Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het nieuwe schooljaar 2014-2015 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden."

Transcriptie

1 December 2014, jaargang 19 Inhoud Woordje van onze voorzitter Kerstconcert Muziek = Klasse bij IKC De Kubus en ZMLK De Kom Muziek = Klasse bij Dickens koopzondag Leerlingenuitvoeringen Actuele informatie Korte cursussen voor laatbloeiers op verschillende instrumenten / zang Popband bij De Nieuwe Muziekschool Voorstellen nieuw bestuurslid Jelle Bruijs Gratis proefles Gemeentelijke subsidie voor leerlingen uit Druten en West Maas en Waal Hulpouders gevraagd Maatschappelijke stagiaires Vakantierooster 2014/15 Continuïteit Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden. In een omgeving waar negatief nieuws regelmatig de boventoon voert, doet het me goed om positief nieuws te kunnen melden. Om te beginnen wil ik met u delen dat ook dit jaar de gemeente Druten heeft besloten om de subsidie voor muziekonderwijs ongewijzigd te handhaven. Dit betekent voor u dat u, als u voldoet aan de voorwaarden, ook dit schooljaar weer een bijdrage van de gemeente krijgt in de lesgelden. Wij waarderen nadrukkelijk dat B&W en de gemeenteraad onze visie deelt met betrekking tot het belang van muziekonderwijs en dat dit via deze financiële ondersteuning aan de leerlingen tot uitdrukking komt. Daarnaast heeft u recentelijk wellicht berichten gehoord over andere muziekscholen die in zwaar weer zitten en waar de muzieklessen zijn gestopt (bv Beneden-Leeuwen). Ik kan u melden dat DNM er prima voor staat en dat dit zeker niet op ons van toepassing is. Tevens ben ik blij te kunnen melden dat we onlangs het bestuur hebben versterkt met een nieuw bestuurslid en webmaster: Jelle Bruijs. Nieuwe, frisse bestuursleden met dito ideeën houden ons scherp en beweeglijk. Verderop in deze nieuwsbrief introduceert hij zich. We zullen dit schooljaar onze website grondig opfrissen: de site bestaat al bijna tien jaar in zijn huidige vorm en hier is een opfrisbeurt op zijn plaats. Tevens hebben we het voornemen om u om uw mening te vragen over een aantal onderwerpen binnen de muziekschool. Hiertoe zullen wij u in het eerste kwartaal een (online) enquête sturen. Wij hopen van harte dat u hier allen aan meedoet en uw mening laat horen. De agenda voor de uitvoeringen voor dit schooljaar is bekend en kent naast het kerstconcert en de leerlingenuitvoeringen ook weer een behoorlijk aantal andere uitvoeringen waar DNM acte de presence zal geven. De agenda kunt u vinden op onze website. Een klein tipje van de sluier: u zult ons o.a. weer tegenkomen tijdens de Dickens-dag in Druten.

2 Kortom, we zijn begonnen aan een nieuw schooljaar met een muziekschool die doorgaat met het lanceren van nieuwe initiatieven. Met muzikale groet, Bert Seegers Bestuursvoorzitter De Nieuwe Muziekschool PS. Neem eens een kijkje op onze vernieuwde website: Kerstconcert Op zaterdagavond 13 december geven leerlingen om uur een kerstconcert in de Protestantse Kerk aan de Kattenburg in Druten. Iedereen wordt van harte uitgenodigd te komen luisteren naar dit optreden. Viooldocente Anke Foede is op 15 november een korte samenspelcursus viool gestart. Tijdens dit kerstconcert staat ook deze groep op het podium met kerstliedjes. Daarnaast treden de AMV leerlingen op en is dwarsfluit, saxofoon en piano te beluisteren. Natuurlijk staan ook de leerlingen van Junior Voices op het podium. Muziek=Klasse bij IKC De Kubus en ZMLK De Kom Vanaf schooljaar krijgen alle leerlingen die in groep 5 van De Kubus zitten, een jaar lang twee keer in de week onder schooltijd les op een muziekinstrument. Onze docenten Marja Schoneveld, Yvonne Verschuren, John Devitt en Fred Piepenbrock verzorgen deze lessen. In hebben ook leerlingen van de Kom mee gedaan aan Muziek = Klasse. Ook dit schooljaar krijgen leerlingen van De Kom deze lessen weer van Marja Schoneveld. De lessen bij De Kom zijn mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). Deze stichting helpt kinderen en jongeren met een handicap om, met hun beperking, gewoon kind te kunnen zijn. NSGK ontwikkelt en ondersteunt jaarlijks honderden initiatieven op het gebied van wonen, werken, opleiding en vrije tijd - al die dingen die belangrijk zijn voor een volwaardige ontwikkeling. Dit kan dankzij de steun van vele vrijwilligers, donateurs en bedrijven, want NSGK is onafhankelijk en ontvangt geen overheidssubsidie. Daarnaast dragen De Kom en De Nieuwe Muziekschool financieel bij aan dit project en wordt de organisatie gedaan door Yvonne Verschuren in haar functie van combinatie functionaris cultuur.

3 Muziek=Klasse bij Dickens koopzondag Op zondag 14 december gaan onze leerlingen van muziek = klasse van IKC De Kubus en ZMLK De Kom weer optredens verzorgen tijdens de Dickens koopzondag in Druten. Op het plein voor Blokker treedt iedere klas 30 minuten op. Deze optredens zijn tussen ± uur. Leerlingenuitvoeringen De leerlingenuitvoeringen staan 8 maart en 12 april op het programma. Deze uitvoeringen staan gepland in d'n Bogerd. De verdeling van docenten staat hieronder vermeld. De docent bekijkt welke leerlingen van hem/haar op zullen gaan treden. Zondag 8 maart in d n Bogerd uur AMV Zang Gitaar (Fred) Piano Keyboard 23 maart uur d n Bogerd M&B Dwarsfluit Accordeon Gitaar (Marcel) Bas / Gitaar (Jeroen) Drums Zondag 12 april in d n Bogerd om uur. LET OP: Dit optreden vindt om uur plaats omdat op deze dag ook de Drutenloop plaatsvindt Muziekclub Gitaar (Ed) Saxofoon Viool Trompet Ensemble vanaf het 3 e jaar

4 Actuele informatie We publiceren als het kan foto s van recente optredens en activiteiten. Zie: of Ook als er iets te melden valt over nieuwe projecten wordt dat hier direct meegedeeld. Kadotip: Korte cursussen voor laatbloeiers op verschillende instrumenten/zang Ook dit schooljaar willen we volwassenen weer de mogelijkheid bieden voor het volgen van introductielessen. Hebt u altijd al een instrument willen spelen / zangles willen nemen, dan zijn deze korte cursussen een mooie manier om kennis te maken en uit te proberen of u door wilt gaan met lessen. Al deze cursussen starten in januari Mogelijkheden: drummen, zingen, accordeon, gitaar, piano en cornet / trompet / bugel / bariton. lesdagen en tijden: Zie : per instrument specifieke informatie. Aantal: Start: Lesduur: Kosten: Locatie: 5 lessen bij minimaal 3 deelnemers 3 deelnemers 30 minuten les, 4 in 40 minuten, maximaal 6 deelnemers in 60 minuten 60 euro per deelnemer IKC de Kubus Irenestraat XK Druten Popband bij De Nieuwe Muziekschool Wil je nog meespelen in een popband voor volwassenen? Deze popband kan nog nieuwe leden gebruiken. De band voor volwassenen is gestart op 31 oktober, de drummer, bassist en zanger/gitarist repeteren op vrijdag van met docent Marcel Karreman. Uitbreiding met gitaar, zang, toetsen, blazers of viool is nog mogelijk.

5 Voorstellen nieuw bestuurslid Jelle Bruijs. Mijn naam is Jelle Bruijs. Ik ben geboren in 1988 en woon sinds enkele jaren met mijn vriendin samen in Druten. In het dagelijks leven werk ik als IT-er en heb ik daarnaast een eigen computer-ondersteuning bedrijf (Bruijs PC Hulp). Ik heb zelf jaren lang wekelijks dwarsfluitles gehad en daarnaast speelde ik ook bij de Fanfare St. Barbara in Dreumel. Nu speel ik zelf vrijwel nooit meer. Maar ik ben nog steeds een groot liefhebber van muziek, van metal tot aan klassiek. Gezien mijn achtergrond in de IT/webdesign ga ik mij in het bestuur inzetten als beheerder van de website en bijbehorende zaken. Ik vervang hiermee Geert-Jan Roelofs die tot voor kort goed zorg heeft gedragen voor de website. Mijn doel is om De Nieuwe Muziekschool ook online een frisse, moderne uitstraling te geven. Bestuurslid Jelle Bruijs Gratis proefles Wil je graag een instrument leren bespelen maar twijfel je nog? Neem dan een gratis proefles! Neem hiervoor contact op met de betreffende docent en maak meteen een afspraak. Alle contactgegevens staan vermeld op onze website Gemeentelijke subsidie voor leerlingen uit Druten en West Maas en Waal Leerlingen uit gemeente Druten De subsidie van Gemeente Druten voor onze leerlingen wordt door het bestuur aangevraagd bij de gemeente. Wij hopen begin april het subsidiebedrag te ontvangen en zullen dan het geld per omgaande overmaken naar de leerlingen. De subsidie voor dit schooljaar is hetzelfde gebleven als afgelopen schooljaar: 160,-. Leerlingen uit gemeente West Maas en Waal Vanaf kunnen leerlingen uit gemeente West Maas en Waal in aanmerking komen voor subsidie van gemeente West Maas en Waal. Deze leerlingen moeten zelf de subsidie aanvragen. Wij hebben dit aanvraagformulier g d aan de betreffende leerlingen.

6 Hulpouders gevraagd De Nieuwe Muziekschool is op zoek naar ouders die af en toe bij een klus willen helpen, zoals vervoeren van instrumenten bij optredens, verzorgen van de post, poetsen van de instrumenten op het eind van het schooljaar e.d. Als u af en toe wilt helpen zou dat erg fijn zijn! Als u zich aanmeldt, dan ontvangt u een mailtje zodra we hulp zoeken. U kunt dan op dat moment aangeven of u kunt helpen. Voor vragen of aanmelding kunt u een mailtje sturen aan yvonneverschuren@kabelfoon.nl Maatschappelijke stagiaires Dit schooljaar krijgen we 3 maatschappelijke stagiaires: Nena Geijsen, Julia Epskamp en Hannah de Leeuw gaan De Nieuwe Muziekschool helpen bij de optredens. Ze gaan helpen bij het opbouwen e.d. en maken foto s van de optredens. Hannah de Leeuw, Nena Geijsen en Julia Epskamp. Alvast bedankt voor jullie inzet! Vakantierooster 2014/15 Sinterklaas lessen na uur vervallen op 5 december Kerstvakantie 22 december 2014 t/m 3 januari 2015 Voorjaarsvakantie 16 t/m 21 februari e paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april 2015 Meivakantie en Hemelvaartvakantie 4 mei t/m 16 mei e pinksterdag 25 mei 2015 Start zomervakantie 20 juli 2015

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar.

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar. November 2012 jaargang 17 Inhoud Woordje van onze voorzitter Parkeren bij IKC de Kubus Subsidie Hulpouders en bestuursleden gevraagd Optredens door leerlingen Kerstconcert Leerlingenuitvoeringen: wie speelt

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar 2013-2014 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar.

Het nieuwe schooljaar 2013-2014 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar. December 2013, jaargang 18 Inhoud Woord van de voorzitter Wijziging incasso Kerstconcert Muziek = klasse bij Dickens koopzondag Djembé workshop Leerlingenuitvoeringen Actuele informatie Afscheid van Peter

Nadere informatie

December 2017, jaargang 22. Inhoud. Woordje van de voorzitter

December 2017, jaargang 22. Inhoud. Woordje van de voorzitter December 2017, jaargang 22 Inhoud - Woordje van de voorzitter - Hulp gevraagd - Muziek=Klasse bij Dickens koopzondag - Kerstconcert - Leerlingenuitvoeringen - Samenspel voor 1 e jaars en 2 e jaars leerlingen

Nadere informatie

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Juni 2018, jaargang 22 Inhoud Zaterdag 23 juni: gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Zaterdag 23 juni: ook gratis workshop spelen in een band Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden

Nadere informatie

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter Juni 2017, jaargang 21 Inhoud Woordje van onze voorzitter Zaterdag 1 juli: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden Uitnodiging roosterbespreking

Nadere informatie

December 2016, jaargang 21. Inhoud. Woordje van de voorzitter

December 2016, jaargang 21. Inhoud. Woordje van de voorzitter December 2016, jaargang 21 Inhoud Woordje van de voorzitter Muziek = Klasse bij Dickens koopzondag Kerstconcert Nieuw: Samenspel voor 1 e en 2 e jaars leerlingen met aansluitend een optreden Leerlingenuitvoeringen

Nadere informatie

Vrijwilligers De Nieuwe Muziekschool bedankt voor jullie bijdrage

Vrijwilligers De Nieuwe Muziekschool bedankt voor jullie bijdrage Juni 2011, jaargang 15 Einde cursusjaar Het lesjaar zit er al weer bijna op! Dat betekent dat veel leerlingen een keuze gaan maken hoe en of zij volgend jaar willen doorgaan met muziekles. Wanneer een

Nadere informatie

Juni 2016, jaargang 20. Inhoud

Juni 2016, jaargang 20. Inhoud Juni 2016, jaargang 20 Inhoud Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden Uitnodiging roosterbespreking via mail Jubileum De Nieuwe Muziekschool 20 jaar Muzikanten gezocht voor optreden tijdens de 4-daagse in

Nadere informatie

Datum: 29-08-2014. Activiteiten: De activiteiten t/m oktober 2014:

Datum: 29-08-2014. Activiteiten: De activiteiten t/m oktober 2014: Datum: 29-08-2014 De activiteiten t/m oktober 2014: Activiteiten. Activiteiten: Informatieavond groep 7 Informatieavond groep 8 Informatieavond groep 3 Informatieavond groepen 4-5-6 Informatieavond groep

Nadere informatie

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2014-2015 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact:

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact: Schooljaar 2018-2019 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving Meer informatie nodig? Contact: www.muziekschooldehondsrug.nl mail@muziekschooldehondsrug.nl Jaarplanning Begin nieuwe

Nadere informatie

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR www.hillegomsemuziekschool.nl INFORMATI E 2017-2018 zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR Ruim aanbod instrumenten De Hillegomse Muziekschool is een actieve muziekschool met een groot aanbod

Nadere informatie

Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom

Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom De dwarsfluitlessen, AMV (algemene muzikale vorming) lessen, aangepaste muziekles en muziektherapie worden verzorgd door docente/therapeute Erika van

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2015-2016 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2015 2016. Met deze nieuwsbrief laten we u weer weten wat er allemaal in en rondom de school gebeurt. Opbrengsten Dit schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 NIEUWSBRIEF schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 Meester Alle Afgelopen maandag is meester Alle Timmer van start gegaan in groep 7/8. Hij gaat de komende maanden de lesgevende taken

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Schooljaar 2016-2017 Muziekonderwijs dat INSPIREERT Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving Meer informatie nodig? Contact ons via: www.muziekschooldehondsrug.nl info@muziekschooldehondsrug.nl

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Schooljaar 2017-2018 Muziekonderwijs dat INSPIREERT Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving Meer informatie nodig? Contact ons via: www.muziekschooldehondsrug.nl info@muziekschooldehondsrug.nl

Nadere informatie

DapperKlapper 3-8 januari 2018

DapperKlapper 3-8 januari 2018 DapperKlapper 3-8 januari 2018 Nieuwjaarswens Beste kinderen en ouders van De Dapper, Wij wensen jullie een heerlijk, sprankelend, afwisselend, leerzaam en vredig 2018! Het team van De Dapper Belangrijke

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

voorstel aanschaf muziekinstrumenten, ten behoeven van schoolmuzieklessen

voorstel aanschaf muziekinstrumenten, ten behoeven van schoolmuzieklessen Betreft: voorstel aanschaf muziekinstrumenten, ten behoeven van schoolmuzieklessen Geachte heer Bouman, beste Rik, Met veel plezier presenteer ik hierbij een financieel voorstel voor de aanschaf van muziekinstrumenten

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven.

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven. Nieuwsbrief 2 oktober 2015 Driejarigen groep Driesprong Even voor de zomervakantie heb ik u verteld over de ontwikkelingen rond een Driesprong op de Ceder. Een stap naar het integreren van onderwijs en

Nadere informatie

HET RIDDERSPOOR. Jaargang 23 // nummer 1 // 31 augustus 2018

HET RIDDERSPOOR. Jaargang 23 // nummer 1 // 31 augustus 2018 St. Joris Schimmelpenninckkade 2 3813 AD Amersfoort tel: 033-472 19 07 HET RIDDERSPOOR email: tafelronde@kpoa.nl website: www.tafelronde.net Jaargang 23 // nummer 1 // 31 augustus 2018 Datum Agenda 3 sept

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

OPLEIDING ST. LAMBERTUS NISTELRODE WELKE OPLEIDINGEN ZIJN ER MOGELIJK?

OPLEIDING ST. LAMBERTUS NISTELRODE WELKE OPLEIDINGEN ZIJN ER MOGELIJK? M. vd Heuvel Zwarte Molenweg 16 5388 EE Nistelrode T 06-49420047 Email: opleidingen@fanfarenistelrode.nl Nistelrode, Maart 2016 OPLEIDING ST. LAMBERTUS NISTELRODE Fanfare St. Lambertus Nistelrode voorziet

Nadere informatie

Inschrijfformulier ook op de website www.muziekschoolstedebroec.nl. Informatie boekje 2013-2014. Stichting Muziekschool Stede Broec

Inschrijfformulier ook op de website www.muziekschoolstedebroec.nl. Informatie boekje 2013-2014. Stichting Muziekschool Stede Broec Inschrijfformulier ook op de website www.muziekschoolstedebroec.nl Informatie boekje 2013-2014 Voorwoord Zie hier het eerste digitale informatieboekje van. Door de economische recessie die het land teistert,

Nadere informatie

Dijknieuws. Nieuws vanuit de directie. Rapporten en oudergesprekken. Koffie- en bedankochtend en opening schoolplein. Dijknieuws 6, jaargang

Dijknieuws. Nieuws vanuit de directie. Rapporten en oudergesprekken. Koffie- en bedankochtend en opening schoolplein. Dijknieuws 6, jaargang Dijknieuws Dijknieuws 6, jaargang 2017-2018 26 juni Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s), verzorger(s), Zoals u hebt vernomen van onze bestuurder Lia van Meegen, neemt onze directeur Erik Peperkamp

Nadere informatie

Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans?

Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans? Veelgestelde vragen over de academie Studierichting dans Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans? Kinderen van 6 en 7 jaar kunnen initiatielessen dans volgen.

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 3 2016/2017 Datum: 28-10-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze Nieuwsbrief treft u een brief aan van meester Adriaen. Hij gaat met pensioen op 1 januari 2017. Wij zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Muzieklessen groep 5:

Muzieklessen groep 5: Muzieklessen groep 5: We kwamen de gymzaal van de kleuters binnen. Er stond een man met een gitaar, en er lagen matten. Daar moesten we gaan zitten. Hij had meer gitaren mee, hij liet de namen van de gitaren

Nadere informatie

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zie ook de website www.muziekmaaktslim.nl : Muziek maken is leuk en bovendien

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

DE GOOISCHE MUZIEKSCHOOL NIEUWSBRIEF, NAJAAR 2015

DE GOOISCHE MUZIEKSCHOOL NIEUWSBRIEF, NAJAAR 2015 IN DEZE NIEUWSBRIEF Start seizoen 2015 2016 Workshop de basis van Nico improviseren en Coen Schimmel met oktobermaand instrumenten TheaterSPORT Oktober de maand van de dwarsfluit, klarinet & sax TheaterKLAS

Nadere informatie

Informatie Muziekschool Hunsingo 2015 2016

Informatie Muziekschool Hunsingo 2015 2016 2015 2016 2 Informatie Muziekschool Hunsingo 2015 2016 Voorwoord In ons land, en dus ook in het werkgebied van muziekschool Hunsingo, wordt volop muziek gemaakt. Op school, in popbands, gewoon in je eentje,

Nadere informatie

MUZIEKOPLEIDING 2014

MUZIEKOPLEIDING 2014 MUZIEKOPLEIDING 2014 Algemene informatie 2. Algemene voorwaarden 4. Tarieven 6. 1 Algemene Informatie Muziekopleidingen Bij Fanfare Wilhelmina kun je vele instrumenten leren bespelen: trompet, bariton,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over het project Culemborgse Schoolorkesten

Veel gestelde vragen over het project Culemborgse Schoolorkesten Veel gestelde vragen over het project Culemborgse Schoolorkesten Inhoudsopgave Algemene informatie 1 Ik weet niet wanneer de lessen starten en waar de lessen plaatsvinden. 1 Gaan de lessen door tijdens

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over het project Culemborgse Schoolorkesten

Veel gestelde vragen over het project Culemborgse Schoolorkesten Veel gestelde vragen over het project Culemborgse Schoolorkesten Inhoudsopgave Algemene informatie 1 Ik weet niet wanneer de lessen starten en waar de lessen plaatsvinden. 1 Gaan de lessen door tijdens

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14 september 2017 nummer 3 Belangrijke data

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Jeugdfanfare en slagwerkgroep

Jeugdfanfare en slagwerkgroep Jeugdfanfare en slagwerkgroep INFORMATIEBOEKJE 1 1. Inhoudsopgave 2. Voorzitter fanfare St. Nicasius 3 3. Afdeling jeugdzaken en opleiding 4 4. Dirigent jeugdorkest 6 5. Dirigent jeugdslagwerkgroep 7 Repetitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015. Agenda: Winterconcert (woensdag 9 dec.)

Nieuwsbrief november 2015. Agenda: Winterconcert (woensdag 9 dec.) Nieuwsbrief november 2015 Na een goede start is het inmiddels bijna december en staan de feestdagen voor de deur. Tijd voor het winterconcert die qua sfeer weer zal aansluiten bij de sfeer van deze periode.

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

OPEN LESSEN PROEFLESSEN VAN VRIJDAG 10 JUNI T.E.M DINSDAG 28 JUNI. RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans

OPEN LESSEN PROEFLESSEN VAN VRIJDAG 10 JUNI T.E.M DINSDAG 28 JUNI. RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK WOORD DANS De open lessen zijn vrij toegankelijk voor alle kinderen, jongeren en volwassenen! Zin

Nadere informatie

cursusoverzicht Weststellingwerf 2013-2014 Centrum voor de Kunsten Scala Centrum voor de Kunsten

cursusoverzicht Weststellingwerf 2013-2014 Centrum voor de Kunsten Scala Centrum voor de Kunsten Scala Wolvega - Linde College Drafsportlaan 22 8472 AS Wolvega t. 0522-258855 f. 0522-240675 e. info@scalameppel.nl Meppel Vledderstraat 3c 7941 LC Meppel t. 0522-258855 f. 0522-240675 e. info@scalameppel.nl

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede Markt 5 9340 Lede Tel: 053 60 68 70 academie@gamw.lede.be http://www.gamw.lede.be Voor elk wat wils! De

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS MUZIEKORIËNTATIE GITAAR UKELELE BASGITAAR DRUMMEN TOETSEN ZANG SAXOFOON DWARSFLUIT BANDCOACHING DIVERSE KOREN SINGER SONGWRITER DANS & SHOWBIZZ SiR MUSICAL THEATERSCHOOL POPCLASS LIVE MUZIEK EVENEMENTEN

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord JAARVERSLAG 2018 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Overzicht activiteiten 3 Toelichting activiteiten 4 Leerlingen 5 Combinatiefunctie CultuurCoach 6 Gegevens 7 Statistiek 8 Leerorkest Voorwoord Muziek verbindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Agenda. 9 maart Oudergesprekken groep 1 t/m 7 11 maart

Nadere informatie

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede Markt 5 9340 Lede Tel: 053 60 68 70 academie@gamw.lede.be http://www.gamw.lede.be Voor elk wat wils! De

Nadere informatie

Jaarverslag activiteiten 2011

Jaarverslag activiteiten 2011 Jaarverslag activiteiten 2011 Na afloop van het slotconcert bij het CKE op24 juni samen met vrijwilligers en docenten Projectbeschrijving en werkwijze Introductie Stichting Hengel is in 2007 opgericht.

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

kunstencentrum Muziekmenu in een leerlijn Aanbod muziek voor basisonderwijs

kunstencentrum Muziekmenu in een leerlijn Aanbod muziek voor basisonderwijs kunstencentrum Muziekmenu in een leerlijn Aanbod muziek voor basisonderwijs Bezoekadres Mr. D.U. Stikkerlaan 251 9675 DG Winschoten Nederland Kantoor 0597 700 270 kunstencentrum@indeklinker.nl Openingstijden

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

jongeren (8 tot 13 jaar) en volwassenen. In dit infoblaadje proberen we je een overzicht te geven van de mogelijkheden.

jongeren (8 tot 13 jaar) en volwassenen. In dit infoblaadje proberen we je een overzicht te geven van de mogelijkheden. Voor elk wat wils! De Academie voor Muziek en Woord Lede Erpe-Mere Wichelen biedt voor elk wat wils. We delen de starters op in 3 groepen: Voor de 6 en 7-jarigen hebben we onze gemeentelijke initiatiewerking.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Informatiebrochure. Muziek - Woord - Dans - Initiatie

Informatiebrochure. Muziek - Woord - Dans - Initiatie Informatiebrochure Muziek - Woord - Dans - Initiatie Welkom In het Stedelijk Conservatorium van Mechelen kan je al je podiumtalenten ten volle ontwikkelen. We bieden kunstonderwijs op hoog niveau, maar

Nadere informatie

DOMEIN MUZIEK:KLASSIEKE & OUDE MUZIEK

DOMEIN MUZIEK:KLASSIEKE & OUDE MUZIEK DOMEIN MUZIEK:KLASSIEKE & OUDE MUZIEK GRAAD 1: MUZIEKINITIATIE De eerste graad is toegankelijk voor leerlingen vanaf 6 jaar. De eerste graad bestaat uit 1 wekelijkse lestijd. (60 min.) GRAAD 1: muziekinitiatie

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Voorwoord 2. Overzicht activiteiten 3. Toelichting activiteiten 4. Leerlingen 5. Combinatiefunctie cultuurcoach 6.

INHOUDSOPGAVE. Voorwoord 2. Overzicht activiteiten 3. Toelichting activiteiten 4. Leerlingen 5. Combinatiefunctie cultuurcoach 6. JAARVERSLAG 2016 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 2 Overzicht activiteiten 3 Toelichting activiteiten 4 Leerlingen 5 Combinatiefunctie cultuurcoach 6 Gegevens 7 Statistiek 8 Oefenen voor Palmpasen Kofschip groep

Nadere informatie

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin.

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin. Nieuwsbrief 2 24 september 2018 In en om school Vanaf de eerste dag na de vakantie was het al spannend, de baby van meester Henk Jan en Lilian kon elk moment geboren worden. Maar er gingen dagen voorbij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014 Agenda 17 december Kerstdiner 19 december Compensatiemiddag, de kerstvakantie start om 12.00 uur! 05 januari Kerstvakantie voorbij, school start weer! Kerst Beide gebouwen zijn door de ouderraad met hulp

Nadere informatie

Lijsterbessenlaan Beveren T

Lijsterbessenlaan Beveren T Lijsterbessenlaan 24-9120 Beveren T 037501075 academie@beveren.be www.dekunstacademiebeveren.be Open lessen & Proeflessen van zaterdag 9 juni t.e.m. vrijdag 16 juni 2018 2 INHOUDSTAFEL Open lessen en Proeflessen

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over het project Culemborgse Schoolorkesten

Veel gestelde vragen over het project Culemborgse Schoolorkesten Veel gestelde vragen over het project Culemborgse Schoolorkesten Inhoudsopgave Algemene informatie 1 Ik weet niet wanneer de lessen starten en waar de lessen plaatsvinden. 1 Gaan de lessen door tijdens

Nadere informatie

Stroobach, M. (Melanie)

Stroobach, M. (Melanie) Stroobach, M. (Melanie) Van: Muziekschool Waterland - Esther Dam Verzonden: woensdag, 3 juni 2015 12:23 Aan: Griffie Onderwerp: Mail voor raadsleden Bijlagen: Muziekschool

Nadere informatie

Theo Scheffer. Sterkte!! Hier een berichtje van Theo

Theo Scheffer. Sterkte!! Hier een berichtje van Theo Sterkte!! Theo Scheffer Hier een berichtje van Theo Beste ouder(s), Nogmaals dank voor alle vormen van meeleven in deze ziekteperiode. Kaartjes, email, tekeningen van groepen en individuele leerlingen,

Nadere informatie

DapperKlapper 1-8 september 2017

DapperKlapper 1-8 september 2017 DapperKlapper 1-8 september 2017 Belangrijke data woensdag 6 september start schooljaar 2017-2018 vrijdag 29 september woensdag 4 oktober donderdag 5 oktober vrijdag 20 oktober tot en met maandag 30 oktober

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie