Heeg Lytshuzen 37. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heeg Lytshuzen 37. Te Koop Vraagprijs ,- k.k."

Transcriptie

1 Heeg Lytshuzen 37 Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

2 Heeg, Lytshuzen 37 Wie wil dit niet? Woonboerderijtje, loods en een perceel weiland landelijk gelegen in het hart van watersportend Friesland. In Heeg staat deze mooie woonboerderij met garage, loods en perceel weiland op totaal ca m². Met recht een mogelijkheid voor de paardenhouder of hobbyboer, maar ook voor degene die een kavel met opstallen zoekt voor verplaatsing en nieuwbouw. Met een tweetal slaapkamers en de badkamer op de begane grond is deze woning zeker als "levensloop bestendig" aan te merken. De woning dient gemoderniseerd te worden. Gezien de stand en de vorm van het perceel leent dit object zich ook zeer zeker voor verplaatsing en nieuwbouw. Indeling Begane grond: Entree, hal met meterkast. Woonkamer met balkenplafond, woonkeuken (met eenvoudige keukeninrichting), kelder en doorloop naar bijkeuken. Vanuit hal tevens toegang tot een ruime slaapkamer welke een eigen toegang heeft tot de eenvoudige badkamer (met douche, wastafel en wasmachine aansluiting). De 2e slaapkamer / kantoor op de begane grond bevind zich aan de achterzijde van de woning en kan vanuit de bijkeuken of vanuit de 1e slaapkamer worden betreden. Het toilet bevind zich in de ruime bijkeuken. Aansluitend de voormalige deel welke nu in gebruik is als bergruimte. Eerste verdieping: Vanuit de hal toegang middels trap naar de bovenverdieping welke naast een overloop en veel bergruimte, ruimte bied aan een tweetal slaapkamers. Vanuit de bijkeuken middels losse trap toegang tot de bovenverdieping op de aanbouw. Deze verdieping is naar eigen idee in te richten. Buitenom: Rondom de woning een nette tuin met meerdere terrassen. In de achtertuin de houten (berg) garage. Direct aansluitend het perceel weiland van ca m². Aan de zijkant van het perceel weiland de eenvoudige netjes onderhouden houten loods (met water, elektra 220 volt en 380 volt en telefoonaansluiting) welke ruimte bied voor (paarden)stalling of hobbyruimte.

3 Heeg, Lytshuzen 37 Indeling Heeg (gemeente SudWestFryslan) is een levendig watersportdorp, dat met elke vorm van vervoer goed te bereiken is en ligt centraal in een uitgestrekt watersport gebied. Vanuit Heeg kunt u over de Friese meren, o.a. het Heegermeer en de Fluessen, de kanalen en sloten naar verschillende dorpen en steden varen. Deze zelfde plaatsen zijn fietsend over de prachtige fietspaden en landweggetjes waarvan sommigen door pontjes worden verbonden, ook prima te bereiken. Met de auto bent u in ca. 10 minuten in Sneek Heeg heeft een goed gesorteerde supermarkt met daarnaast nog een slager, een groenteboer en een warme bakker voor uw dagelijkse boodschappen. In het centrum zijn eveneens (watersport-)kledingzaken, een internetwinkel, een huishoudartikelenzaak en een kapsalon gevestigd. Ook kunt u in Heeg terecht voor electrische apparatuur, gereedschap en fietsen(verhuur). Heeg ontvangt de toerist met maar liefst 12 jachthavens, diverse campings en tal van overnachtingsmogelijkheden. U zult ervaren dat het s avonds ook gezellig is in de restaurants, cafeetjes en discotheek!

4 Kenmerken Overdracht Vraagprijs: ,- Status: Prijsconditie: Aanvaarding: Kadastraal: Te koop Kosten koper In overleg Omvang: geheel perceel, volle eigendom Perceel nummer: Heeg J 265 Oppervlakte: m² Bouw Soort huis: Eengezinswoning Type huis: Vrijstaande woning, Woonboerderij Soort bouw: Bestaande bouw Bouwjaar: ca Soort dak: Samengesteld dak gedekt met dakpannen Onderhoud: binnen: voldoende buiten: voldoende Algemeen: De in steen opgetrokken woning is voorzien van hardhouten kozijnen met deels dubbele beglazing. Deels beton en deels houten vloeren, het samengestelde dak is gedekt met dakpannen. Garage en loods van hout met grotendeels betonnen vloeren. Isolatie: deels geïsoleerd Het onderhoud van de woning is op goed niveau. Wel dient de woning te worden gemoderniseerd. Gezien het bouwjaar zal bij verkoop van de woning een ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst

5 Kenmerken Indeling Leefruimte: 100 m² Inhoud: 300 m³ Aantal kamers: 7 kamers (74 slaapkamers) Perceeloppervlakte: m² Voorzieningen: ADSL geschikt, Aangesloten op riool, deels dubbele beglazing, Electra: 220 volt, Elektra: 380 volt Gas, Telefoonaansluiting (analoog), Verwarming middels gaskachels, Water. Energie Energielabel: Verwarming: Voorlopig energielabel G Gaskachels Buitenom Ligging: Deze mooi gelegen woonboerderij is gelegen direct buiten Heeg op levendige locatie. Tuin: Rondom Parkeergelegenheid: Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

6 Kenmerken Overige informatie Onderzoeksplicht: Uitnodiging: Een koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake alle onderwerpen die van hem van belang (kunnen) zijn, zoals bestemmingsplannen, bouwverordeningen, streekplannen, e.d. De bovenvermelde informatie moet worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg en dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een overeenkomst tot stand is gekomen. Een overeenkomst komt niet eerder tot stand nadat over alle relevante zaken en voorbehouden overeenstemming is bereikt. Mochten er in bovenvermelde informatie onjuistheden worden geconstateerd of gegevens ontbreken dan kunnen daaraan geen rechten of aanspraken worden ontleend. Financieel Bint makelaardij is geen hypotheekadviseur. Wel hebben wij goede ervaringen en relaties met meerdere hypotheekverstrekkers en adviseren wij u hier graag in. Mocht u interesse hierin hebben dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

7 Foto s

8 Foto s

9 Foto s

10 Kadastrale kaart (niet op schaal)

11 Omgevingskaart (niet op schaal)

12 Interesse? Wij verzorgen graag een bezichtiging van dit object. Ook is een gratis en vrijblijvende waarde indicatie van uw eigen woning mogelijk Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Bint makelaardij bv Singel AH Sneek Telefoon: Fax: info@bintmakelaardij.nl Website: Disclaimer: met deze informatie proberen wij u een goed beeld te geven van deze woning. De informatie is echter niet bedoeld als bouwkundig rapport. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

13 Aangenaam De sleutel tot succes is gewoon goed advies met gebruikmaking van alle ter beschikking staande middelen en kennis. U zoekt een makelaar die meedenkt met uw situatie, wensen en mogelijkheden. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor zowel particulieren, bedrijven en agrariërs zijn wij sinds 2001, eerst onder de naam Germ Wijnia Vastgoed, bij aankoop, verkoop of taxatie van onroerend goed een bekende en bekwame partner. Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin graag laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open, eerlijk en recht door zee. Elk aspect van ons vak willen wij als kantoor serieus benaderen. Dat betekent goede onderbouwingen en het kunnen en moeten verplaatsen in onze klanten en hun situatie. Echt contact met onze opdrachtgevers, betekent het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, de goede en slechte zaken en het geven van beargumenteerde adviezen. Graag willen wij u informeren over onze activiteiten en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. U bent daarom tijdens openingstijden van harte welkom in ons ons kantoor aan de Singel 43 in de binnenstad van Sneek. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij u langs.

14 Onze activiteiten Onze activiteiten behelzen onder andere: Woning- en Bedrijfsmakelaardij Bint makelaardij is met de woning- en bedrijfsmakelaardij actief in de regio Sneek en Zuidwest Friesland. De werkzaamheden van de makelaardij omvatten onder andere: Bemiddeling in de aan- en verkoop van woningen; Bemiddeling in de aan- en verkoop en de aan- en verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed; Taxaties en waardebepalingen van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed; Beheer van onroerend goed. Agrarische makelaardij Als makelaardij richten wij ons voor agrarisch onroerend goed op geheel Noord Nederland. Bint makelaardij kan u derhalve behulpzaam zijn bij bemiddeling, advisering en begeleiding: In de aan- en verkoop van veehouderij bedrijven, percelen grond en productierechten (o.a. melkquotum); In het verplaatsen van een veehouderijbedrijf; Aangaande het verwaarden van toekomstige woningbouw of industriegrond; Bij onteigening en pacht; Bij het maken van taxaties. NVM Makelaar Bint makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de branchevereniging voor deskundige, betrouwbare en ervaren makelaars. Meer informatie over de NVM vind u op

15 Onze activiteiten VastgoedCert Gecertificeerd De makelaar van Bint makelaardij is sinds 2007 VastgoedCert gecertificeerd, hét kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs. Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de bedragen die bij de aan- en verkoop van onroerend goed komen kijken. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat makelaars en taxateurs in onroerende zaken certificeert en registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Bij VastgoedCert zijn ruim makelaars en taxateurs gecertificeerd en geregistreerd. Bij VastgoedCert aangesloten brancheorganisaties zijn NVM, LMV, NVR en RVT.

Sneek Kleinzand 29. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Sneek Kleinzand 29. Te Koop Vraagprijs ,- k.k. Sneek Kleinzand 29 Te Koop Vraagprijs 229.000,- k.k. Sneek, Kleinzand 29 Op prachtige locatie, direct tegen het winkelcentrum en tegenover het Fries Scheepvaartmuseum ligt dit in 1680 opgetrokken bedrijfspand

Nadere informatie

Doniaga Wielwei 25. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Doniaga Wielwei 25. Te Koop Vraagprijs ,- k.k. Doniaga Wielwei 25 Te Koop Vraagprijs 349.500,- k.k. Doniaga, Wielwei 25 Aan een rustige weg, blijvend vrij uitzicht en op korte afstand van Sint Nicolaasga en Lemmer bieden wij deze te moderniseren woonboerderij

Nadere informatie

MIDDELZEEDIJK 3 HARTWERD. Bint. makelaardij

MIDDELZEEDIJK 3 HARTWERD. Bint. makelaardij MIDDELZEEDIJK 3 HARTWERD Bint makelaardij Wonen en werken in en met de natuur! Karakteristiek en sfeervol verbouwde, VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ Verscholen tussen de bomen ligt deze prachtige, zeer sfeervolle

Nadere informatie

VAN EYSINGALEANE 24 EASTEREIN. Bint. makelaardij

VAN EYSINGALEANE 24 EASTEREIN. Bint. makelaardij VAN EYSINGALEANE 24 EASTEREIN Bint makelaardij Zoek je een woning met vrij uitzicht, jaren 30 stijl maar modern comfort, 4 slaapkamers en waar je zo in kan? Stop dan met zoeken en kom kijken op de van

Nadere informatie

Sneek Zeilmakerstraat 13 b

Sneek Zeilmakerstraat 13 b Sneek Zeilmakerstraat 13 b Te Huur Vraagprijs per m² 45,00 per jaar Op bedrijventerrein de Hemmen te Sneek bieden wij namens opdrachtgever deze keurige bedrijfshal van ca. 330 m² met inpandig kantoor te

Nadere informatie

BORDINE 2 SNEEK Bint

BORDINE 2 SNEEK Bint BORDINE 2 SNEEK Bint makelaardij Ruime, volledig gemoderniseerde drive-in woning met flinke inpandige berging/ garage en aantrekkelijk gelegen op rustige woonstand (doodlopende straat) in de wijk de Stadsfenne.

Nadere informatie

WATERHOENSTRAAT 22 SNEEK. Bint. makelaardij

WATERHOENSTRAAT 22 SNEEK. Bint. makelaardij WATERHOENSTRAAT 22 SNEEK Bint makelaardij Unieke locatie in een groene en waterrijke omgeving, direct bij het stadscentrum! Deze karakteristieke woning (1906) is door de huidige eigenaar de laatste jaren

Nadere informatie

BUNGALOW. Heikant 2 Diessen. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

BUNGALOW. Heikant 2 Diessen. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden BUNGALOW TE KOOP Heikant 2 Diessen Vrijstaande bungalow op ruim perceel Mogelijkheden voor vergroten woning en bouwen garage Vraagprijs 275.000,- K.K. MAKELAARDIJ Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus 511

Nadere informatie

Vrijstaande woning. Hofsteeg 1 Overasselt. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Vrijstaande woning. Hofsteeg 1 Overasselt. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Vrijstaande woning TE KOOP Hofsteeg 1 Overasselt Vrijstaande woning met ruime tuin op een perceel van 679 m² 365.000,- k.k. MAKELAARDIJ DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 0413-336800 dlvadvies.nl

Nadere informatie

GROOTZAND 66 SNEEK Bint

GROOTZAND 66 SNEEK Bint GROOTZAND 66 SNEEK Bint makelaardij Aan een van de oudste grachten van Sneek en op slechts 130 meter van de Waterpoort staat dit prachtige, zeer karakteristieke, monumentale winkelpand. De aangeboden begane

Nadere informatie

Twee woningen. Beerseweg 26 en 28 Cuijk. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Twee woningen. Beerseweg 26 en 28 Cuijk. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Twee woningen TE KOOP Beerseweg 26 en 28 Cuijk Locatie voor wonen werken, bestaande uit bungalow op een perceel van 4509 m² Een beleggingspand met 6 appartementen op een perceel van 500 m² Prijs op aanvraag

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Sellingen, Westerkampen 40

INFORMATIEBROCHURE. Sellingen, Westerkampen 40 INFORMATIEBROCHURE Sellingen, Westerkampen 40 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de

Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de GAAST DE GREIDE 2 Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de begane grond. De woning is gebouwd op een

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Ter Apelkanaal, Ter Apelkanaal Oost 38

INFORMATIEBROCHURE. Ter Apelkanaal, Ter Apelkanaal Oost 38 INFORMATIEBROCHURE Ter Apelkanaal, Ter Apelkanaal Oost 38 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51

INFORMATIEBROCHURE. 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51 INFORMATIEBROCHURE 2 e Exloërmond, Harm Tiesingstraat 51 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht

Nadere informatie

WOONBOERDERIJ. Munnikendijk 58 Westmaas. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden

WOONBOERDERIJ. Munnikendijk 58 Westmaas. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden WOONBOERDERIJ TE KOOP Munnikendijk 58 Westmaas Woonboerderij gelegen op een perceel van 2.000 m² Vraagprijs 399.000,- K.K. MAKELAARDIJ W. Stigter Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 06-51280104 0413-336800

Nadere informatie

TUINDERSWEG 5 8271 PJ IJSSELMUIDEN

TUINDERSWEG 5 8271 PJ IJSSELMUIDEN TUINDERSWEG 5 8271 PJ IJSSELMUIDEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 TUINDERSWEG 5, IJSSELMUIDEN Tuindersbedrijf met semi-bungalow, garage, schuur

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Sneek Kaatsland 70. Te Koop Vraagprijs ,- k.k.

Sneek Kaatsland 70. Te Koop Vraagprijs ,- k.k. Sneek Kaatsland 70 Te Koop Vraagprijs 102.500,- k.k. Dit zeer nette, in 2012 gerenoveerde, instap-klare appartement is gelegen in het appartementsgebouw "De Boppeslach" in de woonwijk Lemmerweg-West en

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Eeserveen, Brammershoopstraat 12

INFORMATIEBROCHURE. Eeserveen, Brammershoopstraat 12 INFORMATIEBROCHURE Eeserveen, Brammershoopstraat 12 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de

Nadere informatie

TE KOOP. Hommerterweg K.K EV Hoensbroek

TE KOOP. Hommerterweg K.K EV Hoensbroek TE KOOP 199.000 K.K. Hommerterweg 233 6431 EV Hoensbroek Corio Makelaars Professionele ondersteuning: Bij Corio Makelaars B.V. kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van: - Aankoop

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

OUDE BOVENDIJK 208B ROTTERDAM

OUDE BOVENDIJK 208B ROTTERDAM OUDE BOVENDIJK 208B OUDE BOVENDIJK 208B OMSCHRIJVING Vrijstaande vijf kamer woning met vrijstaande garage, alwaar een eventuele zesde kamer gerealiseerd kan worden op de verdieping. Het geheel ligt op

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Buinerveen, Noorderstraat 6 C

INFORMATIEBROCHURE. Buinerveen, Noorderstraat 6 C INFORMATIEBROCHURE Buinerveen, Noorderstraat 6 C Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

TE KOOP. Hoofdstraat West 50 A K.K HW Wolvega. Gecertificeerd Makelaar

TE KOOP. Hoofdstraat West 50 A K.K HW Wolvega. Gecertificeerd Makelaar TE KOOP 124.950 K.K. Gecertificeerd Makelaar Hoofdstraat West 50 A 8471 HW Wolvega Hoofdstraat West 50 A 8471 HW Wolvega Inleiding Mooie starterswoning! Nabij het centrum van Wolvega staat deze leuke twee-onder-eenkap

Nadere informatie

Aan open vaarwater (Elfstedenroute) gelegen, karakteristiek vrijstaand woonhuis met bergschuur gecombineerd met veranda (ca. 30 m²) en garage (huur/

Aan open vaarwater (Elfstedenroute) gelegen, karakteristiek vrijstaand woonhuis met bergschuur gecombineerd met veranda (ca. 30 m²) en garage (huur/ BOLSWARD HARLINGERSTRAAT 32 Aan open vaarwater (Elfstedenroute) gelegen, karakteristiek vrijstaand woonhuis met bergschuur gecombineerd met veranda (ca. 30 m²) en garage (huur/ ca. 30 m van het huis) in

Nadere informatie

Verkoopinformatie. Tromplaan 2 te Harderwijk. Vraagprijs: 247.500,- k.k W W W. V A N D I J K H U I Z E N. N L

Verkoopinformatie. Tromplaan 2 te Harderwijk. Vraagprijs: 247.500,- k.k W W W. V A N D I J K H U I Z E N. N L Verkoopinformatie Tromplaan 2 te Harderwijk Vraagprijs: 247.500,- k.k W W W. V A N D I J K H U I Z E N. N L TE KOOP ADRES OBJECT Tromplaan 2, 3843 EG Harderwijk Heerlijke HOEKWONING met royale tuin en

Nadere informatie

TE KOOP. Valeriusstraat K.K TH Heerlen

TE KOOP. Valeriusstraat K.K TH Heerlen TE KOOP 119.000 K.K. Valeriusstraat 2 6411 TH Heerlen Corio Makelaars Professionele ondersteuning: Bij Corio Makelaars B.V. kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van: - Aankoop en

Nadere informatie

OUDE VENLOSEWEG HE VELDEN K.K.

OUDE VENLOSEWEG HE VELDEN K.K. OUDE VENLOSEWEG 32 5941 HE VELDEN 349.000 K.K. ALGEMEEN Vrijstaand woonhuis gelegen op ruim perceel 1351m² met garage (84m²) en aparte ruimte (66m²) met binnenzwembad (7,20 x 3,75m). De tuin heeft een

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Zuiderdiep 357

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Zuiderdiep 357 INFORMATIEBROCHURE Nieuw-Buinen, Zuiderdiep 357 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k.

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k. Vraagprijs 279.500,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving INRUIL BESPREEKBAAR! Vraag

Nadere informatie

TE KOOP. Noarderein K.K KC Tietjerk

TE KOOP. Noarderein K.K KC Tietjerk TE KOOP 215.000 K.K. Noarderein 23 9255 KC Tietjerk Noarderein 23 9255 KC Tietjerk Inleiding Het is heerlijk wonen in dit sfeervolle huis! Veel lichtinval, ruimte en een prachtig uitzicht over de voorzijde.

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Exloërveen, Exloërveen 17

INFORMATIEBROCHURE. Exloërveen, Exloërveen 17 INFORMATIEBROCHURE Exloërveen, Exloërveen 17 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 375.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal

Nadere informatie

Oranjeboomstraat 42 te Breda

Oranjeboomstraat 42 te Breda OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM GELEGEN TUSSENWONING MET CIRCA 20 METER DIEPE ACHTERTUIN OP HET WESTEN met ruime berging en achterom. Deze in circa 1922 gebouwde woning dient gemoderniseerd te worden, is

Nadere informatie

PRINS CLAUSSTRAAT 72 8281 DD GENEMUIDEN

PRINS CLAUSSTRAAT 72 8281 DD GENEMUIDEN PRINS CLAUSSTRAAT 72 8281 DD GENEMUIDEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 PRINS CLAUSSTRAAT 72, GENEMUIDEN Ruime hoekwoning met garage en op het zuiden

Nadere informatie

Ederveen Spiraeastraat 17

Ederveen Spiraeastraat 17 Ederveen Spiraeastraat 17 495.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel Aanvaarding in overleg ± 236 m2 ± 576 m3 1992 8 5 ± 680 m2 Bijzonder ruime VRIJSTAANDE

Nadere informatie

MARNIX GIJSENSTRAAT 40

MARNIX GIJSENSTRAAT 40 MARNIX GIJSENSTRAAT 40 MARNIX GIJSENSTRAAT 40 OMSCHRIJVING Gelegen in de moderne woonwijk de "Gouden Uil-buurt" deze zeer ruim opgezette vrijstaande zes kamer woning met eigen garage en uitbouw. De woning

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE NIEUW-BUINEN, ZUIDERDIEP 463

INFORMATIEBROCHURE NIEUW-BUINEN, ZUIDERDIEP 463 INFORMATIEBROCHURE NIEUW-BUINEN, ZUIDERDIEP 463 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk Korhoenlaan 1 134 3847 LL Harderwijk TE KOOP 325.000 K.K. Korhoenlaan 1 134 3847 LL Harderwijk Inleiding Bent u op zoek naar een BOSRIJKE locatie met veel RUST en RUIMTE? Dan is wonen op Slenck en Horst

Nadere informatie

overloop met bergruimte, 2 ruime slaapkamers met dakvensters, via de trapopgang in de achterhal toegang naar de 4e

overloop met bergruimte, 2 ruime slaapkamers met dakvensters, via de trapopgang in de achterhal toegang naar de 4e WAAKSENS DE BIEREN 4 Landelijk vrij wonen met prachtig uitzicht aan de voor- en achterzijde. Dit voormalige boerderijtje dateert uit 1864 en heeft een rijke historie. Het sfeervolle woonhuis met veel authentiek

Nadere informatie

FIRMAWEI 5 JOURE Bint

FIRMAWEI 5 JOURE Bint FIRMAWEI 5 JOURE Bint makelaardij Namens de eigenaar bieden wij aan een bedrijfsobject bestaande aan de Firmawei 3a, 3b en 5 te Joure met parkeerplaatsen op eigen verhard buitenterrein, kantoorruimtes

Nadere informatie

Peeldijk 52, Budel - Dorplein. Vraagprijs : 297.000,- k.k. k.k.

Peeldijk 52, Budel - Dorplein. Vraagprijs : 297.000,- k.k. k.k. Peeldijk 52, Budel - Dorplein Vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage, berging, carport en tuin. Deze woning is gelegen op een royaal perceel aan de rand van het dorp op steenworp afstand van de grens

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

Woonoppervlakte 170 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Patersstraat 18 Venray

Woonoppervlakte 170 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Patersstraat 18 Venray Woonoppervlakte 170 m 2 Vraagprijs 345.000,- kosten koper TE KOOP Patersstraat 18 Venray ALGEMEEN INDELING TE KOOP VRIJSTAANDE WONING MET TWEE GARAGES EN RIANTE TUIN PAL GELEGEN IN HET CENTRUM VAN VENRAY!

Nadere informatie

Woning met schuur en land Laageind KH Driebruggen

Woning met schuur en land Laageind KH Driebruggen Woning met schuur en land Laageind 57 3465 KH Driebruggen ALGEMEEN Mooi landelijke gelegen, keurig onderhouden woning met bijgebouwen, erf, tuin, ondergrond en weiland. Zeer geschikt voor iemand die (hobbymatig)

Nadere informatie

trap naar bergzolder.

trap naar bergzolder. JUTRIJP RIPERWEI 74 Mooi gelegen vrijstaand woonhuis met ruime maatvoeringen, uitpandige bijkeuken en grote garage (10 m), met zowel voor- als achter vrij landelijk uitzicht. Eigen grond 600 m². Indeling:

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Watertorenstraat 47 3930 HAMONT Vraagprijs: 329.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 329.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1981 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela - Vraagprijs 257.500,= k.k. Vraagprijs 257.500,= k.k. Omschrijving -, 9663 AJ te. Onder architectuur gebouwd woonhuis met grote vrijstaande garage en ruime tuin. Deze zeer nette woning is gebouwd volgens

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier.

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier. Adres:

Nadere informatie

MOLENSTRAAT 35 ROTTERDAM

MOLENSTRAAT 35 ROTTERDAM MOLENSTRAAT 35 MOLENSTRAAT 35 OMSCHRIJVING Sfeervolle, gemoderniseerde eengezinswoning! De woning verkeert in een goede staat van onderhoud, houten vloer, en een gezellige open keuken. De zolder is bereikbaar

Nadere informatie

EREPRIJS 5 8265 GP KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

EREPRIJS 5 8265 GP KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 EREPRIJS 5 8265 GP KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 EREPRIJS 5, KAMPEN Zeer onderhoudsvriendelijke eengezinswoning voorzien van een riante

Nadere informatie

Vraagprijs 249.500,-- k.k.

Vraagprijs 249.500,-- k.k. Vraagprijs 249.500,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op fraaie locatie, met aan de voorzijde ruim

Nadere informatie

TE KOOP. Dreef K.K GP Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Dreef K.K GP Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 325.000 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Dreef 1 1701 GP Heerhugowaard Dreef 1 1701 GP Heerhugowaard Inleiding Midden in het oude centrum

Nadere informatie

Baard Dekemawei 15. Te Koop Vraagprijs 595.000,- k.k.

Baard Dekemawei 15. Te Koop Vraagprijs 595.000,- k.k. Baard Dekemawei 15 Te Koop Vraagprijs 595.000,- k.k. Landelijk gelegen maar toch direct bij alle uitvalswegen en basisvoorzieningen staat dit vrijstaande woonhuis met 3 grote loodsen en perceel weiland

Nadere informatie

Lunteren Molenparkweg Oost 9B

Lunteren Molenparkweg Oost 9B Lunteren Molenparkweg Oost 9B 599.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 168 m2 ± 574 m3 1989 7 5 ± 910 m2 Aanvaarding in overleg Ruime VRIJSTAANDE VILLA

Nadere informatie

Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis

Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis Karakteristieke woning op royaal perceel van 1092 m² met de mogelijkheid om meer grond bij te kopen (tot 1604 m²). Vestiging Ravenstein Fax 0486 417566 Langakker

Nadere informatie

TE KOOP. Boerhaavestraat K.K AW Brunssum

TE KOOP. Boerhaavestraat K.K AW Brunssum TE KOOP 149.000 K.K. Boerhaavestraat 15 6442 AW Brunssum Corio Makelaars Professionele ondersteuning: Bij Corio Makelaars B.V. kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van: - Aankoop

Nadere informatie

Oude Dalerveensestraat 10 7751 AD Dalen. Wonen

Oude Dalerveensestraat 10 7751 AD Dalen. Wonen Oude Dalerveensestraat 10 7751 AD Dalen Wonen Vestiging Zuid-Oost Drenthe Weidemolen 2, 7751 DZ Dalen W: http://www.agriteam.nl/dalen E: dalen@agriteam.nl T: 0524-550593 F: 0524-550761 Plaats: Dalen Adres:

Nadere informatie

PROFESSOR BOLKLAAN 13

PROFESSOR BOLKLAAN 13 PROFESSOR BOLKLAAN 13 ROTTERDAM PROFESSOR BOLKLAAN 13 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Aan de rand van de oude dorpskern van Overschie, een idyllisch gelegen VRIJSTAANDE VIJFKAMER-WONING met vrijstaande GARAGE.

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Drouwen, Gasselterstraat 7-36

INFORMATIEBROCHURE. Drouwen, Gasselterstraat 7-36 INFORMATIEBROCHURE Drouwen, Gasselterstraat 7-36 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

WAUBERTSTRJITTE 34. via vaste trap naar zolder met twee dakvensters en vaste opbergkasten. Deze ruimte is ook geschikt als 4e slaapkamer.

WAUBERTSTRJITTE 34. via vaste trap naar zolder met twee dakvensters en vaste opbergkasten. Deze ruimte is ook geschikt als 4e slaapkamer. PARREGA WAUBERTSTRJITTE 34 Royaal twee-onder-één-kapwoonhuis met garage op ruim perceel grond (383 m²) en fraai gelegen met aan de achterzijde vrij uitzicht over speelveld/ ijsbaan en bij open doorgaand

Nadere informatie

Verkoopbrochure Leeuwetand 107 te Heerenveen Vraagprijs 309.000,- k.k.

Verkoopbrochure Leeuwetand 107 te Heerenveen Vraagprijs 309.000,- k.k. Verkoopbrochure Vraagprijs 309.000,- k.k. terpstramakelaardij.nl Vlakbij recreatiegebied de Heide en 9 holes golfbaan staat dit goed onderhouden royale vrijstaande woonhuis met slaapkamer en badkamer op

Nadere informatie

Achter de Brink 31, 9531 AZ Borger Tel , INFORMATIEBROCHURE. NIEUW-BUINEN, Verlengde Dwarskade 15

Achter de Brink 31, 9531 AZ Borger Tel , INFORMATIEBROCHURE. NIEUW-BUINEN, Verlengde Dwarskade 15 Achter de Brink 31, 9531 AZ Borger Tel. 0599-234605, info@oosterom-makelaardij.nl INFORMATIEBROCHURE NIEUW-BUINEN, Verlengde Dwarskade 15 NIEUW-BUINEN VERLENGDE DWARSKADE 15 Op een hoekperceel gelegen

Nadere informatie

LOSWAL 5A 8263 BH KAMPEN

LOSWAL 5A 8263 BH KAMPEN LOSWAL 5A 8263 BH KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 LOSWAL 5A, KAMPEN Ruime vrijstaande woning met tuin en garage. Het geheel is goed onderhouden

Nadere informatie

Vraagprijs 189.000,-- k.k.

Vraagprijs 189.000,-- k.k. Vraagprijs 189.000,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op aantrekkelijke en rustige woonstand nabij

Nadere informatie

NYCKLE HAISMASTRAAT 16

NYCKLE HAISMASTRAAT 16 BOLSWARD NYCKLE HAISMASTRAAT 16 Modern en instapklaar woonhuis met uitpandige en geïsoleerde bijkeuken/ berging, zonnige achtertuin met stenen bergschuur en vrij achterom via steeg. Voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 300.000,- k.k. Ruime hoekwoning met een royale zonnige achtertuin op het zuiden, gelegen in de leuke en groene woonwijk Zoomwijck op 222 m2 eigen grond. Indeling Begane grond Entree

Nadere informatie

Meterikseweg 100 Horst

Meterikseweg 100 Horst Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Meterikseweg

Nadere informatie

Industriestraat 15 Tegelen

Industriestraat 15 Tegelen Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Industriestraat

Nadere informatie

TE KOOP. Triangelstraat K.K AX Abbenbroek. De Vreij Makelaardij

TE KOOP. Triangelstraat K.K AX Abbenbroek. De Vreij Makelaardij TE KOOP 179.500 K.K. De Vreij Makelaardij Zuidspuistraat 1 B 3231 AW Brielle 0181-745585 info@devreijmakelaardij.nl Triangelstraat 6 3216 AX Abbenbroek Triangelstraat 6 3216 AX Abbenbroek Inleiding Ruime

Nadere informatie

OOSTZEESTRAAT 19 8262 ER KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

OOSTZEESTRAAT 19 8262 ER KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OOSTZEESTRAAT 19 8262 ER KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OOSTZEESTRAAT 19, KAMPEN Ruime hoekwoning met garage, schuur, voor-, zij- en achtertuin

Nadere informatie

Authentieke 2/1-kapwoning met diepe achtertuin, royale oprit en carport, gelegen op loopafstand van het City-Centrum.

Authentieke 2/1-kapwoning met diepe achtertuin, royale oprit en carport, gelegen op loopafstand van het City-Centrum. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Authentieke 2/1-kapwoning met diepe achtertuin, royale oprit en carport, gelegen op loopafstand van het City-Centrum.

Nadere informatie

TE KOOP. Pausendijk CC Halle

TE KOOP. Pausendijk CC Halle Pausendijk 1 7025 CC Halle TE KOOP 439.000 Pausendijk 1 7025 CC Halle Inleiding MOOIE WOONBOERDERIJ met garage-werkpaats én weiland voor een paard! Woon je graag rustig en vrij als een vogel, maar tegelijkertijd

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Stationsstraat 8

INFORMATIEBROCHURE. Nieuw-Buinen, Stationsstraat 8 INFORMATIEBROCHURE Nieuw-Buinen, Stationsstraat 8 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de

Nadere informatie

Gebbekuillaan 44 te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Gebbekuillaan 44 te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Op korte afstand van het Puttense winkelcentrum en de uitgestrekte bossen, treft u deze royale, uitstekend onderhouden, vrijstaande semibungalow. De semibungalow is in 1992

Nadere informatie

Heuvelbrink 16 te Breda

Heuvelbrink 16 te Breda MET VRIJ UITZICHT OVER EEN BREDE GROENSTROOK MET PRACHTIGE BOMEN GELEGEN TUSSENWONING MET CIRCA 11 METER DIEPE ACHTERTUIN OP HET ZUID-WESTEN met ruime berging en achterom. Deze in circa 1958 gebouwde woning

Nadere informatie

Achter de Brink 31, 9531 AZ Borger Tel , INFORMATIEBROCHURE. STADSKANAAL, Cereskade 36

Achter de Brink 31, 9531 AZ Borger Tel , INFORMATIEBROCHURE. STADSKANAAL, Cereskade 36 Achter de Brink 31, 9531 AZ Borger Tel. 0599-234605, info@oosterom-makelaardij.nl INFORMATIEBROCHURE STADSKANAAL, Cereskade 36 STADSKANAAL CERESKADE 36 Aan het water wonen in een ruime VRIJSTAANDE WONING

Nadere informatie

TE KOOP. Dokter Hondelinkstraat K.K AB Denekamp

TE KOOP. Dokter Hondelinkstraat K.K AB Denekamp Dokter Hondelinkstraat 53 7591 AB Denekamp TE KOOP 229.000 K.K. Dokter Hondelinkstraat 53 7591 AB Denekamp Inleiding Op zoek naar een vrijstaande woning die je nog volledig naar eigen smaak kunt maken?

Nadere informatie

Anders wonen met de hedendaagse comfort in rustig woonomgeving.

Anders wonen met de hedendaagse comfort in rustig woonomgeving. LOLLUM ALD HAVEN 3 Stijlvol verbouwd "oud kaaspakhuis" met grote schuur (ca. 30 m²) en royale achtertuin,, centraal gelegen tussen Bolsward en Franeker en goede verbindingen via Witmarsum richting Afsluitdijk/A7.

Nadere informatie

Jasmijnlaan 50, Oudenbosch

Jasmijnlaan 50, Oudenbosch In groene woonwijk nabij winkels en alle voorzieningen treft u deze opvallend ruime tussenwoning met mooi aangelegde tuin Jasmijnlaan 50, Oudenbosch NU TE KOOP Ruime woning met 4 slaapkamers Grote jaren

Nadere informatie

DRESDENLAAN 11 ROTTERDAM

DRESDENLAAN 11 ROTTERDAM DRESDENLAAN 11 DRESDENLAAN 11 OMSCHRIJVING Aan de rand van Rotterdam-Hillegersberg in de villawijk Duivensteyn, gelegen op een zeer royaal perceel van 1.673 m² eigen grond, ligt deze stijlvolle ruime 7

Nadere informatie

TE KOOP. Veerweg K.K CW Brielle. De Vreij Makelaardij. Zuidspuistraat 1 B 3231 AW Brielle

TE KOOP. Veerweg K.K CW Brielle. De Vreij Makelaardij. Zuidspuistraat 1 B 3231 AW Brielle TE KOOP 219.500 K.K. De Vreij Makelaardij Zuidspuistraat 1 B 3231 AW Brielle 0181-745585 info@devreijmakelaardij.nl Veerweg 7 3231 CW Brielle Veerweg 7 3231 CW Brielle Inleiding Rietgedekte 2/1 kap woning

Nadere informatie

MAGNOLIASTRAAT 37 8271 VV IJSSELMUIDEN

MAGNOLIASTRAAT 37 8271 VV IJSSELMUIDEN MAGNOLIASTRAAT 37 8271 VV IJSSELMUIDEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 MAGNOLIASTRAAT 37, IJSSELMUIDEN Verassend ruime, uitgebouwde hoekwoning met

Nadere informatie

Lunteren De Stroet 16

Lunteren De Stroet 16 Lunteren De Stroet 16 554.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel Bedrijfsruimte ± 140 m2 ± 500 m3 1990 6 4 836 m2 ± 250 m2 Aanvaarding in overleg Goed gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Oostdijk 129 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oostdijk 129 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 169.500,- k.k. Heerlijke en sfeervolle dijkwoning gelegen na bij het centrum van Oud-Beijerland op 101 m2 eigen grond. TE KOOP Indeling Dijkniveau De entree met meterkast biedt toegang tot een

Nadere informatie

TE KOOP. Jouwsmastraat 2 B K.K AR Hallum

TE KOOP. Jouwsmastraat 2 B K.K AR Hallum TE KOOP 115.000 K.K. Jouwsmastraat 2 B 9074 AR Hallum Jouwsmastraat 2 B 9074 AR Hallum Inleiding Op zoek naar een woning met veel mogelijkheden en een ruime vrijstaande garage? Deze mooie ruime twee-onder-een-kapwoning

Nadere informatie

HOFSTRAAT 75 8261 BX KAMPEN

HOFSTRAAT 75 8261 BX KAMPEN HOFSTRAAT 75 8261 BX KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 HOFSTRAAT 75, KAMPEN In het hart van het historische centrum van Kampen. Verrassend ruime

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Valthermond, Zuiderdiep 387

INFORMATIEBROCHURE. Valthermond, Zuiderdiep 387 INFORMATIEBROCHURE Valthermond, Zuiderdiep 387 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

TE KOOP. Navolaan K.K CX Heerlen

TE KOOP. Navolaan K.K CX Heerlen TE KOOP 248.000 K.K. Navolaan 10 6413 CX Heerlen Corio Makelaars Professionele ondersteuning: Bij Corio Makelaars B.V. kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van: - Aankoop en verkoop

Nadere informatie

Helling 57 HEEG K.K.

Helling 57 HEEG K.K. Helling 57 HEEG 298.000 K.K. 298.000 K.K. Helling 57 HEEG Wonen aan open vaarwater. In de gezellige watersportplaats Heeg staat deze vrijstaande woning met aangebouwde garage en berging. De woning ligt

Nadere informatie

Leeuwarden Kwartelstraat 54

Leeuwarden Kwartelstraat 54 Leeuwarden Kwartelstraat 54 Op goede woonstand gelegen en nabij uitvalswegen, staat deze statige middenstandswoning. Deze verrassend ruime woning heeft de kenmerkende bouwstijlen van de jaren 30 en vele

Nadere informatie

TE KOOP. Rötscherweg K.K XW Landgraaf

TE KOOP. Rötscherweg K.K XW Landgraaf TE KOOP 70.000 K.K. Rötscherweg 53 6374 XW Landgraaf Corio Makelaars Professionele ondersteuning: Bij Corio Makelaars B.V. kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van: - Aankoop en

Nadere informatie

Grebbedaal GM Maastricht

Grebbedaal GM Maastricht Grebbedaal 4 6228 GM Maastricht Vraagprijs: 325.000,- k.k. Omschrijving Op een goede locatie, in de Heeg Maastricht, ligt een te moderniseren ruime vrijstaande woning met garage en een tuin op het Zuiden

Nadere informatie

Te Koop Brikkebekker 104 Landgraaf

Te Koop Brikkebekker 104 Landgraaf Te Koop Brikkebekker 104 Landgraaf Vraagprijs 207.000 K.K. Animo makelaars Caumerbeeklaan 6, 6417 BG Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving Deze woning ligt in een

Nadere informatie

TE KOOP. Sint Franciscusstraat K.K GN Urmond

TE KOOP. Sint Franciscusstraat K.K GN Urmond TE KOOP 150.000 K.K. Sint Franciscusstraat 22 6129 GN Urmond Corio Makelaars Professionele ondersteuning: Bij Corio Makelaars B.V. kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van: - Aankoop

Nadere informatie

Nije Buorren 4 - Wjelsryp

Nije Buorren 4 - Wjelsryp Makelaardij Hoekstra Westersingel 32 8601 EN SNEEK Tel: 0515430006 E-mail: sneek@makelaardijhoekstra.nl Website: www.makelaardijhoekstra.nl Nije Buorren 4 - Wjelsryp Vraagprijs 299.000,- k.k. Omschrijving

Nadere informatie

Royaal (maar liefst 170 m² woonopp.) en verrassend twee-onder-één-kapwoonhuis met brede (7 x 7 m) aanbouw en heerlijke en vrije achtertuin met

Royaal (maar liefst 170 m² woonopp.) en verrassend twee-onder-één-kapwoonhuis met brede (7 x 7 m) aanbouw en heerlijke en vrije achtertuin met TJERKWERD SYLROEDE 13 Royaal (maar liefst 170 m² woonopp.) en verrassend twee-onder-één-kapwoonhuis met brede (7 x 7 m) aanbouw en heerlijke en vrije achtertuin met veel privacy en overkapt terras. Eigen

Nadere informatie