Meld je aan door op "beantwoorden" te klikken in de mail!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meld je aan door op "beantwoorden" te klikken in de mail!"

Transcriptie

1 m Beste kids, Voor je ligt het alweer de 3e editie van het Alles Kids Club magazine. De maanden mei, juni en juli staan vooral vol met buitenactiviteiten. Het mooie weer komt eraan dus gaan we lekker buiten sporten of gezellig picknicken. Buiten het activiteitenmagazine krijg je per maand ook een activiteitenoverzicht welke ook zichtbaar op de locatie komt te hangen. Zo weet iedereen wat we allemaal gaan doen. Daarnaast is er ook ruimte voor spontane activiteiten! Blok 3 is het blok van het voetbaltoernooi 2014! Wie gaat er dit jaar met de wisselbeker terug naar de bso? De velden van Sport BSO Spijkenisse zijn het toneel van het oudste toernooi binnen SKS Alles Kids. Dit wordt namelijk alweer de 5de editie. En dat jubileum vieren we door dit jaar een speciaal WK voetbaltoernooi te houden! Zoals jullie zien staat de zomervakantie met al onze plannen niet in dit activiteitenmagazine beschreven. Er komt namelijk een extra editie vlak voor de zomervakantie uit. Deze ontvangen jullie uiterlijk op 10 juli. Vergeet je niet in te schrijven voor de workshops en sportclinics. Dit kan heel makkelijk door op beantwoorden te klikken in de mail, of geef het door bij een pedagogisch medewerker. Heel veel plezier tijdens de activiteiten! De medewerkers van de Alles Kids Club Meld je aan door op "beantwoorden" te klikken in de mail!

2 Atletiek Wo 14, 21, 28 mei en 4 juni 14:00-15:00 uur Tijdens deze workshop kom je te weten welke verschillende vormen nou eigenlijk onder atletiek vallen. We gaan zo hard mogelijk rennen, zo hoog mogelijk springen, zo ver mogelijk gooien en nog veel andere leuke dingen. Atletiek is een sport van heel veel kleine sporten bij elkaar. Er kunnen 16 kinderen meedoen. Kidz Tennis Ma 12, 19 en 26 mei 16:00-17:00 uur We willen jullie in deze workshop van 3 lessen kennis laten maken met tennis. Hierin staan het plezier, het racket, de bal en de basisslagen (forehand, backhand en service) centraal. Het speelveld, de bal en het racket worden aangepast aan wat jij kunt! Jullie leren spelenderwijs de eerste vaardigheden van het tennisspel. Er kunnen 8 kinderen mee doen. Volleybal Vr 16, 23, 30 mei en 6 juni 16:15-17:15 uur Wil jij ook zo hoog springen als echte volleyballers? Wil jij net zo hard de bal kunnen smashen als de professionals? Geef je dan nu op voor de workshop volleybal! In deze 4 geweldige lessen leer het gehele spel, van de serves tot aan de set up en het smashen. Je leert om samen met je team een echte wedstrijd te spelen tegen een ander team volgens de officiële regels. Er kunnen 20 kinderen meedoen en de workshop vindt plaats bij BSO Sport Leidschenveen. Workshop Camouflage Ma 12, 19 en 26 mei 16:00-17:00 uur 4-7 jaar Hoe kunnen we verdwijnen tegen de achtergrond, zodat niemand ons ziet? Hoe doen dieren dit en wie gebruikt het nog meer? We gaan experimenteren met verf, doeken en nog veel meer! Ben jij nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op.

3 Circus show! 4-6 jaar Ma 5, 12, 19 en 26 juni 16:00-17:00 uur Je kan in een aantal lessen kennis maken met het circusleven. Je leert een aantal circus acts, zoals balanceren, ballen gooien, jongleren, maar ook een clown te spelen! We werken samen naar een toffe show toe die we laten zien aan de rest van de bso. Er kunnen totaal 10 kinderen meedoen. Buitenspeeldag 2014 Wo 11 juni 14:00-16:00 uur Het plein van BSO De Globetrotters en BSO Teigetje wordt omgetoverd tot een buitenspeel paradijs! Iedereen uit de wijk is welkom om gezellig bij ons te komen spelen. Neem je buurjongen/- meisje, nichtje of neefje mee en kom buitenspelen bij ons! Workshop Junior Masterchef Vr 13, 20, 27 juni en 4 juli 16:00-17:00 uur We gaan 4 weken elke vrijdag koken en bakken! Ook maken we onze eigen koksmuts en schort en kan je alle gerechten opschrijven in je eigen kookboek die je aan het einde mee naar huis mag nemen. Er kunnen 15 kinderen meedoen. Kidz Tennis Ma 16, 23, 30 juni en 7 juli 16:00-17:00 uur 4-7 jaar Tijdens deze workshop van 3 lessen maak je kennis met tennis. Hierin staan het plezier, het racket, de bal en de basisslagen (forehand, backhand en service) centraal. Het speelveld, de bal en het racket worden aangepast aan wat jij al kan. je leert spelenderwijs de eerste vaardigheden van het tennisspel.

4 Cirus show! Di 17, 24 juni en 1, 8 juli 16:00-17:00 uur Voor alle kinderen van 7 tot 12 jaar kun je in een aantal lessen kennis maken met het circus leven. Je leert een aantal circus acts, zoals balanceren, ballen gooien, jongleren, maar ook een clown te spelen! We werken samen naar een toffe show toe die we laten zien aan de rest van de bso. Er kunnen totaal 10 kinderen meedoen. Workshop Sleutelhangers maken Di 17, 24 juni en 1 juli 16:00-17:00 uur We gaan gezellig een cadeautje maken voor b.v. een vriendje, een vriendinnetje, je moeder of je vader. Of vind je hem misschien zo mooi dat je hem zelf wilt houden en komt hij aan je eigen sleutel? Dan kan je de verpakking altijd nog gebruiken om een ander cadeautje in te doen voor iemand die je lief vindt. Voetbaltoernooi Wo 25 juni 13:45-17:00 uur Het is weer tijd voor het jaarlijks terugkerende voetbaltoernooi van SKS Alles Kids. Alle bso locatie strijden tegen elkaar om de kampioen van 2014 te worden. Dit jaar is de 5de editie en dat wordt natuurlijk een speciale editie rondom het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Het voetbaltoernooi vindt plaats bij de SportBSO, Sportpolderweg 7, 3205 LZ Spijkenisse. Disco Brazilië Vr 4 juli 18:30-19:45 uur jaar 20:00-21:15 uur - Houd jij van een feestje? De jaarlijkse disco van SKS Alles Kids komt er weer aan! Lekker dansen, feesten, springen op het ritme van Brazilië. BSO Teigetje word omgetoverd tot een discotheek!! Het adres is Gildeweg 25, 2632 BD Nootdorp. Trek jouw meest zomerse outfit aan en geef je op!

5 Zomervakantie jaar De zomer staat bol van de top activiteiten bij de Alles Kids Club. Als thema hebben we de Adventure Club. We gaan vlot varen, speurtochten lopen, hutten bouwen en nog veel meer! Deze zomer is er een speciaal spel voor alle locaties! We gaan namelijk "wie is de Mol" spelen! Ben jij al nieuwsgierig? Nog even geduld, want het zomervakantie magazine komt er binnenkort aan! Kids Academy De Kids Academy is een speciaal aanbod binnen de Alles Kids Club. Dit zijn activiteiten en programma's die een toegevoegde waarde hebben. Voordelen De Kids Academy zorgt ervoor dat uw kind onder opvangtijd van meer kan genieten dan alleen de opvang. Denk bijvoorbeeld aan zwemles onder opvangtijd. Uw kind kan zijn/haar zwemdiploma halen op dagen dat hij/zij op de bso zit. Hierdoor bespaart u tijd, omdat u 's avonds of in het weekend niet meer naar een zwemvereniging hoeft. Voor deze speciale programma s betaalt u ons een bepaald bedrag per maand. Wij zorgen dat de kinderen van en naar de lessen worden gebracht en dat uw kind wordt opgevangen tot dat u hem/haar weer komt halen. Meer informatie Wilt u meer weten over de dingen die de Kids Academy biedt? Neem dan contact op met onze afdeling Klantrelaties. Zwemles Elke dinsdag en donderdag - 16:15-17:00 uur Wilt u uw kind zijn/haar zwemdiploma laten behalen onder opvangtijd bij de Kids Academy? Dat kan! Samen met een pedagogisch medewerker gaan de kinderen naar het bad voor de les. Na afloop haalt u zelf uw kind(eren) op bij het zwembad of bij de bso locatie. U mag een voorkeursdag voor zwemles bij ons opgeven, wij proberen hier rekening mee te houden. 35,00 euro p/maand

6 Ik leer leren jaar Leren is een complexe zaak. Op school moeten kinderen veel leren en de eisen hieraan worden als maar hoger. Om goed te kunnen presteren zijn ook de voorwaarden voor het kunnen leren van belang. Denk hierbij aan welbevinden (het goed in je vel zitten), motivatie, kunnen concentreren en weten hoe je het beste en het gemakkelijkste kunt leren. Kinderen kunnen hier moeite mee hebben en daardoor onder hun niveau presteren of een leerachterstand hebben opgelopen. Herkent u dit bij uw kind? Dan kan het volgen van de training Ik leer leren nuttigzijn. Deze training is een speciaal ontwikkeld programma voor kinderen die makkelijker en efficiënter willen leren leren. Voor wie? De training is bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool (vanaf jaar). Ook voor hoogbegaafde kinderen en kinderen uit de plusklas kan de training een meerwaarde hebben. Doel en inhoud Tijdens de training krijgen kinderen inzicht in de factoren die belangrijk zijn voor het leerproces en hoe zij het leren (beter) kunnen aanpakken. Daarbij zoeken en ervaren de kinderen ook welke belemmeringen er misschien aanwezig zijn. Bewustwording zorgt bovendien voor meer motivatie voor het leren. Iedere bijeenkomst heeft een eigen onderwerp en wordt afgesloten met een door het kind zelf opgesteld plan van aanpak met helpende acties. De volgende onderwerpen komen aan bod: Wat is leren, manieren van leren en leerstijlen Faalangst Motivatie Concentratie Plannen, organiseren, evalueren en onderscheiden van hoofd- en bijzaken Omdat er verschillende leerstijlen besproken worden, is de training niet alleen geschikt voor kinderen die meer visueel zijn ingesteld (bijvoorbeeld beelddenkers) maar ook voor kinderen met andere leerstijlen en leervoorkeuren. Er wordt gebruik gemaakt van diverse werkvormen zoals oefeningen, eenvoudige testen, tips en weetjes. Elke bijeenkomst kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur in een groep van twee of drie kinderen. Door de groep klein te houden kunnen wij ieder kind voldoende aandacht geven. Plaats en kosten De training wordt gegeven op een locatie van SKS Alles Kids, onder opvangtijd, maar kan ook in de remedial teaching praktijk in Spijkenisse gevolgd worden. De kosten bedragen (incl. BTW): 5 lessen van 1,5 uur 150,00 euro werkboek (zelf aanschaffen) 32,50 euro Er wordt een groep gestart bij minimaal 2 aanmeldingen. De locatie en de dagen worden daarna bepaald. Zie voor meer informatie:

7 .... Ik wil graag deelnemen aan de volgende activiteiten: Ja, ik doe mee met Atletiek, Ja, ik doe mee met Kidz tennis, Ja, ik doe mee met Volleybal, Ja, ik doe mee met Circus show, 4-6 jaar Ja, ik doe mee met Kidz tennis, 4-7 jaar Ja, ik doe mee met Circus show, Ja, ik doe mee met de disco, 4-13 jaar Ja, ik doe mee met het voetbaltoernooi, 7-13 jaar Ja, ik doe mee met workshop Camouflage, 4-7 jaar Ja, ik doe mee met Junior Masterchef, Ja, ik doe mee met Sleutelhangers maken, Voor deze activiteiten kun je je aanmelden via of Dit inschrijfformulier graag inleveren op BSO De Globetrotters of klik op de knop 'beantwoorden' in de mail en geef jouw voorkeur aan!

Beste kids, De Alles Kids Club

Beste kids, De Alles Kids Club Beste kids, 2016 was het jaar van top activiteiten zoals de Modderheld obstakel run, een super zomervakantie in TV land en natuurlijk de 6 de editie van de Dance Battle samen met Jandino! Het activiteitenprogramma

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 13 mei t/m 12 juli 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters In de komende periode (12 januari tot en met 20 februari) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema In the spotlight. De kinderen zullen vooral zelf in the spotlights staan want we gaan onder andere

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Activiteitenladder februari 2019

Activiteitenladder februari 2019 Tafeltennis Dinsdag 5 februari 2019 15.45 uur 16.45 uur in de Vijverzaal gaan we oefenen voor de Table Stars. Wil jij kans maken op een prijs of vind jij het leuk om te tafeltennissen, kom dan dinsdag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 maart t/m 26 april 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie:

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus Sportweek in de laatste

Nadere informatie

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Rangers programma Zomervakantie

Rangers programma Zomervakantie programma Zomervakantie Vrijdag 11 augustus 2017 09.30 uur Express 10.00 uur KnutSilClub 18.30 uur Express je naar de mini disco. Ga je mee? 19.00 uur mini disco Swing je vanavond lekker mee? Mini 15:00

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Positief Huishouden met Kinderen

Positief Huishouden met Kinderen Positief Huishouden met Kinderen Deel 4: Kinderen en geld Dit werkboek is van: Datum: 1 Copyright Drukke Moeders Marijke Minten Welkom Dit is een werkboek dat hoort bij de videotraining Positief Huishouden

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 8 september t/m 17 oktober 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Stand in de mand Ontdek dit te gave spel! Trek je sportschoenen aan en doe mee! 19.00-19.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. Daarna

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Meivakantie 2014. Niets te doen? Kom meespelen tijdens de diverse vakantiespelen!

Meivakantie 2014. Niets te doen? Kom meespelen tijdens de diverse vakantiespelen! Meivakantie 2014 Niets te doen? Kom meespelen tijdens de diverse vakantiespelen! In de meivakantie organiseert Do-It Oirschot enkele activiteiten voor de thuisblijvers. In deze nieuwsbrief staat het overzicht

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 29 oktober t/m 21 december 2012 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is weer het knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met een heleboel nieuwe, spetterende en natuurlijk

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Legmeervogels Uithoorn 2019

Legmeervogels Uithoorn 2019 snessukgnirp kelp speorg kelp speorg niutleeps kelp speorg >-- 2 dlev raan >-1 dle V ra an Legmeervogels Uithoorn kelp speorg 2019 gnagni Hallo! De zomervakantie komt er weer aan! Dit jaar is er voor alle

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013.

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013. Workshops BSO Rakkerpret 25 februari t/m 19 Juli 2013. Inhoudsopgave: Workshop-programma Wc-rollen kunst Dansles Paaswerkje Zintuigenworkshop Moederdag Raam schilderen Overzicht workshops Speurtocht Vaderdag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Doe mee! sportentocht. 1 t/m 7 oktober. aan de. in kralingen-crooswijk. Ik sport! Jij ook? voor de groepen 3 t/m 8

Doe mee! sportentocht. 1 t/m 7 oktober. aan de. in kralingen-crooswijk. Ik sport! Jij ook? voor de groepen 3 t/m 8 Doe mee aan de sportentocht in kralingen-crooswijk 1 t/m 7 oktober voor de groepen 3 t/m 8 Ik sport! Jij ook? Doe mee! Van woensdag 1 t/m dinsdag 7 oktober 2014 vindt in Kralingen- Crooswijk een sportentocht

Nadere informatie

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. Daarna

Nadere informatie

Positief Huishouden met Kinderen

Positief Huishouden met Kinderen Positief Huishouden met Kinderen Deel 3: Opruimen met kinderen Dit werkboek is van: Datum: 1 Copyright Drukke Moeders Marijke Minten Welkom Dit is een werkboek dat hoort bij de videotraining Positief Huishouden

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Aanbod Huiswerkbegeleiding Educatief Centrum de IJssel Apeldoorn 2015-16

Aanbod Huiswerkbegeleiding Educatief Centrum de IJssel Apeldoorn 2015-16 Aanbod Huiswerkbegeleiding Educatief Centrum de IJssel Apeldoorn 2015-16 Huiswerkbegeleiding voor leerlingen van het Voortgezet onderwijs Wat bieden wij aan? - Geschikte ruimte waar kinderen in alle rust

Nadere informatie

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen Activiteitenboekje -april 2016 Workshop koekjes bakken Wegens groot succes gaan we ook dit keer weer gezellig koekjes bakken op de BSO. Als je zin hebt om mee te doen, geef je dan op voor deze workshop.

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie staat alweer voor de deur. Wij gaan er een groot feest van maken voor de kinderen! Elke week heeft een ander

Nadere informatie

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Inhoudsopgave Zomerpret 1 Week 1 2 Week 2 3 Zoek de verschillen 4 Week 3 5 Week 4 6 Van punt naar punt 7 Week 5 8 Week 6 9 Fijne vakantie www.zokinderopvang.nl

Nadere informatie

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag Zaterdag 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger dan je denkt!

Nadere informatie

een onbewoond eiland.

een onbewoond eiland. Voorwoord van de Clustermanager De laatste weken voor de zomervakantie zijn aangebroken. Hoog tijd om u op de hoogte te stellen van wat we deze zomervakantie met de kinderen gaan doen en waar de kinderen

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Thema: Welkom in de feesttent

Thema: Welkom in de feesttent 23 Juli 24 Juli 25 Juli 26 Juli 27 Juli De vakantie start goed met een kermis dag! Allerlei leuke spellen en activiteiten die gedaan kunnen worden en die je af kunt laten strepen op je stempelkaart. Vandaag

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10).

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10). Leefstijlprogramma voor kinderen en jongeren met overgewicht (begeleiding door kinderarts, beweeg- & leefstijladviseur, fysiotherapeut en diëtist) Wat beweegt jou? Kids in Action 2 I n l e i d i n g Kids

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer 33 jaar De boeiende bso beroepen zomer Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2013 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2013 van de bso. Het

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Over: www.bewareofloverboys.nl

Over: www.bewareofloverboys.nl 1 Naam: www.bewareofloverboys.nl Voordat je begint met de opdrachten? Lees dit door: Als je je niet prettig voelt bij het lezen van bepaalde dingen: Stop met het lezen van deze site. Praat erover met iemand

Nadere informatie

Praktisch. Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma

Praktisch. Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma Praktisch Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma meedoen. Komt je kind onverwachts niet, of juist wel, of op een ander tijdstip? Laat

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal,

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal, NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015 Agenda Column van Puck 4 December Auti Soos 11 december Soep- en spellenavond 12 december Auti Actie Dag 29 december AutiJongerenCafé Vanaf Januari 2016 Auti

Nadere informatie

PREVIEW. Probeer nu 1 dag DAVID DE JONGE JAREN VAN VIJF DAGEN: GOD, SPORT & JEZELF MET PRAKTISCHE, SPORT- EN PERSOONLIJKE VOORBEELDEN

PREVIEW. Probeer nu 1 dag DAVID DE JONGE JAREN VAN VIJF DAGEN: GOD, SPORT & JEZELF MET PRAKTISCHE, SPORT- EN PERSOONLIJKE VOORBEELDEN PREVIEW Probeer nu 1 dag DE JONGE JAREN VAN DAVID VIJF DAGEN: GOD, SPORT & JEZELF MET PRAKTISCHE, SPORT- EN PERSOONLIJKE VOORBEELDEN DAG 1 GOD ZIET JOU ZITTEN! Het is niet leuk om buitengesloten te worden,

Nadere informatie

JOUW TALENT. De Weide. Activiteitenkalender. Hoogeveen. van zomer- tot herfstvakantie. Sportief

JOUW TALENT. De Weide. Activiteitenkalender. Hoogeveen. van zomer- tot herfstvakantie. Sportief Sportief Hoogeveen JOUW TALENT Activiteitenkalender Een overzicht van naschoolse activiteiten bij jou in de buurt. Ga op onderzoek uit en ontdek jouw talenten. Er is aanbod voor de groepen 1 tot en met

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk

Nadere informatie

Hoe kan ik meer ballen in het dubbelspel aan het net wegvolleren?

Hoe kan ik meer ballen in het dubbelspel aan het net wegvolleren? Vanaf 1 maart jl. is de tennisschool van Wibo Plijnaar actief op TV Bosch en Duin. De tennislessen van Tennisschool Plijnaar worden gegeven door Wibo Plijnaar of door Nick Mettes. De beschikbaarheid van

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie