De KUHN-oplossingen - Zaaicombinaties COMBI-LINER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De KUHN-oplossingen - Zaaicombinaties COMBI-LINER"

Transcriptie

1 De KUHN-oplossingen - Zaaicombinaties COMBI-LINER DE ZAAICOMBINATIE: MET KUHN HEBT U HET ZOALS U HET WENST!

2 Zaaicombinatie COMBI-LINER Zaaicombinatie: met KUHN hebt u het zoals u het wenst Zaaicombinatie KUHN: een maximum aan modulariteit! Met tal van voordelen om tijd te winnen en de productiviteit te verhogen: CHRONO-oplossingen om te zaaien met of zonder ploeg: ALLE TERREINoplossingen voor een goed uitgevoerd werk: PRECISIE-oplossing, met mechanische en pneumatische verdeling PRECISIE-oplossingen mechanische verdeling blz 3-4 ALLE TERREIN-oplossingen blz 7-8 CULTISOIL Breedwoeler - Smalle kouters voor kleigronden, - Brede kouters voor leem- en zandgronden. NIEUW CD EL HRB/HR Cultivatorcombinatie Frezen Rotorkopeggen - of 3 rijen versterkte tanden, - Nivelleerbalk CROSSBOARD. Werkbreedtes van 3,00 tot 4,00 m. - CULTILABOUR / CULTTILLER/ CULTIROTOR - versnellingsbak in Duplex of Multiplex uitvoering. Rollen Werkbreedtes van 3,00 tot 6,00 m. - In vaste of opklapbare uitvoering, - Messen in standaard of OPTIMIX uitvoering, - versnellingsbak in Duplex of Multiplex uitvoering. Packer - PK - Maxipacker - Packliner: de juiste keuze voor elk type bodem. Packer PK Maxipacker Packliner

3 Grondbewerkings- en zaaimachines: perfect afgestemd op elkaar! PRECISIE-oplossingen pneumatische verdeling page 5-6 De aandrijfas werd in het midden van de driepuntsbok gepositioneerd en de ingang van de kast werd naar achter gebracht : de eg is optimaal afgestemd op de trekker (HRB 03/ HR 03 / HR 003), De aanbouwgaffels voor de trekstangen kunnen vrij bewegen, zijn telescopisch en zijn in rotatie geblokkeerd. KUHN biedt u de doorlopende aftakas achteraan standaard aan. CHRONO-oplossingen page 9 0 INTEGRA VENTA TF + BTF Mechanische zaaimachine Pneumatische zaaimachine Fronttank en zaai-element - Schroefvormige schuifradverdeling, - E kouters of schijven. VENTA -verdeelsysteem: - ventilator met een grote capaciteit, - centrale doseereenheid, kouters, schijven of ACCURA. - volgens de opbrengst van het veld, - een ideale verdeling van de belasting voor- en achteraan.

4 PRECISIE-oplossingen mechanische verdeling Zaaicombinatie COMBI-LINER Kostenbesparend zaaien met eer robuuste machine 3 Voor wat betreft de cultivatorcombinatie CD: op 3 en 4 m Op maat van uw eisen - Met 3 rijen tanden voor een fijnkruimelige zaaibedbereiding, - Met rijen tanden + nivelleerbalk CROSSBOARD met soepele tanden voor een veelzijdig gebruik: afhankelijk van het voorbereidende werk van de grond en de gewenste verkruimeling. Voor wat betreft de rotorkopeggen HR: INTEGRA Gedraaide messen: doeltreffend en zuinig - Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, - Uitstekende nivellering en verkruimeling in moeilijke omstandigheden: stenige, harde of zeer kleiige gronden, - Aangepast aan hoge snelheden. Nog minder slijtage Betrouwbaarheid: om uw timing te respecteren! - Kegelrollagers, met geijkt verbindingsstuk, - Zeer stabiele balk, onderhoudsvrij en met levenslange smering, - Bolvormige tandwielen : de overbrenging gebeurt ter hoogte van het hoogste conische lager zonder krachtoverbrenging te creëren, 3 - Gietijzeren eendelige lagerhuizen GS, 4 - Aandrijfassen met koud gewalste groeven verkregen door metaalpersing en niet door wegfrezen. 5 - Afdichting door cassette -dichting. De tanden hebben een hogere levensduur, daar ze gehard zijn met wolframcarbid DURAKUHN. Gelede verbinding op de aandrukrol De stand van de zaaibalk wordt bepaald door de aandrukrol : de zaaidiepte blijft constant, ook wanneer de werkdiepte van de tanden wordt veranderd.

5 Voorbeeld van de COMBI-LINER: CD 300 of HR + INTEGRA Voor wat betreft de mechanische zaaimachine: de INTEGRA (3 en 4 meter) 4 CD HR HECTOR waakt voor u - Display van snelheid / oppervlakte, - Automatische spuitspoor-markering, - Alarmfuncties verdeling / toerental turbine / lege graantank. Schuifraddoseersysteem: uiterste nauwkeurigheid - Dit systeem zorgt voor een volumetrische dosering die zowel op hellingen als op onregelmatige bodems zeer constant is; geschikt voor elk zaaiwerk en voor elke werksnelheid, - Zeer nauwkeurige afstelling met microregelschroef - Zeer veelzijdig: van,5 tot 450 kg/ha, dankzij een voortdurende afstelling met een versnellingskast met 6 posities : geen enkele wijziging van de tandwielen. Kouters of schijven Schijven: aangewezen in het geval van aanwezigheid van stro, plantaardig afval en kleverige gronden. Kouters: - Gering onderhoud - Door de aanzienlijke ruimte tussen de twee rijen, is het zaaiwerk perfect in alle omstandigheden. - De regelbare aanslag verbetert de controle op de werkdiepte.

6 PRECISIE-oplossingen pneumatische verdeling Zaaicombinatie COMBI-LINER Voor de kracht van uw teelten, besparingen op de zaden 5 Voor wat betreft de rotorkopeg Voorbeeld van de COMBI-LINER : HR VENTA ACCURA PACKLINER voorbereiding van de zaailijn - Voor een betere controle van de zaaidiepte, - Voor een nauwkeurige toedekking en snelle opkomsten, - Om te zaaien tegen hoge snelheid, met zeer stabiele zaaielementen. Stand van de zaaibalk wordt bepaald door de aandrukrol - De stand van de zaaibalk verandert regelmatig om een homogene zaaidiepte te garanderen, wat ook de werkdiepte van de eg is. - De werking van de zaaimachine wordt niet verstoord door schokken van de eg, veroorzaakt door een hoge snelheid of stenige gronden. Gecentraliseerde doseereenheid: simpel en nauwkeurig - Om fouten te vermijden en de werkzaamheden te vergemakkelijken, is het afstellen van de zaaidichtheid (kg/ha) gecentraliseerd, - Polyvalent: van,5 tot 430 kg/ha. - te verwaarlozen restdosis in de graantank. Moduleren van de zaaidichtheid via MDC De dosis wordt gemoduleerd in schijven van 5, 0 of 5%, met een maximum variatie van +/- 60%, De debietcontrole gebeurt met één enkele handeling. naar een precisie-landbouw: het moduleren van de dosering via MDC is compatibel met verschillende precisielandbouwterminals.

7 Voor wat betreft de pneumatische zaaimachine VENTA ACCURA -kouters: 5% besparingen op de dosis zaaigoed Een nieuwigheid die door kenners op prijs gesteld wordt 3 NIEUW De luchtscheider voert de lucht af die instaat voor de zaadverdeling en het zaadtransport: het zaadje wordt diep in de zaaivoor gedeponeerd, zonder weggeprojecteerd te worden. Via een cassette glijden de zaadjes mooi op een lijntje naar beneden langs in V geschrankte vlakken om uiteindelijk tot bijna op de bodem van de zaaivoor terecht te komen. 3 Betere stabiliteit van de zaaikouter en goede aansluiting tussen de gronddeeltjes en het zaad : door de verhoogde aandrukking en de mogelijkheid tot het monteren van een aandruk- en diepteregelingswieltje. Een cassette voor elk type zaaizaad - geel voor koolzaad, - zwart voor tarwe, gerst, - groen voor erwten, paardebloem. Door het zacht neervallen van het zaad, blijft het zaaigoed intact. 6 Het hart van de nauwkeurigheid van de VENTA Aandruk- en diepteregelingswieltje Verhoogde hydraulische aandrukking De centrale doseereenheid meet de hoeveelheid zaaigoed, Deze hoeveelheid wordt uitgestort in een injector, waar het vermengd wordt met de lucht voortgebracht door de ventilator, 3 Het mengsel lucht / zaaigoed stijgt op in de geringde stijgbuis, 4 Dit mengsel verspreidt zich ook in de verdelerkop om zo de zaaikouters te vervoegen. - Geleiding: de zaaikouter volgt de oneffenheden van het terrein - Aandrukken van het zaadje voor een homogene kieming. Het afstellen is nog nauwkeuriger: al rijdend kunt u het zaaiproces aanpassen aan de moeilijkste bodems. Toedekeg - Tanden in Z-vorm : op lichte en gemiddeld zware grond, - Gebogen tanden : op zware grond of in combinatie met de PACKLINER-rol.

8 ALLE TERREIN-oplossingen Zaaicombinatie COMBI-LINER Met of zonder ploegen 7 Loswerken van de grond Diepe bewerking met de CULTISOIL Door de speciale vorm en grootte van de scharen wordt de bodem golfvormig opgetild. Resultaat: de bodem wordt gelijkmatig opengebroken, het organische materiaal wordt niet ondergewerkt, zoolvorming wordt vermeden. Deze symmetrische kouter zorgt ervoor dat het werk homogeen uitgevoerd wordt over de ganse breedte. Voorbereiding van het zaaibed Met de KUHN CULTITILLER - Door de houweelvormige positie van de messen, kan deze veelzijdige frees ingezet worden in elke situatie waar men te maken krijgt met grote hoeveelheden plantaardig afval of op harde bodems. - De opening van de achterste deksels kan versteld worden om zich op die manier aan te passen aan diverse bodemomstandigheden of plantaardig afval. De eg valt aan met OPTIMIX De vorm en de aanvallende positie van dit mes zorgt voor een optimale zaaibedbereiding op een harde bodem vol plantaardig afval. Robuust concept Legendarische betrouwbaarheid en geen enkel onderhoud: - Robuuste bok en aankoppeling, op maat van het vermogen van de trekker, - Messen die niet onderhevig zijn aan schokken en slijtage door het groot volume.

9 Zaaien op elk terrein Voorbeeld van de COMBI-LINER: CULTISOIL + HR 03 + VENTA LC Schijven of kouters? cm 33 cm 7 cm 3 Schijven - Om te zaaien op gronden waar er stro of gewasresten aanwezig zijn. - Er is minder vermogen nodig. - Droge of vochtige gronden, de schijven bieden steeds een volwaardig compromis. De specialisten van Minimale Grondbewerking: De schijven passen zich ook aan - de afstand van meer dan 33 cm tussen de schijven opgesteld in 3 rijen en de grote afstand tussen de punt en de buis van de kouter, voorkomen opvulling met plantenresten, alsook het aanharken op grond met veel aardkluiten. - Dankzij het diepteregelingswiel kunnen plantenresten gemakkelijker losgemaakt worden. Aandruk- en diepteregelingswieltje Bij grote hoeveelheden plantaardig afval, wordt het zaaigoed aangedrukt om een optimale kieming te garanderen. WENST U MEER TE WETEN: Gids voor minimale grondbewerking Deze gids kan gratis bekomen worden op aanvraag per info@kuhnsa.com Gebruik voor het zaaien op ongeploegd land - Fastliner gedragen of getrokken voor het zaaien op ongeploegd land Werking over de ganse breedte van de machine, het zaaigoed wordt op optimale wijze in de grond aangebracht via zaaischijven met parallellogrambevestiging, druk 50 tot 70 kg. Gebruik voor directe inzaai - SD voor directe inzaai Werking op de zaailijn, systeem met 3 schijven dat gebruikt kan worden op oppervlakkig ontstoppelde gronden, voor directe inzaai en in bestaande gewassen. Fastliner en semis simplifié - porté ou traîné SD en semis direct

10 CHRONO-oplossingen Zaaicombinatie COMBI-LINER Ontworpen om u tijd te laten winnen 9 Voor wat betreft de rotorkopeg Snelbevestiging FAST-FIT: snel en duurzaam Een verbindingsstuk in gesmeed staal houdt de tanden op hun plaats en met speciale borgpennen worden ze vergrendeld. De bijzondere vorm van de behuizingen van de messen en de hoekige vorm van de bevestigingsvlakken, maken de messen zeer duurzaam. Gedraaide messen - Voor hoge snelheden, - Voor een optimale verkruimeling. CHRONO ZAAIEN Voorbeeld van de COMBI-LINER HR VENTA BTF Voor wat betreft de CD Fronttank + zaaibalk: de meest geïntegreerde van alle zaaicombinaties Een nog hogere werksnelheid Vereenvoudigde manoeuvers De kwaliteit van het zaaiwerk - Hoge rijsnelheid en grote capaciteit, - Weinig onderhoud, - De driepuntsbok is identiek aan die van de KUHN rotorkopeggen: gegarandeerde levensduur. - Zuinig: de toebehoren voor rotorkopeggen kunnen aangebouwd worden op de CD. - Hydraulische opheffing van de zaaibalk: de zaaibalk wordt 60 cm opgeheven, wat de manoeuvers aanzienlijk vereenvoudigt, - Zwevende onderste aankoppelingsstukken: voor een gemakkelijkere aankoppeling, een betere bodemvolging en een homogene werkdiepte. - Om de onregelmatigheden van het terrein beter te volgen, werkt de eg ofwel in vaste postie ofwel in zwevende positie, - Om ophoping van de bodem te vermijden, is de verdeling van de lasten voor- en achteraan ideaal.

11 Voor wat betreft de pneumatische zaaimachine VENTA 0 Fronttank - Gemakkelijk laden, - Krachtige VENTA-ventilator: het zaaigoed wordt op regelmatige wijze naar de zaaimachine gebracht, - Veelzijdigheid: ook om te bemesten met een precisiezaaimachine Voor vaste en opklapbare zaaicombinaties. Het zaaien van meerdere hectares per dag - Door de kracht van de VENTA-ventilator, wordt het zaad uiterst nauwkeurig verdeeld, zelfs bij het zaaien tegen hoge snelheid, - Door de capaciteit van de doseereenheid, - Voor dikke zaden (erwten, paardebonen), voor het zaaien op een helling, voor het zaaien tegen hoge snelheid : de krachtige VENTA-ventilator en het verdeelsysteem bieden u eindelijk de oplossing. Betere toegang tot de fronttank - De verdelerkop bevindt zich aan de buitenkant van de fronttank. - Men ondervindt geen enkele hinder bij het vullen of het reinigen van de fronttank of bij het wisselen van variëteiten, - Snelle wisseling van de afstand tussen de rijen via een speciaal verdeeldeksel (vb. koolzaad). Win tijd bij de organisatie van uw zaaiwerk 6 meter zaaicombinatie met hulpwielen voor transport: Veiligheid op de weg - Verdeling van de lasten. Hulpwielen die tijdens het zaaien ingetrokken kunnen worden - geen sporen in het zaaibed, geen losgemaakte zaden - op de kopakkers : geen sporen, geen beperkingen of hindernissen bij het uitvoeren van manoeuvers Omdat KUHN aan uw veiligheid denkt

12 Stel zelf uw KUHN COMBI-LINER samen INTEGRA VENTA LC - AL VENTA AL TF + BTF Modellen 3 m 4 m 3 m 3,5 m 4 m 4,5 m 6 m 3 m 4 m 4,5 m EL 0 EL 4 EL 0 HRB 0 HRB 03 HR 03 HR 003 CD CULTISOIL met KUHN rotorkopeg en Packer of Maxipacker rol of met EL 0/4/0. (Venta LC) (Venta LC) HRB 03 R HR 003 R TF + BTFR Modellen 4 m 4,5 m 5 m 6 m HR 6003 CSR Precisiezaaimachines KOSTENBESPARING In de landen van de Europese Unie voldoen onze machines aan de EU-machinerichtlijn. Om specifieke machineonderdelen beter te kunnen laten zien, zijn in de afbeeldingen op onze folders, bepaalde beschermingsdelen weggelaten. Deze delen moeten volgens de voorschriften in de montage- en gebruiksaanwijzing gemonteerd worden. Alle machines worden volgens de in het desbetreffende land geldende voorschriften van de vereiste veiligheidsvoorzieningen voorzien. Wij behouden ons het recht voor om veranderingen ter verbetering van de machines door te voeren. De in deze folder afgebeelde machines en toebehoren kunnen door minimaal één patent en / of als gedeponeerd model beschermd zijn. Geregistreerd(e) merk(en). UW DEALER: KUHN S.A. - F Saverne Cedex info@kuhnsa.com VAKKUNDIGE LANDBOUWPRAKTIJKEN Pneumatische PLANTER KUHN biedt u oplossingen voor het zaaien, die aan uw wensen voldoen: COMFORT - LEVENSKWALITEIT 80 Zedelgem Tel.: (050) Ciney Tel.: (083) Rijkevorsel Tel.: (03) BELGIE ADVIES DICHTBIJ Pneumatische MAXIMA BETROUWBAARHEID- SERVICE Om het milieu te sparen, gebruiken wij uitsluitend chloorvrij papier / Printed in France NL Copyright KUHN 005

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat!

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen Serie 1003 in vaste uitvoering 04 Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen, serie 1003 in vaste uitvoering De landbouw van morgen zal de toenemende concurrentiedruk enkel nog kunnen weerstaan

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

COMBILINER INTEGRA 3003-4003

COMBILINER INTEGRA 3003-4003 COMBILINER INTEGRA 3003-4003 ZA A I EN OP MA AT! INTEGRA MECHANISCHE OPBOUWZAAIMACHINE Mechanische opbouwzaaimachine INTEGRA Met de nieuwe zaaicombinatie INTEGRA stijgt het concurrerend vermogen en de

Nadere informatie

Breedwoelers CULTISOIL DC

Breedwoelers CULTISOIL DC DC Breedwoelers CULTISOIL DC 301-401 GRONDBEWERKING OP MAAT! Breedwoeler CULTISOIL De moderne agrarische ondernemer kan de toenemende concurrentie alleen nog de baas blijven, als hij zo economisch mogelijk

Nadere informatie

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 EL Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL FREZEN EL 62 - EL 82 - EL 92 Frezen voor een veelzijdige en professionele inzet De KUHN EL 62, EL 82 en EL 92 frezen zijn het resultaat van lange

Nadere informatie

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT!

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL 43 - EL 53 KUHN FREZEN KUHN Frezen De KUHN EL 43 en EL 53 frezen zijn efficiënte, veelzijdige frezen die goed presteren. Door hun betrouwbaarheid zijn

Nadere informatie

Pneumatische zaaimachine VENTA EC - LC

Pneumatische zaaimachine VENTA EC - LC Pneumatische zaaimachine VENTA EC - LC DE BESTE RESULTATEN DOOR DE JUISTE INZET VAN MACHINES VENTA KUHN-ZAAIMACHINES ALTIJD EEN GOEDE KEUZE! Voor ieder landbouwbedrijf is het aanschaffen van een zaaimachine

Nadere informatie

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANISCHE AANBOUWZAAIMACHINES WE DOEN ALLES VOOR EEN PERFECTE ZAAIKWALITEIT KUHN beschikt over een jarenlange ervaring als

Nadere informatie

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R HAKSELEN EN VERHAKSELEN, SCHOON EN PERFECT! Universele hakselaars van KUHN Serie RM Gewasresten zijn bodemverbeteraars als ze in

Nadere informatie

VENTA. Pneumatische zaaimachines VENTA AL - LC GEMAKKELIJK VULLEN - VOORBEELDIG BEDIENINGSCOMFORT - HOGE SLAGVAARDIGHEID!

VENTA. Pneumatische zaaimachines VENTA AL - LC GEMAKKELIJK VULLEN - VOORBEELDIG BEDIENINGSCOMFORT - HOGE SLAGVAARDIGHEID! VENTA Pneumatische zaaimachines VENTA AL - LC GEMAKKELIJK VULLEN - VOORBEELDIG BEDIENINGSCOMFORT - HOGE SLAGVAARDIGHEID! KUHN-zaaimachines altijd een goede keuze! Voor elk landbouwbedrijf is de aanschaf

Nadere informatie

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeggen HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeg HK 25 HK 25 met kooirol en hydr. aanbouwdelen (op aanvraag.). De HK 25 rotorkopeg is een veelzijdige machine die geschikt is voor middelgrote bedrijven en

Nadere informatie

Schijvencultivator voor stoppelbewerking. CULTIMER Serie be strong, be KUHN

Schijvencultivator voor stoppelbewerking. CULTIMER Serie be strong, be KUHN Schijvencultivator voor stoppelbewerking CULTIMER Serie 100 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 CULTIMER SERIE 100 VEELZIJDIGE SCHIJVENCULTIVATOR MET TANDEN Stoppelbewerking is een belangrijke stap in het

Nadere informatie

Fronttank - kouterbalk TF 1500 / BTF / BTFR. be strong, be KUHN

Fronttank - kouterbalk TF 1500 / BTF / BTFR.   be strong, be KUHN Fronttank - kouterbalk TF 1500 / BTF / BTFR www.kuhn.com be strong, be KUHN TF 1500 BTF BTFR NOG MEER HECTARES! EEN VEELZIJDIGE EN FLEXIBELE ZAAIMACHINE De TF 1500 is een hoge capaciteitsmachine voor

Nadere informatie

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN*

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN* VOORDELEN VAN HET VERSNIPPEREN Voordelen Werking Verkleining van de gewasresten Verbetering van de bodemstructuur Management van ziekten en plagen Onkruidbestrijding De opkomst van het zaad wordt niet

Nadere informatie

Frezen met haakse / rechte of cultimessen

Frezen met haakse / rechte of cultimessen Frezen met haakse / rechte of cultimessen EL 201 02 Grondbewerking op maat! De frezen van KUHN In de toekomst ontkomt niemand in de landbouw er aan om concurrerend en economisch verantwoord te werken.

Nadere informatie

De complete serie grondbewerkings- machines van Farmet. Kompaktomat, Soilmaster, Duolent en Triolent

De complete serie grondbewerkings- machines van Farmet. Kompaktomat, Soilmaster, Duolent en Triolent De complete serie grondbewerkings- machines van Farmet Kompaktomat, Soilmaster, Duolent en Triolent KOMPAKTOMAT ZAAIBEDBEREIDERS De Farmet Kompaktomat K series zijn een moderne en bewezen grondbewerkingsmachines

Nadere informatie

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging Beschrijving van de machine Farmet KOMPaktomat ZAAIBEDBEREIDERS zijn beproefde machines die zijn ontworpen voor het creëren van een egaal zaaibed voor bijvoorbeeld bieten en uien. Gedurende één run wordt

Nadere informatie

PowerTill PowerTill Rotorkopeg. Moving agriculture ahead

PowerTill PowerTill Rotorkopeg. Moving agriculture ahead PowerTill 1000 PowerTill 1000 Rotorkopeg Moving agriculture ahead Zaaibedbereider De rotorkopeggen bieden heel veel voordelen voor het zaaiklaar maken van uw grond: De grond wordt in een keer over de hele

Nadere informatie

Quadro - De ideale universele

Quadro - De ideale universele Quadro Quadro - De ideale universele ontstoppelaar voor oppervlakkige en diepere stoppelbewerking Optimale stroverdeling! Met de opkomst van nieuwe mulch- en directzaaitechnieken, is de vraag naar goede

Nadere informatie

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT!

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! MASTER MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! De KUHN ploegen Concurrentiekracht en rentabiliteit bepalen de toekomst van de landbouw. De technologieën die gebruikt werden bij het ontwerp van

Nadere informatie

Breedwoelers CULTISOIL DC be strong, be KUHN

Breedwoelers CULTISOIL DC be strong, be KUHN Breedwoelers CULTISOIL DC 301-401 www.kuhn.com be strong, be KUHN DC 301 401 DC BREEDWOELERS VAN KUHN PROFITEER VAN HET VOORDEEL VAN DE KUHN BREEDWOELER CULTISOIL: Een optimale bewerking van de grond als

Nadere informatie

Mechanische opbouwzaaimachines COMBILINER SITERA. be strong, be KUHN

Mechanische opbouwzaaimachines COMBILINER SITERA.  be strong, be KUHN Mechanische opbouwzaaimachines COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 EEN VEELZIJDIGE MECHANISCHE ZAAICOMBINATIE NAUWKEURIG EN SNEL ZAAIEN ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Nadere informatie

Rotorkopeggen vaste uitvoering Serie

Rotorkopeggen vaste uitvoering Serie 4 D 4 M 404 D 404 M 04 D 04 D 4004 D 4504 D TECHNISCHE GEGEVENS Egalisatie balken 1 1 Aan de voorzijde gemonteerd om vooraf de kluiten te breken en te egaliseren. Montage achter, voor een fijnkorrelig

Nadere informatie

GE-Force Hakenfrees, de ideale start

GE-Force Hakenfrees, de ideale start GE-Force Hakenfrees, de ideale start De perfecte voorbereiding voor een rijke oogst Een goede start is de ideale basis voor een goed eindresultaat. Goede bodembewerking leidt tot goede groeiomstandigheden,

Nadere informatie

Mechanische zaaimachines

Mechanische zaaimachines Mechanische zaaimachines EcoLine, ProfiLine en MasterLine EcoLine Licht in gewicht en zeer nauwkeurig De EcoLine nokkenrad zaaimachine kan solo gebruikt worden of in combinatie met rotorkopeg, frees of

Nadere informatie

Kverneland Accord CX-II kouter

Kverneland Accord CX-II kouter Kverneland Accord CX-II kouter Rond 1986 zijn de eerste schijfkouters op onze zaaimachines gemonteerd. Sinds 1993 biedt Kverneland het CX kouter aan, dat goed bekend staat over vrijwel de gehele wereld.

Nadere informatie

BODEMBEWERKING BIJ SUIKERBIETEN WELKE KIEZEN?

BODEMBEWERKING BIJ SUIKERBIETEN WELKE KIEZEN? BODEMBEWERKING BIJ SUIKERBIETEN WELKE KIEZEN? Ronald Euben Wat vraagt de biet? 2 Bij de zaai Enkele (kleine) kluiten bovenaan (dichtslaan, erosie) Verkruimelde, aangedrukte laag (contact zaad bodem) Vaste,

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

COMBILINER SITERA

COMBILINER SITERA Mechanische opbouwzaaimachines COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 EEN VEELZIJDIGE MECHANISCHE ZAAICOMBINATIE NAUWKEURIG EN SNEL ZAAIEN ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Nadere informatie

Frezen met haakse, rechte of cultimessen EL EL 142

Frezen met haakse, rechte of cultimessen EL EL 142 EL Frezen met haakse, rechte of cultimessen EL 102 EL 142 GRONDBEWERKING OP MAAT! De frezen van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat het om concurrentiekracht en economisch handelen. KUHN geeft al

Nadere informatie

Rotorkopeggen HR

Rotorkopeggen HR HR Rotorkopeggen HR 303-403 GRONDBEWERKING OP MAAT! Rotorkopeggen van KUHN De landbouw van morgen zal de toenemende concurrentiedruk enkel nog kunnen weerstaan wanneer er zo economisch mogelijk wordt gewerkt.

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers

Hagen- & Grasklepelmaaiers Hagen- & Grasklepelmaaiers AGRI-LONGER 05 De kunst om het landschap te onderhouden De Hagen- & Grasklepelmaaiers KUHN AGRI-LONGER (Mechanische beveiliging) Ons landschap moet constant onderhouden worden

Nadere informatie

HRB. Rotorkopeggen HRB 102 D - HRB 103 D GRONDBEWERKING OP MAAT!

HRB. Rotorkopeggen HRB 102 D - HRB 103 D GRONDBEWERKING OP MAAT! HRB Rotorkopeggen HRB 102 D - HRB 103 D GRONDBEWERKING OP MAAT! Rotorkopeggen van KUHN In het geval van de KUHNrotorkopeggen geeft u dit de volgende, beslissende voordelen: U krijgt een zaaibedstructuur,

Nadere informatie

Mechanische opbouwzaaimachines COMBILINER SITERA. be strong, be

Mechanische opbouwzaaimachines COMBILINER SITERA.   be strong, be Mechanische opbouwzaaimachines COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 EEN VEELZIJDIGE MECHANISCHE ZAAICOMBINATIE NAUWKEURIG EN SNEL ZAAIEN ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

Kramer ProSeeder HS 21/22 hand-duw zaaimachine

Kramer ProSeeder HS 21/22 hand-duw zaaimachine Kramer ProSeeder HS 21/22 hand-duw zaaimachine HS 21/22 De Kramer ProSeeder hand-duw zaaimachine voor alle zaaizaden PRECISIE HAND-DUW ZAAIMACHINE OPTIMAAL IN GEBRUIK EN MAXIMAAL IN KWALITEIT Een echte

Nadere informatie

Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund

Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund LEMKEN Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund: Het concept De moeilijke kosten- en arbeidssituatie van vele landbouwbedrijven vraagt om werktuigen met

Nadere informatie

Kverneland NG-S 101 Voor trekkers tot 250Pk

Kverneland NG-S 101 Voor trekkers tot 250Pk Kverneland NG-S 101 Voor trekkers tot 250Pk NG-S 101 Het degelijkste op de markt NG-S 101 De krachten worden in de bak geabsorbeerd Radiale belasting: gecompenseerd door afstand tussen de lagers -standaard

Nadere informatie

HRB G R O N D B E W E R K I N G O P M A A T!

HRB G R O N D B E W E R K I N G O P M A A T! HRB GR ON D B EW ERKIN G O P M A AT! HRB ROTORKOPEGGEN HRB 102 D - HRB 103 D KUHN rotorkopeggen zorgen voor een perfecte zaaibedbereiding U krijgt een zaaibedstructuur, die het ontkiemen van het zaaizaad

Nadere informatie

GMD. Schijvenmaaiers GMD HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Schijvenmaaiers GMD HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT! Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Het resultaat van tientallen jaren ervaring 1 Een zeer hoge rijsnelheid, geen verstoppingen

Nadere informatie

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers EXPERT 427F-431-431F Trommelmaaiers EXPERT op het gebied van trommelmaaiers! Focus op belangrijke zaken Vicon trommelmaaiers zijn ontwikkeld voor een perfect resultaat in alle omstandigheden. Betrouwbaarheid

Nadere informatie

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN Wentelploegen MASTER Serie 103 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 103 De ploegtechniek van KUHN De ploegtechniek van KUHN Concurrentiekracht en rentabiliteit zijn ook in de toekomst doorslaggevende

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

Vario-Disc. Veelzijdig inzetbaar

Vario-Disc. Veelzijdig inzetbaar Vario-Disc Veelzijdig inzetbaar Skyros/Dulmen/Salerno Vario-Disc Evers staat met beide benen in de praktijk en zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen die uw werkzaamheden vergemakkelijken, verbeteren

Nadere informatie

Vector - Ontstoppelaar

Vector - Ontstoppelaar Vector De Vector voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een moderne ontstoppelaar. Dat zijn: Non-stop inzetbaar Universele cultivator met 4 balken voor oppervlakkige stoppelbewerking en het diep

Nadere informatie

PERFECTE BODEM- AANPASSING

PERFECTE BODEM- AANPASSING GA 6632 7932 9032 WERKKWALITEIT SCHONER GEWAS DANKZIJ EEN PERFECTE BODEM- AANPASSING De drie cirkelharken beschikken over een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat er geen vuil in het voer komt en

Nadere informatie

m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO De professionele oplossing in mechanische zaaimachines

m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO De professionele oplossing in mechanische zaaimachines m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO De professionele oplossing in mechanische zaaimachines Flexibel en precies voor de beste zaairesultaten! Kverneland Accord, de zaaispecialist van Kverneland Group, heeft

Nadere informatie

NIET-KERENDE BODEMBEWERKING BIJ SUIKERBIETEN

NIET-KERENDE BODEMBEWERKING BIJ SUIKERBIETEN NIET-KERENDE BODEMBEWERKING BIJ SUIKERBIETEN Vandergeten J.P. & Vanstallen M. Prov. Vlaams-Brabant - Tollembeek 2 NKG & Erosiebestrijding wordt vanaf het eerste jaar waargenomen dubbel effect: - op niveau

Nadere informatie

Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator

Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator CLC Pro: Unieke verkoopargumenten Ontwikkeld voor iedere vermogensbehoefte in alle omstandigheden Universele cultivator van 3.0

Nadere informatie

Opties: Soort Model Afmeting Prijs Kooirol AF 135 tot 145 cm 867 Kooirol AF 160 tot 185 cm 909 Kooirol AF 210 cm 959

Opties: Soort Model Afmeting Prijs Kooirol AF 135 tot 145 cm 867 Kooirol AF 160 tot 185 cm 909 Kooirol AF 210 cm 959 lijst 2019 - Enkele snelheid rotor - Aandrijving aan de zijkant - Aftakas met slipkoppeling Grondfrezen voor lichte tractoren Model Vermogen Afmeting Werkbreedte Werkdiepte Flensen Messen Gewicht CF 95

Nadere informatie

De KUHN-oplossingen. De KUHN-oplossingen. De productenlijn voor de teelt van graan en oliehoudende gewassen

De KUHN-oplossingen. De KUHN-oplossingen. De productenlijn voor de teelt van graan en oliehoudende gewassen De KUHN-oplossingen De KUHN-oplossingen De productenlijn voor de teelt van graan en oliehoudende gewassen KUHN, KWALITEITSPARTNER VOOR DE TEELT VAN GRAAN EN OLIEHOUDENDE GEWASSEN KUHN, kwaliteitspartner

Nadere informatie

Breedwoelers CULTISOIL DC be strong, be KUHN

Breedwoelers CULTISOIL DC be strong, be KUHN Breedwoelers CULTISOIL DC 301-401 www.kuhn.com be strong, be KUHN DC 301 401 DC BREEDWOELERS VAN KUHN PROFITEER VAN HET VOORDEEL VAN DE KUHN BREEDWOELER CULTISOIL: Een optimale bewerking van de grond als

Nadere informatie

Landschapsverzorgingscombinaties

Landschapsverzorgingscombinaties Landschapsverzorgingscombinaties AMAZONE-landschapsverzorgings-combinaties van groene ruimten en gravelvelden. De AMAZONE-landschapsverzorgingscombinaties vervullen nagenoeg alle taken bij de aanleg van

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

Kverneland GS frezen. Voor simpele en effectieve grondbewerking

Kverneland GS frezen. Voor simpele en effectieve grondbewerking Kverneland GS frezen Voor simpele en effectieve grondbewerking Kverneland GS frees Eenvoudig, effectief en engebruiksvriendelijk In een eigen klasse De Kverneland GS serie van capaciteitsen multifunctionele

Nadere informatie

PLANTER. Precisiezaaimachines DE KUNST VAN GOED ZAAIEN

PLANTER. Precisiezaaimachines DE KUNST VAN GOED ZAAIEN PLANTER Precisiezaaimachines DE KUNST VAN GOED ZAAIEN Precisiezaaimachine KUHN De PLANTER precisiezaaimachines zijn ontwikkeld voor het nauwkeurig plaatsen van elk zaadje in de zaaivoor. Door hun goed

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB 1290 id. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB 1290 id.  be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB 1290 id www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB 1290 id DE NIEUWSTE GENERATIE GROOTPAKPERSEN MET EEN EXTREEM HOGE PERSDICHTHEID EFFICIËNTE LOGISTIEK TELT DOOR Maimaliseer de transportefficiency

Nadere informatie

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-LONGER Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-loNger Hagen- & Grasklepelmaaiers Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af.

Nadere informatie

Zaaibed voorbereiden KOMET-SERIE (K, KA, KAL) GALAXIS MULTICRACKER KLUITCRACKER EROS

Zaaibed voorbereiden KOMET-SERIE (K, KA, KAL) GALAXIS MULTICRACKER KLUITCRACKER EROS KERNER PRODUCTPROGRAMMA Maaidorsen Stoppelbewerking Diepe grondbewerking Zaaibed voorbereiden Zaaien Mesten en gewasbescherming KOMET-SERIE (K, KA, KAL) GALAXIS MULTICRACKER KLUITCRACKER EROS CRACKERWALS

Nadere informatie

Teelthandleiding. 2.1 grondbewerking en zaaibedbereiding voor suikerbieten

Teelthandleiding. 2.1 grondbewerking en zaaibedbereiding voor suikerbieten Teelthandleiding 2.1 grondbewerking en zaaibedbereiding voor 2.1 Grondbewerking en zaaibedbereiding voor... 1 2 2.1 Grondbewerking en zaaibedbereiding voor Versie: mei 2015 Een goed zaaibed is een eerste

Nadere informatie

FOX. PÖTTINGER Compacte zaaibedcombinatie NL.0915

FOX. PÖTTINGER Compacte zaaibedcombinatie NL.0915 FOX PÖTTINGER Compacte zaaibedcombinatie 97+393.NL.0915 Doordachte zaaibed bereiding FOX / FOX D FOX 300 D Onze korte FOX en FOX D combinaties maken een lichttrekkende en brandstofbesparende zaaibedvoorbereiding

Nadere informatie

Bodenbearbeitung für Profis

Bodenbearbeitung für Profis Productoverzicht Geachte geinteresseerde U heeft het productoverzicht over de EuM grondbewerkingsmachines in handen. Bovendien is er ook een detailleerde folder van elk type machine, die U met het volgende

Nadere informatie

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H Gedragen schijvenmaaiers zonder kneuzer Het hart van de EXTR EXTR stille maaibalk Al jaren staan de Vicon schijvenmaaiers bekend om hun perfecte maaikwaliteit. De opdracht

Nadere informatie

Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding

Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding Centaur Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding Zoekt u een multifunctionele grondbewerkingsmachine? Een machine voor ondiepe

Nadere informatie

Rotorkopeggen Serie HRB HR 1004 opklapbaar

Rotorkopeggen Serie HRB HR 1004 opklapbaar HR Rotorkopeggen Serie HRB 103 - HR 1004 opklapbaar GROND BEWERKING OP MAAT! HR ROTORKOPEGGEN SERIE HRB 103 - HR 1004 OPKLAPBAAR Rotorkopeg gen in hydraulisch opklapbare uitvoering Opklapbare rotorkopeggen

Nadere informatie

Vergelijking van zaaimachines uitgevoerd door het KBIVB en het ITB in het kader van de Ploegloze Teelttechnieken (PPT)

Vergelijking van zaaimachines uitgevoerd door het KBIVB en het ITB in het kader van de Ploegloze Teelttechnieken (PPT) Vergelijking van zaaimachines uitgevoerd door het KBIVB en het ITB in het kader van de Ploegloze Teelttechnieken (PPT) Code R71-04 Verantwoordelijke Jean-Pierre Vandergeten Samenwerking Samenvatting ITB

Nadere informatie

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren.

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. CULTIVATOREN 02 STOPPELCULTIVATOREN ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. De stoppelcultivatoren van New Holland, bestaande uit drie modellen, zijn ontwikkeld om onder vele omstandigheden een optimaal

Nadere informatie

De AVR Rafale: het resultaat telt!

De AVR Rafale: het resultaat telt! Rafale Loofklapper De AVR Rafale: het resultaat telt! Meer en meer vragen overheid en consument om op een alternatieve manier loof te verwijderen van de aardappelplanten. Mechanisch loofklappen sluit perfect

Nadere informatie

versie: januari 2011

versie: januari 2011 Rijsnelheid Het zaairesultaat wordt niet alleen bepaald door de perfectie en afstelling van de machine, maar ook door de rijsnelheid. De gewenste rijsnelheid is bij buitenvullers ongeveer 5 km per uur,

Nadere informatie

AANDACHTSPUNTEN BIETENZAAIMACHINES RESULTATEN VELDPROEVEN BIETENZAAIMACHINES

AANDACHTSPUNTEN BIETENZAAIMACHINES RESULTATEN VELDPROEVEN BIETENZAAIMACHINES AANDACHTSPUNTEN BIETENZAAIMACHINES RESULTATEN VELDPROEVEN BIETENZAAIMACHINES 23/02/2016 Studiedag zaaimachines 23 februari 2016 CRA W Bâtiment Francini Activiteiten KBIVB Zaad 2 Testen op commerciële zaadloten

Nadere informatie

Verlichting, Keilringwals, hydraulische diepteregeling

Verlichting, Keilringwals, hydraulische diepteregeling SCHIJVENEG Amazone Catros 3001 Amazone 3 meter Tot 18 km/u 3 meter 5 tot 15 cm Hydraulisch Aantal tanden/schijven 24 2 Speciale kenmerken/ Rubber 250 mm Gekarteld Verlichting, Keilringwals, hydraulische

Nadere informatie

Cenius Cenius Cenius

Cenius Cenius Cenius Cenius 1 Stoppelcultivator Cenius de allround machine voor alle bedrijfsstructuren Cenius de nieuwe generatie stoppelcultivatoren in driepuntsaanbouw! Meer dan een derde van alle bedrijfskosten op landbouwbedrijven

Nadere informatie

copyright Proeftuinnieuws

copyright Proeftuinnieuws Thema Fijnzadige groenten inzaaien na niet-kerende bodembewerking: niet altijd vanzelfsprekend Niet-kerende bodembewerking is één van de maatregelen binnen de randvoorwaarden erosie. Inagro legde in 2015

Nadere informatie

Delta Flex en Vibro Flex 7400

Delta Flex en Vibro Flex 7400 Delta Flex en Vibro Flex 7400 Stoppelcultivators met vaste of verende tanden Stoppelbewerking Wat is het resultaat van de juiste stoppelbewerking? Mengen van stro en gewasresten Snelle vertering door mengen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord 5. Inleiding 6

Inhoud. Voorwoord 5. Inleiding 6 Inhoud Voorwoord 5 Inleiding 6 1 Machines voor zaaien, poten en planten 9 1.1 Soorten zaaimachines 9 1.2 Aanbouwen, afstellen en afdraaien van zaaimachines 13 1.3 Zaaien 14 1.4 Onderhoud 14 1.5 Nieuwe

Nadere informatie

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei AARDAPPELTECHNIEK BIETENTECHNIEK GROENTETECHNIEK MATRIX 1200/1800 12- en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei Mechanische precisiezaaimachine MATRIX

Nadere informatie

GMD HD SELECT

GMD HD SELECT Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT www.kuhn.com be strong, be KUHN Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Het resultaat van tientallen jaren ervaring 1 Een zeer hoge rijsnelheid, geen verstoppingen

Nadere informatie

COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel

COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel Drie machines, één aankoop Het AVR Combiwerktuig combineert drie functies op één frame. Door enkele onderdelen te wisselen kiest u zelf wat u op dat

Nadere informatie

Het Strip-Till-concept STRIGER. be strong, be KUHN

Het Strip-Till-concept STRIGER.  be strong, be KUHN Het Strip-Till-concept STIGE www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1 2 STIGE M DE NIEUWE METHODE BEWEKING IN STOKEN! 1. DE POTENTIËLE OPBENGST VAN DE AKKE BLIJFT BEHOUDEN EN HET BODEMLEVEN WODT TEGELIJKETIJD

Nadere informatie

GE-Force Hakenfrees, de ideale start

GE-Force Hakenfrees, de ideale start GE-Force Hakenfrees, de ideale start De perfecte voorbereiding voor een rijke oogst Een goede start is de ideale basis voor een goed eindresultaat. Goede bodembewerking leidt tot goede groeiomstandigheden,

Nadere informatie

COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003

COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003 Mechanische opbouwzaaimachine COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003 www.kuhn.com be strong, be KUHN INTEGRA 3003 4003 NAUWKEURIGE ZAAIZAADDOSERING TEGEN LAGE KOSTEN Robuuste bouwwijze, compacte afmetingen en

Nadere informatie

Rollen. Een goede keus!

Rollen. Een goede keus! Rollen Een goede keus! Buizenrollen Evers Rollen Evers is met recht de fabrikant die de buizenrol heeft doorontwikkeld tot een onmisbaar onderdeel bij de grondbewerkingsmachines. Daar waar andere partijen

Nadere informatie

TF 1500 / BTF / BTFR / CSC 6000 Fronttank, kouterbalk en zaaicombinatie

TF 1500 / BTF / BTFR / CSC 6000 Fronttank, kouterbalk en zaaicombinatie TF 1500 / BTF / BTFR / CSC 6000 Fronttank, kouterbalk en zaaicombinatie ZA A I EN OP MA AT! TF 1500 / BTF / BTFR / CSC Nog meer hectares! Of u nu ondernemer, werktuigencoöperatie of loonwerker bent: uw

Nadere informatie

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Gescheiden werkgangen AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Werkgang van het type "gescheiden" omvattende een ontbladeraar één of twee rotoren, een rooier-zwadlegger met 3 zonnen en een bunkerlader van 16 of 25

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER. be strong, be KUHN

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER.   be strong, be KUHN Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK be strong, be KUHN EEN MACHINE DIE AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOET! Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af. En juist daarvoor heeft

Nadere informatie

ROTORCULTIVATOR RUBIN 9

ROTORCULTIVATOR RUBIN 9 ROTORCULTIVATOR RUBIN 9 Stoppelbewerking vandaag 2 Het doel van de stoppelbewerking heeft de laatste jaren in vele opzichten een verandering ondergaan. Vandaag de dag is de landbouwgrond door het gebruik

Nadere informatie

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Ruggenfrees uit de GF-serie 2-, - en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Robuust en hoge capaciteit: de ruggenfrees uit de GF-serie De verwachtingen die aan

Nadere informatie

Pneumatische zaaimachines. De uitvinders van de pneumatische zaaitechnologie

Pneumatische zaaimachines. De uitvinders van de pneumatische zaaitechnologie Pneumatische zaaimachines De uitvinders van de pneumatische zaaitechnologie Het Kverneland Accord pneumatisch systeem - Kwaliteit met een lange traditie! De grootste uitdaging voor landbouwproducenten

Nadere informatie

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden Vibro Flex Stoppelcultivator met verende tanden Stoppelen is niet alleen mengen van stro en grond Door veranderende teeltwijzen blijven meer en meer plantenresten achter op het veld, zoals b.v. stro en

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

De pneumatische zaaimachine met schijfkouters. www.monosem.com

De pneumatische zaaimachine met schijfkouters. www.monosem.com D e s p e c i a l i s t i n p r e c i s i e z a a i m a c h i n e s De pneumatische zaaimachine met schijfkouters www.monosem.com NL MEER COMFORT DE ONTWIKKELING VAN DE NG PLUS Gelanceerd in de jaren 70

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB Series www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB Series KUHN GROOTPAKPERSEN ULTIEME PERFORMANCE EN MAXIMALE CAPACITEIT CAPACITEIT Ons doel is om machines te ontwikkelen die de winstgevendheid

Nadere informatie

Grondbewerkingswerktuigen

Grondbewerkingswerktuigen Grondbewerkingswerktuigen Grond bewerken doe je onder andere met ploegen, spitfresen, fresen en eggen. In de gesloten teelten zie je alleen de spitfrees en de frees om de grond plantklaar te maken voor

Nadere informatie

Kverneland Rotorkopeggen. De complete serie rotorkopeggen

Kverneland Rotorkopeggen. De complete serie rotorkopeggen Kverneland Rotorkopeggen De complete serie rotorkopeggen 2 Kverneland Volledige serie starre en opklapbare kopeggen Een perfect zaaibed onder alle omstandigheden 2 Om te voldoen aan de steeds grotere vraag

Nadere informatie

Pneuma Pneumatische z tische zaaimachine v aaimachine voor gr oor groente www.monosem.com

Pneuma Pneumatische z tische zaaimachine v aaimachine voor gr oor groente www.monosem.com De Specialist i i in precisiezaaimachines i i i i Pneumatische zaaimachine voor groente www.monosem.com NL DE SPECIALIST VOOR FIJNE ZADEN ONTWIKKELD VANUIT DE MONOSEM ERVARING Met de ervaring die MONOSEM

Nadere informatie

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 FB Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! FB 119-2130 KUHN RONDEBALEN PERSEN be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma aan innovatieve agrarische machines. Een hoge

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

MASTER. Serie 102 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT!

MASTER. Serie 102 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! MASTER Serie 102 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! KUHN wentelploegen Concurrentiekracht en rentabiliteit bepalen de toekomst van de hedendaagse landbouw. De technologieën die gebruikt werden bij het

Nadere informatie