DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober 2017.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober 2017."

Transcriptie

1 DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober Woord van de redactie Na een fijn voorjaar en een kwakkelzomer, lijkt het alsof we meteen in de herfst zijn beland. Het wordt al weer vroeger donker en de bladeren aan de bomen vertonen al de eerste herfsttinten. Ook in de herfst is het genieten van deze mooie herfstkleuren. Zo heeft toch elk seizoen ons iets moois te bieden. Mededeling Bestuur Zoal u al gehoord heeft, bestaat onze KBO volgend jaar 60 jaar. Een jubileum om trots op te zijn. We gaan dit feestelijk vieren in de maand januari (2018). Hopelijk komt u in deze maand vaak naar de activiteiten want bij iedere activiteit besteden we aandacht aan dit jubileum. Natuurlijk hoort u er binnenkort meer over maar we willen u nu alvast enthousiast proberen te maken om de feestelijkheden in deze feestmaand bij te wonen. Op donderdag 26 oktober is er weer de ledendag van onze kring in Zalencentrum de Graver, Kerstroosstraat 20 te Valkenswaard. U bent welkom van 9.30u tot ongeveer 16.30u. De uitnodiging en het programma treft u aan bij deze Snippers. Op zondag 22 oktober wordt er in de Nicolaaskerk om 11.00u een H. Mis opgedragen voor de leden en overleden leden van KBO Kring Valkenswaard. Ook daar bent u van harte welkom. Op woensdagmiddag organiseert de Kring een lezing in het auditorium van Zorgcentrum Kempenhof met als titel: Eenzaam of alleen. Een uitnodiging treft u in de bijlage aan. Op zaterdag 14 oktober gaat het bestuur, aangevuld met enkele enthousiaste leden, weer deelnemen aan de Dorpskwis. Vorig jaar deden we voor de eerste keer mee. We werden laatste!!! Laten we nu proberen het er beter af te brengen. Overleden leden Dhr. Frans de Kinderen Leonoradal 9 Dommelen Frans overleed op 25 september in de leeftijd van 87 jaar. Wij wensen zijn vrouw en kinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. Activiteiten in de maand oktober *****Elke dinsdagmiddag vanaf 13.30u: kaarten, tenzij anders vermeld.**** Sportieve activiteiten: Fietsen: Iedere maandagmiddag om 13.30u. Verzamelen op het Martinusplein. Info: Nol Willems, tel:

2 Wandelen: Donderdagmiddag om de 14 dagen om 13.30u. Verzamelen bij de IJshoeve, hoek Luikerweg/Venbergseweg. De wandelingen zijn op: 5 oktober 19 oktober 2 november. Info: Ad Muller, tel: Dinsdag 10 oktober : Kienen. Locatie: Bommel Party Centrum Aanvang: 13.30u. Leuke prijzen zijn er te winnen. Dinsdag 17 oktober: Bedevaart naar Gerardus, Weebosch. H. Mis is om 9.30u. Vertrek om 9.00u vanaf Martinusplein. Opgeven bij Walter Hoevenaars, tel: of per mail: walterhoevenaars@onsbrabantnet.nl Ook graag melden wie wil rijden of opgehaald wil worden. Dinsdag 17 oktober: Fotoclub. Deze keer gaan we foto s maken bij het Vogelverschrikkersfestival in Valkenswaard. We verzamelen om 14.00u op de hoek van de Frans van Beststraat en Karel Mollenstraat-Zuid. Info: Leo van de Kerkhof, tel: of kbodommelen@onsbrabantnet.nl Woensdag 18 oktober: Wijnproefavond. Locatie: Bommel Party Centrum. Aanvang: 20.00u. Dhr. en Mw. van der Linden zullen ons wegwijs maken in de verschillende wijnen. Kosten: 8,- p.p. incl. koffie of thee. Opgeven voor deze avond vóór 15 oktober bij Elly Stalenberg, tel: of per mail: elstabar@gmail.com Donderdag 26 oktober: Kring ledendag. Zie bijlage Vrijdag 10 november: Bowlen. Locatie: Party Centrum Bowling Valkenswaard, Peperstraat 24 Aanvang: 14.00u tot 15.00u. Kosten: 5,- p.p. Graag op tijd aanwezig zijn vanwege het aantrekken van de bowlingschoenen! In verband met het reserveren van het aantal bowlingbanen, opgeven tot dinsdag 7 november bij Elly Stalenberg, tel: of per mail: elstabar@gmail.com Belangrijke activiteiten in de komende periode: Dinsdag 21 november: Verrassende Sinterklaasmiddag. Donderdag 7 december: Kerstreis, georganiseerd door de Kring. Vrijdag 15 december: Kerstbloemschikken Donderdag 21 december: Kerstviering. Noteer deze data vast in uw agenda. Nadere info over deze activiteiten leest u in de volgende Snippers. Overige mededelingen In de vorige Snippers stond een artikel over Buurtzorg Dommelen. Hierbij is een foutief telefoonnummer vermeld. Het juiste telefoonnummer is: Het adres is: Stokerwei 8b(bij het gezondheidscentrum).

3 Op vrijdag 27 oktober wordt er in de Belleman weer een Eet&Ontmoet georganiseerd. Er wordt gezamenlijk gegeten. Kosten: 6,- p.p. Opgave via Digisterker: werken met DigiD en e-overheid Gebruikmaken van de digitale overheid? De cursus Digisterker van Bibliotheek De Kempen wijst de weg. In oktober start een nieuwe cursus in de gemeente Valkenswaard. De belastingdienst, de gemeente en andere overheidsinstanties: ze stappen allemaal over op elektronische dienstverlening. Met andere woorden: de overheid gaat digitaal. Dat wil zeggen dat de overheid steeds meer gebruikmaakt van internet en computers en steeds minder brieven stuurt om burgers te informeren. De overheid vraagt burgers ook contact op te nemen of aanvragen in te dienen via de computer. Veel mensen weten dat niet of vinden dat nog wat moeilijk. Daarom biedt Bibliotheek De Kempen een speciale cursus aan, genaamd Digisterker: werken met de elektronische overheid. In vier bijeenkomsten maakt de cursist kennis met de digitale overheid en leert hij of zij ermee werken. Wat leert de cursist bij deze cursus? In vier bijeenkomsten (van telkens 2 uur) leert men op websites van landelijke en lokale overheden nuttige informatie te vinden. Men leert bijvoorbeeld hoe men een afspraak maakt voor het aanvragen van een paspoort en rijbewijs via de website van de gemeente. En verder leert de cursist hoe hij of zij een DigiD aanvraagt en gebruikt. De cursus is bedoeld voor iedereen die de beginselen van computers of internet onder de knie heeft. Als u (nog) niet genoeg ervaring met de computer hebt, dan is het advies om eerst een computercursus voor beginners te volgen. Doet u mee? Heeft u interesse om deel te nemen aan de cursus Digisterker? We nodigen u van harte uit om mee te doen! U kunt zich inschrijven via onderstaand adres. Plaats: de bibliotheek in Valkenswaard, Hofnar 12 Cursusdata: vrijdagmorgen: 27 oktober, 10 november, 17 november, 24 november Tijdstip: 9.30 uur uur Kosten: 40,- (inclusief cursusboek en koffie/thee) Inschrijving via valkenswaard@bibliotheekdekempen.nl met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Schrijf snel in, want vol = vol. Daarna komt u op de wachtlijst voor een volgende cursus. ************************************************************************************************************** De ledenadministratie wordt verzorgd door onze secretaris Leo van de Kerkhof, tel: Bij wijzigingen van adresgegevens, overlijden, afmelden en het opgeven van nieuwe leden, graag dit aan hem doorgeven. De ouderenadviseur voor KBO-Dommelen is: Elly Stalenberg. Voor een afspraak of inlichtingen kunt u bellen, tel: Berichten van langdurige ziekte of ziekenhuisopname kunnen worden doorgegeven aan Marjo van Beek, tel: Zij zal deze mensen, namens ons allen, een kaartje sturen of een bezoekje brengen.

4 KBO Ledendag Donderdag De ledendag 2017 wordt gehouden op donderdag in Zalencentrum De Graver, Kerstroosstraat 20 te Valkenswaard. Zaal open om 9.30 uur Dit jaar is gekozen voor het thema: As ge nie valt, hoefde ok nie op te staon In dit kader hebben wij een interessant en gevarieerd programma samengesteld. Wij hopen dan ook zoveel mogelijk leden te mogen begroeten. PROGRAMMA: uur Ontvangst met koffie met wat lekkers uur Opening door de dagvoorzitter Dhr. Bert van Meijl uur Wat kunt u verwachten van KBO Kring gemeente Valkenswaard, door de Kringvoorzitter Dhr. Jac Spoorenberg uur Presentatie over valpreventie, verzorgt door Diana van Beek, fysiotherapeute uur Opening van een warm en koud buffet uur Muzikaal optreden van: De Grensmuzikanten Zij brengen live muziek ten gehore uit de jaren uur Trekking van de loterij met geweldige prijzen uur Afsluiting van de dag door de dagvoorzitter Deelname aan deze dag kost per persoon U kunt zich voor deelname inschrijven op dinsdag 10 oktober van 13.30u tot 15.00u in Party Centrum de Bommel te Dommelen. Met gelijktijdige betaling van de kosten voor deelname. U ontvangt dan een genummerde toegangskaart die u nodig hebt om te kunnen deelnemen aan de ledendag. Inleveren bij de lunch INSCHRIJFSTROOK: Bij inschrijving ontvangt u een genummerd toegangsbewijs Graag ontvang ik 1* / 2 * kaartjes voor de Ledendag (*:doorstrepen wat voor u niet van toepassing is) Naam: Naam Adres: Adres KBO lidnr. KBO lidnr **************************************************************************************** Invullen door administratie Nummer toegangsbewijs Nummer toegangsbewijs

5 Graag nodigt KBO Kring gemeente Valkenswaard u uit voor een lezing m.b.t. het onderwerp: Eenzaam of alleen; wat is het verschil. Deze lezing zal plaatsvinden op woensdagmiddag 22 november om uur in het auditorium van Zorgcentrum Kempenhof, Antwerpsebaan 3, Valkenswaard. De lezing duurt tot ongeveer uur. Het thema eenzaam of alleen zal breed opgepakt worden door Jan Hoevenaars, arts. O.a. zal worden ingegaan op het verschil tussen eenzaamheid en alleen zijn. De overheid stimuleert de ouderen langer thuis te blijven wonen. Het is dan ook van belang eenzaamheid onder onze senioren op tijd te kunnen signaleren. Op eenzaamheid rust nog vaak een taboe. Het is van belang dit taboe te doorbreken. Daarnaast is het van belang dat u handreikingen aangeboden krijgt om eenzaamheid te voorkomen. KBO Kring gemeente Valkenswaard wil u graag ondersteunen in dit proces. Tevoren kunt u, desgewenst anoniem, vragen stellen, zodat Jan Hoevenaars hierop nader kan ingaan. Ook in de pauze bestaat deze mogelijkheid. Tijdens de lezing treft u hiervoor briefjes aan op de tafels. U kunt zich voor deze lezing inschrijven met maximaal 1 introducé bij Petra Verberne. Via kbovalkenswaardsecretariaat@gmail.com of telefonisch Ook kunt u tevoren de vragen die u heeft over dit onderwerp bij haar via of telefonisch indienen; dit kan zoals eerder aangegeven ook anoniem. De inschrijving sluit op 15 november a.s. Met vriendelijke groeten, namens de werkgroep lezingen KBO Kring gemeente Valkenswaard, Frans v.d. Mierden en Petra Verberne

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 10: november 2017

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 10: november 2017 DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 IBAN NL 27 RABO 0 1118 01 575 Redactie: Margriet Akkermans Editie 10:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 9:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Leo van de Kerkhof Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 8:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 11:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 6:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 5:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 2:

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 3: maart 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 2: februari 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017.

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017. KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017. Geachte leden. We kunnen weer terugkijken op een goed en geslaagd verenigingsjaar. De verenigingsactiviteiten

Nadere informatie

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018.

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018. JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018. Geachte leden. Het jaar 2018 was ons jubileumjaar. Onze afdeling bestond in januari 60 jaar. Deze maand hadden we uitgekozen om samen met onze leden

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK Secretariaat: Schoolstraat 17, 4841 XC Prinsenbeek tel: 06-25008445. JAARGANG 31 rienus.huijbregts@casema.nl www.kboprinsenbeek.nl website: Bankrekening: NL07 RABO

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

JOURNAAL no Okt.2018

JOURNAAL no Okt.2018 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

JOURNAAL no november 2018

JOURNAAL no november 2018 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft

Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten 2012 10 (november / december) Inhoud Nieuwe zorgverzekering Betalen in het dorpshuis Ledennieuws Eetpunt in D n Teut Kienen in het dorpshuis Ma 10-12

Nadere informatie

Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten feb 2017 #2 Volgende kienmiddag Annie Waarma van Kessel vrijwilligers-

Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten feb 2017 #2   Volgende kienmiddag Annie Waarma van Kessel vrijwilligers- Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten feb 2017 #2 www.kbo-valkenswaard.nl dinsdagmorgen Darten woensdagmiddag Wandelen donderdagmiddag Huiskamerproject 13.30-15.30u vrijdagmiddag lunch 24

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten 2014 08. Onze jarigen. Onze zieken. Ziekmelding. BRUNCH met muziek. (september - oktober)

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten 2014 08. Onze jarigen. Onze zieken. Ziekmelding. BRUNCH met muziek. (september - oktober) Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten 2014 08 (september - oktober) Dinsdagmorgen Jeu de boules Woensdagmiddag Fietsen Woensdag 17 sept Excursie EDAH Helmond Maandag 22 sept Opfriscursus verkeer,

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo. Jaargang 02 nummer 02 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 maart: Jaarvergadering. Aanvang 13.30 uur in Ellenhof.

Nadere informatie

Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis.

Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis. Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Oktober 2016 Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis. Het doel is iedereen bewust te maken van waar

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 6: juni 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Taal en digitaal Cursusprogramma

Taal en digitaal Cursusprogramma Taal en digitaal Cursusprogramma januari - juli 2017 Een leven lang blijven leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Januari 2015 Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 We beginnen 2015

Nadere informatie

Poort 20 Activiteiten overzicht

Poort 20 Activiteiten overzicht Poort 20 Activiteiten overzicht Recreatie voorjaar 2014 Kienen Vrij biljarten Dames biljarten Competitie biljarten 2 e dinsdag vd mnd. 14.30 u. tot 1630 u. Kosten : 3,50 per plankje Iedere dag met uitzondering

Nadere informatie

JOURNAAL no 4 2 April 2019

JOURNAAL no 4 2 April 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015 K B O afd. Berkel en Rodenrijs mei tot en met juli 2015 Nieuwsbrief Redactie Nieuwsbrief: Trees Verbraeken,Watersnip28 2651 ZA Berkel en Rodenrijs.Telefoon:5117969 e-mail: exbakker@upcmail.nl Secretaris:

Nadere informatie

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een ?

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een  ? Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een e-mail? Digitaal op weg in de bieb Draai om voor Hulp bij taal Digitaal op weg Wat past bij jou? Ik

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie 1 #16 4 mei 2019 In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie JUBILEUM-UITNODIGING -herinnering- (10 juli) Hierbij nodigt het

Nadere informatie

JOURNAAL no 6 3 Juni 2019

JOURNAAL no 6 3 Juni 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 6

Nadere informatie

JOURNAAL no. 9 3 September 2018

JOURNAAL no. 9 3 September 2018 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 25-04-2018. Agenda: 11 mei: Eten bij Kok Experience aanmelden bij Erika

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 3:

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren Nieuwsblad BoodschappenPlusBus Oktober, november, december 2018 Senioren 1 2 Dank u voor uw interesse in de BoodschappenPlusBus. WAT IS DE BOODSCHAPPENPLUSBUS? Het doel van de BoodschappenPlusBus is het

Nadere informatie

Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden.

Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden. Aan alle tuinclubs en afdelingsbesturen van Gelderland Hallo dames, Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden. In 2017 worden

Nadere informatie

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 Literatuurgroepen maandag 23 september. 1x per maand op maandag of donderdag maandag, donderdag 9.30 11.30 uur 12,50 (uitgaande van 5 bijeenkomsten)

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155

Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155 Voorjaarsreisje. Beste leden voor ons voorjaarsreisje op woensdag 24 Juni zijn nog plaatsen open,voor die

Nadere informatie

Computercursussen en workshops

Computercursussen en workshops Computercursussen en workshops voorjaar 2015 Aan de slag met computers en tablets! De mogelijkheden van computers zijn eindeloos: chatten met familie aan de andere kant van de wereld, vakantiefoto s delen,

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Let op: Dit huisnieuws is voor 5 weken! Alle activiteiten zullen plaatsvinden in de Gastenhof, mits anders vermeld.

Let op: Dit huisnieuws is voor 5 weken! Alle activiteiten zullen plaatsvinden in de Gastenhof, mits anders vermeld. Bibliotheek: Elke vrijdagmorgen van 10.00-10.30 uur kunt u terecht in de huisbibliotheek, U kunt hier GROOTLETTER-boeken lenen voor 2 weken. De kosten zijn 20 eurocent per boek. Naast de bibliotheekkast

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten 2016 feb #2. Dinsdagmorgen Darten Maandag 8 feb. 14u11 Carnavalsmiddag Teutenzaal

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten 2016 feb #2. Dinsdagmorgen Darten Maandag 8 feb. 14u11 Carnavalsmiddag Teutenzaal Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten 2016 feb #2 Dinsdagmorgen Darten Maandag 8 feb. 14u11 Carnavalsmiddag Teutenzaal Volgende kienmiddag: dinsdag 1 maart Het ledenaantal is nu 117 personen.

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten okt 2016 #10. Ziekendienst! Onze jarigen. Graag een bezoekje? Nieuwe leden

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten okt 2016 #10. Ziekendienst! Onze jarigen. Graag een bezoekje? Nieuwe leden Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten okt 2016 #10 www.kbo-valkenswaard.nl dinsdagmorgen Darten woensdagmiddag Wandelen donderdagmiddag Huiskamerproject 13.30-15.30u woensdag 12 okt Bedevaart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr. 12 december KBO afdeling Liessel. Beste leden,

Nieuwsbrief. Nr. 12 december KBO afdeling Liessel. Beste leden, Nieuwsbrief Nr. 12 december 2018 KBO afdeling Liessel Beste leden, Omdat dit de laatste nieuwsbrief van dit jaar is, wensen we al onze leden alvast een Zalig Kerstfeest en een hele mooie jaarwisseling

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod voorjaar 2018 Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod voorjaar 2018 Wil je handiger worden met

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10

Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10 Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10 Wandelen Informatieavond Website (strookje) Op vrijdag 30 september 2016 naar Mook (Heumense-Mookerschans). Op vrijdag 28 oktober

Nadere informatie

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod winter/voorjaar 2018 Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod winter/voorjaar 2018 Wil je handiger

Nadere informatie

10e Lustrum der VCSVU. Programma Lustrumweek 27-31 oktober 2014

10e Lustrum der VCSVU. Programma Lustrumweek 27-31 oktober 2014 10e Lustrum der VCSVU Programma Lustrumweek 27-31 oktober 2014 10 e Lustrum der VCSVU Evolution, There s always a solution Dit jaar is een bijzonder jaar voor de Vereniging van Chemie, de VCSVU. Onze mooie

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Winter 2013/2014. Jaargang 2013/2014 nummer 1

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Winter 2013/2014. Jaargang 2013/2014 nummer 1 Winter 2013/2014 OWG - NIEUWS Jubbega - Hoornsterzwaag Jaargang 2013/2014 nummer 1 0516-461228 0516-462580 2 Woord van de voorzitter In uw handen heeft u het eerste programmaboekje van Over Welzijn Gesproken

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Leren in een rustig tempo en nog gezellig ook!!!

Leren in een rustig tempo en nog gezellig ook!!! COMPUTERCURSUSSEN in groepen of individueel PRESENTATIES ADVIES & HULP Uitgave najaar 2017 Locaties Bibliotheek van Veldhoven en Rundgraafpark complex Voor 50 + (en jonger) Door 50 + Leren in een rustig

Nadere informatie

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem Najaars brochure Seniorenraad Anzegem 2013 Activiteiten Kalender SENIORENUITSTAP 9 september Blankenberge ZOT VAN GEZOND 30 september Ansold KAARTING 7 oktober De Stringe DANSCAFE 4 november 9 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen 7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen ===================================== 21 maart Kienen Er staan weer

Nadere informatie

KBO Borkel en Schaft

KBO Borkel en Schaft KBO Borkel en Schaft Om te weten 2009-3 (maart/april) 1. Felicitatiedienst / Zieken- en huisbezoek Dora S. en Jaantje B. brengen namens ons allen felicitatiebezoeken aan onze leden op de lustrumjaren (55,

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 3 29 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR Belangenorganisatie senioren Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR 1 Welke voordelen biedt uw KBO lidmaatschap bij uw afdeling? HUL P NODIG - bij

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK Cursussen & Workshops Indonesisch Koken Beginners cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 10 lessen 105,00 Inclusief ingrediënten Gevorderden cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 6 lessen 66,00 Inclusief

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie