CV van Robbert. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Hitachi Transport Systems Europe. Functie: Audit Manager

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CV van Robbert. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Hitachi Transport Systems Europe. Functie: Audit Manager"

Transcriptie

1 CV van Robbert Profiel Robbert is een gemotiveerde en gedreven finance professional met goede communicatieve vaardigheden die doelgericht te werk gaat. Hij heeft brede internationale ervaring en sterke affiniteit met ICT. Integriteit en eerlijkheid heeft Robbert hoog in het vaandel staan. Hij is een harde werker, heeft een proactieve houding en een hands-on mentaliteit. Hij is analytisch sterk en vindt het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie en het team waarin hij werkzaam is. Robbert op zoek naar een uitdagende opdracht waarin hij zijn opgedane kennis en ervaring kan delen, deficiënties realiseren in bestaande processen en nieuwe zaken kan leren. Hij geeft graag leiding aan klein- en middelgrote teams en ondersteun het MT door bedrijfskundig advies te geven. Ervaringen Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Hitachi Transport Systems Europe Waardenburg Functie: Audit Manager Hitachi Transport System Europe richt zich op de essentie van logistiek. Ze bedenken oplossingen die de complexiteit van logistieke operatie verminderd en tastbare voordelen opleveren. Zij bieden logistieke oplossingen die concurrentievoordeel creëert en dat noemen ze slimme logistiek! Begeleiden en structureren van de oplevering van audit documentatie Aanspreekpunt voor vragen en verzoeken van de auditors EY Coördineren en begeleiden van Finance medewerkers van HTSE bij het samenstellen en opstellen van het audit dossier Medewerkers sturen, begeleiden of (basis)kennis bijbrengen m.b.t. de oplevering van control documenten Bijspringen om audit zaken op te pakken, om daarmee het team te ondersteunen/ ontlasten. Aanvullend Na een slecht georganiseerd en onoverzichtelijke externe audit in 2014 is Robbert gevraagd structuur te creëren voor het FY2015 externe audit (EY). Hierbij richtte Robbert zicht op proces verbeteringen, advies geven aan management en het samenstellen van een volledig audit dossier.

2 Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Bureau Veritas Hoofdkantoor (FR) Functie: Financial Business Analyst Parijs/ Rotterdam heden Vanuit het hoofdkantoor van Bureau Veritas worden alle nieuwe businesses aangetrokken en door middel van een project gestroomlijnd met de bestaande organisatie. Laos Single Window is een nieuwe onderneming in de vorm van een Joint venture tussen Bureau Veritas en de overheid van Laos gericht op het automatiseren van de douane en import/ export voor Laos. Ontwikkelen en stroomlijnen van de administratieve procedure voor nieuwe activiteiten in Laos Verantwoordelijk voor het definiëren van de boekhoudkundige model Bewaken van financiële behoeften in samenwerking met de IT-afdeling (in Parijs) en het project team (in Laos) Aansturen van Aziatische shared service center (in Shanghai) Het definiëren van de processen op het gebied van audit en controle Initiëren en uitvoeren van over project optimalisatie slagen Aanvullend Door het tonen van goede communicatieve vaardigheden binnen diverse werkgroepen met diverse nationaliteiten bij Bureau Veritas en een aantoonbare record in het bieden van oplossingen van complexe financiële uitdagingen bij Bureau Veritas BIVAC, heeft de financiële directie mij gevraagd om als Financieel verantwoordelijke werkzaam te zijn voor het Laos Singel Window project. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Bureau Veritas BIVAC BV Rotterdam Functie: Finance manager Bureau Veritas is wereldwijd een professionele dienstverlenende organisatie. Bureau Veritas Inspection, Valuation, Assessment and Control (BIVAC) BV. Geeft leiding en begeleidt een team van 4 Accountants Verzorgt belangrijke afdelingsprocessen en bewaakt deadlines Controleert de kwaliteit en nauwkeurigheid van de volledige administratie (Omzet, balans, winst en verlies) Eindverantwoordelijk voor maand, kwartaal en jaar afsluitingen Verzorgt geconsolideerde kwartaalcijfer voor 140 landen (business units) Eerste aanspreekput voor externe auditors en eindverantwoordelijk voor statutaire jaarverslagen. Verantwoordelijk voor diverse externe rapportages waaronder DNB en CBS. Aanvullend Door een uitval van de finance manager, ontstond deze opdracht slechts twee weken voor het afsluiten van het financiële jaar. Als doestelling werd aan Robbert gesteld erop toezien dat jaarsluiting-deadlines behaald worden en zo ver mogelijk rapporteren binnen gestelde rapportage eisen. Robbert weet succesvol de jaarafsluiting en rapportage voor 140 business units, met slechts één dag vertraging aan te leveren. Robbert zorgt voor continuïteit in het proces en tegelijk weet hij zijn team te motiveren tot een hoge mate van commitment en resultaatgerichtheid.

3 Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Cadicom via Besix Diemen Functie: Project Controller Cadicom staat voor Capaciteitsuitbreiding Amstel Diemen Combinatie en bestaat uit de aannemers Dura Vermeer, BESIX en Cofely. Het project Cadicom heeft als doel om op de SAA A10-Oost en A1 Diemen een vlottere doorstroming van het verkeer in de regio Amsterdam te realiseren. Intensief afstemmen en samenwerken met project betrokkenen: Financieel comité, project directeur, hoofd uitvoerders, werkvoorbereiders projectleider, pen voerende administratie Opstellen en bespreken van begrotingstoewijzingen en daarmee samenhangende prognose Monitoren van financiële stromen op basis van proactieve signaleren van financiële knelpunten en risico s Cost Control, Project Control, Accounting, Financial Management Kas beheer en autoriseren van te maken betalingen Robbert werd ingehuurd om de finale fase van een 4 jaar durend project af te ronden. Hij vervangt hierdoor de bestaande project Controller. Robbert heeft als doel het project af te ronden en een financieel projectverslag op te stellen. Gezien het ver gevorderde stadium van het project is Robbert gevraagd geen procesverbeteringen door te voeren, nog enige aanpassing in de werkwijzen tot stand te brengen. Het project zal naar verwachting eind september worden beëindigen. Detachering Opdrachtgever: Maersk Line (Northern Europe Operations Cluster) Rotterdam Functie: Assistent Cost Controller Maersk Line is 's werelds grootste containerrederij en bedient haar klanten over de hele wereld. Het onderdeel Noord-Europa Line Operations Cluster bedient 15 Europese landen verspreid over Noord- Europa en de Baltische staten. Definiëren een plan van aanpak en bepalen van oplever deadlines Opstellen van project rapportages en identificeren van mijlpaal activiteiten. Assisteren van management met prioriteitsstelling voor buitenlandse stakeholders Stakeholder management richting India en lokale clusters landen van Noord Europa Inzichten leveren over best practices op gebied van outsourcing naar shared services centers in India. Robbert werd ingehuurd om de inkoopafdeling (procurment) te assisteren bij het vertalen van contractuele afspraken naar een vernieuwde globale cost accounting systeem ( die zal functioneren als schil om bestaande ERP systeem). Hij leverde ondersteunende feedback aan zowel de Cost Control afdeling als de inkoop afdeling om inzichten te verstrekken over de contractuele afspraken.

4 Detachering Opdrachtgever: Samsung Electronics European Logistics Delft Functie: General Ledger Supervisor Samsung is een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, petrochemie en medicijnen. De activiteiten van Samsung Electronics Europe Logistics bestaan uit de leveren van logistieke ondersteuning aan haar moedermaatschappij in Korea voor het distributie van producten in Europa. Analyse van potentiële budgettaire veranderingen Statische procesverbeteringen en interactie met auditors volgens voorgeschreven methodes Optimalisatie van financiële processen volgens Moederbedrijf in Korea en lokale GAAP (NL) Opstellen en behalen van financiële KPI's Opstellen en ondersteunen van belasting aangiften- en teruggaven proces voor EU landen Opstellen en allocatie van budgetten en bijsturen van prognoses Handhaven van compliance vereisten volgens GAAP (lokaal en Koreaans) Tijdig verzorgen van accurate maand en kwartaal rapportages Rapportages aan CBR en DNB volgens cargadoors voorschriften Meedraaien in ad hoc financiële projecten Robbert werd ingehuurd wegens vervroegde zwangerschapsverlof van de supervisor. Hij voerde diverse analyses uit om potentiële budgettaire en statische veranderingen te anticiperen en verbeteren van processen te realiseren. Robbert functioneerde als contact persoon met interne en externe auditors. Hij optimaliseerde de financiële processen waarbij hij verantwoordelijkheid droeg voor onder andere vaste activa administratie en beheer, voorraadopnamen en het bestedingsbudget. De aanbeveling die Robbert maakten zorgde voor een efficiëntere werkwijze.

5 Detachering Opdrachtgever: AB Sciex EMEA Nieuwerkerk aan den IJssel Functie: Controller Reporting en Compliance AB SCIEX is wereldwijd leider in de ontwikkeling van hoogwaardige massaspectrometrie producten die ingezet wordt bij het beantwoorden van complexe wetenschappelijke vraagstukken. Het shared service center is gevestigd in Nederland en bedient 24 filialen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). AB Sciex maakt deel uit van de Danaher Groep. Beheer van SOX-audit proces voor AB Sciex EMEA Opzetten en beheer van interne controles en inperken van risico's Opstellen en beheer van audit taken door shared service center Beheer en bestuur van relevante financiële informatie Opstellen van financiële rapportages en verzorgen van de jaarrekeningen Verzamelen van informatie voor fiscale en operationele rapportages Onderhouden van relaties met lokale boekhouders in EMEA en samenwerken met HR om payroll risico's te beperken. Robbert werd ingehuurd om de interne controle en beheersmaatregelen van AB Sciex goed te doorlichten en hoognodige maatregelen in werking stellen om SOX deficiënties drastische terug te dringen. AB Sciex scoorde een onvoldoende op 21 van de 26 SOX modules volgens artikel 404. Robbert bracht alle bedrijfsprocessen volgens SOX in kaart, maakte aanbevelingen aan directie en dag-bestuur en werkte mee om voorstellen te implementeren. Robbert functioneerde als hoofdaanspreekpunt bij de daaropvolgende SOX-audit, waarna er nog maar 5 onvoldoende SOX modules resteerden. Detachering Opdrachtgever: AEGON NV Den Haag Functie: Project controller AEGON is een van 's werelds grootste levens- en pensioenverzekeraars. Opgericht in 1983, levert AEGON haar diensten in ruim twintig landen, werken er meer dan mensen en dienen zij ongeveer 40 miljoen klanten. AEGON NV is het moederbedrijf van AEGON wereldwijd. Verzorgen van projectadministratie en maandelijkse managementrapportage Scopen, specificeren en presenteren van project voorstellen Accrual boekingen en activering van de kosten Brainstormen met stakeholders over implementatie doelstelling van het project Bieden van financiële onderbouwing voor wereldwijde onderhandeling over kosten allocatie Financieel mediator tussen AEGON en de Belastingdienst Robbert werd ingehuurd om een kosten allocatie model te ontwerpen waarbij de kosten gemaakt door het hoofdkantoor volgens een belastingdienst goedgekeurde model, toegewezen kan worden aan de dochtermaatschappijen wereldwijd. Vanuit het arm-length model zou de toegewezen kosten in Nederland fiscaal aftrekbaar worden. Het door Robbert ontworpen model werd door E&Y ge-audit en na afstemming met de Nederlands fiscus in gebruik genomen. Het ontworpen model zorgde ervoor dat de kosten gemaakt door het hoofdkantoor voor ongeveer 70% fiscaal aftrekbaar werd.

6 Detachering Opdrachtgever: AEGON NV Den Haag Functie: Team Leader Cost Accounting & Control Leidinggeven aan het finance team (5 á 6 FTE). Beheer van de interne controle en externe audit processen. Voorbereiding van de financiële modellen zoals embedded value en Solvency II Beheer van de schuldeiser- en projectadministraties. Herzien financiële regelgeving onder IFRS. Coördineren van de jaarlijkse begrotingscyclus en driemaandelijkse prognose updates. Maandelijkse conference calls met de unithoofden van diverse landen (VS, GB, HK, Azië). Robbert werd ingehuurd als interim manager (leidinggevende) voor de teams van cost accounting en control wegens de promotie van de vorige manager. Robbert moest ervoor zorgen dat alle processen optimaal bleven draaien en dat de teams hun jaardoelen wisten te realiseren. Daarnaast nam Robbert de volledige budgettering en driemaandelijkse prognose cycli voor eigen rekening. Samen met de Holding Accountant voerden Robbert budget gesprekken met ruim 24 budgethouders van diverse disciplines waarvan de besteedbare budgeten varieerde van een paar honderdduizend euro tot tientallen miljoenen. In deze rol werd Robbert hoofdaanspreekpunt voor maand- en kwartaalcijfer verslagen en introduceerde hij een platvorm voor voortgangsrapportages met budgethouders. Robbert coachte en begeleide zijn team in het eigenaarschap nemen van voortgangsrapportages en het positioneren van het team als gelijkwaardige sparringpartners met budgethouders. Detachering Opdrachtgever: AEGON NV Den Haag Functie: Holding Accountant Maand en Kwartaal rapportages voor 42 (sub)filialen Opstellen van driemaandelijkse prognose updates voor alle filialen Jaaropgaven voor diverse centraal aangestuurde bedrijven. Aansluiting van intercompany posities en oplossen van verschillen (mismatches). Rapportage uit hoofde van Embedded Value Regime (AEMCS) en Solvency II rapportage. Rapportages volgens specifieke IFRS-principes en aftekenen van output volgens SOX regelgeving. Robbert werd ingehuurd wegens zwangerschapsverlof. De primaire doelstelling van zijn opdracht was om de maand- en kwartaal rapportages te verzorgen voor 42 lokaal en centraal aangestuurde filialen. Daarnaast heeft Robbert ervaring opgedaan met het opstellen van liquidatie balansen en deponeren van financiële stukken bij de Kamer van Koophandel.

7 Rabobank International NV Utrecht Functie: Controller Rabobank is van oorsprong een landbouw georiënteerde bank, maar heeft zich ontpopt als een brede financiële dienstverlener die werkzaam is vanuit een coöperatieve grondslag. Rabobank heeft ruim medewerkers, die ongeveer 9,5 miljoen klanten in 48 landen bedienen. Reconciliatie en rapportage van Basel II (Economische Kapitaal). Cijfers rapporteren aan alle business units en globale financiële markten. Project assistent bij het identificeren en oplossen van BIS II data kwaliteit kwesties. Verzorgen SOX en IFRS rapportages. Analyse en rapportage van Economische Kapitaal cijfers aan directie en management teams. Analyse en rapportage van risicoafdekking (onderpand) voor alle business units. Opstellen van riskmanagement rapportages waaronder Return on solvency en risk adjusted return on capital (RAROC) per business unit. Robbert was in vaste dienst bij Rabobank internationaal en vervulde de rol van financieel controller met een affiniteit voor riskmanagement. Robbert slaagde erin om de bewustwording van risico analyses als deel van de normale gang van zaken te integreren in rapportages stromen. Hierbij functioneerde Robbert als spin in de web tussen de business controllers en directie, waarbij hij zijn kracht laat zien door complexe risico management technieken eenvoudig en behapbaar over te brengen aan zowel business controllers als directie. KPMG Accountants NV Den Haag Functie: Assistent accountant MKB KPMG is een van de 4 toonaangevende accountants & advies bureaus wereldwijd. KPMG is een accountantskantoor die audit, tax en adviseurs diensten services aanbied. Samenstellen van jaarstaten voor MKB klanten. Administratie voeren, advisering en auditen van middelgrote bedrijven. Financiële prestatieberekeningen en Du Pont schema's maken voor nieuwe klanten. Opstellen rapportages betreffende fraude onderzoek. Als assistent accountant was Robbert in dienst bij KPMG Den Haag. Als assistent accountant bestond zijn werkzaamheden hoofdzakelijk uit de voeren van administraties voor stichtingen en controles uitvoeren op bestaande administraties van tuinders. In deze functie leerde Robbert hoe hij snel en effectief een administratieve opstelling van een bedrijf kon doorgronden. Verder leerde hij controles uit te voeren om juistheid en accuraatheid van financiële cijfers te bepalen.

8 Canon Europe NV Amstelveen Functie: Administrateur GL & Treasury Canon Europe NV de hoofdkantoor voor EMEA is een dochtermaatschappij van Canon Inc van Japan, een toonaangevende marktleider op gebied van vormgevende oplossingen en diverse ander elektronica. Canon Europe is verantwoordelijk voor ongeveer een derde van Canon's wereldwijde omzet en biedt werk aan mensen in heel Europa, het Midden-Oosten en delen van Afrika (EMEA). Dagelijkse en maandelijkse treasury en intercompany bank betalingen. Uitvoeren van wekelijkse binnen- en buitenlandse betalingsbatches. Implementatie van bankgerelateerde software en betalingssystemen. Aansturen van projectteam ter verbetering van systemen en betalingsverkeer. Reconciliaties uitvoeren tussen bank-, intercompany- en tussenrekeningen. Inrichten en testen van Sox procedures en vastleggen van key-controls. Robbert was in dienst van Canon Europe NV voor ruim drie-en-een-half jaar waarbij hij diverse posities wist te vervullen. Als Administrateur GL en Treasury heeft hij door zijn affiniteit met ICT systemen mogen bijdragen aan het implementeren van een vernieuwd betalingssysteem voor Canon Europe NV. Hierbij kwam vooral zijn accounting achtergrond goed van pas bij het herinrichten van de grootboek administratie. Canon Europe NV Amstelveen Functie: Voorraad Administrateur Verwerken van facturen betreffende particuliere goederen. Voorbereiden facturen voor douane doeleinden ('free-on-board' of 'free-of-charge'). Intensieve communicatie en samenwerking met moederbedrijf in Tokio en overige Europese filialen. Canon Europe NV Amstelveen Functie: Crediteuren Administrateur Registreren, coderen en boeken van crediteurenfacturen. Aanmaken van een betaling batch volgens betaaltermijnen. Opstellen van betaling verloopstaten voor crediteurenbeheer. Robbert gebruikte zijn bedrijfskundige achtergrond om de administratieve opstelling van Canon te optimaliseren. Hierbij implementeerde hij eenvoudige en praktische werkwijzen om de doorlooptijd van crediteuren facturen terug te dringen naar slechts 5 werkdagen.

9 Rabobank Gouderak Functie: Bedrijfsvoering- en intern controlemedewerker Rabobank Gouderak is een lokale bank die een brede financiële dienstverlening levert aan zijn klanten, op zowel particulier als zakelijk niveau. De bank had ongeveer 30 collega s in dienst en bedienen een gemeenschap van ongeveer 6000 mensen. In 2010 is de bank gefuseerd tot een regionale Rabobank. Financiële maand- en kwartaalrapportages. Monitoren en bewaking van renterisico's en rente voorruitschattingen Maandelijkse prognose van bankproducten. Dagelijkse wisselkoers analyse. Aanleveren van jaarlijkse audit rapport Robbert heeft als medewerker bedrijfsvoering mogen meedenken aan een bedrijfsplan om rente risico s binnen banken te reduceren. Het plan varieerde van complexe bankmaterie tot eenvoudig zorgen dat de bank niet opdraait voor de risico s van haar klanten. Wegens de stroperigheid binnen deze sector heeft Robbert helaas niet de implementatie van gemaakte plannen mogen meemaken. Lancs CC Computer Security, Zuid-Afrika Lancs CC is een bedrijf die zicht richt op het vervaardigen en distributie van computer beveiligingsproducten. Zij leveren een grote verscheidenheid van antidiefstal en diefstalbestrijdingssystemen. Lancs CC heeft een zeer uitgebreid assortiment van beveiligingsproducten en systemen Functie: administratief medewerker Basisadministratie Voorraadopnamen Kredietbeheer Financiële kwartaalrapportages Robbert werkte bij Lancs CC als bijbaan tijdens zijn studie. Opleidingen Sociaalrecht en Privaatrecht, deficiëntie vakken. Diploma 2006 Bedrijfskunde en accounting, Zuid-Afrika. Diploma Gewaardeerd als HBO Cost and managerial accounting & HEAO Business Management Gelofte Hogere school, Zuid Afrika, Diploma 1997 Gewaardeerd als VWO

10 Cursussen Communicatie Empowerment, Professionele trainingsinstituut: Soly Luna in 2012 Excel VBA en Macro s training, inhouse training in 2012 Advance Excel training, Computrain, bewijs van deelname in 2004 Persoonlijke effectiviteit, inhouse training in 2009 Competenties Sociaal Teamplayer maar ook zelfstandig Besluitvaardig Integriteit en eerlijkheid Nieuwsgierig en onderzoekend Resultaat- en prestatiegericht Verwachting managen Hands-on mentaliteit Ambitieus Betrokkenheid Collegialiteit Automatiseringskennis Gevorderde MS Office (Excel, Word, Outlook, PowerPoint en Access; Visio). SAP R/3 en Enterprise (modules: AP, AR,Fixed Assets, GL, Inventory, PO management) SAP(BPC) Oracle business suite (modules: AP, AR, Banking, GL) Exact Globe CaseWare Hyperion EssBase (Data Warehouse) Business Objects Data Capture Navision ATLAS CODA Trade inquiry (Devon) Pastle Talen Nederlands. Goed in woord en geschrift Engels. Uitstekend in woord en geschrift Afrikaans. Uitstekend in woord en geschrift Persoonlijke gegevens Naam : Robbert Woonplaats : Bergschenhoek Geboortedatum : 14 augustus 1979 Hobby s : Mountainbiken

CV van Robbert. Masters in Finance BV Opdrachtgever: Cadicom via Besix

CV van Robbert. Masters in Finance BV Opdrachtgever: Cadicom via Besix CV van Robbert Profiel Robbert is een gemotiveerde en gedreven finance professional met goede communicatieve vaardigheden die doelgericht te werk gaat. Hij heeft brede internationale ervaring en sterke

Nadere informatie

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer CVK3352 Ervaring Samenvatting

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jasinka Rassat Lage Zwaluwe 3 november 1973 Opleiding 1993/1997 HEAO Bedrijfseconomie Hogeschool Holland Diemen (diploma behaald) 1991/1993 behaald) MEAO M.B.O. College

Nadere informatie

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services CV van Harrie Profiel Harrie heeft 18 jaar ervaring in diverse financiële functies in verscheidene branches. Naast HEAO fiscale economie heeft hij de HOFAM post-hbo controller en Projectcontrol opleidingen

Nadere informatie

CV van Mike. Profiel. Werkervaring

CV van Mike. Profiel. Werkervaring CV van Mike Profiel Mike is een finance professional die vaardig met cijfers en Excel is. Door zijn nieuwsgierigheid en affiniteit met informatietechnologie kan hij goed overweg met complexe software.

Nadere informatie

CV van Pieter. Babyliss Coöperatief UA. Functie: Junior Business Controller

CV van Pieter. Babyliss Coöperatief UA. Functie: Junior Business Controller CV van Pieter Profiel Pieter is een Finance professional die goed verbanden kan leggen. Hij is zeer analytisch ingesteld en daarbij is hij secuur. Pieter kan controle houden en situaties overzien en daardoor

Nadere informatie

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen CV van Hanno Profiel Hanno is een Financial die zich door zijn open houding en vriendelijke voorkomen en manier van communiceren makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Het doel en het te

Nadere informatie

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V.

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V. CV van Daniël Profiel Daniël is een sociale en leergierige financial die door zijn enthousiaste en open houding zich makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Hij past zich snel aan en door

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC Curriculum Vitae Interim (Project) Controller WO BE RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K164 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA Curriculum Vitae Interim Controller Manager Consolidatie RA Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015 CV van Wouter Profiel Wouter is een servicegericht persoon die van hard werken houdt, leergierig is en dingen zich snel eigen maakt. Hij heeft een net voorkomen en goede manieren. Zijn kracht ligt in het

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs.

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Curriculum Vitae Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Curriculum Vitae Personalia Naam: Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Opleidingen 2014 2016 Praktijkopleiding RA (diploma) 2013 2016 Master of Science in Accountancy & Post Master

Nadere informatie

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services CV van Bekir Profiel Bekir is een ambitieuze, resultaatgerichte finance professional met flexibele instelling. Hij neemt zijn werk altijd serieus en probeert zo goed mogelijk werk te verrichten met veel

Nadere informatie

CV van Sander. Functie: Assistent Controller

CV van Sander. Functie: Assistent Controller CV van Sander Profiel Sander is een kritische en ondernemende financial met een goed analytisch vermogen. Hij vindt het belangrijk om in zijn werk uitgedaagd te worden, kwaliteit te leveren en nieuwe dingen

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari)

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari) CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald PERSOONLIJKE GEGEVENS: NAAM: Nick van Velzen GESLACHT: Mannelijk GEBOORTEDATUM: 10-06-1988 WOONPLAATS: Waalre OPLEIDINGEN: 2005 2009 InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald 2000 2005 Bertrand

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Puck van Heelstraat 62 3077MG ROTTERDAM Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl Geboorte datum: 27-08-1980 OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma

Nadere informatie

CV van Sjana. Functie: medewerker Backoffice 07-2014 09-2015

CV van Sjana. Functie: medewerker Backoffice 07-2014 09-2015 CV van Sjana Profiel Sjana is een enthousiaste dame die van aanpakken en doorzetten weet. Sjana werkt al ruim zeven jaar in de detachering en kan zich daardoor snel aanpassen aan veranderende situaties.

Nadere informatie

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance FINANCE consulting interim management professionals duurzame relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op kennis van zaken, commitment en oplossingsgerichtheid. OVER FINANCE Finance is een middelgroot

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

CV van Patricia. Functie: Data Analist

CV van Patricia. Functie: Data Analist CV van Patricia Profiel Patricia is een vriendelijk en behulpzaam persoon, iemand die vrij gemakkelijk contact legt en die makkelijk op anderen af stapt. Wanneer die een beroep op haar doen zal dit absoluut

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys te Eindhoven (afstuderend) 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Remco Martens Wernhout 29 juli 1988 Relevante Opleidingen 2010/ 2012 Master Strategic Management, Universiteit Tilburg 2006/2010 Bachelor Bedrijfseconomie, Avans Hogeschool

Nadere informatie

CV van Quincy. Bluecielo ECM Solutions. Functie: Financial Accountant

CV van Quincy. Bluecielo ECM Solutions. Functie: Financial Accountant CV van Quincy Profiel Quincy beschikt over een goede mix van stabiliteit en vooruitstrevend werken. Zijn motivatie haalt hij uit het behalen van gezamenlijk resultaat, de groei en ontwikkeling in het proces

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Michel van den Bovenkamp Woonplaats: Spijkenisse Geboortejaar: 1982 Opleidingen HBO Bedrijfskunde (studerend) HBO Financiële Administratie (certificaten) Praktijkdiploma

Nadere informatie

CV van Jeroen. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: TinQwise B.V. Functie: Senior Medewerker Accounting & Control 09-2015 - 06-2016

CV van Jeroen. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: TinQwise B.V. Functie: Senior Medewerker Accounting & Control 09-2015 - 06-2016 CV van Jeroen Profiel Jeroen wil uitgroeien tot een ervaren financial die op elke financiële afdeling een meerwaarde kan zijn. Zijn studie Bedrijfseconomie en reeds opgedane werkervaring in de accountancy

Nadere informatie

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Burggolf Holding B.V. Functie: Assistant Financial Manager

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Burggolf Holding B.V. Functie: Assistant Financial Manager CV van Tim Profiel Tim wil door een brede oriëntatie en veel diversiteit in zijn opdrachten doorgroeien tot een ervaren (Business) Controller. Hij wil dit bewerkstelligen door processen in organisaties

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Administrateur SPD 1 & 2 Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K803 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant Curriculum Vitae Interim Assistent Controller Interim Financial Accountant Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals SIS. finance

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals SIS. finance FINANCE consulting interim management professionals over sis... duurzame relaties met onze opdrachtgevers gebaseerd op kennis van zaken, commitment en oplossingsgerichtheid. Finance is een middelgroot

Nadere informatie

CV van Martijn. Functie: Debiteuren beheer 04-2015 07-2015

CV van Martijn. Functie: Debiteuren beheer 04-2015 07-2015 CV van Martijn Profiel Martijn wil graag veel leren door bij verschillende keukens mee te kijken. Hierdoor wil hij er achter komen welke onderdeel hij het leukst vind op financieel gebied. Hij wil altijd

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Controller SAP Expert HBO BE Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring Samenvatting

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN)

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN) CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK Achternaam de Wit Voornaam Marco Geslacht Man Woonplaats Ouderkerk aan den IJssel Geboortedatum 11-09-1981 Nationaliteit Nederlandse OPLEIDING HEAO Accountancy 2006 HAVO 1999

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

CV van Cherish. Functie: Assistent Controller 03-2013 09-2014

CV van Cherish. Functie: Assistent Controller 03-2013 09-2014 CV van Cherish Profiel Cherish is een leergierige dame die weinig uitdagingen uit de weg gaat. Haar korte termijn doelstelling is het zoveel mogelijk opdoen van ervaring op het gebied van controlling en

Nadere informatie

Curriculum Vitae Paul Spaans

Curriculum Vitae Paul Spaans Curriculum Vitae Paul Spaans Achternaam Spaans Voornaam Paul Geboortedatum 15 augustus 1970 Woonplaats Almere Telefoon 06 42218876 E-mail paul@financeondemand.nl Bedrijfsnaam Finance On Demand Zelfstandig

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE Curriculum Vitae Interim Business Controller Plant Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Zilverling 38 3162XH RHOON Geboorte datum: 27-08-1980 Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma 2009-2011

Nadere informatie

CV van Michel. Functie: Medewerker financial control 08-2015 - 10-2015 Afdeling: Eneco financial services

CV van Michel. Functie: Medewerker financial control 08-2015 - 10-2015 Afdeling: Eneco financial services CV van Michel Profiel Michel is begonnen als administratief medewerker en heeft zich ontwikkeld tot financial controller. Door zijn leergierig- en nieuwsgierigheid pakt hij dingen snel op en een nieuwe

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Erik Ruijtenberg Woonplaats: Dordrecht Geboortedatum: 4 februari 1993 Opleidingen Post HBO Leergang Business Controller (studerend) HBO Bedrijfseconomie, Hogeschool Inholland

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

CV van Barend. Functie: International Finance Manager (CFO) 08-2014 09-2015

CV van Barend. Functie: International Finance Manager (CFO) 08-2014 09-2015 CV van Barend Profiel Barend is een open persoonlijkheid die in staat is op alle niveaus binnen de organisatie te communiceren. In de afgelopen elf jaar als interim finance specialist heeft Barend diverse

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Assistent) Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim (Assistent) Controller WO BE Curriculum Vitae Interim (Assistent) Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Siert Klunder. Verantwoordelijk, accuraat, motiverend, flexibel, enthousiast, loyaal en zelfstandig maar zeker ook een teamplayer

Siert Klunder. Verantwoordelijk, accuraat, motiverend, flexibel, enthousiast, loyaal en zelfstandig maar zeker ook een teamplayer Siert Klunder PERSOONLIJKE GEGEVENS EN PROFIEL Huidig adres: LEIDSCHENDAM Telefoon nummer: 06 20090519 Geboortedatum: 22 mei 1963, Dieren (gemeente Rheden) E-mail adres: klunderseeley@casema.nl Ik ben

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC Curriculum Vitae Interim Financial Controller Financial Analyst QC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren

Nadere informatie

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

CV van Arnold. Masters in Finance B.V. vanaf februari 2015. Detachering Opdrachtgever: Nutreco Nederland B.V.

CV van Arnold. Masters in Finance B.V. vanaf februari 2015. Detachering Opdrachtgever: Nutreco Nederland B.V. CV van Arnold Profiel Arnold is een doelgerichte financial die mede dankzij zijn communicatieve vaardigheden en inzicht makkelijk beweegt binnen organisaties ongeacht de omgeving of situatie. Met een gezonde

Nadere informatie

CV van Lennart. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: BP Raffinaderij. Functie: Management Information Specialist

CV van Lennart. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: BP Raffinaderij. Functie: Management Information Specialist CV van Lennart Profiel Lennart is een echte professional die door zijn brede ervaring binnen vrijwel iedere organisatie uit de voeten kan. Door zijn klantgerichte aanpak, doorzettingsvermogen en flexibiliteit

Nadere informatie

CV van Bram. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Facturis B.V.

CV van Bram. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Facturis B.V. CV van Bram Profiel Bram is een teamplayer maar kan ook prima zelfstandig acteren. Hij neemt zijn werk serieus en hij werkt met veel verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid richting zijn opdrachtgever.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64 E mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

Juanita Scheffers. Werkzaam geweest in de volgende branches: bouw & constructie, scheepvaart, afvalverwerking, scheepsbouw, facility

Juanita Scheffers. Werkzaam geweest in de volgende branches: bouw & constructie, scheepvaart, afvalverwerking, scheepsbouw, facility Juanita Scheffers Werkzaam geweest in de volgende branches:, scheepvaart,, scheepsbouw, facility Persoonlijke kenmerken: gedreven, flexibel, oplossingsgericht, leergierig, doorzettingsvermogen, behulpzaam,

Nadere informatie

CV van Dominic. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: CFL Shipmanagement. Functie: Medewerker accounting 03-2013 11-2015

CV van Dominic. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: CFL Shipmanagement. Functie: Medewerker accounting 03-2013 11-2015 CV van Dominic Profiel Dominic is een rustige harde werker die zich makkelijk aanpast aan de situatie. Hij kan goed zelfstandig werken maar is ook een goede teamspeler. Dominic is erg leergierig waardoor

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Senior Controller Drs. RA RC

Curriculum Vitae. Interim Senior Controller Drs. RA RC Curriculum Vitae Interim Senior Controller Drs. RA RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K159 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Michel van den Bovenkamp Woonplaats: Spijkenisse Geboortejaar: 1982 Opleidingen HBO Bedrijfskunde (studerend) HBO Financiële Administratie (certificaten) Praktijkdiploma

Nadere informatie

Carla Kersten. Summary. Specialties. Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd.

Carla Kersten. Summary. Specialties. Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd. Carla Kersten Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd.nl Summary I N T E R I M Ik verleen Financial en Audit interim support. Bij Financial support kunt u denken

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys Hogeschool Eindhoven, afstuderend. 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

CV van Roel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Imtech Traffic & Infra. Functie: Credit Controller 11-2014 08-2015

CV van Roel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Imtech Traffic & Infra. Functie: Credit Controller 11-2014 08-2015 CV van Roel Profiel Roel is een jonge flexibele kracht die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Hij is een echte teamspeler maar kan ook uitstekend zelfstandig te werk gaan. Hij is sociaal bekwaam en

Nadere informatie

CV van Erik. Abin Accountants B.V. Functie: Jr. Teamleader Audit 10-2014 4-2015

CV van Erik. Abin Accountants B.V. Functie: Jr. Teamleader Audit 10-2014 4-2015 CV van Erik Profiel Erik is een finance professional met een brede ervaring bij diverse bedrijven en diens administraties. Hij is commercieel, cijfermatig en analytisch sterk. Hij heeft ruime ervaring

Nadere informatie

CV Jos van den Bersselaar. Persoonlijke gegevens. Werkervaring

CV Jos van den Bersselaar. Persoonlijke gegevens. Werkervaring CV Jos van den Bersselaar In verschillende rollen en binnen verschillende type organisaties herken ik één gemene deler: de zoektocht van organisaties naar een efficiënt en effectief ingerichte administratie.

Nadere informatie

CV van Laura. Detachering Opdrachtgever: ABN AMRO Group N.V. Functie: Financieel analist

CV van Laura. Detachering Opdrachtgever: ABN AMRO Group N.V. Functie: Financieel analist CV van Laura Profiel Laura is een enthousiaste, leergierige finance professional. Ze is sportief aangelegd, maakt graag kennis met nieuwe culturen en staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Ze onderscheidt

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Referentie Ervaring Samenvatting K128 > 6 jaar

Nadere informatie

2011-2012 Projectleider Herstructurering Vastgoedmaatschappijen; 2011 Opstellen jaarrekeningen van diverse juridische entiteiten;

2011-2012 Projectleider Herstructurering Vastgoedmaatschappijen; 2011 Opstellen jaarrekeningen van diverse juridische entiteiten; CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam : De Kruif Voornamen : Reinier Vincent (René) Adres : Heuveloordstraat 32 Postcode en Woonplaats : 3741 WH Baarn Mobielnummer : 06-53884827 E-mail adres : renedekruif@dkfi.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06119293 64 E-mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

CV van Quincy. WCC Smart Search & Match. Functie: Interim financial

CV van Quincy. WCC Smart Search & Match. Functie: Interim financial CV van Quincy Profiel Quincy beschikt over een goede mix van stabiliteit en vooruitstrevend werken. Zijn motivatie haalt hij uit het behalen van gezamenlijk resultaat, de groei en ontwikkeling in het proces

Nadere informatie

Profiel van Ger Houben

Profiel van Ger Houben Profiel van Ger Houben Naam: Houben (Houben Financials) Voorletters: G.H.J. Geboortejaar: 16 april 1963 Geslacht: man Nationaliteit: Nederlandse Adres: Wijerstraat 3 Postcode: 6112 AM Woonplaats: Sint

Nadere informatie

CV van Arno. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Mattel Inc.

CV van Arno. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Mattel Inc. CV van Arno Profiel Met de keuze zijn loopbaan bij Masters in Finance te vervolgen, wil Arno zijn kennis van diverse bedrijfstakken verbreden en in zichzelf investeren. Arno is een stabiele en betrouwbare

Nadere informatie

CV van Remco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Royal FloraHolland. Functie: Teamleider/procescoördinator Purchase to Pay

CV van Remco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Royal FloraHolland. Functie: Teamleider/procescoördinator Purchase to Pay CV van Remco Profiel Remco is een zeer enthousiaste en geduldig persoon die zeer goed individuele werkzaamheden kan verrichten. Door zijn open en heldere communicatie kan hij goed leiding geven en mensen

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

CV van Michel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KLM Accounting Services

CV van Michel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KLM Accounting Services CV van Michel Profiel Michel is een allround financial controller met ruim 15 jaar werkervaring. Zijn carrière begonnen als financieel medewerker/assistent controller en heeft zich doorontwikkeld tot financial

Nadere informatie

Interim Finance Professional/Senior Reporting Analyst a.i. bij de afdeling Finance & Control van Propertize te Utrecht;

Interim Finance Professional/Senior Reporting Analyst a.i. bij de afdeling Finance & Control van Propertize te Utrecht; CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam : De Kruif Voornamen : Reinier Vincent (René) Adres : Heuveloordstraat 32 Postcode en Woonplaats : 3741 WH Baarn Mobielnummer : 06-53884827 E-mail adres : renedekruif@dkfi.nl

Nadere informatie

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Foot Locker Europe B.V. Functie: Payroll Coordinator

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Foot Locker Europe B.V. Functie: Payroll Coordinator CV van Tim Profiel Tim wil door een brede oriëntatie en veel diversiteit in zijn opdrachten doorgroeien tot een ervaren (Business) Controller. Hij wil dit bewerkstelligen door processen in organisaties

Nadere informatie

CV van Marco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Dentsu Aegis Network Netherlands B.V. Functie: Trading Controller Amplifi

CV van Marco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Dentsu Aegis Network Netherlands B.V. Functie: Trading Controller Amplifi CV van Marco Profiel Marco is een enthousiast, communicatief vaardige financial met een goed beeld van zijn kunnen. Begonnen in de accountancy heeft hij zich het voeren van de financiële administratie

Nadere informatie

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken. CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

De transparante compliance keten. De maatschappelijke betekenis van XBRL / SBR

De transparante compliance keten. De maatschappelijke betekenis van XBRL / SBR De transparante compliance keten De maatschappelijke betekenis van XBRL / SBR De maatschappelijke context (verandert) Control framework In control Trust TAX als deel van CR/MVO Governance Transparency

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Voornaam: Marcel Geboortedatum: 12 mei 1972

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Voornaam: Marcel Geboortedatum: 12 mei 1972 Curriculum Vitae Personalia Naam: Boersma Voornaam: Marcel Geboortedatum: 12 mei 1972 Profiel Marcel Boersma heeft als senior adviseur financiën, hoofd financiële administratie en business- en concerncontroller

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. drs. Roderick Eggermont MMC. Persoonlijk. Geboortedatum 01-05-1973. Telefoonnummer 06 289 099 12

CURRICULUM VITAE. drs. Roderick Eggermont MMC. Persoonlijk. Geboortedatum 01-05-1973. Telefoonnummer 06 289 099 12 CURRICULUM VITAE drs. Roderick Eggermont MMC Persoonlijk Achternaam Eggermont Voornaam Roderick Geslacht Man Woonplaats Rotterdam Geboortedatum 01-05-1973 Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06 289

Nadere informatie

CV van Rick. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland. Functie: Business controller 06-2014 12-2014

CV van Rick. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland. Functie: Business controller 06-2014 12-2014 CV van Rick Profiel Rick is een gedreven en enthousiaste professional met tien jaar ervaring in diverse branches en organisaties, waarbij de nadruk van zijn ervaringen ligt op het gebied van Business Control,

Nadere informatie

Curriculum Vita H.N. Kisjes

Curriculum Vita H.N. Kisjes Curriculum Vita H.N. Kisjes PRIVEGEGEVENS Voornaam : Harold Geboortedatum : 9 september 1962 Adres/Woonplaats : Meerkoet 2 8532 BD Lemmer Mobiel : 06-41247199 Email : info@ficonsult.nl OPLEIDING VWO NIVRA

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E C U R R I C U L U M V I T A E Persoonlijke gegevens Naam: : Arnold Woonplaats: : Badhoevedorp Geslacht: : Man Nationaliteit: : Nederlandse Geboortedatum: : 4 juni 1971 Beschikbaar : per 1 november Arnold

Nadere informatie

Curriculum Vitae Marc Neijsen

Curriculum Vitae Marc Neijsen Financieel Management Burg. Goldbergstraat 14 7051 CD VARSSEVELD Tel. 06-25286331 E-mail: marc@neijsen-finance.nl Website: www.neijsen-finance.nl KVK-nr. 09166289 Curriculum Vitae Marc Neijsen www.neijsen-finance.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten Curriculum Vitae Jaap Bregman MSc 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 14 05 58 43 j.bregman@facilityestate.nl Enthousiast Sociaal Onderzoekend Nuchter Eigenwijs Profiel Door zijn studie en werkervaring

Nadere informatie