Het. Boekje. Alles wat je moet weten over KV Drachten/Van der Wiel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het. Boekje. Alles wat je moet weten over KV Drachten/Van der Wiel"

Transcriptie

1 Het Boekje Alles wat je moet weten over KV Drachten/Van der Wiel

2 Welkom bij KV Drachten! KV Drachten/Van der Wiel is opgericht op 13 augustus 1946 en is met meer dan 370 leden één van de grotere korfbalverenigingen van Noord-Nederland. KV Drachten is een dynamische en bloeiende vereniging waar men van jong tot oud in competitieverband of recreatief kan spelen. Bij onze vereniging staan persoonlijke aandacht en ontwikkeling hoog in het vaandel. Alle teams worden getraind en gecoached door ervaren mensen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de jeugd. Naast de trainingen en wedstrijden worden er voor deze groep diverse nevenactiviteiten georganiseerd. 25 teams spelen wekelijks in de verenigingskleuren groen en zwart en vertegenwoorigen de vereniging in regionale- en landelijke korfbalcompetitie. Er spelen momenteel 6 seniorenteams en 19 jeugdteams. KV Drachten/Van der Wiel heeft een eigen accommodatie met meerdere kunstgrasvelden, sporthal, kantine, kleedkamers en vergaderruimten.

3 Hoe werken we bij KV Drachten Het bestuur Jon van Weperen Jeltsje Boomsma Monica Scholte Voorzitter Penningmeester Secretariaat Jaap Broersma Alinda Miedema Niels Rietveld Jan Piepers Bestuurslid Bestuurslid Bestuurslid Bestuurslid Clusters Sponsoring Jaap Broersma Ledenzaken Alinda Miedema Acties & Activiteiten Vacant Technische zaken Jan Piepers PR & Communicatie Jaap Broersma advertenties, magazines, balsponsor, veiling, sponsoravonden etc. contact met leden, sfeer binnen de club, vacatures invullen etc. feestavonden, nieuwe acties, het groene legioen, inzamelacties etc. teamindeling, trainers, coaches, scheidsrechters, scouting etc. magazine, fotografie, persberichten, wedstrijdverslagen, nieuwsbrief etc. Jeugd Activiteiten Commissie Jeltsje Boomsma Facilitaire dienst Jan Piepers/Harmen Fonk jeugdkamp, uitjes, Sinterklaasavond etc. klusdag, materialen, uitstraling, onderhoud accommodatie etc.

4 Clusters van KV Drachten Bij KV Drachten werken we met clusters zoals je op de voorgaande pagina hebt kunnen zien. Elk cluster is verantwoordelijk voor andere taken binnen de vereniging en om dat duidelijk te maken vind je hier over elk cluster informatie over wat zij doen, wie verantwoordelijk zijn en hoe je hen kan benaderen. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in één van de clusters? Neem dan vooral contact met de contactpersoon. Jeugd Activiteiten Commissie De Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) organiseert allerlei jeugdactiviteiten binnen de vereniging. Van de F jes tot en met de B-jeugd, er is voor elk wat wils. Meerdere keren per jaar gaat de jeugd van KV Drachten een dag of avondje weg waarbij de gezelligste dingen worden georganiseerd. Jaarlijkse uitjes die de kinderen maken zijn schaatsen, spokentocht, bowlen, Sinterklaas vieren en het aspirantenkamp voor onze B s en C s aan het einde van het seizoen. Korfbal gaat om samen trainen, samen spelen, samen winnen en vooral samen plezier met elkaar delen. Naast de trainingen en wedstrijden zorgt het JAC voor de gezellige uitjes in de vereniging. Je kunt contact opnemen met het JAC via: jac@kvdrachten.nl Technische Zaken Het cluster Technische Zaken is verantwoordelijk voor het kunnen laten korfballen (trainen, wedstrijden, scheidsrechters, zaalruimte, materiaal etc.) van spelende leden. Het cluster is onderverdeeld in een aantal werkgroepen, namelijk: algemeen, planning en organisatie, scheidsrechterzaken, topkorfbal en wedstrijd- en breedtekorfbal. Bij vragen of opmerkingen kunnen spelers eerst bij hun trainer/coach terecht. Wanneer dit onderling niet lukt is er per werkgroep een contactpersoon om te overleggen. Voor algemene informatie kun je terecht bij: tz@kvdrachten.nl Ledenzaken Cluster Ledenzaken zorgt voor een warm welkom voor nieuwe leden. Daarbij wordt contact met huidige leden en vrijwilligers onderhouden en is er een vrijwilligersbestand wat up-to-date en actief wordt gebruikt voor de vacatures binnen de club! Alles wat met onze leden en vrijwilligers te maken heeft, heeft met Ledenzaken te maken! Zij dragen zorg voor een open en goede sfeer binnen onze vereniging! De volgende leden kun je aanspreken voor het cluster Ledenzaken: Alinda Miedema, Miriam Beintema, Judith Beintema, Melissa Wijnja en Alwin Boele. Je kunt contact opnemen met Ledenzaken via: ledenzaken@kvdrachten.nl

5 Acties en activiteiten Het cluster acties en activiteiten heeft als taak het voorbereiden en uitvoeren van acties. Door deze acties zijn er voor de club extra financiële mogelijkheden. Naast het organiseren van de acties zorgt dit cluster ervoor dat de leden enthousiast en actief worden om hun bijdrage te leveren. Jaarlijks terugkerende acties die dit cluster organiseert zijn: Grote Clubactie: eind oktober Oliebollenactie: eind december Paaseitjesactie: eind februari Bonnenboekje: apil TT-assen: eind juni Heb jij nog een leuk idee of een goede suggestie voor een actie om geld in te zamelen voor onze club? Mail dan naar: Sponsoring Cluster Sponsoring is deels verantwoordelijk voor het bestaan van de vereniging. Zonder sponsors kan een vereniging niet bestaan en daarom is dit cluster erg belangrijk. Er zijn vele soorten van sponsoring en daar zorgt dit cluster voor. Zo is er balsponsoring, shirtsponsoring, bordsponsoring, online sponsoring, de business club etc. Genoeg manieren voor sponsors om onze vereniging te ondersteunen. Ook jij kan dit cluster helpen door een sponsor aan te leveren. Als jij een nieuwe bordsponsor weet, krijg je als beloning 50. Hendrik-Jan Finnema en Jaap Broersma regelen de sponsoring voor onze vereniging. Heb je vragen, wil je sponsoren of ken jij een potentiële sponsor? Neem dan vooral contact op via: PR en Communicatie Het cluster PR en Communicatie heeft als belangrijkste doel het zorgen voor een positieve uitstraling naar zowel de eigen leden, als naar de buitenwereld. Verschillende communicatiemiddelen die worden verzorgd door de PR en Communicatie zijn de website, sociale media, nieuwsbrief, presentatiegids en het wekelijkse programmaboekje. Ook persberichten, speakers en de organisatie van sponsoravonden worden geregeld door dit cluster. Het cluster PR en Communicatie wordt vertegenwoordigd door Miriam Beintema, Judith Beintema, Melissa Wijnja, Monica Scholte en Jaap Broersma. Je kunt contact opnemen met dit cluster via: Onderhoud korfbalaccommodatie Het team van Onderhoud zorgt ervoor dat alle faciliteiten rondom de accommodatie van KV Drachten spik en span zijn. Hierbij gaat het met name om klussen rondom de kantine, sportvelden en sporthal. Eenmaal per jaar wordt er ook een klusdag georganiseerd, waarbij er samen met alle leden gezorgd voor een schone en nette sportomgeving. Daarnaast zorgt Onderhoud ervoor dat KV Drachten beschikt over de materialen die nodig zijn om de korfbalsport te kunnen beoefenen. Aanspreekpunt voor Onderhoud korfbalaccommodatie is Jan Piepers. Voor aanvullende informatie en/of vragen kun je contact opnemen via:

6 Accommodatie veld en zaal KV Drachten/Van der Wiel beschikt sinds september 2008 over een eigen (multifunctionele) korfbalhal. Een lang gekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan. Alle teams kunnen nu korfballen op één locatie. De hal biedt de vereniging ook volop kansen voor de toekomst. Op sportief gebied uiteraard, maar ook voor wat betreft ledenwerving, sponsoring en clubbinding. Naast de bouw van de hal is ook de bestaande accommodatie uitgebreid met extra kleedkamers en vergaderruimten. Sportkantine Us Fertier is volledig gerestyled. Met inbegrip van de in 2016 aangelegde kunstgrasvelden beschikt de vereniging nu over één van de meest moderne en complete korfbalaccommodaties in Nederland. Kantinedienst KV Drachten draait volledig op vrijwilligers en daar hoort ook de kantinedienst bij. Om de kantine altijd open te kunnen hebben bij wedstrijden en trainingen zullen alle leden en ouders hier een bijdrage aan moeten leveren. Er wordt van ouders van jeugdspelers verwacht dat zij minimaal één keer per seizoen een bardienst draaien op een zaterdag. Aspiranten en senioren moeten vier keer per seizoen bardienst draaien. Vaker mag uiteraard. Op de site van KV Drachten is het rooster zichtbaar via het tabblad accommodatie en vervolgens kantinedienst. Dit kun je ook via deze link vinden. Door middel van het invullen van het antwoordformulier kan een dag en tijd worden aangeven. De beschikbare diensten zijn allemaal zichtbaar in de agenda. Ouders die niet beschikbaar zijn op zaterdag kunnen dit doorgeven en kunnen dan op een doordeweekse dag worden ingepland. Voor vragen of opmerkingen over de kantinedienstregeling kan contact worden opgenomen met Jikky Huizing of via het dres Adres: SNIJ Noord Hal Drachten Sportlaan 10, 9203 NV Drachten Contactpersoon: Fred Brandsen (0512)

7 Webshop KV Drachten KV Drachten heeft een eigen webshop! Speciaal voor de vereniging is er een selectie gemaakt in passende kleding met als doel iedereen zoveel mogelijk een eenduidige uitstraling te geven. Natuurlijk leggen we ook de focus op kwaliteit en daarom zijn alle kledingstukken, tassen en accessoires van het merk Erima. Als lid van KV Drachten ontvang je rond de 10% korting of hoger op bijna elk artikel. Daarnaast kun je op meerdere kledingstukken, tegen meerprijs rugnummers, initialen of je naam laten drukken. Alles in dezelfde stijl. Zo houden we het overzichtelijk binnen de club en aantrekkelijk voor onze leden. Neem een kijkje op onze website via: Bieden en verbinden Een vereniging kan natuurlijk niet bestaan zonder vrijwilligers en daarom wordt ook van onze leden een bijdrage gevraagd. Naast de kantinedienst is er haldienst nodig om de scheidsrechters te ontvangen en de tijd van de wedstrijden in de hal te bewaken. Hier wordt elk lid ongeveer één keer per seizoen voor ingezet. Daarnaast zijn er ook voortdurend scheidsrechters nodig om de wedstrijden in goede banen te kunnen leiden. Verklaring omtrent gedrag Onze korfbalvereniging vindt het zeer belangrijk dat er op een correcte manier wordt omgegaan met kinderen. Daarom is iedereen die bij KV Drachten/Van der Wiel in contact komt met kinderen in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag van de vrijwilliger in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de vereniging. SO! Sport Gemakkelijk geld verdienen voor onze club? KV Drachten is aangesloten bij de organisatie SO! Sport. Door de app van SO! Sport te downloaden krijg je iedere keer wanneer je in onze kantine komt een advertentie te zien op je telefoon, door deze te openen verdient onze club geld.

8 Leden KV Drachten /

9 Van der Wiel 2017

10 Kangoeroeklup De Kangoeroeklup is voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar die lekker willen rennen, springen, klauteren en scoren. De kinderen die hier aan mee doen noemen we de Kangoeroes. We trainen één keer per maand een uur op de eerste zaterdag van de maand. De trainingen zijn in principe binnen in de sporthal en beginnen altijd om 9.00 uur. De kangoeroes beginnen de training met een inleiding en daarna doen ze vier spelletjes die gebaseerd zijn op een thema, bijvoorbeeld circus, lente of Sinterklaas. Hierbij maken ze onder andere gebruik van matten, pionnen, pittenzakjes, de touwen, kasten en natuurlijk korven. Na de spelletjes ruimen we met z n allen het materiaal op. Als de kangoeroes klaar zijn met de training krijgen ze ranja. Naast de vaste leiders zijn er bij de trainingen jeugdleden aanwezig die de kinderen ook begeleiden. Nieuwe kinderen kunnen gratis twee keer proeftrainen. Als ze het leuk vinden kunnen ze lid worden van de Kangoeroeklup van KV Drachten. Vanuit de KNKV wordt er een t-shirt van de Kangoeroeklup gestuurd naar het nieuwe lid die gedragen kan worden tijdens de trainingen en evenementen. KombiFit Eén keer per jaar (tijdens het zaalseizoen) organiseert de Kangoerklup van Drachten een welpenevenement waarvoor alle korfbalverenigingen uit de regio Noord-Nederland worden uitgenodigd. Voor meer informatie over de Kangoeroeklup kun je contact opnemen via: kangoeroeklup@kvdrachten.nl KV Drachten biedt sinds een aantal jaren Kombi- Fit aan. Dit is een samen-sport-programma voor veertigers en vijftigers die graag in beweging blijven zonder de verplichting om wedstrijden te spelen. Kombifit bestaat uit diverse activiteiten. Je doet dus niet één, maar steeds verschillende dingen, waarbij bewegen en gezellig samen sporten voorop staan. Sportervaring is niet nodig. Bij KombiFit worden onder andere de volgende activiteiten gedaan: speedminton, sportief wandelen/gps wandelen, korfbal, fithockey en diskgolf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pier de Boer door een te sturen naar: a.boerdejong@upcmail.nl

11 Het Groene Legioen Het Groene Legioen is de supportersclub van KV Drachten. Zij houden zich vooral bezig met de sfeer tijdens de wedstrijden van ons vlaggenschip. Verder organiseren ze evenementen zoals het HGL-tientoernooi. Tijdens de wedstrijden van het eerste staan ze met een groep kinderen/junioren/ senioren elke thuiswedstrijd op het linker blok in de zaal en zingen ze uit volle borst de clubliederen. Ook verzorgen zij in de zaal de inschietmuziek van de A-selectie en ook de muziek tijdens het oplopen van de teams. Dus wil jij net als zij elke thuiswedstrijd onze selectie aanmoedigen? Kom er dan gezellig bij. Dit kan door een te sturen naar: Het Groene Legioen is sinds kort ook te vinden op Facebook en op Instagram. Meer dan korfbal alleen Korfbal gaat om samen trainen, samen spelen, samen winnen en vooral het plezier in de sport met elkaar delen. En juist dat plezier is waar het bij Korfbalvereniging Drachten/ Van der Wiel veelal om gaat. Naast het winnen of verliezen van wedstrijden is er bij onze club namelijk nog veel meer te beleven. Van een bezoekje van Sinterklaas voor de jongsten tot het Oktoberfest voor de oudsten. Daarnaast zijn er klaverjas-avonden, de Murphy s quiz, Kangoeroeklub, aspirantenkamp en Het Groene Legioen tientoernooi. Kortom bij KV Drachten is meer dan alleen korfbal. Janko van der Kooi is onze huisfotograaf

12 Lid worden? Lijkt het jou leuk om te korfballen en wil je graag lid worden van KV Drachten? Je kunt bij de jeugd 4 keer gratis meetrainen. Weet je zeker dat je op korfbal gaat? Leuk! Vul dan het inschrijfformulier in via Liever een persoonlijk gesprek over korfballen bij onze vereniging? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Monica Scholte. Zij weet alles en vertelt je graag meer. Je kunt een sturen naar: monica.scholte@kvdrachten.nl Contributie Senioren Junioren Aspiranten Pupillen Kangoeroeklup Trainingslid Kombi Fit +45 Ondersteunend lid 25,40 per maand 19,95 per maand 14,75 per maand 11,65 per maand 3,05 per maand 11,15 per maand 3,80 per maand 8,50 per maand Ieder jaar wordt door de technische commissie toegewezen welke teams er onder het topkorfbalbeleid vallen. De spelers die vallen onder het topkorfbalbeleid betalen 50 per jaar extra. Hiermee worden een deel van de kosten die gepaard gaan met het topkorbal bekostigd De betaling van de contributie kan via incasso (maandelijkse afschrijving) of acceptgiro (extra toeslag) via het IBAN-nummer: NL38 RABO Voor vragen over de contributie kun je ook contact opnemen met de penningmeester: Jeltsje Boomsma jeltsje.boomsma@kvdrachten.nl Opzegging lidmaatschap Wil je toch liever stoppen met je lidmaatschap bij KV Drachten? Dien dan schriftelijk de opzegging van het lidmaatschap in bij het secretariaat. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Een opzegging dien je voor 1 april aan te geven bij het secretariaat. Bij een opzegging midden in het seizoen blijf je de contributie tot het einde van het seizoen verschuldigd in verband met de afdracht van de bondscontributie. Secretariaat: Monica Scholte monica.scholte@kvdrachten.nl

13 Nooit meer iets missen van onze club? Volg KV Drachten dan via deze kanalen t Nieuwsbrief Website Facebook kvdrachten KV Drachten Instagram kvdrachten YouTube Korfbalvereniging Drachten

14 Stichting SNIJ Noord Hal Drachten De Stichting SNIJ Noord Hal Drachten verhuurt de korfbalaccommodatie waar KV Drachten gebruik van maakt. De hal wordt voor meerdere doeleinden gebruikt, maar primair natuurlijk voor korfbal. De stichting behartigt de belangen van KV Drachten. Businessclub Korfbalvereniging Drachten/Van der Wiel heeft een eigen businessclub. Leden van deze club leveren een bijdrage aan de ontwikkeling en promotie van topkorfbal in de regio Drachten. De volgende bedrijven zijn lid van de bussinesclub:

15 Contactgegevens Wedstrijdsecretariaat (vragen over wedstrijden/competitie e.d.) Jeugdkorfbal (F t/m B teams): Baukje Adema wedstrijdzaken@kvdrachten.nl Junioren- en seniorenteams: Froukje Broersma wedstrijdzaken@kvdrachten.nl Teammanager A-selectie: Joke Koldijk en Irene Hofman teammanager@kvdrachten.nl Ledenadministratie/contributie Antje Hoeksma ledenadministratie@kvdrachten.nl Informatie over korfballen bij KV Drachten/Van der Wiel Monica Scholte drachten@knkv.nl Sponsoring Jaap Broersma sponsoring@kvdrachten.nl Mediarelaties/Perscontacten/voorlichting Jaap Broersma communicatie@kvdrachten.nl SNIJ Noord Hal Drachten Fred Brandsen (verhuur en planning hal en andere ruimten) (0512) planning@kvdrachten.nl Onderhoud korfbalaccommodatie Jan Piepers technischbeheer@korfbalhaldrachten.nl Reserveringen & bestellingen kantine Us Fertier Harmen Fonk harmen.fonk@kvdrachten.nl Webmaster & Nieuwsbrief webmaster@kvdrachten.nl & nieuwsbrief@kvdrachten.nl Sportlaan VN Drachten jeltsje.boomsma@kvdrachten.nl

16 Kom en doe mee!

Het. Boekje. Alles wat je moet weten over KV Drachten/Van der Wiel

Het. Boekje. Alles wat je moet weten over KV Drachten/Van der Wiel Het Boekje Alles wat je moet weten over KV Drachten/Van der Wiel Welkom bij KV Drachten! KV Drachten/Van der Wiel is opgericht op 13 augustus 1946 en is met meer dan 370 leden één van de grotere korfbalverenigingen

Nadere informatie

HET BOEKJE. Alles wat je moet weten over KV Drachten/Van der Wiel

HET BOEKJE. Alles wat je moet weten over KV Drachten/Van der Wiel HET BOEKJE Alles wat je moet weten over KV Drachten/Van der Wiel Welkom bij KV Drachten! KV Drachten/Van der Wiel is opgericht op 13 augustus 1946 en is met meer dan 370 leden één van de grotere korfbalverenigingen

Nadere informatie

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V.

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. INFORMATIEBOEKJE WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. Onlangs ben je lid geworden of je denkt erover om lid te worden van D.K.V. In dit boekje tref je de eerste algemene informatie aan om je wegwijs te

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Korfbalvereniging KV Drachten/Van der Wiel

Korfbalvereniging KV Drachten/Van der Wiel Maatschappelijke stage bij Korfbalvereniging KV Drachten/Van der Wiel Handboek maatschappelijk stage Korfbalvereniging KV Drachten/Van der Wiel 2011-2012 Maatschappelijke stage Inleiding Samen leven kun

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI Deze folder geeft informatie over AVANTI, een dynamische korfbalvereniging die voor alle leeftijdsgroepen en niveaus mogelijkheden biedt. Voorwoord Dit is de informatiefolder

Nadere informatie

Sponsorbrochure. versie 2011.1

Sponsorbrochure. versie 2011.1 Sponsorbrochure versie 2011.1 Inhoudsopgave 1. Inleiding.............................................................3 2. Vereniging..........................................................3 2.1. Historie...........................................................3

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

CKV Rust Roest Sponsormap

CKV Rust Roest Sponsormap Gezelligheid... Concentratie... CKV Rust Roest Sponsormap Saamhorigheid... Plezier... Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Sponsormap Rust Roest 1 Geachte sponsor, In het onderstaande willen wij van CKV

Nadere informatie

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 Inhoudsopgave Introductie KV Vitesse 3 Bordsponsoring Veld 5 Bordsponsoring Veld & Zaal 6 Bordsponsoring scorebord Veld 7 Korfsponsoring Veld & Zaal 8 Shirtsponsoring

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI Deze folder geeft informatie over AVANTI, een dynamische korfbalvereniging die voor alle leeftijdsgroepen en niveaus mogelijkheden biedt. Voorwoord Dit is

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

Beleidsvoornemens

Beleidsvoornemens Beleidsvoornemens 2018-2019 Speerpunten 1. Zorgen voor voldoende en kwalitatief jeugdkader 2. Scheidsrechters en beoordelaars 3.Volledige bezetting van de commissies en vrijwilligerstaken 4. Ledenbehoud

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl:

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl: ENQUETEFORMULIER Het bestuur wil graag op de hoogte zijn van wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, hebben wij deze enquête opgesteld. Het bestuur

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS Korfbalvereniging De Maaskanters Wij zijn erg blij dat je interesse hebt in onze vereniging. Dit boekje geeft je een eerste indruk van de sport korfbal

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Bestuurlijke vernieuwing

Bestuurlijke vernieuwing Bestuurlijke vernieuwing K.V.Mid-Fryslân Ledenvergadering juni 2015 1 Leeswijzer Historie Aanleiding (8 november 2014) Doel Resultaat Uitgangspunten Huidig model Nieuw model Uitzoekpunten en uitkomsten

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O.

Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O. Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O. Pagina 2 WWW.VEOKORFBAL.NL Pagina 3 I N H O U D S O P G AV E Historie

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA In dit boekje vind je alle informatie over RKVV wilhelmina WELKOM BIJ de kanaries Fijn dat je gekozen hebt voor RKVV Wilhelmina. Onze voetbalvereniging bestaat al sinds 1897

Nadere informatie

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan EB Moordrecht Informatie voor nieuwe jeugdleden

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan EB Moordrecht  Informatie voor nieuwe jeugdleden Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl Informatie voor nieuwe jeugdleden CTZ IJsselvogels ctz@ijsselvogels.nl Juni 2016 Korfballen bij IJsselvogels: echt leuk!

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2018-2022 Samen groeien naar de top vanuit plezier, passie en ambitie: Door het beoefenen en faciliteren van de korfbalsport voor alle leden (en op alle korfbalniveau s); Rekening houdend met

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

Infoboekje LKV HET BOSCH

Infoboekje LKV HET BOSCH Infoboekje LKV HET BOSCH Meer dan korfbal alleen! Waarom dit boekje? Dit infoboekje is bedoeld om je nader kennis te laten maken en te informeren over onze korfbalvereniging L.K.V. Het Bosch. Wat leuk

Nadere informatie

Informatieboekje. K.V. Leonidas

Informatieboekje. K.V. Leonidas Informatieboekje K.V. Leonidas 1 Voorwoord Beste lezer, Hartelijk welkom bij korfbalvereniging Leonidas uit Noordwolde! Korfbalvereniging Leonidas is opgericht op 29 mei 1942 en nog altijd springlevend!

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE PEELKORF

WELKOM BIJ DE PEELKORF WELKOM BIJ DE PEELKORF SV Ysselsteyn is een fusievereniging met voetbal-korfbal. Zij heeft een eigen dagelijks bestuur. Daarnaast heeft afd.voetbal en afd. korfbal ieder een eigen bestuur. De Peelkorf

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 10 maart 2012 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

De ingevulde enquête kun je inleveren bij coach (jeugd), aanvoerder(senioren),... Doe dit uiterlijk..20.

De ingevulde enquête kun je inleveren bij coach (jeugd), aanvoerder(senioren),... Doe dit uiterlijk..20. Enquêteformulier. Het bestuur wil graag op de hoogte zijn wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, is deze enquête opgesteld. Het bestuur kan door middel

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 3 maart 2013 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

Wie, wat waar en hoe bij ODIK. Februari 2016

Wie, wat waar en hoe bij ODIK. Februari 2016 Wie, wat waar en hoe bij ODIK Februari 2016 1 Inhoudsopgave Welkom bij korfbalverening ckv ODIK... 4 De competitie... 5 Sportkleding... 6 Trainingen... 6 Lidmaatschap... 7 Wanneer mag ik wedstrijden spelen?...

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website Amsterdamse Christelijke Korfbal Vereniging ORANJE-NASSAU opgericht 10 januari 1919 Korfbalvereniging Oranje-Nassau bestaat al sinds 1919 en drukt winst niet alleen uit in doelpunten en kampioenschappen.

Nadere informatie

Informatieboekje. K.V. Leonidas

Informatieboekje. K.V. Leonidas Informatieboekje K.V. Leonidas 1 Voorwoord Beste lezer, Hartelijk welkom bij korfbalvereniging Leonidas uit Noordwolde! Korfbalvereniging Leonidas is opgericht op 29 mei 1942 en nog altijd springlevend!

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM Website: www.nkc-online.nl Wie komt er korfballen bij onze club?? Meer informatie in deze folder Pagina 1 van 8 WAT IS KORFBAL Korfbal is een balspel dat in

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals:

Welkom nieuw lid. Naast trainen en spelen van wedstrijden organiseert TiVoC ieder jaar leuke activiteiten, zoals: Welkom nieuw lid Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult

Nadere informatie

Beleidsplan Vrijwilligers N.I.V.O.-SPARTA. Versie: juni 2017

Beleidsplan Vrijwilligers N.I.V.O.-SPARTA. Versie: juni 2017 Beleidsplan Vrijwilligers N.I.V.O.-SPARTA Versie: 0.4 12 juni 2017 Inhoud 1. Met meer vrijwilligers een nog mooiere vereniging! 2. Uitgangspunten van het vrijwilligersbeleid van N.I.V.O.-SPARTA 3. Inzicht

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017

Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017 Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017 Kiest voor vrijwilligerswerk! Carola Arxhoek Ellen Leussink oktober 2015 1 Voorwoord HCV`90 heeft, net als veel andere verenigingen, een tekort aan enthousiaste

Nadere informatie

Ledentevredenheidsonderzoek

Ledentevredenheidsonderzoek Ledenheidsonderzoek 107 reacties Algemeen Ik ben een 52,8% man vrouw 47,2% Leeftijd 32,7% 25,2% 9,3% 10,3% 13,1% < 10 ar 11-20 ar 21-30 ar 31-40 ar 41-50 ar 51-60 ar 61-70 ar > 70 ar Lidmaatschap Ik ben

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 21-09-2015 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

Beleidsplan volleybalvereniging De Zwaluwen

Beleidsplan volleybalvereniging De Zwaluwen Beleidsplan volleybalvereniging De Zwaluwen Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Volleybalvereniging De Zwaluwen. Dit plan beoogt het beleid voor de jaren 2017-2019 te beschrijven passend bij de visie

Nadere informatie

VOEL JE THUIS BIJ REFLEX!

VOEL JE THUIS BIJ REFLEX! VOEL JE THUIS BIJ REFLEX! Beleidsplan korfbalvereniging WKV REFLEX 2015-2020 -concept- December 2014 STIP OP DE HORIZON Door het vertrek van een grote groep seniorenleden is de vereniging op zoek naar

Nadere informatie

Inschrijfformulier Nieuwe leden.

Inschrijfformulier Nieuwe leden. Inschrijfformulier Nieuwe leden. Voor jeugdleden tot 18 jaar dient een van de ouders of verzorgers mede te ondertekenen. Naam: Voornaam voluit: Tussenvoegsels: Straat: Dit formulier met pasfoto en kopie

Nadere informatie

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 21-04-2018 Uitslagen afgelopen week Trainingen in de aankomende week: LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

Korfbal is een gemengde sport voor jongens en meisjes. Ons clubhuis is dan ook een sociale ontmoetingsplaats waar vele vriendschappen zijn begonnen.

Korfbal is een gemengde sport voor jongens en meisjes. Ons clubhuis is dan ook een sociale ontmoetingsplaats waar vele vriendschappen zijn begonnen. Welkom bij NKV! NKV is opgericht in 1963 en sindsdien dé korfbalclub van Nuenen. De laatste jaren groeit de vereniging weer behoorlijk met name door een toenemend aantal jeugdleden. NKV is een sportieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Avond van LHV - 31 maart. Jouw mening telt! Bedrijfshulpverlening op maat. o6 509 288 56 info@blushetvuur.nl www.blushetvuur.nl Avond van LHV - 31 maart. Jouw mening telt! Beste

Nadere informatie

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld;

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld; Beste Rabobank, Als eerste willen wij u bedanken voor deze unieke mogelijkheid om één van onze wensen en ambities die wij als SportPlus vereniging hebben via deze mogelijkheid waar te kunnen maken. Wij

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

BELEIDSPLAN KC HARICH 2003-2004

BELEIDSPLAN KC HARICH 2003-2004 BELEIDSPLAN KC HARICH 2003-2004 INHOUDSOPGAVE 1. KC HARICH...3 2. ORGANISATIE KC HARICH...4 2.1. ORGANOGRAM...4 2.2. TAAKVERDELING BESTUUR...4 2.2.1. Voorzitter...4 2.2.2. Secretaris...5 2.2.3. Penningmeester...5

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS

WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS WELKOM BIJ s.k.v. NEXUS INFORMATIEBOEKJE + AANMELDINGSFORMULIER (2017/2018) HOE HET BEGON De Schiedamse KorfbalVereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen s.s.c. Harga

Nadere informatie

Leidse korfbalvereniging KZ DANAÏDEN

Leidse korfbalvereniging KZ DANAÏDEN Sponsorprogramma Misschien is dit wel uw eerste kennismaking met KZ Danaïden. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat u meer over onze vereniging wilt weten. Wat voor vereniging is KZ Danaïden? Wat organiseert

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 - Opening door Jan Peereboom - Presentatie Jeugdcommisie - Bedrijf SV Marken gerund door vrijwilligers / commissies - Vacatures - Kantinecommissie

Nadere informatie

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl Informatie voor nieuwe jeugdleden JTC IJsselvogels jtc@ijsselvogels.nl December 2008 Korfballen bij IJsselvogels: echt

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

1. Waar staat Midlandia voor?

1. Waar staat Midlandia voor? Sponsoring Deze map geeft informatie over de sponsormogelijkheden van korfbalvereniging Midlandia. Midlandia is op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met onze visie en onze activiteiten

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA!

Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Welkom bij Korfbalvereniging ARENA! Leuk dat je lid bent geworden van onze vereniging. Op dit formulier vind je onder andere informatie over het trainen en spelen van wedstrijden bij onze vereniging. Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Trainen en competitie

Trainen en competitie Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Email adres Telefoon Mobiel nummer Soort lidmaatschap Alleen trainen Trainen en competitie Evt. voorkeur

Nadere informatie

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN Verenigingsinformatie vv WDS Vereniging De voetbalvereniging WDS is een amateurvereniging en is opgericht 2 april 1948. De vereniging bestaat uit de volgende afdelingen: Herensenioren op zaterdag Jeugdvoetbal

Nadere informatie

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd Seizoensopening 2018/2019 Presentatie ouders/verzorgers jeugd Opening Welkom bij WWNA Welkom Wie doet wat bij WWNA Algemene zaken Technische zaken Jeugdbestuur Jeugdvoorzitter Jeugdsecretaris Lid TCJ Wedstrijdsecretaris

Nadere informatie

STRUCTUUR DIO AFDELING KORFBAL: Taken, rollen, verantwoordelijkheden (versie per ) BESTUUR. Voorzitter Secretaris Penningmeester Korfbalzaken

STRUCTUUR DIO AFDELING KORFBAL: Taken, rollen, verantwoordelijkheden (versie per ) BESTUUR. Voorzitter Secretaris Penningmeester Korfbalzaken STRUCTUUR DIO AFDELING KORFBAL: Taken, rollen, verantwoordelijkheden (versie per 24.01.13) ORGANOGRAM BESTUUR Voorzitter Secretaris Penningmeester Korfbalzaken MEEWERKENDE VOORLIEDEN Club van 25 Ledenadm.

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid Korloo

Vrijwilligersbeleid Korloo Vrijwilligersbeleid Korloo 2011 2012 Bestuur Korloo Inhoudsopgave 1 Inleiding...1 1.1 Aanleiding...1 1.2 Doelstelling...1 2 Activiteiten en taken...2 2.1 Verplichte taken...2 2.2 Korfbaltechnische taken...3

Nadere informatie

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring Korfbalvereniging Berkel-Enschot / Tilburg Informatie Sponsoring 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. OJC 98, een bruisende vereniging 3 2.1 Historie 3 2.2 Competitie 3 2.3 Accommodatie 4 2.4 Organisatie

Nadere informatie

Sponsorboekje Korfbalvereniging Seolto 2015/2016

Sponsorboekje Korfbalvereniging Seolto 2015/2016 Sponsorboekje Korfbalvereniging Seolto 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt de presentatie map van korfbalvereniging Seolto. Door middel van deze map willen wij graag de mogelijkheden presenteren die wij u

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement 2018 Zoals vastgesteld door het bestuur op 8 januari 2018.

Huishoudelijk reglement 2018 Zoals vastgesteld door het bestuur op 8 januari 2018. Huishoudelijk reglement 2018 Zoals vastgesteld door het bestuur op 8 januari 2018. Artikel 1: algemeen 1. Dit huishoudelijk reglement geeft een aanvulling met regels en bepalingen op, en een nadere uitwerking

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN

INFORMATIE NIEUWE LEDEN INFORMATIE NIEUWE LEDEN vv Volta Lelystad Datum : 23 november 2014 Versie : 1.0 Status : definitief Auteur(s) : Erik Rombout Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. DE VERENIGING... 4 2.1 BESTUUR... 4 2.2 COMMISSIES...

Nadere informatie

Sportkaart Zelhem INFORMATIE

Sportkaart Zelhem INFORMATIE Sportkaart Zelhem INFORMATIE INTRODUCTIE KLEURPLAAT Beste ouders, verzorgers en kinderen van t Loo, Naar het idee van korfbalvereniging S.E.V Zelhem gaan we in Zelhem starten met een Sportkaart. Door deze

Nadere informatie

Beleidsplan Bestuur KCD Versie september Een warm hart voor KCD

Beleidsplan Bestuur KCD Versie september Een warm hart voor KCD Beleidsplan Bestuur KCD Versie 1.0 1 september 2018 Een warm hart voor KCD Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het beleidsplan van KC Doorn. De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden

Nadere informatie

Leden enquête PSV-Korfbal

Leden enquête PSV-Korfbal 1. Algemene vragen Naam: Adres: PC + Woonplaats: Tel. nr.: Leeftijd: Ik ben spelend lid algemeen lid ouder van zoon/dochter in team(s) in team. a.u.b. antwoorden invullen voor kind(eren) Mogen wij jouw

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Informatieboekje VIOS

Informatieboekje VIOS Informatieboekje VIOS Beste ouders en korfballers, Voor jullie ligt het informatieboekje van VIOS. Dit boekje is bedoeld voor spelers en ouders maar ook om trainers en bestuur van VIOS een houvast te geven

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

NIKANTES Versie 17-10-2015

NIKANTES Versie 17-10-2015 HUISHOUDELIJK NIKANTES Versie 17-10-2015 REGLEMENT Dit gewijzigde Huishoudelijk Reglement is aangenomen en vastgesteld op de ALV van 05-10-2015 Officieel logo van Nikantes Uitbreiding van de naamsvoering

Nadere informatie

Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017

Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017 Jaarplan Bestuur Groningen Atletiek 2017 Inhoudsopgave Inleiding 2 Blz. 1. Verstevigen vereniging structuur 3 2. Werken aan de visie en missie 3. Versterken vereniging- ledengroei 4. Verbeteren kwaliteit

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03.

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03. Date Clubblad april 2015 2 Inhoudsopgave 01. Voorzijde 02. Advertentiepagina 03. Inhoudsopgave Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar redactie@oeckorfbal.nl! 04. Advertentiepagina 05. OEC E1 zaalkampioen

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Invulling Commissies HRC 14

Invulling Commissies HRC 14 Invulling Commissies HRC 14 Naast het gebruikelijke hoofdbestuur hebben we ervoor gekozen om de structuur van voetbalvereniging HRC 14 op te bouwen uit een aantal commissies. Het hoofdbestuur is verantwoordelijk

Nadere informatie

KvK NL 54 RABO

KvK NL 54 RABO TAFELTENNISVERENIGING B R I E F Inhoud Algemeen...- 2 - Speeladres en Speeltijden... - 2 - Training & Recreatief... - 2 - Activiteiten voor iedereen... - 2 - Huis- en Gedragsregels... - 3 - Competities

Nadere informatie

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aarle-Rixtelse Sport Vereniging Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aanleiding analyse Een vereniging als ASV 33 kan alleen goed functioneren door de vrijwilligers die

Nadere informatie

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond SPONSORBoek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond 2 Waarom dit sponsorboek? Als sponsor van RKAVV bent u een belangrijk onderdeel van onze prachtige club, die met ruim 850

Nadere informatie

SPONSOR bij De GKV OC

SPONSOR bij De GKV OC GKV OC Sponsormap INLEIDING De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje bestaat ruim 87 jaar (opgericht in 1927) en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost. Inmiddels hebben wij

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING SPARTA NIJKERK

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING SPARTA NIJKERK INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING SPARTA NIJKERK VOORWOORD Beste lezer, Korfbalvereniging Sparta Nijkerk is een nog altijd bloeiende, bruisende en gezellige vereniging. In de ruim 65 jaar dat onze club

Nadere informatie