Maandag 5 december 2016, week 49

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 5 december 2016, week 49"

Transcriptie

1 Maandag 5 december 2016, week 49 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Advent en Kerst Week 49: 5 t/m 9 december 2016 Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Week 50: 12 t/m 16 december 2016 Maria en Elisabet, Lofzang van Maria, Lucas 1:39-56 Geboorte van Johannes, Lucas 1:57-66 Lofzang van Zacharias, Lucas 1:67-80 Week 51: 19 t/m 23 december 2016 Geboorte van Jezus, Engelenzang, Lucas 2:1-14 Herders als getuigen, Lucas 2:15-20 Aanwezigheid directie voor cbs Koning Willem -Alexander Mathilde Lievers zal in week 49 aanwezig zijn op: dinsdag 6 december, woensdag 7 december en vrijdag 9 december Week 50: maandag 12 december, dinsdag 13 december en donderdag 15 december U kunt haar altijd mailen en dan neemt ze z.s.m. contact met u op: koningwa@vcpong.nl of m.lievers@vcpong.nl

2 PBS onderzoek op cbs KWA Vrijdag 9 december vindt er een jaarlijks onafhankelijk onderzoek plaats op onze school rond PBS. Hoe ver is de school in het traject? Interviews met ouders, leerkrachten, leerlingen, directie en documenten worden bestudeerd. Vrijdag 25 november hebben de overblijfkrachten ook een bespreking gehad om afspraken met elkaar te maken over de begeleiding van de leerlingen tijdens de broodschool. Hierbij werden we ondersteund door PBS medewerker Marjo ter H. Datalijst 5 december Sinterklaas 22 december Kerstviering met de leerlingen en hun ouders 26 december t/m 6 januari (week 52 en 1) Kerstvakantie 16 januari (periode 3 weken) Start Citotoetsen Woe 1 februari 2017 Lijnbal groep 5/6 20 februari t/m 24 februari (week 8) Voorjaarsvakantie

3 KERSTFEEST OP SCHOOL Donderdag 22 december gaan we samen Kerst vieren. U heeft hierover een mail ontvangen. We hopen dat u zich zo snel mogelijk opgeeft. We geven de kinderen maandag of dinsdag ook een papieren opgavenformulier mee. Als u zich al via de mail heeft opgegeven, hoeft u dit niet te gebruiken. Als alle aanmeldingen binnen zijn ontvangt u de uitnodiging met uw starttijd. We zijn nog op zoek naar iemand die van ons kerstfeest foto s of een film wil maken. Vrijdag 23 december mogen de kinderen van groep 2, 3 en 4 om uur op school komen. De leerlingen van groep 5,6,7 en 8 zijn s middags vrij.

4 Elke dag een kwartier (voor) lezen is een boost voor de taalontwikkeling. Kinderen die vijftien minuten per dag lezen of worden voorgelezen, horen meer dan een miljoen woorden per jaar Nieuws van de schoolbibliotheek Inmiddels hebben we ruim 130 nieuwe boeken aangeschaft en daar wordt al goed gebruik van gemaakt! De kinderen zijn heel blij met de boeken en het motiveert tot lezen! We proberen alle kinderen enthousiast te maken om boeken te gaan lezen, ook kinderen die lezen echt niet leuk vinden. De schoolbibliotheek is volop in ontwikkeling. Samen met Aly Kremer van Biblionet zijn wij (Anita en Harriët) begonnen om alle boeken te voorzien van codes en deze in te scannen. Zo krijgen we digitaal inzicht in welke boeken we in de bibliotheek hebben. Het is de bedoeling dat de kinderen een pasje krijgen en zelf kunnen inzien welke boeken ze gelezen hebben. Ook is er dan mogelijkheid om te zoeken naar boeken binnen de school, maar ook binnen de openbare bibliotheek. De benaming van de niveaus zal gedeeltelijk nieuw zijn. In de jongste groepen is het leren lezen/goed technisch lezen het doel. Heeft een kind dit goed onder de knie, dan mag het gaan lezen in de A-boeken. Vanaf ca. 9 jaar gaat dit over in de B-boeken. Tzt zal er een bijeenkomst gehouden worden waarin iemand van Biblionet komt uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. Voor een ieder interessant en leerzaam! Wij zijn nu ca. een half jaar bezig met het opzetten van de bibliotheek. Het is een mooi proces en we komen telkens een stap dichterbij. Sinds september zijn wij samen met nog 4 moeders (Esther, Germa, Liesbeth en Sandra (reserve)) elke vrijdagochtend van uur op school om de kinderen vanaf groep 4 te helpen met ruilen.

5 Nieuws uit groep 1 en 2 Ouders bedankt We bedanken ouders van onze klas bij het begeleiden van het pepernoot bakken, de spelletjes en het inpakken en natuurlijk ook onze biebouders super bedankt!! PBSbeloning Aanstaande donderdag, 8 december, mogen de kleuters verkleed op school komen, en krijgen ze ranja met iets lekkers omdat de klas ontzettend veel muntjes heeft verdiend voor goed gedrag. Leuk!! Meer informatie en foto's vindt u op ons blog Nieuws uit groep 3/4a Wat is december toch een drukke, maar vooral ook leuke maand. Naast ons gewone schoolwerk doen we ook veel andere dingen. We hebben Engelse lessen gehad die over Saint Nicholais and black Pieter gingen. We kunnen zelfs Sinterklaas kapoentje in het Engels zingen! Voor Sinterklaas en zwarte Piet hebben we een heel programma in elkaar gezet. Er waren kinderen die tekeningen hadden gemaakt, gymkunsten lieten zien en een wedstrijd met kapla torens bouwen met zwarte Piet deden. Of kinderen die een liedje zongen, een dansje deden, gingen kickboksen of een poppenspel lieten zien. En nu bereiden wij ons voor op Kerst. Onze groep speelt niet mee op kerstavond, maar is wel te zien.ra ra hoe kan dat? Daar komt u 22 december vast achter. Tot dan.

6 Nieuws uit groep 4b/5 Gezellige weken die in het teken stonden van Sinterklaas. De klas wordt steeds gezelliger met huisjes, Pietjes, mooie slingers etc. Ook wordt er hard gewerkt aan het programma voor de Sinterklaasmorgen. De kinderen hebben zelf het programma bedacht. Sint en Piet worden verrast met toneelstukjes, trucjes, muziek (viool en drummen), dansjes en liedjes. Echt super leuk!

7 Schoen opzetten en bezoek van de Rommel Piet zorgt voor dolle pret. Op gym Pietensamenwerking.

8 Advent is ook begonnen. We hebben al een mooie kerstlantaarn in de klas, die de verhalen bij deze periode verbeeld. Rekenen: beide groepen zijn met blok 3 van rekenen begonnen. Ook zijn we druk met het aanleren van de tafels. Voor de kerstvakantie leren we de tafels 1-5. Spelling: Iedereen heeft de woordjes van blok 4 mee naar huis gekregen. Het controle dictee is op dinsdag 20 december Nieuws uit groep 6 Steven en Noa waren in de afgelopen weken jarig! Bedankt voor jullie lekkere traktaties! We hopen dat jullie een fijne verjaardag hebben gehad. Natuurlijk vieren we maandag Sinterklaas, de surprises die de kinderen hebben meegenomen zien er fantastisch uit. Vrijdag 9 december hebben de kinderen de toets van hoofdstuk 2, van natuur. Het blad om te leren hebben de kinderen vrijdag meegekregen naar huis. We gaan de komende weken met crea (op vrijdagmiddag) aan de slag met het thema Kerst. Komende periode werken we met rekenen aan het uurloon van een werknemer, wat moet hij dan betaald krijgen in bijvoorbeeld 15 minuten? Met taal werken we de komende weken aan het vinden van de persoonsvorm in de zin. Met spelling leren de kinderen te werken met samengestelde woorden. Van twee woorden, één woord maken. Het blijft belangrijk om de spelling woorden goed te oefenen, dit kan op Zoals u weet overhoren we de tafels 1 t/m 12, 15 en 25. Yesper en Yara hebben nu ook hun tafeldiploma gehaald. Emma heeft haar tafeldiploma zelfs voor de tweede keer gehaald. Super goed! De kinderen die nog geen tafeldiploma hebben gehaald, hebben een tafelkaart mee naar huis gekregen met de tafels die nog overhoord moeten worden. Hopelijk lukt het dat alle kinderen voor de kerstvakantie het tafeldiploma halen.

9 Nieuws uit groep 7 en 8 Afgelopen vrijdag was er voorlichting van bureau Halt over jeugdcriminaliteit. Het bleek dat de kinderen er al veel over konden vertellen. Ze hebben een informatiebrief mee naar huis gekregen. Het huiswerk voor donderdag 8 december: maak een mooie voorkant voor je werkstuk. Vrijdagmiddag hebben we met elkaar bedacht dat er verschillende manieren zijn om de woordjes van Engels te leren. Vraagt u uw kind maar eens. Ze kunnen het u precies vertellen. We hebben inmiddels het tweede blok van rekenen afgesloten en gaan aan de slag met blok 3. We zijn veel aan het cijferen en aan het oefenen met het metriek stelsel. Dan Sinterklaas. Waarschijnlijk leest u dit op het moment dat wij bezig zijn met gedichten voordragen, lachen om elkaars surprises en met vol verwachting onze cadeaus uitpakken. Wat is er veel tijd en aandacht aan geschonken. Fijne Sinterklaas!

10 Ook bij Gewoon Bijzonder zijn we in de Sinterklaas stemming. We hebben de klas gezellig gemaakt met een eigen gemaakte slinger. De kinderen van groep 3 hebben ons hierbij geholpen. Ook kwamen Jolien en Romée bij ons om een mooie raamtekening te maken. Eén en al gezelligheid dus. Laura heeft voor deze Sinterklaastijd een eigen voelkleed. Als wij het liedje Sinterklaas kapoentje gaan zingen, kan Laura voelen aan het kleed waar wij het over hebben. Ook willen we graag nog even onder de aandacht brengen dat Gewoon Bijzonder de tweede week van de kerstvakantie open is, van 2 januari tot en met 5 januari. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij aanwezig. Mochten er kinderen zijn die het leuk vinden om dan langs te komen om met Laura en Wrister te gaan spelen of knutselen zouden wij dat heel fijn vinden. U mag dit als ouders doorgeven aan de leerkracht van uw kind of kom gerust even langs in de klas bij Gewoon Bijzonder. Er kunnen per dagdeel twee kinderen komen. Wij wensen iedereen een heel gezellig Sinterklaasfeest.

Maandag 21 nov. 2016, week 47

Maandag 21 nov. 2016, week 47 Maandag 21 nov. 2016, week 47 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen (overzicht t/m de kerstvakantie) Week 47: 21 t/m 25 november 2016 David spaart het leven van Saul, 1 Samuël 24 Saul en Jonatan sterven,

Nadere informatie

Maandag 30 januari 2017, week 5

Maandag 30 januari 2017, week 5 Maandag 30 januari 2017, week 5 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Maandag 7 november 2016, week 45

Maandag 7 november 2016, week 45 Maandag 7 november 2016, week 45 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Bijbelverhalen Week 45: 7 t/m 11 november 2016 Saul en David, 1 Samuël 18:1-16 Jonatan komt te hulp, 1 Samuël 19:1-7 Het plan van Michal,

Nadere informatie

Maandag 7 december 2015, week 50

Maandag 7 december 2015, week 50 Maandag 7 december 2015, week 50 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen 2015-2016: Advent en kerst Week 50: 7 t/m 11 december 2015 Johannes de Doper, Matteüs 3:1-12 Maria krijgt bezoek, Lucas 1:26-38 Het

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Maandag 6 maart 2017, week 10

Maandag 6 maart 2017, week 10 Maandag 6 maart 2017, week 10 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 10: 6 t/m 10 maart 2017 Het dochtertje van Jaïrus, Lucas 8:40-56 Vijf broden en twee vissen, Lucas 9:10-17 Petrus weet wie Jezus is,

Nadere informatie

Maandag 16 januari 2017, week 3

Maandag 16 januari 2017, week 3 Maandag 16 januari 2017, week 3 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Maandag 13 nov. 2017, week 46

Maandag 13 nov. 2017, week 46 Maandag 13 nov. 2017, week 46 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 46: 13 t/m 17 november 2017 Jozef legt de dromen uit, Genesis 41:9-36 Jozef wordt onderkoning, Genesis 41:37-57 De broers gaan naar

Nadere informatie

Maandag 27 nov. 2017, week 48

Maandag 27 nov. 2017, week 48 Maandag 27 nov. 2017, week 48 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Beste ouders/verzorgers, Woorden zijn bijzondere dingen. Als niemand ze zegt, bestaan ze nauwelijks. Maar als ze wel gezegd worden, kunnen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsmail nr

Nieuwsmail nr Nieuwsmail nr.15 2015-2016 7 december 2015 Agenda dinsdag 8 december - inloop groep 3 (let op: gewijzigd!) donderdag 17 december - Kerstvieringen maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari - Kerstvakantie

Nadere informatie

Maandag 8 mei 2017, week 19

Maandag 8 mei 2017, week 19 Maandag 8 mei 2017, week 19 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 19: 8 t/m 12 mei 2017 Adam en Eva doen wat niet mag, Genesis 3 Noach moet een ark maken, Genesis 6:9-22 In de ark, Genesis 7:1-24 Week

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Kind op Maandag. Ouderbijdrage

Kind op Maandag. Ouderbijdrage No. 7,29 november 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Kind op Maandag Tel je mee? Lucas 1: 5-56 Elk jaar brengen mensen in de

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

Maandag 13 februari 2017, week 7

Maandag 13 februari 2017, week 7 Maandag 13 februari 2017, week 7 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen "WEES BARMHARTIG ZOALS UW VADER BARMHARTIG IS" Schilderij van Rembrandt Week 7: 13 t/m 17 februari 2017 Wees barmhartig, Lucas 6:26-38

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Nr.14 8 december 2016 schooljaar

Nr.14 8 december 2016 schooljaar Nr.14 8 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

Jaargang 19 nummer 6 Vrijdag 7 december 2012. Agenda 7 december 2012-18 januari 2013 Week 50 en 51 Adviesgesprekken groep 8

Jaargang 19 nummer 6 Vrijdag 7 december 2012. Agenda 7 december 2012-18 januari 2013 Week 50 en 51 Adviesgesprekken groep 8 Cbs de Aquarel Waallaan 6 8032 GZ Zwolle tel: 038-4537622 fax 038-4527619 www.de-aquarel.nl directeur@de-aquarel.nl ouderraadvan@onzeschool.com penseelstreken@cbs-de-aquarel.nl Jaargang 19 nummer 6 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E:

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E: NIEUWSBRIEF november 2016 Advent 2017 Dromen van vrede voor mensen van heden. En weer in geuren en kleuren verhalen. Wat wij al weten uit oude verhalen: Herders en sterren, een stal en een kind. Omdat

Nadere informatie

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016 Jade 41 3893 EB Zeewolde tel. 036-5358000 Locatie In de Lichtkring Naarderweg 2 3891 DK Zeewolde Tel. 06-47 54 3133 hetmozaiek@codenz.nl www.mozaiekzeewolde.nl t Mozaakje Jaargang 2016-2017 - Nr.8 Vrijdag

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel:

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel: Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west 58 7691 CA Bergentheim Tel: 0523-232093 www.koningsbergerschool.nl info@koningsbergerschool.nl NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr: 7 Schooljaar 2016/2017 2 12 2016 Vanmorgen

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Woensdag 20 december Kerstviering op school (zie bijlage: uitnodiging) 14 december 2017 jaargang 20 nr. 14 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om 11.45 uur

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017, week 26

Maandag 26 juni 2017, week 26 Maandag 26 juni 2017, week 26 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 26: 26 t/m 30 juni 2017 Barnabas en Saulus gaan op reis, Handelingen 13:1-12 Paulus vertelt over God, Handelingen 13:13-49 Paulus

Nadere informatie

Piet Prins Praat Nr E W T

Piet Prins Praat Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 7 12-12-2016 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Komende week, 22 december viert meester van Dijk zijn verjaardag en in de kerstvakantie mag juf Stuursma haar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7.

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7. Nieuwsbrief 36 6 10 juni Beste ouders, Het eerste schoolreisje zit er al weer op. Groep 1 en 2 hebben zich opperbest vermaakt bij de Flierefluiter. Zo zelfs dat veel kinderen op de terugweg in slaap vielen!

Nadere informatie

Spreng - Eltje donderdag 24 november 2016

Spreng - Eltje donderdag 24 november 2016 Spreng - Eltje donderdag 24 november 2016 Agenda 24 november Spreng-Eltje 29 november Informatieavond Vechtdal College 5 december Sinterklaasfeest Oud papier 6 december Oud papier 8 december Spreng-Eltje

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar 2016-2017 Agenda 24 november Groep 3/4 pepernoten bakken bij Jumbo 10.00 u. 11.30 u. 24 november Groep 8 gastles op Bravo College 28 november Groep 5 pepernoten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Dinsdag 18 april 2017, week 16

Dinsdag 18 april 2017, week 16 Dinsdag 18 april 2017, week 16 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 16: 17 t/m 21 april 2017 De Emmaüsgangers, Lucas 24:13-35 Jezus verschijnt aan de leerlingen, Lucas 24:36-49 Week 17: 24 t/m 28 april

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

SCHAFTERTJE. Naast enkele algemene zaken, staat dit schaftertje in het teken van. Ontvangst en Sintervoice. Belangrijke data. PBS gedragsverwachting

SCHAFTERTJE. Naast enkele algemene zaken, staat dit schaftertje in het teken van. Ontvangst en Sintervoice. Belangrijke data. PBS gedragsverwachting SCHAFTERTJE Plezier Respect Verantwoordelijkheid Veiligheid Belangrijke data 21 dec: Kerstfeest 24 dec: Kerstvakantie t/m 8 januari 2017 Maandag 9 januari 2017 om 8.30 uur start de school weer. Naast enkele

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

8 D E C E M B E R

8 D E C E M B E R Bezoekadres Weerestraat 70 1713 VC OBDAM T (0226) 45 19 67 E info@kelderswer f.nl I www.kelderswer f.nl Postadres Postbus 41 1713 ZG OBDAM O u d e r v e r e n i g i n g OBS de Kelderswerf 8 D E C E M B

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op!

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! Nieuwsbrief 9 maandag 12 vrijdag 16 oktober Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! 9 Juf Hennie neemt, na heel veel jaren, komende week afscheid van onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Beste ouders, Voor ons ligt de maand december, een gezellige maand die bol staat van activiteiten. De school is gezellig versierd in Sinterklaas-sfeer en zal met een paar weken worden versierd in Kerstsfeer.

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda

Bernardusschool. Agenda Weekbrief 30 november t/m 7 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Sinterklaas en de PABO piet Maandag ontvingen we een interessante

Nadere informatie

Maandag 24 augustus 2015, week 35

Maandag 24 augustus 2015, week 35 Maandag 24 augustus 2015, week 35 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 34: Zomerweek 1 Hoe zal ik het zeggen Themaweek over geloofsbelijdenissen Week 35 Zomerweek 2 Wat geloof jij? Themaweek over je

Nadere informatie

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december Nr.13 1 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 49 Peutercollege weetjes - In de kerstvakantie zijn alle locaties van het Peutercollege weer geopend, behalve op Eerste kerstdag 25 december en op 1 januari. U kunt uw kind brengen om 0900

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 4 december 2017 Tijdens he adventsperiode komen we iedere week als school bij elkaar om een adventsviering te houden.

weekinfo Datum: maandag 4 december 2017 Tijdens he adventsperiode komen we iedere week als school bij elkaar om een adventsviering te houden. weekinfo Datum: maandag 4 december 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Het lied van Maria, Lucas 1:39-56 Agenda: 5 december

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 december 2018 Za 8/12 Ma 10/12 Di 11/12 Woe 12/12 Do 13/12 Vrij 14/12 Oud

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

december nummer 7

december nummer 7 2016 2017 7 december 2016 - nummer 7 Agenda Vrijdag 9 dec. Rapporten gr 3 t/m 8. Maandag 12 en dinsdag 13 dec. Ouderavonden groep 1 t/m 8. Woensdag 14 dec. CREA-dag Woensdag 21 dec. Kerstviering van 16.30u

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

UIT DE WEI 6 december 2018

UIT DE WEI 6 december 2018 KALENDER Maandag 10 december Haltles groep 7/8 Dinsdag 18 december Musical groep 3/4 De kleine Kerstman Donderdag 20 december Kerstdiner van 18.00 uur tot 19.00 uur. Let op de uitnodiging in deze Nieuwsbrief!

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 1 week 34 2015 De volgende Infos verschijnt 3 september Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Alweer de

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

N U M M E R 1 5. Bedankjes

N U M M E R 1 5. Bedankjes Nieuwsbrief N U M M E R 1 5 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Er is een wachtlijst voor kinderen die in 2017 4 jaar worden.

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

LIED: BIJBELTEKST AGENDA INHOUD - ALGEMEEN

LIED: BIJBELTEKST AGENDA INHOUD - ALGEMEEN LETTERS 09091212 LIED: BIJBELTEKST AGENDA INHOUD Za. 14 dec. Tuinonderhoud ALGEMEEN Do. 19 dec. Winterfair KLEUTERS Vr. 20 dec. Kerstweekviering NIEUWS UIT GROEP 1 Za. 21 dec. Zo. 5 jan. Kerstvakantie

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Zoals u weet is Joke Pennings, directeur van PCBO de Regenboog ziek. PCBO heeft mij gevraagd om tijdelijk een aantal directietaken op de Regenboog op me te

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes.

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes. Maandag 19-11 Puk viert feest. We maken eigen feestmuts. Weten we aan het einde nog de hele zin? Tijdens het Dinsdag 20-11 Samen met de kinderen gaan wij gezellig dansen. Wie is er goed in een feestje

Nadere informatie