Joop Dacier (Waubach), Cor van Kan (Waubach), Patrick Otten (Limburgia), Roel Rybakowski (Voerendaal), Ron Stevens (Miranda), Walter Sterk (Hopel).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Joop Dacier (Waubach), Cor van Kan (Waubach), Patrick Otten (Limburgia), Roel Rybakowski (Voerendaal), Ron Stevens (Miranda), Walter Sterk (Hopel)."

Transcriptie

1 Selectie Trainer: Harry v. Wijlick Spelers: Dré Benders (31), Ron Boumans (19), Lucas Coervers (23), Jack Dacier (32), Peter Frijns (29), Roger Derrez (19), Theo de Groot (27), John Hameleers (25), Paul Hameleers (25), Jos Kern (26), Matti Moonen (26), Frans Meuleners(28), René Mütze (26), Gerrit Olijve (26). Nieuw: Vertrokken: Arno Benders (RKHBS), Marcel Boumans (Voerendaal), Jos Caredda (eigen jeugd), Arno Catta (RIOS), Peter Conemans (Heerlen Sport), Arno Dirkx (Caesar), Chris Farnabeun (Swift), Peter Henneman (eigen jeugd), Patrick Hermsen (RKHBS), Theo Hermsen (RKHBS), Rene Küpper (KEV), Jos Kuckelkorn (Helios'23), Marcel van de Laar (Bekkerveld), Raymond Ruwette (eigen jeugd), Hub Werens (RIOS), John Sturmans (eigen jeugd). Joop Dacier (Waubach), Cor van Kan (Waubach), Patrick Otten (Limburgia), Roel Rybakowski (Voerendaal), Ron Stevens (Miranda), Walter Sterk (Hopel). Doe weekeinde Voor de wedstrijd SV Heerlen - Vertas werd het bestuur van SV Heerlen verrast door een gulle gift. Het kreeg een wedstrijdbal aangeboden door Basisschool Meezenbroek. Schoolhoofd Berben, die de bal overhandigde, mocht als blijk van dank de aftrap verrichten. De school uit Meezenbroek had een 'doe weekeinde' en een onderdeel daarvan vormde het bezoeken van deze wedstrijd. Rico sponsort SV Heerlen 5 Lex Nelissen van Pizzeria Rico aan de Willemstraat te Heerlen was zo royaal om de spelers van het vijfde team van voetbalvereniging SV Heerlen te voorzien van nieuwe tenues. Hij overhandigde een van de kledingsstukken aan de heren S. Souren, G. Jaspers en T. Benedyckzak Winnaars mentaliteit De hoofdrol in de wedstrijd SV Heerlen - Volharding was weggelegd voor SV Heerlen aanvoerder Math Moonen. De libero kon wegens een enkelblessure eigenlijk niet spelen. Hij voetbalde echter toch. En hoe! In de tweeënzestigste en vijfenzestigste minuut scoorde hij koppend twee schitterende goals, terwijl hij in de drieënzestigste minuut zijn keepers talent showde door een inzet van een Volharding aanvaller over de deklat te tikken. Een en ander ontlokte SV Heerlen trainer Harry van Wylick de uitspraak: Math heeft een winnaars mentaliteit". Operatie Chinees Cor Gubbels, elftalleider van het eerste elftal van SV Heerlen, beloofde in maart de selectiespelers een etentje bij de Chinees indien uit de komende vier duels acht punten zouden worden behaald. Nadat Caesar, Roermond en Almania waren verslagen, was het doel bijna bereikt. Reden voor trainer Harry van Wijlick om, voor de wedstrijd tegen RKVVL in de kantine een brief op te hangen met o.a. de volgende tekst: Bereid je wederom goed voor op de wedstrijd. Denk aan de operatie Chinees. Cor Gubbels zal inderdaad moeten dokken. De operatie Chinees was, als gevolg van de 3-0 zege op RKVVL, volledig geslaagd.

2 Gedenksteen nieuwe accommodatie Zaterdag 28 september 1987 ontving een zichtbaar ontroerde SV Heerlen voorzitter Ted de Ronde uit handen van Arno Philips namens de jeugd van SV Heerlen een gedenksteen voor de nieuwe accommodatie. De vereniging is dank zij een loterij, sponsors, relaties, subsidies en een enorm stuk zelfwerkzaamheid van de leden in geslaagd het ideaal nieuwbouw te verwezenlijken. De nieuwe schitterende accommodatie omvat vier kleedkamers, een massageruimte, een scheidsrechterlokaal, een jeugdhonk, een kantine en een bestuurskamer. Nieuwbouw SV Heerlen op 31 januari open De vernieuwde accommodatie van voetbalvereniging SV Heerlen aan het Palemigerboord wordt op zondag 31 januari om half twaalf in de ochtend geopend door burgemeester Van Zeil van Heerlen, waarna tot half twee een receptie zal worden gehouden. Na vele jaren van onzekerheid kwam bijna twee jaar geleden vast te staan dat de voetbalvereniging aan het Palemigerboord kon blijven. Nadat de provincie honderdduizend gulden voor een nieuwe kantine beschikbaar had gesteld kon een begin gemaakt worden met het verbouwen van de locatie. Ondertussen zijn de nieuwe kleedkamers en een nieuwe kantine klaar. Het vernieuwde gebouw wordt op zaterdag 30 januari om vijf uur s middags ingezegend door pastoor Krekelberg, waarna een feestavond begint. Het bekende ABP team speelt op diezelfde dag om twee uur in de middag een wedstrijd tegen het eerste elftal van SV Heerlen. Ondergronds zijn kleedkamers, een masseerruimte en een scheidsrechterlokaal. Voor de voetbalvereniging SV Heerlen, die in 1917 is opgericht, is met het nieuwe pand een eind gekomen aan veel onzekerheid. Twee jaar geleden overwoog de gemeente om huizen te laten bouwen op die plek waar toen het vorige pand van SV Heerlen stond. Uiteindelijk liet de gemeente dit plan varen. De voetbalvereniging ging direct aan de slag en bouwde een nieuwe accommodatie op de grond aan de Palemigerboord. De jarenlange onzekerheid was gisteren vergeten toen de burgemeester bij de officiële opening van het gebouw een bal trapte door een bord waarop met grote letters SV Heerlen stond. Opening complex SV Heerlen Zondag 31 januari 1988 wordt de nieuwe accommodatie van RKSV Heerlen officieel geopend door burgemeester Van Zeil. Het volledig gerenoveerde complex bevindt zich aan de Palemigerboord, hoek Boerhaavestraat. Ter gelegenheid 'van dit heuglijke feit wordt zondag een receptie gehouden van tot uur.

3 SV Heerlen blij met nieuw pand Voetbalvereniging SV Heerlen is enthousiast over haar nieuwe pand aan de Palemigerboord in Heerlen. Burgemeester Piet van Zeil opende gisteren de accommodatie. Ruim driehonderd mensen bezochten de receptie ter ere van de opening. Het gebouw bevat meer ruimte dan van buitenaf lijkt. Een aantal ruimten bevindt zich ondergronds. Bovengronds is de kantine en bestuurskamer.

4 Jubilarissen SV Heerlen Met een welgemikt schot door een papieren deuren opende burgemeester van Zeil van Heerlen de nieuwe accommodatie van eersteklasser SV Heerlen. Een jaar bouwen ging hieraan vooraf. De druk bezochte receptie werd feestelijk opgeluisterd door harmonie Eendracht uit Schandelen. Voorzitter Ted de Ronde van SV Heerlen ontving bij deze gelegenheid uit de handen van de heer Lenting, voorzitter van de KNVB regio Zuid, de gouden speld. Ted de Ronde kreeg de hoogste onderscheiding van de KNVB vanwege zijn jarenlange goede werk voor de KNVB en zijn club SV Heerlen. Ted de Ronde bekleedt onder meer al vijftien jaar het voorzitterschap van SV Heerlen. Hij was overigens niet de enige jubilaris bij SV Heerlen. Ook de heren Jan Jaspers en Sjef Paulssen werden door de KNVB afdeling Limburg gehuldigd. Beide zijn reeds 50 jaar lid van de KNVB. Rode lantaarn SV Heerlen 4 werd vorig seizoen ongeslagen kampioen. Dit jaar zijn de resultaten heel wat minder. Drie nederlagen op rij deden spits Gerrie Gerards besluiten een rode lantaarn mee te nemen. Hoewel de ludieke actie een positief effect op de lachspieren van zijn teamgenoten had, vermocht het niet de Heerlenaren op het winnende spoor te zetten: 2-3 tegen de reserves van FC Gracht. Andere sportsponsoring Afgelopen week startte Canton Reiss met een geheel nieuwe vorm van sportsponsoring. In samenwerking met SV Heerlen werd besloten tot het houden van een wekelijks terugkerende autowasdag op het parkeerterrein van Canton Reiss.

5 Harry v. Wijlick verlaat SV Heerlen Trainer Harry v. Wijlick van SV Heerlen heeft te kennen gegeven deze ploeg aan het einde van het seizoen te verlaten. Wie zijn opvolger wordt bij de eerste klasser is nog niet bekend. Ook Harry v. Wijlick heeft nog geen nieuwe club. SV Heerlen 2 degradeert De reserves van SV Heerlen degraderen naar de 2 e reserve klasse. In het beslissende duel verloor SV Heerlen 2 op het terrein van Susteren met 3-1 van Helden 2. Drogisterij Hub sponsor vierde team SV Heerlen Boy Politiek is een bekende persoonlijkheid in onze regio. Als betaald voetballer maakte hij in de jaren 60 en 70 naam bij o.m. Limburgia en VVV. Ook op zakelijk gebied maakte de ondertussen 38 jarige Boy Politiek furore. Zo heeft hij o.m. twee drogisterijen in Douve Weije en Meezenbroek. De resultaten van dit seizoen vallen tegen. Boy Politiek besloot daarom voor een extra impuls te zorgen. Vorige week zondag overhandigde hij zijn teamgenoten een complete nieuwe outfit.

Toernooi zege SV Heerlen. Bert Jacobs bij SV Heerlen. SV Heerlen kampioen

Toernooi zege SV Heerlen. Bert Jacobs bij SV Heerlen. SV Heerlen kampioen Toernooi zege SV Heerlen Het Bekkerveld voetbaltoernooi, dat voor de negende keer in successie werd gehouden, leverde een overwinning op voor SV Heerlen. In de finale tegen Helios 23 kwam SV Heerlen weliswaar

Nadere informatie

SV Heerlen heeft een B scheidsrechter te kort

SV Heerlen heeft een B scheidsrechter te kort SV Heerlen heeft een B scheidsrechter te kort Welk lid van ons, durft het aan om als B Scheidsrechter de cursus te gaan volgen, om zodoende de vereniging uit de nood te helpen. Dit kost de vereniging elk

Nadere informatie

Sporting Heerlen Kickoffparty

Sporting Heerlen Kickoffparty Sporting Heerlen Kickoffparty Op zaterdag 25 augustus 2012 zal de Sporting Heerlen Fusie Kickoffparty georganiseerd worden met daarbij een leuk programma dat geheel in het teken zal staan van onze nieuwe

Nadere informatie

Selectie. SV Heerlen als favoriet van start. Doel weg en weer terecht. Joop Dacier verlaat SV Heerlen. Arbiter voelde zich bedreigd.

Selectie. SV Heerlen als favoriet van start. Doel weg en weer terecht. Joop Dacier verlaat SV Heerlen. Arbiter voelde zich bedreigd. Selectie Nieuw: Vertrokken: Trainer: Rob Adams, Roger Coenen, Gerrit Olijve (allen Vaesrade), Andre Block (EHC), Leon v.d. Bos (KEV), Wiel Jacobs (Coriovallum), Raymond, Boskeljon (Eikenderveld), Sandy

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Deelnemers Reünie (214)

Deelnemers Reünie (214) Laatste wijziging: 14-3-2017 Deelnemers Reünie (214) Naam: Voormalig lid van: Leeftijdscategorie: Komt met partner: Aarts, Nico SV Heerlen 61 70 ja Adams, Herm SV Heerlen 61 70 ja Aerts, Wim Heerlen Sport

Nadere informatie

Redactie adres: Marshallsingel 6. Secretaris: Prinses Irenstraat 8. Opgericht Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg

Redactie adres: Marshallsingel 6. Secretaris: Prinses Irenstraat 8. Opgericht Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg Redactie adres: Marshallsingel 6 Secretaris: Prinses Irenstraat 8 Opgericht 1971 Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg Breng u zoon naar SV Heerlen Met acht jaar kan hij al bij ons terecht. Voor

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen

SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen SV Heerlen/IDB C1 heeft zaterdag 26 november 2011 het kampioenschap in de najaarscompetitie 2011/2012 weten te veroveren. Voor de wedstrijd was het voor beide teams duidelijk

Nadere informatie

John Hameleers in de bloemen

John Hameleers in de bloemen John Hameleers in de bloemen Vierhonderd keer speelde John Hameleers in de hoofdmacht van SV Heerlen. Reden voor de vereniging om de dertig jarige meubelstoffeerder, voor de wedstrijd tegen RKONS, in de

Nadere informatie

Redactie adres: Marshallsingel 6. Secretaris: Prinses Irenstraat 8. Opgericht Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg

Redactie adres: Marshallsingel 6. Secretaris: Prinses Irenstraat 8. Opgericht Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg Redactie adres: Marshallsingel 6 Secretaris: Prinses Irenstraat 8 Opgericht 1971 Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg Uithuilen en opnieuw beginnen Nu de competitie 1974-1975 er weer opzit en de

Nadere informatie

Voorwoord. Een nieuw begin

Voorwoord. Een nieuw begin Voorwoord Het is niet de eerste maal dat ik een voorwoord mag schrijven bij het begin of herbegin van ons clubblad. Van tijd tot tijd hebben wij Ons Doel moeten missen. Dat komt in de voetballerij wel

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen

SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen SV Heerlen/IDB C1 heeft zaterdag 26 november 2011 het kampioenschap in de najaarscompetitie 2011/2012 weten te veroveren. Voor de wedstrijd was het voor beide teams duidelijk

Nadere informatie

En zie het resultaat bij de oproep aan de diverse elftallen c.q. trainers en bestuurders.

En zie het resultaat bij de oproep aan de diverse elftallen c.q. trainers en bestuurders. Na vele gesprekken is het dan eindelijk zover dat wij beschikken over twee speelvelden, een oefenveld en fatsoenlijke kleedaccommodatie, althans dit wordt verondersteld. Met name ons oefenveld bleek achteraf

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

Selectie seizoen 2000/2001. SV Heerlen: Heimwee naar de eerste klasse. Coriovallum wil fuseren met SV Heerlen

Selectie seizoen 2000/2001. SV Heerlen: Heimwee naar de eerste klasse. Coriovallum wil fuseren met SV Heerlen Selectie seizoen 2000/2001 Trainer: Nieuw: Vertrokken: Joop Dacier John Temmink (Groene Ster), Jetze Christiaanse (Struchter Boys), Elhassan Essqaidou (KEV), Abdelhak Kamhajeb (KEV), Roy Hendriks (Caesar),

Nadere informatie

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren Voorwoord Beste sportvrienden, Namens de jeugdtoernooi commissie HBC heten wij u van harte welkom op ons prachtige complex voor het jaarlijkse

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

Aan de leden van voetbalvereniging SV Heerlen

Aan de leden van voetbalvereniging SV Heerlen Aan de leden van voetbalvereniging SV Heerlen Het seizoen 1987/1988 staat voor de deur. Een belangrijk seizoen zoals jullie weten. We hopen namelijk dit jaar de nieuwe kleedaccommodatie en kantine in gebruik

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen:

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen: Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus 03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

V.V.W. VVW 1 hard onderuit 1 Aftrap 11 dec. nr: 16 Seizoen 2018-2019 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals PROGRAMMABOEKJE Zaterdag 7 september 2013 Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- Pim Mulier sportpark DSS - Ex-internationals Welkom Trainer DSS DSS van 7 oktober 1919 is bijna 94 jaar oud en, met ruim 1200 leden, één

Nadere informatie

Selectie seizoen 1988/1989

Selectie seizoen 1988/1989 Selectie seizoen 1988/1989 Trainer: Nieuw: Pierre Winkelmolen Leon Sijstermans (RKONS), Loek Limpens (Minor), Rob Offermans (Voerendaal), Roger Houtackers (Voerendaal), Maurice v. Hoof Eikenderveld), Marcel

Nadere informatie

Redactie adres: Marshallsingel 6. Secretaris: Prinses Irenstraat 8. Opgericht Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg

Redactie adres: Marshallsingel 6. Secretaris: Prinses Irenstraat 8. Opgericht Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg Redactie adres: Marshallsingel 6 Secretaris: Prinses Irenstraat 8 Opgericht 1971 Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg We staan weer vlak voor Kerstmis En we blijven maar zingen: Vrede op aarde.

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

Eindelijk was het 21 mei!!

Eindelijk was het 21 mei!! Eindelijk was het 21 mei!! Na maandenlange voorbereidingen en lange gesprekken met kandidaat Trainers en Spelers en BVO Teams, en afmelder en weer nieuwe enthousiaste deelnemers, en vele telefoongesprekken

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Sponsorplan HSV Wasmeer

Sponsorplan HSV Wasmeer Sponsorplan HSV Wasmeer Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse Voetbal

Nadere informatie

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag)

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag) VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI JO10 (ochtend) JO11 (middag) 9 juni 2018 Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op het Gastouderservice

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Poul indeling zuiderduin toernooi Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het vijfde Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Met trots

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Programmaboekje. John van Capel toernooi 2016

Programmaboekje. John van Capel toernooi 2016 Programmaboekje John van Capel toernooi 2016 Zaterdag 26 maart NSV 46 Sportpark de Koet Gerberastraat 46 2431 XN Noorden Dit toernooi wordt gesponsord door; Superstore Alphen a/d Rijn Woerden Voorwoord

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 www.svjuliana32.nl T: @svjuliana32 toernooien@svjuliana32.nl Een woord vooraf Natuurlijk als eerst een woord

Nadere informatie

Programmablad Hulshorst-Heine B.V. D-Pupillen en C- Junioren toernooi 30 mei 2015

Programmablad Hulshorst-Heine B.V. D-Pupillen en C- Junioren toernooi 30 mei 2015 Programmablad -Heine B.V. D-Pupillen en C- Junioren toernooi 30 mei 2015 Hallo Sportvrienden/deelnemers 7 e Heine BV jeugdtoernooi, Als voorzitter van de toernooicommissie van de organiserende vereniging

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws

V.V.W. Seniorennieuws 1 Aftrap 19 sept. nr: 4 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap www.leonidas w.nl sponsoring@leonidas w.nl 2 Inhoudsopgave Achtergrond Leonidas W 3 Onze sponsorvisie 4 Sponsormogelijkheden 5 Overzicht sponsorpakketten 6 Contact met de

Nadere informatie

hoe het allemaal begon...

hoe het allemaal begon... hoe het allemaal begon... te veld het eers Hoe het begon. Het eerste veld. Op 1 oktober 1955 besloten een groepje voetballiefhebbers uit De Valk een voetbalvereniging op te richten. De nieuwe club kreeg

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

Tijdens de wedstrijd. SV Heerlen 1 Sittard 1. hebben wij de effectieve looptijd opgenomen van. Frans Swieringa

Tijdens de wedstrijd. SV Heerlen 1 Sittard 1. hebben wij de effectieve looptijd opgenomen van. Frans Swieringa Onder dit opschrift starten wij een nieuwe rubriek in ons clubblad. Het is de bedoeling om van de eerste elftal spelers de effectieve looptijd te klokken. Deze rubriek is alleen maar bedoeld als ludiek

Nadere informatie

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 1 DEELNEMERS 2 Inhoudsopgave Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Blz. 10 Blz. 11 Blz. 12 Deelnemende clubs Inhoudsopgave Welkomstwoord Toernooi

Nadere informatie

Sponsorbrochure BSV Boeimeer

Sponsorbrochure BSV Boeimeer Sponsorbrochure BSV Boeimeer 2014-2015 In dit document staat een korte introductie over de vereniging BSV Boeimeer en de bijbehorende sponsordoelen en mogelijkheden vermeld. INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Redactie. F. Parren J. Gelissen Stijn Streuvelstraat 15 Oogstweg

Redactie. F. Parren J. Gelissen Stijn Streuvelstraat 15 Oogstweg Redactie F. Parren J. Gelissen Stijn Streuvelstraat 15 Oogstweg 19 Schaesberg Heerlen 045-315579 045-420147 P. Roosendaal G. Gerards Oud Valkenburgerweg 21 Het Ambacht 11 Schin op Geul Brunssum 4459-1653

Nadere informatie

Toernooi JO15-junioren

Toernooi JO15-junioren Jeugdtoernooien VFC Toernooi JO15-junioren Zondag 21 mei 2017 13.30-16.30 uur Sportcomplex VFC Sportlaan 130 3135 GX Vlaardingen telefoon: 010-4708903 e-mail: toernooi@vfcvoetbal.nl INHOUDSOPGAVE Pagina

Nadere informatie

Toernooi JO15-junioren

Toernooi JO15-junioren Jeugdtoernooien VFC Toernooi JO15-junioren Zondag 28 mei 2017 13.30-17.00 uur Sportcomplex VFC Sportlaan 130 3135 GX Vlaardingen telefoon: 010-4708903 e-mail: toernooi@vfcvoetbal.nl INHOUDSOPGAVE Pagina

Nadere informatie

Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden

Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden Siem dit jaar 60 jaar lid en Piet al ruim 53 jaar lid over hun O.N.A. Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden Tijdsbeeld O.N.A. Periode 1955-1982 Siem de Jong begon zijn O.N.A.-loopbaan begin

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren bij FC Zoetermeer.

VOORWOORD. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren bij FC Zoetermeer. VOORWOORD Namens het bestuur van FC Zoetermeer heten wij alle spelers, speelsters, begeleiders, scheidsrechters en natuurlijk alle vrijwilligers van harte welkom op ons sportcomplex. Wij zijn verheugd

Nadere informatie

Willem Vlasblom D-Toernooi Zaterdag 23 Mei 2015

Willem Vlasblom D-Toernooi Zaterdag 23 Mei 2015 Willem Vlasblom D-Toernooi Zaterdag 23 Mei 2015 Adviesbureau A. Vellekoop Stichting Jeugdvrienden van Slikkerveer De doelstelling van de SV Slikkerveer is om met de jeugdteams op een zo hoog mogelijk niveau

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt 1 Ik ben een echte Westlandiaan. Een van de spelers die na dit seizoen Westlandia gaat verlaten is Jeroen Spruijt. Hij kwam bij Westlandia op 2 september 2006.

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meisjes- en vrouwenvoetbal

Nieuwsbrief Meisjes- en vrouwenvoetbal KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Meisjes- en vrouwenvoetbal knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het meisjes- en vrouwenvoetbal in district Zuid II

Nadere informatie

ONZE JEUGD STICHTING JEUGDOPLEIDING HELMOND SPORT DE TOEKOMST IS NIET TE STOPPEN

ONZE JEUGD STICHTING JEUGDOPLEIDING HELMOND SPORT DE TOEKOMST IS NIET TE STOPPEN ONZE JEUGD STICHTING JEUGDOPLEIDING HELMOND SPORT DE TOEKOMST IS NIET TE STOPPEN VOORWOORD TALENTONTWIKKELING BRENGT IEDEREEN VERDER Op de voorzijde van deze brochure staan drie van onze jongste talenten

Nadere informatie

Winterjeugdtoernooi Alfa Sport 2019

Winterjeugdtoernooi Alfa Sport 2019 Reglement 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de KNVB. Het toernooi staat open voor spelers die op de dagen dat het toernooi gehouden wordt, door de KNVB of buitenlandse bond gerechtigd

Nadere informatie

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen Infobrochure Jeugdwerking seizoen 2015-16 Tijdens de training hebben de spelers dezelfde outfit aan. (pakket) Voor en na de wedstrijden dragen we dezelfde training als één team. Gelieve op tijd te komen

Nadere informatie

Blessureleed. De Liesblessure

Blessureleed. De Liesblessure Frans van Caldenberg Op zondag 12 november 1995 is Frans van Caldenberg door de KNVB onderscheiden vanwege zijn 55 jarig lidmaatschap bij SV Heerlen en zijn 50 jarig lidmaatschap bij de KNVB. De heer Lenting

Nadere informatie

S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r

S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r S p o n s o r p l a n H S V W a s m e e r Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse

Nadere informatie

31 augustus en 1 september 2013 EUREGIONAAL G-VOETBALTOERNOOI. Meer info Sportcomplex RKHSV Heugen - Gronsvelderweg 1 Maastricht

31 augustus en 1 september 2013 EUREGIONAAL G-VOETBALTOERNOOI. Meer info  Sportcomplex RKHSV Heugen - Gronsvelderweg 1 Maastricht 31 augustus en 1 september 2013 EUREGIONAAL G-VOETBALTOERNOOI Meer info www.rkhsv.nl Sportcomplex RKHSV Heugen - Gronsvelderweg 1 Maastricht Inhoudsopgave Voorwoord Programma Deelnemers Toernooi Spelregels

Nadere informatie

Elektro van Kan toernooi

Elektro van Kan toernooi 2017 Elektro van Kan toernooi BSV Limburgia/ Kamerland 1 Voorwoord Met veel plezier heten wij u welkom op ons mooie sportpark Houserveld. De jaarlijkse toernooiperiode is weer aangebroken, waarin ook BSV

Nadere informatie

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Sponsorinfo Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Meer! n e e l l a l a b t e o v n da In deze brochure laten we u de mogelijkheden zien die s.v. O.S.S. 20 u op sponsorgebied kan bieden. Een club met historie,

Nadere informatie

Maandag 5 juni 2017 Aanvang :10.00 Sportpark Hoge bomen

Maandag 5 juni 2017 Aanvang :10.00 Sportpark Hoge bomen AFC 34 JO13:1 TOGB JO13:1 BFC JO13:1 HVV Hercules JO13:1 HVV Hollandia JO13:1 Quick Boys JO13:1 RBC JO13:1 Spijkenisse JO13:1 SV Lelystad 67 JO13:1 VELO JO13:1 VV De Meern JO13:1 Westlandia JO13:1 ADO

Nadere informatie

Redactie. F. Parren J. Gelissen Stijn Streuvelstraat 15 Oogstweg

Redactie. F. Parren J. Gelissen Stijn Streuvelstraat 15 Oogstweg Redactie F. Parren J. Gelissen Stijn Streuvelstraat 15 Oogstweg 19 Schaesberg Heerlen 045-315579 045-420147 P. Roosendaal G. Gerards Oud Valkenburgerweg 21 Het Ambacht 11 Schin op Geul Brunssum 4459-1653

Nadere informatie

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Almeerse Sport Club Waterwijk Sportpark Rie Mastenbroek Postbus 1130 1300 BC Almere Telefoon 036-5343678 Beste spelers, ouders en begeleiders,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen INHOUDSOPGAVE Pagina 2. Pagina 3. Woord van Welkom Algemene informatie Pagina 5. Pagina 6. Routebeschrijving Programma en Plattegrond Pagina 7. Pagina 8. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018 Aanvang: uur Sportpark Hoge bomen

Donderdag 10 mei 2018 Aanvang: uur Sportpark Hoge bomen Barendrecht JO13:1 BFC JO13:1 DSO JO13:1 GDA JO13:1 Hollandia JO13:1 HVV Hercules JO13:1 JVC Cuijk JO13-1 Koninklijke HFC JO13:1 Quick Boys JO13:1 VELO JO13:1 VV de Meern JO13:1 Westlandia JO13:1 HC FC

Nadere informatie

Terugblik op het seizoen

Terugblik op het seizoen Terugblik op het seizoen Harrie v. Wijlick: Een seizoen zonder Math Coolen, Dre Benders en Wien Bergmans. Daar mis je ineens een complete voorhoede. De aanloop naar het nieuwe seizoen was aller belabberds

Nadere informatie

Volharding. Volharding. Jo Hendriks E & F toernooi. 21 mei 2011. Bedankt voor jullie deelname. Fijne vakantie. Succes in seizoen 2011-2012

Volharding. Volharding. Jo Hendriks E & F toernooi. 21 mei 2011. Bedankt voor jullie deelname. Fijne vakantie. Succes in seizoen 2011-2012 Volharding Volharding Bedankt voor jullie deelname Fijne vakantie Succes in seizoen 2011-2012 Graag tot ziens bij ons toernooi in 2012 Jo Hendriks E & F toernooi 21 mei 2011 Inhoudsopgave Loterij Tijdens

Nadere informatie

Willem Vlasblom D-Toernooi Zaterdag 7 Juni 2014

Willem Vlasblom D-Toernooi Zaterdag 7 Juni 2014 Willem Vlasblom D-Toernooi Zaterdag 7 Juni 2014 Adviesbureau A. Vellekoop Willem Vlasblom Toernooi Speciaal voor de D-pupillen is er het Willem Vlasblom D-toernooi. Willem Vlasblom overleed op 65-jarige

Nadere informatie

Informatie. Intersport Winners Wageningen Cup 25 augustus Hoofdsponsor WAVV. Kleding-Sponsor. Shirt-Sponsor. Sub-sponsors

Informatie. Intersport Winners Wageningen Cup 25 augustus Hoofdsponsor WAVV. Kleding-Sponsor. Shirt-Sponsor. Sub-sponsors Informatie Intersport Winners Wageningen Cup 25 augustus 2018 Hoofdsponsor WAVV Keygene Peters van Ton Schilders Kleding-Sponsor Winners Intersport Shirt-Sponsor Jumbo Verberne Wageningen Sub-sponsors

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Welkom bij Voetbal Vereniging Oost Rotterdam,

Welkom bij Voetbal Vereniging Oost Rotterdam, Welkom bij Voetbal Vereniging Oost Rotterdam, Ook in 2012 organiseert V.V.O.R. jeugdtoernooien, dit jaar alleen voor de F en E pupillen. Het was dit jaar moeilijker dan voorheen om een goed gevuld toernooi

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016 Seizoen 2015-2016 Voorwoord Almelo Futsal Combinatie (Almelo FC) is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Het idee om een voetbalvereniging op te richten, die zich fulltime bezig houdt

Nadere informatie

TRIAL MODE Click here for more information

TRIAL MODE Click here for more information Algemeen Beste Voetbalvrienden, Allereerst van harte welkom op het Toernooi ter ere van het 100-jarig bestaan van Elinkwijk. Elinkwijk is opgericht op 20 juni 1919. Elinkwijk was een van de eerste clubs

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord- en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ

DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ Hoofdprijs: een weekend of midweek Landal Het Vennenbos in Hapert! 1. Keeper Twan Bierens keert volgend seizoen terug bij Steensel, maar dan als aanvaller. Daarmee treedt Twan

Nadere informatie

Privéplakboeken, de onuitputtelijke bron van de Haagse Voetbal Historie

Privéplakboeken, de onuitputtelijke bron van de Haagse Voetbal Historie Privéplakboeken, de onuitputtelijke bron van de Haagse Voetbal Historie Zwarte schoenen, die droegen ze ook bij Duindorp SV in het seizoen 1972-1973. En ze werden er nog kampioen op ook, zoals deze foto

Nadere informatie

PAASTOERNOOI ZATERDAG 26 MAART 2016 F-pupillen

PAASTOERNOOI ZATERDAG 26 MAART 2016 F-pupillen PAASTOERNOOI ZATERDAG 26 MAART 2016 F-pupillen Voorwoord Beste sportvrienden, Namens de jeugdtoernooi commissie heten wij u van harte welkom op ons prachtige complex voor het jaarlijkse Paastoernooi voor

Nadere informatie

G. Cordewener, A. Jacobs, P. Nijhuis, M. Schuncken

G. Cordewener, A. Jacobs, P. Nijhuis, M. Schuncken Redactie: Foto s: Correspondentie adres: G. Cordewener, A. Jacobs, P. Nijhuis, M. Schuncken H. Oostwegel Postbus 2557 Heerlen Heerlen Sport 1 Terugblik na acht speeldagen 8 gespeeld 5 gewonnen 2 gelijk

Nadere informatie

Rijschool de Eendracht Cup Sc t Zand te Tilburg

Rijschool de Eendracht Cup Sc t Zand te Tilburg Rijschool de Eendracht Cup Sc t Zand te Tilburg Voorwoord Welkom aan alle clubs die deel willen nemen aan de Autorijschool de Eendracht Cup op 10 en 11 juni 2017! Wij als Sc t Zand zijn trots dat wij dit

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

Informatie. Intersport Winners Wageningen Cup 26 augustus Hoofdsponsors WAVV. Kleding-Sponsor. Shirt-Sponsors. Sub-sponsors

Informatie. Intersport Winners Wageningen Cup 26 augustus Hoofdsponsors WAVV. Kleding-Sponsor. Shirt-Sponsors. Sub-sponsors Informatie Intersport Winners Wageningen Cup 26 augustus 2017 Hoofdsponsors WAVV Keygene Peters van Ton Schilders Kleding-Sponsor Winners Intersport Shirt-Sponsors Café de Korenbeurs Sub-sponsors Winners

Nadere informatie

Jeugdtoernooi BAS Voetbal

Jeugdtoernooi BAS Voetbal Jeugdtoernooi BAS Voetbal 21 mei 2016 Voorwoord Allereerst heten wij u van harte welkom op Sportpark De Schelp in Biddinghuizen. In de tweede plaats wensen wij jullie veel sportief plezier toe op ons complex.

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer!

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! SV Oosterheem sponsoring SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! Voorwoord Als jonge en groeiende voetbalvereniging willen we veel: een derde voetbalveld, een nieuwe kantine, nieuwe

Nadere informatie

Sparta JO17:1. Donderdag 25 mei 2017 Aanvang: uur Sportpark Hoge bomen. Spartaan '20 JO19:1 TOGB JO19:1 Vriendenschaar JO19:1

Sparta JO17:1. Donderdag 25 mei 2017 Aanvang: uur Sportpark Hoge bomen. Spartaan '20 JO19:1 TOGB JO19:1 Vriendenschaar JO19:1 AFC'34 JO17:1 Alexandria '66 JO17:1 ARC JO17:1 DHC JO17:1 Excelsior Maassluis JO17:1 FC 's Gravenzande JO17:1 Quick Boys JO17:1 RKSV Vredenburch JO17:1 Sparta JO17:1 Spartaan'20 JO17:1 TOGB JO17:1 Vriendenschaar

Nadere informatie

FRANZ KRAUS 2015 JEUGDTOERNOOI

FRANZ KRAUS 2015 JEUGDTOERNOOI FRANZ KRAUS 2015 JEUGDTOERNOOI INHOUDSOPGAVE: Welkomstwoord voorzitter toernooicommissie 3 Mededelingen 4 Arbitrage 5 Sportiviteit 6 Toernooireglement 7-8 Kleedkamers / Velden 9 Sponsors 10 Indeling en

Nadere informatie