UBUNTU BOX. Beste, Veel plezier met de Ubuntu Box!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UBUNTU BOX. Beste, Veel plezier met de Ubuntu Box!"

Transcriptie

1

2 UBUNTU BOX Beste, Proficiat met de aankoop van deze Ubuntu Box. Uit één van de bonnen in deze Ubuntu Box kunt u een uniek en eerlijk geschenk kiezen dat vervaardigd is door cliënten van Groep Ubuntu. Groep Ubuntu is de netwerkorganisatie van vzw Regenboog, vzw Feniks en vzw t Kruispunt, organisaties ter ondersteuning van personen met een beperking in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Als Groep Ubuntu willen we, vanuit een houding van respect en gelijkwaardigheid, mensen met een beperking en hun netwerk ondersteunen in het vinden van een rol van betekenis in de samenleving en een eigen gewaardeerde plek om kwaliteitsvol te leven. We doen dit vanuit het besef dat verbondenheid met alle mensen noodzakelijk is om zichzelf als individu te kennen en te ontwikkelen. Daartoe willen we alle aanwezige talenten en expertise van cliënten en medewerkers inzetten, netwerken aangaan en eigen initiatieven opstarten. Veel plezier met de Ubuntu Box!

3 OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL CADEAU? Regenboogspectrum biedt exclusieve geschenken aan voor elke gelegenheid. Het gamma van producten bestaat uit gepersonaliseerde kaarsen, cache-pots, beeldjes in keramiek, met de hand gemaakte wenskaarten, artisanale voedingsproducten als advocaat, picon, porto, en zo veel meer. De winkel is gespecialiseerd in orginele doopsuikerartikelen met een aangepaste presentatie.

4 LOOK GOOD... FEEL GOOD! U houdt van een origineel juweel of een handgemaakte sjaal? KnaP Kuurne kan dit voor u realiseren. Kom langs met uw ideeën en we bekijken samen hoe we dit kunnen creëren. U kan ook kiezen uit het bestaande gamma van juwelen of sjaals.

5 KERAMISCHE DINOSAURUS VAN NIELS-JAN TAVERNIER Niels-Jan Tavernier is gefascineerd door dinosaurussen, planeten en ruimtetuigen. Hij bezit een hele collectie keramische dinosaurussen waaruit u een keuze kunt maken.

6 VAN OUD NAAR NIEUW... D&A Feniks maakt unieke en originele handgeschepte kaarten voor alle gelegenheden. We ontvangen u graag om samen een ontwerp te maken en een unieke kaart te realiseren.

7 OUDE VOLKSSPELEN In KnaP Avelgem kan u ter waarde van 25 euro volksspelen ontlenen. Sjoelbak, kubbs, mannekesspel, ringwerpen zijn maar enkele spelen uit het gamma. Er is voor elk wat wils. Graag vooraf reserveren.

8 HANDGEMAAKTE SJAAL VAN LINDSY MERVYLDE Lindsey Mervylde is een getalenteerde textielkunstenares die meerdere technieken zoals vilten, breien, stikken, naaien en borduren met elkaar verweeft. Op lange stroken zijde vilt ze met kleur prachtige sjaals.

9 EHBVB: EERSTE HULP BIJ VERSLETEN BOEKEN Valt je lievelingsboek bijna uit elkaar? Dan kan je terecht in het boekbindatelier van D&A feniks. Wij herstellen en herbinden oude of versleten boeken.

10 HANDGEBREIDE MUTS OF SJAAL VAN JULIA BECKX Julia Beckx is al jarenlang bezig met stof en wol. Zo maakt ze handgebreide wollen sjaals of mutsen. Indien gewenst kan u zelf de kleur kiezen en breit Julia met plezier er één die u als gegoten zit.

11 GANZENHOF SMULBON Geniet van overheerlijke verse biogroenten, op steen gebakken biobrood en artisanale bereidingen zoals confituren, siropen, likeuren en noem zo maar op.

12 GANZENHOF SMULBON

13 KUNSTKAARTEN De kunstkaarten zijn reproducties van kunstwerken van kunstenaars met een beperking uit de diverse ateliers van Kunstwerkplaats De Zandberg. U krijgt een pakket van 16 kleine en 2 grote kunstkaarten met enveloppes.

14 T GANZENHOF TOERKE Maak op interactieve manier kennis met de bruisende, boeiende bioboerderij Het Ganzenhof! We bieden een twee uur durend bezoek aan een groep van maximaal 10 personen en sluiten dit af met koffie en versgebakken koekjes. De bezoeken gaan door in de voormiddag tussen uur en uur. We vragen om 2 weken voor het bezoek te reserveren.

15 KOM EN VERMENIGVULDIG In de kopie en afterprint van D&A feniks kan u terecht voor kleurenprints, kopiewerk, inbinden, plooien en nieten. Kortom: wij maken werk van uw prints!

16 LINOSNEDE VAN FRÉDÉRIC DESCHAMPS Frédéric Deschamps maakt grafisch werk, keramiek en tekeningen. Hij ontwierp een linosnede en drukte die af in 1 of 2 kleuren. De één-kleuren-box kreeg de naam Le cheval nait pas au box. De 2-kleuren-druk draagt de titel Le cheval au boxe.

17 VERHUUR CATERINGMATERIAAL Voor alle verhuur van cateringmateriaal (borden, bestek, wijnglazen en tassen,...) kan u terecht in KnaP Avelgem. Deze bon geeft u recht op het ontlenen van cateringmateriaal ter waarde van 25 euro. Graag vooraf reserveren!

18 KINDERBOEKJE VAN JULIA BECKX EN PATRCIK DEMEESTERE Julia Beckx en Patrick Demeestere maken samen kinderboekjes in textiel. Het zijn collages met foto s, geborduurde texturen, bestikte delen en soms een verfaccent.

19 LINOSNEDE PHILIPPE PERSOONS Phillipe Persoons is al jaren bezig met grafische technieken. Hij maakte een linosnede en drukte die af in 1 of 2 kleuren. Het thema is liefde.

20 BON VOOR SATELLIETEN Satelliet Datum Naam klant Adres

21 WAT GEVEN MENSEN AAN ELKAAR? Soldaten geven elkaar Gouden medailles Kloosterzusters geven elkaar De zegen Clowns geven elkaar Een rode neus Een niets-neus Zeevaarders geven elkaar Een schip dat niet zinkt Gino Ramacker

Wij bieden een ruim en divers aanbod aan op vlak van wonen, werken, vorming en vrije tijd in de regio Zuid-West-Vlaanderen.

Wij bieden een ruim en divers aanbod aan op vlak van wonen, werken, vorming en vrije tijd in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Groep Ubuntu Groep Ubuntu is de netwerkorganisatie van Regenboog, Feniks en t Kruispunt, organisaties ter ondersteuning van personen met een beperking, respectievelijk in Kuurne, Avelgem en Harelbeke gelegen.

Nadere informatie

Voor al jouw vragen rond welzijn, werken en wonen

Voor al jouw vragen rond welzijn, werken en wonen OCMW - Sociale Dienst OCMW- Secretariaat Woon-Zorg Dorpsdienst ZOHRA Lokale Werkwinkel met VDAB en PWA-Dienstenbedrijf Ondersteuningsnetwerk UBUNTU Voor al jouw vragen rond welzijn, werken en wonen Het

Nadere informatie

The art of giving. Geven brengt geluk

The art of giving. Geven brengt geluk The art of giving Geven brengt geluk 25 jaar ervaring geeft u rust en zekerheid Waardeer uw medewerkers met een passend geschenk In de huidige tijd wordt veel van uw medewerkers gevraagd. Met het geven

Nadere informatie

Welkom in Onze (Web)shop. Onze producten

Welkom in Onze (Web)shop. Onze producten Welkom in Onze (Web)shop Buurthuis Op Maat is een samenwerkingsverband van verschillende voorzieningen voor personen met een handicap in Brasschaat. Zij hebben de handen in elkaar geslagen en hun sterke

Nadere informatie

www.rawa.nl Geef KunstMagazine Tijdloos

www.rawa.nl Geef KunstMagazine Tijdloos Idee Geef www.rawa.nl KunstMagazine Tijdloos Uniek Cadeau Cadeau trend voor mensen die iets blijvends willen geven Als relatiegeschenk We hebben een collectie handgemaakte beeldjes vervaardigd van staal,

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017 Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 10.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! 29, 30 september en 1 oktober 2017 20, 21 en 22 oktober 2017 Feiten op een rij

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 12.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Hardenberg 29, 30 september en 1 oktober 2017 Gorinchem 20, 21 en 22 oktober 2017

Nadere informatie

Tekst gekleurd in roze = opmerkingen/bedenkingen van de vertaler (niet uit het originele patroon)

Tekst gekleurd in roze = opmerkingen/bedenkingen van de vertaler (niet uit het originele patroon) 1/13 KNABBEL & BABBEL Irka! (Irene Kiss) Vertaling Charami.com VRIJWARINGSCLAUSULE PATROON Dit patroon, inclusief alle foto s, behoort toe aan Irka!, ook bekend als Irene Kiss (http://irkachan.blogspot.com).

Nadere informatie

BASISONDERWIJS Sint-Niklaas 2014-2015 1

BASISONDERWIJS Sint-Niklaas 2014-2015 1 BASISONDERWIJS Sint-Niklaas 2014-2015 1 KLEUTERS DERDE KLEUTERKLAS // WORKSHOP HET KUNSTENAARSATELIER Altijd al van gedroomd om als een kunstenaar aan de slag te gaan met écht kunstenaarsmateriaal? Het

Nadere informatie

Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft:

Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft: PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID Deel A: Auditief gedeelte Voorbeeldexamen 2 Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft:

Nadere informatie

gratis goodiebag t.w.v. 17,50 KreaDoe aanbieding: boeken & magazines 3,= korting op Haken & kleur Feest,

gratis goodiebag t.w.v. 17,50 KreaDoe aanbieding: boeken & magazines 3,= korting op Haken & kleur Feest, boeken & magazines Met deze bon krijgt u bij stand 07.C044 van Forte Uitgevers 3,= korting op Haken & kleur Feest, het nieuwe boek van Saskia & Claire (ISBN 9789462500174) Actieprijs: van 14,95 voor 11,95

Nadere informatie

Een etalage Geen depot. Basisprincipes voor een museumwebshop

Een etalage Geen depot. Basisprincipes voor een museumwebshop Een etalage Geen depot Basisprincipes voor een museumwebshop ONLINE RETAIL IN NEDERLAND - BRON: THUISWINKEL.ORG 9 Miljard Euro Digital shoppers In 2011 hebben 10,2 miljoen mensen een of meer online aankopen

Nadere informatie

veronove lanceert planeettegels tijdens batibouw

veronove lanceert planeettegels tijdens batibouw PERSMAP PLANETS veronove lanceert planeettegels tijdens batibouw Buitenaardse tegelcollectie voor exceptionele interieurs Ninove, 1 januari 2012 Speciaal voor Batibouw stelt Veronove haar exclusieve collectie

Nadere informatie

TERRE À TERRE, PURE FRANSE DECORATIE Bij binnenkomst in het dorp Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug bevindt zich de winkel Terre à Terre. Authentieke Franse producten zijn de basis voor deze charmant

Nadere informatie

DOMINIQUE DUFAIT designer lederwaren. Dominique Dufait designer lederwaren

DOMINIQUE DUFAIT designer lederwaren. Dominique Dufait designer lederwaren DOMINIQUE DUFAIT designer lederwaren Een groot stuk leder, ooit de huid van een koe. Insecten, prikkeldraad, een brandmerk, laten hun sporen na. De huid heeft geleefd. Een scherp mes snijdt een patroon

Nadere informatie

Filosoferen over kunst. Educatief programma over kunst voor primair en voortgezet onderwijs. 4 k i d s

Filosoferen over kunst. Educatief programma over kunst voor primair en voortgezet onderwijs. 4 k i d s de kunstuitleen arnhem thuis in beeldende kunst Filosoferen over kunst Educatief programma over kunst voor primair en voortgezet onderwijs 4 k i d s Verder kijken dan je neus lang is Zonder kunst is het

Nadere informatie

mooi Tijdloos Libelle Balance

mooi Tijdloos Libelle Balance 18 Tijdloos mooi Rijke kleuren, natuurlijke materialen, bijzondere prints... Dat de stoffen van Paapje al sinds 1930 worden gemaakt, zie je er niet aan af. Zo n ontwerp koop je niet voor een seizoen. Een

Nadere informatie

Ontdek. ons zoute DNA. Zonder de scheepvaart geen Nederland. voortgezet onderwijs 2015/2016

Ontdek. ons zoute DNA. Zonder de scheepvaart geen Nederland. voortgezet onderwijs 2015/2016 Ontdek ons zoute DNA Zonder de scheepvaart geen Nederland voortgezet onderwijs 2015/2016 Welkom in het scheepvaartmuseum amsterdam Het Scheepvaartmuseum is een pakhuis vol verhalen waar leerlingen op een

Nadere informatie

Richtprijs bij 25 stuks: Euro xx exclusief BTW

Richtprijs bij 25 stuks: Euro xx exclusief BTW Special Arts is een ideële stichting die bevordert dat alle mensen met een handicap aan kunst kunnen doen en hun talenten daarvoor kunnen ontwikkelen. Om beeldend kunstenaars onder de aandacht te brengen

Nadere informatie

Crea. Weekend. voorjaar. creatieveling. Hardenberg. Venray. Gorinchem. Ontmoet creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. voorjaar. creatieveling. Hardenberg. Venray. Gorinchem. Ontmoet creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling voorjaar Ontmoet 15.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! 27, 28 en 29 januari 2017 17, 18 en 19 februari 2017 7, 8 en 9 april 2017 Feiten

Nadere informatie

DUURZAAM ONDERNEMEN, HOE BEGIN JE ERAAN?

DUURZAAM ONDERNEMEN, HOE BEGIN JE ERAAN? ACTIEFICHE - SECUNDAIR DUURZAAM ONDERNEMEN, HOE BEGIN JE ERAAN? Uitdaging Met de klas of werkgroep gaan jullie op zoek naar het juiste product of dienst en via een marktonderzoek gaan jullie na of er potentiële

Nadere informatie

januari t/m maart 2018 Programma van:

januari t/m maart 2018 Programma van: januari t/m maart 2018 Programma van: Voorwoord 't Koetshuis Inhoud 't Koetshuis is een activiteitencentrum gelegen in een mooie tuin aan de Vliet in Den haag. Wij bieden leuke activiteiten aan voor cliënten

Nadere informatie

VOORJAARS SEIZOENEN. VERNIEUWd

VOORJAARS SEIZOENEN. VERNIEUWd 2014 VOORJAARS SEIZOENEN gevarieerde collectie compleet VERNIEUWd SEIZOENSCOLLECTIE 2014 We proudly present: De nieuwe seizoenscollectie van Paperclip! Speciaal voor u, onze klant, presenteren wij onze

Nadere informatie

Een kunsteducatieve draaischijf

Een kunsteducatieve draaischijf Een kunsteducatieve draaischijf Hoger Secundair Basis Kleuter Buitengewoon Onderwijs Leerkrachten Volwassenen - Pedagogische Studie dagen -... alle groepen die willen proeven van kunst. 2015-2016 mu-zee-um

Nadere informatie

Catalogus Doopsuikerartikelen

Catalogus Doopsuikerartikelen Catalogus Doopsuikerartikelen Presentaties en geschenken op maat en naar smaak het idee van ons, voor u Welkom! Inhoud doopsuikerpresentaties Een baby op komst... Billie... p. 4 Marcel... p. 7 Lisan...

Nadere informatie

Editie Kerst 2015 Vrije Basisschool Hemiksem Vzw - Heiligstraat 6-2620 Hemiksem

Editie Kerst 2015 Vrije Basisschool Hemiksem Vzw - Heiligstraat 6-2620 Hemiksem Editie Kerst 2015 Vrije Basisschool Hemiksem Vzw - Heiligstraat 6-2620 Hemiksem De redactie: Bie Jirka Greet WistJe@gvbh.be Peggy Kerst een tijd van vrede. Maar blijkbaar niet voor iedereen. De jaaroverzichten

Nadere informatie

CUSTOMIZE YOUR APPLE AND PRESENT A UNIQUE COMPANY GIFT

CUSTOMIZE YOUR APPLE AND PRESENT A UNIQUE COMPANY GIFT CUSTOMIZE YOUR APPLE AND PRESENT A UNIQUE COMPANY GIFT Ready for customization according to your companies wishes? The Royal Blue Collection a Custom Made collection. This is the perfect combination of

Nadere informatie

5 jaar samen breien. brei een mutsje voor het goede doel. 645.097 mutsjes in totaal gebreid

5 jaar samen breien. brei een mutsje voor het goede doel. 645.097 mutsjes in totaal gebreid 5 jaar samen breien brei een mutsje voor het goede doel 645.097 mutsjes in totaal gebreid Hallo, Wij zijn innocent drinks en we maken smoothies en sappen. Elke winter breien we samen met honderden breiers

Nadere informatie

unst uit de Een gepassioneerde schilder en zijn vrouw, met een schat aan ervaring in de binnenhuisarchitectuur, maakten dit huis zo kunstzinnig.

unst uit de Een gepassioneerde schilder en zijn vrouw, met een schat aan ervaring in de binnenhuisarchitectuur, maakten dit huis zo kunstzinnig. uit de unst Een gepassioneerde schilder en zijn vrouw, met een schat aan ervaring in de binnenhuisarchitectuur, maakten dit huis zo kunstzinnig. De warme woonkamer met open haard. De poef en het kleed

Nadere informatie

Visueel Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen

Visueel Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen Visueel Comfort Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen Visueel Comfort Wandbekleding Raamfolie Lampenkappen Stofbedrukking In-Zee. Visueel en akoestisch

Nadere informatie

Catalogus Zomervogel

Catalogus Zomervogel Catalogus Zomervogel Tuinmeubelen en accessoires Jams, chutney en kruidenolie Cadeau artikelen Kindercadeaus Taartenservice De Boeier TUINMEUBELEN EN TUINACCESSOIRES De houten producten worden op twee

Nadere informatie

brei een mutsje voor het goede doel 10 jaar samen breien

brei een mutsje voor het goede doel 10 jaar samen breien brei een mutsje voor het goede doel 10 jaar samen breien Hallo, wij zijn innocent drinks en we maken smoothies en sap. Elke winter breien we samen met honderden breiers in Nederland kleine wollen mutsjes

Nadere informatie

Catalogus. pictorescue. fotomontage retouche restauratie

Catalogus. pictorescue. fotomontage retouche restauratie Catalogus 08 2010 fotomontage retouche restauratie Sprookjesthema Sprookjesthema voor kinderen Het ideale kado voor kinderen en kleinkinderen. Laat een foto maken van uw dochter, zoon, kleindochter of

Nadere informatie

Laat u verrassen en INSPIREREN!

Laat u verrassen en INSPIREREN! Laat u verrassen en INSPIREREN! De Nieuwe Bibliotheek De bibliotheek is tegenwoordig zo veel meer dan alleen boek-uitleen. Boeken blijven en ze blijven belangrijk, maar media als cd s, dvd s, cd-roms,

Nadere informatie

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website.

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website. Inhoud Ontdek je huis 1 Kleuren 2 Materialen 3 Meubels 5 Stoffering 6 Licht+lampen 7 Bakstenen en dakpannen 11 Verkoopondersteuning 14 website presentatie brochures Ontdek je huis Online uw woning inrichten

Nadere informatie

Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden

Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden P E R S B E R I C H T Rosalind Suurland Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden Tijdloos, licht draagbaar en zeer stijlvol; zo zijn de sieraden van kunstenares Rosalind Suurland ook

Nadere informatie

van creativiteit kan delen. Veel Plezier zaterdag 5 april BLOG-EVENT

van creativiteit kan delen. Veel Plezier zaterdag 5 april BLOG-EVENT van zaterdag 5 april BLOG-EVENT S WART WIT S Mijn eerste blog-opdracht, hoe spannend is dat Zou ik er talent voor hebben of sla ik de plank finaal mis? Tja, dat blijft natuurlijk de vraag maar wat ik wel

Nadere informatie

De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel

De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel Alstublieft Bedrijven of instellingen die voor een behapbaar budget willen scoren bij hun personeel met de mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

Een kunsteducatieve draaischijf -

Een kunsteducatieve draaischijf - Een kunsteducatieve draaischijf - Hoger Secundair Basis Kleuter Buitengewoon Onderwijs Leerkrachten Volwassenen - Pedagogische Studie dagen -... alle groepen die willen proeven van kunst. 2017-2018 mu-zee-um

Nadere informatie

Praktijkworkshop: Hoe benut je de commerciële kansen die service je geeft?

Praktijkworkshop: Hoe benut je de commerciële kansen die service je geeft? Inleiding Programma Aanmelden Route Praktijkworkshop: Hoe benut je de commerciële kansen die service je geeft? Bij een groeiend aantal bedrijven binnen de technologiebranches neemt de vraag vanuit de klant

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

Hobby en vrije tijd. Zo bouw je boomhutten en speelhuizen 9789044717556 BE 17,95 NL 17,95. Creatief tekenboek voor volwassenen

Hobby en vrije tijd. Zo bouw je boomhutten en speelhuizen 9789044717556 BE 17,95 NL 17,95. Creatief tekenboek voor volwassenen Deltas knopengids Praktisch handboek fotografie Creatief fotograferen 9789044734959 BE 7,95 NL 7,95 9789044730067 BE 26,95 NL 26,95 9789044735581 BE 26,95 NL 26,95 Stap voor stap tekencursus Dieren Stap

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

Nationaal Glasmuseum Leerdam

Nationaal Glasmuseum Leerdam Nationaal Glasmuseum Leerdam Tentoonstellingen 2015 Collectie Highlights In de presentatie Collectie Highlights worden bijzondere Leerdamse glasobjecten uit de vaste collectie extra onder de aandacht gebracht.

Nadere informatie

Mac s Machine by Ms.mcb

Mac s Machine by Ms.mcb boodschappen tas MATERIALEN Stof A* (buitenkant): ca. 0,5 meter Stof B* (binnenkant): ca. 0,5 meter Biaisband totaal: 60 cm, dubbelgevouwen en gestikt. Koordjes: ca. 2x 30 cm 2 Koorddopjes Afmetingen boodschappentas

Nadere informatie

maximaal één cursus per persoon

maximaal één cursus per persoon korting op alle voorradige artikelen. 10,- Ben je opzoek naar een leuke en creatieve cursus in Beek? Ontvang 10,- korting op alle fotografie- en photoshopcursussen. Surf voor alle info naar www.fotografiecursusbeek.nl

Nadere informatie

Visie obs Dik Trom

Visie obs Dik Trom Visie obs Dik Trom 2014-2018 1: Kernwaarden Leven en werken vanuit een moreel doel betekent handelen met de intentie het positieve verschil uit te maken in het leven van individuen (collega s, kinderen,

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop voor de derde keer.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop voor de derde keer. Inleiding NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop voor de derde keer. Programma Aanmelden Route Praktijkworkshop: Hoe benut je de commerciële kansen die

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

GUN UZELF VOORTAAN HET PLEZIER OM GEZOND TE ETEN.

GUN UZELF VOORTAAN HET PLEZIER OM GEZOND TE ETEN. Persbericht GUN UZELF VOORTAAN HET PLEZIER OM GEZOND TE ETEN. Omdat het belangrijk is om goed te eten, is het nieuwe Health Food Bar concept van Chez Mauricette dé ideale oplossing om snel kwaliteitsvol

Nadere informatie

KOFFIE MET ZORG. JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN

KOFFIE MET ZORG. JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN KOFFIE MET ZORG. JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN WELKOM BIJ COFFYN De geur van versgebrande koffie komt je tegemoet als je het koffiehuis binnenstapt. Naast ambachtelijk gebrande koffie hebben we gebak en

Nadere informatie

Een kunsteducatieve draaischijf

Een kunsteducatieve draaischijf Een kunsteducatieve draaischijf - Hoger Secundair Basis Kleuter Buitengewoon Onderwijs Leerkrachten Volwassenen - Pedagogische Studie dagen -... alle groepen die willen proeven van kunst. 2016-2017 mu-zee-um

Nadere informatie

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT SCHILDERSCHORT VOOR EN AAN DE SLAG! Samen met collega s of klanten in een ontspannen setting schilderen. Alle barrières aan de kant, schilderschort voor

Nadere informatie

Versie 03/10/2016 em ( zorg )

Versie 03/10/2016 em ( zorg ) Versie 03/10/2016 em ( zorg ) Schoolwerkplan Onderwijsstraat 2 1500 Halle Gemeenveldstraat 34 1652 Beersel (Alsemberg) (filiaal lagere graad, gelegen naast CC De Meent) Middelbare graad jongeren Beeldende

Nadere informatie

Programma van: t Koetshuis

Programma van: t Koetshuis Programma van: t Koetshuis Voorwoord 't Koetshuis 't Koetshuis is een activiteitencentrum gelegen in een mooie tuin aan de Vliet in Den haag. Wij bieden leuke activiteiten aan voor cliënten van Stichting

Nadere informatie

De Dag van de Wol is een evenement van de Vereniging van Speciale Schapenrassen, de VSS.

De Dag van de Wol is een evenement van de Vereniging van Speciale Schapenrassen, de VSS. De Dag van de Wol is een evenement van de Vereniging van Speciale Schapenrassen, de VSS. De VSS heeft een kleine 50 rassen in het stamboek geregistreerd, waaronder een groot aantal zeer zeldzame en kleine

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In deze mozaïekkrant vooral nieuws over onze plannen de aankomende tijd en natuurlijk

Nadere informatie

Proef het verschil bij Bloesem Theehuis

Proef het verschil bij Bloesem Theehuis Proef het verschil bij Bloesem Theehuis WELKOM BIJ BLOESEM Bij Bloesem Theehuis draait alles om thee. Dat ruik je en dat proef je! In onze gezellige theeschenkerij in Herpen schenken we met zorg geselecteerde

Nadere informatie

Hét seizoensfestijn van Beauty VoF

Hét seizoensfestijn van Beauty VoF Hét seizoensfestijn van Beauty VoF In de week van 18 tot en met 22 augustus a.s. organiseren wij weer een open week met allerlei leuke en gezellige dingen om het nieuwe aankomende herfst-winter seizoen

Nadere informatie

Clemens Briels. Galerie Artipico Schiedam. Nieuwe glazen beelden

Clemens Briels. Galerie Artipico Schiedam. Nieuwe glazen beelden Galerie Artipico Schiedam Nieuwe glazen beelden heeft in samenwerking met glasstudio Berengo in Murano (Venetië) een serie van negen unieke glazen beelden vervaardigd. Formaten van 52 cm tot 58 cm. Wij

Nadere informatie

Beckers Printing Service Prijslijst 2008

Beckers Printing Service Prijslijst 2008 Beckers Printing Service Prijslijst 2008 Hiermee komen eerdere prijslijsten te vervallen. Zandvaart 3 1764 NJ Breezand Tel. 0223 521532 Fax 0223 522300 E-mail: info@beckersprint.nl www.beckersprint.nl

Nadere informatie

ba ba babywear on-line webshop

ba ba babywear on-line webshop on-line webshop Persdossier Baba - Babywear Voorstelling Baba- is een nieuwe babykledinglijn voor baby s en peuters van 0 tot 4 jaar. Wij verkopen een mooie, betaalbare en eenvoudige collectie in uitstekende

Nadere informatie

UITNODIGING JAARLIJKSE EM OPEN DAGEN. Het is weer zover! EM Open Dagen! Presentatie van de nieuwste EM consumenten produkten!

UITNODIGING JAARLIJKSE EM OPEN DAGEN. Het is weer zover! EM Open Dagen! Presentatie van de nieuwste EM consumenten produkten! UITNODIGING JAARLIJKSE EM OPEN DAGEN Het is weer zover! EM Open Dagen! Op vrijdag 14 en zaterdag 15 mei bent u weer van harte welkom op onze jaarlijkse EM Open Dagen op de Japanse Esdoorn Kwekerij van

Nadere informatie

Workshops Kerstbloemschikken

Workshops Kerstbloemschikken Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken In deze nieuwsbrief: Workshops Kerstbloemschikken en High Tea arrangement met Kerstbloemschikken Workshops Kerstbloemschikken Je zou het bijna

Nadere informatie

Wat willen we in Pegode VZW bereiken?

Wat willen we in Pegode VZW bereiken? Niel, 15 november 2012 Wat willen we in Pegode VZW bereiken? Doelstelling Pegode VZW zoals vermeld in de statuten: De vereniging heeft als doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, de maatschappelijke

Nadere informatie

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk.

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. We hebben er allemaal mee te maken: de zorg. Of je nu ziek bent, vaccinaties wilt hebben voor een mooie reis of een familielid in het

Nadere informatie

Reservatie: www.mu-zeemu-zee-um vzw Romestraat 11a 8400 Oostende info@mu-zee-um.be T 059/269064 F 059/517559

Reservatie: www.mu-zeemu-zee-um vzw Romestraat 11a 8400 Oostende info@mu-zee-um.be T 059/269064 F 059/517559 2014 TEN) EERKRACH /L R E G O EN IR/H OLWASSEN /SECUNDA /V IS D S G A U E (B J S N ONDERWIJ + GROEPE ging! een uitda, e n li ip c is sitie of d een expo s u gaan. s r e v op pad te m ngeren o jo d f ig

Nadere informatie

Workshop Teambuilding. Teambuilding, alle neuzen dezelfde kant op

Workshop Teambuilding. Teambuilding, alle neuzen dezelfde kant op Workshop Teambuilding Teambuilding, alle neuzen dezelfde kant op Als team werk je aan een gezamenlijk doel, daarnaast heeft iedereen zijn eigen specifieke werkzaamheden en persoonlijke doelen. Bovendien

Nadere informatie

Micky Mousse. foto. MOEILIJKHEIDSGRAAD Sterk gevorderd / fort avancé. MAAT 35 cm

Micky Mousse. foto. MOEILIJKHEIDSGRAAD Sterk gevorderd / fort avancé. MAAT 35 cm Micky Mousse foto MOEILIJKHEIDSGRAAD Sterk gevorderd / fort avancé MAAT 35 cm DIT HEB JE NODIG Catania originals 50 gram huidskleur 100 gram zwart 50 gram okergeel 50 gram rood Haaknaald 3 mm Resten vilt,

Nadere informatie

Tekst gekleurd in roze = opmerkingen/bedenkingen van de vertaler (niet uit het originele patroon)

Tekst gekleurd in roze = opmerkingen/bedenkingen van de vertaler (niet uit het originele patroon) DE KAT IN HET RAAM Sara Elizabeth Kellner Vertaling Charami.com DISCLAIMER Dit patroon behoort toe aan Sara Elizabeth Kellner (http://www.rabbitholeknits.com/). Charami.com maakte enkel de vertaling, onafhankelijk

Nadere informatie

Lakenkopersstraat EN Haarlem

Lakenkopersstraat EN Haarlem Dit is een buitenkans! Op een juweel van een plek in de Koninginnebuurt, om de hoek van de Schouwburg, de Vijfhoek en de rest van de Haarlemse binnenstad ligt dit statige pand in een rustige lommerrijke

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. Inleiding Programma Aanmelden Route NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop een tweede keer. * Deze workshop sluit aan bij de eerder door FHI in samenwerking

Nadere informatie

Ton Blom & Ciska Strating

Ton Blom & Ciska Strating 1 Ton Blom & Ciska Strating Ons FFP registratienummer: 1006079 Alkmaar, mei 2015 Lieve mensen, Bloemen is liefde, Bloemen verzacht, Bloemen vertellen een verhaal Lievelingsbloemen, lievelingskleur, een

Nadere informatie

Een raamwerk Horizontale verplaatsbare stokken Enkele hulpstokken Wollen garen. A van een boog B van 2 stokken in de grond

Een raamwerk Horizontale verplaatsbare stokken Enkele hulpstokken Wollen garen. A van een boog B van 2 stokken in de grond CURSUS SPRANG VLECHTEN Anneke Boonstra Geschiedenis van Sprang Uit een boek van Peter Collingwood, The techniques of sprang Sprang betekent in het Zweeds opengewerkt textiel. Sprang is een soort vlechttechniek.

Nadere informatie

DECEMBER GESCHENKEN 1

DECEMBER GESCHENKEN 1 DECEMBER GESCHENKEN 1 SINTERKLAAS 2 Valrhona chocolade letter 200 gram In witte-, melk- & pure chocolade. Wij maken het gehele alfabet. Letter 200 gram per stuk 8,02 ex. Gevulde praline letter (melk) 12,22

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Prijslijst 2012. Bij ons loopt alles op rolletjes

Prijslijst 2012. Bij ons loopt alles op rolletjes Bij ons loopt alles op rolletjes Zwarteweg 98 1431 VM Aalsmeer 0297 75 39 26 www.computerwerkplaats-aalsmeer.nl info@computerwerkplaats-aalsmeer.nl Prijslijst: met ingang van dinsdag 1 januari 2013 LET

Nadere informatie

ZATERDAG 26 MAART 2016

ZATERDAG 26 MAART 2016 ZATERDAG 26 MAART 2016 EEN SUPERDIKKE SPECIAL BIJ DVHN EN DE LC FASHIONCHEQUES VAN WINKELIERS MET KORTINGEN OF ACTIES VOOR SHOPPERS DEELNAMEPAKKETTEN VANAF 150,-, VAN AMSTERDAM TOT NEW YORK PROMOTIECAMPAGNE

Nadere informatie

s c h o o n h o v e n k e r a m i e k

s c h o o n h o v e n k e r a m i e k schoonhoven keramiek Vo r m g e v e n a a n w a a r d e r i n g Bijzondere Kerstgeschenken een goed kerstgeschenk is leuk om te geven en bijzonder om te krijgen Het kerstpakket is het ultieme middel om

Nadere informatie

Digitaal borduren doen we al járen..

Digitaal borduren doen we al járen.. Digitaal borduren doen we al járen....en daarin hebben we een reputatie opgebouwd als punctuele, snelle leverancier van kwaliteitsborduurwerk. Maar we merkten dat we met onze productie in Nederland soms

Nadere informatie

Fotoverslag van mijn werkreis naar India voorjaar 2018

Fotoverslag van mijn werkreis naar India voorjaar 2018 Fotoverslag van mijn werkreis naar India voorjaar 2018 Op reis in India volg ik altijd een strak reisprogramma om de gegeven tijd daar maximaal te besteden. Dat betekent niet alleen gerichte afspraken

Nadere informatie

Patroon. Go handmade quality design in a unique style. Baby

Patroon. Go handmade quality design in a unique style. Baby Patroon Baby GARENVERBRUIK Patroon: 3 mnd 6 mnd Go handmade Tencel: 150 g 200 g Brei naalden: 3,0 en 3,5 mm Knöpfe Dubbele draad: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Vest Lace Flounce Go handmade quality

Nadere informatie

Elementen Thema 1 MAterialen. de kringloop tussen mens / dier en plant uiteggen mbv CO2 en O2

Elementen Thema 1 MAterialen. de kringloop tussen mens / dier en plant uiteggen mbv CO2 en O2 Toetstermen Hout (H1) Stofeigenschappen 5 soorten hout onderscheiden in kleur, structuur en toepasbaarheid 5 verschillende houtsoorten herkennen 5 verschillende houtsoorten - wisselw. mens, dier Gebruik

Nadere informatie

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol Samen succesvol Brood van de bovenste plank Brood, lekker brood, daar draait het om bij bakkerscafé Brood op de Plank in Nijmegen. Ambachtelijk gebakken van biologische ingrediënten. Een halfje wit, desem,

Nadere informatie

vzw Sociale Kruideniers Vlaanderen

vzw Sociale Kruideniers Vlaanderen vzw Sociale Kruideniers Vlaanderen Wie zijn we Een vzw opgericht in juli 2010 Verenigt sociale kruideniers in Vlaanderen Promotie van het model sociale kruidenier in Vlaanderen Organiseren van uitwisseling

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie

Dag van Respect & Twinning

Dag van Respect & Twinning Dag van Respect & Twinning In contact met een klas aan de andere kant van de wereld De Dag van Respect heeft in samenwerking met Cordaid Kinderstem, een lesprogramma ontwikkeld om vorm en inhoud te geven

Nadere informatie

VAN GOGH KRIJGT SCHILDERLES NIVEAU ++

VAN GOGH KRIJGT SCHILDERLES NIVEAU ++ NIVEAU ++ 1/5 Vincent van Gogh heeft nooit een kunstenaarsopleiding afgemaakt. Met deze leskaart leer je meer over de jonge Vincent én hoe je met wat hulp en (vooral) heel veel doorzettingsvermogen toch

Nadere informatie

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Topmerken sieraden Op www.sieradendiscounter.nl Pandora, Zinzi, Swarovski,

Nadere informatie

Antieke hobby sinds 1965

Antieke hobby sinds 1965 2 3 Al ruim vier decennia een begrip in geselecteerde, tijdloze bouwmaterialen, interieur en veel meer... Een bezoek aan t Achterhuis in Udenhout is méér dan de moeite waard. U zult met eigen ogen zien

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Zonwering met de uitstraling van uw keuze Het buitenleven wordt steeds

Nadere informatie

Menselijk haar in mode en kunst. HAAR! Menselijk haar in mode en kunst

Menselijk haar in mode en kunst. HAAR! Menselijk haar in mode en kunst Menselijk haar in mode en kunst In het Centraal Museum Utrecht. In deze kijkwijzer nemen we je mee naar de tentoonstelling en vertellen over een aantal (kunst)werken of (haar)kunstenaars. Maar er is natuurlijk

Nadere informatie

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN I N S P I R E R E N D M E E S T E R S C H A P W I N T E R 2 0 1 0 MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! TAPIJT & TRAPLOPE RS > 19% BTW KORTING! O.A. PARADE & BONAPARTE >

Nadere informatie

2009-008-F-Niederlande. Glühweinbekers. Fruehaufstraße 21 84069 Schierling www.koessinger.de

2009-008-F-Niederlande. Glühweinbekers. Fruehaufstraße 21 84069 Schierling www.koessinger.de 2009-008-F-Niederlande Glühweinbekers Fruehaufstraße 21 84069 Schierling www.koessinger.de 2 CONTACT: Hr. Lars Nauheimer - tel.: +49 9451 499 129 e-mail: nauheimer@koessinger.de Hr. Walter Roth - tel:

Nadere informatie

BRADERIE ACTIEDAGEN BRADERIEWEEKEND 15/16 SEPTEMBER* 6 T.E.M. 30 SEPTEMBER 2018 INTERIEURS & INLIJSTATELIER

BRADERIE ACTIEDAGEN BRADERIEWEEKEND 15/16 SEPTEMBER* 6 T.E.M. 30 SEPTEMBER 2018 INTERIEURS & INLIJSTATELIER INTERIEURS & INLIJSTATELIER BRADERIE ACTIEDAGEN 6 T.E.M. 30 SEPTEMBER 2018 BRADERIEWEEKEND 15/16 SEPTEMBER* * OPEN OP ZONDAG 16, 23 EN 30 SEPTEMBER VAN 14U TOT 18U VERTHE INTERIEURS, EEN PASSIE VOOR...

Nadere informatie

SIERADEN HORLOGES 2015

SIERADEN HORLOGES 2015 & SIERADEN SIERADEN HORLOGES 2015 JUWELIER GOUDSMID Vakmanschap & Meesterschap Juwelier Goudsmid Ooms is al 18 jaar een begrip in Halsteren en omgeving. En staat bekend als betrouwbaar, vakkundig, gastvrij

Nadere informatie

kunstworkouts voortgezet

kunstworkouts voortgezet 2013 2015 kunstworkouts voortgezet kunst gaat over nu over jou en over mij Het Stedelijk Museum s-hertogenbosch richt zich op de actualiteit, op wat mensen nu beweegt en hoe ze hun leven actief kunnen

Nadere informatie

We are not trying to changethe world, just bakery.

We are not trying to changethe world, just bakery. We are not trying to changethe world, just bakery. 100% recuperatie van de warmte van de ovens & compressoren voor het opwarmen van onze kantoren en water Onze 2.000 m 2 zonnepanelen wekken 25% van onze

Nadere informatie