t Krantje van t Landje april 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Krantje van t Landje april 2014"

Transcriptie

1 t Krantje van t Landje april 2014 Nieuws uit de Boekenberglei Samen naar de boerderij in de Boekenberglei! De voorbije dagen hebben de kinderen van de eerste en de tweede kleuterklas veel geleerd over boerderijdieren, dierengeluiden, kippen en eieren. 7 kippen op een stok, TOK TOK TOK TOK TOK TOK! En een mooie haan erbij, op de boerderij!

2 Naar aanleiding van het verhaaltje Rikki en Mia de kip, mochten de kleuters hun schildertalenten laten zien Een kip schilderen is echt geen gemakkelijke opdracht probeer het zelf ook maar eens J Maar onze kleuters lieten het hoofd niet hangen, en maakten prachtige creaties!

3 Ook de koeien, de varkentjes, de paarden en de schapen kwamen aan bod! Elke morgen begroetten we elkaar met een dierengeluid J.

4 De ontdekdoos kende een heus succes De kleuters leerden foto s of geluiden associëren met speelgoeddiertjes en genoten van de verhaaltjes in de doos. Later op de week begon het echte serieuze werk We hadden honger en konden niet weerstaan aan die lekkere eitjes van de kip! J Snel, in de pan en maak er een omeletje van!

5 De tweede week startten we met een ander verhaal één van de leukste verhaaltjes die ik in mijn 20-jaar -lange carrière ben tegengekomen Een boek dat elke ouder zeker in huis zou moeten hebben J Het mooiste ei van de wereld, van Helme Heine! Stippeltje, Bonenstaak en Ragebol kibbelen de hele dag over wie nu de knapste van de 3 is Ze besluiten het aan de koning te vragen. De wijze man zegt,heel terecht: Echte schoonheid komt vanbinnen. Hoe kan een kip dat beter demonstreren dan door een pracht van een ei te leggen? Dit boek gaat over innerlijke schoonheid,maar ook over VORMEN! De ideale gelegenheid om eens de wiskundige vaardigheden van de kinderen te testen! J

6 Het waren 2 boeiende en constructieve weken de kleuters hebben het geweldig gedaan! Zaterdagnacht vertrek ik naar Marokko voor een internationaal onderwijsproject. Daar wachten andere kindjes op mij kindjes die een beetje anders zijn Maar na de Paasvakantie ben ik er weer! De Paasmandjes hangen al klaar Veel plezier met de paaseitjeszoektocht!! Tot binnenkort! Juf Sandrine J

7 Veel bewegen, dat doen wij.. in de Boekenberglei! De instappers hebben de afgelopen weken een klein project gedaan. Dit project kwam voort uit onze projectzakken die Sophia en Mil deze keer mee naar huis kregen. De zak van Mil trok de meeste aandacht, vandaar SPORT! De zak van Mil zat goed gevuld met allerlei leuke, sportieve materialen. Je kon geen sport bedenken of er zat wel iets van in de zak. Het project sport werd begeleid door juf Kim. Zij was stagiaire in onze peuterklas. Om al deze leuke sporten in een samenhangend project te gieten, besloot zij om de Olympische Spelen in de klas te organiseren.. Het begon allemaal met het verhaal van Igor de stippelkampioen.. Alle lieveheersbeestjes trainen voor de Stippelspelen. Igor wil dolgraag meedoen maar is overal te klein voor. Tot hij bij de roeiers mag meedoen als stuurman van 'de vier met stuurman'.

8 Dit boek geeft op een grappige manier het gebeuren rond de Olympische Spelen weer. Zowel het aansteken van het Stippelvuur, het trainen van de deelnemers, de binnenkomst in het stadion als het uitreiken van de medailles komen aan bod. De boodschap dat meedoen belangrijker is dan winnen, geldt ook voor de Stippelspelen. Ook Mil had nog enkele leuke boekjes bij over verschillende sporten. De kinderen hebben er veel plezier aan beleefd! Naast het lezen van boekjes, werd er natuurlijk ook heel veel gesport. Onze kleuters hebben elke dag een andere discipline van de Olympische Spelen onder de loep genomen. Omdat ze zo goed hun best gedaan hebben, kregen ze allemaal een medaille (die ze zelf gemaakt hadden) en mochten ze op het podium staan. Goed gedaan, sporters!

9 NOG EEN KLEIN BEDANKJE.. Bedankt juf Kim om er een super leuk project van te maken! Bedankt Mil, mama Ellen en papa Dennis om zoveel materiaal in de projectzak te stoppen! Tot slot is er ook nog wat nieuws uit de peuterklas. Sinds een week hebben wij iets nieuw in de klas, namelijk EEN POTJE!

10 Zoals jullie zien.. het is een groot succes! Ooh wat is het leuk om naar het toilet te gaan! Gezellig een boekje lezen, wat muziek beluisteren.. het kan allemaal!

11 Nieuws uit de Luchtvaartstraat In de Luchtvaartstraat was het de voorbij weken erg gevaarlijk! Zo leerden we in de lagere school over gevaarlijke bergen (vulkanen), gevaarlijke dieren en gevaren in het verkeer... In onze tent luisterden we naar de spannendste verhalen en onze fantasie draaide op volle toeren. Deze gevaarlijke dieren waren het resultaat. We werden uitgenodigd door bibliotheek Arena waar we luisterden naar het verhaal van Taliyo Tallatè. Hij vertelde over de verhalenschool waar hij had gezeten als kind, over het gevaar in zijn land wanneer hij meer vertelde

12 dan hij mocht en zijn vlucht naar België. En wij luisterden geboeid. Op de website vertellen Oumnia, Qasim en Binjamin hier nog meer over. Nieuws uit het uilennest We hadden voor de krokusvakantie 2 jarige kindjes in de klas, die ook nog eens op dezelfde dag jarig waren. Proficiat Luca en Yassine! Toen we na de krokusvakantie terug naar school kwamen, was de zon ook van de partij. Meester Davy, juf Tina en juf Tamara verzamelden hun kindjes en gingen lekker spelen in de speeltuin in de buurt van onze school. De kinderen vonden het geweldig om te glijden en in het zand te schrijven.

13 Meester Davy vond het ook erg leuk om mee te spelen. De kleuters mochten voor de vakantie kiezen welk project we zouden doen.

14 OF project: politie/brandweer (Ayoub/Inaya) (Oliver) project: verkeer De kleuters hebben gekozen voor. het project politie/brandweer. We hebben - onze droomauto geschilderd.

15 - een verkeerslicht geschilderd. - rode, groene en oranje licht uitgeprikt.

16

17 - gespeeld met auto s. - van Oliver en zijn mama een politiekazerne met een gevangenis gekregen.

18 - verkeerslichten gekleurd en uitgeknipt. - boekjes gelezen over de brandweer en de politie. - spelletjes gespeeld, zowel op de tafel als aan de computer.

19 - elke dag gekeken hoe de kinderen naar school kwamen: te voet, met de fiets, met de auto of met de tram. We moesten van de juf eerst goed kijken naar de fietsen van Ali en Adam en daarna mochten we deze fietsen op een blaadje tekenen en kleuren. Tijdens de turnles van meester Tom mochten we fietsen!

20 Op woensdag hebben de kleine uiltjes geoefend met hun fiets. We zijn met auto s door de verf gereden.

21 We hebben een praatplaat van Jules bekeken. De boekjes van Oliver en zijn verkleedkleren waren ook leuk! We hebben zelfs voertuigen geteld. Dan hadden we onze Jeugdboekenweek. Samen met juf Winnie hebben we het boek Otis gelezen. We hebben rode tractors gemaakt met vormen die we zelf hebben getekend en geknipt.

22 Op het programma voor volgende maand Op woensdag 2 april 2014 is het medisch onderzoek voor de kinderen van de 1 ste kleuterklas in de Luchtvaartstraat. Dit onderzoek vindt plaats op school. Op donderdag 3 april 2014 komt theater Kakelnest naar de Luchtvaartstraat voor alle kinderen van Land Van Nu. Er worden 3 voorstellingen gespeeld in een gezellige caravan, die op de speelplaats van de Luchtvaartstraat zal staan. Op vrijdag 4 april 2014 is het medisch onderzoek voor de kinderen van de 1 ste kleuterklas in de Boekenberglei. Dit onderzoek vindt plaats op school. Op vrijdag 4 april 2014 komt de paashaas naar Land Van Nu. Spannend! J In de namiddag komen alle kinderen van de Boekenberglei naar de Luchtvaartstraat. Beste ouder, denk er zeker aan om uw kindje vanaf 15.30u af te halen in de Luchtvaartstraat! Van maandag 7 april 2014 tot en met maandag 21 april is het paasvakantie. De schooltjes zijn dus terug open vanaf dinsdag 22 april! Op zaterdag 26 april 2014 organiseert Land Van Nu het schoolfeest in de Luchtvaartstraat. U krijgt hierover zeer snel meer info! Op woensdag 30 april 2014 krijgen de kinderen van de lagere school hun lenterapportje mee.

23 Donderdag 1 mei en vrijdag 2 mei zijn onze schooltjes gesloten. Op 1 mei 2014 is het dag van de arbeid; 2 mei 2014 is een facultatieve verlofdag! Land Van Nu wenst iedereen een superfijne paasvakantie toe! Veel zon en veel plezier!

Woordje van de directie.

Woordje van de directie. NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Woordje van de directie. Beste ouders, Donderdagmorgen heeft onze bus een

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2016

BROEDERLIJK DELEN 2016 Kleuterkrant maart 2015 BROEDERLIJK DELEN 2016 In deze campagne maakten onze kleuters kennis met Eilin uit Colombia. Onze kleuters knutselden allemaal een baston. Dit is een stok met twee linten die symbool

Nadere informatie

Deze data kan u alvast noteren. Recycleren voor het schoolfeest. Sam de verkeerslang

Deze data kan u alvast noteren. Recycleren voor het schoolfeest. Sam de verkeerslang Deze data kan u alvast noteren. -31 mei (forum) -22juni (schoolfeest) -27 juni (schoolreis) -28 juni (slotforum) Recycleren voor het schoolfeest We willen jullie allemaal bedanken om allerlei materialen

Nadere informatie

Week van 4 januari tot 8 januari 2016

Week van 4 januari tot 8 januari 2016 Week van 4 januari tot 8 januari 2016 Project: Maandag: Het was weer even wennen na twee weken vakantie, maar iedereen kwam enthousiast terug naar de klas! Tijdens het forum hoorden we dat Winter grote

Nadere informatie

t Krantje van t Landje Januari 2014

t Krantje van t Landje Januari 2014 t Krantje van t Landje Januari 2014 Nieuws uit Land van Nu Eerst en vooral bedankt aan alle ouders/ kennissen die positief gereageerd hebben op het project Van kop tot teen. Het toonmoment was echt een

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. april 2015 Inhoud. Paasvakantie

Nieuwsbrief. april 2015 Inhoud. Paasvakantie Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Paasvakantie p 1 Openklasdag kleuters p 2 Paasontbijt en eitjes

Nadere informatie

We blikken nog even terug!

We blikken nog even terug! Maandbrief : april 2017 Daar is de lente, daar is de zon Elke dag weer, als dat eens kon. De vogels die fluiten, de blaadjes die groeien, De vlinders komen naar de bloemen die bloeien! Lentekriebel kom

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

Schooljaar SEPTEMBER - OKTOBER

Schooljaar SEPTEMBER - OKTOBER Schooljaar 2016-2017 SEPTEMBER - OKTOBER Hallo allemaal, Hier zijn we weer met een nieuwe nieuwsbrief! Die is tweemaandelijks te vinden via de website op onze klasblog. We willen jullie er nog eens aan

Nadere informatie

Schooljaar JANUARI - FEBRUARI

Schooljaar JANUARI - FEBRUARI Schooljaar 2016-2017 JANUARI - FEBRUARI Hallo allemaal, Hier zijn we weer met een nieuwe nieuwsbrief! Die is tweemaandelijks te vinden via de website op onze klasblog. We willen jullie er nog eens aan

Nadere informatie

Maandplanning april 2019

Maandplanning april 2019 Maandplanning april 2019 Jaarthema: Hallo wereld! Maandpunt: Ik voel me Activiteitenkalender kleuters - Maandag 1 april: - Juf Cathérine: We gaan nog even door met thema Pasen. We oefenen deze week tellen

Nadere informatie

t Krantje van t Landje maart 2014

t Krantje van t Landje maart 2014 t Krantje van t Landje maart 2014 Lekkerland Ook deze keer was het toonmoment een groot succes. Vele ouders, grootouders, tantes, nonkels, kwamen een kijkje nemen in de Luchtvaartstraat. Iedereen was benieuwd

Nadere informatie

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Nog geplande activiteiten om zeker te noteren 4/03 ; uitreiking van de journalistenwedstrijd

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 30 maart 2018 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!!

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!! 6 november 2015 nummer 5 9 t/m 20 nov voortgangsgesprekken AGENDA JARIGEN 9 nov Jersey Scheffer groep 7 13 nov Mirelle Wouters groep 1/2A 16 nov Anouar Bouzambou groep 4 18 nov Izabela Baran groep 1/2A

Nadere informatie

De lieveheersbeestjes en de bijtjes

De lieveheersbeestjes en de bijtjes NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E De lieveheersbeestjes en de bijtjes Ons weekje verkeer is weer voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 Schooljaar

Nieuwsbrief 30 Schooljaar Nieuwsbrief 30 Schooljaar 2018-2019 14 06 2019 FIETSEN, FIETSEN, FIETSEN, WAAR FIETSEN WE NAARTOE, Dit liedje hebben we al geleerd in de rode klas. Met het jaarthema Goed in je vel hebben wij de uitdaging

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: juni

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

Nieuws uit de uiltjesklas

Nieuws uit de uiltjesklas Nieuws uit de uiltjesklas Schooljaar 2014-2015 Schooljaar 2014-2015 april mei juni 2015 Hallo allemaal, Eind april heb ik de uilenklas overgenomen van juf Katia. Dag na dag leerde ik de kleuters beter

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

De opbrengst van deze actie bedraagt 306,38 euro waarvoor we onze ouders danken!

De opbrengst van deze actie bedraagt 306,38 euro waarvoor we onze ouders danken! Kleuterkrant maart 2017 BROEDERLIJK DELEN 2017 In deze campagne maakten onze kleuters kennis met Abbas uit Burkina Faso. Met verhalen, foto s en allerlei activiteiten laten we onze kleuters kennismaken

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2015

BROEDERLIJK DELEN 2015 Kleuterkrant maart april 2015 BROEDERLIJK DELEN 2015 In deze campagne maken onze kleuters kennis met Victor en Blanca uit Peru. Jammer genoeg is het schaapje van Victor ziek door de grondverontreiniging

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 1 april tot en met 12 april mogen jullie genieten van een welverdiende paasvakantie! Veel plezier! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie We kunnen stilaan

Nadere informatie

Kalender. De paashaas heeft het druk met eitjes leggen. Hij werkt zich suf om die te verstoppen en reist door het hele land.

Kalender. De paashaas heeft het druk met eitjes leggen. Hij werkt zich suf om die te verstoppen en reist door het hele land. Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 26 maart 2012 Kalender Paasvakantie van zaterdag; 31 maart 2012 tot en met zondag, 15 april 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 16 april 2012 Projectweek van

Nadere informatie

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Kleuterkrant maart - april 2014 Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Ook tijdens dit schooljaar wekken

Nadere informatie

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE WeLkOm In HeT KlAsJe VaN JuF MeLaNiE Dag vriendjes en vriendinnetjes, mama s, papa s Het is bijna zover! Een speciale dag voor jullie klein kapoentje. Jullie kleuter mag voor het eerst of weer naar school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

A G E N D A E D I T O R I A A L L E E F S C H O O L N I E U W S V A N M A R T I N E M E N U D E A D L I N E S

A G E N D A E D I T O R I A A L L E E F S C H O O L N I E U W S V A N M A R T I N E M E N U D E A D L I N E S 20 e jaargang nummer 27/ 22 april 2016 redactie: Izabel E D I T O R I A A L De lente was in t land deze week. Wat zalig, dat extra zonnig dagje voor de kinderen. Onze moestuin staat weer op punt dankzij

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas

Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2012-2013 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ MAILTO: BS.KIELDRECHT@RAGO.BE Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas Hallo mama en papa, Er rest ons nog slechts

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Jolien Na de kerstvakantie kwamen er 3 kleutertjes bij in ons klasje. Welkom aan Zenna, Priscillia en Zein!

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Jolien Na de kerstvakantie kwamen er 3 kleutertjes bij in ons klasje. Welkom aan Zenna, Priscillia en Zein! t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Basisschool O.-L.-V.-Presentatie Plezantstraat 135, 9100 St-Niklaas Tel 03 760 08 73 basisschool.plezant@olvp.be www.olvp.be MAART Start 2 de inschrijvingsperiode : Wie kan inschrijven? Iedereen! Voor

Nadere informatie

Schooljaar MEI - JUNI

Schooljaar MEI - JUNI Schooljaar 2016-2017 MEI - JUNI Hallo allemaal, Hier zijn we weer met een nieuwe nieuwsbrief! Die is tweemaandelijks te vinden via de website op onze klasblog. We willen jullie er nog eens aan herinneren

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Directie Verschil mag er zijn Schouders hoeven niet even breed te zijn om dezelfde last te kunnen dragen. Benen hoeven niet even lang te zijn om dezelfde weg te kunnen lopen. Neuzen hoeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juni 2016

Nieuwsbrief 24 juni 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Nieuwsbrief 24 juni 2016 Kalender 29 juni: Schoonmaakavond 30 juni: 16.30-18.00 Afsluiting thema

Nadere informatie

1. Opendeurdag Ten Berge (zondag 13 maart 2016)

1. Opendeurdag Ten Berge (zondag 13 maart 2016) Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be Infobrief maart 2016 1. Opendeurdag Ten Berge (zondag 13 maart 2016)

Nadere informatie

Week van 17 tot 21 april Project: verkeer

Week van 17 tot 21 april Project: verkeer Week van 17 tot 21 april 2017 Project: verkeer - dat we maandag nog een extra dagje vakantie hadden? Het was dan ook raar om dinsdag als eerste dag te hebben - dat met de ganse school rond verkeer werken?

Nadere informatie

Waarom 15 minuten lezen per dag?

Waarom 15 minuten lezen per dag? Mei 2015 Nummer 16 Waarom 15 minuten lezen per dag? De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat

Nadere informatie

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout 24 maart 2017 - nummer 13 Belangrijke data Dinsdag 28 maart *Afsluiting Week van de Lentekriebels *Kijkavond gr 1 t/m 8, van 18.00-19.00 uur Woensdag 29 maart OR-vergadering Donderdag en vrijdag 30 en

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

- maandag bezoek kregen van de leerlingen van Campus Reynaert (4 jaar)? Ze brachten voor ons het sprookje van de gelaarsde kat.

- maandag bezoek kregen van de leerlingen van Campus Reynaert (4 jaar)? Ze brachten voor ons het sprookje van de gelaarsde kat. Week van 15 tot 19 mei 2017 Project: diplomaweek - maandag bezoek kregen van de leerlingen van Campus Reynaert (4 jaar)? Ze brachten voor ons het sprookje van de gelaarsde kat. - we maandagnamiddag dan

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en 1. Extra lang weekend 1 mei We kunnen het niet genoeg herhalen ;-) We beginnen de maand mei met een extra lang weekend tot en met woensdag 3 mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 5 april 2019 VEILIG IN HET VERKEER Om onze leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar te wijzen

Nadere informatie

PASEN MAART 2018 HORIZONTAAL

PASEN MAART 2018 HORIZONTAAL PASEN MAART 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Wat vliegt de tijd! Het is alweer eind maart. De lange winter is eindelijk voorbij en we overwonnen de bijbehorende microben.

Nadere informatie

Terug in de klas bood ik een fijn werkje aan. Wie kon de taart mooi versieren volgens het Voorgestelde versieringetje?

Terug in de klas bood ik een fijn werkje aan. Wie kon de taart mooi versieren volgens het Voorgestelde versieringetje? Klasnieuws week 19 Maandag bood ik een ganzenspel aan maar in een ridderjasje. Ik speelde met hen mee. Het was erg spannend, want als je op een figuurtje kwam te staan kon het zijn dat je stappen vooruit

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. MAART Beste ouders en grootouders De maand maart

Nadere informatie

Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas:

Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas: NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2012-2013 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ MAILTO: BS.KIELDRECHT@RAGO.BE Deze data kan u alvast noteren. -26 april (forum) -4 mei opendeurdag (voormiddag) -31 mei (forum)

Nadere informatie

HET EEKHOORNTJE. Mater Dei Kleuterschool Schooljaar , n 52 PAASEDITIE

HET EEKHOORNTJE. Mater Dei Kleuterschool Schooljaar , n 52 PAASEDITIE HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool Schooljaar 2018-2019, n 52 PAASEDITIE Beste ouders, OUDERRAAD VERGADERING OP DONDERDAG 25 APRIL, KOM ER BIJ! De paashaas staat voor jullie voordeur te popelen dus

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Kalender. Extra editie schoolfeest Kameleon. Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012

Kalender. Extra editie schoolfeest Kameleon. Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 Kalender Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 27 februari 2012 Schoolfeest Leefschool

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep Weekmail obs Hagen 7 juni 2019 Schoolreisje groep 1-2-3-4 Op maandag 24 juni gaan de kinderen van groep 1 t/m 4 op schoolreisje. We gaan dit jaar samen naar het Land van Jan Klaassen in Braamt. De kinderen

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Woensdag 9 december 2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Schaatsen op de Ieperse Grote Markt... met het 3de t.e.m. het 6de leerjaar. Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Tijdens de eindejaarsperiode gaan we schaatsen

Nadere informatie

Week van 1 tot 4 september 2015

Week van 1 tot 4 september 2015 Week van 1 tot 4 september 2015 Project: eerste schoolweek Maandag: Genieten van de laatste vakantiedag Dinsdag: Eindelijk was het weer zover! 1 september... Na het invullen van de maaltijden trokken we

Nadere informatie

Klassenkrant groep 4 februari 2016

Klassenkrant groep 4 februari 2016 Klassenkrant groep 4 februari 2016 Hallo allemaal, De eerste klassenkrant van 2016 ligt voor u. Alle kinderen hebben weer hun best gedaan om deze klassenkrant zo mooi mogelijk te maken, met vele, leuke

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

15 de jaargang nr. 14 woensdag 13 april 2016

15 de jaargang nr. 14 woensdag 13 april 2016 15 de jaargang nr. 14 woensdag 13 april 2016 SCHOOLNIEUWS 1K-> Medisch onderzoek Op vrijdag 15 april a.s. is het medisch onderzoek voor de kleuters van de 1 ste kleuterklas. Dit onderzoek zal doorgaan

Nadere informatie

Klaskrantje van groep 1.

Klaskrantje van groep 1. Klaskrantje van groep 1. Week : 8 Thema: De brandweer! Vandaag is Gianny Ben kan nog niet naar kapitein. En wie komt er op bezoek? Ben! school komen want zijn arm zit nog altijd in de gips. En daarna gaat

Nadere informatie

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken.

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. De plezantste krant krant Vrijdag 28 juni 2019 Trimesteriële krant jaargang 1 Nummer 3 Zomervakantie! Het einde van het zorgeloos spelen en jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. genieten

Nadere informatie

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen mei nummer 13 Inhoudstafel: 1. Inhoudstafel 2. Nieuws uit De kring 3. Kinderen in beeld 4. Wist-je-weetjes 5. Ouderparticipatie 6. Niet te missen 7. Kinderpagina Nieuws uit de kring: Noteer het alvast

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 14 maart tot vrijdag 18 maart Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Na ons bezoekje aan Pluimvee Schouppe zitten er nu 3 schattige kuikentjes in onze

Nadere informatie

NAAR HET EERSTE LEERJAAR

NAAR HET EERSTE LEERJAAR NIEUWSBRIEF 1 Beste ouder Het eerste trimester van schooljaar 2018-2019 vloog razendsnel voorbij. Binnen onze school viel er heel wat te beleven. We laten u graag even meegenieten! Een greep uit de voorbije

Nadere informatie

Klaskrantje van groep 1.

Klaskrantje van groep 1. Klaskrantje van groep 1. Week : 2 Thema: Maandag 5 september. Vandaag beginnen we een nieuwe week. We zien Nellie en Cezar terug en ook onze vriendjes van de klas. Er zijn eventjes traantjes maar het duurt

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool?

Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool? Beste ouders Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool? Graag willen we onze instapkleuterklas aan jullie voorstellen. Beleef een boeiende dag en ervaar wat wij uw

Nadere informatie

KAAIKRANT Februari 2017

KAAIKRANT Februari 2017 Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Deinze Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze Tel.: (09) 381 55 50 Fax: (09) 386 46 25 E-mail: info@olvdeinze.be Website: www.olvdeinze.be KAAIKRANT Februari 2017 EETFESTIJN 5 februari

Nadere informatie

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes!

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes! 02 05/05/ 17 Vandaag begon de week opnieuw op dinsdag. Normaal hadden we dan schrijfkriebels, maar de jongens en meisjes van het eerste en tweede leerjaar zijn op piratenklassen en hadden de hulp van Evi

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning april 2017 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik voel me Mos: Verluchten is noodzakelijk! Met het raampje open, gaat de vieze lucht lopen! Activiteitenkalender kleuters - Dinsdag 18 april:

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek

Tevredenheidsonderzoek Fladderkrant maart 2019 Tevredenheidsonderzoek Beste ouders, Graag wil ik u danken voor het invullen van het tevredenheidsonderzoek van onze school. Dit is voor ons een belangrijk gegeven in de verbetering

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 Vrijdag 21 december 2018 De Sint op school. De Goede Sint bracht terug een bezoekje aan onze school. En er waren terug bijna geen stoute kinderen bij. Alle klassen kregen daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Week van 21 september tot 25 september 2015

Week van 21 september tot 25 september 2015 Week van 21 september tot 25 september 2015 Project: verkeer: fiets/verkeersborden Maandag: Zoals elke maandag startten we met het forum, gevolgd door de praatronde. Aangezien de herfst officieel van start

Nadere informatie

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz.

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz. WELKOM PUK!!! Van week 35 t/m 40 gaan wij van start met het thema Welkom Puk. De vakantie is weer voorbij, dat betekent dat er nieuwe baby s en kinderen bij ons op De Boerderij komen. Zo wordt ook Puk

Nadere informatie

Nr juni Merlijnflash

Nr juni Merlijnflash Nr. 14 28 juni 2011 Merlijnflash EN Zaterdagavond in Merlijn gewoonlijk is het er stil tijdens het weekend. Op 18 juni was het even anders: In de voormiddag werden tafels gedekt in de zaal en opvallend

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie NIEUWSBRIEF GVB OOSTNIEUWKERKE TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie Beste ouder, De voorbije weken was er opnieuw heel wat te beleven op onze school. In de loopbrug in Westrozebeke blikken we

Nadere informatie

Wat een enthousiasme in klas 1! Alles lijkt nog steeds zo nieuw. We voelen aan dat het een reuzefijn schooljaar zal worden. Wat leeft er in klas 1:

Wat een enthousiasme in klas 1! Alles lijkt nog steeds zo nieuw. We voelen aan dat het een reuzefijn schooljaar zal worden. Wat leeft er in klas 1: Wat een enthousiasme in klas 1! Alles lijkt nog steeds zo nieuw. week 4 en 5 We voelen aan dat het een reuzefijn schooljaar zal worden. Wat leeft er in klas 1: We gingen de laatste twee weken op maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs- Nieuwsbrief mei 2015 Inhoud P1: Madelief en Zonnebloem P2: Kleutersportdag P2: Fotografie rond veiligheid

Nadere informatie

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF Activiteitenkalender De Klimtoren Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : info@vks-klimtoren.be Website : www.vks-klimtoren.be Ma.

Nadere informatie