12 april Voetbaltoernooi gr 5 en uur 4 april Voetbaltoernooi gr 7 en 8 13 april Paasviering 5 april Verjaardag meneer Thijs en

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "12 april Voetbaltoernooi gr 5 en uur 4 april Voetbaltoernooi gr 7 en 8 13 april Paasviering 5 april Verjaardag meneer Thijs en"

Transcriptie

1 31 maart nummer 8 Belangrijke data 3 april Inloopochtend gr 7 en 8; 12 april Voetbaltoernooi gr 5 en uur 4 april Voetbaltoernooi gr 7 en 8 13 april Paasviering 5 april Verjaardag meneer Thijs en 14 april Studiedag; leerlingen vrij meneer Mohamed 6 april Verkeersexamen gr april Pasen 10 april Inloopochtend; uur april EindCITO groep 8 11 april Verjaardag leerkrachten gr 7 en 8 21 april Koningsspelen MR-vergadering Nieuwsbrief 9 Jarigen Van 1 april tot 21 april 1 april Luca Ummels 12 april Julia Koelewijn 3 Noah de Los Santos 13 Britt Koelewijn Isabel Maes Tessel van der Putten 4 Saar van Hoof 18 Jimmy Neggers 6 Ties Jacobs Marnix van Soest Sterre Lodewijks 19 Elisa Hemme 10 Madelief Eijkman 21 Isa Kool 12 Milan van Gestel Van harte gefeliciteerd allemaal! Welkom op school In de afgelopen weken zijn Jelt van der Heiden, Tycho Schuring, Tess van Helvert, Lucas Mackay, Rosa van Geffen, Scott Karsmakers en Gijs van Hoeckel bij ons op school begonnen. We wensen hen én hun ouders een fijne tijd toe op De Crijns en hopen dat ze zich snel thuis zullen voelen.

2 Voorwoord Geachte lezers, Het zonnetje breekt weer door! Dat betekent dat we ook vaker met de kinderen naar buiten gaan. Vandaag nog hebben de kleuters met de fiets een parcours afgelegd op het schoolplein vanwege het thema verkeer waar ze mee bezig zijn. Maar ook groep 5 was buiten bezig met spelling. Lekker actief leren is uitermate geschikt voor de beweegknappe kinderen en buitenlucht is gezond. Bovendien verloopt de volgende les in de klas soepeler. In de klassen werken we de komende periode met de plannen die gemaakt zijn naar aanleiding van de analyses van de toetsen, de observaties en de gesprekken met ouders en kind. Hierbij proberen we kinderen zoveel mogelijk op maat te bieden waar de onderwijsbehoeften liggen. Intern zijn we druk doende met de formatie voor het komende schooljaar. Samen met het bestuur bekijken we de mogelijkheden, maar ook wat nodig is om De Crijnsschool goed te laten draaien. Zodra hier meer duidelijkheid over is, wordt u hierover geïnformeerd. Wat hebben de kinderen, ouders en leerkrachten meegeleefd met de keukens bij groep 4. Uiteindelijk zijn er twee Crijnskuikentjes geboren! Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Thijs van Moorsel, directeur Eenbes basisschool De Crijnsschool Regel van de maand We gaan zorgzaam met onze spullen om.

3 NL DOET Vrijdag 10 maart deden we als school mee met NL DOET. We wilden graag het schoolplein voorjaars klaar maken. De stoep van het voetbalveld had last van een wortel waardoor de stoep omhoog was gekomen en er vaak niet gevoetbald kon worden door plassen die na een regenbui bleven liggen, de stoep wilden we graag weer vlak gelegd hebben. We hebben weer twee nieuwe bankjes aangeschaft die geplaatst moesten worden en binnenkort komen er nog drie nieuwe bomen. Er is die vrijdag hard gewerkt door de kleine groep vrijwilligers die zich had aangemeld. De vader van Luca (groep3b) en Nina Ummels (groep1-2a) en de opa en oma van Lisa Hogeweg (groep1-2c) hebben samen met juf Mireille (en aan het einde van de ochtend met hulp van een heleboel kleuters), de klus geklaard. Na een welverdiende lunch ging de tractor van opa met een volle aanhanger tuinafval weer op weg naar huis. Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie hulp! Op locatie Jacobushoek was er de wens voor een stenen pad naast de zandbak, deze is inmiddels ook gerealiseerd! Schoolvoetbaltoernooi Op woensdag 5 april (groep 7 & 8) en woensdag 12 april (groep 5 & 6) hebben de kinderen weer het jaarlijkse voetbaltoernooi op het terrein van voetbalclub Nuenen (de Oude Landen). De deelnemers aan het toernooi mogen die dag om uur naar huis, zodat ze voldoende tijd hebben om thuis even te eten en zich om te kleden. De kinderen nemen van school al het gele Crijnsshirt mee. Deze shirts worden per groep ingeleverd en door een ouder gewassen. Het wedstrijdschema is nog niet bekend, maar we gaan er van uit dat de kinderen en begeleiders, die deelnemen, om uur aanwezig moeten zijn. Het toernooi zal tot ongeveer uur duren. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom!

4 Koningsspelen 2017 Koningsspelen 2017 Op vrijdag 21 april vieren we met alle kinderen van de Crijnsschool de Koningsspelen Ook de kinderen van groep 7 & 8 worden deze dag op de locatie van de Heikampen verwacht. Andere jaren is de dag van de Koningsspelen tevens onze sportdag, maar omdat we in de lustrumweek op woensdag 7 juni de sportdag houden, zal de dag van de Koningsspelen een ander sportief tintje krijgen. Net als in het lustrumjaar van 2012 willen we met de kinderen een sponsorloop rond de school houden. Op woensdag 5 april krijgen alle kinderen een formulier mee om sponsors te werven voor hun sponsorloop. Uiterlijk maandag 17 april verwachten we de ingevulde sponsorformulieren, inclusief envelop met het opgehaalde sponsorgeld, terug bij de leerkracht van uw kind(eren).een gedeelte van de opbrengst zal naar Stichting Meedoen Nuenen (zie site meedoennuenen.nl) gaan en het overige bedrag zal besteed worden aan iets voor onze school. Het programma van deze dag zal er ongeveer zo uit gaan zien: We openen van uur met een koninklijk ontbijt. De kinderen hoeven thuis dus niet te ontbijten. De ingrediënten van het ontbijt krijgt u via de allergi nog door, zodat u zelf kunt bekijken wat uw kind niet mag hebben of niet lust. In dat geval is het fijn als u voor uw kind een eigen ontbijtje meegeeft. De kinderen hoeven voor de rest van de dag geen tas met eten/drinken mee te nemen. We proberen om 9.30 uur mee te doen met de landelijke opening van Koningsspelen met de dans Okido, bij goed weer gebeurt dit buiten op het podium. Tussen uur draaien alle groepen een eigen programma Van uur wordt er een sponsorloop rond de school gehouden. Groep 1-2 : uur Groep 3-4 : uur Groep 5-6 : uur Groep 7-8 : uur U bent uiteraard van harte welkom om bij alle groepen aan te moedigen. Na hun loop krijgen de kinderen limonade en een gezonde snack. Om uur laten we nog 1x de Okido-dans zien en dan maken we ook de opbrengst van de sponsorloop bekend. Daarna gaan alle kinderen even naar de eigen groep om de Koningsspelen af te sluiten en iedereen een fijne vakantie te wensen. Afgelopen woensdag 29 maart heeft u via uw kind een formulier gekregen, waarop u zich kan aanmelden om te helpen bij de Koningsspelen. De strookjes willen we graag 5 april terug hebben. Voor de andere activiteiten van de lustrumweek volgt later nog een brief en mail. We hopen op veel reacties, zodat we er samen met u voor de kinderen onvergetelijke dagen van kunnen maken. Alvast bedankt voor uw inzet.

5 Vanuit de MR Op 16 maart j.l. is de MR weer bij elkaar gekomen om te vergaderen. Deze vergadering hebben we de Op voeten en fietsen actie besproken. Daarnaast hebben we een groot deel van de vergadering gesproken en nagedacht over de formatie voor het schooljaar Ook is de verdeling van het lief en leedpotje besproken en toegelicht. Mocht u vragen hebben of ons ergens van op de hoogte willen stellen, laat het ons weten via mrcrijns@eenbes.nl Op vrijdag 21 april 2017 zouden de verkiezingen voor de medezeggenschapsraad (MR) gehouden worden. U ontving hierover een mail met het verzoek om u, bij interesse, kandidaat te stellen. Volgens het rooster was namelijk een MR-lid uit de oudergeleding aftredend : Anja Bouman. Anja is onze voorzitter en zij stelde zich herkiesbaar. Omdat zich geen tegenkandidaten gemeld hebben binnen de aangeven termijn blijft Anja dus aan als MR-lid en als voorzitter. Anja, gefeliciteerd met je volgende termijn! Trots op onze Rosalie uit groep 8!

6 Stichting MEEDOEN Stichting Meedoen Nuenen wanneer het reguliere niet vanzelfsprekend is Nuenen is een gemeente waar heel veel sport- en vrijetijdsactiviteiten worden georganiseerd. Voor veel kinderen is het alleen niet zo vanzelfsprekend om hier aan deel te nemen. Ze willen wel meedoen, maar op een of andere manier is het voor hen moeilijk om hierbij aan te sluiten. Omdat ze niet zo zelfverzekerd zijn, of omdat ze een beperking hebben, of omdat ze op het speciaal onderwijs zitten, of omdat ze liever niet in een grote groep bezig zijn, of omdat ze niet zo goed zijn in bewegen, of omdat. wat voor reden dan ook. Zij missen hierdoor de mogelijkheid om vriendschappen op te doen in hun eigen woonplaats. Daarbij zijn er veel kinderen die buiten Nuenen naar school gaan of die buiten Nuenen op zoek moeten naar mogelijkheden om te sporten of hobby s uit te oefenen die bij hen passen. Vaak komen zij thuis, al dan niet met een taxi, en hebben dan niemand in de buurt om mee te spelen. Voor al die kinderen is stichting Meedoen Nuenen opgericht. Deze stichting organiseert elke maand leuke sporten vrijetijdsactiviteiten zoals koken, ponyrijden, knutselen, hiphop en gamen. Stichting Meedoen Nuenen biedt deze kinderen een leuke gezellige setting waarin ze met elkaar de dingen kunnen doen die andere kinderen ook doen en we helpen hen met elkaar in contact te komen. Door samen te spelen en sporten kunnen ze nieuwe vriendschappen opdoen en voelen ze zich minder alleen. Op deze manier ervaren ze dat ze op hun eigen manier toch mee kunnen doen. Voelt uw kind zich niet prettig bij de activiteiten die al in Nuenen plaatsvinden of bij de bestaande sportclubs? Is het reguliere voor uw kind niet zo vanzelfsprekend? Dan is stichting Meedoen Nuenen misschien iets voor hem of haar! Een overzicht van onze activiteiten en de mogelijkheid om uw kind hiervoor in te schrijven, vindt u op Meedoen Nuenen draait geheel op vrijwilligers. Graag zouden wij nog een aantal nieuwe vrijwilligers verwelkomen, die samen met ons de diverse activiteiten kunnen begeleiden of organiseren. Behalve dat je hiermee veel bijzondere kinderen helpt om andere kinderen te leren kennen, samen plezier te hebben en vriendschappen op te doen dichterbij huis, is het samenwerken met de andere vrijwilligers een leuke, gezellige aangelegenheid. Het organiseren van de verschillende activiteiten biedt je ook de mogelijkheid om diverse mensen en organisaties in Nuenen (beter) te leren kennen. Lijkt het u leuk om u regelmatig of incidenteel als vrijwilliger in te zetten voor Meedoen Nuenen, stuur dan een berichtje naar Carola Mes (meedoen.carola@gmail.com). Meer informatie over vrijwilliger zijn bij Meedoen Nuenen vindt u op

7 2 e workshopochtend Crijnsschool 24 maart 2017 Op vrijdag 24 maart was het weer zover. De workshopochtend die elk half jaar wordt georganiseerd op de Crijnsschool vond weer plaats. De organiserende werkgroep heeft gezorgd voor een afwisselend aanbod van workshops. De kleuters maakten bijvoorbeeld muziek met flessen, er was een dansles met het thema verkeer, er werd geknutseld met speelmais, er werden lekkere hapjes gemaakt en er werd een heerlijke lentewandeling in het zonnetje gemaakt. Ook was er een verkeersplein met veel verschillende verkeersborden. Tijdens deze workshops hebben de leerlingen op verschillende manieren geleerd over de lente en het thema verkeer. In de middenbouwgroepen werd een workshop judo gegeven door Mickel Verhoeven van Sportschool Verhoeven, waarbij kinderen op verschillende manieren kennis konden maken met deze sport. Ook werd er een leuke tennisclinic gegeven door tennisvereniging Wettenseind. De hele school rook heerlijk door de lekkere cupcakes die gebakken werden bij de kookworkshop. Er werd een workshop ik ben knap in bewegen en houding gegeven door (kinder)fysiotherapeuten werkzaam bij fysiotherapie Nuenen. Bij de workshop techniek werd er gewerkt met een ICT-leskist waarin leermiddelen zitten die gericht zijn op programmeren, robotica, ICT en techniek. Ook mochten ze oude laptops en harde schijven uit elkaar halen. Verder hebben kinderen mooie paasversieringen gemaakt met verschillende weeftechnieken. Ook hadden de kinderen van groep 6, 7 en 8 op de Jacobushoek en op een aantal andere plekken in Nuenen weer workshops. Deze ronde hadden we een nieuwe workshop, speciaal voor de natuurknappe kinderen werd er een bezoek gebracht aan kwekerij van Nature op Eeneind ( Daar kregen de kinderen een rondleiding en mochten ze een plantje planten. Ook werden er heerlijke appelflappen gebakken bij de Collse Hoeve. Ook voor de bovenbouw was bij tennisvereniging Wettenseind een tennisclinic. Op school zelf was er een workshop karikatuur tekenen voor de beeldknappe kinderen. Deze werd gegeven door karikaturist Sandor Paulus ( ). Verder was er nog een workshop knikkerbaan maken en schilderen op muziek voor de muziekknappe kinderen. Het mooie aan deze workshopochtend is dat kinderen meedoen aan workshops waarbij meervoudige intelligenties worden aangesproken. Op de Crijnsschool is namelijk iedereen knap op zijn eigen manier! Zo is de één taal- en samenknap en een ander reken- en beweegknap. Daar passen we dan ons onderwijsaanbod en organisatie op aan. Wij willen als werkgroep alle betrokken hulpouders, workshopbegeleiders en collega s hartelijk danken voor de inspirerende workshopochtend!

8 Bedankt voor de hulp tijdens de workshopochtend!

Nieuwsbrief 7 Yvonne en Meneer Thijs Voetbaltoernooi gr 7 en 8 12 apr Schriftelijk verkeersexamen gr 7 23 apr -4 mei Meivakantie

Nieuwsbrief 7 Yvonne en Meneer Thijs Voetbaltoernooi gr 7 en 8 12 apr Schriftelijk verkeersexamen gr 7 23 apr -4 mei Meivakantie 23 maart 2018 - nummer 6 Belangrijke data (24 mrt 20 apr) 30 mrt Goede vrijdag 13 apr Stakingsdag, de school is dicht Crijnspodium (Pasen) 17 apr Start Eindtoets gr 8 1 en 2 april Pasen 18 apr Voetbaltoernooi

Nadere informatie

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout 24 maart 2017 - nummer 13 Belangrijke data Dinsdag 28 maart *Afsluiting Week van de Lentekriebels *Kijkavond gr 1 t/m 8, van 18.00-19.00 uur Woensdag 29 maart OR-vergadering Donderdag en vrijdag 30 en

Nadere informatie

12 Bastiaan Thomassen Esmee Noll 13 Fiona Caboni 1 febr Isabel Beekmans. 15 Luuk de Kat 3 Isabel Hemme. Van harte gefeliciteerd allemaal!

12 Bastiaan Thomassen Esmee Noll 13 Fiona Caboni 1 febr Isabel Beekmans. 15 Luuk de Kat 3 Isabel Hemme. Van harte gefeliciteerd allemaal! 23 december 2016 - nummer 5 Belangrijke data 24 dec Kerstvakantie 25 jan Schaak-en damtoernooi gr 7 en 8 8 jan 17 9 jan 1 ste schooldag van 2017 26 jan Inloopochtend gr 7 en 8; 8.30-9.00 uur 11 jan Communiegroep

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 21 april nummer 9. Van 22 april tot 2 juni

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 21 april nummer 9. Van 22 april tot 2 juni 21 april 2017 - nummer 9 Belangrijke data 24 april -5 mei Meivakantie 19 mei Musical groep 4/5 8 mei Deze week luizencontrole 23 mei Schoolfotograaf 9 mei MR-vergadering 24 mei Eenbes studiedag; leerlingen

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

17 okt * Jaarvergadering OR * Inloopochtend gr 7 en 8 5 okt * Dag van de leraar * Start Kinderboekenweek

17 okt * Jaarvergadering OR * Inloopochtend gr 7 en 8 5 okt * Dag van de leraar * Start Kinderboekenweek 30 september 2016 - nummer 2 Belangrijke data 3 okt * Kennismakings- en doelgesprekken gr 4 t/m 8 * 1 ste Indrukgesprekken gr 3 13 okt * Kennismakings- en doelgesprekken gr 4 t/m 8 * 1 ste Indrukgesprekken

Nadere informatie

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden.

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden. Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt nieuwsbrief nummer 1 van het schooljaar 2014 2015. Inmiddels zit de eerste schoolweek er op. Goed om te constateren dat alle leerlingen na

Nadere informatie

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 12 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 3 Eerste schooldag Luizencontrole Zomervakantie 1 2 3 4 Zomervakantie 6 7 8 9 Nieuwjaarsreceptie 12.00-12.30 uur 10 11 36 12 13 14 1 16 17 18 37 19 Infoavond groep

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 8 april 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 2 juni nummer 10. Van 3 juni tot 30 juni

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 2 juni nummer 10. Van 3 juni tot 30 juni 2 juni 2017 - nummer 10 Belangrijke data 5 juni 2 de Pinksterdag; leerlingen vrij 16 juni Inloopochtend gr. 1 t/m 6 8.30-9.00u 6 juni Lustrum Opening 18 juni Vaderdag 7 juni Lustrum Sportdag 19 en 20 juni

Nadere informatie

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 15 Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode voetbaltoernooi nieuws vanuit de kleutergroepen nieuw spelmateriaal kleutergroepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal Nieuwsbrief april/mei 2019 SBO Petraschool Beste allemaal De meivakantie staat voor de deur. Tot 6 mei mogen we lekker genieten van een, zoals de voorspellingen aangeven, van een zonnige twee weken. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma 24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Data om te onthouden: Maandag 4 juni: start CITO eindtoetsen Woensdag 14 juni: sponsorlijsten gaan mee naar huis. Vrijdag 15 juni: schoolfotograaf Vrijdag 22 juni: rapport groep

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link:

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link: Pancopost nummer 17 17 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen In de vorige Pancopost hebben wij u geïnformeerd over de Koningsspelen. Deze jaarlijkse sport- en speldag wordt dit jaar gehouden op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 15 vrijdag 17 april 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda di. 21 april t/m do. 23 april: woe. 22

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 4 / 5 6 Tweede Paasdag (vrij) MEMO APRIL 2015 7 gr.1-4 vrij 1 2 Paasontbijt midd.:peu- 8 midd.: voet bal gr.5/6 terschild. 3 Goede Vrijdag (vrij) 9

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Delta Digitaal Oktober 2016

Delta Digitaal Oktober 2016 Delta Digitaal Oktober 2016 Zet het in je Belangrijke data 3 november Dansexcursie gr. 1-2 7 november Start met schoolfruit voor alle kinderen 10 november Nationaal schoolontbijt 15 november Excursie Markant

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws april 2019

Sterrekijkernieuws april 2019 Sterrekijkernieuws april 2019 Beste ouders, verzorgers, De meivakantie staat voor de deur! De afgelopen periode is er weer veel gebeurd in de school. Verderop vindt u een impressie van de koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Weesp, 17 juni 2016 Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Babynieuws Informatiebrief met de groepsindelingen en leerkrachten Schoolvoetbal-/ volleybaltoernooi Presentatie muziekgroepjes

Nadere informatie

BERENBABBELS Berenbabbels

BERENBABBELS Berenbabbels BERENBABBELS Berenbabbels 9 2018-2019 AGENDA 20 maart: Berenshow groep 1-2 27 maart: Open dag 1-5 april: Verkeersweek 2 april: Buitenlesdag 4 april: Studiedag, alle kinderen zijn vrij Jarigen in de komende

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

5 dec Sinterklaasviering 22 dec Kerstviering uur 6 dec Studiemorgen, kinderen s

5 dec Sinterklaasviering 22 dec Kerstviering uur 6 dec Studiemorgen, kinderen s 2 december 2016 - nummer 4 Belangrijke data 5 dec Sinterklaasviering 22 dec Kerstviering 17.00-19.00 uur 6 dec Studiemorgen, kinderen s Kinderen s middags vrij! middags naar school!! 7 dec Inloopochtend

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag Vrijdag 21 april 2017 week 16 A GENDA Ma 24 apr - vr 5 mei Di 9 mei Wo 10 mei Vrij 12 mei Ma 22 mei Di 6 t/m vr 9 juni Meivakantie Extra kaartverkoop dansmiddag Extra kaartverkoop dansmiddag Dansmiddag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie