Spectaculaire 8 Daagse Motorreis van 17 tot

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Spectaculaire 8 Daagse Motorreis van 17 tot 24-08- 2013."

Transcriptie

1 Spectaculaire 8 Daagse Motorreis van 17 tot Wij waren voor de 13 e keer met 6 Vrienden op reis, en reden door 5 Landen zijnde : Duitsland Frankrijk - Zwitserland Italië en Oostenrijk. Totaal 2840 km. De volgende personen namen deel : Bart (67) Road King Police- Carel (67) Road King Classic- Frank (59) Heritage Softail - John (63) Road King Classic - Victor (68) Road King Classic en Henk (69) Street Glide CVO Organisator en voorrijder. De routes werden gemaakt met Garmin versie De Hotel overnachtingen 1x in Baden Baden 2x Interlaken 1x Locarno 1x S.Caterina Valfurva 1x Innsbruck en 1x Reutlingen zijn geboekt via Booking Com. Een geweldige organisatie waar je meestal op de dag van aankomst tot uur gratis kunt annuleren, indien de locatie niet haalbaar is. Wij ondergingen de strijd, om over 21 bergpassen te rijden. No.1 Schallenberg 1167 m. hoog - No. 2 Grimsel 2165 m. No.3 Furka 2431 m. No.4 Realp 1534 m. No.5 St.Gotthard 2108 m. No. 6 Nufenen 2480 m. - No.7 Simplon 2006 m. No. 8 San Bernardino 2065 m. No. 9 Splugen 2113 m. No.10 Del Maljola 1815 m. No. 11 Del Bernina 2323 m. No. 12 Di Aprica 1162 m. No. 13 Gavia 2621 m. No.14 Passo Dello Stelvio (Stilfser Joch) 2760 m. No. 15 Passo del Rombo (Timmelsjoch) 2474 m. No. 16 Kuhtai-sattel 2020 m. No. 17 Holtzleiten-Sattel 1126 m. No.18 Fernpass 1209 m. No. 19 Gaitpass 1093 m. No. 20 Oberjoch 1178 m. en No. 21 de Rietbergpass 1420 m. Hoog.

2 Dag 1 Zaterdag 17 Augustus Apeldoorn -Baden-Baden 530 km. De reis begon om 8.00 uur met 220 km. snelweg via Venlo tot Bad Neuenahr Ahrweiler Hierna 140 km. binnendoor o.a. langs de Laachersee, de Moezel en Rijn tot Boppard vervolgens weer snelweg en een klein stukje door Frankrijk naar Baden- Baden, bekent als lux kuuroord met speel casino s. Wij verbleven in het schitterende Hotel Raddisson Blue Badischerhof. Onze Motoren konden wij in de garage parkeren. Dag 2 Zondag 18 Augustus Baden Baden -Interlaken 390 km. Vertrek om 8.30 wat wij de gehele reis een goed tijdstip vonden. Door het zwarte woud over de Schwarzwaldhochstrasse. Hierna reden wij Zwitserland in. Langs meerdere meren rijdend, volgde de eerste bergpass van deze reis de Schallenbergpass 1167m.hoog. Met een blik op de Thunersee aankomst om uur net voor de regen met bakken uit de hemel kwam bij Hotel Central Continental in Interlaken. Hier verbleven wij 2 nachten. Het Hotel bleek helaas zwaar gedateerd, waar nog geen drankje te koop was. Bijzonder was dat er bijna geen Europeaan in Interlaken te bekennen viel, de stad en ook het Hotel zat overvol met Japanners en anderen. Dag 3 Maandag 19 Augustus Bezoek Bezienswaardigheden. Er is voldoende keus om meerdere locaties te bezichtigen o.a. De Jungfraujoch op 3454 m. of de Schilthorn op 2970m. met het Piz Gloria Restaurant waar je 360 graden uitzicht hebt. Hier werd de James Bond film On her Majesty,s Secret Service in 1969 opgenomen. Daar wij al jaren over een bezoek aan de Jungfraujoch spraken, kozen wij ondanks het slechte weer hiervoor. Gelukkig was dit de enige slechte dag van de hele reis, verder hadden wij alleen maar mooi weer met veel zon. Bezoek Jungfraujoch op 3454 m. Wij gingen met de locale trein tot Lauterbrunnen en met de tandradbaan naar het tussenstation op de Kleine Scheidegg (60 Euro p.p.). Boven overlegden wij, of het zin had om nog een keer (70 Euro p.p.) te betalen om het hoogst gelegen treinstation op de top van Europa te bezoeken. Daar het inmiddels weer regende besloten wij om dit niet te doen.

3 Frappant detail ondanks het slechte zicht was de trein naar de top overvol met Japanners, kunnen zij beter zien dan wij? De afstand met de trein is 9 km. waarvan 7 km. door de tunnel, die 100 Jaar geleden in gebruik is genomen. Onderweg stopt de trein, doormiddel van in de berg uitgehouwen gaten kun je dan alvast een voorproefje nemen van wat je boven aantreft. Eenmaal boven kun je in 25 seconden met de snelste lift van Zwitserland naar 3571m. waar je 360 graden een fenomenaal uitzicht hebt op het dak van Europa. De Jungfraujoch ligt tussen de Monch met een hoogte van 4107m. en de Jungfrau met 4158 m. hoogte. Dag 4 Dinsdag 20 Augustus Interlaken- Locarno 340 km. Wij reden deze dag over 6 Bergpassen. Langs de Brienzersee naar de Grimselpass 2165 m. Onderweg kun je nog met de Gelmerbahn die 106 graden (ong.50 % stijl omhoog gaat) naar de stuwdam. De anderen bleken hiervan niet gecharmeerd,dus reden wij door. Op de top namen wij de Panoramastrasse naar de Oberaarsee en een stuwdam (11 km)heen en terug, alvorens wij de Furka 2431 m. opreden. Hierna volgde de Realppass 1534 m. en de St.Gotthard met 2108m. Dit is de enige pass die op 3 manieren kan worden gereden. Door de 17 km. lange tunnel(niet doen), over de vernieuwde bergpass, of over de aloude Tremola. De laatste is de mooiste en nog geheel intact, het wegdek bestaat nog uit straatklinkers(kinderkopjes). Daar het inmiddels schitterend weer was reden wij de laatste. Na Airolo volgde de Nufenenpass 2480 m. Even genoeg geslingerd dachten wij richting Brig, en hoopten het gas open te kunnen draaien. Maar helaas de weg was veel te druk. Tijdens een stop hoorde één van ons een schurend geluid in zijn motorblok, wat mij deed besluiten om het Touring Handboek te raadplegen of er een H.D. Dealer (dit boek altijd op reis meenemen)in de buurt was, alvorens de Simplonpass op te rijden. Gelukkig was er in Raron een dealer maar 15 km. uit de route die snel werd gevonden. De monteur vond snel het euvel(een los gelopen bout) en stelde ons gerust dat wij al snel de reis weer konden vervolgen. Wat een super service van deze H.D. dealer met koffie en drankjes voor ons allen tijdens het wachten.

4 Gelijk even geïnformeerd of zij voor een andere motor een nieuwe achterband op voor-raad hadden, daar ik al op de eerste dag had geconstateerd dat er weinig profiel op de band zat. Héél slordig om niet voor deze zware bergpassenreis e.a. te controleren. Maar helaas de band was niet op voorraad. Na enige uren vervolgden wij onze reis, richting Simplonpass 2066 m. hoog. Vervolgens door een stukje Italië, opnieuw Zwitserland in. Na Domodossola volgde een bergweg met hellingen tot 18 %. Parallel loopt een smalspoorlijn die op spectaculaire wijze door de bergen is aangelegd. Na een enerverende dag net voor de duisternis inviel aankomst om uur in Hotel Albergo Camelia in Muralto (Locarno) waar de eigenaar zelfs zijn auto uit de garage haalde zodat wij onze motoren in zijn garage konden parkeren. Daar de inmiddels spekgladde achterband toch wel vervangen moest worden besloot de berijder om eerst de volgende morgen naar Lamone nabij Lugano te rijden om bij de H.D. Dealer de band, indien voorradig te laten vervangen. Ook bij deze H.D. Dealer super service hij stond om 9.00 uur bij het openen van de werkplaats voor de deur en werd gelijk geholpen. In de loop van de dag sloot hij zich weer bij ons aan. Dag 05 Woensdag 21 Augustus Locarno Santa Caterina Valfurva (nabij Bormio) 320 km. Vandaag wederom 6 Bergpassen. Na enige km. begon het al spectaculair te worden toen wij de San Bernardinopass 2065m. opreden. Door de 6,6 km. lange tunnel kan ook maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hierna volgde de Splugenpas met 2113 m. hoogte, waarna wij de grens passeerden en Italië inreden. Deze Pass blijft spannend vanaf de 2113m. hoogte tot op een hoogte van 400 m. alleen maar haarspeldbochten, het houdt niet op voordat je beneden bent. Aan het einde van de pass ligt het mooie dorp Chiavenna. Hierna volgde opnieuw de grens met Zwitserland en Passo del Maloja 1815m. Met uitzicht op enkele mooie meren, maakten wij een korte stop in Sankt Moritz. Opnieuw Italië binnen rijdend liep de route over Passo Del Bernina 2323m. waarna de Passo di Aprica 1162 m. een heuveltje is vergeleken met de Gaviapass 2621 m.hoog die hierna volgt. Deze lastige maar spectaculaire smalle pass is beroemd door de Giro de Italie.

5 Wat de Mont Ventoux en Col de Galibier is voor Frankrijk is de Gavia en de Stelvio voor Italië. Na dit spektakel kwamen wij aan bij het Hotel in Santa Caterina Valfurva. Een eenvoudig Hotel met een evenredige prijs maar wel voor ieder een eigen kamer. In Bormio dat iets verder ligt kon ik geen betaalbare kamers voor 6 personen vinden. Dag 06 Donderdag 22 Augustus S.C. Valfurva Innsbr. 315 km. Na een goede nachtrust op 1780m.hoogte waren de emoties van het rijden over de Gavia wat afgezwakt en wachten er 4 Passen op een nieuwe uitdaging. De eerste was de beruchte en favoriete Passo Dello Stelvio met 2760 m. de hoogste in deze reis met 39 haarspeldbochten (Tornanti) tot de top. De pass gebouwd tussen is 49 km. lang en heel vaak gereden in de Giro van Italië, maar dit Jaar lukte het vanwege zware sneeuwval niet om over de pass te rijden. Op de top hielden wij een fotostop alvorens wij de afdaling met 48 Hairpins naar Prato namen. De weg tot Merano en door de stad was erg druk en zeker geen pretje om in deze hitte te rijden. Gelukkig was dit snel vergeten,toen wij na San Leonardo linksaf sloegen naar alweer een beroemde pass. Passo del Rombo (Timmelsjoch) 2474 m.hoog op de grens Italië met Oostenrijk. Deze is met de Grossglockner de hoogste van Oostenrijk. Net voor Solden natuurlijk over de Otztaler Gletsjerstrasse, (30 km. heen terug). De top op 2850 m. was voor ons niet haalbaar, het wegdek was te slecht. Wij reden tot op een hoogte van 2650 m. waar het vanaf het terras net lijkt, dat je de snel smeltende gletsjer aan kunt raken. Na Oetz volgde de Kutai Sattel 2020 m. Hierna wachtte ons het mooie Hotel Grauer Bár in Innsbruck dicht bij de Altstad waar het na deze enerverende dag goed toeven was, en wij onder het genot van de nodige alcohol het spektakel van deze dag nog eens de revue lieten passeren. Dag 07 Vrijdag 23 Augustus Innsbruck - Reutlingen 380 km. De 5 Bergpassen die ons nog resten zijn niet hoog te noemen, wij reden over de Holzleitensattel 1126 m.- Fernpass 1209 m.- Gaitpass 1093 m. - Oberjoch 1178 m. en over de verrassende Rietbergpass 1420 m. net voor de grens Duitsland Oostenrijk. Wel troffen wij nog enkele behoorlijke stijgingspersentages tot 18 %. In Reutlingen vierden wij onze laatste avond van deze reis.

6 Dag 08 Zaterdag 24 Augustus Reutlingen Apeldoorn 570 km. Bijna geheel over de snelweg. Deze reis werd georganiseerd door Henk Wielink. Bestuurslid - Head R.C. en Activity Officer van het Rock City Chapter in Amersfoort voor info. henk@rockcitychapter.nl

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O. 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport!

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O. 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Topsport in de Alpen 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Italiaanse Alpenrit op de fiets!

Italiaanse Alpenrit op de fiets! Italiaanse Alpenrit op de fiets! Ben jij een liefhebber van mooie beklimmingen en afdalingen in het hooggebergte van de Italiaanse en Zwitserse alpen? Dan hebben wij voor u de perfecte fietsweek (6 dagen

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je zelf en je auto te

Nadere informatie

REISVERSLAG HONDA4FEST CEREGLIO MEI 2007

REISVERSLAG HONDA4FEST CEREGLIO MEI 2007 1 van 9 18-11-2012 20:38 REISVERSLAG HONDA4FEST CEREGLIO 16-22 MEI 2007 Door René van Maanen en Ronald van de Bijl Eigenlijk is het allemaal begonnen met een grap. Doordat ik René had gevraagd om mee te

Nadere informatie

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O

52 22 N 5 31 O. Topsport in de Alpen. CarChallenge N, 5 31 O 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport! Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je zelf en je auto te

Nadere informatie

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm In 2011 gingen mijn man en ik 10 dagen op vakantie naar Cyprus. Toen we geland waren, stond er een taxi klaar, om ons naar ons vakantieverblijf, te brengen.

Nadere informatie

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O

Topsport in de Alpen. CarChallenge 52 22 N, 5 31 O Topsport in de Alpen 25 bergpassen rijden is leuk en spannend. Maar 25 bergpassen rijden in 5 dagen is bijna topsport Wij dagen je uit om de mooiste passen van de alpen te bedwingen en het beste uit je

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

Giro di KiKa e etappe IL Classico / Bolzano Bormio = 153 km en hoogtemeters

Giro di KiKa e etappe IL Classico / Bolzano Bormio = 153 km en hoogtemeters Giro di KiKa 2016 In januari heb ik de beslissing genomen om dit jaar mee te doen aan Giro di Kika 2016. Dit is een 6 daagse fietstocht ten bate van de strijd tegen kinderkanker, door de Dolomieten met

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Toerweekend 10 t/m 13 Juni

Toerweekend 10 t/m 13 Juni Toerweekend 10 t/m 13 Juni Het toerweekend staat in 2010 gepland van donderdagavond 10 t/m zondag 13 juni. Dit jaar heb ik als toerbestemming m n oog laten vallen op de vulkaaneifel. In tegenstelling tot

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de Begin september 2016 hebben wij, Paul, Jordi, Peter, Ed en ik (Erik) de achtdaagse toer gelopen in Val Gardena Dolomieten. Deze toer was zonder meer grandioos en grandioos geregeld. Na enig zoeken op internet,

Nadere informatie

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat.

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat. Zwitserland 2014 Reisbeschrijving Heeft u altijd al op de mooiste plekken van Zwitserland willen fotograferen? Samen met een lokale topfotograaf heb ik een fotoreis ontwikkeld waarin de (herfst) landschappen

Nadere informatie

Motorreis Lofoten 2017

Motorreis Lofoten 2017 Motorreis Lofoten 2017 21 juli t/m 1 augustus 2017 (12 dagen) Reisnummer: MR-1-17 Prijs pp: vanaf 1.160,- tot 2.660,-/ 2.770,- (zie informatie voor specificatie) Voor de zesde keer organiseren wij (Marijke

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Het begon allemaal in 1994. Jubileum uitgave VOORJAAR

Het begon allemaal in 1994. Jubileum uitgave VOORJAAR Chapter: 9289 JAARGANG 20 Jubileum uitgave AMERSFOORT - HOLLAND VOORJAAR Het begon allemaal in RCC AGENDA ROCK CITY CHARITY LADIES OF HARLEY RITVERSLAGEN 2013 BOOK REVIEW REISVERSLAG RCC-VOORJAAR 1 ook

Nadere informatie

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10 Wandelweek september 2012 in Oostenrijk, Stubaier Alpen, Sellrain Dit keer ben ik alleen op pad gegaan. Mijn doel is een huttentocht te maken van 5 hutten met twee gletsjer overgangen. De start van de

Nadere informatie

Mandela del Laro. PDF created with pdffactory Pro trial version

Mandela del Laro. PDF created with pdffactory Pro trial version Mandela del Laro Ja hoor het is alweer een jaar geleden de motorvakantie staat weer voor de deur, op Zaterdag 7 Juli 2001 vertrekken we met als eerste bestemming " Schwartzwald (D)". De weersvoorspellingen

Nadere informatie

Wielervrienden in het Zwarte woud.

Wielervrienden in het Zwarte woud. Wielervrienden in het Zwarte woud. Op zondag 4 augustus vertrokken 5 wielervrienden, Ber Fraats, Lambert Jeukens, Andre Janssen, William van der Coelen, Ed op den Camp en Jo Fraats als gastrijder, naar

Nadere informatie

Foto 1: krotten langs de wegen. Foto 3: Wat een drukte op de straten. Foto 4: Kraampjes en straatverkopers langs de wegen

Foto 1: krotten langs de wegen. Foto 3: Wat een drukte op de straten. Foto 4: Kraampjes en straatverkopers langs de wegen Dag 1: Lange reis en eerste indrukken Nadat we afscheid hadden genomen van onze familie en vrienden stapten we in het vliegtuig op Schiphol naar Mumbai. Donderdag 12 februari 's ochtends om 07.00 kwamen

Nadere informatie

woensdag 14 juni - zondag 18 juni

woensdag 14 juni - zondag 18 juni woensdag 14 juni - zondag 18 juni 201716 woensdag 14 juni - zondag 18 juni 2017 Vijf dagen ultiem auto-avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. GT Rally presenteert, in samenwerking met Lex Classics, Rally

Nadere informatie

PCH ALPENSTRAßENFAHRT

PCH ALPENSTRAßENFAHRT Leerdam, 13 juli 2015 PCH ALPENSTRAßENFAHRT Donderdag 3 september t/m dinsdag 8 september 2015 Geachte Porsche Club Holland leden, Graag nodigen wij u uit voor de 2015 van de Porsche Club Holland. In het

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

Petrolhead.be. het magazine voor automobiel plezier. nummer 70 15 februari 2015

Petrolhead.be. het magazine voor automobiel plezier. nummer 70 15 februari 2015 Petrolhead.be het magazine voor automobiel plezier nummer 70 15 februari 2015 plus Mercedes 4Matic Hyundai i20 Mazda 2 Peugeot 308 gt summer MaratHon renault Kadjar land rover Morgen vergelijkende test

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

Dampfbahn Furka-Bergstrecke Historie van de Dampfbahn Furka-Bergstrecke

Dampfbahn Furka-Bergstrecke Historie van de Dampfbahn Furka-Bergstrecke Dampfbahn Furka-Bergstrecke Historie van de Dampfbahn Furka-Bergstrecke Tekst: J. Wolff Foto's: Archief FO/MGB, C. Keizer, D. van Nimwegen, K. Scholtes & M. Schuring Copyright VFB Sectie Nederland 2009-2010

Nadere informatie

Ride to H.O.G. European Rally Cascais Portugal Juni 2012. Aanrijroute GPS Deel 1 Maastricht Saint Flour.

Ride to H.O.G. European Rally Cascais Portugal Juni 2012. Aanrijroute GPS Deel 1 Maastricht Saint Flour. Ride to H.O.G. European Rally Cascais Portugal Juni 2012 Heenreis : Er zijn 2 mogelijkheden tot de start in Narbonne, geheel rijdend met de motor.of met de D.B. Autoslaaptrein Dusseldorf Narbonne. De trein

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Coast Riders Chapter Alkmaar. Presentatie Events 2019

Coast Riders Chapter Alkmaar. Presentatie Events 2019 Coast Riders Chapter Alkmaar Presentatie Events 2019 Commissie events, wie zijn wij. De commissie events bestaat uit: Harry en Toos Pronk Sjaak en Renée Zuurbier Yvonne van Bekkum Martin Meijer Sonja Hoogkamer

Nadere informatie

APRIL LEJOG ROYAL. PETROL & WINE programma 2015 data onder voorbehoud de reizen gaan door bij deelname van minimaal 10 equipes

APRIL LEJOG ROYAL. PETROL & WINE programma 2015 data onder voorbehoud de reizen gaan door bij deelname van minimaal 10 equipes PETROL & WINE 2015 Het nieuwe jaarprogramma van Petrol & Wine voor 2015, met veel nieuwe reizen, maar op de vertrouwde leest geschoeid: bijzondere hotels van topklasse, schitterende wegen speciaal geselecteerd

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Zaterdag 18 oktober 2003 Om 5 uur loopt de wekker af. Gisteravond hebben we de camper al ingepakt dus blijft vanmorgen

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

DAG 1 vrijdag

DAG 1 vrijdag The IJmuiden Newcastle ferry DAG 1 vrijdag 09-09-2011 420km Vertrek uit IJmuiden om 17:00 uur. Op de ferry hebben we een luxe cabines met zeezicht gereserveerd, maar je kunt natuurlijk ook eerst lekker

Nadere informatie

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 Het Goodwood Festival of Speed vindt jaarlijks plaats op het zuid-engelse landgoed Goodwood en is een uniek motorsport evenement dat eigenlijk door geen

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Heuvelklas in Westouter

Heuvelklas in Westouter K L A S N I E U W S U I T K L A S 4! Jaargang 9, nummer 31 23 mei 2016 Heuvelklas in Westouter De maandag na de heuvelklas stonden we nog even stil bij de heuvelklas. We speelden een heuvelklasquiz en

Nadere informatie

WO DER ELBLING WÄCHST Concertreis 2008 Maastrichts Mannenkoor naar Trier deel 1.

WO DER ELBLING WÄCHST Concertreis 2008 Maastrichts Mannenkoor naar Trier deel 1. WO DER ELBLING WÄCHST Concertreis 2008 Maastrichts Mannenkoor naar Trier deel 1. Wat hebben we een fantastisch weer gehad op onze concertreis naar Trier. Al vanaf de opstapplaatsen zat de stemming er al

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van donker naar licht is geverfd en dat vind ik heel speciaal

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Mont Ventoux & Stelvio

Mont Ventoux & Stelvio Mont Ventoux & Stelvio Wie zijn wij? Robert Lagendijk Corinne Lamers Daan van Breda Matthijs Pronk (foto) UITDAGINGEN 2017 * Mont Ventoux: 8 juni * Stelvio: 7-8-9 september Mogelijkheden Wandelen Hardlopen

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Wales en Meer 2 t/m 8 April 2017 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Aberdovey-Aberystwyth- Devills bridge-stratta Florida-Llandovery-Hay on Wey-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

Oost-Europa Commissie Maasdijk Украина 2012

Oost-Europa Commissie Maasdijk Украина 2012 Oost-Europa Commissie Maasdijk Украина 2012 Bezoek projecten ds. Sandor Kovacs wie: wat: waar: wanneer: hoe: Niels en Theo Bezoek van onze vrienden aldaar, hand & spandiensten en inspiratie opdoen Subkarpaten,

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine "Moen" Huset Laukvikveien Laukvik, Norge

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine Moen Huset Laukvikveien Laukvik, Norge Harley Davidson Motorreis Noordkaap 2016 - MR-2-16 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Prijs : 1.515,- voor solorijder op eigen motor, 3.110,- voor solorijder op huurmotor. 2.330,- met meerijder op

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

Verslag Campertrip Tour de France 2012.

Verslag Campertrip Tour de France 2012. Verslag Campertrip Tour de France 2012. Het leek ons wel leuk om eens een etappe van de Tour van nabij mee te maken. We hebben gekozen voor de eerste bergetappe, van Macon naar Bellegarde sur Valserine.

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 2017 Vier dagen ultiem auto-avontuur rondom Goodwood Revival. GT Rally presenteert, in samenwerking met Louwman

Nadere informatie

PEELTRAPPERS ON TOUR!

PEELTRAPPERS ON TOUR! PEELTRAPPERS ON TOUR! Zwarte Woud 2017 420 kilometer 9000 hoogtemeters Programma Woensdag 26 juli Vertrek Odiliapeel: 07.00 uur Aankomst Bad Krozingen: 12.00 uur Vervoer: Bus voor personen en fietsen.

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 1 van 15 18-11-2012 20:40 WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 Door René van Maanen en Nol van Asseldonk Maandag begon de week met wat slechtere weersvoorspellingen voor het weekeinde.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim.

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Door omstandigheden moest de groep van Hein Tol zich enkele weken voor vertrek helaas terugtrekken. Onze groep bestaande uit Simon Kras, Johan

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Offroad en Meer 3 t/m 9 April 2016 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Snowdonia-Aberdovey-AberystwythDevills bridge- Stratta Florida-Llandovery-Oxford-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules.

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. 06-12-2012. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. In bewolkt weer, maar nog met een redelijke temperatuur rijden we om 11.15 na 4050 km van Valdelagrana weg. Een kwartier

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND 1 van 10 18-11-2012 20:41 WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND CB four weekend in Syke - Duitsland Oke hier een klein verslag van het weekend: Het uiteindelijke vertrekpunt zou dus hier bij mij zijn in zwolle,

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

4753 Kilometer + maximaal 20 dagen.

4753 Kilometer + maximaal 20 dagen. Info: rondje polen 4753 Kilometer + maximaal 20 dagen. R o n d j e P o l e n --> J u l i 2 0 1 3 Pagina 1 Papieren niet vergeten om mee te nemen (Waterdicht verpakken): Paspoort Rijbewijs Kenteken papieren

Nadere informatie

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 Provided by Fanart Central. http://www.fanart-central.net/stories/user/fightgirl91/21803/rijm Chapter 1 - rijm 2 1 - rijm Gepaard

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Drauradweg & Karintische meren standplaats 8 d.

Drauradweg & Karintische meren standplaats 8 d. Drauradweg & Karintische meren standplaats 8 d. individuele hotelfietsreis vanaf 428 FIETSSPECIAL VANUIT HOTEL ROSENTALERHOF In het zuiden van Oostenrijk, grenzend aan Italië en Slovenië, ligt de zonnige

Nadere informatie

Verslag Aikidostage Alain Peyrache Shihan EPA-ISTA

Verslag Aikidostage Alain Peyrache Shihan EPA-ISTA Verslag Aikidostage Alain Peyrache Shihan EPA-ISTA Bar sur Aube (Frankrijk) 15-16 oktober 2011 Stefan Gielliet Overpeinzingen ter inleiding Waarom naar deze stage? Ik heb mij enkele weken geleden ingeschreven

Nadere informatie

Donkervoort Endless Season

Donkervoort Endless Season Donkervoort Endless Season Verleng het rijseizoen onder de Spaanse zon! www.donkervoort.com Endless Season Kan het Donkervoort rijseizoen wat u betreft niet lang genoeg duren en ziet u alweer op tegen

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Passenrondrit Oostenrijk Italië Zwitserland

Passenrondrit Oostenrijk Italië Zwitserland Passenrondrit Oostenrijk Italië Zwitserland Pfunds - Scuol - Zernez - Ofenpass - Santa Maria - Umbrail Pass - Stilfser Joch - Reschensee - Reschenpass - Nauders - Pfunds Wandelen is de mooiste manier om

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

November 2010. Nieuwsbrief 1

November 2010. Nieuwsbrief 1 Nieuwsbrief 1 Finse, Noorwegen Hallo! Welkom bij mijn eerste echte nieuwsbrief. Mijn intentie is om ongeveer elke 2 a 3 maanden een nieuwsbrief te maken met mijn belevenissen. Ik kreeg dit idee van mijn

Nadere informatie

Dampfbahn Furka-Bergstrecke Bereikbaarheid Dampfbahn Furka-Bergstrecke

Dampfbahn Furka-Bergstrecke Bereikbaarheid Dampfbahn Furka-Bergstrecke Dampfbahn Furka-Bergstrecke Bereikbaarheid Dampfbahn Furka-Bergstrecke Tekst: J. Wolff Foto: K. Scholtes Copyright VFB Sectie Nederland 2009-2010 www.furkabahn.nl Per openbaar vervoer: Vanuit Nederland

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Scotland in 5 etappes

Scotland in 5 etappes Scotland in 5 etappes Het lijkt ver weg, maar Schotland is zo dichtbij! Een totaal andere wereld aan de andere kant van de Noordzee. heeft de mooiste route voor je uitgestippeld en neemt je graag mee op

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie