Nieuwsbrief BS Kwintijn 18 september 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief BS Kwintijn 18 september 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief BS Kwintijn 18 september 2015 Kalender Informatieavond onderbouw (24 sept) Opening thema Raar maar waar (28 sept) Ouderavond werken in de Cloud (30 sept) Nieuwsbrief (2 okt) jaarvergadering OV/MR (5 okt) start Kinderboekenweek (7 okt) Koffieochtend ouders (8 okt) Website Op onze website kunt u foto s bekijken van de kampen en de schoolreizen. Ook kunt u onder groepen al groepspagina s van de peuterspeelzaal vinden. Tevens zijn we bezig om de pagina s van de MR en oudervereniging te actualiseren. Contactgegevens Brede School Kwintijn Oude Molenweg EK RAALTE Tel.: nieuweschoolraalte@demare-scholen.nl Mijn omgeving online Op kunnen kinderen inloggen op een eigen leeromgeving. Hier kunnen ze spelletjes, rekenwerk en oefeningen voor spelling vinden, aangepast aan het niveau en het aanbod in de huidige groep. Ook thuis kan uw kind op een computer of tablet (met internetverbinding) hierdoor nog eens extra oefenen. Uw kind gebruikt hiervoor de inloggegevens die het ook op school gebruikt. Mocht uw kind de inloggegevens niet meer weten, dan kunt u die achterhalen bij de groepsleerkracht van uw kind.

2 Regels en afspraken Tijdens de studiedag afgelopen woensdag heeft het team de structuur van de schoolorganisatie besproken en geevalueerd. Naar aanleiding hiervan hebben we een aantal afspraken en regels aangepast. Enkele belangrijke aangepaste regels: Als een pauze is afgelopen, dan gaat de bel. We verwachten dan dat kinderen zich op een vaste plek verzamelen om samen met de leerkracht naar binnen te gaan. Soms blijven kinderen erg lang doorspelen en voegen zich bewust niet naar de groep om samen naar binnen te gaan. Dit levert verlies van lestijd op en veel ergernis van de kinderen en leerkrachten die staan te wachten. Kinderen die bewust deze afspraak negeren gaan voortaan drie keer niet naar buiten in de pauze. Soms komt het voor dat kinderen het lang volhouden om niet te werken, bewust regels en afspraken niet willen nakomen en storend of respectloos gedrag blijven vertonen naar andere kinderen in de basisgroep, de leerkracht of zelfs de hele bouw. In voorkomende gevallen kunnen deze kinderen niet langer in de groep of bouw blijven en worden ouders gevraagd om het betreffende kind op te halen. Bij herhaling volgt er een gesprek met ouders, waarbij de schooldirecteur het opstarten van een procedure schorsing en/of verwijdering kan overwegen. Er is een bepaalde groep kinderen die regelmatig te laat op school komt. Dit is niet alleen storend voor de les, die al is begonnen, maar ook heeft het kind al een deel van de instructie of mededelingen gemist. We willen samen met ouders het te laat komen dan ook proberen terug te dringen. Daarom mogen kinderen die te laat komen, niet meer zomaar aanschuiven in de les. Kinderen die te laat komen gaan voortaan eerst naar de schooldirecteur. De schooldirecteur neemt contact op met de ouders om de oorzaak van het te laat komen te achterhalen en herhaling te voorkomen. Het gebruik van mobiele telefoons is in deze tijd niet meer weg te denken. We hebben er dan ook geen problemen mee als kinderen ervoor kiezen om een mobiele telefoon mee naar school te nemen. In de praktijk zien we echter vaak dat mobieltjes niet goed worden gebruikt. Het onder schooltijd appen tijdens het toiletbezoek, het niet meer toekomen aan t spelen op de speelplaats, klachten over harde muziek door aangekoppelde boxjes, kinderen die niet naar buiten willen omdat ze geen bereik hebben Zo maar wat voorbeelden van negatieve gevolgen van het gebruik van mobiele telefoons.

3 We willen kinderen bewust maken van het gebruik van media. Mediawijsheid zal dan ook binnenkort tijdens een lessenserie in de bovenbouw worden aanboden. Tevens zullen we een ouderavond over dit onderwerp gaan organiseren. Om te voorkomen dat kinderen tijdens de lestijd oneigenlijk gebruik maken van een mobiel, kiezen we ervoor om alle mobiele telefoons per jaargroep centraal te verzamelen. In de pauzes mogen kinderen hun mobiele telefoons gebruiken. Anderen mogen daar echter geen last van hebben. Het gebruik van aangesloten geluidsboxjes willen we daarom niet langer toestaan. Bij oneigenlijk gebruik worden mobieltjes door de leerkracht ingenomen en wordt er contact met ouders opgenomen. Aan het begin van dit schooljaar zijn er opnieuw meerdere ouders geweest die problemen hadden met het schoolbeleid rondom het douchen na de gym. Omdat onze school het aanbod gezond gedrag al op andere manieren inhoud geeft, hebben we besloten om het douchen niet langer verplicht te stellen, maar dat kinderen die dit willen nog wel de gelegenheid krijgen. Ontwikkelingen rondom het douchebeleid evalueren we tijdens het schooljaar regelmatig. Na een pauze gaan jaargroepen in een vaste volgorde naar binnen. Voor sommige kinderen is het moeilijk om dit rustig en zachtjes te doen. Hierdoor wordt vervolgens druk en onrustig begonnen met de lessen. Om dit te voorkomen hebben we vernieuwde afspraken gemaakt over de regels die gelden bij binnenkomst. Om de opstart van de dag en instructies goed te laten verlopen, mogen kinderen tot uur en tijdens de instructielessen in principe niet naar het toilet. Binnen de lessen Kanjertraining zullen we in de komende maanden fatsoensregels en omgangsvormen nadrukkelijker aan bod laten komen. Hierbij willen we witte pettengedrag stimuleren en waarderen. Ouders kunnen s morgens tussen uur en uur hun vragen, opmerkingen en mededelingen bij de groepsleerkracht kwijt. Na de bel van uur richt de leerkracht zich op de kinderen en de lessen. De leerkracht is dan na schooltijd weer bereikbaar voor ouders. Ouders zijn vanaf uur welkom om in de Kwint te wachten totdat de school uit is. Voor uur verwachten we dat ouders op het schoolplein wachten tot uur. Hierdoor is het voor de kinderen en leerkrachten mogelijk om de schooldag rustig en goed af te sluiten.

4 Raar maar waar Op 28 september beginnen we met het schoolthema Raar maar waar. Dit is tevens het thema van de Kinderboekenweek in oktober. Binnen dit thema gaan alle bouwen aan het werk met techniek en wetenschap. Alle groepen gaan aandacht besteden aan het bouwen van bruggen Ouderavond werken in de Cloud Begin oktober krijgen alle kinderen van de midden- en bovenbouw een Office-365 account. Hiermee kunnen ze bestanden op internet opslaan en online documenten bewerken en delen met anderen. Op woensdag 30 september willen we ouders hierover informeren tijdens een ouderbijeenkomst. Deze avond begint om uur. Opgave voor deze avond kan via een opgaveformulier op onze website. Opgave is mogelijk tot en met maandag 28 september. U komt toch ook? Koffieochtend Op donderdag 8 oktober staat er een koffieochtend voor ouders ingepland. (zie jaarkalender) Ouders kunnen dan om uur in de Kwint aanschuiven met een kop koffie of thee (en een lekker koekje). De schooldirecteur is dan aanwezig om op informele wijze uw vragen te beantwoorden en in te gaan op onderwerpen die voor ouders belangrijk zijn. Daarnaast is de schooldirecteur natuurlijk ook benieuwd naar uw mening over een aantal schoolse zaken. De bijeenkomst duurt in principe tot uur. U hoeft zich vooraf niet op te geven voor deze ochtend. Oud Papier De opbrengsten voor het oud-papier dalen snel. Dat is jammer, want de opbrengsten gebruiken we voor leuke activiteiten en extra uitgaven waar ook uw kind plezier van heeft. Helpt u mee om de opbrengst van het oud-papier weer op te krikken? Op september staat de container weer aan de Oude Molenweg.

5 Techniekdagen In de bovenbouw wordt in de komende weken meegedaan met de Techniekdagen. De kinderen van de bovenbouw krijgen les in verbindingen. De Techniekdagen worden georganiseerd door Platform Techniek Salland. Meerdere scholen en bedrijven uit Raalte en omgeving doen mee. Op vrijdag 9 oktober en zondag 11 oktober kunnen alle ouders en kinderen geheel gratis een bedrijf bezoeken voor een rondleiding en speelse, leerzame activiteiten. Boeiend en interessant! Meer informatie kunt u lezen op Jaarverslag Stichting De Mare Brede School Kwintijn valt samen met andere openbare scholen uit Olst-Wijhe, Raalte-Heino - onder het bestuur van Stichting De Mare. Een beknopte, populaire versie van het jaarverslag van St. De Mare kunt u op onze website bekijken. Staan deze data in uw agenda?? donderdag 24 september - informatieavond voor de ouders van de onderbouw woensdag 30 september informatieavond over werken in de Cloud maandag 5 oktober jaarvergadering van de oudervereniging en medezeggenschapsraad donderdag 8 oktober - koffieochtend Verjaardagen 17 september Nor Ibrahim 27 september Danisha Neeuwveld 28 september Marijn Huisken 1 oktober Abdulrahman Hussein 2 oktober Angelina Kutschruiter 3 oktober Elske ten Have 11 oktober Gina Dinius 13 oktober Maram Hussein

6 Muziekles na schooltijd Muziekschool Groeien in muziek is enkele jaren actief in Overijssel en Gelderland. De afgelopen jaren is het ons duidelijk geworden dat scholen dolgraag wat meer met muziek zouden willen doen. Daarom hebben wij een initiatief ontwikkeld, waarmee dit ook kan. Groeien in muziek komt vanaf het seizoen 2015/2016 ook naar de scholen toe. Zij geven aan de leerlingen muziekonderwijs na schooltijd in de school. De leerlingen maken kennis met verschillende instrumenten, de theorie achter muziek en ze leren noten lezen. Ook wordt er toegewerkt naar een voorstelling aan het einde van het schooljaar. Groeien in muziek geeft muziekonderwijs met behulp van dans, drama en spel. Dit alles op een heel eigentijdse manier en natuurlijk maken we vooral ook heel veel muziek. Het komende schooljaar zullen wij op Brede School Kwintijn les geven op de dinsdag van uur uur. De lessen worden u aangeboden voor EUR 5,00 per les, per leerling. Mocht u dit leuk vinden voor uw zoon of dochter, dan kunt u zich opgeven via het aanmeldingsformulier. info@groeieninmuziek.nl Met vriendelijke groet, Ewald van Dijkhorst info@groeieninmuziek.nl Telefoon:

7

8

Nieuwsbrief BS Kwintijn 2 oktober 2015

Nieuwsbrief BS Kwintijn 2 oktober 2015 Nieuwsbrief BS Kwintijn 2 oktober 2015 Kalender jaarvergadering OV/MR (5 okt) start Kinderboekenweek (7 okt) Koffieochtend ouders (8 okt) Vergadering OV (12 okt) Vergadering Kinderraad (13 okt) Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS Kwintijn 30 maart 2015

Nieuwsbrief BS Kwintijn 30 maart 2015 Nieuwsbrief BS Kwintijn 30 maart 2015 Kalender Afsluiting thema (31 maart) Koek- en Pettendag (1 april) Paasontbijt (2 april) Ouderavond tijden (7 april) Vergadering onderwijsteam (8 april) Opening schoolbieb

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS Kwintijn 25 november 2016

Nieuwsbrief BS Kwintijn 25 november 2016 Nieuwsbrief BS Kwintijn 25 november 2016 Kalender teamvergadering (donderdag 1 december) Sinterklaas Viering Sinterklaas (maandag 5 december) Studiedag (alle kinderen vrij) (woensdag 7 december) Nieuwsbrief

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar.

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar. Jaargang 2014-2015, nr. 1 September 2014 Belangrijke data: 10 september kennismakingsgesprekken 15 september kennismakingsgesprekken 17 september oud papier 18 september studiemiddag team NA schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS Kwintijn 29 juni 2015

Nieuwsbrief BS Kwintijn 29 juni 2015 Nieuwsbrief BS Kwintijn 29 juni 2015 Kalender Afscheid groep 8 (1 juli) Uitzwaaien groep 8 (2 juli) Picknick en stoelendans (2 juli) Draaien in nieuwe groepen (3 juli) Laatste week Nog enkele dagen en

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

29 september

29 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 29 september 2016 2016-2017 Interessante informatie: 30 sept. Survivaldag 5 okt.: Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

MAKkies. Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015

MAKkies. Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015 MAKkies Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015 Studiemiddag: In verband met een studiemiddag voor het personeel hebben alle leerlingen a.s. maandag, 28 september,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar.

Een nieuw schooljaar. Een nieuw schooljaar. Na de grote vakantie heeft uw kind weer een grote stap gemaakt op onze school. Hij/zij is gestart in een nieuw leerjaar. Dat is altijd heel leuk en tegelijkertijd ook heel spannend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Woensdag 13 maart: openschooldag. Vrijdag 15 maart: onderwijsstaking,

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1.

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

Annemieke Huizinga. Een basisschool kies je met zorg. directeur

Annemieke Huizinga. Een basisschool kies je met zorg. directeur Een basisschool kies je met zorg De basisschooltijd is een belangrijke tijd. Niet alleen voor uw kind, maar ook voor u. Acht jaar lang vertrouwt u uw kind toe aan de leerkrachten op school. Elke school

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Technisch lezen Methode: Lijn 3 - Alle letters kennen. - Van deze letters woorden kunnen maken. - Correct en vlot kunnen lezen van. woorden.

Technisch lezen Methode: Lijn 3 - Alle letters kennen. - Van deze letters woorden kunnen maken. - Correct en vlot kunnen lezen van. woorden. Welkom! Van harte welkom in groep 3. Door middel van deze brochure informeren we u aan het begin van het schooljaar graag over belangrijke zaken in deze groep. Neemt u ook regelmatig een kijkje op onze

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kan anders! Prikbord 4, 9-10-2012 Dat kan anders! Dat is het thema van de Bijbelverhalen die deze week in de

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s.

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s. obs Ter Stege samen leren goed presteren Nieuwsbrief Inloop voor groep 4 t/m 8 Sponsorloop Wij realiseren ons dat de inloop erg plotseling is afgeschaft. Sinds de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolinformatie

Nieuwsbrief. Schoolinformatie Nieuwsbrief nummer 1/ Nummer September / maand 2015 en jaar Schoolinformatie Start van het schooljaar Het team van De Boog Schiemond heet u allen hartelijk welkom! We zijn blij dat alle kinderen en alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Oktober 2014 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is alweer drie weken bezig. We willen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toewensen, waarin we weer veel Nederlands zullen leren. Een speciaal

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

De nieuwsbrief van de St. Theresiaschool, Bilthoven

De nieuwsbrief van de St. Theresiaschool, Bilthoven In deze weeksluiter : Van de directie: - Thema avond - Bijdrage TSO - Deurbeleid - Potloodadvies - Decemberavond VO - Fietsen Vanuit de : - Sintcommissie - Parochie - Mens De Bilt Jaarkalender Van de directie

Nadere informatie

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag Informatie avonden De afgelopen week zijn er in bijna alle groepen informatie avonden geweest. We zijn heel blij dat er op alle avonden een grote opkomst was en we veel positieve reacties hebben gehoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum December 2016 Datum Activiteit Groep Opmerking 16 2016 Inhoud Belangrijke Data Nieuwsbrief email Laatste nieuwsbrief 2016 Kerst Brief aan ouders groep 5 t/m 8 Jeugdcross

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief nummer 2 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen week en deze week is het kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet is het thema van de kinderboekenweek: Superhelden. Bent u al in de bibliotheek

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2015

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2015 MAANDINFORMATIE OKTOBER 2015 Groep 4b werkt met Snappet. Iedere leerling heeft een tablet voor rekenen en spelling. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 0104737889 www.startblokschiedam.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam Telefoon 010 2907827 email L.Reichardt@de-akkers.nl www.de-akkers.nl November 2015 Waar te vinden? De

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2016

Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief April 2016 GVO-HVO De kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen ook volgend schooljaar weer deelnemen aan humanistisch vormingsonderwijs (HVO) of protestants-christelijk godsdienstonderwijs (GVO).

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

22 augustus 2014. www.tkoggeschip.nl

22 augustus 2014. www.tkoggeschip.nl 22 augustus 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u informatie over een pestproject dat binnenkort gegeven gaat worden in de groepen 7. Ook de

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Deze markt is op vrijdag 19 april tussen 12.15 en 13.15 uur! Nieuwsbrief

Deze markt is op vrijdag 19 april tussen 12.15 en 13.15 uur! Nieuwsbrief Nieuwsbrief Goede doel Afgelopen maandag is onze jaarlijkse goededoelenactie begonnen op school. Nadat er vrijdag 5 april in alle klassen voorlichting is gegeven over ons goede doel konden we maandag aan

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 23 september 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 2 23 september 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Nieuwe Collega s Algemeen: Stagiaires SO: Kijkles gym SO: Kinderboekenweek Aerofitt Zutphen VSO Leerlingenraad Gebarentraining Ouderavond participatiewet Bijlage

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool

Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool Escamplaan 65 2547 GA Den Haag 0703236232 info@pchooftschool.net www.pchooftschool.net wsbrief van schoolnieuwsbrief van scho 28-08-2015 Nummer 1 Hooftzaken In deze Hooftzaken

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké!

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké! Beste ouders, Vrijdag 22 juni staat er een studiedag op de agenda. De leerlingen zijn dan vrij zodat wij met het team dit schooljaar kunnen evalueren en ook al plannen kunnen maken voor volgend schooljaar.

Nadere informatie

Informatieavond groep 5-6

Informatieavond groep 5-6 Informatieavond groep 5-6 Welkom allemaal. Informatieavond groep 5-6 Schooljaar 2015-2016 8-9-2015 Informatieavond groep 5-6 Agenda Voorstellen Schoolmissie Gang van zaken in de groep Vakken en methoden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Welkom. Nieuwsbrief BS Kwintijn 26 augustus in het nieuwe schooljaar! Jaarkalender. Gymtijden

Welkom. Nieuwsbrief BS Kwintijn 26 augustus in het nieuwe schooljaar! Jaarkalender. Gymtijden Nieuwsbrief BS Kwintijn 26 augustus 2016 Kalender Eerste schooldag (maandag 29 augustus) Controle hoofdluis (maandag 29 augustus) Start thema 1 (maandag 5 september) Welkom Vergadering OV/MR (maandag 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie