Maandag 26 juni 2017, week 26

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 26 juni 2017, week 26"

Transcriptie

1 Maandag 26 juni 2017, week 26 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 26: 26 t/m 30 juni 2017 Barnabas en Saulus gaan op reis, Handelingen 13:1-12 Paulus vertelt over God, Handelingen 13:13-49 Paulus en de waarzegster, Handelingen 16:11-18 Week 27: 3 t/m 7 juli 2017 Paulus en Silas worden gevangen genomen, Handelingen 16:19-24 Liederen in de nacht, Handelingen 16:25-40 De zonen van Skevas, Handelingen 19:13-20 Zomerweek 1: 10 t/m 14 juli / 21 t/m 25 augustus 2017 Demetrius de zilversmid, Handelingen 19:21-40 De schipbreuk, Handelingen 27:14-44 Paulus in Rome, Handelingen 28:11-31 Zomerweek 2: 17 t/m 21 juli / 28 aug t/m 3 september 2017 De wet van koning Darius, Daniël 6:1-10 Daniël in de leeuwenkuil, Daniël 6:11-29

2 De Nieuwe School Uithuizen Hebt u onlangs gekeken bij onze nieuwe school? Geweldig hoe de bouwers bezig zijn en dat er al zo n duidelijk gebouw staat. Op dit moment ben ik daarover veel in overleg. Ik voel me soms een halve bouwkundige. Gelukkig heb ik Wietze From van Onderwijsbureau Meppel die mijn bouwadviseur is en me voorziet van goede adviezen, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen in overleg met hem. Voor de zomervakantie zal het meubilair worden besteld. Met Willeke B. en Petra N. overleg ik de zaken die ik met de architect en het ontwerpbureau bespreek voordat het weer in het team komt. Het advies is om deze groep klein te houden. Zoveel mensen zoveel smaken en ideeën. Het gebouw is geïnspireerd op het Hogeland en de inrichting willen we in deze lijn voortzetten passend bij de kleurstelling die de architecten hebben vastgelegd. Samen met de collega-directeuren uit Uithuizen zoeken we zoveel mogelijk afstemming. Een studie van meubilair is vooraf gemaakt. Op de markt is veel te krijgen en diverse bezoeken aan fabrikanten, vooraf gesprekken met vertegenwoordigers zijn geweest. U begrijpt dat we elkaar daarom als directeuren van Uithuizen ook veel zien. Als sommigen van u mij s avonds Uithuizen zien uitrijden dan is dat vaak het geval geweest. Overdag afspreken is in deze tijd van het jaar lastig en gebeurt daarom vaak s avonds. We willen een mooie éénduidige lijn door de hele school en zoeken verbinding onderling in type en kleurstelling van meubilair passend bij Het Hogeland. Samen waar het kan en verschillend waar dat wenselijk is. Iedereen zijn eigen plek en eigen kenmerken. Aanstaande woensdagavond 29 juni komen de oudergeledingen van de MR en teams van de scholen op onze school en wordt er voor deze doelgroep specifiek een presentatie gegeven over het thema Schooltijden door mevr. J. Reitsma (procesbegeleider Kindcentra Nederland). We zullen u meenemen in dit proces en u zult daar meer van horen.

3 Schoolse zaken In de week na Pinksteren (de leerlingen hadden een marge week) heeft het team het afgelopen schooljaar geëvalueerd en het Schooljaarplan ontwikkeld. Deze zal met u gecommuniceerd worden en is straks weer te vinden op onze website. We willen in de groepen gedifferentieerd werken en een gedifferentieerde weektaak ontwikkelen passend bij de leerling. We willen een training volgen als team over Onderwijs van de toekomst. Wat heeft onze leerling van nu nodig als we denken aan werken in de 21e eeuw. De wereld verandert en dit vraagt van het onderwijsveld ook om aanpassing. We willen het eigenaarschap van onze leerling vergroten. Verantwoordelijkheid, leren plannen, doorzetten etc. Dit sluit goed aan bij onze methodiek van PBS. We willen daarin een training van een dag volgen en op dit moment is er een intakegesprek met een trainster gepland. De Cito toetsen zijn door de leerlingen gemaakt, deze worden nu geanalyseerd en geëvalueerd door ons als schoolteam. Belangrijk Alle leerlingen zijn 21 juli (de laatste schooldag) vrij. De hele dag zijn ze vrij. U ontvangt nog informatie over 20 juli. We gaan daar een geweldige laatste schooldag van maken met onze juf Margriet in het middelpunt. Zij neemt afscheid van het onderwijs en daarmee van ons allemaal. We willen haar een geweldig afscheid geven.

4 Aanwezigheid directie voor cbs Koning Willem -Alexander Mathilde Lievers zal in week 26 aanwezig zijn op maandag 26 juni en dinsdag 27 juni. In week 27 is ze aanwezig op maandag 3 juli en dinsdag 4 juli. U kunt haar altijd mailen en dan neemt ze z.s.m. contact met u op koningwa@vcpong.nl of m.lievers@vcpong.nl Datalijst 28 juni Atletiek dag groep juli Rapport mee 11 juli Middag leerlingen vrij groep 1-8 Bespreking van analyses en jaarresultaten van de school 12 juli Woensdagmiddag 12 juli en woensdagavond zijn er gespreksmomenten. Dit is vrijblijvend op verzoek van ouders of ouders kunnen specifiek worden uitgenodigd door de leerkracht 13 juli Afscheid en feestje voor groep 8 20 juli KWA Schoolfeest groep 1-8 (U ontvangt een uitnodiging) 21 juli Laatste schooldag de leerlingen zijn vrij

5 Boekentips voor in de vakantie

6

7 Nieuws uit groep 1 en 2 We kijken terug op een prachtig tuinfeest! Wat heeft iedereen een lol gehad en wat hebben we allemaal heerlijk gesmikkeld van de hapjes; een ieder wordt heel hartelijk bedankt!! Er zijn veel foto's en een aantal filmpjes te zien op het blog van de klas. Genieten!! Thema We werken over het thema zomer. We leren o.a. de seizoenen en bespreken wat de kenmerken hiervan zijn. We leren over het leven van de dolfijn en zagen dit filmpje. We leren dit zomerlied Meer informatie en foto s vindt u op ons blog:

8 Nieuws uit groep 3/4a De Cito toetsen hebben we afgerond. De meeste methode toetsen ook. Deze week lezen de kinderen van groep 3 de woordjes van kern 11 bij juf. We starten met de laatste kern van taal. Deze gaat natuurlijk over vakantie! Volgende week krijgt groep 4 de methode toets rekenen. Dan is het rekenboek ook uit. En een week daarna het taalboek. Zo zijn we alle vakken aan het afsluiten en maken we ons op voor de zomervakantie. Heerlijk! Er staan nog leuke dingen te gebeuren. Schoolreisje op donderdag 6 juli! Deze week krijgt u daar een brief over met de laatste informatie. We gaan nog een PBS dag vieren want we hebben al heel veel muntjes verdiend! Deze week houden we de verkiezing van het mooiste boek. Veel kinderen hebben hun lievelingsboek meegenomen. Uit die boeken gaan we kiezen welke we de meest bijzondere vinden. En juf gaat dat boek natuurlijk voorlezen. Nieuws uit groep 4b/5 Na 2 drukke Cito weken, waarin iedereen heel hard heeft gewerkt en heel goed zijn best heeft gedaan, breken zo ongeveer de laatste weken aan. En voor onze groep hebben we nog een hoop leuke dingen staan. Maandag 26 juni is groep 4 vrij. Dinsdag 27 juni vier ik mijn verjaardag. De kinderen hebben de uitnodiging per mail ontvangen. We beginnen deze morgen om 9.30 uur. Woensdag 28 juni sportdag voor groep 5. Donderdag 29 juni organiseren we een haakmiddag, waar iedereen aan mee mag doen. Vrijdag 30 juni is een gewone vrijdag. De week daarop beginnen we met een gewone maandag op 3 juli. Dinsdag 4 juli heeft groep 5 een schoolreis naar Slagharen, groep 4 doet deze dag mee met groep 3/4. Woensdag 5 juli heeft groep 4 voor de laatste keer Rots en Water, beide groepen hebben een workshop over gezonde voeding. Donderdag 6 juli gaat groep 4 op schoolreis naar Appelscha en gaat groep 5 naar de Menkemaborg. Vrijdag 7 juli is een gewone dag. De kinderen krijgen het rapport mee.

9 Rekenen: het boek is bijna uit. Blok 6 wordt de komende week afgerond met de toets van blok 6. Verder gaan we de komende weken veel aandacht besteden aan het oefenen van de tafels en het klokkijken. Willen jullie hier thuis ook dagelijks mee oefenen? Taal: het laatste blok wordt afgerond met de toets van blok 8. Spelling: dit boek is al helemaal uit. We herhalen de aangeleerde categorieën. Haakrecord: Iedereen is nog erg enthousiast en gaat er nog steeds voor! Het is heel fijn dat er een heleboel moeders, oma s en tantes en andere belangstellenden ons helpen. De afgelopen week hebben we gemeten hoe het staat met de stand. We hebben al zeker 6 km. We hebben nog 4 weken te gaan, 18 juli moet het record behaald zijn. We haken lekker door en hopen dat er een heleboel mensen zijn, die ons hiermee gaan helpen de laatste weken. Donderdag houden we een haakmiddag voor iedereen. Verder proberen we om in de krant en op de televisie te komen. We hebben de afgelopen week mooie posters en uitnodigingen gemaakt.

10

11

12 Nieuws uit groep 6 Dinsdag 20 juni hadden de kinderen voor de laatste keer muziek, wat gegeven werd door Muziekschool Hunsingo. De kinderen hebben aan een aantal ouders / opa s en oma s laten horen wat ze de afgelopen weken geleerd hebben. Vrijdag 16 juni had Steven zijn spreekbeurt over: Landmacht. Hij had een mooie PowerPoint presentatie en gaf veel goede informatie. En hij gaf aan het eind van zijn spreekbeurt leuke hebbedingetjes weg. Zijn cijfer was een 9-. Heel erg goed gedaan. Vrijdag 23 juni had Christel haar spreekbeurt over: Konijnen. Ze gaf veel goede informatie en had leuke spullen meegenomen, haar cijfer was een 9-, goed gedaan hoor. De Citotoetsen zitten er eerst weer op! Een paar kinderen moeten nog iets inhalen. Woensdag 28 juni hebben de kinderen sportdag. Het is belangrijk om alvast de sportkleding aan te hebben, aangezien er geen kleedkamers beschikbaar zijn. Donderdag 29 juni gaan we s ochtends met de fiets naar Op Roakeldais in Warffum. Dinsdag 4 juli gaan we op schoolreis naar Slagharen, u ontvangt hier binnenkort meer informatie over. Op vrijdag 30 juni hebben de kinderen een topografie toets van Noord en Zuid Holland. De kinderen hebben de bladen meegekregen naar huis. Met taal en spelling ronden we de komende weken de laatste lessen af en krijgen de kinderen nog een toets. Bij rekenen leren de kinderen de komende periode inhoud berekenen en oppervlakte uitrekenen. De nieuwe lijsten staan weer klaar op Het blijft belangrijk om de spelling woorden goed te oefenen!

13 Nieuws uit groep 7 en 8 Twee drukke weken van toetsen voor groep 7 liggen achter ons. Het was even pittig zo met het mooie weer, maar het zit er weer op. De kinderen hebben het goed gedaan! Voor groep 8 waren het weken van voorbereiden voor het afscheid. De film die gemaakt wordt begint al aardig vorm te krijgen. De trailer ziet er bloedstollend spannend uit. We zijn erg benieuwd. Deze week ontvangen de ouders van groep 8 alle data die er zijn omtrent het afscheid. Donderdag heeft meester Stefan afscheid genomen van onze groep. Het was zijn laatste stagedag. Volgend jaar gaat hij zijn LIO stage doen op CBS de Regenboog in Bedum. We wensen hem veel succes! Wat doen we zoal de komende week? Maandag 26 juni staat juf Elles voor de klas. Ik ben dan bezig met het analyseren van de toetsen. Dinsdag worden de kinderen om 9.15 uur op het zwembad verwacht voor de zwemles die om 9.30 uur begint, i.v.m. de staking. De dag verloopt verder als elke andere dinsdag. Woensdag worden de kinderen op het sportveld verwacht om 8.30 uur voor de sportdag. Einde uur. Donderdagmorgen gaan we op de fiets naar Warffum voor een optreden van de dansers van Op Roakeldais. Er zijn gewone lestijden en 's middags is er gewoon gymnastiek. Voor deze activiteiten heeft u inmiddels ook al via de mail informatie gehad. Zoals het er nu naar uit ziet hebben we vrijdag een normale lesdag. Tot slot het huiswerk: Maandag 26 juni, topotoets Azië Maandag 3 juli, Aardrijkskunde toets Azië

Maandag 8 mei 2017, week 19

Maandag 8 mei 2017, week 19 Maandag 8 mei 2017, week 19 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 19: 8 t/m 12 mei 2017 Adam en Eva doen wat niet mag, Genesis 3 Noach moet een ark maken, Genesis 6:9-22 In de ark, Genesis 7:1-24 Week

Nadere informatie

Maandag 30 januari 2017, week 5

Maandag 30 januari 2017, week 5 Maandag 30 januari 2017, week 5 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Maandag 13 nov. 2017, week 46

Maandag 13 nov. 2017, week 46 Maandag 13 nov. 2017, week 46 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 46: 13 t/m 17 november 2017 Jozef legt de dromen uit, Genesis 41:9-36 Jozef wordt onderkoning, Genesis 41:37-57 De broers gaan naar

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Maandag 16 januari 2017, week 3

Maandag 16 januari 2017, week 3 Maandag 16 januari 2017, week 3 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda juni 21 juni kleuterfeest 28 juni sportdag groep 5 t/m 8 14 juni praktisch verkeersexamen 23 juni gezamenlijke vergadering SC/MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER juni In deze Nieuwsbrief: Laatste schooldag. Afscheid groep 8. Godsdienstige Vorming Week juni 2017

NIEUWSBRIEF. NUMMER juni In deze Nieuwsbrief: Laatste schooldag. Afscheid groep 8. Godsdienstige Vorming Week juni 2017 NIEUWSBRIEF NUMMER 19 16 juni 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Incasso Formatie Maandag 26 juni Vrijdag 9 juni Afscheid groep 8 Groepswisselmoment Laatste schooldag Agenda De Groene Belevenis

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Maandag 7 november 2016, week 45

Maandag 7 november 2016, week 45 Maandag 7 november 2016, week 45 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Bijbelverhalen Week 45: 7 t/m 11 november 2016 Saul en David, 1 Samuël 18:1-16 Jonatan komt te hulp, 1 Samuël 19:1-7 Het plan van Michal,

Nadere informatie

Maandag 21 nov. 2016, week 47

Maandag 21 nov. 2016, week 47 Maandag 21 nov. 2016, week 47 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen (overzicht t/m de kerstvakantie) Week 47: 21 t/m 25 november 2016 David spaart het leven van Saul, 1 Samuël 24 Saul en Jonatan sterven,

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden.

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden. Piet Prins Praat Nr.16 19-06-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 27 juni, prikactie De prikactie op dinsdag 27 juni betekent dat de lessen in de ochtend een uur later beginnen

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Maandag 11 januari 2016, week 2

Maandag 11 januari 2016, week 2 Maandag 11 januari 2016, week 2 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 2: 11 t/m 15 januari 2016 Jezus roept mensen met zich mee, Matteüs 4:18-22 Jezus geneest zieke mensen, Matteüs 4:23-25 Het geluk,

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 21. Baarn, 23 juni Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 21. Baarn, 23 juni Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 21. Baarn, 23 juni 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018 Nieuwsbrief Week 22 27 mei t/m 2 juni 2018 Belangrijke data Maandag 4 t/m woensdag 6 juni: schoolkamp groep 7/8. Dinsdag 5 juni: cultuuruitstapje groep 1/2 naar Garmerwolde. Woensdag 6 juni: cultuuruitstapje

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Poststraat 1 9628 AA Siddeburen 0598-431212 mailbox@obs-de-springplank.nl http://www.obs-de-springplank.nl/ http://obsdespringplank.blogspot.com Agenda 10 t/m 14 juni pinkstervakantie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 04 Donderdag, 10 september 2015

NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 04 Donderdag, 10 september 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 04 Donderdag, 10 september 2015 Week 37: vrij 11 sept. gr 1 t/m 3 vrij Week 38: geen bijzonderheden Week 39: geen bijzonderheden Week 40: woe 30 sept. alle kinderen vrij, studiedag

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nijenkamp TM Drijber tel: website: dir.

Nieuwsbrief. Nijenkamp TM Drijber tel: website:  dir. CBS Drijber Groot in kleine dingen! Nieuwsbrief Nijenkamp 29 9419 TM Drijber tel: 0593 562543 e-mail: directie.drijber@cogdrenthe.nl website: www.cbsdrijber.nl dir.: Pieter de Roest 4 oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Belangrijke data Juni 18 Vaderdag 21 Jeltje Boersma 21 Inge Birthe Nijmeijer jarig 21 Kennismakingsdag Bornego College 28 Schoolreis

Belangrijke data Juni 18 Vaderdag 21 Jeltje Boersma 21 Inge Birthe Nijmeijer jarig 21 Kennismakingsdag Bornego College 28 Schoolreis Juni 2017 Het Scheepsjournaal Beste ouders, Voor u ligt Het Scheepsjournaal van deze maand. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom gerust langs. De deadline voor

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Maandag 6 maart 2017, week 10

Maandag 6 maart 2017, week 10 Maandag 6 maart 2017, week 10 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 10: 6 t/m 10 maart 2017 Het dochtertje van Jaïrus, Lucas 8:40-56 Vijf broden en twee vissen, Lucas 9:10-17 Petrus weet wie Jezus is,

Nadere informatie

Maandag 5 december 2016, week 49

Maandag 5 december 2016, week 49 Maandag 5 december 2016, week 49 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Advent en Kerst Week 49: 5 t/m 9 december 2016 Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Week 50: 12 t/m

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen afgelopen en deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen afgelopen en deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 5 juni: vrij i.v.m. Pinksteren 6 t/m 9 juni: avond3daagse 15+16 juni: vrij i.v.m. Hanzedagen Jarigen afgelopen en deze week: 30 mei: Dami Adeeko groep 4 31 mei: Sven van der Broek groep

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 19 mei: Hayk Boom groep 3 20 mei: Naïra Adeeko

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt Nieuwsbrief nr. 11 22 januari 2016 Agenda Maandag 25 januari 19.30 uur MR-vergadering Woensdag 27 januari Start Nationale Voorleesdagen Donderdag 28 januari Gedichtenwedstrijd groep 5/6 ZINiNtheater Maandag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

- Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 17 juli: Laatste schooldag + continurooster (14.00 uur vrij!)

- Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 17 juli: Laatste schooldag + continurooster (14.00 uur vrij!) Belangrijke data: - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 17 juli: Laatste schooldag + continurooster (14.00 uur vrij!) Jarigen deze week: - 23 juni: Emma Young uit groep 1/2-24

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2017

Nieuwsbrief nr juni 2017 Nieuwsbrief nr. 18 2 juni 2017 De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 juni. 17. Datum Activiteit ma/vr 5/9 juni Pinkstervakantie ma 19 juni 19:30 u. MR/Schoolcommissie vergadering wo/do/vr 21, 22, 23

Nadere informatie

Weekbericht van 30 mei 2016

Weekbericht van 30 mei 2016 Weekbericht van 30 mei 2016 Personele wijziging Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie in verband met een personele wijziging op onze school. Gelet op de mogelijkheden die de huidige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van mei. Na de meivakantie is het voor de leerlingen en het team nog een periode van hard werken om alles af te ronden. Gelukkig hebben we dit jaar een junivakantie!

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 24: 11 t/m 15 juni Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer.

SCHOOL- NIEUWS. Week 24: 11 t/m 15 juni Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Week 24: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 11 t/m 15 juni 2018 SCHOOL- NIEUWS Ouder-Bedank-Moment Vrijdag 29 juni is het ouder-bedank-moment. Alle ouders die zich dit schooljaar

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Maandag 9 februari 2015, week 7

Maandag 9 februari 2015, week 7 Maandag 9 februari 2015, week 7 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 7: 9 t/m 15 februari 2015 Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie