Maandag 6 maart 2017, week 10

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 6 maart 2017, week 10"

Transcriptie

1 Maandag 6 maart 2017, week 10 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 10: 6 t/m 10 maart 2017 Het dochtertje van Jaïrus, Lucas 8:40-56 Vijf broden en twee vissen, Lucas 9:10-17 Petrus weet wie Jezus is, Lucas 9:18-27 Week 11: 13 t/m 17 maart 2017 De verheerlijking op de berg, Lucas 9:28-36 De barmhartige Samaritaan, Lucas 10:25-37 Maria en Marta, Lucas 10:38-42

2 Inleiding nieuwe periode door hoofdredacteur Kind op Maandag Beste ouders/verzorgers, Als mensen zeggen dat iemand de koning te rijk is, gaat het niet altijd over geld. Vaak zeggen mensen dat als iemand ergens blij of gelukkig mee is. Maar waar word je eigenlijk gelukkig van? Wanneer ben je echt een rijk mens? In de Veertigdagentijd, de periode voor Pasen, denken we daar met de kinderen over na. In de Bijbelverhalen ontdekken we dat je rijk kunt worden door dingen weg te geven. Als je vriendelijkheid uitdeelt, vrolijkheid of zorgzaamheid, dan worden jij en de ander daar rijker van. In de bijbelverhalen ontdekken de kinderen hoe Jezus mensen laat delen in het koninkrijk van God. Hij is bereid om alles te geven, zelfs zijn eigen leven. Daardoor breekt een nieuwe rijkdom aan: met Pasen vieren we dat de dood niet het laatste woord heeft, God maakt een nieuw begin. Naast de bijbelverhalen is voor deze periode een stripverhaal gemaakt rondom het thema De koning te rijk. Het gaat over koning Wonderbaar, die elke dag opnieuw van alles uitdeelt aan de mensen in zijn land. Na een tijdje heeft hij niets meer om weg te geven. Maar dan komen de mensen bij hem terug om iets aan hem te geven De kinderen kunnen deze weken ook dingen uitdelen. Ze krijgen elke week een waardebon mee die ze kunnen geven aan iemand in hun omgeving. De waardebonnen staan voor iets te eten of een zelfgemaakt cadeautje, maar ook voor een compliment, een knuffel of een liedje. Dat zijn dingen die je kunt blijven uitdelen, je hebt er meer dan genoeg van! Ik wens u en de kinderen veel rijkdom om te delen, en alvast een gezegend Pasen! Met vriendelijke groet, Erik Idema Hoofdredacteur van Kind op Maandag

3 Aanwezigheid directie voor cbs Koning Willem - Alexander Mathilde Lievers zal in week aanwezig zijn op donderdag 9 maart en vrijdag 10 maart en in week 11 op donderdag 16 maart en vrijdag 17 maart. U kunt haar altijd mailen en dan neemt ze z.s.m. contact met u op koningwa@vcpong.nl of m.lievers@vcpong.nl Mathilde Lievers zal donderdag 9 maart 2017 aanwezig zijn tijdens de ouderavond in de ontmoetingsruimte. Kom gezellig bij haar een kopje koffie of thee drinken.

4 Kovvie mit kouk UITNODIGING U wordt vrijdag 10 maart :30 9:45 uur van harte uitgenodigd voor ontmoeting met directie Mathilde Lievers Thema: Kwaliteitszorg VCPO N-G (groter geheel) en welke plek heeft cbs KWA daarin. De Prezi van de ledenvergadering van 16 febr. jl. zal worden gebruikt, deze geeft mooi inzicht voor u als ouder wat er achter de schermen gebeurt, zodat uw kind goed onderwijs ontvangt. Donderdag 9 maart 2017 wordt cbs Koning Willem- Alexander bezocht door het Provinciaal Audit team van de provincie Groningen. Binnen VCPO N-G is de afspraak dat elke school 1x in de twee jaar een bezoek krijgt van een auditteam. Doel: Kwaliteit waarborgen en garanderen binnen VCPO N-G. Een auditteam bestudeert alle documenten van de school, bestudeert de uitstroom, tussen resultaten, analyses van leerkrachten, Interne Begeleiding en directie om de kwaliteit te verhogen van de school en de vervolgstappen welke zijn gezet en hoe deze worden gemonitord. Kortom: Wat is sterk en wat kan versterkt worden? Een auditteam fungeert als critical friend voor een school.

5 Datalijst 3 maart Rapport mee 9 maart en 13 maart Contactavonden+ alle ouders worden verwacht Woe 15 maart 2017 Sportdag groep 3 en 4 16 maart Alle leerlingen groep 1-8 s middags vrij ivm margemiddag team Bespreken tussenresultaten en analyses van de school 28 maart 2017 Schoolfotograaf Voor 31 maart Rapport inleveren 5 april Alle leerlingen vrij groep 1-8 Marge dag PBS studie/trainingsdag voor het hele team 6 april Theoretisch verkeersexamen voor groep 7 13 april Paasviering en lunch voor de kinderen 14 april t/m 17 april Goede Vrijdag en Tweede Paasdag vrij 18 april Eindtoets I.E.P. 19 april 21 april Koningsspelen 24 t/m 28 april (week 17) Meivakantie (zo wordt het genoemd..) 5 mei Bevrijdingsdag, leerlingen vrij 14 mei Moederdag 21 mei School/Kerk/Gezinsdienst (Zondag) 22 t/m 24 mei Groep 7/8 op schoolkamp 25 mei en 26 mei Vrij rond Hemelvaartsdag 5 juni t/m 9 juni Pinkstervakantie voor leerlingen 12 juni (periode 2 weken) Start Cito toetsen

6 Bibliotheek Op dit moment zijn er 5 moeders actief om de kinderen te helpen met het lenen. Ruilmoment is op vrijdagochtend van uur. We helpen met het uitzoeken van het juiste boek en controleren of het digitaal uitlenen goed verloopt. Helaas heeft zich nog niemand gemeld, maar we zouden hier nog wel wat extra vrijwilligers voor kunnen gebruiken. Je kunt je aanmelden bij Harriët Elzinga, Anita Kremer of de leerkracht van uw kind. Kun je nu niet op de vrijdagochtend, maar wil je wel graag helpen geef je dan toch op en geef dit aan!! Nieuws uit groep 1 en 2 Beloning PBS Helaas kon de speurtocht nog niet doorgaan, internet op school lag eruit! Ook missen we nog hulp van 2 ouders. Hopelijk kan het volgende week donderdag doorgaan! In plaats daarvan mochten de kinderen deze week stoelendans doen, dat was natuurlijk dolle pret! Thema ziek zijn Allerlei boeken worden voorgelezen, die passen bij dit onderwerp. Zoals het boek Lucas en de fotodokter Letter van de week De nieuwe letter is de m, spreek uit als mmmmmmm 75j8VZl6Lg2io2rdvE2qbLRhhOBuE Dit is een fimpje over deze letter. Engelse les Het thema van de Engelse lessen was eerst winter, nu gaat het over wilde dieren, hier is een leuk liedje,

7 Meer informatie en foto's vindt u op ons blog Nieuws uit groep 3/4 Sportdag op woensdag 15 maart Wie van u wil deze ochtend een groepje kinderen begeleiden in sporthal de Mencke? U mag zich opgeven bij juf Willeke. Schoolreis groep 3 en 4 Op donderdag 6 juli is het zover! Uw kind krijgt deze week een brief met alle informatie mee naar huis (we houden het nog even spannend dus ). Deze dag gaat juf Willeke mee met de groep. Zij heeft nog 6 ouders nodig die ook een groepje kinderen willen begeleiden. U kunt zich bij haar opgeven.

8 Als er meer dan 6 ouders zich opgeven, overleggen juf Margriet en juf Willeke wie er mee gaan. (We zijn om uur weer terug bij school). Nieuws uit groep 4b/5 De donderdag voor de voorjaarsvakantie hadden we onze PBS beloningsdag. Pyjamadag Bijna iedereen kwam in pyjama en had een knuffel mee. We hebben het erg gezellig gehad met een ontbijtje, speurtocht door de school, een film en een lekker stuk chocoladetaart gemaakt door Lieke R, Lakiesha en Susan.

9 Groep 4 had ook nog een leuke voorstelling. Met crea gingen we een vogelhuisje maken, die hangen inmiddels voor het raam en zijn erg leuk geworden.

10 Rekenen: Beide groepen rekenen met geldsommen. De komende week werkt groep 4 met herhalingsstof en de toets. Groep 5 leert de komende week delen met grote getallen als 72:6=. De tafels zijn hierbij erg belangrijk. Willen jullie thuis ook de tafels oefenen? Spelling: Blok 4 afgerond met het controledictee. De kinderen krijgen deze week de woordjes mee van blok 6. Het controledictee. Het controledictee is op 23 maart. Nieuws uit groep 6 Dinsdag 1 maart hebben de kinderen muziekles gehad, waarbij ze konden kiezen om op een gitaar of een keyboard te spelen. Vanaf nu hebben de kinderen op dinsdagmiddag muziekles, waarbij ze hun gekozen instrument natuurlijk weer mee moeten nemen naar school. Deze muzieklessen duren 16 weken lang, tijdens de laatste muziekles zullen de kinderen een kleine voorstelling geven. Op vrijdagmiddag 3 februari had Isa haar spreekbeurt, dit ging over honden. Ze gaf veel informatie en had ervoor gezorgd dat er zelfs een hondje in de klas was. Ze heeft het heel erg goed gedaan, haar cijfer was een 8+. Yesper heeft zijn spreekbeurt op vrijdagmiddag 3 maart gehouden. Zijn spreekbeurt ging over Minecraft. Hij gaf veel goede informatie, had lego van Minecraft meegenomen en heeft een filmpje laten zien. Hij had als cijfer een 8-, heel erg goed. Zareen heeft ook op vrijdagmiddag 3 maart zijn spreekbeurt gehouden, het ging over Donald Duck. Hij gaf veel goede informatie, had een PowerPoint en liet een filmpje zien over het maken van een stripboek. Zijn cijfer was een 9+. Super knap! Met rekenen gaan het de komende periode over breuken hebben. Welk deel is het van het geheel en wat kost dat deel dan? Ook leren we de komende periode hoeveel gram er in een kg gaan. Met taal leren we het onderwerp en de persoonsvorm te vinden in een zin. Met spelling leren de kinderen wanneer ze werkwoorden met een d of met dt moeten schrijven. Ook leren ze woorden met ch. Het blijft belangrijk om de spelling woorden goed te oefenen, dit kan op De kinderen hebben een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord gekregen.

11 Op woensdag 22 maart gaan we met groep 6 8 naar een voorstelling in Uithuizermeeden, waarschijnlijk gaan we hier met de fiets naar toe. Meer informatie volgt.

12 Nieuws uit groep 7 en 8 Afgelopen week hebben we de rapporten uitgedeeld. We zijn erg trots op de kinderen. Ze hebben zich goed ingezet en dat is te zien! Blok 5 is afgerond van taal en spelling. De dictees en toetsen gaan deze week mee naar huis. Het huiswerk voor vrijdag Engels is: de woorden en de grammatica leren. Afgelopen vrijdag hebben we techniekles gehad. Maak een gebouw na van prikkers en schuim. Mooie werkstukken zijn het resultaat. Foto's zijn inmiddels verstuurd via Parro. Volgende week donderdag, 16 maart, hebben we een leuk uitje. We gaan naar Pieterburen en leren daar over de trekvogels. We gaan weg met de bus om 8.30 uur en zijn rond weer terug. 's Middags zijn de leerlingen vrij vanwege een margemiddag.

13 Op Vrijdag 31 maart hopen Marcel en Lydia Zimmer 2 concerten te komen geven in Ulrum; een middagconcert speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar en een avondconcert voor volwassenen. De concerten vinden plaats in de Goede Herderkerk. Het middagconcert begint om 16:00 uur en het avondconcert begint om 20:00 uur. Het thema 'Mooie dag' zal in de liederen, de verhalen en illustraties naar voren komen. Deze concerten worden georganiseerd door Zingen in de Kerk, een initiatief van de Protestantse Kerk in samenwerking met Kerk in Actie. Tijdens deze concerten zal aandacht gevraagd worden voor het werk van Kerk in Actie. Voor meer informatie en het reserveren van tickets kunt u terecht op

Maandag 30 januari 2017, week 5

Maandag 30 januari 2017, week 5 Maandag 30 januari 2017, week 5 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Maandag 13 februari 2017, week 7

Maandag 13 februari 2017, week 7 Maandag 13 februari 2017, week 7 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen "WEES BARMHARTIG ZOALS UW VADER BARMHARTIG IS" Schilderij van Rembrandt Week 7: 13 t/m 17 februari 2017 Wees barmhartig, Lucas 6:26-38

Nadere informatie

Maandag 16 januari 2017, week 3

Maandag 16 januari 2017, week 3 Maandag 16 januari 2017, week 3 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Maandag 8 mei 2017, week 19

Maandag 8 mei 2017, week 19 Maandag 8 mei 2017, week 19 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 19: 8 t/m 12 mei 2017 Adam en Eva doen wat niet mag, Genesis 3 Noach moet een ark maken, Genesis 6:9-22 In de ark, Genesis 7:1-24 Week

Nadere informatie

Maandag 5 december 2016, week 49

Maandag 5 december 2016, week 49 Maandag 5 december 2016, week 49 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Advent en Kerst Week 49: 5 t/m 9 december 2016 Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Week 50: 12 t/m

Nadere informatie

De zon komt op en geeft ons licht Zo brengt de hemel een bericht Want na het donker van de nacht Komt altijd weer een nieuwe dag.

De zon komt op en geeft ons licht Zo brengt de hemel een bericht Want na het donker van de nacht Komt altijd weer een nieuwe dag. blz 01 02 03 04 05 06 07 08 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord rapport onderwijs CITO-Eindtoets Rekenen op tablets Kanjertraining Ouderavond Verjaardagsvieringen Schoonmaak Week van de Hoop Kind op

Nadere informatie

Dinsdag 18 april 2017, week 16

Dinsdag 18 april 2017, week 16 Dinsdag 18 april 2017, week 16 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 16: 17 t/m 21 april 2017 De Emmaüsgangers, Lucas 24:13-35 Jezus verschijnt aan de leerlingen, Lucas 24:36-49 Week 17: 24 t/m 28 april

Nadere informatie

Trefwoord Week 13: Beperkt Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid.

Trefwoord Week 13: Beperkt Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid. Nieuwsbrief woensdag 29 maart In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a: Nieuwe leden activiteitencommissie Broodactie Pasen Koningsspelen Woensdag 29 maart Lente een prachtig seizoen. Het leven krijgt weer

Nadere informatie

Maandag 11 januari 2016, week 2

Maandag 11 januari 2016, week 2 Maandag 11 januari 2016, week 2 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 2: 11 t/m 15 januari 2016 Jezus roept mensen met zich mee, Matteüs 4:18-22 Jezus geneest zieke mensen, Matteüs 4:23-25 Het geluk,

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017, week 26

Maandag 26 juni 2017, week 26 Maandag 26 juni 2017, week 26 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 26: 26 t/m 30 juni 2017 Barnabas en Saulus gaan op reis, Handelingen 13:1-12 Paulus vertelt over God, Handelingen 13:13-49 Paulus

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Maandag 7 november 2016, week 45

Maandag 7 november 2016, week 45 Maandag 7 november 2016, week 45 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Bijbelverhalen Week 45: 7 t/m 11 november 2016 Saul en David, 1 Samuël 18:1-16 Jonatan komt te hulp, 1 Samuël 19:1-7 Het plan van Michal,

Nadere informatie

Maandbrief maart 2017

Maandbrief maart 2017 Maandbrief maart 2017 Agenda 6 maart - eerste schooldag 8 maart - bijeenkomst gebedsgroep, Kleipettenlaan 290 10 maart - Creamiddag bovenbouw 13 maart - weekopening OB 14 maart - Ik lees een tafel voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pannenkoeken bakken voor de opa's en oma's. Activiteitenagenda

Nieuwsbrief. Pannenkoeken bakken voor de opa's en oma's. Activiteitenagenda Nieuwsbrief Schoolnieuws nr. 14 / 3 april 2017 Pannenkoeken bakken voor de opa's en oma's Groep 5b/6 hebben op vrijdag 24 maart zelf pannenkoeken gebakken voor hun opa's en oma's. Zij waren uitgenodigd

Nadere informatie

Website: Agenda

Website:  Agenda Website: www.kennedyvroomshoop.nl -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Maandag 7 december 2015, week 50

Maandag 7 december 2015, week 50 Maandag 7 december 2015, week 50 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen 2015-2016: Advent en kerst Week 50: 7 t/m 11 december 2015 Johannes de Doper, Matteüs 3:1-12 Maria krijgt bezoek, Lucas 1:26-38 Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Maandag 21 nov. 2016, week 47

Maandag 21 nov. 2016, week 47 Maandag 21 nov. 2016, week 47 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen (overzicht t/m de kerstvakantie) Week 47: 21 t/m 25 november 2016 David spaart het leven van Saul, 1 Samuël 24 Saul en Jonatan sterven,

Nadere informatie

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo Joepie weer naar school Augustus MAANDAG DINSDAG week week week week week week Eerste schooldag Oudervertelgesprekken VRIJDAG DONDERDAG WOENSDAG.00 uur teamvergadering Hoofdluiscontrole s middags teamlunch

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten.

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten. Belangrijke data: - Maandag 19 en woensdag 21 februari: tienminuten-gesprekken - Vrijdag 23 februari: groep 5 t/m 8 continurooster tot 14.00 uur. Zelf brood en drinken meenemen! - Vrijdag 23 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Maandag 13 nov. 2017, week 46

Maandag 13 nov. 2017, week 46 Maandag 13 nov. 2017, week 46 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 46: 13 t/m 17 november 2017 Jozef legt de dromen uit, Genesis 41:9-36 Jozef wordt onderkoning, Genesis 41:37-57 De broers gaan naar

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 13 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 13 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16 Baarn, 13 april 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Kalender. Nr januari 2019

Kalender. Nr januari 2019 Nr. 10 30 januari 2019 Kalender Woensdag 6 februari 9.00-11.30 uur: open ochtend voor nieuwe ouders Zondag 10 februari 10.00 uur: School-kerk-gezinsdienst in de Ichthuskerk, Tromplaan 8 Dinsdagmiddag 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij!

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij! NIEUWSFLITS 17 SCHOOLJAAR 2018-2019 Het is even echt winter, prachtig! Vorige week werd de nieuwsflits pas op donderdag verstuurd, helaas! De reden was dat ik op woensdag en donderdag migraine had en naar

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

D R U P P E L S. De Koning komt! Algemeen. 2 5 a p r i l 2 0 1 4 n r 2 9

D R U P P E L S. De Koning komt! Algemeen. 2 5 a p r i l 2 0 1 4 n r 2 9 De Koning komt! Zodra er weer een weekopening is op maandag zal ook dit deel van de Druppels weer gevuld worden vanuit het jaarthema. Algemeen Algemeen: Morgen worden alle kinderen weer op luizen gecontroleerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Maandag 25 sept. 2017, week 39

Maandag 25 sept. 2017, week 39 Maandag 25 sept. 2017, week 39 Nieuwsflits algemeen Aanwezigheid Mathilde Lievers voor cbs Koning Willem - Alexander Ik zal in week 39 aanwezig zijn op maandag 25 september, dinsdag 26 september (een deel,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Maandag 9 februari 2015, week 7

Maandag 9 februari 2015, week 7 Maandag 9 februari 2015, week 7 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 7: 9 t/m 15 februari 2015 Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender Kalender 2018-2019 ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 19 mei: Hayk Boom groep 3 20 mei: Naïra Adeeko

Nadere informatie

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit.

I.v.m. de kortere week volgende week, komt er donderdag 29 maart geen nieuwsbrief uit. No. 25, 22 maart 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur SmdB De Ark Pasen 2015. Gebed. God, Open mijn oren om de boodschap van uw liefde te horen Bewaar mijn hart in het geloof en vertrouwen op U Om vanuit die woorden

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Tijdelijke uitbreiding formatie. Project: Muziek

Tijdelijke uitbreiding formatie. Project: Muziek Schooljaar 2016-2017 2016 Nummer: 12 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Tijdelijke uitbreiding Project muziek TSO Beste ouders/verzorgers, Tijdelijke uitbreiding formatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 8 Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Ik ben Mayke van Zeeland en ik ben 24 jaar. Ik woon in Mariaheide, nog lekker bij mijn ouders! Ik ben op maandag en dinsdag in groep

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Vandaag hebben we de open dag gehad op school. Een klein aantal

Nadere informatie

Jaarkalender ouders

Jaarkalender ouders Jaarkalender ouders 2018-2019 De week laat zich lezen van links naar rechts. In de eerste kolom staat het weeknummer vermeld. Bezoeken aan de kinderboerderij, de Stoep en dergelijke zullen vroegtijdig

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 24 januari t/m 3 februari: Nationale Voorleesdagen - 25 t/m 31 januari: Week van de poëzie - Week van 5 t/m 11 februari: Gezin-School-Kerkweek, met op 11 februari de afsluiting in de

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Informatie groep 6. Algemene informatie

Informatie groep 6. Algemene informatie Informatie groep 6 Algemene informatie Methodes in groep 6: Bijbelse Geschiedenis: Kind op maandag Rekenen: Wereld in getallen Onderdelen: - Delen en vermenigvuldigen - Optellen en aftrekken met grote

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 maart 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 11 Oud Papier IS DAT NOU VEEL? Ma 13

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8 Kalender 2017-2018 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 eerste schooldag nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Maandag 24 augustus 2015, week 35

Maandag 24 augustus 2015, week 35 Maandag 24 augustus 2015, week 35 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 34: Zomerweek 1 Hoe zal ik het zeggen Themaweek over geloofsbelijdenissen Week 35 Zomerweek 2 Wat geloof jij? Themaweek over je

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 17, 18 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie