Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen"

Transcriptie

1 KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 6: juni 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: E: Bankrekening: IBAN NL 27 RABO , t.n.v. KBO afd. Dommelen Woord van de redactie We zitten midden in het voorjaar en de zomer staat voor de deur. Volgens de berichten wordt het wéér een hete zomer maar minder droog. De hitte zal worden afgewisseld met hevige regenbuien. We zullen de paraplu dan maar in de buurt houden. We wensen iedereen een fijne zomer toe. Gaat u op vakantie of blijft u thuis, we hopen dat het voor iedereen een mooie tijd wordt. Tot ziens! Mededeling bestuur Vanwege de vakantieperiode verschijnt het maandblad Ons in de maand juli niet. Daarom ontvangt u in die maand ook onze eigen nieuwsbrief niet. In deze Snippers staan dus ook de activiteiten van de maand juli. Aandacht hiervoor. Helaas hebben we de kanotocht moeten afblazen vanwege onvoldoende deelnemers. Volgend jaar willen we toch weer proberen deze door te laten gaan maar dan in de maand mei. Wellicht is juni geen geschikte maand hiervoor. Veel leden op vakantie. In de bijlage treft u de info aan over onze zomerreis. Het is weer een mooi programma. Denk aan het opgeven op 11 juni. We hebben van Anneke Kop een mooi verhaal ontvangen over de excursie naar het Waterschap en van Ellie van de Kerkhof een leuk verslag over het bezoek aan de beeldentuin van Margriet Hennekens. Beide dames: Bedankt voor deze bijdragen.

2 Nieuwe leden Dhr. Frans van der Made Mw. Marianne van der Made - Wolf Mw. Marianne Verdijsseldonk Bosveld Dommelen Dommelen Dommelen Wij wensen jullie een plezierige tijd toe bij onze KBO en we hopen je vaak op onze activiteiten te mogen ontmoeten. Activiteiten in de maand juni/ juli/augustus ****Elke dinsdagmiddag vanaf 13.00u: kaarten, tenzij anders vermeld.**** In verband met vakantie is Bommel Party Centrum gesloten van dinsdag 2 juli tot dinsdag 3 september. Dinsdag 2 juli is het dus voor de laatste keer kaarten en op dinsdag 3 september kan er weer worden gestart met kaarten. Sportieve activiteiten: Fietsen: De fietsclub is actief iedere maandagmiddag om 13.30u. Verzamelen op het Martinusplein. Info: Nol Willems, tel: Wandelen: Donderdagmiddag om de 14 dagen. ATTENTIE: we mogen niet meer verzamelen bij de Ijshoeve! We verzamelen daarom om 13.30u op het Martinusplein. Van daaruit gaat er gewandeld worden. De wandelingen zijn op: 13 juni 27 juni 11juli 25 juli 8 aug. Info: Ad Muller, tel: Dinsdag 11 juni: kienen. Locatie: Bommel Party Centrum Aanvang: 13.30u. Leuke prijzen zijn er te winnen. Dinsdag 11 juni: Opgeven zomerreis. Locatie: Bommel Party Centrum. Aanvang: 13.30u tot 14.30u. De kosten voor deze reis zijn 61,- p.p. Graag contant betalen. De verdere informatie voor deze reis treft u aan in de bijlage. Dinsdag 18 juni: Fotoclub Deze keer gaan we foto s maken bij de Klotputten aan de Onze Lieve Vrouwedijk in Waalre. Dit is het nieuwe natuurgebied voor en onder de snelwegen als je richting MMC rijdt. Verzamelen om 14.00u bij het Brabants Genot aan de Heikantstraat. Gewoon een middagje gezellig foto s maken.

3 Attentie: De fotomiddagen op 16 juli en 20 augustus gaan in de vakantieperiode gewoon door. Helaas zijn op dit moment de locatie s nog niet bekend. De leden van de fotoclub worden hierover tijdig geïnformeerd. Andere belangstellenden kunnen contact opnemen met: Leo van de Kerkhof, tel: of kbodommelen@onsbrabantnet.nl Woensdag 26 juni: Autotocht. Zoals ieder jaar wordt deze tocht uitgezet door Ad en Toos de Bont. Ad en Toos melden ons het volgende: Met veel plezier is er weer een autotocht uitgezet door het Brabants en Limburgs landschap. We vinden dat het een mooie tocht is geworden. Er zitten twee stopplaatsen in op de heenweg. Die is dan ook wat langer dan de weg terug. De tocht is totaal gemiddeld 73 km. lang. Het eindpunt is een bijzondere locatie in Limburg. Het terras, waar we neerstrijken, is dit jaar genomineerd voor een van de mooiste terrassen van Limburg. Ze hebben heerlijk ijsgebak en Limburgse vlaai. Dus dat wordt genieten samen. Natuurlijk zit er ook weer een quiz van 10 vragen in de route. We nodigen graag iedereen uit om eens mee te gaan met de autotocht. Je kunt altijd wel bij iemand instappen, je hoeft dus niet zelf te rijden maar dat kan natuurlijk wel. Aan deze autotocht zijn geen extra kosten verbonden. Door een gift kan er koffie/thee met vlaai door de KBO worden aangeboden. Wel betalen de meerijders 5,- aan de chauffeur waar ze bij instappen (Zie afspraken meerijden: Anker blz. 8). Inschrijven voor deze tocht vóór zondag 23 juni bij Elly Stalenberg, tel: of per mail: elstabar@gmail.com Woensdag 3 juli: Zomerreis. Voor deze Kringreis heeft u zich al opgegeven op dinsdag 11 juni. Uitgebreide informatie over deze reis treft u aan in de bijlage. Wij wensen iedereen een prettige dag toe. Dinsdag 9 juli: Kienen. Locatie Bommel Party Centrum Aanvang: 13.30u Er zijn weer mooie prijzen te winnen. Attentie:In de maand augustus is er geen kienen vanwege vakantie. Woensdag 17 juli: Afsluiting van het seizoen met barbecue. Locatie: Dommels Boeleke. Aanvang: 13.30u tot ca.18.00u Kosten: Vanwege een gift zijn de kosten voor deze middag 7,50 p.p. incl koffie/thee. Overige consumpties komen voor eigen rekening. Tijdens deze middag kan men kaarten, jeu des boules spelen of gewoon buurten. Doet u mee met kaarten of jeu des boules, kom dan echt om 13.30u Voor diegenen, die later komen, graag om 16.00u aanwezig zijn. Opgeven voor deze activiteit vóór zondag 14 juli bij Elly Stalenberg, tel: of per mail: elstabar@gmail.com De bijdrage van 7,50 p.p. kunnen worden voldaan bij aanvang van deze middag

4 Belangrijke activiteiten in de komende periode: Dinsdag 13 augustus: Verrassingsfietstocht. Bij slecht weer wordt deze tocht verzet naar 20 augustus. Noteer deze data vast in uw agenda. Nadere info over deze activiteit leest u in de volgende Snippers - Alzheimercafé. Overige mededelingen De maandelijkse bijeenkomst van het Alzheimercafé Valkenswaard/ Waalre is op dinsdag 25 juni a.s. De locatie is als vanouds café-zaal de Dommelstroom in Dommelen. De avond staat in het teken van Muziek en dans. Hans van Dul DJ zal de avond begeleiden met muziek van toen en nu. Bewegen wordt door alle deskundigen geadviseerd voor mensen met dementie. Als je daar dan ook nog plezier bij hebt, is het effect optimaal. En om dat te doen met de mensen, die je in het Alzheimer Café ontmoet, is het helemaal top. Het programma begint om 19.30u en eindigt om 21.00u. De zaal is open vanaf 19.00u. Toegang is gratis - Toneelvereniging de Kempengalm te Bergeijk Deze vereniging bestaat 75 jaar. Daarom organiseren zij een openluchtspektakel met als titel: Zomer 65. Deze avonden worden gehouden op juni en op juli. Aanvang: 20.00u. Locatie: Kerkplein Weebosch. Kaarten reserveren kan vanaf 28 mei op: Kosten 14,- p.p - Bezoek aan de beeldentuin van Margriet Hennekens. Dinsdagmiddag 28 mei werden we om half twee hartelijk ontvangen door Margriet Hennekens, beeldhouwer, lid van onze KBO en wonend in Dommelen. Op haar gezellige, gelukkig overdekte terras, stonden de koffie en thee al klaar. Het weer was een beetje twijfelachtig en er viel af en toe een buitje. In haar mooie tuin heeft ze prachtige, zelfgemaakte beelden staan, waarover ze ons, een groepje van 10 KBOleden, graag wat wilde vertellen en laten zien. Ze begint met ons te vertellen wat voor opleiding ze heeft gedaan. Vanaf 1995 heeft Margriet een 7-jarige opleiding Beeldhouwen gedaan op de kunstacademie in Neerpelt, en vervolgens 6 jaar vakmanschap Steenkappen geleerd bij Joop Uttens. Ook heeft ze in Pietrasanta in Italië 2 keer een maand gewerkt met een internationaal gezelschap van beeldhouwers. Vol enthousiasme, maar heel bescheiden, vertelt ze over haar werk. Veel van haar beelden lijken abstract, maar hebben een diepere betekenis. Ze vertellen over het leven van mensen, het ontmoeten, de liefde, het samengaan en loslaten.

5 Na de koffie/thee maken we een rondje door de tuin, en krijgen we nog wat extra uitleg. Niet alles heeft een diepere betekenis, er staan ook enkele beelden van o.a. konijntjes en vogels. In haar werkplaats achter in de tuin, staan verschillende werkstukken waar nog aan gewerkt wordt, zoals een zwaan. Er is nieuw werk te zien en werk dat ze tijdens haar opleiding heeft gemaakt, zoals torso s en voelvormen. De meeste beelden zijn van harde steen, zoals marmer, graniet en arduin, maar ook brons, hout en polyester zijn gebruikte materialen. Wat is het fijn, om in zo n tuin met zoveel mooie beelden rond te lopen en te kijken, dat is echt genieten! We sluiten af met een gezellig glaasje, voor wie dat wil. Margriet, bedankt, het was super!! Ellie van de Kerkhof - Verslagje van de excursie naar Waterschap De Dommel. Op donderdag 23 mei verzamelden zich 24 mensen voor de excursie. Voor het eerst sinds dagen weer eens een zonnetje en kon de jas in de auto blijven. We waren keurig op tijd bij het waterschap, waar 2 mensen, die de middag zouden verzorgen, ons stonden op te wachten. Het was prima georganiseerd en in een mooie ruimte kregen we met Power Point en twee filmpjes uitleg over het waterschap. Wat doen zij, hoe ziet de organisatie er uit, wat doen ze met ons belastinggeld en hoe gaat het water zuiveren er aan toe. Een praatje van een uur, daarna koffie en thee en daarna een rondleiding over het immense terrein en zagen we de verschillende fases van het zuiveren. Weet U dat we per persoon 120 liter water per dag gebruiken? Dat is erg veel en we moeten in de toekomst bewuster omgaan met water, zeker nu in deze droge jaren wordt dat duidelijk. Wat voor de meesten van ons ook nieuw was, is dat Waterschap De Dommel en Brabant Water twee verschillende organisaties zijn. Via Brabant Water krijgen wij ons drinkwater en zij pompen dat omhoog uit het grondwater van 300 meter diepte. Waterschap De Dommel zuivert het water dat via het riool uit de regio bij hen binnenkomt. Dat zuiveren gaat in verschillende fases en uiteindelijk wordt het via rivieren naar de zee getransporteerd. De sprekers waren enthousiast, maar wij ook, we kregen erg veel nieuws te verwerken, het was een zeer leerzame middag. Tegenwoordig zijn bijna alle ruimtes overdekt, zodat de omgeving weinig overlast heeft van vieze rioolgeuren. Er worden ook lavasteentjes gebruikt, die de geuren neutraliseren. In de eerste fase wordt alles door een grove en een fijne zeef gehaald. We keken onze ogen uit wat er allemaal omhoog werd gehaald. Luiers, billendoekjes, wattenstokjes enz. enz. Dat wordt dus allemaal door de toilet, de w.c. gespoeld. Dan wordt het zand en slib eruit gehaald en hier wordt later asfalt van gemaakt. Daarna worden in een supergroot bad bacterieen uitgezet, zij reinigen het water doordat ze de verkeerde cellen opeten, die dan naar beneden zakken. In de volgende fase wordt er zuurstof aan toegevoegd. En in elke fase wordt het water steeds schoner en uiteindelijk kan het geloosd worden, terug

6 naar de Dommel. Alles is geautomatiseerd en er lopen maar weinig mensen op het terrein. Om 16 uur, veel informatie rijker, weer op weg naar huis. Een hele leuke middag gehad!!! Anneke Kop Tijdens de activiteiten van onze KBO afdeling en bij activiteiten van de KBO kring, worden er vaak foto s gemaakt. Deze kunnen voor publicatie gebruikt worden. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, wilt u dit dan melden bij onze afdeling: kbodommelen@ onsbrabantnet.nl De ledenadministratie wordt verzorgd door onze secretaris Leo van de Kerkhof, tel: of kbodommelen@onsbrabantnet.nlbij wijzigingen van adresgegevens, overlijden, afmelden en het opgeven van nieuwe leden, graag dit aan hem doorgeven. Wanneer u zich afmeldt als KBO-lid, dient u het KBO-pasje in te leveren bij het secretariaat of bij een van de bestuursleden De ouderenadviseur voor KBO Dommelen is: Elly Stalenberg. Voor vragen of inlichtingen kunt u bellen, tel: of mailen: elstabar@gmail.com Berichten van langdurige ziekte of ziekenhuisopname kunnen worden doorgegeven aan Marjo van Beek, tel: Zij zal deze leden, namens ons allen, een kaartje sturen of een bezoekje brengen.

7 Dagtocht naar de klompenmaker in Dussen en Willemstad Beste KBO-ers De reiscommissie is er weer in geslaagd om U een hele mooie reis aan te bieden. Let Op: Op Woensdag 3 Juli en niet op Donderdag houden we onze zomerreis. We vertrekken s morgens om 8:00 uur bij De Zoete Inval op de Nw. Waalreseweg, vervolgens rijden we naar het St. Martinusplein in Dommelen, daarna rijden we via de Markt in Valkenswaard naar Dussen, waar we om +/ uur aankomen bij de Klompenmaker Den Dekker. Hier worden we ontvangen met een lekker kopje koffie of thee met gebak. Daarna krijgt U een amusante uitleg en demonstratie klompen maken. Tot slot krijgt U een goede koffietafel met kroket. Na de koffietafel rijden we naar het vestingstadje Willemstad. Hier hebben we nog voldoende tijd om het stadje te verkennen. Als je een stadswandeling o.l.v. een gids maakt, breng je ook een bezoek aan het Mauritshuis. De gids leidt je dan langs alle bezienswaardigheden in dit bijzondere gebouw. De koepelkerk is ook een bezienswaardigheid. Verder kun je over de wallen naar Volkeraksluizen lopen, dit zijn de grootste binnenvaart schutsluizen van Europa. Het oude haventje moet ook een bezienswaardigheid zijn. Verder zijn er voor de liefhebbers natuurlijk ook nog de bekende winkeltjes en terrasjes. Na enige tijd vertrekken we naar ons diner adres in Casteren, waar we aanschuiven voor een heerlijk 3 gangen diner. Let op: De consumpties zijn voor eigen rekening. Na het diner vertrekken we weer huiswaarts waar we om +/ uur weer bij de laatste halte zijn. De kosten voor deze mooie reis zijn p.p. Contant te voldoen bij inschrijving. Let op! De inschrijving wordt gehouden op dinsdag 11 juni a.s.: voor KBO Dommelen in Partycentrum De Bommel van tot uur. Teruggave van het betaalde bedrag is in speciale omstandigheden mogelijk na goedkeuring door de reiscommissie. U krijgt dan het betaalde bedrag minus de gemaakte kosten terug. Annulering van de reis is voor Uw eigen risico. Wel altijd doorgeven als U niet mee kunt gaan, dan kunnen we misschien nog iemand anders blij maken. Er worden tijdens deze reis foto s gemaakt, wie bezwaar heeft moet dit melden tijdens de inschrijving. Uiteraard is deelname aan deze reis geheel voor eigen verantwoordelijkheid. KBO is oor geleden schade. Er kunnen helaas geen mensen in een rolstoel mee. Reserveren is niet mogelijk. Bij 60 deelnemers wordt er een wachtlijst gemaakt en wordt er gekeken of het financieel mogelijk is om een 2 e bus in te zetten. De reiscommissie wenst U een hele mooie dag. Voor eventuele vragen of inlichtingen kunt u contact opnemen met Jan Geurts tel INSCHRIJFSTROOK: ********************************************** Naam:. Reis op woensdag 3 juli naar Dussen & Willemstad Naam:. Adres:. Adres:. KBO Lidnr:. Lidnr:.. Mobiel tel Opstappen KBO Mobiel tel O uur Zoete Inval O uur St. Martinusplein Dommelen O uur Markt Valkenswaard O Aankruisen wat van toepassing is. Gebruikt U een dieet? Zo Ja welk: ************************ Invullen door de administratie Inschrijf nr Inschrijf nr

JOURNAAL no 6 3 Juni 2019

JOURNAAL no 6 3 Juni 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 6

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 7: aug. 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 6:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 5:

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 3: maart 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Leo van de Kerkhof Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 8:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 9:

Nadere informatie

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 10: november 2017

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 10: november 2017 DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 IBAN NL 27 RABO 0 1118 01 575 Redactie: Margriet Akkermans Editie 10:

Nadere informatie

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober 2017.

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober 2017. DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 IBAN NL 27 RABO 0 1118 01 575 Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 11:

Nadere informatie

DE SNIPPERS. Woord van de redactie

DE SNIPPERS. Woord van de redactie DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 Redactie: Margriet Akkermans Editie 2: februari 2017. Woord van de redactie Deze eerste week van februari

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 2: februari 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 2:

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 7:

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 3 mei / jun 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 3:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017.

Nieuwsbrief mei 2017. 1947 2017 Nieuwsbrief mei 2017. Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Buurtvereniging De Heikant bestaat 70 jaar en dit willen we graag op een bijzondere manier met jullie allemaal vieren! Er is een

Nadere informatie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie 1 #16 4 mei 2019 In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie JUBILEUM-UITNODIGING -herinnering- (10 juli) Hierbij nodigt het

Nadere informatie

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen

7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen 7 Maart Viering st Jozef Smakt Mogelijkheid tot het bijwonen van de H.Mis om half drie. We gaan per auto, liefhebbers kunnen fietsen ===================================== 21 maart Kienen Er staan weer

Nadere informatie

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 25-04-2018. Agenda: 11 mei: Eten bij Kok Experience aanmelden bij Erika

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging. Wij wensen jullie allen. weer veel plezier in 2015!!

We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging. Wij wensen jullie allen. weer veel plezier in 2015!! 2015 We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging Wij wensen jullie allen weer veel plezier in 2015!! Het Bestuur De kleurendruk van de kalender is mede mogelijk gemaakt

Nadere informatie

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Januari 2015 Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 We beginnen 2015

Nadere informatie

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018.

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018. JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018. Geachte leden. Het jaar 2018 was ons jubileumjaar. Onze afdeling bestond in januari 60 jaar. Deze maand hadden we uitgekozen om samen met onze leden

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10

Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10 Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10 Wandelen Informatieavond Website (strookje) Op vrijdag 30 september 2016 naar Mook (Heumense-Mookerschans). Op vrijdag 28 oktober

Nadere informatie

KOM BIJ ONS

KOM BIJ ONS KOM BIJ ONS www.kbokringbergeijk.nl/riethoven Activiteiten September 2019 Dinsdag 8 okt. 13.30 u. Samen Kienen Hofstek Donderdag 10 okt. 10.30 u. Rondleiding Parktheater door Catrien Mitzer met aansluitend

Nadere informatie

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017.

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017. KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017. Geachte leden. We kunnen weer terugkijken op een goed en geslaagd verenigingsjaar. De verenigingsactiviteiten

Nadere informatie

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht.

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht. Voor informatie 026 359 9007 Peter Evers 026 359 9802 vgpp@gelderland.nl www.vgpp.nl Uitnodiging Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten maart 2015 #3. Onze jarigen. Uitwisseling van informatie over de WMO.

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten maart 2015 #3. Onze jarigen. Uitwisseling van informatie over de WMO. Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten maart 2015 #3 Dinsdagmorgen Darten Woensdagmiddag Wandelen Dinsdag 3 maart Kienen Dorpshuis 13.30u Donderdag 12 maart Gezamenlijk eten Valkenswaard v.a.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2017 Jaargang 3 uitgave 4

NIEUWSBRIEF augustus 2017 Jaargang 3 uitgave 4 NIEUWSBRIEF augustus 2017 Jaargang 3 uitgave 4 Bestuur KBO Hoensbroek Voorzitter: Wim Bassant 06-51580326 Secretaris: Kees van Zijl 06-51380588 Penningmeester: Louis Bos 045-5210633 In deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

Zonnige groet, Robert van der Veer

Zonnige groet, Robert van der Veer Vakantie modus De vakantieperiode nadert zijn einde. September is de maand dat veel mensen weer aan het werk gaan, al zijn er ook nog mensen op vakantie. De één heeft de afgelopen periode de caravan achter

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

JOURNAAL no 4 2 April 2019

JOURNAAL no 4 2 April 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 4

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

Weg met dat vieze water! Alles wat je moet weten over afvalwater

Weg met dat vieze water! Alles wat je moet weten over afvalwater Weg met dat vieze water! Alles wat je moet weten over afvalwater Nederland is een land van water. Met veel beken, sloten en rivieren. Het water dat door deze beken, sloten en rivieren stroomt noemen we

Nadere informatie

Overzicht activiteiten MVSV in 2014

Overzicht activiteiten MVSV in 2014 Overzicht activiteiten MVSV in 2014 2014 Was voor MVSV het eerste volledige jaar dat we van ons nieuwe clubhuis en vaarwater konden genieten. Als club hebben we een goed jaar achter de rug met een aantal

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2009

Activiteitenprogramma 2009 Activiteitenprogramma 2009 Zaterdag 4 april Openingstocht Seizoen Rondje Appingedam Ontmoetingsdag "vrienden Wirdumerklap" Even weer bootcontact met een leuke tocht op het Damsterdiep. Ik ontvang jullie

Nadere informatie

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar -

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar - Panningen april 2007 Hallo Buurtgenoten. Dit jaar is voor onze buurt een speciaal jaar want dan vieren wij het 40 jarige bestaan van Buurtvereniging Nobis. We proberen een aantal activiteiten extra leuk

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Geachte Lezers, Er is al enige tijd een smoelenbord in de maak, naar verwachting zal deze na de zomerstop klaar zijn.

Geachte Lezers, Er is al enige tijd een smoelenbord in de maak, naar verwachting zal deze na de zomerstop klaar zijn. NIEUWSBRIEF 7 e jaargang juli/aug 2019 nr.3 onder redactie van het secretariaat van CCN-Z Geachte Lezers, Inmiddels alweer mijn derde nieuwsbrief tevens de laatste voor onze zomerstop. Aangezien de tijd

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen

Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen Naald &en Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen Dit jaar is onze gast Marianne van Helvoort, zij verkoopt Liberty stoffen. Kijk

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 7: augustus 2017

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 7: augustus 2017 DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 IBAN NL 27 RABO 0 1118 01 575 Redactie: Margriet Akkermans Editie 7: augustus

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft

Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten 2012 10 (november / december) Inhoud Nieuwe zorgverzekering Betalen in het dorpshuis Ledennieuws Eetpunt in D n Teut Kienen in het dorpshuis Ma 10-12

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK 1-2017 Beste dorpsgenoten De lente is al aardig op gang gekomen. De narcissen en tulpen bloeien volop en de vogels zijn al druk in de weer om een nestje te bouwen. Tijd voor de geboorte van een nieuw item,

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Subject: PVGE afd.awv nieuwsflits! #06 (31 maart 2018) From: Secretariaat PVGE afd.awv awv.nl> Date: :58

Subject: PVGE afd.awv nieuwsflits! #06 (31 maart 2018) From: Secretariaat PVGE afd.awv awv.nl> Date: :58 Subject: From: Secretariaat PVGE afd.awv Date: 31 3 2018 00:58 bekijk deze e-mail in uw browser #06 31 maart 2018 In deze NieuwsFLITS!: Kunst & Cultuur naar Museum Insel Hombroich

Nadere informatie

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015 K B O afd. Berkel en Rodenrijs mei tot en met juli 2015 Nieuwsbrief Redactie Nieuwsbrief: Trees Verbraeken,Watersnip28 2651 ZA Berkel en Rodenrijs.Telefoon:5117969 e-mail: exbakker@upcmail.nl Secretaris:

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Lid van. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Lid van. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren Ons Seniorennieuws uitgave: februari 2018 magazine voor senioren Een maandelijkse uitgave van Senioren Vereniging Waspik Lid van Postbus 54, 5165 ZH Waspik Met deze aanpassingen kunnen we weer een

Nadere informatie

KERSTMIDDAG KBO ST. NORBERTUS

KERSTMIDDAG KBO ST. NORBERTUS Oktober 2017 nummer 11 Kijk op: www.kbogennep.nl KERSTMIDDAG KBO ST. NORBERTUS Op maandag 11 december in Pica Mare Wij hopen u een gezellige middag te kunnen bieden met aansluitend een kerstdiner. Een

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Augustus 2015 ZONDAG 2 AUGUSTUS 15.00 uur Heilig Avondmaal Samenkomst met voorganger Ds. P. Bochanen WOENSDAG 5 AUGUSTUS 10.30-11.30 uur Creatieve activiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen:

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen: Nieuwsbrief Vrije Tijd week 27 05 Juli 2018 Nieuws Agenda 7 juli : Lunchen in Zeist 14 juli : Optreden Pop-Eye 18 juli : De Zorgshow 22 aug : BBQ in Doorn 7 sept : Varen met de Eendracht Mededelingen:

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2012 Nieuwsbrief 2012-1

Nadere informatie

JOURNAAL no 3 12 Maart 2019

JOURNAAL no 3 12 Maart 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Het programma omvat een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid.

Het programma omvat een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid. 1 De Stichting Zomerschool voor Senioren (ZvS), waarin de drie ouderenbonden samenwerken met Stichting De Schoor, verzorgt ook dit jaar weer voor de 50-plussers van Almere een aantal activiteiten tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK Secretariaat: Schoolstraat 17, 4841 XC Prinsenbeek tel: 06-25008445. JAARGANG 31 rienus.huijbregts@casema.nl www.kboprinsenbeek.nl website: Bankrekening: NL07 RABO

Nadere informatie

STICHTING A.V.B.S. ACTIVITEITEN VOOR BLINDEN SLECHTZIENDEN

STICHTING A.V.B.S. ACTIVITEITEN VOOR BLINDEN SLECHTZIENDEN STICHTING A.V.B.S. ACTIVITEITEN VOOR BLINDEN EN SLECHTZIENDEN Voor u ligt de brochure van de Stichting A.V.B.S. Hierin willen wij informatie geven over onze activiteiten. Wij hopen dat deze brochure een

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 OUD PAPIER Donderdag 14 juli en 11 augustus wordt oud papier opgehaald. We starten om 18.30 uur vanaf de Hoebensstraat en hoek Bredeweg/Beurseland. Zet het oud papier goed

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

KBO voor 55-plussers afdeling Ursem

KBO voor 55-plussers afdeling Ursem KBO voor 55-plussers afdeling Ursem NESTORBEZORGERS J. Schuitemaker Bavohof 6 T. Vendel Haverkampstraat 3 Th. Dol Ruijterstr 7 T. Mak Bavohof 12 T. Wever Mastakker 1 T. Dol Kerkweg 11 A. Langereis Noordgouw

Nadere informatie

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011 Marokko 5 t/m 12 maart 2011 Deze keer een heel andere vakantie dan we gewend zijn: een groepsreis (25 personen) met collega s van Wim naar Marokko. De reis is georganiseerd door zijn Marokkaanse collega

Nadere informatie

Bij inschrijving dient u contant te betalen of een bankoverschrijving af te geven!!

Bij inschrijving dient u contant te betalen of een bankoverschrijving af te geven!! 1 2 De Stichting Zomerschool voor Senioren (ZvS), waarin de drie ouderenbonden samenwerken met Stichting De Schoor, verzorgt ook dit jaar weer voor de 50-plussers van Almere een aantal activiteiten tijdens

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 VAN DE REDACTIE Beste lezers van de nieuwsbrief, Welkom bij de editie van: WIST U DAT? - We twee echte mannequins hebben in Lingewaarde. Riet Spies

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 47, maart 2018 Stichting Eendenkooi Maaspoort

Nieuwsbrief 47, maart 2018 Stichting Eendenkooi Maaspoort Nieuwsbrief 47, maart 2018 Stichting Eendenkooi Maaspoort Voor U ligt de 1e nieuwsbrief van 2018. In deze Nieuwsbrief kunt U zien en lezen wat er in de maanden januari, februari en maart gebeurd is of

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Postbus 907 7301 BD Apeldoorn : 071-5210070 Leiden, februari 2017 Nieuwsbrief 2017-1 Beste leden, Januari, een saaie maand. De feestdagen zijn voorbij,

Nadere informatie

nr. 11, schooljaar 2011-2012

nr. 11, schooljaar 2011-2012 nr. 11, schooljaar 2011-2012 Presentatieavond nieuwe ouders Helaas is er iets misgegaan in de communicatie over de presentatieavond voor nieuwe ouders. Om verwarring te voorkomen, willen we deze avond

Nadere informatie