MatrixKozijn Hout. MxK Hout SH. Wijchenseweg SX Nijmegen T.: F.:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MatrixKozijn Hout. MxK Hout SH. Wijchenseweg 116 6538 SX Nijmegen T.: 024-3434380 F.: 024-3434389 www.matrix-software.nl info@matrix-software."

Transcriptie

1 MatrixKozijn Hout MxK Hout SH Wijchenseweg SX Nijmegen T.: F.:

2 Algemeen MatrixKozijn Windows is het kozijn programma om snel, makkelijk en flexibel een perfecte calculatie, aanzichttekening en werkvoorbereiding te maken. MatrixKozijn is ontstaan uit meer dan 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van automatiseren binnen de kozijnindustrie en is met behulp van kozijnfabrikanten, uitgegroeid tot een uitermate gebruikersvriendelijk en flexibel softwareprogramma. Matrix kozijn voldoet hierdoor aan de zeer hoge eisen die de kozijnfabrikant stelt aan een softwarepakket, welke is uitgegroeid tot een hightech industrie waarin computers en computergestuurde machines niet meer zijn weg te denken. Als u dan ook moet kiezen voor een flexibel en gebruikersvriendelijk softwarepakket, is er maar één die voldoet aan al deze voorwaarden. dan kunt u gebruik maken van de MatrixKozijn importmodule (optioneel) waarmee u vanuit een standaard modellenbibliotheek de desbetreffende modellen ophaalt. Deze kunt u hierna indien noodzakelijk weer wijzigen/aanpassen. U kunt zelf ook modellen toevoegen aan deze bibliotheek. Begint u met een nieuw kozijnmerk, dan neemt u de volgende stappen. 1. Invullen van de merknaam en de aantallen. 2. Het tekenen van de kozijnvorm. 3. Kiezen van een merksjabloon, waardoor de stijlen, dorpels knooppunten en randafwerking automatisch worden toegekend. 4. Invoeren van de maatvoering, hoogte en breedte. (dagmaat en/of buitenwerksmaat) 5. Het invoeren van de vakvulling, ramen, deuren, panelen, etc. MxK Hout SH De invoer Heeft u alle projectgegevens ingevoerd, dan kunt u meteen beginnen met het samenstellen van de kozijn merken. Zijn er kozijnmodellen die u al vaker heeft samengesteld, 6. De randen worden net als de knooppunten automatisch gevuld vanuit het sjabloon. Het spreekt voor zich dat u deze achteraf nog kan wijzigen. 7. U ziet bij de stap werkvoorbereiding welke doorsnede en spouwlat is ingevoerd en kunt deze indien noodzakelijk wijzigen. 8. Als laatste kunt u nog opmerkingen en/of detailnummers invoeren.

3 LeveranciersImport (Optioneel) Met deze optie kunt u de uitgebreide standaardbestanden van MatrixKozijn verder aanvullen met artikelen van uw specifieke leverancier(s). Door de leverancier(s) aangeleverde bestanden kunnen eenvoudig worden ingelezen en u kunt direct aan de slag! MxK Hout SH Tekenwerk Het tekenwerk van MatrixKozijn biedt de gebruiker tal van mogelijkheden om zich te presenteren bij zijn of haar opdrachtgevers. Aanzichttekeningen geven voldoende informatie ten behoeve van de productie zodat er uit de werkplaats minder vragen komen over het te produceren werk. Sjabloon Door gebruik te maken van sjablonen kan de gebruiker zijn eigen lay-out bepalen, hij kan onder andere kiezen voor: Deze gegevens kan de gebruiker opslaan in een sjabloon en daarmee voor iedere situatie zijn eigen specifieke sjabloon kiezen. Verder is het natuurlijk mogelijk iedere tekening af te drukken op een printer en/of plotter maar ook het inlezen in een CAD programma is geen probleem. Certificaten Met de optie merk certificaten kan de gebruiker zelf kiezen welk certificaat er onder welk kozijnmerk moet komen te staan. 1. De schaal en papierformaat 2. Wat hij wel en niet wil zien op de tekening 3. Getekend en/of gespiegeld kozijnmerk 4. Peilmaten onder en/of boven de tekening 5. Kozijnmerken onder of boven uitgelijnd 6. Wel of geen afmetingen glas en panelen 7. De gekozen tekst afmeting Automatisch verschalen Nieuw is ook het automatisch verschalen van de aanzichttekeningen. Het is nu namelijk mogelijk dat het programma de schaal van de kozijnmerken automatisch bepaalt. Dat wil zeggen dat het programma zal proberen de aanzichttekening optimaal te benutten. De gebruiker stelt in welke schaal de optimale voor hem is en wat de minimale schaal is en hiermee zal het programma dan trachten de kozijnaanzichten zo groot mogelijk te genereren.

4 Calculatie Na een aantal wijzigingen in het project kan de gebruiker kiezen uit een aantal calculatie methodes. Er is bijvoorbeeld een prijs berekening per kozijn of één over het gehele project. Maar ook een gespecificeerde begroting over een totaal werk met een prijzenoverzicht van de materialen, manuren en lonen behoort tot de mogelijkheden. MxK Hout SH Voorbeeld van een regel per merk begroting. Laagreliëf dorpels Aangezien tegenwoordig steeds meer gewerkt wordt met niet houten onderdorpels heeft MatrixKozijn de mogelijkheid deze profielen in te voeren. Naast deze profielen kan de gebruiker ook de neuten toekennen zodat dit een duidelijk beeld geeft op de aanzichttekening van wat de klant waar en hoe krijgt. Series binnen een project (Optioneel) Door de mogelijkheid van series kan de gebruiker zelf bepalen of het project geheel of gedeeltelijk gecalculeerd moet worden. Dit kan door te werken met verschillende series die los van elkaar gecalculeerd kunnen worden, denk hierbij aan bijvoorbeeld binnen en buitenkozijnen. Inkoopdeuren Om het tekenwerk verder compleet te maken heeft Matrix Software ervoor gekozen de inkoopdeuren van verschillende leveranciers in ons bestand op te nemen. De tekeningen van deze deuren zijn DXF files zodat elke willekeurige leverancier deze tekeningen kan aanleveren. Manuurcoëfficiënten Met behulp van de manuurcoëfficiënten kan de gebruiker de begrootte uren per kozijnmerk zelf beïnvloeden en kan hij aangeven welke kostenplaats beïnvloed moet worden. Dit coëfficiënt heeft dan weer invloed op de eindprijs. Verder heeft de gebruiker ook de beschikking over meerdere algemene kostensoorten die hij per project kan kiezen.

5 Manuur Coëfficiëntentabel Nieuw in MatrixKozijn is de Manuur coëfficiëntentabel waarmee MatrixKozijn automatisch een keuze maakt voor het te verrekenen coëfficiënt. nieuwe profielen aan op projectniveau. Denk hierbij aan de vaak afwijkende houtafmetingen van de spouwlatten en rekwerk profielen. Met deze nieuwe optie zijn de project profielen in een handomdraai aangemaakt zonder dat deze uw basisbestand vervuilen. MxK Hout SH Afhankelijk van de situatie kiest het programma per kozijnmerk het coëfficiënt. Wat is het totale oppervlak van het kozijnmerk wat is aantal, hieruit volgt het manuur coëfficiënt. Project prijzen Aangezien een calculatie vaak een lange looptijd heeft, is het noodzakelijk dat bijvoorbeeld de m3 prijzen opgeslagen kunnen worden bij het project. MatrixKozijn biedt u deze mogelijkheid zodat u ook over een halfjaar nog weet met welke prijzen u gerekend heeft. Project Artikelen (Optioneel) Met het onderdeel Project Artikelen is het mogelijk om artikelen specifiek voor een huidig project aan te maken. Deze artikelen zijn vervolgens alleen te gebruiken in het huidige project en niet in andere projecten. Dit kunnen ook standaard artikelen zijn die bijvoorbeeld voorzien worden van een specifieke prijs voor het betreffende project. Van een project kunnen de gecalculeerde artikelen ook geïmporteerd worden binnen de projectartikelen waarna prijs, eigenschappen en/of omschrijving gewijzigd kunnen Dit geldt natuurlijk ook voor de manuren zodat ook deze kosten op een later tijdstip kunt nakijken. Ook heeft u hier de mogelijkheid om per kostenplaats een manuurcoëfficiënt toe te kennen. Met het manuurcoëfficiënt worden de desbetreffende kostenplaatsen op positieve of negatieve manier beïnvloed. Project Profielen Met optie Project Profielen maakt u in een handomdraai worden. Uw originele bestanden raken op geen enkele wijze vervuild en projectmatige aanpassingen worden altijd opgeslagen en bewaard binnen het project.. Samengestelde profielen (dubbele profielen) Met de samengestelde profielen moet u denken aan bijvoorbeeld de combinatie van houten profielen en de laagreliëf profielen (DTS/Holonite). Het behoort nu tot de mogelijkheden om deze profielen aan elkaar te koppelen, waarmee er voor de invoer maar één profiel gekozen hoeft te worden. Daarnaast kunnen natuurlijk ook meerdere kozijnprofielen aan elkaar gekoppeld worden denk aan stapeldorpels in een kozijn. De overlap kan dan positief dan wel negatief worden ingevoerd.

6 Offerte (Optioneel) Is de calculatie compleet en gereed voor offerte, dan biedt MatrixKozijn u de mogelijkheid om deze offerte automatisch samen te stellen in MS Word. Hier worden alle relevante onderdelen automatisch omschreven en kan de offerte verder aangevuld worden met de aanzichttekening. Iedere offerte kan verder naar eigen inzicht worden gewijzigd omdat het een vrij te wijzigen Word document is. van deze. Dat geldt niet alleen voor de kozijnprofielen, ook de spouwlatten maken gebruik van deze functionaliteit, hier is gekozen voor een binnen en buitenzijde. De spouwlat die tegen de kozijnrandzijde aankomt wordt door het programma zelf afgetast, waar u hem ook positioneert. De buitenzijde van de spouwlat kan door de gebruiker zelf aangemaakt worden. Naast het feit dat u met een klein aantal componenten meerdere doorsneden kan samenstellen, zijn deze ook nog eens houtafmeting onafhankelijk. De gebruiker bepaalt zelf waar de variabele komt te liggen. Wijzigt de gebruiker de houtafmeting, dan wordt het figuur hierop automatisch aangepast. MxK Hout SH Werkvoorbereiding (Optioneel) De werkvoorbereiding wordt in MatrixKozijn direct tijdens de invoer bepaald zodat u tijdens de invoer al een compleet beeld krijgt van de kozijnprofielen en de spouwlatten. Nog veel belangrijker, de werkvoorbereider kan het project van de calculator gewoon overnemen. Dit omdat elk ingevoerd kozijnmerk zonder probleem gewijzigd kan worden. Matrixkozijn is zo ontworpen dat men alles kan wijzigen, dus ook de geometrie. Een stijl Namen doorsnede Een kozijndoorsnede heeft een vaste doorsnede naam, dit voor de herkenning op de werkvloer en noodzakelijk voor de eventuele machine aansturing. Ook hier heeft MatrixKozijn een simpele oplossing bedacht. Aangezien MatrixKozijn werkt met halve kozijndoorsneden, krijgt iedere halve doorsnede afhankelijk van de houtafmeting een vaste naam. Deze wordt opgezocht in de onderliggende database. meer of minder is geen probleem. Flexibel Aangezien wij gekozen hebben om de kozijnprofielen op te bouwen uit twee delen namelijk de rand- en vakzijde kan de gebruiker tijdens de invoer simpel kiezen uit één

7 Werkvoorbereidingrapporten Iedere kozijnfabrikant heeft zijn wensen voor wat betreft het aansturen van zijn productieafdeling. Matrix speelt hierop in door gebruik te maken van een groot aantal beschikbare standaard rapporten. Sorteren Afhankelijk van de productie doorloop wil een kozijnfabrikant zijn productie variabel kunnen aansturen. Per kozijnmerk het totale project maar dan wel eerst alle dorpels dan de stijlen. Matrix CNC maakt het inzichtelijk. MatrixKozijn de drijvende kracht voor de aansturing van houtbewerkingmachines: Afkortmachines: APS, Grecon, H&M, Pertici, Reinhardt MxK Hout SH Machine aansturing (Optioneel) Is de werkvoorbereiding gereed dan staat automatisch alle machine data klaar en met een druk op de knop stuurt u alle noodzakelijke data naar de CNC module. Binnen MatrixKozijn hebben we gekozen voor een aparte module waar vanuit alle machinestraten aangestuurd kunnen worden. Dit varieert van afkortstraten, profiel- en contramal automaten tot en met omfrees automaten. Al deze straten worden dan vanuit een centraal punt aangestuurd en dat gebeurt dan met behulp van de MatrixKozijn CNC module. Pen/profileermachines: BMH, Gubisch, SCM Windor, Vertongen, Pentho,Weinig Boor/kroosmachines: Ramen/deurenfrezen: Spijker/schroefmachine: Popper Esseteam, Koch, Kruba, Masterwood Teknomat, SCM Sapiens, Conturex, Windowmaster Biesse, SCM Record MatrixKozijn zit achter meer houtbewerkingmachines dan u denkt! Aangezien iedere machine zijn eigen specifieke eisen stelt aan de software kan de gebruiker deze zelf instellen. Met deze module is het ook mogelijk verschillende projecten met elkaar te combineren zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw machine park. BIM (Optioneel) MatrixKozijn beschikt over een nieuwe uitbreidingsmodule voor de uitwisseling van informatie over kozijnen met de 3D bouwkundige ontwerpsoftware Revit. Het doel van deze uitwisseling is dat kozijnleveranciers toegang krijgen tot ontwerpgegevens van kozijnen in Revit en op basis van hun eigen product specifieke oplossing een 3D Revit (of ander) model kunnen terug leveren. Deze werkwijze is speciaal van belang in een BIM proces, waar de betrokken disciplines zoals de architect, de aannemer en de kozijnfabrikant in een vroegtijdig stadium kunnen beschikken over gedetailleerde informatie.

8 Met behulp van deze koppeling kan een efficiënter ontwerpproces worden bereikt, waarbij de architect op een globale en gemakkelijke wijze een kozijn kan definiëren. Daarna kan het kozijn vrijwel automatisch worden omgezet in een uitgewerkt, gematerialiseerd kozijn door de architect of bouwkundige. Ook kan het kozijn rechtstreeks door een kozijnfabrikant worden aangeboden volgens de eigen productspecificaties. Tot slot kan een fabrikant als co-maker aansluiten bij een BIM proces en in een relatief vroeg stadium bijdragen aan de gewenste oplossing. Het idee achter de ontwikkeling is dat kozijnfabrikanten in een eerder stadium van het ontwerpproces betrokken kunnen worden en met hun specifieke kennis kunnen bijdragen aan het ontwerpproces. Het modelleren van het kozijn door de fabrikant zelf, i.p.v. door de eindgebruiker, kan bijdragen aan efficiëntere oplossingen. Dit samenwerken aan een intelligent 3D model van een gebouw noemen we Building Information Modeling, kortweg BIM. MatrixKozijn Hout: Calculatie tekenwerk en werkvoorbereiding van houten kozijnen. MatrixKozijn Kunststof: Calculatie, tekenwerk en werkvoorbereiding van kunststof kozijnen. MatrixKozijn Elementen: Calculatie, tekenwerk en werkvoorbereiding van gevelelementen/binnenspouwbladen. MatrixKozijn CNC: Aansturing van machines voor producenten van houten kozijnen, kunststof kozijnen en elementen/binnenspouwbladen. MatrixKozijn Orderregistratie: Relatie-, Offerte- en Projectbeheer waarmee uw gehele productieproces, van offerte aanvraag t/m de nacalculatie wordt geautomatiseerd. MatrixKozijn Office: Met behulp van Microsoft Word genereert dit onderdeel direct een offerte van uw projecten. MatrixKozijn Web: Koppel MatrixKozijn Kunststof aan uw website en biedt uw relaties de mogelijkheid eenvoudig en snel offertes aan te vragen. MxK Hout SH Geïnteresseerd? Bel of mail met Martijn Ligtermoet of Hans Storms van Matrix Software en informeer naar de mogelijkheden voor een persoonlijke demonstratie of demoversie. (024)

9 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Offerte: Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel Merk Getekend Aantal Gespiegeld Aantal MUC Materiaal Loon AK Uren L. Regel per Merk 1 A 5 AA 1 1, ,17 436,29 829,78 8, ,24 2 B 6 BB 2 1,00 590,35 197,02 286,37 3, ,73 3 C 3 CC 3 1,00 319,34 110,98 156,51 2,22 586,83 4 D 5 DD 3 1,00 809,89 353,99 423,31 7, ,18 5 E 8 EE 3 1,00 370,83 177,02 199,25 3,54 747,10 6 F 4 FF 3 1,00 888,66 264,12 419,27 5, ,05 7 G 2 GG 2 1,00 844,83 438,70 466,83 8, ,36 Totaal 37868, , , ,64 Kengetallen Aantal kozijnen: Oppervlakte kozijnen: Omtrek kozijnen: Totaal manuren: Prijs per manuur: Prijs per m2: ,63 469,85 264, m2 m1 uur 19-mei-11 16: pagina 1 van 1

10 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Project: Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel Offerte: D. Totaal Begroting (incl. afval) per Artikel (Netto Profiel) ===ART==== ==OMSCHRIJVING===== ========HOEVEELHEID MATERIAAL======== ==MANUUR=== ===Totaal=== 001 Kozijnhout MER MER 002 Raamhout MER MER MER 003 Deurhout MRB MRB MRB MRB 004 Glaslatten MER MER MER 005 Spouwlatten VUR VUR VUR VUR VUR 006 Vulhout VUR VUR 008 Plaatmateriaal P002 Stuks m1/m2 Afval m3 Kostpl. Eenh/U. Kosten 114 x 67 mm ,362 m1 10,0 % 1,772 m3 14,77 m , x 90 mm ,256 m1 10,0 % 6,979 m3 14,80 m , ,83 56 x 80 mm 56 41,958 m1 10,0 % 0,245 m3 9,30 m1 390,21 56 x 90 mm ,221 m1 10,0 % 0,991 m3 9,40 m ,08 67 x 90 mm 24 32,881 m1 10,0 % 0,276 m3 11,80 m1 388, ,29 40 x 114 mm 32 55,801 m1 10,0 % 0,334 m3 9,70 m1 541,27 40 x 139 mm 40 37,642 m1 10,0 % 0,268 m3 9,80 m1 368,89 56 x 114 mm ,394 m1 10,0 % 2,251 m3 12,10 m ,36 56 x 139 mm 64 83,459 m1 10,0 % 0,841 m3 12,20 m , ,73 13 x 32 mm ,441 m1 10,0 % 0,034 m3 1,75 m1 198,53 15 x 17 mm ,638 m1 10,0 % 0,070 m3 1,75 m1 510,37 17 x 17 mm ,922 m1 10,0 % 0,093 m3 1,75 m1 502, , x 38 mm 6 8,329 m1 10,0 % 0,052 m3 5,30 m1 44, x 38 mm ,890 m1 10,0 % 1,481 m3 5,30 m , x 45 mm ,419 m1 10,0 % 0,890 m3 5,30 m1 754, x 45 mm 14 40,533 m1 10,0 % 0,253 m3 5,30 m1 214, x 45 mm 32 94,039 m1 10,0 % 0,588 m3 5,30 m1 498, ,72 22 x 38 mm 56 63,175 m1 10,0 % 0,158 m3 6,60 m1 416,96 79 x 38 mm 94 93,652 m1 10,0 % 0,468 m3 5,60 m1 524,45 10 mm Okoume Multiplex WBP 009 Rabat en schroten WRC18x144 Western Red Cedar 18x144 mm 011 Isolatie glas GL001 GL , ,820 m2 15,00 m2 237,29 237, ,584 m1 6,25 m1 741,15 741,15 Blank isolatieglas ,620 m2 30,00 m2 378,59 Blank isolatieglas 1x 6 1,360 m2 45,00 m2 135,00 gelaagd Inkoopdeuren Norhtgo Voordeur12 513,59 Voordeur ,327 m2 236,35 m , ,00 11-aug-11 12: pagina 1 van 6

11 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Project: Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel Offerte: D. Totaal Begroting (incl. afval) per Artikel (Netto Profiel) ===ART==== ==OMSCHRIJVING===== ========HOEVEELHEID MATERIAAL======== ==MANUUR=== ===Totaal=== 040 Tochtprofielen en kaders Kader_01 Kader_02 Kaderlas Stuks m1/m2 Afval m3 Kostpl. Eenh/U. Kosten Deventer Kader SV712-F ,093 m1 1,75 m1 455,16 Deventer Kader SV715-F 32 21,184 m1 1,75 m1 37,07 Kaderlas st Beglazingsprofielen Alu1 Luvema Beglazingsprofiel LU-G5 042 Aluminiumprofielen Alu2 043 Isolatie Iso003 Luvema Aanslagprofiel LU-N5 044 Lood en folies DPC Folie2 045 Verf 492, ,325 m1 1,75 m1 81,07 81, ,665 m1 1,75 m1 55,41 55,41 50 mm Isolatie 37 10,501 m2 2,10 m2 22,05 22,05 DPC Folie ,003 m1 1,75 m1 588,00 Dampdoorlatende folie 13 4,603 m2 1,45 m2 6,67 594,68 RAL9001 RAL 9001 (Crèmewit) ,320 m2 1,00 m ,32 Spuiten_GD_ 80 Gronden dekkend 80 mu ,160 m2 1,00 m2 636,16 Spuiten_VD_ 40 Voorlakken dekkend 40 mu ,160 m2 1,00 m2 636,16 U001 Uren Kozijnhout 2544,65 U001 Contramallen Kozijnhout 382 K2 6,37 318,33 U002 Pennen/Slissen Kozijnhout 24 K2 0,80 40,00 U007 Opsluiten Kozijn 406 K4 20, ,00 U101 Afkorten Kozijnhout ,653 m1 K1 8,56 427,96 U104 Calibreren Kozijnhout ,527 m1 K1 32, ,38 U107 Profileren Kozijnhout ,527 m1 K2 44, ,82 U002 Uren Raamhout 113, ,49 U004 Pennen/Slissen Raamhout 204 K2 5,10 255,00 U008 Opsluiten Raam 204 K4 3,40 170,00 U102 Afkorten Raamhout ,110 m1 K1 8,47 423,36 U110 Omfrezen Ramen ,732 m1 K2 10,64 531,83 U119 Monteren Kaders ,277 m1 K7 9,02 451,06 36, ,25 11-aug-11 12: pagina 2 van 6

12 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Project: Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel Offerte: D. Totaal Begroting (incl. afval) per Artikel (Netto Profiel) ===ART==== ==OMSCHRIJVING===== ========HOEVEELHEID MATERIAAL======== ==MANUUR=== ===Totaal=== U003 Uren Deurhout Stuks m1/m2 Afval m3 Kostpl. Eenh/U. Kosten U005 Contramallen Deurhout 496 K2 8,27 413,33 U009 Opsluiten Deur 496 K4 12,40 620,00 U028 Monteren Neut 37 K7 1,23 61,67 U103 Afkorten Deurhout ,996 m1 K1 6,88 343,96 U106 Calibreren Deurhout ,996 m1 K1 15,27 763,75 U109 Profileren Deurhout ,996 m1 K2 18,63 931,66 U004 Uren Glaslatten 62, ,36 U117 Afkorten Aluminium Profiel 96 77,990 m1 K7 1,92 96,25 U118 U005 Monteren Aluminium Profiel Uren Vulhout 96 77,990 m1 K7 2,90 144,99 4,82 241,24 U115 Afkorten Vulhout ,570 m1 K5 3,09 154,70 U116 Monteren/Opsluiten ,570 m1 K5 4,88 243,81 Vulhout U206 Zagen Plaatmateriaal 27 15,820 m2 K5 0,53 26,37 U207 Monteren Plaatmateriaal 27 15,820 m2 K7 0,79 39,55 U208 Zagen Isolatie 37 10,501 m2 K7 0,18 8,75 U209 Monteren Isolatie 37 10,501 m2 K7 0,18 8,75 U006 Uren Spouwlatten 9,64 481,93 U111 Afkorten Spouwlatten ,737 m1 K5 5,58 278,90 U112 Monteren Spouwlatten ,737 m1 K5 15,47 773,42 U120 Monteren DPC ,003 m1 K7 13,97 698,34 BUVA-410 BUVA-Acoustr 14GL RAL9010 BUVA ventilatieroosters BUVA rooster AS 14 glas, goot 28,32,36,40,44 RAL9010/ Hang & sluitwerk NIEUW 35, , ,440 m1 132,00 m , ,00 KFV KVF bijzetkom 12 2,00 st 24,00 KFV KVF Hoofdkom 6 3,00 st 18,00 KFV KFV 3-puntsl.2502 W mm 6 58,03 st 348,18 NEMEF-6333ainLNEMEF 3,5" scharnier gelagerd met anti-inbraaknok 32 2,70 st 86,40 21 Diverse beslag Hoppe VHB dm 55 MACO_Dr306 MACO_GREEPA Hoppe Veiligheidsbeslag door en door DM 55 MACO_Draaival beslag Raamgreep nok 10/12 met stift draaicil. Emotion 476,58 6 2,00 st 12,00 12, ,75 st 27,75 27,75 11-aug-11 12: pagina 3 van 6

13 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Project: Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel Offerte: D. Totaal Begroting (incl. afval) per Artikel (Netto Profiel) ===ART==== ==OMSCHRIJVING===== ========HOEVEELHEID MATERIAAL======== ==MANUUR=== ===Totaal=== Deur_mps_B BUVA P Scharniere Deur_mps_Buva Deuresp / DrR 2+4 met Scharnieren AXA_VHK_89x89 Axa veiligheids kogelscharnier 89x89x3 Type 1647 BSW_89x150L BSW paumels 89x150x3 Links BSW_89x150R BSW paumels 89x150x3 Rechts Sluitkomme BUVA BUVA BUVA Nemef Sluitkommen BUVA nasluitbare kom "Tolerante" (2 stuks) Nastelbare sluitkom type 6025-UD DrR 1+3 Buva messing sluitplaat NL voor sluitkom 6025 Nemef Stuks m1/m2 Afval m3 Kostpl. Eenh/U. Kosten 12 59,15 st 709,80 709, ,00 st 128, ,00 st 40,00 4 2,00 st 8,00 176, ,10 st 111, ,60 st 43, ,36 st 16,32 171,12 NEMEF 1255/2 L Nemef 1255/2 loopslot 6 4,95 st 29,70 NEMEF 6402 einddop NEMEF 6402/14 Nemef 6402 Einddopje Nemef Espagnolet 6402 inbraakwerend 1500 mm ,907 m1 4,95 st 3,98 m1 183,15 155,00 NEMEF 6402/16 Nemef Espagnolet 6402 inbraakwerend 1800 mm 6 9,204 m1 3,26 m1 30,00 NEMEF SP L Nemef sluitplaat loopslot 6 4,95 st 29,70 NEMEF VS 4905/12 Nemef Sluitkom VS 4905/ ,95 st 396,00 MACO_Dr352 MACO_Draaival beslag MACO_ Hoeklagerband VVM Rs 100kg Zilverlook MACO_ Hoeklager VVM Hout V= 9 Rs 100kg Zilverlook MACO_ Schaarlager VVM Gr.0 Val-Draai Hout V= 9 Rs 100kg Zilverlook MACO_ Schaarlager VVM Gr.1-2 Val-Dr. Hout V=9 Rs 100kg Zilverlook MACO_ Schaar VVM Gr.0 Val-Draai Zilverlook MACO_ Schaar VVM Gr.1 Val-Draai Zilverlook MACO_ DV-valblokk./VD-draaiblok k. klembaar (MM) natur MultiTrend MACO_43790 SKG-Plaatje tbv espagnoletkast (blauw) MultiTrend MACO_OPLOOP Oploopplaat 29 mm PL Zilverlook 823, ,80 st 29, ,80 st 29, ,80 st 14, ,80 st 15, ,190 m1 3,75 m1 72,00 7 7,210 m1 3,88 m1 28, ,75 st 64, ,95 st 35, ,00 st 37,00 325,70 11-aug-11 12: pagina 4 van 6

14 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Project: Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel Offerte: D. Totaal Begroting (incl. afval) per Artikel (Netto Profiel) ===ART==== ==OMSCHRIJVING===== ========HOEVEELHEID MATERIAAL======== ==MANUUR=== ===Totaal=== Stuks m1/m2 Afval m3 Kostpl. Eenh/U. Kosten MACO_Dr800 MACO_ MACO_52773 MACO_52775 MACO_52920 MACO_55441 MACO_55855 MACO_55856 MACO_57277 MACO_57838 MACO_94192 MACO_Draaival beslag i.s. i.s.-schaar VVM Gr.2/528 Val-Draai Zilverlook i.s.-middensluiting Gr /400 Zilverlook i.s.-middensluiting Gr.1 125/628 Zilverlook i.s.-hoekoverbrenging A (1 nok) 170x170mm Zilverlook i.s.-middensluiting Gr /528/1028 Zilverlook i.s.-valsl.-espagnolet vast Gr.3 DM= Zilverlook i.s.-valsl.-espagnolet vast Gr.4 DM= Zilverlook i.s.-middensluiting Gr /628/1178 Zilverlook i.s.-middensluiting Gr / 300 Zilverlook i.s.-vd-sluitplaat hout vlak sponning 18mm Rs Zilverlook MACO_IS-SLPL- i.s.-sluitplaat boven profiel B afh. Zilverlook MACO_IS-SLPL- i.s.-sluitplaat onder profiel O afh. Zilverlook MACO_IS-SLPL- i.s.-sluitplaat stijl profiel S afh. Zilverlook 12 15,198 m1 3,16 m1 48, ,95 st 12,35 6 0,95 st 5, ,95 st 35, ,75 st 23, ,490 m1 3,86 m1 56, ,891 m1 3,42 m1 68,00 6 0,75 st 4, ,75 st 13, ,75 st 27, ,80 st 9, ,60 st 11, ,50 st 104,50 419,70 Materiaal kosten: ,31 73,71 % Manuur kosten: ,93 26,29 % 261, ,24 11-aug-11 12: pagina 5 van 6

15 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Project: Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel Offerte: D. Totaal Begroting (incl. afval) per Artikel (Netto Profiel) Materiaal kosten 73,71 % ,31 Manuur kosten: 26,29 % ,93 Kostprijs: ,24 Algemene kosten Transportkosten Trandsportkosten 2,00 % x 49795,24 995,90 Totaal Algemene kosten 995,90 Algemene kosten A. 7,00 % x 49795, ,67 Algemene kosten PR.A. 7,00 % x 0,00 0,00 Algemene kosten TR. 7,00 % x 995,90 69,71 Totaal Winst en Risico 3.555,38 Winst en Risico A. 5,00 % x 49795, ,76 Winst en Risico PR.A. 5,00 % x 0,00 0,00 Winst en Risico TR. 5,00 % x 995,90 49,80 Winst en Risico AK. 5,00 % x 3555,38 177,77 Totaal Totaal algemene kosten: Totaal projectkosten 2.717, , ,85 Kengetallen Aantal kozijnen: Oppervlakte kozijnen: Omtrek kozijnen: Totaal manuren: Prijs per manuur: Prijs per m2: ,63 469,85 261, m2 m1 uur 11-aug-11 12: pagina 6 van 6

16

17

18

19

20 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Offerte: Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel D. Glas Bestel Lijst Aantal Breedte Hoogte Aantal Merk opp. per stuk opp. totaal Isolatie glas Blank isolatieglas X 991 mm 6 / A 0,826 4, X 2294 mm 6 / A 1,278 7, ,620 m2 Blank isolatieglas 1x gelaagd ,207 m2 12,620 m X 305 mm 6 / A 0,227 1, ,360 Glasmaat 20 mm m2 0,453 m2 1,360 m X 1438 mm 6 / A 1,027 6, X 1113 mm 16 / D 1,291 20, X 1220 mm 11 / E 0,655 7, X 1085 mm 7 / F 0,666 4, X 1085 mm 7 / F 0,558 3, X 189 mm 8 / G 0,163 1, ,887 Glasmaat 23 mm m2 11,626 m2 43,887 m X 933 mm 16 / B 0,296 4, X 474 mm 16 / B 0,150 2, X 1446 mm 8 / G 1,194 9, ,697 Glasmaat 26 mm m2 5,668 m2 16,697 m X 2218 mm 8 / B 1,162 9, X 1534 mm 11 / E 2,067 22, X 1128 mm 7 / F 1,392 9, X 1206 mm 7 / F 1,126 7, X 1466 mm 8 / G 0,929 7, ,096 Glasmaat 31 mm m2 15,212 m2 57,096 m X 1205 mm 6 / C 1,125 6, ,753 m2 2,251 m2 6,753 m2 20-mei-11 11: pagina 1 van 1

21 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Project: Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel Offerte: P. Productlijsten totaal 12pt RESUME 001 Kozijnhout ARTIKELEN PER STU Meranti Prf. Omschrijving Aantal stuks Lengte m1 Totaal m1 KH 67x114 Kozijnhout 67x114 mm MER 80x130 Meranti 80x130 mm Kozijnhout 12 3,790 45,480 KH 6 2,415 14, ,403 14, ,217 24, ,190 24, ,572 17, ,337 14,708 KH 90x114 MER 105x130 KH Kozijnhout 90x114 mm Meranti 105x130 mm Kozijnhout 14 4,190 58, ,630 14, ,890 46, ,773 22, ,383 28, ,342 37, ,327 37, ,307 18, ,230 8, ,096 8, ,089 12, ,690 27, ,660 13, ,611 9, ,582 9, ,411 15, ,398 16, ,278 17, ,258 17, ,220 14, ,217 17, ,887 5, ,737 5, ,352 1,408 Totaal , aug-11 12: pagina 1 van 33

22 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Project: Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel Offerte: Raammaat Beslagmaat Draai/Valramen - Bi Breedte Hoogte Breedte Hoogte Aantal Ramen Merk Raamhout 56x90 mm Links F 3 Rechts FF Rechts E 3 Links EE Rechts F 3 Links FF Rechts A 1 Links AA K. Ramenlijst B Raammaat Beslagmaat Draai/Valramen - Bi Breedte Hoogte Breedte Hoogte Aantal Ramen Merk Raamhout 67x90 mm Rechts C 3 Links CC Raammaat Beslagmaat Valramen - Bi Breedte Hoogte Breedte Hoogte Aantal Ramen Merk Raamhout 56x80 mm A 1 AA 20-mei-11 11: pagina 1 van 2

23 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Ordernr Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel Merk Getek. Gesp. Kleur Breedte x Hoogte Omschrijving A 5 1 RAL9001 Raammaat 879 x 441 mm Beslagmaat 843 x 405 mm Vak: VAL56 Valraam 56 mm Glassponning 17 mm S20 P. Ramenlijst per raam A Raammaat 870 x 1594 mm Beslagmaat 834 x 1558 mm Vak: DK56 Draaikiepraam 56 mm Glassponning 17 mm S20 C 3 3 RAL9001 Raammaat 1090 x 1361 mm Beslagmaat 1054 x 1325 mm Vak: DK67 Draaikiepraam 67 mm Glassponning 17 mm S20 E 8 3 RAL9001 Raammaat 693 x 1387 mm Beslagmaat 657 x 1348 mm Vak: DK56 Draaikiepraam 56 mm Glassponning 17 mm S20 F 4 3 RAL9001 Raammaat 770 x 1241 mm Beslagmaat 734 x 1205 mm Vak: DK56 Draaikiepraam 56 mm Glassponning 17 mm S20 F 4 3 RAL9001 Raammaat 670 x 1241 mm Beslagmaat 634 x 1205 mm Vak: DK56 Draaikiepraam 56 mm Glassponning 17 mm S20 G 2 2 RAL9001 Raammaat 999 x 325 mm Vak: VAL56 Valraam 56 mm Glassponning 17 mm S20 G 2 2 RAL9001 Raammaat 999 x 325 mm Vak: VAL56 Valraam 56 mm Glassponning 17 mm S20 20-mei-11 11: pagina 1 van 1

24 Timmerfabriek Matrix SH Wijchenseweg SX Nijmegen Tel: (024) Omschrijving: Woning Rotterdam Project: Opdrachtgever: Aann. bedrijf Van Gestel Offerte: O. Deurenlijst + Uittrekstaat per Merk Merk Nr : Getekend 2 Omschrijving: B Aantal: 6 Uitgetrokken per stuk P56 BI17 Paneeldeur 56 mm BI 17 - Hout OD Type: Deurmaat: Draaideur binnensponning 929 x 2315 mm Art. Omschrijving Stuks & hoeveelheden Totaal per product Meranti Glaslatten Meranti Glaslatten Merbau 65x130 mm Glaslat 17x15 mm A4 Opdeklat 13x32 mm E8 Deurhout 56x114 mm P mm Okoume Multiplex WBP 1/731x530 GM23 Glasmaat 23 mm 2/318x933 2/318x474 AXA_VHK_89x89 Axa veiligheids kogelscharnier 89x89x3 Type 1647 BUVA Buva messing sluitplaat NL voor sluitkom 6025 BUVA BUVA nasluitbare kom "Tolerante" (2 stuks) BUVA P Deuresp / DrR 2+4 met BUVA Nastelbare sluitkom type 6025-UD DrR 1+3 Kader_01 Deventer Kader SV712-F Kadermaat_01 Deventer Kader SV12-F - 4-zijdig gelast 1/929x2315 Kaderlas Kaderlas Spuiten_GD_ 80 Gronden dekkend 80 mu 2/2335x340 3/755x340 1/731x1060 RAL9001 RAL 9001 (Crèmewit) 4/2335x340 6/755x340 2/731x1060 Spuiten_VD_ 40 Voorlakken dekkend 40 mu 2/2335x340 3/755x340 1/731x1060 2/734 2/ ,534 m1 4/942 4/483 8/ ,312 m1 2/2315 1/943 4/735 1/ ,997 m1 1 0,387 m2 4 0,893 m2 4 stk 1 stk 3 stk 1 stk 1 stk 2/2315 2/ ,488 m1 1 2,151 m2 4 stk 6 3,133 m2 12 6,266 m2 6 3,133 m2 20-mei-11 11: pagina 3 van 8

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

MatrixKozijn Hout. MxK Hout. Wijchenseweg 116 6538 SX Nijmegen T.: 024-3434380 F.: 024-3434389 www.matrix-sh.nl info@matrix-sh.nl

MatrixKozijn Hout. MxK Hout. Wijchenseweg 116 6538 SX Nijmegen T.: 024-3434380 F.: 024-3434389 www.matrix-sh.nl info@matrix-sh.nl MatrixKozijn Hout Wijchenseweg 116 6538 SX Nijmegen T.: 024-3434380 F.: 024-3434389 www.matrix-sh.nl info@matrix-sh.nl Algemeen MatrixKozijn Windows is het kozijn programma om snel, makkelijk en flexibel

Nadere informatie

!"# " " $!"# " " % & ' # ( &' ) ( * & ' # ( &' )

!#   $!#   % & ' # ( &' ) ( * & ' # ( &' ) !"#"" $!"#""% &'#(&') (*&'#(&') &'+,-+.''&&)/ &--)- ()0).'( &))&/ &&+-'-1'0',&- &'+ && ',& &&'- '1&'. 0, 1& &&' 0, -+,' 0). 1& -+(&0'-&/ ', '& 0'-'1',)- ()0)(&'.''&& &'-+1),','&&,+',, -+(&0'-& ) && (&'.&--

Nadere informatie

Nieuw in MatrixKozijn Hout 3.2

Nieuw in MatrixKozijn Hout 3.2 Nieuw in MatrixKozijn Hout 3.2 In de nieuwe versie van MatrixKozijn zijn er een aantal onderdelen toegevoegd, maar ook zijn er een aantal zaken gewijzigd en/of verbeterd: BIM Dit is een nieuwe uitbreidingsmodule

Nadere informatie

Algemene productspecificaties

Algemene productspecificaties Algemene productspecificaties Houtzwaartes Spouwlatten Dpc folie Lood 15 kg/m2 : kozijnhout 67 x 114 mm, 67 x 116 mm 90 x 114 mm 67 x 139 mm deurhout 40 mm triplex/aluplex deuren 40/56 mm mahonie draaideuren

Nadere informatie

TIMMERFABRIEK HOMAN ENTER

TIMMERFABRIEK HOMAN ENTER TIMMERFABRIEK HOMAN ENTER Mettekampsweg 6a 7468 AH Enter Tel. (0547) 38 18 93 Fax. (0547) 38 35 19 Bank: Rabobank Enter Rek. nr.: 31.74.61.680 Giro v.d. Bank 891655 BTW nr.: NL 1133.14.346.B01 K.v.K. nr.:

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor kozijnleveranciers

Nieuwsbrief voor kozijnleveranciers Nieuwsbrief voor kozijnleveranciers Dit is de digitale nieuwsbrief van Matrix Software, specialist in automatisering voor kozijnen. Hiermee houden wij u op de hoogte over marktontwikkelingen en over nieuws

Nadere informatie

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen De nieuwe generatie draai-kiep raambeslag BUVA activpilot Draai-kiep raambeslag - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen BUVA

Nadere informatie

Offerte s maken en aanmaken.

Offerte s maken en aanmaken. Offerte s maken en aanmaken. U gaat een nieuwe offerte maken en versturen via de mail. Start GA op. Calculatie (hier maken we de offerte s aan) Kozijn teken 1. Tekening maken. Nu geeft u een unieke code

Nadere informatie

Nieuw in MatrixKozijn versie Service Pack 2 (SP2) (juni 2011)

Nieuw in MatrixKozijn versie Service Pack 2 (SP2) (juni 2011) Nieuw in MatrixKozijn versie 3.1 - Service Pack 2 (SP2) (juni 2011) Nieuw Algemeen Aan de Vakcombi voor dubbele ramen/deuren kan nu Hang en Sluitwerk worden toegekend. Afhandeling gespiegelde draairichtingen

Nadere informatie

Nieuw in Service Pack 5 (SP5) voor MatrixKozijn versie 3.0 (september 2010) Bugfixes CNC

Nieuw in Service Pack 5 (SP5) voor MatrixKozijn versie 3.0 (september 2010) Bugfixes CNC Nieuw in Service Pack 5 (SP5) voor MatrixKozijn versie 3.0 (september 2010) Dit Service Pack bevat ook alle wijzigingen van Service Pack 1, 2, 3 en 4 (SP1 + SP2 + SP3 + SP4). Het is niet vereist dat SP1

Nadere informatie

In deze nieuwe versie van MatrixKozijn zijn er een aantal onderdelen toegevoegd, maar ook zijn er een aantal zaken gewijzigd en/of verbeterd.

In deze nieuwe versie van MatrixKozijn zijn er een aantal onderdelen toegevoegd, maar ook zijn er een aantal zaken gewijzigd en/of verbeterd. Nieuw in MatrixKozijn versie 3.1 (januari 2011) In deze nieuwe versie van MatrixKozijn zijn er een aantal onderdelen toegevoegd, maar ook zijn er een aantal zaken gewijzigd en/of verbeterd. Project en

Nadere informatie

MatrixKozijn Kunststof versie Service Pack 4

MatrixKozijn Kunststof versie Service Pack 4 MatrixKozijn Kunststof versie 2.2 - Service Pack 4 Rapporten 1-calculaties-per project-begroting per artikel (netto profiel), artikeprijzen worden nu inclusief afvalpercentage weergegeven. Nieuw rapport:

Nadere informatie

MatrixKozijn Kunststof versie Service Pack 3

MatrixKozijn Kunststof versie Service Pack 3 MatrixKozijn Kunststof versie 2.2 - Service Pack 3 Rapporten De kleur van profielen werd in sommige situaties niet opgenomen in de resultaten waardoor deze niet zichtbaar was op de rapportages. In het

Nadere informatie

Examen VMBO-KB. bouw-breed CSPE KB. gedurende 710 minuten. Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

Examen VMBO-KB. bouw-breed CSPE KB. gedurende 710 minuten. Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-KB 2010 gedurende 710 minuten bouw-breed CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 9 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal 141

Nadere informatie

DE KOVEL KOZIJNSTAAT HOUT W blad. Wabo / Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden

DE KOVEL KOZIJNSTAAT HOUT W blad. Wabo / Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Wabo 132304 / 1116467 DE KOVEL project KOOIPLEIN, LEIDEN opdrachtgever datum 06092013 schaal gewijzd 15112013 Kralingseweg 195 3062 CE

Nadere informatie

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant ramen voor de aannemer of timmerfabrikant Hoogwaardige kwaliteit, snel geleverd WEBO Timmerfabriek is een nationaal opererende toeleverancier van houten elementen. Een van onze belangrijkste specialismen

Nadere informatie

Artikel / Parametrisch ontwerpen en rekenen. Een hype of de toekomst?

Artikel / Parametrisch ontwerpen en rekenen. Een hype of de toekomst? Artikel / Parametrisch ontwerpen en rekenen Een hype of de toekomst? De manier waarop gebouwen ontworpen worden is in de basis al heel lang hetzelfde. Veranderingen in de werkwijze van constructeurs gaan

Nadere informatie

BESTEK. Ten behoeve van: INTALTHERM 77. Datum: 16 oktober 2015

BESTEK. Ten behoeve van: INTALTHERM 77. Datum: 16 oktober 2015 BESTEK Ten behoeve van: Datum: 16 oktober 2015 Dit bestek is opgesteld met de STABU-systematiek, uitgave: 2014-II onder licentienummer: ------------------ INHOUDSOPGAVE ------------------ INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

MatrixKozijn OrderRegistratie 4.0 SP5 Build 660

MatrixKozijn OrderRegistratie 4.0 SP5 Build 660 MatrixKozijn OrderRegistratie 4.0 SP5 Build 660 Nieuw Algemeen Nieuwe versie van de about box. Totaal inkoopprijs wordt in Bestelorder schermen weergegeven. Bij een Relatie, Project, LeverSerie en BestelOrder

Nadere informatie

Weekamp Deuren. Prijslijst 15 februari 2014. Voordeuren Binnendeuren Achterdeuren Terrasdeuren Schuur- en Garagedeuren

Weekamp Deuren. Prijslijst 15 februari 2014. Voordeuren Binnendeuren Achterdeuren Terrasdeuren Schuur- en Garagedeuren Weekamp Deuren Prijslijst 15 februari 2014 Voordeuren Binnendeuren Achterdeuren Terrasdeuren Schuur- en Garagedeuren 2 Inhoudsopgave Algemene informatie................... 4 Binnendeuren Rechte profilering....................

Nadere informatie

Toelichting op het calculatieprogramma.

Toelichting op het calculatieprogramma. Toelichting op het calculatieprogramma. Zelf glas monteren of zelf een offerte of calculatie uitwerken. Dat kan snel en eenvoudig met dit calculatieprogramma. Prijzen zijn exclusief montage. Montage prijzen

Nadere informatie

Kozijn en ramen worden alzijdig d.m.v. airless 2x gespoten in een standaard witte kleur tot een droge laagdikte van minimaal 130 mu.

Kozijn en ramen worden alzijdig d.m.v. airless 2x gespoten in een standaard witte kleur tot een droge laagdikte van minimaal 130 mu. De hanekampen 64/66 9411 XM Beilen www.gilskozijnen.nl Rabobank Beilen-Assen Rek.nr. NL86RABO 037.38.06.728 K.v.K. Meppel 62375210 BTW-nr. NL854793306B01 Aan : Edwin Sijnstra Van : Gert-Jan Gils T.a.v.

Nadere informatie

6.2 TOTAL GLAS DRAAIENDE ACHTERZETRAMEN

6.2 TOTAL GLAS DRAAIENDE ACHTERZETRAMEN 6.2 TOTAL GLAS DRAAIENDE ACHTERZETRAMEN 6.2 Total Glas draaiende achterzetramen La Poste, Deventer Architecten- en ingenieursbureau Kristinsson, Deventer TOTAL GLAS DRAAIENDE ACHTERZETRAMEN Toepassing

Nadere informatie

MatrixKozijn Productentabel versie Service Pack 3

MatrixKozijn Productentabel versie Service Pack 3 MatrixKozijn versie 2.0 - Service Pack 3 Compatibiliteit De MatrixKozijn 2.0-SP3 met database revisie: 2.0.6 is compatibel met: MatrixKozijn Hout 3.4-SP7 MatrixKozijn Hout 3.5 (is enkel nog beschikbaar

Nadere informatie

Berlegno, hardhouten montagekozijnen, stomp, RB (met bovenlicht en volle bovendorpel)

Berlegno, hardhouten montagekozijnen, stomp, RB (met bovenlicht en volle bovendorpel) Document: kozijn_berlegno_stomp_rb_nl01, pagina 1/10 Omschrijving Type: Uitvoering: Draairichting: Materiaal: Wanddikte: Deurbreedte: Deurhoogte: Sponning: Naden: Hang en sluitwerk: Afwerking: Modellen:

Nadere informatie

Genereer profiel Bij genereer profiel worden de kozijnsponningen, muuraansluitingen, binnenprofileringen en omfrezingen van ramen en deuren

Genereer profiel Bij genereer profiel worden de kozijnsponningen, muuraansluitingen, binnenprofileringen en omfrezingen van ramen en deuren Bewerkings Centrum Profielen genereren (aanmaken voor machine) Stapeldorpels in glasvak aanmaken met machine nummer Brede dorpels/stijlen in 2 delen maken Mach.code contra Terugliggend Toesteek Vingerlas

Nadere informatie

Berdo, stalen montagekozijnen, opdek, RL (zonder bovenlicht t.b.v. spiegelstuk)

Berdo, stalen montagekozijnen, opdek, RL (zonder bovenlicht t.b.v. spiegelstuk) Document: TD Berdo Opdek RL.docx, pagina 1/9 Omschrijving Type: Uitvoering: Draairichting: Berdo stalen montagekozijnen. RL, kozijn zonder bovenlicht t.b.v. spiegelstuk. Links of rechts. Materiaal: Sendzimirverzinkte

Nadere informatie

Vakinhoudelijke uitwerking Keuzevak Gevelopeningen van het profiel BWI vmbo beroepsgericht

Vakinhoudelijke uitwerking Keuzevak Gevelopeningen van het profiel BWI vmbo beroepsgericht Vakinhoudelijke uitwerking Keuzevak Gevelopeningen van het profiel BWI vmbo beroepsgericht Deze vakinhoudelijke uitwerking is ontwikkeld door het Redactieteam van de Schooleamenbank vmbo voor dit profiel.

Nadere informatie

VALRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN

VALRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN VALRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN HARRYVAN KOZIJNEN SELECTIE PRODUCTBLAD VALRAAM PAGINA 1 VAN 6 EIGENSCHAPPEN VALRAAM Roto RHS valraam De geïntergreerde meerpuntsluiting van Roto RHS geeft een schoon en

Nadere informatie

techniek IN beweging MACO MULTI-TREND DRAAI- EN DRAAIVAL BESLAG Eén oplossing voor alles... KUNSTSTOF KOZIJNEN

techniek IN beweging MACO MULTI-TREND DRAAI- EN DRAAIVAL BESLAG Eén oplossing voor alles... KUNSTSTOF KOZIJNEN techniek IN beweging MACO MULTI-TREND DRAAI- EN DRAAIVAL BESLAG Eén oplossing voor alles... KUNSTSTOF KOZIJNEN MACO MULTI TREND Eén oplossing voor alles... De moduletechniek van ons beslagsysteem biedt

Nadere informatie

DRAAIKIEPRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN

DRAAIKIEPRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN DRAAIKIEPRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN HARRYVAN KOZIJNEN SELECTIE PRODUCTBLAD DRAAIKIEPRAAM PAGINA 1 VAN 6 EIGENSCHAPPEN DRAAIKIEPRAAM Maco Invisible draai-kiep systeem Het geïntergreerde draai- en kiepbeslag

Nadere informatie

Aluminium onderdorpels

Aluminium onderdorpels Aluminium onderdorpels LUVEMA ALUMINIUM ONDERDORPELS Een mooi resultaat, makkelijk gemonteerd! Voor deuren, hefschuifdeuren, ramen en combinaties. ies. Luvema aluminium onderdorpels bieden een mooie én

Nadere informatie

Avento stalen montagekozijn, opdek, RL (zonder bovenlicht t.b.v. spiegelstuk)

Avento stalen montagekozijn, opdek, RL (zonder bovenlicht t.b.v. spiegelstuk) Document: vento montagekozijn, pagina 1/10 Omschrijving Type: Uitvoering: Draairichting: Materiaal: Wanddikte: Deurbreedte: Deurhoogte: Sponning: Naden: vento 1,5 mm stalen montagekozijn RL, kozijn zonder

Nadere informatie

RENOVATIE DRAAIKIEPRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN

RENOVATIE DRAAIKIEPRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN RENOVATIE DRAAIKIEPRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN HARRYVAN KOZIJNEN SELECTIE PRODUCTBLAD RENOVATIE DRAAIKIEPRAAM PAGINA 1 VAN 6 EIGENSCHAPPEN RENOVATIE DRAAIKIEPRAAM Renovatie draaikiepraam Is een oud draairaam

Nadere informatie

De partner voor bouwend Nederland

De partner voor bouwend Nederland De partner vr bouwend Nederland Bezoekadres: Postadres: De Bunders 11 Postbus 19 5428 GC Venhorst 5427 ZG Boekel Produktdetailboek Kozijnen Ramen Deuren Schuifpuien Ventilatiersters Glas tel. 0492 3212

Nadere informatie

sleutelbediend: Yes weerstandsklasse 2: Yes greepsluiting: No 3 AXA scharnieren 3,5 x 3,5'' type 1647-09-23 DIBA A4

sleutelbediend: Yes weerstandsklasse 2: Yes greepsluiting: No 3 AXA scharnieren 3,5 x 3,5'' type 1647-09-23 DIBA A4 Woningentree KFV meerpuntssluitng type AS 2502 sleutelbediend: Yes weerstandsklasse 2: Yes 3 AXA scharnieren 3,5 x 3,5'' type 1647-09-23 DIBA B.K. Dorpel 20 15 20 Vloerafw. Peilmaat Terrasdeur buitendraaiend

Nadere informatie

bouw-breed CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

bouw-breed CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-KB 2017 gedurende 875 minuten bouw-breed CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 10 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Windowmaster BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Alles op het gebied van ramen, kozijnen en deuren kunt u overlaten aan de BMH Windowmaster. Recht, rond en getoogd. Losse onderdelen,

Nadere informatie

tuindeuren balkondeuren

tuindeuren balkondeuren tuindeuren balkondeuren prijslijst 2012 (exclusief btw) De tuin- en balkondeuren van Java Deurenfabriek zijn van uitstekende kwaliteit en toch Voorraad deuren aantrekkelijk geprijsd. Het massieve merbau-

Nadere informatie

BINNENDRAAIENDE DEUR KOZIJNEN SELECTIE DEUREN

BINNENDRAAIENDE DEUR KOZIJNEN SELECTIE DEUREN BINNENDRAAIENDE DEUR KOZIJNEN SELECTIE DEUREN HARRYVAN KOZIJNEN SELECTIE PRODUCTBLAD BINNENDRAAIENDE DEUR PAGINA 1 VAN 6 EIGENSCHAPPEN BINNENDRAAIENDE DEUR Weldorpel Erg karakterastiek aan een voordeur

Nadere informatie

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt.

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt. R Methermo XL naar binnen draaiende ramen en gevels kenmerken zich door de ultraslanke raam- en kozijnprofielen. Hierdoor is het glasoppervlak maximaal en de lichtinval en het uitzicht onbeperkt. De draaiende

Nadere informatie

METAPLUS COMFORT - DRAAIENDE ACHTERZETRAMEN

METAPLUS COMFORT - DRAAIENDE ACHTERZETRAMEN 1 2 MetaPlus Comfort - draaiende achterzetramen zijn onopvallend en zorgen daarnaast voor optimale isolatie. Dankzij deze volglazen achterzetramen blijven de authentieke details van historische gebouwen

Nadere informatie

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren 2thePoint Project Software Software voor projectmatig produceren 2thePoint Project Software Software voor bedrijven die projectmatig werken 2thePoint software 2thePoint Software heeft een geheel nieuw

Nadere informatie

QuikStart Beginnend Gebruiker - Algemeen. De werking van Vabi Elements in een vogelvlucht

QuikStart Beginnend Gebruiker - Algemeen. De werking van Vabi Elements in een vogelvlucht QuikStart Beginnend Gebruiker - Algemeen De werking van Vabi Elements in een vogelvlucht QuickStart Elements Introductie Welkom op de startpagina van Vabi Elements! Start of open een project. Gebruik Project

Nadere informatie

bouwtechniek-timmeren CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

bouwtechniek-timmeren CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-KB 2010 gedurende 770 minuten bouwtechniek-timmeren CSPE KB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 12 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

RICHTLIJNEN MONUMENTEN EN ISOLERENDE BEGLAZING

RICHTLIJNEN MONUMENTEN EN ISOLERENDE BEGLAZING RICHTLIJNEN MONUMENTEN EN ISOLERENDE BEGLAZING 1 U wilt graag isolerende beglazing plaatsen in een monument. Waar moet u dan rekening mee houden? In deze folder leest u er meer over. De detaillering van

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Ramen & Kozijnen 4. Achterdeuren 12. Garagedeuren 14. Hefschuifpuien 17. Vouwwanden 21. Parallel schuif-kieppuien 23.

Inhoudsopgave. Ramen & Kozijnen 4. Achterdeuren 12. Garagedeuren 14. Hefschuifpuien 17. Vouwwanden 21. Parallel schuif-kieppuien 23. PRIJSLIJST ALGEMEEN 2013 Inhoudsopgave Ramen & Kozijnen 4 Luiken 10 Achterdeuren 12 Voordeuren 13 Garagedeuren 14 Terrasdeuren 15 Hefschuifpuien 17 Vouwwanden 21 Parallel schuif-kieppuien 23 Ronde kozijnen

Nadere informatie

BUITENDRAAIENDE DEUR 1 GLASVLAK KOZIJNEN SELECTIE DEUREN

BUITENDRAAIENDE DEUR 1 GLASVLAK KOZIJNEN SELECTIE DEUREN BUITENDRAAIENDE DEUR 1 GLASVLAK KOZIJNEN SELECTIE DEUREN HARRYVAN KOZIJNEN SELECTIE PRODUCTBLAD BUITENDRAAIENDE DEUR 1 GLASVLAK PAGINA 1 VAN 6 EIGENSCHAPPEN BUITENDRAAIENDE DEUR 1 GLASVLAK RVS scharnieren

Nadere informatie

BUITENDRAAIENDE DEUR 2 GLASVLAKKEN KOZIJNEN SELECTIE DEUREN

BUITENDRAAIENDE DEUR 2 GLASVLAKKEN KOZIJNEN SELECTIE DEUREN BUITENDRAAIENDE DEUR 2 GLASVLAKKEN KOZIJNEN SELECTIE DEUREN HARRYVAN KOZIJNEN SELECTIE PRODUCTBLAD BUITENDRAAIENDE DEUR 2 GLASVLAKKEN PAGINA 1 VAN 6 EIGENSCHAPPEN BUITENDRAAIENDE DEUR 2 GLASVLAKKEN RVS

Nadere informatie

Doel ITANNEX: Verbeteren van de kwaliteit van de bebouwde omgeving en van het proces waarmee het ontworpen, gerealiseerd en beheerd wordt

Doel ITANNEX: Verbeteren van de kwaliteit van de bebouwde omgeving en van het proces waarmee het ontworpen, gerealiseerd en beheerd wordt Doel ITANNEX: Verbeteren van de kwaliteit van de bebouwde omgeving en van het proces waarmee het ontworpen, gerealiseerd en beheerd wordt Aannemers Architectenbureaus Ingenieurs- en Adviesbureaus Installateurs

Nadere informatie

Horizontale schuiframen en -deuren

Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren 1 De Methermo schuifpuien zijn minimaal gedetailleerd. Het systeem is geschikt voor schuiframen, -deuren en schuifpuien waarmee een

Nadere informatie

Avento stalen montagekozijn, stomp, RL (zonder bovenlicht t.b.v. spiegelstuk)

Avento stalen montagekozijn, stomp, RL (zonder bovenlicht t.b.v. spiegelstuk) Document: Avento montagekozijn, pagina 1/10 Omschrijving Type: Uitvoering: Draairichting: Materiaal: Wanddikte: Deurbreedte: Deurhoogte: Sponning: Naden: Avento 1,5 mm stalen montagekozijn RL, kozijn zonder

Nadere informatie

bestel prijslijst 1: Schüco CT 70 accent (aanbieding 13), nu tijdelijk tot 25% korting!

bestel prijslijst 1: Schüco CT 70 accent (aanbieding 13), nu tijdelijk tot 25% korting! Adres: Van Cronenburchstraat 12B 8921 AP Leeuwarden Tel: 0031(0)6 231 382 18 0031(0)5 884 474 77 Fax: 0031(0)8 471 075 26 E-mail:info@kozijnenkoning.nl kozijnenkoning: www.kozijnenkoning.nl /www.kozijnenkoningaluprof.nl/

Nadere informatie

bouw-breed CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

bouw-breed CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2014 gedurende 680 minuten bouw-breed CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 9 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal 126

Nadere informatie

Kozijndelen KAI. Afdeling: WvB Datum: Eigenaar: JL Pagina: 1 van 14

Kozijndelen KAI. Afdeling: WvB Datum: Eigenaar: JL Pagina: 1 van 14 Eigenaar: JL Pagina: 1 van 14 Inhoud 1 Voordeur... 2 1.1 Sluitmiddelen houten kozijnen... 2 1.2 Voordeur onderdorpel... 3 1.3 Inbraakwerendheid... 4 1.4 Tekeningen... 6 2 Achterdeur... 7 2.1 Sluitmiddelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. LogiKal VERSIE OKTOBER Nieuwsbrief Version Pagina 1

Nieuwsbrief. LogiKal VERSIE OKTOBER Nieuwsbrief Version Pagina 1 Nieuwsbrief LogiKal VERSIE 6.1.0.4 23. OKTOBER 2009 Nieuwsbrief Version 6.1.0.4 Pagina 1 INHOUD ELEMENTINGAVE... 3 Blind... 3 Volglashoeken... 4 Overall Kosten... 5 Regelstatika... 7 Profiel uitlijnen

Nadere informatie

Glaslatten. Diverse soorten glaslatten zijn op aanvraag in Accoya hout leverbaar. Info? Bel: (0162) 576 576 9

Glaslatten. Diverse soorten glaslatten zijn op aanvraag in Accoya hout leverbaar. Info? Bel: (0162) 576 576 9 Glaslatten 8 Glaslatten van verduurzaamd Accoya hout Belned maakt voor de productie van verschillende glaslatten voor renovatie gebruik van het materiaal Accoya als alternatief voor tropisch hardhout.

Nadere informatie

INTRODUCTIE 1 E NIEUWSBRIEF VTBO

INTRODUCTIE 1 E NIEUWSBRIEF VTBO INTRODUCTIE 1 E NIEUWSBRIEF VTBO CALC-PRO+ CALCULATIEPROGRAMMA VERS VAN DE PERS Calculatieprogramma t.b.v. bouwgerelateerde bedrijven Calc-Pro+ is een kant-en-klare calculatieprogramma voor nagenoeg de

Nadere informatie

bouw-breed CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

bouw-breed CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2017 gedurende 800 minuten bouw-breed CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 10 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

Hieronder een paar voorbeelden voor invoer van de sponningen Indien er gedeuveld word hoeft er niets te staan bij de kollommen van de Pen

Hieronder een paar voorbeelden voor invoer van de sponningen Indien er gedeuveld word hoeft er niets te staan bij de kollommen van de Pen Genereer profielen In het programma genereer profielen word op een snelle manier de meeste kozijn profileringen, muuraansluitingen, binnenprofileringen en omfrezingen gegenereerd. Dit word gedaan door

Nadere informatie

BIM bij Schüco. Hilvarenbeek, 22-05-2013

BIM bij Schüco. Hilvarenbeek, 22-05-2013 Hilvarenbeek, 22-05-2013 Definities BIM: proces of product? Ontwikkelingen in de bouw Ontwikkelingen, software, werkwijze Ondersteuning voor architecten Schüco Revit Families Ondersteuning voor klanten

Nadere informatie

Avento stalen montagekozijn, stomp, RZ (zonder bovenlicht)

Avento stalen montagekozijn, stomp, RZ (zonder bovenlicht) Document: Avento montagekozijn, pagina 1/11 Omschrijving Type: Uitvoering: Draairichting: Materiaal: Wanddikte: Deurbreedte: Deurhoogte: Sponning: Naden: Avento 1,5 mm stalen montagekozijn RZ, kozijn zonder

Nadere informatie

ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen. Voor duurzaam bouwen

ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen. Voor duurzaam bouwen ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen Voor duurzaam bouwen NIEUWE GENERATIE PRODUCTEN VAN LUVEMA ISOWEL is de merknaam waaronder Luvema een nieuwe generatie producten introduceert. Toepassing

Nadere informatie

ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen. Voor duurzaam bouwen

ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen. Voor duurzaam bouwen ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen Voor duurzaam bouwen NIEUWE GENERATIE PRODUCTEN VAN LUVEMA ISOWEL is de merknaam waaronder Luvema een nieuwe generatie producten introduceert. van glasvezelversterkt

Nadere informatie

Avento stalen montagekozijn, stomp, RB (met bovenlicht en volle bovendorpel)

Avento stalen montagekozijn, stomp, RB (met bovenlicht en volle bovendorpel) Document: Avento montagekozijn, pagina 1/10 Omschrijving Type: Uitvoering: Draairichting: Materiaal: Wanddikte: Deurbreedte: Deurhoogte: Sponning: Naden: Avento 1,5 mm stalen montagekozijn RB, kozijn met

Nadere informatie

ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen. Voor duurzaam bouwen

ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen. Voor duurzaam bouwen ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen Voor duurzaam bouwen NIEUWE GENERATIE PRODUCTEN VAN LUVEMA ISOWEL is de merknaam waaronder Luvema een nieuwe generatie producten introduceert. Toepassing

Nadere informatie

Brandwerendheid volgens NEN-EN 1634 van een stompe 54 mm Krepel dubbele deuren met glasopening in een plaatstalen kozijn.

Brandwerendheid volgens NEN-EN 1634 van een stompe 54 mm Krepel dubbele deuren met glasopening in een plaatstalen kozijn. Krepel Deuren J.R. Krepellaan 5-7 Postbus 2 7380 AA Klarenbeek T:+31 (0) 301 13 41 F:+31 (0) 301 21 52 info@krepel.nl www.krepel.nl Samenvatting van onderzoek Brandwerendheid volgens NEN-EN 1634 van een

Nadere informatie

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw,

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, OF.15.04.0665 pagina 1 van 10 De Groene Ambassade Haarlem Offertenummer: OF.15.04.0665 IJmuiden, 09-04-2015 Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, Naar aanleiding van uw aanvraag en ons

Nadere informatie

Handleiding. Leveranciersimport voor:

Handleiding. Leveranciersimport voor: Handleiding Leveranciersimport voor: MatrixKozijn - Leveranciersimport MatrixKozijn maakt intensief gebruik van artikel- en prijsinformatie van toeleveranciers. De module Leveranciersimport is ontwikkeld

Nadere informatie

ESTHETIEK EN DUURZAAMHEID MHB CLASSIC ISO WWW.MHB.NL

ESTHETIEK EN DUURZAAMHEID MHB CLASSIC ISO WWW.MHB.NL ESTHETIEK EN DUURZAAMHEID MHB CLASSIC ISO TechniScHE DocumentatiE WWW.MHB.NL CLASSIC ISO MHB CLASSIC ISO Klassieke stalen stoeltjesprofielen van weleer, echter in geïsoleerde uitvoering. Met dit profielsysteem

Nadere informatie

Elan houten montagekozijnen, opdek, RZ (zonder bovenlicht)

Elan houten montagekozijnen, opdek, RZ (zonder bovenlicht) Document: Elan, opdek, RZ, pagina 1/10 Omschrijving Type: Uitvoering: Draairichting: Materiaal: Wanddikte: Deurbreedte: Deurhoogte: Sponning: Naden : Elan RZ, kozijn zonder bovenlicht Links of rechts Combinatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ReynaPro VERSIE OKTOBER Nieuwsbrief Version Pagina 1

Nieuwsbrief. ReynaPro VERSIE OKTOBER Nieuwsbrief Version Pagina 1 Nieuwsbrief ReynaPro VERSIE 6.1.0.4 30. OKTOBER 2009 Nieuwsbrief Version 6.1.0.4 Pagina 1 INHOUD ELEMENTINGAVE... 3 Blind... 3 Volglashoeken... 4 Overall Kosten... 5 Regelstatika... 7 Profiel uitlijnen

Nadere informatie

METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS

METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS 1 2 Methermo XL naar binnen draaiende ramen, deuren en vaste ramen kunnen modulair worden gecombineerd, zodat vrijwel iedere gewenste gevelindeling kan

Nadere informatie

POLYESTER DAKKAPELLEN

POLYESTER DAKKAPELLEN Uit eigen productie PRIJSINDICATIE POLYESTER DAKKAPELLEN 15 jaar garantie Isolatiewaarde volgens bouwbesluit Prefab montage, in 1 dag geplaatst PERFECT DAKKAPELLEN Amerikastraat 3 5171 PL Kaatsheuvel www.perfectdakkapellen.nl

Nadere informatie

Tips & Trucs ARCHICAD 095: De belangrijkste instellingen van ramen en deuren

Tips & Trucs ARCHICAD 095: De belangrijkste instellingen van ramen en deuren Tips & Trucs ARCHICAD 095: De belangrijkste instellingen van ramen en deuren De interface van de ramen en deuren is door de opzet in tabbladen heel gebruiksvriendelijk en intuïtief. In deze Tip & Truc

Nadere informatie

SPAANSEN BOUWSYSTEMEN B.V. INSTRUCTIES KOZIJNMONTAGE

SPAANSEN BOUWSYSTEMEN B.V. INSTRUCTIES KOZIJNMONTAGE SPAANSEN BOUWSYSTEMEN B.V. INSTRUCTIES KOZIJNMONTAGE Door : Engineering SBO Status : definitief Versie : 20-10-2015 INHOUD 1. inleiding... 3 2. LEVERTIJD, DOCUMENTEN, OVERLEG... 3 3. 2. LEVERINGSCONDITIES...

Nadere informatie

Berlegno, hardhouten montagekozijnen, opdek, RZ (zonder bovenlicht)

Berlegno, hardhouten montagekozijnen, opdek, RZ (zonder bovenlicht) Document: kozijn_berlegno_opdek_rz_nl01, pagina 1/10 Berlegno, hardhouten montagekozijnen, opdek, RZ (zonder bovenlicht) Omschrijving Type: Uitvoering: Draairichting: Materiaal: Wanddikte: Deurbreedte:

Nadere informatie

Avento stalen montagekozijn, opdek, RB (met bovenlicht en volle bovendorpel)

Avento stalen montagekozijn, opdek, RB (met bovenlicht en volle bovendorpel) Document: Avento montagekozijn, pagina 1/11 Omschrijving Type: Uitvoering: Draairichting: Materiaal: Wanddikte: Deurbreedte: Deurhoogte: Sponning: Naden: Avento 1,5 mm stalen montagekozijn RB, kozijn met

Nadere informatie

Uw complete CAD/CAM oplossing

Uw complete CAD/CAM oplossing software voor CNC - technologie Uw complete CAD/CAM oplossing Bewerkt u hout, kunststof, steen of metaal en wilt u het rendement van uw CNC-machines verhogen? Kies dan voor Alphacam; de meest krachtige

Nadere informatie

Briljant Projectbeheer

Briljant Projectbeheer Briljant Projectbeheer Inhoud 1. Projectbeheer 1 Werken met projectbeheer 1 De instellingen voor projectbeheer 2 De artikelsamenstellingen opbouwen 4 Voorcalculatie 6 De offerte opmaken 6 De offerte berekenen

Nadere informatie

1.10 METHERMO CLASSIC RAMEN EN DEUREN

1.10 METHERMO CLASSIC RAMEN EN DEUREN 1.10 METHERMO CLASSIC RAMEN EN DEUREN 1.10 Methermo classic ramen en deuren Bloomingdale (Voormalig PEN gebouw), Bloemendaal Architectenbureau Kentie & Partners, Amsterdam METHERMO CLASSIC RAMEN EN DEUREN

Nadere informatie

METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN

METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN 1 2 Methermo naar binnen draaiende ramen kunnen worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het buitenaanzicht van de aluminium ramen is slechts

Nadere informatie

Zoals u weet leveren wij uitsluitend profielen van Duitse en Belgische kwaliteitsleveranciers als Schüco en Thyssen/Deceuninck.

Zoals u weet leveren wij uitsluitend profielen van Duitse en Belgische kwaliteitsleveranciers als Schüco en Thyssen/Deceuninck. Adres: Van Cronenburchstraat 12B 8921 AP Leeuwarden Tel: 0031(0)6 231 382 18 0031(0)5 884 474 77 Fax: 0031(0)8 471 075 26 E-mail: info@kozijnenkoning.nl info kozijnenkoning: www.kozijnenkoning.nl / www.kozijnenkoningaluprof.nl/

Nadere informatie

Glaslatten 2014/15. Op maat... Dat is Belned.

Glaslatten 2014/15. Op maat... Dat is Belned. 1 Glaslatten 2014/1 Op maat... Dat is Belned. 7 Glaslatten 2014/1 Accoya glaslatten www.accoya.com/nederlands Belned maakt voor de productie van verschillende glaslatten gebruik van Accoya hout. Accoya

Nadere informatie

Bestelformulier BUVA hardglas ramen Serie 500 enkelglas en serie ISO-1000 dubbelglas

Bestelformulier BUVA hardglas ramen Serie 500 enkelglas en serie ISO-1000 dubbelglas Dit formulier is digitaal in te vullen. Bedrijfsnaam:... Besteldatum:... Adres:... Postcode:... Plaats:... Contactpersoon:... Telefoon:... Gewenste leverdatum:... E-mail:... Werk/projectnaam:... Omschrijving:

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie BERKVENS Een omgeving waarin mensen wonen of werken, ontmoeten of ontspannen, dient met zorg te worden gerealiseerd. Sfeer, uitstraling en comfort zijn van belang. In ieder geval functionaliteit en gemak.

Nadere informatie

Installatiehandleiding MatrixKozijn 3.1

Installatiehandleiding MatrixKozijn 3.1 Installatiehandleiding MatrixKozijn 3.1 INSTALLATIEHANDLEIDING MATRIXKOZIJN 3.1 2 1. AANBEVOLEN SYSTEEMEISEN 2 2. INSTALLATIE MATRIXKOZIJN 3.1 2 3. CONVERSIE GEBRUIKERSBESTANDEN 3 3.1. CONVERSIE STAMBESTANDEN

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

BLAD 1: KOZIJNEN IN PUIEN

BLAD 1: KOZIJNEN IN PUIEN Stroomschema's beoordeling brandwerende puiconstructies versie 2; 22 april 2011 BLAD 1: KOZIJNEN IN PUIEN Staal Puisysteem (profielen) afmetingen pui < 2000 x 3000 mm stalen glaslatten of gelijkwaardig

Nadere informatie

Berlegno, hardhouten montagekozijnen, opdek, RB (met bovenlicht en volle bovendorpel)

Berlegno, hardhouten montagekozijnen, opdek, RB (met bovenlicht en volle bovendorpel) Document: kozijn_berlegno_opdek_rb_nl01, pagina 1/10 Omschrijving Type: Uitvoering: Draairichting: Materiaal: Wanddikte: Deurbreedte: Deurhoogte: Sponning: Berlegno hardhouten montagekozijnen. RB, kozijn

Nadere informatie

Berlegno, hardhouten montagekozijnen, stomp, RL (zonder bovenlicht t.b.v. spiegelstuk)

Berlegno, hardhouten montagekozijnen, stomp, RL (zonder bovenlicht t.b.v. spiegelstuk) Document: kozijn_berlegno_stomp_rl_nl01, pagina 1/9 Omschrijving Type: Uitvoering: Draairichting: Materiaal: Wanddikte: Deurbreedte: Deurhoogte: Sponning: Naden: Hang en sluitwerk: Afwerking: Modellen:

Nadere informatie

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt.

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt. R METHERMO XL RAMEN/ GEVELS - NAAR BUITEN DRAAIEND Methermo XL naar buiten draaiende ramen en gevels kenmerken zich door de ultraslanke raam- en kozijnprofielen. Hierdoor is het glasoppervlak maximaal

Nadere informatie

Draaikiepramen.

Draaikiepramen. Draaikiepramen Draaikiepramen 1 2 Methermo draaikiepramen kunnen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd, maar ook bij kleine afmetingen zorgen de zeer slanke profielen voor optimale lichtinval.

Nadere informatie

Examen VMBO-KB. bouwtechniek-schilderen CSPE KB. gedurende 685 minuten. Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

Examen VMBO-KB. bouwtechniek-schilderen CSPE KB. gedurende 685 minuten. Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-KB 2012 gedurende 685 minuten bouwtechniek-schilderen CSPE KB Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit

Nadere informatie

METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS

METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS 1 2 Methermo XL naar binnen draaiende ramen, deuren en vaste ramen kunnen modulair worden gecombineerd, zodat vrijwel iedere gewenste gevelindeling kan

Nadere informatie

TOTAL CONTROL. Raamdeuren produceren met KOMO attest

TOTAL CONTROL. Raamdeuren produceren met KOMO attest PreSets Raamdeuren TOTAL CONTROL Raamdeuren produceren met KOMO attest 2 Introductie Steeds vaker worden in zowel de woning- als utiliteitsbouw hoge ramen, zogenaamde raamdeuren, toegepast. Om deze gevelelementen

Nadere informatie

Inbraakwerendheid van. Gealan Fenster-Systeme GmbH

Inbraakwerendheid van. Gealan Fenster-Systeme GmbH SKG.0349.0538.02.NL uitgegeven: 01-04-2013 geldig tot: 01-04-2018 Attesthouder Vertegenwoordiging Gealan Fenster-Systeme GmbH Gealan Fenster-Systeme GmbH NL Hofer Straße 80 Bosscheweg 57 D-95145 Oberkotzau

Nadere informatie

esthetiek en DUURZAAMHeiD PR50 PRofieLsysteeM technische DocUMeNtAtie WWW.MHB.NL

esthetiek en DUURZAAMHeiD PR50 PRofieLsysteeM technische DocUMeNtAtie WWW.MHB.NL ESTHETIEK EN DUURZAAMHEID PR50 profielsysteem TechniScHE DocumentatiE WWW.MHB.NL PR50-SERIE Innovatief profielsysteem Aan de introductie van de PR50 serie zijn jaren van onderzoek en ontwikkeling voorafgegaan.

Nadere informatie