Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het nieuwe schooljaar 2013-2014 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar."

Transcriptie

1 December 2013, jaargang 18 Inhoud Woord van de voorzitter Wijziging incasso Kerstconcert Muziek = klasse bij Dickens koopzondag Djembé workshop Leerlingenuitvoeringen Actuele informatie Afscheid van Peter van Schadewijk Geert-Jan Roelofs bedankt Voorstellen nieuwe bestuursleden NIEUW: Korte cursussen voor laatbloeiers voor verschillende instrumenten/zang NIEUW: Crash course Music Production Subsidie NIEUW ook voor leerlingen uit West Maas en Waal Hulpouders en bestuursleden gevraagd Vakantierooster Vooral dóórgaan! Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar. In een omgeving waar negatief economisch nieuws regelmatig de boventoon voert, doet het me goed om een keer positief nieuws te kunnen melden. Om te beginnen wil ik met u delen dat ook dit jaar de gemeente Druten heeft besloten om de subsidie voor muziekonderwijs ongewijzigd te handhaven. Dit betekent voor u dat u, als u voldoet aan de voorwaarden, ook dit schooljaar weer een bijdrage van de gemeente krijgt in de lesgelden. Wij waarderen nadrukkelijk dat B&W en de gemeenteraad onze visie deelt met betrekking tot het belang van muziekonderwijs en dat dit via deze financiële ondersteuning aan de leerlingen tot uitdrukking komt. Ook dit jaar lanceren we weer een aantal nieuwe initiatieven, één wil ik er met name uitlichten: Korte Cursussen voor Laatbloeiers, een cursus van 5 workshops die wordt gegeven voor verschillende instrumenten. Kort, maar krachtig: na 5 workshops kent u een aantal basisvaardigheden met het instrument. Overigens, we hebben gemerkt dat deze cursus regelmatig als cadeau gegeven wordt: een cadeautip! Meer informatie en inschrijven op onze website. Tevens ben ik blij te kunnen melden dat we onlangs het bestuur hebben versterkt met een aantal nieuwe bestuursleden: Joyce Lecomte, Geert Kaak en Jan van der Aa. Nieuwe, frisse bestuursleden met dito ideeën houden ons scherp en beweeglijk. Verderop in deze nieuwsbrief introduceren zij zich aan u. De agenda voor de uitvoeringen voor dit schooljaar is bekend en kent naast het kerstconcert en de leerlingenuitvoeringen ook weer een behoorlijk aantal andere uitvoeringen waar DNM acte de presence zal geven. De agenda kunt u vinden op onze website. Een klein tipje van de sluier: u zult ons o.a. weer tegenkomen tijdens de Dickens-dag in Druten.

2 Kortom, we zijn begonnen aan een nieuw schooljaar met een muziekschool die doorgaat met het lanceren van nieuwe initiatieven. Met muzikale groet, Bert Seegers Bestuursvoorzitter De Nieuwe Muziekschool PS. Neem eens een kijkje op onze site: www. denieuwemuziekschool.nl Wijziging incasso Vanaf 1 februari komt er landelijk een wijziging in het innen van incasso s. Vanaf dat moment gaat Nederland over op Euro-incasso. Een machtiging heet voortaan SEPA-machtiging. Oude afgegeven machtigingen blijven geldig voor deze incasso. Maatschap Muziekdocenten Druten doet de incasso voor de muzieklessen. Inmiddels hebben zij het Certificaat ontvangen voor de nieuwe incasso. Het incassant-id nummer is NL79MMD Iedere leerling heeft voortaan ook een eigen machtigingskenmerk. Vooraf aan de eerste EURO-incasso zijn wij wettelijk verplicht dat nummer aan onze leerlingen bekend maken. LET OP leerlingen die zich voor de herfstvakantie hebben ingeschreven en ons hebben gemachtigd om het lesgeld in 4 termijnen te incasseren, ontvangen hierover in december een brief via de eigen docent. Bij nieuwe nota s staan al deze gegevens reeds vermeld op de nota. Kerstconcert Op zaterdagavond 14 december geven leerlingen om uur een kerstconcert in de Nederlands Hervormde Kerk aan de Kattenburg in Druten. Iedereen wordt van harte uitgenodigd te komen luisteren naar dit optreden.

3 Muziek = klasse bij Dickens koopzondag Op zondag 15 december gaan onze leerlingen van muziek = klasse weer optredens verzorgen tijdens de Dickens koopzondag in Druten. Op het plein voor Blokker treedt iedere klas 30 minuten op. Deze optredens zijn tussen ± uur. Djembé workshop Op maandag 6 januari start de volgende djembé cursus van 20 lessen. Nieuwe deelnemers kunnen contact opnemen met docent Hein Oxenaar hox@planet.nl of om te bekijken of instroom bij deze groep mogelijk is. Voor meer info zie Leerlingenuitvoeringen Vervolgens staan onze leerlingenuitvoeringen van 23 en 30 maart op het programma. Deze uitvoeringen staan gepland in d'n Bogerd. De verdeling van docenten staat hieronder vermeld. De docent bekijkt welke leerlingen van hem/haar op zullen gaan treden. Zondag 23 maart in d n Bogerd uur AMV Piano viool trompet Keyboard 23 maart uur d n Bogerd Muziekclub Zang Bas/gitaar: leerlingen van Jeroen Drums Zondag 30 maart in d'n Bogerd uur 30 maart uur d'n Bogerd M&B Saxofoon Muziekclub voor kinderen M=k vervolg Accordeon Gitaar: leerlingen van Ed Dwarsfluit Gitaar: leerlingen van Fred 2 e jaars samenspel Djembé

4 Actuele informatie of foto s van optredens te staan. hier komen ook steeds de Afscheid van Peter van Schadewijk Onze drumdocent, Peter van Schadewijk, is op 15 augustus overleden aan een acute hartstilstand. Met hem hebben we een fijne collega en docent verloren. Geert-Jan Roelofs bedankt Geert-Jan Roelofs zit vanaf 2006 in ons bestuur. Al die jaren heeft hij zich actief ingezet voor De Nieuwe Muziekschool: het bijhouden en bijwerken van de website, vice-voorzitter, fondsen aanschrijven voor aanschaf van nieuwe instrumenten, organisatie van de activiteiten van het 15 jarig bestaan enz enz. Geert Jan heeft besloten om per te stoppen. Wij willen hem heel hartelijk bedanken voor zijn grote inzet. Voorstellen nieuwe bestuursleden Bestuurslid Geert Kaak Hallo allemaal. Mijn naam is Geert Kaak. Ik ben geboren in Heijen in Via Wijchen en Beuningen kwam ik, samen met Maja, in 2001 ons droomhuis tegen in Druten. Als leerkracht werk ik ruim 3 dagen per week op een basisschool in Beuningen. In mijn vrije tijd fiets ik graag in het land van Maas en Waal. Daarnaast is mijn fotocamera bijna onmisbaar. Wij eten graag met vrienden en houden van uitstapjes en vakanties. Op maandagavond volg ik sinds 2 jaar djembéles bij De Nieuwe Muziekschool. Na ongeveer 12 jaar vond ik het tijd worden om aan vrijwilligerswerk te gaan doen. Via een oproep van het bestuur van DNM ben ik enkele maanden voor de zomervakantie mee gaan draaien in het bestuur. Ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een gezond klimaat voor iedereen die iets wil gaan doen met muziek. In de dagelijkse praktijd zie ik hoe vrolijk kinderen ervan worden en hoe belangrijk het is voor een gezonde ontwikkeling.

5 Bestuurslid Jan van der Aa Op het einde van mijn zomerperiode heb ik een levenslange wens in vervulling laten gaan: piano leren spelen. Al snel bleek dat mijn plafond erg laag was. Inmiddels ben ik in het begin van mijn herfstperiode aanbeland en ik zocht een alternatief voor mijn zakelijke achtergrond: technisch, commercieel en organisatie.. Dit om ervoor te zorgen dat ik in de winterperiode van mijn leven niet helemaal alleen kom te zitten en toch contact hou met het leven. Ik heb altijd ervaren dat muziek emotie is en dit wil ik ook graag uitdragen. Daarom wil ik in het bestuur met mijn opgebouwde ervaringen in de praktijk meehelpen om de muziekschool meer naamsbekendheid te geven en meer toegankelijk te maken voor jong, maar ook zeker ook voor oud. Met vriendelijke groet, Jan van der Aa NIEUW: Korte cursussen voor laatbloeiers voor verschillende instrumenten/zang In maart 2013 heeft de cursus Drummen voor laatbloeiers. Beat the midlifecrises plaats gevonden. Dit was een groot succes. Vandaar dat we deze introductielessen nu voor meer vakken op willen zetten: drummen, zingen, accordeon en akoestisch gitaar. Aantal: Start: Lesduur: Kosten: Locatie: 5 lessen bij minimaal 3 deelnemers 3 deelnemers 30 minuten les, 4 in 40 minuten, maximaal 6 deelnemers in 60 minuten 75 euro per deelnemer IKC de Kubus Irenestraat XK Druten - Drummen voor laatbloeiers. Beat the midlifecrisis Docent Thomas Calis thomas.calis@tiscali.nl Start vrijdag 17 januari uur. Aanmeldingen ontvangen we graag voor 10 januari. Een cursus voor volwassenen die ooit al eens hebben willen proeven aan het drummen, maar waarbij het er nooit van kwam en voor wie de drempel om meteen vaste les te nemen te hoog is. Doel is zo snel mogelijk de basisvaardigheden en begrippen aan te leren om een eenvoudig nummer mee te kunnen spelen. Natuurlijk wordt er ook veel samen gespeeld tijdens deze cursus. Ervaring is niet nodig. PS ook vóór of na de midlifecrisis ben je van harte welkom! - Zingen voor laatbloeiers: Docent Marijke Hörmann marijke.hormann@gmail.com Start maandag 13 januari uur. Aanmeldingen ontvangen we graag voor 6 januari. Altijd al willen zingen? Of vroeger gezongen en weer zin om het weer op te pakken? Aan bod komen: zangtechniek, microfoon-techniek, samenzang, meerstemmige- en solozang! Het repertoire bestaat

6 voornamelijk uit popnummers met uitstapjes naar musical- en jazz nummers (mede afhankelijkheid van samenstelling en belangstelling van de groep). - Accordeon voor laatbloeiers: Docent Yvonne Reuvers yvonnereuvers@xmsnet.nl Start maandag 27 januari uur. Aanmeldingen ontvangen we graag voor 21 januari. De accordeon is een handig en compact instrument. Leuk in je eentje maar zeker ook met meerderen tegelijk! Een instrument met vele mogelijkheden in ieder genre. Voor wie altijd al graag accordeon wilde gaan spelen, of voor diegene die het weer eens op wil pakken maar eerst wil ervaren hoe de lessen gaan. Voor deze 5 lesweken kunt u een accordeon huren voor 10,- - Akoestisch gitaar voor laatbloeiers: Docent Ed Galstaun info@gitaarlesnijmegen.nl Start dinsdag 28 januari uur. Aanmeldingen ontvangen we graag voor 21 januari. Altijd al gitaar willen spelen maar nooit aan toe gekomen? Ontdek nu het verschil tussen muziek luisteren en muziek maken. Tijdens deze korte cursus maak je kennis met de akoestische gitaar. Naast enkele akkoorden en noten worden ook basistechnieken besproken. Speel je al langer akoestisch- of klassiek gitaar en twijfel je over het nut van deze beginnerscursus, neem dan contact op voor een proefles. We bekijken dan de mogelijkheden afgestemd op jouw wensen. Volwassenen die liever individueel les nemen en willen bekijken of een instrument bespelen iets voor ze is, kunnen voor een 10-lessenkaart kiezen. Zie Voor het huren van een instrument kunt u ook contact opnemen met de betreffende docent, hij kan u daarbij adviseren. NIEUW: Crash course Music production Crash course Music Production: muziek maken op je tablet, ipad of laptop. Wie zit er thuis muziek te knutselen achter zijn ipad, tablet of laptop? Wie wil weten hoe je met moderne middelen je eigen muziek maakt? Hoe zorg je ervoor dat je als producer/muzikant boven het maaiveld uit steekt? Door deze crash course te volgen natuurlijk. Docent Jeroen Bouwhuis (Bbg@blotebadgast.nl ) heeft op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU) gestudeerd: kunstmedia technologie en toegepaste compositie: geluidsopnames, filmcomposities, elektronische muziek. Je kent hem misschien van zijn theatershow blote badgast waarbij hij natuurlijk zelf tekent voor de muziekproductie. Op donderdagmiddag 2 januari gaat Jeroen van deze crash course bij De Nieuwe Muziekschool geven in IKC De Kubus. Iedereen brengt zijn eigen tablet, ipad of laptop mee. Jeroen zorgt voor de app / het programma. Je krijgt een stukje theorie, leert de mogelijkheden van de app / het programma en je gaat meteen aan de slag om je eigen muziek te maken. Door op je eigen systeem te werken, kun je thuis meteen verder met het uitwerken van je ideeën. Meer info zie Subsidie NIEUW ook voor leerlingen uit West Maas en Waal Leerlingen uit gemeente Druten De subsidie van Gemeente Druten voor onze leerlingen wordt door het bestuur aangevraagd bij de gemeente. Wij hopen begin april het subsidiebedrag te ontvangen en zullen dan het geld per omgaande overmaken naar de leerlingen. De subsidie voor dit schooljaar is hetzelfde gebleven als afgelopen schooljaar: 160,-. Leerlingen uit gemeente West Maas en Waal Vanaf kunnen leerlingen uit gemeente West Maas en Waal in aanmerking komen voor subsidie van gemeente West Maas en Waal. Deze leerlingen moeten zelf de subsidie aanvragen. -De subsidie kan worden aangevraagd door de ouders / verzorgers van kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar woonachtig binnen de gemeente West Maas en Waal. -Maximaal twee cursussen per leerling per jaar worden gesubsidieerd, mits het verschillende instrumenten (inclusief zang) betreft; -De cursus bestaat uit minimaal 10 docentcontacturen per jaar;

7 -De lessen worden gegeven door een vakbekwame en gekwalificeerde docent. -De incidentele subsidie bedraagt maximaal 50% van de kosten van een muziek- of zang cursus met een maximum van 90,- per jaar. Leerlingen uit WMW ontvangen voor 20 december via hun eigen docent dit aanvraagformulier. Hulpouders en bestuursleden gevraagd De Nieuwe Muziekschool is op zoek naar versterking. Nu bestuurslid Geert Jan-Roelofs stopt, worden de taken binnen het bestuur opnieuw verdeeld. Wij zijn nog op zoek naar mensen die zich als bestuurslid voor De Nieuwe Muziekschool in willen zetten. Hebt u interesse dan kunt u contact opnemen met de voorzitter Bert Seegers via info@denieuwemuziekschool.nl hij neemt dan z.s.m. contact met u op. Hulpouders Daarnaast zijn we op zoek naar ouders die af en toe bij een klus willen helpen, zoals vervoer van instrumenten bij optredens, post verzorgen, website-beheer e.d. Als u zich aanmeldt, dan ontvangt u een mailtje zodra we hulp zoeken. U kunt dan op dat moment aangeven of u kunt helpen. Voor vragen of aanmelding kunt u een mailtje sturen aan yvonneverschuren@kabelfoon.nl Vakantierooster 2013/2014 Sinterklaas lessen na uur vervallen op 5 december 2013 Kerstvakantie 23 december 2013 t/m 4 januari 2014 Voorjaarsvakantie 3 t/m 8 maart e paasdag 21 april 2014 Koningsdag en Meivakantie 28 april t/m 3 mei 2014 Hemelvaartvakantie 26 mei t/m 31 mei e pinksterdag 9 juni 2014 Start zomervakantie 14 juli 2014

Het nieuwe schooljaar 2014-2015 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden.

Het nieuwe schooljaar 2014-2015 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden. December 2014, jaargang 19 Inhoud Woordje van onze voorzitter Kerstconcert Muziek = Klasse bij IKC De Kubus en ZMLK De Kom Muziek = Klasse bij Dickens koopzondag Leerlingenuitvoeringen Actuele informatie

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar.

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar. November 2012 jaargang 17 Inhoud Woordje van onze voorzitter Parkeren bij IKC de Kubus Subsidie Hulpouders en bestuursleden gevraagd Optredens door leerlingen Kerstconcert Leerlingenuitvoeringen: wie speelt

Nadere informatie

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Juni 2018, jaargang 22 Inhoud Zaterdag 23 juni: gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Zaterdag 23 juni: ook gratis workshop spelen in een band Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden

Nadere informatie

December 2017, jaargang 22. Inhoud. Woordje van de voorzitter

December 2017, jaargang 22. Inhoud. Woordje van de voorzitter December 2017, jaargang 22 Inhoud - Woordje van de voorzitter - Hulp gevraagd - Muziek=Klasse bij Dickens koopzondag - Kerstconcert - Leerlingenuitvoeringen - Samenspel voor 1 e jaars en 2 e jaars leerlingen

Nadere informatie

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter Juni 2017, jaargang 21 Inhoud Woordje van onze voorzitter Zaterdag 1 juli: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden Uitnodiging roosterbespreking

Nadere informatie

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2014-2015 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

December 2016, jaargang 21. Inhoud. Woordje van de voorzitter

December 2016, jaargang 21. Inhoud. Woordje van de voorzitter December 2016, jaargang 21 Inhoud Woordje van de voorzitter Muziek = Klasse bij Dickens koopzondag Kerstconcert Nieuw: Samenspel voor 1 e en 2 e jaars leerlingen met aansluitend een optreden Leerlingenuitvoeringen

Nadere informatie

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact:

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact: Schooljaar 2018-2019 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving Meer informatie nodig? Contact: www.muziekschooldehondsrug.nl mail@muziekschooldehondsrug.nl Jaarplanning Begin nieuwe

Nadere informatie

Vrijwilligers De Nieuwe Muziekschool bedankt voor jullie bijdrage

Vrijwilligers De Nieuwe Muziekschool bedankt voor jullie bijdrage Juni 2011, jaargang 15 Einde cursusjaar Het lesjaar zit er al weer bijna op! Dat betekent dat veel leerlingen een keuze gaan maken hoe en of zij volgend jaar willen doorgaan met muziekles. Wanneer een

Nadere informatie

Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2015-2016 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

Juni 2016, jaargang 20. Inhoud

Juni 2016, jaargang 20. Inhoud Juni 2016, jaargang 20 Inhoud Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden Uitnodiging roosterbespreking via mail Jubileum De Nieuwe Muziekschool 20 jaar Muzikanten gezocht voor optreden tijdens de 4-daagse in

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Schooljaar 2016-2017 Muziekonderwijs dat INSPIREERT Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving Meer informatie nodig? Contact ons via: www.muziekschooldehondsrug.nl info@muziekschooldehondsrug.nl

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Schooljaar 2017-2018 Muziekonderwijs dat INSPIREERT Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving Meer informatie nodig? Contact ons via: www.muziekschooldehondsrug.nl info@muziekschooldehondsrug.nl

Nadere informatie

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR www.hillegomsemuziekschool.nl INFORMATI E 2017-2018 zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR Ruim aanbod instrumenten De Hillegomse Muziekschool is een actieve muziekschool met een groot aanbod

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans?

Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans? Veelgestelde vragen over de academie Studierichting dans Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans? Kinderen van 6 en 7 jaar kunnen initiatielessen dans volgen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven.

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven. Nieuwsbrief 2 oktober 2015 Driejarigen groep Driesprong Even voor de zomervakantie heb ik u verteld over de ontwikkelingen rond een Driesprong op de Ceder. Een stap naar het integreren van onderwijs en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Datum: 29-08-2014. Activiteiten: De activiteiten t/m oktober 2014:

Datum: 29-08-2014. Activiteiten: De activiteiten t/m oktober 2014: Datum: 29-08-2014 De activiteiten t/m oktober 2014: Activiteiten. Activiteiten: Informatieavond groep 7 Informatieavond groep 8 Informatieavond groep 3 Informatieavond groepen 4-5-6 Informatieavond groep

Nadere informatie

HET RIDDERSPOOR. Jaargang 23 // nummer 1 // 31 augustus 2018

HET RIDDERSPOOR. Jaargang 23 // nummer 1 // 31 augustus 2018 St. Joris Schimmelpenninckkade 2 3813 AD Amersfoort tel: 033-472 19 07 HET RIDDERSPOOR email: tafelronde@kpoa.nl website: www.tafelronde.net Jaargang 23 // nummer 1 // 31 augustus 2018 Datum Agenda 3 sept

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

voorstel aanschaf muziekinstrumenten, ten behoeven van schoolmuzieklessen

voorstel aanschaf muziekinstrumenten, ten behoeven van schoolmuzieklessen Betreft: voorstel aanschaf muziekinstrumenten, ten behoeven van schoolmuzieklessen Geachte heer Bouman, beste Rik, Met veel plezier presenteer ik hierbij een financieel voorstel voor de aanschaf van muziekinstrumenten

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom

Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom De dwarsfluitlessen, AMV (algemene muzikale vorming) lessen, aangepaste muziekles en muziektherapie worden verzorgd door docente/therapeute Erika van

Nadere informatie

TWICKEL PLUS. Beste leerling,

TWICKEL PLUS. Beste leerling, TWICKEL PLUS Beste leerling, Op het TWICKEL College vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jouw talenten te laten zien of verder te ontwikkelen. Ook vinden we het belangrijk dat je op verschillende

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

cursusjaar kunstbedrijven westerkwartier Kunst aan de basis Cursusaanbod Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier voor de basisschool

cursusjaar kunstbedrijven westerkwartier Kunst aan de basis Cursusaanbod Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier voor de basisschool cursusjaar 2018 2019 Kunst aan de basis Cursusaanbod Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier voor de basisschool aanbod voor de groep Bewegen met muziek CULTUUREDUCATIE MET KWALITEIT Cultuureducatie

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

TWICKEL PLUS. Beste leerling,

TWICKEL PLUS. Beste leerling, TWICKEL PLUS TWICKEL PLUS Beste leerling, Je hebt voor het TWICKEL College gekozen omdat je jouw talenten wilt laten zien en ten volle wilt ontwikkelen. Daarvoor krijg je alle kans tijdens de lessen en

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

kunstencentrum Muziekmenu in een leerlijn Aanbod muziek voor basisonderwijs

kunstencentrum Muziekmenu in een leerlijn Aanbod muziek voor basisonderwijs kunstencentrum Muziekmenu in een leerlijn Aanbod muziek voor basisonderwijs Bezoekadres Mr. D.U. Stikkerlaan 251 9675 DG Winschoten Nederland Kantoor 0597 700 270 kunstencentrum@indeklinker.nl Openingstijden

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe personeelsleden stellen zich aan u voor: Karen de Heer. Beste ouder, verzorger, Karen de Heer: Met vriendelijke groet,

NIEUWSBRIEF. Nieuwe personeelsleden stellen zich aan u voor: Karen de Heer. Beste ouder, verzorger, Karen de Heer: Met vriendelijke groet, Oktober 201 5 nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Beste ouder, verzorger, Welkom en/of goed u weer te zien! Het eerste geldt vooral de nieuwe ouders van onze school. U heeft via uw zoon of dochter de afgelopen weken

Nadere informatie

Theo Scheffer. Sterkte!! Hier een berichtje van Theo

Theo Scheffer. Sterkte!! Hier een berichtje van Theo Sterkte!! Theo Scheffer Hier een berichtje van Theo Beste ouder(s), Nogmaals dank voor alle vormen van meeleven in deze ziekteperiode. Kaartjes, email, tekeningen van groepen en individuele leerlingen,

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 NIEUWSBRIEF schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 Meester Alle Afgelopen maandag is meester Alle Timmer van start gegaan in groep 7/8. Hij gaat de komende maanden de lesgevende taken

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Nieuwsbrief - Beste ouders: nieuwe cao - Vakantierooster - Leerling tevredenheidpeiling

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 3 2016/2017 Datum: 28-10-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze Nieuwsbrief treft u een brief aan van meester Adriaen. Hij gaat met pensioen op 1 januari 2017. Wij zullen

Nadere informatie

inschrijvingen kunstonderwijs

inschrijvingen kunstonderwijs inschrijvingen kunstonderwijs schooljaar 2015-2016 verantwoordelijk uitgever College van burgemeester en schepenen Stadionstraat 2 / 9190 Stekene stekene van nature actief foto: Martine Goossens Schone

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Weeknieuws nr juni 2019

Weeknieuws nr juni 2019 Weeknieuws nr.37 28 juni 2019 AGENDA Datum Activiteit 2 juli Oudergesprekken 5 juli Musical groep 8 11 juli Afscheid juf Lucy 12 juli Laatste schooldag (kinderen om 11:45 uur vrij) Modderdag donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

KINDERBOERDERIJ. MEMO Kbs Kievitsloop

KINDERBOERDERIJ. MEMO Kbs Kievitsloop KINDERBOERDERIJ De kinderen van groep 1/2 zijn woensdag 15 mei naar de kinderboerderij geweest in Oosterhout. Daar hebben ze veel geleerd over alle dieren op de boerderij. Het was een geweldige leerzame

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 OVERZICHT Algemeen Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen / Persoonlijke noot De beste wensen voor 2018 namens alle mensen van de Kees! Inmiddels is het jaar alweer

Nadere informatie

Welkom. Het nieuwe decreet voor het DKO

Welkom. Het nieuwe decreet voor het DKO Welkom Het nieuwe decreet voor het DKO Enquête Waarom? Voorbereiding op het nieuwe decreet Zelfevaluatie 327 reacties waarvan 312 op 790 leerlingen (40%) Enquête Sterke punten van Muzarto zijn: leerkrachten

Nadere informatie

Periode: Meivakantie - zomervakantie

Periode: Meivakantie - zomervakantie Periode: Meivakantie - zomervakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie het

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kijk maar goed!

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kijk maar goed! De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze week verteld over de wonderbaarlijke ontmoetingen tussen Jezus en mensen. Zo ontmoet Jezus de zussen Martha en Maria. Maria neemt tijd voor Jezus, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Vijverberichten

Vijverberichten 0 Vijverberichten 15-09-2017 Het schooljaar is inmiddels twee weken geleden fijn gestart. Namens het team hoop ik dat u allen een fijne vakantie heeft gehad en zien wij uit naar een mooi, plezierig en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

De proef met de verlengde schooldag start met de groepen 4 en 5 en duurt gedurende het schooljaar 2010-2011.

De proef met de verlengde schooldag start met de groepen 4 en 5 en duurt gedurende het schooljaar 2010-2011. PROGRAMMA VERLENGDE SCHOOLDAG DIJSSELBLOEM 2010-2011 Doelen verlengde schooldag Het doel is kinderen gelegenheid geven zich optimaal te ontplooien door middel van bevordering: - creativiteit - beweging

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

veilige leeromgeving optimale prestaties brede ontwikkeling verantwoordelijkheid zelfstandigheid zorg op maat

veilige leeromgeving optimale prestaties brede ontwikkeling verantwoordelijkheid zelfstandigheid zorg op maat Informatieavond 30 augustus 2016 De informatieavond vorige week werd goed bezocht. De leerkrachten gaven voorlichting in de groepen en in de gymzaal kregen de ouders uitleg over de schoolfilm, ICT en muziek.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief voor zomervakantie

Laatste nieuwsbrief voor zomervakantie CBS het Galjoen Laatste nieuwsbrief voor zomervakantie Dit is de laatste nieuwsbrief die voor de zomervakantie verschijnt. Al weer een schooljaar voorbij, de tijd vliegt. In de laatste schoolweek die voor

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant Beste ouders, HuifkarInformatieKrant Het nieuwe schooljaar is alweer zeven weken onderweg, de tijd vliegt. De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Zoals gebruikelijk brengen wij voor elke vakantie

Nadere informatie

September Van de directie

September Van de directie September 2017 Van de directie Het nieuwe schooljaar is gestart en het is meteen ook lekker weer om binnen te zitten. De kinderen zijn inmiddels al aardig gewend aan hun nieuwe leerkracht en onze groepen

Nadere informatie