OUD-TURNHOUT BEERSE VOSSELAAR. Parkeer. &ShoP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OUD-TURNHOUT BEERSE VOSSELAAR. Parkeer. &ShoP"

Transcriptie

1 OUD-TURNHOUT BEERSE VOSSELAAR arkeer &Sho

2 arkeer &Sho TURNHOUT BELEVINGSSTAD

3 arkeertarieven In het stadshart van Turnhout geldt er betalend parkeren, zowel langs de straten als op de parkings. Hoe dichter je in het centrum komt, hoe duurder. Ook de tijd dat je er mag parkeren is beperkt. Zo mag je op de Grote Markt en de straten in het centrum maximum 2 uur staan. Je kan ook kiezen voor parken-ride: parkeren aan de rand en met de bus verder. Laat je wagen achter op de parking aan de Nieuwe Kaai, het Boomgaardplein of het stadspark. Van daaruit rij je voor 50 cent (10-rittenkaart derdebetaler) met de bus naar de Grote Markt. Aan de rand van deze zone vind je steeds een aantal parkings waar je gratis kan parkeren. Hier kunnen langparkeerders een plaatsje vinden.

4 Turnhout belevingsstad In Turnhout is het gezellig winkelen! De grote winkelstraten zijn autoluw zodat het nog aangenamer is om rond te kuieren. Een slimme parkeerbewegwijzering brengt je in een mum van tijd dichtbij het winkelhart van Turnhout. Het systeem is zó opgezet dat waar je ook moet zijn je vooraf je parkeerroute moet kiezen. Daarvoor is de stad opgedeeld in drie sectoren, elk met hun eigen invalsweg. Elke sector kreeg ook een herkenbare kleur. Op de ring volg je de wegwijzers die je naar de juiste invalsweg brengen. Eens binnen de ring volg je verder de gekleurde parkeerroute. Langs elke parkeerroute vind je een aantal parkings, al dan niet betalend. Iedere route heeft parkings die dicht bij het winkelcentrum aansluiten. Op de overzichtskaart (middenpagina van deze brochure) is het parkeersysteem afgebeeld. Je ziet in één oogopslag welke parkings (betalend/gratis) in welk stadsdeel liggen en welke route je het best gebruikt om ze te bereiken.

5 Shoppen met de bus! Vier stadslijnen doorkruisen de vier gemeenten van het stedelijk gebied Turnhout. Met de bus geraak je dus zo ongeveer overal. Alle belangrijke plaatsen zijn nu makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken: het cultureel centrum, het ziekenhuis, de winkelstraten, het dorpscentrum, de gemeentelijke diensten, de industriezone, etc. Stadslijnen 1, 2 en 3 rijden tussen 6 en 23 uur. Lijn 1: Sint-Jozefziekenhuis -> Station -> Markt -> Schorvoort -> Zevendonk (week: om de 20 min, weekend: om de 30 min) Lijn 2: Markt -> Station -> Stadskantoor Blairon -> Sint-Elisabethziekenhuis -> Stadspark -> arkwijk (week: om de 20 min, weekend: om de 30 min) Lijn 3: Oud-Turnhout Oosthoven -> Turnhout Markt -> Warande -> Station -> Vosselaar (week, zaterdag: om de 30 min, zondag: om de 60 min) Stadslijn 4 rijdt als belbus. Die moet je vooraf reserveren via de belbuscentrale (tel: ). Lijn 4: Oud-Turnhout Oosthoven -> Oud-Turnhout centrum -> Turnhout Schorvoort -> Sint-Elisabethziekenhuis -> Stadspark -> Turnhout-industrie -> Vosselaar Een belbus enkel rijdt op verzoek. Ze rijdt niet volgens een vaste route of dienstregeling. Je moet vooraf de halte aangeven waar je wilt op- en afstappen. Om een belbus te nemen, moet je de belbuscentrale minstens twee uur vooraf contacteren. Voor meer info: Belbuscentrale ( ) is bereikbaar op weekdagen van 7.30 tot uur zaterdag van 7.30 tot uur Niet bereikbaar op zon- en feestdagen.

6 Nóg voordeliger reizen met De Lijn In Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar is reizen met De Lijn nog goedkoper. De vier gemeenten komen tussen in de prijs van je biljet. De verplaatsingen binnen de grenzen van Beerse, Oud- Turnhout, Turnhout en Vosselaar vallen onder een supervoordelig tarief. Een biljet derde betaler kost je 0,60. Vraag je meteen een tienrittenkaart derde betaler dan kost een ritje je slechts 0,50. Deze biljetten en tienrittenkaarten zijn op de bus en in De Lijn-winkel te verkrijgen. Het tarief geldt op alle lijnen die de vier gemeenten doorkruisen. Let wel: op- en afstaphalte moeten binnen de grenzen van het stedelijk gebied Turnhout (d.i. Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar) liggen. Reizen met de bus is trouwens goed voor het milieu. Zo komen er minder schadelijke gassen in de lucht. (tarieven meegedeeld onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.) De Lijn voor rolstoelgebruikers Alle halten van de Turnhoutse stadslijnen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Dat is zo alle dagen van de week, van 6.00 tot uur. Zo kan echt iedereen gebruik maken van veilig én comfortabel vervoer. Alle belbussen van De Lijn zijn daartoe speciaal uitgerust met een rolstoelplatform. Je moet je rit wel minimum 2 uur vooraf reserveren. Dat doe je bij de centrale van de belbus:

7 Shoppen met de fiets! Uiteraard zijn de winkelstraten in Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar ook goed bereikbaar met de fiets. Met de fiets rij je tot voor de deur van de winkel die je wenst te bezoeken. Dat kan niet altijd met de auto. Met de fiets mag je waar toegelaten ook tegen de rijrichting fietsen en ben vaak sneller op je bestemming. Fietsen heeft dus heel wat voordelen. Op verschillenden plaatsen in de stad of in de gemeente kan je bovendien je fiets veilig achterlaten. Doe je fiets steeds goed op slot. Dankzij overdekte fietsenstallingen blijft je fiets droog én veilig!

8 rivé-parking arking aantal openingsuren tarief Le Bon tot 19 uur 1,30 /u Viaenestraat- zondag gesloten 30 min gratis Victoriestraat Viane /24 uur 1,10 /u 8-20 uur Korte 0,60 /u 20-8 uur Vianestraat 8,00 /dagticket Hema tot 18 uur 1,00 /u Leopoldstraat Blairon /24 uur 1,00 /u Gierlesteenweg 30 min gratis Boermans /24 uur 1,20 / 1ste uur aterstraat 1,10 /2de 5de uur 6,20 /dagticket CM - Korte 95 weekdagen na 19u 0,50 /u Begijnenstraat weekends Openbare parking Boomgaardplein 180 Gratis Hannuitstraat 123 Gratis Station 184 Gratis Nieuwe kaai 200 Gratis Stadspark 455 Gratis Loechtenberg 160 Gratis Grote Markt tot 18 uur 1,20 /u, max 2 uur Warande tot 20u30 0,60 /u, max 5 uur Muylenberg tot 18 uur 0,60 /u, max 5 uur Otterstraat 81 9 tot 18 uur 0,60 /u, max 5 uur atersstraat 36 9 tot 18 uur 0,60 /u, max 2 uur straatparkeren 9 tot 18 uur 0,60 /u, max 2 uur

9 Route Noord Legende Route West Gratis parking Betaal parking Voetgangerszone Route West Route Noord Rou Warande 160 Hannuitstraat 123 Hema 140 Station 84 Nieuwe Kaai straatparkeren Station 100 Viane 178 Gasthuisstraat 180 apenbrugge 174 Loechtenberg straatparkeren Utopoli Muylen Otterst Boerma aterss Boomg Grote M + straatp

10 - Route Centrum Nederland Route Oost Beerse Geel Mol - Route Centrum Oost Noord West 1750 L 1120 L 1360 L te Oost s 145 berg 145 raat 81 ns 58 traat 36 aardplein 180 arkt 140 arkeren

11 Vosselaar Na de heraanleg steekt het ganse centrum van Vosselaar in een volledig nieuw kleedje! Vosselaar blijft vlot bereikbaar met openbaar vervoer en de auto, maar ook voor voetgangers is het nu aangenaam kuieren, met speciale voorzieningen voor blinden en slechtzienden. In het centrum geldt een maximumsnelheid van 30 km./uur. Op de invalswegen naar het centrum werden fietssuggestiestroken aangebracht die de fietser een duidelijke zichtbare plaats op de rijbaan geven. De meeste winkels in Vosselaar situeren zich langs de Antwerpsesteenweg en in de Tramstraat, Kerkstraat, Cingel en Bolk. Naast de parkeer-stroken langs de rijbaan, vind je op loopafstand heel wat parkeermogelijkheden: Achter het gemeentehuis, astoor Woestenborghslaan, Bolk Bergakker, lein Kerkstraat, Remi Lens lein, Konijnenbergpad. Stadslijn 3 heeft sinds het beëindigen van de werken een nieuwe route gekregen. Voortaan rijdt de bus, komende van de Antwerpsesteenweg, door de Schoolstraat over de Cingel en Bolk, naar Diepvenneke en Breemsedijk. Via de Eigenaarstraat, Cingel en Schoolstraat keert ze terug naar Turnhout. Aan de uurregeling verandert er niets. Met de wagen bereik je het centrum van Vosselaar het makkelijkst via de Antwerpsesteenweg door aan de verkeerslichten de Schoolstraat in te rijden.

12

13 Oud-Turnhout Oud-Turnhout heeft een kloppend winkelhart met meer dan 100 winkels. Op dinsdagnamiddag is het bovendien markt op het dorpsplein. Dat zorgt voor een gezellige drukte. Wie met de wagen komt, vindt de winkelbuurten heel wat gratis parkeermogelijkheid op loopafstand. Een aantal parkeerplaatsen is gereserveerd voor personen met een handicap. Neerstraat 35 Domin Bauwensstraat 10 ausenstraat 15 Kerk Sint-Bavo 64 Albert Sohiestraat 68 De Hoogt 138 Met de wagen bereik je het centrum van Oud-Turnhout het makkelijkst via de Steenweg op Mol. Oosthoven bereik je makkelijk via de N12 Turnhout- Ravels. Ook met De lijn geraak je in Oud-Turnhout. Maak daarvoor gebruik van buslijn 470 of 480. Oosthoven bereik je met bus 450. Dorp 29 Tramwissel 12 Kerk Sint-Antonius-Abt 76 olderstraat-tip 10 De Heischuur 51 Stwg. op Turnhout??

14

15 Beerse Het centrum van Beerse kreeg een vijftal jaren geleden een heel nieuwe uitstraling. Je vindt er zowel kleine boetieks als grotere handelszaken. In het centrum van Beerse kan je werkelijk voor zo goed als alles terecht. De meeste winkels situeren zich rond het kerkplein of op wandelafstand daarvan. Op het kerkplein, zowel in het noorden als het zuiden, zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar: 172 in totaal. Een aantal hiervan zijn gereserveerd voor personen met een handicap. Ook in de Schoolstraat, ter hoogte van de begraafplaats, zijn er een 20-tal parkeerplaatsen beschikbaar. In het centrum geldt bijna overal een beperking van parkeertijd tot maximum 2uur. Het gebruik van de parkeerschijf is verplicht. Met de wagen bereik je het centrum van Beerse het makkelijkst via de Bisschopslaan, de Heilaarstraat of de Gasthuisstraat. Ook met De lijn geraak je in Beerse. Maak daarvoor gebruik van buslijnen 431 en 432. Vlimmeren bereik je met buslijnen 410 of 416 (sneldienst).

16

Fietsbereikbaarheid. De Warande. Vanuit het noorden. Vanuit het oosten. Adres: de Warande, Warandestraat 42, 2300 Turnhout tel.

Fietsbereikbaarheid. De Warande. Vanuit het noorden. Vanuit het oosten. Adres: de Warande, Warandestraat 42, 2300 Turnhout tel. Adres: de Warande, Warandestraat 42, 2300 Turnhout tel.: 014 41 94 94 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en plaatst daarbij het functionele fietsverkeer centraal.

Nadere informatie

slim op weg De Gentse Feesten: hoe komt u er bij? Te voet Met de fiets Met de moto

slim op weg De Gentse Feesten: hoe komt u er bij? Te voet Met de fiets Met de moto slim op weg De Gentse Feesten: hoe komt u er bij? Per dag zakken gemiddeld 100.000 mensen af naar Gent voor de Fieste. De Stad Gent, De Lijn en de NMBS doen er alles aan om de weg naar en van de Feestenzone

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter januari 2019 Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL. REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw... 3 1.3 Emmaüs Machelen

Nadere informatie

De Gentse Feesten : hoe komt u er bij?

De Gentse Feesten : hoe komt u er bij? De Gentse Feesten : hoe komt u er bij? Per dag zakken gemiddeld 100.000 mensen af naar Gent voor de Fieste. De Stad Gent, De Lijn en de NMBS doen er alles aan om de weg naar en van de Feestenzone vlot

Nadere informatie

Op weg naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier!

Op weg naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! Op weg naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! De Sinksenfoor: een nieuwe locatie Tot vorig jaar werd de Sinksenfoor op de Gedempte Zuiderdokken (Vlaamsekaai/Waalsekaai) gehouden. Dit jaar verhuist

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter maart 2018 Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL. REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw... 3 1.3 Emmaüs Machelen campus

Nadere informatie

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig flexibiliteit genoeg geraken gezondheid goed goede goedkoop grote BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT Grafische voorstelling open antwoorden andere belangrijke zaken bij verplaatsingen aankomen aansluiting

Nadere informatie

Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier!

Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! De Sinksenfoor op het juiste Spoor De Sinksenfoor gaat dit jaar voor de derde keer door op Spoor Oost. De kermis begint op zaterdag 3 juni en u kan er van

Nadere informatie

Braderie 25-26-27-28 juni 2015: hoe komt u er bij?

Braderie 25-26-27-28 juni 2015: hoe komt u er bij? Braderie 25-26-27-28 juni 2015: hoe komt u er bij? De Stad Gent, De Lijn en de NMBS doen er alles aan om de weg naar en van het centrum van de stad op een optimale manier te organiseren. We zetten alle

Nadere informatie

Het nieuwe parkeerbeleid in Kortrijk

Het nieuwe parkeerbeleid in Kortrijk Het nieuwe parkeerbeleid in Kortrijk Persconferentie 10 april 2013 Persconferentie 10/04/2013 Het nieuwe parkeerbeleid in Kortrijk 1 Grote Markt en Vlasmarkt parkeervrij Dankzij verschillende ondergrondse

Nadere informatie

Abonnementen zijn geldig op de belbussen. Houders van de 65+ kaart rijden gratis!

Abonnementen zijn geldig op de belbussen. Houders van de 65+ kaart rijden gratis! BELBUS KLEIN-BRABANT Er zijn in Antwerpen verschillende belbusgebieden. Het verschil met een gewone busdienst is dat de belbus geen vaste route of dienstregeling heeft. De belbus rijdt alleen op aanvraag.

Nadere informatie

Vorselaar. Het nieuwe aanbod van De Lijn. vanaf 1 september 2012

Vorselaar. Het nieuwe aanbod van De Lijn. vanaf 1 september 2012 Vorselaar Het nieuwe aanbod van De Lijn vanaf 1 september 2012 Een nieuw busnet voor de regio Antwerpen - Herentals Efficiëntieverhoging Doordat De Lijn moet besparen, wordt de gebiedsevaluatie van de

Nadere informatie

Fiets wijzer. examen. Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout FIETSWIJZER / FIETSEXAMEN

Fiets wijzer. examen. Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout FIETSWIJZER / FIETSEXAMEN Fiets wijzer examen Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout 1 Ik ken de betekenis van deze verkeersborden: voorkennis 2 Ik ken de betekenis van deze verkeersborden: voorkennis 3 Ik kan uitleggen

Nadere informatie

Wegbeschrijving locaties natuurmanagement voortraject 2015 LESLOCATIES. Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart

Wegbeschrijving locaties natuurmanagement voortraject 2015 LESLOCATIES. Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart Wegbeschrijving locaties natuurmanagement voortraject 2015 LESLOCATIES Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart Met de trein: Vanuit Brussel-Noord vertrekt er een trein

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter juni 2015 Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool: St. Gerolflaan 20-9880 Aalter... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw:

Nadere informatie

Breng direct RijnWaalsprinter

Breng direct RijnWaalsprinter Nieuw vanaf 29 augustus: Breng direct RijnWaalsprinter Arnhem Huissen Bemmel Nijmegen Gratis 5x retour Breng me direct langs de file Kijk voor meer info op breng.nl Comfortabel én snel langs de files Nieuw:

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw... 3 2 MET DE FIETS... 4 3 MET DE LIJNBUS...

Nadere informatie

Zitting van 18 december 2017

Zitting van 18 december 2017 Gemeenteraad Zitting van 18 december 2017 Besluit Omgeving Aanvullend reglement op de politie van het wegverkeer en het gebruik van de openbare weg inzake de Patersstraat en parking Patersstraat - inrichting

Nadere informatie

Nijlen. Het nieuwe aanbod van De Lijn. vanaf 1 september 2012

Nijlen. Het nieuwe aanbod van De Lijn. vanaf 1 september 2012 Nijlen Het nieuwe aanbod van De Lijn vanaf 1 september 2012 Een nieuw busnet voor de regio stadsnet Lier Efficiëntieverhoging Doordat De Lijn moet besparen, wordt de gebiedsevaluatie van de regio stadsnet

Nadere informatie

VRAGEN THEMA PARKEREN

VRAGEN THEMA PARKEREN VRAGEN THEMA PARKEREN 1. Waar kan ik zo goedkoop mogelijk parkeren in s-hertogenbosch? A. Alle parkeergarages en transferia in en om de stad hebben dezelfde tarieven. B. Aan de rand van de stad zijn er

Nadere informatie

Editie Bussen van en naar uw halte Heist-op-den-Berg Station

Editie Bussen van en naar uw halte Heist-op-den-Berg Station Editie 07.11.2005 Bussen van en naar uw halte Heist-op-den-Berg Station - 2 - Voorwoord Mevrouw, Mijnheer, Met de bus reizen biedt u tal van voordelen: weg met de stress, tijdens uw rit kan er andere activiteiten

Nadere informatie

Fietsen, lopen en veiligheid

Fietsen, lopen en veiligheid Uitkomsten stellingendebat Als onderdeel van de Startbijeenkomst Verkeersbeleidsplan Bunnik (datum: 10-10-2013) is een Stellingendebat gehouden. Er waren circa 18 mensen aanwezig die hebben meegedaan met

Nadere informatie

2016 Geldig vanaf 13 december 2015

2016 Geldig vanaf 13 december 2015 Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 Nijmegen Stad Lijn Bestemmingen 1 Nijmegen Plein 1944 - Molenhoek 2 Nijmegen Lindenholt West - Nijmegen Sint Maartenskliniek 3 Oosterhout Dorp - Nijmegen

Nadere informatie

Je wordt opgenomen in ZNA Stuivenberg Informatie voor patiënten

Je wordt opgenomen in ZNA Stuivenberg Informatie voor patiënten Je wordt opgenomen in ZNA Stuivenberg Informatie voor patiënten 2 Je wordt opgenomen in ZNA Stuivenberg Je wordt opgenomen in ZNA Stuivenberg 3 Beste patiënt, Weldra word je in ZNA Stuivenberg opgenomen

Nadere informatie

buurtbus 190 Schouwen

buurtbus 190 Schouwen Vanaf 7 april 2013 Uitbreiding buurtbus 190 Schouwen Flyer Buurtbus Schouwen.indd 1 190313 13:22 Uitbreiding van buurtbus 190 Schouwen Met ingang van maandag 8 april 2013 wijzigt het een en ander voor

Nadere informatie

Station Driebergen-Zeist

Station Driebergen-Zeist Dienstregeling 24 augustus 2015 Odijk 43 Station Driebergen-Zeist Zeist Welkom bij 43a van Odijk naar Zeist, via Driebergen-Zeist NS Odijk, N229-Zeisterweg Odijk, Jodichemdreef Odijk, De Vork Odijk, Rijneiland

Nadere informatie

Breng direct RijnWaalsprinter

Breng direct RijnWaalsprinter Nieuw vanaf 29 augustus: Breng direct RijnWaalsprinter Arnhem Huissen Bemmel Nijmegen Gratis 5x retour Breng me direct langs de file Kijk voor meer info op breng.nl Nieuw: Breng direct RijnWaalsprinter

Nadere informatie

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert de Vriendenkring een rondleiding in de universiteitsstad Leuven. Je hoeft niet steeds ver te reizen

Nadere informatie

MAATREGELEN PARKEERORGANISATIE. Parkeren in al zijn facetten. Dirk Engels

MAATREGELEN PARKEERORGANISATIE. Parkeren in al zijn facetten. Dirk Engels MAATREGELEN PARKEERORGANISATIE Dirk Engels Maatregelen parkeerorganisatie o Doelstellingen o Parkeerconcepten o Een gedifferentieerd aanbod o Sturing privaat aanbod o Fietsparkeren en- stallen o Moto s

Nadere informatie

LIJN 11 van ROERMOND STADSKANTOOR naar ROERMOND via DONDERBERG

LIJN 11 van ROERMOND STADSKANTOOR naar ROERMOND via DONDERBERG LIJN - van ROERMOND STADSKANTOOR naar ROERMOND via DONDERBERG LIJN van ROERMOND STADSKANTOOR naar ROERMOND via DONDERBERG plaats en halte ritnr. 00 003 005 007 009 0 03 05 07 09 Roermond, Stadskantoor/Outlet

Nadere informatie

Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland

Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland Inleiding In Oud-Beijerland zijn er verschillende vervoersmogelijkheden. Het Openbaar Vervoer wordt als eerste mogelijkheid aanbevolen omdat u hiermee de meeste vrijheid

Nadere informatie

Je wordt opgenomen in ZNA Middelheim Informatie voor patiënten

Je wordt opgenomen in ZNA Middelheim Informatie voor patiënten Je wordt opgenomen in ZNA Middelheim Informatie voor patiënten 2 Je wordt opgenomen in ZNA Middelheim Je wordt opgenomen in ZNA Middelheim 3 Beste patiënt, Weldra word je in ZNA Middelheim opgenomen voor

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012 Dienstregeling 2013 Geldig Arnhem Stad vanaf 9 december 2012 Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Velp 2 Arnhem Centraal Station Arnhem Hoogkamp 3 Arnhem Het Duifje Arnhem Burgers Zoo 4 Arnhem Centraal Station

Nadere informatie

Samenvatting Stedenbouwkundig plan

Samenvatting Stedenbouwkundig plan Samenvatting Stedenbouwkundig plan Stationsplein Stationsgebied Hilversum de groene loper naar de Mediastad Brinken, levendige straten en volop ruimte voor fietsers, voetgangers en groen. Deze kwaliteiten

Nadere informatie

Beschikbaarheid parkeerplaatsen - Unizo prioriteiten

Beschikbaarheid parkeerplaatsen - Unizo prioriteiten N A Z A R E T H - E K E Beschikbaarheid parkeerplaatsen - Unizo prioriteiten De vraag naar parkeerplaatsen wordt bepaald door de som van alle voertuigen die in het gebied gestald moeten worden. Een bewoner

Nadere informatie

Arnhem Westervoort Duiven Zevenaar - Tolkamer

Arnhem Westervoort Duiven Zevenaar - Tolkamer Dienstregeling 2013 Geldig vanaf 9 december 2012 Arnhem Westervoort Duiven Zevenaar - Tolkamer Lijn Bestemmingen Trein Arnhem Doetinchem 60 Arnhem Westervoort Duiven Zevenaar Tolkamer 61 Arnhem Westervoort

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter maart 2016 Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL. REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool: St. Gerolflaan 20-9880 Aalter... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw:

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter juni 2014 Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool: St. Gerolflaan 20-9880 Aalter... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw:

Nadere informatie

Voorwoord. Marleen Vanderpoorten OCMW-voorzitter

Voorwoord. Marleen Vanderpoorten OCMW-voorzitter Aangepast vervoer Voorwoord Lier, mei 2013 Beste Lierenaar, Beste senior, Je bent moeilijk te been? Je zoon kan je niet vervoeren en je moet naar de dokter? Je dochter is op reis, op de lijnbus raak je

Nadere informatie

STILSTAAN EN PARKEREN

STILSTAAN EN PARKEREN Definities: Stilstaan: Een stilstaand voertuig is een voertuig dat niet langer dan nodig stilstaat voor: het laten in- en uitstappen van personen. of voor het laden en lossen van goederen. Parkeren: Een

Nadere informatie

Marathon Gent zondag 28 oktober 2018: hoe geraakt u er?

Marathon Gent zondag 28 oktober 2018: hoe geraakt u er? Marathon Gent zondag 28 oktober 2018: hoe geraakt u er? De Stad Gent, De Lijn en de organisatie van de Marathon Gent doen er alles aan om de bereikbaarheid van de Marathon Gent zo optimaal mogelijk te

Nadere informatie

INFOAVOND VERKEERSCIRCULATIEPLAN 1.0

INFOAVOND VERKEERSCIRCULATIEPLAN 1.0 INFOAVOND VERKEERSCIRCULATIEPLAN 1.0 Woensdag 6 september 2017 Michiel Bussels, mobiliteitsambtenaar Wat er vooraf ging Centrumbeheersplan (2014) Beeldkwaliteitsplan (2015) Mobiliteitsplan (2016) Verkeerscirculatieplan

Nadere informatie

Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout

Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout Wat is het fietsexamen? Het fietsexamen is een praktische proef in het centrum van Turnhout. Je moet kunnen aantonen dat je klaar bent om zelfstandig,

Nadere informatie

Honing & Azijn fietstocht 9 juni 2012

Honing & Azijn fietstocht 9 juni 2012 Honing & Azijn fietstocht 9 juni 2012 In maart werd een lokale afdeling van de Fietsersbond voor de regio Turnhout opgestart. Fietsers uit Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Beerse en Ravels vinden dat

Nadere informatie

Jeugdlokalen Ravels-Eel

Jeugdlokalen Ravels-Eel 1/7 Jeugdlokalen Ravels-Eel Eelstraat 4 2380 Ravels-Eel De jeugdlokalen van Ravels-Eel zijn nieuwbouwlokalen, volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, voorzien van een volledig ingerichte keuken,

Nadere informatie

Buiten de binnenstad, binnen de gemeente Rhenen

Buiten de binnenstad, binnen de gemeente Rhenen Resultaten Parkeren Gemeente - Ondernemers Veldwerkperiode 22 februari - 3 maart 2016 Waar woont u? # % In de binnenstad 33 38% Buiten de binnenstad maar 32 37% 21 24% Totaal 86 100% Wat bent u? # % Pandeigenaar

Nadere informatie

Dordtenaren over mobiliteit

Dordtenaren over mobiliteit Dordtenaren over mobiliteit Uitkomsten Omnibusonderzoek 2016 Inhoud De gemeente Dordrecht gaat een nieuw mobiliteitsplan opstellen. In dat verband wil de gemeente graag weten wat er onder de bevolking

Nadere informatie

Minder-hinderplan Turnova Vanaf juni 2016

Minder-hinderplan Turnova Vanaf juni 2016 Minder-hinderplan Turnova Vanaf juni 2016 W erken Turnovatoren, winkelstrip, hotel en parkeergarage van start! De werken aan Turnova zijn ondertussen iets meer dan een jaar bezig en verlopen volgens planning.

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Almere connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Gooi- en Vechtstreek connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Uitkomsten enquête - Verkeer in de Stad - Denk en Doe Mee-panel

Uitkomsten enquête - Verkeer in de Stad - Denk en Doe Mee-panel Uitkomsten enquête - Verkeer in de Stad - Denk en Doe Mee-panel 2 Onderzoek Het is te druk op de fietspaden in de grote steden. Oorzaak? Steeds meer fietsers en snelheidsverschillen door de komst van e-bikes,

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg

Dienstregeling. Arnhem Velp Dieren / Doesburg Dienstregeling 2013 Geldig vanaf 9 december 2012 Arnhem Velp Dieren / Doesburg Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Arnhem Velp 9 Arnhem Schaarsbergen Velp Zuid 26 Arnhem Velp Zuid Lathum Giesbeek Doesburg Dieren

Nadere informatie

In het volgende overzicht geven we per oefening de doelen van het vakgebied mee die met de verschillende contractoefeningen bereikt kunnen worden.

In het volgende overzicht geven we per oefening de doelen van het vakgebied mee die met de verschillende contractoefeningen bereikt kunnen worden. Info voor de leerkracht 3 Het link.mundopakket heeft als doel om vanuit wereldoriëntatie de stap te zetten naar taal en wiskunde aan de hand van een contractwerkbundel gekaderd in een wereldoriëntatiethema.

Nadere informatie

LIJN 11 van ROERMOND naar ROERMOND via DONDERBERG

LIJN 11 van ROERMOND naar ROERMOND via DONDERBERG LIJN - van ROERMOND naar ROERMOND via DONDERBERG LIJN van ROERMOND naar ROERMOND via DONDERBERG plaats en halte ritnr. 00 003 005 007 009 0 03 05 07 09 Roermond, Station V 5.38 6.08 6.38 7.08 7.38 8.08

Nadere informatie

Je wordt opgenomen in ZNA Hoge Beuken Informatie voor patiënten

Je wordt opgenomen in ZNA Hoge Beuken Informatie voor patiënten Je wordt opgenomen in ZNA Hoge Beuken Informatie voor patiënten 2 Je wordt opgenomen in ZNA Hoge Beuken Je wordt opgenomen in ZNA Hoge Beuken 3 Beste patiënt, Weldra word je in ZNA Hoge Beuken opgenomen

Nadere informatie

Bel de bus als t u past! Belbus 30: Laarne Wetteren Wich elen

Bel de bus als t u past! Belbus 30: Laarne Wetteren Wich elen NIEUW! Bel de bus als t u past! Belbus 30: Laarne Wich elen Wenst u meer informatie, bel dan naar onze speciale nummers: Belbuscentrale: 09 210 94 94 Reisinfo: 09 210 94 91 Abonnementen: 09 210 94 43 Of

Nadere informatie

Wijk van de maand. Stationsbuurt Noord en Zuid

Wijk van de maand. Stationsbuurt Noord en Zuid Wijk van de maand Stationsbuurt Noord en Zuid Wat verandert er zoal voor de voetganger? Heraanleg trottoirs Veilige oversteek Circuit Walk - Citadelpark Heraanleg trottoirs Sint-Denijslaan tussen Vaerwyckweg

Nadere informatie

Gratis. Studentenbuspas Academiejaar 2010-2011

Gratis. Studentenbuspas Academiejaar 2010-2011 Gratis Studentenbuspas Academiejaar 2010-2011 Rij gratis met de bus in Leuven Je hebt zopas de studentenbuspas Leuven gekregen. Vervoermaatschappij De Lijn, Stad Leuven, K.U.Leuven, KHLeuven, Groep T en

Nadere informatie

Lijn 43 en 44. Zeist Busstation. Odijk. Houten. Vianen. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v

Lijn 43 en 44. Zeist Busstation. Odijk. Houten. Vianen. Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Lijn en 44 Zeist Busstation Utrecht CS Jaarbeurszijde - Tuinwijk - Overvecht Noord v.v Houten Odijk Zeist Kerckebosch Driebergen-Zeist NS Vianen 44 Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 van Houten

Nadere informatie

Mijn reis met STIMI MAATSCHAPPIJ VOOR HET INTERCOMMUNAAL VERVOER TE BRUSSEL

Mijn reis met STIMI MAATSCHAPPIJ VOOR HET INTERCOMMUNAAL VERVOER TE BRUSSEL Mijn reis met STIMI MAATSCHAPPIJ VOOR HET INTERCOMMUNAAL VERVOER TE BRUSSEL Openbaar vervoer is de verzamelnaam voor alle bussen, trams en metro s. Mijn naam is STIMI Ik ben 7 jaar en een grote fan van

Nadere informatie

Dienstregeling. Nijmegen - Malden - Molenhoek / Groesbeek. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 13 december 2015

Dienstregeling. Nijmegen - Malden - Molenhoek / Groesbeek. Lijn Bestemmingen. Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 13 december 2015 Dienstregeling 2016 Geldig Nijmegen - Malden - Molenhoek / Groesbeek Lijn Bestemmingen 1 3 5 83 561 562 564 N83 vanaf 13 december 2015 Nijmegen Plein 1944 - Molenhoek Oosterhout Dorp - Nijmegen Centraal

Nadere informatie

Fietsen en reglementering Info avond wegcode fietsersbond PZ HEKLA Dienst verkeer Hoofdinspecteur Steven Van Leeuwe

Fietsen en reglementering Info avond wegcode fietsersbond PZ HEKLA Dienst verkeer Hoofdinspecteur Steven Van Leeuwe Fietsen en reglementering Info avond wegcode fietsersbond 25.11.2013 PZ HEKLA Dienst verkeer Hoofdinspecteur Steven Van Leeuwe Verkeer complexe materie Een beetje weg wijs Fietsers : waarde van de verkeerstekens

Nadere informatie

Resultaten enquête Uithoornlijn

Resultaten enquête Uithoornlijn Resultaten enquête Uithoornlijn Juni 2015 Resultaten enquête Uithoornlijn Inleiding De gemeente Uithoorn en de Stadsregio Amsterdam willen graag weten wat inwoners van Uithoorn belangrijk vinden aan het

Nadere informatie

Braderie 11-12-13-14 juni 2015: hoe komt u er bij?

Braderie 11-12-13-14 juni 2015: hoe komt u er bij? Braderie 11-12-13-14 juni 2015: hoe komt u er bij? De Stad Gent, De Lijn en de NMBS doen er alles aan om de weg naar en van het centrum van de stad op een optimale manier te organiseren. We zetten alle

Nadere informatie

OVERZICHT BETALEND PARKEREN NIEUWPOORT-BAD

OVERZICHT BETALEND PARKEREN NIEUWPOORT-BAD OVERZICHT BETALEND PARKEREN NIEUWPOORT-BAD ZONE 1 RODE ZONE ZONE 2 GROENE ZONE OVERZICHT BETALEND PARKEREN NIEUWPOORT-BAD TARIEVEN RODE ZONE 30 minuten gratis (max. 1x vóór 14u30 en max. 1x na 14u30 en

Nadere informatie

De Grote Verkeerstoets - 2014 07/08/2014. 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet links afslaan. 3. Neen, want ik heb mijn arm niet uitgestoken.

De Grote Verkeerstoets - 2014 07/08/2014. 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet links afslaan. 3. Neen, want ik heb mijn arm niet uitgestoken. 100082: Welk voorwerp houd je hier boven je hoofd? 1. Een rood voorwerp. 2. Een map. 3. Een voetbal. 100081: Je slaat af naar links. Gebeurt dat hier helemaal veilig? 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport is een van de grootste evenementen op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

Aanvullend reglement op de politie van het wegverkeer betreffende gemeentewegen (Duinenstraat)

Aanvullend reglement op de politie van het wegverkeer betreffende gemeentewegen (Duinenstraat) Aanvullend reglement op de politie van het wegverkeer betreffende gemeentewegen (Duinenstraat) Artikel 1 De gemeenteraad heft op zijn beslissing d.d. 24/06/2013 houdende opheffen en opnieuw vaststellen

Nadere informatie

Studentenbuspas Academiejaar 2011-2012

Studentenbuspas Academiejaar 2011-2012 Studentenbuspas Academiejaar 2011-2012 Gratis tudentenbuspas.indd 1 15/06/2011 16:16:31 Rij gratis met de bus in Leuven Je hebt zopas de studentenbuspas Leuven gekregen. Vervoermaatschappij De Lijn, Stad

Nadere informatie

dienstregeling de nieuwe per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn

dienstregeling de nieuwe per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn de nieuwe dienstregeling per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn d Nieuw: Snel en comfortabel, lijn 320 Hilversum - Huizen - Amsterdam ]] Regio Gooi

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Amstelland Meerlanden connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Midwinternachtrun zondag 18 december 2016: hoe geraakt u er?

Midwinternachtrun zondag 18 december 2016: hoe geraakt u er? Midwinternachtrun zondag 18 december 2016: hoe geraakt u er? De Stad Gent en De Lijn doen er alles aan om de weg naar en van het centrum van de stad op een optimale manier te organiseren. We zetten alle

Nadere informatie

Je wordt opgenomen in ZNA Jan Palfijn Informatie voor patiënten

Je wordt opgenomen in ZNA Jan Palfijn Informatie voor patiënten Je wordt opgenomen in ZNA Jan Palfijn Informatie voor patiënten 2 Je wordt opgenomen in ZNA Jan Palfijn Je wordt opgenomen in ZNA Jan Palfijn 3 Beste patiënt, Weldra word je in ZNA Jan Palfijn opgenomen

Nadere informatie

Informatie parking. Versie augustus AZ Klina 1

Informatie parking. Versie augustus AZ Klina 1 Informatie parking Versie augustus 2014 AZ Klina 1 Inhoud Algemeen...3 Hoe werkt de betaalparking?...4 Weekabonnement / 10 beurtenkaart...5 Kort parkeren...6 Mindervalidenparkeerplaats (betalend)...6 Verboden

Nadere informatie

Dienstregeling Lijn 52 Naar SV Eikenderveld

Dienstregeling Lijn 52 Naar SV Eikenderveld - van HEERLEN naar MEERSSEN vi a HULSBERG Rit wordt op koopavonden uitgevoerd met standaard materieel van HEERLEN naar MEERSSEN via HULSBERG plaats en halte ritnr. 001 003 005 007 009 011 013 015 017 019

Nadere informatie

Dienstregeling. Lingewaard / Overbetuwe. vanaf 15 december 2013

Dienstregeling. Lingewaard / Overbetuwe. vanaf 15 december 2013 Dienstregeling 2014 Geldig Lingewaard / Overbetuwe Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed! vanaf 15 december 2013 Lijn Bestemmingen 14 Arnhem Elden Elst Nijmegen Centraal Station Nijmegen Heijendaal

Nadere informatie

111-125 126-127. Welkom bij. Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016. Maarssen NS. Vleuten Dorp. Kasteel Haarzuilens.

111-125 126-127. Welkom bij. Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016. Maarssen NS. Vleuten Dorp. Kasteel Haarzuilens. Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016 Maarssen NS 111-125 126-127 126 Vleuten Dorp Kasteel Haarzuilens 125 127 111 111 125 127 Vleuten NS Kockengen 126 De Meern Oost Welkom bij 111 127

Nadere informatie

Arnhem Westervoort Duiven Zevenaar - Tolkamer

Arnhem Westervoort Duiven Zevenaar - Tolkamer Dienstregeling 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Arnhem Westervoort Duiven Zevenaar - Tolkamer Lijn Bestemmingen Trein Arnhem Doetinchem 60 Arnhem Westervoort Duiven Zevenaar Tolkamer 61 Arnhem Westervoort

Nadere informatie

Kennisbank. Bereikbaarheid GENtoren

Kennisbank. Bereikbaarheid GENtoren Bereikbaarheid GENtoren Document info contactpersoon ilse.dewolf@kbc.be informatieclassificatie internal documenttype KBC-hoofdkantoor gepubliceerd op 20-05-2014 20:00 [1.] Bereikbaarheid GENtoren: in

Nadere informatie

Parkeerbeleid in Kortrijk

Parkeerbeleid in Kortrijk Parkeerbeleid in Kortrijk 25 februari 2014 Kortrijk oppervlakte: 80,03 km² bevolking: 75.087 huishoudens: 32.564 scholen kleuter & basis: 35 9.080 middelbaar: 24 10.950 hoger onderwijs: 3-9.604 economie

Nadere informatie

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V.

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V. Streekdienst Brabant-West LIJN 400 h van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. LIJN 401 h van BREDA naar UTRECHT V.V. Ingangsdatum 13 februari 2005 BR05-W07 Busdiensten tijdens vakantieperiodes Een aantal ritten

Nadere informatie

De Gentse winterfeesten 2014: hoe komt u er bij?

De Gentse winterfeesten 2014: hoe komt u er bij? De Gentse winterfeesten 2014: hoe komt u er bij? De Stad Gent, De Lijn en de NMBS doen er alles aan om de weg naar en van het centrum van de stad op een optimale manier te organiseren. We zetten alle vervoersmogelijkheden

Nadere informatie

Woon-werkverkeer en mobiliteit

Woon-werkverkeer en mobiliteit Woon-werkverkeer en mobiliteit Onze filosofie Met de fiets Met openbaar vervoer Met gemotoriseerd privé-vervoer Met gecombineerd vervoer Onze filosofie Binnen het kader van het ruimtelijk masterplan van

Nadere informatie

Leesboekje de omgeving

Leesboekje de omgeving Leesboekje de omgeving Leesboekje De Omgeving Pagina 1 Dit is de winkel. Dit is de supermarkt. Dit is de bakkerij. Dit is de slagerij. Dit is de boekhandel. Dit is de snackbar. Dit is de bibliotheek. Dit

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES Het DTM Circus is voor de negende maal op rij aanwezig op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht. Gelukkig zijn er meerdere

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 5 t Hofke } Eindhoven Station 55 t Hofke } Eindhoven Station Buslijnen 205 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 4 december 204 Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed!

Nadere informatie

69 Belbus Ledegem. Belbusfolder

69 Belbus Ledegem. Belbusfolder 69 Belbus Ledegem Belbusfolder 2012-2013 geldig van 23-07-2012 tot 7-12-2013 Beste reiziger Woont u niet in de buurt van een vaste buslijn, doe dan een beroep op de belbus! Met deze busservice reist u

Nadere informatie

Kosten per jaar Fiets 40 minuten Levert op: 192,70. Openbaar vervoer Bus 35 minuten 42,20 Trein + tram 40 minuten 92,60

Kosten per jaar Fiets 40 minuten Levert op: 192,70. Openbaar vervoer Bus 35 minuten 42,20 Trein + tram 40 minuten 92,60 Naam en adres aanvrager Naam personeelslid Chicagostraat 2 2030 Antwerpen Adres werklocatie Francis Wellesplein 1 2018 Antwerpen Woon-werkafstand rechtstreeks 7,3 km SAMENVATTING Tijd Kosten per jaar Fiets

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem - Westervoort - Duiven - Zevenaar - Tolkamer

Dienstregeling. Arnhem - Westervoort - Duiven - Zevenaar - Tolkamer Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 Arnhem - Westervoort - Duiven - Zevenaar - Tolkamer Lijn Bestemmingen trein Arnhem Doetinchem - Winterswijk 60 Arnhem Westervoort Duiven Zevenaar Tolkamer

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Zeeland connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Sint-Barbaracollege. DE VEILIGSTE SCHOOL IN HET HART VAN GENT Info mobiliteitsplan

Sint-Barbaracollege. DE VEILIGSTE SCHOOL IN HET HART VAN GENT Info mobiliteitsplan Sint-Barbaracollege DE VEILIGSTE SCHOOL IN HET HART VAN GENT Info mobiliteitsplan Gent - 2017 Onze school in een verkeersvrije straat Met een aantal veranderingen in de verkeerssituatie wil het stadsbestuur

Nadere informatie

Met een bereikbare stad Bereik je meer

Met een bereikbare stad Bereik je meer Met een bereikbare stad Bereik je meer Een plan om bezoekers op een aantrekkelijke manier naar de Zwolse binnenstad te trekken; met initiatieven op het gebied van parkeren. Voorwoord Een bereikbare stad

Nadere informatie

VERKEERSBEGRIPPEN. bij Verkeersexamen 2011. Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. verkeersbegrip uitleg

VERKEERSBEGRIPPEN. bij Verkeersexamen 2011. Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. verkeersbegrip uitleg VERKEERSBEGRIPPEN bij Verkeersexamen 2011 Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. bestuurder Je bent bestuurder: - als je fietst - als je paardrijdt of loopt met je paard aan

Nadere informatie

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter

Brochure bereikbaarheid. Regio Aalter Brochure bereikbaarheid Regio Aalter juni 2017 Inhoud BEREIKBAARHEID VAN SCHOLEN IDEAAL. REGIO AALTER... 3 1 ALGEMEEN... 3 1.1 Emmaüs Middenschool... 3 1.2 Emmaüs Bovenbouw... 3 1.3 Emmaüs Machelen campus

Nadere informatie

Meer parkeerplaatsen

Meer parkeerplaatsen 7 voorstellen: 1) Meer parkeerplaatsen 2) Goedkoper parkeren 3) Minder gereserveerde plaatsen 4) Park en Ride invoeren 5) Betere parkeersignalisatie 6) Parkeren bewoners verbeteren 7) Groot Hasselt De

Nadere informatie

Heraanleg Antwerpsesteenweg. 10 februari 2015 Infovergadering Sint-Amandsberg

Heraanleg Antwerpsesteenweg. 10 februari 2015 Infovergadering Sint-Amandsberg Heraanleg Antwerpsesteenweg 10 februari 2015 Infovergadering Sint-Amandsberg Agentschap Wegen en Verkeer Wegbeheerder van +- 6900 km gewestwegen, waarvan 1500 km autosnelwegen Aanleg, onderhoud en verbeteren

Nadere informatie

Praktische info om het Chocola-Tuti atelier vlot te bereiken

Praktische info om het Chocola-Tuti atelier vlot te bereiken Praktische info om het Chocola-Tuti atelier vlot te bereiken Adres: Muntstraat 15 3000 Leuven Het atelier is te bereiken via de ingang van restaurant De Kansel. U stapt binnen in de inkomhal van het restaurant

Nadere informatie

Mogen wij een relaxed begin van uw dagje Dordt zijn?

Mogen wij een relaxed begin van uw dagje Dordt zijn? CityBus LIJN 10 Mogen wij een relaxed begin van uw dagje Dordt zijn? C ARTOST Meer weten? Kijk even op Pak de CityBus (lijn 10) Snel en makkelijk naar hartje stad Comfortabel naar hartje stad voor 1,50

Nadere informatie