Nieuwsbrief 7 Yvonne en Meneer Thijs Voetbaltoernooi gr 7 en 8 12 apr Schriftelijk verkeersexamen gr 7 23 apr -4 mei Meivakantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 7 Yvonne en Meneer Thijs Voetbaltoernooi gr 7 en 8 12 apr Schriftelijk verkeersexamen gr 7 23 apr -4 mei Meivakantie"

Transcriptie

1 23 maart nummer 6 Belangrijke data (24 mrt 20 apr) 30 mrt Goede vrijdag 13 apr Stakingsdag, de school is dicht Crijnspodium (Pasen) 17 apr Start Eindtoets gr 8 1 en 2 april Pasen 18 apr Voetbaltoernooi gr 5 en 6 6 apr Uitloop gr 1 t/m 6 ( u) MR-vergadering 10 apr Leerlingenraad 20 apr Koningsspelen 11 apr Verjaardag meneer Mohamed, juf Nieuwsbrief 7 Yvonne en Meneer Thijs Voetbaltoernooi gr 7 en 8 12 apr Schriftelijk verkeersexamen gr 7 23 apr -4 mei Meivakantie Jarigen (24 mrt-20 apr) 24 mrt Frederique van Gemert 10 apr Madelief Eijkman 26 mrt Sara Bressers 12 apr Milan van Gestel Gijs van Hoeckel Julia Koelewijn 29 mrt Feyone van de Werff 13 apr Britt Koelewijn 30 mrt Loes Vogels Tessel van der Putten 1 apr Luca Ummels Jermain van den Wildenberg 3 apr Noah de Los Santos 18 apr Jimmy Neggers Isabel Maes Marnix van Soest 4 apr Saar van Hoof 19 apr Elisa Hemme 6 apr Sterre Lodewijks Van harte gefeliciteerd allemaal! Welkom op school (10 feb 23 mrt) De afgelopen weken zijn Angel Pruijsen, Sabas Teune, Maud Clarijs, Lisa van Loef, Donna Sweere en Eva de Maat bij ons op school begonnen. We wensen hen én hun ouders een fijne tijd toe op De Crijns en hopen dat ze zich snel thuis zullen voelen.

2 Voorwoord Geachte lezers, We zijn met spannende dingen bezig. Met de nieuwbouw in het verschiet, heb we iets moois om aan te werken. De vergunning is ingediend, hopelijk wordt hij toegekend. We hebben als doel om bij de start van het nieuwe schooljaar in de klassen plaats te nemen, maar we moeten er rekening mee houden dat er ook vertraging kan ontstaan. We denken over beide scenario s na. Leuk om mee bezig te zijn. Daarnaast heb ik ook nog ander nieuws te melden. Meneer Rudi gaat na dit schooljaar afscheid nemen van De Crijnsschool. Hij heeft gekozen voor een school waarbij hij minder reistijd heeft. Het is tevens een school waar hij zich vertrouwd voelt; het is zijn oude stek. We vinden het erg jammer, meneer Rudi is een goede leerkracht die goed bij de school past, maar we wensen hem veel plezier op zijn nieuwe school. Met vriendelijke groet, Thijs van Moorsel, directeur Eenbes basisschool De Crijnsschool Kwaliteitsonderzoek Een tijdje geleden hebben we u gevraagd om deel te nemen aan een enquête over de kwaliteit van ons onderwijs. De enquête is uitgezet onder ouders, leerlingen (leerjaar 6 t/m 8), medewerkers en het management. We zijn ontzettend trots op de uitkomsten! Uiteraard zitten er ook aanknopingspunten tussen waar we verbetering in aan willen brengen. In de bijlage kun je de zaken vinden waar we trots op zijn en wat welke verbeteracties we uitgezet hebben. Werkgroep TSO / Schooltijden: binnenkort enquête Zoals u weet zijn we aan het nadenken over hoe we de TSO komend jaar gaan inrichten. De huidige constructie blijkt te kwetsbaar. Dit biedt ons een kans om vanuit visie te kijken wat het beste past bij de leerlingen en de huidige tijd. Dit zou kunnen leiden tot andere schooltijden. Uiteraard horen we (team + mr) graag de stem van ouders daarbij. Daarvoor ontvangt u binnenkort een enquête.

3 Parkeren in de wijk Om 08.30u is het rondom de school erg druk met auto s. Velen parkeren de auto in de wijk aan de Heikampen. Uiteraard is dat geen probleem als dit gebeurt in de vakken waarvoor ze bedoeld zijn. Nu wordt er overal geparkeerd wat het zicht van de bewoners blokkeert als ze weg willen rijden. Daarnaast rijden er een aantal auto s met grote vaart weg. Aangezien er daarbij ook veel middelbare scholieren langskomen, is dat geen gewenste situatie. Graag uw aandacht daarvoor. Evaluatie toetsperiode Na iedere toetsperiode staan wij uitgebreid stil bij de resultaten. We kijken naar de resultaten op schoolniveau, van de groep en van het individu. We analyseren de toetsen per onderdeel en leggen dit naast andere resultaten en observaties. Hieruit maken we weer nieuwe plannen. Dat proberen we steeds meer op individueel niveau te doen. De ipad biedt hierin meer mogelijkheden dan voorheen. Als we kijken naar de resultaten op schoolniveau, dan zien we dat we goed zijn in rekenen en begrijpend lezen. Bij rekenen zijn we vanaf de eerste leerjaren heel handelend bezig, waarbij we een goede opbouw hebben richting uiteindelijk de grotere sommen met verhaaltjessommen. Begrijpend lezen (en begrijpend luisteren) wordt naast de begrijpend lezen lessen veelal toegepast bij de andere vakgebieden. De teksten die passen bij de thema s van Alles-in-1 passen hier goed bij. We leren kinderen dat je begrijpend lezen juist nodig hebt bij die teksten. We zien bij de kinderen geen achteruitgang bij technisch lezen, maar doordat er een nieuwe toets is die strenger beoordeeld wordt, is het technisch lezen op schoolniveau toch achteruit gegaan. We gaan nu extra leestijd inzetten met verschillende werkvormen. Spelling heeft de komende periode onze grootste aandacht, omdat deze resultaten het meest achterblijven. We gaan het stappenplan nog explicieter iedere les terug laten komen. Tevens leggen we nadruk op de spellingsbeleving: netjes werken en bij elke spellingsregel opnieuw het stappenplan doorlopen. Kamp groep 7 en kamp groep 8 Het kamp van groep 7 en 8 gaat veranderen. We hebben gemerkt dat de beleving aan het einde van het schooljaar tussen groep 7 en 8 te ver uit elkaar ligt. Dit schooljaar zullen groep 7 en 8 in dezelfde week nog wel naar dezelfde locatie gaan. Groep 8 gaat maandag t/m donderdag en groep 7 gaat donderdag en vrijdag. Vanaf komend schooljaar zal het anders gaan. Groep 7 zal in het begin van het schooljaar op kamp gaan. Het kamp zorgt ook voor een sterkere band in de groep en hierdoor hebben ze er langer profijt van. Groep 8 zal nog wel aan het einde van het jaar op afscheidskamp gaan. Activiteiten op De Crijnsschool 11 en 18 april: Voetbaltoernooi Op woensdag 11 april (groep 7&8) en woensdag 18 april (groep 5&6) hebben de kinderen weer het jaarlijkse voetbaltoernooi op het terrein van voetbalclub Nuenen (de Oude Landen).

4 De deelnemers van het toernooi mogen deze dag om uur naar huis, zodat ze voldoende tijd hebben om thuis even te eten en zich om te kleden. De kinderen nemen van school een hesje mee. Het wedstrijdschema is nog niet bekend, maar we gaan er vanuit dat de kinderen en begeleiders die deelnemen, om uur aanwezig moeten zijn. Het toernooi zal tot ongeveer uur duren. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom. Gezocht: Voor het voetbaltoernooi van groep 7 en 8 zijn wij nog steeds op zoek naar ouders die een team willen begeleiden. Uw hulp is hard nodig! U mag dit aan de leerkrachten van groep 7 en 8 doorgeven. 20 april: Koningsspelen Vrijdag 20 april organiseren we onze sportdag in het teken van de Koningsspelen Ten eerste willen we alle ouders bedanken voor de aangeboden hulp. We kunnen alle ouderhulp goed gebruiken! De hulpouders ontvangen van de werkgroep ruim op tijd het draaiboek van deze dag. Alle kinderen (ook uit groep 7 & 8) worden uiterlijk om 8.25 uur, in sportkleding, op onze school aan de Heikampen verwacht. Om 8.30 uur openen we de Koningsspelen op het schoolplein met de Fitlala.-dans. Alle ouders zijn bij deze uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De kinderen uit de groepen 1 en 2 gaan samen Koningsspelletjes spelen en blijven op het terrein bij school. De kinderen uit de groepen 3 t/m 8 gaan spellen en teamspelen spelen op het EMK- én NKV-terrein. Vanuit school lopen deze kinderen om 8.45 uur met hun eigen groep richting het EMK of NKV en zullen daar om 9.15 uur hun sportprogramma starten. Tussendoor wordt er voor eten, drinken en wat lekkers gezorgd. Omdat de kinderen een actieve ochtend tegemoet gaan is extra eigen drinken in een rugzak wel een aanrader! Om uur zijn de kinderen van groep 1-2 klaar met hun programma aan de Heikampen. De kinderen van groep 3 t/m 8 zijn om uur klaar met hun programma bij EMK en kunnen daar opgehaald worden. Als uw kind alleen naar huis mag vanaf EMK, moet dit vooraf schriftelijk aan de leerkracht van uw zoon/dochter doorgegeven worden. Een week vóór de Koningsspelen kunt u op het raam van onze school zien in welke groep uw kind ingedeeld is. Namens de werkgroep en alle kinderen nogmaals bedankt voor uw medewerking! Samen met u gaan we er voor de kinderen een fijne en sportieve dag van maken. 9 mei: Workshopochtend Afgelopen week heeft u de workshopbrief gehad met de vraag naar ouderhulp. Wij kunnen nog steeds alle ouderhulp gebruiken. Van 9.00u en 10.30u zijn de workshops voor de onderbouw en van 10.30u tot zijn de workshops voor de midden- en bovenbouw. Zodra alle workshops geregeld zijn, gaan de kinderen een top 3 maken. Uit deze top 3 wordt de workshop gekozen waar uw kind aan gaat deelnemen. We hebben voor veel variatie in de workshop gezorgd in en rondom Nuenen. Wij hopen op veel hulp deze dag, zodat we er voor de kinderen een leuke ervaring van kunnen maken!

5 Even voorstellen Hallo allemaal! Mijn naam is Marielle Peijnenborgh en sinds februari werk ik met veel plezier in groep 5 samen met juffrouw Maria. Na bijna 14 jaar in het buitenland te hebben gewoond waarvan 2 jaar in Canada en bijna 12 in Engeland, ben ik in augustus terug naar Nederland verhuisd. Het was een enorme opluchting te merken hoe mijn eigen twee kinderen zich al snel thuis voelden hier. Na jaren in Engeland als onderwijzeres op Engelse lagere scholen te hebben gewerkt, ging ik zelf als juffrouw in november in Nederland aan de slag. Mijn eerste beroep, dat van zangjuffrouw (na het conservatorium in Amsterdam heb ik al laten zien dat lesgeven mijn grote liefde is en niet zozeer het optreden!), heb ik ook weer opgepakt. Het is hartverwarmend hoe de kinderen, juffrouw Maria en al het andere personeel van De Crijnsschool me hebben verwelkomd nu het leven me even pas op de plaats heeft laten maken. Het leven kan soms een onverwachte wending nemen en daarom is het zo fijn dat ik al werkende in de klas, genietend van het helpen van de kinderen, toe kan werken naar goede gezondheid. Allemaal hartelijk bedankt! Vanuit de MR MR-vergadering 20 maart Het was een vergadering met veel inhoud. In de vergadering hebben we gesproken over de TSO en schooltijden. In eerdere nieuwsbrieven heeft u al meer kunnen lezen hierover. Ook is er gesproken over het kwaliteitsonderzoek. De resultaten van dit onderzoek vindt u in de bijlage bij de nieuwsbrief. In januari en februari zijn de CITO s afgenomen. Hier is een trendanalyse van gemaakt, waarvan de conclusies ter vergadering zijn besproken. Die conclusies heeft u ook kunnen lezen in deze nieuwsbrief. Mocht u vragen hebben of ons ergens van op de hoogte willen stellen, laat het ons weten via mrcrijns@eenbes.nl

12 april Voetbaltoernooi gr 5 en uur 4 april Voetbaltoernooi gr 7 en 8 13 april Paasviering 5 april Verjaardag meneer Thijs en

12 april Voetbaltoernooi gr 5 en uur 4 april Voetbaltoernooi gr 7 en 8 13 april Paasviering 5 april Verjaardag meneer Thijs en 31 maart 2017 - nummer 8 Belangrijke data 3 april Inloopochtend gr 7 en 8; 12 april Voetbaltoernooi gr 5 en 6 8.30-9.00 uur 4 april Voetbaltoernooi gr 7 en 8 13 april Paasviering 5 april Verjaardag meneer

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Van harte gefeliciteerd allemaal! 24 februari nummer 7. Van 4 februari tot 31 maart

Belangrijke data. Jarigen. Van harte gefeliciteerd allemaal! 24 februari nummer 7. Van 4 februari tot 31 maart 24 februari 2017 - nummer 7 Belangrijke data 27 febr- 3 mrt Voorjaarsvakantie 9 mrt MR-vergadering 7 mrt Oudergesprekken gr 1 en 2 13 mrt Doel- en ontw.gesprekken gr 4 t/m 8; 15.30-17.00 en/of 18.00-19.30

Nadere informatie

23 apr -4 mei Meivakantie mei Pinksteren; vrij 7 mei Deze week luizencontrole 22 mei Schoolfotograaf 9 mei Workshops Meervoudige Intelligentie

23 apr -4 mei Meivakantie mei Pinksteren; vrij 7 mei Deze week luizencontrole 22 mei Schoolfotograaf 9 mei Workshops Meervoudige Intelligentie 23 april 2018 - nummer 7 Belangrijke data (20 apr 8 jun) 23 apr -4 mei Meivakantie 20-21 mei Pinksteren; vrij 7 mei Deze week luizencontrole 22 mei Schoolfotograaf 9 mei Workshops Meervoudige Intelligentie

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 21 april nummer 9. Van 22 april tot 2 juni

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 21 april nummer 9. Van 22 april tot 2 juni 21 april 2017 - nummer 9 Belangrijke data 24 april -5 mei Meivakantie 19 mei Musical groep 4/5 8 mei Deze week luizencontrole 23 mei Schoolfotograaf 9 mei MR-vergadering 24 mei Eenbes studiedag; leerlingen

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 2 juni nummer 10. Van 3 juni tot 30 juni

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 2 juni nummer 10. Van 3 juni tot 30 juni 2 juni 2017 - nummer 10 Belangrijke data 5 juni 2 de Pinksterdag; leerlingen vrij 16 juni Inloopochtend gr. 1 t/m 6 8.30-9.00u 6 juni Lustrum Opening 18 juni Vaderdag 7 juni Lustrum Sportdag 19 en 20 juni

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee.

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Belangrijke data! 12 juni Schoolreis Groepen 5, 6 en 7 13 juni Zeester vrij 14 juni Schoolreis Kleuters, Groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016

NIEUWSBRIEF. Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016 NIEUWSBRIEF Jaargang 2015-2016: nr. 28 vrijdag 25 maart 2016 VAN DE DIRECTIE Vreemde week De komende week is een vreemde week: Vandaag Goede vrijdag en maandag 2 e Paasdag zijn vaste vrije dagen. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018

Schooljaar: Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 28 Datum: 5 april 2018 BIJLAGEN 28-01 Flyer PO in actie voor ouders 28-02 Onderwijs (meer) voor mannen VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u van mooie Paasdagen

Nadere informatie

Groepen volgend schooljaar

Groepen volgend schooljaar 26 april 2018 Groepen volgend schooljaar Op dit moment zijn we als school volop bezig met de voorbereidingen voor komend schooljaar. Bij deze voorbereidingen horen activiteiten als invoeren nieuwe taalmethode,

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Groepsgids Groep 7-8

Groepsgids Groep 7-8 Groepsgids 2017-2018 Groep 7-8 Wie werken er in de groepen 7/8: Monique van Gemert Simon van Nieuwland m.vangemert@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl De Bruggenbouwers maandag dinsdag (gymdag)

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Van harte gefeliciteerd allemaal! 14 juli 2017 - nummer 11 Belangrijke data 17 juli- 25 aug Zomervakantie 28 aug 1 ste schooldag na de vakantie Allemaal starten op het schoolplein van de locatie Heikampen (ook groep 7 en groep 8) Jarigen

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Musical groep 3/4 5 oktober Staken school dicht 9 t/m 11 oktober: Kamp groep 5/6 11 t/m 13 oktober: Kamp groep 7/8 13 oktober: Nieuwsbrief 5 uit 16 t/m 20 oktober:

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Ouderenquête De enquête is binnen het team bekeken. Binnenkort ontvangt u een samenvatting van de bevindingen per mail.

Ouderenquête De enquête is binnen het team bekeken. Binnenkort ontvangt u een samenvatting van de bevindingen per mail. Pater Eymard Nieuws Nummer 15 schooljaar 2014-2015 10 april 2015 Mededelingen Legionella In verband met het ontdekken en bestrijden van de Legionella bacterie mag er tot en met vrijdag 24 april niet gedoucht

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Pasen 2015. Gebed. God, Open mijn oren om de boodschap van uw liefde te horen Bewaar mijn hart in het geloof en vertrouwen op U Om vanuit die woorden te leven en

Nadere informatie

2-wekelijkse berichtgeving van OBS Yore

2-wekelijkse berichtgeving van OBS Yore Jaargang 13 versie 12 Van de directie Ontwikkelingen Be-Loven - Schooltijden: binnen de MR hebben we dit onderwerp uiteraard hoog op de agenda staan. Samen hebben we hierover al gesproken, we hebben informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 08-02-2019 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Eind zwangerschapsverlof Na de voorjaarsvakantie loopt het zwangerschapsverlof

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

29 maart 2019

29 maart 2019 1431 www.clarafabriciusschool.nl 29 maart 2019 2 april Juf Anne taakdag, juf Francien vervangt 3 april De grote rekendag 4 april Groep 7 verkeersexamen theorie. 4 en 5 april Meester Fred afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 30 mei nr. 37

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 30 mei nr. 37 30 mei 2016 2015-2016 nr. 37 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Nieuws Peuterspeelzaal. De unit voor de peuterspeelzaal wordt geplaatst. Om dat mogelijk te maken, wordt de omgeving klaar gemaakt om de unit

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 10-02-2017 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Ziekte De griepgolf gaat maar niet over. Veel kinderen worden

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19.

Maria-Bernadette school. 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19. Maria-Bernadette school 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 1/2A toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Van 14 juli t/m 24 juli 18 juli 21 juli. Van harte gefeliciteerd allemaal! Juli nummer 10

Agenda. Jarigen. Van 14 juli t/m 24 juli 18 juli 21 juli. Van harte gefeliciteerd allemaal! Juli nummer 10 Juli 2016 - nummer 10 Agenda 14 juli Nieuwsbrief 10 19 juli Ruiluurtje GMR vergadering 21 juli Musical en afscheidsavond groep 8 23 juli 5 sept Start zomervakantie! Eerste schooldag Jarigen Van 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 mei 2018 10 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Resultaten Aansluitingstoets Leerlingenraad Vakantierooster Nieuw beleid: Luizencontrole

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de

Nieuwsbrief. Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 14 april 2016 Ontwikkeling op Troubadour: de instructie Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de ontwikkelingen

Nadere informatie

Datum: donderdag 26 april 2018

Datum: donderdag 26 april 2018 Datum: donderdag 26 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: 27 april t/m 11 mei Vakantie: Morgen hebben we allemaal meivakantie. We zien alle kinderen weer op 14 mei op school. Fijne vakantie! Koningsspelen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 09-04 Britt Goëtjes 10-04 Sammie van Lith 12-04 Ruben van Lent 13-04 Tijn Piek 13-04 Lisa van Brakel 13-04 Dannique van den Broek 14-04 JUF WOUKE 14-04

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal Nieuwsbrief april/mei 2019 SBO Petraschool Beste allemaal De meivakantie staat voor de deur. Tot 6 mei mogen we lekker genieten van een, zoals de voorspellingen aangeven, van een zonnige twee weken. Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties

NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties 2017-2018 Volg Klavertje Vier nu ook op Twitter voor nieuws, foto s e.d. @ObsKlavertje4 Voorwoord Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juni 2016

Nieuwsbrief 3 juni 2016 Nieuwsbrief 3 juni 2016 Schoolagenda 07 juni Thema-avond groep 2 08 juni Ouderkamer i.s.m. met Centrum voor Jeugd en Gezin: Druk gedrag bij kinderen, ADHD? 10 juni Circusvoorstelling van groep 1 en 2 13

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 3 februari nummer 6. Van 25 februari tot 31 maart

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 3 februari nummer 6. Van 25 februari tot 31 maart 3 februari 2017 - nummer 6 Belangrijke data 6 febr Adviesgesprekken groep 8 20 febr Oudergesprekken groep 1/2 MR-vergadering 7 febr Adviesgesprekken groep 8 22 febr Rapport groep 2 t/m 8 10 febr Opening

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief mei 2019 - Welkom - Avondvierdaagse - Verdrietig nieuws - Wilgenstam en Fatima nog een jaar samen op de Wilgenlei - Verandering van Sociaal Maatschappelijk Werkster - Werkweek

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 3 Koffiemorgen 26 januari... 3 Maandaggeld... 3 Avondvierdaagse Alphen aan den Rijn... 3 Gesprekken

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie