CV van Rick. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland. Functie: Business controller

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CV van Rick. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland. Functie: Business controller 06-2014 12-2014"

Transcriptie

1 CV van Rick Profiel Rick is een gedreven en enthousiaste professional met tien jaar ervaring in diverse branches en organisaties, waarbij de nadruk van zijn ervaringen ligt op het gebied van Business Control, Financial Control en Accounting. Rick is een flexibel, open, proactief persoon die zich snel aanpast aan nieuwe omgevingen, systemen en collega s. Hij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, die hij combineert met zijn analytisch vermogen en resultaatgerichte houding. Daarnaast weet hij eenvoudig contact te leggen op alle niveaus, is hij een teamplayer, maar werkt hij net zo gemakkelijk zelfstandig. Hij geeft gevraagd en ongevraagd advies, maar zal daarbij het resultaat en de details niet uit het oog verliezen. Op korte termijn wil Rick zo veel mogelijk ervaring op doen binnen verschillende branches en opdrachtgevers. Op de lange termijn wil Rick vanuit een Business Control rol een volwaardig sparringpartner zijn voor collega s op verschillende niveaus. Werkervaring Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland Schiphol Functie: Business controller Als mondiaal marktleider in expresvervoer en logistiek levert DHL oplossingen voor het beheer en transport van goederen. Onderzoek naar incentives en adviserend voor de inrichting in het nieuwe jaar Verantwoordelijk voor budgettering en targetsetting van een van de Sales segmenten Verbeteren opzet Sales dashboards en managementrapportages Verantwoordelijk voor berekening maandelijkse Sales incentives Beoordelen en vernieuwen opzet Sales Packs (presentaties in Powerpoint formaat) Verantwoordelijk voor presentatie Sales Packs tijdens Sales meetings Uitvoering analyses op commercieel vlak Opzetten van werkinstructies Gebruikte IT systemen: Excel, Access, Cognos, Comet (Siebel) De afdeling Business Processes & Tools ondersteunt de Marketing & Sales Nederland organisatie door middel van het ontwikkelen, beheren, onderhouden, reviewen en beschikbaar stellen van Marketing & Sales processen. Daarnaast worden business tools en informatie benut om de efficiency, kwaliteit en omzetontwikkeling te verhogen. Deze opdracht is ontstaan na het herinrichten van afdelingen en werkzaamheden. DHL Express heeft destijds werkzaamheden verplaatst binnen de organisatie en het aantal medewerkers terug gebracht. Kenmerkend voor deze opdracht was de efficiënte overdracht van een van de vertrekkers en het terug brengen van de hoeveelheid manuele handelingen tijdens diverse processen en werkzaamheden.

2 Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: H.J. Heinz Company Zeist Functies: Reporting & Consolidation Analyst Heinz is een wereldwijd opererende voedingsproducent. Verantwoordelijk voor consolidatie van verschillende entiteiten (Supply Chain HUB, Duitsland, Zweden, Benelux, kleine entiteiten) Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen Verantwoordelijk voor financial reporting (Balans, P&L, Cash Flow) Verantwoordelijk voor resultaatbespreking met bijbehorende Finance team Verantwoordelijk voor uitvoering van diverse interne controles en Sox controles Ondersteuning van andere teamleden tijdens dagelijkse werkzaamheden Gebruikte IT systemen: SAP, Excel, Hyperion Opdracht is mede ontstaan door interne verschuivingen binnen Heinz. De jaarafsluiting en het vertraagde werving en selectie proces ten behoeve van vaste medewerkers waren andere redenen voor deze opdracht. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland Schiphol Functie: Business controller Als mondiaal marktleider in expresvervoer en logistiek levert DHL oplossingen voor het beheer en transport van goederen. Verantwoordelijk voor budgettering en targetsetting van een van de Sales segmenten Verbeteren opzet Sales dashboards en managementrapportages Verantwoordelijk voor berekening maandelijkse Sales incentives Beoordelen en vernieuwen opzet Sales Packs (presentaties in Powerpoint formaat) Verantwoordelijk voor presentatie Sales Packs tijdens Sales meetings Uitvoering analyses op commercieel vlak Opzetten van werkinstructies Gebruikte IT systemen: Excel, Access, Cognos, Comet (Siebel) De afdeling Business Processes & Tools ondersteunt de Marketing & Sales Nederland organisatie door middel van het ontwikkelen, beheren, onderhouden, reviewen en beschikbaar stellen van Marketing & Sales processen. Daarnaast worden business tools en informatie benut om de efficiency, kwaliteit en omzetontwikkeling te verhogen. Deze opdracht is ontstaan na het herinrichten van afdelingen en werkzaamheden. DHL Express heeft destijds werkzaamheden verplaatst binnen de organisatie en het aantal medewerkers terug gebracht. Kenmerkend voor deze opdracht was de efficiënte overdracht van een van de vertrekkers en het terug brengen van de hoeveelheid manuele handelingen tijdens diverse processen en werkzaamheden.

3 Opdrachtgever: Integer Noord Nederland B.V. Wormerveer Functie: Assistent Controller / Credit Controller Integer was een krachtige en onderscheidende onderneming die zijn opdrachtgevers ondersteunt op alle fronten van ICT-dienstverlening. Verantwoordelijk voor het verbeteren van het Credit management proces (verder opzetten/structureren) Maximaliseren van de cash flow en het minimaliseren van de financiële risico s (operationele uitvoering) Risico analyse van de Debiteuren portefeuille Verzorgen van rapportages ten behoeve van het management en de Sales In samenwerking met de controller een nieuwe projectadministratie opzetten Diverse administratieve werkzaamheden Gebruikte IT systemen: Exact Globe, E-synergy, Sumatra Integer is in mei 2012 failliet verklaard. Opdracht is ontstaan door ontslag van de huidige controller en assistent controller, voorafgaand aan het faillissement. Detachering Opdrachtgever: Sara Lee / Douwe Egberts Coffee Systems Utrecht Functie: Financial Planning & Control Douwe Egberts Coffee Systems (DECS) is een internationaal koffie- en theebedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Opstellen en analyseren van interne management rapportages tbv het hoofdkantoor Opstellen van marge, winst en omzetanalyses voor DECS totaal en het initiëren van correctieve acties Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen, incl. bespreking van het resultaat met de CFO Verbeteren van barrel rapportage en samenhangende bronbestanden Opstellen van maandelijkse Forecast ten behoeve van de CFO Uitvoeren van SOX controle RR24 (controle op prijsmutaties) Diverse ad hoc rapportages en analyses met strakke deadlines Gebruikte IT systemen: SAP (R3, BW), Hyperion De afdeling Planning & Control (3 fte) ondersteunt de verschillende commerciële units vanuit haar financiële expertise en rapporteert in Hyperion naar het hoofdkantoor. Opdracht is ontstaan door interne verschuivingen binnen de organisatie en in afwachting van het werving en selectie proces van vaste medewerkers.

4 Opdrachtgever: Nuon Functie: Senior Financial Accountant N.V Nuon Energy maakt onderdeel uit van het internationale energieconcern Vattenfall. De activiteiten van Vattenfall in Nederland worden uitgevoerd door N.V Nuon Energy en haar dochterondernemingen. Op de Nederlandse markt opereren zij onder de naam Nuon. Nuon is een energieonderneming die bedrijven en organisaties bedient in Nederland door het leveren van elektriciteit, warmte, koude en gas. Uitvoering en verzorging van het grootboek van een van de Nuon onderdelen. Dit onderdeel houdt zich bezig met het beheer van Nuon s bestaande belangen in gasvelden en de aankoop van nieuwe belangen in gasvelden. Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen Opstellen van maandelijkse management rapportages Opstellen van balansdossiers Uitwerken van onderdelen en het voorbereiden van toelichtingen op de jaarrekening Verbeteren van doorberekeningsystematiek mobiliteitkosten Berekenen en verwerken van maandelijkse VPB boeking Diverse administratieve werkzaamheden Gebruikte IT systemen: SAP, Cognos De afdeling Accounting Services is gespecialiseerd in financiële dienstverlening aan de gehele Nuon organisatie. Accounting Services levert een bijdrage aan de verdere standaardisering en uniformering van de financiële processen binnen Nuon. Opdracht is ontstaan in verband met zwangerschapsverlof. Detachering Opdrachtgever: Stork Food & Dairy Systems Functie: Assistent Finance Manager Stork Food & Dairy Systems ontwikkelt, bouwt, levert en onderhoudt machines en systemen voor het langer houdbaar maken van voedingsmiddelen en dranken in consumentenverpakking. Analyse en controle van het grootboek Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen Opstellen van cash flow model Beoordelen en optimaliseren Credit management proces Opstellen van maandelijkse management rapportage (cost actuals vs budget) Opstellen van werkinstructies voor Finance medewerkers Diverse administratieve werkzaamheden Gebruikte IT systemen: SAP, Onguard Ondersteuning van het Finance team tijdens de vakantie periode, mede omdat de Finance Manager ziek thuis verbleef.

5 Opdrachtgever: FD Mediagroep Functie: Teamleider Accounts Receivable FD Mediagroep is een netwerk van ondernemende nieuwsmakers en informatiespecialisten. Grote pijlers zijn de twee nieuwsmerken BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad. Aansturen en begeleiden medewerkers Accounts Receivable (2 fte) Herindelen operationele activiteiten afdeling Accounts Receivable Optimaliseren van het cash flow proces Sturing gegeven aan het opschonen van de openstaande Accounts Receivable saldo Optimaliseren Accounts Receivable dossier ten behoeve van externe incasso Gebruikte IT systemen: SAP Als teamleider verantwoordelijk geweest voor 2 fte. Onder leiding van Hoofd Administratie de opdracht kregen om het Accounts Receivable team aan te sturen, te ondersteunen en te motiveren. Een van de twee fte was een probleemdossier wegens gebrek aan motivatie. Detachering Opdrachtgever: Teidem BV Doncawear Leiderdorp Functie: Teamleider Accounts Receivable Teidem BV is een modebedrijf met internationale ambities. Als mode importeur richt Teidem zich op middelgrote en grote detailhandelsconcerns in binnen- en buitenland. Analyse en verbeteren van accounting manual Ontwerpen van logistieke management rapportage (Excel) Beoordelen en verbeteren van management rapportage proces Kortlopende opdracht ter ondersteuning van Hoofd Boekhouding.

6 Opdrachtgever: IBM Functie: Business Analyst Sales & Operations De grootste single-source aanbieder ter wereld voor de financiering van IT-oplossingen. Verantwoordelijk voor het opstellen en uitbreiden van rapportages en analyses van alle potentiële projecten Business reviews beoordelen en analyseren met business operations manager en diverse Sales medewerkers Opstellen van periodieke rapportages van bestaande projecten (periodecijfers/kwartaalcijfers) Verantwoordelijk voor registratie check tijdens periodieke afsluitingen Opstellen Budgettering en forecasting (o.a. targets vaststellen), in samenspraak met business operations manager Verantwoordelijk voor registratie/beheer van projecten in IBM tool Opstellen van werkinstructies ten behoeve van een outsourcings traject naar India Diverse ad hoc rapportages en analyses met strakke deadlines Gebruikte IT systemen: Siebel, Brio Deze opdracht is ontstaan doordat de vorige interim professional de voorkeur gaf aan een nieuwe interim opdracht. IBM huurde destijds liever interim professionals in. De opdracht eindigde toen IBM in verband met kostenbesparing afscheid nam van alle interim professionals. Detachering Opdrachtgever: IBM Functie: Project Administrator Project administrator van meerdere key accounts zoals UWV/Essent Opstellen van management rapportages Verantwoordelijkheid genomen bij het Credit management proces Onderhouden van contacten met klanten van IBM inzake het Credit management proces Verbeteren van Credit management proces zowel intern als extern Verantwoordelijk voor facturatie van key accounts Verantwoordelijk voor beheer van contracten key accounts Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen Gebruikte IT systemen: SAP, Brio Het Credit management proces behoorde niet tot het standaard takenpakket, maar is door Rick volledig opgepakt en geoptimaliseerd. Alle openstaande issues zijn opgelost, waardoor het debiteurensaldo gedurende deze opdracht continue in control is geweest.

7 Opdrachtgever: OPG/Mediveen Utrecht Functie: Project administrator Onderdeel van Mediq Apotheken, retail- en distributieorganisatie van geneesmiddelen. OPG staat voor Onderlinge Pharmaceutische Groothandel. Project administrator binnen het GGB-team (Geld- en Goederenbeweging) Ondersteuning gedurende de periode van het opstellen van de jaarrekening (in de vorm van het analyseren van de verschillen tussen de debiteuren subadministraties en het grootboek van de Mediveen apotheken) Het ondersteunen van de administrateurs en apothekers bij het voeren van de debiteurenadministratie, inclusief uitleg en overdracht hoe bepaalde zaken administratief te verwerken Bijdrage leveren aan een structurele oplossing door vanuit de opgeloste dossiers structurele fouten te identificeren en daarvoor alternatieven aan te dragen Bezoeken van apotheken ten behoeve van het op- en uitzoeken van documentatie betreffende de analyses Reduceren aantal probleemdossiers en aansluitverschillen Opstellen van administratieve correcties ten behoeve van juiste registratie van de subadministraties en het grootboek De grote hoeveelheid werk in combinatie met bepaalde deadlines was de reden dat deze klant opdracht heeft gegeven om het GGB-team uit te breiden. PwC Functie: Teamleider Accounts Payable Zakelijke dienstverlener op het gebied van onder andere accountancy en belastingen. Medeverantwoordelijk voor aannamebeleid Accounts Payable team (5 tot 10 fte) Herstructurering operationele activiteiten Accounts Payable team Verantwoordelijk voor juistheid, tijdigheid en volledigheid van registratie van schulden Verantwoordelijk voor juistheid en volledigheid van vastlegging van kosten in het grootboek Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen Onderzoek opgezet naar verwerkingswijze verrekenbare/niet-verrekenbare BTW op inkoopfacturen binnen financieel pakket Verantwoordelijk voor het opzetten en het geven van SAP-trainingen inzake het Accounts Payable proces aan het Accounts Payable team en decentrale factuurverwerkers Gebruikte IT systemen: SAP, AS/400 Eerste baan na afronding HEAO opleiding. Gestart als medewerker Accounts Payable, snel doorgegroeid naar de rol van teamleider. Als teamleider verantwoordelijk geweest voor 5 tot 10 fte.

8 Opleidingen Master in Controlling. Studerende Post HBO Controller. Diploma behaald in september Midden Management Opleiding. Diploma behaald in juli HBO Bedrijfseconomie. Diploma behaald in juli Moderne Bedrijfsadministratie. Diploma behaald in juni HAVO. Diploma behaald in juni Cursussen Cursus Business English. Diploma behaald in november Skills & Expertise Business Control Financial Control Financial Reporting Management rapportages Accounting Forecasting Budget & Target proces Competenties Sociaal Klantgericht Besluitvaardig Proactief Nieuwsgierig en onderzoekend Resultaat- en prestatiegericht Hands-on mentaliteit Ambitieus Betrokkenheid Collegialiteit Humor Flexibel

9 Automatiseringskennis MS Office (Excel, Access, Word, PowerPoint, Outlook) MS Windows SAP (Fi-Co, BW) Cognos Exact Globe Accountview AS/400 Brio (Hyperion) Siebel (CRM) Onguard Sumatra E-synergy Lotus Notes Talen Nederlands. Uitstekend in woord en geschrift Engels. Uitstekend in woord en geschrift Persoonlijke gegevens Naam: Rick de Bruijn Woonplaats: Uitgeest Geboortedatum: 16 september 1979 Hobby s: Hardlopen, zwemmen, fitness, lezen

Curriculum Vitae. CV Finance & Consultancy Project Manager. Januari 2002. Januari 1999. Juni 1996. Januari 1995. Mei 1996. Januari 1993.

Curriculum Vitae. CV Finance & Consultancy Project Manager. Januari 2002. Januari 1999. Juni 1996. Januari 1995. Mei 1996. Januari 1993. Curriculum Vitae Naam: K.L. Verhoeven Pater van den Elsenstraat 20 5062 CX Oisterwijk Tel.nr. 013-5287663 / 06-10889231 Geboortedatum: 1 juni 1968 Roepnaam: Cantor Algemeen: Allround financieel adviseur

Nadere informatie

CV van Arnold. Masters in Finance B.V. vanaf februari 2015. Detachering Opdrachtgever: Nutreco Nederland B.V.

CV van Arnold. Masters in Finance B.V. vanaf februari 2015. Detachering Opdrachtgever: Nutreco Nederland B.V. CV van Arnold Profiel Arnold is een doelgerichte financial die mede dankzij zijn communicatieve vaardigheden en inzicht makkelijk beweegt binnen organisaties ongeacht de omgeving of situatie. Met een gezonde

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Algemeen. Naam : Erik Stolk. Geboortejaar : 1977 Woonplaats : Gouda. Introductie

CURRICULUM VITAE. Algemeen. Naam : Erik Stolk. Geboortejaar : 1977 Woonplaats : Gouda. Introductie CURRICULUM VITAE Algemeen Naam : Erik Stolk Geboortejaar : 1977 Woonplaats : Gouda Introductie Ik ben een professioneel en gedreven persoon met humor. Tevens ben ik een sterke teamplayer, beschik ik over

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personeelsgegevens

Curriculum Vitae. Personeelsgegevens Curriculum Vitae Personeelsgegevens Naam Robertus Johannes Schaap RE RA Adres Ina Boudierstraat 1 1822 ML Alkmaar Telefoonnummer 06-14388360 Website www.rs-interimmanagement.nl Email adres rob.schaap@rs-interimmanagement.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO controller opleiding) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO controller opleiding) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen - Overijssel Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06119293 64 E-mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter Kalk

Curriculum Vitae Peter Kalk Curriculum Vitae Peter Kalk Persoonlijke gegevens Naam: P.H. Kalk (Peter) Geboortedatum: 26 januari 1969 Adres: Speenkruid 4 Geboorteplaats: Voorschoten PC + Plaats: 3941 TE Doorn Nationaliteit: Nederlandse

Nadere informatie

Job profiel Finance Manager Arts en Zorg

Job profiel Finance Manager Arts en Zorg Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl Job profiel Finance Manager Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For top

Nadere informatie

Opleiding en cursussen

Opleiding en cursussen CURRICULUM VITAE Drs. C.J.W.M.Doesburg RA Naam : Lian Doesburg Voornamen : Cornelia Johanna Wilhelmina Maria Geboortedatum en plaats : 30 augustus 1971 te Waalwijk Adres : Voorweiden 49 Postcode en plaats

Nadere informatie

Kennis softwarepakketten: Windows, Word, Excel, Powerpoint, Exact, Powerplay Cognos, Peoplesoft, SAP en Business Objects

Kennis softwarepakketten: Windows, Word, Excel, Powerpoint, Exact, Powerplay Cognos, Peoplesoft, SAP en Business Objects CURRICULUM VITAE: Naam: Dijkstra, Warner Adres: Appelgaard 41 2995 XP Heerjansdam Geboortedatum: 23 maart 1971 Telefoonnummer: 078-677 1380 06-23241098 E-mail: warner.dijkstra@wdconsultancy.nl Profielschets:

Nadere informatie

T r a i n i n g s k a l e n d e r 2 0 1 5

T r a i n i n g s k a l e n d e r 2 0 1 5 T r a i n i n g s k a l e n d e r 2 0 1 5 Flustraat 35 Tel. 531330 Fax 531340 tahconsulting@sr.net www.tahconsulting.com Tjong A Hung Consulting N.V. 2 Inhoudsopgave Pagina Auditing 5 Preparing for the

Nadere informatie

Landelijke Kwalificaties MBO

Landelijke Kwalificaties MBO Landelijke Kwalificaties MBO Sector: Bedrijfsadministratie Branche: n.v.t. Beroepengroep: Administrateur Versie 2008-2009 Administrateur 2008-2009 2 Inhoudsopgave Inleiding... 4 Deel A: Beeld van de beroepengroep...

Nadere informatie

CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES

CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES Februari 2011 FrieslandCampina Pagina 2 van 7 ORGANISATIE PROFIEL - ALGEMEEN ONDERNEMING Koninklijke FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in

Nadere informatie

CV Nick Paulich. Programma en Project Management. Pagina 1. Algemeen

CV Nick Paulich. Programma en Project Management. Pagina 1. Algemeen CV Nick Paulich NPPM b.v. IJweg 1105 2133 MH Hoofddorp Mobiel : 06-2003 2204 E-mail : nick@nppm.nl Internet : www.nppm.nl Geboren op 7 juli 1961 Gehuwd, 2 kinderen Opleidingen/Trainingen: HEAO Bedrijfseconomie

Nadere informatie

Richard Hoornweg Geboortedatum 18 November 1974

Richard Hoornweg Geboortedatum 18 November 1974 C u r r i c u l u m V i t a e Naam Richard Hoornweg Geboortedatum 18 November 1974 Geslacht Mannelijk Nationaliteit Nederlandse Woonplaats Rozenburg ZH IT Applicatie beheer / SAP Consultant / Domotica

Nadere informatie

Reinier Boerman MBA EMFC RC

Reinier Boerman MBA EMFC RC Reinier Boerman MBA EMFC RC Persoonlijke gegevens Naam: Reinier Boerman Titel: EMFC RC Adres: Stegginkmarke 2 Postcode: 8016 MG Woonplaats: Zwolle Geboortedatum 26-02-1968 Mobiel: (06) 21713176 E-mail:

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ronald van Roon 01-07-2013

Curriculum Vitae Ronald van Roon 01-07-2013 Curriculum Vitae Ronald van Roon 01-07-2013 Personalia Naam drs. Ronald (Peter) van Roon RA Geboortedatum 07-11-1966 Woonplaats Veenendaal Burgerlijke staat gehuwd, drie kinderen Telefoon 06-51572753 E-mail

Nadere informatie

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN Het realiseren van bedrijfsambities Discussie finance professionals SPECIALE UITGAVE DOOR VISMA SOFTWARE Thema AMBITIE VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN De controller als business partner 9 vragen en

Nadere informatie

If the price is right

If the price is right If the price is right H É T C A R R I È R E M A G A Z I N E V O O R S A L E S P R O F E S S I O N A L S! N O V E M B E R 2 0 0 9 6 In gesprek met Jordy Kool & Marjolijn van Berkel, Infotheek ICT Diensten

Nadere informatie

Curriculum Vitae ITIL Proces beheerder

Curriculum Vitae ITIL Proces beheerder Curriculum Vitae ITIL Proces beheerder Naam Arno Henzen Woonplaats Hoofddorp Geboortejaar 1968 Nationaliteit Nederlands Rijbewijs B SAMENVATTING Arno is een ervaren ICT beheerder, zowel technisch als organisatorisch!

Nadere informatie

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets voor de vacature Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets Sales Manager Pagina 1 Karakteristieken van de organisaties Rond consulting is opgericht in 2007 en is de eerste 100%

Nadere informatie

ICT Interim Management. CV Nick Paulich

ICT Interim Management. CV Nick Paulich CV Nick Paulich NPPM b.v. IJweg 1105 2133 MH Hoofddorp Mobiel : 06-2003 2204 E-mail : nick@nppm.nl Internet : www.nppm.nl Geboren op 7 juli 1961 Gehuwd, 2 kinderen Opleidingen/Trainingen: HEAO Bedrijfseconomie

Nadere informatie

Trainingskalender 2014

Trainingskalender 2014 Trainingskalender 2014 Flustraat 35 Tel. 531330 Fax 531340 tahconsulting@sr.net www.tahconsulting.com 2 I n h o u d s o p g a ve p a g i n a Au d i t i n g 5 Preparing f or the Audit Fundamentals Internal/Operational

Nadere informatie

Maak eenvoudig en realtime uw financiële rapportages Dé schakel tussen uw administraties en Excel Haal méér uit uw ERP Pakket

Maak eenvoudig en realtime uw financiële rapportages Dé schakel tussen uw administraties en Excel Haal méér uit uw ERP Pakket EXCEL CONTROLLER Maak eenvoudig en realtime uw financiële rapportages Dé schakel tussen uw administraties en Excel Haal méér uit uw ERP Pakket 2 Excel Controller is een Controle, Analyse en Rapportage

Nadere informatie

20120522 cv Rob van Gerven 1/7

20120522 cv Rob van Gerven 1/7 20120522 cv Rob van Gerven 1/7 naam : Robert van Gerven adres : Willem Barentszstraat 17, 3572 PA Utrecht telefoon : 06 3000.4631 geboortedatum en -plaats : 6 april 1957 te Rotterdam Profiel Rob van Gerven

Nadere informatie

www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst

www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst Maart 2014 2 Marktstudie financiële functie PwC Inhoud Introductie 6 Samenvatting 8 Financiële functie als business partner 9 Inzicht

Nadere informatie

DE MBO-COLLEGES VAN ROC TER AA

DE MBO-COLLEGES VAN ROC TER AA 2 ONZE MBO-COLLEGES DE MBO-COLLEGES VAN ROC TER AA Je kunt bij ROC Ter AA een beroepsopleiding volgen bij zeven mbo-colleges. De opleidingen van een mbo-college horen allemaal bij een bepaald vakgebied.

Nadere informatie

Voorbeeld CV volgens de STAR methode Recruitment & Consultancy

Voorbeeld CV volgens de STAR methode Recruitment & Consultancy Lees deze tekst voordat je aan de slag gaat! STAR Methode Het onderstaande voorbeeld CV is opgemaakt volgens de STAR methode. STAR staat voor Situatie, Taak, Activiteiten, Resultaat. Kijk voor meer uitleg

Nadere informatie

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen Finance & Control Opleidingenoverzicht Postbachelor- en masteropleidingen Een plaats op het erepodium! Wat zijn uw ambities? Beste lezer, Applaus en erkenning Uiteindelijk willen we allemaal applaus, erkenning

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia

Curriculum Vitae. Personalia Curriculum Vitae Personalia Naam: van Halem Voornaam: Olaf Adres: Schipperstraat 44, 1825 DJ, Alkmaar Geboortedatum: 6 september 1973 Geboorteplaats: Alkmaar Burgerlijke staat: Alleenstaand Telefoonnr.:

Nadere informatie