Charter voor alle groepen van Millennium Golf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Charter voor alle groepen van Millennium Golf"

Transcriptie

1 Charter voor alle groepen van Millennium Golf I. Verkiezingen van de groepscaptain Kiesformule Ambtsperiode groepscaptain Bestuur... 2 II. Communicatie Vergaderingen en rapportering Weekly III. Planning van events en toernooien Kalender Wedstrijdsponsoren... 4 IV. Wedstrijden Algemeen Clubtoernooien Inschrijvingen Scorekaarten Timing & deelname... 6 V. Prijsuitreikingen Praktisch Verplichtingen... 7 A. Aanwezigheid... 7 B. Dress code... 7

2 I. Verkiezingen van de groepscaptain 1. Kiesformule Absolute meerderheid met run-off stemronde indien nodig. 2. Ambtsperiode groepscaptain Ambtsperiode van twee jaar. Hij/Zij is telkens opnieuw verkiesbaar voor een nieuwe periode van twee jaar. De groepscaptains, die zichzelf weer kandidaat stellen, onderwerpen zich aan een evaluatie van de voorbije ambtsperiode door het management van Millennium Golf. Dit gebeurt om te voorkomen dat als een persoon, die zich opnieuw kandidaat stelt, de geest van deze charter niet heeft nageleefd en dit ook na persoonlijke gesprekken niet heeft weten bij te sturen of die op een ingrijpende manier zijn verantwoordelijkheid als groepscaptain niet heeft vervuld, weerom verkozen zou worden. Personen die zich voor het eerst kandidaat stellen, mogen hun kandidatuur bij het management van Millennium Golf indienen. Na een voorafgaand gesprek over het groepscharter, bepaalt de persoon in kwestie zelf de algemene bekendmaking van zijn/haar kandidatuur. Indien de groepscaptain zijn ambt vroegtijdig verlaat kan de vice-captain het ambt overnemen en wordt dus de facto groepscaptain voor de rest van de oorspronkelijke termijn. Indien er geen vice-captain is kan iemand uit het bestuur van de betreffende groep zich vrijwillig voor dit ambt ter beschikking stellen en kan hij/zij door het bestuur worden aangesteld om deze functie te bekleden. Dit is enkel mogelijk indien alle leden van het bestaande bestuur het unaniem eens zijn over de gekozen persoon. Ook hier is loopt de ambtstermijn tot het einde van de periode waarvoor de originele groepscaptain werd verkozen. 3. Bestuur Groepscaptains worden verkozen door de leden van de desbetreffende groep (Senioren, Ladies, Men). Alle andere functies binnen dezelfde groep worden aan andere actieve leden toegewezen door de groepscaptain zelf. De groepscaptain laat zich best assisteren door een vijftal vrijwilligers (captains assistent(e), secretaris, schatbewaarder, organisatoren, ) om diverse taken van de verschillende organisaties binnen de groep op zich te nemen. De captains assistent(e) is niet automatisch de opvolger van de captain na diens ambtperiode. De Captain van Millennium Golf Club wordt niet verkozen door de clubleden, doch benoemd door het management van Millennium Golf Beringen-Paal.

3 II. Communicatie 1. Vergaderingen en rapportering Groepscaptains (Ladies, Men en Senioren) houden jaarlijks minimum één jaarvergadering en rapporteren de besproken punten en varia aan alle leden, de Captain van de Club en aan het management van Millennium Golf. Eenmaal per kwartaal zit het management van Millennium Golf samen met de groepscaptains om operationele zaken te bespreken en te optimaliseren. Indien er van weerszijden geen agenda punten zijn die iedereen betreft, wordt deze dag omgevormd tot een open office moment waarop de groepscaptains vrijblijvend voor een gesprek met het management van Millennium Golf kunnen samen zitten. 2. Weekly De verschillende groepen krijgen elk een eigen rubriek in de digitale Millennium Golf weekly. De daarin geposte artikels worden op de nieuws sectie gepost en met de nodige tags voorzien De rapporten van de verschillende groepen worden hier indien gewenst eveneens gepubliceerd.

4 III. Planning van events en toernooien 1. Kalender Groepscaptains maken bij aanvang van elk nieuw seizoen een wedstrijdkalender op via een speciale kalendertemplate, overhandigd door het management van Millennium Golf, waarop alle ontmoetingen ook deze waarop andere clubs worden uitgenodigd staan vermeld. Alle kalenders worden samengebracht op één overzichtelijk document, een algemene jaarkalender. Hiervoor zal het management van Millennium Golf een intuïtieve template ter beschikking stellen, die door iedereen gebruikt dient te worden en die op de members only sectie van zal worden gepubliceerd. Wedstrijden voor Ladies, Men en Senioren hebben een vast aanvangsuur, dat in geen enkel geval kan worden gewijzigd; niet vervroegd, noch verlaat. Enkel in samenspraak met het management van Millennium Golf kunnen hierop uitzonderingen gemaakt worden (bv. bij meerdere cluborganisaties per dag die om een begrijpelijke verschuiving vragen). Bij elk toernooi dat afwijkt van de norm of dat bijkomende services verlangt, dient een document bijgevoegd te worden dat alle bijkomende event- en/of toernooi elementen (sponsoren, receptie, dining, green fees, etc.) aangeeft. Hiervoor staat een event planner ter beschikking ontworpen door Millennium Golf. Wedstrijdformules en bijkomende services [bv. catering na 9 holes, diner voor grotere groepen na de wedstrijd] moeten een maand op voorhand vastliggen inclusief een indicatie van het deelnemersaantal. Bij wedstrijden met receptie is de afsluitingsdatum voor het meedelen van het te boeken deelnemersaantal 3 dagen voor het evenement, mét diner is het 5 dagen vooraf. Betaling zal moeten gebeuren voor het geboekte deelnemersaantal. Bij wedstrijden zonder receptie en/of diner is het afsluitingsmoment 12:00 daags voordien. 2. Wedstrijdsponsoren Groepscaptains bespreken bij aanvang van elk seizoen voorafgaandelijk eerst hun wedstrijdsponsoren met het management van Millennium Golf alvorens deze definitief vast te leggen. In de meeste gevallen is dit geen enkel probleem, maar het management van Millennium Golf wil conflicten met andere sponsoren, waarvan misschien niet iedereen op de hoogte is, vermijden. Sponsors kunnen zich trouwens visueel kenbaar maken op de dag zelf in de daarvoor voorziene receptieruimtes zonder meerkosten.

5 IV. Wedstrijden 1. Algemeen Vanaf 2010 worden voor alle officiële golfwedstrijden, officiële scorekaarten door Millennium Golf aangemaakt. Daarop zijn geen uitzonderingen. Dit kan ook met sponsor. Al deze wedstrijden zijn dus qualifying wedstrijden. Wenst de organisatie toch een non-qualifying of een niet-officiële wedstrijd te organiseren, dan kan dat met de normale scorekaarten, die ter beschikking liggen in de golfshop. Voor niet-officiële wedstrijden worden dus geen officiële scorekaarten meer gedrukt. 2. Clubtoernooien Het Clubkampioenschap zal op één / maximaal twee dagen plaatsvinden. Alle leden van de club concurreren voor zowel het clubkampioenschap alsook voor de kampioenschappen van de verschillende groepen waarvoor zij in aanmerking komen. Alle Interclubwedstrijden (ook deze van de verschillende groepen) worden door Millennium Golf georganiseerd en gecoördineerd. De Captain van Millennium Golf levert uiteraard de nodige ondersteuning. Interclubtrainingen kunnen georganiseerd worden in samenspraak met de pro. 3. Inschrijvingen Iedereen schrijft in via i-golf, voor zover de betreffende wedstrijden dit toelaten. Gastclubs schrijven zich ook in via i-pass. Free time Ladies organiseren zelf hun inschrijvingen via een publiek formulier, dat door Millennium Golf zal worden verwerkt. Flightindelingen blijven steeds behouden zoals ze (na het afsluiten van de inschrijvingen) werden aangemaakt. Enkel de wedstrijdorganisatie kan eventueel herschikken in geval van heirkracht: bv. niet opdagen van ingeschreven spelers zodat onvolledige flights ontstaan. 4. Scorekaarten Het ontvangen van de wedstrijdfees (5 per scorekaart) en het uitdelen van scorekaarten gebeurt in de lobby van de club of in de golfshop. De fee voor de aanmaak van een scorekaart bedraagt 2 (bijkomende administratiekosten, deze kost is in de 5 wedstrijdfee inbegrepen). De scorekaarten moeten na afloop van elke qualifyingwedstrijd bij de wedstrijdcommissie worden ingeleverd. De scores worden uitgeteld en de wedstrijduitslagen worden afgedrukt. Onleesbare scorekaarten worden niet uitgeteld en worden, net als de niet afgegeven scorekaarten, bestempeld als een negatieve bufferscore. De Longest drive en de Nearest to the pin worden uitgezet door Millennium Golf, maar worden opgehaald door de laatste flight.

6 5. Timing & deelname Starttijden worden geblokt conform het aantal deelnemers. Startlijsten worden gemaakt via programma i-golf. Millennium Golf heeft het recht om wedstrijden af te lassen vanwege weersomstandigheden. Leden die niet komen opdagen bij een wedstrijd zonder voorafgaandelijke verwittiging, krijgen onherroepelijk een sanctie met verbod op inschrijven en spelen voor alle qualifying wedstrijden van de 3 volgende wedstrijdweken. Het omzeilen van deze sanctie zal leiden tot een officiële schorsing van 6 maanden. Iedereen is 10 minuten vóór zijn/haar tee time op hole 1 aanwezig. Het oponthoud van de flight omwille van té laat aankomen van één der flightleden wordt gesanctioneerd door de tuchtcommissie.

7 V. Prijsuitreikingen Uit respect voor de sponsors en de organisatie rond een wedstrijd en tevens om onnodige vragen omtrent de organisatie te vermijden, dienen vanaf 2010 volgende punten voor officiële prijsuitreikingen in acht genomen: 1. Praktisch Wedstrijduitslagen ook te raadplegen via i-golf. Regelvragen en/of betwistingen kunnen enkel op de dag zelf besproken worden, de uiteindelijke beslissing wordt genomen door de wedstrijdcommissie op de dag zelf. Prijsuitreikingen en receptie worden gehouden in de daarvoor bestemde ruimte. Aanvangsuur prijsuitreiking: 19:00, tenzij uitdrukkelijk vooraf anders aangekondigd. De aanvang van een wedstrijd zal in functie van de inschrijvingen aangepast worden opdat het wedstrijdeinde en de prijsuitreiking vlot na elkaar (met de nodige verfrissingtijd voor de laatste flights) plaats vinden. 2. Verplichtingen A. Aanwezigheid Prijswinnaars, die niet aanwezig zijn tijdens de prijsuitreiking en die zich daarvoor excuseerden, laten hun prijs overgaan naar de eerstvolgende in de eindranking. Prijswinnaars, die niet aanwezig zijn tijdens de prijsuitreiking en zich daarvoor ook niet excuseerden, laten hun prijs overgaan naar de eerstvolgende in de eindranking en verliezen het recht om prijzen in ontvangst te nemen voor alle qualifying wedstrijden op Millennium Golf in de daaropvolgende 3 weken. B. Dress code Prijzen worden enkel overhandigd aan personen die de dress code respecteren. Dress code bij alle gesponsorde wedstrijden: nooit in golfkledij dames en jeugd: in principe mag alles, casual dus, maar zorg wel voor nette kleding heren: kostuum of broek en vest met hemd of polo (das is gewenst maar niet verplicht) Dress code bij alle andere wedstrijden nooit in golfkledij dames, heren en jeugd: casual

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Artikel 1.Wedstrijden Wedstrijden worden gespeeld volgens de Rules of Golf zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews en de Local Rules zoals

Nadere informatie

INBREUKEN EN SPORTIEVE SANCTIES Etiquette en Reglementen Goedgekeurd Sportcomité 22/02/2017 Correctie 30/06/2017 captain R.

INBREUKEN EN SPORTIEVE SANCTIES Etiquette en Reglementen Goedgekeurd Sportcomité 22/02/2017 Correctie 30/06/2017 captain R. INBREUKEN EN SPORTIEVE SANCTIES Etiquette en Reglementen Goedgekeurd Sportcomité 22/02/2017 Correctie 30/06/2017 captain R. Opheide 1. Algemeen. Inbreuken tegen de etiquette, reglementen en gedragsnormen

Nadere informatie

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011 ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY Tornooireglement Uitgave januari 2011 1. Algemene principes De Antwerp Senior Golf Trophy, ASGT, is een jaarlijks tornooi tussen de senioren van Cleydael Golf & Country Club,

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent

Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent 1. Regels van het Golfspel De wedstrijden worden gespeeld volgens de actuele Regels van het Golfspel zoals goedgekeurd door de R&A en de USGA. 2. Plaatselijke

Nadere informatie

Er zijn twee Wooldmasterwedstrijden:

Er zijn twee Wooldmasterwedstrijden: De wedstrijdcommissie behoudt zich het recht voor wijzigingen in het reglement en programma aan te brengen. Ook moet zij een voorbehoud maken voor wijzigingen die kunnen plaats vinden en buiten haar competentie

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2019.

Wedstrijdreglement 2019. Wedstrijdreglement 2019. I. DEELNEMERS. - De competities die door AGS worden ingericht, zijn toegankelijk voor alle leden van AGS. De wedstrijden op 18-holes terreinen zijn toegankelijk voor alle leden

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfclub Kavel II Beemster

Wedstrijdreglement Golfclub Kavel II Beemster Wedstrijdreglement Golfclub Kavel II Beemster Artikel 1: Toepasselijkheid Het wedstrijdreglement is van toepassing op alle door of onder auspiciën van de Wedstrijdcommissie georganiseerde wedstrijden.

Nadere informatie

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 20/03/2013 Prepared by to Slice Page 1/7 Kalender De editie van de wedstrijd Lapperre Senior Golf Trophy wordt in 7 Belgische golfclubs

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017

Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017 Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017 Dit wedstrijdreglement is vastgesteld door de wedstrijdcommissie op grond van Regel 33 van de Rules of Golf. Wijziging van dit reglement is voorbehouden aan

Nadere informatie

Algemeen. Finale LoyalTee Tour De LoyalTee Quinta Do LagoTour

Algemeen. Finale LoyalTee Tour De LoyalTee Quinta Do LagoTour Algemeen Elk jaar wordt de LoyalTee Tour georganiseerd; een wedstrijdcyclus op de BurgGolf banen in Nederland, speciaal voor alle golfers van Nederland. Alle wedstrijden zijn qualifying. Er zijn dagprijzen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Goedgekeurd Sportcomité 22/02/2017 Update longest en neary 09/08/2017

Wedstrijdreglement Goedgekeurd Sportcomité 22/02/2017 Update longest en neary 09/08/2017 Wedstrijdreglement Goedgekeurd Sportcomité 22/02/2017 Update longest en neary 09/08/2017 1. De Golfregels. De wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van de R&A Rules Limited en door de Sportcommissie

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent (21/12/018)

Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent (21/12/018) Algemeen Wedstrijdreglement Golfschool Gent (21/12/018) 1. Regels van het Golfspel De wedstrijden worden gespeeld volgens de actuele Regels van het Golfspel zoals goedgekeurd door de R&A en de USGA. De

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2016.

Wedstrijdreglement 2016. Wedstrijdreglement 2016. I. DEELNEMERS: - De competities die door AGS worden ingericht, zijn toegankelijk voor alle leden van AGS. De wedstrijden op 18-holes terreinen zijn toegankelijk voor alle leden

Nadere informatie

Wedstrijdreglement igolf Wintercup

Wedstrijdreglement igolf Wintercup Wedstrijdreglement igolf Wintercup Dit wedstrijdreglement is vastgesteld door de wedstrijdcommissie op grond van Regel 33 van de Rules of Golf. Wijziging van dit reglement is voorbehouden aan de wedstrijdcommissie.

Nadere informatie

Rinkven Charter. Waarden van Rinkven

Rinkven Charter. Waarden van Rinkven Rinkven Charter Waarden van Rinkven In dit charter wensen we stil te staan bij de waarden die wij in onze club willen hanteren. Het spreekt voor zich dat de leden en hun beleving van de golfsport hierbij

Nadere informatie

Emilia Romagna LoyalTee ZomerTour 2013

Emilia Romagna LoyalTee ZomerTour 2013 Algemeen Elk jaar wordt de LoyalTee Tour georganiseerd; een wedstrijdcyclus op de BurgGolf banen in Nederland, speciaal voor LoyalTee leden. Alle wedstrijden zijn qualifying. Er zijn dagprijzen te winnen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfclub Dorhout Mees

Wedstrijdreglement Golfclub Dorhout Mees Wedstrijdreglement Golfclub Dorhout Mees De wedstrijdcommissie behoudt zich het recht voor, het reglement aan te passen. 1. Algemeen 1. Dit reglement is van toepassing op alle wedstrijden georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfclub Weilenseind. Hoofdstuk 1 Wedstrijdreglement Algemeen

Wedstrijdreglement Golfclub Weilenseind. Hoofdstuk 1 Wedstrijdreglement Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub Weilenseind Volgens Regel 33-1 van de Golfregels is het de taak van de wedstrijdcommissie om het wedstrijdreglement vast te stellen. De commissie is niet bevoegd daarbij een

Nadere informatie

LoyalTee Winter Tour

LoyalTee Winter Tour Opzet: 14 wedstrijden tijdens de wintermaanden, elke wedstrijd plaatst de dagwinnaar van elke categorie zich voor de finale in maart bij BurgGolf. Data: Datum zaterdag 19 oktober 2013 zaterdag 26 oktober

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 3. Wedstrijden

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 3. Wedstrijden INHOUD Algemeen 2 Prijzen 3 Wedstrijden Nieuwjaarswedstrijd 4 Wintercup 5 Medal 6 Greensome clubkampioenschap 7 Paaswedstrijd 8 Oranje bokaal 9 Strokeplay clubkampioenschap 10 Mixed Paren wedstrijd 11

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8 INHOUD Algemeen 2 Prijzen 2 Wedstrijden Winter Cup 4 Medal 5 Greensome Clubkampioenschap 6 Flevoland on Tour 7 Woensdagavond Opstap 8 Paaswedstrijd 9 Oranje Bokaal 10 Strokeplay Clubkampioenschap 11 Mixed

Nadere informatie

Sterea Golf VZW. Wedstrijdreglement

Sterea Golf VZW. Wedstrijdreglement Wedstrijdreglement 1. De Golfregels en Handicap System De wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van de USGA en R&A Rules en volgens het Handicapsysteem opgemaakt door de EGA en de RBGF. De Sportcommissie

Nadere informatie

Oosterhoutse Golf Club NGF Competitie Protocol 2019

Oosterhoutse Golf Club NGF Competitie Protocol 2019 Oosterhoutse Golf Club NGF Competitie Protocol 2019 1. Doelstelling De doelstelling van dit NGF Competitie Protocol is het verschaffen van helderheid voor alle competitiespelers van De Oosterhoutse en

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs 07-12-2017 1. Algemeen 1.1. Er wordt gespeeld volgens de meest recente Rules of Golf, zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement van De Texelse Golfclub

Algemeen Wedstrijdreglement van De Texelse Golfclub Algemeen Wedstrijdreglement van De Texelse Golfclub - 2019 Algemeen Dit wedstrijdreglement is van toepassing op alle golfwedstrijden die worden georganiseerd onder auspiciën van de wedstrijdcommissie van

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Woensdagavond Opstap 7.

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Woensdagavond Opstap 7. INHOUD Algemeen 2 Prijzen 2 Wedstrijden Winter Cup 4 Medal 5 Greensome Clubkampioenschap 6 Woensdagavond Opstap 7 Paaswedstrijd 8 Oranje Bokaal 9 Strokeplay Clubkampioenschap 10 Mixed Paren Wedstrijd 11

Nadere informatie

FLANDERS NIPPON GOLF & BUSINESS CLUB HASSELT

FLANDERS NIPPON GOLF & BUSINESS CLUB HASSELT FLANDERS NIPPON GOLF & BUSINESS CLUB HASSELT WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Iedere speler op de golfbaan wordt geacht de regels te kennen en zich naar te schikken. 2. Inschrijvingen 2a. Inschrijvingen voor de wedstrijd

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud

Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud 1/9 Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud Algemeen 1. Dit Reglement is een aanvulling op het Wedstrijdreglement Golfclub Bentwoud en is alleen van toepassing voor de Clubkampioenschappen van

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8

INHOUD. Algemeen 2. Prijzen 2. Wedstrijden Winter Cup 4. Medal 5. Greensome Clubkampioenschap 6. Flevoland on Tour 7. Woensdagavond Opstap 8 INHOUD Algemeen 2 Prijzen 2 Wedstrijden Winter Cup 4 Medal 5 Greensome Clubkampioenschap 6 Flevoland on Tour 7 Woensdagavond Opstap 8 Paaswedstrijd 9 Oranje Bokaal 10 Strokeplay Clubkampioenschap 11 Mixed

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2016 Vereniging Golfclub Landgoed Bergvliet (VGLB)

Wedstrijdreglement 2016 Vereniging Golfclub Landgoed Bergvliet (VGLB) Wedstrijdreglement 2016 Vereniging Golfclub Landgoed Bergvliet (VGLB) Inleiding De Wedstrijdcommissie (WeCo) stelt het programma en de voorwaarden voor deelname vast. Alle wedstrijden worden gespeeld volgens

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement

Algemeen Wedstrijdreglement Algemeen Gegevens over de baanbezetting vindt u in de (wedstrijd)kalender. Deze kalender bevat een overzicht van alle wedstrijden van alle commissies. Tevens zijn de kalenders van de dames-, heren- en

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. van. golfvereniging eyckenduyn

Wedstrijdreglement. van. golfvereniging eyckenduyn van golfvereniging eyckenduyn Gemaakt door de WECO. 19 nov. 2012 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave. Bladzijde 1. ALGEMEEN... 4 1. INLEIDING... 4 1.2 VERANTWOORDELIJKHEID... 5 1.3 INSCHRIJVEN.... 6 1.4 HANDICAP....

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Artikel 2: Taken en Verantwoordelijkheden Wedstrijdcommissie

Wedstrijdreglement. Artikel 2: Taken en Verantwoordelijkheden Wedstrijdcommissie Wedstrijdreglement Artikel 1: Begrippen en Leeswijzer 1. In dit wedstrijdreglement worden de volgende begrippen gehanteerd: het bestuur: het bestuur van de vereniging de vereniging: Golfclub Ooghduyne

Nadere informatie

Badminton Vlaanderen 03/ SPEELGERCHTIGDHEID BIJ COMPETITIEVE SPORTORGANISATIES

Badminton Vlaanderen 03/ SPEELGERCHTIGDHEID BIJ COMPETITIEVE SPORTORGANISATIES Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 260 SPEELGERCHTIGDHEID BIJ COMPETITIEVE SPORTORGANISATIES HOOFDSTUK 1. TOERNOOIEN EN KAMPIOENSCHAPPEN ARTIKEL 1.1 TOEPASSINGSGEBIED Het reglement

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. van. Golfvereniging Eyckenduyn

Wedstrijdreglement. van. Golfvereniging Eyckenduyn Gemaakt door de WECO van Golfvereniging Eyckenduyn 19 nov. 2012 Pagina 1 van 22 Inhoudsopgave. Bladzijde 1. ALGEMEEN... 4 1. INLEIDING... 4 1.2 VERANTWOORDELIJKHEID... 5 1.3 INSCHRIJVEN.... 6 1.4 HANDICAP....

Nadere informatie

Onderstaande regels (volgens Regel 33-1) zijn van toepassing voor de wedstrijd.

Onderstaande regels (volgens Regel 33-1) zijn van toepassing voor de wedstrijd. Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub WELEVELD Onderstaande regels (volgens Regel 33-1) zijn van toepassing voor de wedstrijd. Algemeen 1. Wedstrijdcommissie 1.1 De wedstrijdcommissie van golfclub Weleveld

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2018 e.v.

Wedstrijdreglement 2018 e.v. Wedstrijdreglement 2018 e.v. 1. Algemeen 1.1 De wedstrijdcommissie van de Golfclub Echt-Susteren is de commissie die ressorteert en functioneert onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van Golfclub

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement Utrechtse Golfclub Amelisweerd

Algemeen Wedstrijdreglement Utrechtse Golfclub Amelisweerd Algemeen Wedstrijdreglement Utrechtse Golfclub Amelisweerd Juli 2016 1. Algemeen 1.1. De Wedstrijdcommissie (WeCo) is verantwoordelijk voor het samenstellen van het wedstrijdprogramma, alsmede voor het

Nadere informatie

Niet Qualifying (NQ) wedstrijden staan open voor leden met een actieve of een inactieve NGF handicap of een GVB.

Niet Qualifying (NQ) wedstrijden staan open voor leden met een actieve of een inactieve NGF handicap of een GVB. Deelnemen De wedstrijden die door de Commissie georganiseerd worden kennen een onderscheidenlijk karakter. Er zijn qualifying wedstrijden (met een Q* status) en wedstrijden welke niet-qualifying zijn.

Nadere informatie

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 Damme Golf & Country Club DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 WEBSITE WWW.DAMMEGOLFCHARITYCUP.ORG DGCC - CHARITY HOOFDSPONSORING I. De hoofdsponsor engageert zich tot: Financiële input van minimum

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2014

Wedstrijdreglement 2014 Wedstrijdreglement 2014 ALGEMEEN Alle wedstrijden worden gespeeld volgens de Rules of Golf, zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golfclub of St. Andrews en volgens de (tijdelijke) Plaatselijke Regels

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Matchplay Team Competitie

Wedstrijdreglement Matchplay Team Competitie 1. De Competitie Aan deze competitie kan worden deelgenomen door 11 teams. De teams bestaan uit minimaal 3 dames en uit maximaal 10 personen, die allemaal minimaal het GVB hebben. Per wedstrijd spelen

Nadere informatie

LVNL Golfclub Hard en Hoog

LVNL Golfclub Hard en Hoog Huishoudelijk Reglement, versie 2011. Versiedatum: 22 oktober 2010 Binnen de Golfclub Hard en Hoog wordt volgens de volgende regels gespeeld: Algemeen: Art. 1 Art. 2 Er wordt gespeeld volgens de "rules

Nadere informatie

GVB ers en spelers met baanpermissie GVB ers met examen aantekening en AGV-Shell EGA handicappers EGA handicappers met thuisclub elders

GVB ers en spelers met baanpermissie GVB ers met examen aantekening en AGV-Shell EGA handicappers EGA handicappers met thuisclub elders ALV-Reglementen februari 2004, Nr. 118 Het (AGV Shell) H&R reglement en het wedstrijdreglement zijn recentelijk aangepast. Deze veranderingen zijn mede aangebracht naar aanleiding van onze associatie met

Nadere informatie

QL GLENMORANGIE CHAMPIONS TROPHY

QL GLENMORANGIE CHAMPIONS TROPHY Toernooireglement QL Glenmorangie Champions Trophy Kampioenschap voor strokeplay-clubkampioenen 1. Toernooi formaat a. Het Kampioenschap wordt gespeeld over 18 holes. De spelvorm is bruto strokeplay. Er

Nadere informatie

Handicapping Rinkven - Specials

Handicapping Rinkven - Specials ping Rinkven - Specials Reflectie Specifiek voor onze Rinkven wedstrijden zijn volgende specials opgenomen. Verder rekening houdend met een aantal EGA (European Golf Association) en Federatie reglementeringen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfclub Bentwoud

Wedstrijdreglement Golfclub Bentwoud 1/7 Wedstrijdreglement Golfclub Bentwoud Algemeen Artikel 1 1. Het wedstrijdreglement wordt opgesteld door de wedstrijdcommissie en vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering. 1 2. Het wedstrijdreglement

Nadere informatie

De Kieviten Golf. Algemeen Wedstrijdreglement vastgesteld door de Wedstrijdcommissie.

De Kieviten Golf. Algemeen Wedstrijdreglement vastgesteld door de Wedstrijdcommissie. 1) Algemeen: De Kieviten Golf Algemeen Wedstrijdreglement vastgesteld door de Wedstrijdcommissie. a. Dit reglement is van toepassing op alle wedstrijden georganiseerd door commissies van Kieviten Golf,

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub de Koepel.

Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub de Koepel. Algemeen Wedstrijdreglement Golfclub de Koepel. Versie 2019 1. De wedstrijdcommissie van golfclub De Koepel is de "commissie" zoals omschreven in de golfregels en belast met de leiding van de wedstrijden.

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement Utrechtse Golfclub Amelisweerd november 2014

Algemeen Wedstrijdreglement Utrechtse Golfclub Amelisweerd november 2014 Algemeen Wedstrijdreglement Utrechtse Golfclub Amelisweerd november 2014 1. Algemeen 1.1. De Wedstrijdcommissie is verantwoordelijk voor het samenstellen van het wedstrijdprogramma, alsmede voor het organiseren

Nadere informatie

Young Executive Network Program

Young Executive Network Program Young Executive Network Program Young Executive Network Program Je bent jong, ambitieus en je wilt jezelf graag ontwikkelen in je persoonlijke en maatschappelijke carrière. Het is daarbij belangrijk dat

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2017

Wedstrijdreglement 2017 Wedstrijdreglement 2017 1. Algemeen 1.1 De wedstrijdcommissie van de Golfclub Echt-Susteren is de commissie die ressorteert en functioneert onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van Golfclub Echt-

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Artikel 1: Toepasselijkheid. Artikel 2: Etiquette en gedragsregels. Artikel 3: Aankondiging en inschrijving

Wedstrijdreglement. Artikel 1: Toepasselijkheid. Artikel 2: Etiquette en gedragsregels. Artikel 3: Aankondiging en inschrijving Wedstrijdreglement Artikel 1: Toepasselijkheid Het wedstrijdreglement, baanreglement en bijlage(n) zijn van toepassing op alle door of onder auspiciën van de Wedstrijdcommissie georganiseerde wedstrijden.

Nadere informatie

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY 2016-2017 REGLEMENT DEELNEMINGSVOORWAARDEN : - Jongens en meisjes geboren na 1995 en lid zijn van één van de vermelde golfclubs. o Millenium Golf Club o Brabantse Golf

Nadere informatie

DRAAIBOEK WEDSTRIJDEN INLEIDING

DRAAIBOEK WEDSTRIJDEN INLEIDING DRAAIBOEK WEDSTRIJDEN 2019. INLEIDING Alle wedstrijden die georganiseerd worden door de wedstrijdcommissie hebben een door deze commissie aangewezen wedstrijdleiding. De eerstgenoemde op de lijst is de

Nadere informatie

Full members hebben dagelijks toegang tot de golfbaan en alle bijbehorende faciliteiten van de KGC, met uitzondering van de vergaderruimtes.

Full members hebben dagelijks toegang tot de golfbaan en alle bijbehorende faciliteiten van de KGC, met uitzondering van de vergaderruimtes. Huishoudelijk Reglement 1. Omschrijving De organisatie van de NV Kempense Golf Club is gebaseerd op drie hoofdlijnen: Zakelijk en administratief De Golfbaan en alles wat daarmee verband houdt De golfclub

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt vs

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt vs Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt vs 06-07-2018. 1. Algemeen 1.1. Er wordt gespeeld volgens de meest recente Rules of Golf, zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews

Nadere informatie

DAMME GOLF CHARITY CUP 20 & 21 mei 2017

DAMME GOLF CHARITY CUP 20 & 21 mei 2017 Damme Golf & Country Club DAMME GOLF CHARITY CUP 20 & 21 mei 2017 WEBSITE WWW.DAMMEGOLFCHARITYCUP.ORG DGCC - CHARITY HOOFDSPONSORING I. De hoofdsponsor of hoofdsponsor in natura engageert zich tot: Financiële

Nadere informatie

DAMME GOLF CHARITY CUP

DAMME GOLF CHARITY CUP Damme Golf & Country Club DAMME GOLF CHARITY CUP WEBSITE WWW.DAMMEGOLFCHARITYCUP.ORG DGCC - CHARITY HOOFDSPONSORING I. De hoofdsponsor of hoofdsponsor in natura engageert zich tot: Financiële input van

Nadere informatie

D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B. B2B Netwerk 2018

D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B. B2B Netwerk 2018 D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B B2B Netwerk 2018 DOEL VAN HET B2B NETWERK Business Development via een sportief en kwalitatief netwerk van bedrijfsleiders Onze bedrijven en hun contactpersonen

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT LOYALTEE TOUR

ALGEMEEN REGLEMENT LOYALTEE TOUR ALGEMEEN REGLEMENT LOYALTEE TOUR Touropzet De LoyalTee Tour is er voor iedereen die kennis wil maken met golfwedstrijden en met andere golfers. De spelvorm tijdens de dagwedstrijden is 18 holes individueel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Strokeplay wedstrijd

Wedstrijdreglement Strokeplay wedstrijd Wedstrijdreglement Strokeplay wedstrijd Dit wedstrijdreglement is vastgesteld door de wedstrijdcommissies van ANWB Golf en Golfkring Het Rijk op grond van Regel 33 van de Rules of Golf. Wijziging van dit

Nadere informatie

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Uitgangspunten Het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)is de opvolger van het B-Circuit. De hoofdredenen voor deze wijziging zijn: Het Provinciaal Bestuur stelt

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT 15 augustus-hengelvereniging Open Vld Zingem

INTERN REGLEMENT 15 augustus-hengelvereniging Open Vld Zingem INTERN REGLEMENT 15 augustus-hengelvereniging Open Vld Zingem Hoofdstuk 1. Structuur en lidmaatschap Artikel 1. De bestuursleden nemen actief deel aan de hengelwedstrijden en worden uitgenodigd om deel

Nadere informatie

JANUARI & FEBRUARI MAART APRIL

JANUARI & FEBRUARI MAART APRIL WEDSTRIJDKALENDER 2017 GOLF PUYENBROECK INSCHRIJVEN KAN VIA DE BALIE MITS CONTANTE BETALING OF VIA i-golf MITS ONLINE BETALING DOELGROEP / TITEL HCP # holes MAX # Deeln DAG DATUM 1e START FORMULE TERREIN

Nadere informatie

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 Je kan nu strijden om de meest eervolle positie op Naarderbos MATCHPLAY KAMPIOEN 2017 en deze ongelooflijke prijzen winnen: ALLE EER EN EEUWIG RESPECT NAARDERBOS MATCHPLAY

Nadere informatie

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren 1 Inleiding Eind 2012 heeft Golfbaan Stippelberg het besluit genomen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VAN DE GOLFVERENIGING DE DRENTSCHE

WEDSTRIJDREGLEMENT VAN DE GOLFVERENIGING DE DRENTSCHE WEDSTRIJDREGLEMENT VAN DE GOLFVERENIGING DE DRENTSCHE 1.0. Algemeen 1.1. Basis regels 1.1.1. Wedstrijden worden gespeeld met inachtneming van de geldende Rules of Golf zoals laatstelijk vastgelegd door

Nadere informatie

TERNESSE GCC WEDSTRIJDREGLEMENT

TERNESSE GCC WEDSTRIJDREGLEMENT TERNESSE GCC WEDSTRIJDREGLEMENT 1. De Golfregels. De wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van de R&A Rules Limited en door de Sportcommissie opgestelde wedstrijdcondities, plaatselijke en tijdelijke

Nadere informatie

Vademecum Jeugwerking

Vademecum Jeugwerking Vademecum Jeugwerking Versie : 13 maart 2013 P a g i n a 1 INHOUDSTABEL INHOUDSTABEL... 2 1. Doelstellingen jeugdwerking... 3 2. Als jongere starten met golf.... 4 3. Individuele lessen... 6 7. Het behalen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. van. golfvereniging eyckenduyn

Wedstrijdreglement. van. golfvereniging eyckenduyn Gemaakt door de WECO van golfvereniging eyckenduyn Inhoudsopgave. Bladzijde 1 ALGEMEEN... 4 1.1 INLEIDING... 4 1.2 VERANTWOORDELIJKHEID... 5 1.3 INSCHRIJVEN... 6 1.4 HANDICAP... 6 1.5 AFMELDEN... 7 1.6

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Junior Team Golf Puyenbroeck Beste leden van het Junior Team en ouders, Het nieuwe schooljaar is mooi gestart en ook in september konden/kunnen jullie nog aan heel veel activiteiten

Nadere informatie

ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VAN GOLFCLUB DE GULBERGEN

ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VAN GOLFCLUB DE GULBERGEN ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT VAN GOLFCLUB DE GULBERGEN Alle deelnemers aan wedstrijden op onze banen worden geacht het algemeen wedstrijdreglement te kennen en daarna te handelen. 1. Algemeen Dit algemene

Nadere informatie

SPORTBELEIDSPLAN RINKVEN 2011-2012

SPORTBELEIDSPLAN RINKVEN 2011-2012 SPORTBELEIDSPLAN RINKVEN 2011-2012 1. Inleiding Dit beleidsplan 2011-2012 werd voorbereid door het Sportcomité en ter goedkeuring voorgelegd aan de Raad van Bestuur Dit beleidsplan geeft een overzicht

Nadere informatie

FLANDERS NIPPON GOLF & BUSINESS CLUB HASSELT BAAN- en WEDSTRIJDREGLEMENT

FLANDERS NIPPON GOLF & BUSINESS CLUB HASSELT BAAN- en WEDSTRIJDREGLEMENT FLANDERS NIPPON GOLF & BUSINESS CLUB HASSELT BAAN- en WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Golfregels Alle wedstrijden worden betwist volgens de golfregels van de R&A, aangevuld met de bepalingen van de zogenaamde hardcard

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. De tekst uit dit document mag zonder toestemming niet ten eigen bate worden gebruikt.

WEDSTRIJDREGLEMENT. De tekst uit dit document mag zonder toestemming niet ten eigen bate worden gebruikt. De tekst uit dit document mag zonder toestemming niet ten eigen bate worden gebruikt. 1 Algemene bepalingen Voor deelname aan de wedstrijden zijn de onderstaande bepalingen van toepassing. 1.1 De wedstrijdleiding

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT conform REGEL 33 VERENIGING GOLFPARK CRIMPENERHOUT

WEDSTRIJDREGLEMENT conform REGEL 33 VERENIGING GOLFPARK CRIMPENERHOUT WEDSTRIJDREGLEMENT conform REGEL 33 VERENIGING GOLFPARK CRIMPENERHOUT Artikel 1: Toepasselijkheid Het wedstrijdreglement is van toepassing op alle door of onder auspiciën van de wedstrijdcommissie georganiseerde

Nadere informatie

Bank Degroof Petercam is in 2016 de organisator van de golfcompetitie Passion for Golf Trophy

Bank Degroof Petercam is in 2016 de organisator van de golfcompetitie Passion for Golf Trophy PASSION FOR GOLF TROPHY 2016 REGLEMENT EN VOORWAARDEN Bank Degroof Petercam is in 2016 de organisator van de golfcompetitie Passion for Golf Trophy 1. KWALIFICATIES 1.1. Aantal kwalificaties In 2016 zal

Nadere informatie

Wedstrijd Reglement Golfclub Dorhout Mees

Wedstrijd Reglement Golfclub Dorhout Mees Wedstrijd Reglement Golfclub Dorhout Mees De wedstrijdcommissie behoudt zich het recht voor, het reglement aan te passen. 1. Algemeen 1. Dit reglement is van toepassing op alle wedstrijden georganiseerd

Nadere informatie

KALENDER2017 MASTERPLAN. Gevolgen voor 2017: DEELNAME WEDSTRIJDEN (uitgezonderd jeugdwedstrijden) Q = QUALIFYING WEDSTRIJD

KALENDER2017 MASTERPLAN. Gevolgen voor 2017: DEELNAME WEDSTRIJDEN (uitgezonderd jeugdwedstrijden) Q = QUALIFYING WEDSTRIJD G O L F W O U W S E P L A N TA G E J A A R K A L E N D E R 2017 KALENDER2017 DEELNAME WEDSTRIJDEN (uitgezonderd jeugdwedstrijden) Q = QUALIFYING WEDSTRIJD MASTERPLAN Gevolgen voor 2017: Non Qualifying

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Race to Portugal 2019

Wedstrijdreglement Race to Portugal 2019 Wedstrijdreglement Race to Portugal 2019 Algemeen 1. Er wordt gespeeld volgens de Rules of Golf, zoals goedgekeurd door de R&A Rules Ltd. en de USGA, hierna genoemd de Regels. 2. Het is de verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfclub Flevoland

Wedstrijdreglement Golfclub Flevoland Wedstrijdreglement Golfclub Flevoland 1. Spelregels Er wordt gespeeld volgens de "Rules of Golf", zoals vastgesteld door de Royal and Ancient Golfclub of St. Andrews en de USGA, hierna genoemd de "Golfregels".

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Vereniging golfclub t Zelle

Wedstrijdreglement Vereniging golfclub t Zelle Wedstrijdreglement Vereniging golfclub t Zelle 1. Algemeen Dit reglement is van toepassing op alle wedstrijden, die door of namens een daartoe door het bestuur van de Vereniging bevoegde commissie of persoon

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW JOGGINGCLUB HERZELE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW JOGGINGCLUB HERZELE 04-04-2015 HUISHOUDELIJK REGLEMENT JOGGINGCLUB HERZELE 1/6 HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW JOGGINGCLUB HERZELE 1. DOELSTELLING VAN EEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT: Dit huishoudelijk reglement is bedoeld om de

Nadere informatie

RGC Competitiereglement 2019

RGC Competitiereglement 2019 RGC Competitiereglement 2019 1. Inleiding De animo om aan de NGF competitie mee te doen is bij onze club groot. Daarom is in 2013 besloten een competitiereglement te schrijven met criteria waaraan moet

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement TURNKRING RUST ROEST s-gravenwezel Schilde Huishoudelijk Reglement 1. Algemeenheden Artikel 1. Onderhavig reglement regelt het dagelijks bestuur van de vereniging s-gravenwezel-schilde. Artikel 2. Ieder

Nadere informatie

Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina

Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina GOLFVERENIGING PRINS HENDRIK Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina maar hoe werkt dat? Handleiding voor In- en uitschrijven wedstrijden (Qualifying) kaart invoeren Uw profiel bekijken/aanpassen

Nadere informatie

Rekening houdend met wensen van o.a. RCT- vertegenwoordigers is de kalender ingrijpend aangepast t.o.v. eerdere seizoenen. Dit zijn de verschillen:

Rekening houdend met wensen van o.a. RCT- vertegenwoordigers is de kalender ingrijpend aangepast t.o.v. eerdere seizoenen. Dit zijn de verschillen: Aan alle verenigingen en toernooiorganisatoren Landjuweel 62 Postbus 326 Tel. 0318-559343 Internet: www.bowlen.nl Ons kenmerk: 3905 PH Veenendaal 3900 AH Veenendaal Fax. 0318-559349 E-mail: info@bowlen.nl

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GOLFCLUB BLEIJENBEEK Versie Augustus 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT GOLFCLUB BLEIJENBEEK Versie Augustus 2016 1. Algemeen 1.1 De bepalingen van dit reglement gelden voor alle wedstrijden vermeld in de wedstrijdkalender. Van deze bepalingen kan uitsluitend worden afgeweken als de wedstrijdcommissie dat beslist.

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-3 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 Heren Cat II, III & IV Dames Cat II & III, Divisies 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT

Nadere informatie

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal Handleiding Online Golf Systems Ledenportal 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 STAP 1.1: BAAN, AANTAL SPELERS EN DATUM OPGEVEN 5

Nadere informatie

Jan Renaer Jos Cardinaels Danielle Gedopt Jef Steensels Erwin De Maertelaere Robert Lipschutz. Goedkeuring verslag Juni 3.

Jan Renaer Jos Cardinaels Danielle Gedopt Jef Steensels Erwin De Maertelaere Robert Lipschutz. Goedkeuring verslag Juni 3. Sportcomité Verslag 6 Juli 2007 Aanwezig Jan Renaer Jos Cardinaels Danielle Gedopt Jef Steensels Erwin De Maertelaere Robert Lipschutz Guest: Wim Topics and Tasks Goedkeuring verslag Juni 3 Jeugdcaptain

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Wedstrijden indelen en verwerken (v2.1) 3 december 2014

Gebruikershandleiding Wedstrijden indelen en verwerken (v2.1) 3 december 2014 Gebruikershandleiding Wedstrijden indelen en verwerken (v2.1) 3 december 2014 Gebruikershandleiding Wedstrijden indelen en verwerken(v2.1) 1 Inhoudsopgave 0. Inleiding...3 1. Inloggen...3 2. Wedstrijdindeling...4

Nadere informatie

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN 2018 2019 geldig vanaf 01/07/2018 Artikel Omschrijving Euro Sport regl. A. ADMINISTRATIEVE BOETEN A.1. Boeten m.b.t. organisaties A.3.42 A.1.1. Zonder toestemming een sportorganisatie

Nadere informatie

10-11 Seminar Pitching Spelers trainen gedurende één uur op pitchen, via verschillende oefeningen op de kortspelzone.

10-11 Seminar Pitching Spelers trainen gedurende één uur op pitchen, via verschillende oefeningen op de kortspelzone. PLANNING GROEP 1 Datum Tijdstip Activiteit Opmerking 4/9 7/9 kortspele. 14 u - 15u Kortspel wedstrijd Spelers spelen 3 keer 9 kortspel situaties in groepjes met scorekaart om hun 10/9 Baantraining Spelers

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011 Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Programma: Zondag 2 januari : Koersvergadering 19.00 in

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET HET FAMILIETOERNOOI 2019

AAN DE SLAG MET HET FAMILIETOERNOOI 2019 AAN DE SLAG MET HET FAMILIETOERNOOI 2019 Utrecht, maart 2019 CHECKLIST Commitment van alle betrokkenen om aan het Familietoernooi deel te nemen Het Familietoernooi 2019 op de wedstrijdkalender plaatsen

Nadere informatie

i-golf InterActive GV App : NIEUW!

i-golf InterActive GV App : NIEUW! i-golf InterActive GV App : NIEUW! Login pagina : paswoord onthouden (gedurende 30 dagen) : remember me aanvinken Home pagina : Swipen om alle nieuws-items en alle clubs te zien waar je online een teetime

Nadere informatie