DE SNIPPERS JUBILEUMSNIPPERS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE SNIPPERS JUBILEUMSNIPPERS"

Transcriptie

1 DE SNIPPERS Informatiebulletin Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: Redactie: Margriet Akkermans Editie 1: januari 2018 Bankrekening: KBO afd.dommelen IBAN NL 27 RABO ================================================================ JUBILEUMSNIPPERS JANUARI 2018 Een maand waarin we ons 60 jarig bestaan vieren!! We willen dit vieren met u, onze eigen leden. U hebt er immers voor gezorgd dat we, ondanks onze hoge leeftijd, nog springlevend zijn!! We zijn een vereniging met ruim 200 leden. Een aantal waar afdeling Dommelen trots op mag zijn. Een aantal feestelijkheden zijn, bij het uitkomen van deze Snippers, al geweest. We denken met plezier terug aan de start van de jubileummaand: de Nieuwjaarsreceptie op 4 januari. Daarna, op 6 januari, gingen we met een volle bus naar Andre Rieu in de Ziggo dome in Amsterdam. Vervolgens hebben we een feestelijke kienmiddag gehad op dinsdag 9 januari. Van veel feestelijkheden is een leuk verslag gemaakt door enkele enthousiaste leden. Bedankt hiervoor! Mededeling bestuur De maand januari is ook de maand, waarin de contributie moet worden betaald. Wij verzoeken u nadrukkelijk om dat te doen vóór 1 februari. Voor onze ledenadministratie is dat van groot belang. Op blz. 8 van het jaarboekje t Anker leest u hoe u het beste de contributie van 23,- p.p. kunt overmaken. Zie ook banknummer boven in de hoek van deze Snippers. Vanuit KBO Brabant worden de ledenpassen verstrekt. Deze pasjes worden voor drie jaar gemaakt. In de maand maart komen de nieuwe pasjes voor de jaren Wacht dus nog tot maart voordat u uw oude pasje weg doet. Op blz. 18 van het jaarboekje t Anker staat bij het onderwerp Alzheimercafé dat dit elke laatste donderdag van de maand georganiseerd wordt. Dit moet zijn: elke laatste dinsdag van de maand.

2 Nieuwe leden Mw. Thea van de Ven St. Paulusstraat 35 Valkenswaard Dhr. en Mw. Harrie en Sjan Bax Kolenbranderwei 17 Dommelen Mw. Maria van Mierlo Narcislaan 7 Dommelen Dhr. en Mw. Joop en Marianne van Dijk Braspenninghof 25 Dommelen Dhr. en Mw. Frits en Mies Verhees Korfvlechterwei 42 Dommelen Dhr. Anton Kielenstijn Haverbeemd 30 Dommelen Dhr. Cas Kreijns Narcislaan 21 Dommelen Mw. Anne-Marthe Theuns Kerkeind 29 Dommelen Dhr. Floor Hamelynck Europalaan 192 Valkenswaard Mw. Mien de Natris Narcislaan 8 Dommelen Mw. Wally Kunst Jorisdal 4 Dommelen Dhr. en Mw. Van der Wal Kerkakkerstraat 19a Dommelen Mw. Joke Cootjans Europalaan 200 Valkenswaard Mw. Corry Maenen Hoogstraat 27 Valkenswaard Gastleden Mw. Moorman Mw. Schristel Knippenberg van Heinsbergdal 66 Dommelen van Heinsbergdal 80 Dommelen Wij wensen hen een plezierige tijd toe bij onze KBO en we hopen ze vaak op onze activiteiten te mogen ontmoeten. *****Elke dinsdag kaarten bij Bommel Party Centrum***** Dinsdag 16 januari: Fotoclub In deze jubileummaand gaan we eerst de Mozaïktegelroute van Dommelen lopen en fotograferen. Daarna gaan we onder het genot van een drankje de foto-presentatie van de activiteiten en de foto s van de afgelopen jaren bekijken. We verzamelen om 14.00u bij Bommel Party Centrum. Info: Leo v.d. Kerkhof, tel: of kbodommelen@onsbrabantnet.nl Dinsdag 23 januari: Kaarten. Aanvang: 13.30u. Bij deze kaartmiddag vieren we ook ons jubileum. Donderdag 25 januari: Wandelen. Aanvang: 13.30u. Verzamelen bij de IJshoeve, hoek Luikerweg-Venbergseweg. Ook bij het wandelen wordt aandacht besteed aan ons 60 jarig bestaan.

3 Woensdag 31 januari: Bowlen met gezellig samen eten. Locatie: Party Centrum Bowling Valkenswaard, Peperstraat 24 We bowlen van 16.00u tot 17.30u. Daarna gezamenlijke feestelijk aan tafel. Dankzij een sponsor (AF) voor deze bowlingmiddag kunnen we de prijs wat lager houden. Voor deze gezellige middag zijn de volgende afspraken gemaakt: - Komt u alleen bowlen dan betaalt u 3,- p.p. Dit is incl. 1 consumptie. - Gaat u alleen eten, betaalt u 20,- p.p. - Wilt u bowlen én eten dan zijn de kosten 23,- p.p. U kunt zich voor deze bowlingmiddag opgeven bij Leo v.d. Kerkhof, tel: of kbodommelen@ onsbrabantnet.nl tot 25 januari. Betaling kan via onze bankrekening (zie boven in de hoek van deze Snippers) of contant betalen tijdens de kaartmiddag van dinsdag 16 januari van 13.30u tot 14.30u in Party Centrum de Bommel. ================================================================ Activiteiten februari De feestmaand is voor bij!! Deze maand gaan we weer ons normale schema volgen. We hopen dat u genoten heeft van onze jubileumactiviteiten. Sportieve activiteiten: Fietsen: De fietsclub stopt tijdens de wintermaanden. Bij beter weer, dus waarschijnlijk vanaf maart, zullen zij weer gaan fietsen. U kunt in de Snippers lezen wanneer zij weer gaan starten. Wandelen: Donderdagmiddag om de 14 dagen om 13.30u. Verzamelen bij de IJshoeve, hoek Luikerweg/Venbergseweg. De wandelingen zijn op: 11 jan 25 jan 8 febr 22 febr. Info: Ad Muller, tel: In verband met Carnaval is er bij Bommel Party Centrum op 6 febr. en 13 febr. geen kaarten en kienen. Op dinsdag 20 febr. kan er weer worden gekaart. Belangrijke activiteiten in de komende periode: Woensdag 7 maart: Jeu de Boules Woensdag 14 maart: Lunchen bij De Rooi Pannen Eindhoven Dinsdag 27 maart: Jaarvergadering. Noteer deze data vast in uw agenda. Nadere info over deze activiteiten leest u in de volgende Snippers. Overige mededelingen Van dinsdag 16 tot en met zondag 21 januari is er weer een Senioren Expo in Koningshof te Veldhoven. Op vertoon van het KBO-lidmaatschapspasje krijgen alle KBO-leden een korting van 4,- op de entreeprijs van 10,- Openingstijden van 10.00u tot 17.00u.

4 Op vrijdag 26 januari is er weer een Eet&Ontmoet in de Belleman. Aanmelden: wijkraaddommelen.nl Van de kortingscommissie (Zie laatste vier bladzijden van t Anker): - Groenten en fruitspeciaalzaak de Nieuwe Oogst, Leenderweg 12, Valkenswaard, geeft op vertoon van uw KBO lidmaatschappas een korting van 10% op de aankoop van groenten en fruit voor zover hier geen kortingsactie van kracht is. - De firma Beeks Optiek is verhuisd van Bruhezedal 22 naar Bruhezedal 18 De eerstvolgende bijeenkomst van het Alzheimer Café Valkenswaard/ Waalre wordt gehouden op dinsdag 30 januari De locatie is café-zaal de Dommelstroom in Dommelen (Bergstraat 32). Het thema van de avond is Dementie en Mantelzorg. Binnen de relatie of de familiekring krijgt men te maken met dementie van de partner, de ouders of naaste familie. Als vanzelf wordt men zomaar mantelzorger, het overkomt je. Wat betekent dat voor iemand, hoe gaat men er mee om, waar vindt men ondersteuning? Een ervaringsdeskundige is tijdens de bijeenkomst in het Café als gast om er meer over te vertellen. Het programma begint om en eindigt om uur. De zaal is open vanaf uur. Toegang is gratis. KERSTVIERING. 14 dec Met een feestelijk middag heeft de KBO op donderdagmiddag 14 december 2017 op de bekende Bommel locatie in Dommelen een kerstviering gehouden. Omstreeks uur was een ieder present en werden we onthaald met koffie of thee. Direct daarna begonnen we met onze gebruikelijke "kerk"dienst. Dit hoort duidelijk bij de KBO en wordt door een ieder gewaardeerd. De brunch bestond uit een heerlijk groentesoepje, een warm stuk vlees en broodjes. Een en ander was prima verzorgd. Het Van Och Kwartet zorgde deze middag voor de muzikale omlijsting. Zoals gebruikelijk had Marjo weer prima voor een groot aantal presentjes gezorgd, welke via een loterij onder de gelukkigen werden verdeeld. Een ieder mocht op kosten van de KBO twee consumpties nuttigen. Op deze wijze kwam een ieder aan zijn trekken. Omstreeks uur werd het feestje afgesloten. De schrijver dankt het bestuur en allen die hebben meegewerkt aan de invulling van deze dag. Met vriendelijke groet, Henk Pieters KERSTBLOEMSCHIKKEN 15 dec In de bedrijfsruimte van de fam. Hoevenaars startte de jaarlijkse middag Kerstbloemschikken met koffie, thee en heerlijk gebak. Daarna gingen de dames aan de slag. Walter had zijn tuin weer flink gesnoeid, dus materiaal genoeg om vele mooie stukjes te kunnen maken. Eerst werden er kerststukjes gemaakt voor de 90-jarigen en voor de zieken KBOleden. Walter hield nauwlettend in de gaten of iemand zijn hulp kon gebruiken. Harrie van Lieshout en Rob Akkermans kwamen het geheel ook even aanschouwen.

5 Na enkele uurtjes gezellig bezig zijn, werden de bloemstukjes uitgestald en bewonderd. Daarna opruimen geblazen en gezamenlijk een drankje nuttigen. Het was weer een gezellige activiteitenmiddag! Hartelijk dank aan de familie Hoevenaars voor hun inzet en gastvrijheid!! Vriendelijke groet, Dinie van Lieshout. NIEUWJAARSRECEPTIE 4 januari 2018 Om uur werden we ontvangen in de gezellig aangeklede zaal van de Bommel. We kregen koffie/thee met gebak. De opkomst was zo geweldig, dat er door het bestuur extra gebak gehaald moest worden! Vele handen werden geschud en de beste wensen werden uitgesproken. Na gezellig wat met elkaar gebabbeld te hebben hield onze voorzitter Margriet een toespraak. De KBO Dommelen bestaat 60 jaar en de notulen van de eerste vergadering in 1958 bestaan nog. Het bestuur heeft ter ere van dit jubileumjaar een nieuw vaandel, banier laten maken. Op het banier staat het logo van de KBO: KBO Dommelen, Vereniging voor senioren met de tekening van Martinus in een modernere versie. Pastoor Spooren kwam het vaandel inzegenen. Hij had een leuke toespraak, zegende het vaandel, en als afsluiting had hij een mooi gedicht. Het bestuur had ook een lied gemaakt, waarin alle activiteiten van de vereniging aan bod kwamen, erg leuk, iedereen zong mee en Koen verzorgde de muzikale begeleiding. Onder het genot van een drankje werd er getoast op het nieuwe jaar 2018, het jubileumjaar. Daarna kwamen er nog lekkere hapjes. Tot slot werd er door Louis van Maaren, in samenwerking met de fotoclub, een video van 30 minuten getoond, waarin alle evenementen van 2017 te zien waren en talrijke foto s verwerkt waren van de fotoclub. Louis had zelfs voor bijpassende muziek gezorgd. Dit was bijzonder leuk om te zien. Tegen vieren gingen de eerste mensen, zeer tevreden en voldaan, huiswaarts. Anneke Kop. JUBILEUMREIS ANDRE RIEU. Zaterdag 6 januari Klokslag uur gleed een mooie Ema bus van het Martinusplein in Dommelen, met ongeveer 45 leden van K.B.O. Dommelen,Op weg naar Amsterdam voor een concert van André Rieu.Net op weg stelde de chauffeur zich voor. John heette hij, en hij had ook zijn vrouw Jeanne meegenomen, wat voor ons erg plezierig was want zij ging de bus rond om de mensen die wilde van een drankje te voorzien. In de bus zongen we nog ons eigen lied van Margriet haha wat we op de nieuwjaarsreceptie leerde. En ook zongen we met de chauffeur een medley van liedjes, van hoeperdepoep zat op de stoep tot Jantje zag eens pruimen hangen, de sfeer zat er goed in. Na een uurtje rijden stopten we in Gameren bij restaurant Gambora voor een lekker etentje. Bij binnenkomst bestelden we een lekker wijntje, biertje of iets fris, en na een heerlijk kopje soep schoof men ons een mooi stukje vlees op ons bord en tegelijk kwam er

6 van alles op tafel. sla met komkommer, erwtjes met worteltjes, rode kool, frietjes, gebakken aardappeltjes, mayonaise en appelmoes mmmmm. Daar hebben we allemaal heerlijk van genoten en voldaan weer terug de bus in op weg naar Amsterdam. André Rieu was uiteindelijk ons doel. Mooi op tijd bij de Ziggo Dome keken we onze ogen uit naar de ontzettende grote mensenmassa, onwaarschijnlijk hoe snel dat allemaal verliep en zich oploste. Eenmaal binnen was het even zoeken maar al snel zat iedereen op tijd op zijn/haar plaats, ook Harrie Daams met rollator werd door onze voorzitter naar zijn plek geloodst. Precies acht uur liet André zijn neus zien achter in de zaal, en zoals zijn gewoonte marcheerde het hele gezelschap onder luid applaus de zaal binnen, wat een pracht en praal. Iedereen genoot van de mooie muziek, prachtige tenoren en sopranen, bij sommige dacht ik hoe is het mogelijk dat ze dat kunnen, maar ja oefening baart kunst natuurlijk. Ook de Schotten in hun rokjes waren echt fantastisch, prachtig om te zien. Een heel aparte pracht waren de dansers en danseressen van een dansacademie, die de zaal binnen walste. Iets later zag ik dat een koppeltje daarvan aan het dansen was met een bezoeker in een bed van de wens-ambulance, prachtig, kippenvelmoment vond ik dat. Ik zag de mensen zichtbaar genieten van alles wat er gebeurde, en ik vond het jammer en zo te zien nog enkelen om mij heen dat we niet ook een dansje/walsje konden doen maar helaas op de trap onmogelijk. Dus werd er ingehaakt en deinde de hele rij met de muziek heen en weer, mmmmm wat een moment van genieten. Uiteindelijk op het einde, op André zijn gewoonte, probeerde hij de mensen naar huis te krijgen maar ook dat lukte hem, ook in Amsterdam, niet hahaha We lieten ons niet zomaar weg jagen. Na drie kwartier toegiften ging hij dan toch van het podium af en zijn gevolg deed hetzelfde, de avond was (helaas) voorbij, het applaus verstomde. We verlieten de zaal op weg naar de bus, wat ook weer best snel ging en mooi op tijd vertrok de chauffeur weer terug naar Dommelen. De terugreis verliep goed, iedereen had voldoende te praten over de PRACHTIGE avond. Bijna thuis deed Margriet nog een woordje, twee zelfs en bedankte John en Jeanne en iedereen voor de mooie dag Ook de chauffeur bedankte ons voor de fijne reis. Bedankt K.B.O. Dommelen voor deze mooie onvergetelijke trip Groetjes Leo van Hirtum

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 2:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 11:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 6:

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 3: maart 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober 2017.

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober 2017. DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 IBAN NL 27 RABO 0 1118 01 575 Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober

Nadere informatie

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 10: november 2017

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 10: november 2017 DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 IBAN NL 27 RABO 0 1118 01 575 Redactie: Margriet Akkermans Editie 10:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 5:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Leo van de Kerkhof Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 8:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 9:

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 2: februari 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018.

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018. JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018. Geachte leden. Het jaar 2018 was ons jubileumjaar. Onze afdeling bestond in januari 60 jaar. Deze maand hadden we uitgekozen om samen met onze leden

Nadere informatie

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 10 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 dec, 10 jan, Internetcafé John. 31 jan. Volgt Vervolg

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 03 2014 Informatieblad Secretariaat: René Palmen. Antoniusstraat 7. 6011SC ELL. 0495-551942 seniorenverenigingell.01@gmail.com IBAN: NL 39 RABO 011 39 02 379 Agenda: 18 april, 25 april

Nadere informatie

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest!

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest! Hallo allemaal, Lewabo bestaat 50 jaar!!! Een jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op 22 augustus 1968 is tennisvereniging Lewabo opgericht door een aantal enthousiastelingen en

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014 Dinsdag 1 juli Juli 2014 Van het werken met al die vrolijke kleuren worden u vanzelf vrolijk. Samen maken we de mooiste dingen. Kom eens kijken! Locatie: 1e etage creatief-centrum. Materiaalgeld 1,00 als

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 6: juni 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste)

1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste) 1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste) TOEN IK VANMORGEN OP STOND SCHEEN DE ZON IK DACHT DAT DE DAG NIET MEER STUK KON.

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

Vrije inloop 8 augustus

Vrije inloop 8 augustus Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 9 september 2018 Vrije inloop 8 augustus Tijdens de vrije inloop die dag heeft Het Trefpunt in samenwerking met You Can Be een mindfulness workshop georganiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 1 Van de voorzitter De tijd gaat snel. Het nieuwe jaar 2018 is al weer twee weken oud. Vanaf deze plaats wil ik iedereen

Nadere informatie

SCHEEPSJOURNAAL. Als extraatje waren het weekend de havendagen in Rotterdam.

SCHEEPSJOURNAAL. Als extraatje waren het weekend de havendagen in Rotterdam. SCHEEPSJOURNAAL Als extraatje waren het weekend de havendagen in Rotterdam. DAGBOOT 6 SEPTEMBER 2013 Eindelijk is het dan weer zo ver. Op een zonovergoten vrijdag zijn we op een ietwat stoffige kade aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr. 12 december KBO afdeling Liessel. Beste leden,

Nieuwsbrief. Nr. 12 december KBO afdeling Liessel. Beste leden, Nieuwsbrief Nr. 12 december 2018 KBO afdeling Liessel Beste leden, Omdat dit de laatste nieuwsbrief van dit jaar is, wensen we al onze leden alvast een Zalig Kerstfeest en een hele mooie jaarwisseling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord AGENDA Beste lezers, Ondanks het prachtige weer wordt er bij de wijkvereniging hard nagedacht over de komende receptie ter ere van ons 25-jarig bestaan. Wat

Nadere informatie

JOURNAAL no 6 3 Juni 2019

JOURNAAL no 6 3 Juni 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 6

Nadere informatie

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar -

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar - Panningen april 2007 Hallo Buurtgenoten. Dit jaar is voor onze buurt een speciaal jaar want dan vieren wij het 40 jarige bestaan van Buurtvereniging Nobis. We proberen een aantal activiteiten extra leuk

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017.

Nieuwsbrief januari 2017. Nieuwsbrief januari 2017. Hallo Heikanters, het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen toe en alle goeds in 2017 en vooral een goeie gezondheid! Jullie zijn hartelijk welkom op de Nieuwjaarsreceptie op

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen December Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De vrij toegankelijke activiteiten

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

JOURNAAL no 4 2 April 2019

JOURNAAL no 4 2 April 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 4

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

KERSTMIDDAG KBO ST. NORBERTUS

KERSTMIDDAG KBO ST. NORBERTUS Oktober 2017 nummer 11 Kijk op: www.kbogennep.nl KERSTMIDDAG KBO ST. NORBERTUS Op maandag 11 december in Pica Mare Wij hopen u een gezellige middag te kunnen bieden met aansluitend een kerstdiner. Een

Nadere informatie

JOURNAAL no. 1 Jan. 2019

JOURNAAL no. 1 Jan. 2019 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor bezoekers, vrienden en familie van de Inloop

Nieuwsbrief voor bezoekers, vrienden en familie van de Inloop Nr 73 november 2015 In de Inloop Nieuwsbrief voor bezoekers, vrienden en familie van de Inloop November 2015 De klok is weer verzet. De avond begint een uurtje vroeger en s morgens is het een klein beetje

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.1 van januari 2018 1. Nieuwjaarstreffen De contactmiddag op 12 januari 2018 in het

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen I N H O U D Voorwoord Terugblik Dag van de Mantelzorg Wakker blijven na een slechte nacht Mantelzorg en zorgverzekeringen Activiteiten voor mantelzorgers Boekentip! Alzheimer café Nijkerk Voorwoord Beste

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Activiteiten juni juli 2016

Activiteiten juni juli 2016 Activiteiten juni juli 2016 woensdag donderdag JOURNAAL JUNI WEEK 22 1 juni 09.00 Handwerken in 't Trefpunt. 2 juni 9.15 Meer Bewegen voor Ouderen, Arend Dik zaal. vrijdag 3 juni 14.30 GEEN kruiswoord-

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 9 Jaargang 5 19-12-2014 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 22 dec t/m 4 jan kerstvakantie 5 jan roostervrije dag,

Nadere informatie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie 1 #16 4 mei 2019 In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie JUBILEUM-UITNODIGING -herinnering- (10 juli) Hierbij nodigt het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Beste bewoners van Landgoed Kerkendel, Wat hebben we een geweldig weer deze zomer. Een beetje verkoeling nu gelukkig, daar waren we wel aan toe, maar voor de warmte hoeven we niet naar het buitenland met

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 ROLLATOR 2-DAAGSE MAANDAG 3 EN WOENSDAG 5 JULI Op maandag en woensdag 3 en 5 juli zal de 6 e rollator 2-daagse plaatsvinden vanuit het project DE PADEN OP. Wij hopen

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5,

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5, Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5 16 december 2015 Beste ouders van LEO 3/4/5, Gastles 17 november hadden we een gastles over IJsland, die gepresenteerd werd door een opa en oma. Zij zijn al heel vaak met hun prachtige

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Het Theeblaadje Januari 2013

Het Theeblaadje Januari 2013 Het Theeblaadje Januari 2013 55+ ontmoetingscentrum Het Theehuis Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum Het Theehuis is in het bijzonder een centrum waar senioren

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 3 mei / jun 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18 2 juni 2016, nr. 18 Continurooster Het jaar is bijna om en dat betekent een jaar draaien met een continurooster. Wij hebben dit als team geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het allemaal erg

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Kosten extern: consumptie Zaal open uur Aanvang uur

De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Kosten extern: consumptie Zaal open uur Aanvang uur Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2016 Mededeling: Dinsdag 4 oktober is er geen hersengym. Dinsdag 4 oktober Jeu de boules De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Donderdag 6 oktober Jubileumfeest

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN Rigtershof Van 11 t/m 15 juli 2016 BOEKEN Beste bewoners, Ook dit jaar wordt er weer een gezellige themaweek georganiseerd. Omdat het dit jaar het jaar van het boek is,

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015 K B O afd. Berkel en Rodenrijs mei tot en met juli 2015 Nieuwsbrief Redactie Nieuwsbrief: Trees Verbraeken,Watersnip28 2651 ZA Berkel en Rodenrijs.Telefoon:5117969 e-mail: exbakker@upcmail.nl Secretaris:

Nadere informatie