Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen"

Transcriptie

1 KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 3: maart 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: E: Bankrekening: IBAN NL 27 RABO , t.n.v. KBO afd. Dommelen Woord van de redactie Wat hebben we al vroeg in het jaar kunnen genieten van enkele dagen voorjaarsweer. Dat velen hiervan genieten, bleek wel uit de drukte op de terrassen. We hebben nog weinig sneeuw en schaatsplezier gehad. Dat het klimaat anders wordt, is duidelijk te merken. Helaas was het fijne weer met de carnaval voorbij. Gelukkig hebben de optochten wel overal door kunnen gaan. We wachten nu op het echte voorjaar. Mededeling bestuur Er zijn nog enkele KBO-leden, die de contributie voor 2019 niet hebben betaald. Graag attentie hiervoor. De contributie bedraagt 23,- p.p. en kan worden overgemaakt op bovenstaand banknummer. Wij hopen dat u op dinsdag 26 maart a.s. aanwezig bent op onze jaarvergadering. Het bestuur zal daar verantwoording afleggen over het gevoerde beleid van afgelopen jaar. De agenda voor deze vergadering is reeds in uw bezit. Verder treft u een uitnodiging aan voor de voorjaarsreis, georganiseerd vanuit de Kring. Attentie hoe en wanneer u zich hiervoor kunt opgeven. Nieuwe leden Albert en Thea van Stiphout Dommelen. Wij wensen jullie allen een plezierige tijd toe bij onze KBO en we hopen jullie vaak op onze activiteiten te ontmoeten.

2 Activiteiten in de maand maart/april. ****Elke dinsdagmiddag vanaf 13.30u: kaarten, tenzij anders vermeld.**** Sportieve activiteiten: Fietsen: De fietsclub stopt tijdens de wintermaanden. Bij beter weer, dus waarschijnlijk vanaf maart, zullen zij weer gaan fietsen. U kunt in de Snippers lezen wanneer zij weer gaan starten. Wandelen: Donderdagmiddag om de 14 dagen om 13.30u. Verzamelen bij de IJshoeve, hoek Luikerweg/Venbergseweg. De wandelingen zijn op: 21 maart 4 april 18 april. Info: Ad Muller, tel: Zaterdag 16 maart: Concert Philharmonie Zuidnederland. Locatie: Muziekgebouw Eindhoven. Aanvang: 20.15u We gaan luisteren en genieten van Bruckners Romantische De Romantische is Bruckners meest geliefde symfonie. En dat onder leiding van eredirigent Marc Soustrot. Cello: Alban Gerhardt. Kosten zijn 20. Leden van de KBO krijgen korting. Wij betalen voor een kaartje 16,50,- p.p. incl. consumptie. We gaan met het openbaar vervoer. Lijn 318. Vertrek kerk Dommelen: 18.55u, Markt Valkenswaard: 19.00u en Valkenierstraat: 19.02u Dinsdag 19 maart: Fotoclub Deze keer gaan we naar het Sigarenmakers/Valkeniersmuseum in Carolus, Oranje Nassaustraat 8-H, 5554 AG Valkenswaard. We mogen in het museum foto s maken, we moeten wel entree betalen. Dus als je een museum-jaarkaart hebt, breng deze dan mee. Die is daar geldig. We zijn vanaf 13.30u welkom, die dit niet halen dan om 14.00u. Verzamelen bij de ingang van het museum. Gewoon een middagje gezellig foto s maken. Info: Leo van de Kerkhof, tel: of kbodommelen@onsbrabantnet.nl Dinsdag 19 maart: Opgeven voorjaarsreis. Locatie: Bommel Party Centrum. Opgeven tussen 14.00u 15.00u. Zie opgave formulier. Inschrijfstrook meebrengen bij opgeven. Woensdag 20 maart: Jeu de boules. Aanvang: 13.30u tot 17.00u. Locatie: Dommels Pétangue Club. Ingang Norbertusdreef, 1 ste gebouwtje rechts Kosten 2,- p.p. Een kopje koffie/thee is gratis. U hoeft zich hiervoor niet op te geven.

3 Dinsdag 26 maart: jaarvergadering. Locatie: Bommel Party Centrum Aanvang: 13.30u. Agenda is reeds bij de vorige Snippers toegevoegd. Dinsdag 9 april: kienen. Locatie: Bommel Party Centrum Aanvang: 13.30u. Leuke prijzen zijn er te winnen. Woensdag 10 april: Bezoek aan het industrieel atrium te Helmond Locatie: Kanaaldijk 29, 5707 LA Helmond Aanvang: 13.30u. Programma: 13.30u: Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers 14.00u: film over de historische ontwikkeling van de industrie in Helmond u: Rondleiding en demonstraties o.l.v. professionele begeleiders, die u alles kunnen laten zien en vertellen over de sectoren: textiel, energie, metaal, drukkerij en laboratorium, de bibliotheek het Peapark en de stijlkamer (directiekamer 19 de eeuw). Er is zelfs een mogelijkheid tot het weven van een stukje stof en/of het drukken van een boekenlegger. Kosten voor deze middag zijn: 8,- p.p. We vertrekken vanaf het Martinusplein om: 12.30u. Opgeven voor vrijdag 5 april bij Elly Stalenberg, tel: of per mail: elstabar@mail.com De kosten voor deze middag, betalen bij vertrek op het Martinusplein. Graag ook chauffeurs melden. Meerijders betalen aan chauffeur: zie betaling Anker blz.8 Belangrijke activiteiten in de komende periode: Donderdag 23 mei: Bezoek aan Waterschap de Dommel. Zondag 26 mei: Bedevaart Meerveldhoven. Noteer deze datum vast in uw agenda. Nadere info over deze activiteit leest u in de volgende Snippers Overige mededelingen - Belasting invullen 2019 Voor hulp bij het invullen van uw eenvoudige belastingaangifte, kunt u contact opnemen met onze belastinginvuller Peter Strijbos, tel: of mailen naar: pmgastrijbos@onsbrabantnet.nl Degenen die voor de eerste keer gebruik willen maken van hulp bij het invullen belastingaangifte 2018 is dit een belangrijke mededeling.

4 In het kader van nieuwe afspraken over de hulp bij invullen IB aangifte is het van belang dat u, zo spoedig mogelijk, zelf bij de belastingdienst een machtigingscode aanvraagt. Dit kunt u telefonisch doen Heeft u afgelopen jaren al een code ontvangen, dan krijgt u deze in januari of februari van 2019 van de belastingdienst toegezonden. Hebt u in maart nog geen code ontvangen dan graag opnieuw aanvragen bij de belastingdienst. - Samen eten Op vrijdag 15 maart is er weer een eet&ontmoet in het café van de Belleman. Het eten begint om 18.00u. Aanmelden via: eetenontmoet@wijkraaddommelen.nl In 2019 zal het samen eten steeds op de 3 de vrijdag van de maand worden georganiseerd. - Alzheimercafé. De maandelijkse bijeenkomst van het Alzheimercafé Valkenswaard/ Waalre is op dinsdag 26 maart a.s. De locatie is als vanouds café-zaal de Dommelstroom in Dommelen. Het thema van de avond is: Veiligheid en vrijheid. Een van de aspecten van dementie is vaak dat het inzicht op de dagelijkse dingen vermindert. Dat kan allerlei situaties van onveiligheid opleveren. In de keuken, bij het bewegen of bij het vervoer buitenshuis. Met als gevolg verlies van vrijheid. Er zijn vele manieren en hulpmiddelen om de veiligheid in stand te houden zonder de vrijheid zichtbaar in te perken. Tijdens de avond zal in samenspraak met een deskundige zoveel mogelijke situaties zichtbaar worden gemaakt en op vragen een antwoord worden gegeven. Het programma begint om 19.30u en eindigt om 21.00u. De zaal is open vanaf 19.00u. Toegang is gratis. - Geheugensten Wat is geheugensteun? GeheugensteuN is een open inloop op de eerste vrijdag van de maand. Een plezierige plek voor ontmoeting en informatie. Het is bedoeld voor mensen die te maken hebben met vergeetachtigheid (zoals dementie, depressie en niet aangeboren hersenletsel). Maar ook voor mensen om hen heen. Zoals familie, buren, vrienden, winkeliers enzovoort. Iedereen met interesse in dit onderwerp is van harte welkom. Het programma bevat zowel terugkerende als eenmalige activiteiten, verzorgd door deskundige medewerkers. GeheugensteuN is een activiteit van Cordaad Welzijn. Elke eerste vrijdag van de maand van uur in de Leeszaal van de bibliotheek, Hofnar 16 te Valkenswaard.

5 Dagtocht naar Mechelen (België) 18 April 2019 Beste KBO-leden Voor 2019 hebben we weer enkele leuke reisjes in petto. Onze voorjaarsreis gaat dit jaar naar de mooie stad Mechelen in België. De charmante stad Mechelen ligt aan de rivier de Dijle en heeft een rijke historie. Verken de gezellige binnenstad met de vele pleinen, bekende monumenten en historische gebouwen. Bezienswaardigheden zijn o.a. de St. Romboutskathedraal, het Oude Schepenhuis en het Joods museum. Ook een tochtje met een open boot is leuk bij mooi weer. Verder kunt U er heel goed shoppen in de div. winkeltjes die er zijn. Ook voor de inwendige mens zijn er volop mogelijkheden. En vergeet niet een terrasje te pikken met een Belgische pint. U ziet er zijn genoeg mogelijkheden om de dag door te brengen. We vertrekken op donderdag 18 April a.s. s morgens om uur. Om de leden van de 3 afdelingen tegemoet te komen hebben we 4 opstapplaatsen. We rijden eerst naar de Zoete Inval, daarna de Markt in Valkenswaard, vervolgens naar het St. Martinusplein in Dommelen en verder gaan we bij min. 6 deelnemers naar de Mgr. Kuijpersplein in Borkel. Van hieruit vertrekken we naar België, voordat we in Mechelen aankomen hebben we nog een koffiestop. We zijn s avonds om +/ uur weer terug in Valkenswaard. U kunt deze dag zelf indelen, er wordt niets georganiseerd door de KBO. We gaan de grens over, dus denk aan uw paspoort!!!! De kosten zijn 23,00 contant betalen tijdens inschrijven. Verdere kosten in Mechelen (eten en/of drinken) zijn voor eigen rekening. De kaartverkoop wordt gehouden op: dinsdag 19 Maart a.s. van 14:00 tot 15:00 uur in Bommel Partycentrum Bergstraat 33 Dommelen. Teruggave van het betaalde bedrag is niet mogelijk. Annulering van de reis is voor uw eigen risico. Wel altijd doorgeven als U niet mee kunt gaan. Uiteraard is deelname aan deze reis geheel voor eigen verantwoordelijkheid. KBO is niet aansprakelijk voor geleden schade. Reserveren is niet mogelijk, dus wie het eerst komt, het eerst maalt! De reiscommissie t.w. Marjo van Beek ( ) Germa Compen ( ) en Jan Geurts ( ) wensen U een hele mooie dag. Voor eventuele vragen of inlichtingen neem dan contact op met Germa, Marjo of Jan.

6 INSCHRIJFSTROOK: Graag heb ik 1* / 2* kaartjes voor de reis naar Mechelen Naam: Adres: KBO lid.nr:... Tel nr::.. Naam: Adres:.. KBO lid.nr: Tel. Nr: Opstappen: O uur Zoete Inval Valkenswaard O uur Markt Valkenswaard O uur St. Martinusplein Dommelen O uur Mgr. Kuijpersplein Borkel O Aankruisen wat van toepassing is. O Tijdens de reis worden er foto s gemaakt, wie hier bezwaar op heeft moet dit even doorgeven tijdens de inschrijving. Terug bij de laatste halte (Zoete Inval Valkenswaard) uur Invullen door administratie: Volg nr. instapkaartje:. Volg nr. instapkaartje:...

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 2: februari 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 5:

Nadere informatie

JOURNAAL no 3 12 Maart 2019

JOURNAAL no 3 12 Maart 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 3

Nadere informatie

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 10: november 2017

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 10: november 2017 DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 IBAN NL 27 RABO 0 1118 01 575 Redactie: Margriet Akkermans Editie 10:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 6:

Nadere informatie

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober 2017.

DE SNIPPERS. Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: IBAN NL 27 RABO Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober 2017. DE SNIPPERS INFORMATIE BULLETIN KBO AFDELING DOMMELEN Bankrekening: KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 IBAN NL 27 RABO 0 1118 01 575 Redactie: Margriet Akkermans Editie 9: oktober

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Leo van de Kerkhof Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 8:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 2:

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 9:

Nadere informatie

JOURNAAL no 6 3 Juni 2019

JOURNAAL no 6 3 Juni 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 6

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 11:

Nadere informatie

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen

Informatiebulletin. KBO afd. Dommelen KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Editie 6: juni 2019 Redactie: Margriet Akkermans Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, T: 2019431 E: kbodommelen@onsbrabantnet.nl

Nadere informatie

JOURNAAL no 4 2 April 2019

JOURNAAL no 4 2 April 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 4

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 3:

Nadere informatie

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Januari 2015 Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 We beginnen 2015

Nadere informatie

JOURNAAL no. 1 Jan. 2019

JOURNAAL no. 1 Jan. 2019 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft

Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten 2012 10 (november / december) Inhoud Nieuwe zorgverzekering Betalen in het dorpshuis Ledennieuws Eetpunt in D n Teut Kienen in het dorpshuis Ma 10-12

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK Secretariaat: Schoolstraat 17, 4841 XC Prinsenbeek tel: 06-25008445. JAARGANG 31 rienus.huijbregts@casema.nl www.kboprinsenbeek.nl website: Bankrekening: NL07 RABO

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie 1 #16 4 mei 2019 In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie JUBILEUM-UITNODIGING -herinnering- (10 juli) Hierbij nodigt het

Nadere informatie

Woord van de redactie

Woord van de redactie DE SNIPPERS Informatiebulletin KBO afd. Dommelen Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel: 2019431 E-mail: kbodommelen@onsbrabantnet.nl Redactie: Margriet Akkermans Bankrekening: KBO afd.dommelen Editie 7:

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR Belangenorganisatie senioren Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR 1 Welke voordelen biedt uw KBO lidmaatschap bij uw afdeling? HUL P NODIG - bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

Fietsen. Van string tot string

Fietsen. Van string tot string E-Vaartje Nr 14 mei 2016 Voor we in zomermodus overschakelen, staan er deze maand nog enkele toffe activiteiten op de agenda. Vanaf 3 mei kan je wekelijks gaan fietsen, we verdiepen ons in de geschiedenis

Nadere informatie

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018.

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018. JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2018. Geachte leden. Het jaar 2018 was ons jubileumjaar. Onze afdeling bestond in januari 60 jaar. Deze maand hadden we uitgekozen om samen met onze leden

Nadere informatie

Vervallen haltes koningsdag 2016.

Vervallen haltes koningsdag 2016. Vervallen haltes koningsdag 2016. Lijn 1. Lijn 2. Lijn 3. Lijn 4. Lijn 5. Lijn 6. Lijn 7. Eindhoven. Lijn 8. Lijn 9. Son en Breugel. Lijn 10. Eindhoven. 18 Septemberplein Dommelstraat Havenhoofd Daf museum

Nadere informatie

DE SNIPPERS JUBILEUMSNIPPERS

DE SNIPPERS JUBILEUMSNIPPERS DE SNIPPERS Informatiebulletin Secretariaat: Leo v.d. Kerkhof, tel:2019431 Redactie: Margriet Akkermans Editie 1: januari 2018 Bankrekening: KBO afd.dommelen IBAN NL 27 RABO 01118 01 575 ================================================================

Nadere informatie

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren Nieuwsblad BoodschappenPlusBus Oktober, november, december 2018 Senioren 1 2 Dank u voor uw interesse in de BoodschappenPlusBus. WAT IS DE BOODSCHAPPENPLUSBUS? Het doel van de BoodschappenPlusBus is het

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 april 2017 - jaargang 94 - nr. 08 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

JOURNAAL no Okt.2018

JOURNAAL no Okt.2018 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013

Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013 Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013 Reisleider: André Groeneveld Na de succesvolle en gezellige Lustrum Kunstreis naar de Documenta13 in

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 Dagelijks bestuur: Voorz. Antoon v.d. Ven - 272327 Penningm. Jan Swinkels - 272256 Martien van Kessel ontving tijdens de zittingsavond van 6 februari j.l. van Zijne Doorluchtige

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten maart 2015 #3. Onze jarigen. Uitwisseling van informatie over de WMO.

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten maart 2015 #3. Onze jarigen. Uitwisseling van informatie over de WMO. Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten maart 2015 #3 Dinsdagmorgen Darten Woensdagmiddag Wandelen Dinsdag 3 maart Kienen Dorpshuis 13.30u Donderdag 12 maart Gezamenlijk eten Valkenswaard v.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4: Bericht van

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015 Terugblik: Stadswandeling door Haastrecht Terugblik Exposi e Die schöne Müllerin Architectuurroute Workshop Column schrijven Agenda 2015/2016 Samen met de Historische Vereniging Haastrecht organiseerde

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 03 2014 Informatieblad Secretariaat: René Palmen. Antoniusstraat 7. 6011SC ELL. 0495-551942 seniorenverenigingell.01@gmail.com IBAN: NL 39 RABO 011 39 02 379 Agenda: 18 april, 25 april

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen I N H O U D Uitnodiging thema avond Uitnodiging bijeenkomst vrijwilligersverzekeringen Maatjesproject Mantelzorgdagen Activiteiten steunpunt Mantelzorg Alzheimer café Hulp bij PGB nodig? Uitnodiging thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen:

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen: Nieuwsbrief Vrije Tijd week 27 05 Juli 2018 Nieuws Agenda 7 juli : Lunchen in Zeist 14 juli : Optreden Pop-Eye 18 juli : De Zorgshow 22 aug : BBQ in Doorn 7 sept : Varen met de Eendracht Mededelingen:

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10

Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10 Katholieke Bond van Ouderen St. Norbertus Nieuwsbrief oktober 2016, nummer 10 Wandelen Informatieavond Website (strookje) Op vrijdag 30 september 2016 naar Mook (Heumense-Mookerschans). Op vrijdag 28 oktober

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Subject: PVGE afd.awv nieuwsflits! #06 (31 maart 2018) From: Secretariaat PVGE afd.awv awv.nl> Date: :58

Subject: PVGE afd.awv nieuwsflits! #06 (31 maart 2018) From: Secretariaat PVGE afd.awv awv.nl> Date: :58 Subject: From: Secretariaat PVGE afd.awv Date: 31 3 2018 00:58 bekijk deze e-mail in uw browser #06 31 maart 2018 In deze NieuwsFLITS!: Kunst & Cultuur naar Museum Insel Hombroich

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 10 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 dec, 10 jan, Internetcafé John. 31 jan. Volgt Vervolg

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie:

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie: Juni 2016 Feestweek Bennebroek Natuurlijk staat ons traditionele koffieconcert als vanouds weer prominent op het programma van de feestweek. Een gratis concert voor alle inwoners van de gemeente Bloemendaal.

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 Literatuurgroepen maandag 23 september. 1x per maand op maandag of donderdag maandag, donderdag 9.30 11.30 uur 12,50 (uitgaande van 5 bijeenkomsten)

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Half augustus komt onze programmagids 2019/2020 uit, vol met nieuwe activiteiten. Hij wordt huis-aan-huis verspreidt.

Half augustus komt onze programmagids 2019/2020 uit, vol met nieuwe activiteiten. Hij wordt huis-aan-huis verspreidt. juli en augustus 2019 Meer informatie over onze activiteiten in onze jaargids 2018-2019 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo.

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo. Maak meer mee. Baarlo Activiteiten 1 e kwartaal 2019. www.mfcdeengelbewaarder.nl www.baarlo.dorpsontmoeting.nl 1 Nieuwe naam en logo. Dorpsontmoeting Peel en Maas is de verzamelnaam voor de 10 lokale Dorpsontmoetingen

Nadere informatie

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017.

JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017. KBO Afdeling Dommelen Vereniging voor senioren JAARVERSLAG KBO AFDELING DOMMELEN OVER HET JAAR 2017. Geachte leden. We kunnen weer terugkijken op een goed en geslaagd verenigingsjaar. De verenigingsactiviteiten

Nadere informatie

Poort 20 Activiteiten overzicht

Poort 20 Activiteiten overzicht Poort 20 Activiteiten overzicht Recreatie voorjaar 2014 Kienen Vrij biljarten Dames biljarten Competitie biljarten 2 e dinsdag vd mnd. 14.30 u. tot 1630 u. Kosten : 3,50 per plankje Iedere dag met uitzondering

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Midden in de zomer lekker vooruitkijken op het najaar naar alle leuke workshops en beurzen die er aan komen.

Midden in de zomer lekker vooruitkijken op het najaar naar alle leuke workshops en beurzen die er aan komen. Beerta, 18 augustus 2016 Beste lezers, Midden in de zomer lekker vooruitkijken op het najaar naar alle leuke workshops en beurzen die er aan komen. Laten we beginnen met ons OPEN HUIS op 26 en 27 augustus.

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout.

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN VIJFENVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 11 15 MRT. 2018 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529443 Internet:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016 NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER Het is weer voorjaar! Er breekt weer een fijne tijd aan voor velen van ons. Ons eerste busreisje van dit jaar naar het van Gogh museum was erg gezellig en smaakt

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Bureau Activiteiten Bemiddeling. Activitei wrinken tocht. tuinieren dames kunst uit ho

Bureau Activiteiten Bemiddeling. Activitei wrinken tocht. tuinieren dames kunst uit ho Activitei wrinken tocht maken FIETSEN VITAA winkelen samen TV kijk korte vakantie actiefdansje rum tuinieren dames kunst uit ho ergens samen UIT eten OF THUIS dagtocht ka leggen museum genieten terras

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie