Woord van de redactie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woord van de redactie"

Transcriptie

1 DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 6: juni 2018 IBAN NL 27 RABO ================================================================ Woord van de redactie Wat een hitte!! Dat zijn we toch niet zo gewend. Het lijkt alsof ons klimaat steeds extremer wordt. Een warm voorjaar, gepaard met fikse regenbuien en onweer. Gelukkig viel dat in onze regio nog mee maar als je de berichten over overstromingen in straten en huizen leest, word je daar niet vrolijk van. De vakantieperiode breekt weer aan. Wanneer u weg gaat, wensen we u een fijne tijd toe. Mocht u thuis blijven dan hoop ik dat u toch een vakantiegevoel ervaart in uw eigen omgeving. Mededeling bestuur Oproep invalbezorgers: In de vorige Snippers deden we een oproep voor invalbezorgers. Gelukkig hebben een aantal personen zich hiervoor gemeld. Ze worden ingezet wanneer onze vaste bezorgers ziek zijn of op vakantie gaan. In de volgende maand juli verschijnt er geen Ons dus ontvangt u ook geen Snippers. Daarom worden de activiteiten van juli en augustus ook in deze Snippers aangekondigd. Attentie daarvoor! Ook de KBO dient zich te houden aan de nieuwe privacy-wet, die op 24 mei j.l. is ingegaan. Van KBO Brabant hebben we hierover een draaiboek ontvangen en dit is doorgesproken op onze bestuursvergadering. Ook zullen we dit onderwerp behandelen in de Kringvergadering omdat we binnen Valkenswaard, Dommelen en Borkel &Schaft hierover uniformiteit nastreven. We ontvingen van Ineke Hoevenaars een leuk verhaal over de interessante middag bij de bijenvriendelijke Aspergeteler in Eersel. Wij zijn blij dat de clubkascampagne van de Rabobank voor onze KBO 275,- heeft opgeleverd. Veel dank aan diegenen, die op ons gestemd hebben.

2 Activiteiten in de maand juni juli augustus. ****Elke dinsdagmiddag vanaf 13.30u: kaarten, tenzij anders vermeld.**** ATTENTIE: In verband met vakantie is Bommel Party Centrum gesloten van dinsdag 24 juli tot dinsdag 4 september. Dinsdag 17 juli is het dus voor de laatste keer kaarten en op dinsdag 4 september kan er weer worden gestart met kaarten. Sportieve activiteiten: Fietsen: Iedere maandagmiddag om 13.30u. Verzamelen op het Martinusplein. Het dragen van veiligheidshesjes is verplicht. Info: Nol Willems, tel: Wandelen: Donderdagmiddag om de 14 dagen om 13.30u. Verzamelen bij de IJshoeve, hoek Luikerweg/Venbergseweg. De wandelingen zijn op: 14 juni 28 juni 12 juli 26 juli 9 augustus 23 augustus. Info: Ad Muller, tel: Fotoclub In de maand juni zijn er veel van onze leden met vakantie. Daarom slaan we deze maand over. Woensdag 20 juni: Autotocht. Zoals ieder jaar, wordt deze tocht uitgezet door Ad en Toos de Bont. Het belooft weer een fijn tocht te worden door een gedeelte van ons mooie Brabant. We verzamelen op het Martinusplein om 12.45u. Vertrek: 13.00u. Aan deze autotocht zijn geen extra kosten verbonden. Wel betalen de meerijders 5,- aan de chauffeur, waar ze bij instappen (Zie afspraken meerijden: Anker blz. 8). Inschrijven voor deze tocht bij Elly Stalenberg, tel: of per mail: elstabar@gmail.com Tevens opgave chauffeurs. Woensdag 27 juni: Kanotocht over de Dommel. Verzamelen op de parkeerplaats van de Venbergse Watermolen bij de groene bouwkeet, Molenstraat 211 om 13.30u. Vertrek: 14.00u. We gaan in Canadese kano s, dus voor twee personen. Kosten: 13,- p.p. Betalen bij aanvang. In verband met het reserveren van het aantal boten, opgeven vóór 24 juni bij Elly Stalenberg, tel: of per mail: elstabar@gmail.com Voor de niet-kanoërs: Misschien is het leuk om de kanoërs te verwelkomen, rond 16.30u, op het terras bij de Venbergse Molen. Donderdag 5 juli: Zomerreis naar Oudenbosch en de Biesbosch Voor deze Kringreis heeft u zich al op moeten geven. Opstappen om 8.30u op de Markt in Valkenswaard en om 9.00u. op het Martinusplein. Wij wensen iedereen een prettige dag toe.

3 Dinsdag 10 juli: Kienen Locatie: Bommel Party Centrum Aanvang: 13.30u Er zijn weer mooie prijzen te winnen. Dinsdag 17 juli: Fotoclub. We gaan dan foto s maken in het Dommeldal, tussen Schepelweyen en het Gegraaf en tussen de twee bruggen. Verzamelen om 14.00u op de hoek van de Weegbree-Kornoeljelaan-de Voort. Info: Leo van de Kerkhof, tel: of kbodommelen@onsbrabantnet.nl Attentie veranderde datum!!!! Woensdag 18 juli: Afsluiting van het seizoen met barbecue. Locatie: Dommels Boeleke. Aanvang: 13.30u tot 18.00u Kosten: 10,- p.p. incl. koffie/thee. Overige consumpties komen voor eigen rekening. Tijdens deze middag kan men kaarten, jeu des boules spelen of gewoon buurten. Doet u mee aan kaarten of jeu des boules, kom dan echt om 13.30u. Voor diegenen, die later komen, graag om 16.00u aanwezig zijn. Opgeven voor deze activiteit vóór 12 juli bij Elly Stalenberg, tel: of per mail: elstabar@gmail.com De bijdrage van 10 p.p. kunnen worden voldaan bij aanvang van deze middag. Maandag 13 augustus: Verrassingsfietstocht. Vertrek: 11.00u vanaf het Martinusplein. De tocht is ongeveer 35 km lang Graag zelf voor lunchpakket zorgen en een koffiebeker meenemen. Er zal worden gefietst in groepen van 10 personen. De kosten voor deze fietstocht bedraagt 5,- p.p. Betalen bij aanvang. Opgeven bij Elly Stalenberg, tel: of per mail: elstabar@gmail.com Belangrijke activiteiten in de komende periode: Woensdag 19 september: Jeu des Boules. Zaterdag 22 september: Seniorenmarkt. Noteer deze data vast in uw agenda. Nadere info over deze activiteiten leest u in de volgende Snippers Overige mededelingen - Digi-D cursus. De eerste groep van 5 personen heeft de Digi-D cursus afgerond, die door de bibliotheek Valkenswaard werd gegeven. Met een heus certificaat, uitgereikt Wethouder Marchal, werd deze cursus afgesloten. Succes voor de volgende groepen!

4 - Alzheimercafé. De eerstvolgende bijeenkomst van het Alzheimer Café Valkenswaard/ Waalre is op dinsdag 26 juni a.s. De locatie is café-zaal de Dommelstroom in Dommelen (Bergstraat 32). Het thema van de laatste bijeenkomst vóór de vakantie is: Beleving van dementie. Je krijgt de diagnose: dementie. Alzheimer, vasculaire dementie of nog een andere vorm. Hoe verandert je leven? Hoe is dat? Wat doet het met je? Hoe ga je daar mee om? Onze gast van vanavond zal uit eigen ervaring vertellen. Het programma begint om en eindigt om uur. De zaal is open vanaf uur. Toegang is gratis. - Digitaal café Valkenswaard, iedere dinsdagochtend van 10 uur tot 12 uur. Digitale vragen? Stel ze in het digitaal café! Hoe werkt mijn tablet? Hoe zet ik een e-book op mijn e-reader? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? Tijdens het digitale caf é van de bibliotheek kunt u vragen stellen over internet, apps, tablet of smartphone. Toegankelijk voor iedereen. Over de vele mogelijkheden van de digitale bibliotheek kunnen we natuurlijk ook alles vertellen: - Het reserveren en verlengen van boeken via de online catalogus van de bibliotheek? - De app Bibliotheek Wise gebruiken, om altijd en overal te kunnen reserveren en verlengen? - Verlanglijstjes maken? - Leren hoe u e-books op tablet of e-reader kunt zetten? - De apps van de bibliotheek downloaden en gebruiken? Bibliotheekmedewerkers en deskundige vrijwilligers staan klaar om u persoonlijk te helpen. Breng zo mogelijk uw tablet, telefoon of laptop mee. - Samen eten Op 15 juni is er weer een eet&ontmoet in het café van de Belleman. Het eten begint om 18.30u. Aanmelden: eetenontmoet@wijkraaddommelen.nl - Bezoek aan bij-vriendelijke aspergeteler Dijkmans te Eersel op 24 mei Op de zonnige donderdagmiddag verzamelden 18 KBO leden zich op het Martinus plein voor een bezoek aan aspergeteler Dijkmans te Eersel. We werden enthousiast ontvangen met koffie en een soesje. De eigenaar Adrie Dijkmans vertelde met veel passie over de werkwijze en het hele reilen en zeilen van zijn bedrijf. Hij heeft de boerderij van zijn vader overgenomen en na een aantal jaren en veel overleg en denkwerk, tezamen met zijn vrouw, hebben zij besloten asperges

5 te gaan telen. Aanvankelijk met een paar rijtjes, wat met behulp van familie nog te doen was. Uiteindelijk is het een bedrijf geworden waar m. asperges staan, waar 2 keer per dag gestoken moet werden, waar 12 mensen werken - waarvan 2 mensen in vaste dienst - waar de familie nog steeds heel actief meewerkt en waar in deze asperge tijd - behoudens een paar uurtjes slapen alle uren alleen maar gewerkt wordt. Het bedrijf van de Adrie en Anita Dijkmans is een bijzonder bedrijf. n.l. bij-vriendelijk. Dit betekent, dat er maar 1 keer per jaar gespoten wordt tegen onkruid met een middel, waar de bijen absoluut niet van dood gaan. Spuiten gebeurt in de vroege ochtend of de late avond als er geen bijen in de buurt zijn. Om de bijen een aangenamer leven te geven worden jaarlijks bedden bloemen gezaaid, waar de bijen zich goed aan kunnen doen. Na de uitgebreide uiteenzetting hebben we de velden bezocht en hebben we de asperge stekers in actie gezien. Deze beschikken over een machine die de plastic optilt, daaronder wordt gestoken en de plastic wordt teruggelegd. De plastic is aan de onderkant zwart en bovenop wit, dit om de warmte en dus ook de groei beter te kunnen regelen. Na terugkeer werden we verrast met een glaasje frisdrank, heerlijke hapjes en een lekker kopje soep. Een zeer interessante middag!! Ineke Hoevenaars ************************************************************************************************* Wilt u hulp bij het invullen van uw belastingpapieren of hulp bij uw administratie, neem dan contact op met het secretariaat: tel: of kbodommelen@onsbrabantnet.nl De ledenadministratie wordt verzorgd door onze secretaris Leo van de Kerkhof, tel: of kbodommelen@onsbrabantnet.nl Bij wijzigingen van adresgegevens, overlijden, afmelden en het opgeven van nieuwe leden, graag dit aan hem doorgeven. Wanneer u zich afmeldt als KBO-lid, dient u het KBO-pasje in te leveren bij het secretariaat of bij één van de bestuursleden De ouderenadviseur voor KBO Dommelen is Elly Stalenberg. Voor een afspraak of inlichtingen kunt u bellen, tel: of elstabar@gmail.com Berichten van langdurige ziekte of ziekenhuisopname kunnen worden doorgegeven aan Marjo van Beek, tel: Zij zal deze mensen, namens ons allen, een kaartje sturen of een bezoekje brengen.

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 5:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Leo van de Kerkhof Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 8:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 11:

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 6: juni 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober 2017.

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober 2017. DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 IBAN NL 27 RABO 0 1118 01 575 Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 3: maart 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 9:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 2:

Nadere informatie

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 10: november 2017

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 10: november 2017 DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 IBAN NL 27 RABO 0 1118 01 575 Redactie: Margriet Akkermans Editie 10:

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 7:

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 2: februari 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018.

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018. JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018. Geachte leden. Het jaar 2018 was ons jubileumjaar. Onze afdeling bestond in januari 60 jaar. Deze maand hadden we uitgekozen om samen met onze leden

Nadere informatie

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017.

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017. KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017. Geachte leden. We kunnen weer terugkijken op een goed en geslaagd verenigingsjaar. De verenigingsactiviteiten

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

JOURNAAL no 4 2 April 2019

JOURNAAL no 4 2 April 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 4

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 7: augustus 2017

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 7: augustus 2017 DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 IBAN NL 27 RABO 0 1118 01 575 Redactie: Margriet Akkermans Editie 7: augustus

Nadere informatie

JOURNAAL no 6 3 Juni 2019

JOURNAAL no 6 3 Juni 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 6

Nadere informatie

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft

Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten 2012 10 (november / december) Inhoud Nieuwe zorgverzekering Betalen in het dorpshuis Ledennieuws Eetpunt in D n Teut Kienen in het dorpshuis Ma 10-12

Nadere informatie

DE SNIPPERS JUBILEUMSNIPPERS

DE SNIPPERS JUBILEUMSNIPPERS DE SNIPPERS Informatiebulletin Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel:2019431 Redactie: Margriet Akkermans Editie 1: januari 2018 Bankrekening: KBO afd.dommelen IBAN NL 27 RABO 01118 01 575 ================================================================

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen I N H O U D Uitnodiging thema avond Uitnodiging bijeenkomst vrijwilligersverzekeringen Maatjesproject Mantelzorgdagen Activiteiten steunpunt Mantelzorg Alzheimer café Hulp bij PGB nodig? Uitnodiging thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 3:

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN Schooljaar 2017/2018, nr. 1 SEPTEMBER, OKTOBER ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gemonde,

Nadere informatie

DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG

DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG DE BIBLIOTHEEK HELPT JE DIGITAAL OP WEG 2018-2019 Ik wil meer kunnen met mijn computer, tablet en smartphone Draai om voor Hulp bij taal De bibliotheek helpt je digitaal op weg Ik heb nog geen ervaring

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155

Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155 Voorjaarsreisje. Beste leden voor ons voorjaarsreisje op woensdag 24 Juni zijn nog plaatsen open,voor die

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

JOURNAAL no. 1 Jan. 2019

JOURNAAL no. 1 Jan. 2019 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

Subject: PVGE afd.awv nieuwsflits! #04 (19 februari 2018) From: Secretariaat PVGE afd.awv awv.nl> Date: :50 To:

Subject: PVGE afd.awv nieuwsflits! #04 (19 februari 2018) From: Secretariaat PVGE afd.awv awv.nl> Date: :50 To: Subject: From: Secretariaat PVGE afd.awv Date: 20 2 2018 00:50 To: bekijk deze e-mail in uw browser #04 19 februari 2018 In deze NieuwsFLITS!: Voorlichting openbaar vervoer in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015 K B O afd. Berkel en Rodenrijs mei tot en met juli 2015 Nieuwsbrief Redactie Nieuwsbrief: Trees Verbraeken,Watersnip28 2651 ZA Berkel en Rodenrijs.Telefoon:5117969 e-mail: exbakker@upcmail.nl Secretaris:

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

De Meerstede Augustus 2016

De Meerstede Augustus 2016 Activiteiten programma De Meerstede Augustus 2016 Mededeling: De zomerbingo is donderdag 1 september. Graag deelnemers- kaarten kopen vóór 22 augustus. Kosten intern 3.00; graag strippenkaart meenemen.

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten Doe mee

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten Doe mee Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten 2013 05 (mei / juni) Dinsdag morgen Jeu de Boules Woensdag middag Fietsen Za 8 juni Rabo Fietstocht. Inschrijfnr.17206675 Wo 12 juni Excursie Kamelen

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

11:00 Meer Bewegen voor Ouderen Groep 2 Ontmoeting 1 en 2 14:30 Natuur Ontmoeting 2 13 Zaterdag 10:30 H. Mis Ontmoeting

11:00 Meer Bewegen voor Ouderen Groep 2 Ontmoeting 1 en 2 14:30 Natuur Ontmoeting 2 13 Zaterdag 10:30 H. Mis Ontmoeting Juli 1 Maandag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 2 Dinsdag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 3 Woensdag 10:30 H. Mis Ontmoeting 2 4 Donderdag 5 Vrijdag 10:00 Bibliotheek huiskamer BG 14:00 Uitbus

Nadere informatie

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Januari 2015 Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 We beginnen 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod voorjaar 2018 Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod voorjaar 2018 Wil je handiger worden met

Nadere informatie

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 . Maandelijks convocaat voor de leden van het Katholiek Vrouwengilde van Tegelen en omstreken Jaargang 51 Nr. 1 januari 2015 Redactie: Tiny Testroote Contactadres voor

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen I N H O U D Voorwoord Terugblik Dag van de Mantelzorg Wakker blijven na een slechte nacht Mantelzorg en zorgverzekeringen Activiteiten voor mantelzorgers Boekentip! Alzheimer café Nijkerk Voorwoord Beste

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Afdeling Varsseveld. Uitnodiging februari / maart. Secretariaat: Ans Bijenhof tel:

Afdeling Varsseveld. Uitnodiging februari / maart. Secretariaat: Ans Bijenhof tel: Afdeling Varsseveld Uitnodiging februari / maart 2017 Secretariaat: Ans Bijenhof tel: 0315-242785 email: abijenhof1953@gmail.com Uitnodiging voor de afdelingsvergadering op donderdag 23 februari 2017 in

Nadere informatie

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 Literatuurgroepen maandag 23 september. 1x per maand op maandag of donderdag maandag, donderdag 9.30 11.30 uur 12,50 (uitgaande van 5 bijeenkomsten)

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2009

Activiteitenprogramma 2009 Activiteitenprogramma 2009 Zaterdag 4 april Openingstocht Seizoen Rondje Appingedam Ontmoetingsdag "vrienden Wirdumerklap" Even weer bootcontact met een leuke tocht op het Damsterdiep. Ik ontvang jullie

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. Deel 2 Specifieke informatie over De Wanne Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. De zorginstelling heeft 44 zorgappartementen en verhuurt

Nadere informatie

Mantelzorg Gemeente Moerdijk. Mantelzorg MEI Beste Mantelzorger

Mantelzorg Gemeente Moerdijk. Mantelzorg MEI Beste Mantelzorger Mantelzorg MEI 2019 Beste Mantelzorger Voor de komende maanden zijn de volgende activiteiten en Themabijeenkomsten al bekend, u kunt de data vast in uw agenda noteren. Themabijeenkomsten 4 Juni : NAH (Niet

Nadere informatie

Met trots presenteert de afdeling Vrije Tijd:

Met trots presenteert de afdeling Vrije Tijd: Met trots presenteert de afdeling Vrije Brabants Walfestival met Corry Konings Vrijdagmiddag 25 april 33,00 inclusief entree en 2 consumpties Woensdrecht 1 vrijwilliger per 3 deelnemers Dagtochtennummer:721403

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli augustus

Nieuwsbrief juli augustus Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juli Nieuwsbrief juli augustus 2017-2018 augustus 2 Zwemles groep 5-6

Nadere informatie

Vereniging van Oud-Medewerkers van Avans Hogeschool. Nieuwsbrief juni 2018 ACTIVITEITENPROGRAMMA TWEEDE HALFJAAR 2018

Vereniging van Oud-Medewerkers van Avans Hogeschool. Nieuwsbrief juni 2018 ACTIVITEITENPROGRAMMA TWEEDE HALFJAAR 2018 Vereniging van Oud-Medewerkers van Avans Hogeschool Nieuwsbrief juni 2018 ACTIVITEITENPROGRAMMA TWEEDE HALFJAAR 2018 NB. Dit is een vooruitblik op de geplande activiteiten in de tweede helft van dit jaar.

Nadere informatie

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod winter/voorjaar 2018 Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod winter/voorjaar 2018 Wil je handiger

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK Secretariaat: Schoolstraat 17, 4841 XC Prinsenbeek tel: 06-25008445. JAARGANG 31 rienus.huijbregts@casema.nl www.kboprinsenbeek.nl website: Bankrekening: NL07 RABO

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2015 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Kosten extern: consumptie Zaal open uur Aanvang uur

De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Kosten extern: consumptie Zaal open uur Aanvang uur Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2016 Mededeling: Dinsdag 4 oktober is er geen hersengym. Dinsdag 4 oktober Jeu de boules De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Donderdag 6 oktober Jubileumfeest

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Onderwerp: Aankondiging eerste cursussen najaar 2018 Van: SeniorWeb Datum: :48 Aan: Men nk <hmen

Onderwerp: Aankondiging eerste cursussen najaar 2018 Van: SeniorWeb Datum: :48 Aan: Men nk <hmen Onderwerp: Aankondiging eerste cursussen najaar 2018 Van: SeniorWeb Datum: 30-8-2018 9:48 Aan: Men nk A.s. vrijdagmiddag, 31 augustus, is een speciaal inloopspreekuur,

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo. Jaargang 02 nummer 02 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 maart: Jaarvergadering. Aanvang 13.30 uur in Ellenhof.

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Taal en digitaal Cursusprogramma

Taal en digitaal Cursusprogramma Taal en digitaal Cursusprogramma januari - juli 2017 Een leven lang blijven leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten KBO Valkenswaard Presenteert

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten KBO Valkenswaard Presenteert Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten 2013 04 (april/mei) Dinsdag morgen Jeu de Boules Woensdag middag Fietsen Zondag 5 mei Artiestenmiddag Di 7 mei Kienen Ma/Wo 6/8 mei Meerdaagse reis KBO

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 25-04-2018. Agenda: 11 mei: Eten bij Kok Experience aanmelden bij Erika

Nadere informatie

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter, november 2016

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter, november 2016 K B O afd. Berkel en Rodenrijs november 2016 Nieuwsbrief Redactie Nieuwsbrief: Trees Verbraeken,Watersnip28 2651 ZA Berkel en Rodenrijs.Telefoon:5117969 e-mail: exbakker@upcmail.nl Secretaris: Jeanne Bloom,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 OUD PAPIER Donderdag 14 juli en 11 augustus wordt oud papier opgehaald. We starten om 18.30 uur vanaf de Hoebensstraat en hoek Bredeweg/Beurseland. Zet het oud papier goed

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 april 2017 - jaargang 94 - nr. 08 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR Belangenorganisatie senioren Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR 1 Welke voordelen biedt uw KBO lidmaatschap bij uw afdeling? HUL P NODIG - bij

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

MAGAZINE. oefengroepen: Aangepast wandelen iedere dinsdagmiddag van uur tot uur, daarna gezamenlijk koffietheedrinken,

MAGAZINE. oefengroepen: Aangepast wandelen iedere dinsdagmiddag van uur tot uur, daarna gezamenlijk koffietheedrinken, 1 Jaargang 20 nr.7 augustus2018 MAGAZINE website www.rpvbaarnsoest.nl e-mail rpvbaarnsoesteo@gmail.com SNS bank iban rek.nr. NL41SNSB094.43.67.461 te Soest oefengroepen: Aangepast wandelen iedere dinsdagmiddag

Nadere informatie