Aansturen Personeelsdiensten B.V. Nummer: 3 Datum: 29 september 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aansturen Personeelsdiensten B.V. Nummer: 3 Datum: 29 september 2015"

Transcriptie

1 Per Aansturen Personeelsdiensten B.V. FAILLIEMENTVERLAG Gegevens onderneming KvK Faillissementsnummer Datum van uitspraak faillissement: RechterCommissaris Curator Activiteiten onderneming Omzetgegevens Personeel gemiddeld aantal Verslagperiode Verslagperiode aantal uren Bestede uren totaal Nummer: 3 Datum: 29 september 215 Aansturen Personeelsdiensten B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3554 XK) Utrecht aan de Van der Marckstraat F maart215 mr. D.M. taal mr. A.D. van Dalen Volgens de omschrijving van de KvK: Het detacheren van personeel tussen rijscholen 213: , 4 Vanaf 22 juni tlm 27 september 215 2,45 uren 2,55 uren Algemeen In het onderstaande verslag wordt de door RECOFA voorgeschreven indeling gevolgd. Daar waar nummers zijn overgeslagen zijn de daarop betrekking hebbende onderwerpen niet van toepassing in het faillissement. Wijzigingen ten opzichte van de voorgaande verslaglegging zijn cursief afgedrukt. 1. INVENTARIATIE 1.1 Directie en organisatie: Aansturen Personeelsdiensten BV. (hierna: gefailleerde ) is op 31 maart 211 opgericht. Enig aandeelhouder en bestuurder van gefailleerde is de besloten vennootschap Aansturen Holding B.V., waarvan op zijn beurt de heer Jitze de Kroon enig aandeelhouder en bestuurder is. Hij is daarmee tevens (middellijk) bestuurder van gefailleerde. 1.2 Winst en verlies: Blijkens de door de (middellijk) bestuurder overgelegde winst en verliesrekeningen zijn de volgende resultaten behaald: 212: ,; 213: ,. 1.3 Balanstotaal: Het balanstotaal van gefailleerde bedroeg blijkens de door de (middellijk) bestuurder overgelegde gegevens: 31 december , met een positief eigen vermogen van 1.532,; Per 31 december , met een negatief eigen vermogen van 382,. 1.4 Lopende procedures: Per datum faillissement waren er volgens opgaaf van de (middellijk) bestuurder geen lopende procedures aanhangig. Hiervan is tot op heden ook niet gebleken.

2 met bij Inzake Aansturen F ersensdiensten BV. / ïhs,t nent i /7 1.5 Verzekeringen: Gefailleerde beschikte volgens opgaaf van de (middellijk) bestuurder enkel over een verzuimverzekering. De (middellijk) bestuurder heeft aangegeven zelf zorg te dragen voor opzegging/omzetting. Vooralsnog is niet gebleken van enig recht op premierestitutie. 1. Huur: Het bedrijfspand waarin gefailleerde was gevestigd, werd naar zeggen van de (middellijk) bestuurder om niet gebruikt door gefailleerde; een andere groepsvennootschap zou de huurovereenkomst zijn aangegaan. Dit lijkt te stroken met de tot op heden overgelegde administratie. 1.7 Oorzaak faillissement: Gefailleerde is feitelijk een personeelsb.v., die rijinstructeurs verhuurt aan haar zusteronderneming Aansturen Rijopleidingen B.V., een rijschool. Van deze zustervennootschap is de heer De Kroon eveneens (middellijk) bestuurder. Aansturen Rijopleidingen B.V. zou vanwege de economische crisis in zwaar weer terecht zijn gekomen, waardoor zij haar betalingsverplichtingen jegens gefailleerde niet meer kon nakomen. Daardoor kon gefailleerde op haar beurt niet meer voldoen aan haar verplichtingen jegens (ondermeer) de Belastingdienst. Uiteindelijk zag de (middellijk) bestuurder zich dan ook genoodzaakt het eigen faillissement van de vennootschap aan te vragen. 2 PERONEEL 2.1 Aantal ten tijde van faillietverklaring: Bij gefailleerde waren ten tijde van faillietverklaring 4 personeelsleden in dienst. 2.2 Aantal in jaar voor faillissement: Idem. 2.3 Datum ontslagaanzegging: De personeelsleden zijn ontslagen. machtiging van de rechtercommissaris brief d.d. 12 maart 215 Communicatie met rechtercommissaris, personeel en UWV. Afgerond. 3 ACTIVA Onroerende zaken 3.1 t/m Niet van toepassing. 3.4 Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving: Gefailleerde beschikt(e) naar zeggen van de (middellijk) bestuurder niet over bedrijfsmiddelen. Dit wordt nader onderzocht. Gefailleerde is inderdaad geen eigenaar (meer) van bedrijfsmiddelen.

3 Inzake Aansturen Perso esdiensten BV, / fanissement /7 3. Verkoopopbrengst: Vooralsnog niet van toepassing. 3.7 Boedelbijdrage: Vooralsnog niet van toepassing. 3.8 Bodemvoorrecht fiscus: Vooralsnog niet van toepassing. Onderzoek bedrijfsmiddelen. Afgerond. Voorraden/onderhanden werk 3.9 t!m Niet van toepassing Andere activa 3.12 t/m Niet van toepassing DEBITEUREN 4.1 Omvang debiteuren: Volgens opgaaf van de (middellijk) bestuurder en blijkens de overgelegde administratie is sprake van één debiteur met een schuld van circa 33., aan gefailleerde. De betreffende debiteur is de zusteronderneming van gefailleerde, Aansturen Rijopleidingen B.V. In de achterliggende periode is deze vennootschap aangeschreven en verzocht de openstaande facturen aan de boedel te voldoen, hetgeen zij tot op heden nalaat. De curator beraadt zich over vervolgstappen. Aansturen Rijopleidingen B.V. is inmiddels eveneens in staat van faillissement verklaard. De curator is ook in dat faillissement aangesteld tot curator. Gefailleerde is in het faillissement van Aansturen Rijopleidingen B.V. ten aanzien van voornoemde schuld concurrent crediteur. Uit de overgelegde resterende administratie (zie hierna onder 7.1) blijkt dat er sprake is (geweest) van een rekeningcourantverhouding tussen gefailleerde en Aansturen Holding B. V, op basis waarvan gefailleerde nog een vordering op voornoemde vennootschap heeft. De curator heeft Aansturen Holding B. V. verzocht om tot betaling hiervan over te gaan. Aansturen Holding B. V. heeft hierop uitgebreid gereageerd. De curator zet de incasso van de vordering voort. 4.2 Opbrengst: Vooralsnog onbekend. 4.3 Boedelbijdrage: Niet van toepassing. vanvan Riet

4 Inzake Aansturen Persuneelsdiensten BV, / failrssement I /7 Debiteurenincasso. De kans dat de vordering op Aansturen Rijopleidingen B. V. uit dat faillissement kan worden voldaan, is zeer klein. Het wachten is op de (wijze van) afwikkeling van het faillissement van Aansturen Rijopleidingen B. V De incasso van de rekeningcourantvordering op Aansturen Holding B. V wordt voortgezet. 5 BANK/ZEKERHEDEN 5.1 Vordering van bank(en): Gefailleerde hield een rekening aan bij de Coöperatieve Rabobank Utrecht en omstreken U.A., welke rekening reeds is geblokkeerd. Het creditsaldo per faillissementsdatum van.7 is bijgeschreven op de faillissementsrekening. 5.2 t/m 5.8 Niet van toepassing. Communicatie met de Rabo. Afgerond. DOORTART/VOORTZETTEN.1 t/m Niet van toepassing.. 7 RECHTMATIGHEID 7.1 Boekhoudplicht: De curator beschikt, ondanks herhaalde verzoeken daartoe, nog niet over de volledige boekhouding. De curator heeft inmiddels nadere stukken ontvangen, maar beschikt nog niet over de volledige administratie. De bestuurder heeft toegezegd dat de resterende administratie volgt. De curator houdt vinger aan de pols. De curator heeft inmiddels ook de resterende administratie ontvangen. De administratie lijkt te voldoen aan de eisen die de wet daaraan stelt. Wel heeft de curator enkele vragen aan de bestuurder gesteld naar aanleiding van zijn onderzoek ter zake (zie voorts hierna onder 7.5). 7.2 Depot jaarrekeningen: Er zijn geen jaarrekeningen gedeponeerd. 7.3 Goedkeurende verklaring accountant: Niet van toepassing. 7.4 tortingsverplichting aandelen: Hieraan is voldaan.

5 Inzake Aansturen Persanee,cheneen BV, / ie sernen1 Bi 1 i338 5/7 7,5 Onbehoorlijk bestuur: Het onderzoek naar eventueel onbehoorlijk bestuur zal in de komende periode worden gestart. Het gegeven dat er geen jaarrekeningen zijn gedeponeerd, brengt met zich dat op grond van art. 2:248 lid 2 BW vaststaat dat sprake is geweest van kennelijk onbehoorlijk bestuur, ten aanzien waarvan geldt dat wettelijk wordt vermoed dat dit kennelijk onbehoorlijk bestuur een belangrijke oorzaak is geweest van het faillissement. Het onderzoek naar andere vormen van kennelijk onbehoorlijk bestuur wordt voortgezet. Het onderzoek naar (andere vormen van) kennelijk onbehoorlijk bestuur is in de achterliggende periode voortgezet. De curator heeft naar aanleiding van de ontvangen resterende administratie enkele vragen aan (onder meer) de bestuurder voorgelegd. Het onderzoek zal in de komende periode worden voortgezet. 7. Paulianeus handelen: Het onderzoek naar eventueel paulianeus handelen zal in de komende periode worden gestart. Het onderzoek loopt. Ongewijzigd. (Rechtmatigheids)onderzoek administratie. Het rechtmatigheidsonderzoek loopt. Het rechtmatigheidsonderzoek wordt vervolgd. 8 CREDITEUREN 8.1 Boedelvorderingen: Naast het salaris van de curator c.s. zijn vooralsnog geen boedelvorderingen ingediend. Het UWV heeft inmiddels voor 8.585,18 aan boedelvorderingen ingediend, in verband met het loon van de werknemers over de opzegtermijn. Ongewijzigd. 8.2 Preferente vorderingen van de fiscus: De fiscus heeft tot op heden voor , aan preferente vorderingen ingediend uit hoofde van onbetaald gelaten Loonheffing en Omzetbelasting. De fiscus heeft inmiddels voor 4.359, aan preferente vorderingen ingediend. De fiscus heeft inmiddels voor 4.424, aan preferente vorderingen ingediend. 8.3 Preferente vorderingen van het UWV: Vooralsnog onbekend. Het UWV heeft tot op heden voor.795, aan preferente vorderingen ingediend.

6 Communicatie Inzake Aanstur n Persar s dier sien BV. / tahssement i 138 /7 Het UWV heeft tot op heden voor 7.739,15 aan preferente vorderingen ingediend. 8.4 Andere preferente vorderingen: Van andere preferente vorderingen is vooralsnog niet gebleken. 8.5 Aantal concurrente crediteuren: Tot op heden hebben 2 partijen een concurrente vordering ingediend. Ongewijzigd. 8. Bedrag concurrente crediteuren: 1.2,2 + P.M. Ongewijzigd. 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling: Gezien het stadium waarin het faillissement zich thans bevindt, kunnen hierover nog geen mededelingen worden gedaan. Crediteurencommunicatie. 9 OVERIG 9.1 Termijn afwikkeling faillissement: Gezien het stadium waarin het faillissement zich thans bevindt, kunnen hierover nog geen mededelingen worden gedaan. 9.2 Plan van aanpak: De hierna onder werkzaamheden te noemen actiepunten zullen worden opgepakt of voortgezet. 9.3 Indiening volgend verslag: Ultimo december 215. Ondermeer: met UWV en personeel (afgerond); Incasseren openstaande vorderingen (loopt; rekeningcourantvordering op de Holding); Onderzoek inventaris (afgerond); Rechtmatigheidsonderzoek (loopt); Crediteurencommunicatie.

7 Inzake Aansturen Personlsdiensten BV, / fafihissernerit l1i8o8 7/7 Het openbaar verslag en het bijbehorende financieel verslag zijn geen prospectus of jaarrekening. Hoewel de informatie in het openbaar verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is immers, dat onder andere bepaalde informatie nog niet beschikbaar is, nog niet geopenbaard kan worden of achteraf bijgesteld dient te worden. Dit kan gevolgen hebben voor de in het verslag geschetste perspectieven voor de crediteuren. Aan dit verslag kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Utrecht, 29september215. aie> BIJ LAGE: aan deze verslaglegging is gehecht een tussentijds financieel verslag met bijlagen.

8 Handelsnaam Inventaris, Vervoermiddelon Pagina 1 Financieel verslag per Naam Curator RechterCommissaris Insoiventienummer Aansturen Personesisdiensten B.V. mr. AD. van Dalen mr. D.M. taal C1/15/185 F Disctalmer: Het openbaar verslag en het bijbehorende tussentijds financieel verstao zijn geen prospectus of jaarrekemrtg. Hoewel de informatie in dit openbaar verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curatoc bewindvoerder niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan Mogelijk is immers dat os, bepaalde informatie nog niet beschikbaar,s, nog niet geopenbaard kan worden, of achteraf bijgesteld dient te worden. Dit kan ingrijpende gevolgen hebben voor de in dit verslag geschetste oerspectieven voor crediteuren Aan dit verslao kunnen derhalve oeen rechten worden ontleend. A. Baten not, BTW. BTW. IAJVrIlacet 1. Immateriële vaste activa Goodwill C IE. Rechten m.b.t. LE. Rechten 2. Materiële vaste activa a Onroerende za(a)k(en) [niet 58 lid 1 Fw[ Af. kosten b machinerleën c 3. Financiële vaste activa a Deelnemingen b. Intercompanyvorderingen Af: Kosten t, 4. Voorraden/OHW Voorraden OHW 5. Debiteuren Boedeldebiteuren Préfaillissement vanvan Riet Financieel,

9 Opbrengst(en) Opbrengst Onroerende Pagina 2 Financieel verslag per Naam Curator RechterCommissaris Insolventienummer Aansturen Personaalsdiensten BV. mr. AD. van Dalen mr. D.M. taal C1/15/188 F. Liguide middelen Kas Bank.7,7 7. Overige baten Bankrente Afdrachten van inkomen aan boedel Reatitutiea 29 lid 1 9 pre.faillisaemontsvorderingen Boedelbijdrage(n) Totaal Vrij actief,7 IA.2 Gebonden actief 8. fontroerende goederen ex 5 lid 1 Fw ex 58 lid 1 Fw Af. kosten Af. rechten van derden ubtotaal Ie Ie 9. Opbrengst retentlerecht Retentierecht Fw At: kosten e Ie Ie 1. Opbrengst 3:287 BW chadepenningen 3:287 9W Ie 11. Opbrengst 3:284 BW ( 3:284 BW Ie 12. zs(s(k(en) [bij Waterschap] Ie 13. Opbrengsten overige gebonden activa Opbrengsten overige gebonden activa Ie Ie e Totaal gebonden actief Financieel,

10 Inventaris, Inventaris, Opgeëist Overige je Pagina 3 Financieel verslag per Naam Curator RechterCommissaris Aansturen Personesisdiensten BV. mr. AD. van Dalen mr. D.M. taal C1/15/188F IA.357lld3FwActIet 14. Bodemzaken machinerieën ]bodemzaken] ubtotaal Af: reeds gedane afdracht aan pandhouder Extracomptabele opbrengst bodemzaken machinerleën [bodemzaken, opbrengst buiten boedel] Extracomptab.l Opbrengst 138 Waterschapswet voor waterschap ex 138 Waterschapswet 1. Overige opbrengsten 57 lid 3 Fw 57 lid 3 opbrengsten je Totaal 57 lid 3 Fwactlef Totaal actief,7 8 Reeds betaalde algemene fallllssementskosten mcl BTW BTW 1. uperpreferent s. alaris en verschotten curator b. Griffierecht deponering uitdelingslijst (reservering) c. Overige superpreferente boedelverplichtingen 2. Preferent a. UWV, premies opzegtermijn (3 WW) b. Overige hoogpreferente verplichtingen c. UWV/Personeel, loonverplichtingen vanaf faillissement (3:288 sub e 8W) ci. Personeel nietgenoten vakantiedagen (3:288 sub e 8W) e. Overige laagpreferente boedelverplichtingen 3. Concurrent s. UWV, pensioenpremies in overgenomen verplichtingen na faillissement b. Huur c. Taxatiekosten d. Overige concurrente boedelverplichtingen Financieel,

11 Pagina 4 Financieel verslag per Naam Curator RechterCommissaris Insolventienummer Aansturen Personeelsdiensten BV. mr. AD. van Dalen mr. D.M. taal C1/15/188 F C Thans nog beschikbaar Totaal A (mcl. BTW),7 Totaal B (mcl. BTW) Reeds ontvangen boedelbtw na aangifte (zie E.) Op (tussentijdse) uitdelingslijst reeds gedane uitkering aan crediteuren aldo boedelrekening.7 lo. Nog te betalen algemene taillissementskosten 1. uperpreferent a. alaris en verschotten curator b. Griffierecht deponering uitdelingslijst (reservering) c. Overige superpreferente boedelverplichtingen 2. Preferent a. UWV, premies opzegtermijn (3 WW) 1.257,75 b. Overige hoogpreferente verplichtingen c. UWV/Personeel, loonverplichtingen vanaf faillissement (3:288 sub e W) 7.327,43 d. Personeel nietgenoten vakantiedagen (3:288 sub e W) e. Overige laagpreferente boedelverplichtingen 3. Concurrent a. UWV, pensioenpremies in overgenomen verplichtingen na faillissement b. Huur c. Taxatiekosten d. Overige concurrente boedelverplichtingen C 85335,133 IE. Omzetbelasting Af te dragen omzetbelasting over activa A Terug te ontvangen omzetbelasting over betaalde kosten 1 B Terug te ontvangen omzetbelasting over nog te betalen kosten 1 D Reeds ontvangen boedelbtw na aangifte Af te dragen omzetbelasting Af te dragen RentekasBTW 1F. Berekening (voorlopig) tekort 1. aldo Boedelrekening (. mcl, BTW),7 2. Nagekomen baten )rente) 3. Af te dragen omzetbelasting (E(,7 Nog te betalen algemenefaillissementskosten )D) 8 585,18 Voorlopig voor uitdeling beschikbaar saldo 8.585,11 Af: ingediende preferente vorderingen 48.13,15 Af: ingediende concurrente vorderingen 1.2,2 PM Af: ingediende achtergestelde vorderingen Voorlopig tekort ,52 Waarschuwvt: Rubriek Fgeefteen hidkatie vart het tekorl Deze voorlopige berekenitg houdt geen teknig roet eventuelerestanworderktgen van separatisten en berak&nktgen klgesvlge art 57 lid 3 Fw Financieel,

Financieel verslag per

Financieel verslag per Financieel verslag per 04012018 Naam Curator RechterCommissaris Insolventienummer MetaIT BV P.M.C. Brouns mr. B.R.M. de Bruijn F.03/14/273 Disclaimer: Het openbaar verslag en het bijbehorende tussentijds

Nadere informatie

Financieel verslag per

Financieel verslag per Financieel verslag per 17082018 Naam Curator RechterCommissaris Insolventienummer Tekoma Engineering & Skid Building B.V. M.P. van Eedenvan Harskamp mr. W.J. Don F09/17/388 Disclaimer: Het openbaar verslag

Nadere informatie

Financieel verslag per

Financieel verslag per Financieel verslag per 08032017 Naam Curator RechterCommissaris Insolventienummer Warenhuis Bindels van Laar B.V., h.o.d.n. HEMA Kerkrade mr. E.H.J.M. Rutten mevr. mr. M.E.M.W. Nuijts C/03/14/411 F Disclaimer:

Nadere informatie

Algemene gegevens en instellingen. G e g e v e n s Gegevens curanda. Gegevens curator. Gegevens rechtbank. Bancaire gegevens

Algemene gegevens en instellingen. G e g e v e n s Gegevens curanda. Gegevens curator. Gegevens rechtbank. Bancaire gegevens Algemene gegevens en instellingen G e g e v e n s Gegevens curanda Faillissement/Surseance/Schuldsanering Faillissement Alares B.V. Adres Mauritskade 57 Postcode & Plaats 2514 HG DEN HAAG Kamer van Koophandelnummer

Nadere informatie

Faillissement/Surseance/Schuldsanering Onderhoudsbedrijf Your Allround Partner B.V. (v.h.o.d.n. Gio P Ambachtstraat 6 C.

Faillissement/Surseance/Schuldsanering Onderhoudsbedrijf Your Allround Partner B.V. (v.h.o.d.n. Gio P Ambachtstraat 6 C. Algemene gegevens en instellingen G e g e v e n s Gegevens curanda Faillissement/Surseance/Schuldsanering Faillissement Onderhoudsbedrijf Your Allround Partner B.V. (v.h.o.d.n. Gio P Adres Ambachtstraat

Nadere informatie

Algemene gegevens en instellingen. G e g e v e n s Gegevens curanda. Gegevens curator. Gegevens rechtbank. Bancaire gegevens

Algemene gegevens en instellingen. G e g e v e n s Gegevens curanda. Gegevens curator. Gegevens rechtbank. Bancaire gegevens Algemene gegevens en instellingen G e g e v e n s Gegevens curanda Faillissement/Surseance/Schuldsanering Faillissement Naam ICE Bouwgroep B.V. Adres Arend Vijfvinkelplein 50 Postcode & Plaats 2552 RX

Nadere informatie

Diesel Systems Holland B.V. Nummer: 1 Datum: 17juli 2015

Diesel Systems Holland B.V. Nummer: 1 Datum: 17juli 2015 Diesel Systems Holland B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming KvK Faillissementsnummer Datum van uitspraak faillissement: Rechter-Commissaris Curator Activiteiten onderneming Omzetgegevens Personeel

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 27052015 Faillissementsnummer: N L:TZ:0000000295: F001 Datum uitspraak: 21042015 Curator: Mr. Maarten Jochem Rogier Jansen

Nadere informatie

Algemene gegevens en instellingen. G e g e v e n s Gegevens curanda. Gegevens curator. Gegevens rechtbank. Bancaire gegevens

Algemene gegevens en instellingen. G e g e v e n s Gegevens curanda. Gegevens curator. Gegevens rechtbank. Bancaire gegevens Algemene gegevens en instellingen G e g e v e n s Gegevens curanda Faillissement/Surseance/Schuldsanering Naam Suit Facilities B.V. Adres Vughtstraat 30 Postcode & Plaats 4701 NT Roosendaal Kamer van Koophandelnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 9 Datum : 6 maart 2015 Datum laatste verslag : 4 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf van der Meij B.V. statutair gevestigd te Leiden,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 10 augustus 2015 Datum laatste verslag : 11 februari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Kom Plot! B.V., statutair gevestigd te Reeuwijk, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 27 augustus 2015 Datum laatste verslag : 22 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Laureano Beheer B.V., statutair gevestigd te Moordrecht, vestigingsadres:

Nadere informatie

Rondeel Houten B.V. Nummer: 3 Datum: 10 november 2015

Rondeel Houten B.V. Nummer: 3 Datum: 10 november 2015 Rondeel Houten B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming KvK Faillissementsnummer Datum van uitspraak faillissement: Rechter-Commissaris Curator Activiteiten onderneming Omzetgegevens Personeel gemiddeld

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/778 NL:TZ:0000001026:F001 27-10-2015 mr. J.W.H. Rouers mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Horeca Noordse Park B.V.,

Nadere informatie

Algemene gegevens en instellingen SFV versie 2.23

Algemene gegevens en instellingen SFV versie 2.23 Algemene gegevens en instellingen SFV versie 2.23 Faillissement/Surseance/Schuldsanering Naam Adres Postcode 8. Plaats Kamer van Koophandelnummer Aantal personeelsleden Telefoonnummer Faxnummer mail BTW-Plichtig

Nadere informatie

Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V.

Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V. Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22december2015 Gegevens onderneming : Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V., statutair gevestigd te ljsselstein en kantoorhoudende te (3437

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/438 NL:TZ:0000002577:F002 20-07-2016 mr. M.J. Cools mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

operational lease)", "groothandel en

operational lease), groothandel en 6 mr. Odijk J.W.M. J.W.M. BEHEER B.V. EN J.W.M. HANDELSONDERNEMING B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 24 maart 2016 Handelsnamen : Beheer B.V. (hierna: "Beheer") J.W.M. Handelsonderneming B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 3 Datum : 27 februari 2015 Datum laatste verslag : 24 november 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Fijan & Mostert Logistics B.V., statutair gevestigd te

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) RC: mr. Neijt Curator: Mr. M. Jansen Insolventienummer: F.16/15/748 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:949: F1 Nummer: 1 Datum: 1111215 Datum uitspraak: 131215 Toelichting 8,25 uur Bestede uren totaal 8,25 uur

Nadere informatie

Faillissement van Nouwens en Nouwens Holding B.V. (i.f.) Recapitulatie boedelrekening nummer NL30 ABNA

Faillissement van Nouwens en Nouwens Holding B.V. (i.f.) Recapitulatie boedelrekening nummer NL30 ABNA Pagina 1 Bijlage 1 Recapitulatie boedelrekening nummer NL30 ABNA 0501 1762 25 Nr. Datum Omschrijving Bankmutatie Grootboek BTW Toerekening 20160323 20160420 OVERBOEKING/IBAN/NL10ABNA0626990629/BIC/ABNANL2A/NAME/CENT

Nadere informatie

Algemene gegevens en instellingen SFV versie 2.23

Algemene gegevens en instellingen SFV versie 2.23 Algemene gegevens en instellingen SFV versie 2.23 Gegevens cciranda Faillissement/Surseance/Schuldsanenng Faillissement Nijgra Holding B.V. Adres Molendwarsstraat 55 Postcode & Plaats 7311 MX Apeldoorn

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 10 juni 2015 Datum laatste verslag : 8 april 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Desenco Holding B.V., statutair gevestigd te Zoetermeer, vestigingsadres:

Nadere informatie

vanvanriet deadvocaten ECS B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16juli 2015

vanvanriet deadvocaten ECS B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16juli 2015 ECS B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16juli 2015 Gegevens onderneming : ECS B.V., handelend onder de naam ECS (EASY CAD SOLUTIONS), statutair gevestigd te Woerden en kantoorhoudende te (3542

Nadere informatie

VaViBe Festival & Events B.V.

VaViBe Festival & Events B.V. VaViBe Festival & Events B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10juni 2015 Gegevens onderneming : VaViBe Festival & Events B.V., statutair gevestigd en voorheen kantoorhoudende te (3531 AH) Utrecht

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/553 NL:TZ:0000008446:F001 04-10-2016 mr. J.W.H. Rouers mr. A.M. Koene Algemeen Gegevens onderneming Recherchebureau SWB B.V.,

Nadere informatie

operational lease)", "groothandel en

operational lease), groothandel en 6 mr. J.W.M. "import J.W.M. BEHEER B.V. EN J.W.M. HANDELSONDERNEMING B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 24 maart 2016 Handelsnamen : Beheer B.V. (hierna: "Beheer") J.W.M. Handelsonderneming B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 17 juni 2014 Datum laatste verslag : 14 april 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 7 juli 2015 Datum laatste verslag : 1 mei 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ron s Fashion Holding B.V., statutair

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). 175, 42 uur

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). 175, 42 uur FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde verslag Datum 23 mei 2014 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr. L.B.A.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 2 juni 2015 Datum vorig verslag : 3 april 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Helderspace B.V., h.o.d.n. Helderwerkt,

Nadere informatie

deadvocaten vanvanriet SCHEEPSBOUW NOORD NEDERLAND B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6juli 2015

deadvocaten vanvanriet SCHEEPSBOUW NOORD NEDERLAND B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6juli 2015 SCHEEPSBOUW NOORD NEDERLAND B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6juli 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Scheepsbouw Noord Nederland B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 15 september 2015 Gegevens onderneming : Remedent Nederland B.V., statutair gevestigd te Gouda, kantoorhoudende te (2805 KG) Gouda, Koningsmantelstraat 1, KvK-nummer:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/177 NL:TZ:0000012389:F001 04-04-2017 mr. A.D. van Dalen mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming Only Tomorrow Counts B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 8 Datum : 4 juni 2015 Datum laatste verslag : 4 december 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Mainframe SW B.V. h.o.d.n. MFSW Software & Detachering statutair

Nadere informatie

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 1 dd 9 januari 2015 Gegevens onderneming JG Lamoré Beheer BV Faillissementsnummer C116/1411046 F Datum uitspraak 9 december 2014 Curator Mr MEG Murris Rechter-commissaris Mr

Nadere informatie

Samenvatting vorderingen Boedelvorderingen [0] Ingediende preferente vorderingen [1] (Nog) niet ingediende pref. Vorderingen [0]

Samenvatting vorderingen Boedelvorderingen [0] Ingediende preferente vorderingen [1] (Nog) niet ingediende pref. Vorderingen [0] , Algemene gegevens en instellingen SFV versie 2.23 gevens Gegevens curanda Faillissement/Surseance/Schuldsanering Naam Adres Postcode & Plaats Kamer van Koophandelnummer Aantal personeelsleden Telefoonnummer

Nadere informatie

Nummer: 4 Datum: 28 oktober 2015. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Real

Nummer: 4 Datum: 28 oktober 2015. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Real 213: volgt Curator Faillissementsnummer RechterCommissaris Datum van uitspraak faillissement KvK Gegevens onderneming De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Real 25 november 214 1/1 4/1

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

WORLD FUTURE INVESTMENTS B.V.

WORLD FUTURE INVESTMENTS B.V. WORLD FUTURE INVETMENT B.V. FAILLIEMENTVERLAG Nummer: 5 (tevens slot) Datum: 9 februari 216 Gegevens onderneming KvK Utrecht en omstreken Faillissementsnummer Datum van uitspraak faillissement RechterCommissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 03 maart 2014 Gegevens onderneming : GYM DE BENJAMIN HALFWEG B.V., statutair gevestigd te IJmuiden en kantoorhoudende te IJmuiden aan

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 5 maart 2014 Gegevens onderneming: HSI Trading B.V. Faillissementsnummer: F 02/13/934 Datum uitspraak: 5 november 2013 Curator:

Nadere informatie

Remco Meijers Holding B.V.

Remco Meijers Holding B.V. Remco 16/15/804 3 Dhr. Remco Meijers Holding B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 december 2015 Gegevens onderneming : Meijers Holding B.V., statutair gevestigd te Breukelen en blijkens KvK kantoorhoudende

Nadere informatie

Infratechniek BV) in 2010 is gefailleerd. Omzetgegevens 2011: 11.000,-- 2010: 64.900,-- 2009: 127.000,--

Infratechniek BV) in 2010 is gefailleerd. Omzetgegevens 2011: 11.000,-- 2010: 64.900,-- 2009: 127.000,-- FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer tweede verslag Datum 14 januari 2014 Gegevens onderneming W.R.N. Holding BV (kvk 818382339) Faillissementsnummer F.02/13/805 Datum uitspraak 17 september 2013

Nadere informatie

Verslagperiode 25 december 2014 tot en met 11 juni 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,10 uur (24 december tot en met 11 juni 2015)

Verslagperiode 25 december 2014 tot en met 11 juni 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,10 uur (24 december tot en met 11 juni 2015) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Zesde openbare verslag Datum 12 juni 2015 Gegevens onderneming NAFT B.V. Faillissementsnummer F 02/13/947 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator mr. J.A. Velenturf

Nadere informatie

ADVOCATEN J.W.M. BEHEER J.W.M. J.W.M. Handelsonderneming B.V. (hierna: Odijk. Odijk. aan het adres Boomgaardweg 59c JWMH:

ADVOCATEN J.W.M. BEHEER J.W.M. J.W.M. Handelsonderneming B.V. (hierna: Odijk. Odijk. aan het adres Boomgaardweg 59c JWMH: 6 mr. Odijk J.W.M. "import J.W.M. BEHEER B.V. EN J.W.M. HANDELSONDERNEMING B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 12 Datum: 24 juni 2016 Handelsnamen : Beheer B.V. (hierna: "Beheer") J.W.M. Handelsonderneming

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 februari 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG RECHTSPERSOON (ex art.73a Fw.) : Aannemingsbedrijf Perdok B.V. KvK Noord-Nederland nr

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG RECHTSPERSOON (ex art.73a Fw.) : Aannemingsbedrijf Perdok B.V. KvK Noord-Nederland nr OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG RECHTSPERSOON (ex art.73a Fw.) nummer : 1 d.d. : 19 december 2012 in het faillissement van : Aannemingsbedrijf Perdok B.V. gevestigd te gemeente Delfzijl, kantoorhoudend

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap MARTIN HAIR B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/464 Rechter-Commissaris: Mr. I.C. Prenger-de Kwant Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 22 augustus 2014 Datum laatste verslag : 17 februari 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bakker-Koster Beheer B.V., statutair gevestigd te Gouda,

Nadere informatie

Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: )

Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: ) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde verslag Datum 24 november 2014 Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: 18081957) Faillissementsnummer C/02/14/321 F Datum uitspraak 22 april

Nadere informatie

vanvanriet deadvocaten A: Allure RFID B.V. B: Allure Software B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 december 2015

vanvanriet deadvocaten A: Allure RFID B.V. B: Allure Software B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 december 2015 A: Allure RFID B.V. B: Allure oftware B.V. FAILLIEMENTVERLAG Nummer: 1 Datum: 24 december 215 Gegevens onderneming : A: Allure RFID B.V., statutair gevestigd te en kantoorhoudende te (3812 PM) Amersfoort

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/339 NL:TZ:0000000884:F002 08-06-2016 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap NewEMC

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 22 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 22 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 22 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 2 maart 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Meisner Consultancy B.V., statutair gevestigd te Madijk en ten tijde

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Aandeelhouder en bestuurder: Nespabé Holding BV Bestuurder Nespabé Holding BV: de heer L.A.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Aandeelhouder en bestuurder: Nespabé Holding BV Bestuurder Nespabé Holding BV: de heer L.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 16 november 2015 Gegevens onderneming Lina Dordrecht BV (kvk: 56377568) Faillissementsnummer F.02/15/508 (rb Zeeland-West-Brabant)

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F.1/15/32 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000000295:F0O 1 Datum uitspraak: 21-04-2015 Curator: R-C: Mr. M. Jansen mr.d.m.staal Algemeen Gegevens onderneming Eindexamentraining Online B.V.,

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap Big L Jeans Almere B.V., statutair gevestigd te Almere, feitelijk gevestigd te (1353 BC) Almere,

Nadere informatie

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap TBO INTERNATIONAL B.V. tevens h.o.d.n. THE HOUSE OF LINGERIE Faillissementsnummer: F.02/15/338 Rechter-Commissaris:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 maart 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning).

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 29 november 2013 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr.

Nadere informatie

Groothandel in golfkleding en aanverwante artikelen Omzetgegevens Personeel gemiddeld aantal 1

Groothandel in golfkleding en aanverwante artikelen Omzetgegevens Personeel gemiddeld aantal 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 4 februari 2014 Gegevens onderneming Anframart BV (kvk 18040188) h.o.d.n. Golf Land Made Faillissementsnummer F.02/14/8 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap HOUSE OF PRESENTS B.V. Faillissementsnummer: F.02/14/306 Rechter-Commissaris: mr. T.J. van Gessel Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 Faillissement : MaDeRi B.V. Faillissementsnummer : F 05/14/1140 Datum uitspraak : 25 november 2014 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap HUISARTSENPRAKTIJK DUSSLIER B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/181 Rechter-Commissaris: Mr. H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

Derde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Derde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet ex artikel 73a Faillissementswet Datum: 30 juni 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PENTACORE INTERNATIONAL HOLDING B.V., ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/496 NL:TZ:0000007747:F001 30-08-2016 mr. J.W.H. Rouers mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Hermes Online B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 14 april 2014 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/17/86 NL:TZ:0000012785:F001 25-04-2017 mr. H.J. de Groot mr. L.T. de Jonge Algemeen Gegevens onderneming Kaan Uitzendbureau B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsvers lag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Algemeen. Nummer: 3 Datum: 09-12-2015. Insolventienummer:

Openbaar faillissementsvers lag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Algemeen. Nummer: 3 Datum: 09-12-2015. Insolventienummer: Openbaar faillissementsvers lag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 912215 Insolventienummer: F.1/15/37 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:43:F1 Datum uitspraak: 125215 Curator: Mr. M. Jansen RC: mr.

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET 1 van 7 TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap AAA Bouw B.V., statutair gevestigd te Dronten, kantoorhoudende te (1058

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET tevens EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Stichting Ingrin Faillissementsnummer : 08/434 F Datum uitspraak : 5 september 2008 Curator : mr. L.I. Boes

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 6-0-09 Insolventienummer F.6/8/47 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000068565:F00 Datum uitspraak 8-09-08 R-C

Nadere informatie

Zesde en tevens laatste openbare verslag Datum 28 mei 2015. Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning).

Zesde en tevens laatste openbare verslag Datum 28 mei 2015. Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Zesde en tevens laatste openbare verslag Datum 28 mei 2015 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Language Services Recruitment B.V. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

... _ Stadium afwikkeling vorderingen Verificatievergadering

... _ Stadium afwikkeling vorderingen Verificatievergadering 1 Algemene gegevens en instellingen SFV versie 2.23 g e v e n s. Gegevens curanda Faillissementeurseance/Schuldsanering Naam Adres Postcode & Plaats Kamer van Koophandelnummer Aantal personeelsleden Telefoonnummer

Nadere informatie

Algemene gegevens en instellingen 1SFV versie 2.23

Algemene gegevens en instellingen 1SFV versie 2.23 Algemene gegevens en instellingen 1SFV versie 2.23 Gegevens Gegevens curanda..,...3::;..5 Faillissement/Surseance/Schuldsanenng Naam Adres Postcode 8. Pleats Kamer van Koophandelnummer Faillissement Nijgra

Nadere informatie

vanvanriet deadvocaten WORLD FUTURE INVESTMENTS B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 oktober 2015

vanvanriet deadvocaten WORLD FUTURE INVESTMENTS B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 oktober 2015 WORLD FUTURE INVESTMENTS B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 oktober 215 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap World Future lnvestments B.V., statutair gevestigd te Utrecht en kantoorhoudende

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/684 NL:TZ:0000000751:F001 15-09-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Badkamer

Nadere informatie

Argros Milieubeheer B.V. (kvk ), ook h.o.d.n. Einstein Techno Centre en ETC

Argros Milieubeheer B.V. (kvk ), ook h.o.d.n. Einstein Techno Centre en ETC FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde openbare verslag Datum 12 april 2016 Gegevens onderneming Argros Milieubeheer B.V. (kvk 23059092), ook h.o.d.n. Einstein Techno Centre en ETC Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/228 NL:TZ:0000013080:F001 11-05-2017 mr. A, van der Schee mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 11 mei 2017

Nadere informatie

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A.

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Vierde openbare verslag Datum 1 juli 2014 Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 1 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF POLAND B.V., statutair gevestigd te IJmuiden,

Nadere informatie

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET VIJFDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap Sneltax Jeko B.V., statutair gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende te (1043

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/529 NL:TZ:0000008305:F001 27-09-2016 mr. J.W.H. Rouers mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming SandrabrA B.V.. statutair gevestigd

Nadere informatie

Verslagperiode : 25 augustus 2014 t/m 24 februari 2015 Bestede uren in verslagperiode : 10,8 uren Bestede uren totaal : 50,6 uren

Verslagperiode : 25 augustus 2014 t/m 24 februari 2015 Bestede uren in verslagperiode : 10,8 uren Bestede uren totaal : 50,6 uren FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 februari 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 27-06-208 Insolventienummer F.6/8/228 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000050456:F002 Datum uitspraak 29-05-208

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/610 NL:TZ:0000009349:F001 15-11-2016 mr. M.J. Cools mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 17 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 17 november 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

kantoorhoudende aan het adres Pampuslaan 143 groothandel in huishoudelijke (schoonmaak-) artikelen.

kantoorhoudende aan het adres Pampuslaan 143 groothandel in huishoudelijke (schoonmaak-) artikelen. Zendac: Zendac: 16/13/180F 12 mr. mr. Zendac 32050416 Zendac ADVOCATEN ZENDAC GROEP B.V. EN ZENDAC WOODCARE B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 13 Datum: 19 mei 2016 Gegevens onderneming : hierna ook aangeduid

Nadere informatie