John Hameleers in de bloemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "John Hameleers in de bloemen"

Transcriptie

1 John Hameleers in de bloemen Vierhonderd keer speelde John Hameleers in de hoofdmacht van SV Heerlen. Reden voor de vereniging om de dertig jarige meubelstoffeerder, voor de wedstrijd tegen RKONS, in de bloemen te zetten. John Hameleers denkt voorlopig niet aan stoppen. Zo lang ik kan, blijf ik voetballen. Ik speel al 12 jaren in het eerste elftal, bijna steeds als rechtsback. Het belangrijkste voor mij is, dat ik in het eerste kan spelen en dat is tot op heden aardig gelukt. SV Heerlen is een gezellige club, waar ik veel vrienden heb. Weg hoef ik dus niet zo nodig. Dat heb ik ook nooit gewild. Ook niet toen ik door EHC werd benaderd. SV Heerlen vriendelijkste club Tijdens de jaarvergadering van scheidsrechtersvereniging De Mijnstreek werd aan de voetbalvereniging SV Heerlen de wisselbeker uitgereikt voor de scheidsrechter vriendelijkste club uit de regio Heerlen/Kerkrade van het afgelopen seizoen. Leden van de scheidsrechtersvereniging De Mijnstreek geven alle clubs uit de regio punten voor sportiviteit, gedrag, opvang, begeleiding e.d. ten opzichte van de scheidsrechter bij wedstrijden door hun geleid in het voorbije jaar. Alle geledingen van de clubs, jeugd, senioren, dames en veteranen kwamen aan bod. De afvaardiging van SV Heerlen was er zeer trots op dat zij de eerste plaats met een kleine voorsprong op nummer twee Heksenberg en nummer drie Sportclub 25 had behaald. Vorig seizoen was Weltania de winnaar.

2 Verlichting voor SV Heerlen Vrijdag 14 oktober a.s. om uur zal bij SV Heerlen officieel de nieuwe verlichting in gebruik worden genomen. Dit zal geschieden door het spelen van de lichtwedstrijd tussen Oud spelers SV Heerlen en Oud trainers SV Heerlen. Enkele namen van oud spelers zijn o.a. Chrit Martens, Nico Habets, Rene Hartgerink, Pierre Hartgerink, Willy Coolen, en Frits Leuchter. Bij de oud trainers zullen aantreden: Wim Vrösch, Sjef Hartgerink, Math Schaepkens en Harry v.wijlick. Men hoopt dat veel supporters aanwezig zullen zijn om de oude glorie nog eens bezig te zien. Tumult tijdens SV Heerlen Caesar De slotfase van de wedstrijd SV Heerlen Caesar verliep zeer tumultueus. Op het moment dat SV Heerlen speler Marcel Boumans een hoekschop wilde nemen, werd hij getroffen door een voorwerp, gegooid door een toeschouwer. Marcel Boumans rende woedend in de richting van het publiek. Er ontstond een vechtpartij, waar spelers en kijkers bij betrokken waren. Arbiter Hof had het spel inmiddels onderbroken en stond kalm het ontwarren van de kluwen vechtende af te wachten. Toen de gemoederen waren gesust, kon de wedstrijd worden hervat. De Heerlense politie die snel ter plaatste was, hoefde niet meer in te grijpen. De terugkeer van Math Coolen Tweeëndertig jaar is hij inmiddels, Math Coolen; Heerlens topschutter van het laatste decennium is terug op het veld. Twee jaargeleden leek zijn sportieve loopbaan definitief ten einde, toen specialisten hem adviseerden te stoppen met voetbal. Omdat ook Math s bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij bovendien weer fit is verklaard, maakte de Landgraafse politieagent medio december, in de uitwedstrijd tegen Bom, zijn rentree in SV Heerlens eerste. Met succes: SV Heerlen heeft sedertdien niet meer verloren. En Math? Die weet nog steeds het net te vinden. Dat bleek gisteren, tegen Panningen, weer eens. Math Coolen scoorde twee keer. Emoties Tijdens SV Heerlen - Panningen liepen de emoties vaak hoog op. Na een redelijk sportief eerste halfuur, stak Panningen speler Johan Rongen het lont aan, door Heerlenaar Marcel Boumans, zonder dat een bal in de buurt was, te torpederen. Na de thee en de donderspeech van Neer Munnecom gaf Panningen te kennen uit een pittiger vaatje te willen tappen. Omdat ook Heerlen zich niet onbetuigd liet, ging het er stevig aan toe. In de slotfase dreigde zelfs, tot twee maal toe, een massale knokpartij tussen spelers en tussen publiek. Ondanks enig trek- en duwwerk liep alles toch nog met een sisser af.

3 Sponsorcontract SV Heerlen gebruikte de vrije zondag om een lucratief sponsorcontract af te sluiten. Autohandel Wolters b.v. verbond zich voor een periode van liefst vijf jaar aan de Heerlense club. En daar zijn wij reuze blij mee liet voorzitter Ted de Ronde weten. Incidenten In de ontmoeting FC Vinkenslag SV Heerlen liepen de gemoederenvaak hoog op. Na enkele keiharde charges van SV Heerlen zijde, kondigde FC Vinkenslag back Gerrie Remmers aan, dat de maat vol was en dat het tijd werd voor enig weerwerk. Twee minuten later voegde hij de daad bij het woord en torpedeerde SV Heerlen speler Robert Offermans op grove wijze. Scheidsrechter Hulsbosch volstond met een boeking. Onrust Dit was een van mijn mindere wedstrijden merkte scheidsrechter Slavenburg op na afloop van de wedstrijd Almania SV Heerlen. Ondanks dat beide teams elkaar redelijk sportief bestreden, boekte Slavenburg in totaal vier spelers en moest Almania speler Randall Koot in de zeventigste minuut het veld verlaten, toen hij volgens de arbiter naar een tegenstander had geslagen. Randall Koot: Ik duwde mij af aan een speler van SV Heerlen. Er was niets aan de hand. SV Heerlen doelman Sistermans had het van dichtbij gezien. De overtreding van Randall Koot was zelfs nog geen boeking waard. Er gebeurde nauwelijks iets. Toen arbiter Slavenburg in de zesennegentigste minuut Almania een penalty toekende, gingen bij sommige supporters uit beide kampen de remmen volledig los. Via goed werk van de bestuursleden van Almania en SV Heerlen bereikte Slavenburg veilig zijn kleedkamer. Buiten zijn gezichtsveld waren op dat moment kleine opstootjes bezig tussen supporters van beide ploegen. SV Heerlen 4 kampioen Op de laatste speeldag van de competitie is SV Heerlen 4 kampioen geworden in de reserve 2 e klasse G en promoveert hierdoor naar de reserve 1 e klasse. Sportief Jaarlijks kent scheidsrechtersvereniging De Mijnstreek een prijs toe aan de vereniging, die zich in de Zuidoost regio het vriendelijkst gedraagt ten opzichte van de arbiters. Eerste klasser SV Heerlen, waar de arbitrale opvang geschiedt door Harry van Eijsden, kwam als meest positieve club uit de bus. Heksenberg werd tweede en Sportclub'25 derde. Incidenten SV Heerlen speler Jos Vliegen vloekte in de wedstrijd tegen Almania. Scheidsrechter Sijben zond hem derhalve weg. Gevangen SV Heerlen speler John Borger deed tegen SCG twee keer nadrukkelijk van zich spreken. Vlak na het begin van de tweede helft klonk plotseling hulpgeroep uit de SV Heerlen kleedkamer. Reservist John Borger bleek in verband met een toiletbezoek over het hoofd te zijn gezien bij het afsluiten van de kleedcabines. Onder hilariteit werd hij vrijgelaten. Amper veertig minuten later wekte de 37-jarige weer beroering door de beslissende tweede treffer aan te tekenen.

4 Knokpartij na SV Heerlen - RKONS De beslissingswedstrijd SV Heerlen - RKONS, gespeeld op het Limburgia terrein in Brunssum, is na afloop ontaard in een veldslag tussen spelers en begeleiders van beide clubs. SV Heerlen verloor met 2-1 en degradeert uit de eerste klasse, na een verblijf van twaalf jaar in deze afdeling. Toen scheidsrechter Frans Sijben voor de laatste keer had gefloten, wilde SV Heerlen speler Jos Vliegen zijn gram gaan halen bij de leidsman. 'Houd je nou rustig', waarschuwde RKONS trainer Leo Steegs hem nog en hij trachtte hem op andere gedachten te brengen; vergeefs. In de smalle doorgang tussen de veld- en tribune afrastering van het Limburgia veld sloegen spelers en begeleiders van beide clubs hierna gedurende vijf minuten op elkaar in. De politie werd gealarmeerd. Tactisch optreden voorkwam verdere incidenten. Alle vingers werden beschuldigend in de richting van arbiter Frans Sijben uitgestoken. De arbiter had de aanvankelijk tamme wedstrijd volkomen uit de hand laten lopen. Door zijn onzekere optreden en willekeurige manier van fluiten zorgde hij zowel binnen als buiten de lijnen voor veel ergernis. Math Moonen (SV Heerlen) en Ron Dijkstra (RKONS) kregen het tijdens de rust in de gang naar de kleedkamer al met elkaar aan de stok. Nadat SV Heerlen een kwartier voor tijd op achterstand was gekomen, reageerde de ploeg getergd. Roger Houtackers moest na aanmerkingen op de leiding vroegtijdig vertrekken en in het strafschopgebied vochten Robert Offermans (SV Heerlen) en Piet Roeleveld (RKONS) een privé oorlogje uit. Scheidsrechter Sijben en zijn grensrechters zagen tot verbijstering van het publiek echter vaak niets.

5 Eindjes aan elkaar knopen Dat amateurverenigingen op allerlei manieren proberen de financiële eindjes aan elkaar te knopen is bekend. SV Heerlen heeft echter een aparte wijze ontdekt. Komende dinsdag 20 september zal voorzitter Ted de Ronde zich in Heerlen als marktkoopman presenteren. Hij zal dan enkele tientallen rood witte paraplu s trachten te slijten. Kampioenen seizoen 1988/1989 SV Heerlen 4

Selectie seizoen 1988/1989

Selectie seizoen 1988/1989 Selectie seizoen 1988/1989 Trainer: Nieuw: Pierre Winkelmolen Leon Sijstermans (RKONS), Loek Limpens (Minor), Rob Offermans (Voerendaal), Roger Houtackers (Voerendaal), Maurice v. Hoof Eikenderveld), Marcel

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Selectie. SV Heerlen als favoriet van start. Doel weg en weer terecht. Joop Dacier verlaat SV Heerlen. Arbiter voelde zich bedreigd.

Selectie. SV Heerlen als favoriet van start. Doel weg en weer terecht. Joop Dacier verlaat SV Heerlen. Arbiter voelde zich bedreigd. Selectie Nieuw: Vertrokken: Trainer: Rob Adams, Roger Coenen, Gerrit Olijve (allen Vaesrade), Andre Block (EHC), Leon v.d. Bos (KEV), Wiel Jacobs (Coriovallum), Raymond, Boskeljon (Eikenderveld), Sandy

Nadere informatie

En zie het resultaat bij de oproep aan de diverse elftallen c.q. trainers en bestuurders.

En zie het resultaat bij de oproep aan de diverse elftallen c.q. trainers en bestuurders. Na vele gesprekken is het dan eindelijk zover dat wij beschikken over twee speelvelden, een oefenveld en fatsoenlijke kleedaccommodatie, althans dit wordt verondersteld. Met name ons oefenveld bleek achteraf

Nadere informatie

SV Heerlen heeft een B scheidsrechter te kort

SV Heerlen heeft een B scheidsrechter te kort SV Heerlen heeft een B scheidsrechter te kort Welk lid van ons, durft het aan om als B Scheidsrechter de cursus te gaan volgen, om zodoende de vereniging uit de nood te helpen. Dit kost de vereniging elk

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Toernooi zege SV Heerlen. Bert Jacobs bij SV Heerlen. SV Heerlen kampioen

Toernooi zege SV Heerlen. Bert Jacobs bij SV Heerlen. SV Heerlen kampioen Toernooi zege SV Heerlen Het Bekkerveld voetbaltoernooi, dat voor de negende keer in successie werd gehouden, leverde een overwinning op voor SV Heerlen. In de finale tegen Helios 23 kwam SV Heerlen weliswaar

Nadere informatie

Een van de agenten komt naar hem toe. Nou, het is me het dagje wel, zegt hij. Nu zijn er toch rellen in de stad.

Een van de agenten komt naar hem toe. Nou, het is me het dagje wel, zegt hij. Nu zijn er toch rellen in de stad. Een dode De voetbalwedstrijd is afgelopen. Het stadion is bijna leeg. Het is koud, de zon schijnt bleek. Munck staat op de tribune van vak H en staart naar de dode man op de bank. Wat vreselijk, denkt

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Teamleidersmap. FC Blauw-Wit Amsterdam

Teamleidersmap. FC Blauw-Wit Amsterdam Teamleidersmap FC Blauw-Wit Amsterdam Teamleider bij FC Blauw-Wit Amsterdam FC Blauw-Wit Amsterdam streeft naar het ontplooien van talenten en het verbinden van mensen uit Amsterdam die plezier hebben

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Joop Dacier (Waubach), Cor van Kan (Waubach), Patrick Otten (Limburgia), Roel Rybakowski (Voerendaal), Ron Stevens (Miranda), Walter Sterk (Hopel).

Joop Dacier (Waubach), Cor van Kan (Waubach), Patrick Otten (Limburgia), Roel Rybakowski (Voerendaal), Ron Stevens (Miranda), Walter Sterk (Hopel). Selectie Trainer: Harry v. Wijlick Spelers: Dré Benders (31), Ron Boumans (19), Lucas Coervers (23), Jack Dacier (32), Peter Frijns (29), Roger Derrez (19), Theo de Groot (27), John Hameleers (25), Paul

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Op mijn vraag hoe de oprichting van UGHV nu precies in zijn werk is gegaan vertelt ze het volgende:

Op mijn vraag hoe de oprichting van UGHV nu precies in zijn werk is gegaan vertelt ze het volgende: Op een koude woensdagavond heb ik de stoute schoenen maar eens aangetrokken en ben een paar meter van mijn huis gelopen om mijn naaste buurvrouw en tante, Riek Erinkveld eens te interviewen. Zoals de meeste

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO Vrijdag 28 december Poule JO Zaterdag 29 december Poule JO

Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO Vrijdag 28 december Poule JO Zaterdag 29 december Poule JO ZAALCUP 2018 2 Inhoudsopgave pagina Aantal deelnemers Horesca Horecavo Zaalcup 3 Huishoudelijke mededelingen en belangrijke informatie 4 Spelregels 5 Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO-13 6-7 Vrijdag

Nadere informatie

Voorwoord. Een nieuw begin

Voorwoord. Een nieuw begin Voorwoord Het is niet de eerste maal dat ik een voorwoord mag schrijven bij het begin of herbegin van ons clubblad. Van tijd tot tijd hebben wij Ons Doel moeten missen. Dat komt in de voetballerij wel

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen:

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Je gedraagt je sportief en met respect voor de club, voor je medespeler, je leider, je tegenstander, de scheidsrechter, de andere leden en supporters. De winnaar is

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk

Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk 2013 Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk Jeugdcommissie svhoutwijk 2013 Voorwoord: Het nieuwe seizoen gaat binnenkort weer van start, een nieuw seizoen vol goede voornemens en

Nadere informatie

svhoutwijk Nieuwsbrief

svhoutwijk Nieuwsbrief Nieuwsbrief nr. 1 13 svhoutwijk Nieuwsbrief Houtwijk Nieuwsbrief 2013-2014 08-02-2015 De Kantine is elke zondag open TEAM wed.nr. datum tijd thuis team uit team scheidsrechter ZA3 22208 14-2-2015 15:00

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Jaargang 2 - Nummer 10 18-11-2008 van Spanje en Frankrijk was met 4-3 te sterk voor België. Bij de deed Spanje het opvallend goed. De Spanjaren wonnen alle drie hun wedstrijden.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 Bekkerveld2 schiet tekort tegen koploper Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 kunnen heten. Maar het is Udi 19 en de kampioen van afgelopen seizoen is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Gedragsregels v.v.wapserveen

Gedragsregels v.v.wapserveen Voor de leden,begeleiders,trainers,publiek en bestuur van de v.v.wapserveen staat het plezier in de sport voorop. Om dit te bereiken zijn er een aantal gedragsregels en richtlijnen opgesteld. De hieronder

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN

24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN 24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN Tafeltennisvereniging Buytenrode Speeladres Gymzaal César Franckrode 60a Giro rekening Giro 4097117 t.n.v. A.C. André of M. Tichelaar Samenstelling bestuur

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015)

Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015) Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015) KSVOOSTKAMP Vooreerst verwijzen we naar de Visie van KSVO, bevat oa de kernwaarden (bevat ook paragraaf rond respect en waarden/normen). Laatste versie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 302 week 17 2013. Afgelopen dinsdag brachten Eddy en ik een bezoek aan Hans in Horst (aan de Maas).

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 302 week 17 2013. Afgelopen dinsdag brachten Eddy en ik een bezoek aan Hans in Horst (aan de Maas). NIEUWSBRIEF jaargang 8 nr. 302 week 17 2013 Herstel Hans (door Nico Grubben) Afgelopen dinsdag brachten Eddy en ik een bezoek aan Hans in Horst (aan de Maas). Hans zat nog in een rolstoel, maar op de brug

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement sportclub EDS. Inleiding

Huishoudelijk reglement sportclub EDS. Inleiding Huishoudelijk reglement sportclub EDS Inleiding Sportclub EDS wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van

Nadere informatie

Redactie adres: Marshallsingel 6. Secretaris: Prinses Irenstraat 8. Opgericht Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg

Redactie adres: Marshallsingel 6. Secretaris: Prinses Irenstraat 8. Opgericht Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg Redactie adres: Marshallsingel 6 Secretaris: Prinses Irenstraat 8 Opgericht 1971 Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg Breng u zoon naar SV Heerlen Met acht jaar kan hij al bij ons terecht. Voor

Nadere informatie

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Club- en gedragsregels van CARTOUCHE Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

TUCHTCOMMISSIE BETAALD VOETBAL KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

TUCHTCOMMISSIE BETAALD VOETBAL KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND 1819-007 Derks, F. TUCHTCOMMISSIE BETAALD VOETBAL KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND 1. Het verloop van de procedure Per bericht d.d. 20 augustus 2018 is de heer F.M.M. Derks, de trainer/coach van Achilles

Nadere informatie

Hoelang ben je al lid van RWB? Dit is mijn 10 e jaar

Hoelang ben je al lid van RWB? Dit is mijn 10 e jaar Vandaag hebben we alweer ons voorlaatste interview van dit seizoen. Alex is weer terug uit Zweden en er is gelukkig geen koffietafel bij Zus, zodat we weer op onze eigen stek het interview kunnen houden.

Nadere informatie

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt 1 Ik ben een echte Westlandiaan. Een van de spelers die na dit seizoen Westlandia gaat verlaten is Jeroen Spruijt. Hij kwam bij Westlandia op 2 september 2006.

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND VOETBAL. Programmaboekje. Zaalvoetbal scholencompetitie Rivierenland. Show it

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND VOETBAL. Programmaboekje. Zaalvoetbal scholencompetitie Rivierenland. Show it KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND VOETBAL Programmaboekje Zaalvoetbal scholencompetitie Rivierenland Show it Inhoudsopgave 1.Voorwoord... 3 2. Algemene informatie... 4 3. Belangrijke mededelingen...

Nadere informatie

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45 Help mee met het geven van voetbaltraining aan jeugdteams op de maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag. Er is al een trainer aanwezig maar die kan altijd jouw hulp gebruiken om in kleine groepjes

Nadere informatie

Natuurlijk kan een toernooi niet zonder spelregels. Hieronder volgen de regels zoals ze zullen gelden gedurende het gehele toernooi.

Natuurlijk kan een toernooi niet zonder spelregels. Hieronder volgen de regels zoals ze zullen gelden gedurende het gehele toernooi. Reglementen (Mini-F uitgezonderd) Natuurlijk kan een toernooi niet zonder spelregels. Hieronder volgen de regels zoals ze zullen gelden gedurende het gehele toernooi. Het eerst genoemde team zal het doel

Nadere informatie

PERSVERKLARING SV Nieuw Sloten

PERSVERKLARING SV Nieuw Sloten 1. radeloos Grensrechter Richard Nieuwenhuizen vlagt op zondagochtend 2 december 2012 bij een wedstrijd van zijn cluppie Buitenboys B3 uit Almere tegen Nieuw Sloten B1. Ook zijn zoon Mykel speelt mee.

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Training en Competitieboekje Jeugd 1 Inhoudsopgave Voorwoord van de voorzitter... 3 Trainingen... 4 Competitie... 5 Huisregels competitie... 5 Begeleiding... 5 Verzetten van wedstrijden... 6 Zaalop- en

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI Zaterdag 26 december 2015 Sporthal Moorslede Deelnemende ploegen Club Stamnummer clubkleuren SV Moorslede A 2505 Geel - Rood - Rood SV Moorslede B

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meisjes- en vrouwenvoetbal

Nieuwsbrief Meisjes- en vrouwenvoetbal KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Meisjes- en vrouwenvoetbal knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het meisjes- en vrouwenvoetbal in district Zuid II

Nadere informatie

Voorzitter en Sportkanjers

Voorzitter en Sportkanjers Voorzitter en Sportkanjers Doel: Dit mag nooit meer gebeuren en bij Veensche Boys kan het niet gebeuren omdat.. We praten over Sportief én opvoedkundig klimaat bij Veensche Boys Het is van groot belang

Nadere informatie

Toelichting jeugdinterclub 2012

Toelichting jeugdinterclub 2012 Principe jeugdinterclub - ploeg: 2 spelers - wedstrijden: 2 enkel- en 1 dubbelwedstrijd (per ontmoeting) - categorieën: op basis van geslacht, leeftijd en klassement - categorieën 9, 10 en 12 spelen op

Nadere informatie

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Concordia Delft DHC DHL Oliveo SEP Vitesse Delft Wippolder Spelvreugde, sportiviteit en leuk voetbal

Nadere informatie

Aan de leden van voetbalvereniging SV Heerlen

Aan de leden van voetbalvereniging SV Heerlen Aan de leden van voetbalvereniging SV Heerlen Het seizoen 1987/1988 staat voor de deur. Een belangrijk seizoen zoals jullie weten. We hopen namelijk dit jaar de nieuwe kleedaccommodatie en kantine in gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 Provided by Fanart Central. http://www.fanart-central.net/stories/user/fightgirl91/21803/rijm Chapter 1 - rijm 2 1 - rijm Gepaard

Nadere informatie

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH ZONDAG 10 JUNI 2018 - VREDENBURCH LEX IMMERS CUP 2 VOORWOORD VAN LEX IMMERS Toen ik vorig jaar werd gevraagd wat ik er van zou vinden als er een jeugd - toernooi naar mij zou worden vernoemd, ook nog te

Nadere informatie

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen.

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Tijdens de jaarvergadering werd als opvolger van Jos Helmink de heer Bryan van Leeuwen gekozen tot secretaris. Bryan fluit sinds een klein jaar in de K.N.V.B.,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 De nieuwe Kidsclub van Go Ahead Eagles is vorig seizoen ontstaan door het samenvoegen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You. De Kidsclub is voor

Nadere informatie

Gedragscode FC Tenstar Melle

Gedragscode FC Tenstar Melle Gedragscode FC Tenstar Melle I. Algemeen: - De club FC Tenstar Melle wil er aan bijdragen dat haar leden met plezier kunnen voetballen en zich verder ontwikkelen. Aangezien zij normen en waarden bij de

Nadere informatie

1.29 Richtlijnen 7 tegen 7. 1.29.1 Pupillen

1.29 Richtlijnen 7 tegen 7. 1.29.1 Pupillen 1.29 Richtlijnen 7 tegen 7 1.29.1 Pupillen Afmetingen Het speelveld moet rechthoekig zijn. De lengte mag variëren tussen 60 en 70 meter. De breedte tussen 42,5 en 55 meter. Aanbevolen wordt een lengte-/breedtefactor

Nadere informatie

Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden

Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden Siem dit jaar 60 jaar lid en Piet al ruim 53 jaar lid over hun O.N.A. Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden Tijdsbeeld O.N.A. Periode 1955-1982 Siem de Jong begon zijn O.N.A.-loopbaan begin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68 Het reglement is ontworpen door het bestuur in 2012 en is goedgekeurd door de leden op de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2012. Het reglement

Nadere informatie

RKSV NEO F en E TOERNOOI

RKSV NEO F en E TOERNOOI F en E toernooi 2016 21 mei 2016 Inhoudsopgave Bladzijde Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, algemene regels 4 Plattegrond sportpark 5 Spelregels 6 RKSV NEO-gedragscode en fair play-reglement

Nadere informatie

SAO spelregelquiz 2018/2019. Ronde 3

SAO spelregelquiz 2018/2019. Ronde 3 SAO spelregelquiz 2018/2019 Ronde 3 1. Indien de scheidsrechter besluit dat een strafschop (tijdens de reguliere speeltijd) overgenomen moet worden; welke van onderstaande antwoorden is dan juist? A. De

Nadere informatie

Het toernooi zal met 12 tot maximaal 16 ploegen gespeeld worden.

Het toernooi zal met 12 tot maximaal 16 ploegen gespeeld worden. Anderlecht, mei 2015 Mevrouw, Mijnheer, Beste collega s, De Politiezone Zuid heeft het genoegen u uit te nodigen op haar eerste mini-voetbal toernooi op een synthetisch veld. Dit toernooi vindt plaats

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

31 augustus en 1 september 2013 EUREGIONAAL G-VOETBALTOERNOOI. Meer info Sportcomplex RKHSV Heugen - Gronsvelderweg 1 Maastricht

31 augustus en 1 september 2013 EUREGIONAAL G-VOETBALTOERNOOI. Meer info  Sportcomplex RKHSV Heugen - Gronsvelderweg 1 Maastricht 31 augustus en 1 september 2013 EUREGIONAAL G-VOETBALTOERNOOI Meer info www.rkhsv.nl Sportcomplex RKHSV Heugen - Gronsvelderweg 1 Maastricht Inhoudsopgave Voorwoord Programma Deelnemers Toernooi Spelregels

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2 KONILIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Jeugd Meer voetbal per m2 Vaker voetballen, sneller denken en sneller handelen Vaker voetballen in de zaal, op de straat en op het veld, leidt tot betere

Nadere informatie

Winterjeugdtoernooi Alfa Sport 2019

Winterjeugdtoernooi Alfa Sport 2019 Reglement 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de KNVB. Het toernooi staat open voor spelers die op de dagen dat het toernooi gehouden wordt, door de KNVB of buitenlandse bond gerechtigd

Nadere informatie

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan.

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. Gedragsreglement De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. 1 Inleiding Voetbalvereniging Meeuwenplaat draagt bij aan het door leden met plezier kunnen voetballen en zich positief en sportief ontwikkelen,

Nadere informatie

De gedragsregels voor de speler

De gedragsregels voor de speler De gedragsregels voor de speler 1. Is sportief, vertoont teamgeest als onderdeel van een team en helpt en steunt zijn medespelers in het veld. 2. Neemt deel aan alle trainingen en wedstrijden en meldt

Nadere informatie

Spelregelbewijs. voor. jeugdspelers. Informatiebrochure over de invoering van het spelregelbewijs voor. jeugdspelers

Spelregelbewijs. voor. jeugdspelers. Informatiebrochure over de invoering van het spelregelbewijs voor. jeugdspelers Spelregelbewijs voor jeugdspelers Informatiebrochure over de invoering van het spelregelbewijs voor jeugdspelers oktober 2013 Inleiding Op 20 maart 2013 presenteerde de KNVB het actieplan Tegen geweld,

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2011. Inhoud Van de voorzitter Redactionele noot Eindstanden competitie. Van de voorzitter Door Borgert Tegel

Nieuwsbrief maart 2011. Inhoud Van de voorzitter Redactionele noot Eindstanden competitie. Van de voorzitter Door Borgert Tegel NB maart B.C. t Gooi Inhoud Van de voorzitter Redactionele noot Eindstanden competitie Van de voorzitter Door Borgert Tegel Ik sla de shuttle naar Ons meidenteam M1 in t zonnetje Afscheid Gerard Het badminton

Nadere informatie

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018 42 e editie van het ASWH O13-1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 24 december 2018 2 WELKOM DEELNEMERS De ASWH wisselbeker staat weer centraal tijdens dit ASWH O13-1 pupillentoernooi dat maar liefst voor

Nadere informatie

Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015

Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015 Programma boekje E- D Toernooi VV Spijkenisse 2015 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het Rabobank E- D Toernooi van 6 juni 2015. Een uniek toernooi waarbij kleine spelers

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan!

Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan! Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan! Achtbaan Bouwen 4/5 Weken geleden ging heel groep 8 een achtbaan bouwen. Elke week gingen we verder aan de achtbaan. Het was van papier

Nadere informatie

Wat zijn onze uitgangspunten voor iedereen:

Wat zijn onze uitgangspunten voor iedereen: Onderstaand staan de gedragsregels, alsmede taken en verantwoordelijkheden, weergegeven, die we bij v.v. Rijsbergen willen hanteren. Als iedereen zich hieraan houdt, is het altijd gezellig en sportief,

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw 35+ toernooi 8 juli 2017 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De Groene

Nadere informatie

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam: _ Groep School : _ : _ BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 21 februari 2018 Groep 5 t/m 8 Mede mogelijk gemaakt door: Hoofdsponsor: Locatie: De Talter, Stouwdamsweg 4, Oldebroek Blauw

Nadere informatie

Reglement NK Sevens Seizoen

Reglement NK Sevens Seizoen Reglement NK Sevens Seizoen 2015-2016 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 2 Artikel 1 Algemeen... 3 Artikel 2 Inschrijving... 3 Artikel 3 Kwalificatie... 4 Artikel 4 Toernooireglement...

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS

PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS PROGRAMMABOEKJE KICK-OFF TOERNOOI OLDSTARS ROOD-WIT VELDHOVEN 1 WOENSDAG 2 SEPTEMBER 2015 SPORTPARK DE KORZE VELDHOVEN Beste voetbalvrienden! Fijn, dat jullie er zijn! Met trots en enthousiasme presenteren

Nadere informatie

WELKOM!! Dit jaar is FC Almere verkozen tot de gezelligste club van Flevoland en wij gaan deze naam vandaag waar maken.

WELKOM!! Dit jaar is FC Almere verkozen tot de gezelligste club van Flevoland en wij gaan deze naam vandaag waar maken. Beste sportvrienden, WELKOM!! Het doet FC Almere goed om u en uw club vandaag te mogen begroeten bij het Grootste Toernooi van Flevoland op Sportpark de Marken te Almere Haven. Dit jaar is FC Almere verkozen

Nadere informatie

HANDBOEK TECHNISCHE RICHTLIJNEN

HANDBOEK TECHNISCHE RICHTLIJNEN HANDBOEK TECHNISCHE RICHTLIJNEN NSV 2016 INHOUDSOPGAAF 1. Voorwoord voorzitter NSV 2. Opdracht aan Technische Commissie 3. Jeugd 4. Selectie NSV 5. Recreatieve elftallen senioren 6. Bijlage 1: Jeugdpaspoort

Nadere informatie

40 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 05 januari 2017

40 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 05 januari 2017 40 e editie van het ASWH O13-1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 05 januari 2017 2 WELKOM DEELNEMERS De ASWH wisselbeker staat weer centraal tijdens dit ASWH O13-1pupillentoernooi dat maar liefst voor

Nadere informatie