CV van Rick. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland. Functie: Business controller

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CV van Rick. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland. Functie: Business controller 06-2014 12-2014"

Transcriptie

1 CV van Rick Profiel Rick is een gedreven en enthousiaste professional met tien jaar ervaring in diverse branches en organisaties, waarbij de nadruk van zijn ervaringen ligt op het gebied van Business Control, Financial Control en Accounting. Rick is een flexibel, open, proactief persoon die zich snel aanpast aan nieuwe omgevingen, systemen en collega s. Hij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, die hij combineert met zijn analytisch vermogen en resultaatgerichte houding. Daarnaast weet hij eenvoudig contact te leggen op alle niveaus, is hij een teamplayer, maar werkt hij net zo gemakkelijk zelfstandig. Hij geeft gevraagd en ongevraagd advies, maar zal daarbij het resultaat en de details niet uit het oog verliezen. Op korte termijn wil Rick zo veel mogelijk ervaring op doen binnen verschillende branches en opdrachtgevers. Op de lange termijn wil Rick vanuit een Business Control rol een volwaardig sparringpartner zijn voor collega s op verschillende niveaus. Werkervaring Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland Schiphol Functie: Business controller Als mondiaal marktleider in expresvervoer en logistiek levert DHL oplossingen voor het beheer en transport van goederen. Onderzoek naar incentives en adviserend voor de inrichting in het nieuwe jaar Verantwoordelijk voor budgettering en targetsetting van een van de Sales segmenten Verbeteren opzet Sales dashboards en managementrapportages Verantwoordelijk voor berekening maandelijkse Sales incentives Beoordelen en vernieuwen opzet Sales Packs (presentaties in Powerpoint formaat) Verantwoordelijk voor presentatie Sales Packs tijdens Sales meetings Uitvoering analyses op commercieel vlak Opzetten van werkinstructies Gebruikte IT systemen: Excel, Access, Cognos, Comet (Siebel) De afdeling Business Processes & Tools ondersteunt de Marketing & Sales Nederland organisatie door middel van het ontwikkelen, beheren, onderhouden, reviewen en beschikbaar stellen van Marketing & Sales processen. Daarnaast worden business tools en informatie benut om de efficiency, kwaliteit en omzetontwikkeling te verhogen. Deze opdracht is ontstaan na het herinrichten van afdelingen en werkzaamheden. DHL Express heeft destijds werkzaamheden verplaatst binnen de organisatie en het aantal medewerkers terug gebracht. Kenmerkend voor deze opdracht was de efficiënte overdracht van een van de vertrekkers en het terug brengen van de hoeveelheid manuele handelingen tijdens diverse processen en werkzaamheden.

2 Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: H.J. Heinz Company Zeist Functies: Reporting & Consolidation Analyst Heinz is een wereldwijd opererende voedingsproducent. Verantwoordelijk voor consolidatie van verschillende entiteiten (Supply Chain HUB, Duitsland, Zweden, Benelux, kleine entiteiten) Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen Verantwoordelijk voor financial reporting (Balans, P&L, Cash Flow) Verantwoordelijk voor resultaatbespreking met bijbehorende Finance team Verantwoordelijk voor uitvoering van diverse interne controles en Sox controles Ondersteuning van andere teamleden tijdens dagelijkse werkzaamheden Gebruikte IT systemen: SAP, Excel, Hyperion Opdracht is mede ontstaan door interne verschuivingen binnen Heinz. De jaarafsluiting en het vertraagde werving en selectie proces ten behoeve van vaste medewerkers waren andere redenen voor deze opdracht. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: DHL Express Nederland Schiphol Functie: Business controller Als mondiaal marktleider in expresvervoer en logistiek levert DHL oplossingen voor het beheer en transport van goederen. Verantwoordelijk voor budgettering en targetsetting van een van de Sales segmenten Verbeteren opzet Sales dashboards en managementrapportages Verantwoordelijk voor berekening maandelijkse Sales incentives Beoordelen en vernieuwen opzet Sales Packs (presentaties in Powerpoint formaat) Verantwoordelijk voor presentatie Sales Packs tijdens Sales meetings Uitvoering analyses op commercieel vlak Opzetten van werkinstructies Gebruikte IT systemen: Excel, Access, Cognos, Comet (Siebel) De afdeling Business Processes & Tools ondersteunt de Marketing & Sales Nederland organisatie door middel van het ontwikkelen, beheren, onderhouden, reviewen en beschikbaar stellen van Marketing & Sales processen. Daarnaast worden business tools en informatie benut om de efficiency, kwaliteit en omzetontwikkeling te verhogen. Deze opdracht is ontstaan na het herinrichten van afdelingen en werkzaamheden. DHL Express heeft destijds werkzaamheden verplaatst binnen de organisatie en het aantal medewerkers terug gebracht. Kenmerkend voor deze opdracht was de efficiënte overdracht van een van de vertrekkers en het terug brengen van de hoeveelheid manuele handelingen tijdens diverse processen en werkzaamheden.

3 Opdrachtgever: Integer Noord Nederland B.V. Wormerveer Functie: Assistent Controller / Credit Controller Integer was een krachtige en onderscheidende onderneming die zijn opdrachtgevers ondersteunt op alle fronten van ICT-dienstverlening. Verantwoordelijk voor het verbeteren van het Credit management proces (verder opzetten/structureren) Maximaliseren van de cash flow en het minimaliseren van de financiële risico s (operationele uitvoering) Risico analyse van de Debiteuren portefeuille Verzorgen van rapportages ten behoeve van het management en de Sales In samenwerking met de controller een nieuwe projectadministratie opzetten Diverse administratieve werkzaamheden Gebruikte IT systemen: Exact Globe, E-synergy, Sumatra Integer is in mei 2012 failliet verklaard. Opdracht is ontstaan door ontslag van de huidige controller en assistent controller, voorafgaand aan het faillissement. Detachering Opdrachtgever: Sara Lee / Douwe Egberts Coffee Systems Utrecht Functie: Financial Planning & Control Douwe Egberts Coffee Systems (DECS) is een internationaal koffie- en theebedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Opstellen en analyseren van interne management rapportages tbv het hoofdkantoor Opstellen van marge, winst en omzetanalyses voor DECS totaal en het initiëren van correctieve acties Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen, incl. bespreking van het resultaat met de CFO Verbeteren van barrel rapportage en samenhangende bronbestanden Opstellen van maandelijkse Forecast ten behoeve van de CFO Uitvoeren van SOX controle RR24 (controle op prijsmutaties) Diverse ad hoc rapportages en analyses met strakke deadlines Gebruikte IT systemen: SAP (R3, BW), Hyperion De afdeling Planning & Control (3 fte) ondersteunt de verschillende commerciële units vanuit haar financiële expertise en rapporteert in Hyperion naar het hoofdkantoor. Opdracht is ontstaan door interne verschuivingen binnen de organisatie en in afwachting van het werving en selectie proces van vaste medewerkers.

4 Opdrachtgever: Nuon Functie: Senior Financial Accountant N.V Nuon Energy maakt onderdeel uit van het internationale energieconcern Vattenfall. De activiteiten van Vattenfall in Nederland worden uitgevoerd door N.V Nuon Energy en haar dochterondernemingen. Op de Nederlandse markt opereren zij onder de naam Nuon. Nuon is een energieonderneming die bedrijven en organisaties bedient in Nederland door het leveren van elektriciteit, warmte, koude en gas. Uitvoering en verzorging van het grootboek van een van de Nuon onderdelen. Dit onderdeel houdt zich bezig met het beheer van Nuon s bestaande belangen in gasvelden en de aankoop van nieuwe belangen in gasvelden. Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen Opstellen van maandelijkse management rapportages Opstellen van balansdossiers Uitwerken van onderdelen en het voorbereiden van toelichtingen op de jaarrekening Verbeteren van doorberekeningsystematiek mobiliteitkosten Berekenen en verwerken van maandelijkse VPB boeking Diverse administratieve werkzaamheden Gebruikte IT systemen: SAP, Cognos De afdeling Accounting Services is gespecialiseerd in financiële dienstverlening aan de gehele Nuon organisatie. Accounting Services levert een bijdrage aan de verdere standaardisering en uniformering van de financiële processen binnen Nuon. Opdracht is ontstaan in verband met zwangerschapsverlof. Detachering Opdrachtgever: Stork Food & Dairy Systems Functie: Assistent Finance Manager Stork Food & Dairy Systems ontwikkelt, bouwt, levert en onderhoudt machines en systemen voor het langer houdbaar maken van voedingsmiddelen en dranken in consumentenverpakking. Analyse en controle van het grootboek Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen Opstellen van cash flow model Beoordelen en optimaliseren Credit management proces Opstellen van maandelijkse management rapportage (cost actuals vs budget) Opstellen van werkinstructies voor Finance medewerkers Diverse administratieve werkzaamheden Gebruikte IT systemen: SAP, Onguard Ondersteuning van het Finance team tijdens de vakantie periode, mede omdat de Finance Manager ziek thuis verbleef.

5 Opdrachtgever: FD Mediagroep Functie: Teamleider Accounts Receivable FD Mediagroep is een netwerk van ondernemende nieuwsmakers en informatiespecialisten. Grote pijlers zijn de twee nieuwsmerken BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad. Aansturen en begeleiden medewerkers Accounts Receivable (2 fte) Herindelen operationele activiteiten afdeling Accounts Receivable Optimaliseren van het cash flow proces Sturing gegeven aan het opschonen van de openstaande Accounts Receivable saldo Optimaliseren Accounts Receivable dossier ten behoeve van externe incasso Gebruikte IT systemen: SAP Als teamleider verantwoordelijk geweest voor 2 fte. Onder leiding van Hoofd Administratie de opdracht kregen om het Accounts Receivable team aan te sturen, te ondersteunen en te motiveren. Een van de twee fte was een probleemdossier wegens gebrek aan motivatie. Detachering Opdrachtgever: Teidem BV Doncawear Leiderdorp Functie: Teamleider Accounts Receivable Teidem BV is een modebedrijf met internationale ambities. Als mode importeur richt Teidem zich op middelgrote en grote detailhandelsconcerns in binnen- en buitenland. Analyse en verbeteren van accounting manual Ontwerpen van logistieke management rapportage (Excel) Beoordelen en verbeteren van management rapportage proces Kortlopende opdracht ter ondersteuning van Hoofd Boekhouding.

6 Opdrachtgever: IBM Functie: Business Analyst Sales & Operations De grootste single-source aanbieder ter wereld voor de financiering van IT-oplossingen. Verantwoordelijk voor het opstellen en uitbreiden van rapportages en analyses van alle potentiële projecten Business reviews beoordelen en analyseren met business operations manager en diverse Sales medewerkers Opstellen van periodieke rapportages van bestaande projecten (periodecijfers/kwartaalcijfers) Verantwoordelijk voor registratie check tijdens periodieke afsluitingen Opstellen Budgettering en forecasting (o.a. targets vaststellen), in samenspraak met business operations manager Verantwoordelijk voor registratie/beheer van projecten in IBM tool Opstellen van werkinstructies ten behoeve van een outsourcings traject naar India Diverse ad hoc rapportages en analyses met strakke deadlines Gebruikte IT systemen: Siebel, Brio Deze opdracht is ontstaan doordat de vorige interim professional de voorkeur gaf aan een nieuwe interim opdracht. IBM huurde destijds liever interim professionals in. De opdracht eindigde toen IBM in verband met kostenbesparing afscheid nam van alle interim professionals. Detachering Opdrachtgever: IBM Functie: Project Administrator Project administrator van meerdere key accounts zoals UWV/Essent Opstellen van management rapportages Verantwoordelijkheid genomen bij het Credit management proces Onderhouden van contacten met klanten van IBM inzake het Credit management proces Verbeteren van Credit management proces zowel intern als extern Verantwoordelijk voor facturatie van key accounts Verantwoordelijk voor beheer van contracten key accounts Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen Gebruikte IT systemen: SAP, Brio Het Credit management proces behoorde niet tot het standaard takenpakket, maar is door Rick volledig opgepakt en geoptimaliseerd. Alle openstaande issues zijn opgelost, waardoor het debiteurensaldo gedurende deze opdracht continue in control is geweest.

7 Opdrachtgever: OPG/Mediveen Utrecht Functie: Project administrator Onderdeel van Mediq Apotheken, retail- en distributieorganisatie van geneesmiddelen. OPG staat voor Onderlinge Pharmaceutische Groothandel. Project administrator binnen het GGB-team (Geld- en Goederenbeweging) Ondersteuning gedurende de periode van het opstellen van de jaarrekening (in de vorm van het analyseren van de verschillen tussen de debiteuren subadministraties en het grootboek van de Mediveen apotheken) Het ondersteunen van de administrateurs en apothekers bij het voeren van de debiteurenadministratie, inclusief uitleg en overdracht hoe bepaalde zaken administratief te verwerken Bijdrage leveren aan een structurele oplossing door vanuit de opgeloste dossiers structurele fouten te identificeren en daarvoor alternatieven aan te dragen Bezoeken van apotheken ten behoeve van het op- en uitzoeken van documentatie betreffende de analyses Reduceren aantal probleemdossiers en aansluitverschillen Opstellen van administratieve correcties ten behoeve van juiste registratie van de subadministraties en het grootboek De grote hoeveelheid werk in combinatie met bepaalde deadlines was de reden dat deze klant opdracht heeft gegeven om het GGB-team uit te breiden. PwC Functie: Teamleider Accounts Payable Zakelijke dienstverlener op het gebied van onder andere accountancy en belastingen. Medeverantwoordelijk voor aannamebeleid Accounts Payable team (5 tot 10 fte) Herstructurering operationele activiteiten Accounts Payable team Verantwoordelijk voor juistheid, tijdigheid en volledigheid van registratie van schulden Verantwoordelijk voor juistheid en volledigheid van vastlegging van kosten in het grootboek Verantwoordelijk voor uitvoering van periodieke afsluitingen Onderzoek opgezet naar verwerkingswijze verrekenbare/niet-verrekenbare BTW op inkoopfacturen binnen financieel pakket Verantwoordelijk voor het opzetten en het geven van SAP-trainingen inzake het Accounts Payable proces aan het Accounts Payable team en decentrale factuurverwerkers Gebruikte IT systemen: SAP, AS/400 Eerste baan na afronding HEAO opleiding. Gestart als medewerker Accounts Payable, snel doorgegroeid naar de rol van teamleider. Als teamleider verantwoordelijk geweest voor 5 tot 10 fte.

8 Opleidingen Master in Controlling. Studerende Post HBO Controller. Diploma behaald in september Midden Management Opleiding. Diploma behaald in juli HBO Bedrijfseconomie. Diploma behaald in juli Moderne Bedrijfsadministratie. Diploma behaald in juni HAVO. Diploma behaald in juni Cursussen Cursus Business English. Diploma behaald in november Skills & Expertise Business Control Financial Control Financial Reporting Management rapportages Accounting Forecasting Budget & Target proces Competenties Sociaal Klantgericht Besluitvaardig Proactief Nieuwsgierig en onderzoekend Resultaat- en prestatiegericht Hands-on mentaliteit Ambitieus Betrokkenheid Collegialiteit Humor Flexibel

9 Automatiseringskennis MS Office (Excel, Access, Word, PowerPoint, Outlook) MS Windows SAP (Fi-Co, BW) Cognos Exact Globe Accountview AS/400 Brio (Hyperion) Siebel (CRM) Onguard Sumatra E-synergy Lotus Notes Talen Nederlands. Uitstekend in woord en geschrift Engels. Uitstekend in woord en geschrift Persoonlijke gegevens Naam: Rick de Bruijn Woonplaats: Uitgeest Geboortedatum: 16 september 1979 Hobby s: Hardlopen, zwemmen, fitness, lezen

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services CV van Harrie Profiel Harrie heeft 18 jaar ervaring in diverse financiële functies in verscheidene branches. Naast HEAO fiscale economie heeft hij de HOFAM post-hbo controller en Projectcontrol opleidingen

Nadere informatie

CV van Pieter. Babyliss Coöperatief UA. Functie: Junior Business Controller

CV van Pieter. Babyliss Coöperatief UA. Functie: Junior Business Controller CV van Pieter Profiel Pieter is een Finance professional die goed verbanden kan leggen. Hij is zeer analytisch ingesteld en daarbij is hij secuur. Pieter kan controle houden en situaties overzien en daardoor

Nadere informatie

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V.

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V. CV van Daniël Profiel Daniël is een sociale en leergierige financial die door zijn enthousiaste en open houding zich makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Hij past zich snel aan en door

Nadere informatie

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services CV van Bekir Profiel Bekir is een ambitieuze, resultaatgerichte finance professional met flexibele instelling. Hij neemt zijn werk altijd serieus en probeert zo goed mogelijk werk te verrichten met veel

Nadere informatie

Curriculum Vitae Paul Spaans

Curriculum Vitae Paul Spaans Curriculum Vitae Paul Spaans Achternaam Spaans Voornaam Paul Geboortedatum 15 augustus 1970 Woonplaats Almere Telefoon 06 42218876 E-mail paul@financeondemand.nl Bedrijfsnaam Finance On Demand Zelfstandig

Nadere informatie

CV van Mike. Profiel. Werkervaring

CV van Mike. Profiel. Werkervaring CV van Mike Profiel Mike is een finance professional die vaardig met cijfers en Excel is. Door zijn nieuwsgierigheid en affiniteit met informatietechnologie kan hij goed overweg met complexe software.

Nadere informatie

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015 CV van Wouter Profiel Wouter is een servicegericht persoon die van hard werken houdt, leergierig is en dingen zich snel eigen maakt. Hij heeft een net voorkomen en goede manieren. Zijn kracht ligt in het

Nadere informatie

CV van Sander. Functie: Assistent Controller

CV van Sander. Functie: Assistent Controller CV van Sander Profiel Sander is een kritische en ondernemende financial met een goed analytisch vermogen. Hij vindt het belangrijk om in zijn werk uitgedaagd te worden, kwaliteit te leveren en nieuwe dingen

Nadere informatie

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer CVK3352 Ervaring Samenvatting

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jasinka Rassat Lage Zwaluwe 3 november 1973 Opleiding 1993/1997 HEAO Bedrijfseconomie Hogeschool Holland Diemen (diploma behaald) 1991/1993 behaald) MEAO M.B.O. College

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant Curriculum Vitae Interim Assistent Controller Interim Financial Accountant Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

CV van Jeroen. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: TinQwise B.V. Functie: Senior Medewerker Accounting & Control 09-2015 - 06-2016

CV van Jeroen. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: TinQwise B.V. Functie: Senior Medewerker Accounting & Control 09-2015 - 06-2016 CV van Jeroen Profiel Jeroen wil uitgroeien tot een ervaren financial die op elke financiële afdeling een meerwaarde kan zijn. Zijn studie Bedrijfseconomie en reeds opgedane werkervaring in de accountancy

Nadere informatie

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen CV van Hanno Profiel Hanno is een Financial die zich door zijn open houding en vriendelijke voorkomen en manier van communiceren makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Het doel en het te

Nadere informatie

CV van Barend. Functie: International Finance Manager (CFO) 08-2014 09-2015

CV van Barend. Functie: International Finance Manager (CFO) 08-2014 09-2015 CV van Barend Profiel Barend is een open persoonlijkheid die in staat is op alle niveaus binnen de organisatie te communiceren. In de afgelopen elf jaar als interim finance specialist heeft Barend diverse

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Erik Ruijtenberg Woonplaats: Dordrecht Geboortedatum: 4 februari 1993 Opleidingen Post HBO Leergang Business Controller (studerend) HBO Bedrijfseconomie, Hogeschool Inholland

Nadere informatie

CV van Cherish. Functie: Assistent Controller 03-2013 09-2014

CV van Cherish. Functie: Assistent Controller 03-2013 09-2014 CV van Cherish Profiel Cherish is een leergierige dame die weinig uitdagingen uit de weg gaat. Haar korte termijn doelstelling is het zoveel mogelijk opdoen van ervaring op het gebied van controlling en

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA Curriculum Vitae Interim Controller Manager Consolidatie RA Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Jaren ervaring

Nadere informatie

CV van Dominic. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: CFL Shipmanagement. Functie: Medewerker accounting 03-2013 11-2015

CV van Dominic. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: CFL Shipmanagement. Functie: Medewerker accounting 03-2013 11-2015 CV van Dominic Profiel Dominic is een rustige harde werker die zich makkelijk aanpast aan de situatie. Hij kan goed zelfstandig werken maar is ook een goede teamspeler. Dominic is erg leergierig waardoor

Nadere informatie

CV van Michel. Functie: Medewerker financial control 08-2015 - 10-2015 Afdeling: Eneco financial services

CV van Michel. Functie: Medewerker financial control 08-2015 - 10-2015 Afdeling: Eneco financial services CV van Michel Profiel Michel is begonnen als administratief medewerker en heeft zich ontwikkeld tot financial controller. Door zijn leergierig- en nieuwsgierigheid pakt hij dingen snel op en een nieuwe

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari)

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari) CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

CV van Quincy. Bluecielo ECM Solutions. Functie: Financial Accountant

CV van Quincy. Bluecielo ECM Solutions. Functie: Financial Accountant CV van Quincy Profiel Quincy beschikt over een goede mix van stabiliteit en vooruitstrevend werken. Zijn motivatie haalt hij uit het behalen van gezamenlijk resultaat, de groei en ontwikkeling in het proces

Nadere informatie

CV van Sjana. Functie: medewerker Backoffice 07-2014 09-2015

CV van Sjana. Functie: medewerker Backoffice 07-2014 09-2015 CV van Sjana Profiel Sjana is een enthousiaste dame die van aanpakken en doorzetten weet. Sjana werkt al ruim zeven jaar in de detachering en kan zich daardoor snel aanpassen aan veranderende situaties.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE Curriculum Vitae Interim Business Controller Plant Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

CV van Patricia. Functie: Data Analist

CV van Patricia. Functie: Data Analist CV van Patricia Profiel Patricia is een vriendelijk en behulpzaam persoon, iemand die vrij gemakkelijk contact legt en die makkelijk op anderen af stapt. Wanneer die een beroep op haar doen zal dit absoluut

Nadere informatie

CV van Bram. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Facturis B.V.

CV van Bram. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Facturis B.V. CV van Bram Profiel Bram is een teamplayer maar kan ook prima zelfstandig acteren. Hij neemt zijn werk serieus en hij werkt met veel verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid richting zijn opdrachtgever.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs.

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Curriculum Vitae Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Profiel/vaardigheden. Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Curriculum Vitae Personalia Naam: Daniël Ruijsestein Msc RA Woonplaats: Arkel Geboortejaar: 1988 Opleidingen 2014 2016 Praktijkopleiding RA (diploma) 2013 2016 Master of Science in Accountancy & Post Master

Nadere informatie

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Burggolf Holding B.V. Functie: Assistant Financial Manager

CV van Tim. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Burggolf Holding B.V. Functie: Assistant Financial Manager CV van Tim Profiel Tim wil door een brede oriëntatie en veel diversiteit in zijn opdrachten doorgroeien tot een ervaren (Business) Controller. Hij wil dit bewerkstelligen door processen in organisaties

Nadere informatie

CV van Martijn. Functie: Debiteuren beheer 04-2015 07-2015

CV van Martijn. Functie: Debiteuren beheer 04-2015 07-2015 CV van Martijn Profiel Martijn wil graag veel leren door bij verschillende keukens mee te kijken. Hierdoor wil hij er achter komen welke onderdeel hij het leukst vind op financieel gebied. Hij wil altijd

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Puck van Heelstraat 62 3077MG ROTTERDAM Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl Geboorte datum: 27-08-1980 OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys te Eindhoven (afstuderend) 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Remco Martens Wernhout 29 juli 1988 Relevante Opleidingen 2010/ 2012 Master Strategic Management, Universiteit Tilburg 2006/2010 Bachelor Bedrijfseconomie, Avans Hogeschool

Nadere informatie

CV van Erik. Abin Accountants B.V. Functie: Jr. Teamleader Audit 10-2014 4-2015

CV van Erik. Abin Accountants B.V. Functie: Jr. Teamleader Audit 10-2014 4-2015 CV van Erik Profiel Erik is een finance professional met een brede ervaring bij diverse bedrijven en diens administraties. Hij is commercieel, cijfermatig en analytisch sterk. Hij heeft ruime ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Senior Controller a.i. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Referentie Ervaring Samenvatting K128 > 6 jaar

Nadere informatie

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken. CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

CV van Roel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Imtech Traffic & Infra. Functie: Credit Controller 11-2014 08-2015

CV van Roel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Imtech Traffic & Infra. Functie: Credit Controller 11-2014 08-2015 CV van Roel Profiel Roel is een jonge flexibele kracht die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Hij is een echte teamspeler maar kan ook uitstekend zelfstandig te werk gaan. Hij is sociaal bekwaam en

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN)

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN) CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK Achternaam de Wit Voornaam Marco Geslacht Man Woonplaats Ouderkerk aan den IJssel Geboortedatum 11-09-1981 Nationaliteit Nederlandse OPLEIDING HEAO Accountancy 2006 HAVO 1999

Nadere informatie

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC Curriculum Vitae Interim Financial Controller Financial Analyst QC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Assistent) Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim (Assistent) Controller WO BE Curriculum Vitae Interim (Assistent) Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen. Profiel en vaardigheden. Naam: Vince Hermans Woonplaats: Best Geboortejaar: 1993

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen. Profiel en vaardigheden. Naam: Vince Hermans Woonplaats: Best Geboortejaar: 1993 Curriculum Vitae Personalia Naam: Vince Hermans Woonplaats: Best Geboortejaar: 1993 Opleidingen Master International Business Controlling, Universiteit van Maastricht (diploma) HBO Bedrijfseconomie, Fontys

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC Curriculum Vitae Interim (Project) Controller WO BE RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K164 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

CV van Michel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KLM Accounting Services

CV van Michel. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KLM Accounting Services CV van Michel Profiel Michel is een allround financial controller met ruim 15 jaar werkervaring. Zijn carrière begonnen als financieel medewerker/assistent controller en heeft zich doorontwikkeld tot financial

Nadere informatie

CV van Arjen. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Bindinc. Functie: Finance Manager 11-2013 03-2014

CV van Arjen. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Bindinc. Functie: Finance Manager 11-2013 03-2014 CV van Arjen Profiel Arjen is een vrolijke en open persoonlijkheid die in staat is op alle niveaus binnen de organisatie te communiceren. In de afgelopen dertien jaar als interim finance specialist heeft

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Senior Controller Drs. RA RC

Curriculum Vitae. Interim Senior Controller Drs. RA RC Curriculum Vitae Interim Senior Controller Drs. RA RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K159 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT

Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT Naam : Helen de Vries Woonplaats : Amsterdam Geboortejaar : 1967 Burgerlijke staat : ongehuwd Nationaliteit : Nederlandse Bereikbaarheid : 06-12355221

Nadere informatie

CV van Sebastiaan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Foot Locker Europe B.V. Functie: Coördinator International Payroll

CV van Sebastiaan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Foot Locker Europe B.V. Functie: Coördinator International Payroll CV van Sebastiaan Profiel Sebastiaan is een Financial die door zijn open en rustige houding makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Hij past zich hierdoor makkelijk aan en door zijn doorzettingsvermogen,

Nadere informatie

CV van Hassan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Vopak Management Nederland B.V. Functie: General Ledger Employee

CV van Hassan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Vopak Management Nederland B.V. Functie: General Ledger Employee CV van Hassan Profiel Hassan is een ambitieuze, resultaatgerichte finance professional. Hij is zeer gedreven en weet zich snel aan te passen aan een veranderende omgeving. Doordat hij op jonge leeftijd

Nadere informatie

Curriculum Vitae Marc Neijsen

Curriculum Vitae Marc Neijsen Financieel Management Burg. Goldbergstraat 14 7051 CD VARSSEVELD Tel. 06-25286331 E-mail: marc@neijsen-finance.nl Website: www.neijsen-finance.nl KVK-nr. 09166289 Curriculum Vitae Marc Neijsen www.neijsen-finance.nl

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jeroen Jansen Oosterhout 4 mei 1980 Opleiding 2008-2011 HOFAM (post-hbo controllersopleiding), NIVE opleidingen, Utrecht (diploma behaald) 2002-2003 HEAO-RA, Hogeschool

Nadere informatie

CV van Remco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Royal FloraHolland. Functie: Teamleider/procescoördinator Purchase to Pay

CV van Remco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Royal FloraHolland. Functie: Teamleider/procescoördinator Purchase to Pay CV van Remco Profiel Remco is een zeer enthousiaste en geduldig persoon die zeer goed individuele werkzaamheden kan verrichten. Door zijn open en heldere communicatie kan hij goed leiding geven en mensen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Administrateur SPD 1 & 2 Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K803 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Michel van den Bovenkamp Woonplaats: Spijkenisse Geboortejaar: 1982 Opleidingen HBO Bedrijfskunde (studerend) HBO Financiële Administratie (certificaten) Praktijkdiploma

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Zilverling 38 3162XH RHOON Geboorte datum: 27-08-1980 Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma 2009-2011

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia Gert-Jan Roosjen. Adres Aart van der Leeuwlaan 50

CURRICULUM VITAE. Personalia Gert-Jan Roosjen. Adres Aart van der Leeuwlaan 50 CURRICULUM VITAE Personalia Naam Gert-Jan Roosjen Geboortedatum + plaats 20 augustus 1974 te Roden Adres Aart van der Leeuwlaan 50 Postcode + woonplaats 9721 TH Groningen Telefoonnummer 06-25017884 E-mail

Nadere informatie

Persoonlijke Gegevens. Profiel. Werkervaring. Johannes Cornelis (John) van Aarle Adres : Laan van Norma GC Nieuw Vennep Nederlandse

Persoonlijke Gegevens. Profiel. Werkervaring. Johannes Cornelis (John) van Aarle Adres : Laan van Norma GC Nieuw Vennep Nederlandse Persoonlijke Gegevens Naam: Johannes Cornelis (John) van Aarle Adres : Laan van Norma 113 2152 GC Nieuw Vennep Nederland Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat: Gehuwd Date of birth: 26 november 1974

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Controller SAP Expert HBO BE Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring Samenvatting

Nadere informatie

CV Jos van den Bersselaar. Persoonlijke gegevens. Werkervaring

CV Jos van den Bersselaar. Persoonlijke gegevens. Werkervaring CV Jos van den Bersselaar In verschillende rollen en binnen verschillende type organisaties herken ik één gemene deler: de zoektocht van organisaties naar een efficiënt en effectief ingerichte administratie.

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys Hogeschool Eindhoven, afstuderend. 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

CV van Marco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Dentsu Aegis Network Netherlands B.V. Functie: Trading Controller Amplifi

CV van Marco. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Dentsu Aegis Network Netherlands B.V. Functie: Trading Controller Amplifi CV van Marco Profiel Marco is een enthousiast, communicatief vaardige financial met een goed beeld van zijn kunnen. Begonnen in de accountancy heeft hij zich het voeren van de financiële administratie

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jeroen Jansen Oosterhout 4 mei 1980 Relevante Opleidingen: 2008-2011 HOFAM (post-hbo controllersopleiding), NIVE opleidingen, Utrecht (diploma behaald) 1998-2002 HBO

Nadere informatie

Carla Kersten. Summary. Specialties. Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd.

Carla Kersten. Summary. Specialties. Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd. Carla Kersten Interim Hoofd Administratie bij Oikocredit Nederland in Utrecht info@kerstenfd.nl Summary I N T E R I M Ik verleen Financial en Audit interim support. Bij Financial support kunt u denken

Nadere informatie

CV van Quincy. WCC Smart Search & Match. Functie: Interim financial

CV van Quincy. WCC Smart Search & Match. Functie: Interim financial CV van Quincy Profiel Quincy beschikt over een goede mix van stabiliteit en vooruitstrevend werken. Zijn motivatie haalt hij uit het behalen van gezamenlijk resultaat, de groei en ontwikkeling in het proces

Nadere informatie

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald PERSOONLIJKE GEGEVENS: NAAM: Nick van Velzen GESLACHT: Mannelijk GEBOORTEDATUM: 10-06-1988 WOONPLAATS: Waalre OPLEIDINGEN: 2005 2009 InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald 2000 2005 Bertrand

Nadere informatie

CV van Arno. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Mattel Inc.

CV van Arno. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Mattel Inc. CV van Arno Profiel Met de keuze zijn loopbaan bij Masters in Finance te vervolgen, wil Arno zijn kennis van diverse bedrijfstakken verbreden en in zichzelf investeren. Arno is een stabiele en betrouwbare

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Finance Manager QC

Curriculum Vitae. Interim Finance Manager QC Curriculum Vitae Interim Finance Manager QC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring Samenvatting Opleidingen

Nadere informatie

CV van Soufyan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Mattel Inc. Functie: Accountant a.i

CV van Soufyan. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Mattel Inc. Functie: Accountant a.i CV van Soufyan Profiel Soufyan is een gedreven Finance Professional die met zijn sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en aanpassingsvermogen snel zijn plaats vindt binnen (internationale)

Nadere informatie

CV van Dominic. Functie: Medewerker declaraties

CV van Dominic. Functie: Medewerker declaraties CV van Dominic Profiel Dominic is een harde werker die zich makkelijk aanpast aan de situatie. Hij kan goed zelfstandig werken maar is ook een goede teamspeler. Dominic is erg leergierig waardoor hij in

Nadere informatie

Frank Bredius INZICHT IN CIJFERS ZICHT OP ZAKEN GRIP OP PROCESSEN

Frank Bredius INZICHT IN CIJFERS ZICHT OP ZAKEN GRIP OP PROCESSEN Frank Bredius INZICHT IN CIJFERS ZICHT OP ZAKEN GRIP OP PROCESSEN Profiel Resultaatgerichte Financieel Directeur (CFO) met veelzijdige business - en management-ervaring bij middelgrote (project-) organisaties.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Michel van den Bovenkamp Woonplaats: Spijkenisse Geboortejaar: 1982 Opleidingen HBO Bedrijfskunde (studerend) HBO Financiële Administratie (certificaten) Praktijkdiploma

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64 E mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

Persoonlijke Gegevens. Profiel. Werkervaring. Johannes Cornelis (John) van Aarle Adres: Laan van Norma GC Nieuw Vennep Nederlandse

Persoonlijke Gegevens. Profiel. Werkervaring. Johannes Cornelis (John) van Aarle Adres: Laan van Norma GC Nieuw Vennep Nederlandse Persoonlijke Gegevens Naam: Johannes Cornelis (John) van Aarle Adres: Laan van Norma 113 2152 GC Nieuw Vennep Nederland Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke staat: Gehuwd Geboortedatum: 26 november 1974

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller RC

Curriculum Vitae. Interim Business Controller RC Curriculum Vitae Interim Business Controller RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring Samenvatting CVK83

Nadere informatie

CV van Arnold. Masters in Finance B.V. vanaf februari 2015. Detachering Opdrachtgever: Nutreco Nederland B.V.

CV van Arnold. Masters in Finance B.V. vanaf februari 2015. Detachering Opdrachtgever: Nutreco Nederland B.V. CV van Arnold Profiel Arnold is een doelgerichte financial die mede dankzij zijn communicatieve vaardigheden en inzicht makkelijk beweegt binnen organisaties ongeacht de omgeving of situatie. Met een gezonde

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E C U R R I C U L U M V I T A E Persoonlijke gegevens Naam: : Arnold Woonplaats: : Badhoevedorp Geslacht: : Man Nationaliteit: : Nederlandse Geboortedatum: : 4 juni 1971 Beschikbaar : per 1 november Arnold

Nadere informatie

Personalia. Samenvatting

Personalia. Samenvatting Personalia Naam : Tagwan Ismail Geslacht : Man Geboortedatum : 31/03/1975 Woonplaats : Den Haag Rijbewijs : Ja Woon/Werk vervoer : In bezit van eigen vervoer Inzet : 32 uur per week Samenvatting Deze professional

Nadere informatie

CV van Daisy. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: JED Textiles BV & Stitch Fashion BV. Functie: Financieel Administratief Medewerker

CV van Daisy. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: JED Textiles BV & Stitch Fashion BV. Functie: Financieel Administratief Medewerker CV van Daisy Profiel Daisy is een financial die zich door haar vriendelijke voorkomen en manier van communiceren makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Het doel en het te behalen resultaat

Nadere informatie

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand Profiel FenterDaniëls bemiddelt sinds 1999 in personeel voor FINANCE posities. Dat doen wij voor vaste functies. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met tijdelijk personeel. Onze wervings- en selectieprocedure

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO

Curriculum Vitae. Opleidingen 2006-2007 Nive HOFAM (post HBO) 1993-1998 HEAO-BE 1991-1993 HAVO 1987-1991 MAVO Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06119293 64 E-mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER

FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER Finance #VACATURE FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER De huizenmarkt is al jaren enorm dynamisch te noemen. Met name het hoogste segment heeft te maken met een grote vraag en een beperkt aanbod. Dat de

Nadere informatie