Sneek Kaatsland 70. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sneek Kaatsland 70. Te Koop Vraagprijs ,- k.k."

Transcriptie

1 Sneek Kaatsland 70 Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

2 Dit zeer nette, in 2012 gerenoveerde, instap-klare appartement is gelegen in het appartementsgebouw "De Boppeslach" in de woonwijk Lemmerweg-West en gelegen op loopafstand van de binnenstad van Sneek. Het appartement is in 2012 volledig gerenoveerd met o.a. nieuwe badkamer en schilderwerk. in 2009 werd reeds de keuken (voorzien van divers inbouwapparatuur) en elektra vervangen. Met recht een woning waar u zo in kunt! Indeling Begane grond: Begane grond met entree en eigen (fietsen)berging van ca. 7 m2 welke zich vlakbij de ingang bevindt. APPARTEMENT gelegen op de 2e Verdieping: Entree via de galerij aan de achterzijde van het gebouw, hal met toilet, De L-vormige woonkamer aan de voorzijde van het appartement biedt een vrij uitzicht over parkeerplaats en omliggende gebouwen. Aan de achterzijde van het appartement de open keuken (2009) met divers inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, koelkast, vrieskast, combi magnetron, inductie kooktoestel en afzuigkap. Naast de voordeur aan de galerijzijde bevindt zich een bergruimte met cv-ketel. Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met luchtroosters en extra isolerende beglazing. Eerste verdieping: Vanaf de 2e verdieping voert een vaste trap naar de centrale overloop op de 1ste etage waar bergruimte is gecreëerd onder de trap. De centraal gelegen badkamer is voorzien van wastafel en meubel, ruime douche en wasmachine- en drogeraansluiting. Aan de voorzijde bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 met vaste kast en aan de achterzijde de ruime hoofdslaapkamer.

3 Omgeving Sneek is een moderne stad, gebouwd op een rijke historie. De stad is rijk met monumenten en oude stadsgezichten bedeeld. Wat dat betreft is het zeker de moeite waard om verder te kijken dan de Waterpoort (1613). Ook het stadhuis en de Grote kerk (1498) verdienen de aandacht. Door de jaren heen zijn veel oude stukjes Sneek gemoderniseerd, maar de pronkstukken worden gekoesterd. Ook de grachtengordel van Sneek is nog bijna helemaal intact. Zo tonen het Grootzand en het Kleinzand hoe de kleine vrachtschepen vanaf de Houkesloot en de Geeuw (via de Waterpoort) tot in het hart van Sneek konden komen om daar gelost of geladen te worden. Hoge herenhuizen met monumentale gevels en pakhuizen herinneren hier nog aan. Ook geven talrijke kleine straten rondom het centrum de binnenstad een intiem karakter. Als uitgaanscentrum voor Zuidwest-Friesland kent Sneek een groot aantal restaurants, cafés, bruine kroegen en discotheken. In de zomer is het daarnaast goed vertoeven op de vele terrassen die Sneek rijk is

4 Kenmerken: Overdracht Vraagprijs: ,- Status: Te koop Prijsconditie: Kosten koper Aanvaarding: In overleg Eigendomssituatie: Volle eigendom Bouw Soort object: Appartement Soort bouw: Bestaande bouw Bouwjaar: Ca Constructie: Het complex is oorspronkelijk gebouwd in de '60-er jaren op traditionele bouwwijze met spouwmuren. In 2001 is hele gebouw gerenoveerd, waarbij o.a. de buitenkozijnen zijn vervangen door kunststofkozijnen en voorzien van isolerende beglazing. De appartementen zijn voorzien van CV installaties en de dakbedekking is geheel vernieuwd. Vloeren in de woning zijn van beton en door de hele woning voorzien van laminaat. Scheidingsmuren van steens materiaal, geheel strak afgewerkt met glasvezelbehang in neutrale kleurstelling. Isolatie: De woning is grotendeels geïsoleerd. Onderhoud: binnen: goed, buiten: goed Algemeen: Instapklare woning! Indeling Leefruimte: 80 m² Inhoud: 280 m³ Aantal kamers: 4 kamers (3 slaapkamers) Perceeloppervlakte: Voorzieningen: ADSL geschikt, Aangesloten op openbaar riool, CAI, Dubbele beglazing, Electra: 220 volt, Gas, Telefoonaansluiting (analoog), Verwarming middels CV (eigendom), Water

5 Energie Energielabel: Buitenom Ligging: Parkeergelegenheid: Overige informatie Onderzoeksplicht: Uitnodiging: Niet verplicht. Deze woning is gelegen in de Wijk Lemmerweg op korte afstand van het centrum van Sneek. Voor het gebouw ruim voldoende parkeergelegheid. Een koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die van hem van belang (kunnen) zijn, zoals bestemmingsplannen, bouwverordeningen, streekplannen, e.d. De bovenvermelde informatie moet worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg en dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een overeenkomst tot stand is gekomen. Een overeenkomst komt niet eerder tot stand nadat over alle relevante zaken en voorbehouden overeenstemming is bereikt. Mochten er in bovenvermelde informatie onjuistheden worden geconstateerd of gegevens ontbreken dan kunnen daaraan geen rechten of aanspraken worden ontleend. Financieel Deze woning kunt u veilig, verantwoord en voordelig financieren met de Nationale Hypotheek Garantie? Vraag uw bank of financier voor meer informatie of kijk op Germ Wijnia Vastgoed werkt samen met lokaal gewortelde bankinstellingen en gerenommeerde - gecertificeerde - tussenpersonen, die zich laten leiden door voor u belangrijke zaken uit uw persoonlijke en bedrijfsmatige levenssfeer. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

6 Fotopagina( s)

7

8 Kadastrale kaart: (niet op schaal)

9 Meer interesse? Wij verzorgen graag een bezichtiging van dit object. Ook is een gratis en vrijblijvende waarde indicatie van uw eigen woning mogelijk. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Germ Wijnia Vastgoed Douwestrjitte JC Oppenhuizen Telefoon: Fax: info@germwijnia.nl Website: Disclaimer: met deze informatie proberen wij u een goed beeld te geven van deze woning. De informatie is echter niet bedoeld als bouwkundig rapport. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

10 Belangrijke informatie bij deze brochure Namens de opdrachtgever danken wij u voor de getoonde belangstelling voor dit object. Alle informatie wordt strikt vrijblijvend door Germ Wijnia bv en opdrachtgever verstrekt en dient te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De gegevens die u aantreft in deze brochure zijn met de grootste zorg en zorgvuldigheid samengesteld. Toch is het mogelijk dat de informatie enigszins afwijkt van de werkelijkheid. Eventuele tekeningen of foto s geven slechts globaal de situatie ter plaatse weer en aan de afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend. Wij hechten er veel waarde aan u van te voren te wijzen op uw rechten. Het is verstandig als u onderstaande punten even rustig doorneemt. Ondanks deze zorgvuldigheid heeft u als koper ook uw eigen onderzoeksplicht. Derhalve vragen wij u, indien u er waarde aan hecht, ook uit eigen beweging bepaalde zaken zelf te onderzoeken of te laten onderzoeken door uw eigen adviseur, makelaar of bouwkundige. Uiteraard kunt u diverse instanties daarvoor aanspreken, waaronder Het Kadaster, De Gemeente, De Nutsbedrijven of bouwkundige adviesbureaus. De kandidaat-koper wordt indien gewenst in de gelegenheid gesteld, op zijn/haar kosten, tot het doen laten uitvoeren van een NEN 5740 bodem- of grondonderzoek. In een onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Verkoper is gevrijwaard van alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (transactieprijs, ontbindende voorwaarden) maar ook over details (zoals oplevering, roerende zaken etc.) overeenstemming is bereikt. Indien dit in de onderhandelingen is afgesproken, zal een eventueel door de koper te maken voorbehoud (zoals voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen, hypotheek, Nationale Hypotheek Garantie) in de koopovereenkomst met een maximale termijn van 3 weken worden opgenomen (tenzij anders wordt overeengekomen). Behoudens de gemaakte afspraken gelden standaard regels, zoals deze voorkomen in de modelkoopakte opgesteld door de Vereniging Bemiddelaars Onroerend Goed (VBO). Indien een koop tot stand zal in de koopovereenkomst worden opgenomen dat door de koper een waarborgsom (of bankgarantie) verschuldigd is ter hoogte van 10% van de koopsom, welke dient te worden voldaan aan de behandelend notaris.

11 Tevens kan in de koopovereenkomst een algemene ouderdomsclausule worden opgenomen, waarin staat dat de koper bekend is dat de woning meer dan X jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij een nieuwe woningen en dat geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal of bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van de koper komt. Indien de woning via Germ Wijnia bv wordt gekocht komt er slechts een koop tot stand nadat zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend. Indien niet binnen 10 werkdagen na de in deze koopovereenkomst genoemde datum een door beide partijen getekende koopovereenkomst door Germ Wijnia bv is ontvangen, wordt de overeenkomst geacht niet tot stand te zijn gekomen. Vanzelfsprekend is de verkoper zeer benieuwd naar uw oordeel. Wij zouden het daarom zeer op prijs stellen om zo spoedig mogelijk een reactie, zowel positief als negatief, van u te mogen ontvangen.

12 Het kopen van een huis De woning die u met ons heeft bezichtigd voldeed aan uw wensen? Ja Heeft u uw financiële mogelijkheden al in kaart gebracht? Ja Wilt u een bod uitbrengen? Ja BIEDEN Nee Nee Nee Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan brengen wij de verkoper hiervan op de hoogte. Middels een vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning krijgt u snel aan beeld van uw financiële mogelijkheden. Hiervoor maakt u me ons geheel vrijblijvend een afspraak. ZOEKOPDRACHT Maak ons uw wensen duidelijk kenbaar, zodat wij samen met u de zoektocht naar een geschikte woning kunnen voortzetten. Als u een mondeling of schriftelijk bod uitbrengt, moet u zich goed realiseren dat het bod bindend is als het door de verkoper wordt geaccepteerd. Betrek bij uw bod ook facturen als transportdatum, Nationale Hypotheek Garantie, ontbindende voorwaarden en eventueel over te nemen roerende zaken. ONDERHANDELINGEN Is uw bod geaccepteerd Ja KOOPOVEREENKOMST HYPOTHEEK WAARBORGSOM AKTE VAN LEVERING Vertel ons wat het bod voor de woning is. Wij bespreken dit met de verkopende partij. Wordt uw bod niet geaccepteerd, dan volgt in de meeste gevallen een onderhandeling. Nee Nu volgt het opstellen van de koopovereenkomst, die na ondertekening naar de notaris wordt gestuurd. Vanaf het moment dat de koopovereenkomst door beide partijen is ondertekend geldt echter nog de (wettelijke) bedenktijd. Gedurende deze dagen kan de koper nog afzien van de koop. Via uw hypotheekadviseur wordt de hypotheek aangevraagd. Indien noodzakelijk worden tevens een bankgarantie, overbruggingskrediet en/of taxatie verzorgd. Voor de aanvraag van een hypotheek kunt u vrijblijvend bij ons een afspraak maken. Indien van toepassing, dient u enkele dagen na het vervallen van de ontbindende voorwaarden de waarborgsom te storten of een bankgarantie te deponeren (bij de notaris) U ontvangt van de notaris een conceptakte en de nota van afrekening. U krijgt tevens een uitnodiging van de notaris om met de verkopende partij de transportakte te komen ondertekenen.

13 Algemeen Ten aanzien van de eventuele verkoop van uw eigen woning of bedrijfspand kunt u uiteraard ook gebruik maken van de dienstverlening van ons kantoor. Indien gewenst geven wij u kosteloos en vrijblijvend een waarde-indicatie en kunnen wij bij u thuis de voordelen van onze dienstverlening met u bespreken. Het originele informatieformulier en de bouwkundige keuring (indien aanwezig) zijn ter inzage op ons kantoor Deze aanbieding is geheel vrijblijvend. In de onderhandelingen wordt er altijd van uitgegaan dat koper na het verstrijken van de datum van ontbindende voorwaarden een zekerheidsstelling bankgarantie/ waarborgsom), te weten 10% van de koopsom, bij de notaris zal deponeren. Koopovereenkomsten voor woningen worden vastgelegd in een model koopovereenkomst voor bestaande eengezinswoning of appartement (Model juni 2004) vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Koopovereenkomsten voor bedrijfs onroerend goed worden vastgelegd in een model koopovereenkomst voor bestaand Bedrijfs Onroerend Goed (Model 2000) vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Huurovereenkomsten voor bedrijfs onroerend goed worden vastgelegd in een model huurovereenkomst voor bestaand Bedrijfs Onroerend Goed (Model 2003) vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) Aan de samenstelling van deze brochure is uiterste zorg besteed, desondanks kunnen er op vermelde gegevens en tekeningen geen aanspraken worden verleend.

14 Aangenaam Germ Wijnia Vastgoed heeft sinds haar oprichting in 2001 een sterke groei doorgemaakt. Begonnen als bemiddelaar in agrarisch onroerend goed heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround makelaarskantoor waar men terecht kan voor woning-, agrarische- en bedrijfs makelaardij. Germ Wijnia Vastgoed is realistisch en werkt aantoonbaar anders. Korte en directe lijnen, rechtstreeks contact en de zaken niet mooier voorspiegelen dan ze zijn. De deskundigheid van Germ Wijnia Vastgoed is voor vele partijen interessant. Onze activiteiten behelzen onder andere: Woning- en Bedrijfsmakelaardij Germ Wijnia Vastgoed is met de woning- en bedrijfsmakelaardij actief in de regio Sneek en Zuidwest Friesland. De werkzaamheden van de makelaardij omvatten onder andere: Bemiddeling in de aan- en verkoop van woningen Bemiddeling in de aan- en verkoop en de aan- en verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed Taxaties en waardebepalingen van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed Beheer van onroerend goed. Agrarische makelaardij De makelaardij richt zich voor agrarisch onroerend goed op geheel Noord Nederland. Germ Wijnia Vastgoed kan u derhalve behulpzaam zijn bij bemiddeling, advisering en begeleiding: In de aan- en verkoop van veehouderij bedrijven, percelen grond en productierechten (melkquotum, varkensrechten, pluimveerechten) In het verplaatsen van een veehouderijbedrijf; Aangaande het verwaarden van toekomstige woningbouw of industriegrond Bij onteigening en pacht Bij het maken van taxaties. VBO Makelaar Germ Wijnia Vastgoed is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO), de branchevereniging voor deskundige, betrouwbare maar vooral nuchtere makelaars. Meer informatie over de VBO vind u op VastgoedCert Gecertificeerd Germ Wijnia Vastgoed is VastgoedCert gecertificeerd, hét kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs. Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de bedragen die bij de aan- en verkoop van onroerend goed komen kijken. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat makelaars en taxateurs in onroerende zaken certificeert en registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Bij VastgoedCert zijn ruim makelaars en taxateurs gecertificeerd en geregistreerd. Bij VastgoedCert aangesloten brancheorganisaties zijn NVM, LMV, NVR en RVT.

15 Aanvullende informatie: Schriftelijke koopovereenkomst De koop van een woning of appartement moet door een consument schriftelijk worden aangegaan. Onder een consument wordt een persoon verstaan die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf. Een mondelinge overeenkomst is niet meer rechtsgelding. Dit geldt ook voor de koop aannemingsovereenkomst van een nieuwbouwwoning. Koopakte inschrijven bij het kadaster Behalve de bedenktijd wordt de consument ook beter beschermd doordat de koopovereenkomst ingeschreven kan worden in de openbare registers voor registergoederen. Deze registers worden gehouden door het kadaster. Vanaf de inschrijving is de koper beter beschermd tegen bijvoorbeeld levering van de woning door de verkoper aan een hogere bieder, faillissement van de verkoper en beslag op de woning. De werking van de inschrijving is beperkt tot zes maanden. Nadat deze zes maanden zijn verstreken kan gedurende zes maanden geen koop van hetzelfde onroerende goed tussen dezelfde koper en verkoper worden ingeschreven. Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen of wilt u een toelichting? Wij nemen graag de tijd voor u.

16

Sneek Zeilmakerstraat 13 b

Sneek Zeilmakerstraat 13 b Sneek Zeilmakerstraat 13 b Te Huur Vraagprijs per m² 45,00 per jaar Op bedrijventerrein de Hemmen te Sneek bieden wij namens opdrachtgever deze keurige bedrijfshal van ca. 330 m² met inpandig kantoor te

Nadere informatie

Sneek Kleinzand 29. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Sneek Kleinzand 29. Te Koop Vraagprijs ,- k.k. Sneek Kleinzand 29 Te Koop Vraagprijs 229.000,- k.k. Sneek, Kleinzand 29 Op prachtige locatie, direct tegen het winkelcentrum en tegenover het Fries Scheepvaartmuseum ligt dit in 1680 opgetrokken bedrijfspand

Nadere informatie

Riperwei 78 Tijnje MIJNBUITENPLAATS.NL. Tijnje

Riperwei 78 Tijnje MIJNBUITENPLAATS.NL. Tijnje Riperwei 78 Riperwei 78 Kenmerken Woonoppervlakte: 233m² Inhoud: 1506m³ Perceelgrootte: 3770m² Bouwjaar: 1933 Aantal slaapkamers: 3 Aantal badkamers: 2 Verwarming: CV Intergas 2012 Isolatie: Volledige

Nadere informatie

Heeg Lytshuzen 37. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Heeg Lytshuzen 37. Te Koop Vraagprijs ,- k.k. Heeg Lytshuzen 37 Te Koop Vraagprijs 249.500,- k.k. Heeg, Lytshuzen 37 Wie wil dit niet? Woonboerderijtje, loods en een perceel weiland landelijk gelegen in het hart van watersportend Friesland. In Heeg

Nadere informatie

Baard Dekemawei 15. Te Koop Vraagprijs 595.000,- k.k.

Baard Dekemawei 15. Te Koop Vraagprijs 595.000,- k.k. Baard Dekemawei 15 Te Koop Vraagprijs 595.000,- k.k. Landelijk gelegen maar toch direct bij alle uitvalswegen en basisvoorzieningen staat dit vrijstaande woonhuis met 3 grote loodsen en perceel weiland

Nadere informatie

Nije Buorren 4 - Wjelsryp

Nije Buorren 4 - Wjelsryp Makelaardij Hoekstra Westersingel 32 8601 EN SNEEK Tel: 0515430006 E-mail: sneek@makelaardijhoekstra.nl Website: www.makelaardijhoekstra.nl Nije Buorren 4 - Wjelsryp Vraagprijs 299.000,- k.k. Omschrijving

Nadere informatie

Doniaga Wielwei 25. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Doniaga Wielwei 25. Te Koop Vraagprijs ,- k.k. Doniaga Wielwei 25 Te Koop Vraagprijs 629.000,- k.k. Woonboerderij met half-vrijstaande ligboxenstal, perceel weiland en perceel water ontsloten op het Tjeukemeer! Totaal bijna 8 ha. groot! Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Leeuwerikstraat 10O 8917EG Leeuwarden. Bosma de Witte makelaars Zuiderplein AN Leeuwarden

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Leeuwerikstraat 10O 8917EG Leeuwarden. Bosma de Witte makelaars Zuiderplein AN Leeuwarden TE KOOP Leeuwerikstraat 10O 8917EG Leeuwarden Bosma de Witte makelaars Zuiderplein 31 8911AN Leeuwarden T. 058-2160500 E. info@bosmadewitte.nl W. www.bosmadewitte.nl Vraagprijs 310.000 k.k. ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Herderstraat 2 te Jisp

Herderstraat 2 te Jisp Herderstraat 2 te Jisp Herderstraat 2 te Jisp Vraagprijs 225.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt

Nadere informatie

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Westlandgracht 177 huis Amsterdam Westlandgracht 177 huis Amsterdam Vraagprijs 285.000,-- k.k. Pied-a-terre Prachtige en recent volledig gerenoveerde 3-kamer benedenwoning (ca. 60 m²) op eigen grond met heerlijke royale achtertuin (65

Nadere informatie

Nieuwe Krim 38 - Coevorden

Nieuwe Krim 38 - Coevorden Vraagprijs 265.000,-- k.k. Lamberink Garantiemakelaars Lage Doelen 10 7772 BL Hardenberg Tel: 0523-270174 Fax: 0523-270175 Omschrijving Nieuwe Krim 38 - Coevorden In landelijke omgeving gelegen vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP Beukenlaan 83, Borculo

TE KOOP Beukenlaan 83, Borculo TE KOOP Beukenlaan 83, Borculo Wat een verrassende ruimte heeft deze woning te bieden! Wat een geweldig leuke en lichte tussenwoning gelegen aan een woonerf en nabij scholen, winkels en sportvoorzieningen.

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Ceintuurbaan 33 te Huizen Vraagprijs 395.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject VOOR-OORLOGSE

Nadere informatie

Ypk fan der Fearwei 93 te LEEUWARDEN

Ypk fan der Fearwei 93 te LEEUWARDEN Ypk fan der Fearwei 93 te LEEUWARDEN Zuiderplein 31, 8911AN Leeuwarden Telefoon: 058-2160500 Fax: 058-2160400 E-mail: info@bosmadewitte.nl Internet: http://www.bosmadewitte.nl VOORWOORD: Namens opdrachtgever

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Donizettilaan 24 Apeldoorn Aan een rustige straat, nabij het Schubertplein gelegen tussenwoning met stenen berging en tuin op het zuiden.

Nadere informatie

TE KOOP. Lijsterbesstraat 57, Borculo. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234 m² Bouwjaar 1979

TE KOOP. Lijsterbesstraat 57, Borculo. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234 m² Bouwjaar 1979 TE KOOP Lijsterbesstraat 57, Borculo met maar liefst 5 slaapkamers, een open keuken en een ruime tuin gelegen op het noordwesten. Vraagprijs 187.500,-- k.k. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234

Nadere informatie

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k.

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k. Schaarweg 6 te Huizen Vraagprijs 235.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Tekeningen Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject RUIME

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht

TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht Dit ruime, lichte, drie kamerappartement van ca. 67

Nadere informatie

Vraagprijs 124.000,-- k.k.

Vraagprijs 124.000,-- k.k. KERKRADE BIRGITTA-GRACHT 32 Kindvriendelijke woonwijk Perfecte staat van onderhoud Onderhoudsvriendelijke woning Instapklaar Nieuwe kozijnen 4 Slaapkamers Vraagprijs 124.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

TE KOOP Bulten 34, Groenlo

TE KOOP Bulten 34, Groenlo TE KOOP Bulten 34, Groenlo 3 kamerappartement met berging op de begane grond. Vraagprijs 24.500,-- k.k. Servicekosten er mnd. Afkoopsom VvE tm 2022,-- Gebruiksoppervlakte 65 m² Bouwjaar 1997 OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Dorpsstraat 362 te Wormer

Dorpsstraat 362 te Wormer Dorpsstraat 362 te Wormer Dorpsstraat 362 te Wormer Vraagprijs 275.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Verkoopbrochure Heemskerckstraat 7, Zwolle.

Verkoopbrochure Heemskerckstraat 7, Zwolle. Verkoopbrochure Heemskerckstraat 7, Zwolle. 184.000,- K.K. Pagina 1 Informatiebrief bij verkoopprocedure van Heemskerckstraat 7, Zwolle Geachte heer/mevrouw, Met deze brochure willen wij u zo zorgvuldig

Nadere informatie

Westzijde 211 D te Zaandam

Westzijde 211 D te Zaandam Westzijde 211 D te Zaandam Westzijde 211 D te Zaandam Vraagprijs 184.500,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Sneek. 1e Woudstraat 39

Sneek. 1e Woudstraat 39 Sneek 1e Woudstraat 39 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De

Nadere informatie

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper.

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper. Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda Vraagprijs 124.500,00 kosten koper www.langegroenendaal106b.nl Omschrijving Schitterend gelegen 2 kamer appartement op de tweede verdieping in het historische centrum

Nadere informatie

Schoolstraat Drachten

Schoolstraat Drachten Schoolstraat 1 12 - Drachten Vraagprijs: 99.500,-- k.k. De Vries Makelaars, Burgemeester Wuiteweg 52, 9203 KL Drachten. Tel 0512-512 123 Omschrijving Schoolstraat 1 12 - Drachten Dit sfeervolle en nette

Nadere informatie

Barentszstraat. Lisse18

Barentszstraat. Lisse18 Barentszstraat Lisse18 www.heemborgh.nl 3 www.heemborgh.nl 5 www.heemborgh.nl 7 www.heemborgh.nl Lisse, Barentszstraat 18 Op een zeer geliefde locatie dicht bij het centrum van Lisse staat deze eengezinswoning,

Nadere informatie

Kerkstraat 156 te Oostzaan

Kerkstraat 156 te Oostzaan Kerkstraat 156 te Oostzaan Kerkstraat 156 te Oostzaan Koopsom 199.000-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. BAEXEM TIENDENHOF 8 Rustige ligging met vrij uitzicht Royale en instapklare woning Ideale starterswoning Goedkoper dan huren Lage maandelijkse energielasten Eventueel met garage Vraagprijs 105.000,-- k.k.

Nadere informatie

Kapelaanstraat 78 - Maastricht Vraagprijs ,- k.k.

Kapelaanstraat 78 - Maastricht Vraagprijs ,- k.k. Kapelaanstraat 78 - Maastricht Vraagprijs 145.000,- k.k. Omschrijving Rustig gelegen in de Maastrichtse woonwijk Itteren op een perceel van maar liefst 548m2, deze sfeervolle hoekwoning. Deze woning is

Nadere informatie

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Grevenbichtstraat 20 TILBURG Grevenbichtstraat 20 TILBURG Vraagprijs 219.000,00 kosten koper Grevenbichtstraat 20 te Tilburg Leuke tussenwoning met erker aan de voorzijde en opbouw op de 1e verdieping, waardoor op de 1e verdieping

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Ruime hoekwoning met carport en vrijstaande stenen berging, parkeerplaats en een ruime tuin op het westen.

Nadere informatie

Van Brakelplein 37 A, Groningen

Van Brakelplein 37 A, Groningen Van Brakelplein 37 A, Groningen Uiterst sfeervolle en gemoderniseerde bovenwoning met prachtig vrij uitzicht over de vijver. De woning is op 5 fietsminuten gelegen van de Groninger binnenstad, het stadspark

Nadere informatie

Atalanta 38 te Krommenie

Atalanta 38 te Krommenie Atalanta 38 te Krommenie Atalanta 38 te Krommenie Vraagprijs 298.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Ferwerda Joure Polderboskdyk ZJ JOURE Tel: Fax: Vraagprijs ,= k.k. De Vriehof 11-Rohel

Ferwerda Joure Polderboskdyk ZJ JOURE Tel: Fax: Vraagprijs ,= k.k. De Vriehof 11-Rohel De Vriehof 11 - Rohel Vraagprijs 32.500,= k.k. Omschrijving Vrijstaand recreatie-object met carport en blokhut, op een perceel eigen grond ter grootte van 360 m², gelegen op het recreatieterrein "De Vriehof",

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. ROERMOND ABDIS ELISABETHSTRAAT 1 Instapklare woning met garage In kindvriendelijke wijk Hammerveld Prachtige keuken met alle apparatuur Mooi aangelegde tuin 4 Slaapkamers Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Zomerkade 136 te Huizen

Zomerkade 136 te Huizen Zomerkade 136 te Huizen Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Plattegrondtekeningen Bijlagen Bijlagen: Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject APPARTEMENT DIREKT AAN HET GOOIMEER Zoekt

Nadere informatie

Plataanstraat 15 Enschede

Plataanstraat 15 Enschede Plataanstraat 15 Enschede Objectomschrijving In woonwijk Stadsveld gelegen goed onderhouden helft van dubbele erkerwoning. De woning beschikt over een vrijstaande stenen garage met bergzolder achter op

Nadere informatie

Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k.

Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k. Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Ideale starterswoning gelegen op een hoek in de kindvrriendelijke wijk Amby met drie slaapkamers, doorzonwoonkamer, gesloten keuken

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SCHEPEN FABRITIUSSTRAAT 21 Volledig onderkelderd tussenliggend woonhuis Aan een rustig woonerf gelegen 3 Slaapkamers Vaste trap naar tweede verdieping Mooi uitzicht aan de achterzijde Eigen achteringang

Nadere informatie

Woningpresentatie. Bartolottilaan 1 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM

Woningpresentatie. Bartolottilaan 1 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM Woningpresentatie Bartolottilaan 1 SOEST Torenstraat 47 3764 CL SOEST 035 601 53 60 soest@deelen.nl www.deelen.nl Lid NVM Kenmerken Bouwjaar : 1934 Woonoppervlak : 132 m² Inhoud : 561 m³ Perceeloppervlak

Nadere informatie

Noorderstraat 31 - Groningen

Noorderstraat 31 - Groningen - Vraagprijs 244.000,= k.k. Omschrijving - Vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage gelegen op 464m2 eigen grond, voorzien van royale woonkamer met open woonkeuken voorzien van 3 slaapkamers. De globale

Nadere informatie

TE KOOP. Gedempte Pol Sneek. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Gedempte Pol Sneek. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 235.000,- k.k. Een ideale kans om comfortabel in de binnenstad te wonen met daarbij de verhuurinkomsten van de winkel! Dit gemoderniseerde woon-/winkelpand ligt midden in het levendige

Nadere informatie

Sneek. Morrahemstraat 52

Sneek. Morrahemstraat 52 Sneek Morrahemstraat 52 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De

Nadere informatie

Vraagprijs 239.000,-- k.k.

Vraagprijs 239.000,-- k.k. SWALMEN RIJKSWEG NOORD 29 Winkelpand met bovenwoning recentelijk gerenoveerd Winkelruimte 47m² en opslagruimte 66 m² Luxe opstelling en badkamer Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan doorgaande

Nadere informatie

Roermond Henri Tijssenstraat 60

Roermond Henri Tijssenstraat 60 ALGEMEEN: Wij bieden u deze gerenoveerde woning te koop aan gelegen aan de rand van het centrum van Roermond in de woonomgeving eigen haard. Het station en de winkelstad zijn op loopafstand bereikbaar.

Nadere informatie

Korenakker 31, 2743 ER, Waddinxveen

Korenakker 31, 2743 ER, Waddinxveen Korenakker 31, 2743 ER, Waddinxveen Vraagprijs 189.500,00 kosten koper Omschrijving In de wijk Zuidplas gelegen goed onderhouden hoekwoning. Deze in 1984 gebouwde woning is gesitueerd in een kinderrijke

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Meidoornlaan 8

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Meidoornlaan 8 INFORMATIEBROCHURE Nieuw-Buinen, Meidoornlaan 8 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51

INFORMATIEBROCHURE. 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51 INFORMATIEBROCHURE 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht

Nadere informatie

Learmole 10 Workum ,- k.k.

Learmole 10 Workum ,- k.k. Learmole 10 Workum 169.500,- k.k. Learmole 10. 8711 EL, Workum Wauw, deze super strakke recent gemoderniseerde tussenwoning is zeer geschikt voor starters! De woning heeft recent een nieuwe keuken met

Nadere informatie

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k.

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Omschrijving Leuk grotendeels gerenoveerd 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping boven het winkelcentrum van de wijk Belfort.

Nadere informatie

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN Vraagprijs 850.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een prachtige locatie gelegen vrijstaand, rietgedekt landhuis omringd door 13 hectare eigen natuurgebied (bos, heide, vennen)

Nadere informatie

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k.

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k. Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: 139.500,00 k.k. Omschrijving Goed onderhouden instapklare starterswoning gelegen in een verkeersluwe straat in de directe nabijheid van een ruime groenvoorziening, het

Nadere informatie

Woningpresentatie. Van Mecklenburglaan 30 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM

Woningpresentatie. Van Mecklenburglaan 30 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM Woningpresentatie Van Mecklenburglaan 30 SOEST Torenstraat 47 3764 CL SOEST 035 601 53 60 soest@deelen.nl www.deelen.nl Lid NVM Kenmerken Bouwjaar : 1974 Woonoppervlak : 124 m² Inhoud : 476 m³ Perceeloppervlak

Nadere informatie

Reyckenborg 39-B - Maastricht Vraagprijs 95.000,- k.k.

Reyckenborg 39-B - Maastricht Vraagprijs 95.000,- k.k. Reyckenborg 39-B - Maastricht Vraagprijs 95.000,- k.k. Omschrijving In een rustige straat gelegen een leuk appartement met twee slaapkamers, woonkamer met aansluitend een balkon, ruime zolderverdieping

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Objectadres: Kornet 9 Plaats: SOEST

INFORMATIEBROCHURE. Objectadres: Kornet 9 Plaats: SOEST INFORMATIEBROCHURE Objectadres: Kornet 9 Plaats: SOEST VOORWOORD Mede namens de verkopers danken wij u hartelijk voor uw interesse in deze woning. Via dit boekje willen wij u een eerste beeld van de woning

Nadere informatie

Gravestein 35, 2804 GS Gouda

Gravestein 35, 2804 GS Gouda Gravestein 35, 2804 GS Gouda Vraagprijs 205.000,00 kosten koper In rustige gewilde Steinenwijk gelegen 5 kamer tussenwoning met een voortuin en een ca. 10 meter diepe op het oosten gelegen achtertuin met

Nadere informatie

Geachte belangstellende,

Geachte belangstellende, Jan Dirks oord 30 Den Burg Geachte belangstellende, Kwaliteit, service en klantgericht zijn, dat is wat u mag verwachten van uw makelaar. Dat is dan ook waar wij voor staan. Samen met de opdrachtgever

Nadere informatie

Oost-Dorsch 144 te Zaandam

Oost-Dorsch 144 te Zaandam Oost-Dorsch 144 te Zaandam Oostdorsch 144 te Zaandam Vraagprijs 139.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer

Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer Vraagprijs 217.000,00 kosten koper Omschrijving Bent u op zoek naar ruime 6-kamer eengezinswoning met vrij gelegen achtertuin op het zuid/oosten, een tweede verdieping met

Nadere informatie

EREPRIJS 5 8265 GP KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

EREPRIJS 5 8265 GP KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 EREPRIJS 5 8265 GP KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 EREPRIJS 5, KAMPEN Zeer onderhoudsvriendelijke eengezinswoning voorzien van een riante

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. BURGUM, IIKMOUNEWEI 8A VRAAGPRIJS 225.000,= K.K. Op goede en fraaie hoeklocatie, op steenworp afstand van het centrum bevindt zich deze vrijstaande semi-bungalow met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane

Nadere informatie

HOFSTRAAT 75 8261 BX KAMPEN

HOFSTRAAT 75 8261 BX KAMPEN HOFSTRAAT 75 8261 BX KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 HOFSTRAAT 75, KAMPEN In het hart van het historische centrum van Kampen. Verrassend ruime

Nadere informatie

Woningpresentatie. Pieter de Molijnlaan 7 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM

Woningpresentatie. Pieter de Molijnlaan 7 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM Woningpresentatie Pieter de Molijnlaan 7 SOEST Torenstraat 47 3764 CL SOEST 035 601 53 60 soest@deelen.nl www.deelen.nl Lid NVM Kenmerken Bouwjaar : 2017 Woonoppervlak : 135 m² Inhoud : 467 m³ Perceeloppervlak

Nadere informatie

Rietschoot 145 te Oostzaan

Rietschoot 145 te Oostzaan Rietschoot 145 te Oostzaan Rietschoot 145 te Oostzaan Vraagprijs 375.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Blaauwhoflaan 48 Joure ,- k.k.

Blaauwhoflaan 48 Joure ,- k.k. Blaauwhoflaan 48 Joure 239.000,- k.k. Blaauwhoflaan 48. 8501 EN, Joure Deze goed onderhouden vrijstaande bungalow met ruime garage is ideaal voor senioren. De gehele woning is gelijkvloers met woonkamer,

Nadere informatie

TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede /

TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede / TE KOOP Abraham Strickstraat 28 7521 EV Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl Een jaren 30 woning Voorliefde voor een jaren 30 woning? En zin om een

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SINT JANSTRAAT 20 In hartje stad gelegen Charmante tussenwoning Speelse indeling Ideaal voor de starter Op 2 minuten loopafstand van de Markt en Designer Outlet Center Vraagprijs 129.000,-- k.k.

Nadere informatie

Zuideinde te Oostzaan

Zuideinde te Oostzaan Zuideinde 156-158 te Oostzaan Zuideinde 156-158 te Oostzaan Vraagprijs 485.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

VERLENGDE WILHELMINASTRAAT XP HOENSBROEK

VERLENGDE WILHELMINASTRAAT XP HOENSBROEK VERLENGDE WILHELMINASTRAAT 6 6431XP HOENSBROEK VRAAGPRIJS 279.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Op loopafstand

Nadere informatie

Spinnersweg 4 Overdinkel

Spinnersweg 4 Overdinkel Spinnersweg 4 Overdinkel Objectomschrijving Starters opgelet. Rustig gelegen uitgebouwde karakteristieke dertiger jarenhelft van een dubbel woonhuis met ruime woonkamer en eigen parkeerplaats voor 2 auto

Nadere informatie

Oost-Dorsch 139 te Zaandam

Oost-Dorsch 139 te Zaandam Oost-Dorsch 139 te Zaandam Oostdorsch 139 te Zaandam Vraagprijs 139.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Ruigenburg 9, 2804 VL, Gouda

Ruigenburg 9, 2804 VL, Gouda Ruigenburg 9, 2804 VL, Gouda Vraagprijs 95.000,00 kosten koper In gewilde woonwijk gelegen 2 kamer appartement op begane grond met voortuin. Het is mogelijk om tegen een aantrekkelijke meerprijs een zogenaamd

Nadere informatie

Dorpsdijk 186 te Rhoon

Dorpsdijk 186 te Rhoon Dorpsdijk 186 te Rhoon Deze aanbieding is een uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden. Op loopafstand van de gezellige dorpskern van Rhoon vindt u

Nadere informatie

SPOORWEGJE 11 HEINKENSZAND

SPOORWEGJE 11 HEINKENSZAND SPOORWEGJE 11 HEINKENSZAND Vraagprijs 159.000,- k.k. Dit is een buitenkans voor mensen die een klusproject niet uit de weg gaan. De woning is landelijk gelegen aan het Spoorwegje onder de rook van Heinkenszand.

Nadere informatie

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k. Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs 122.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Schiedamseweg 142 d - Rotterdam Aan de gezellige winkelstraat Schiedamseweg en het historisch Delfshaven bieden wij

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Buinerveen, Zuiderstraat 1 A

INFORMATIEBROCHURE. Buinerveen, Zuiderstraat 1 A INFORMATIEBROCHURE Buinerveen, Zuiderstraat 1 A Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Jaspersstraat 39 te Zaandam

Jaspersstraat 39 te Zaandam Jaspersstraat 39 te Zaandam Jaspersstraat 39 te Zaandam Vraagprijs 129.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Ferwerda Joure Polderboskdyk ZJ JOURE Tel: Fax: Vraagprijs ,= k.k. It Noard 103-Broek

Ferwerda Joure Polderboskdyk ZJ JOURE Tel: Fax: Vraagprijs ,= k.k. It Noard 103-Broek It Noard 103 - Broek Vraagprijs 79.000,= k.k. Omschrijving Helft van dubbel woonhuis met aangebouwde bijkeuken/entree, houten schuurtje, erf, tuin en verder toebehoren. Grondoppervlak 180 m² Indeling begane

Nadere informatie

Kerkstraat 191 A te Oostzaan

Kerkstraat 191 A te Oostzaan Kerkstraat 191 A te Oostzaan Kerkstraat 191 A te Oostzaan Vraagprijs 275.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT Voormalig 4-kamer appartement op de bovenste woonlaag met berging op de begane grond. In "Transwijk" nabij de uitvalswegen, tram en het park Transwijk gelegen voormalig vierkamer appartement van ca. 68

Nadere informatie

Schokkerlaan 5 te Zaandam

Schokkerlaan 5 te Zaandam Schokkerlaan 5 te Zaandam Schokkerlaan 5 te Zaandam Vraagprijs 275.000-- k.k. (incl. garage) Vraagprijs extra garage 22.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij

Nadere informatie

Maasbracht Brachterveld 1

Maasbracht Brachterveld 1 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING MET GEZELLIGE PATIOTUIN! ALGEMEEN: Gelegen in een rustige mooie woonwijk bieden wij u deze mooie half vrijstaande hoekwoning met garage en 2 badkamers te koop aan. De woning

Nadere informatie

Noorderstationsstraat 6 a te Groningen

Noorderstationsstraat 6 a te Groningen Noorderstationsstraat 6 a te Groningen Heeft u vragen? Bel 050-8533733 of kijk op www.pandomo.nl Omschrijving Prachtige STUDIO gelegen in een fantastisch pand dat gebouwd is aan de rand van het Noorderplantsoen

Nadere informatie

Hoofdstraat 92 Overdinkel

Hoofdstraat 92 Overdinkel Hoofdstraat 92 Overdinkel WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Aan drukke doorgaande weg in de Dorpskern gelegen

Nadere informatie

Bennekom Johan van Hoekelumlaan 4

Bennekom Johan van Hoekelumlaan 4 Bennekom Johan van Hoekelumlaan 4 Moderne, uitgebouwde, nieuwbouw TWEE ONDER EEN KAPWONING Ruime, uitgebouwde keuken met kookeiland en openslaande deuren Woonkamer aan de voorzijde Drie slaapkamers met

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k.

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k. Vraagprijs 279.500,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving INRUIL BESPREEKBAAR! Vraag

Nadere informatie

De Streek 95 Terwispel

De Streek 95 Terwispel De Streek 95 Verrassend en gerieflijk De Streek 95 Verrassend en gerieflijk Verrassend, dat is absoluut van toepassing op dit huis uit 1920, met moderne aanbouw uit 2000. De van oorsprong eenvoudige woning

Nadere informatie