JEUGD Juni Het einde van het schooljaar nadert.echter geen tijd om al af te bouwen! -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 32 JEUGD Juni 2017 1. Nieuwe trainers 2. Opleiding tot assistent trainer 3. A. verslag competitiewedstrijden B. Mededeling voor alle ouders 4. Pupillenweekend 5. Woensdagavondcompetitie

Nadere informatie

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten Agenda Info-avond Jeugd Zomerseizoen 2013 Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Andere activiteiten 03/04/2013 De jeugdcommissie De jeugdcommissie - vacatures Wil je als ouder een handje

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden

Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden Informatieboekje voor nieuwe jeugdleden Uitgave: 04 juni 2018 1 Inhoudsopgave 1. Categorie/leeftijd indeling Blz. 3 2. Trainingen Blz. 4 3. Wedstrijden Blz. 5 en 6 4. Kleding Blz. 7 en 8 5. Vrijwilligers

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Informatiefolder Schoolteams

Informatiefolder Schoolteams Informatiefolder Schoolteams Inleiding Hieronder vind je informatie over de schoolteams voor het schooljaar 2018-2019. Ook dit jaar hebben we ons weer ingeschreven voor verschillende sporten. Tussen de

Nadere informatie

CD-pupillen wedstrijd

CD-pupillen wedstrijd CD-pupillen wedstrijd Zondag 30 augustus 2015 Op zondag 30 augustus zal kunststof atletiekbaan van de AVON een CD en pupillenwedstrijd worden georganiseerd. De wedstrijd wordt georganiseerd door STB en

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 41 JEUGD maart 2018

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 41 JEUGD maart 2018 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 41 JEUGD maart 2018 1. Finale cross 2. Junioren weekend 3. Pupillen weekend 4. Competitie 2018 5. Gratis (sport)blessurespreekuur bij AV Zaanland 6. Athletic champs 7. NK Indoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Missie Accommodatie Leden

Missie Accommodatie Leden In deze brochure stelt Atletiek Maastricht zich aan u voor. Ook laten we u zien wat de mogelijkheden zijn om uw naam en betrokkenheid bij sport en samenleving uit te dragen. Samenwerken met sponsors geeft

Nadere informatie

VB-competitie ZuidWest-Nederland 2013

VB-competitie ZuidWest-Nederland 2013 VB-competitie ZuidWest-Nederland VB-competitie Zuidwest Nederland In 2010 is door een vijftal atletiekverenigingen het initiatief genomen om in Zuidwest Nederland een competitie op te starten voor VB-groepen.

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016!

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016! -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 19 JEUGD Februari 2016 Het heeft even geduurd, maar hier is de eerste nieuwsbrief van 2016! In deze nieuwsbrief veel nieuwtjes, data en wetenswaardigheden: 1. Nederlands Junioren

Nadere informatie

Pupillenwedstrijd 'Nieuwe Stijl' Voorbeeld draaiboek

Pupillenwedstrijd 'Nieuwe Stijl' Voorbeeld draaiboek Pupillenwedstrijd 'Nieuwe Stijl' Voorbeeld draaiboek Teamprestaties en individuele prestaties 8 atletiekonderdelen in 2,5 uur Atletiekunie Sector wedstrijdatletiek en verenigingszaken Maart 2011 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Meeting Lebbeke 13 september 2014

Meeting Lebbeke 13 september 2014 Meeting Lebbeke 13 september 2014 Het was zonnige zaterdagnamiddag in Lebbeke met een grote spartadelegatie waarbij er mooie prestaties geleverd werden. Maar liefst 14 spartabenjamins hebben deelgenomen

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Clubnieuws December 2008

Clubnieuws December 2008 Après skiën tijdens het Sluitingsfeest Jawel, ook het eindfeest hebben we weer gehad! En ik denk dat we toch wel mogen zeggen dat het een succes was! Het was een dag van stressen en een heleboel werk voor

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Het succes voor Startbaan bij de vorige crosswedstrijd (4x goud in Bussum) smaakte naar meer. In Amsterdam stonden zaterdag 6 februari 31 pupillen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016

Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016 Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016 Beste leden, Iedereen is al goed bezig geweest bij verschillende runs en natuurlijk topfit getraind. De winterkou is teruggekomen en de kerstdrukte is

Nadere informatie

DSM baancircuit. Lambert Dijkslagbaan Sportpark Molenbeek uur Ja Ja Nainschrijving: ja Inschrijfgeld 3,00 per onderdeel

DSM baancircuit. Lambert Dijkslagbaan Sportpark Molenbeek uur Ja Ja Nainschrijving: ja Inschrijfgeld 3,00 per onderdeel DSM baancircuit De Gemzen 8 April 2017 Heerde DSM Baancircuit DSM baancircuit Electronische tijd Lambert Dijkslagbaan Sportpark Molenbeek 10.00 uur Nainschrijving: ja Inschrijfgeld 3,00 per onderdeel M.

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Jeugd informatie boekje Alle informatie over Jeugdatletiek voor ouders én atleten in één handig boekje.

Jeugd informatie boekje Alle informatie over Jeugdatletiek voor ouders én atleten in één handig boekje. Jeugd informatie boekje Alle informatie over Jeugdatletiek voor ouders én atleten in één handig boekje. Jeugdatletiek O.S.S.-VOLO verzorgt atletiek voor kinderen vanaf 6 jaar. Trainingen en wedstrijden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN ATLETIEKVERENIGING FLEVO DELTA VOOR PUPILLEN EN JUNIOREN - NUMMER 8: december 2014/ januari 2015

NIEUWSBRIEF VAN ATLETIEKVERENIGING FLEVO DELTA VOOR PUPILLEN EN JUNIOREN - NUMMER 8: december 2014/ januari 2015 NIEUWSBRIEF VAN ATLETIEKVERENIGING FLEVO DELTA VOOR PUPILLEN EN JUNIOREN - NUMMER 8: december 2014/ januari 2015 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Formules & Constanten

Formules & Constanten Formules & Constanten mrt 2016 Voorwoord (Bij de 11 e uitgave) Formules en constanten De verwerking van de uitslagen van atletiekwedstrijden gebeurt in bijna alle gevallen met de computer. Dit vouwblad

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN BAANWEDSTRIJDEN 2016

INFORMATIEBULLETIN BAANWEDSTRIJDEN 2016 Algemeen In dit document vind je alle belangrijke baanwedstrijden voor 2016. Noteer de data alvast in je agenda! Bij alle wedstrijden is aangegeven op welke datum deze plaats vindt, op welke locatie (indien

Nadere informatie

Er worden binnen de vereniging zoals u weet een vijftal sporten aangeboden:

Er worden binnen de vereniging zoals u weet een vijftal sporten aangeboden: Beste leden, Let s Go gaat het nieuwe schooljaar weer van start! En dit nog steeds met dezelfde sporten! Er worden binnen de vereniging zoals u weet een vijftal sporten aangeboden: Volleybal; Judo; Tafeltennis;

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Wat gebeurt er in de vakanties?... 7 WEDSTRIJDEN... 7 Cross-competitie... 7 Wintercup... 8 Indoor... 8 WINTERACTIVITEITEN... 8 ZOMERSEIZOEN...

Wat gebeurt er in de vakanties?... 7 WEDSTRIJDEN... 7 Cross-competitie... 7 Wintercup... 8 Indoor... 8 WINTERACTIVITEITEN... 8 ZOMERSEIZOEN... Infoboekje BAV-jeugd VERENIGING... 2 DE BAV... 2 TRAININGSGROEPEN... 3 DE TRAINERS... 3 JEUGDCOMMISSIE... 4 BAV TENUE... 4 OVERIGE KLEDINGADVIEZEN... 5 Schoenen... 5 Wat doe je bij regen en/of kou?...

Nadere informatie

Welkom bij De Keien. Informatiebijeenkomst voor ouders van de jeugdleden 4 juni 2010

Welkom bij De Keien. Informatiebijeenkomst voor ouders van de jeugdleden 4 juni 2010 Welkom bij De Keien Informatiebijeenkomst voor ouders van de jeugdleden 4 juni 2010 Het doel van deze avond Welkom Het hoofddoeldoel van deze avond is om de ouders van onze jeugdleden op de hoogte te brengen

Nadere informatie

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2014 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

NOVEMBER 2012. Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.

NOVEMBER 2012. Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen. NOVEMBER 2012 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Op maandag 5 november j.l. vond onze

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Beste bewoners van Landgoed Kerkendel, Wat hebben we een geweldig weer deze zomer. Een beetje verkoeling nu gelukkig, daar waren we wel aan toe, maar voor de warmte hoeven we niet naar het buitenland met

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 29 JEUGD Maart 2017

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 29 JEUGD Maart 2017 3 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 29 JEUGD Maart 2017 1. Juniorenweekend 25/26 maart 2. Algemene ledenvergadering AVZ 3. Pupillen weekend 20/21 mei 4. Finale cross 5. Woensdagavond oefencompetitie 6. Zomercompetitie

Nadere informatie

Clubnieuws November. AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen, www.av-startbaan.nl

Clubnieuws November. AV Startbaan, postbus 263, 1180 AG Amstelveen, www.av-startbaan.nl Van het Bestuur Donderdag 27 oktober heeft de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze vereniging plaats gevonden. Traditie getrouw staat de ledenvergadering in oktober in het teken van

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Informatie avond pupillen

Informatie avond pupillen Informatie avond pupillen 31 oktober 2016 4 november 2016 Trainingen Wedstrijden Cross Indoor Begeleiding wedstrijden Trainingsweekend Sluitingsmiddag Vragen Programma Informatie 2x per jaar een informatiebrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugdzeilen GWV De Vrijbuiter

Nieuwsbrief Jeugdzeilen GWV De Vrijbuiter FEBRUARI 2015 - EDITIE 1 Nieuwsbrief Jeugdzeilen GWV De Vrijbuiter In dit nummer 1 Even voorstellen 2 Informatiebijeenkomst Even voorstellen Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat er een nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2017

NIEUWSBRIEF JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF JANUARI 2017 In deze nieuwsbrief lees je alles over de Spiridon activiteiten die de komende weken op het programma staan. Daarnaast praten we je bij over de laatste ontwikkelingen binnen de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Klanttest blok 3. Jaana Kaismo

Klanttest blok 3. Jaana Kaismo Klanttest blok 3 Jaana Kaismo Inleiding Voor mijn Klanttest blok 3 heb ik weer een open training gegeven. Een open training houdt in dat iedereen een keer gratis mag mee trainen en kijken hoe hij of zij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Beste leden, Ook al mag het eigenlijk niet meer, alsnog de beste wensen voor 2017 aan iedereen! Een nieuw jaar om weer heerlijk te trainen en allerlei leuke dingen

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Even bijpraten maart 2015

Even bijpraten maart 2015 Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 25 25 maart 2015 Agenda van de week. 08 april: Koffieochtend, met als thema: E.H.B.O. bij kinderen. Dit is een belangrijk onderwerp dus kom

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

REGLEMENT CLUBRECORDS VAN INDOOR-OUTDOOR EN WEGWEDSTRIJDEN

REGLEMENT CLUBRECORDS VAN INDOOR-OUTDOOR EN WEGWEDSTRIJDEN REGLEMENT CLUBRECORDS VAN INDOOR-OUTDOOR EN WEGWEDSTRIJDEN Atletiekvereniging Edam Aan de erkenning van clubrecords van Atletiekvereniging Edam (hierna te noemen : A.V. Edam) zijn de volgende regels verbonden.

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Infoboekje BAV-jeugd

Infoboekje BAV-jeugd Infoboekje BAV-jeugd DE VERENIGING:... 2 DE B.A.V.... 2 DE TRAINERS... 3 TRAININGSGROEPEN... 3 BAV TENUE EN KLEDINGADVIEZEN... 4 DE JEUGDCOMMISSIE.....5 WINTERSEIZOEN... 6 DE TRAININGEN... 7 WEDSTRIJDEN...

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - vrijwilligersavond 18 april - trainingstijden en -indeling teams - enquête van de TC - oefenwedstrijden NOVA 21 maart - kom helpen op het DEFinco

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Voorlichtingsbijeenkomst ouders jeugdatleten Delta Sport maart 2015

Voorlichtingsbijeenkomst ouders jeugdatleten Delta Sport maart 2015 Voorlichtingsbijeenkomst ouders jeugdatleten Delta Sport maart 2015 1. Doel vanavond 2. Trainingen 3. Indeling groepen 4. Baanwedstrijden 5. Loopwedstrijden 6. Doorkijk naar herfst/winterseizoen 7. Doorkijk

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN VOOR DEELNEMENDE PLOEGEN AAN HET FBK-GAMES NK TEAMS SENIOREN 2011

INFORMATIEBULLETIN VOOR DEELNEMENDE PLOEGEN AAN HET FBK-GAMES NK TEAMS SENIOREN 2011 INFORMATIEBULLETIN VOOR DEELNEMENDE PLOEGEN AAN HET FBK-GAMES NK TEAMS SENIOREN 2011 Accommodatie Het FBK-Games NK Teams voor senioren zal plaatsvinden in het FBK Stadion, Kuipersdijk 46 te Hengelo (O).

Nadere informatie

Algemene Analyse. Analyse Individuele atleten

Algemene Analyse. Analyse Individuele atleten Algemene Analyse De categorie B pupillen van AV 56 voor het seizoen 2017 2018 bestaat uit 4 jongens en 6 meisjes. Het grootste deel van deze groep is begonnen als C pupil of Mini en heeft dus al wat ervaring

Nadere informatie

Atletiek Amsterdam 13 juni 2014

Atletiek Amsterdam 13 juni 2014 Atletiek Amsterdam 13 juni 2014 Voorwoord Gefeliciteerd finalisten en begeleiders! Tijdens Olympic Moves The School Final in het Olympisch Stadion in Amsterdam op 13 juni a.s. strijden jullie tegen andere

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Evenals vorig jaar werden ook dit jaar tijdens de Beker van Vlaanderen een ganse reeks PR's verbeterd.

Evenals vorig jaar werden ook dit jaar tijdens de Beker van Vlaanderen een ganse reeks PR's verbeterd. Dit seizoen moesten de cadetten en scholieren jongens uitkomen in eerste afdeling, nadat ze vorig jaar de promotie naar eerste afdeling hadden afgedwongen door kampioen te worden in afdeling 2A. Hoe mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ NIEUWSBRIEF VAN ATLETIEKVERENIGING FLEVO DELTA VOOR PUPILLEN EN JUNIOREN - NUMMER 6: september 2014 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie