Algemeen beleid. BICOPA Gastouderbureau B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen beleid. BICOPA Gastouderbureau B.V."

Transcriptie

1 Algemeen beleid BICOPA Gastouderbureau B.V.

2 Begrippen Gastouderopvang Kinderopvang in een gezinssituatie door een ander dan degene die vraagouder is, bestaande in de gelijktijdige opvang van ten hoogste vier kinderen in de woning waar de vraagouder of de gastouder zijn hoofdverblijf heeft. Gastouderbureau Organisatie die gastouderopvang tot stand brengt en begeleidt. Vraagouder De wettelijke opvoeder van het kind dat als gast opgevangen wordt. Gastouder De natuurlijke persoon die gastouderopvang biedt. Wet Wet van 9 juli 2004 tot regeling met betrekking tot tegemoetkomingen in de kosten van kinderopvang en waarborging van de kwaliteit van kinderopvang (Wet kinderopvang). Wederzijdse rechten en plichten BICOPA Gastouderbureau informeert tijdens het intakegesprek de vraag- en gastouders over het beleid, de procedure en de werkwijze van het gastouderbureau. Tevens worden vraag- en gastouders op de hoogte gebracht van hun rechten en plichten in de gastouderopvang en van bijzondere regelingen met name het Pedagogisch beleidsplan, de werkwijze van de Ouder- en de Klachtencommissie. Indien een ouder niet akkoord gaat met het beleid van BICOPA Gastouderbureau kan de registratie als vraag- of gastouder niet geschieden. BICOPA Gastouderbureau treft een overeenkomst met ieder ouder-gezin. Persoonlijke gegevens van vraag-, gastouders en de kinderen worden vertrouwelijk behandeld. BICOPA Gastouderbureau richt een oudercommissie op binnen zes maanden na start van haar gastouderbureau-activiteiten. BICOPA Gastouderbureau respecteert het reglement van deze commissie. BICOPA Gastouderbureau richt een klachtencommissie op binnen zes maanden na start van haar gastouderbureau-activiteiten. Vraag- en gastouders worden geacht kennis te hebben genomen van de werkwijze van het gastouderbureau. Zowel de vraag- als de gastouder dient W.A. verzekerd te zijn. BICOPA Gastouderbureau kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ontstane schade van gastouder of kind. Wanneer een vraag- of gastouder misbruik maakt van de faciliteiten van het gastouderbureau kan de overeenkomst met hun met onmiddellijke ingang worden beëindigd, dit ter beoordeling van het gastouderbureau. Procedures Intakegesprek met vraag- en gastouders Vaststellen of BICOPA Gastouderbureau en vraag- en gastouders bij elkaar passen m.b.t. de service en het beleid. Voorbereiding van de overeenkomst. Locatie: Vindt plaats bij het gastouderbureau.

3 Selectie van de gastouders Doelstelling 1: Vaststellen of de kandidaat aan de criteria voor gastouders voldoet zoals deze door BICOPA Gastouderbureau geëist worden. Persoonlijke beeldvorming door een medewerken van het gastouderbureau over de omstandigheden van de mogelijke opvang met risico-inventarisatie. Doelstelling 2: Vaststellen of de kandidaat gastouder kan en wil worden voor een bepaald kind. Locatie: Vindt plaats op locatie waar gastkinderen begeleid gaan worden. Contractsluiting Uitleg: Is tegelijk de registratie bij het gastouderbureau. Alle betrokken partijen zijn overeengekomen om met elkaar samen te werken op basis van het Pedagogisch beleidsplan en onder acceptatie van de ander beleid regels van het gastouderbureau. Alle betrokken partijen voldoen aan de voorwaarden voor registratie, zie de volgende hoofdstukken van dit document. Het contract wordt in schriftelijk gesloten, het origineel verblijft bij het gastouderbureau, aan de ouders worden meteen kopieën overhandigd. Partijen hebben 14 dagen de tijd om zich van het contract terug te trekken. De eerste risico-inventarisatie en een eventueel actieplan (gemaakt in fase Selectie van de gastouders) maken deel uit van het contract. Locatie: Vindt plaats bij het gastouderbureau. Huisbezoeken bij Gastouders Soort huisbezoeken Evaluatie op regelmatige basis Frequentie: Een keer per jaar (of na relevante verbouwing van het huis). Persoonlijke beeldvorming over de omstandigheden van de opvang. Naleving van het pedagogisch beleidsplan inschatten. Actualisatie risico-inventarisatie. Bespreking ongevallen registratie. Opstellen actieplan indien nodig. Invullen evaluatierapport en wederzijds tekenen. Attentie is gericht op: Bespreken evaluatiegesprekken tussen vraag- en gastouders. Gesprek over doelstellingen en inhoud van het pedagogisch beleidsplan en over de toepassing bij de gastouder in het detail. Kennismaking met de kinderen die worden opgevangen. Beoordeling van speel- en slaapruimtes en buitenverblijf in relatie tot het aantal en de leeftijd van op te vangen kinderen. Basis: pedagogisch beleidsplan gastouderbureau en laatste evaluatierapport van gastouderbureau en samenvatting van evaluatiegesprekken tussen vraag- en gastouders. Eventuele gevolgen: Indien binnen de afgesproken periode niet aan een actieplan voldaan wordt, registratie als vraag- of gastouder opheffen.

4 Incidentele huisbezoeken Aanleiding: Op verzoek van de vraag- of gastouders. Er zijn aanwijzingen voor een onwenselijke situatie in het kader van de opvang of er is tijdelijk meer ondersteuning nodig door persoonlijke omstandigheden bij de persoon van de vraag- of gastouder. Doelgericht de situatie herkennen, de reden zien uit te vinden en maatregelen bespreken hoe de situatie beïnvloed kan worden. Vertrouwen tussen vraag- en gastouders herstellen indien mogelijk en indien van toepassing. Eventuele gevolgen: Indien de situatie niet te veranderen is binnen een redelijke periode, registratie als vraag- of gastouder opheffen. Rapportage: Er wordt een verslag gemaakt met de hoofdpunten van het gesprek en indien van toepassing een actielijst met afgesproken termijnen. Een kopie van het verslag wordt binnen een week aan de gesprekspartner opgestuurd. Doelstelling evaluatierapport in het gevolg van een huisbezoek Vaststellen van de aangetroffen situatie met betrekking tot de doelstelling van huisbezoeken. Adviseren van preventieve maatregelen. Duidelijk kenbaar maken van verbeterpunten en aanpak voor verbetering. Planning van maatregelen voor in de praktijk brengen van verbeterpunten. Duidelijk kenbaar maken van gevolgen bij het niet naleven van de verbeterpunten. Beschikbaar stellen van rapportage aan vraagouders en gastouders. Evaluatiegesprek tussen vraag- en gastouders Aanleiding, Situatie 1: Volgens overeenkomst in Pedagogisch beleidsplan Aanleiding, Situatie 2: Op verzoek van een van de partijen, vraag- of gastouders. Vertrouwen tussen vraag- en gastouders onderhouden. Zorg dragen dat wensen goed met elkaar gecommuniceerd worden en dat zorg en begeleiding van het kind in wederzijdse overeenstemming tussen vraag- en gastouders verloopt. Zienswijze op ontwikkeling kind uitwisselen en wederzijds kenbaar maken. Expliciete evaluatie van afgesproken verbeterpunten. Gezamenlijk formulieren van doelstellingen in zorg en begeleiding, meetbare punten voor verbetering afspreken. Bespreking evaluatierapport gastouderbureau. Doelgerichte evaluatie van de gezondheids- en veiligheidsrisico s door de vraagouders persoonlijk. Evaluatie of ongevallen geregistreerd worden. Schriftelijke samenvatting van kernpunten voor het gastouderbureau. Indien van toepassing, m.b.t. de in het Pedagogisch beleidsplan genoemde aandachtspunten. Contractbeëindiging, aanleiding en opzegtermijn Situatie 1: Wens van vraag- of gastouders. Er wordt een opzegtermijn van 1 maand gehandhaafd. Situatie 2: Naar aanleiding van niet voldoen aan eisen m.b.t. een actieplan of door omstandigheden bij de persoon van de vraag- of gastouder. Naar aanleiding advies Klachtencommissie. Het contract wordt onmiddellijk beëindigd.

5 Dossier voor vraag- en gastouders Per geregistreerd gastouder wordt een elektronisch dossier opgebouwd met alle formulieren en inventarisatielijsten. Op het dossier is het privacy beleid van toepassing. De gegevens worden met geen ander gegevens gekoppeld. Het papieren dossier van een vraag- en gastouders bevat de contracten en overeenkomsten resp. de kopieën hiervan en stukken die de ouders hebben opgestuurd. Tevens kan het dossier ook bewijsstukken bevatten van briefen die het gastouderbureau aan de ouders heeft gestuurd in bijzondere omstandigheden. Ook op het papieren dossier is het privacy beleid van toepassing. Criteria voor registratie als gastouder Ieder volwassene huisgenoot van een gastouder is in het bezit van een verklaring omtrent het gedrag, afgegeven volgens de Wet justitiële documentatie of afgegeven volgens de Wet op de justitiële documentatie en op de verklaring omtrent het gedrag. De minimumleeftijd van gastouders is 18 jaar. Gastouders moeten een uitgebreide ervaring met kinderen tussen 0 en 13 jaar hebben verworven, bijvoorbeeld gebaseerd op de opvoeding van eigen kinderen, pleegkinderen, ander gastkinderen of door opleiding/werkervaring in kinderopvang of pedagogische opleiding/werkervaring. Indien geen specifieke opleiding/werkervaring op het gebied van kinderopvoeding verworven is, moet wel ervaring en kennis van de lichamelijke en geestelijke behoefden van kinderen in de verschillende ontwikkelfasen blijken tijdens het intakegesprek. Vinden het leuk en plezierig en zijn feitelijk in staat om met kinderen om te gaan. Zijn bereid en feitelijk in staat om hun eigen leven en hun leefomgeving op de zorg voor en begeleiding van kinderen in te richten. Moeten zich minimaal 5 uur per week beschikbaar stellen om in hun eigen huis kinderen op te vangen. Beschikken over een telefoon en een altijd toegankelijke lijst van alle telefoonnummers die in een noodsituatie gebruikt worden. Hebben kennis over handelen in noodsituaties of zijn bereid zich deze kennis te verwerven vóór opname van het eerste gastkind. Zijn in staat om de in het Pedagogisch beleidsplan genoemde pedagogische principes in praktijk te brengen. Zijn in staat om met de vraagouders samen te werken en hun opvattingen te respecteren indien deze niet het welzijn, de gezondheid en de ontwikkeling van het kind schenden, maar ook niet de in het Pedagogisch beleidsplan genoemde pedagogische principes. Aanvullende eisen aan geregistreerde gastouders Beschikken over alle gegevens om de vraagouders te allen tijde te bereiken. Delen hun observaties en bevindingen met betrekking tot lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van het kind regelmatig, desnoods ongevraagd, mede aan de vraagouders. Voor het vervoer van een gastkind met het openbaar vervoer, in de auto of op de fiets van de gastouder, dienen de ouders schriftelijk permanente toestemming te hebben gegeven aan de gastouder. Ook het onder de verantwoordelijkheid van de gastouder gebruiken van kinderfietsjes, autopeds en dergelijke door het gastkind op de openbare weg is slechts toegestaan na schriftelijke (permanente) toestemming van de vraagouders. De zorg voor autostoeltje, -gordels en fietszitjes dient in goed onderling overleg tussen de vraag- en gastouder geregeld te worden. Veranderingen, in de opvangtijden en/of de opvangsituatie (bijvoorbeeld als er meer kinderen worden opgevangen) dienen aan het gastouderbureau gemeld te worden. Indien nodig kan de overeenkomst aangepast worden. Sturen regelmatig de afgesproken rapportages aan BICOPA Gastouderbureau.

6 Brengen de afgesproken maatregelen met betrekking tot de risico-evaluatie in praktijk binnen afgesproken termijnen Omgang tussen vraagouders en gastouder Een gastouder dient vanaf de eerste dag van de opvang over alle noodzakelijke gegevens voor de opvang van het gastkind te beschikken. De vraagouder ontvangt hiervoor een gegevenslijst. Deze dient door hem/haar volledig ingevuld tenminste op de eerste dag van de opvang aan de gastouder te worden gegeven. Een kopie van deze lijst dient op hetzelfde tijdstip bij het gastouderbureau voor te liggen. Vraag- en gastouders houden onderling contact over alle vragen met betrekking tot het welzijn en de ontwikkeling van het kind. Hierin bevat zijn ook observaties en vermoedens over het actuele welzijn van het kind, bijvoorbeeld het kind voelt zich niet zo goed vandaag. De vraagouders betalen rechtstreeks de kosten voor de opvang aan de gastouder. Vraag- en gastouder kunnen beiden het aantal reëel gewerkte uren registreren. Het aantal opvanguren per dag moet minimaal 2,5 zijn of er dient in ieder geval voor 2,5 uur te worden uitbetaald. In geval de gastouder verhinderd is, dient deze z.s.m. de ouder te informeren, zodat deze zo veel mogelijk de tijd heeft om iets anders te regelen. In geval van verhindering van de gastouder vindt geen doorbetaling plaats. De afmelding van het gastkind dient z.s.m. (min. 48 uur van te voren) te worden doorgegeven aan de gastouder. Indien dit niet binnen 48 uur gebeurt, dient de vraagouder de afgesproken dag volledig door te betalen. Bij het beëindigen van de opvang door de vraagouder hanteert het gastouderbureau een opzegtermijn van 1 maand. Dat in verband met voldoende gelegenheid voor de gastouder om de band met het gastkind goed af te bouwen. Op verzoek van de vraag en/of gastouder kan een gesprek plaatsvinden met een medewerker van het gastouderbureau, om bijvoorbeeld over invulling van het Pedagogisch beleid of de risico inventarisatie te overleggen.

REGLEMENT TEN AANZIEN VAN GASTOUDEROPVANG

REGLEMENT TEN AANZIEN VAN GASTOUDEROPVANG REGLEMENT TEN AANZIEN VAN GASTOUDEROPVANG Stichting OZIZO stelt zich ten doel een bemiddelende en ondersteunende functie te vervullen met betrekking tot de opvang en verzorging aan huis van kinderen van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU 1.5

ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU 1.5 ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU 1.5 Artikel 1. Begripsomschrijving Kinderopvang; Het bedrijfsmatig of anders dan om niet verzorgen en opvoeden van kinderen tot de eerste dag van de maand waarop het

Nadere informatie

Bijlage 3 afwegingsmodel handhaving gastouderbureau.xlsx. 1. Gastouderbureau in de zin van Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen

Bijlage 3 afwegingsmodel handhaving gastouderbureau.xlsx. 1. Gastouderbureau in de zin van Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen 1. Gastouderbureau in de zin van Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen 1.0 Gastouderbureau en handhaving Wet kinderopvang (Verzamelwet, wordt in de loop van 2011 vastgesteld), wordt later

Nadere informatie

Maatwerk Bemiddeling

Maatwerk Bemiddeling Brochure gastouderopvang voor Gast- en Vraagouders. Maatwerk Gastouderbemiddeling is een bureau dat regionaal werkzaam is op het gebied van gastouderopvang. Maatwerk richt zich uitsluitend op het regelen

Nadere informatie

2.3 Afwegingsmodel handhaving Gastouderbureau

2.3 Afwegingsmodel handhaving Gastouderbureau 2.3 Afwegingsmodel handhaving Gastouderbureau De kwaliteitsaspecten voor Gastouderbureau s zijn ingedeeld naar de volgende domeinen: 1 Gastouderbureau in de zin van de wet kinderopvang en kwaliteitseisen

Nadere informatie

Inspectierapport Care4Kids gastouderbureau (GOB) Groen van Prinstererlaan 1

Inspectierapport Care4Kids gastouderbureau (GOB) Groen van Prinstererlaan 1 Inspectierapport Care4Kids gastouderbureau (GOB) Groen van Prinstererlaan 1 5237CL 's-hertogenbosch Registratienummer 514367635 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: 's-hertogenbosch

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Ridder Roeland (GOB) De Lipizzaner GS Dronten Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Ridder Roeland (GOB) De Lipizzaner GS Dronten Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Ridder Roeland (GOB) De Lipizzaner 11 8252GS Dronten Registratienummer 208466496 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Dronten Datum inspectie: 12-09-2017

Nadere informatie

Inspectierapport ViaViela Den Bosch (GOB) De Kemphaan 14

Inspectierapport ViaViela Den Bosch (GOB) De Kemphaan 14 Inspectierapport ViaViela Den Bosch (GOB) De Kemphaan 14 5271LJ Sint-Michielsgestel Registratienummer 208914973 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Sint-Michielsgestel Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Klik Kinderopvang (GOB) Schoolstraat VH Hilvarenbeek Registratienummer

Inspectierapport Klik Kinderopvang (GOB) Schoolstraat VH Hilvarenbeek Registratienummer Inspectierapport Klik Kinderopvang (GOB) Schoolstraat 38 5081VH Hilvarenbeek Registratienummer 590085931 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Hilvarenbeek Datum inspectie: 03-07-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat CZ Oldenzaal Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat CZ Oldenzaal Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat 32 7572CZ Oldenzaal Registratienummer 145784162 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Oldenzaal Datum inspectie: 18-10-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Welkom-kind Boxtel en omstreken (GOB) Deken Broekmanlaan MB Boxtel Registratienummer

Inspectierapport Welkom-kind Boxtel en omstreken (GOB) Deken Broekmanlaan MB Boxtel Registratienummer Inspectierapport Welkom-kind Boxtel en omstreken (GOB) Deken Broekmanlaan 18 5282MB Boxtel Registratienummer 205322268 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Boxtel Datum inspectie:

Nadere informatie

Overzicht bevindingen onderzoek voorziening voor gastouderopvang gastouder

Overzicht bevindingen onderzoek voorziening voor gastouderopvang gastouder Overzicht bevindingen onderzoek voorziening voor gastouderopvang gastouder Gastouder: de heer/mevrouw [naam] Opvangadres: [opvangadres, postcode plaats] Aangesloten bij gastouderbureau: [naam] [naam],

Nadere informatie

Inspectierapport Care4Kids gastouderbureau (GOB) Groen van Prinstererlaan 1 5237CL 'S-HERTOGENBOSCH Registratienummer 514367635

Inspectierapport Care4Kids gastouderbureau (GOB) Groen van Prinstererlaan 1 5237CL 'S-HERTOGENBOSCH Registratienummer 514367635 Inspectierapport Care4Kids gastouderbureau (GOB) Groen van Prinstererlaan 1 5237CL 'S-HERTOGENBOSCH Registratienummer 514367635 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: S HERTOGENBOSCH

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau MiKado (GOB) Buitenerf 132 4824HL BREDA Registratienummer 165157471

Inspectierapport Gastouderbureau MiKado (GOB) Buitenerf 132 4824HL BREDA Registratienummer 165157471 Inspectierapport Gastouderbureau MiKado (GOB) Buitenerf 132 4824HL BREDA Registratienummer 165157471 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Breda Datum inspectie: 27-07-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk GE Urk Registratienummer

Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk GE Urk Registratienummer Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk 4 43 8321GE Urk Registratienummer 187750154 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Urk Datum inspectie: 19-07-2017 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Laura Hofman Augustus 2017 Inhoudsopgave 1. Gastouderopvang voor gast- en vraagouder(s)... 1 2. Gastouderopvang... 1

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Uit&Thuis (GOB) Drostlaan EA Emmeloord Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Uit&Thuis (GOB) Drostlaan EA Emmeloord Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Uit&Thuis (GOB) Drostlaan 3 8303EA Emmeloord Registratienummer 129322155 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Noordoostpolder Datum inspectie: 17-02-2016

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden gastouderbureau Spring

Algemene Voorwaarden gastouderbureau Spring Algemene Voorwaarden gastouderbureau Spring Artikel 1: Begripsbepaling Gastouderopvang Is een georganiseerde vorm van kinderopvang in geselecteerde gastgezinnen voor kinderen in de leeftijd van acht weken

Nadere informatie

2. 4 Afwegingsmodel handhaving gastouderopvang

2. 4 Afwegingsmodel handhaving gastouderopvang 2. 4 Afwegingsmodel handhaving gastouderopvang De kwaliteitsaspecten voor voorzieningen voor gastouderopvang zijn ingedeeld naar de volgende domeinen: 1. Gastouderopvang in de zin van de wet kinderopvang

Nadere informatie

Gastouderbureau SharedCare. Informatiebrochure

Gastouderbureau SharedCare. Informatiebrochure Gastouderbureau SharedCare Informatiebrochure Werkwijze gastouderbureau SharedCare Inhoudsopgave 1. INLEIDING 1.1 Nieuwe koppelingen 1.2 INTAKEGESPREK GASTOUDER 1.3 INTAKEGESPREK VRAAGOUDER 1.4 KOPPELINGSGESPREK

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Breg (GOB) Papaverstraat 52 5271RC SINT-MICHIELSGESTEL Registratienummer 157087487

Inspectierapport Gastouderbureau Breg (GOB) Papaverstraat 52 5271RC SINT-MICHIELSGESTEL Registratienummer 157087487 Inspectierapport Gastouderbureau Breg (GOB) Papaverstraat 52 5271RC SINT-MICHIELSGESTEL Registratienummer 157087487 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Sint-Michielsgestel Datum

Nadere informatie

Inspectierapport ViaVie Welzijn gastouderopvang (GOB) Tuinstraat 2 7451EX HOLTEN Registratienummer 757582795

Inspectierapport ViaVie Welzijn gastouderopvang (GOB) Tuinstraat 2 7451EX HOLTEN Registratienummer 757582795 Inspectierapport ViaVie Welzijn gastouderopvang (GOB) Tuinstraat 2 7451EX HOLTEN Registratienummer 757582795 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: RIJSSEN-HOLTEN Datum inspectie: 23-10-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Esdoorn (GOB) Ninaberlaan AC HELLENDOORN Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Esdoorn (GOB) Ninaberlaan AC HELLENDOORN Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Esdoorn (GOB) Ninaberlaan 81 7447AC HELLENDOORN Registratienummer 203938902 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hellendoorn Datum inspectie: 06-07-2015

Nadere informatie

Indien niet voldaan: geen gastouderopvang in de zin van de wet. Indien niet voldaan: geen gastouderopvang in de zin van de wet.

Indien niet voldaan: geen gastouderopvang in de zin van de wet. Indien niet voldaan: geen gastouderopvang in de zin van de wet. 4.4 Afwegingsmodel handhaving gastouders De kwaliteitsaspecten voor voorzieningen voor gastouderopvang zijn ingedeeld naar de volgende domeinen: 1. Gastouderopvang in de zin van de wet 2. Gastouder 3.

Nadere informatie

Inspectierapport Oppascentrale De Langstraat (GOB) Hagoort GW Drongelen Registratienummer

Inspectierapport Oppascentrale De Langstraat (GOB) Hagoort GW Drongelen Registratienummer Inspectierapport Oppascentrale De Langstraat (GOB) Hagoort 7 4267GW Drongelen Registratienummer 232738336 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Aalburg Datum inspectie: 08-11-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Grote Zus (GOB) Krelagestraat JC Lisse Registratienummer

Inspectierapport Grote Zus (GOB) Krelagestraat JC Lisse Registratienummer Inspectierapport Grote Zus (GOB) Krelagestraat 70 2163JC Lisse Registratienummer 102281385 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Lisse Datum inspectie: 12-10-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Thuis B.V. (GOB) Generaal Smutslaan XA Tilburg Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Thuis B.V. (GOB) Generaal Smutslaan XA Tilburg Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Thuis B.V. (GOB) Generaal Smutslaan 13 5021XA Tilburg Registratienummer 193653667 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau VanHarteLief (GOB) Koningin Julianastraat 39A 8302CD Emmeloord Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau VanHarteLief (GOB) Koningin Julianastraat 39A 8302CD Emmeloord Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau VanHarteLief (GOB) Koningin Julianastraat 39A 8302CD Emmeloord Registratienummer 140767186 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Noordoostpolder Datum

Nadere informatie

www.gastouderland.nl

www.gastouderland.nl www.gastouderland.nl Inhoudsopgave informatiebrochure pag. Gastouderland, even voorstellen 2 Werkwijze Gastouderland 2 Selectiecriteria gastouders 2 Kwaliteit gastouders 3 De kosten 3 Klachtenreglement

Nadere informatie

Voorwaarden waaraan niet voldaan wordt

Voorwaarden waaraan niet voldaan wordt Overzicht bevindingen onderzoek voorziening voor gastouderopvang Gastouder: Opvangadres: Aangesloten bij gastouderbureau: Datum inspectie: Beschouwing toezichthouder Itemnummer en voorwaardenummer Voorwaarden

Nadere informatie

Inspectierapport Wen's Gastouderbureau (GOB) Van der Veldstraat 1a 2161ZC LISSE Registratienummer

Inspectierapport Wen's Gastouderbureau (GOB) Van der Veldstraat 1a 2161ZC LISSE Registratienummer Inspectierapport Wen's Gastouderbureau (GOB) Van der Veldstraat 1a 2161ZC LISSE Registratienummer 167213076 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: LISSE Datum inspectie: 28-10-2014

Nadere informatie

Inspectierapport ViaViela t.h.o.d.n. Natasja de Vries (GOB) Lambrecht van Dalelaan 23 2015ER Haarlem

Inspectierapport ViaViela t.h.o.d.n. Natasja de Vries (GOB) Lambrecht van Dalelaan 23 2015ER Haarlem Inspectierapport ViaViela t.h.o.d.n. Natasja de Vries (GOB) Lambrecht van Dalelaan 23 2015ER Haarlem Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlem Datum inspectie: 10-11-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot WK Oss Registratienummer

Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot WK Oss Registratienummer Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot 14 5346WK Oss Registratienummer 681143356 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Oss Datum inspectie: 04-12-2017 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout KL ZOETERMEER Registratienummer

Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout KL ZOETERMEER Registratienummer Inspectierapport Alles Kids Zoetermeer (GOB) Sipohout 3 2719KL ZOETERMEER Registratienummer 636229944 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Zoetermeer Datum inspectie: 01-12-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327

Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327 Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: HOF VAN TWENTE Datum inspectie: 08-07-2014 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Ziezo (GOB) Poldermolen TH Papendrecht Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Ziezo (GOB) Poldermolen TH Papendrecht Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Ziezo (GOB) Poldermolen 4 3352TH Papendrecht Registratienummer 570617935 Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: Papendrecht Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk GE URK Registratienummer

Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk GE URK Registratienummer Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk 4 43 8321GE URK Registratienummer 187750154 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Urk Datum inspectie: 18-08-2015 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Diana (GOB) Amazone WV Dordrecht Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Diana (GOB) Amazone WV Dordrecht Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Diana (GOB) Amazone 252 3315WV Dordrecht Registratienummer 522339207 Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: Dordrecht Datum inspectie: 20-09-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Skik Gastouderbureau (GOB) Koningin Julianalaan HL JOURE Registratienummer

Inspectierapport Skik Gastouderbureau (GOB) Koningin Julianalaan HL JOURE Registratienummer Inspectierapport Skik Gastouderbureau (GOB) Koningin Julianalaan 5 8501 HL JOURE Registratienummer 737175485 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: De Fryske Marren Datum inspectie: 07-10-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Vechtdal (GOB) Blanckvoortallee 6 7773AH HARDENBERG Registratienummer 175078944

Inspectierapport Gastouderbureau Vechtdal (GOB) Blanckvoortallee 6 7773AH HARDENBERG Registratienummer 175078944 Inspectierapport Gastouderbureau Vechtdal (GOB) Blanckvoortallee 6 7773AH HARDENBERG Registratienummer 175078944 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Hardenberg Datum inspectie: 23-04-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Boxmeer (GOB) In het Spiek PR Rijkevoort Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Boxmeer (GOB) In het Spiek PR Rijkevoort Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Boxmeer (GOB) In het Spiek 5 5447PR Rijkevoort Registratienummer 115122564 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Boxmeer Datum inspectie: 06-12-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Go-Between (GOB) De Meent BR LELYSTAD Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Go-Between (GOB) De Meent BR LELYSTAD Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Go-Between (GOB) De Meent 18 8224BR LELYSTAD Registratienummer 191248113 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Lelystad Datum inspectie: 23-10-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau "Roos" (GOB) Rodenweg NH Mill Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Roos (GOB) Rodenweg NH Mill Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau "Roos" (GOB) Rodenweg 3 5451NH Mill Registratienummer 116285588 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Mill en Sint Hubert Datum inspectie: 15-05-2017

Nadere informatie

Toetsingskader voor gastouderopvang

Toetsingskader voor gastouderopvang Bijlage 3. Beleidsregels werkwijze toezichthouder (artikel 3, tweede lid) Toetsingskader voor gastouderopvang Werkwijze van het toezicht op gastouderopvang 1 Inleiding Het toetsingskader gastouderopvang

Nadere informatie

Overzicht bevindingen gastouder

Overzicht bevindingen gastouder Overzicht bevindingen gastouder Gastouder: Mw. N.B. Ghogli Opvangadres: Titushof 17, 3453JE De Meern Aangesloten bij gastouderbureau: 4Kids en All Kidz Nederland Inspectiedatum: 29-10-2012 Toezichthouder:

Nadere informatie

Inspectierapport Als Thuis (GOB) De Jachtvalk ET Almelo Registratienummer

Inspectierapport Als Thuis (GOB) De Jachtvalk ET Almelo Registratienummer Inspectierapport Als Thuis (GOB) De Jachtvalk 4 7609ET Almelo Registratienummer 107852627 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Almelo Datum inspectie: 16-10-2017 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot WK Oss Registratienummer

Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot WK Oss Registratienummer Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot 14 5346WK Oss Registratienummer 681143356 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Oss Datum inspectie: 01-10-2018 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Een Nieuw Begin (GOB) Van Benthuysenlaan DX VOORBURG Registratienummer

Inspectierapport Een Nieuw Begin (GOB) Van Benthuysenlaan DX VOORBURG Registratienummer Inspectierapport Een Nieuw Begin (GOB) Van Benthuysenlaan 35 2273DX VOORBURG Registratienummer 386145313 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Leidschendam-Voorburg Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe B.V. (GOB) Kerkstraat BA Loon op Zand Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe B.V. (GOB) Kerkstraat BA Loon op Zand Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe B.V. (GOB) Kerkstraat 5 5175BA Loon op Zand Registratienummer 147662904 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Loon op Zand Datum inspectie:

Nadere informatie

Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders

Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders Inhoudsopgave informatiebrochure pag. Gastouderland, even voorstellen 3 Werkwijze Gastouderland 3 Selectiecriteria gastouders 3 Kwaliteit

Nadere informatie

is AVP/WA verzekerd (verplicht) bereid tot jaarlijkse evaluatie met Gastouderbureau TiB en gastouder.

is AVP/WA verzekerd (verplicht) bereid tot jaarlijkse evaluatie met Gastouderbureau TiB en gastouder. Richtlijnen Gastouderbureau TiB Algemeen is in bezit van een MBO2 diploma Helpende (Zorg) Welzijn of een ander diploma of certificaat dat aan de eisen voldoet is in bezit van een geregistreerd certificaat

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe (GOB) Oranjeplein 12E 5175BE LOON OP ZAND Registratienummer 147662904

Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe (GOB) Oranjeplein 12E 5175BE LOON OP ZAND Registratienummer 147662904 Inspectierapport Gastouderbureau Bontekoe (GOB) Oranjeplein 12E 5175BE LOON OP ZAND Registratienummer 147662904 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Loon op Zand Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Wen's Gastouderbureau (GOB) Heereweg 327 2161BK Lisse Registratienummer 167213076

Inspectierapport Wen's Gastouderbureau (GOB) Heereweg 327 2161BK Lisse Registratienummer 167213076 Inspectierapport Wen's Gastouderbureau (GOB) Heereweg 327 2161BK Lisse Registratienummer 167213076 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Lisse Datum inspectie: 30-09-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Grave, Mill, Landerd e.o. (GOB) Bosch en Duinweg SC Velp Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Grave, Mill, Landerd e.o. (GOB) Bosch en Duinweg SC Velp Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Grave, Mill, Landerd e.o. (GOB) Bosch en Duinweg 5 5363SC Velp Registratienummer 512128121 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Grave Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum Het Biggetje L Simonsestraat AV BIGGEKERKE Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum Het Biggetje L Simonsestraat AV BIGGEKERKE Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum Het Biggetje L Simonsestraat 34 4373 AV BIGGEKERKE Registratienummer 132639531 Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: Veere Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot WK Oss Registratienummer

Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot WK Oss Registratienummer Inspectierapport Kids & Care Gastouderbureau (GOB) Jachtslot 14 5346WK Oss Registratienummer 681143356 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Oss Datum inspectie: 12-12-2016 Type

Nadere informatie

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang TIKO Kinderopvang/ Informatie vraagouder februari 2015 1 Informatie voor vraagouders over gastouderopvang Gastouderopvang: een kleinschalige vorm van kinderopvang die plaats vindt bij een gastouder thuis,

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau de Bengel (GOB) Stationsstraat AL MARKELO Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau de Bengel (GOB) Stationsstraat AL MARKELO Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau de Bengel (GOB) Stationsstraat 25 7475AL MARKELO Registratienummer 149157496 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectie: 25-06-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327

Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327 Inspectierapport Koekoek (GOB) Markesingel 44 7496BB HENGEVELDE Registratienummer 857358327 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectie: 13-07-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau "Steentje" (GOB) Spoorlaan XM ETTEN-LEUR Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Steentje (GOB) Spoorlaan XM ETTEN-LEUR Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau "Steentje" (GOB) Spoorlaan 167 4872XM ETTEN-LEUR Registratienummer 920326079 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Etten-Leur Datum inspectie: 09-11-2016

Nadere informatie

Inspectierapport ViaViela Den Haag (GOB) Haarlemmerstraat 295 2312DT LEIDEN Registratienummer 254150706

Inspectierapport ViaViela Den Haag (GOB) Haarlemmerstraat 295 2312DT LEIDEN Registratienummer 254150706 Inspectierapport ViaViela Den Haag (GOB) Haarlemmerstraat 295 2312DT LEIDEN Registratienummer 254150706 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Leiden Datum inspectie: 17-02-2015

Nadere informatie

Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders

Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders Inhoudsopgave pag. 1. Voorstellen 2 2. Werkwijze 2 3. Vraagouders 2 4. Gastouders 2 5. Kwaliteit 3 6. Kosten 3 1. Even voorstellen Gastouderbureau

Nadere informatie

Inspectierapport Betaal de Oppas (GOB) Boekeloseweg DM Hengelo Registratienummer

Inspectierapport Betaal de Oppas (GOB) Boekeloseweg DM Hengelo Registratienummer Inspectierapport Betaal de Oppas (GOB) Boekeloseweg 115 7553DM Hengelo Registratienummer 411409748 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hengelo (O) Datum inspectie: 11-10-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum/Gastouderbureau Het Biggetje L. Simonsestraat AV BIGGEKERKE Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum/Gastouderbureau Het Biggetje L. Simonsestraat AV BIGGEKERKE Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum/Gastouderbureau Het Biggetje L. Simonsestraat 34 4373 AV BIGGEKERKE Registratienummer 132639531 Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: Veere

Nadere informatie

Inspectierapport Wen's Gastouderbureau (GOB) Heereweg BK Lisse Registratienummer

Inspectierapport Wen's Gastouderbureau (GOB) Heereweg BK Lisse Registratienummer Inspectierapport Wen's Gastouderbureau (GOB) Heereweg 327 2161BK Lisse Registratienummer 167213076 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Lisse Datum inspectie: 20-03-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang TIKO Kinderopvang/ Informatie vraagouder januari 2017 1 Informatie voor vraagouders over gastouderopvang Gastouderopvang: een kleinschalige vorm van kinderopvang die plaats vindt bij een gastouder thuis,

Nadere informatie

Inspectierapport CGOB De Flevopolder (GOB) Vaartweg PP LELYSTAD Registratienummer

Inspectierapport CGOB De Flevopolder (GOB) Vaartweg PP LELYSTAD Registratienummer Inspectierapport CGOB De Flevopolder (GOB) Vaartweg 86 8243PP LELYSTAD Registratienummer 354698047 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Lelystad Datum inspectie: 23-11-2016 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Alles Kids Vlaardingen (GOB) Westhavenplaats 4a 3131BT VLAARDINGEN Registratienummer 106278769

Inspectierapport Alles Kids Vlaardingen (GOB) Westhavenplaats 4a 3131BT VLAARDINGEN Registratienummer 106278769 Inspectierapport Alles Kids Vlaardingen (GOB) Westhavenplaats 4a 3131BT VLAARDINGEN Registratienummer 106278769 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Vlaardingen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Zonnekind (GOB) Irenestraat JN RAAMSDONKSVEER Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Zonnekind (GOB) Irenestraat JN RAAMSDONKSVEER Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Zonnekind (GOB) Irenestraat 8 4941JN RAAMSDONKSVEER Registratienummer 101722345 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Geertruidenberg Datum inspectie:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderbureau SharedCare

Algemene voorwaarden Gastouderbureau SharedCare Algemene voorwaarden Gastouderbureau SharedCare ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU SHAREDCARE Artikel 1. Begripsbepalingen a. Gastouderbureau (GOB): de rechtspersoon die een overeenkomst sluit met de

Nadere informatie

Inspectierapport Oma's Oppasservice (GOB) Veldkersmeen 74 3844 RG HARDERWIJK Registratienummer 151921763

Inspectierapport Oma's Oppasservice (GOB) Veldkersmeen 74 3844 RG HARDERWIJK Registratienummer 151921763 Inspectierapport Oma's Oppasservice (GOB) Veldkersmeen 74 3844 RG HARDERWIJK Registratienummer 151921763 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Harderwijk Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Joekie V.O.F. (GOB) Nachtegaalstraat BP Geleen Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Joekie V.O.F. (GOB) Nachtegaalstraat BP Geleen Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Joekie V.O.F. (GOB) Nachtegaalstraat 122 6165BP Geleen Registratienummer 462092252 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Sittard-Geleen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Betaal de Oppas (GOB) Boekeloseweg 115 7553DM HENGELO OV Registratienummer 411409748

Inspectierapport Betaal de Oppas (GOB) Boekeloseweg 115 7553DM HENGELO OV Registratienummer 411409748 Inspectierapport Betaal de Oppas (GOB) Boekeloseweg 115 7553DM HENGELO OV Registratienummer 411409748 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: HENGELO Datum inspectie: 13-11-2014 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport gastouderbureau Maars (GOB) Newtonweg 18 3208KD SPIJKENISSE Registratienummer 153107765

Inspectierapport gastouderbureau Maars (GOB) Newtonweg 18 3208KD SPIJKENISSE Registratienummer 153107765 Inspectierapport gastouderbureau Maars (GOB) Newtonweg 18 3208KD SPIJKENISSE Registratienummer 153107765 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Nissewaard Datum inspectie: 24-03-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Delft (GOB) Kluizenaarsbocht GT Delft Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Delft (GOB) Kluizenaarsbocht GT Delft Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Delft (GOB) Kluizenaarsbocht 6 2614 GT Delft Registratienummer 121964334 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Delft Datum inspectie: 17-07-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Limburg "Joekie" (GOB) Nachtegaalstraat 122 6165BP GELEEN Registratienummer 462092252

Inspectierapport Gastouderbureau Limburg Joekie (GOB) Nachtegaalstraat 122 6165BP GELEEN Registratienummer 462092252 Inspectierapport Gastouderbureau Limburg "Joekie" (GOB) Nachtegaalstraat 122 6165BP GELEEN Registratienummer 462092252 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Sittard-Geleen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbemiddelingsbureau De Liemers (GOB) Renbaan KL Aerdt Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbemiddelingsbureau De Liemers (GOB) Renbaan KL Aerdt Registratienummer Inspectierapport Gastouderbemiddelingsbureau De Liemers (GOB) Renbaan 50 6913KL Aerdt Registratienummer 639132960 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Grave, Mill, Landerd e.o. (GOB) Bosch en Duinweg SC VELP NB Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Grave, Mill, Landerd e.o. (GOB) Bosch en Duinweg SC VELP NB Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Grave, Mill, Landerd e.o. (GOB) Bosch en Duinweg 5 5363SC VELP NB Registratienummer 512128121 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Grave Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat CZ OLDENZAAL Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat CZ OLDENZAAL Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat 32 7572CZ OLDENZAAL Registratienummer 145784162 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Oldenzaal Datum inspectie: 17-11-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Snoesje (GOB) Albert Cuyplaan 2C 7482JA HAAKSBERGEN Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Snoesje (GOB) Albert Cuyplaan 2C 7482JA HAAKSBERGEN Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Snoesje (GOB) Albert Cuyplaan 2C 7482JA HAAKSBERGEN Registratienummer 464044911 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Haaksbergen Datum inspectie: 11-10-2016

Nadere informatie

Inspectierapport SharedCare (GOB) Torenstraat 16 9891AG EZINGE Registratienummer 214980261

Inspectierapport SharedCare (GOB) Torenstraat 16 9891AG EZINGE Registratienummer 214980261 Inspectierapport SharedCare (GOB) Torenstraat 16 9891AG EZINGE Registratienummer 214980261 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Winsum Datum inspectie: 12-02-2015 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport All Kidz Nederland (GOB) Zoudtlandlaan 15 4706WG ROOSENDAAL Registratienummer 783230497

Inspectierapport All Kidz Nederland (GOB) Zoudtlandlaan 15 4706WG ROOSENDAAL Registratienummer 783230497 Inspectierapport All Kidz Nederland (GOB) Zoudtlandlaan 15 4706WG ROOSENDAAL Registratienummer 783230497 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: ROOSENDAAL Datum inspectie: 17-11-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Welkom-kind Boxtel en omstreken (GOB) Deken Broekmanlaan MB Boxtel Registratienummer

Inspectierapport Welkom-kind Boxtel en omstreken (GOB) Deken Broekmanlaan MB Boxtel Registratienummer Inspectierapport Welkom-kind Boxtel en omstreken (GOB) Deken Broekmanlaan 18 5282MB Boxtel Registratienummer 205322268 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Boxtel Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau "Steentje" (GOB) Spoorlaan XM ETTEN-LEUR Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Steentje (GOB) Spoorlaan XM ETTEN-LEUR Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau "Steentje" (GOB) Spoorlaan 167 4872XM ETTEN-LEUR Registratienummer 920326079 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: ETTEN-LEUR Datum inspectie: 03-07-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Ziezo (GOB) Poldermolen 4 3352TH PAPENDRECHT Registratienummer 570617935

Inspectierapport Gastouderbureau Ziezo (GOB) Poldermolen 4 3352TH PAPENDRECHT Registratienummer 570617935 Inspectierapport Gastouderbureau Ziezo (GOB) Poldermolen 4 3352TH PAPENDRECHT Registratienummer 570617935 Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: Papendrecht Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Bobo Bourgondieweg 142 1611 WN BOVENKARSPEL

Inspectierapport Gastouderbureau Bobo Bourgondieweg 142 1611 WN BOVENKARSPEL Inspectierapport Gastouderbureau Bobo Bourgondieweg 142 1611 WN BOVENKARSPEL Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: STEDE BROEC Datum inspectie: 20 januari 2014 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Kidslution (GOB) Eijkenderweg DG NUTH Registratienummer

Inspectierapport Kidslution (GOB) Eijkenderweg DG NUTH Registratienummer Inspectierapport Kidslution (GOB) Eijkenderweg 51 6361DG NUTH Registratienummer 157169686 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Nuth Datum inspectie: 26-09-2016 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau de Klik (GOB) Veldkampsweg 2a 7441CG NIJVERDAL Registratienummer 154548844

Inspectierapport Gastouderbureau de Klik (GOB) Veldkampsweg 2a 7441CG NIJVERDAL Registratienummer 154548844 Inspectierapport Gastouderbureau de Klik (GOB) Veldkampsweg 2a 7441CG NIJVERDAL Registratienummer 154548844 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hellendoorn Datum inspectie: 14-09-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Oppascentrale De Langstraat (GOB) Hagoort GW DRONGELEN Registratienummer

Inspectierapport Oppascentrale De Langstraat (GOB) Hagoort GW DRONGELEN Registratienummer Inspectierapport Oppascentrale De Langstraat (GOB) Hagoort 7 4267GW DRONGELEN Registratienummer 232738336 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: AALBURG Datum inspectie: 03-09-2014

Nadere informatie

Inspectierapport All Kidz Nederland (GOB) Zoudtlandlaan WG ROOSENDAAL Registratienummer

Inspectierapport All Kidz Nederland (GOB) Zoudtlandlaan WG ROOSENDAAL Registratienummer Inspectierapport All Kidz Nederland (GOB) Zoudtlandlaan 15 4706WG ROOSENDAAL Registratienummer 783230497 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Roosendaal Datum inspectie: 18-08-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Waddinxveen (GOB) Noordkade 100c 2741GA WADDINXVEEN Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Waddinxveen (GOB) Noordkade 100c 2741GA WADDINXVEEN Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Waddinxveen (GOB) Noordkade 100c 2741GA WADDINXVEEN Registratienummer 487797887 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Waddinxveen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Thuis B.V. (GOB) Ringbaan-Oost HC Tilburg Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Thuis B.V. (GOB) Ringbaan-Oost HC Tilburg Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Thuis B.V. (GOB) Ringbaan-Oost 240 5018HC Tilburg Registratienummer 193653667 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie: 16-04-2019

Nadere informatie

Inspectierapport CGOB De Flevopolder (GOB) Vaartweg PP Lelystad Registratienummer

Inspectierapport CGOB De Flevopolder (GOB) Vaartweg PP Lelystad Registratienummer Inspectierapport CGOB De Flevopolder (GOB) Vaartweg 86 8243PP Lelystad Registratienummer 354698047 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Lelystad Datum inspectie: 18-10-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Tante Muis (GOB) Groeveweg 1 9914TK ZEERIJP Registratienummer 101219118

Inspectierapport Gastouderbureau Tante Muis (GOB) Groeveweg 1 9914TK ZEERIJP Registratienummer 101219118 Inspectierapport Gastouderbureau Tante Muis (GOB) Groeveweg 1 9914TK ZEERIJP Registratienummer 101219118 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Loppersum Datum inspectie: 19-02-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk ST KOEKANGE Registratienummer

Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk ST KOEKANGE Registratienummer Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk 16 7958ST KOEKANGE Registratienummer 130948007 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: De Wolden Datum inspectie: 19-10-2016 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Thuis (GOB) Multatulistraat AK Harderwijk Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Thuis (GOB) Multatulistraat AK Harderwijk Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Thuis (GOB) Multatulistraat 3 3842 AK Harderwijk Registratienummer 911068697 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Harderwijk Datum inspectie:

Nadere informatie

TIKO Kinderopvang / informatie gastouder

TIKO Kinderopvang / informatie gastouder 1 Informatie voor gastouders over gastouderopvang Gastouderopvang: een kleinschalige vorm van kinderopvang die plaats vindt bij een gastouder thuis, in een gezinssituatie, dicht bij huis of werk, op vaste

Nadere informatie

Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk GE URK Registratienummer

Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk GE URK Registratienummer Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk 4 43 8321GE URK Registratienummer 187750154 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Urk Datum inspectie: 04-07-2016 Type onderzoek : Jaarlijks onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport ViaViela Uden VOF (GOB) Moleneindstraat PC Uden Registratienummer

Inspectierapport ViaViela Uden VOF (GOB) Moleneindstraat PC Uden Registratienummer Inspectierapport ViaViela Uden VOF (GOB) Moleneindstraat 4 5406PC Uden Registratienummer 921029494 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Uden Datum inspectie: 11-10-2017 Type

Nadere informatie

Inspectierapport NannyThuis (GOB) Alk 45 2201XL NOORDWIJK ZH Registratienummer 131248224

Inspectierapport NannyThuis (GOB) Alk 45 2201XL NOORDWIJK ZH Registratienummer 131248224 Inspectierapport NannyThuis (GOB) Alk 45 2201XL NOORDWIJK ZH Registratienummer 131248224 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Noordwijk Datum inspectie: 29-01-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie